Keter maple square vyvýšený záhon 106 x 32 x 32 cm plastový šedý 249298

Produkt Keter maple square vyvýšený záhon 106 x 32 x 32 cm plastový šedý 249298 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Keter maple square vyvýšený záhon 106 x 32 x 32 cm plastový šedý 249298 upraviť a produkt hľadať znova.

Keter Maple Square Vyvýšený záhon 106 x 32 x 32 cm plastový šedý 249298

Keter Maple Square Vyvýšený záhon 106 x 32 x 32 cm plastový šedý 249298
Detail

Pomocí květináče Keter Maple Square je pěstování zeleniny a květin snadné a zábavné. Produkty z řady Maple zaručují vysokou odolnost, snadnou instalaci, naprostou bezúdržbovost i univerzálnost použití, takže si můžete naplno užívat plody vašeho zahradnického počínání. Květináč slouží především jako vyvýšený záhon, kdy chrání okrasné květiny, bylinky či zeleninu v zemi, takže se jedná o velice praktický doplněk pro vaší zahradu. Moderní kompozitní materiál Evotech vzniknul koextruzí, což je proces lisování 2 (nebo více) materiálů skrz stejnou lisovnici. Výsledný polymer pak dokonale spojuje estetiku přírodního dřeva s nejlepšími vlastnostmi plastů, takže se květináč bude vyjímat v různorodém prostředí, navíc je výjimečně odolný vůči UV záření i extrémním srážkám a dalším povětrnostním vlivům a hravě odolá také vlhkosti či hnilobě. Navíc je tento materiál nenáročný na údržbu, nemusí být vůbec impregnován a k čištění vám tak postačí jenom hadřík s horkou vodou. Hlavní přednosti Květináč Keter Maple Square umožní pěstovat vlastní zeleninu, byliny či okrasné květiny Slouží jako ochranný vyvýšený záhon okolo vašich květin a zeleniny v zemi Květiny v něm přirozeně vyniknou a dodá tak zvolenému prostředí výjimečný vzhled Květináč garantuje vysokou odolnost, snadnou instalaci, naprostou bezúdržbovost i univerzálnost použití Je vyrobený z kompozitního materiálu Evotech, který spojuje estetiku dřeva s vlastnostmi plastů Díky použitému materiálu odolá UV záření, extrémním atmosférickým vlivům, vlhkosti, vodě i hnilobě Evotech je nenáročný na údržbu, takže vám k čištění postačí hadřík s horkou vodou Specifikace Značka: Keter Řada: Maple Model: Square PN: 249298 Určení: květináč Vhodné prostředí: exteriér Fyzické vlastnosti Barva: grafitová Čistá hmotnost: 15,4 kg Rozměry (Š x V x H): 106 x 32 x 106 cm Hmotnost balení: 19,42 kg Rozměry balení (Š x V x H): 115 x 33 x 9,3 cm Obsah balení 1x květináč Keter Maple Square (patro.cz)

Podobné produkty ako Keter Maple Square Vyvýšený záhon 106 x 32 x 32 cm plastový šedý 249298 , Vyvýšený záhon maple square šedý (249298)

Vyvýšený záhon Maple Square šedý (249298)

Vyvýšený záhon Maple Square šedý  (249298)
Detail

Vyvýšený záhon - vysoký 32 cm, široký 106 cm a hluboký 106 cm, kvalitní plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon Maple Square šedý (249298) , Keter vyvýšený záhon šedá, 106 x 32 x 50 cm

Květináč Keter Maple through grafitový vyvýšený záhon 249296

Květináč Keter Maple through grafitový vyvýšený záhon 249296
Detail

Květináč Keter Maple vyvýšený | grafit Pomocí květináče Keter Maple Trough je pěstování zeleniny a květin snadné a zábavné. Produkty z řady Maple zaručují vysokou odolnost, snadnou instalaci, naprostou bezúdržbovost i univerzálnost použití, takže si můžete naplno užívat plody vašeho zahradnického počínání. Květináč slouží především jako vyvýšený záhon, kdy chrání okrasné květiny, bylinky či zeleninu v zemi, takže se jedná o velice praktický doplněk pro vaší zahradu. Moderní kompozitní materiál Evotech vzniknul koextruzí, což je proces lisování 2 (nebo více) materiálů skrz stejnou lisovnici. Výsledný polymer pak dokonale spojuje estetiku přírodního dřeva s nejlepšími vlastnostmi plastů, takže se květináč bude vyjímat v různorodém prostředí, navíc je výjimečně odolný vůči UV záření i extrémním srážkám a dalším povětrnostním vlivům a hravě odolá také vlhkosti či hnilobě. Navíc je tento materiál nenáročný na údržbu, nemusí být vůbec impregnován a k čištění vám tak postačí jenom hadřík s horkou vodou. Hlavní přednosti - Květináč Keter Maple Trough umožní pěstovat vlastní zeleninu, byliny či okrasné květiny - Slouží jako ochranný vyvýšený záhon okolo vašich květin a zeleniny v zemi - Květiny v něm přirozeně vyniknou a dodá tak zvolenému prostředí výjimečný vzhled - Květináč garantuje vysokou odolnost, snadnou instalaci, naprostou bezúdržbovost i univerzálnost použití - Je vyrobený z kompozitního materiálu Evotech, který spojuje estetiku dřeva s vlastnostmi plastů - Díky použitému materiálu odolá UV záření, extrémním atmosférickým vlivům, vlhkosti, vodě i hnilobě - Evotech je nenáročný na údržbu, takže vám k čištění postačí hadřík s horkou vodou Specifikace - Značka: Keter - Řada: Maple - Model: Trough - Určení: květináč - Vhodné prostředí: exteriér Fyzické vlastnosti - Barva: hnědá - Čistá hmotnost: 6,8 kg - Rozměry (Š x V x H): 106 x 32 x 50 cm - Hmotnost balení: 8,2 kg - Rozměry balení (Š x V x H): 115 x 33 x 9,3 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Květináč Keter Maple through grafitový vyvýšený záhon 249296 , Keter vyvýšený záhon maple green house šedý (249294)

