Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Orion Sekáček na maso, 16 cm

Sekáček na maso z kvalitní nerezové oceli oceníte při porcování masa s kostí. Skvěle padne do ruky. Sekáček na maso je určen k opracovávání a porcování masa. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí větší kinetické energie. Ta je následně použita při dopadu sekáčku, což napomůže přeseknutí silnějších částí masa i kostí, než jaké dokáže rozdělit nůž jakéhokoliv tvaru. Není vhodný na extrémně silné kosti (stehenní,…), hrozí vylomení nebo zlomení čepele, popřípadě úraz. Sekáček lze využít i na drobné krájení zeleniny (přitlačením druhé ruky na tupou stranu čepele a krájení kolébavým pohybem), zejména při krouhání zelí, kapusty a další zeleniny. Perfektní při přípravě pokrmů asijské kuchyně.Je vhodný do myčky nádobí. Délka ostří 16 cm.

Podívejte se také HENDI palička na maso (80174)

cena 259.0 Kč
Detail

Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm

Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 15 cm

Podívejte se také sekacek na orechy elektricky

cena 1500.0 Kč
Detail

Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g

Podívejte se také HENDI podnos na maso nerez 508206 (508206)

cena 4120.0 Kč
Detail

Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro

S vetším sekáčkem na maso ZWILLING® Pro bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou…

Objev podobné jako Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro

cena 2797.0 Kč
Detail

Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm

Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 15 cm

Objev podobné jako Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm

cena 1500.0 Kč
Detail

Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g

Objev podobné jako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

cena 4120.0 Kč
Detail

Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

Sekáček s velkou a silnou čepelí, která se používá k rozseknutí kostí. Sekáček je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický sekáček s velkou a silnou čepelí Ideální pro sekání kostí Řada Classic Kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm Celková délka: 29,7 cm Výška čepele: 7 cm Hmotnost: 490 g

Objev podobné jako Sekáček na maso Classic Wüsthof 16 cm

cena 4120.0 Kč
Detail

Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm

Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 15 cm

Objev podobné jako Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm

cena 1500.0 Kč
Detail

Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro

S vetším sekáčkem na maso ZWILLING® Pro bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou…

Objev podobné jako Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro

cena 2797.0 Kč
Detail

Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro

S vetším sekáčkem na maso ZWILLING® Pro bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou…

Objev podobné jako Sekáček na maso 16 cm ZWILLING® Pro

cena 2797.0 Kč
Detail

Čínský sekáček na maso Kineo WMF 17 cm

Praktický čínský sekáček se skvěle hodí na sekání sekání masa všeho druhu, ale také zeleniny, salátů, hub či bylinek. Tento pomocník by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Sekáček z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 17 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Sekáček na maso, zeleninu, houby, bylinky apod. 17 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu

Objev podobné jako Čínský sekáček na maso Kineo WMF 17 cm

cena 1156.0 Kč
Detail

Čínský sekáček na maso Kineo WMF 17 cm

Praktický čínský sekáček se skvěle hodí na sekání sekání masa všeho druhu, ale také zeleniny, salátů, hub či bylinek. Tento pomocník by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Sekáček z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 17 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Sekáček na maso, zeleninu, houby, bylinky apod. 17 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu

Objev podobné jako Čínský sekáček na maso Kineo WMF 17 cm

cena 1156.0 Kč
Detail

Čínský sekáček na maso Kineo WMF 17 cm

Praktický čínský sekáček se skvěle hodí na sekání sekání masa všeho druhu, ale také zeleniny, salátů, hub či bylinek. Tento pomocník by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Sekáček z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 17 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Sekáček na maso, zeleninu, houby, bylinky apod. 17 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu

Objev podobné jako Čínský sekáček na maso Kineo WMF 17 cm

cena 1156.0 Kč
Detail

CS Solingen Sekáček na maso 14cm SHIKOKU (CS-039240)

Elektrický sekáček z chrom-molybden-vanadiové oceli (CrMOV15), extrémní pevnost, odolnost proti korozi, měkčená rukojeť, délka čepele 14cm Praktický sekáček na maso CS Solingen Shikoku s délkou čepele 14 cm v nerezovo-černém dekoru je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. Sekáček má kvalitní čepel z chrom-molybden-vanadu CrMOV15 a je precizně vyvážený. Může se také pochlubit ergonomicky měkčenou rukojetí pro přesnou manipulaci. Tento sekáček je určen pro všechny kuchařské nadšence. Klíčové vlastnosti sekáčku na maso CS Solingen ShikokuSekáček na maso vyroben z materiálů zaručující vysokou pevnostKvalitní sekáček s čepelí z CrMOV15 chrom-molybden-vanaduSpeciální úprava proti koroziCS Solingen Shikoku v líbivém nerezovo-černém dekoruErgonomicky tvarovaná a protiskluzová rukojeťDesignový a praktický prvek do vaší kuchyněDélka čepele 14 cm

