Keter sada boxů smart rolling, 3 ks (238273)

Produkt Keter sada boxů smart rolling, 3 ks (238273) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Keter sada boxů smart rolling, 3 ks (238273) upraviť a produkt hľadať znova.

KETER sada boxů Smart Rolling, 3 ks (238273)

KETER sada boxů Smart Rolling, 3 ks (238273)
Detail

Box na nářadí pojízdný a rozkládací, rozměry 56,5×70×37,3 cm, materiál - plast, hmotnost 9,15 kg Praktickou sadu boxů na nářadí KETER Smart Rolling by měl mít každý náročný kutil nebo profesionál. Elegantní modulární systém nabízí efektivní třídění nářadí s možností optimální volby uložení jednotlivých kufrů. Systém se skládá ze tří dílenských kufříků a nabízí odolné zámky pro stohování. Použité materiály jsou velmi kvalitní, čímž je zaručena vynikající odolnost a barevná stálost. KETER je vhodný pro každého kutila hledajícího bezpečný prostor a vysokou mobilitu při práci. Klíčové vlastnosti sady boxů KETER SMART ROLLINGSada tří dílenských kufřík pro náročné kutily nebo profesionályK dispozici kufr na kolečkách, střední box a organizérVysoká možnost variability a volby uložení jednotlivých kufříkůRobustní a pogumovaná kola umožňují pohodlný transportVyrobeno z vysoce kvalitních materiálůRozměry kufr na kolečkách:55 × 37 × 56 cmRozměry střední... (alza.cz)

Podobné produkty ako KETER sada boxů Smart Rolling, 3 ks (238273) , Keter pojízdná sada boxů na nářadí rolling work shop

KETER Sada skříněk Smart Rolling Work Shop

Detail

Plně mobilní a stavebnicová sada skříněk. Sada má blokády pro stohování, nářaďovou skříňku a box s přihrádkami na malé díly. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER Sada skříněk Smart Rolling Work Shop , Sada dekoračních úložných boxů wood, 3 ks

Keter Pojízdná sada boxů na nářadí Rolling Work Shop

Keter Pojízdná sada boxů na nářadí Rolling Work Shop
Detail

Praktický pojízdný kufr na nářadí Rolling Work Shop značky Keter k uskladnění nářadí a dalších dílenských potřeb. Vhodný pro profesionály i náročné kutily. Výsuvné madlo a robustní kolečka pro snadné a bezproblémové přenášení a manipulaci. Kovové přezky pro bezpečné zavírání, očko pro visací zámek. Nepropustný lem ochrání obsah před prachem a vodou. Pojízdný kufr Rolling Work Shop je sestaven z vozíku na nářadí s velkokapacitním kontejnerem, boxu na nářadí s vyjímatelnou přihrádkou a organizéru na nářadí s vyjímatelnými přihrádkami různých velikostí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Keter Pojízdná sada boxů na nářadí Rolling Work Shop , Koopman sada dekoračních úložných boxů, 3 ks

Sada 3 ks – Úložný box

Sada 3 ks – Úložný box
Detail

Přehledné třídílné boxy mají elegantní a stylový vzhled. Krabičky se dodávají v sadě tří kusů a kombinují bezpečné uložení s estetickým vystavením vašich šperků, sušených květin, dekorací a dalších předmětů. Skleněné krabičky se dodávají v sadě po dvou kusech. Umístěte je vedle sebe nebo jednotlivě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 ks – Úložný box , Deli sada 3 boxů na 24 cd (5730)

TP Sada boxů s víkem Alpina 3 ks - 1L

TP Sada boxů s víkem Alpina 3 ks - 1L
Detail

Sada boxů s víkem Alpina 3 ks k uložení potravin nebo drobností. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako TP Sada boxů s víkem Alpina 3 ks - 1L , Sada dekoračních boxů se skleněným víkem nature, 2 ks

TP Sada boxů s víkem Alpina 3 ks - 0,5L

TP Sada boxů s víkem Alpina 3 ks - 0,5L
Detail

Sada boxů s víkem Alpina 3 ks k uložení potravin nebo drobností. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako TP Sada boxů s víkem Alpina 3 ks - 0,5L , Siguro sada boxů bamboo line, 4 ks (sgr-sb-c6s4bb)

