Kesper sada dětský stolek se dvěmi židlemi modrý (17721)

Produkt Kesper sada dětský stolek se dvěmi židlemi modrý (17721) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kesper sada dětský stolek se dvěmi židlemi modrý (17721) upraviť a produkt hľadať znova.

Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi modrý (17721)

Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi modrý (17721)
Detail

Dětský nábytek - vhodné od 2 let Krásná sada modrého dětského stolku se dvěma židlemi německé firmy KESPER, která se specializuje na výrobky ze dřeva a dalších přírodních materiálů. Sada je vyrobena z dřevovláknitých desek s FSC certifikací v kombinaci modré a světle modré barvy, povrch stolku a opěradel židliček je ozdoben bílou fólií s oblíbeným motivem dinosaurů. Nábytek je dostatečně robustní a stabilní, snadno se čistí. Děti budou ze stolku a židliček nadšené, určitě sadu využijí k malování, hraní i jako vlastní místo pro konzumaci oběda či zmrzliny. Klíčové vlastnosti modré sady dětského stolku se dvěma židlemi Kesper Modrá sada stolku a dvou židliček vyrobená z dřevovláknité desky s FSC certifikacíKombinace světle a tmavě modré barvyBílá fólie s oblíbeným motivem dinosaurů zdobí plochu stolu a opěradla židličekRobustní, stabilní a snadno udržovatelný dětský nábytek KESPER Rozměry:stolek: 55 × 55 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi modrý (17721) , Kesper sada dětský stolek se dvěmi židlemi růžový (17722)

Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi růžový (17722)

Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi růžový (17722)
Detail

Dětský nábytek - vhodné od 2 let Krásná sada růžového dětského stolku se dvěma židlemi německé firmy KESPER, která se specializuje na výrobky ze dřeva a dalších přírodních materiálů. Sada je vyrobena z dřevovláknitých desek s FSC certifikací v kombinaci bílého a červeného laku, povrch stolku a opěradel židliček je ozdoben růžovou fólií s dětskými motivy a srdíčky. Nábytek je dostatečně robustní a stabilní, snadno se čistí. Děti budou ze stolku a židliček nadšené, určitě sadu využijí k malování, hraní i jako vlastní místo pro konzumaci oběda či zmrzliny. Klíčové vlastnosti růžové sady dětského stolku se dvěma židlemi Kesper Růžová sada stolku a dvou židliček vyrobená z dřevovláknité desky s FSC certifikacíKombinace bílého a červeného laku Růžová fólie s dětskými motivy a srdíčky zdobí plochu stolu a opěradla židličekRobustní, stabilní a snadno udržovatelný dětský nábytek KESPER Rozměry:stolek: 55 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi růžový (17722) , Souprava stůl 118 x 77 cm se dvěmi židlemi modesto, 126329 (beliani_126329)

Kesper Koš na špinavé prádlo se dvěmi přihrádkami (19598)

Kesper Koš na špinavé prádlo se dvěmi přihrádkami (19598)
Detail

Koš na prádlo objem 90 l, na špinavé prádlo, rozměry (š × v × h) 55 cm × 50 cm × 33 cm, barva šedá Chcete mít jedno místo na uložení špinavého prádla? S pomocí koše na špinavé prádlo KESPER budete mít vždy jasno, kde najdete nošené prádlo a oblečení. Při výrobě koše byl jako materiál zvolen textil. Ten bude svým vzhledem krásně doplňovat vaší koupelnu. Koš dosáhl celkového objemu 90 l. Tato varianta se vyznačuje rozměry, který činí 55 × 50 × 33 cm. Design u tohoto kousku podporuje šedá barva. Nejdůležitější parametry koše na špinavé prádlo Kesper Koš na špinavé prádlo se dvěmi přihrádkami Každý potřebujeme místo na skladování použitého prádla Vyroben je z textilu Jeho provedení vám bude v koupelně ladit Po stránce rozměrů počítejte s 55 × 50 × 33 cm Koš na prádlo KESPER má objem na 90 l prádla Celkový vzhled podtrhuje šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Koš na špinavé prádlo se dvěmi přihrádkami (19598) , Kesper koš na špinavé prádlo se dvěmi přihrádkami (19598)

Souprava stůl 118 x 77 cm se dvěmi židlemi MODESTO, 126329 (beliani_126329)

Souprava stůl 118 x 77 cm se dvěmi židlemi MODESTO, 126329 (beliani_126329)
Detail

Jídelní židle - čalouněná, materiál sedáku umělá kůže, materiál konstrukce dřevo, 2 židle v balení, rozměry 90 × 48 × 43 (V׊×H), výška sedáku 42 cm, nosnost 80 kg, dekor dřeva kaučukovník Chcete-li zpestřit váš domov novým nábytkem nebo potřebujete vybavit kuchyni, budete nadšeni z jídelní židle BELIANI. Stylový design i kvalitně vyrobená konstrukce přitáhnou zcela jistě váš zájem. Až ji budete vybírat, určitě nezapomeňte, že disponuje výškou 90 cm. Pokud vás zajímá výška sedu, ta činí 42 cm. Tážete-li se po její šířce, ta dosahuje hodnoty 48 cm. Abyste na ní komfortně seděli, nabízí hloubku 43 cm. O kompletní vzhled jídelní židle se postará dekor, který vypadá jako kaučukovník. Tento dekor navíc k tomu doplňuje hnědá a šedá barva. Co se týká samotné konstrukce, ta byla navržena z materiálu, jímž je dřevo. Zaměříme-li se na sedák, ten tvoří umělá kůže. Zcela jistě byste při jejím používání měli brát v potaz, že má nosnost 80 kg. V balení na vás čekají 2 kusy.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Souprava stůl 118 x 77 cm se dvěmi židlemi MODESTO, 126329 (beliani_126329) , Kesper dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, modrý (17725)

FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami černý (FIXSB-DU-BK)

FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami černý (FIXSB-DU-BK)
Detail

