Kapa zlín kancelářské křeslo golf, černá (43000002)

Produkt Kapa zlín kancelářské křeslo golf, černá (43000002) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kapa zlín kancelářské křeslo golf, černá (43000002) upraviť a produkt hľadať znova.

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GOLF, černá (43000002)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GOLF, černá (43000002)
Detail

Kancelářské křeslo s houpací mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, kožené potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), hliníkový kříž, plastová kolečka pro měkké povrchy, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečkové kancelářské křeslo je užitečnou výbavou do elegantních, reprezentativních kanceláří. Pečlivě promyšlené tvary jsou zárukou velice pohodlného sezení. KAPA Zlín Kancelářské křeslo GOLF, černá ukrývá houpací typ konstrukce. Jedná se o jednoduchý systém umožňující zhoupnutí, je vhodný spíše pro kratší sezení. Nesmí chybět s posunem dopředu / dozadu područky, díky kterým si pohodlně opřete lokty. Zejména při nekonečně dlouhém sezení v práci přijde vždy vhod opěrka na hlavu. Pomáhá krční páteři a uleví svalům krku. Zásadní funkce kancelářského křesla KAPA Zlín Kancelářské křeslo GOLF, černá Černá barva kancelářského křesla ozdobí interiér vaší kanceláře Houpací mechanická konstrukce pro pohodlný... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářské křeslo GOLF, černá (43000002) , Bhm germany kancelářské křeslo balve, krémová (c1004794)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, béžová (45000019)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, béžová (45000019)
Detail

Kancelářské křeslo s houpací mechanikou a aretací, hlavová opěrka, područky jsou pevné, kovová a otočná konstrukce, materiály potahu: syntetická kůže, plastový kříž, plastová kolečka koberec, béžová barva, nosnost až 120 kg Kolečkové kancelářské křeslo je nezbytným doplňkem každých patřičně reprezentativních prostor. Tvary navržené s maximální pečlivostí jsou zárukou velice pohodlného sezení. KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, béžová ukrývá houpací variantu mechaniky. Jedná se o nekomplikovaný systém, je nejlepší volbou pro kratší práci u počítače. Rovněž jsou k dispozici pevné područky pro vyšší komfort s opřenýma rukama. Při delším pracovním dni je vhodná opěrka pro hlavu. Ta významně uleví krční páteři a mnoha svalům. Důležité přednosti kancelářského křesla KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, béžová Béžová barva kancelářského křesla bude ozdobou kanceláře Jednoduchá a dostupná houpací mechanika Područky pro opření loktů Proti bolesti za krkem chrání hlavová... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, béžová (45000019) , Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, kávová (45000010)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, kávová (45000010)
Detail

Kancelářské křeslo s houpací mechanikou a aretací, hlavová opěrka, područky jsou pevné, kovová a otočná konstrukce, materiály potahu: syntetická kůže, plastový kříž, plastová kolečka koberec, hnědá barva, nosnost až 120 kg Kolečkové kancelářské křeslo je neodmyslitelným doplňkem do elegantně zařízených kanceláří. Na míru potřebám lidského těla navržené tvary jsou při opření velmi pohodlné. KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, kávová nabízí houpací variantu konstrukce. Jde tedy o jednodušší typ a je vhodný spíše pro kratší sezení. Nechybí ani pevné područky, s kterými se pohodlně zapřete o lokty. Především při delším sezení v kanceáři je velmi užitečná hlavová opěrka. Pomáhá krční páteři a uleví svalům krku. Zajímavé funkce kancelářského křesla KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, kávová Hnědá barva kancelářského křesla hezky doplní vaši kancelář Jednoduchá houpací mechanika pro kratší, ale pohodlné sezení Na pevno umístěné područky pro opření loktů Pohodlné... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, kávová (45000010) , Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GRANDE, černá (37000010)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GRANDE, černá (37000010)
Detail

Kancelářské křeslo s houpací mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou pevné, kovová a otočná konstrukce, materiály potahu: syntetická kůže, kovový kříž, plastová kolečka koberec, černá barva, nosnost až 150 kg Kolečkové kancelářské křeslo je nezbytným příslušenstvím nanejvýš elegantních interiérů. Pečlivě promyšlené, správně tvarované díly stojí za mimořádně pohodlným sezením. KAPA Zlín Kancelářské křeslo GRANDE, černá skrývá houpací konstrukci. Jako jednoduchý a dostupný systém je vhodný, pokud u stolu nesedíte příliš dlouho. Nechybí ani pevné područky, které přináší větší komfort s opřenými lokty. Zejména při opravdu dlouhém dni v kanceláři se bude hodit opěrka hlavy. Ta velmi uleví páteři a svalům na krku. Základní funkce kancelářského křesla KAPA Zlín Kancelářské křeslo GRANDE, černá Černá barva kancelářského křesla ozdobí interiér Pohodlné opření s houpací mechanikou Na pevno umístěné područky Hlavová opěrka umožní naprosto pohodlné sezení Materiály... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářské křeslo GRANDE, černá (37000010) , Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, černá (45000016)

KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, černá (45000016)
Detail

Kancelářské křeslo s houpací mechanikou a aretací, hlavová opěrka, područky jsou pevné, kovová a otočná konstrukce, materiály potahu: syntetická kůže, plastový kříž, plastová kolečka koberec, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečkové kancelářské křeslo je užitečnou výbavou každých patřičně reprezentativních prostor. K tělu přívětivě navržené tvary jsou zárukou velice pohodlného sezení. KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, černá nabídne houpací konstrukci. Jedná se o jednoduchý systém umožňující zhoupnutí, najde využití na místech, kde se u práce sedí kratší dobu. Nechybí pevné područky pro vyšší komfort s opřenými lokty. Při skutečně dlouhém kancelářském sezení je užitečná opěrka na hlavu. Uleví se s ní páteři i velmi namáhaným svalům. Klíčové funkce kancelářského křesla KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, černá Černá barva kancelářského křesla bude vaší kanceláři slušet Mechanika je jednoduchá, tzv. houpací Područky mají pevné umístění Krční páteř a svaly drží ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářské křeslo GITA, černá (45000016) , Zlín praha zlín (978-80-748-7102-3)

