Icl landscaper pro® new grass 5kg (000214)

Produkt Icl landscaper pro® new grass 5kg (000214) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Icl landscaper pro® new grass 5kg (000214) upraviť a produkt hľadať znova.

ICL Landscaper Pro® New Grass 5kg (000214)

ICL Landscaper Pro® New Grass  5kg (000214)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné při zakládání trávníků či přesevech, aplikace březen - srpen, technologie obalování Poly-S řídí uvolňování dusíku, vysoký obsah fosforu pro tvorbu kořenů, hmotnost 5 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro New Grass je určeno k použití při zakládání trávníků či přesevech. Technologie obalování Poly-S řídí uvolňování dusíku, který zajišťuje vyvážený růst a optimální vývoj kořenů. Tvorbu kořenů podporuje rovněž vysoký obsah fosforu. Hnojivo je ve formě mini granulí, což umožní rovnoměrnou distribuci živin. Aplikuje se od března do srpna a působí 2-3 měsíce. Hnojivo ICL Landscaper Pro New Grass perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro New Grass 5 kgHnojivo určeno k použití při zakládání trávníků či přesevechTechnologie obalování Poly-S řídí uvolňování dusíku, který zajišťuje vyvážený růst a optimální vývoj kořenůTvorbu kořenů... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® New Grass 5kg (000214) , Icl landscaper pro® new grass 5kg (000214)

ICL Landscaper Pro® New Grass 15 Kg (50748)

ICL Landscaper Pro® New Grass 15 Kg (50748)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné při zakládání trávníků či přesevech, aplikace březen - srpen, technologie obalování Poly-S řídí uvolňování dusíku, vysoký obsah fosforu pro tvorbu kořenů, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro New Grass je určeno k použití při zakládání trávníků či přesevech. Technologie obalování Poly-S řídí uvolňování dusíku, který zajišťuje vyvážený růst a optimální vývoj kořenů. Tvorbu kořenů podporuje rovněž vysoký obsah fosforu. Hnojivo je ve formě mini granulí, což umožní rovnoměrnou distribuci živin. Aplikuje se od března do srpna a působí 2-3 měsíce. Hnojivo ICL Landscaper Pro New Grass perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro New Grass 15 kgHnojivo určeno k použití při zakládání trávníků či přesevechTechnologie obalování Poly-S řídí uvolňování dusíku, který zajišťuje vyvážený růst a optimální vývoj kořenůTvorbu kořenů... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® New Grass 15 Kg (50748) , Icl landscaper pro® new grass 15 kg (50748)

ICL Landscaper Pro® Spring & Summer 5kg (000213)

ICL Landscaper Pro® Spring & Summer 5kg (000213)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné pro trávník v jarních a letních měsících, živiny se uvolňují postupně, součástí přírodní minerál polyhalit, hmotnost 5 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro Spring & Summer je určeno k použití v jarních a letních měsících. Obsahuje živiny, které se uvolňují postupně, a zajišťují rychlou a silnou reakci a stálé dodávání živin po dobu 3 měsíců. Kromě toho je součástí hnojiva přírodní minerál polyhalit. Aplikuje se na jaře a v létě a působí 3 měsíce. Hnojivo ICL Landscaper Pro Spring & Summer perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro Spring & Summer 5 kgHnojivo určeno k použití v jarních a letních měsícíchObsažené živiny se uvolňují postupně a zajišťují rychlou a silnou reakciS přírodním minerálem polyhalitemHnojivo ICL Landscaper Pro Spring & Summer působí 3 měsíce Hmotnost: (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® Spring & Summer 5kg (000213) , Icl landscaper pro® spring & summer 5kg (000213)

ICL Landscaper Pro® All Round 5kg (000215)

ICL Landscaper Pro®  All Round 5kg (000215)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné po ošetření trávníku proti mechu a plevelům, aplikace březen - červen, obsahuje živiny pro růst a tvorbu kořenů a hořčík pro lepší zabarvení trávy, hmotnost 5 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro All Round je určené k použití po ošetření trávníku proti mechu a plevelům. Obsahuje živiny, které se uvolňují postupně, a zajišťují vyvážený růst a tvorbu kořenů. Kromě toho je jeho součástí hořčík zaručující lepší zbarvení trávy. Travní směs je ve formě mini granulí, což umožní rovnoměrnou distribuci. Aplikuje se od března do června a působí 4-5 měsíců. Travní směs ICL Landscaper Pro All Round perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti travní směsi ICL Landscaper Pro All Round 5 kgTravní směs určená k použití po ošetření trávníku proti mechu a plevelůmObsažené živiny zajišťují vyvážený růst a tvorbu kořenůHořčík zaručuje lepší zbarvení trávyTravní směs ICL... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® All Round 5kg (000215) , Icl landscaper pro® all round 5kg (000215)