Pouzdro na mobil - typ kapsa, materiál syntetická vlna a textil, ochrana displeje proti poškrábání, prostor pro kreditní kartu, univerzální velikost a k nošení na těle FIXED Sportbelt Duo je kvalitní opasek s úložným prostorem a nízkou hmotností, který se skvěle hodí pro umístění chytrého telefonu, klíčů, sluchátek a dalších věcí v průběhu sportu. Jedná se o ideální doplněk cyklisty, běžce i další sportovní nadšence. Opasek FIXED Sportbelt Duo je vyroben z kvalitního strečového materiálu, díky čemuž spolehlivě ochrání uložené předměty před deštěm, prachem i poškozením. Oddělené kapsy na zip umožňují uchování telefonu odděleně od klíčů, takže se nemusíte obávat poškrábání displeje. Díky praktickým reflexním prvkům je opasek FIXED Sportbelt Duo velmi dobře viditelný, takže zajistí bezpečnost za šera i ve tmě. Klíčové vlastnosti opasku FIXED Sportbelt Duo v černé barvěNastavitelná délka opasku FIXED Sportbelt Duo v rozmezí 68-160 cmStrečové... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami černý (FIXSB-DU-BK) , Kesper dětský metr alpaka (17709)

FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami limetkový (FIXSB-DU-LM)

FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami limetkový (FIXSB-DU-LM)
Detail

Pouzdro na mobil - typ kapsa, materiál syntetická vlna a textil, ochrana displeje proti poškrábání, prostor pro kreditní kartu, univerzální velikost a k nošení na těle FIXED Sportbelt Duo je kvalitní opasek s úložným prostorem a nízkou hmotností, který se skvěle hodí pro umístění chytrého telefonu, klíčů, sluchátek a dalších věcí v průběhu sportu. Jedná se o ideální doplněk cyklisty, běžce i další sportovní nadšence. Opasek FIXED Sportbelt Duo je vyroben z kvalitního strečového materiálu, díky čemuž spolehlivě ochrání uložené předměty před deštěm, prachem i poškozením. Oddělené kapsy na zip umožňují uchování telefonu odděleně od klíčů, takže se nemusíte obávat poškrábání displeje. Díky praktickým reflexním prvkům je opasek FIXED Sportbelt Duo velmi dobře viditelný, takže zajistí bezpečnost za šera i ve tmě. Klíčové vlastnosti opasku FIXED Sportbelt Duo v limetkové barvěNastavitelná délka opasku FIXED Sportbelt Duo v rozmezí 68-160... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami limetkový (FIXSB-DU-LM) , Nano-b dětský zubní kartáček se stříbrem - modrý (0804042991056)

FIXED Univerzální sportovní opasek Sportbelt Duo se dvěmi kapsami FIXSB-DU-LM, limetkový

Detail

Praktický sportovní opasek vám umožní mít telefon vždy při sobě. FIXED Univerzální sportovní opasek Sportbelt Duo se dvěma kapsami FIXSB-DU-LM chrání uložené věci proti dešti, potu, prachu a dalším znečištěním. Díky 2 kapsám snadno pojme mobilní telefony i další předměty osobní potřeby. Opasek má nastavitelnou délku 68 – 160 cm a pohodlně se nosí. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Univerzální sportovní opasek Sportbelt Duo se dvěmi kapsami FIXSB-DU-LM, limetkový , Kesper kovový chlebník modrý (18041)

FIXED Univerzální sportovní opasek Sportbelt Duo se dvěmi kapsami FIXSB-DU-BK, černý

Detail

Praktický sportovní opasek vám umožní mít telefon vždy při sobě. FIXED Univerzální sportovní opasek Sportbelt Duo se dvěma kapsami FIXSB-DU-BK chrání uložené věci proti dešti, potu, prachu a dalším znečištěním. Díky 2 kapsám snadno pojme mobilní telefony i další předměty osobní potřeby. Opasek má nastavitelnou délku 68 – 160 cm a pohodlně se nosí. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Univerzální sportovní opasek Sportbelt Duo se dvěmi kapsami FIXSB-DU-BK, černý , Kesper odkládací stolek bílý (24660)

Bílý dřevěný retro box se dvěmi přihrádkami a kovovým uchem - 41*19*29 cm 6H1914W

Bílý dřevěný retro box se dvěmi přihrádkami a kovovým uchem - 41*19*29 cm 6H1914W
Detail

Bílý dřevěný retro box se dvěmi přihrádkami a kovovým uchem - 41*19*29 cm Barva: bílá, patinaMateriál: dřevo / metalHmotnost: 1,575 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý dřevěný retro box se dvěmi přihrádkami a kovovým uchem - 41*19*29 cm 6H1914W , Kesper odkládací stolek černý (24661)

Kesper Dětský stolek se dvěma židlemi- bílý (17712)

Kesper Dětský stolek se dvěma židlemi- bílý (17712)
Detail

Dětský nábytek - vhodné od 2 let Krásná sada bílého dětského stolku se dvěma židlemi německé firmy KESPER, která se specializuje na výrobky ze dřeva a dalších přírodních materiálů. Sada je vyrobena z dřevovláknitých desek s FSC certifikací potažených bílou fólií, nohy z FSC borového dřeva potažené fólií s motivem bambusu. Nábytek je dostatečně robustní a stabilní, snadno se čistí. Děti budou ze stolku a židliček nadšené, určitě sadu využijí k malování, hraní i jako vlastní místo pro konzumaci oběda či zmrzliny. Klíčové vlastnosti bílé sady dětského stolku se dvěma židlemi Kesper Bílá sada stolku a dvou židliček vyrobená z dřevovláknité desky s FSC certifikacíNohy z FSC borového dřeva potažené fólií s motivem bambusuDřevovláknitá deska potažená bílou fóliíRobustní, stabilní a snadno udržovatelný dětský nábytek KESPER Rozměry:stolek: 55 × 55 × 45 cmžidle: 27 × 27 × 53 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský stolek se dvěma židlemi- bílý (17712) , Dřevěný stůl se 4 židlemi, hnědá barva 241221 (241221)

Kesper, Dětská sada na pečení, 6 kusů (69126)