Sada dekoračních úložných boxů Wood, 3 ks

Sada dekoračních úložných boxů Wood, 3 ks
Detail

Tato sada boxů v zajímavém vintage stylu, který připomíná staré truhlice, se bude v domácnosti hodit. Můžete do nich uschovat různé drobné předměty, využít je jako šperkovnici či je jen tak vystavit. Budou krásnou dekorací, která zaujme každou návštěvu. Rozměry boxů (v x š x h) 15 x 30 x 23,5 cm 22,5 x 25 x 17 cm 10,5 x 20 x 11 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Sada dekoračních úložných boxů Wood, 3 ks , Luminarc pure box active sada kulatých boxů 3 díly (883314344332)

Koopman Sada dekoračních úložných boxů, 3 ks

Koopman Sada dekoračních úložných boxů, 3 ks
Detail

Uložte si stylově svoje věci a pořiďte si tuto sadu beden, které vypadají jako z farmářských trhů. Budou se skvěle hodit například do spíže na kořenovou zeleninu nebo na chalupu či chatu. Bedny se navíc dají šikovně složit do sebe a po skončení používání tak ušetříte skladovací místo. Sada obsahuje: 1x velká bedna 36 x 27 x 17,5 cm 2x malá bedna 24 x 18,5 x 16 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Koopman Sada dekoračních úložných boxů, 3 ks , Orion 4dílná sada svačinových boxů jednorožec

Heidrun Sada 3 ks Dragon Boxu 15 l

Detail

Uložte nářadí, nádobí, hračky či sezónní oblečení do kvalitních plastových boxů s víkem. Sada Dragon Boxu Heidrun obsahuje 3 ks uzavíratelných boxů, každý o objemu 15 l. (mall.cz)

Podobné produkty ako Heidrun Sada 3 ks Dragon Boxu 15 l , Keter regál 3 zásuvky (237791)

G21 Sada nožů Gourmet Damascus small box 3 ks

G21 Sada nožů Gourmet Damascus small box 3 ks
Detail

Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba. Damascénská ocel má jednak vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Sada tří vysoce kvalitních nožů G21 Gourmet Damascus z japonské damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Z běžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař i nenasytný strávník. Za kvalitu ručíme 4 roky Čepele nožů G21 Gourmet Damascus jsou vyrobeny z kvalitní 67vrstvé japonské damaškové oceli VG-10, která je velice odolná, má vysokou stabilitu a neuvěřitelně dlouhou životnost ostří. Vrstvená damascénská ocel se používala i k výrobě zbraní nebo mečů pro svou vysokou tvrdost a stálost. Damašková ocel je složena ze dvou či více různých ocelí, které jsou spojeny v jeden celek. Výsledkem je materiál odolný proti opotřebení a zároveň proti přelomení. Díky použitému materiálu jsou čepele nožů G21 Gourmet Damascus ostré, odolné, pevné a při správné péči vám budou sloužit i desítky let. Kuchyňské nože G21 s čepelí z damaškové oceli jsou vyráběny technologií práškové metalurgie, kdy se na základní kov (v tomto případě ocel VG-10) nanáší vrstvy, které jsou postupně spékány dohromady. Různé složení těchto vrstev způsobuje jejich odlišné zabarvení. Rukojeti jsou vyrobeny z extra pevného a odolného laminátového materiálu, nazývaného Micarta. Micartu tvoří plátno nebo skelná tkanina s termosetickou pryskyřicí. Výsledkem jsou pevné, houževnaté rukojeti, které nepodléhají zkáze času. Hladké, rovné, čisté linie těchto nožů se stanou ozdobou každé kuchyně. V pouzdře a v bezpečí Nevíte kam nože bezpečně uložit? Do pouzdra! Součástí sady je designové polstrované dřevěné pouzdro, ve kterém má každý z nožů své bezpečné místo. Prodloužená záruka 2 + 2 roky Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi si zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí! Parametry: Materiál: japonská damašková 67vrstvá ocel VG-10 (tvrdost 60 HRC) Materiál rukojetí: Micarta Materiál pouzdra: dřevo Prodloužená záruka 2 + 2 roky Rozměry balení: 28,5 x 5 x 19 cm Hmotnost balení: 1,15 kg Prodloužená záruka 2 + 2 roky Obsah balení: Nůž šéfkuchaře 21 cm Univerzální nůž 13 cm Krájecí nůž 9 cm Dřevěné pouzdro Certifikace: LFGB (patro.cz)