Objev podobné jako CS Solingen Sekáček na maso 14cm SHIKOKU (CS-039240)

cena 519.0 Kč
Detail

HENDI vidlička na maso 781364 (781364)

Vidlička slitina ocel-molybden-vanadium, plastová rukojeť, odolný vůči korozi Kalená slitina oceli - molybdenu - vanadia, plastová rukojeť. Klíčové vlastnosti Vidličky HENDIkované z jednoho kusudlouhá životnostodolný vůči korozispeciální úprava rukojetizabraňuje vniknutí vody nebo potravin mezi ostří a rukojeť 290 mm

Objev podobné jako HENDI vidlička na maso 781364 (781364)

cena 356.0 Kč
Detail

HENDI vidlička na maso 350 mm 526200 (526200)

Gastro vybavení nerezavějící ocel, monoblok, odpovídá hygienickým HACCP normám, 350x35mm Nerezavějící ocel monoblok odpovídá hygienickým HACCP normám 350 × 35 mm.

Objev podobné jako HENDI vidlička na maso 350 mm 526200 (526200)

cena 87.0 Kč
Detail

HENDI hák na maso 150 x 6 mm 513569 (513569)

Gastro vybavení nerezavějící ocel, 150x6mm Nerezavějící ocel 150 × 6 mm.

Objev podobné jako HENDI hák na maso 150 x 6 mm 513569 (513569)

cena 257.0 Kč
Detail

HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)

Gastro vybavení nerezavějící ocel, 90x4mm Nerezavějící ocel 90 × 4 mm.

Objev podobné jako HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)

cena 144.0 Kč
Detail

HENDI hák na maso 110 x 5 mm 513545 (513545)

Gastro vybavení nerezavějící ocel, 110x5mm Nerezavějící ocel 110 × 5 mm.

Objev podobné jako HENDI hák na maso 110 x 5 mm 513545 (513545)

cena 178.0 Kč
Detail

HENDI hák na maso 130 x 5 mm 513552 (513552)

Gastro vybavení nerezavějící ocel, 130x5mm Nerezavějící ocel 130 × 5 mm.

Objev podobné jako HENDI hák na maso 130 x 5 mm 513552 (513552)

cena 200.0 Kč
Detail

Továrna na maso ()

Audiokniha MP3 - Jatka v pražských Holešovicích, jinak také továrna na maso. Právě tam pracuje hlavní postava románu, inženýr Leon Hebvábný. S ním poznáme pražskou periferii, kabaret i kriminálku. - autor Miloš Urban, čte Jan Kolařík Můžeme se chlubit největším závodem na zpracování masa ve středovýchodní Evropě!Jatka v pražských Holešovicích, jinak také továrna na maso.Právě tam pracuje hlavní postava románu, inženýr Leon Hebvábný. S ním poznáme pražskou periferii, kabaret i kriminálku. Inženýr Leon Hebvábný je stejně výstřední jako jméno, které nese, přesto se snaží žít výhradně svou prací a pro svou rodinu. Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového osvětlení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek. Těm vymyslí přezdívku „továrna na maso“, která se chytne nejdřív v pozitivním, později ale v čím dál negativnějším smyslu. Největší...

Objev podobné jako Továrna na maso ()

cena 398.0 Kč
Detail

Brabantia nůž na maso

Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele.

Objev podobné jako Brabantia nůž na maso

cena 859.0 Kč
Detail

Brabantia nůž na maso

Nůž na maso z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu.

Objev podobné jako Brabantia nůž na maso

cena 359.0 Kč
Detail

Sada na maso Napoleon

Sada špízových jehlic, stojanu na žebírka a roštů na maso pro grily NapoleonVšechny komponenty soupravy na maso jsou vyrobeny z chromované oceliSada se skládá ze špízových vidlic, stojanu na žebírka a ohřívacího roštu

Objev podobné jako Sada na maso Napoleon

cena 2490.0 Kč
Detail

WMF nůž na maso

Nůž na maso z kolekce WMF. Model vyroben z nerezové ocele a plastu.

Objev podobné jako WMF nůž na maso

cena 1599.0 Kč
Detail

Továrna na maso (9788025738689)

Elektronická kniha - autor Miloš Urban, 320 stran, česky Inženýr Leon Hebvábný je stejně výstřední jako jméno, které nese, a přesto se snaží žít výhradně svou prací a pro svou rodinu. Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek. Těm totiž vymyslí přezdívku „továrna na maso“, která se chytne nejdřív v pozitivním, později ale v čím dál negativnějším smyslu. Největší jatka ve střední Evropě jsou neohrozitelná a jejich pověst čištěná a bělená Leonovým šarmem a důvtipem, když tu přijde do podniku nová zaměstnankyně a obrátí Leonův svět na ruby. Jako by nestačilo, že v kafilerii na Maninách byly mezi zvířecími objeveny i lidské kosti… Vydání knihy podpořilo hlavní město Praha.