Kesper, Dětská sada na pečení, 6 kusů (69126)
Detail

Váleček bukové dřevo, kov, váleček, 2 lžíce, vykrajovátka, dóza na sušenky Dětská sada Kesper je vyrobena z bukového dřeva s certifikací FSC. Tato certifikace zaručuje doložitelný původ dřeva v souladu s pravidly udržitelného lesního hospodářství. V balení naleznete dětský váleček, 2 lžíce a 2 vykrajovátka. Vše pak vhodně doplňuje kovová dóza na sušenky. Klíčové vlastnosti dětské sady na pečení Kesper včetně dózy na sušenky, 6 ksZ bukového dřeva s certifikací FSCSada na pečení obsahuje 2 vykrajovátka, 2 lžíce na těsto, váleček a kovovou dózu na sušenky Určena pro dětiVykrajovátka ve tvaru stromu a hvězdy (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper, Dětská sada na pečení, 6 kusů (69126) , Dětský hudební stolek (745687038235)

Kesper, Dětská sada na pečení, 6 kusů (69125)

Kesper, Dětská sada na pečení, 6 kusů (69125)
Detail

Váleček bukové dřevo, vál, váleček, 2 lžíce, 2 vykrajovátka, rozměr válu 33 x 22 cm Dětská sada Kesper je vyrobena z bukového dřeva s certifikací FSC. Tato certifikace zaručuje doložitelný původ dřeva v souladu s pravidly udržitelného lesního hospodářství. V balení naleznete dětský váleček, vál o délce 33 cm, 2 lžíce a 2 vykrajovátka. Klíčové vlastnosti dětské sady na pečení Kesper, 6 ksZ bukového dřeva s certifikací FSCSada na pečení obsahuje vál, 2 vykrajovátka, 2 lžíce na těsto a váleček Určena pro dětiVykrajovátka ve tvaru stromu a hvězdyRozměry válu:33 × 22 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper, Dětská sada na pečení, 6 kusů (69125) , Kesper servírovací podnos / stolek bílý (77076)

DEOKORK Dětský multifunkční stolek PLAY (modro-zelený)

DEOKORK Dětský multifunkční stolek PLAY (modro-zelený)
Detail

Kdo si hraje, nezlobí… Opatřete vašemu dítěti modrozelený multifunkční stolek Play a budete mít doma učiněného andílka. Nalezne na něm totiž vše, co potřebuje pro svou tvořivost. Stoleček může dítě využívat uvnitř domova, na balkónu, terase i zahradě. Dětský multifunkční stolek Play je zhotovený z jakostního plastu opatřeného ochranou proti UV záření. Má rozměry 79 × 56 cm, výšku 50 cm a hmotnost 4,9 kg. Uvnitř se nachází odklápěcí úložný prostor umožňující lépe udržet pořádek. Součástí stolu jsou dvě židličky. Hlavní výhody dětského multifunkčního stolku Play Možnost řady aktivit – malování, vystřihování, lepení… Vysoce odolný materiál – robustní plast se stabilní konstrukcí. Ochrana proti UV záření – prevence vyblednutí. Jednoduchá montáž i přesuny mezi domovem a venkem. Dlouhodobá garance funkčnosti a vynikající cena. Tipy na další zahradní prvky pro děti Mezi další oblíbené zahradní prvky pro děti patří dřevěné domečky či sestavy z borovice, které obsahují stůl s židlemi nebo lavicemi. Jsou natřené veselými barvami a dětské party si je užijí od jara do podzimu, při jídle i různých hrách. Vaše ratolesti osloví také dětské hrazdy, houpačky, hřiště či skluzavky – dřevěné i plastové. Nezavrhujte plastový nábytek – je účelný, ideální pro menší děti a můžete ho mít venku i doma, jako právě multifunkční stolek Play obsahující vše potřebné pro dětské tvoření. Hledáte set inspirativních venkovních hraček? Multifunkční stolek jste právě našli a k němu je nejlepší pískoviště – spolu dětem poskytnou úžasnou kreativitu. Na stolečku se výtečně modeluje z plastelíny, na bábovkách z písku se vaše ratolesti přiučí něco z pečení, při stavbě hradů proniknou do tajů stavitelství, na mostech pochopí leccos z inženýrství a při hře s kamarády vytrénují komunikaci. Zapojte se do hry i vy – třeba schovejte do pískoviště žluté třpytivé knoflíky a pak s dětmi hledejte zlato… Česká pískoviště z e-shopu se vyrábějí z nejkvalitnějšího hladce hoblovaného smrkového dřeva a mohou být s lavičkou, krytem nebo stříškou. Montují se snadno, podle přiloženého návodu. Pak už do nich stačí nasypat 160 litrů písku. Vše potřebné najdete na i-zahradninabytek.cz Pořiďte si Dětský zahradní nábytek výhodně ve spolehlivém e-shopu. A mrkněte i do kategorie Výprodej zahradního nábytku, můžete tam najít učiněné poklady… Online pořídíte vše pohodlně a dětem uděláte velikou radost. Zaručujeme vám 100% bezpečnost u veškerého dětského zboží. Jeho dovozem do České a Slovenské republiky se zabýváme již od roku 1991. Přesuňte v létě zábavu a hodování celé rodiny na zahradu! Skvěle vám tam poslouží dětský multifunkční stolek Play a další i-zahradninabytek.cz. Multifunkční stůl obsahuje vše, co je potřebné pro kreativitu Vašeho dítěte. K dispozici jsou dvě sedací místa. Stoleček lze využívat uvnitř domova, stejně jako na terase nebo v zahradě. Uvnitř stolu se nachází úložný prostor, který umožňuje úhledné uspořádání pracovního prostoru. Vyrobeno z vysoce odolného plastu se stabilní konstrukcí. Garantuje funkčnost po několik let. Snadná montáž. Ochrana proti UV záření - předchází vyblednutí. Výška: 500, Šířka: 790, Hloubka/délka: 560, Hmotnost: 4,9, Materiál: plast, Barva: modro-zelená, Určeno pro: děti, Balení: 780 x 600 x 165 (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako DEOKORK Dětský multifunkční stolek PLAY (modro-zelený) , Fixed sportbelt duo se dvěmi kapsami černý (fixsb-du-bk)

