In smart hub k pohonům vrat (553015)

Produkt In smart hub k pohonům vrat (553015) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu In smart hub k pohonům vrat (553015) upraviť a produkt hľadať znova.

IN Smart hub k pohonům vrat (553015)

IN Smart hub k pohonům vrat (553015)
Detail

Centrální jednotka sloužící k ovládání oken, dveří, vrat, připojení pomocí Rádiové vlny, kompatibilní s Android a iOS Ovládání pohonu vrat můžete nyní i skrze váš telefon přes centrální jednotku Smart hub. Jednotka funguje na frekvencích od 300 do 868 MHz pro fixní i plovoucí kódy. Velmi jednoduchou instalaci a snadné ovládání zajišťuje aplikace pro váš telefon. Napájení probíhá skrze zásuvku. Klíčové vlastnosti centrální jednoty Smart hubJednotka Smart hub řídí pohon vratVše ovládáte skrze aplikace na telefonuJednotka funguje na frekvencích od 300 do 868 MHzNapet Smart hub jednotku můžete skrze zásuvku (alza.cz)

Podobné produkty ako IN Smart hub k pohonům vrat (553015) , In přijímač k pohonům vrat (553018)

IN Přijímač k pohonům vrat (553018)

IN Přijímač k pohonům vrat (553018)
Detail

Centrální jednotka sloužící k ovládání oken, dveří, vrat, připojení pomocí Rádiové vlny Multifunkční přijímač k pohonům vrat IN, popřípadě i jiných zařízení jakéhokoliv výrobce, pracuje na frekvenci 433,92 MHz. Přijímač IN je určen jak pro fixní, tak i měněné kódy. Jednoduše se instaluje k řídící jednotce stávajícího pohonu a po instalaci jím lze ovládat pohon vrat ovladačem tohoto přijímače, nebo ovladačem stávajícího pohonu. S přijímačem IN zvládnete rychlé a bezhlučné otevírání vašich bran. Klíčové vlastnosti přijímače k pohonům vrat INPřijímač IN pracuje na frekvenci 433,92 MHzJe určen pro fixní i měněné kódySnadno se instaluje k řídící jednotce stávajícího pohonuDíky přijímači IN lze ovládat pohon vrat ovladačemS přijímačem zvládnete a bezhlučné otevírání vrat nebo bran (alza.cz)

Podobné produkty ako IN Přijímač k pohonům vrat (553018) , In dálkový ovladač k pohonům vrat (553019)

IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553036)

IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553036)
Detail

Dálkové ovládání k modelům PB a PC Pokud si chcete koupit nové dálkové ovládání, ať už z důvodu nedostatku funkcí nebo poruchy, IN Dálkový ovladač k pohonům vrat vyřeší problém. Nejdůležitější parametry dálkového ovládání IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (alza.cz)

Podobné produkty ako IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553036) , In dálkový ovladač k pohonům vrat (553036)

IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553019)

IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553019)
Detail

Dálkové ovládání k modelům SW 300 a AR 250 Vytratil se vám ovladač pro pohon vrat? Problém snadno vyřeší dálkový ovladač IN, který byl navržen speciálně pro modely SW a SL. Plně nahradí původní ovladač pro modely SW 300 a AR 250. IN ovladač obsahuje 4 tlačítka pro manipulaci a provázek pro upevnění například ke klíčům. Klíčové vlastnosti dálkového ovladače IN k pohonu vratDálkový ovladač IN plně nahradí původní ovladač pohonu vratOvladač byl navržen pro modely SW a SLProvázek pro upevnění zabrání ztrátě IN ovladače (alza.cz)

Podobné produkty ako IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553019) , In dálkový ovladač k pohonu vrat (553020)

Baseus Mechanical Eye 6-in-1 Smart HUB Docking Station Grey (CAHUB-J0G)

Baseus Mechanical Eye 6-in-1 Smart HUB Docking Station Grey (CAHUB-J0G)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, další konektory: 3 USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ksRJ-45 , 1 ksHDMI , 1 ksUSB-C , power delivery 87 W Rozšiřte možnostisvého MacBookuRozšiřte svůj MacBook nebo jiné kompatibilní zařízení o několik dalších portů, díky kterým se stane všestrannější. Baseus Mechanical Eye HUB disponuje 1× HDMI, 3× USB 3.2, 1× RJ45 a USB-C. K počítači připojíte pomocí USB-C. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! POČET KONEKTORŮ6 PŘIPOJENÍUSB-C INSTALACEPlug and Play Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Námi navržený nesmrtelný kabelDokovací stanice je kompatibilní s MacOS Sierra, Windows 10 a Google Chrome OS a umožňuje současné nabíjení hned několika zařízení a podporuje také rychlé nabíjení Power Delivery. Jistě oceníte i rychlé USB 3.2 porty s přenosovou rychlostí až 5 Gbps.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Mechanical Eye 6-in-1 Smart HUB Docking Station Grey (CAHUB-J0G) , Dalkovy ovladac k otevreni vrat

Tesla SMART ZigBee Hub

Detail

Centrální jednotka Tesla Smart ZigBee Hub pro správu chytré domácnosti ZigBee. Kompatibilní s mobilní aplikací Tesla Smart pro Android i iOS a platformou Tuya, připojení Wi-Fi 2,4 GHz pro připojení ZigBee zařízení s domácí Wi-Fi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART ZigBee Hub , Baseus mechanical eye 6-in-1 smart hub docking station grey (cahub-j0g)

Tesla Smart ZigBee Hub

Tesla Smart ZigBee Hub
Detail

Správa celého domuJe až těžké uvěřit, že se tolik možností ukrývá v tak malém a stylovém přístroji. ZigBee Smart Hub Vám usnadní jakoukoli práci, do které jej zapojíte a pomůže Vám proměnit Váš dům v chytrou domácnost budoucnosti. ZigBee vládne všemuZigBee je protokol, pomocí kterého jsou prvky chytré domácnosti Tesla ovládány a spravovány. Je velmi stabilní, rychlý a spolehlivý. Zařízení ZigBee Smart Hub je pak jakousi chytrou základnou pro tento protokol, která má za úkol dohlížet na ostatní přístroje, jako jsou například pohybové senzory. Spolu s nimi pak umožňuje různé automatizace. Chytrá domácnost, chytří asistentiPropojit ZigBee Smart Hub s chytrými asistenty není vůbec žádný problém. Ať už se jedná o Amazon Alexu nebo o Google Assistant, přístroj je kompatibilní s oběma. Stačí si jen nainstalovat aplikaci do Vašeho iOS nebo Android telefonu či tabletu a rázem můžete začít ovládat svou domácnost i za pomoci hlasu. Má celý dům v merkuZařízení, které používají technologii ZigBee se mimo stabilitu a bezpečnost můžou pyšnit i velmi dobrým dosahem. Jeho dosah je až 50 metrů a Vy tak díky tomu dokážete ovládat každý kout Vaší chytré domácnosti. Pro komunikaci s Vaším chytrým telefonem využívá Wi-Fi připojení. Technické parametry:Připojení: Wi-Fi (2,4 GHz)Kompatibilní OS: Android, iOSDosah: 50mProvozní teplota: -10°C - +4°CZdroj napájení: DC, 5V, 1ARozměry: 64,7 x 64,7 x 11,6 mmHmotnost: 108gAplikace: Tesla Smart app for Android and iOSJazyk aplikace: CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE, EN (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart ZigBee Hub , Tellur wifi smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá

