Kolimax sada krájecích prkének, dřevo, 3ks (158079)

Produkt Kolimax sada krájecích prkének, dřevo, 3ks (158079) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kolimax sada krájecích prkének, dřevo, 3ks (158079) upraviť a produkt hľadať znova.

Kolimax Sada krájecích prkének, dřevo, 3ks (158079)

Kolimax Sada krájecích prkének, dřevo, 3ks (158079)
Detail

Krájecí deska - materiál dřevo, 1,6 × 17,5 × 40 cm (V׊×D) Pokud chcete svou kuchyni udržet bez škrábanců, prkénko či krájecí deska jsou pro vás nutností. Díky prkénku Kolimax Sada krájecích prkének, dřevo, 3ks si snadno nachystáte veškeré suroviny, které budete potřebovat. Je vyrobena ze dřeva a kuchyni obohatí o přírodní vzhled. Poddajný materiál zaručuje, že se ostří nože jen tak nepoškodí. Rozměry krájecí desky KOLIMAX činí 40 × 17,5 × 1,6 cm. Významné parametry krájecí desky Kolimax Sada krájecích prkének, dřevo, 3ks Krájecí deska z pevného dřevěného materiálu pro snadnou přípravu surovin Rozměry: 40 cm × 17,5 cm × 1,6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada krájecích prkének, dřevo, 3ks (158079) , Kolimax sada nádobí professional 12ks (160140)

Haushalt international Sada krájecích prkének na stojánku

Haushalt international Sada krájecích prkének na stojánku
Detail

Prkénka lze použít na krájení drobných surovin v kuchyni nebo jako snídaňový talíř u jídelního stolu. Pro snadné čištění lze desky mýt v myčce nádobí. 6 plastových prkének je uloženo na kovovém stojanu. S drážkou na šťávu pro odtok tekutin. Rozměry prkének: 24,5 x 14,5 x 0,5 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Sada krájecích prkének na stojánku , Classbach 3dílná sada prkének c-sb 4012 k black

PROHOME - Ramínko sada 3ks dřevo

PROHOME - Ramínko sada 3ks dřevo

PROHOME - Ramínko sada 3ks dřevo
Detail

Rozměr 1ks 44,5x22x1,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Ramínko sada 3ks dřevo , Kolimax sada grilovacích jehel nerez 40cm, 4ks (108227)

PROHOME - Sada dóz 3ks na poličce dřevo

PROHOME - Sada dóz 3ks na poličce dřevo
Detail

3x dóza - 500ml,š.10,5 cm,v-10.5cm,d.10,5cm, (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada dóz 3ks na poličce dřevo , Kolimax sada grilovacích jehel nerez 20cm, 6ks (108203)

EH Sada krájecích prkének v stojanu Bamboo, 33 x 15 x 7 cm

EH Sada krájecích prkének v stojanu Bamboo, 33 x 15 x 7 cm
Detail

Praktická sada bambusových krájecích prkének uložených ve stojanu. Krájecí prkénko je vhodné na krájení masa, zeleniny a dalších potravin. Díky stojanu budete mít prkénka přehledně uložené a vždy po ruce. Dlouhá životnost a kvalita díky bambusovému materiálu. Sada obsahuje: 1x bambusový stojan - 33 x 15 x 7 cm 6x bambusové prkénko - 22 x 15 x 0,9 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako EH Sada krájecích prkének v stojanu Bamboo, 33 x 15 x 7 cm , Progarden grilovací nářadí sada 3ks vaggan bbq dřevo/nerez (ko-yl7900880)

Kolimax Sada nádobí Professional 12ks (160140)

Kolimax Sada nádobí Professional 12ks (160140)
Detail

Sada nádobí 12ks, sada obsahuje typ nádobí: rendlík, sady, klasický a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Vybavte vaší domácnost vysoce kvalitní sadou hrnců různých velikostí Professional od české společnosti Kolimax. Praktická sada hrnců se stane ideálním pomocníkem do vaší kuchyně. S hladinovými značkami na vnitřní stěně nádob se budete vždy orientovat, jaké množství surovin v nich zrovna máte. Všechny hrnce disponují silnými stěnami, odolným, silným broušeným dnem, zajišťujícím dokonalé rozložení tepla a pevnost. Komfort při používáni je zajištěn pohodlnými madly. Hrncem jsou použitelné na všech typech sporáků včetně indukčního. Velkou výhodou je možnost vložení do trouby vyhřáté maximálně na teplotu 300 °C. Uživatele jistě potěší i fakt, že součástí balení jsou poklice z vysoce odolného skla s parním ventilkem. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada nádobí Professional 12ks (160140) , Comix sada 3ks gpp023c (sur15533)

Kolimax Sada nádobí Premium 8ks (115843)

