Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený (403239)

Produkt Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený (403239) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený (403239) upraviť a produkt hľadať znova.

Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený (403239)

Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený (403239)
Detail

Pískoviště - dětské, dřevěné, s verandou a se stříškou, kryté, rozměry 15 × 66 × 82 cm (V׊×H) Písek se stal pro spoustu dětí od útlého věku velmi přitažlivým. Hra s pískem podpoří rozvoj fantazie a kreativity, zdokonalí jemnou motoriku a pomůže s vytvářením pozitivních vazeb s ostatními dětmi. Toužíte-li vaší ratolesti pořídit domů vlastní pískoviště, důkladně zvažte jeho výběr. Pískoviště tectake zabaví vaše děti na dlouhou dobu. Pro jeho výrobu bylo zvoleno dřevo, které spadá mezi jedny z nejoblíbenějších. Na vaší zahradě se tak bude dětské pískoviště skvěle vyjímat a hrát si v něm může více malých písečných architektů. Čtvercové pískoviště tectake se hodí ke hře pro děti od 2 let. Rozměry dělají 15 × 66 × 82 cm (vך×d). Zásadní přednosti pískoviště Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený Pískoviště rozvíjí fantazii a kreativitu vašich dětí během hry s pískem přímo u vás na zahradě Dřevěné pískoviště tectake podpoří přírodní vzhled zahrady Dětské... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hrací domeček s verandou a pískovištěm červený (403239) , Buddy toys domeček village červený

Hrací domeček s verandou a pískovištěm modrý (403245)

Hrací domeček s verandou a pískovištěm modrý (403245)
Detail

Pískoviště - dětské, dřevěné, s verandou a se stříškou, kryté, rozměry 15 × 66 × 82 cm (V׊×H) Spousta dětí miluje hru na písku a stavění báboviček a hradů. Hra s pískem podpoří rozvoj fantazie a kreativity, zdokonalí jemnou motoriku a pomůže s vytvářením pozitivních vazeb s ostatními dětmi. Pokud přemýšlíte, že své ratolesti pořídíte pískoviště, důkladně zvažte jeho výběr. Pískoviště tectake podpoří ve vašich dětech chuť hrát si doma na zahradě. Výrobce k jeho výrobě použil dřevo, které působí stylově a přináší punc nadčasovosti. Vaši zahradu tak dětské pískoviště obohatí o designový prvek a hrát si v něm může více malých stavitelů. Čtvercové pískoviště tectake je uzpůsobené pro hru dětí od 2 let. Rozměry jsou 15 × 66 × 82 cm (vך×d). Zásadní vlastnosti pískoviště Hrací domeček s verandou a pískovištěm modrý Pískoviště je stvořené pro hru s pískem na zahradě vašeho domu Dřevěné pískoviště tectake podpoří přírodní vzhled zahrady Dětské pískoviště s krytem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hrací domeček s verandou a pískovištěm modrý (403245) , Domeček pro panenky s nábytkem a skluzavkou (hrabz35319)

Hrací domeček s verandou a pískovištěm zelený (403240)

Hrací domeček s verandou a pískovištěm zelený (403240)
Detail

Pískoviště - dětské, dřevěné, s verandou a se stříškou, kryté, rozměry 15 × 66 × 82 cm (V׊×H) Spousta dětí si ráda hraje na písku již od útlého věku. Hra s pískem stimuluje nejen rozvoj fantazie a kreativity, ale zdokonaluje i jemnou motoriku a učí spolupráci s jinými dětmi. Pokud přemýšlíte o pískovišti pro svou ratolest, dobře zvažte, se kterým modelem rozhodně neuděláte chybu. Pískoviště tectake se stane místem, kam se děti budou rády vracet. Pro jeho výrobu bylo zvoleno dřevo, které má stále punc nadčasovosti. Dětské pískoviště tak skvěle zapadne do vaší zahrady a je dostatečně velké i pro více dětí. Čtvercové pískoviště tectake poskytne prostor pro hru dětem od 2 let. Rozměry dělají 15 × 66 × 82 cm (vך×d). Klíčové vlastnosti pískoviště Hrací domeček s verandou a pískovištěm zelený Pískoviště je stvořené pro hru s pískem na zahradě vašeho domu Dřevěné pískoviště tectake podpoří přírodní vzhled zahrady Dětské pískoviště s krytem ochrání písek před deštěm,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hrací domeček s verandou a pískovištěm zelený (403240) , Domeček na stromě plameňáci: navrhni a nalep domeček (8592257007717)

