Joseph joseph naběračka na zmrzlinu dimple 20046, zelená (20046)

Produkt Joseph joseph naběračka na zmrzlinu dimple 20046, zelená (20046) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Joseph joseph naběračka na zmrzlinu dimple 20046, zelená (20046) upraviť a produkt hľadať znova.

JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Dimple 20046, zelená (20046)

JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Dimple 20046, zelená (20046)
Detail

Naběračka , pracovní část ze slitiny zinku s facetovým nepřilnavých povrchem, snadné vyjmutí nabírané porce, závaží v madlu umožňující bezpečné kolmé postavení, límec kolem kovové části zabraňující stékání kapek na madlo Snadné nabírání zmrzliny zajistí naběračka Dimple 20046 značky Joseph Joseph v zelené barvě . Praktická pomůcka usnadní servírování zmrzliny. Pyšní se silikonovým límcem okolo kovové části, který zabraňuje stékání kapek na madlo. Vaše ruce tak zůstanou vždy čisté. Pracovní část naběračky Dimple vyrobená ze slitiny zinku s facetovým nepřilnavým povrchem usnadňuje vyjmutí nabírané porce. V madlu je rovněž uloženo závaží umožňující její bezpečné kolmé postavení. Klíčové vlastnosti naběračky na zmrzlinu Joseph Joseph - Dimple 20046 v zelené barvěPraktická naběračka na zmrzlinu značky Joseph JosephPracovní část ze slitiny zinku s facetovým nepřilnavým povrchemSnadné vyjmutí porce zmrzlinZávaží v madlu umožňuje bezpečné kolmé... (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Dimple 20046, zelená (20046) , Joseph joseph naběračka na zmrzlinu duo 80002 (80002)

Joseph Joseph lžíce na zmrzlinu Dimple™

Joseph Joseph lžíce na zmrzlinu Dimple™
Detail

Łyżka do lodów z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z kovu a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph lžíce na zmrzlinu Dimple™ , Joseph joseph naběračka na špagety elevate nylon 10163, šedá/zelená (10163)

JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Duo 80002 (80002)

JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Duo 80002 (80002)
Detail

Naběračka , pracovní část ze slitiny zinku, madlo z ABS a silikonu Snadné nabírání zmrzliny zajistí naběračka Duo 80002 značky Joseph Joseph v červené barvě. Pyšní se madlem z ABS a silikonu. Pracovní část naběračky Duo je vyrobená ze slitiny zinku díky které snadno vyjmete nabíranou porci zmrzliny. Dopřejte si chvíli pohody a vychutnejte si svou oblíbenou zmrzlinu. Klíčové vlastnosti naběračky na zmrzlinu Joseph Joseph - Duo 80002 v červené barvěPraktická naběračka na zmrzlinu značky Joseph JosephPracovní část ze slitiny zinkuSnadné vyjmutí porce zmrzlinMadlo z ABS a silikonuČervená rukojeť naběračky Duo 80002Barva:červenáRozměry:20,6 × 3,2 × 4,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Duo 80002 (80002) , Joseph joseph naběračka duo 80032 (80032)

Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph

Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: servírování zmrzliny bez kapek Řešení: lžíce na zmrzlinu Dimple Pokud zmrzlina povolí, doprovází její servírování vždy trochu nepořádku, anebo dokonce ulepené ruce. Osadit lžíci silikonovým límcem proti odkapávání je skvělý nápad. Pokud k této vychytávce přičtete ještě dokonale vyváženou rukojeť se závažím, díky kterému zmrzlinářské náčiní volně stojí, výsledkem nemůže být nic jiného než chuť s touto lžicí servírovat mraženou pochoutku i u vás doma. Funkční kovová část plátovaná slitinou zinku je fasetová a díky tomu kopeček snadno sklouzne do misky nebo do poháru. S lžicí Dimple si můžete dopřávat zmrzlinu i tajně – po vašem mlsání totiž nezůstanou žádné stopy. Profesionální zmrzlinářský pomocník Nepřilnavý fasetový povrch Silikonový límec pro ochranu rukou i stolu Volně stojící – závaží v rukojeti Protiskluzová rukojeť potažená silikonem Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph , Židle zahradní paris, antracit (20046)

Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph

Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: servírování zmrzliny bez kapek Řešení: lžíce na zmrzlinu Dimple Pokud zmrzlina povolí, doprovází její servírování vždy trochu nepořádku, anebo dokonce ulepené ruce. Osadit lžíci silikonovým límcem proti odkapávání je skvělý nápad. Pokud k této vychytávce přičtete ještě dokonale vyváženou rukojeť se závažím, díky kterému zmrzlinářské náčiní volně stojí, výsledkem nemůže být nic jiného než chuť s touto lžicí servírovat mraženou pochoutku i u vás doma. Funkční kovová část plátovaná slitinou zinku je fasetová a díky tomu kopeček snadno sklouzne do misky nebo do poháru. S lžicí Dimple si můžete dopřávat zmrzlinu i tajně – po vašem mlsání totiž nezůstanou žádné stopy. Profesionální zmrzlinářský pomocník Nepřilnavý fasetový povrch Silikonový límec pro ochranu rukou i stolu Volně stojící – závaží v rukojeti Protiskluzová rukojeť potažená silikonem Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph , Joseph joseph lžíce cedníková scoopplus 10065, zelená (10065)

Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph

Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: servírování zmrzliny bez kapek Řešení: lžíce na zmrzlinu Dimple Pokud zmrzlina povolí, doprovází její servírování vždy trochu nepořádku, anebo dokonce ulepené ruce. Osadit lžíci silikonovým límcem proti odkapávání je skvělý nápad. Pokud k této vychytávce přičtete ještě dokonale vyváženou rukojeť se závažím, díky kterému zmrzlinářské náčiní volně stojí, výsledkem nemůže být nic jiného než chuť s touto lžicí servírovat mraženou pochoutku i u vás doma. Funkční kovová část plátovaná slitinou zinku je fasetová a díky tomu kopeček snadno sklouzne do misky nebo do poháru. S lžicí Dimple si můžete dopřávat zmrzlinu i tajně – po vašem mlsání totiž nezůstanou žádné stopy. Profesionální zmrzlinářský pomocník Nepřilnavý fasetový povrch Silikonový límec pro ochranu rukou i stolu Volně stojící – závaží v rukojeti Protiskluzová rukojeť potažená silikonem Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu zelená Dimple™ Joseph Joseph , Joseph joseph škrabka y multi-peel 10107, zelená (10107)

Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph

Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph
Detail

Duo je inovativní řada základních kuchyňských potřeb značky Joseph Joseph, která přináší důmyslná řešení do každé kuchyně. Řada je pečlivě navržena s důrazem na jednoduchost, inovaci, funkčnost a kvalitu. Každý produkt v této řadě je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, a v široké paletě barev, díky které je můžete sladit s interiérem či dalšími kuchyňskými doplňky a náčiním. Součástí této řady je například praktická naběračka na zmrzlinu. Specifikace: Praktická naběračka na zmrzlinu z řady Duo Jednoduchá, funkční Kvalitní materiál Vhodné do myčky na nádobí Materiál: plast, slitina zinku, silikon Rozměry: 4,7 x 3,2 x 20,6 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph , Joseph joseph lžíce cedníková scoopplus 10160, šedá/zelená (10160)

Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph

Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph
Detail

Duo je inovativní řada základních kuchyňských potřeb značky Joseph Joseph, která přináší důmyslná řešení do každé kuchyně. Řada je pečlivě navržena s důrazem na jednoduchost, inovaci, funkčnost a kvalitu. Každý produkt v této řadě je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, a v široké paletě barev, díky které je můžete sladit s interiérem či dalšími kuchyňskými doplňky a náčiním. Součástí této řady je například praktická naběračka na zmrzlinu. Specifikace: Praktická naběračka na zmrzlinu z řady Duo Jednoduchá, funkční Kvalitní materiál Vhodné do myčky na nádobí Materiál: plast, slitina zinku, silikon Rozměry: 4,7 x 3,2 x 20,6 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph , Joseph joseph škrabka s chráničem čepele safestore 20167, zelená (20167)

Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph

Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph
Detail

Duo je inovativní řada základních kuchyňských potřeb značky Joseph Joseph, která přináší důmyslná řešení do každé kuchyně. Řada je pečlivě navržena s důrazem na jednoduchost, inovaci, funkčnost a kvalitu. Každý produkt v této řadě je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, a v široké paletě barev, díky které je můžete sladit s interiérem či dalšími kuchyňskými doplňky a náčiním. Součástí této řady je například praktická naběračka na zmrzlinu. Specifikace: Praktická naběračka na zmrzlinu z řady Duo Jednoduchá, funkční Kvalitní materiál Vhodné do myčky na nádobí Materiál: plast, slitina zinku, silikon Rozměry: 4,7 x 3,2 x 20,6 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu Duo Compact 80002 Joseph Joseph , Banquet naběračka na zmrzlinu culinaria

PROHOME - Naběračka na zmrzlinu

Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal

Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal
Detail

Hlavní výhody: perfektní pro nabírání zmrzliny z vaničky ochranný kroužek ze silikonu ergonomická rukojeť ocenění GOOD DESIGN AWARD 2015 Dodatečné informace: rozměry: 19,5 x 4,7 x 5,5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal , Joseph joseph láhev s počítadlem plnění dot 81049, 600ml, zelená (81049)

Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal

Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal
Detail

Hlavní výhody: perfektní pro nabírání zmrzliny z vaničky ochranný kroužek ze silikonu ergonomická rukojeť ocenění GOOD DESIGN AWARD 2015 Dodatečné informace: rozměry: 19,5 x 4,7 x 5,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal , Joseph joseph odkapávač na příbory surface 85110 (85110)

Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal

Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal
Detail

Hlavní výhody: perfektní pro nabírání zmrzliny z vaničky ochranný kroužek ze silikonu ergonomická rukojeť ocenění GOOD DESIGN AWARD 2015 Dodatečné informace: rozměry: 19,5 x 4,7 x 5,5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu INGENIO K2072214 Tefal , Joseph joseph kráječ na zeleninu chopcup 20175 (20175)

Tefal Naběračka na zmrzlinu Ingenio K2072214 (K2072214)

Tefal Naběračka na zmrzlinu Ingenio K2072214 (K2072214)
Detail

Naběračka na zmrzlinu pro snadné nabírání zmrzliny, zvýšená odkládací poloha, ergonomické zacházení a nabírání, odolný a trvanlivý produkt z vysoce kvalitních materiálů pro dlouhodobou funkčnost, intenzivní laboratorní testování před uvedením na trh, vítěz ceny GOOD DESIGN AWARD 2015 (Chicagské muzeum architektury a designu Athenaeum), 19,5 x 4,7 x 5,5 cm Francouzská značka Tefal je již od roku 1954 předním výrobcem kuchyňského náčiní, jehož produkty jsou oblíbené po celém světě. Naběračka na zmrzlinu je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu tritan, který byl vyvinut speciálně pro styk s potravinami. Naběračku se navíc nemusíte obávat mýt v myčce nádobí. Tefal Ingenio je pomocník, se kterým bude narozeninová párty či běžné odpoledne zážitkem jako z vyhlášené cukrárny. Klíčové vlastnosti naběračky na zmrzlinu Tefal IngenioNaběračka na zmrzlinu Tefal Ingenio pro vaše chvilky pohody se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tefal Naběračka na zmrzlinu Ingenio K2072214 (K2072214) , Joseph joseph kráječ na avokádo duo 80009 (80009)

Orion Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm

Orion Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm
Detail

Naběračka na zmrzlinu pomůže při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaše. Možnost zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm , Jumbo puzzle jvh holandský řemeslný trh 1000 dílků (20046)

Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm - ORION

Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm - ORION
Detail

Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm Naběračka na zmrzlinu pomůže při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaše,... Materiál: nerez. Možnost zavěšení. Rozměry: d. 22 cm, pr. 5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm - ORION , Joseph joseph organizér na příbory drawerstore bamboo 85168 (85168)

Naběračka na zmrzlinu teflon 5 cm - Paderno Italy

Naběračka na zmrzlinu teflon 5 cm - Paderno Italy
Detail

Speciální naběračka / stěrka na kopečkové zmrzliny. Naběračka na zmrzlinu potažená teflonem. Rukojeť naběračky je naplněna speciální tekutinou, která zamezuje přenosu mínusových teplot na její povrch. Tento systém zabraňuje popálení rukou při manipulaci s naběračkou. Průměr naběračky 5 cm - objem 0,04 l (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu teflon 5 cm - Paderno Italy , Joseph joseph dózy na potraviny kompaktní duo 81115 (81115)

Naběračka na zmrzlinu Aluminium 5,5 cm - Paderno Italy

Naběračka na zmrzlinu Aluminium 5,5 cm - Paderno Italy
Detail

Speciální naběračka / stěrka na kopečkové zmrzliny. Hliníková naběračka na zmrzlinu. Rukojeť naběračky je naplněna speciální tekutinou, která zamezuje přenosu mínusových teplot na její povrch. Tento systém zabraňuje popálení rukou při manipulaci s naběračkou. Průměr naběračky 5,5 cm - objem 0,05 l (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu Aluminium 5,5 cm - Paderno Italy , Joseph joseph polička na kořenky výklopná cupboardstore 85147 (85147)

JOSEPH JOSEPH Naběračka na špagety Elevate Nylon 10163, šedá/zelená (10163)

JOSEPH JOSEPH Naběračka na špagety Elevate Nylon 10163, šedá/zelená (10163)
Detail

Naběračka s madlem tvarovaným do podpěry, po odložení zůstává pracovní část nástroje ve výšce nad pracovní plochou, chrání pracovní plochu před znečištěním Milovníkům italských těstovin by v kuchyni neměla chybět naběračka na špagety Elevate Nylon od značky JOSEPH JOSEPH. Je vyrobena ve stylový barvách šedé a zelené. Madlo je tvarováno do podpěry pro snadnější nabírání těstovin. Kuchařky zajisté ocení umístění pracovní části naběračky Elevate Nylon 10163 nad pracovní plochou po odložení nástroje. Tak zůstane pracovní plocha vždy čistá. Klíčové vlastnosti naběračky Elevate Nylon 10163 JOSEPH JOSEPH Naběračka na špagety Elevate Nylon 10163 je vyrobena v kombinaci zelené a šedé barvyRukojeť je ve tvaru podpěryPracovní část naběračky zůstává i po odložení nad pracovní plochouVáš stůl bude vždy čistý Materiál naběračky Elevate Nylon od značky JOSEPH JOSEPH Naběračka Elevate Nylon (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Naběračka na špagety Elevate Nylon 10163, šedá/zelená (10163) , Joseph joseph organizér na příbory drawerstore 85119, šedý (85119)