IN pohon vrat SW300

Detail

Sada pohonu pro dvoukřídlové brány: max.délka křídla 3 m, max. váha křídla 300 kg. Masivní kovová ramena s výkonným motorem. Kvalitní pístový pohon je bezúdržbový, prachotěsný a mimořádně tichý. Možnost ovládání přes mobilní aplikaci, nastavení měkkého startu, nastavení síly (citlivosti) pro každý pohon zvlášť, nastavení automatického zavírání, možnost připojení až 120 dálkových ovladačů. Napájení 220V/24V. (mall.cz)

Podobné produkty ako IN pohon vrat SW300 , Otevirani vrat

IN pohon vrat AR250

Detail

Sada pákového pohonu pro dvoukřídlové brány: max.délka křídla 2,5 m, max. váha křídla 250 kg. Přenos síly z převodovky je řešen tak, aby byl maximálně tichý. Možnost ovládání přes mobilní aplikaci, nastavení měkkého startu, nastavení síly (citlivosti) pro každý pohon zvlášť, nastavení automatického zavírání, možnost připojení až 120 dálkových ovladačů. Napájení 220V/24V. (mall.cz)

Podobné produkty ako IN pohon vrat AR250 , Tellur wifi smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá (tll331171)

Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub

Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub
Detail

Tesla Smart RJ45 Zigbee HubZigBee umožňuje vzájemnou komunikaci mezi prvky chytré domácnosti, které protokol ZigBee používají. Protokol ZigBee vytvoří síť a právě ZigBee Smart Hub se v ní stane základnou pro všechny ostatní přístroje, které podporují protokol ZigBee. Ovládání Smart ZigBee Hub je možné aplikací Tesla Smart Technická specifikace:Dosah: 120m (otevřený prostor)Napájení: Napájecí kabel typu CProvozní teplota: -10°C - +55°CProvozní prostředí: UvnitřProvozní vlhkost: 10% - 90% relativní vlhkostRozměry: 90 x 84,5 x 19,5 mmAplikace: Tesla Smart app pro Android a iOSJazyk: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE, UA, RU (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub , Tapo h100 smart iot hub (tapo h100)

Tesla Smart ZigBee Hub (TSL-GW-GT01ZG)

Tesla Smart ZigBee Hub (TSL-GW-GT01ZG)
Detail

Centrální jednotka sloužící k osvětlení, vytápění, elektroinstalace, zabezpečení, ovládání oken, dveří, vrat, ovládání domácnosti a ostatní, připojení pomocí ZigBee a Ethernet, komunikace přes Tuya, kompatibilní s Android a iOS, ovládání v češtině a angličtině, napájení ze sítě Centrální jednotka Tesla Smart ZigBee HubChystáte se jít s dobou a vložit ovládání osvětlení, vytápění, vypínačů, zabezpečení a dalších prvků v rámci ekosystému vaší domácnosti do rukou chytré řídicí jednotce? Tesla Smart ZigBee Hub bude skvělou volbou. Její kompaktní rozměry a elegantní design perfektně zapadnou do každého interiéru, neméně vás však nadchnou její funkce. Díky komunikační technologii ZigBee a vestavěné Wi-Fi propojí centrální jednotka Tesla Smart ZigBee Hub router a všechna vaše ZigBee smart zařízení. Překvapením není ani široká kompatibilita - s operačním systémem Android a iOS a bezplatnou aplikací Tesla Smart a samozřejmě také osobními asistenty Google Home a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart ZigBee Hub (TSL-GW-GT01ZG) , Polep garážových vrat

Tapo H100 Smart IoT Hub (Tapo H100)

Tapo H100 Smart IoT Hub (Tapo H100)
Detail

Centrální jednotka sloužící k vytápění, zabezpečení a ovládání domácnosti, připojení pomocí Rádiové vlny, kompatibilní s Android a iOS, ovládání v češtině a angličtině, napájení ze sítě Centrální jednotka Tapo H100 Smart IoT HubZajistí nepřetržité připojení začleněných zařízení Bezdrátový protokol s nízkým výkonem Ekosystém Tapo – připojte až 64 chytrých zařízení (senzorů, chytrých tlačítek, TRV) Spolupracuje s chytrými senzory TapoFunguje i jako domovní zvonek s možností nastavení vyzváněcího tónu Seznamte se s vašímcentrem chytré domácnostiCentrální jednotka s funkcí domovního zvonkuTapo H100 Smart IoT Hub Pokrytí celé domácnostiFunguje i při výpadku internetuChytrý alarmDomovní zvonek19 vyzváněcích tónů Až 64 zařízení Bezdrátové připojení s nízkou spotřebouPlug & Play Bezdrátové připojení s nízkou spotřebouTapo H100 Smart IoT Hub se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tapo H100 Smart IoT Hub (Tapo H100) , Automaticke zavirani vrat

IN pohon pro garážová vrata L80

Detail

Sada pohonu pro garážová vrata: max. váha 80 kg. Vybaven bezpečnostním zařízením, které automaticky zastaví pohyb v případě jakékoliv překážky. Nastavení síly pro zavírání a otevírání vrat. Možnost mechanického otevírání v případě výpadku elektrického proudu (mall.cz)

Podobné produkty ako IN pohon pro garážová vrata L80 , Immax neo lite smart ovládání garážových vrat a automatických bran, wifi (07706l)

IN pohon pro posuvná vrata SL600

Detail

Sada pohonu pro posuvná vrata: max.délka 8 m, max. váha 600 kg. Pevné celokovové zpracování a redukční motor s vestavěnou elektronikou. Nízká hlučnost a silný počáteční točivý moment. Kvalitní pístový pohon skvěle odolává klimatickým vlivům. Řídící deska s ochranou proti přetížení. Možnost ovládání přes mobilní aplikaci, mnoho nastavitelných režimů, možnost připojení až 120 dálkových ovladačů. Napájení 230 V. (mall.cz)