Kolimax Sada nádobí Premium 8ks (115843)
Detail

Sada nádobí 8ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, sady, klasický a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Jednoduché a čisté linie dělají ze sady nádobí řady PREMIUM výrobek, který si svým nadčasovým designem bude s Vaší kuchyní rozumět ještě spoustu dalších let. Splňuje vše, co očekáváte od moderního nádobí: oblé tvary úchytek Vám budou dobře sedět v ruce a nebudou se zahřívat, stabilní třívrstvé sendvičové akumulační dno Vám šetří energii, odlévací okraj díky kterému už nebudete mít při přelévání polévky nebo omáčky nádobí pokapané. • Potravinářská nerezová ocel CrNi 18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost • Vhodné pro indukční, elektrický, plynový i sklokeramický vařič • Sada nádobí sestavená na základě praktických zkušeností našich zákazníků • Třívrstvé akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION pro úsporu energie • Garantovaná rovinná stabilita dna pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada nádobí Premium 8ks (115843) , Koopman sada cedníků - 3ks (kc80820520)

Nářadí multifunkční, sada 3ks, na dřevo EXTOL-PREMIUM

Nářadí multifunkční, sada 3ks, na dřevo EXTOL-PREMIUM
Detail

Nářadí multifunkční, sada 3ks, na dřevo, EXTOL PREMIUM Hlavní technické parametry: HCS segmentový pilový kotouč pr. 88mm 1ks HCS zanořovací pilový list 20mm 1ks HCS zanořovací pilový list 34mm 1ks Je kompatibilní s těmito produkty: Multifunkční nářadí BOSCH PMF 190 E, 0603100520 Nářadí multifunkční 260W, TO-79238 Nářadí multifunkční 250W, EXTOL CRAFT, 417200 Určené materiály: Měkké dřevěné struktury jako je například smrkové dřevo, sádrokarton, umělá hmota. Příklady použití: Odřezávání plastových trubek Odřezávání kusů dřeva Oddělování a zanořování malých ploch Výřezy nábytku pro umístění kabelů (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Nářadí multifunkční, sada 3ks, na dřevo EXTOL-PREMIUM , Titania manikúrní sada 3ks (4008576001625)

Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph

Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladná prkénka pro snadné vysypání nakrájených surovin Řešení: sada prkének Nest Chop Krájení na prkénku je součástí každého vaření. Právě přípravné práce jsou startovní páskou gastronomické výpravy v kuchyni. Díky speciálnímu prohnutí lze skvěle prkénka vyskladnit a také postavit ke kraji pracovní desky. Krájení se tak obejde bez nepořádku, který často vzniká neobratným přenášením do nádobí. Nest Chop 3 prkénka Silikonové protiskluzné proužky Strukturování vytváří protiskluzovou krájecí plochu Kompaktní stohovatelné řešení Volně stojící Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů Vhodné do myčky nádobí Na plastovém prkénku časem přibyde patina po krájení nožem. Měkčí materiál svědčí ostří nožů a netupí je. Rýhy nemají vliv na funkčnost prkénka, jen ukazují na to jak často vaříte. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph , Cattara treble sada 3ks (8591686136326)

Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph

Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladná prkénka pro snadné vysypání nakrájených surovin Řešení: sada prkének Nest Chop Krájení na prkénku je součástí každého vaření. Právě přípravné práce jsou startovní páskou gastronomické výpravy v kuchyni. Díky speciálnímu prohnutí lze skvěle prkénka vyskladnit a také postavit ke kraji pracovní desky. Krájení se tak obejde bez nepořádku, který často vzniká neobratným přenášením do nádobí. Nest Chop 3 prkénka Silikonové protiskluzné proužky Strukturování vytváří protiskluzovou krájecí plochu Kompaktní stohovatelné řešení Volně stojící Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů Vhodné do myčky nádobí Na plastovém prkénku časem přibyde patina po krájení nožem. Měkčí materiál svědčí ostří nožů a netupí je. Rýhy nemají vliv na funkčnost prkénka, jen ukazují na to jak často vaříte. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph , Sklenice sada 3ks 220ml dekor

Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph

Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladná prkénka pro snadné vysypání nakrájených surovin Řešení: sada prkének Nest Chop Krájení na prkénku je součástí každého vaření. Právě přípravné práce jsou startovní páskou gastronomické výpravy v kuchyni. Díky speciálnímu prohnutí lze skvěle prkénka vyskladnit a také postavit ke kraji pracovní desky. Krájení se tak obejde bez nepořádku, který často vzniká neobratným přenášením do nádobí. Nest Chop 3 prkénka Silikonové protiskluzné proužky Strukturování vytváří protiskluzovou krájecí plochu Kompaktní stohovatelné řešení Volně stojící Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů Vhodné do myčky nádobí Na plastovém prkénku časem přibyde patina po krájení nožem. Měkčí materiál svědčí ostří nožů a netupí je. Rýhy nemají vliv na funkčnost prkénka, jen ukazují na to jak často vaříte. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada tvarovaných krájecích prkének Opal Nest™ Chop Joseph Joseph , Cattara nádobí tripple sada 3ks