KAPA Zlín Kancelářská židle MELANIA, černá (28000001)

KAPA Zlín Kancelářská židle MELANIA, černá (28000001)
Detail

Kancelářská židle s houpací mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou pevné, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, plastový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečkové kancelářské křeslo je praktickým příslušenstvím do elegantně zařízených kanceláří. Dobře promyšlené a propracované tvary dávají jistotu pohodlného sezení. KAPA Zlín Kancelářská židle MELANIA, černá má tzv. houpací typ konstrukce. Jako jednoduchý a dostupný systém je ideální pro kratší sezení. K dispozici jsou také pevné područky, které přináší větší komfort s opřenými lokty. Při nekonečném sezení v práci se velmi hodí opěrka hlavy. Ta skýtá pohodlí i pro krk a krční páteř. Důležité vlastnosti kancelářského křesla KAPA Zlín Kancelářská židle MELANIA, černá Černá barva kancelářského křesla bude ladit s vaší kanceláří Konstrukce s jednoduchou houpací mechanikou Pohodlí i pro ruce zajistí pevné područky Hlavu si můžete opřít o hlavovou opěrku Materiály... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle MELANIA, černá (28000001) , Zahradní nábytek zlín

KAPA Zlín Kancelářská židle RONY, černá (28000003)

KAPA Zlín Kancelářská židle RONY, černá (28000003)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), plastový kříž, plastová kolečka koberec, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelnou výbavou každého pracovního místa. S velkou pečlivostí navržené tvary jsou zárukou nečekaného pohodlí. KAPA Zlín Kancelářská židle RONY, černá skrývá synchronní typ konstrukce. Tento systém znamená vždy správný úhel mezi opěrákem a sedákem, což se hodí i pro skutečně dlouhé sezení u počítače. Nesmí chybět s posunem dopředu / dozadu područky, s kterými se pohodlně zapřete o lokty. Při extrémně dlouhém dni v kanceláři vždy přijde vhod opěrka na hlavu. Při sezení tak ulevíte krčním svalům. Práci bez bolesti zařídí opěrka na bedra, podporující správnou polohu při sezení. Důležité přednosti kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská židle RONY, černá... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle RONY, černá (28000003) , Misa uh viko kapa flat 1 l orion

KAPA Zlín Kancelářská židle LISA - H, černá (40000002)

KAPA Zlín Kancelářská židle LISA - H, černá (40000002)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), hliníkový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je užitečným příslušenstvím ke stolům v každé kanceláři. Pečlivě promyšlené tvary zajistí při sezení skutečné pohodlí. KAPA Zlín Kancelářská židle LISA - H, černá má tzv. synchronní variantu mechaniky. Opěrák a sedák svírají v tomto systému správný úhel, tím je zajištěna poloha vhodná i při dlouhém sezení. K dispozici jsou také s posunem dopředu / dozadu područky, s nimiž si pohodlně opřete lokty. Zejména při opravdu dlouhém dni v kanceláři je nepostradatelná opěrka na hlavu. Při sezení se díky ní budou méně namáhat krční svaly. Od bolesti zad vždy pomůže opěrka beder, kopírující správný tvar zad. Zásadní vlastnosti kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle LISA - H, černá (40000002) , Kapa kouřové plexi honda pcx 125 (18-20) (1129dk)

KAPA Zlín Kancelářská židle RANGER, modro-černá (71000002)

KAPA Zlín Kancelářská židle RANGER, modro-černá (71000002)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), hliníkový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, modrá barva, nosnost až 160 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelným příslušenstvím příjemného pracovního prostředí. Patřičně tvarované části zajistí vysoce pohodlné a příjemné sezení. KAPA Zlín Kancelářská židle RANGER, modro-černá schovává synchronní mechaniku. Vyznačuje se synchronizací nastaveného sedáku s opěrákem, tím je zaručeno i velmi dlouhé sezení v pohodlí. Nechybí výškově nastavitelné područky pro sezení s opřenými lokty. Při delším kancelářském sezení se bude hodit hlavová opěrka. Díky ní výrazně ulevíte krku a krční páteři. Bolest zad způsobenou špatným posezem nedopustí opěrka pro bedra, která při sezení nutí ke správné poloze. Rozhodující funkce kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská židle RANGER,... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle RANGER, modro-černá (71000002) , Praha zlín praha (978-80-748-7203-7)

KAPA Zlín Kancelářská židle MARIKA P, černá (33000002)

KAPA Zlín Kancelářská židle MARIKA P, černá (33000002)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), hliníkový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelným doplňkem příjemného pracovního prostředí. K tělu přívětivě navržené tvary dávají jistotu velice pohodlného sezení. KAPA Zlín Kancelářská židle MARIKA P, černá skrývá synchronní variantu mechaniky. Vyznačuje se synchronizací nastaveného sedáku s opěrákem a nabízí posezení i na dlouhé hodiny. Nesmí chybět s posunem dopředu / dozadu područky, díky kterým si můžete pohodlně opřít lokty. Především při opravdu dlouhém sezení je prakticky nenahraditelná opěrka na hlavu. Při sezení se díky ní budou méně namáhat krční svaly. Od bolavých zad pomůže opěrka pod bedra, kopírující správný tvar zad. Základní přednosti kancelářské židle KAPA Zlín... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle MARIKA P, černá (33000002) , Otočné křeslo native, černá (a1003196)

KAPA Zlín Kancelářská židle FISH PL, černá (28000000)

KAPA Zlín Kancelářská židle FISH PL, černá (28000000)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), plastový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelnou výbavou ke stolům v každé kanceláři. Patřičně navržené části stojí za sezením ve velkém pohodlí. KAPA Zlín Kancelářská židle FISH PL, černá nabízí synchronní typ konstrukce. Opěrák a sedák svírají v tomto systému správný úhel, což dovoluje sedět i několik hodin v kuse. K dispozici jsou rovněž s posunem dopředu / dozadu područky, které přináší větší komfort s opřenými lokty. Především při delším sezení v práci vždy přijde vhod hlavová opěrka. Při sezení se díky ní nebudou namáhat krční svaly. Proti bolavým zádům pomůže bederní opěrka, která patřičně podepře záda. Stěžejní parametry kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská židle FISH PL, černá... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle FISH PL, černá (28000000) , Pohádky kancelářské krysy (978-80-7650-491-2)