Podobné produkty ako IN pohon pro posuvná vrata SL600 , Choetech 7-in-2 usb-c multiport adapter (hub-m14)

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub
Detail

Product: USB-C 7-in-1 HubPart number: 4X90V55523 Jeden kábel, sedem možností: Jednoduché pripojenie k externému displeju až 4K rozlíšenia * s rozhraním HDMI, tri zariadenia USB-A a napájanie USB-C - to všetko prostredníctvom jediného kábla USB-C v minimalistickom dizajne. V závislosti od mnohých faktorov, ako je napríklad schopnosť spracovania periférnych zariadení, atribútov súborov a ďalších faktorov súvisiacich s konfiguráciou systému a prevádzkových prostredí, sa skutočná rýchlosť prenosu pomocou rôznych konektorov USB tohto zariadenia líši a bude pomalšia, ako sú definované rýchlosti prenosu údajov : 5 Gbit / s pre 3.1 Gen1 (3.0)HDMI: podpora až 3840*2160@60Hz Docking Interface: USB-C portExpand Ports: 2 x USB3.0 1 x USB2.01 x HDMI 1.41 x TF Card Reader 1 x SD Card Reader 1 x USB-C Charging Port, nabíjanie notebookuMax Power Consumption: 15W Podporovaný OS: Windows 10Podpora PXE boot: nie Fyzické zabezpečenie: nieOchrana pred prepätím: áno Hot Plug: áno Farebné prevedenie: Iron Grey Hardvérové požiadavky: Pri používaní rozbočovača bez sieťového adaptéra musí port USB C prenosného počítača podporovať 5V / 3A Rozmery a hmotnosť: 24.7cm x 4.96cm x 1.3cm / 0.092kg Rozmery a hmotnosť balenia: 18.1x9.2x2.8cm / 0.122kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Lenovo USB-C 7-in-1 Hub , Baseus harmonica five-in-one hub adapter, grey (cahub-k0g)

Smart centrální jednotka MOES BM-HUB WiFi Tuya

Smart centrální jednotka MOES BM-HUB WiFi Tuya
Detail

NakupteSmart centrální jednotka MOES BM-HUB WiFi Tuyaz kategorieDům a zahrada > Domácnost > SMART chytrá domácnost > SMART chytré ovládací a řídicí jednotkyza299.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Smart centrální jednotka MOES BM-HUB WiFi Tuya , Feeltek portable 6 in 1 usb-c hub, gray (hcm006apww2f)

Tesla SMART Bundle Basic (3x termostatická hlavice + Hub)

Detail

Tesla Smart Bundle Basic obsahující 3 termostatické hlavice a centrální jednotku ZigBee Hub. Pro inteligentní vytápění radiátory včetně vzdáleného řízení, rychlá změna teploty přímo na hlavici i dálkové bezdrátové ovládání pomocí doprovodné mobilní aplikace Tesla Smart. Bezdrátové připojení ZigBee IEEE, prázdninový režim, automatický a manuální režim, ecorežim, offset teploty, detekce otevřeného okna pro dosažení úspor, automatizace závislá na poloze a další funkce. Snadná instalace, kompatibilní s ventily M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Bundle Basic (3x termostatická hlavice + Hub) , Choetech 12-in-1 usb-c multiport adapter (hub-m26)

Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub (TSL-GW-GT03ZG)

Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub (TSL-GW-GT03ZG)
Detail

Centrální jednotka sloužící k osvětlení, vytápění, elektroinstalace, zabezpečení, ovládání oken, dveří, vrat, ovládání domácnosti a ostatní, připojení pomocí WiFi 2,4 GHz a ZigBee, komunikace přes Tuya, kompatibilní s Android a iOS, ovládání v češtině a angličtině, napájení ze sítě Centrální jednotka Tesla Smart RJ45 ZigBee HubChystáte se jít s dobou a vložit ovládání osvětlení, vytápění, vypínačů, zabezpečení a dalších prvků v rámci ekosystému vaší domácnosti do rukou chytré řídicí jednotce? Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub bude skvělou volbou. Její kompaktní rozměry a elegantní design perfektně zapadnou do každého interiéru, neméně vás však nadchnou její funkce. Díky komunikační technologii ZigBee a konektoru RJ45 propojí centrální jednotka Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub router a všechna vaše ZigBee smart zařízení. Překvapením není ani široká kompatibilita - s operačním systémem Android a iOS a bezplatnou aplikací Tesla Smart.Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub (TSL-GW-GT03ZG) , Feeltek portable 4 in 1 usb-c hub, silver (hcm004apww2f)

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub (4X90V55523)

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub (4X90V55523)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 3 USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ks HDMI HDMI 1.4, power delivery 65 W Je pro vás standardní výbava konektorů nedostačující? Replikátor portů Lenovo zaručí nové, širší možnosti připojení a postará se o lepší pracovní efektivitu a komfort. K rozhraním, kterého u tohoto modelu můžete využít, pak patří USB, HDMI a USB C. Lze u něj počítat také s rychlým nabíjením Power Delivery, které disponuje výkonem 65 W. Dá se k němu připojit jeden monitor ve 4K rozlišení. Významné vlastnosti replikátoru portů Lenovo USB-C 7-in-1 Hub Zaručí nové možnosti připojení počítače či notebooku Chlubí se standardem pro rychlé nabíjení Power Delivery Jedná se o originální příslušenství značky Lenovo (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenovo USB-C 7-in-1 Hub (4X90V55523) , Feeltek portable 8 in 1 usb-c hub, gray (hbc008zzc201)

Tesla SMART Bundle Basic 2 (2x hlavice + Zigbee Hub)

Detail

Tesla Smart Bundle Basic 2 obsahující 2 termostatické hlavice TV100 a centrální jednotku ZigBee Hub. Pro inteligentní vytápění radiátory včetně vzdáleného řízení, rychlá změna teploty přímo na hlavici i dálkové bezdrátové ovládání pomocí doprovodné mobilní aplikace Tesla Smart. Bezdrátové připojení ZigBee IEEE, prázdninový režim, automatický a manuální režim, ecorežim, offset teploty, detekce otevřeného okna pro dosažení úspor, automatizace závislá na poloze a další funkce. Snadná instalace, kompatibilní s ventily M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Bundle Basic 2 (2x hlavice + Zigbee Hub) , Choetech all in one multifunction docking station black (hub-m21)