Keter Maple Trough Vyvýšený záhon 106 x 50 x 32 cm 249297 hnědý

Keter Maple Trough Vyvýšený záhon 106 x 50 x 32 cm 249297 hnědý
Detail

Květináč Keter Maple vyvýšený | hnědá Pomocí květináče Keter Maple Trough je pěstování zeleniny a květin snadné a zábavné. Produkty z řady Maple zaručují vysokou odolnost, snadnou instalaci, naprostou bezúdržbovost i univerzálnost použití, takže si můžete naplno užívat plody vašeho zahradnického počínání. Květináč slouží především jako vyvýšený záhon, kdy chrání okrasné květiny, bylinky či zeleninu v zemi, takže se jedná o velice praktický doplněk pro vaší zahradu. Moderní kompozitní materiál Evotech vzniknul koextruzí, což je proces lisování 2 (nebo více) materiálů skrz stejnou lisovnici. Výsledný polymer pak dokonale spojuje estetiku přírodního dřeva s nejlepšími vlastnostmi plastů, takže se květináč bude vyjímat v různorodém prostředí, navíc je výjimečně odolný vůči UV záření i extrémním srážkám a dalším povětrnostním vlivům a hravě odolá také vlhkosti či hnilobě. Navíc je tento materiál nenáročný na údržbu, nemusí být vůbec impregnován a k čištění vám tak postačí jenom hadřík s horkou vodou. Hlavní přednosti - Květináč Keter Maple Trough umožní pěstovat vlastní zeleninu, byliny či okrasné květiny - Slouží jako ochranný vyvýšený záhon okolo vašich květin a zeleniny v zemi - Květiny v něm přirozeně vyniknou a dodá tak zvolenému prostředí výjimečný vzhled - Květináč garantuje vysokou odolnost, snadnou instalaci, naprostou bezúdržbovost i univerzálnost použití - Je vyrobený z kompozitního materiálu Evotech, který spojuje estetiku dřeva s vlastnostmi plastů - Díky použitému materiálu odolá UV záření, extrémním atmosférickým vlivům, vlhkosti, vodě i hnilobě - Evotech je nenáročný na údržbu, takže vám k čištění postačí hadřík s horkou vodou Specifikace - Značka: Keter - Řada: Maple - Model: Trough - Určení: květináč - Vhodné prostředí: exteriér Fyzické vlastnosti - Barva: hnědá - Čistá hmotnost: 6,8 kg - Rozměry (Š x V x H): 106 x 32 x 50 cm - Hmotnost balení: 8,2 kg - Rozměry balení (Š x V x H): 115 x 33 x 9,3 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Keter Maple Trough Vyvýšený záhon 106 x 50 x 32 cm 249297 hnědý , Vyvýšený záhon maple trough šedý (249296)

KETER vyvýšený záhon MAPLE GREEN HOUSE šedý (249294)

KETER vyvýšený záhon MAPLE GREEN HOUSE šedý (249294)
Detail

Vyvýšený záhon vyvýšený záhon, skleníkový kryt, plastový, imitace dřeva Vyvýšený záhon KETER MAPLE GREEN HOUSE je vhodný pro pěstování zeleniny, bylinek i květin. Vyrobený je z moderního materiálu Evotech, který skvěle imituje dřevo a nabízí perfektní odolnost. Záhon je opatřen skleněným krytem, který utváří pěstovaným rostlinám ideální podmínky pro růst a zároveň je chrání před nepřízní počasí a výkyvy teplot. Záhon velmi snadno sestavíte a klade prakticky nulové požadavky na údržbu. Vyvýšený záhon KETER MAPLE GREEN HOUSE ochrání rostliny před případnými škůdci a na každé zahradě dokonale vynikne. Klíčové vlastnosti vyvýšeného záhonu KETER MAPLE GREEN HOUSE šedéhoPraktický vyvýšený záhon KETER MAPLE GREEN HOUSEVhodný pro pěstování zeleniny, bylinek i květinVyrobený z moderního materiálu EvotechJe opatřen skleněným krytem pro vytvoření ideálních podmínekChrání před nepřízní počasí, výkyvy teplot i škůdciZáhon KETER MAPLE GREEN HOUSE je... (alza.cz)

Podobné produkty ako KETER vyvýšený záhon MAPLE GREEN HOUSE šedý (249294) , Aldotrade vyvýšený záhon trio černá, 122 x 107 x 26 cm

Organizér plastový 46 x 32 cm TOYA

Organizér plastový 46 x 32 cm TOYA
Detail

Organizér plastový 46x32cm Popis: Celkové vnější rozměry: 46x32cm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Organizér plastový 46 x 32 cm TOYA , Úložné boxy 4 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288345)

Vorel Organizér plastový 46 x 32 cm

Vorel Organizér plastový 46 x 32 cm
Detail

Platový organizér s přihrádkami. Tento organizér najde využití v jakékoliv dílně. Je to skvělý pomocník na úschovu hřebíků, šroubků, matic a všech malých pomocníků, které jsou v dílně potřeba. Už se Vám nestane, že by se Vám nějaký šroubek někam zatoulal. Technické údaje: rozměry: 46 x 32 cm materiál: plast hmotnost: 1,200 kg Obsah balení: 1 x organizér (dilego.cz)

Podobné produkty ako Vorel Organizér plastový 46 x 32 cm , Úložné boxy 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288347)

Keter Vyvýšený záhon šedá, 106 x 32 x 50 cm

Detail

S tímto záhonem bude pěstování vaší vlastní zeleniny nebo květin snadné. Je vyroben z nejmodernějšího kompozitního materiálu Evotech, který poskytuje odolnost proti povětrnostním vlivům, snadno se sestavuje a nevyžaduje žádnou údržbu. Budete si tedy moci užít bez problémů svoje vlastní výpěstky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Keter Vyvýšený záhon šedá, 106 x 32 x 50 cm , Úložné boxy 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288365)

Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm (77205)

Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm (77205)
Detail

Podnos - hranatý, plastový, rozměry 320 × 455 mm (š × h), s protiskluzovým povrchem Užitečný podnos značky KESPER oceníte v kuchyni i při servírování u jídelních stolů. Jedná se o plastový model, který se chlubí nízkou hmotností, jeho údržba je nenáročná a tak zvládne běžný provoz po dlouhá léta. Je vybavený protiskluzovým povrchem zaručujícím, aby nehrozilo poškození nádobí při přenosu. Zajímavé funkce podnosu Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm Hranatý podnos Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm je vhodný pro každodenní použití Tvoří ho odolný a lehký plast Je ošetřen protiskluzovým povrchem (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm (77205) , Úložné boxy 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288339)