KOLIMAX Sada nádobí 8ks KLASIK 115942 (115942)

KOLIMAX Sada nádobí 8ks KLASIK 115942 (115942)
Detail

Sada nádobí 8ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika, elektřina a halogen, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, Léty ověřená značka KOLIMAX jistě nezklame svým nádobím ani vás. Naopak! Tato 8dílná sada KLASIK 115942 nabízí vysoce odolné a kvalitní hrnce a ke každému z nich perfektně padnoucí poklici. Nádobí je vyrobeno z potravinářské a nerezavějící oceli, což zaručuje jeho 100% zdravotní nezávadnost. Trojité sendvičové dno ušetří množství energie a jistě oceníte i to, že je hrnce možné použít jak na sklokeramickou desku a plyn, tak i na indukci. Vnitřní povrch hrnců KOLIMAX je 3krát broušený, tím je usnadněna jeho údržba. Z vnější strany vás pak oslní krásným leskem. Nádobí lze mýt v myčce. Klíčové vlastnosti sady nádobí KOLIMAX KLASIK 115942, 8 ksSada hrnců s poklicemi od českého výrobce KOLIMAX je na trhu déle než 50 let V případě potřeby je možný... (alza.cz)

Podobné produkty ako KOLIMAX Sada nádobí 8ks KLASIK 115942 (115942) , Cattara tripple sada 3ks (8591686136319)

KOLIMAX Sada nádobí 12ks PREMIUM 115805 (115805)

KOLIMAX Sada nádobí 12ks PREMIUM 115805 (115805)
Detail

Sada nádobí 12ks, sada obsahuje typ nádobí: klasický a vysoký hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Léty ověřená značka KOLIMAX jistě nezklame svým nádobím ani vás. Naopak! Tato 12dílná sada PREMIUM 115805 nabízí vysoce odolné a kvalitní hrnce a ke každému z nich perfektně padnoucí poklici z temperového skla. Nádobí je vyrobeno z potravinářské a nerezavějící oceli, což zaručuje jeho 100% zdravotní nezávadnost. Trojité sendvičové dno ušetří množství energie a jistě oceníte i to, že je hrnce možné použít jak na sklokeramickou desku a plyn, tak i na indukci. A pokud chystáte pokrm, který je potřeba ještě zapékat, nevadí, hrnce můžete bez problému z plotny přesunout rovnou do rozpálené trouby. Vnitřní povrch hrnců KOLIMAX je 3krát broušený, tím je usnadněna jeho údržba. Navíc na něm naleznete pomocníka, šikovné značení objemu. Z vnější strany vás pak nádobí oslní krásným... (alza.cz)

Podobné produkty ako KOLIMAX Sada nádobí 12ks PREMIUM 115805 (115805) , Kolimax cerammax pro standard sada nádobí 10 dílů černá (148131)

KOLIMAX Sada nádobí 10ks KLASIK 115928 (115928)

KOLIMAX Sada nádobí 10ks KLASIK 115928 (115928)
Detail

Sada nádobí 10ks, sada obsahuje typ nádobí: klasický, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Léty ověřená značka KOLIMAX jistě nezklame svým nádobím ani vás. Naopak! Tato 10dílná sada KLASIK 115928 nabízí vysoce odolné a kvalitní hrnce a ke každému z nich perfektně padnoucí poklici. Nádobí je vyrobeno z potravinářské a nerezavějící oceli, což zaručuje jeho 100% zdravotní nezávadnost. Trojité sendvičové dno ušetří množství energie a jistě oceníte i to, že je hrnce možné použít jak na sklokeramickou desku a plyn, tak i na indukci. Vnitřní povrch hrnců KOLIMAX je 3krát broušený, tím je usnadněna jeho údržba. Z vnější strany vás pak oslní krásným leskem. Nádobí lze mýt v myčce. Klíčové vlastnosti sady nádobí KOLIMAX KLASIK 115928, 10 ksSada hrnců s poklicemi od českého výrobce KOLIMAX je na trhu déle než 50 let V případě... (alza.cz)

Podobné produkty ako KOLIMAX Sada nádobí 10ks KLASIK 115928 (115928) , Krt463004 - b sada průbojníků 3ks (krt463004)

KOLIMAX Sada nádobí 12ks KLASIK 115904 (115904)