ICL Landscaper Pro® Maintenance 15 Kg (50749)

ICL Landscaper Pro® Maintenance 15 Kg (50749)
Detail

Travní směs - granulované, pro udržované okrasné trávníky, živiny se uvolňují postupně v průběhu 2 - 3 měsíců, hořčík pro lepší zabarvení trávy, dusík pro zdravý růst, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro Maintenance je speciálně vyvinuto pro udržované okrasné trávníky. Obsažené živiny se uvolňují postupně v průběhu 2-3 měsíců a zajistí rychle viditelnou odezvu a dlouhodobě zdravé rostliny. Hnojivo obsahuje hořčík, který přispívá k lepšímu zbarvení, zatímco dusík stimuluje růst. Aplikuje se od března do srpna. ICL Landscaper Pro Maintenance perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro Maintenance 15 kgHnojivo vyvinuto pro udržované okrasné trávníkyObsažené živiny se uvolňují postupně v průběhu 2-3 měsícůZajistí rychle viditelnou odezvu a dlouhodobě zdravé rostlinyHořčík přispívá k lepšímu zbarvení, zatímco dusík stimuluje růstHnojivo ICL Landscaper... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® Maintenance 15 Kg (50749) , Icl landscaper pro® maintenance 15 kg (50749)

ICL Landscaper Pro® Pro Flora 15 Kg (50753)

ICL Landscaper Pro® Pro Flora 15 Kg (50753)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné pro obruby, keře, stromy a rostliny v nádobách či závěsných košících, aplikace březen - říjen, živiny se uvolňují postupně, pro bohaté květy a sytě zelené listy, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro Flora je určeno pro ošetření obrub, keřů, stromů, rostlin v nádobách či závěsných košících. Založeno je na renomované technologii Osmocote. Obsahuje živiny, které se uvolňují postupně a rovnoměrně v průběhu celé sezóny, a zajišťují zdravé a krásné květy. Kromě toho je jeho součástí hořčík, ten dodává listům sytě zelenou barvu. Hnojivo se aplikuje od března do října a působí 5-6 měsíců. Hnojivo ICL Landscaper Pro Flora nabízí rostlinám rovnoměrný růst a hojnost květů. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro Flora 15 kgHnojivo určeno pro ošetření obrub, keřů, stromů, rostlin v nádobách či závěsných košícíchZaloženo na renomované... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® Pro Flora 15 Kg (50753) , Icl landscaper pro® pro flora 15 kg (50753)

ICL Landscaper Pro® Stress Control 15 Kg (50750)

ICL Landscaper Pro® Stress Control 15 Kg (50750)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné pro trávník v letních a podzimních měsících po jeho provzdušňování, pomáhá překonat nepříznivé klimatické podmínky, živiny se uvolňují postupně, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro Stress Control pomáhá rostlinám překonat nepříznivé klimatické podmínky. Posiluje přímo buňky rostlin a zvyšuje v nich obsah živin. Obsahuje dusík, který se uvolňuje postupně. Kromě toho je součástí hnojiva draslík, který zpevňuje buněčnou stěnu a přispívá k regulaci vody v rostlině. Hnojivo tak zajistí rovnoměrný růst rostlin a ochranu proti nepříznivým vlivům. Aplikuje se v létě a na podzim, a to ideálně po provzdušňování, jako je aerifikace dutými hroty, propichování či skarifikace, a působí 2-3 měsíce. Hnojivo ICL Landscaper Pro Stress Control připraví trávník na nepříznivé klimatické podmínky. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro Stress Control 15... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® Stress Control 15 Kg (50750) , Icl landscaper pro® full season 15 kg (50747)

ICL Landscaper Pro® All Round 15 Kg (999768)

ICL Landscaper Pro® All Round 15 Kg (999768)
Detail

Trávníkové hnojivo - granulované, k použití po ošetření trávníku proti mechu a plevelům, aplikace březen - červen, obsahuje živiny pro růst a tvorbu kořenů a hořčík pro lepší zabarvení trávy, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro All Round je určená k použití po ošetření trávníku proti mechu a plevelům. Obsahuje živiny, které se uvolňují postupně, a zajišťují vyvážený růst a tvorbu kořenů. Kromě toho je její součástí hořčík zaručující lepší zbarvení trávy. Travní směs je ve formě mini granulí, což umožní rovnoměrnou distribuci. Aplikuje se od března do června a působí 4-5 měsíců. Travní směs ICL Landscaper Pro All Round perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro All Round 15 kgTravní hnojivo určené k použití po ošetření trávníku proti mechu a plevelůmObsažené živiny zajišťují vyvážený růst a tvorbu kořenůHořčík zaručuje lepší zbarvení trávyTravní směs ICL... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® All Round 15 Kg (999768) , Icl landscaper pro® stress control 15 kg (50750)