IN pohon pro 2-křídlová vrata SW250

Detail

Sada pohonu pro dvoukřídlové brány: max.délka křídla 2,5 m, max. váha křídla 220 kg. Masivní celokovová ramena s výkonným motorem. Kvalitní pístový pohon je bezúdržbový, prachotěsný a mimořádně tichý. Možnost ovládání přes mobilní aplikaci, nastavení měkkého startu, nastavení síly (citlivosti) pro každý pohon zvlášť, nastavení automatického zavírání, možnost připojení až 120 dálkových ovladačů. Napájení 220V/24V. (mall.cz)

Podobné produkty ako IN pohon pro 2-křídlová vrata SW250 , Tesla smart bundle basic (3x valve + hub) (tsl-bndl-basic)

IN pohon pro 2-křídlová vrata SW220AL

Detail

Sada pohonu pro dvoukřídlové brány: max.délka křídla 2,2 m, max. váha křídla 180 kg. Pevná hliníková ramena s výkonným motorem. Kvalitní pístový pohon je bezúdržbový, prachotěsný a mimořádně tichý. Možnost ovládání přes mobilní aplikaci, nastavení měkkého startu, nastavení síly (citlivosti) pro každý pohon zvlášť, nastavení automatického zavírání, možnost připojení až 120 dálkových ovladačů. Napájení 220V/24V. (mall.cz)

Podobné produkty ako IN pohon pro 2-křídlová vrata SW220AL , Ovladac vrat 433 92 mhz

IN Dálkový ovladač k pohonu vrat (553020)

IN Dálkový ovladač k pohonu vrat (553020)
Detail

Dálkové ovládání k modelu L-80 Vytratil se vám ovladač pro pohon vrat? Problém snadno vyřeší dálkový ovladač IN, který byl navržen speciálně pro model L-80. Plně nahradí původní ovladač modelu L-80. IN ovladač obsahuje 2 tlačítka pro manipulaci a karabinu pro upevnění například ke klíčům. Klíčové vlastnosti dálkového ovladače IN k pohonu vratDálkový ovladač IN plně nahradí původní ovladač pohonu vratOvladač byl navržen pro model L-80Karabinka pro upevnění zabrání ztrátě IN ovladače (alza.cz)

Podobné produkty ako IN Dálkový ovladač k pohonu vrat (553020) , Choetech 4-in-1 usb-c to hdmi adapter (hub-m13)

SWISSTEN USB-C HUB 8-IN-1 ALUMINIUM 44040103

Detail

8v1 USB-C HUB nabízí možnost připojení až 8 zařízení pomocí USB-C konektoru. Swissten USB-C HUB 8-IN-1 (USB-C PD, HDMI 4K, LAN RJ45, 3× USB 3.0, SD, MICRO SD) Aluminium 44040103 dává k dispozici 3× USB 3.0, 1× USB-C, 1× HDMI a 1× RJ45. Nechybí čtečka microSD a SD karet. Elegantní konstrukce z pevného hliníku je robustní. (mall.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN USB-C HUB 8-IN-1 ALUMINIUM 44040103 , Feeltek jet glass 6 in 1 usb-c hub, black (hbc006jgc106)

SWISSTEN USB-C HUB 4-IN-1 ALUMINIUM 44040101

Detail

4v1 USB-C HUB nabízí možnost připojení až 4 zařízení pomocí USB-C konektoru. Swissten USB-C HUB 4-IN-1 (4× USB 3.0) Aluminium 44040101 dává k dispozici 4× USB 3.0. Elegantní konstrukce z pevného hliníku je robustní, ale stylová. (mall.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN USB-C HUB 4-IN-1 ALUMINIUM 44040101 , Feeltek jet glass 7 in 2 usb-c hub, black (hbc007jgc106)

Ugreen Dual USB-C HUB 5 in 1 (50984)

Ugreen Dual USB-C HUB 5 in 1 (50984)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, další konektory: 1RJ-45 , 1 ksUSB-C , 1 ksHDMI , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 1, power delivery 100 W Multifunkční 5 v 1rozbočovač UgreenS rozbočovačem Ugreen můžete nejen rozšířit svůj počítač o další porty USB, RJ45, HDMI, ale také získáte možnost napájení PD o síle až 100 W. Snadno dokáže nabít váš notebook nebo třeba tablet. Díky dvěma portům USB 3.2 Gen 1 získáte rychlost přenosu dat až 5 Gbps a zpětnou kompatibilitu s USB 2.0. Jeho hliníková skořepina zaručuje dobrý rozptyl tepla. RYCHLOST5 Gbps ROZHRANÍ2× USB A, 1× USB C, RJ45, HDMI POWER DELIVERY100 W Podporuje rychlé nabíjeníDíky rozbočovači Ugreen budete nahrávat filmy během několika vteřin. Umožní vám připojit současně několik zařízení jako klávesnici, myš, flash disk, tiskárnu nebo pevný disk. K tomu zvládne ještě nabít vaše zařízení pomocí PD až 100 W.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen Dual USB-C HUB 5 in 1 (50984) , Choetech 11 in 1 usb-c multiport docking station (hub-m20)

Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC)

Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC)
Detail

Sada pro vytápění chytrá programovatelná, sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na radiátor, kompatibilní s Tuya, týdenní a denní programování, připojení přes WiFi a ZigBee, fungování Přes centrální jednotku, kompatibilní s ventily typu RA, RAV, RAVL a M30, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v češtině Chytrá termostatická hlavice Tesla Smart Thermostatic ValveOblíbili jste si vymoženosti chytrých domácností? Termostatická hlavice Tesla Smart Thermostatic Valve vám tedy doma rozhodně nesmí chybět. Šetřete energii bez úbytku vašeho komfortu. Tesla Smart Thermostatic Valve reaguje na změny ve vaší domácnosti, takže pozná, když třeba začnete větrat a spotřebu energie přizpůsobí. Nastavit si můžete i program Eco nebo prázdniny, při kterém termostatická hlavice ví, že nejste doma a třeba jen místnosti příležitostně prohřeje. Ovládat hlavici můžete jednoduše využitím tlačítek, popř. v mobilní aplikaci a dokonce ji lze nechat pracovat zcela... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC) , Feeltek portable 5 in 1 usb-c hub, silver / gray (hcm005apww2f)

Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub, gray (HBC008ZZC201)

Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub, gray (HBC008ZZC201)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1RJ-45 , 1 ksUSB-C , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ksSD , 1 ksHDMI , 1 ksD-Sub DE-15 (VGA) , power delivery 100 W Replikátor portů Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub disponuje dvěma porty USB-A 3,2 Gen 2, přes které lze současně přenášet data či dobíjet mobilní zařízení. K internetu se připojíte přes RJ-45 port a naleznete zde i slot pro SD kartu. Nechybí ani HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz a VGA s rozlišením až 1080P@60Hz, ale... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub, gray (HBC008ZZC201) , Faber in-nova smart x a60 (305.0554.579)