Kesper servírovací plastový, protiskluzový šedý 45,5 x 32 cm (77207)

Kesper servírovací plastový, protiskluzový šedý 45,5 x 32 cm (77207)
Detail

Podnos - hranatý, plastový, rozměry 45 × 320 × 455 mm (v × š × h), s protiskluzovým povrchem a vhodné do myčky Užitečný podnos značky KESPER se vám bude hodit v kuchyni i při servírování jídla. Jedná se o plastový model, oceníte tak jeho lehkost, snadno ho umyjete a jen tak se nerozbije. Podnos má praktický protiskluzový povrch, aby bylo nádobí chráněno před klouzáním. Co se týče umývání, je přizpůsobený pro mytí v myčce. Podnos KESPER má rozměry 45 × 320 × 455 mm. Zajímavé funkce podnosu Kesper servírovací plastový, protiskluzový šedý 45,5 x 32 cm Hranatý podnos Kesper servírovací plastový, protiskluzový šedý 45,5 x 32 cm je vhodný pro každodenní použití Vyroben z odolného a lehkého plastu Jeho povrch je protiskluzový Odolá mytí v myčce na nádobí Rozměry podnosu KESPER: 45 × 320 × 455 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper servírovací plastový, protiskluzový šedý 45,5 x 32 cm (77207) , Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm (77205)

Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm (77206)

Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm (77206)
Detail

Podnos - hranatý, plastový, rozměry 320 × 455 mm (š × h), s protiskluzovým povrchem Praktický podnos od značky KESPER bude vám k užitku v kuchyni i při servírování jídla. Jedná se o plastový model, je sympaticky lehký, bez problému ho umyjete a tak zvládne běžný provoz po dlouhá léta. Povrch je protiskluzový a postará se, aby bylo nádobí chráněno před klouzáním. Stěžejní vlastnosti podnosu Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm Hranatý podnos Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm se hodí do každé kuchyně Vyroben z odolného a lehkého plastu Je ošetřen protiskluzovým povrchem (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm (77206) , Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm (77206)

Dřevěný vyvýšený záhon 163 x 78 x 42 cm

Dřevěný vyvýšený záhon 163 x 78 x 42 cm
Detail

Dřevěný vyvýšený záhon pro snadnější práci a bohatou úrodu. Je vyroben ze silného materiálu a je povrchově ošetřen lazurou, která se po letech neloupe, nepraská a dá se přetírat jakýmkoliv nátěrem určeným na dřevo. Geotextilie je součást balení produktu a slouží k oddělení zeminy od záhonu. Záhon je dodáván ve čtyřech dílech a montáž je velice jednoduchá. Technické údaje: rozměry: 163 x 78 x 42 (d x š x v) hmotnost: 28 kg síla materiálu: 2,8 cm stav dodání: rozložený smrkové dřevo olejová matná lazura záhon nemá dno Obsah balení: 1 x květináč včetně geotextilie (dilego.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vyvýšený záhon 163 x 78 x 42 cm , Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm černé (245746)

Dřevěný vyvýšený záhon 136 x 78 x 42 cm

Dřevěný vyvýšený záhon 136 x 78 x 42 cm
Detail

Dřevěný vyvýšený záhon pro snadnější práci a bohatou úrodu. Je vyroben ze silného materiálu a je povrchově ošetřen lazurou, která se po letech neloupe, nepraská a dá se přetírat jakýmkoliv nátěrem určeným na dřevo. Geotextilie je součást balení produktu a slouží k oddělení zeminy od záhonu. Záhon je dodáván ve čtyřech dílech a montáž je velice jednoduchá. Technické údaje: rozměry: 136 x 78 x 42 (d x š x v) hmotnost: 24 kg síla materiálu: 2,8 cm stav dodání: rozložený smrkové dřevo olejová matná lazura záhon nemá dno Obsah balení: 1 x květináč včetně geotextilie (dilego.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vyvýšený záhon 136 x 78 x 42 cm , Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245748)

Vyvýšený záhon, plechový, 80 x 60 cm

Vyvýšený záhon, plechový, 80 x 60 cm
Detail

Moderní, praktický a jednoduchý vyvýšený záhon bez podlahy s pozinkovanými ocelovými panely. Snadno se montuje a je samotný velmi lehký. Technické údaje: výška výrobku: 30 cm šířka výrobku: 80 cm hloubka výrobku: 60 cm hmotnost: 2,75 kg materiál: plech - pozink barva: šedá záhon nemá dno Obsah balení: 1 x záhon (dilego.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon, plechový, 80 x 60 cm , Úložné boxy 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288343)

Vyvýšený záhon, plechový, 120 x 90 cm

Vyvýšený záhon, plechový, 120 x 90 cm
Detail

Moderní, praktický a jednoduchý vyvýšený záhon bez podlahy s pozinkovanými ocelovými panely. Snadno se montuje a je samotný velmi lehký. Technické údaje: výška výrobku: 30 cm šířka výrobku: 120 cm hloubka výrobku: 90 cm hmotnost: 3,95 kg materiál: plech - pozink barva: šedá záhon nemá dno Obsah balení: 1 x záhon (dilego.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon, plechový, 120 x 90 cm , Úložné boxy 4 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245747)

Vyvýšený záhon, plechový, 60 x 60 cm

Vyvýšený záhon, plechový, 60 x 60 cm
Detail

Moderní, praktický a jednoduchý vyvýšený záhon bez podlahy s pozinkovanými ocelovými panely. Snadno se montuje a je samotný velmi lehký. Technické údaje: výška výrobku: 30 cm šířka výrobku: 60 cm hloubka výrobku: 60 cm hmotnost: 2 kg materiál: plech - pozink barva: šedá záhon nemá dno Obsah balení: 1 x záhon (dilego.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon, plechový, 60 x 60 cm , Banquet síťovaný poklop na potraviny, 32 x 32 x 21 cm