ICL Landscaper Pro® Full Season 15 Kg (50747)

ICL Landscaper Pro® Full Season 15 Kg (50747)
Detail

Travní směs - granulované, pro celoroční použití, živiny se uvolňují postupně v průběhu 8 - 9 měsíců, aplikace březen - srpen, pro vyvážený růst a tvorbu kořenů, hořčík pro lepší zabarvení trávy, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro Full Season je určeno pro celoroční použití. Obsahuje živiny, které se uvolňují postupně, a zajišťují vyvážený růst a tvorbu kořenů. Kromě toho je jeho součástí hořčík zaručující lepší zbarvení trávy. Trávník se stane odolným proti plevelům a mechu. Hnojivo se aplikuje od března do srpna a působí 8-9 měsíců. Vhodné je jeho použití také v kombinaci s přípravkem Pre-Winter. ICL Landscaper Pro Full Season perfektně vyživí váš trávník. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro Full Season 15 kgHnojivo určeno pro celoroční použitíObsažené živiny zajišťují vyvážený růst a tvorbu kořenůHořčík zaručuje lepší zbarvení trávyTrávník se stane odolným proti... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® Full Season 15 Kg (50747) , Icl landscaper pro® shade special 15 kg (50751)

ICL Landscaper Pro® Shade Special 15 Kg (50751)

ICL Landscaper Pro® Shade Special 15 Kg (50751)
Detail

Travní směs - granulované, vhodné pro trávník bez přítomnosti slunečního svitu, aplikace březen - květen, obsahuje dusík pro stimulaci růstu, železo proti růstu mechu, živiny se uvolňují postupně, hmotnost 15 kg Dlouhodobě působící hnojivo ICL Landscaper Pro Shade Special je speciálně vyvinuto pro trávníky, kterým se nedostává slunečního svitu. Půda po jeho aplikaci zadržuje živiny a rostliny jimi postupně zásobuje v průběhu 6 týdnů. Kromě toho se trávník po zimě snadněji obnovuje. Obsahuje železo, které zajistí sytě zelenou trávu a současně zabraňuje růstu mechu, zatímco dusík stimuluje růst. Hnojivo se aplikuje od března do května. ICL Landscaper Pro Shade Special perfektně vyživí váš trávník a rostliny. Klíčové vlastnosti hnojiva ICL Landscaper Pro Shade Special 15 kgHnojivo určeno pro trávníky bez přítomnosti slunečního svituPůda po jeho aplikaci zadržuje živiny a rostliny jimi postupně zásobuje v... (alza.cz)

Podobné produkty ako ICL Landscaper Pro® Shade Special 15 Kg (50751) , Lékařská vazelína 5kg

Rohnson HEPA filtr R-1214Hepa pro R-1214

Rohnson HEPA filtr R-1214Hepa pro R-1214
Detail

Rohnson HEPA filtr R-1214Hepa pro R-1214 HEPA filtr k vysavači R-1214 Cyclone Force slouží k odstranění polétavého prachu, roztočů, mikrobů, plísní, alergenů a bakterií. Filtr je omyvatelný, případné nečistoty je možné také vysát. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Rohnson HEPA filtr R-1214Hepa pro R-1214 , Sunlu pla 5kg roll bílá (pla 5kg roll white )

RAVAK TD 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070070)

RAVAK TD 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070070)
Detail

Vodovodní baterie - vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? Myslete také na design vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Baterie je podomítková, tedy umístěná do zdi na montážní těleso, díky čemuž získáte více volného prostoru. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu RAVAK TD 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box Vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítková varianta pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK TD 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070070) , Avicentra pisek pro ptaky 1 5kg

RAVAK FL 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box (X070124)

RAVAK FL 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box (X070124)
Detail

Vodovodní baterie - sprchová a vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, stříbrná barva Rekonstruujete svou koupelnu a sháníte nové vybavení? Myslete také na design vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Mimo vany ji lze využít i pro sprchové kouty. Podomítková baterie je umístěná do zdi na montážní těleso, čímž získáte více volného místa kolem. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Hlavní vlastnosti produktu RAVAK FL 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box Sprchová a vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítková varianta pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiál: mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Délka sprchové hadice činí 0 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK FL 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box (X070124) , Duvo+ podestýlka pro hlodavce sláma 5kg (5414365076016)

RAVAK CR 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box (X070057)

RAVAK CR 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box (X070057)
Detail