KAPA Zlín Kancelářská židle HEDA PS, černá (38000004)

KAPA Zlín Kancelářská židle HEDA PS, černá (38000004)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), plastový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelným příslušenstvím do všech kancelářských prostor. S nejvyšší pečlivostí navržené tvary zajistí při sezení skutečné pohodlí. KAPA Zlín Kancelářská židle HEDA PS, černá schovává synchronní variantu mechaniky. Sedák a opěrák mají vůči sobě vždy ideální polohu, tím je zaručeno i velmi dlouhé sezení v pohodlí. K dispozici jsou s posunem dopředu / dozadu područky, s nimiž si pohodlně opřete lokty. Při extrémně dlouhém sezení je užitečná opěrka na hlavu. Uleví krku a pomáhá krční páteři. Od bolesti zad pomůže bederní opěrka, která kopíruje ideální tvar zad. Rozhodující parametry kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská židle HEDA PS, černá Černá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle HEDA PS, černá (38000004) , Pohádky kancelářské krysy (978-80-765-0491-2)

KAPA Zlín Kancelářská židle SELLY P, černá (27000000)

KAPA Zlín Kancelářská židle SELLY P, černá (27000000)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), plastový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je nezbytnou výbavou k pracovním stolům všech kanceláří. Dobře tvarované díly zajistí vysoce pohodlné sezení. KAPA Zlín Kancelářská židle SELLY P, černá má takzvaně synchronní konstrukci. Jde o systém, ve kterém si sedák a opěrák udržují správný úhel, poloha je tak vhodná i pro dlouhé sezení. Nechybí výškově nastavitelné područky, které přináší větší komfort s opřenými lokty. Při opravdu dlouhém sezení je vhodná opěrka hlavy. Mimo to, že uleví svalům, pomáhá i k rovnému sezení. Nepříjemnou bolest zad nedopustí bederní opěrka, kopírující správný tvar zad. Rozhodující přednosti kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská židle SELLY P, černá Černá barva kancelářské židle... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle SELLY P, černá (27000000) , Vw golf vii

KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, síťovina, černá (37000005)

KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, síťovina, černá (37000005)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné a s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, síťovinové potažení, hliníkový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je užitečným příslušenstvím k pracovním stolům všech kanceláří. K tělu přívětivě navržené tvary stojí za sezením ve velkém pohodlí. KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, síťovina, černá má tzv. synchronní mechaniku. Opěrák a sedák svírají v tomto systému správný úhel a hodí se, pokud u práce sedíte několik hodin v kuse. Nechybí výškově nastavitelné a s posunem dopředu / dozadu područky, díky kterým si můžete opřít lokty. Při delším sezení v práci se pokaždé hodí opěrka pro hlavu. Při sezení se díky ní nebudou namáhat krční svaly. Nepříjemnou bolest zad nedopustí opěrka pro bedra, podporující správnou polohu sezení. Zásadní přednosti kancelářské židle KAPA Zlín Kancelářská... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, síťovina, černá (37000005) , Sphero mini golf (m001g)

KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, látka, černá (37000009)

KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, látka, černá (37000009)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné a s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, textilní a síťovinové potažení, hliníkový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je nezbytnou výbavou každého dokonale zařízeného pracovního stolu. Propracované tvary skýtají oporu a jsou zárukou nečekaného pohodlí. KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, látka, černá skýtá synchronní typ konstrukce. Vyznačuje se synchronizací nastaveného sedáku s opěrákem, tím je zaručena vhodná poloha pro velmi dlouhé sezení. K dispozici jsou také výškově nastavitelné a s posunem dopředu / dozadu područky pro sezení s opřenými lokty. Při úmorném sezení v práci je prakticky nenahraditelná opěrka pro hlavu. Uleví krku a pomáhá krční páteři. Od bolavých zad pomůže opěrka beder, podporující správně narovnaná záda. Nejdůležitější přednosti kancelářské židle KAPA... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle CEZAR, sedák, látka, černá (37000009) , Golf 2023 - nástěnný kalendář

KAPA Zlín Kancelářská židle TAXIS P PL SYN-AUTOREGULACE, černá (42000021)

KAPA Zlín Kancelářská židle TAXIS P PL SYN-AUTOREGULACE, černá (42000021)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou s posunem dopředu / dozadu, kovová a otočná konstrukce, polyesterové potažení, výplň sedáku: studená pěna (HR pěna), plastový kříž, pogumovaná kolečka univerzální, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je nezbytným příslušenstvím příjemného pracovního prostředí. Promyšleně navržené tvary zajistí až nečekaně pohodlné sezení. KAPA Zlín Kancelářská židle TAXIS P PL SYN-AUTOREGULACE, černá nabízí synchronní variantu konstrukce. Sedák a opěrák si vždy udrží správný vzájemný úhel, což dovoluje sedět i několik hodin v kuse. K dispozici jsou také s posunem dopředu / dozadu područky, které díky opřeným loktům zajistí vyšší komfort. Při skutečně dlouhém kancelářském sezení se bude hodit opěrka na hlavu. Ta výrazně uleví krku a páteři. Nepříjemnou bolest zad nedopustí opěrka pro bedra, která nutí ke správnému opírání. Rozhodující přednosti kancelářské židle KAPA Zlín... (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPA Zlín Kancelářská židle TAXIS P PL SYN-AUTOREGULACE, černá (42000021) , 2dílná sada křeslo a stolička černá textil (248037)

Kancelářské křeslo KA-U09 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-U09 Autronic Černá
Detail