JOSEPH JOSEPH Naběračka Duo 80032 (80032)

JOSEPH JOSEPH Naběračka Duo 80032 (80032)
Detail

Naběračka s madlem tvarovaným do podpěry, po odložení zůstává pracovní část nástroje ve výšce nad pracovní plochou, chrání pracovní plochu před znečištěním Žádná hospodyňka se v kuchyni neobejde bez naběračky. Praktická pomůcka usnadní servírování pokrmů. Naběračka značky Joseph Joseph z kolekce Duo se pyšní madlem tvarovaným do podpěry. Pracovní část nástroje tak zůstává po jejím odložení stále čistá, neboť se nedotýká pracovní plochy. Naběračka Duo 80032 tak rovněž chrání pracovní plochu před znečištěním. Klíčové vlastnosti naběračky Joseph Joseph - Duo 80032 Praktická kuchyňská pomůcka značky Joseph JosephKolekce DuoKuchyňské náčiní vhodné pro amatérské i profesionální kuchařePraktický úchop a lehký materiál pomůckyNaběračka s madlem tvarovaným do podpěryMateriál:nylon vyztužený skleněným vláknem, polypropylenRozměry:9 × 8 × 29 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Naběračka Duo 80032 (80032) , Joseph joseph brousek na nože skládací rota 10048 (1570529_10048)

Naběračka na zmrzlinu nerez 21 cm Exquisite - CS Solingen

Naběračka na zmrzlinu nerez 21 cm Exquisite - CS Solingen
Detail

Naběračka na zmrzlinu nerez 21 cm Exquisite - materiál: nerezová ocel / chrom / nikl - kombinace matného a leštěného povrchu - kvalitní detailní zpracování - vhodné do myčky nádobí (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu nerez 21 cm Exquisite - CS Solingen , Joseph joseph organizér na nože drawerstore bamboo 85169 (85169)

KELA Naběračka na zmrzlinu RONDO kopečkovací nerez KL-19135

KELA Naběračka na zmrzlinu RONDO kopečkovací nerez KL-19135
Detail

- materiál: nerezová ocel - délka: 22,5 cm - průměr dávkovače: 6 cm - oko na zavěšení - vhodné do myčky - série: Rondo - značka: KELA (patro.cz)

Podobné produkty ako KELA Naběračka na zmrzlinu RONDO kopečkovací nerez KL-19135 , Joseph joseph organizér na příbory duo 80082, šedý (80082)

ORION Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

ORION Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)
Detail

Naběračka na zmrzlinu pomůže při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaše apod., materiál: nerez, možnost zavěšení, rozměry: d. 22 cm, pr. 5 cm Každá správná kuchyň musí být zcela jistě vybavena řadou náčiní, které vám usnadní servírování. Mezi takové nástroje patří i nerezová naběračka na zmrzlinu značky ORION. Využít ji lze i na nabírání rýže či bramborové kaše. Naběračka na zmrzlinu ORION má širokou rukojeť, která vám zajistí pohodlný úchyt. Mytí si usnadníte myčkou nádobí. Naběračku na zmrzlinu ORION pohodlně zavěsíte, abyste ji měli vždy po ruce. Klíčové vlastnosti naběračky na zmrzlinu ORION nerez pr. 5 cmPraktický kuchyňský pomocníkNerezová naběračka na zmrzlinu značky ORIONVyužít ji lze také na nabírání rýže či bramborové kašeNaběračka na zmrzlinu ORION má širokou rukojeť pro pohodlný úchytJe možno ji pohodlně zavěsitVhodná k mytí v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Naběračka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256) , Joseph joseph nůž na chléb elevate bread 10533 (10533)

Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph

Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph
Detail

Duo je inovativní řada základních kuchyňských potřeb značky Joseph Joseph, která přináší důmyslná řešení do každé kuchyně. Řada je pečlivě navržena s důrazem na jednoduchost, inovaci, funkčnost a kvalitu. Každý produkt v této řadě je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, a v široké paletě barev, díky které je můžete sladit s interiérem či dalšími kuchyňskými doplňky a náčiním. Součástí této řady je například naběračka s podpěrou omezující znečištění pracovní plochy. Specifikace: Praktická naběračka z řady Duo Jednoduchá, funkční Kvalitní materiál Podpěra omezující znečištění pracovní plochy Vhodné do myčky na nádobí Materiál: nylon vyztužený skleněným vláknem, polypropylen Rozměry: 9 x 8 x 29 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph , Joseph joseph organizér na nože duo 80083, šedý (80083)

Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph

Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph
Detail

Duo je inovativní řada základních kuchyňských potřeb značky Joseph Joseph, která přináší důmyslná řešení do každé kuchyně. Řada je pečlivě navržena s důrazem na jednoduchost, inovaci, funkčnost a kvalitu. Každý produkt v této řadě je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, a v široké paletě barev, díky které je můžete sladit s interiérem či dalšími kuchyňskými doplňky a náčiním. Součástí této řady je například naběračka s podpěrou omezující znečištění pracovní plochy. Specifikace: Praktická naběračka z řady Duo Jednoduchá, funkční Kvalitní materiál Podpěra omezující znečištění pracovní plochy Vhodné do myčky na nádobí Materiál: nylon vyztužený skleněným vláknem, polypropylen Rozměry: 9 x 8 x 29 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph , Joseph joseph organizér na příbory drawerstore 85042, šedé (85042)

Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph

Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph
Detail

Duo je inovativní řada základních kuchyňských potřeb značky Joseph Joseph, která přináší důmyslná řešení do každé kuchyně. Řada je pečlivě navržena s důrazem na jednoduchost, inovaci, funkčnost a kvalitu. Každý produkt v této řadě je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, a v široké paletě barev, díky které je můžete sladit s interiérem či dalšími kuchyňskými doplňky a náčiním. Součástí této řady je například naběračka s podpěrou omezující znečištění pracovní plochy. Specifikace: Praktická naběračka z řady Duo Jednoduchá, funkční Kvalitní materiál Podpěra omezující znečištění pracovní plochy Vhodné do myčky na nádobí Materiál: nylon vyztužený skleněným vláknem, polypropylen Rozměry: 9 x 8 x 29 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Naběračka Duo 80032 Joseph Joseph , Joseph joseph otvírák duo 80015 (80015)

Orion Naběračka na zmrzlinu nerez 22 cm Ø 5 cm

Orion Naběračka na zmrzlinu nerez 22 cm Ø 5 cm
Detail

Naběračka na zmrzlinu nerez Naběračku oceníte při servírování zmrzliny, rýže, bramborové kaši a mnoho dalšího. Rozměr: 22 cm Ø 5 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka na zmrzlinu nerez 22 cm Ø 5 cm , Joseph joseph duo 70552, bílý (70552)

Naběračka - oddělovač na zmrzlinu / rýže - ORION

Naběračka - oddělovač na zmrzlinu / rýže - ORION
Detail

Naběračka na zmrzlinu/oddělovač UH Oddělovač bílků, cukřenka i dávkovač potravin v jednom výrobku. Oddělovač - položíme výřezem na okraj hrnečku, rozklepneme vajíčko a vlijeme do oddělovače. Zkontrolujeme kvalitu žloutku a odstraníme drobné skořápky. Stlačením páčky se nadzvedne mistička se žloutkem a oddělený bílek proteče do hrnečku k dalšímu zpracování. Cukřenka - do oddělovače nabereme moučkový cukr a mírně stlačíme páčku. Nadzvedne se středová mistička a máme cukřenku, která se nám určitě nezalepí. Dávkovač - oddělovačem dávkujeme zmrzlinu, rýži i těstoviny. Výrobek umyjte běžnými mycími prostředky v teplé vodě. Materiál: plast Rozměry: pr. 6,5 cm, d. 19 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Naběračka - oddělovač na zmrzlinu / rýže - ORION , Joseph joseph odšťavňovač juicemax 20171 (20171)

JOSEPH JOSEPH Naběračka Elevate Steel 10166, šedá/zelená (10166)

JOSEPH JOSEPH Naběračka Elevate Steel 10166, šedá/zelená (10166)
Detail

Naběračka s madlem tvarovaným do podpěry, po odložení zůstává pracovní část nástroje ve výšce nad pracovní plochou, chrání pracovní plochu před znečištěním Žádná hospodyňka se v kuchyni neobejde bez naběračky. Praktická pomůcka usnadní servírování pokrmů. Naběračka značky Joseph Joseph z řady Elevate Steel se pyšní madlem tvarovaným do podpěry. Pracovní část nástroje tak zůstává po jejím odložení stále čistá, neboť se nedotýká pracovní plochy. Naběračka Elevate Steel 10166 tak rovněž chrání pracovní plochu před znečištěním. Klíčové vlastnosti naběračky Joseph Joseph - Elevate Steel 10166, šedá/zelenáPraktická kuchyňská pomůcka značky Joseph JosephKolekce Elevate Steel s šedozeleným koncem madlaKuchyňské náčiní vhodné pro amatérské i profesionální kuchařeNaběračka s madlem tvarovaným do podpěryRobustní odolná nerezová pracovní část nástrojeMožno mýt v myčce na nádobíMateriál:madlo - nylon (polyamid PA)Rozměry:8 × 7 × 29,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Naběračka Elevate Steel 10166, šedá/zelená (10166) , Joseph joseph odšťavňovač duo 80007 (80007)

