Keser prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449)

Produkt Keser prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Keser prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449) upraviť a produkt hľadať znova.

Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449)

Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449)
Detail

Krájecí deska - materiál dřevo, hnědá barva, 3 × 35 × 35 cm (V׊×D) Prkénko nebo krájecí desku využije každý, kdo alespoň občas vaří. Díky prkénku Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm vám příprava surovin nebude dělat problém. Je z dřevěného materiálu a proto bude přírodním doplňkem vaší kuchyně. Máte jistotu, že ostří nože nebude poškozeno, materiál je sice pevný, ale také poddajný. Velikost krájecí desky KESPER činí 35 × 35 × 3 cm. Významné parametry krájecí desky Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm Hnědá krájecí deska KESPER ke zpracování surovin Kuchyňské prkénko vyrobené z odolného dřevěného materiálu pro snadnou přípravu surovin Rozměry: 35 cm × 35 cm × 3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449) , Keser prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449)

Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm (58462)

Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm (58462)
Detail

Krájecí deska - materiál dřevo, drážka pro odvod tekutiny, hnědá barva, 3 × 32 × 32 cm (V׊×D) Pro každou domácnost je nutností mít ve výbavě prkénko nebo krájecí desku. Díky prkénku Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm si bez problému nachystáte potraviny, které potřebujete. Je z dřevěného materiálu a v kuchyni bude působit jako stylový doplněk. Nemusíte mít strach o ostří nože, materiál je sice pevný, je také poddajný. Dobrou vlastností krájecí desky je drážka, která slouží k odvodu přebytečné tekutiny. Díky čemuž voda ze surovin nezašpiní kuchyňskou linku. Rozměry krájecí desky KESPER činí 32 × 32 × 3 cm. Základní parametry krájecí desky Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm Disponuje vyrytou drážkou pro odvod přebytečné tekutiny Hnědá krájecí deska KESPER k přípravě potravin Dřevěné prkénko určené do kuchyně na přípravu surovin Rozměry krájecí desky: 32 cm × 32 cm × 3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm (58462) , Keser prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm (58462)

Servírovací talíř, průměr 35 cm, kolekce Toy's Delight - Villeroy & Boch

Servírovací talíř, průměr 35 cm, kolekce Toy's Delight - Villeroy & Boch
Detail

Kolekce Toy's Delight od německé firmy Villeroy a Boch je esencí Vánoc a vánoční atmosféry, kterou návrháři doslova protkali všechny tři krásné produkty, jimiž se kolekce pyšní. Co může víc evokovat vánoční čas, než nazdobený stromek plný světýlek, na který se pomalu snášejí bělostné sněhové vločky? Tento a další motivy můžete najít na jedinečných prostíráních, ze 70 % bavlněných, ve dvou barevných variacích – bílo-červené a červeno-zelené – a na látkové ošatce na pečivo, se kterou získají společně trávené chvíle u jídelního stolu půvabný sváteční nádech, díky kterému si náležitě užijete štědrovečerní rodinnou večeři u kouzelně nazdobené slavnostní tabule. Firma Villeroy a Boch dokázala, že není expertem zdaleka jen na výrobu prémiového porcelánu, ale dokáže přinést svým zákazníkům také další kuchyňské doplňky a dekorace, které jsou s ohledem na firemní filosofii navržené s mimořádným smyslem pro detail. Toho se firma drží již od svých začátků v 18. století, kdy geniální mistr François Boch, který svojí prací uchvacoval davy, položil základy podnikání, které díky tvrdé práci všech zaměstnanců firmy překonalo více než dvě století a zapříčinilo vznik statisíců překrásných produktů pro okrasu interiéru. Kolekce Toy's Delight perfektně ladí s vánočně navrženým nádobím od stejné firmy, jejichž spojením získáte kompletní tematickou výzdobu pro nejkrásnější svátky v roce, a jejíž vizuální podoba dokonale okouzlí a přenese vás i vaše nejbližší o několik let nazpět, kdy jste s dětským nadšením plní očekávání rozechvěle čekali na dárky ovázané stužkou pod rozzářeným vánočním stromečkem. Odkazy: O značce Villeroy & Boch ZDE. Produkty Villeroy & Boch ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Servírovací talíř, průměr 35 cm, kolekce Toy's Delight - Villeroy & Boch , Servírovací prkénko kitchen, 35 x 25 cm

MANGO DAYS Krájecí a servírovací prkénko "Enjoy" 35 cm

MANGO DAYS Krájecí a servírovací prkénko "Enjoy" 35 cm
Detail

vhodné pro přímý styk s potravinou Krájecí a servírovací prkénko z řady MANGO DAYS se osvědčí jako geniální přísada do Vašeho receptu na výbavu interiéru. Výběr mangové dřeva v teplé hnědé barvě dokazuje Váš neomylný vkus a jemné žilkování dodá špetku exotiky. K dostání i další bytové doplňky na Váš prostřený stůl z řady MANGO DAYS. (butlers.cz)

Podobné produkty ako MANGO DAYS Krájecí a servírovací prkénko "Enjoy" 35 cm , Florina servírovací otáčecí prkénko, 30 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 35 x 25 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 35 x 25 cm
Detail