Kesper Servírovací stolek, borovice

Detail

Servírovací stolek značky Kesper je vyroben z certifikovaného borovicového dřeva. Stolek s polohovacíma nohama se skvěle hodí do postele na dlouhé víkendové snídaně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kesper Servírovací stolek, borovice , Fixed sportbelt duo se dvěmi kapsami limetkový (fixsb-du-lm)

Kesper Sada dóz z kovu vánoční (89460)

Kesper Sada dóz z kovu vánoční (89460)
Detail

Sada dóz hranaté, 3 kusy, rozměry 18,3 × 11,3 × 7 cm, 20,3 × 13,3 × 8 cm, 22,3 × 16,3 × 9 cm Přejete si udržet vaše potraviny dlouho čerstvé, případně s nimi často cestujete? Pak by vám v kuchyni neměly chybět dózy Kesper Sada dóz z kovu vánoční. Dózy o objemu až 3,2 l vám poslouží pro uchování přichystaného jídla nebo i ostatních ingrediencí. Nejdůležitější parametry sady dóz Kesper Sada dóz z kovu vánoční Sada dóz od výrobce KESPER uchová jídlo déle čerstvé Objem dózy: 3,2 l Sada obsahuje 3 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada dóz z kovu vánoční (89460) , Zahradní stolek s truhlíkem a 2 bistro židlemi masivní akácie 45910 45910 (45910)

Kesper Odkládací stolek bílý (24660)

Kesper Odkládací stolek bílý (24660)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, rozkládací, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 4 nohy, lesklá povrchová úprava, bílá barva, průměr 47 cm, výška 50 cm Odkládací stolek KESPER je kousek využitelný v každém interiéru, který se osvědčí jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál využitý k výrobě desky je kov poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, pro kterou zde slouží kov, samozřejmě dobře vypadá, ale také se jen tak nepřevrhne vzhledem k vysoké stabilitě. Obzvlášť s ním budou spokojení ti, komu se domů hodí lesklá povrchová úprava. Působivému designu odkládacího stolku KESPER dominuje bílá barva. Rozměry, které byste neměli při umisťování opomenout, jsou 47 × 50 × 47 cm. K tomu se jedná o velice kompaktní kus, dá se totiž rozkládat. Důležité přednosti u produktu Kesper Odkládací stolek bílý Kousek s příjemným designem osvěží... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Odkládací stolek bílý (24660) , Dětský batoh happy friends modrý (5903162078977)

Kesper Odkládací stolek černý (24661)

Kesper Odkládací stolek černý (24661)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, rozkládací, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 4 nohy, lesklá povrchová úprava, černá barva, průměr 47 cm, výška 50 cm Odkládací stolek KESPER je kousek skvěle doplňující každý interiér, který zastává funkci odkládací plochy nebo výstavky dekorací. Jeho kulaté provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je kov poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Obzvlášť udělá radost těm, komu se domů hodí lesklá povrchová úprava. Působivému designu odkládacího stolku KESPER ještě přidává na kráse černá barva. Při umisťování počítejte s rozměry, které jsou 47 × 50 × 47 cm. Mimo všech dalších výhod jde o velice kompaktní kus, je možné jej rozložit a zase složit. Zajímavé vlastnosti u produktu Kesper Odkládací stolek černý Kousek padnoucí do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Odkládací stolek černý (24661) , Dětský stolek se stoličkou květinová víla, 65 x 41 x 47 cm

Kesper Sada dóz z kovu zimní les (38280)

Kesper Sada dóz z kovu zimní les (38280)
Detail

Sada dóz hranaté, 3 kusy, rozměry 18,3 × 11,3 × 7 cm, 20,3 × 13,3 × 8 cm, 22,3 × 16,3 × 9 cm Máte v plánu uskladnit či přepravovat potraviny? V tom případě byste určitě měli zvážit koupi dóz Kesper Sada dóz z kovu zimní les. Dózy o objemu až 3,2 l vám poslouží pro uchování připraveného pokrmu nebo jiných ingrediencí. Nejdůležitější funkce sady dóz Kesper Sada dóz z kovu zimní les Sada dóz KESPER se postará o delší životnost pokrmů Objem: 3,2 l Počet kusů v sadě: 3 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada dóz z kovu zimní les (38280) , Dětský kosmetický stolek se zrcadlem elza, 68 x 40 x 106,5 cm

Kesper Servírovací podnos / stolek bílý (77076)

Kesper Servírovací podnos / stolek bílý (77076)
Detail

Podnos s rozměry: šířka 52cm, hloubka 32cm, výška 27cm, stabilní a silná dřevovláknitá konstrukce certifikovaná FSC, bílá barva Bílý servírovací stolek Kesper využijete nejen při romantické snídani v posteli. Radost s ním uděláte vaší drahé polovičce, ale zcela určitě i svým nejbližším. Praktický bílý podnos s polohovacími nohami je velmi skladný a nezabírá spousty místa. Pyšní se dřevovláknitou konstrukcí, která zaručuje snadnou údržbu pomocí vlhkého hadříku. Klíčové vlastnosti bílého servírovacího podnosu KesperServírovací podnos Kesper s polohovacími nohamiServírovací stolek je vyroben z FSC certifikovaného bambusu (rám a nožky)Vyvýšené okraje zabraňují sklouznutí nádobí i potravinVčetně úchopů pro snadné přenášeníRobustní provedení servírovací stolku KesperMateriál s označením FSC zaručuje podporu lesního hospodaření šetrného k přírodě a lidemPraktický pomocník do domácnostiVhodný pro romantické snídaně i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Servírovací podnos / stolek bílý (77076) , 3dílný bistro set se skládacími židlemi masivní teakové dřevo 43805 43805 (43805)

Kesper Servírovací podnos / stolek bambus (77605)