Vodovodní baterie - vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? Myslete také na design vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Baterie je podomítková, tedy umístěná do zdi na montážní těleso, díky čemuž získáte více volného prostoru. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Zásadní přednosti produktu RAVAK CR 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box Vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítkové provedení pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK CR 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-box (X070057) , Toro assort 5kg (264110)

RAVAK FL 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070123)

RAVAK FL 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070123)
Detail

Vodovodní baterie - sprchová a vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, stříbrná barva Potřebujete nové vybavení do vaší rekonstruované koupelny? K nezanedbatelným prvkům patří také design vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Tuto baterii využijete kromě vany i pro sprchový kout. Část podomítkové baterie je umístěna do zdi na montážní těleso, tudíž získáte více prostoru kolem. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Výrobním materiálem je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu RAVAK FL 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box Sprchová a vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítkové provedení pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiál - mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Délka sprchové hadice činí 0 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK FL 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070123) , Granule hills ud 5kg

RAVAK CR 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070056)

RAVAK CR 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070056)
Detail

Vodovodní baterie - vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Rekonstruujete koupelnu a hledáte nové vybavení? Nezapomeňte také na design vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Podomítková baterie je umístěná do zdi na montážní těleso, čímž získáte více volného místa kolem. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Výrobním materiálem je mosaz. Klíčové přednosti produktu RAVAK CR 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box Vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítková varianta pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Výrobním materiálem je mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK CR 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-box (X070056) , Kiki max menu rabbit pro králíky 5kg (8420717305144)

RAVAK TD F 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box (X070137)

RAVAK TD F 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box (X070137)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, sprchová a vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho sprchového koutu. Sprchová vodovodní baterie RAVAK je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Výrobce tuto baterii určil i pro umyvadlo nebo vanu. Podomítková baterie se umisťuje do zdi, díky čemuž získáte spoustu volného prostoru kolem. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Výrobním materiálem je mosaz. Klíčové vlastnosti produktu RAVAK TD F 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box Umyvadlová, sprchová a vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK TD F 066.00 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box (X070137) , Duvo+ luční seno 5kg (5414365075989)

RAVAK TD F 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box (X070136)

RAVAK TD F 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box (X070136)
Detail

Vodovodní baterie - sprchová a vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Rekonstruujete svou koupelnu a sháníte nové vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Výrobce tuto baterii určil jak pro vanu, tak sprchový kout. Baterie je podomítková, tedy umístěná do zdi, díky čemuž získáte více volného prostoru. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Hlavní vlastnosti produktu RAVAK TD F 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box Sprchová a vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítková varianta pro získání většího prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiál: mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK TD F 065.00 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box (X070136) , Limara seno 150l 5kg (8595196202908)

RAVAK CL 066.00 Podomítková sprchová baterie bez přepínače pro R-box (X070089)

RAVAK CL 066.00 Podomítková sprchová baterie bez přepínače pro R-box (X070089)
Detail

Vodovodní baterie - vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, nerezová barva Rekonstruujete svou koupelnu a sháníte nové vybavení? Myslete také na design vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Baterie je podomítková, její část je tedy umístěna ve zdi na montážní těleso, díky tomu máte více prostoru kolem. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Hlavní vlastnosti produktu RAVAK CL 066.00 Podomítková sprchová baterie bez přepínače pro R-box Vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítkové provedení pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiál - mosaz Pro montážní otvor o průměru 35 mm Délka sprchové hadice činí 0 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK CL 066.00 Podomítková sprchová baterie bez přepínače pro R-box (X070089) , Arsenal chrom 2 5kg 25mm

RAVAK TD F 065.20 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box, černá (X070158)

RAVAK TD F 065.20 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box, černá (X070158)
Detail

Vodovodní baterie - pákové ovládání, klasický styl, černá barva Podomítková baterie se umisťuje do zdi, díky čemuž získáte spoustu volného prostoru kolem. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. V balení najdete také montážní těleso. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je kov. Zásadní vlastnosti produktu RAVAK TD F 065.20 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box, černá Klasický styl Podomítková varianta pro získání většího prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiál - kov V balení najdete i montážní těleso Barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK TD F 065.20 Podomítková baterie s přepínačem pro R-Box, černá (X070158) , Banquet kuchynska vaha 5kg culinaria

RAVAK TD F 066.20 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box, černá (X070159)

RAVAK TD F 066.20 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box, černá (X070159)
Detail

Vodovodní baterie - pákové ovládání, klasický styl, černá barva Baterie je podomítková, takže ji umístíte do zdi a získáte tak více volného místa. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Balení obsahuje i montážní těleso. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je kov. Klíčové vlastnosti produktu RAVAK TD F 066.20 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box, černá Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiálem je kov Balení obsahuje také montážní těleso Barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK TD F 066.20 Podomítková baterie bez přepínače pro R-Box, černá (X070159) , Cinka aerobik soft 2x0 5kg