Vyvýšený záhon, plechový, 100 x 80 cm

Vyvýšený záhon, plechový, 100 x 80 cm
Detail

Moderní, praktický a jednoduchý vyvýšený záhon bez podlahy s pozinkovanými ocelovými panely. Snadno se montuje a je samotný velmi lehký. Technické údaje: výška výrobku: 30 cm šířka výrobku: 100 cm hloubka výrobku: 80 cm hmotnost: 3,4 kg materiál: plech - pozink barva: šedá záhon nemá dno Obsah balení: 1 x záhon (dilego.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon, plechový, 100 x 80 cm , Úložné boxy s víky 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288340)

Vyvýšený záhon, opalované dřevo, 100 x 40 x 30 cm

Vyvýšený záhon, opalované dřevo, 100 x 40 x 30 cm
Detail

Tento vyvýšený zahradní záhon v rustikálním vzhledu je skvělým místem, kde můžete pěstovat své oblíbené rostliny. Vyvýšená konstrukce udržuje plevel mimo pěstební plochu a chrání vaše rostliny před škůdci. Praktická štěrbina ve spodní části zajišťuje dobré odvodnění a chrání vaše květiny a zeleninu před přemokřením. Díky rustikálnímu přírodnímu designu tento truhlík na rostliny obohatí prostředí vaší zahrady či terasy. Popis: ✔ Vhodné pro rostliny, zeleninu, bylinky, květiny atd. ✔ Vyvýšený záhon minimalizuje výskyt plevele. ✔ Štěrbina vespod zajišťuje dobré odvodnění. ✔ Vyrobeno z masivního jedlového dřeva pro odolnost a stabilitu. ✔ Nutná montáž. Technické specifikace: ✔ Barva: opalované dřevo. ✔ Materiál: jedlové dřevo. ✔ Nosnost: 50 kg. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon, opalované dřevo, 100 x 40 x 30 cm , Úložné boxy s víky 10 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288368)

Dřevěný vyvýšený záhon COMFORT, 144 x 78 x 36 cm

Dřevěný vyvýšený záhon COMFORT, 144 x 78 x 36 cm
Detail

Záhon Comfort je vyvýšený pro snadnější práci a bohatou úrodu. Záhon nemá pevné dno, je dodáván se zahradnickou textilií, která zamezí prorůstání plevele do záhonu. Je vyroben z 20 mm silného materiálu a je povrchově ošetřen olejovou matnou lazurou, která se po letech neloupe, nepraská a dá se přetírat jakýmkoliv nátěrem určeným na dřevo. Geotextilie je součást balení produktu a slouží k oddělení zeminy od záhonu. Technické údaje: rozměry: 144 x 78 x 36 cm (d x š x v) síla materiálu: 2 cm materiál: smrk záhon nemá pevné dno povrchová úprava: olejová lazura hmotnost balení: 22 kg záhon nemá dno Obsah balení: 1 x květináč v demontu 1 x geotextilie (dilego.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vyvýšený záhon COMFORT, 144 x 78 x 36 cm , Úložné boxy s víky 10 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288336)

CountrySide Vyvýšený záhon Colombic 77 x 39 x 82 cm

CountrySide Vyvýšený záhon Colombic 77 x 39 x 82 cm
Detail

- Multifunkční, moderní a elegantní umělohmotný (PP) design - Obsah: 52 litrů - Vhodné na menší balkony či terasy, stejně tak i na zahradu - Může sloužit i jako menší skleník, či pařeniště. Záleží na Vás a na pěstovaných plodinách - Nastavitelné ventilační otvory ve víku - K použití i jako nízká verze (nenamontují se nohy) - Rychlá a snadná montáž bez nářadí (zacvakávací systém) - Mimořádně pevný a stabilní produkt - Kvalitní zpracování Rozměry: - Šířka: 77 cm - Hloubka: 39 cm - Výška: 82 cm (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako CountrySide Vyvýšený záhon Colombic 77 x 39 x 82 cm , Úložné boxy s víky 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288348)

Vyvýšený záhon 60 x 130 x 40 cm plast Dekorhome

Vyvýšený záhon 60 x 130 x 40 cm plast Dekorhome
Detail

Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY může být krásným designovým doplňkem pro každý balkon a současně může sloužit jako zdroj bylinek pro vaši kuchyň. Záhon je složen ze zídky ze dvou vrstev plastových "kamenů", plastové "vany" a přepadové hadice na vodu. Obvodovou stěnu záhonu je možné výškově nastavovat další vrstvou "kamenů" (příplatkové příslušenství). Záhon má vodotěsnou vanu a je možné ho umístit buď venku na balkóně / terase nebo uvnitř bytu či zimní zahrady. Velkorysá hloubka zeminy 20 cm pro nejrůznější bylinky a rostliny, zásoba vody 40 litrů s přepadem. Díky svému modulárnímu systému - na trhu ojedinělému - lze tento záhon zvednout o dalšími patra. Standardní výška stěny je 40 cm (může být 60 až 80 cm). Materiál záhonu má krásný dřevěný design (vítěz různých ocenění za design). Jednotlivé prvky záhony se do sebe pouze zaklapávají bez použití nástrojů. Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY je zároveň šetrný k životnímu prostředí, protože je vyrobený z čistého recyklovatelného polyethylenu bez jakýchkoliv nebezpečných přísad a bez použití těžkých kovů nebo BPA. Jednotlivé "kameny" mají navíc i výrazné izolační vlastnosti. Pro chladné období může být záhon osazen plastovým termokrytem (příplatkové příslušenství - pařeniště JUWEL BIO-PROTECT 130/60). Barva: šedáMateriál: plastRozměry: šířka: 130 cmhloubka: 60 cmvýška: 40 cmHmotnost: 16 kg Dodáváno v demontu.Vlastnosti: - ochrana rostlin před jarními a podzimními přízemními mrazíky- extrémně rychlá montáž- možnost dalších vrstev "kamenů"- možnost v chladnějším období připevnit na vrcholek záhonu pařeniště JUWEL BIO-PROTECT 130/60 (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon 60 x 130 x 40 cm plast Dekorhome , Úložné boxy s víky 10 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288356)