Kesper Servírovací podnos / stolek bambus (77605)
Detail

Podnos polohovací nohy ,FSC® certifikovaný bambus, rozměry: 54,5x33x23cm (otevřený), ve složeném stavu: 50x33x5 rozměry cm zásobník: 50x31x4cm Praktický podnos od značky KESPER bude se vám hodit v kuchyni i při servírování jídla. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Servírovací podnos / stolek bambus (77605) , Dětský hrnek se jménem

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 20x20cm (38109)

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 20x20cm (38109)
Detail

Podnos - hranatý, kamenný, rozměry 6 × 200 × 200 mm (v × š × h), vhodné do myčky, sada obsahuje 2 kusy Sada dvou čtvercových břidlicových desek je skvělým pomocníkem do kuchyně i na zahradu. Využít je můžete k prezentování jídla nebo jeho focení. Servírovací desky ve tvaru čtverce se hodí nejen při zahradních párty, ale také při malé večeři s přáteli. Nejen praktické využití, ale i stylové provedení jsou přednostmi břidlicové desky Kesper. Nepravidelné přírodní tvary hran jsou zachovány v původním designu. Deska je rovněž vybavena praktickými protiskluzovými nohami. Klíčové vlastnosti sady dvou břidlicových desek KesperDvě břidlicové desky k servírování pokrmů ve tvaru čtverceNa podnosu jsou ponechány nepravidelné přírodní tvary hranVhodná na prezentování jídla - food stylingSnadná údržba desky KesperSoučástí podnosu jsou protiskluzové nohyRozměry jedné desky: 20 × 20 × 0, 6 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 20x20cm (38109) , Dětský kosmetický stolek se zrcadlem elza růžová, 68 x 40 x 106,5 cm

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110)

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110)
Detail

Podnos - hranatý, kamenný, rozměry 6 × 130 × 130 mm (v × š × h), s protiskluzovým povrchem a vhodné do myčky, sada obsahuje 2 kusy Německá firma KESPER se specializuje především na produkty ze dřeva a jiných přírodních materiálů. Z její dílny vzešla originální servírovací sada 2 kusů břidlicových desek čtvercového tvaru 13 × 13 cm, opatřených protiskluznými nožičkami. Přírodní hrana dodává deskám vysoce kvalitní a přirozený vzhled. Díky atraktivní černo šedé barvě jsou vhodné i na prezentování jídla, kterému umožní vyniknout. Klíčové vlastnosti sady servírovacích břidlicových desek KESPER 2 ks, 13 × 13 cmBřidlicové desky s protiskluznými nožičkamiSada 2 kusů desek v černo šedé barvě vhodná na prezentaci jídelPonechána přírodní hrana pro kvalitní a přirozený vzhledNěmecká firma KESPER specializující se na výrobky ze dřeva a přírodních materiálůRozměry:13 × 13 × 0,6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110) , Pixie crew dětský batoh dino modrý (702811690295)

Kesper Kuchyňská sada 5 ks, bambus (81102)

Kesper Kuchyňská sada 5 ks, bambus (81102)
Detail

Vařečka - dřevěná, oválná a hranatá, s rohem, špachtle a stojan součástí balení, délka 30 cm, 5 kusů v balení Sada stojanu s kuchyňskými pomůckami Kesper z přírodního bambusového dřeva je nejen praktická, ale díky svému modernímu designu působí dobře také jako vkusný dekorační prvek každé kuchyně. Ve stojanu Kesper budou vařečky vždy při ruce. Blok je skvělý jak k trvalému uskladnění pomůcek a příborů, tak k jejich oschnutí. Součástí balení jsou dvě dřevěné špachtle a dvě vařečky. Klíčové vlastnosti stojanu na vařečky Kesper, 5 ksSoučástí balení jsou vedle stojanu také dvě dřevěné špachtle a dvě vařečkyStojan na vařečky Kesper je z přírodního bambusového dřevaSada je praktická a snadno se udržujeStojan Kesper je vhodný k uložení příborů a kuchyňských potřeb, ale také k jejich oschnutíDíky designu je sada vhodná jako nadčasová dekorace, která se hodí do každé kuchyněRozměry:stojan: průměr: 8,5 cm, výška: 18 cmnáčiní: 30 × 6 × 0,7 cmMateriál: (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Kuchyňská sada 5 ks, bambus (81102) , Kesper dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, růžový (17726)

Kesper Dětský metr alpaka (17709)

Kesper Dětský metr alpaka (17709)
Detail

Metr do dětského pokoje - výška měření od 70 do 150 cm, motiv zvířátek, šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský metr alpaka (17709) , Kesper, dětský váleček z bukového dřeva, délka 23,5 cm (69375)

Kesper Dětská lavice, alpaka, 34,5x60x56cm (17701)

Kesper Dětská lavice, alpaka, 34,5x60x56cm (17701)
Detail

Truhla šedá dětská lavice, s úložným prostorem, na hračky, rozměry:34,5x60x56 (h,š,v) (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětská lavice, alpaka, 34,5x60x56cm (17701) , Kesper kuchyňská sada 5 ks, bambus (81102)

Závěsný stolek na balkon modro-bílý mozaika (41124)

 Závěsný stolek na balkon modro-bílý mozaika (41124)
Detail

Zahradní stůl - skládací materiál ocel, tvar půlkruh, bílá a modrá barva, rozměry 75 × 62 × 65 cm (d × š × v) Rádi využijete chvíli klidu k posezení na zahradě? Zahradní stůl SHUMEE využijete k rodinným sešlostem i odpočinku. Jeho skládací konstrukci tvoří ocel. Díky použití pevného materiálu je stůl patřičně odolný. Vysoký je 65 cm. Při uklízení na zimu nebude zbytečně zabírat místo. Jeho konstrukci můžete složit. Základní parametry zahradního stolu Závěsný stolek na balkon modro-bílý mozaika Materiál desky a konstrukce: ocel SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 65 cm Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 75 × 62 cm Skládací konstrukce stolu (alza.cz)

Podobné produkty ako Závěsný stolek na balkon modro-bílý mozaika (41124) , Kesper sada dóz z kovu vánoční (89460)