Luxusní servírovací desky vynikající pro podávání pokrmů, dezertů apod.   V čem Servírovací deska GrandCHEF vyniká?   Je vyrobena z prvotřídní přírodní břidlice. Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky.     Materiál: Přírodní břidlice. Údržba: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma servírovací deska GrandCHEF 35 x 25 cm , Tescoma servírovací deska grandchef, 30 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 35 x 25 cm

Detail

Reprezentativní servírování na desce z prvotřídní přírodní břidlice od české značky Tescoma. Servírovací deska GrandCHEF o velikosti 35 × 25 cm je vynikající pro podávání pochutin a pokrmů. Komfortní použití a luxusní doplněk na každou příležitost. Unikátní ochranná vrstva prodlouží vzhled a protiskluzové nožky zajistí stabilitu desky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 35 x 25 cm , Made in japan servírovací deska stone slab šedá 35 x 20 cm (mijc0456)

Servírovací prkénko Kitchen, 35 x 25 cm

Servírovací prkénko Kitchen, 35 x 25 cm
Detail

Bez kvalitního dřevěného prkénka se v kuchyni neobejdete, podobně jako bez nože a vařečky. Využijete jej především na netradičním servírování . Obdélníkové prkénko vás zaujme nejen svým designem, ale také kvalitním provedením, které vyrobeno z bambusu. Zkrátka skvělý pomocník pro každého kuchaře, kuchařku i milovníka výběrů dobrých sýrů.Za nás je nepostradatelným kouskem každé kuchyně. Oživí stolování ať už si dopřáváte romantickou večeři s vaší drahou polovičkou a nebo se k vám řítí parta přátel na tradiční degustaci vín a pořádnou dávku kvalitního humoru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Servírovací prkénko Kitchen, 35 x 25 cm , Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm

Šedé servírovací prkénko s malovaným ornamentem - 35*1,5*60 cm 1744

Šedé servírovací prkénko s malovaným ornamentem - 35*1,5*60 cm 1744
Detail

Šedé servírovací prkénko s malovaným ornamentem - 35*1,5*60 cm Barva: šedá, slonová kost s patinouMateriál: mangové dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedé servírovací prkénko s malovaným ornamentem - 35*1,5*60 cm 1744 , Altom servírovací podnos ibišek, 35 cm

Made In Japan Servírovací deska Stone Slab šedá 35 x 20 cm (MIJC0456)

Made In Japan Servírovací deska Stone Slab šedá 35 x 20 cm (MIJC0456)
Detail

Talíř - servírovací, materiál keramika, hranatý, s dekorem, vhodný do myčky a mikrovlnné trouby, průměr 350 mm, černá barva Made In Japan je australská značka, která dováží japonskou keramiku z oblasti Mino, kde je půda bohatá na spoustu přísad potřebných pro výrobu. Keramika je proto příhodně nazývaná Minoyaki. Z této dílny rovněž pochází tato servírovací deska Made in Japan Stone Slab v krásném černém provedení. Na Minoyaki je ceněno to, že je ručně vyráběná a skrývá v sobě stoleté tradice, kterými se inspirují místní umělci. Každý kus nádobí je originál a jeho barvy jsou stálé a neodlupují se. Design desky je jednoduchý, což vyzdvihuje materiál i jeho kvalitu. Neobsahuje žádné kovy ani jiné zdraví škodlivé látky. Výhodou je použití desky Made in Japan v mikrovlnné troubě i umývání v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti servírovací desky Made In Japan Stone Slab 35 × 20 cmServírovací deska Made in Japan je vyrobena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Made In Japan Servírovací deska Stone Slab šedá 35 x 20 cm (MIJC0456) , Altom servírovací podnos lemon, 35 cm

Servírovací keramické misky na dřevěném prkénku Chick Bei - 35*9*7 cm 65111

Servírovací keramické  misky na dřevěném prkénku Chick Bei - 35*9*7 cm 65111
Detail

Servírovací keramické misky na dřevěném prkénku Chick Bei - 35*9*7 cm Barva: hnědá, béžováMateriál: dřevo, keramikaHmotnost: 0,97 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Servírovací keramické misky na dřevěném prkénku Chick Bei - 35*9*7 cm 65111 , Tescoma servírovací deska grandchef, 40 x 14 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 30 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 30 cm
Detail

Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně.Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 30 cm , Tescoma servírovací deska grandchef 30 x 20 cm

Harmonie květináč terakota Průměr: 35 cm

Harmonie květináč terakota Průměr: 35 cm
Detail

Květináč Harmonie je vyrobený z kvalitního plastu, který svým vzhledem uspokojí nenáročné zahradníky. Několik velikostí květináče poskytuje široký výběr pro každého. Květináč Harmonie nabízíme o průměrech 17, 20, 25, 30, 35 a 50 cm. Na dně květináče jsou čtyři díry pro odtok vody. Samostatně ke květináči nabízíme podmisky Harmonie, které společně tvoří jedinečný vzhled. Květináč se bude vyjímat na vaší terase, zahradě, nebo balkónu. Výška: 17: 8 cm, 20: 9 cm, 25: 11 cm, 30: 12 cm, 35: 14 cm, 50: 20 cm.Parametry:barva:terakotaZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Harmonie květináč terakota Průměr: 35 cm , Eh servírovací prkénko s rukojetí teak