KOLIMAX Sada nádobí 12ks KLASIK 115904 (115904)
Detail

Sada nádobí 12ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, klasický a vysoký hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Léty ověřená značka KOLIMAX jistě nezklame svým nádobím ani vás. Naopak! Tato 12dílná sada KLASIK 115904 nabízí vysoce odolné a kvalitní hrnce a ke každému z nich perfektně padnoucí poklici. Nádobí je vyrobeno z potravinářské a nerezavějící oceli, což zaručuje jeho 100% zdravotní nezávadnost. Trojité sendvičové dno ušetří množství energie a jistě oceníte i to, že je hrnce možné použít jak na sklokeramickou desku a plyn, tak i na indukci. Vnitřní povrch hrnců KOLIMAX je 3krát broušený, tím je usnadněna jeho údržba. Z vnější strany vás pak oslní krásným leskem. Nádobí lze mýt v myčce. Klíčové vlastnosti sady nádobí KOLIMAX KLASIK 115904, 12 ksSada hrnců s poklicemi od českého výrobce KOLIMAX je na trhu déle než 50 let V případě... (alza.cz)

Podobné produkty ako KOLIMAX Sada nádobí 12ks KLASIK 115904 (115904) , Schwalbe montpáky new sada 3ks (4026495766265)

KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 20cm, 6ks (108203)

KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 20cm, 6ks (108203)
Detail

Grilovací jehla - plochá, na gril, do trouby, celková délka 20 cm, materiál jehly nerezová ocel, materiál madla nerezová ocel, očko pro uchycení, vhodná do myčky na nádobí, 6 jehel součástí balení Léty ověřená značka KOLIMAX jistě nezklame svým nádobím ani vás. Naopak! Tyto grilovací jehlice se stanou nepostradatelným pomocníkem při pečení nebo grilování masových či zeleninových špízů. Jehlice jsou vyrobeny z potravinářské a nerezavějící oceli, což zaručuje jejich 100% zdravotní nezávadnost a vysoký lesk umožňuje snadnou údržbu. Díky plochému tvaru se zase nemusíte bát protáčení potravin a jejich nedopečení z jedné strany. Jehlice KOLIMAX jsou velmi ostré, při manipulaci s nimi je doporučena zvýšená opatrnost. Klíčové vlastnosti sady grilovacích nerezových jehel KOLIMAX 20 cm, 6 ks Kvalitní grilovací jehly od českého výrobce KOLIMAX je na trhu déle než 50 let Vyrobeny z nerezové oceli ve vysokém lesku Snadná... (alza.cz)

Podobné produkty ako KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 20cm, 6ks (108203) , Grilovací nářadí sada 3ks textil bag

KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 40cm, 4ks (108227)

KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 40cm, 4ks (108227)
Detail

Grilovací jehla - plochá, na gril, do trouby, celková délka 40 cm, materiál jehly nerezová ocel, materiál madla nerezová ocel, vhodná do myčky na nádobí, 4 jehly součástí balení (alza.cz)

Podobné produkty ako KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 40cm, 4ks (108227) , Berlingerhaus moonlight edition sada 3ks (bh-6273)

PROGARDEN Grilovací nářadí sada 3ks VAGGAN BBQ dřevo/nerez (KO-YL7900880)

PROGARDEN Grilovací nářadí sada 3ks VAGGAN BBQ dřevo/nerez (KO-YL7900880)
Detail

Grilovací sada - 3 ks, v balení obracečka, kleště a vidlička, materiál ocel a dřevo, dřevěná rukojeť, k zavěšení Příznivci grilování ocení nejen kvalitní gril, ale také vhodné náčiní. Grilovací sada PROGARDEN zaujme každého nadšeného kuchaře. Kleště a obracečku využijete zejména pro obracení zeleniny, masa či jiných pokrmů. Vidličkou snadno zjistíte stupeň propečení. Dřevěná grilovací sada je šetrná k nepřilnavým povrchům. Je vyrobena z přírodního materiálu, který působí elegantním dojmem. Rukojeť každého kusu v sadě je dřevěná, a tak se bude pohodlně držet. Sada disponuje praktickými poutky, lze ji tedy i kamkoliv zavěsit. Hlavní přednosti produktu PROGARDEN Grilovací nářadí sada 3ks VAGGAN BBQ dřevo/nerez Grilovací sada PROGARDEN zajistí příjemné grilování Obsahuje 3 ks kusy nářadí Materiálem grilovací sady je ocel a dřevo Povrchová úprava rukojeti je dřevěná Grilovací set můžete kamkoliv zavěsit Obsah balení: Obracečka, kleště a vidlička. (alza.cz)

Podobné produkty ako PROGARDEN Grilovací nářadí sada 3ks VAGGAN BBQ dřevo/nerez (KO-YL7900880) , Compass čistící a leštící sada 3ks (8591686103601)

Kolimax Sada plochých grilovacích jehel z nerez oceli délka 20 cm - 6 ks

Detail

Grilovací sezóna je tu a k pořádně propečenému šťavnatému masu potřebujete kvalitní jehlice. Jejich povrch je vyleštěný do vysokého lesku, takže se snadno umývají a projíždí masem jako po másle. Jehlice od značky Kolimax jsou ploché a tím zaručují, že se maso samovolně neotáčí a tím pádem nepřipaluje z jedné strany. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada plochých grilovacích jehel z nerez oceli délka 20 cm - 6 ks , Cattara grilovací nářadí wood sada 3ks (8591686131086)