Podobné produkty ako G21 Sada nožů Gourmet Damascus small box 3 ks , Sada 3 ks zolux (3336024804247)

Vykrajovačka ve tvaru houpajícího koníka - sada 3 ks - Smart Cook

Vykrajovačka ve tvaru houpajícího koníka - sada 3 ks - Smart Cook
Detail

Plastový vypichovač ve tvaru houpajícího koníka 3ks. Sada 3 velikostí. Rozměr: průměr od 4,3 - 7,3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka ve tvaru houpajícího koníka - sada 3 ks - Smart Cook , Sada kompresorová 3 ks (148002)

Sada nožů v boxu TSUCHIME SEKYRIU JAPAN Dellinger 3 ks

Sada nožů v boxu TSUCHIME SEKYRIU JAPAN Dellinger 3 ks
Detail

Hlavní výhody: profesionální nože skvělá ostrost tmavá rukojeť ze dřeva topolu vhodné jako dárek V sadě: japonský nůž Santoku - délka čepele 174 mm japonský nůž Sashimi ( Yanagiba ) - délka čepele 210 mm japonský nůž NAKIRI - délka čepele 170 mm Dodatečné informace: nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů v boxu TSUCHIME SEKYRIU JAPAN Dellinger 3 ks , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek ulice modrý (8590121507547)

Sada nožů v boxu TSUCHIME SEKYRIU JAPAN Dellinger 3 ks

Sada nožů v boxu TSUCHIME SEKYRIU JAPAN Dellinger 3 ks
Detail

Hlavní výhody: profesionální nože skvělá ostrost tmavá rukojeť ze dřeva topolu vhodné jako dárek V sadě: japonský nůž Santoku - délka čepele 174 mm japonský nůž Sashimi ( Yanagiba ) - délka čepele 210 mm japonský nůž NAKIRI - délka čepele 170 mm Dodatečné informace: nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů v boxu TSUCHIME SEKYRIU JAPAN Dellinger 3 ks , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek ulice zelený (8590121507530)

KETER Connect Rolling Work SET Kufřík na nářadí

KETER Connect Rolling Work SET Kufřík na nářadí
Detail

Sada tří dílenských kufříků od značky KETER. Jedná se o mobilní systém, který umožňuje snadné třídění a přepravu široké škály nástrojů, příslušenství a pomocných zařízení. Modulární design umožňuje snadné třídění obsahu z hlediska velikosti a frekvence použití. Může být přizpůsoben a kombinován podle vašich potřeb. Odolné zámky pro stohování. Robustní, pohumovaná kola a pohodlné uchopení usnadňují transport. Vhodný pro náročné kutili i pro profesionály. Systém se skládá: kufr na kolečkách s madlem - výška: 55 cm, šířka: 37 cm, hloubka: 56 cm organizér - výška: 12 cm, šířka: 30 cm, hloubka: 54 cm Technické údaje: výška: 70 cm šířka: 56,5 cm hloubka: 37 cm materiál: polypropylen barva: Černá/červená hmotnost: 9,15 kg Obsah balení: 1x kufřík KETER Connect Rolling Work SET (dilego.cz)

Podobné produkty ako KETER Connect Rolling Work SET Kufřík na nářadí , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek ulice červený (8590121507554)

Sada svačinových boxů SEA FRIENDS Done by Deer modrá 3 ks

Sada svačinových boxů SEA FRIENDS Done by Deer modrá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: perfektní pro rozdělené svačinky na cesty vhodné i pro skladování design vhodný pro děti V sadě: krabička o rozměrech 8,9 x 8,9 x 4,5 cm a objemu 240 ml krabička o rozměrech 10,3 x 10,3 x 5,1 cm a objemu 330 ml krabička o rozměrech 11,8 x 11,8 x 5,5 cm a objemu 500 ml Dodatečné informace: materiál: 100% potravinářský PP, víko: 100% potravinářský PE lze mýt v myčce do 70 °C (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada svačinových boxů SEA FRIENDS Done by Deer modrá 3 ks , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek muzeum žlutý (8590121507479)