Židle zahradní PARIS, antracit (20046)

Židle zahradní PARIS, antracit (20046)
Detail

Zahradní židle - materiál ocel a umělý ratan, nosnost 150 kg, rozměr 65 × 55 × 95 cm (d × š × v), barva černá V jednoduchosti je síla! Již kultovní a až překvapivě pohodlná zahradní židle s ocelovou konstrukcí. Elegance, pohodlí a odolnost jsou tři hlavní charakteristické rysy této praktické židle, která se hodí prakticky kamkoliv. Má vyztužený sedák, a proto unese těžší váhy i po delší dobu. Nosnost činí až 150 kg! Rám je vyrobený z pevné oceli a ošetřený proti rzi.Navíc je stohovatelná a Vy jí tak můžete vždy prakticky uskladnit, aniž by zabírala příliš místa. Je ručně vyplétaná umělým ratanem, který je pohodlný, odolný, a navíc plně bezúdržbový. Také je odolný vůči dešti, mrazu i slunci – nemusíte se bát, že by se barva časem vyšisovala. Můžete ji nechat po celou rok venku na zahradě, ikdyž je samozřejmě lepší jí na zimu skladovat uvnitř, aby vydržela ještě déle.Snese dlouhodobě maximální zátěž a je proto vhodné do restaurací a kaváren.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Židle zahradní PARIS, antracit (20046) , Joseph joseph struhadlo duo 80008 (80008)

DeCuevas 20046 Plyšová panenka NIZA - 36 cm s kolébkou

Detail

Zpříjemní usínání a stane se věrnou společnicí nejen při cestování – půvabná něžně růžová kráska DeCuevas 20046 Plyšová panenka NIZA – 36 cm s kolébkou potěší nejednu holčičku. Lze ji ručně prát a je ušitá z na dotek velice příjemného plyšového materiálu. Domů vám dorazí v dárkové krabičce, ze které lze složit kolébku. (mall.cz)

Podobné produkty ako DeCuevas 20046 Plyšová panenka NIZA - 36 cm s kolébkou

Jumbo Puzzle JvH Holandský řemeslný trh 1000 dílků (20046)

Jumbo Puzzle JvH Holandský řemeslný trh 1000 dílků (20046)
Detail

Puzzle - patří mezi náročnější, 1000 dílků v balení, téma lidé, rozměry sestaveného puzzle 49 × 68 cm (V׊) Už dlouho se děti rády baví skládáním puzzlí. A jejich skládání si neužívají pouze děti. I dospělé bude bavit hra s těmito malými dílky, se kterými mají možnost sestavení oblíbeného motivu. Tyto puzzle JUMBO můžete zakoupit pro kohokoliv. Před koupí si musíte ujasnit, kdo u nich bude trávit čas. Tyto puzzle celkem obsahují 1000 dílků. Řadí se mezi klasické puzzle, které zná určitě každý. K jejich výrobě byl vybrán materiál, kterým je papír. Základní přednosti puzzlí Jumbo Puzzle JvH Holandský řemeslný trh 1000 dílků Puzzle vám pomáhají rozvíjet jemnou motoriku, koncentraci i předvídavost Jejich skládání navíc přispívá k relaxaci Puzzle Jumbo Puzzle JvH Holandský řemeslný trh 1000 dílků můžete pořídit pro kluky i holky Téma: lidé Celkem budete muset složit 1000 dílků Spadají mezi klasické puzzle, které zná opravdu každý Materiálem výroby je papír (alza.cz)

Podobné produkty ako Jumbo Puzzle JvH Holandský řemeslný trh 1000 dílků (20046)

DeCuevas 20046 Plyšová panenka NIZA - 36 cm s kolébkou (4897022200466)

DeCuevas 20046 Plyšová panenka NIZA - 36 cm s kolébkou (4897022200466)
Detail

Panenka - látková, měkké tělo, výška 36 cm, oblečení a nábytek součástí balení, vhodná pro děti od 1 roku, 2 ks v balení Hledáte pro své holčičky panenku, kterou si oblíbí? S panenkou NIZA se bude dobře hrát i usínat malým slečnám od 1 roku. Je totiž vyrobená z velmi příjemného plyše a je vyplněná dutým vláknem. Panenka DeCuevas 20046 patří do něžné růžové kolekce. Celá je sladěná do růžových tónů a má na sobě roztomilé kostkované šatičky a balerínky. Pokud se NIZA ušpiní, lze ji ručně vyprat při 30 °C. Navíc je velmi lehká, takže si ji můžete vzít kamkoli s sebou. Panenku DeCuevas 20046 najdete v praktické krabici, kterou během chvilky přeskládáte do tvaru kolébky. Klíčové vlastnosti panenky DeCuevas 20046 - NIZAS plyšovou panenkou NIZA se bude dobře usínatJe vyrobena z plyše a plněná dutým vláknemCelá panenka DeCuevas 20046 je laděná do růžových tónůKrabice se dá přestavět na kolébkuPanenku NIZA lze prát na 30 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako DeCuevas 20046 Plyšová panenka NIZA - 36 cm s kolébkou (4897022200466)