Kolimax Sada plochých grilovacích jehel z nerez oceli délka 40 cm - 4 ks

Detail

S kvalitními grilovacími jehlicemi připravíte ten nejlepší pokrm na zahradní grilovačce. Jejich povrch je vyleštěný do vysokého lesku, takže se snadno umývají a projíždí masem jako po másle. Jehlice od značky Kolimax jsou ploché a tím zaručují, že se maso samovolně neotáčí a tím pádem nepřipaluje z jedné strany. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada plochých grilovacích jehel z nerez oceli délka 40 cm - 4 ks , Tefal sada pánví 3ks duetto+ g732s334 (g732s334)

Kolimax Sada plochých grilovacích jehel z nerez oceli délka 30 cm - 6 ks

Detail

Stoupněte si před gril a připravte hostům na zahradě šťavnatý špíz s pomocí kvalitních jehlic. Jejich povrch je vyleštěný do vysokého lesku, takže se snadno umývají a projíždí masem jako po másle. Jehlice od značky Kolimax jsou ploché a tím zaručují, že se maso samovolně neotáčí a tím pádem nepřipaluje z jedné strany. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada plochých grilovacích jehel z nerez oceli délka 30 cm - 6 ks , Orion sada dětských příborů boy 3ks (143617)

Klarstein Kishiko, sada nožů, damašková ocel, 3ks, extra ostré, rukojeť z růžového dřeva

Klarstein Kishiko, sada nožů, damašková ocel, 3ks, extra ostré, rukojeť z růžového dřeva
Detail

Damašková ocel je vyrobena podle staleté tradice z různých druhů oceli a taví se do nového kovu. Díky této velmi kvalitní slitině jsou nože Klarstein Kishiko exkluzivní, odolné a pevné. Přesné čepele nožů se skládají ze 67 vrstev nejjemnější oceli a jsou osazeny do rukojeti z růžového dřeva. Kvalitní nože jsou koupí na celý život, čepele zaujmou svými dlouhotrvající ostrými hranami. Dodávají se v luxusním úložném pouzdře z MDF desky a zrcadlové leštění přináší jejich finální podobu. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Kishiko, sada nožů, damašková ocel, 3ks, extra ostré, rukojeť z růžového dřeva , Cattara - grilovací nářadí wood sada 3ks 13108

Klarstein Kishiko, sada nožů, damašková ocel, 3ks, extra ostré, rukojeť z růžového dřeva

Klarstein Kishiko, sada nožů, damašková ocel, 3ks, extra ostré, rukojeť z růžového dřeva
Detail

Damašková ocel je vyrobena podle staleté tradice z různých druhů oceli a taví se do nového kovu. Díky této velmi kvalitní slitině jsou nože Klarstein Kishiko exkluzivní, odolné a pevné. Přesné čepele nožů se skládají ze 67 vrstev nejjemnější oceli a jsou osazeny do rukojeti z růžového dřeva. Kvalitní nože jsou koupí na celý život, čepele zaujmou svými dlouhotrvající ostrými hranami. Dodávají se v luxusním úložném pouzdře z MDF desky a zrcadlové leštění přináší jejich finální podobu. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Kishiko, sada nožů, damašková ocel, 3ks, extra ostré, rukojeť z růžového dřeva , Total-tools kleště, sada 3ks, industrial (tht2k0301s)

Kolimax Sada tlakových hrnců BIOMAX DUO s BIO ventilem 22cm, 5.5l a 4.0l (117151)

Kolimax Sada tlakových hrnců BIOMAX DUO s BIO ventilem 22cm, 5.5l a 4.0l (117151)
Detail

Tlakový hrnec o objemu 5,5 l, bajonetový uzávěr, počet ventilů: 1 Vaření za vyššího tlaku a tím také teplot v uzavřené nádobě sebou nese již od roku 1679 nejen rychlejší přípravu pokrmů s lepším zachováním chuťových vlastností, ale také úsporu času a energie. Se sadou BIOMAX DUO si tak vezmete vždy takovou velikost nádoby, jakou právě potřebujete. Tlakové hrnce BIOMAX s BIO ventilem patří již více než 20 let mezi špičku mezi tlakovými hrnci. • Potravinářská nerezová ocel CrNi 18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost • Vhodné pro indukční, elektrický, plynový i sklokeramický vařič • Trojúrovňová přetlaková ochrana pro vaši maximální bezpečnost • Ventily vyrobeny z kovových součástí pro dlouhou životnost • BIO ventil pro kontrolu zdravého a zároveň ekonomického způsobu vaření • Třívrstvé akumulační sendvičové dno A-THERM INDUCTION pro úsporu energie • Garantovaná rovinná stabilita dna pro bezztrátový přenos tepla • Bezproblémové mytí spodních nádob v myčkách... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Sada tlakových hrnců BIOMAX DUO s BIO ventilem 22cm, 5.5l a 4.0l (117151) , Bosch sada brusných pásů, g150, 3ks (2608606073)

