Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

KDS Nůž kuchařský plátkovací na maso 6.5 KING'S ROW (1825.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti plast Tento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50%C, 14,50%Cr, 0,70%Mo, 0,12%V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Tvrdost min. 52 HRc.

Podívejte se také KDS Sekáč na maso (plast) (3364.00)

cena 1849.0 Kč
Detail

KDS Nůž kuchařský plátkovací na maso 7,5 KING´S ROW (1826.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18,5 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti plast Tento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50%C, 14,50%Cr, 0,70%Mo, 0,12%V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Tvrdost min. 52 HRc.

Podívejte se také KDS Sekáč na maso (plast) (3363.00)

cena 2369.0 Kč
Detail

KDS Palička na maso (3269.00)

Palička celková délka 250mm Kvalitní palička o hmotnosti 290 g s dřevěnou rukojetí.

Podívejte se také KDS Sekáč na maso (plast) (3366.00)

cena 1019.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 (2608.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti plast Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 (2608.TM)

cena 639.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 (2607.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 (2607.TM)

cena 439.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 12 (2612.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 32 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 12 (2612.TM)

cena 639.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 9 (2609.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22,5 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 9 (2609.TM)

cena 499.0 Kč
Detail

Brabantia nůž na maso

Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele.

Objev podobné jako Brabantia nůž na maso

cena 859.0 Kč
Detail

Brabantia nůž na maso

Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu.

Objev podobné jako Brabantia nůž na maso

cena 359.0 Kč
Detail

WMF nůž na maso

Nůž na maso z kolekce WMF. Model vyroben z nerezové ocele a plastu.

Objev podobné jako WMF nůž na maso

cena 1599.0 Kč
Detail

KDS Sekáč na maso (plast) (3364.00)

Sekáč délka čepele 160mm, celková délka 290mm Sekáč na maso z nerezové oceli s plastovou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Sekáč na maso (plast) (3364.00)

cena 2519.0 Kč
Detail

KDS Sekáč na maso (plast) (3363.00)

Elektrický sekáček délka čepele 235mm, celková délka 500mm Sekáč na maso z nerezové oceli s plastovou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Sekáč na maso (plast) (3363.00)

cena 3395.0 Kč
Detail

KDS Sekáč na maso (plast) (3366.00)

Sekáč délka čepele 160mm, celková délka 290mm Sekáč na maso z nerezové oceli s plastovou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Sekáč na maso (plast) (3366.00)

cena 2379.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 - hornošpičatý (1680.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 - hornošpičatý (1680.TM)

cena 419.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 - špalkový (1674.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, kuchařský nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 - špalkový (1674.TM)

cena 389.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 10 - vykosťovací (2611.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 26 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 10 - vykosťovací (2611.TM)

cena 489.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 - středošpičatý (1677.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, univerzální nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 - středošpičatý (1677.TM)

cena 359.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 6 - vykosťovací (1666.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 6 - vykosťovací (1666.TM)

cena 369.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 - hornošpičatý (1670.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 - hornošpičatý (1670.TM)

cena 389.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 6 - píchací (1661.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 6 - píchací (1661.TM)

cena 369.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 - vykosťovací (1676.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, vykosťovací nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 - vykosťovací (1676.TM)

cena 345.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 - špalkový (1685.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 - špalkový (1685.TM)

cena 479.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 9 - hornošpičatý (1696.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22,5 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 9 - hornošpičatý (1696.TM)

cena 402.0 Kč
Detail

KDS Kolébka na maso, 2 nože (3235.00)

Kuchyňské náčiní - český výrobek, z kvalitní nerezové oceli, bezpečné krájení a sekání, vhodné na maso, bylinky či zeleninu

Objev podobné jako KDS Kolébka na maso, 2 nože (3235.00)

cena 2099.0 Kč
Detail

KDS Kolébka na maso, 3 nože (3234.00)

Kuchyňské náčiní - český výrobek, z kvalitní nerezové oceli, bezpečné krájení a sekání, vhodné na maso, bylinky či zeleninu

Objev podobné jako KDS Kolébka na maso, 3 nože (3234.00)

cena 3199.0 Kč
Detail

Alpina Nůž na maso, 33,5 cm

Elegantní nůž od Alpiny je spolehlivým pomocníkem pro porcování masa. Jeho kvalitní nabroušené ostří z nerezové oceli zajišťuje precizní a snadné krájení i tvrdších kousků masa. S ergonomickou rukojetí se nůž pohodlně drží v dlani, minimalizuje vznik otlaků a zaručuje přesný řez. S tímto nožem získáte nejen efektivní nástroj pro krájení masa, ale i stylový doplněk do vaší kuchyně.