Choetech 12-in-1 USB-C Multiport Adapter (HUB-M26)

Choetech 12-in-1 USB-C Multiport Adapter (HUB-M26)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru Thunderbolt 3, další konektory: 2 USB-A USB 2.0, 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 2 ksHDMI , 1 ksTF , 1 ksD-Sub DE-15 (VGA) , power delivery 100 W Replikátor portůChoetech 12-in-1 USB-C Multiport AdapterŽe váš notebook nemá dostatek konektorů? Rozšiřte své možnosti s Choetech 12-in-1 USB-C Multiport Adapter. K vašemu zařízení se jednoduše připojí pomocí USB-C konektoru a umožní vám tak využít například dva HDMI konektory, další USB a USB-C porty nebo třeba slot na SD kartu. Bez problému zapojíte i ethernetový kabel. Choetech 12-in-1 USB--C Multiport Adapter disponuje také standardem pro rychlé dobíjení Power Delivery s výkonem 100 W. VÝSTUPUSB-C VERZE12 v 1 RYCHLÉ NABÍJENÍPower Delivery - 100 W Klíčové vlastnostireplikátoru portů Choetech 12-in-1 USB-C Multiport... (alza.cz)

Podobné produkty ako Choetech 12-in-1 USB-C Multiport Adapter (HUB-M26) , K 5 smart control (1.324-650.0)

Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub, gray (HCM006APWW2F)

Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub, gray (HCM006APWW2F)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1RJ-45 , 1 ksUSB-C , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ksSD , 1 ksHDMI , power delivery 100 W Replikátor portů Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub disponuje dvěma porty USB-A 3,2 Gen 2, přes které lze současně přenášet data či dobíjet mobilní zařízení. K internetu se připojíte přes RJ-45 port a naleznete zde i slot pro SD kartu. Nechybí ani HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz, ale zaručeně největší předností tohoto replikátoru je USB-C... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub, gray (HCM006APWW2F) , Orico 3 in 1 mini usb hub bílý (mini-u32-wh-bp)

Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub, silver (HCM004APWW2F)

Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub, silver (HCM004APWW2F)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1HDMI , 1 ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ks USB-A USB 2.0, 1 ksUSB-C , power delivery 100 W Replikátor portů Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub disponuje portem USB-A 3,2 Gen 1 a USB-A 2.0, přes které lze současně přenášet data či dobíjet mobilní zařízení. Nechybí ani HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz, ale zaručeně největší předností tohoto replikátoru je USB-C konektor s funkcí rychlého nabíjení PD s výkonem až 100 W. Replikátor Feeltek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub, silver (HCM004APWW2F)

Baseus Harmonica Five-in-one HUB Adapter, Grey (CAHUB-K0G)

Baseus Harmonica Five-in-one HUB Adapter, Grey (CAHUB-K0G)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, další konektory: 2 USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ksSD , 1 ksMicroSD , 1 ks USB-C Skvělý doplněkpro váš MacBookRozšiřte možnosti svého notebooku pořízením USB hubu Baseus Harmonica Five-in-one, který vám přidá k dispozici dalších pět portů. Kromě toho si vás získá nádherným provedením z hliníku a vesmírně šedé barvě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! PROVEDENÍhliník + plast BARVAvesmírně šedá ČTEČKA KARETSD a TF Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Včetně čtečky paměťových karetBaseus Harmonica disponuje 2× USB 3.2, 1× USB-C (PD) a 1× microSD / TF čtečkou paměťových karet. Nechybí ani indikační kontrolka. Tento hub je ideálním doplňkem pro MacBook Air, MacBook Pro, Huawei MateBook, Xiaomi Mi NoteBook. Stačí volný USB-C portK připojení k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus Harmonica Five-in-one HUB Adapter, Grey (CAHUB-K0G)

CHOETECH 7-In-2 USB-C Multiport Adapter (HUB-M14)

CHOETECH 7-In-2 USB-C Multiport Adapter (HUB-M14)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru Thunderbolt 3, další konektory: 2 USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ks HDMI HDMI 1.4, 1 ksUSB-C , 1 ksSD , 1 ksMicroSD , 1 ks USB-C Thunderbolt 3 Replikátor portůChoetech 7-in-2 USB-C Multiport AdapterŽe váš notebook nemá dostatek konektorů? Rozšiřte své možnosti s Choetech 7-in-2 USB-C Multiport Adapter. K vašemu zařízení se jednoduše připojí pomocí USB-C konektoru a umožní vám tak využít například HDMI konektor, další USB a USB-C porty nebo třeba slot na SD kartu. Choetech 7-in-2 USB-C Multiport Adapter disponuje také standardem pro rychlé dobíjení Power Delivery s výkonem 100 W. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! VÝSTUPUSB-C VERZE7 v 2 RYCHLÉ NABÍJENÍPower Delivery - 100 W Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klíčové vlastnostireplikátoru portů Choetech 7-in-2 USB-C Multiport... (alza.cz)

Podobné produkty ako CHOETECH 7-In-2 USB-C Multiport Adapter (HUB-M14)

Choetech All in One Multifunction Docking Station Black (HUB-M21)

Choetech All in One Multifunction Docking Station Black (HUB-M21)
Detail

Dokovací stanice - konektory, power delivery 100 W Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Dokovací stanice15 v 1 pro Windows i MacDokovací stanice Choetech značně rozšíří možnosti vašeho notebooku. Je kompatibilní s operačními systémy Windows i Mac OS. Kombinuje v sobě 15 portů. K dispozici je 3× HDMI, VGA, 4× USB, 2× USB–C, USB–C PD, DC, 3,5mm jack a RJ45. Dokovací stanice Thunderbolt 3 zvládne zapojit až 11 zařízení současně. V balení najdete také napájecí adaptér a dva kabely USB–C. PŘENOSOVÁ RYCHLOST5 Gbps RYCHLOST INTERNETU1 000 Mbps POWER DELIVERY100 W Propojte 4 monitory se stanicí ChoetechDokovací stanice Choetech podporuje až čtyři externí monitory. K dispozici je několik režimů zobrazení v kombinací se zrcadlením obrazovek. Oceníte snadné zprovoznění pomocí funkce Plug & Play. Stačí zapojit a začít... (alza.cz)

Podobné produkty ako Choetech All in One Multifunction Docking Station Black (HUB-M21)