WOLFCRAFT - Omezovač hloubky vrtání pro vrtáky do dřeva 6/8/10mm, sada 3ks (4006885275102)

WOLFCRAFT - Omezovač hloubky vrtání pro vrtáky do dřeva 6/8/10mm, sada 3ks (4006885275102)
Detail

Vrták Jste domácí kutil, který by rád rozšířil svou výbavu u nový vrták? Pak si nenechte ujít vrták WOLFCRAFT. Vyměňte svůj starý vrták za nový (alza.cz)

Podobné produkty ako WOLFCRAFT - Omezovač hloubky vrtání pro vrtáky do dřeva 6/8/10mm, sada 3ks (4006885275102) , Lamart sada nožů 3ks bamboo lt2056 (42001137)

Kolimax Premium Sada nerezového nádobí 6 dílů (115867)

Kolimax Premium Sada nerezového nádobí 6 dílů (115867)
Detail

Sada nádobí 6ks, sada obsahuje typ nádobí: rendlík, sady a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Sada hrnců Kolimax z řady PREMIUM zaujme svým nadčasovým provedením a je tak ideálním doplňkem do každé moderní kuchyně na spoustu let. Samozřejmostí jsou poklice z tvrzeného bezpečnostního skla s parním ventilem a díky oblým úchytkám s přerušenými tepelnými mosty budou hrnce dobře sedět v ruce. Třívrstvé sendvičové akumulační dno A-Therm Induction šetří energii, navíc výrobce garantuje jeho rovné provedení pro bezztrátový přenos tepla. Jsou vhodné pro indukční, elektrické, plynové i sklokeramické vařiče. Jistě oceníte široký odlévací okraj, díky kterému již nebudete mít pokapanou kuchyňskou linku při přelévání polévky nebo omáčky. Hrnce jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli CrNi 18/10 se zárukou 100% zdravotní nezávadnosti. Vhod přijde také vnitřní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Premium Sada nerezového nádobí 6 dílů (115867) , Orion dětská jídelní sada žirafa 3ks (112340)

Pilový list na ponor. řezy BIM pro multifunkční nářa, 28,5mm (dřevo, plast, kov), sada 3ks YATO

Pilový list na ponor. řezy BIM pro multifunkční nářa, 28,5mm (dřevo, plast, kov), sada 3ks YATO
Detail

Pilový list na ponor. řezy BIM pro multifunkční nářadí, 28,5mm (dřevo, plast, kov), sada 3ks Je kompatibilní s těmito produkty: Multifunkční nářadí BOSCH PMF 190 E, 0603100520 Nářadí multifunkční 260W, TO-79238 Nářadí multifunkční 250W, EXTOL CRAFT, 417200 Určené materiály: Měkké dřevěné struktury jako je například smrkové dřevo, sádrokarton, měkčí typy umělé hmoty nebo měkké kovy (hliník, měď, nekalené hřebíky…). Příklady použití: Oddělování a zanořování malých ploch Výřezy nábytku pro umístění kabelů Řezání hliníkových či měděných plechů Odřezávání nekalených hřebíků Odřezávání kusů dřeva (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Pilový list na ponor. řezy BIM pro multifunkční nářa, 28,5mm (dřevo, plast, kov), sada 3ks YATO , Total-tools kleště, sada 3ks, industrial (tht2k0301)

Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 10 dílů černá (148131)

Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 10 dílů černá (148131)
Detail

Sada nádobí 10ks, sada obsahuje typ nádobí: rendlík, sady a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch keramický, vhodné do trouby, Sada hrnců Kolimax Cerammax Pro Standard obsahuje celkem deset dílů kusů nádobí – pět hrnců se skleněnými poklicemi. Hrnce jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli Cr/Ni 18/10 se 100% zdravotní nezávadností a opatřeny vnitřní dvouvrstvou keramickou nepřilnavou vrstvou na bázi skla CERAMMAX PRO. Sada je ideální jak pro indukční, elektrické, plynové i sklokeramické vařiče. Třívrstvé sendvičové akumulační dno A-Therm Induction šetří energii, navíc výrobce garantuje jeho rovné provedení pro bezztrátový přenos tepla. Samozřejmostí jsou poklice z tvrzeného bezpečnostního skla s parním ventilem a díky oblým úchytkám s přerušenými tepelnými mosty budou hrnce dobře sedět v ruce. Jistě oceníte široký odlévací okraj, díky kterému již nebudete mít pokapanou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 10 dílů černá (148131) , Orion dětská jídelní sada sova 3ks (112345)

Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 8 dílů, černá (148032)

Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 8 dílů, černá (148032)
Detail

Sada nádobí 8ks, sada obsahuje typ nádobí: rendlík, sady a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch keramický, vhodné do trouby, Spojili jsme tradiční české řemeslo a švýcarskou moderní technologii. CERAMMAX PRO STANDARD - to je nádobí, ve kterém Vás bude vaření bavit. Vysoce odolný keramický povrch GRANITEC od švýcarského výrobce ILAG obohatí Vaše kulinářské zážitky o nový rozměr. Jednoduchá údržba, dlouhá životnost a tradiční česká značka, to je záruka dobré investice do Vaší kuchyně. Proč naši zákazníci kupují nádobí CERAMMAX PRO STANDARD ? - ručíme za jeho vysokou kvalitu, na tento výrobek poskytujeme prodlouženou záruku 5 let - v případě potřeby má veškerý servis zajištěný přímo u výrobce v české republice - vyrábíme ho z potravinářské nerezavějící oceli CrNi18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost - používáme velmi odolný a snadno čistitelný keramický povrch od švýcarské firmy ILAG - jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 8 dílů, černá (148032) , Berlingerhaus sada dóz i-rose edition sada 3ks (bh-6270)

Kolimax Cerammax Pro Comfort Sada nádobí 10 dílů, černá (147134)

Kolimax Cerammax Pro Comfort Sada nádobí 10 dílů, černá (147134)
Detail

Sada nádobí 10ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, rendlík, sady a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch keramický, vhodné do trouby, Vnitřní povrch nádob s dvouvrstvým nepřilnavým keramickým povrchem v kombinaci s výraznými masivními úchyty s odolností až do 220 °C dělají z řady CERAMMAX PRO COMFORT jedinečný výrobek. Nepřilnavý povrch GRANITEC při vaření ocení všichni, kteří mají rádi v kuchyni něco výjimečného a přitom plně funkčního. • Potravinářská nerezová ocel CrNi 18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost • Vhodné pro indukční, elektrický, plynový i sklokeramický vařič • Třívrstvé akumulační sendvičové dno A-THERM induction pro úsporu energie • Garantovaná rovinná stabilita dna pro bezztrátový přenos tepla • Vnitřní stěny s dvouvrstvým nepřilnavým keramickým povrchem GRANITEC od švýcarské firmy ILAG s tepelnou odolností až 400 °C • Skleněné poklice z tvrzeného bezpečnostního skla s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Cerammax Pro Comfort Sada nádobí 10 dílů, černá (147134)

Kolimax Cerammax Pro Comfort Sada nádobí 8 dílů, černá (147035)

Kolimax Cerammax Pro Comfort Sada nádobí 8 dílů, černá (147035)
Detail

Sada nádobí 8ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, sady a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch keramický, vhodné do trouby, Sada hrnců Kolimax Cerammax Pro Comfort obsahuje celkem dvanáct dílů kusů nádobí – šest hrnců se skleněnými poklicemi. Hrnce jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli Cr/Ni 18/10 se 100% zdravotní nezávadností a opatřeny vnitřním dvouvrstvým nepřilnavým keramickým povrchem GRANITEC od švýcarské firmy ILAG s tepelnou odolností až 400 °C. Sada je ideální jak pro indukční, elektrické, plynové i sklokeramické vařiče. Třívrstvé sendvičové akumulační dno A-Therm Induction šetří energii, navíc výrobce garantuje jeho rovné provedení pro bezztrátový přenos tepla. Samozřejmostí jsou poklice z tvrzeného bezpečnostního skla s parním ventilem a díky plastovým úchytkám s přerušenými tepelnými mosty s odolností do 220 °C budou hrnce dobře sedět v ruce.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Cerammax Pro Comfort Sada nádobí 8 dílů, černá (147035)

Fotorámeček sada 3ks

Fotorámeček sada 3ks
Detail

1ks 14x3,5x18cm, 1ks 11x3x17cm, 1ks 9x2,5x15cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako Fotorámeček sada 3ks

Vločky sada 3ks

Vločky sada 3ks
Detail

Průměr 36/28/18cm, cena za balení 3ks (home-point.cz)

Podobné produkty ako Vločky sada 3ks

Dóza sada 3ks

Dóza sada 3ks
Detail

Sklo+UH, 19,5x9cm, 15x9cm, 10x9cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako Dóza sada 3ks

TORO RAMÍNKO NA ŠATY 3KS TORO DŘEVO (360430)

TORO RAMÍNKO NA ŠATY 3KS TORO DŘEVO (360430)
Detail

Ramínko na oblečení, na kalhoty a na sukně, z materiálu: dřevo a kov, počet kusů v balení: 3 ks, barva: hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO RAMÍNKO NA ŠATY 3KS TORO DŘEVO (360430)