Objev podobné jako Továrna na maso (9788025738689)

cena 278.0 Kč
Detail

Palička na maso - ORION

Palička na maso.Rozměr: d. 30 cm, hlava pr.4,5 cm, š.10 cm. Palička na maso.Rozměr: d. 30 cm, hlava pr.4,5 cm, š.10 cm.

Objev podobné jako Palička na maso - ORION

cena 186.0 Kč
Detail

Palička na maso - ORION

Palička na maso,Rozměr: 22,5x6x4,5 cm. Palička na maso,Rozměr: 22,5x6x4,5 cm.

Objev podobné jako Palička na maso - ORION

cena 224.0 Kč
Detail

Tenderizer na maso/mlýnek ke změkčení masa

Ruční tenderizer na maso je profesionální kuchyňský nástroj, který vám umožní rychle a snadno připravit dokonalé kotlety. Je vyroben z vysoce kvalitní oceli a zajišťuje odolnost a spolehlivost při každodenním používání. Ideální pro různé druhy masa, včetně hovězího, vepřového, drůbežího a také zvěřiny.Vlastnosti produktu: Materiál: pevná ocel, zaručující dlouhou životnost. Nože: odolné ocelové nože, které přesně rýhují maso a zajišťují rovnoměrnou křehkost kotlet. Stabilní a ergonomický design zajišťuje pohodlné používání a minimalizuje námahu. Montáž: silný šroub pro připevnění ke stolu nebo pracovní desce pro stabilitu během provozu. Snadné čištění: jednoduchý design umožňuje snadnou demontáž a čištění jednotlivých dílů, což usnadňuje udržování jednotky v čistotě. Materiál: litá ocel.

Objev podobné jako Tenderizer na maso/mlýnek ke změkčení masa

cena 699.0 Kč
Detail

LODOS Palička na maso (38)

Palička celokovová, na rozklepávání masa, velmi kvalitní, vysoká životnost, dodává se v přírodním leštěném provedení Tato kovová palička je vhodná do každé kuchyně. Kvalitní zpracování a tradiční tvar potěší každého. Palička na maso je oboustranná a na každé straně najdete hroty o jiné velikosti. Rozměr naklepávací plochy je 3 × 3 cm, délka samotné rukojeti je 17,8 cm. ParametryVýška:5.8 cmŠířka:3.4 cmDélka:21.5 cmMateriál:kovPalička není vhodná do myčky na nádobí.

Objev podobné jako LODOS Palička na maso (38)

cena 219.0 Kč
Detail

Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800)

Kuchyňská pinzeta na maso, délka: 30,2cm, šířka: 5,2cm, výška: 1,3cm, hmotnost: 0,12kg, materiál: nerez

Objev podobné jako Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800)

cena 359.0 Kč
Detail

Weis Teploměr na maso (15305)

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení, obsahuje teplotní sondu o délce 10 cm, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Vpichovací teploměr na maso značky Weis je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nabízí rozsah teplot od 0 - 120 °C. S ukazatelem vhodné teploty pro úpravu různých druhů masa bude příprava jídla snadná, rychlá a precizní. Jednoduše zapíchněte hrot teploměru do masa a zjistěte jeho přesný stupeň propečení! Klíčové vlastnostikvalitní provedenírozsah teplot od 0 - 120 °Copatřen vpichovacím hrotemukazatel vhodné teploty dle druhu masasnadno omyvatelnýpřesnýRozměry:5,5 × 12 cm

Objev podobné jako Weis Teploměr na maso (15305)

cena 299.0 Kč
Detail

Háky na maso 6ks (40299)

Háček do udírny pro zavěšení masa při uzení, sušení, skladování, délka 15 cm, 6 ks v balení

Objev podobné jako Háky na maso 6ks (40299)

cena 389.0 Kč
Detail

Univerzální stojan na maso Outdoorchef

Univerzální stojan na maso s miskou na vypečené šťávy určený pro elektrické a plynové grily a grily na dřevěné uhlí Outdoorchef o průměru kotle 42 cm, 48 cm a 57 cm, pro plynové grily Australia a DualchefStojan vhodný pro grilování žebírek, ale poradí si i s celým kuřetem a rybamiSpodní mistička zachytí šťávy z grilovaného masaDíky stojanu šetříte místo v grilu svislým grilováním kotlet a žebírekPoslouží i jako grilovací koš pro pečení velkých kusů masa či

Objev podobné jako Univerzální stojan na maso Outdoorchef

cena 1590.0 Kč
Detail

MEATER+ bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 50 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnáchMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém ja