Vyvýšený záhon 100 x 100 x 76 cm antracit Dekorhome

Vyvýšený záhon 100 x 100 x 76 cm antracit Dekorhome
Detail

Vyvýšený záhon SNAIL 100 je čtvercový plechový záhon pro pěstování bylinek nebo květin. Květiny, bylinky, zeleninu, to vše můžete svobodně umístit prakticky kdekoliv na zahradě. Záhon nemá dno. Při vrstvení půdy ve vyvýšeném záhonu doporučujeme strukturu půdy přizpůsobit rostlinám. Záhon je složen z několika dílů, které se pouze jednoduše sešroubují. Záhon je vybaven speciálním okrajovým lemem proti slimákům. Ocelový plech síly 0,6 mm má velmi kvalitní povrchovou úpravu, protože je galvanicky pozinkovaný (na povrchu je vytvořená silná vrstva ochranného nekorodujícího zinku) plus je nastříkán vypalovací práškovou barvou v odstínu antracit RAL 7016. Barva: antracitMateriál: pozinkovaná ocel (kov)Dostupné rozměry:100 x 100 x 76 cm Rozměry: šířka: 100 cmhloubka: 100 cmvýška: 76 cmHmotnost: 35 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon 100 x 100 x 76 cm antracit Dekorhome , Úložné boxy s víky 4 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288335)

Vyvýšený záhon 100 x 100 x 76 cm antracit Dekorhome

Vyvýšený záhon 100 x 100 x 76 cm antracit Dekorhome
Detail

Vyvýšený záhon SNAIL 100 je čtvercový plechový záhon pro pěstování bylinek nebo květin. Květiny, bylinky, zeleninu, to vše můžete svobodně umístit prakticky kdekoliv na zahradě. Záhon nemá dno. Při vrstvení půdy ve vyvýšeném záhonu doporučujeme strukturu půdy přizpůsobit rostlinám. Záhon je složen z několika dílů, které se pouze jednoduše sešroubují. Záhon je vybaven speciálním okrajovým lemem proti slimákům. Ocelový plech síly 0,6 mm má velmi kvalitní povrchovou úpravu, protože je galvanicky pozinkovaný (na povrchu je vytvořená silná vrstva ochranného nekorodujícího zinku) plus je nastříkán vypalovací práškovou barvou v odstínu antracit RAL 7016. Barva: antracitMateriál: pozinkovaná ocel (kov)Dostupné rozměry:100 x 100 x 76 cm Rozměry: šířka: 100 cmhloubka: 100 cmvýška: 76 cmHmotnost: 35 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon 100 x 100 x 76 cm antracit Dekorhome , Úložné boxy s víky 10 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288372)

Vyvýšený záhon 60 x 130 x 40 cm plast Dekorhome

Vyvýšený záhon 60 x 130 x 40 cm plast Dekorhome
Detail

Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY může být krásným designovým doplňkem pro každý balkon a současně může sloužit jako zdroj bylinek pro vaši kuchyň. Záhon je složen ze zídky ze dvou vrstev plastových "kamenů", plastové "vany" a přepadové hadice na vodu. Obvodovou stěnu záhonu je možné výškově nastavovat další vrstvou "kamenů" (příplatkové příslušenství). Záhon má vodotěsnou vanu a je možné ho umístit buď venku na balkóně / terase nebo uvnitř bytu či zimní zahrady. Velkorysá hloubka zeminy 20 cm pro nejrůznější bylinky a rostliny, zásoba vody 40 litrů s přepadem. Díky svému modulárnímu systému - na trhu ojedinělému - lze tento záhon zvednout o dalšími patra. Standardní výška stěny je 40 cm (může být 60 až 80 cm). Materiál záhonu má krásný dřevěný design (vítěz různých ocenění za design). Jednotlivé prvky záhony se do sebe pouze zaklapávají bez použití nástrojů. Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY je zároveň šetrný k životnímu prostředí, protože je vyrobený z čistého recyklovatelného polyethylenu bez jakýchkoliv nebezpečných přísad a bez použití těžkých kovů nebo BPA. Jednotlivé "kameny" mají navíc i výrazné izolační vlastnosti. Pro chladné období může být záhon osazen plastovým termokrytem (příplatkové příslušenství - pařeniště JUWEL BIO-PROTECT 130/60). Barva: šedáMateriál: plastRozměry: šířka: 130 cmhloubka: 60 cmvýška: 40 cmHmotnost: 16 kg Dodáváno v demontu.Vlastnosti: - ochrana rostlin před jarními a podzimními přízemními mrazíky- extrémně rychlá montáž- možnost dalších vrstev "kamenů"- možnost v chladnějším období připevnit na vrcholek záhonu pařeniště JUWEL BIO-PROTECT 130/60 (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon 60 x 130 x 40 cm plast Dekorhome , Banquet tác plastový kulatý culinaria 32 x 2cm, ivory

Vyvýšený záhon, opalované dřevo, 80 x 33 x 30 cm

Vyvýšený záhon, opalované dřevo, 80 x 33 x 30 cm
Detail

Tento vyvýšený zahradní záhon v rustikálním vzhledu je skvělým místem, kde můžete pěstovat své oblíbené rostliny. Vyvýšená konstrukce udržuje plevel mimo pěstební plochu a chrání vaše rostliny před škůdci. Praktická štěrbina ve spodní části zajišťuje dobré odvodnění a chrání vaše květiny a zeleninu před přemokřením. Díky rustikálnímu přírodnímu designu tento truhlík na rostliny obohatí prostředí vaší zahrady či terasy. Popis: ✔ Vhodné pro rostliny, zeleninu, bylinky, květiny atd. ✔ Vyvýšený záhon minimalizuje výskyt plevele. ✔ Štěrbina vespod zajišťuje dobré odvodnění. ✔ Vyrobeno z masivního jedlového dřeva pro odolnost a stabilitu. ✔ Nutná montáž. Technické specifikace: ✔ Barva: opalované dřevo. ✔ Materiál: jedlové dřevo. ✔ Nosnost: 45 kg. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon, opalované dřevo, 80 x 33 x 30 cm , Blumfeldt highgrow deluxe, vyvýšený záhon, 100 x 76 x 100 cm, pozinkovaná ocel