Kesper Dětská lavice s polštářem, bílá (17729)

Kesper Dětská lavice s polštářem, bílá (17729)
Detail

Truhla rozměry: 68x29,5x33cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětská lavice s polštářem, bílá (17729) , Dětský domeček se skluzavkou bazar

Kesper Dětská sedací souprava z borovicového dřeva (17692)

Kesper Dětská sedací souprava z borovicového dřeva (17692)
Detail

Dětský nábytek - vhodné od 3 let Teď jsou ti malí velcí. Sedací souprava Kesper je ideální pro kreativitu a hraní. Tady vznikají krásné, podomácku vyrobené dárky a obrázky z poslední cesty. Klíčové vlastnosti dětského nábytku Kesper Dětská sedací souprava z borovicového dřevaPovlak na stůl nabízí dostatek prostoru k velkorysému rozprostření a společnému trávení času s Vašimi oblíbenými kamarády ze školkyDětské sedací soupravě to sluší i venku, k odpočinku po stavbě hradu z písku nebo k odpolední svačině na slunci, to jsou momenty, na kterých záležíAbychom si tuto dobu mohli užívat co nejdéle, používáme při výrobě pouze borovicové dřevo s certifikátem FSCRobustní a stabilní, snadno se čistícíSnadná konstrukce Rozměry:90 × 79 × 50 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětská sedací souprava z borovicového dřeva (17692) , Diy dětský plastový narozeninový dort modrý kx9746 (2596)

Sada šroubováků, 10ks, modro-šedé GEKO

Sada šroubováků, 10ks, modro-šedé GEKO
Detail

Sada šroubováků, 10ks, modro-šedé, GEKO Ploché: 6x38mm 3x75mm 5x100mm 6x125mm 6x150mm Křížové: PH2x38mm PH0x75mm PH2x100mm PH2x125mm PH3x150mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada šroubováků, 10ks, modro-šedé GEKO , Monbento dětský termohrnek stram blue dino, modrý (37224014)

ROMEO rozkládací sedačka s úložným prostorem a dvěmi taburety

ROMEO rozkládací sedačka s úložným prostorem a dvěmi taburety
Detail

Rohová sedací souprava ROMEO bude dominovat každému obývacímu pokoji. Kombinace eko kůže a látky je v dnešní době velmi oblíbená a navíc dodává celé sedačce moderní vzhled. Sedačka disponuje úložným prostorem, do kterého schováte lůžkoviny či jiné věci. Nechybí zde ani funkce rozkladu o velikosti 248x150 cm, který využijete jako příležitostné lůžko pro hosty nebo pro večerní lenošení u TV. Nedoporučujeme ji ale pro každodenní spaní. Sedací souprava je vyplněná kvalitní PUR pěnou T30, která je synonymem pro pružnost, přizpůsobivost a dlouholetou výdrž. Pružina typu faliste zvyšuje její komfort a celkově podporuje funkci pěny. Zadní stranu má čalouněnou, takže ji můžete umístit do rohu i středu místnosti. Nožky má kovové. Součástí sedačky jsou i 2 taburety, které zajísté oceníte třeba při větší návštěvě nebo jen tak pro podpěru unavených noh. Sedačka má univerzální stranu, takže si sami můžete zvolit, zda vám bude více vyhovovat pravá nebo levá strana. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako ROMEO rozkládací sedačka s úložným prostorem a dvěmi taburety , Kesper dětský úložný regál s 9 látkovými boxy, bílý, 65x30x60cm (17718)

Plan Toys Dětský stolek se židlí černý

Plan Toys Dětský stolek se židlí černý
Detail

Parádní dětský stolek se židlí je vyroben ze dřeva s plastovými doplňky. Velikost stabilní židle zohledňuje možnost pohodlného sezení malých dětí a jejich činnost u stolečku. Ve stolečku jsou 2 přihrádky jako úložný prostor. Úložný prostor je rozdělen na dvě přihrádky pro potřeby na malování a jiné. Přednosti: vysoce kvalitní ekologický výrobek židlička umožňuje dětem sezení ve správné pozici lepidlo bez formaldehydů a barvy na vodní bázi obaly a tištěné materiály z recyklovaného papíru certifikát FSC , ISO 9001 a 14001 bez olova a jiných těžkých kovů podporují hru, kreativní mysl Kupte dětem dětský stolek se židlí! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast Rozměr stolku: 51,9 x 48,9 x 43,8 cm Rozměr balení: 59 x 40 x 25 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Plan Toys Dětský stolek se židlí černý

ROMEO MINI rozkládací sedačka s úložným prostorem a dvěmi taburety

ROMEO MINI rozkládací sedačka s úložným prostorem a dvěmi taburety
Detail

Rohová sedací souprava ROMEO MINI bude dominovat každému obývacímu pokoji. Kombinace eko kůže a látky je v dnešní době velmi oblíbená a navíc dodává celé sedačce moderní vzhled. Sedačka disponuje úložným prostorem, do kterého schováte lůžkoviny či jiné věci. Nechybí zde ani funkce rozkladu o velikosti 200x150 cm, který využijete jako příležitostné lůžko pro hosty nebo pro večerní lenošení u TV. Nedoporučujeme ji ale pro každodenní spaní. Sedací souprava je vyplněná kvalitní PUR pěnou T30, která je synonymem pro pružnost, přizpůsobivost a dlouholetou výdrž. Pružina typu faliste zvyšuje její komfort a celkově podporuje funkci pěny. Zadní stranu má čalouněnou, takže ji můžete umístit do rohu i středu místnosti. Nožky má kovové. Součástí sedačky jsou i 2 taburety, které zajisté oceníte třeba při větší návštěvě nebo jen tak pro podpěru unavených noh. Sedačka má univerzální stranu, takže si sami můžete zvolit, zda vám bude více vyhovovat pravá nebo levá strana. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako ROMEO MINI rozkládací sedačka s úložným prostorem a dvěmi taburety

Sada stolků ROMANTEAKA

Sada stolků ROMANTEAKA
Detail

Na podrobném popisu k produktu Sada stolků ROMANTEAKA pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada stolků ROMANTEAKA