Kancelářská židle s vysokým opěradlem a polstrovanou hlavovou opěrkou z ekokůže. Potah je z šedé látky v kombinaci s černou síťovinou MESH. Výplň je z kvalitní PU pěny. Židle je vybavena houpacím mechanismem s nastavením protiváhy a aretací v základní poloze. Tuhost protiváhy lze regulovat velkým plastovým šroubem, umístěným pod sedákem. Výška sezení se upravuje páčkou na pravé straně přes kvalitní plynový píst. Ruce si můžete pohodlně opřít o výškově nastavitelné černé plastové područky s chromovým úchytem a vzpěrou. Kovový kříž s chromovou povrchovou úpravou dokonale zajišťuje stabilitu. Kolečka jsou plastová, určená na koberce. Opěrák má kovovou konstrukci, je ergonomicky tvarovaný a dokonale prodyšný, což oceníte v horkých dnech nebo při dlouhém sezení. Zpracování a použité materiály předurčují tuto židli nejen ke kancelářské činnosti, ale i krátkému relaxu během práce - můžete se houpat, nebo využít její maximální výklop. Barva:šedá / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:látka / plast / kovRozměry:šířka: 66 cmhloubka: 59 cmvýška: 119 - 131 cmvýška sedu: 44 - 56 cmhloubka sedu: 46 cmNosnost:120 kg Hmotnost:17,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-U09 Autronic Černá , Artis disc golf koš (8595672900946)

Kancelářské křeslo Q-831 Signal Černá

Kancelářské křeslo Q-831 Signal Černá
Detail

Moderní kancelářské křeslo Q-831 je čalouněno membránovou látkou a síťovinou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stojí na kovové podnoži zakončené růžicí v chromovém provedení. Židle disponuje nastavitelnou výškou, nastavitelnými opěrkami na ruce a opěrkou hlavy. Navíc se pyšní mechanismem TILT. Jedná se téměř o shodnou mechaniku jako je ta houpací. Tento mechanismus umožňuje nastavit výšku sedadla a blokaci opěradla ve zvolené poloze. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Během dlouhého sezení doporučujeme střídat funkci houpání a pevného zajištění židle.Barva:šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:membránová látka / síťovina / kovRozměry:šířka: 67 cmhloubka: 48 cmvýška: 115 - 124 cmvýška sedu: 41 - 50 cmHmotnost: 10 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-831 Signal Černá , Artis disc golf driver (8595672900915)

Kancelářské křeslo Q-046 Signal Černá

Kancelářské křeslo Q-046 Signal Černá
Detail

Kancelářské křeslo Q-046 má jednoduchý design. O vaše pohodlí se postará ergonomicky tvarovaný sedák, zvýšený opěrák a pevné polstrované područky. Bez obav z bolestí či tuhnutí zad na něm můžete sedět až 8 hodin denně. O nastavení výšky křesla se postará plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Tuhost houpání si nastavíte pomocí šroubu pod sedákem křesla. Barva:černášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / plast Rozměry:šířka: 62 cmhloubka: 50 cmvýška: 110 - 120 cmvýška sedu: 44 - 54 cm Nosnost:100 kgHmotnost:16 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-046 Signal Černá , Kancelářské stoličky 2 ks červené 35,5×98 cm umělá kůže 277177

Kancelářské křeslo Q-831 Signal Černá

Kancelářské křeslo Q-831 Signal Černá
Detail

Moderní kancelářské křeslo Q-831 je čalouněno membránovou látkou a síťovinou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stojí na kovové podnoži zakončené růžicí v chromovém provedení. Židle disponuje nastavitelnou výškou, nastavitelnými opěrkami na ruce a opěrkou hlavy. Navíc se pyšní mechanismem TILT. Jedná se téměř o shodnou mechaniku jako je ta houpací. Tento mechanismus umožňuje nastavit výšku sedadla a blokaci opěradla ve zvolené poloze. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Během dlouhého sezení doporučujeme střídat funkci houpání a pevného zajištění židle.Barva:šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:membránová látka / síťovina / kovRozměry:šířka: 67 cmhloubka: 48 cmvýška: 115 - 124 cmvýška sedu: 41 - 50 cmHmotnost: 10 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-831 Signal Černá , Kancelářské stoličky 2 ks hnědé 35,5×98 cm umělá kůže 277178

Kancelářské křeslo KA-U09 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-U09 Autronic Černá
Detail

Kancelářská židle s vysokým opěradlem a polstrovanou hlavovou opěrkou z ekokůže. Potah je z šedé látky v kombinaci s černou síťovinou MESH. Výplň je z kvalitní PU pěny. Židle je vybavena houpacím mechanismem s nastavením protiváhy a aretací v základní poloze. Tuhost protiváhy lze regulovat velkým plastovým šroubem, umístěným pod sedákem. Výška sezení se upravuje páčkou na pravé straně přes kvalitní plynový píst. Ruce si můžete pohodlně opřít o výškově nastavitelné černé plastové područky s chromovým úchytem a vzpěrou. Kovový kříž s chromovou povrchovou úpravou dokonale zajišťuje stabilitu. Kolečka jsou plastová, určená na koberce. Opěrák má kovovou konstrukci, je ergonomicky tvarovaný a dokonale prodyšný, což oceníte v horkých dnech nebo při dlouhém sezení. Zpracování a použité materiály předurčují tuto židli nejen ke kancelářské činnosti, ale i krátkému relaxu během práce - můžete se houpat, nebo využít její maximální výklop. Barva:šedá / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:látka / plast / kovRozměry:šířka: 66 cmhloubka: 59 cmvýška: 119 - 131 cmvýška sedu: 44 - 56 cmhloubka sedu: 46 cmNosnost:120 kg Hmotnost:17,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-U09 Autronic Černá , Aci vw golf plus 05-09 gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (5895x01a)

Kancelářské křeslo Q-154 Signal Černá

Kancelářské křeslo Q-154 Signal Černá
Detail

Luxusní, zátěžové, otočné kancelářské křeslo, dostupné v několika barvách, bude dokonalým řešením do domácích pracoven i kanceláří. Vyšší, mírně tvarovaná zádová opěrka i sedadlo jsou vyrobeny z ekokůže s velmi kvalitním zpracováním. Ekokůži ve třech barevných provedeních vhodně doplňují chromové komponenty - kříž, píst a pevné čalouněné područky. Křeslo disponuje multifunkčním blokačním mechanismem s aretací v několika polohách. Lze nastavit i tuhost protiváhy v závislosti na váze uživatele. K nastavení regulace tuhosti slouží šroub u mechanismu, který se ovládá pomocí jeho utahování nebo povolování. Výškové nastavení plynovým pístem. Základna je kovový, chromový kříž a pogumovaná kolečka na dřevěné a plovoucí podlahy. Maximální nosnost křesla je 130 kg. Barva:šedá / chromhnědá / chromčerná / chrom Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:ekokůže / kov Rozměry:šířka: 65 cmhloubka: 53 cmvýška: 116 - 122 cmvýška sedu: 51 - 57 cmNosnost:130 kgHmotnost:20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-154 Signal Černá , Doppler golf trekking skládací červený (9003034145809)