RAVAK CL 065.00 Podomítková vanová/ sprchová baterie s přepínačem pro R-box (X070088)

RAVAK CL 065.00 Podomítková vanová/ sprchová baterie s přepínačem pro R-box (X070088)
Detail

Vodovodní baterie - vanová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, stříbrná barva Potřebujete nové vybavení do vaší rekonstruované koupelny? Myslete také na vzhled vaší vany. Vanová vodovodní baterie RAVAK poslouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Podomítková baterie je umístěná do zdi na montážní těleso, čímž získáte více volného místa kolem. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Hlavní přednosti produktu RAVAK CL 065.00 Podomítková vanová/ sprchová baterie s přepínačem pro R-box Vanová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Podomítková varianta pro uchycení k montážnímu tělesu Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Pro montážní otvor o průměru 40 mm Délka sprchové hadice činí 0 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK CL 065.00 Podomítková vanová/ sprchová baterie s přepínačem pro R-box (X070088) , Bewit® prawtein® pro no (3502000010000025)

R-Spekt Termo návlek na 5kg PB láhev

R-Spekt Termo návlek na 5kg PB láhev
Detail

Termo návlek R-SPEKT je výhradně určen pro uložení 5kg propan-butanové láhve standardní velikosti o přibližných rozměrech 480x235mm. Rozměr samotného termo návleku je cca 530 x 290 mm (výška x průměr). Termo návlek R-SPEKT je výhradně určen pro uložení 5kg propan-butanové láhve standardní velikosti o přibližných rozměrech 480x235mm. Rozměr samotného termo návleku je cca 530 x 290 mm (výška x průměr). Tento termo návlek spolehlivě udržuje teplotu obsaženého plynu uvnitř PB láhve a napomáhá tak udržet plyn uvnitř PB láhve ve stabilním stavu při kolísavých okolních teplotních podmínkách. Povrch všech základních materiálů je zcela omyvatelný a dno je navíc vyrobeno z velmi odolného PVC materiálu. Tlumící vnitřní materiál je speciální typ pěnového polyetylenu, který napomáhá udržet uvnitř návleku stabilní teplotu. Reflexní vnitřní vrstva navíc odráží sálavé teplo zpět do prostoru a tím zvyšuje tepelně izolační parametry výrobku. Otvor v horní části návleku se pohodlně uzavírá pomocí stahovací šňůry s PVC pojistkou a celý návlek přesně kopíruje tvary 5kg propan-butanové láhve. Barevné provedení: přírodní khaki design s výrazným logem R-SPEKT limited edition Materiálové složení: 100% voděodolný polyamid s PU zátěrem / voděodolný pěnový polyetylen / voděodolná reflexní metalická polyetylenová fólie Rozměry návleku: 53 x 29cm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako R-Spekt Termo návlek na 5kg PB láhev , hms nku05 5kg (17-41-041)

Bella Baby Happy New Born 2-5kg 42 ks

Bella Baby Happy New Born 2-5kg 42 ks
Detail

Bella Baby Happy New Born 2-5kg 42 ks Jednorázové plenky Happy Newborn byly vytvořeny speciálně pro miminka v prvních měsících života. Jsou určeny pro kojence o hmotnosti 2 až 5 kg. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bella Baby Happy New Born 2-5kg 42 ks , Bohata zahrada travni smes sport 5kg

Náušnice kreole 332-185-000214 1.20g

Náušnice kreole 332-185-000214 1.20g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náušnice kreole 332-185-000214 1.20g , Fitforce plb 5kg 25mm nakladaci kotouc

Náušnice kreole 332-185-000214 1.25g

UNV TR-UP08-A-IN adaptér pro montáž na sloup nutno s TR-WE45-IN pro ř. IPC6xx, TR-UP08-A-IN

UNV TR-UP08-A-IN adaptér pro montáž na sloup nutno s TR-WE45-IN pro ř. IPC6xx, TR-UP08-A-IN
Detail

Uniview TR-UP08-A-IN Držák pro montáž PTZ Dome kamery řady IPC6xx na sloup, nutno použít s TR-WE45-IN. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Materiál: ocel Rozměry: 215 x 175 x 60 mm Hmotnost: 1470 g Barva: bílá Kompatibilita: PTZ dome kamery Uniview řady IPC6xx (patro.cz)

Podobné produkty ako UNV TR-UP08-A-IN adaptér pro montáž na sloup nutno s TR-WE45-IN pro ř. IPC6xx, TR-UP08-A-IN , Brother 5kg černé - 25mm (05-cw5-25)