Plastová tvořítka na zmrzlinu

Plastová tvořítka na zmrzlinu
Detail

6 tvořítek snadná příprava a údržba kvalitní materiál Tvořítka na zmrzlinu Vám pomůžou vytvořit domácí ovocné nanuky a zmrzlinky. S prvotřídními plastovými tvořítky je příprava domácích nanuků jedna velká zábava. Forma na zmrzlinu odolá velikému mrazu a je ze zdravotně nezávadného materiálu. Potěšte Vaše děti zdravou mňamkou! Vhodné do mrazničky i do myčky na nádobí. Forma je na 6 zmrzlin. Dodáváme v různých barevných provedeních, bez možnosti výběru. Materiál: plast Rozměry: 20 x 14 x 14 cm, tvořítko - pr. 5, 5 x v. 8 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Plastová tvořítka na zmrzlinu

Brabantia lžíce na zmrzlinu

Brabantia lžíce na zmrzlinu
Detail

Łyżka do lodów z kolekce Brabantia. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia lžíce na zmrzlinu

Tescoma Porcovač na zmrzlinu GrandCHEF

Tescoma Porcovač na zmrzlinu GrandCHEF
Detail

Vynikající pro snadné porcování zmrzliny, rýže a jiných pokrmů. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli. Vhodné do myčky nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Porcovač na zmrzlinu GrandCHEF

WMF lžíce na zmrzlinu Gourmet

WMF lžíce na zmrzlinu Gourmet
Detail

Łyżka do lodów z kolekce WMF. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako WMF lžíce na zmrzlinu Gourmet

Tescoma porcovač na zmrzlinu GrandCHEF

Tescoma porcovač na zmrzlinu GrandCHEF
Detail

Vynikající pro snadné porcování zmrzliny. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než 80 klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni.  Kuchyňské nářadí GrandCHEF je charakteristické svou celokovovou konstrukcí s minimálním použitím plastů.    Jaké má nářadí GrandCHEF další výhody?   vysoká užitná hodnota za příznivou cenu.    Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel. . Údržba: Vhodné do myčky.   Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma porcovač na zmrzlinu GrandCHEF

Tescoma lžíce na zmrzlinu GrandCHEF

Tescoma lžíce na zmrzlinu GrandCHEF
Detail

Pohodlné nabírání a podávání zmrzliny   V čem Lžíce na zmrzlinu GrandCHEF vyniká?   Je masivní, vyrobena ze speciální slitiny kovů. Díky unikátnímu materiálovému složení a robustní konstrukci umožňuje Lžíce GrandCHEF pohodlně nabírat i hluboce zmraženou zmrzlinu ihned po vyjmutí z mrazničky. Použitá slitina kovů totiž intenzivně akumuluje teplo a přenáší je rychle i do pracovní části lžíce. To umožňuje nejenom nabírání hluboce zmražené zmrzliny, která vlivem tepla snadno povolí, ale i její snadné tvarování do kopečků a dávkování do kornoutků a misek.   Materiál: Speciální slitina kovů s odolnou povrchovou úpravou. Čištění: Vhodná do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma lžíce na zmrzlinu GrandCHEF

Tescoma porcovač na zmrzlinu PRESIDENT

Tescoma porcovač na zmrzlinu PRESIDENT
Detail

Rukojeť vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, porcovač z odolné slitiny ušlechtilých kovů. Vhodné do myčky. 5 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma porcovač na zmrzlinu PRESIDENT

Tescoma porcovač na zmrzlinu PRESTO

Tescoma porcovač na zmrzlinu PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné porcování zmrzliny. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma porcovač na zmrzlinu PRESTO

SOUL COOKING Naběrečka na zmrzlinu

SOUL COOKING Naběrečka na zmrzlinu
Detail

Při pohledu na krásně připravený zmrzlinový pohár i se šlehačkou a polevou se sliny přímo sbíhají. K nejkrásnější kreaci Vám pomůže naběračka na zmrzlinu SOUL COOKING z nerezové oceli. Naše série SOUL COOKING Vám mluví přímo z duše, radost z vaření a vysoká kvalita. Celá kolekce kuchyňských potřeb, která čítá nože, hrnce, pánve a kuchyňské pomocníky, byla speciálně navržena se známým kuchařem Jensem Eichbergerem. Takže Vám každý kousek padne pěkně do dlaně a při přípravě pokrmů a u plotny můžete v klidu popustit uzdu Vaší kreativitě a fantazii. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SOUL COOKING Naběrečka na zmrzlinu