Vyvýšený záhon s fóliovníkem, 70 x 50 x 53 cm

Vyvýšený záhon s fóliovníkem, 70 x 50 x 53 cm
Detail

Záhon je ideální pro časné pěstování zeleniny, bylinek i jahod. Pěstební plocha je navíc rozdělena na 6 částí. Díky tomu si můžete bylinky nebo koření uspořádat podle svých potřeb. Fóliový kryt umožňuje rychlejší růst rostlin, protože kryt udržuje teplo a vlhkost. Robustní fólie také poskytuje ochranu proti povětrnostním vlivům a UV záření. - Se dvěma bočními okny na zalévání a péči. - S masivním dřevěným rámem a kovovou základnou - Záhon se velmi rychle sestavuje a je vhodný jako fóliovník na balkon či zahradu. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon s fóliovníkem, 70 x 50 x 53 cm , Úložné boxy s víky 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288344)

Úložné boxy 4 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288345)

Úložné boxy 4 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288345)
Detail

Úložný box - materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Dáváte si záležet na tom, abyste měli své věci řádně uspořádané? Praktickým pomocníkem, který se využije v každé domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Pro výrobu úložného boxu výrobce zvolil kvalitní materiál, jakým je polyester. Tento typ nedisponuje uzavíratelným víkem. V úložném boxu budete schopni dodat řád věcem z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 4 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box určen k uložení věcí v domácnosti Materiálem boxu je polyester Varianta bez uzavíratelného víka Rozměry dosahují 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 4 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288345) , Úložné boxy s víky 4 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288342)

Úložné boxy 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288339)

Úložné boxy 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288339)
Detail

Úložný box - materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Máte rádi ve svých věcech pořádek? Skvělým pomocníkem, který by se měl nacházet v každé domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Materiálem použitým k výrobě boxu je polyester. K tomuto typu nepatří uzavíratelné víko. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Celkové rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box určen k uložení věcí v domácnosti Materiálem boxu je polyester Varianta bez uzavíratelného víka Rozměry dosahují 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288339) , Rojaplast záhon vyvýšený plechový 120 x 90cm (gb-f)

Úložné boxy 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288365)

Úložné boxy 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288365)
Detail

Úložný box - materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Máte rádi ve svých věcech pořádek? Skvělým pomocníkem, který přijde vhod v každé domácnosti, se stane úložný box SHUMEE. Materiálem použitým k výrobě boxu je polyester. Tento typ nemá víko pro uzavírání. Úložný box je tím správným místem pro uložení předmětů v domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box navržen na domácí použití Materiálem boxu je polyester Varianta bez uzavíratelného víka Rozměry jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288365) , Rojaplast záhon vyvýšený plechový 100 x 80cm (gb-d)

Úložné boxy 4 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288353)

Úložné boxy 4 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288353)
Detail

Úložný box - materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Záleží vám na tom, abyste ve věcech měli opravdu pořádek? Skvělým pomocníkem, který se využije v každé domácnosti, se stane úložný box SHUMEE. Pro výrobu boxu byl využit kvalitní materiál, jakým je polyester. K tomuto typu nepatří uzavíratelné víko. V úložném boxu budete schopni dodat řád věcem z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 4 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box navržen na domácí použití Výrobním materiálem boxu je polyester Tato varianta nemá víko pro uzavírání Rozměry dosahují 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 4 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288353) , Keter plastový květináč ratan, antracit, 28 x 28 x 28,3 cm

Úložné boxy 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288347)

Úložné boxy 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288347)
Detail

Úložný box - materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Udržujete si své věci hezky uspořádané? Praktickým pomocníkem, jenž nesmí chybět v žádné domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Materiálem použitým k výrobě boxu je polyester. Tento typ úložného boxu nemá uzavíratelné víko. Úložný box vám pomůže s organizací věcí ve vaší domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box určen k uložení věcí v domácnosti Materiálem boxu je polyester Varianta bez uzavíratelného víka Rozměry dosahují 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288347)

Vyvýšený záhon Maple Trough šedý (249296)

Vyvýšený záhon Maple Trough šedý  (249296)
Detail

Vyvýšený záhon - vysoký 32 cm, široký 106 cm a hluboký 50 cm, kvalitní plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon Maple Trough šedý (249296)

Cestovní taška Adidas vel. 70 x 32 x 32 cm

Cestovní taška Adidas vel. 70 x 32 x 32 cm
Detail

Cestovní taška Adidas tmavě modré provedení rozměry: 60 x 29 x 29 cm logo (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako Cestovní taška Adidas vel. 70 x 32 x 32 cm

KIS PLUS 54618 Plastový otevřený regál 75/5 - 176 x 75 x 32 cm

KIS PLUS 54618 Plastový otevřený regál 75/5 - 176 x 75 x 32 cm
Detail

Jednou z nejlevnějších a nejjednodušších variant pro uskladnění věcí jsou plastové regály. Policový regál PLUS 75/5 vás potěší celkovou nosností až 125 kg, snadnou montáží bez potřeby nářadí i spojovacím systémem. - každá z 5 poliček unese až 25 kg- snadná montáž bez potřeby nářadí- regály se mezi sebou dají spojovat v pevný regálový systém- balení obsahuje i součástky pro přimontování ke zdi- zvýšené nohy umožňují zametení podlahy pod regálem- vhodný do domácnosti, garáží, skladů apod.Technické údaje:výška výrobku: 176cmšířka výrobku: 75cmdélka výrobku: 32cmnosnost: 25kg (jedna police)materiál: plastbarva: černáObsah balení:1x regál PLUS 75/5 (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako KIS PLUS 54618 Plastový otevřený regál 75/5 - 176 x 75 x 32 cm

KIS PLUS 54618 Plastový otevřený regál 75/5 - 176 x 75 x 32 cm

KIS PLUS 54618 Plastový otevřený regál 75/5 - 176 x 75 x 32 cm
Detail

Jednou z nejlevnějších a nejjednodušších variant pro uskladnění věcí jsou plastové regály. Policový regál PLUS 75/5 vás potěší celkovou nosností až 125 kg, snadnou montáží bez potřeby nářadí i spojovacím systémem. - každá z 5 poliček unese až 25 kg- snadná montáž bez potřeby nářadí- regály se mezi sebou dají spojovat v pevný regálový systém- balení obsahuje i součástky pro přimontování ke zdi- zvýšené nohy umožňují zametení podlahy pod regálem- vhodný do domácnosti, garáží, skladů apod.Technické údaje:výška výrobku: 176cmšířka výrobku: 75cmdélka výrobku: 32cmnosnost: 25kg (jedna police)materiál: plastbarva: černáObsah balení:1x regál PLUS 75/5 (dilego.cz)