Feeltek Portable 9 in 2 USB-C Hub, gray (HCM009APWW2F)

Feeltek Portable 9 in 2 USB-C Hub, gray (HCM009APWW2F)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 2HDMI , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ksSD , 1 ksMicroSD , 1 ksRJ-45 , 2 ksUSB-C , power delivery 100 W Replikátor portů Feeltek Portable 9 in 2 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš MacBook? Zrcadlit obraz na další monitor ve 4K rozlišení? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Portable 9 in 2 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes dvojitý USB-C konektor. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Portable 9 in 2 USB-C Hub disponuje dvěma porty USB-A 3,2 Gen 1, přes které lze současně přenášet data či dobíjet mobilní zařízení. K internetu se připojíte přes RJ-45 port a naleznete zde i slot pro SD či MicroSD kartu. Nechybí ani dva HDMI konektory pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz, ale zaručeně největší předností tohoto replikátoru je USB-C konektor s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Portable 9 in 2 USB-C Hub, gray (HCM009APWW2F)

Tesla Smart Bundle Basic 2 (2x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC2)

Tesla Smart Bundle Basic 2 (2x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC2)
Detail

Termostat programovatelný, napájený bateriemi, plánování a podsvícený displej (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Bundle Basic 2 (2x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC2)

Smart ovladač garážových vrat IMMAX NEO 07706L ZigBee Tuya

Smart ovladač garážových vrat IMMAX NEO 07706L ZigBee Tuya
Detail

Chytré WiFi ovládání garážových vrat a automatických bran IMMAX NEO SMART ZIGBEE 3.0 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Smart ovladač garážových vrat IMMAX NEO 07706L ZigBee Tuya

Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub, black (HBC006JGC106)

Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub, black (HBC006JGC106)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1USB-C , 1 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ksSD , 1 ksMicroSD , 1 ksHDMI , 1 ks Jack 3.5 mm Replikátor portů Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub disponuje portem USB-A 3,2 Gen 2, slotem na SD a MicroSD kartu, 3,5mm jack konektorem a nechybí ani HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz, ale zaručeně největší předností tohoto replikátoru je USB-C konektor s funkcí rychlého nabíjení PD s výkonem až 100 W.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub, black (HBC006JGC106)

Choetech 4-In-1 USB-C to HDMI Adapter (HUB-M13)

Choetech 4-In-1 USB-C to HDMI Adapter (HUB-M13)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru Thunderbolt 3, další konektory: 1 USB-A USB 2.0, 1 ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 1 ksHDMI , 1 ksJack 3.5 mm , power delivery 60 W Chtěli byste rozšířit základní výbavu konektorů u svého počítače? Replikátor portů Choetech rozšíří možnosti připojení a postará se o lepší pracovní efektivitu a komfort. Rozhraní, která se u tohoto modelu nacházejí USB, HDMI, USB C, Jack, Jack 3,5mm a Jack - Female. Můžete u něj také počítat se standardem pro rychlé nabíjení Power Delivery, které disponuje maximálním výkonem až 60 W. Dovolí vám k sobě připojit jeden monitor ve 4K rozlišení. Důležité vlastnosti replikátoru portů Choetech 4-In-1 USB-C to HDMI Adapter Nabídne nové možnosti připojení počítače či notebooku Disponuje standardem pro rychlé nabíjení Power Delivery Pro jeho výrobu byl zvolen materiál, jímž je kov a hliník Jedná se o alternativní příslušenství značky Choetech (alza.cz)

Podobné produkty ako Choetech 4-In-1 USB-C to HDMI Adapter (HUB-M13)

Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub, black (HBC007JGC106)

Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub, black (HBC007JGC106)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 2USB-C , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ksHDMI , 1 ksSD , 1 ks MicroSD Replikátor portů Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš MacBook? Zrcadlit obraz na další monitor ve 4K rozlišení? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes dvojitý USB-C konektor. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub disponuje dvěma porty USB-A 3,2 Gen 2, přes které lze současně přenášet data či dobíjet mobilní zařízení. Naleznete zde i slot pro SD či MicroSD kartu. Nechybí ani HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz, ale zaručeně největší předností tohoto replikátoru je USB-C konektor s funkcí rychlého nabíjení PD s výkonem až 100 W. Replikátor Feeltek je kombinací... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub, black (HBC007JGC106)

Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub, silver / gray (HCM005APWW2F)

Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub, silver / gray (HCM005APWW2F)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1 USB-A USB 2.0, 1 ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ksHDMI , 1 ksSD , 1 ks MicroSD Replikátor portů Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub disponuje portem USB-A 3,2 Gen 1 a USB-A 2.0, přes které lze současně přenášet data či dobíjet mobilní zařízení. Nechybí ani čtečka SD či MicroSD karet, a dokonce ani HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz. Replikátor Feeltek je vyroben z hliníkové slitiny, která účinně odvádí přebytečné teplo.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub, silver / gray (HCM005APWW2F)

CHOETECH 11 in 1 USB-C Multiport Docking Station (HUB-M20)

CHOETECH 11 in 1 USB-C Multiport Docking Station (HUB-M20)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), další konektory: 3 USB-A USB 3.2 Gen 1, 2 ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 1 ksJack 3.5 mm , 1 ksSD , 1 ksMicroSD , 1 ks HDMI HDMI 2.0, power delivery 100 W Replikátor portůChoetech 11-in-1 USB-C Multiport Docking StationŽe váš notebook nemá dostatek konektorů? Rozšiřte své možnosti s Choetech 11-in-1 USB-C Multiport Docking Station. K vašemu zařízení se jednoduše připojí pomocí USB-C konektoru a umožní vám tak využít například dva HDMI konektory, další USB a USB-C porty nebo třeba slot na SD kartu. Bez problému zapojíte i ethernetový kabel. Choetech 11-in-1 USB-C Multiport Docking Station disponuje také standardem pro rychlé dobíjení Power Delivery s výkonem 100 W. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! VÝSTUPUSB-C VERZE11 v 1 RYCHLÉ NABÍJENÍPower Delivery - 100 W Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako CHOETECH 11 in 1 USB-C Multiport Docking Station (HUB-M20)

IN WIFI dálkový ovladač (553032)