Kancelářské křeslo Q-046 Signal Černá

Kancelářské křeslo Q-046 Signal Černá
Detail

Kancelářské křeslo Q-046 má jednoduchý design. O vaše pohodlí se postará ergonomicky tvarovaný sedák, zvýšený opěrák a pevné polstrované područky. Bez obav z bolestí či tuhnutí zad na něm můžete sedět až 8 hodin denně. O nastavení výšky křesla se postará plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Tuhost houpání si nastavíte pomocí šroubu pod sedákem křesla. Barva:černášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / plast Rozměry:šířka: 62 cmhloubka: 50 cmvýška: 110 - 120 cmvýška sedu: 44 - 54 cm Nosnost:100 kgHmotnost:16 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-046 Signal Černá , Tee time golf - nintendo switch (5055957703318)

Kancelářské křeslo Q-154 Signal Černá

Kancelářské křeslo Q-154 Signal Černá
Detail

Luxusní, zátěžové, otočné kancelářské křeslo, dostupné v několika barvách, bude dokonalým řešením do domácích pracoven i kanceláří. Vyšší, mírně tvarovaná zádová opěrka i sedadlo jsou vyrobeny z ekokůže s velmi kvalitním zpracováním. Ekokůži ve třech barevných provedeních vhodně doplňují chromové komponenty - kříž, píst a pevné čalouněné područky. Křeslo disponuje multifunkčním blokačním mechanismem s aretací v několika polohách. Lze nastavit i tuhost protiváhy v závislosti na váze uživatele. K nastavení regulace tuhosti slouží šroub u mechanismu, který se ovládá pomocí jeho utahování nebo povolování. Výškové nastavení plynovým pístem. Základna je kovový, chromový kříž a pogumovaná kolečka na dřevěné a plovoucí podlahy. Maximální nosnost křesla je 130 kg. Barva:šedá / chromhnědá / chromčerná / chrom Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:ekokůže / kov Rozměry:šířka: 65 cmhloubka: 53 cmvýška: 116 - 122 cmvýška sedu: 51 - 57 cmNosnost:130 kgHmotnost:20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-154 Signal Černá , Doppler golf trekking skládací černý (9003034145823)

Kancelářské křeslo KA-Y344 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y344 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y344 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y344 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y344 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y344 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat ze tří barevných variant ekokůže - od sofistikované modré přes elegantní šedou až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. modrá / černá šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: eko kůže / kov / plastRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 67 cmvýška: 113 - 123 cmšířka sedu: 53 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 49 - 59 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 16,5 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y344 Autronic Černá , Sixtol volkswagen golf v variant (a5 1k) (04-08) / golf vi variant (09-13) (hbc09051)

Kancelářské křeslo KA-Y346 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y346 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y346 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y346 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y346 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y346 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat ze dvou barevných variant ekokůže - od sofistikované modré přes elegantní šedou až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. modrá / černá šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: eko kůže / kov / plastRozměry: šířka: 64 cmhloubka: 75 cmvýška: 116 - 124 cmšířka sedu: 51 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 49 - 58 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 17,5 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y346 Autronic Černá , Aci vw golf 13- gumová vložka černá do kufru s ilustrací vozu (hb) spodní dno (5766x01c)

Kancelářské křeslo KA-Y391 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y391 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y391 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y391 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y391 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu a houpací mechanice s možností regulace protiváhy si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y391 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat z několika barevných variant - od sofistikované krémové přes elegantní šedou až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. krémová / černá šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: látka / kov / plastRozměry: šířka: 62 cmhloubka: 60 cmvýška: 110 - 110 cmšířka sedu: 49 cmhloubka sedu: 48 cmvýška sedu: 47 - 57 cmšířka područek: 7 cmvýška područek: 70 cmprůměr kříže: 61 cmprůměr koleček: 5 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 13 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y391 Autronic Černá , Aci vw golf 13- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (hb) horní dno (5766x01a)

Kancelářské křeslo KA-Y348 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y348 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y348 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y348 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y348 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y348 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat ze dvou barevných variant látky - od elegantní šedé až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: látka / kov / plastRozměry: šířka: 66 cmhloubka: 70 cmvýška: 118 - 126 cmšířka sedu: 51 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 49 - 56 cmšířka područek: 7 cmprůměr kříže: 70 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 17 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y348 Autronic Černá , Poduška pro závěsné houpací křeslo černá 120 cm textil (315011)

Kancelářské křeslo KA-N829 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-N829 Autronic Černá
Detail

Manažerské kancelářské křeslo KA-N829 s vysokým opěradlem bude skvělou volbou do domácí pracovny nebo studentského pokoje. Křeslo je čalouněno ekokůží v několika barevných variantách. Loketní opěrka v barvě stříbřitě šedá nebo bronzová s práškovým nástřikem je doplněna čalouněným madlem. Křeslo je opatřeno houpací mechanikou s nastavitelnou sílou protiváhy.Barva: bílá / stříbrnáhnědá / bronzováčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: ekokůže / kov / plastRozměry: šířka: 64 cmhloubka: 74 cmvýška: 106 - 116 cmšířka sedu: 51 cmvýška sedu: 50 - 60 cmšířka područek: 8 cmvýška područek: 67 - 77 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-N829 Autronic Černá , Poduška pro závěsné houpací křeslo černá 200 cm textil (315047)