Podobné produkty ako KIS PLUS 54618 Plastový otevřený regál 75/5 - 176 x 75 x 32 cm

Úložné boxy 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288343)

Úložné boxy 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288343)
Detail

Úložný box - materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Dáváte si záležet na tom, abyste měli své věci řádně uspořádané? Praktickým pomocníkem, který by si měla pořídit každá domácnost, vám bude úložný box SHUMEE. Pro výrobu úložného boxu výrobce zvolil kvalitní materiál, jakým je polyester. Tento typ úložného boxu nemá uzavíratelné víko. Do úložného boxu můžete uklízet předměty z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box ideální pro domácí použití Materiálem boxu je polyester Není vybaven uzavíratelným víkem Rozměry dosahují 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288343)

Úložné boxy 4 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245747)

Úložné boxy 4 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245747)
Detail

Úložný box - materiál textil, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H), hmotnost 2200 g Dbáte na to, abyste ve svých věcech měli pořádek? Praktickým pomocníkem, kterého zajisté oceníte v každé domácnosti, se stane úložný box SHUMEE. Při výrobě boxu byl použitý kvalitní materiál, konkrétně textil. Tento typ se neuzavírá víkem. Úložný box vám pomůže s organizací věcí ve vaší domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hmotnost prázdného boxu dosahuje 2200 g. Hlavní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 4 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé Úložný box uzpůsoben pro uschovávání věcí v domácnosti Výrobním materiálem boxu je textil Není vybaven uzavíratelným víkem Rozměry činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h) Celková hmotnost úložného boxu SHUMEE dosahuje 2200 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 4 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245747)

Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm černé (245746)

Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm černé (245746)
Detail

Úložný box - materiál textil, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H), hmotnost 5350 g Dbáte na to, abyste měli své věci řádně uspořádané? Skvělým pomocníkem, který se hodí do každé domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Materiálem použitým k výrobě boxu je textil. Tento typ nedoplňuje uzavíratelné víko. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Celkové rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hmotnost prázdného boxu dosahuje 5350 g. Hlavní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm černé Úložný box ideální pro domácí použití Výrobním materiálem boxu je textil Varianta bez uzavíratelného víka Rozměry činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h) Hmotnost úložného boxu SHUMEE: 5350 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm černé (245746)

Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245748)

Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245748)
Detail

Úložný box - materiál textil, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H), hmotnost 5350 g Máte rádi ve svých věcech pořádek? Praktickým pomocníkem, který se využije v každé domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Při výrobě boxu byl použitý kvalitní materiál, konkrétně textil. Tento typ není doplněn uzavíratelným víkem. Úložný box je tím správným místem pro uložení předmětů v domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hmotnost prázdného boxu dosahuje 5350 g. Klíčové přednosti úložného boxu Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé Úložný box přizpůsoben pro uskladnění věcí v domácnosti Výrobním materiálem boxu je textil Tato varianta nemá uzavíratelné víko Rozměry činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h) Celková hmotnost úložného boxu SHUMEE dosahuje 5350 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245748)

Perlan 32 x 32 cm 200 ks

Perlan 32 x 32 cm 200 ks
Detail

Perlan 32 x 32 cm 200 ks Perlan je netkaná textilie ze 100% viskózy, atestována Státním zdravotním ústavem Praha pro přímý styk s pokožkou a potravinami. Je hojně využívána ve zdravotnictví. Ideální prostředek osobní hygieny, např. na mytí dětské pokožky, péče o seniory, či jako utěrka, ručník, bryndák. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Perlan 32 x 32 cm 200 ks

Aldotrade Vyvýšený záhon Trio černá, 122 x 107 x 26 cm

Aldotrade Vyvýšený záhon Trio černá, 122 x 107 x 26 cm
Detail

S tímto záhonem bude pěstování vaší vlastní zeleniny nebo květin snadné. Sestaví se jednoduchým zacvaknutím dílů do sebe. Je vyroben z recyklovaného materiálu, po skončení používání jde složit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Aldotrade Vyvýšený záhon Trio černá, 122 x 107 x 26 cm

Vyvýšený záhon 185 x 125 cm plast Dekorhome

Vyvýšený záhon 185 x 125 cm plast Dekorhome
Detail

Dvoupartový vyvýšený záhon JUWEL TIMBER ERGOLINE Vám rozšíří zahradní sezónu. Záhon je složen ze zídky ze dvou vrstev (pater) plastových "kamenů". Každé patro je složeno ze 12-ti "kamenů". Je možné seskládat 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE do různých variant sestav. JUWEL TIMBER ERGOLINE nemá pevné dno.Výrobce - JUWEL, RAKOUSKO Barva: šedohnědáMateriál: plastRozměry: šířka: 185 cmhloubka: 125 cmvýška: 40 cmHmotnost: 48 kgVlastnosti: vyvýšený záhon24 plastových dílců (kamenů)rozměry 185 x 125 x 40 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon 185 x 125 cm plast Dekorhome

Vyvýšený záhon 185 x 125 cm plast Dekorhome

Vyvýšený záhon 185 x 125 cm plast Dekorhome
Detail

Dvoupartový vyvýšený záhon JUWEL TIMBER ERGOLINE Vám rozšíří zahradní sezónu. Záhon je složen ze zídky ze dvou vrstev (pater) plastových "kamenů". Každé patro je složeno ze 12-ti "kamenů". Je možné seskládat 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE do různých variant sestav. JUWEL TIMBER ERGOLINE nemá pevné dno.Výrobce - JUWEL, RAKOUSKO Barva: šedohnědáMateriál: plastRozměry: šířka: 185 cmhloubka: 125 cmvýška: 40 cmHmotnost: 48 kgVlastnosti: vyvýšený záhon24 plastových dílců (kamenů)rozměry 185 x 125 x 40 cm (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Vyvýšený záhon 185 x 125 cm plast Dekorhome

Úložné boxy s víky 10 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288368)