IN WIFI dálkový ovladač (553032)
Detail

Dálkové ovládání - připojení pomocí WiFi, k pohonům vrat IN Pro pohodlné ovládání pohonů vrat zde pro vás máme připraveno dálkové ovládání IN WIFI. Je kompatibilní s plovoucími kódy pohonů IN řady SW a SL a také s pohony s pevným kódem. S dálkovým ovladačem IN WIFI se propojíte s mobilní aplikací a budete vrata ovládat z mobilního telefonu odkudkoliv. Navíc můžete přidat další uživatele, kteří budou mít přístup k otevírání vrat. To se vám může hodit například, když budete na dovolené. Dálkový ovladač IN WIFI funguje na Wi-Fi 2,4 GHz a frekvenci 433,92 MHz. Jeho dosah činí až 100 m. Klíčové vlastnosti dálkového ovladače IN WIFIDálkový ovladač IN WIFI komunikuje s plovoucími kódy pohonů IN řady SW a SL a také s pohony s pevným kódemLze jej propojit s mobilní aplikací pro Android i iOSOvládejte vrata odkudkolivPřidávejte další uživateleDálkové ovládání IN WIFI využívá Wi-Fi 2,4 GHzFunguje na frekvenci 433,92 MHz (alza.cz)

Podobné produkty ako IN WIFI dálkový ovladač (553032)

Feeltek Jet Glass 8 in 1 USB-C Lego Hub, black (HBC008JGC106)

Feeltek Jet Glass 8 in 1 USB-C Lego Hub, black (HBC008JGC106)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 2 USB-C USB 3.2 Gen 2, 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ksSD , 1 ksMicroSD , 1 ksHDMI , 1 ks Jack 3.5 mm Replikátor portů Feeltek Jet Glass 8 in 1 USB-C Lego Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Jet Glass 8 in 1 USB-C Lego Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní a získáte i možnost Qi bezdrátového nabíjení pro vaše Apple Watch nebo pro mobilní telefon, který tuto funkci podporuje. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Jet Glass 8 in 1 USB-C Lego Hub disponuje dvěma porty USB-A 3,2 Gen 2, slotem na SD a MicroSD kartu, 3,5mm jack konektorem a nechybí ani HDMI konektor pro přenos videa v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Jet Glass 8 in 1 USB-C Lego Hub, black (HBC008JGC106)

ORICO 3 IN 1 MINI USB HUB bílý (MINI-U32-WH-BP)

ORICO 3 IN 1 MINI USB HUB bílý (MINI-U32-WH-BP)
Detail

USB Hub - připojení pomocí USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A male, USB-A female, 2× USB 2.0, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), napájení skrze USB, materiál plast, bílá barva Nedostačuje vám konektorová výbava vašeho počítače či notebooku? USB hub Orico nadstaví původní možnosti propojení a také vám nabídne lepší komfort při práci. USB hub poskytne spojení skrze konektor USB-A ve standardu USB 3.2 Gen 1. Napájení je klasické přes USB port. Na výrobu USB hubu byl použitý kvalitní plast. Barva USB hubu Orico je bílá. Hlavní vlastnosti USB hubu ORICO 3 IN 1 MINI USB HUB bílý USB hub Orico vám nabídne možnost doplnění konektorů vašeho počítače K počítači jej připojíte díky USB-A Napájení probíhá přes USB port Výrobním materiálem USB hubu je plast Doplňuje jej bílá barva Konektorová výbava: 1× USB-A male konektor USB 3.2 Gen 1 1× USB-A female konektor USB 3.2 Gen 1 2× USB-A female konektor USB 2.0 (alza.cz)

Podobné produkty ako ORICO 3 IN 1 MINI USB HUB bílý (MINI-U32-WH-BP)

Tellur WiFi Smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá (TLL331171)

Tellur WiFi Smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá (TLL331171)
Detail

Spínač (alza.cz)

Podobné produkty ako Tellur WiFi Smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá (TLL331171)

Xtorm USB-C Hub 4-in-1 Braided Cable 60 W PD XC203

Detail

Praktický USB hub dovoluje nabíjet až čtyři USB zařízení zároveň. Xtorm USB-C Hub 4-in-1 Braided Cable 60 W PD XC203 obsahuje 2× USB port , 1× USB-C port s podporou Power Delivery a výkonem až 60 W a 1× HDMI s přenosem 4K / 30 Hz. Díky odolnému hliníkovému designu potěší nejen milovníky designu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xtorm USB-C Hub 4-in-1 Braided Cable 60 W PD XC203

Feeltek Mega-Dock 3-Monitor 11 in 1 USB-C Hub, gray (HBC011ZZC206)

Feeltek Mega-Dock 3-Monitor 11 in 1 USB-C Hub, gray (HBC011ZZC206)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1RJ-45 , 1 ksUSB-C , 2 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 2 ks USB-A USB 2.0, 1 ksSD , 1 ks MicroSD Replikátor portů Feeltek Mega-Dock 3-Monitor 11 in 1 USB-C Hub Potřebujete více konektorů pro váš notebook? Chcete ukládat soubory z telefonu na flash disk anebo přenášet 4K video přímo z telefonu do televize? Tohle je jen zlomek z toho, co dokážete s replikátorem portů Feeltek Mega-Dock 3-Monitor 11 in 1 USB-C Hub. K vašemu zařízení jej připojíte přes USB-C rozhraní. Široký výběr možnostíReplikátor portů Feeltek Mega-Dock 3-Monitor 11 in 1 USB-C Hub disponuje dvěma porty USB-A 3,2 Gen 2, dvěma USB-A 2.0, slotem na SD a MicroSD kartu a nechybí ani duální HDMI konektor pro přenos videa v rozlišení 4K@30Hz či VGA konektor s maximálním rozlišením 1080P@60Hz, ale zaručeně největší předností tohoto replikátoru je konektor... (alza.cz)

Podobné produkty ako Feeltek Mega-Dock 3-Monitor 11 in 1 USB-C Hub, gray (HBC011ZZC206)