Kancelářské křeslo KA-Y344 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y344 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y344 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y344 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y344 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y344 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat ze tří barevných variant ekokůže - od sofistikované modré přes elegantní šedou až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. modrá / černá šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: eko kůže / kov / plastRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 67 cmvýška: 113 - 123 cmšířka sedu: 53 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 49 - 59 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 16,5 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y344 Autronic Černá , Poduška pro závěsné houpací křeslo černá 100 cm textil (314999)

Kancelářské křeslo KA-Y348 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y348 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y348 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y348 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y348 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y348 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat ze dvou barevných variant látky - od elegantní šedé až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: látka / kov / plastRozměry: šířka: 66 cmhloubka: 70 cmvýška: 118 - 126 cmšířka sedu: 51 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 49 - 56 cmšířka područek: 7 cmprůměr kříže: 70 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 17 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y348 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-N829 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-N829 Autronic Černá
Detail

Manažerské kancelářské křeslo KA-N829 s vysokým opěradlem bude skvělou volbou do domácí pracovny nebo studentského pokoje. Křeslo je čalouněno ekokůží v několika barevných variantách. Loketní opěrka v barvě stříbřitě šedá nebo bronzová s práškovým nástřikem je doplněna čalouněným madlem. Křeslo je opatřeno houpací mechanikou s nastavitelnou sílou protiváhy.Barva: bílá / stříbrnáhnědá / bronzováčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: ekokůže / kov / plastRozměry: šířka: 64 cmhloubka: 74 cmvýška: 106 - 116 cmšířka sedu: 51 cmvýška sedu: 50 - 60 cmšířka područek: 8 cmvýška područek: 67 - 77 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-N829 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y391 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y391 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y391 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y391 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y391 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu a houpací mechanice s možností regulace protiváhy si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y391 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat z několika barevných variant - od sofistikované krémové přes elegantní šedou až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. krémová / černá šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: látka / kov / plastRozměry: šířka: 62 cmhloubka: 60 cmvýška: 110 - 110 cmšířka sedu: 49 cmhloubka sedu: 48 cmvýška sedu: 47 - 57 cmšířka područek: 7 cmvýška područek: 70 cmprůměr kříže: 61 cmprůměr koleček: 5 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 13 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y391 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y346 Autronic Černá

Kancelářské křeslo KA-Y346 Autronic Černá
Detail

KANCELÁŘSKÉ KŘESLO KA-Y346 Představte si, že sedíte na křesle, které dokonale ladí s vaší pracovní náladou, podporuje vaši produktivitu a zároveň vypadá skvěle v každém koutě vaší pracovny nebo studovny. Kancelářské křeslo KA-Y346 je ztělesněním pohodlí a stylu, které potřebujete pro dlouhé hodiny práce nebo studia. Nabízíme vám křeslo, které spojuje funkčnost, komfort a estetiku v jednom. POHODLÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Představte si, jak každé ráno vstoupíte do své pracovny a usadíte se do křesla, které vypadá skvěle a zároveň podporuje vaši páteř. Křeslo KA-Y346 je vybaveno vysokým opěradlem a čalouněnými područkami, které zajistí maximální komfort během vašeho pracovního dne. Díky nastavitelné výšce sedu si můžete křeslo přizpůsobit přesně podle svých potřeb. KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ S kancelářským křeslem KA-Y346 zažijete, jaké to je mít ideální pracovní prostředí, kde se budete cítit pohodlně a váš pracovní výkon půjde nahoru. Robustní kovová podnož a stabilní kříž zaručují dlouhou životnost a bezpečnost s nosností až 120 kg. Křeslo, které vám bude sloužit roky a stane se nezbytným pomocníkem ve vaší kariéře. BAREVNÉ VARIANTY Můžete si vybrat ze dvou barevných variant ekokůže - od sofistikované modré přes elegantní šedou až po klasickou černou. Každá varianta má stylové černé loketní opěrky s čalouněným madlem, které podtrhnou unikátní design křesla. modrá / černá šedá / černá černá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: eko kůže / kov / plastRozměry: šířka: 64 cmhloubka: 75 cmvýška: 116 - 124 cmšířka sedu: 51 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 49 - 58 cmNosnost: 120 kgHmotnost: 17,5 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo KA-Y346 Autronic Černá

Kancelářské křeslo Q-033 Signal Černá / šedá

Kancelářské křeslo Q-033 Signal Černá / šedá
Detail

Kancelářské křeslo Q-033 je potaženo eko kůží. Jeho stabilita je zaručena klasickou kovovou základnou s pěti pogumovanými kolečky.Zvýšený opěrák zad má současně funkci hlavové opěrky. Područky jsou pevné.Křeslo využívá mechanismu TILT, který umožňuje díky plynovému zvedáku snadnou regulaci výšky sedáku. Pomocí šroubu pod sedákem je možné nastavit volné houpání nebo blokaci vertikální polohy během práce.Židle je určena k sezení v jednosměnném provozu a v běžném kancelářském prostředí či domácnosti a studentských pokojů.Barva:černáčervená / černámodrá / černášedá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / plast / kovRozměry:šířka: 63 cmhloubka: 50 cmvýška: 116 - 126 cm výška sedu: 49 - 59 cmHmotnost:16 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-033 Signal Černá / šedá

Kancelářské křeslo Q-033 Signal Černá / šedá

Kancelářské křeslo Q-033 Signal Černá / šedá
Detail

Kancelářské křeslo Q-033 je potaženo eko kůží. Jeho stabilita je zaručena klasickou kovovou základnou s pěti pogumovanými kolečky.Zvýšený opěrák zad má současně funkci hlavové opěrky. Područky jsou pevné.Křeslo využívá mechanismu TILT, který umožňuje díky plynovému zvedáku snadnou regulaci výšky sedáku. Pomocí šroubu pod sedákem je možné nastavit volné houpání nebo blokaci vertikální polohy během práce.Židle je určena k sezení v jednosměnném provozu a v běžném kancelářském prostředí či domácnosti a studentských pokojů.Barva:černáčervená / černámodrá / černášedá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / plast / kovRozměry:šířka: 63 cmhloubka: 50 cmvýška: 116 - 126 cm výška sedu: 49 - 59 cmHmotnost:16 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Q-033 Signal Černá / šedá