Harmonie květináč hnědá Průměr: 35 cm

Harmonie květináč hnědá Průměr: 35 cm
Detail

Květináč Harmonie je vyrobený z kvalitního plastu, který svým vzhledem uspokojí nenáročné zahradníky. Několik velikostí květináče poskytuje široký výběr pro každého. Květináč Harmonie nabízíme o průměrech 17, 20, 25, 30, 35 a 50 cm. Na dně květináče jsou čtyři díry pro odtok vody. Samostatně ke květináči nabízíme podmisky Harmonie, které společně tvoří jedinečný vzhled. Květináč se bude vyjímat na vaší terase, zahradě, nebo balkónu. Výška: 17: 8 cm, 20: 9 cm, 25: 11 cm, 30: 12 cm, 35: 14 cm, 50: 20 cm.Parametry:barva:hnědáZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Harmonie květináč hnědá Průměr: 35 cm , Livoo servírovací prkénko 32,5x23,5, mes135 (mes135)

Tescoma servírovací deska GrandCHEF ø 30 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF ø 30 cm
Detail

Luxusní servírovací desky vynikající pro podávání pokrmů, dezertů apod.   V čem Servírovací deska GrandCHEF vyniká?   Je vyrobena z prvotřídní přírodní břidlice. Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky.     Materiál: Přírodní břidlice. Údržba: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma servírovací deska GrandCHEF ø 30 cm , Kesper kulaté prkénko z buku, průměr 25 cm (85442)

Servírovací tác kulatý 35 cm

Servírovací tác kulatý 35 cm
Detail

kvalitní provedení skladný snadno omyvatelný Praktický servírovací podnos z chromu s ozdobným okrajem je výborný pomocník pro přenášení potravin a nápojů zejména v domácnosti. Tác je velmi lehký, skladný a snadno omyvatelný. Materiál: chrom Rozměry: pr. 35 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Servírovací tác kulatý 35 cm , Kesper krájecí prkénko kulaté, bambus průměr 25 cm (58442)

Harmonie miska pod květináč terakota Průměr: 35 cm

Harmonie miska pod květináč terakota Průměr: 35 cm
Detail

Miska pod květináč Harmonie je velice odolná a praktická miska vyrobená z kvalitního plastu. Ideální ke květináči Harmonie kvůli dvou výstupkům, které krásně pasují do květináče. Podmisky jsou v několika velikostech a dvou barevných provedení. Účelem podmisek je zachycení přebytečné vody a rostlina tak může čerpat vláhu po delší dobu. Parametry:barva:terakotaZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Harmonie miska pod květináč terakota Průměr: 35 cm , Pronett bambusové otočné prkénko 35 cm (28636)

Smart System Ella samozavlažovací systém Průměr: 35 cm

Smart System Ella samozavlažovací systém Průměr: 35 cm
Detail

Inovativní samozavlažovací systém Smart System Ella je komponentem ke květináčům Ella Twist 'n' Roll. Zavlažovací systém díky zásobníkům vody pohodlně zajišťuje, že se rostlinám dostává pravidelného a dlouhodobého zavlažování. Pomocí jednoduchého ukazatele hladiny vody se už nestane, že byste zapomněli květinu zalít. Součástí balení je spodní rošt s otvory, napájecí díl, ukazatel hladiny vody a datumovka. Datumovka slouží pro zaznamenávání intervalů zalévání a hnojení. Nalévací díl umístěte do jedné z děr ve spodním roštu. Dvoukomorové řešení u ukazatele hladiny vody zajišťuje nepřetržité měření hladiny, a to i při nalévání. Kompatabilita s květináči Ella Twist 'n' Roll: Smart System Ella 30 ⇨ květináč Ella Twist 'n' Roll 30 Smart System Ella 35 ⇨ květináč Ella Twist 'n' Roll 35 Smart System Ella 40 ⇨ květináč Ella Twist 'n' Roll 40 Smart System Ella 47 ⇨ květináč Ella Twist 'n' Roll 47Parametry:Země původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Smart System Ella samozavlažovací systém Průměr: 35 cm , Kesper krájecí a servírovací deska, nápisy 37x23 cm (30813)

Harmonie miska pod květináč hnědá Průměr: 35 cm

Harmonie miska pod květináč hnědá Průměr: 35 cm
Detail

Miska pod květináč Harmonie je velice odolná a praktická miska vyrobená z kvalitního plastu. Ideální ke květináči Harmonie kvůli dvou výstupkům, které krásně pasují do květináče. Podmisky jsou v několika velikostech a dvou barevných provedení. Účelem podmisek je zachycení přebytečné vody a rostlina tak může čerpat vláhu po delší dobu. Parametry:barva:hnědáZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Harmonie miska pod květináč hnědá Průměr: 35 cm , Kesper krájecí a servírovací deska, tropical 37x23 cm (30815)