Sada svačinových boxů SEA FRIENDS Done by Deer modrá 3 ks

Sada svačinových boxů SEA FRIENDS Done by Deer modrá 3 ks
Detail

Hlavní výhody: perfektní pro rozdělené svačinky na cesty vhodné i pro skladování design vhodný pro děti V sadě: krabička o rozměrech 8,9 x 8,9 x 4,5 cm a objemu 240 ml krabička o rozměrech 10,3 x 10,3 x 5,1 cm a objemu 330 ml krabička o rozměrech 11,8 x 11,8 x 5,5 cm a objemu 500 ml Dodatečné informace: materiál: 100% potravinářský PP, víko: 100% potravinářský PE lze mýt v myčce do 70 °C (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada svačinových boxů SEA FRIENDS Done by Deer modrá 3 ks , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek muzeum oranžový (8590121687102)

Sada nožů G21 Gourmet Damascus small box 3 ks (NB-D1095)

Sada nožů G21 Gourmet Damascus small box 3 ks (NB-D1095)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, okrajovací nůž a univerzální nůž, materiál čepele ocel, 3 kusy v sadě V sadě nožů G21 Gourmet Damascus se snoubí elegantní design, luxusní provedení a vynikající řezné vlastnosti. Čepele nožů jsou tvořené japonskou damaškovou ocelí, která vyniká vyšší tvrdostí, odolností a dlouhou životností. Díky tomu jsou nože pevné a ostré a umožní velmi snadné krájení, ořezávání i porcování. Vyrobené jsou přitom technologií práškové metalurgie, kdy se na základní kov nanáší další vrstvy, které jsou následně spékány, což způsobí jejich odlišné zabarvení. Součástí sady je přitom šéfkuchařský nůž, univerzální a krájecí. Klíčové vlastnosti sady nožů G21 Gourmet Damascus small box 3 ksSada 3 ks vysoce kvalitních nožůObsahuje šéfkuchařský, univerzální a krájecí nůžČepele nožů tvořené japonskou damaškovou ocelíVyrobené technologií práškové metalurgieRukojeti z extra pevného a odolného laminátového materiáluNože G21 Gourmet Damascus... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů G21 Gourmet Damascus small box 3 ks (NB-D1095) , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek ulice oranžový (8590121507516)

Hoteche Stupňovitý vrták v sadě 3 ks v boxu - HT501044 (HT501044)

Hoteche Stupňovitý vrták v sadě 3 ks v boxu - HT501044 (HT501044)
Detail

Sada vrtáků 4-12 mm, 4-20 mm, 4-32 mm, HSS, plastový box. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hoteche Stupňovitý vrták v sadě 3 ks v boxu - HT501044 (HT501044) , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek muzeum zelený (8590121507486)

NOT SO FUNNY ANY Gift Box - Vanilkový rohlíček dárková sada 3 ks

NOT SO FUNNY ANY Gift Box - Vanilkový rohlíček dárková sada 3 ks
Detail

VANILKOVÝ ROHLÍČEK dárkový box přináší omamnou vůni tohoto milovaného cukroví, do které se můžete ponořit od hlavy až k patě. Edice nabízí luxusní vonnou svíčku, třpytivou bombu do koupele a dezinfekční gelík v netradiční vůni VAJEČŇÁKU. VANILKOVÝ ROHLÍČEK dárkový box obsahuje 3 novinky: dezinfekční gelík na ruce - Netradiční gel inspirovaný tradičním vaječným likérem. Bezpečí a vůni Vánoc máte v kapse. bomba do vany - třpytivá bomba v limitované vůni VANILKOVÝ ROHLÍČEK s bambuckým máslem, která krásně prohřeje tělo a uvolní každé napětí (úplná novinka) svíčka s krystalem - luxusní ručně vyrobená 100% sojová svíčka se zalitým krystalem uvnitř nádherně provoní každý domov. Sklo je český křišťál. Vše je netestováno na zvířatech s HCS certifikátem a 100% vegan. Produkty jsou v boxu z původních 950 Kč za zvýhodněných 890 Kč. (fann.cz)