Úložné boxy s víky 10 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288368)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Dbáte na to, abyste ve svých věcech měli pořádek? Praktickým pomocníkem, jenž nesmí chybět v žádné domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Materiálem použitým k výrobě boxu je polyester. Díky uzavíratelnému víku se věci uvnitř nezapráší. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy s víky 10 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box určen k uložení věcí v domácnosti Materiálem boxu je polyester Rozměry činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 10 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288368)

Úložné boxy s víky 10 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288372)

Úložné boxy s víky 10 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288372)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Dbáte na to, abyste měli své věci řádně uspořádané? Praktickým pomocníkem, který by neměl chybět v žádné domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Při výrobě boxu byl použitý kvalitní materiál, konkrétně polyester. Díky uzavíratelnému víku se prach nedostane dovnitř. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti úložného boxu Úložné boxy s víky 10 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box přizpůsoben pro uskladnění věcí v domácnosti Výrobním materiálem boxu je polyester Rozměry jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 10 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288372)

Úložné boxy s víky 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288340)

Úložné boxy s víky 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288340)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Udržujete si své věci hezky uspořádané? Skvělým pomocníkem, který byste v domácnosti neměli postrádat, vám bude úložný box SHUMEE. Pro výrobu boxu byl využit kvalitní materiál, jakým je polyester. Uzavíratelné víko brání zaprášení věcí uvnitř. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hlavní přednosti úložného boxu Úložné boxy s víky 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box přizpůsoben pro uskladnění věcí v domácnosti Výrobním materiálem boxu je polyester Rozměry činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288340)

Úložné boxy s víky 4 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288370)

Úložné boxy s víky 4 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288370)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Snažíte se mít ve svých věcech vždy pořádek? Skvělým pomocníkem, který by si měla pořídit každá domácnost, se stane úložný box SHUMEE. Pro výrobu úložného boxu výrobce zvolil kvalitní materiál, jakým je polyester. Uzavíratelné víko předchází tomu, aby se věci uvnitř zaprášily. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy s víky 4 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box určen k uložení věcí v domácnosti Výrobním materiálem boxu je polyester Rozměry jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 4 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288370)

Úložné boxy s víky 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288366)

Úložné boxy s víky 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288366)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Dbáte na to, abyste ve svých věcech měli pořádek? Praktickým pomocníkem, pro kterého se najde využití v každé domácnosti, se stane úložný box SHUMEE. Při výrobě boxu byl použitý kvalitní materiál, konkrétně polyester. Díky uzavíratelnému víku se věci uvnitř nezapráší. Do úložného boxu můžete uklízet předměty z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy s víky 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box navržen na domácí použití Výrobním materiálem boxu je polyester Rozměry činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288366)

Úložné boxy s víky 10 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288336)

Úložné boxy s víky 10 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288336)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Dbáte na to, abyste ve svých věcech měli pořádek? Skvělým pomocníkem, který by si měla obstarat každá domácnost, vám bude úložný box SHUMEE. Pro výrobu boxu byl využit kvalitní materiál, jakým je polyester. Tento typ je opatřen uzavíratelným víkem, které obsah ochrání před prachem či jinými nečistotami. Úložný box představuje ideální prostor pro organizaci předmětů z domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy s víky 10 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box navržen na domácí použití Materiálem boxu je polyester Rozměry jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 10 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288336)

Úložné boxy s víky 10 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288356)

Úložné boxy s víky 10 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288356)
Detail

Úložný box - s víkem, materiál polyester, rozměry 32 × 32 × 32 cm (Š×V×H) Potrpíte si na to, abyste měli ve věcech pořádek? Skvělým pomocníkem, který přijde vhod v každé domácnosti, se stane úložný box SHUMEE. Pro výrobu úložného boxu výrobce zvolil kvalitní materiál, jakým je polyester. Uzavíratelné víko předchází tomu, aby se věci uvnitř zaprášily. Úložný box je tím správným místem pro uložení předmětů v domácnosti. Rozměry úložného boxu SHUMEE činí 32 × 32 × 32 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti úložného boxu Úložné boxy s víky 10 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil Úložný box dělaný pro ukládání věcí v domácnosti Materiálem boxu je polyester Rozměry jsou 32 × 32 × 32 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložné boxy s víky 10 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288356)
Vyvýšený záhon Maple Square šedý (249298), Keter Vyvýšený záhon šedá, 106 x 32 x 50 cm, KETER vyvýšený záhon MAPLE GREEN HOUSE šedý (249294), Vyvýšený záhon Maple Trough šedý (249296), Aldotrade Vyvýšený záhon Trio černá, 122 x 107 x 26 cm, Úložné boxy 4 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288345), Úložné boxy 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288347), Úložné boxy 4 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288365), Úložné boxy 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288339), Kesper servírovací plastový, protiskluzový růžový 45,5 x 32 cm (77205), Kesper servírovací plastový, protiskluzový modrý 45,5 x 32 cm (77206), Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm černé (245746), Úložné boxy 10 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245748), Úložné boxy 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288343), Úložné boxy 4 ks netkaná textilie 32 x 32 x 32 cm šedé (245747), Banquet Síťovaný poklop na potraviny, 32 x 32 x 21 cm , Úložné boxy s víky 10 ks modré 32 x 32 x 32 cm textil (288340), Úložné boxy s víky 10 ks žluté 32 x 32 x 32 cm textil (288368), Úložné boxy s víky 10 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288336), Úložné boxy s víky 10 ks růžové 32 x 32 x 32 cm textil (288348), Úložné boxy s víky 10 ks fialové 32 x 32 x 32 cm textil (288356), Úložné boxy s víky 4 ks šedé 32 x 32 x 32 cm textil (288335), Úložné boxy s víky 10 ks zelené 32 x 32 x 32 cm textil (288372), BANQUET Tác plastový kulatý CULINARIA 32 x 2cm, Ivory, Blumfeldt Highgrow Deluxe, vyvýšený záhon, 100 x 76 x 100 cm, pozinkovaná ocel, Úložné boxy s víky 10 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288344), Úložné boxy s víky 4 ks tmavě červené 32 x 32 x 32 cm textil (288342), ROJAPLAST Záhon vyvýšený plechový 120 x 90cm (GB-F), ROJAPLAST Záhon vyvýšený plechový 100 x 80cm (GB-D), Keter Plastový květináč Ratan, antracit, 28 x 28 x 28,3 cm