TESCOMA servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm

TESCOMA servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm
Detail

Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled. Pro komfortní použití mají protiskluzové nožky. Snadná údržba pod tekoucí vodou. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm , Dřevěná servírovací podložka 35×2 cm (8719987930485)

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 40 x 14 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 40 x 14 cm
Detail

Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Její přidanou hodnotou v průběhu servírování je fakt, že na ní lze psát křídou. Popište tedy svým hostům ony delikatesy, které před ně předkládáte nebo jim jen tak napište milé vzkazy. A vaše hostina bude událostí na kterou se nezapomíná.Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky. Deska je vyrobena z přírodní břidlice. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 40 x 14 cm , Servírovací bambusové prkénko cheese, 40,5 x 31 x 1,5 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 21 x 14 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 21 x 14 cm
Detail

Luxusní servírovací desky vynikající pro podávání pokrmů, dezertů apod.   V čem Servírovací deska GrandCHEF vyniká?   Je vyrobena z prvotřídní přírodní břidlice. Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky.     Materiál: Přírodní břidlice. Údržba: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma servírovací deska GrandCHEF 21 x 14 cm , Weber traveler servírovací a krájecí prkénko (7031)

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm
Detail

Luxusní servírovací desky vynikající pro podávání pokrmů, dezertů apod.   V čem Servírovací deska GrandCHEF vyniká?   Je vyrobena z prvotřídní přírodní břidlice. Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky.     Materiál: Přírodní břidlice. Údržba: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm , Kesper servírovací prkénko kulaté bambus 30cm (58444)

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm

Tescoma servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm
Detail

Luxusní servírovací desky vynikající pro podávání pokrmů, dezertů apod.   V čem Servírovací deska GrandCHEF vyniká?   Je vyrobena z prvotřídní přírodní břidlice. Pokrmy podávané na tmavé břidlicové desce lépe vyniknou a jsou servírovány reprezentativně. Břidlicové servírovací desky GrandCHEF jsou opatřeny unikátní ochrannou vrstvou, která umocní a prodlouží jejich luxusní vzhled a pro komfortní použití mají protiskluzové nožky.     Materiál: Přírodní břidlice. Údržba: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm , Otočná stolička girotondo bílá, 35 x 35 x 45,5 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm

Detail

Reprezentativní servírování na desce z prvotřídní přírodní břidlice od české značky Tescoma. Servírovací deska GrandCHEF o velikosti 40 × 14 cm je vynikající pro podávání pochutin a pokrmů. Komfortní použití a luxusní doplněk na každou příležitost. Unikátní ochranná vrstva prodlouží vzhled a protiskluzové nožky zajistí stabilitu desky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm , Otočná stolička girotondo hnědá, 35 x 35 x 45,5 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm

Detail

Reprezentativní servírování na desce z prvotřídní přírodní břidlice od české značky Tescoma. Servírovací deska GrandCHEF o velikosti 30 × 20 cm je vynikající pro podávání pochutin a pokrmů. Komfortní použití a luxusní doplněk na každou příležitost. Unikátní ochranná vrstva prodlouží vzhled a protiskluzové nožky zajistí stabilitu desky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm , Kesper servírovací, bylinky, 50 x 35 cm (77334)

Prkénko servírovací G21 300x200x19mm

Prkénko servírovací G21 300x200x19mm
Detail

NakuptePrkénko servírovací G21 300x200x19mmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Prkénkaza279.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Prkénko servírovací G21 300x200x19mm , Kesper servírovací prkénko lakovaná olše s rukojetí (61205)

Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm

Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm
Detail

Dřevěné otočné prkénko, které slouží zárověň jako talíř pro servírování sýrů, uzenin, chlebíčků, jednohubek a jiných pochutin. Vyrobeno je z březového dřeva. Tloušťka dřevěné desky je 1,8 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm , Kesper servírovací prkénko kulaté akátové dřevo 30cm (28444)

Kulaté bukové prkénko Cozze 35 cm

Kulaté bukové prkénko Cozze 35 cm
Detail

Kulaté prkénko Cozze perfektní na krájení a podávání pizzy, tapas a sýrů Krájecí prkénko je vyrobeno z bukového dřevaMožno mýt v myčce nádobíRozměr prkénka: Ø35 cm, tloušťka 1,2 cm (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kulaté bukové prkénko Cozze 35 cm , Livoo servírovací prkénko 35x20 na sýry, mes129 (mes129)

Kulaté prkénko Cozze 35 cm - modré

Kulaté prkénko Cozze 35 cm - modré
Detail

Kulaté prkénko Cozze perfektní na krájení a podávání pizzy, tapas a sýrů Krájecí prkénko je vyrobeno z PP plastuMožno mýt v myčce nádobíRozměr prkénka: Ø35 cm, tloušťka 1 cmBarva: modrá (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kulaté prkénko Cozze 35 cm - modré , Topq xiaomi poco m3 knížkové černé s přezkou 58449 (sun-58449)