Podobné produkty ako NOT SO FUNNY ANY Gift Box - Vanilkový rohlíček dárková sada 3 ks , 2dílná sada úložných boxů z masivního recyklovaného dřeva (244498)

KETER Rockwood Box 570L

Detail

Velký plastový box s úložným prostorem o obsahu 570L. Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER Rockwood Box 570L , Sada svačinových boxů, 2 dílná, hurvínek ulice žlutý (8590121507523)

NOVEL box - 340L Keter

NOVEL box - 340L Keter
Detail

Plastový box NOVEL s úložným prostorem o obsahu 340 l, který umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky. Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální nástroje.Úložný box lze využít také jako lavičku k sezení.Barva:šedá / černáMateriál:plastRozměry:Šířka: 125 cmHloubka: 55 cmVýška: 63 cmObjem:340 lNosnost:220 kg (možnost sezení na boxu)Hmotnost:10,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako NOVEL box - 340L Keter , Pelzer sada hlasicu exe smart alarm 3 1

KETER Novel Box 340L

Detail

Plastový box s úložným prostorem o obsahu 340L. Umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Velmi jednoduchá montáž. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER Novel Box 340L , Keter skříňka se 3 šuplíky, černá

NOVEL box - 340L Keter

NOVEL box - 340L Keter
Detail

Plastový box NOVEL s úložným prostorem o obsahu 340 l, který umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky. Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální nástroje.Úložný box lze využít také jako lavičku k sezení.Barva:šedá / černáMateriál:plastRozměry:Šířka: 125 cmHloubka: 55 cmVýška: 63 cmObjem:340 lNosnost:220 kg (možnost sezení na boxu)Hmotnost:10,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako NOVEL box - 340L Keter , Nůž odlamovací, sada 3 ks (116043)

KETER 22´´ Organizér Smart Cantilever

Detail

22" organizér s odolným systémem se vzpěrami pro snadné rozmístění obsahu. Organizér je vybavený průhledným krytem, kovovými západkami, vyjímatelnými boxy a ergonomickým držákem, který usnadňuje přenášení příslušenství. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER 22´´ Organizér Smart Cantilever , Yato sada sekáčů 3 ks (5906083947117)

Sada 12 ks – Úložný box

Sada 12 ks – Úložný box
Detail

> uzavíratelné dózy jsou ideální k uložení potravin > bez BPA > víko s dvojitým otvíráním > malá dóza: 9 x 19 x 23,5 cm / 2800 ml > střední dóza: 9 x 19 x 17 cm / 2000 ml > velká dóza: 9 x 19 x 12,5 cm / 1400 ml (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 12 ks – Úložný box , Nástěnná polička bílá, sada 3 ks

Sada 6 ks – Úložný box

Sada 6 ks – Úložný box
Detail

> uzavíratelné dózy jsou ideální k uložení potravin (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 6 ks – Úložný box , Sada ratanových květináčů orchid, 3 ks

Sada 24 ks – Úložný box

Sada 24 ks – Úložný box
Detail

> uzavíratelné dózy jsou ideální k uložení potravin > bez BPA > víko s dvojitým otvíráním > malá dóza: 9 x 19 x 23,5 cm / 2800 ml > střední dóza: 9 x 19 x 17 cm / 2000 ml > velká dóza: 9 x 19 x 12,5 cm / 1400 ml (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Úložný box , Sada pletených košů dirillo, 3 ks

Sada 24 ks – Úložný box

Sada 24 ks – Úložný box
Detail

> neobsahuje BPA > velká dóza: 10 x 10 x 24,5 cm / 1750 ml (8x) > střední dóza: 10 x 10 x 16,5 cm / 1200 ml (8x) > malá dóza: 10 x 10 x 9,5 cm / 550 ml (8x) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Úložný box , Sada led svíček glaze, 3 ks