Objev podobné jako MEATER+ bezdrátový teploměr na maso

cena 2899.0 Kč
Detail

MEATER bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírnyVpichový teploměr je s chytrým telefonem propojen přes Bluetooth s dosahem 10 mPokud víte že budete od udírny nebo grilu dál, volte verzi sondy z větším dosahem

Objev podobné jako MEATER bezdrátový teploměr na maso

cena 1899.0 Kč
Detail

Litinové razítko na maso Napoleon

Razítko na maso Napoleon vyrobené z těžké litinyOzdobí grilované maso vlnový vzore typickým pro značku NapoleonVhodné pro použití na slaninu, steaky, hamburgery ale i ryby a sýrRobustní dřevěná rukojeť pro snadnou manipulaci s těžkou litinouRozměr razítka 11 x 21 cmHmotnost 1,15 kg

Objev podobné jako Litinové razítko na maso Napoleon

cena 599.0 Kč
Detail

Továrna na maso - Miloš Urban

Inženýr Leon Hebvábný je stejně výstřední jako jméno, které nese, a přesto se snaží žít výhradně svou prací a pro svou rodinu. Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek. Těm totiž vymyslí přezdívku "továrna na maso", která se chytne nejdřív v pozitivním, později ale v čím dál negativnějším smyslu. Největší jatka ve střední Evropě jsou neohrozitelná a jejich pověst čištěná a bělená Leonovým šarmem a důvtipem, když tu přijde do podniku nová zaměstnankyně a obrátí Leonův svět na ruby. Jako by nestačilo, že v kafilerii na Maninách byly mezi zvířecími objeveny i lidské kosti… Vydání knihy podpořilo hlavní město Praha.

Objev podobné jako Továrna na maso - Miloš Urban

cena 356.0 Kč
Detail

Küchenprofi Palička na maso Stříbrná

Palička na maso - Küchenprofi - Stříbrná.

Objev podobné jako Küchenprofi Palička na maso Stříbrná

cena 939.0 Kč
Detail

KDS Palička na maso (3269.00)

Palička celková délka 250mm Kvalitní palička o hmotnosti 290 g s dřevěnou rukojetí.

Objev podobné jako KDS Palička na maso (3269.00)

cena 1019.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Elektrický mlýnek na maso Orava

3 stupně hrubosti mletí nástavec pro výrobu klobás nerezové tělo Výkonný elektrický mlýnek na maso je nepostradatelným pomocníkem každé hospodyně. Už žádné otáčení páčkou jako dříve, výkonný motor udělá otravnou práci za vás. Možnost výběru ze 3 různých hrubostí mletí. Mlýnek disponuje nástavcem pro výrobu domácích klobás a kebbe, protiskluzovými nožičkami pro vyšší stabilitu a tlačítkem pro zpětný chod motoru. Robustní provedení mlýnku a jeho kvalitní zpracování zajišťuje perfektní výsledek a dlouhou životnost. Rozměry: 34 x 33 x 17,5 cm Příkon: 1500 W

Objev podobné jako Elektrický mlýnek na maso Orava

cena 2399.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Kleště na maso 195 mm

Kleště s délkou 195 mm jsou zvláště užitečné v hotelích, restauracích a bufetech. Vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/0 o tloušťce 2,0 mm. Trvanlivý a odolný design zaručuje dlouhou životnost. Estetický chromový povrch jim dává elegantní vzhled. Možné mýt i v myčce nádobí. Technická data Materiál: nerezová ocel 18/0 Délka: 195 mm Tloušťka: 2 mm Obsah balení 1x kleště

Objev podobné jako Kleště na maso 195 mm

cena 83.0 Kč
Detail

Tescoma Tenderizer na maso PRESIDENT

Milovníci steaků, zpozorněte! Představujeme vám tenderizer na maso PRESIDENT té nejvyšší kvality, s dokonale promyšleným designem a novým způsobem použití. Díky ostré čepeli z nerezavějící oceli a kolébavému pohybu maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše, aniž byste ho museli naklepávat či jinak narušovat jeho strukturu. Každé sousto proto bude šťavnaté a křehké.Vlastnosti a výhody: zjemnění a zvláčnění všech druhů červeného masa ostré čepele z prvotřídní nerezavějící oceli ergonomické uchopení tenderizeru, vhodné pro praváky i leváky ochranný kryt chránící bezpečí vaší rodiny i ostří tenderizeru luxusní design záruka: 5 let

Objev podobné jako Tescoma Tenderizer na maso PRESIDENT

cena 289.0 Kč
Detail

Palička na maso AL KITCH

Palička na maso se zesílenou rukojetí pro pohodlné uchopení. Možnost zavěšení.

Objev podobné jako Palička na maso AL KITCH

cena 319.0 Kč
Detail

Podívejte se také