Kulaté prkénko Cozze 35 cm - zelené

Kulaté prkénko Cozze 35 cm - zelené
Detail

Kulaté prkénko Cozze perfektní na krájení a podávání pizzy, tapas a sýrů Krájecí prkénko je vyrobeno z PP plastuMožno mýt v myčce nádobíRozměr prkénka: Ø35 cm, tloušťka 1 cmBarva: zelená (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kulaté prkénko Cozze 35 cm - zelené , Kesper servírovací s polštářem, dřevovláknitá deska 50 x 32 cm (77621)

BAMBOO Bambusové prkénko 35 cm - bílá

BAMBOO Bambusové prkénko 35 cm - bílá
Detail

není vhodné do myčky nádobí Rafinované provedení. Bambusové prkénko BAMBOO dodá díky bílému okraji Vaší kuchyni i prostřenému stolu špetku barvy. K dostání v dalších variantách. (butlers.cz)

Podobné produkty ako BAMBOO Bambusové prkénko 35 cm - bílá

Domarex Polštářek Soft Bunny plus žlutá, průměr 35 cm

Domarex Polštářek Soft Bunny plus žlutá, průměr 35 cm
Detail

Originální polštářek s ušima je dokonalou dekorací i hračkou pro nejmenší. Polštářek je vyrobený z jemného plyše, který zaručuje měkkost a hebkost produktu. Polštářek je vyrobený z kvalitních materiálů, přesnost a preciznost zpracování zaručuje dlouhou životnost polštářku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Domarex Polštářek Soft Bunny plus žlutá, průměr 35 cm

Akáciové krájecí/servírovací prkénko délka 34 cm

Akáciové krájecí/servírovací prkénko délka 34 cm
Detail

Díky tomuto kuchyňskému prkénku se vaše stolování stane nevšedním zážitkem. Každé prkénko je originál svým tvarem i vybarvením. Prkénko je ideální na servírování pokrmů, využijete je však samozřejmě i pro přípravu pokrmů při vaření a grilování. Snadno se udržují, stačí je lehce otřít a jsou připravena k dalšímu servírování. Materiál: dřevo akácie Rozměry: d. cca 34 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Akáciové krájecí/servírovací prkénko délka 34 cm

Akáciové krájecí/servírovací prkénko délka 44 cm

Akáciové krájecí/servírovací prkénko délka 44 cm
Detail

Díky tomuto kuchyňskému prkénku se vaše stolování stane nevšedním zážitkem. Každé prkénko je originál svým tvarem i vybarvením. Prkénko je ideální na servírování pokrmů, využijete je však samozřejmě i pro přípravu pokrmů při vaření a grilování. Snadno se udržují, stačí je lehce otřít a jsou připravena k dalšímu servírování. Materiál: dřevo akácie Rozměry: d. cca 44 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Akáciové krájecí/servírovací prkénko délka 44 cm

Orion Prkénko akácie krájecí/servírovací 44 cm

Detail

Díky kuchyňskému prkénku akácie bude vaše stolování nevšedním zážitkem. Každé je naprostý originál svým tvarem i vybarvením. Prkénka mají všestranné využití, jsou vhodná na přípravu pokrmů při vaření, ale oceníte je také na servírování pokrmů. Vaše snídaně nebo večeře tak dostane styl. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Prkénko akácie krájecí/servírovací 44 cm

Altom Servírovací podnos Lemon, 35 cm

Altom Servírovací podnos Lemon, 35 cm
Detail

Oživte váš interiér novými doplňky. Pokud tíhnete k těm veselejším a pestřejším doplňkům, pak by tento kousek mohl být tím pravým ořechovým. Řeč je o dekorativním podnosu od značky Altom Design. Máme takové tušení, že dokonale ovládne interiér svou nezaměnitelnou osobností. Pestrost barev s dekorem šťavnatých citrusů mu neskonale sluší. Můžete jej položit na stůl samotný a nebo k němu přidejte další dekorace, se kterými vnesou do interiéru příjemnou změnu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Servírovací podnos Lemon, 35 cm

Servírovací otočný podnos BAMBUS 35 cm

Servírovací otočný podnos BAMBUS 35 cm
Detail

Stylový otočný bambusový podnos je vhodný k podávání pokrmů při posezení s rodinou nebo přáteli. Vhodný pro servírování pizzy, zákusků, dortů, jednohubek či sýrů a salámů k vínu. Stabilní kruhová základna je opatřena protiskluzovými nožičkami. Díky systému otáčení o 360° perfektně poslouží i při výrobě dortů. Není vhodný do myčky nádobí. Materiál: bambusové dřevo Rozměry: pr. 35 cm, v. 2,5 cm Vhodné do myčky nádobí: ne (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Servírovací otočný podnos BAMBUS 35 cm

Altom Servírovací podnos Ibišek, 35 cm

Altom Servírovací podnos Ibišek, 35 cm
Detail

Oživte váš interiér novými doplňky. Pokud tíhnete k těm veselejším a pestřejším doplňkům, pak by tento kousek mohl být tím pravým ořechovým. Řeč je o dekorativním podnosu od značky Altom Design. Máme takové tušení, že dokonale ovládne interiér svou nezaměnitelnou osobností. Pestrost barev s dekorem ibišku mu neskonale sluší. Můžete jej posadit na stůl samotný a nebo k němu přidejte další dekorace, se kterými vnesou do interiéru příjemnou změnu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Servírovací podnos Ibišek, 35 cm

Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm - rozbaleno

Detail

Reprezentativní servírování na desce z prvotřídní přírodní břidlice od české značky Tescoma. Servírovací deska GrandCHEF o velikosti 40 × 14 cm je vynikající pro podávání pochutin a pokrmů. Komfortní použití a luxusní doplněk na každou příležitost. Unikátní ochranná vrstva prodlouží vzhled a protiskluzové nožky zajistí stabilitu desky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Servírovací deska GrandCHEF 40 x 14 cm - rozbaleno

Kesper Krájecí a servírovací deska, Nápisy 37x23 cm (30813)

Kesper Krájecí a servírovací deska, Nápisy 37x23 cm (30813)
Detail

Krájecí deska - materiál plast, protiskluzové nožičky, vícebarevná, 1,2 × 23 × 37 cm (V׊×D) Prkénko či krájecí deska musí mít své místo v každé kuchyni. S pomocí prkénka Kesper Krájecí a servírovací deska, Nápisy 37x23 cm bude každé krájení hračkou. Plastovou desku oceníte hlavně díky její lehkosti a výhodou je i to, že nevsákne tekutiny. Je snadné ji umýt a odolá veškerým nástrahám kuchyně. Příjemnou výbavou jsou protiskluzové nožičky, které zabrání tomu, aby se při používání deska pohnula. Velikost krájecí desky KESPER činí 37 × 23 × 1,2 cm. Důležité funkce krájecí desky Kesper Krájecí a servírovací deska, Nápisy 37x23 cm Vícebarevná krájecí deska KESPER pro zpracování surovin Plastové prkénko se snadno skladuje, má nízkou hmotnost a nevsakuje tekutiny Krájecí deska je pro stabilitu vybavena protiskluzovými nožičkami Rozměry: 37 cm × 23 cm × 1,2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Krájecí a servírovací deska, Nápisy 37x23 cm (30813)

Kesper Krájecí a servírovací deska, Tropical 37x23 cm (30815)

Kesper Krájecí a servírovací deska, Tropical 37x23 cm (30815)
Detail

Krájecí deska - materiál plast, protiskluzové nožičky, vícebarevná, 1,2 × 23 × 37 cm (V׊×D) Prkénko či krájecí deska musí mít své místo v každé kuchyni. S krájecí deskou Kesper Krájecí a servírovací deska, Tropical 37x23 cm si jednoduše připravíte všechny potraviny, které budete potřebovat. Plastová deska má nízkou hmotnost, je výjimečně odolná a nevsakuje tekutiny. Její údržba je jednoduchá a skvěle odolá i veškerým výzvám v kuchyni. Protiskluzové nožičky, které deska má, zajistí, aby se při používání deska nepohnula. Velikost krájecí desky KESPER činí 37 × 23 × 1,2 cm. Významné parametry krájecí desky Kesper Krájecí a servírovací deska, Tropical 37x23 cm Vícebarevná krájecí deska KESPER ke zpracování surovin Plastová krájecí deska je odolná, lehká, skladná a neabsorbuje pachy Protiskluzové nožičky zajistí potřebnou stabilitu krájecí desky Rozměry krájecí desky: 37 cm × 23 cm × 1,2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Krájecí a servírovací deska, Tropical 37x23 cm (30815)

Ella Twist 'n' Roll dekorativní květináč bílá Průměr: 35 cm

Ella Twist 'n' Roll dekorativní květináč bílá Průměr: 35 cm
Detail

Praktický dekorativní květináč Ella Twist 'n' Roll s kolečky, díky kterým ho můžete snadno otáčet a přesouvat z místa na místo. Elegantní a zároveň jednoduchý design ozvláštní nejen každou místnost, ale i balkón, terasu nebo zahradu. Matný odolný plast, ze kterého je květník vyroben je vhodný do interiéru i exteriéru. Květináč nabízíme ve čtyřech velikostních provedení a v několika barvách. Pokud chcete rostliny sázet přímo do květináče Ella Twist 'n' Roll bez vložení sadbového květináče, doporučujeme dokoupit samozavlažovací systém Smart System Ella, který u tohoto typu květináčů zajistí rostlinám postupný přísun vláhy po několik dní. Ve dně květináče je možné vyvrtat drenážní otvor, kterým odtéká přebytečná dešťová voda (v případě, že máte květináč s rostlinou umístěný venku). Do květináče lze vložit i sadbový květináč se zeminou, to ale kvůli atypickému tvaru dna u modelů s průměrem 30, 35 a 40 cm nedoporučujeme. Parametry: Ella Twist 'n' Roll 30 průměr horního okraje: 30 cm průměr dna: 20 cm výška: 26,5 cm Ella Twist 'n' Roll 35 průměr horního okraje: 35 cm průměr dna: 24,5 cm výška: 31 cm Ella Twist 'n' Roll 40 průměr horního okraje: 40 cm průměr dna: 29,5 cm výška: 35,5 cm Ella Twist 'n' Roll 47 průměr horního okraje: 47 cm průměr dna: 34 cm výška: 43 cmParametry:barva:bíláZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ella Twist 'n' Roll dekorativní květináč bílá Průměr: 35 cm