Sada 18 ks – Úložný box

Sada 18 ks – Úložný box
Detail

> malá dóza: 9 x 17 x 20 cm / 2000 ml (6x) > střední dóza: 9 x 17 x 15 cm / 1500 ml (6x) > velká dóza: 9 x 17 x 10 cm / 1000 ml (6x) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 18 ks – Úložný box , Police azuri přírodní, sada 3 ks

Sada 18 ks – Úložný box

Sada 18 ks – Úložný box
Detail

> uzavíratelné dózy jsou ideální k uložení potravin > bez BPA > víko s dvojitým otvíráním > malá dóza: 9 x 19 x 23,5 cm / 2800 ml > střední dóza: 9 x 19 x 17 cm / 2000 ml > velká dóza: 9 x 19 x 12,5 cm / 1400 ml (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 18 ks – Úložný box , Siku sada aut ambulance, 3 ks

Sada 6 ks – Úložný box

Sada 6 ks – Úložný box
Detail

> uzavíratelné dózy jsou ideální k uložení potravin (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 6 ks – Úložný box

Sada 2 ks – Úložný box

Sada 2 ks – Úložný box
Detail

Přírodní materiál vytváří jednoduchý a minimalistický vzhled. Boxy mohou stát samostatně nebo je lze použít jako úložný prostor ve skříni. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 2 ks – Úložný box

KETER sada zahradního nábytku MOOREA cappuccino

Detail

Hlavními přednostmi tohoto setu jsou komfort, originalita, elegance a jedinečný design. KETER MOOREA se skládá ze 3místné lavice, křesla, univerzálního taburetu a stolu. Ideální pro pohodlné venkovní sezení na vaší zahradě nebo terase. Nábytek je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV záření. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER sada zahradního nábytku MOOREA cappuccino

Box zahradní KETER Samoa Rattan Box 270l Graphite

Box zahradní KETER Samoa Rattan Box 270l Graphite
Detail

NakupteBox zahradní KETER Samoa Rattan Box 270l Graphitez kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nábytek > Zahradní boxy a skříněza1249.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Box zahradní KETER Samoa Rattan Box 270l Graphite

Keter Java box 870L hnědá

Keter Java box 870L hnědá
Detail

Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na Vaší zahradě. Java je nevětší box díky jeho obsahu uložíte do něj hodně věcí, například - zahradní nářadí, hračky, polštáře nebo přikrývky. Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné specializované nástroje. Mechanismus, který usnadňuje otevření víka je nepochybně velkou výhodou produktu. Technické údaje: rozměry výrobku: 86 x 147 x 82 cm (v x š x d) hmotnost: 25 kg nosnost: 50 kg objem: 870 L materiál: plast barva: hnědá Obsah balení: 1 x úložný box rozměry balení: 149 x 106 x 16 cm materiál balení: karton (dilego.cz)

Podobné produkty ako Keter Java box 870L hnědá

KETER 22´´ pracovní box 17202245

KETER 22´´ pracovní box 17202245
Detail

Přepravka RIGID je ideální ke skladování výrobků souvisejících sdomácími pracemi. Přepravka je vyrobena z vysoce kvalitního plastu - pohodlné držáky umožňují snadné přenášení. Přepravka je kompatibilní s ostatními výrobky z řady Rigid. Technické údaje: rozměr výrobku: 32 x 25 x 56 cm materiál: plast barva: černá Obsah balení: 1 x přepravka (dilego.cz)

Podobné produkty ako KETER 22´´ pracovní box 17202245

Keter City Box 113L grafit

Keter City Box 113L grafit
Detail

Plastový box pro uložení nejrůznějších předmětů (podušky, zahradní náčiní...) od firmy KETER. Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí. Úložný box lze využít také jako designový stoleček. Technické údaje: výška výrobku: 55 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 44 cm hmotnost: 3,5 kg objem: 113 L materiál: plast barva: grafit rozměr balení: 58 x 52 x 8 cm Obsah balení: 1 x plastový box 113 l - grafit (dilego.cz)