Kancelářské křeslo Brady

Kancelářské křeslo Brady
Detail

KARE DESIGN Světle hnědé kancelářské křeslo Brady: Potřebujete vybavit kancelář nebo domácí pracovnu luxusním křeslem? Světle hnědé kancelářské křeslo Brady je vyrobeno z kvalitních materiálů a jeho maximální nosnost je až 500 kg. Možnost velkého zatížení ocení zejména urostlejší uživatelé. Polyuretanový potah v hnědé barvě je omyvatelný a prošitý na sedáku, opěráku i podhlavníku. Podnož elegantního křesla je vyrobena z hliníku pokoveného mosazí. Otočné a pojízdné křeslo s pohodlným opěrákem hlavy má tvarované područky, které zajišťují pohodlné sezení. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Brady

DESMOND kožené kancelářské křeslo

DESMOND kožené kancelářské křeslo
Detail

DOPRAVA PO CELÉ ČR ZDARMA, mechanizmus TILT - plynulé nastavení sklonu + regulace výšky sedáku, kolečka potažené kaučukem, materiál - eko kůže, barva - tmavě hnědá, černá, šedá, rozměry - 67/70/112÷119 cm, nosnost do 136kg, dodáváme v demontu (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako DESMOND kožené kancelářské křeslo

Kancelářské křeslo B928 GRN2

Kancelářské křeslo B928 GRN2
Detail

Retro designové křesílko v zelené látce na černé kovové podnoži. Křesílko je nejen pohodlné, ale také je stylovým doplňkem. Nosnost křesílka je do 100 kg. Barva: zelená / černáMateriál:kov / látkaRozměry:šířka: 65 cm hloubka: 53 cm výška: 74 cm hloubka sedu: 40 cm výška sedu: 40 cm šířka sedu: 40 cmNosnost: 100 kg Hmotnost: 10,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo B928 GRN2

Kancelářské křeslo FIBERO Halmar

Kancelářské křeslo FIBERO Halmar
Detail

Moderní kancelářská křeslo FIBERO bude ideální volbou do kanceláře, domací pracovny či studentského pokoje. Židle je čalouněná látkou v barevném provedení: šedá / černá. Disponuje plastovou růžicí zakončenou plastovými kolečky, černými opěrkami na ruce z plastu a prodlouženou opěrkou hlavy. Kancelářská židle TANGER má nastavitelnou výškou sedu a pyšní se mechanismem TILT. Jedná se téměř o shodnou mechaniku jako je ta houpací. Tento mechanismus umožňuje nastavit výšku sedadla a blokaci opěradla ve zvolené poloze. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Během dlouhého sezení doporučujeme střídat funkci houpání a pevného zajištění židle.Barva:šedá / černáMateriál:látka / plastRozměry:šířka: 61 cmhloubka: 57 cmvýška: 110 - 120 cmvýška sedu: 45 - 55 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo FIBERO Halmar

Kancelářské křeslo Labora White

Kancelářské křeslo Labora White
Detail

KARE DESIGN Kancelářská židle Labora - bílá: Pohodlná kancelářská židle v bílé barvě bude ladit s masivním dřevem i moderními materiály. Židle Labora má nastavitelnou výšku, je otáčecí a pro lepší pohyb po podlaze má kolečka. Jednoduchý design oceníte v kanceláři i v domácí pracovně. Cenově dostupná židle s potahem z polyesteru nedělá kompromisy a nabízí jistotu, že u pracovního stolu nabídne dostatek komfortu při práci. Židli Labora je možné pořídit i v dalších barvách a také v provedení se zvýšenou zadní opěrkou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Labora White

Kancelářské křeslo Ma × – černá

Kancelářské křeslo Ma ×  – černá
Detail

KARE DESIGN Kancelářské křeslo Max - černé: Potřebujete pro domácí pracovnu nebo kancelář křeslo s vysokou nosností? Kancelářské křeslo Max má podnož z oceli s práškovou povrchovou úpravou, která vydrží zátěž až 300 kg. To ocení zejména uživatelé s vyšší váhou nebo nadváhou. Kancelářské křeslo Max je výškově nastavitelné, má sedák bohatě polstrovaný polyuretanovou pěnou a potažené je polyamidovým nylonem. Sedák i opěrák jsou maximálně vzdušné. Pro větší pohodlí křeslo disponuje bederní výztuží a područkami. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Ma × – černá

Kancelářské křeslo Labora Lightbrown

Kancelářské křeslo Labora Lightbrown
Detail

KARE DESIGN Kancelářská židle Labora - hnědá: Pohodlná kancelářská židle v hnědém odstínu bude ladit s masivním dřevem i moderními materiály. Židle Labora má nastavitelnou výšku, je otáčecí a pro lepší pohyb po podlaze má kolečka. Jednoduchý design oceníte v kanceláři i v domácí pracovně. Cenově dostupná židle s potahem z polyesteru nedělá kompromisy a nabízí jistotu, že u pracovního stolu nabídne dostatek komfortu při práci. Židli Labora je možné pořídit i v dalších barvách a také v provedení se zvýšenou zadní opěrkou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Labora Lightbrown

Kancelářské křeslo DOVER Halmar

Kancelářské křeslo DOVER Halmar
Detail

Kancelářské křeslo DOVER je čalouněné světle šedou látkou. Jeho stabilita je zaručena klasickou základnou s pěti plastovými kolečky.Zvýšený opěrák zad má současně funkci hlavové opěrky. Područky jsou pevné a čalouněné.Židle je vybavena mechanismem TILT, který umožňuje regulaci výšky sedáku pomocí plynového zvedáku. Díky šroubu pod sedákem je možné houpání a blokace v poloze vertikální během práce, a samozřejmě regulace přítlaku opěrky.Křeslo je určena k sezení v jednosměnném provozu a v běžném kancelářském prostředí či domácnosti.Barva:šedá / černáMateriál:látka / plast - polypropylenRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 65 cmvýška: 104 - 115 cmvýška sedu: 38 - 49 cmHmotnost:14,7 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo DOVER Halmar