Textilní autokoberce Vopi Scania R NEW (řidič + spolujezdec)

Textilní autokoberce Vopi Scania R NEW (řidič + spolujezdec)
Detail

Textilní autokoberce Carfit vyšší jakosti pro vůz Scania R NEW se vyrábějí na zakázku oproti Vaší objednávce. Doba dodání je cca 2 týdny. Autokoberce je možné zhotovit v různých barevných variantách: černé šedé tmavě šedé světle béžové Spodní strana autokoberců je zpevněna granulátem. Autokoberec řidiče je v místě pod patou zesílen dvojitou vrstvou a je tak chráněn proti prošlapání. Použitý kobercový materiál je všívaný střižený koberec, který má gramáž 650g/m2. Tloušťka koberce je 7 mm.Textilní autokoberce Carfit dodáváme také ve výrazně sytých barvách, které ocení nejeden fanoušek tuningu aut. Kromě tradičních barev uvedených výše lze koberce také zhotovit v těchto barvách: světle modré tmavě modré červené Všechny textilní koberce jsou kolem obšity barevnou chemlonovou tkaninou. Obšití je možné vybrat až z 20 různých barev. Stejně jako okraj autokoberců je obšita i zesílená část pod patami řidiče. Detailnější obrázek vzorníku obšití naleznete ve fotogalerii výše na stránce. Fixace Fixace jsou zpravidla součástí koberců. V případě, že vůz nemá fixační systém z výroby, autokoberce jsou bez fixací.Pokud váháte, jestli je pro vás vhodnější autokoberec Perfectfit střední jakosti nebo Carfit, který má jakost vyšší, můžete si je porovnat v tomto článku. Oba typy jsme zde přehledně popsali, abychom usnadnili Vaše rozhodování. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Textilní autokoberce Vopi Scania R NEW (řidič + spolujezdec) , Isaprio rainbow grass pro huawei p40 pro (raigra-tpu3_p40pro)

Přívěsek se syntetickými kameny 246-588-000214 1.40g

Přívěsek se syntetickými kameny 246-588-000214 1.30g

Přívěsek se syntetickými kameny 246-588-000214 1.35g

Přívěsek se syntetickými kameny 246-588-000214 1.35g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Přívěsek se syntetickými kameny 246-588-000214 1.35g

Náušnice se syntetickými kameny 336-588-000214 2.95g

Náušnice se syntetickými kameny 336-588-000214 2.95g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náušnice se syntetickými kameny 336-588-000214 2.95g

Náušnice se syntetickými kameny 336-588-000214 2.90g

Náušnice se syntetickými kameny 336-588-000214 2.90g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náušnice se syntetickými kameny 336-588-000214 2.90g

Náramek se syntetickými kameny 166-258-000214-0000

Náramek se syntetickými kameny 166-258-000214-0000
Detail

Stylový a elegantní, takový je tento dámský náramek. Stříbrnému kroužku vévodí křížek vykládaný bílými kameny, který ve světě módy byl, je a bude vždy in. Vyzkoušejte, jak bude slušet právě Vám. (klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek se syntetickými kameny 166-258-000214-0000

Sunlu PLA 5kg roll bílá (PLA 5kg roll white )

Sunlu PLA 5kg roll bílá (PLA 5kg roll white )
Detail

Filament - materiál PLA, průměr 1,75 mm s tolerancí 0,02 mm, hmotnost 5 kg Filament Sunlu PLA roll je zárukou profesionálních výsledků, splňuje totiž ty nejvyšší nároky na 3D tisk. Vyznačuje se především dokonalým barevným podáním a v neposlední řadě je dodáván s tolerancí průměru 0,02 mm. Ve srovnání s tradičními PLA materiály je tento filament od společnosti Sunlu upraven tak, aby během tisku byl maximálně kompaktní a nedocházelo k jeho deformacím. Sunlu PLA filament je kompatibilní s většinou 3D tiskáren na našem trhu a lze zpracovat již od 200 °C. Vhodný je především pro tisk uměleckých děl a je rovněž ekologický a biologicky odbouratelný. Klíčové vlastnosti filamentu Sunlu PLA 5 kg roll bílá Filament ideální pro 3D tisk s profesionálními výsledkyS dokonalým barevným podáním a tolerancí průměru 0,02 mmTeplota zpracování je 200-230 °C Filament Sunlu PLA o průměru 1,75 mmKompatibilní s většinou 3D tiskáren na našem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sunlu PLA 5kg roll bílá (PLA 5kg roll white )