Podobné produkty ako Keter City Box 113L grafit

Keter CITY BOX 113L hnědá

Keter CITY BOX 113L hnědá
Detail

Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí. Úložný box lze využít také jako designový stoleček. Technické údaje: rozměry výrobku: 55 x 58 x 44 cm (v x š x d) hmotnost: 3,5 kg objem: 113 L materiál: plast barva: hnědá Obsah balení: 1 x plastový box rozměry balení: 58 x 52 x 8 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Keter CITY BOX 113L hnědá

KETER JAVA box 850L grafit

Detail

Úložný box o objemu 870 l z pevného plastu. Materiál v imitaci ratanu. K uložení polštářů či zahradního náčiní. Nadčasový vzhled. Speciální mechanismus otevírání víka, díky kterému ho nemusíte držet. Maximální nosnost 50 kg. K dostání v antracitové barevné variantě s vahou 25 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER JAVA box 850L grafit

KETER CITY box 113L grafit

Detail

Úložný box o objemu 113 l z pevného plastu. K uložení polštářů či zahradního náčiní. Minimalistický vzhled pro využití i v interiréru. Chráněno proti UV záření. Montáž bez potřeby nářadí. Přepravní úchyty na každé straně. K dostání v antracitové barevné variantě o váze 3,5 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER CITY box 113L grafit

KETER Rigid pracovní box 22"

Detail

Rigid pracovní box značky Keter je ideální ke skladování výrobků souvisejících s domácími pracemi. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER Rigid pracovní box 22"

Box na nářadí Keter Masterloader

Box na nářadí Keter Masterloader
Detail

Box na nářadí Master Pro značky Keter se stane perfektním řešením pro nadšence i profesionály. Ať už potřebujete ukládat malé a střední komponenty i nářadí v práci nebo v dílně, s těmito přihrádkami budete mít vše roztříděné. Posuvný systém udržuje všechny dílky v perfektním pořádku. Zároveň však nezvětšuje rozměry organizéru, který zůstává kompaktní a přehledný. Horní část se díky kuličkovému ložisku snadno otevře posunutím do stran. Odkryje tak středový prostor ideální pro nářadí. Kvalitní materiály Kovová rukojeť s měkčenou částí pro dlaň a gumová kolečka dotvářejí souhru všech materiálů. Součástí je i systém centrálního zamykání, který chrání obsah za všech okolností. Do posuvné části uložíte 6 odnímatelných červených přihrádek. Hlavní přednosti Toolchest pro velké i malé nástroje 2 integrované organizéry (1 průhledné polykarbonátové víko) 6 odnímatelných přihrádek ve dvou velikostech Prostor pro ruční nářadí s plastovým rozdělovačem Centrální automatické zamykání Pohodlná rukojeť s měkkou částí pro dlaň zpříjemní přepravu Gumová kolečka pro snadné přesuny Specifikace Značka Keter Model MasterLoader Určení box na nářadí Funkce Přihrádky 6 ks odnímatelných, dvě velikosti Design truhla Víko čiré na jedné 1/2 Zamknutí centrální systém Materiály Organizér plast Víko odolný polykarbonát Kolečka guma Rukojeť kov + měkké polstrování Ostatní Barva černá / červená / průhledná Kapacita 65,3 litrů Hmotnost 5,8 kg Rozměry (Š x V x H) 61,6 x 37,8 x 41,5 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Box na nářadí Keter Masterloader

Keter Ratta úložný box 270L

Keter Ratta úložný box 270L
Detail

Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na Vaší zahradě. Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí. NESEDAT! Technické údaje: rozměry výrobku: 57 x 45 x 117 cm (v x š x d) hmotnost: 8 kg nosnost: 150 kg objem: 270 l materiál: plast barva: antracit lze uzamknout Obsah balení: 1 x úložný box rozměry balení: 118,2 x 55,5 x 9,2 cm materiál balení: karton (dilego.cz)

Podobné produkty ako Keter Ratta úložný box 270L

SHERWOOD úložný box - 270L Keter

SHERWOOD úložný box - 270L Keter
Detail

Zahradní plastový box SHERWOOD pro uložení nejrůznějších předmětů (podušky, zahradní náčiní...). Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný vůči nepřízni počasí.Barva:antracitMateriál:plastRozměry:Šířka: 117 cmHloubka: 45 cmVýška: 57,5 cmObjem:270 lNosnost:200 kgHmotnost:7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako SHERWOOD úložný box - 270L Keter