Sada rámečků 3ks čtverec

Sada rámečků 3ks čtverec
Detail

Sada rámečků 3ks čtverec (home-point.cz)

Podobné produkty ako Sada rámečků 3ks čtverec

Jehly sada 3ks uni

Jehly sada 3ks uni
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako Jehly sada 3ks uni

Fotorámeček sada 3ks 7x9cm

Fotorámeček sada 3ks 7x9cm
Detail

T361 202/2RN (home-point.cz)

Podobné produkty ako Fotorámeček sada 3ks 7x9cm

Vázací nitě sada 3ks

Vázací nitě sada 3ks
Detail

Rozměr 1ks d: 37cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako Vázací nitě sada 3ks

PROHOME - Květináč sada 3ks

PROHOME - Květináč sada 3ks
Detail

30x19,5x14cm, 25x15,5x12cm, 21x12x10,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Květináč sada 3ks

PROHOME - Háček sada 3ks

PROHOME - Háček sada 3ks
Detail

Sada háčků 3ks (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Háček sada 3ks

PROHOME - Odměrka sada 3ks

PROHOME - Odměrka sada 3ks
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Odměrka sada 3ks

PROHOME - Sada kuchyňská 3ks

PROHOME - Sada kuchyňská 3ks
Detail

Keramika, chrom (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada kuchyňská 3ks

PROHOME - Lopatka sada 3ks

PROHOME - Lopatka sada 3ks
Detail

1x 20x7cm, 1x 16,5x5,5, 1x15x5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Lopatka sada 3ks

PROHOME - Sada koupelnová 3ks

PROHOME - Sada koupelnová 3ks
Detail

Materiál polyrezin + dřevo 1x sklenice na zubní kartáčky 8x11cm, 1x mýdlenka 13x8,5x2,5cm, 1x davkovač na tekuté mýdlo 7x17cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada koupelnová 3ks

PROHOME - Sada koupelnová 3ks

PROHOME - Sada koupelnová 3ks
Detail

Materiál polyrezin + dřevo 1x sklenice na zubní kartáčky 8x11cm, 1x mýdlenka 13x8,5x2,5cm, 1x davkovač na tekuté mýdlo 7x17cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Sada koupelnová 3ks

PROHOME - Nože sada 3ks

PROHOME - Nože sada 3ks
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Nože sada 3ks

PROHOME - Nože sada 3ks

PROHOME - Nože sada 3ks
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Nože sada 3ks

PROHOME - Dóza sada 3ks

PROHOME - Dóza sada 3ks
Detail

1x š-16,5cm, v- 6,8cm, d-23cm, 1400ml, 1x š-13,5cm, v- 6cm, d-20,5cm, 800ml, 1x š- 10,5cm, v- 5cm, d- 15cm, 350ml (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Dóza sada 3ks
Kolimax Sada nádobí Professional 12ks (160140), Classbach 3dílná sada prkének C-SB 4012 K black, KOLIMAX Sada nádobí 8ks KLASIK 115942 (115942), KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 40cm, 4ks (108227), KOLIMAX Sada grilovacích jehel nerez 20cm, 6ks (108203), PROGARDEN Grilovací nářadí sada 3ks VAGGAN BBQ dřevo/nerez (KO-YL7900880), Comix sada 3ks GPP023C (SUR15533), Koopman Sada cedníků - 3ks (KC80820520), TITANIA Manikúrní sada 3ks (4008576001625), Cattara Treble sada 3ks (8591686136326), sklenice sada 3ks 220ml dekor, Cattara Nádobí Tripple sada 3ks, Cattara Tripple sada 3ks (8591686136319), Kolimax Cerammax Pro Standard Sada nádobí 10 dílů černá (148131), KRT463004 - B Sada průbojníků 3ks (KRT463004), Schwalbe montpáky new sada 3ks (4026495766265), Grilovací nářadí sada 3ks textil bag, BerlingerHaus Moonlight Edition sada 3ks (BH-6273), COMPASS Čistící a leštící sada 3ks (8591686103601), CATTARA Grilovací nářadí WOOD sada 3ks (8591686131086), Tefal Sada pánví 3ks Duetto+ G732S334 (G732S334), ORION Sada dětských příborů BOY 3ks (143617), Cattara - Grilovací nářadí WOOD sada 3ks 13108, TOTAL-TOOLS Kleště, sada 3ks, industrial (THT2K0301S), BOSCH Sada brusných pásů, G150, 3ks (2608606073), Lamart Sada nožů 3ks Bamboo LT2056 (42001137), ORION Dětská jídelní sada ŽIRAFA 3ks (112340), TOTAL-TOOLS Kleště, sada 3ks, industrial (THT2K0301), ORION Dětská jídelní sada SOVA 3ks (112345), BerlingerHaus Sada dóz I-rose Edition sada 3ks (BH-6270)