Objev podobné jako Alpina Nůž na maso, 33,5 cm

cena 189.0 Kč
Detail

Nůž na maso a zeleninu Bamix

Hlavní výhody: téměř nezničitelný Dodatečné informace: určen pro použití pouze s ručními mixéry bamix®

Objev podobné jako Nůž na maso a zeleninu Bamix

cena 434.0 Kč
Detail

Nůž na maso a zeleninu Bamix

Hlavní výhody: téměř nezničitelný Dodatečné informace: určen pro použití pouze s ručními mixéry bamix®

Objev podobné jako Nůž na maso a zeleninu Bamix

cena 434.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 dřevo bubinga- středošpičatý (2575.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Rukojeť je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 dřevo bubinga- středošpičatý (2575.00)

cena 889.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 dřevo buk- středošpičatý (1575.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž s rukojetí z bukového dřeva a čepelemi z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 dřevo buk- středošpičatý (1575.00)

cena 599.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 5 dřevo bubinga - vykosťovací (2553.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Rukojeť je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 5 dřevo bubinga - vykosťovací (2553.00)

cena 779.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 9 - špalkový 9 (1695.TM)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22,5 cm, řeznický nůž Nůž z řady PROFI LINE je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění najde i v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Moderní ergonomická rukojeť snižuje namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nůž je možné mýt v myčce na nádobí.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 9 - špalkový 9 (1695.TM)

cena 479.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 dřevo buk - špalkový (1588.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž s rukojetí z bukového dřeva a čepelemi z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 dřevo buk - špalkový (1588.00)

cena 659.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 FROSTHARD - hornošpičatý (1680.TX)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž Nůž patří do oblíbené řady řeznických nožů FROSTHARD. Čepele těchto nožů jsou vyrobeny z kónické nerezové oceli N6MoV obsahující přísadu molybdenu a vanadu. Po zakalení jsou následně ochlazovány technologií na bázi tekutého dusíku, čímž získají výrazně vyšší odolnost proti opotřebení a korozi a tvrdost čepele (až o 2 HRC - na 57-59 HRC). Možno mýt v myčkách.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 FROSTHARD - hornošpičatý (1680.TX)

cena 439.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 dřevo buk - hornošpičatý (1573.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž s rukojetí z bukového dřeva a čepelemi z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 dřevo buk - hornošpičatý (1573.00)

cena 599.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 FROSTHARD - špalkový (1685.TX)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti plast Nůž patří do oblíbené řady řeznických nožů FROSTHARD. Čepele těchto nožů jsou vyrobeny z kónické nerezové oceli N6MoV obsahující přísadu molybdenu a vanadu. Po zakalení jsou následně ochlazovány technologií na bázi tekutého dusíku, čímž získají výrazně vyšší odolnost proti opotřebení a korozi a tvrdost čepele (až o 2 HRC - na 57-59 HRC). Možno mýt v myčkách.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 FROSTHARD - špalkový (1685.TX)

cena 489.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 8 dřevo bubinga - špalkový (2588.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Rukojeť je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 8 dřevo bubinga - špalkový (2588.00)

cena 939.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 dřevo bubinga - hornošpičatý (2573.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Rukojeť je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 dřevo bubinga - hornošpičatý (2573.00)

cena 889.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 FROSTHARD - středošpičatý (1677.TX)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, řeznický nůž Nůž patří do oblíbené řady řeznických nožů FROSTHARD. Čepele těchto nožů jsou vyrobeny z kónické nerezové oceli N6MoV obsahující přísadu molybdenu a vanadu. Po zakalení jsou následně ochlazovány technologií na bázi tekutého dusíku, čímž získají výrazně vyšší odolnost proti opotřebení a korozi a tvrdost čepele (až o 2 HRC - na 57-59 HRC). Možno mýt v myčkách.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 FROSTHARD - středošpičatý (1677.TX)

cena 419.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 dřevo bubinga - vykosťovací (2579.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Rukojeť je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 dřevo bubinga - vykosťovací (2579.00)

cena 889.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 6 dřevo bubinga - hornošpičatý (2563.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15,5 cm, řeznický nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Rukojeť je vyrobena z tvrdého a houževnatého exotického dřeva Bubinga (africký palisandr). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 6 dřevo bubinga - hornošpičatý (2563.00)

cena 829.0 Kč
Detail

KDS Nůž řeznický 7 dřevo buk - vykosťovací (1579.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti dřevo Řeznický nůž s rukojetí z bukového dřeva a čepelemi z vysoce kvalitní nerezové oceli T5MoV, která obsahuje přísadu molybdenu a vanadu, jenž zvyšuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti (54-56 HRc). Nůž je určen pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Dlouhou životnost nože zajistíte, pokud ho nebudete mít v myčkách nádobí. Doporučujeme ruční omytí vodou se saponátem a otření dosucha utěrkou.

Objev podobné jako KDS Nůž řeznický 7 dřevo buk - vykosťovací (1579.00)

cena 599.0 Kč
Detail

KDS Sekáč na maso - kuchyňský (plast) (3232.TC)

Sekáč délka čepele 160mm, celková délka 290mm Sekáč na maso z nerezové oceli s plastovou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Sekáč na maso - kuchyňský (plast) (3232.TC)

cena 899.0 Kč
Detail

Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

cena 2095.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

cena 2173.0 Kč
Detail

Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

cena 2095.0 Kč
Detail

Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 18 cm Classic WÜSTHOF

cena 2095.0 Kč
Detail

Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita…

Objev podobné jako Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF

cena 3124.0 Kč
Detail

Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

cena 2174.0 Kč
Detail

Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita…

Objev podobné jako Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF

cena 3124.0 Kč
Detail

Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOF

cena 2174.0 Kč
Detail

Podívejte se také