Sada stolků Katrine

Sada stolků Katrine
Detail

> nosnost: 20 kg> počet nohou: 6, výška nohou: 54.2 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada stolků Katrine

Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, bílý (17716)

Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, bílý (17716)
Detail

Regál s rozměry boxů: šířka 25cm, výška: 11cm, hloubka: 20cm, rozměry regálu: šířka 66cm, výška 59,5cm, hloubka 30cm, materiál: sololit, bílá fólie Usnadněte dětem jejich první krůčky k samostatnosti a naučte je udržovat si hravě pořádek ve věcech. Dětský úložný regál Kesper vám s tím snadno pomůže. Obsahuje tři patra poliček s celkem 9 látkovými boxy ve třech různých barvách, které s lehkostí pojmou všechny dětské nezbytnosti. Hračky, plyšáci, knížky i další dětské poklady najdou v textilních boxech své místo. Praktické držátko usnadní vyjmutí boxu z úložného regálu a mírný sklon poliček zajistí dětem dostatečný přehled o tom, co kde mají. Úložný regál Kesper je přesně přizpůsobený potřebám dětí a navíc je vyrobený z borového dřeva a sololitu v bílé barvě s certifikací FSC. Klíčové vlastnosti dětského úložného regálu KesperÚložný regál Kesper je přizpůsobený potřebám dětíObsahuje 3 patra poliček s 9 úložnými boxyLátkové úložné boxy mají 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, bílý (17716)

Kesper, Dětský váleček z bukového dřeva, délka 23,5 cm (69375)

Kesper, Dětský váleček z bukového dřeva, délka 23,5 cm (69375)
Detail

Váleček bukové dřevo, délka 23,5 cm, válec: 11,5 x O 4,5 cm Dětský váleček Kesper o délce 23,5 cm je vyroben z bukového dřeva s certifikací FSC. Tato certifikace zaručuje doložitelný původ dřeva v souladu s pravidly udržitelného lesního hospodářství. Váleček má dřevěnou osu, délka pracovní části je 11,5 cm a průměr pracovní části je 4,5 cm. Klíčové vlastnosti dětského válečku z bukového dřeva Kesper, délka 23,5 cmVáleček Kesper s dřevěnou osouUrčen pro dětiDélka pracovní části 11,5 cmZ bukového dřeva s certifikací FSCDélka válečku:23,5 cmDélka pracovní části:11,5 cmPrůměr pracovní části:4,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper, Dětský váleček z bukového dřeva, délka 23,5 cm (69375)

Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, modrý (17725)

Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, modrý (17725)
Detail

Regál dětský úložný regál, materiál: sololit, rozměry: šířka 66 výška 59,5 x hloubka 30cm, fólie modrá s dětskými motivy, bsahuje 9 látkových boxů, do kterých můžete uložit všechny hračky i knížky, rozměry boxů: š25x v11 x h20cm, dodáváme demontovaný, jeho složení je však snadné Speciálně pro dětičky je určen tento parádní úložný regál od kvalitní německé značky Kesper. Dětský úložný regál je vyroben v různobarevném provedení a z dřevovláknité desky neboli sololitu. Strany skříňky zdobí krásný zvířecí motiv, což dětem udělá jistě radost. Je vybaven 9 látkovými boxy, které nabízí dostatek místa pro všechny věci - jako jsou například hračky, knížky nebo různé pomůcky. Regál je dodáván demontovaný a sestavení je velmi snadné. Klíčové vlastnosti dětského úložného regálu, modrýKvalitní dětský úložný regál od značky KesperVyroben z dřevovláknité desky - sololituRegál je vybaven 9 látkovými boxy s dostatkem prostoru Kesper... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, modrý (17725)

Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, růžový (17726)

Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, růžový (17726)
Detail

Regál dětský, materiál: sololit, rozměry: šířka 66 výška 59,5 x hloubka 30cm, fólie růžová s dětskými motivy, obsahuje 9 látkových boxů, do kterých můžete uložit všechny hračky i knížky, rozměry boxů: š25 x v11 x h20cm, dodáváme demontovaný, jeho složení je však snadné Speciálně pro holčičky je určen tento parádní úložný regál od kvalitní německé značky Kesper. Dětský úložný regál je vyroben v růžovém provedení a z dřevovláknité desky neboli sololitu. Strany skříňky zdobí krásný srdíčkový motiv, což holčičkám udělá jistě radost. Je vybaven 9 látkovými boxy, které nabízí dostatek místa pro všechny věci - jako jsou například hračky, knížky nebo různé pomůcky. Regál je dodáván demontovaný a sestavení je velmi snadné. Klíčové vlastnosti dětského úložného regálu, růžovýKvalitní dětský úložný regál od značky KesperUrčený speciálně pro holčičkyVyroben z dřevovláknité desky - sololituRegál je vybaven 9 látkovými boxy s dostatkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, růžový (17726)

Sylvanian Families Město jídelní kout

Sylvanian Families Město jídelní kout
Detail

Jídelní stůl zdobený jemnými rytinami růží se dvěmi židlemi je určený pro postavičky Sylvanian Families. Sadu stolku a židlí doplňuje jídelní servis pro dvě osoby. Pro umocnění příjemného posezení jsou ve váze červené růže. Tento stolek se žiličkami se snadno kombinuje s dalšími kousky nábytky pokojíků, které se prodávají samostatně. Obsah balení: stůl, 2x židle, 2x talíř na hlavní chod, 2x dezertní talíř 2x podšálek, 2x šálek, 2x ubrousek květiny, váza, 8x příbor, Sylvanian Families přišly do Evropy z Japonska již v roce 1985 a okouzlily malé děti i dospělé. Od té doby putují světem a rozdávajjí radost jako kreslené postavičky filmu, jako představitelé videoher nebo jako klasické figurky, s doplňky, které k nim patří. V Sylvanian Families můžete najít kočky, psy, králíčky, tučňáky, opice, koaly, surikaty a další zvířátka. Ke všem postavičkám je možné dokoupit v samostatných produktech různé vybavení. Vyberte dětem některou z postaviček Sylvanian Families! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry stolu: 7 x 5 cm Rozměry balení: 10 x 15 x 5,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Sylvanian Families Město jídelní kout