RATTAN úložný box - 270L Keter

RATTAN úložný box - 270L Keter
Detail

Plastový box RATTAN 270L je ideální pro uložení nejrůznějších předmětů (podušky, zahradní náčiní...). Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jak stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí.Barva:antracitMateriál:plast - imitace ratanuRozměry:šířka: 117 cmhloubka: 45 cmvýška: 57 cmNosnost:150 kgObjem:270 lHmotnost:8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako RATTAN úložný box - 270L Keter

MARVEL úložný box - 270L Keter

MARVEL úložný box - 270L Keter
Detail

Zahradní plastový box MARVEL pro uložení nejrůznějších předmětů (podušky, zahradní náčiní...). Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný vůči nepřízni počasí.Udrží až dvě osoby, a tak ho můžete využít také jako lavičku.Barva:antracitMateriál:plastRozměry:šířka: 117 cmhloubka: 45 cmvýška: 57,5 cmObjem:270 lNosnost:220 kg (možnost sezení na boxu)Hmotnost:7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako MARVEL úložný box - 270L Keter

KETER Capri úložný box 305L

Detail

Plastový box s úložným prostorem o obsahu 305L. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER Capri úložný box 305L

KETER Borneo úložný box 416L

Detail

Plastový box s úložným prostorem o obsahu 416L. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER Borneo úložný box 416L

KETER JAVA box 850L hnědá

Detail

Úložný box o objemu 870 l z pevného plastu. Materiál v imitaci ratanu. K uložení polštářů či zahradního náčiní. Nadčasový vzhled. Speciální mechanismus otevírání víka, díky kterému ho nemusíte držet. Maximální nosnost 50 kg. K dostání v hnědé barevné variantě s vahou 25 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER JAVA box 850L hnědá

KETER RATTAN box 270L grafit

Detail

Úložný box o objemu 270 l z pevného plastu. Materiál v častečné imitaci ratanu. K uložení polštářů či zahradního náčiní. Praktická kolečka pro plynulý přesun. Nadčasový vzhled. Chráněno proti UV záření. Montáž bez potřeby nářadí. K dostání v antracitové barevné variantě o váze 8 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako KETER RATTAN box 270L grafit
Keter Pojízdná sada boxů na nářadí Rolling Work Shop, Sada dekoračních úložných boxů Wood, 3 ks, Koopman Sada dekoračních úložných boxů, 3 ks, DELI sada 3 boxů na 24 CD (5730), Sada dekoračních boxů se skleněným víkem Nature, 2 ks, Siguro Sada boxů Bamboo Line, 4 ks (SGR-SB-C6S4BB), LuminArc PURE BOX ACTIVE sada kulatých boxů 3 díly (883314344332), Orion 4dílná sada svačinových boxů Jednorožec, KETER regál 3 zásuvky (237791), Sada 3 ks Zolux (3336024804247), Sada kompresorová 3 ks (148002), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek Ulice modrý (8590121507547), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek Ulice zelený (8590121507530), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek Ulice červený (8590121507554), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek Muzeum žlutý (8590121507479), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek Muzeum oranžový (8590121687102), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek ulice oranžový (8590121507516), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek Muzeum zelený (8590121507486), 2dílná sada úložných boxů z masivního recyklovaného dřeva (244498), Sada svačinových boxů, 2 dílná, Hurvínek ulice žlutý (8590121507523), pelzer sada hlasicu exe smart alarm 3 1, Keter Skříňka se 3 šuplíky, černá, Nůž odlamovací, sada 3 ks (116043), YATO Sada sekáčů 3 ks (5906083947117), Nástěnná polička bílá, sada 3 ks, Sada ratanových květináčů Orchid, 3 ks, Sada pletených košů Dirillo, 3 ks, Sada LED svíček Glaze, 3 ks, Police Azuri přírodní, sada 3 ks, Siku Sada aut Ambulance, 3 ks