LIFEFIT 5kg

LIFEFIT 5kg
Detail

Toto ocelové závaží LIFEFIT 5kg je určeno pro všechny typy posilovacích činek s průměrem osy 30 mm. Povrch kotouče je opatřen speciální vrstvou se zvýšenou odolností proti korozi. Specifikace: kvalitní ocelové závaží o váze 5kg speciální povrchová úprava se zvýšenou odolností proti vlhkosti průměr kotouče 21,4cm šířka kotouče 28mm průměr otvoru pro tyč: 30 mm cena za 1 kus (patro.cz)

Podobné produkty ako LIFEFIT 5kg

Plastin - 5kg

Plastin - 5kg
Detail

Doplňkové minerální krmivo pro prasata, psy a drůbež (krmeni.cz)

Podobné produkty ako Plastin - 5kg

New Space Opera 2 - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois

New Space Opera 2 - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois
Detail

New Space Opera 2 - to je devatenáct nových a u nás dosud nevydaných příběhů, které znovu přinášejí barvitá dobrodružství z dalekého i blízkého vesmíru. Opět jde o povídky, jež tvoří samotné jádro žánru science fiction a jistě nezklamou žádného z jeho příznivců. Kdo by si ostatně nechal ujít dramatické výpravy do dosud neprozkoumaných oblastí, v nichž se krása pojí s všudypřítomným nebezpečím a jediná chyba vás může stát to nejcennější - život. Nouze nebude ani o setkání s mimozemskými druhy a opomenout nelze ani vesmírné bitvy, záhadné artefakty a řadu dalších atraktivních motivů, bez nichž by se správná space opera jednoduše neobešla. Proslulá editorská dvojice Gardner Dozois a Jonathan Strahan skvělým způsobem navázala na úspěch antologie New Space Opera a stejně jako u předchozího svazku, si i tentokrát po zásluze odnesla prestižní ocenění Locus pro nejlepší antologii daného ročníku. Na stránkách této knihy se navíc neobjevuje žádný z přispěvatelů předchozího výběru, naopak jde o zcela novou skupinu spisovatelů, ačkoli jejich věhlas ani kvalita odvedené práce není o nic menší, což ostatně dokazuje i cena Hugo, nejvyšší žánrové ocenění, pro jednu ze zde publikovaných prací. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako New Space Opera 2 - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois

Medicinbal HMS NKU05 5kg

Medicinbal HMS NKU05 5kg
Detail

Medicinbal HMS NKU05 je vyroben z hrubé a pevné gumy vyplněné pískem. Díky úchytům jde o kombinaci medicinbalu a činky. Medicinbal NKU je pomůcka k procvičení celého těla, trénink s ním zlepšuje koordinaci, zvyšuje pohyblivost a buduje sílu. Model NKU najde své využití během rozcviček a při funkčním nebo kordinačním tréninku. Své uplatnění najde také při rehabilitaci. Medicinbal NKU dodáváme ve škále od 3 do 10-ti kilogramů. Parametry: Materiál: guma, písek Váha míče: 5 kg Průměr míče: 27 cm Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicinbal HMS NKU05 5kg

ARSENAL pogumovaný 5kg - 25mm

ARSENAL pogumovaný 5kg - 25mm
Detail

Pogumovaný kotouč ARSENAL 5 kg k setu jednoručních činek DB-3031. Parametry: Průměr: 22 cm Materiál: Litina Barva: Černá Váha: 5 kg Šířka: 2,7 cm Průměr otvoru: 25 mm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ARSENAL pogumovaný 5kg - 25mm

KOTOUČ ADIDAS 25mm 5kg

KOTOUČ ADIDAS 25mm 5kg
Detail

KOTOUČ ADIDAS 25mm 5 kg Materiál: litina Váha: 5 kg Průměr otvoru kotouče: 25 mm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako KOTOUČ ADIDAS 25mm 5kg

ACRA litina 5kg - 25mm

ACRA litina 5kg - 25mm
Detail

Závaží k činkám 1 x 5 kg, průměr otvoru 25 mm. Vnější průměr kotouče je 21,5 cm, šíře závaží 2,5 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA litina 5kg - 25mm

ACRA chrom 5kg - 25mm

ACRA chrom 5kg - 25mm
Detail

Závaží k činkám chromované, 1 x 5 kg, s otvorem na osu o průměru 25mm. Vnější průměr kotouče je 20 cm, šíře závaží 2,8 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA chrom 5kg - 25mm

ACRA chrom 5kg - 30mm

ACRA chrom  5kg - 30mm
Detail

Závaží k činkám chromované, 1 x 5 kg, s otvorem na osu o průměru 30mm. Vnější průměr kotouče je 20 cm, šíře závaží 2,8 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA chrom 5kg - 30mm

Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg

Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg
Detail

Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg se schopností odskoku je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes často používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicinbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází k zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicinbal inSPORTline MB63 - 5kg je vhodný pro komerční i nekomerční účely, určené pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicinbal se schopností odskoku protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 5 kg průměr: 23 cm materiál: pryž možnost regulovat nahuštění (tvrdost a odskok) pumpičkou s jehlou (není součástí balení) vhodné pro posílení celého těla, rekonvalescenční účely určené pro komerční i nekomerční využití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg

Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg

Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg
Detail

Míč z pryže se schopností odskoku, s protiskluzovou povrchovou úpravou pro pevné držení, vhodné pro procvičení celého těla.. Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg se schopností odskoku je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes často používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicinbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází k zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicinbal inSPORTline MB63 - 5kg je vhodný pro komerční i nekomerční účely, určené pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicinbal se schopností odskoku protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 5 kg průměr: 23 cm materiál: pryž možnost regulovat nahuštění (tvrdost a odskok) pumpičkou s jehlou (není součástí balení) vhodné pro posílení celého těla, rekonvalescenční účely určené pro komerční i nekomerční využití (insportline.cz)

Podobné produkty ako Medicimbal inSPORTline MB63 - 5kg

Kočkolit Pussy Cat 5kg

Kočkolit Pussy Cat 5kg
Detail

Přírodní minerální podestýlka. Je vhodná jako podestýlka pro kočky a ostatní zvířata chované v domácnosti, výborně odstraňuje pachy a vlhkost, neznečišťuje srst ani tlapky. Má vysokou absorční schopnost tekutin a pachů. Váha: 5kg (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Kočkolit Pussy Cat 5kg

Váha kuchyňská ORION 5kg

Váha kuchyňská ORION 5kg
Detail

Váha kuchyňská ORION Koření (tipa.eu)

Podobné produkty ako Váha kuchyňská ORION 5kg

HMS Medicinbal NKU05 5kg

HMS Medicinbal  NKU05 5kg
Detail

Medicinbal HMS NKU05 je vyroben z hrubé a pevné gumy vyplněné pískem. Díky úchytům jde o kombinaci medicinbalu a činky. Medicinbal NKU je pomůcka k procvičení celého těla, trénink s ním zlepšuje koordinaci, zvyšuje pohyblivost a buduje sílu. Model NKU najde své využití během rozcviček a při funkčním nebo kordinačním tréninku. Své uplatnění najde také při rehabilitaci. Medicinbal NKU dodáváme ve škále od 3 do 10-ti kilogramů. Parametry: Materiál: guma, písek Váha míče: 5 kg Průměr míče: 27 cm Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS Medicinbal NKU05 5kg

Quatro tablety LAGUNA 5kg

Quatro tablety LAGUNA 5kg
Detail

NakupteQuatro tablety LAGUNA 5kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Bazény a příslušenství > Bazénová chemieza1599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Quatro tablety LAGUNA 5kg
ICL Landscaper Pro® New Grass 5kg (000214), ICL Landscaper Pro® New Grass 15 Kg (50748), ICL Landscaper Pro® Spring & Summer 5kg (000213), ICL Landscaper Pro® All Round 5kg (000215), ICL Landscaper Pro® Maintenance 15 Kg (50749), ICL Landscaper Pro® Pro Flora 15 Kg (50753), ICL Landscaper Pro® Full Season 15 Kg (50747), ICL Landscaper Pro® Stress Control 15 Kg (50750), ICL Landscaper Pro® Shade Special 15 Kg (50751), lékařská vazelína 5kg, Sunlu PLA 5kg roll bílá (PLA 5kg roll white ), avicentra pisek pro ptaky 1 5kg, DUVO+ Podestýlka pro hlodavce sláma 5kg (5414365076016), TORO ASSORT 5kg (264110), granule hills ud 5kg, Kiki Max menu Rabbit pro králíky 5kg (8420717305144), DUVO+ Luční seno 5kg (5414365075989), Limara Seno 150l 5kg (8595196202908), arsenal chrom 2 5kg 25mm, banquet kuchynska vaha 5kg culinaria, cinka aerobik soft 2x0 5kg, Bewit® Prawtein® Pro No (3502000010000025), HMS NKU05 5kg (17-41-041), bohata zahrada travni smes sport 5kg, fitforce plb 5kg 25mm nakladaci kotouc, DUVO+ Podestýlka pro hlodavce buková štěpka 6mm 5kg/20l (5414365076047), Brother 5kg černé - 25mm (05-CW5-25), iSaprio Rainbow Grass pro Huawei P40 Pro (raigra-TPU3_P40pro), iSaprio Rainbow Grass pro Huawei Y6s (raigra-TPU3_Y6s), iSaprio Rainbow Grass pro Honor 9S (raigra-TPU3_Hon9S)