Ella Twist 'n' Roll dekorativní květináč antracitová Průměr: 35 cm

Ella Twist 'n' Roll dekorativní květináč antracitová Průměr: 35 cm
Detail

Praktický dekorativní květináč Ella Twist 'n' Roll s kolečky, díky kterým ho můžete snadno otáčet a přesouvat z místa na místo. Elegantní a zároveň jednoduchý design ozvláštní nejen každou místnost, ale i balkón, terasu nebo zahradu. Matný odolný plast, ze kterého je květník vyroben je vhodný do interiéru i exteriéru. Květináč nabízíme ve čtyřech velikostních provedení a v několika barvách. Pokud chcete rostliny sázet přímo do květináče Ella Twist 'n' Roll bez vložení sadbového květináče, doporučujeme dokoupit samozavlažovací systém Smart System Ella, který u tohoto typu květináčů zajistí rostlinám postupný přísun vláhy po několik dní. Ve dně květináče je možné vyvrtat drenážní otvor, kterým odtéká přebytečná dešťová voda (v případě, že máte květináč s rostlinou umístěný venku). Do květináče lze vložit i sadbový květináč se zeminou, to ale kvůli atypickému tvaru dna u modelů s průměrem 30, 35 a 40 cm nedoporučujeme. Parametry: Ella Twist 'n' Roll 30 průměr horního okraje: 30 cm průměr dna: 20 cm výška: 26,5 cm Ella Twist 'n' Roll 35 průměr horního okraje: 35 cm průměr dna: 24,5 cm výška: 31 cm Ella Twist 'n' Roll 40 průměr horního okraje: 40 cm průměr dna: 29,5 cm výška: 35,5 cm Ella Twist 'n' Roll 47 průměr horního okraje: 47 cm průměr dna: 34 cm výška: 43 cmParametry:barva:antracitováZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ella Twist 'n' Roll dekorativní květináč antracitová Průměr: 35 cm

Kuchyňské prkénko, servírovací prkénko - Drop - Clap Design

Kuchyňské prkénko, servírovací prkénko - Drop - Clap Design
Detail

Prkénko můžete použít pro krájení zeleniny, masa, ale také například pro servírování pizzy, sushi či sýrů. Čistěte teplou vodou a jemným mycím prostředkem. Doporučujeme občasné ošetření olejem, jenž prodlouží životnost prkénka. Kulaté prkénko pro krájení i servírování Vyrobeno z masivního dubu Autor: Lukáš Pejchal a Václav Čajánek Snadno se drží Pouze ruční mytí Průměr 33 cm (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňské prkénko, servírovací prkénko - Drop - Clap Design

Prkénko servírovací ORION Pizza 32cm

Prkénko servírovací ORION Pizza 32cm
Detail

NakuptePrkénko servírovací ORION Pizza 32cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Servírovací nádobíza399.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Prkénko servírovací ORION Pizza 32cm

Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF

Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF
Detail

Designové prkénko na krájení německé značky WÜSTHOF je vyrobeno z bukového dřeva upraveného speciální metodou, která dřevu zajišťuje vyšší odolnost a dlouhou životnost. Termicky zpracované dřevo odpuzuje vodu. Časem se tedy nedeformuje, nebobtná a není třeba ani speciální povrchové úpravy. Designové prkénko na krájení WÜSTHOF Elegantní a moderní design Vyrobeno z odolného termo bukového dřeva Chrání pracovní desku i ostří nožů před poničením Opatřeno logem značky Výroba termo dřeva Vybrané druhy dřeva lze upravovat velmi jednoduchou metodou, která využívá přírodních principů. V tomto případě jde o bukové dřevo, jež bylo tepelně zpracováno při 180 až 220 °C. Díky tomu získalo nádherný tmavě hnědý odstín, jeho struktura se stala pevnější a trvanlivější. Termizované dřevo nemění tvar ani velikost. Jako neopomenutelný bonus pak odpuzuje vodu a je odolné vůči napadení houbami. Je impregnováno přírodní metodou, bez použití ochranné vrstvy. Ideální pro práci v kuchyni. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF

Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF

Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF
Detail

Designové prkénko na krájení německé značky WÜSTHOF je vyrobeno z bukového dřeva upraveného speciální metodou, která dřevu zajišťuje vyšší odolnost a dlouhou životnost. Termicky zpracované dřevo odpuzuje vodu. Časem se tedy nedeformuje, nebobtná a není třeba ani speciální povrchové úpravy. Designové prkénko na krájení WÜSTHOF Elegantní a moderní design Vyrobeno z odolného termo bukového dřeva Chrání pracovní desku i ostří nožů před poničením Opatřeno logem značky Výroba termo dřeva Vybrané druhy dřeva lze upravovat velmi jednoduchou metodou, která využívá přírodních principů. V tomto případě jde o bukové dřevo, jež bylo tepelně zpracováno při 180 až 220 °C. Díky tomu získalo nádherný tmavě hnědý odstín, jeho struktura se stala pevnější a trvanlivější. Termizované dřevo nemění tvar ani velikost. Jako neopomenutelný bonus pak odpuzuje vodu a je odolné vůči napadení houbami. Je impregnováno přírodní metodou, bez použití ochranné vrstvy. Ideální pro práci v kuchyni. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF

Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF

Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF
Detail

Designové prkénko na krájení německé značky WÜSTHOF je vyrobeno z bukového dřeva upraveného speciální metodou, která dřevu zajišťuje vyšší odolnost a dlouhou životnost. Termicky zpracované dřevo odpuzuje vodu. Časem se tedy nedeformuje, nebobtná a není třeba ani speciální povrchové úpravy. Designové prkénko na krájení WÜSTHOF Elegantní a moderní design Vyrobeno z odolného termo bukového dřeva Chrání pracovní desku i ostří nožů před poničením Opatřeno logem značky Výroba termo dřeva Vybrané druhy dřeva lze upravovat velmi jednoduchou metodou, která využívá přírodních principů. V tomto případě jde o bukové dřevo, jež bylo tepelně zpracováno při 180 až 220 °C. Díky tomu získalo nádherný tmavě hnědý odstín, jeho struktura se stala pevnější a trvanlivější. Termizované dřevo nemění tvar ani velikost. Jako neopomenutelný bonus pak odpuzuje vodu a je odolné vůči napadení houbami. Je impregnováno přírodní metodou, bez použití ochranné vrstvy. Ideální pro práci v kuchyni. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Designové prkénko 50 x 35 cm WÜSTHOF

Bambusové prkénko s rukojetí Cozze 35 cm

Bambusové prkénko s rukojetí Cozze 35 cm
Detail

Velké prkénko s rukojetí Cozze perfektní na krájení a podávání pizzy, tapas a sýrů Krájecí prkénko je vyrobeno z bambusuPo obvodu celého prkénka praktický žlábek, aby šťávy z krájených potravin nestékaly na zemRobustní rukojeť pro snadnější manipulaciOčko pro zavěšení prkénka na háčekMožno mýt v myčce nádobíRozměr prkénka: Ø35 cm, délka 43 cm, tloušťka 2 cm (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Bambusové prkénko s rukojetí Cozze 35 cm

FINE CUT Krájecí prkénko květiny 35 cm

FINE CUT Krájecí prkénko květiny 35 cm
Detail

není vhodné do myčky nádobí Tento design má opravdu říz. Velké krájecí prkénko FINE CUT s dekorem květin z pravého mangového dřeva nebude jen Váš věrný společník v kuchyni, ale i při servírování a aranžování se osvědčí jako stylový specialista. Co třeba na sýr nebo šunku, na stole či na bufetu? (butlers.cz)

Podobné produkty ako FINE CUT Krájecí prkénko květiny 35 cm
Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 35 cm (58449), Keser Prkénko/servírovací deska otočná, průměr 32 cm (58462), Servírovací prkénko Kitchen, 35 x 25 cm, Florina Servírovací otáčecí prkénko, 30 cm, Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 30 cm , Made In Japan Servírovací deska Stone Slab šedá 35 x 20 cm (MIJC0456), Dřevěné prkénko otočné, pr. 35 cm, Altom Servírovací podnos Ibišek, 35 cm, Altom Servírovací podnos Lemon, 35 cm, Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 40 x 14 cm, TESCOMA servírovací deska GrandCHEF 30 x 20 cm , EH Servírovací prkénko s rukojetí Teak, Livoo Servírovací prkénko 32,5x23,5, MES135 (MES135), Kesper Kulaté prkénko z buku, průměr 25 cm (85442), Kesper Krájecí prkénko kulaté, bambus průměr 25 cm (58442), Pronett Bambusové otočné prkénko 35 cm (28636), Kesper Krájecí a servírovací deska, Nápisy 37x23 cm (30813), Kesper Krájecí a servírovací deska, Tropical 37x23 cm (30815), Dřevěná servírovací podložka 35×2 cm (8719987930485), Servírovací bambusové prkénko Cheese, 40,5 x 31 x 1,5 cm, Weber Traveler servírovací a krájecí prkénko (7031), Kesper Servírovací prkénko kulaté bambus 30cm (58444), Otočná stolička Girotondo bílá, 35 x 35 x 45,5 cm, Otočná stolička Girotondo hnědá, 35 x 35 x 45,5 cm, Kesper servírovací, bylinky, 50 x 35 cm (77334), Kesper Servírovací prkénko lakovaná olše s rukojetí (61205), Kesper Servírovací prkénko kulaté akátové dřevo 30cm (28444), Livoo Servírovací prkénko 35x20 na sýry, MES129 (MES129), TopQ Xiaomi Poco M3 knížkové černé s přezkou 58449 (Sun-58449), Kesper servírovací s polštářem, dřevovláknitá deska 50 x 32 cm (77621)