AQARA Smart Home G2H Camera Hub IP kamera a řídící jednotka bílá, CH-H01

AQARA Smart Home G2H Camera Hub IP kamera a řídící jednotka bílá, CH-H01
Detail

AQARA Smart Home G2H Camera Hub IP kamera a řídící jednotka bílá Klíčové vlastnosti: Plná podpora HomeKit Secure Video: G2H plně podporuje Homekit Secure Video včetně end-to-end šifrování a dalších funkcí. Prošel přísnou certifikací Apple Homekit, aby zajistil nejvyšší standardy zabezpečení a lepší integraci s ostatními zařízeními Apple. Funkce rozbočovače: Připojte širokou škálu senzorů a ovladačů Aqara a užijte si domácí automatizaci a dálkové ovládání. Časová osa korelačních událostí a upozornění: U G2H, když jsou vaše senzory Aqara spuštěny událostí, bude to označeno na časové ose videa a budete moci vidět video upozornění. Širokoúhlý objektiv 140 ° a vysoké rozlišení 1080P: Uvidíte více díky širokoúhlému objektivu a vynikající kvalitě obrazu. Hardware fotoaparátu je speciálně nakonfigurován pro práci s HomeKit Secure Video. IR noční vidění: Jasný obraz v noci bez viditelného světla Obousměrné zvukové zprávy a videohovory na jedno kliknutí s podporou HomeKit: G2H může nejen odesílat video zprávy, ale také provádět okamžité hlasové hovory. S všesměrovým mikrofonem s potlačením šumu je snímací vzdálenost až 5 metrů a zvuk reproduktoru může dosáhnout 85 decibelů, což činí hlasový hovor jasnějším a komunikaci plynulejší. Rozpoznávání tváře AI: Díky rozpoznávání tváře na základě vaší knihovny iCloud můžete přijímat oznámení, když členové vaší rodiny dorazí domů. Zóny aktivity : Označte zóny, které nechcete sledovat, abyste se vyhnuli nepotřebným upozorněním. Několik způsobů instalace a snadné magnetické oddělení: Základna má zabudovaný silný magnet, který lze připevnit k povrchu kovových předmětů. Balení obsahuje železný držák na zeď, který podporuje několik způsobů instalace, jako je vodorovné umístění, připevnění na zeď nebo instalace pomocí otočení. Aqara G2H Camera Hub jsou dvě zařízení v jednom. Chytrá IP kamera sleduje prostor a upozorní na pohyby a dokáže zobrazit další Aqara zařízení i s jejich stavem. Natáčí video v rozlišení full HD v úhlu 140°. Kamera plně podporuje HomeKit Secure Video obsahující end-to-end šifrování a další funkce. Umožní vám také přímou komunikaci se zvukem i videm mezi kamerou a zařízením, s kterého ke kameře přistupujete. Chytrá AI detekce obličeje dokáže na základě iCloud knihovny rozeznat rodinné příslušníky. Lze také nastavit aktivní zóny, které chcete, aby kamera sledovala a dostávali jste jen upozornění, které potřebujete. Instalovat kameru lze několika způsoby. Magnetická základna umožní její snadné přichycení ke kovovým objektům. Samozřejmostí je také kovový držák, s kterým kameru přichytíte ke zdi, a to jak horizontálně, tak vertikálně. Aqara G2H Camera Hub je také centrální jednotkou pro připojení dalších Aqara zařízení a jejich následnou správu a nastavení různých scén. Ve sledovaném prostoru si lze zobrazit chytrá Aqara zařízení i s jejich stavem přímo ve videu v reálném čase. Zařízení může být připojeno až 64. Specifikace:** Model produktu: CH-H01 Rozlišení videa: 1080P Pozorovací úhel: 140 ° Vstupní výkon: 5V / 1A Spotřeba energie: 5 W (MAX) Bezdrátové připojení: Wi-Fi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz Místní úložiště: Micro SD karta (CLASS4 nebo vyšší, maximálně 32 G) Podporovaná zařízení: Android 4.0 nebo vyšší, iOS13.2 nebo vyšší Rozměry produktu: 82,4 × 56,5 × 50,5 mm (3,24 × 2,33 × 1,99 palce) Provozní teplota: -10 40 ° C (14 104 ° F) (patro.cz)

Podobné produkty ako AQARA Smart Home G2H Camera Hub IP kamera a řídící jednotka bílá, CH-H01

Orico USB-C Hub 6 in 1 Transparent, Power Delievery (WB-6RJ-GY-BP)

Orico USB-C Hub 6 in 1 Transparent, Power Delievery (WB-6RJ-GY-BP)
Detail

USB Hub - připojení pomocí USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), USB-C male, HDMI, USB-A, RJ-45 a USB-C female, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 1 × USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), externí napájení, funkce rychlého nabíjení Power Delivery, maximální hodnota Power Delivery 100 W, délka kabelu 100 mm, materiál kov a hliník, průhledná barva Multifunkční 6 v 1průhledný hubRozšiřte počet portů s dokovací stanicí ORICO, která vám nabídne rozhraní pro USB, HDMI i RJ45. Dokáže připojit externí počítačovou nabíječku pro nabíjení notebooku až do síly 100 W. Díky jejím kompaktním rozměrům si ji můžete vzít kamkoliv s sebou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! ROZHRANÍUSB, HDMI, RJ45 MATERIÁLhliník NAPÁJENÍ10cm integrovaný kabel Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sledujte filmy ve 4KTransparentní USB hub ORICO podporuje propojení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Orico USB-C Hub 6 in 1 Transparent, Power Delievery (WB-6RJ-GY-BP)
IN Přijímač k pohonům vrat (553018), IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553019), IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553036), IN Dálkový ovladač k pohonu vrat (553020), dalkovy ovladac k otevreni vrat, Baseus Mechanical Eye 6-in-1 Smart HUB Docking Station Grey (CAHUB-J0G), Tellur WiFi Smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá, otevirani vrat, Tellur WiFi Smart sada pro ovládání garážových vrat, bílá (TLL331171), Tapo H100 Smart IoT Hub (Tapo H100), polep garážových vrat, automaticke zavirani vrat, Immax NEO LITE Smart Ovládání garážových vrat a automatických bran, WiFi (07706L), CHOETECH 7-In-2 USB-C Multiport Adapter (HUB-M14), Baseus Harmonica Five-in-one HUB Adapter, Grey (CAHUB-K0G), Feeltek Portable 6 in 1 USB-C Hub, gray (HCM006APWW2F), Choetech 12-in-1 USB-C Multiport Adapter (HUB-M26), Feeltek Portable 4 in 1 USB-C Hub, silver (HCM004APWW2F), Feeltek Portable 8 in 1 USB-C Hub, gray (HBC008ZZC201), Choetech All in One Multifunction Docking Station Black (HUB-M21), Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub) (TSL-BNDL-BASIC), ovladac vrat 433 92 mhz, Choetech 4-In-1 USB-C to HDMI Adapter (HUB-M13), Feeltek Jet Glass 6 in 1 USB-C Hub, black (HBC006JGC106), Feeltek Jet Glass 7 in 2 USB-C Hub, black (HBC007JGC106), CHOETECH 11 in 1 USB-C Multiport Docking Station (HUB-M20), Feeltek Portable 5 in 1 USB-C Hub, silver / gray (HCM005APWW2F), FABER IN-NOVA SMART X A60 (305.0554.579), K 5 Smart Control (1.324-650.0), ORICO 3 IN 1 MINI USB HUB bílý (MINI-U32-WH-BP)