Kancelářské křeslo DOVER Halmar

Kancelářské křeslo DOVER Halmar
Detail

Kancelářské křeslo DOVER je čalouněné světle šedou látkou. Jeho stabilita je zaručena klasickou základnou s pěti plastovými kolečky.Zvýšený opěrák zad má současně funkci hlavové opěrky. Područky jsou pevné a čalouněné.Židle je vybavena mechanismem TILT, který umožňuje regulaci výšky sedáku pomocí plynového zvedáku. Díky šroubu pod sedákem je možné houpání a blokace v poloze vertikální během práce, a samozřejmě regulace přítlaku opěrky.Křeslo je určena k sezení v jednosměnném provozu a v běžném kancelářském prostředí či domácnosti.Barva:šedá / černáMateriál:látka / plast - polypropylenRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 65 cmvýška: 104 - 115 cmvýška sedu: 38 - 49 cmHmotnost:14,7 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo DOVER Halmar

Kancelářské křeslo B928 GRN2

Kancelářské křeslo B928 GRN2
Detail

Retro designové křesílko v zelené látce na černé kovové podnoži. Křesílko je nejen pohodlné, ale také je stylovým doplňkem. Nosnost křesílka je do 100 kg. Barva: zelená / černáMateriál:kov / látkaRozměry:šířka: 65 cm hloubka: 53 cm výška: 74 cm hloubka sedu: 40 cm výška sedu: 40 cm šířka sedu: 40 cmNosnost: 100 kg Hmotnost: 10,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo B928 GRN2

Kancelářské křeslo FIBERO Halmar

Kancelářské křeslo FIBERO Halmar
Detail

Moderní kancelářská křeslo FIBERO bude ideální volbou do kanceláře, domací pracovny či studentského pokoje. Židle je čalouněná látkou v barevném provedení: šedá / černá. Disponuje plastovou růžicí zakončenou plastovými kolečky, černými opěrkami na ruce z plastu a prodlouženou opěrkou hlavy. Kancelářská židle TANGER má nastavitelnou výškou sedu a pyšní se mechanismem TILT. Jedná se téměř o shodnou mechaniku jako je ta houpací. Tento mechanismus umožňuje nastavit výšku sedadla a blokaci opěradla ve zvolené poloze. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Během dlouhého sezení doporučujeme střídat funkci houpání a pevného zajištění židle.Barva:šedá / černáMateriál:látka / plastRozměry:šířka: 61 cmhloubka: 57 cmvýška: 110 - 120 cmvýška sedu: 45 - 55 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo FIBERO Halmar

Kancelářské křeslo RUHN černá

Detail

Kancelářské křeslo RUHN splní vaše požadavky pro pohodlné každodenní sezení. Ať už ve vaší kanceláři či doma v pracovně, vždy budete mít ten nejvyšší komfort. Příjemný potah z hladké tkaniny s pohodlnou výplní vás komfortně usadí i po dlouhé hodiny. Díky pogumovaným kolečkům se křeslo snadno manipuluje i po tvrdých podlahách. Křeslo lze výškově nastavit za pomocí plynového pístu, tuhost zase uzpůsobíte šroubem pod sedákem. Maximální nosnost až 120 kg. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo RUHN černá

Kancelářské křeslo RUHN šedá

Detail

Kancelářské křeslo RUHN splní vaše požadavky pro pohodlné každodenní sezení. Ať už ve vaší kanceláři či doma v pracovně, vždy budete mít ten nejvyšší komfort. Příjemný potah z hladké tkaniny s pohodlnou výplní vás komfortně usadí i po dlouhé hodiny. Díky pogumovaným kolečkům se křeslo snadno manipuluje i po tvrdých podlahách. Křeslo lze výškově nastavit za pomocí plynového pístu, tuhost zase uzpůsobíte šroubem pod sedákem. Maximální nosnost až 120 kg. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo RUHN šedá

Kancelářské křeslo STEVE černá

Detail

Nadčasové kancelářské křeslo STEVE snadno sladíte s jakýmkoliv interiérem. Nejlépe bude svoji funkci plnit v kancelářích, domácích pracovnách nebo studentských pokojích. Potah je z jemné látky v kombinaci s prodyšnou síťovinou tkaninou. Křeslo dále disponuje houpacím mechanismem a výškově nastavitelným sedákem. Snadnou manipulaci s křeslem zajišťují plastová kolečka na tvrdý povrch. Konstrukce židle je plastová a nosnost činí dostatečných 120 kg. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo STEVE černá
BHM GERMANY Kancelářské křeslo Balve, krémová (C1004794), Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171), Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168), Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164), Zlín Praha Zlín (978-80-748-7102-3), zahradní nábytek zlín, misa uh viko kapa flat 1 l orion, KAPA Kouřové plexi HONDA PCX 125 (18-20) (1129DK), Praha Zlín Praha (978-80-748-7203-7), Otočné křeslo Native, černá (A1003196), Pohádky kancelářské krysy (978-80-7650-491-2), Pohádky kancelářské krysy (978-80-765-0491-2), vw golf vii, Sphero Mini Golf (M001G), Golf 2023 - nástěnný kalendář, 2dílná sada křeslo a stolička černá textil (248037), Artis Disc Golf Koš (8595672900946), Artis Disc Golf Driver (8595672900915), Kancelářské stoličky 2 ks červené 35,5×98 cm umělá kůže 277177, Kancelářské stoličky 2 ks hnědé 35,5×98 cm umělá kůže 277178, ACI VW GOLF PLUS 05-09 gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (5895X01A), DOPPLER Golf Trekking skládací červený (9003034145809), Tee Time Golf - Nintendo Switch (5055957703318), DOPPLER Golf Trekking skládací černý (9003034145823), SIXTOL Volkswagen Golf V Variant (A5 1K) (04-08) / Golf VI Variant (09-13) (HBC09051), ACI VW GOLF 13- gumová vložka černá do kufru s ilustrací vozu (HB) spodní dno (5766X01C), ACI VW GOLF 13- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (HB) horní dno (5766X01A), Poduška pro závěsné houpací křeslo černá 120 cm textil (315011), Poduška pro závěsné houpací křeslo černá 200 cm textil (315047), Poduška pro závěsné houpací křeslo černá 100 cm textil (314999)