Maxi 77 dílná sada vánočních ozdob modro-stříbrná

Maxi 77 dílná sada vánočních ozdob modro-stříbrná
Detail

Luxusní 77 dílná sada vánočních ozdob na stromeček. Set tvoří 21 různých vzorů ozdob modro-stříbrně barvy. Vše z nerozbitného plastového materiálu. Ideální k výzdobě stromečku nebo jako vánoční dekorace. Zdarma provázky pro snadné zavěšení.Luxusní kolekce vánočních ozdobSada ozdob je vyrobena z kvalitního nerozbitného plastu a svým provedením věrně připomíná skleněné dekorace. Oproti nim je však mnohem odolnější a bezpečnější. Se zdobením vánočního stromečku vám tak bez obav mohou pomáhat i malé děti, které tuto činnost tolik milují a za nic na světě si ji nenechají ujít. Navíc a zdarma od nás ke každé sadě dostanete provázky pro snadné zavěšení ozdob.Obsah sady:77x vánoční ozdobamix provedení: leské, matné, s třpytkamivzor: 21 různých vzorů (např. stromeček, kaštan, dárek a další)zdarma provázky na zavěšeníPravá vánoční atmosféraVánoce jsou kouzelným časem, plným radosti, přání a sváteční atmosféry. Díky vánočním ozdobám Springos vytvoříte jedinečné aranžmá plné originálních dekorací, které promění váš domov v kouzelné místo.Krásné a veselé Vánoce!Hlavní přednostiRůzné provedení ozdobDvoubarevná sadaMaxi sadaVysoká kvalita zpracováníNerozbitný plastový materiálModní barvy a dekoryEstetické baleníZdarma provázky pro snadné zavěšeníTechnické parametryMateriál: plastPočet kusů v sadě: 77Barva: odstín modré (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Maxi 77 dílná sada vánočních ozdob modro-stříbrná

Boon Kompletní jídelní sada pro děti modro-oranžová

Detail

Kompletní jídelní sada pro děti od značky Boon se čtyřmi různými oddíly pro jídlo je skvělým řešením pro zábavné krmení. Samostatné části umožňují oddělení jídla a protiskluzová spodní strana se uchytí k povrchu stolu a udrží talíř na místě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Boon Kompletní jídelní sada pro děti modro-oranžová

MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 23/26

MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 23/26
Detail

(londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 23/26

MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 27/30

MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 27/30
Detail

(londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 27/30

MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 31/34

MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 31/34
Detail

(londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-ŠEDÁ SADA PONOŽEK MICKEY Velikost: 31/34

Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy Alpaka, 65x30x60cm (17706)

Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy Alpaka, 65x30x60cm (17706)
Detail

Dekorace do dětského pokoje s 9ti úložnými boxy, motiv Alpaka, praktický úložný organizér (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy Alpaka, 65x30x60cm (17706)

Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy, bílý, 65x30x60cm (17718)

Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy, bílý, 65x30x60cm (17718)
Detail

Dekorace do dětského pokoje s 9ti úložnými boxy(růžová, bílá, šedá), praktický úložný organizér (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy, bílý, 65x30x60cm (17718)

Sada stolků Katrine – šedá

Sada stolků Katrine – šedá
Detail

> nosnost: 20 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada stolků Katrine – šedá

Sada stolků Alisma – bílá

Sada stolků Alisma – bílá
Detail

> nosnost: 20 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada stolků Alisma – bílá

Sada stolků THIS & THAT

Sada stolků THIS & THAT
Detail

> velikost menších stolků v sadě: 38 × 38 × 44 cm a 28 × 28 × 39 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada stolků THIS & THAT

Sada stolků Seaford – černá

Sada stolků Seaford – černá
Detail

> nosnost: 20 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada stolků Seaford – černá
Kesper Sada dětský stolek se dvěmi židlemi růžový (17722), Souprava stůl 118 x 77 cm se dvěmi židlemi MODESTO, 126329 (beliani_126329), Kesper Koš na špinavé prádlo se dvěmi přihrádkami (19598), Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, modrý (17725), Kesper Dětský metr alpaka (17709), Nano-b dětský zubní kartáček se stříbrem - modrý (0804042991056), Kesper Kovový chlebník modrý (18041), Kesper Odkládací stolek bílý (24660), Kesper Odkládací stolek černý (24661), Dřevěný stůl se 4 židlemi, hnědá barva 241221 (241221), Dětský hudební stolek (745687038235), Kesper Servírovací podnos / stolek bílý (77076), FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami černý (FIXSB-DU-BK), FIXED Sportbelt Duo se dvěmi kapsami limetkový (FIXSB-DU-LM), Zahradní stolek s truhlíkem a 2 bistro židlemi masivní akácie 45910 45910 (45910), Dětský batoh Happy friends modrý (5903162078977), Dětský stolek se stoličkou Květinová víla, 65 x 41 x 47 cm, Dětský kosmetický stolek se zrcadlem Elza, 68 x 40 x 106,5 cm , 3dílný bistro set se skládacími židlemi masivní teakové dřevo 43805 43805 (43805), dětský hrnek se jménem, Dětský kosmetický stolek se zrcadlem Elza růžová, 68 x 40 x 106,5 cm , Pixie Crew dětský batoh dino modrý (702811690295), Kesper Dětský úložný regál s 9ti látkovými boxy, růžový (17726), Kesper, Dětský váleček z bukového dřeva, délka 23,5 cm (69375), Kesper Kuchyňská sada 5 ks, bambus (81102), Kesper Sada dóz z kovu vánoční (89460), dětský domeček se skluzavkou bazar, DIY Dětský plastový narozeninový dort modrý KX9746 (2596), MonBento Dětský termohrnek Stram Blue Dino, modrý (37224014), Kesper Dětský úložný regál s 9 látkovými boxy, bílý, 65x30x60cm (17718)