Simba Sada kbelíků na zmrzlinu

Simba Sada kbelíků na zmrzlinu
Detail

S touto sadou kbelíků se hraní v boxu Sand okamžitě stane vysokým light . Mnoho nástrojů dává vašemu miláčkovi skvělé možnosti pro vlastní tvorbu. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka): 17 cm Obsah: kbelík, síto, forma na Sand , lopatka, hrábě a nalévač. Věk: od 24 měsíců Upozornění. Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Simba Sada kbelíků na zmrzlinu

Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING

Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING
Detail

Nerezová lžíce na zmrzlinu, která najde uplatnění při domácí výrobě i v gastronomickém provozu. Vyrobena je z nerezové oceli, disponuje robustní rukojetí a lze ji mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING

Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING

Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING
Detail

Nerezová lžíce na zmrzlinu, která najde uplatnění při domácí výrobě i v gastronomickém provozu. Vyrobena je z nerezové oceli, disponuje robustní rukojetí a lze ji mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING

Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING

Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING
Detail

Nerezová lžíce na zmrzlinu, která najde uplatnění při domácí výrobě i v gastronomickém provozu. Vyrobena je z nerezové oceli, disponuje robustní rukojetí a lze ji mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Lžíce na zmrzlinu Pro ZWILLING

PROHOME - Lžička na zmrzlinu HOTEL

PROHOME - Lžička na zmrzlinu HOTEL
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Lžička na zmrzlinu HOTEL

Poháry na zmrzlinu, 3 ks

Poháry na zmrzlinu, 3 ks
Detail

Veselé poháry na zmrzlinu či dezerty pro ještě lepší zážitek z jídla! Vypadají jako usmívající se zmrzlinové kornouty s čokoládovým okrajem. Barva dle skladových zásob. Materiál: kamenina. Rozměry: 9,5 x 10 x 14 cm, objem 250 ml. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Poháry na zmrzlinu, 3 ks

Dávkovač mýdla Joseph Joseph

Dávkovač mýdla Joseph Joseph
Detail

Dávkovač mýdla z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač mýdla Joseph Joseph

Joseph Joseph šťouchadlo Delta

Joseph Joseph šťouchadlo Delta
Detail

Šťouchadlo z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph šťouchadlo Delta
JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Duo 80002 (80002), JOSEPH JOSEPH Naběračka na špagety Elevate Nylon 10163, šedá/zelená (10163), JOSEPH JOSEPH Naběračka Duo 80032 (80032), Židle zahradní PARIS, antracit (20046), JOSEPH JOSEPH Lžíce cedníková ScoopPlus 10065, zelená (10065), JOSEPH JOSEPH Škrabka Y Multi-peel 10107, zelená (10107), JOSEPH JOSEPH Lžíce cedníková ScoopPlus 10160, šedá/zelená (10160), JOSEPH JOSEPH Škrabka s chráničem čepele SafeStore 20167, zelená (20167), BANQUET Naběračka na zmrzlinu Culinaria, JOSEPH JOSEPH Láhev s počítadlem plnění Dot 81050, 400ml, zelená (81050), JOSEPH JOSEPH Láhev s počítadlem plnění Dot 81049, 600ml, zelená (81049), JOSEPH JOSEPH Odkapávač na příbory Surface 85110 (85110), JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175), JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo Duo 80009 (80009), Jumbo Puzzle JvH Holandský řemeslný trh 1000 dílků (20046), JOSEPH JOSEPH Organizér na příbory DrawerStore Bamboo 85168 (85168), JOSEPH JOSEPH Dózy na potraviny kompaktní Duo 81115 (81115), JOSEPH JOSEPH Polička na kořenky výklopná CupboardStore 85147 (85147), JOSEPH JOSEPH Organizér na příbory DrawerStore 85119, šedý (85119), JOSEPH JOSEPH Brousek na nože skládací Rota 10048 (1570529_10048), Joseph Joseph Organizér na nože DrawerStore Bamboo 85169 (85169), Joseph Joseph Organizér na příbory Duo 80082, šedý (80082), JOSEPH JOSEPH Nůž na chléb Elevate Bread 10533 (10533), Joseph Joseph Organizér na nože Duo 80083, šedý (80083), JOSEPH JOSEPH Organizér na příbory DrawerStore 85042, šedé (85042), JOSEPH JOSEPH Otvírák Duo 80015 (80015), Joseph Joseph Duo 70552, bílý (70552), JOSEPH JOSEPH Odšťavňovač JuiceMax 20171 (20171), JOSEPH JOSEPH Odšťavňovač Duo 80007 (80007), JOSEPH JOSEPH Struhadlo Duo 80008 (80008)