Pískoviště s verandou D9564 Dekorhome

Pískoviště s verandou D9564 Dekorhome
Detail

Dětské pískoviště s výsuvným domečkem, stříškou a verandou je to pravé pro zabavení vašich ratolestí na zahradě či terase. Pískoviště je vyrobeno z masivního smrkového dřeva a ošetřeno ekologicky nezávadnou vodou ředitelnou lazurou. Látkové zastřešení pískoviště nabízí ochranný UV faktor 50+ a chrání před lehkým mrholením. Podlahová rohož z odolného rouna podlahu izoluje, chrání ji od země a zajišťuje, že jemný písek zůstane čistý a suchý. Pro ochranu před vlhkostí nebo v noci lze celou verandu posunout přes pískoviště. Zaoblené hrany s kvalitními plastovými rohy zajišťují maximální bezpečnost při hře. Výhody produktu: - domeček na hraní 2 v 1 s pískovištěm a vysouvací verandou- kromě klasického pískoviště skvělý domeček na zahradu- veranda se dá přetáhnout přes pískoviště, aby bylo chráněno před navlhnutím- vyrobeno z ekologicky šetrného lazurovaného smrkového dřeva- vodoodpudivá látková střecha s UV ochranou 50+- stupnice ukazuje úroveň naplnění pískem v %- plnicí objem cca 320L- velká podlahová rohož izoluje a udržuje písek čistý- vhodné pro děti díky vysoce kvalitním plastovým rohům- snadná montáž a kvalitní návod Barva:přírodní smrk / antracit Materiál:masivní smrkové dřevo s ekologickou lazurou / plast / střecha + podložka: 100% polyester Rozměry celkové:šířka: 133 cmhloubka: 127 cmvýška: 137 cm Rozměry pískoviště:šířka: 95 cmhloubka: 95 cmvýška: 20 cmplnící objem: 320 l Hmotnost:25 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Pískoviště s verandou D9564 Dekorhome , Clementoni baby hrací stolek s kostkami a zvířátky

Pískoviště s verandou D9564 Dekorhome

Pískoviště s verandou D9564 Dekorhome
Detail

Dětské pískoviště s výsuvným domečkem, stříškou a verandou je to pravé pro zabavení vašich ratolestí na zahradě či terase. Pískoviště je vyrobeno z masivního smrkového dřeva a ošetřeno ekologicky nezávadnou vodou ředitelnou lazurou. Látkové zastřešení pískoviště nabízí ochranný UV faktor 50+ a chrání před lehkým mrholením. Podlahová rohož z odolného rouna podlahu izoluje, chrání ji od země a zajišťuje, že jemný písek zůstane čistý a suchý. Pro ochranu před vlhkostí nebo v noci lze celou verandu posunout přes pískoviště. Zaoblené hrany s kvalitními plastovými rohy zajišťují maximální bezpečnost při hře. Výhody produktu: - domeček na hraní 2 v 1 s pískovištěm a vysouvací verandou- kromě klasického pískoviště skvělý domeček na zahradu- veranda se dá přetáhnout přes pískoviště, aby bylo chráněno před navlhnutím- vyrobeno z ekologicky šetrného lazurovaného smrkového dřeva- vodoodpudivá látková střecha s UV ochranou 50+- stupnice ukazuje úroveň naplnění pískem v %- plnicí objem cca 320L- velká podlahová rohož izoluje a udržuje písek čistý- vhodné pro děti díky vysoce kvalitním plastovým rohům- snadná montáž a kvalitní návod Barva:přírodní smrk / antracit Materiál:masivní smrkové dřevo s ekologickou lazurou / plast / střecha + podložka: 100% polyester Rozměry celkové:šířka: 133 cmhloubka: 127 cmvýška: 137 cm Rozměry pískoviště:šířka: 95 cmhloubka: 95 cmvýška: 20 cmplnící objem: 320 l Hmotnost:25 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Pískoviště s verandou D9564 Dekorhome , Woody zahradní odpočívadlo se zasouvacím pískovištěm (8591864919024)

Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky (401028)

Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky (401028)
Detail

Dětský stan - s tunelem a s míčky, do pokoje a na zahradu, atypický tvar, od 3 let, s okénky, materiál kov a polyester, vícebarevný, rozměry 83 × 75 × 75 cm (V׊×D) Plánujete pořídit dítku zábavný dárek? V tom případě by vás mohl zaujmout dětský stan tectake. Potěší každé dítě, které má rádo schovávání a skrýše. Dětský stan je skvělým místem pro zábavu i snění vašich ratolestí. Rozvíjí samostatnost v jejich světě fantazie, kde na chvíli zapomenou na skutečně dění kolem nich. Tento stan je určený zejména do pokoje a na zahradu. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je kov a polyester. Rozměry dětského stanu tectake činí 83 × 75 × 75 cm (vך×h). Dětský stan s tunelem zařídí dětem nejen množství zábavy, ale je také úžasnou pomůckou k rozvíjení motoriky. Zásadní přednosti produktu Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky Dětský stan na hraní tectake vytvoří dítěti vlastní hrací koutek Tvar konstrukce: atypický Disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky (401028) , Hrací deka s hrazdou a ohrádkou 3v1 jumbo (773554130089)

Bing hrací velký domeček

Bing hrací velký domeček
Detail

Skládací domeček je perfektním dárkem pro malé fanoušky králíčka Binga. Sada obsahuje různá překvapení, jako jsou barevné figurky Bing a Flop a až 9 různých doplňků. Domeček má spoustu zábavných funkcí, interaktivních prvků a herních doplňků, přičemž každý pokoj skrývá neobyčejné překvapení. Bingův domeček rozvíjí dětskou fantazii a poskytne dětem skvělou zábavu na dlouhé hodiny. Děti tak mohou používat tuto krásnou sadu k vymýšlení nových dobrodružství pro svého oblíbeného králíčka nebo k přehrání scén ze seriálu o jeho dobrodružstvích. Hračky jsou navrženy tak, aby stimulovaly fantazii vašeho dítěte a zároveň mu pomohly rozvíjet manuální dovednosti v raném věku.Uvedený je rozměr balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bing hrací velký domeček , Přenosný domeček s držákem (772137010)

Bing Hrací domeček, 15 x 17,5 x 11,5 cm

Bing Hrací domeček, 15 x 17,5 x 11,5 cm
Detail

Malý skládací domeček králíčka Binga je perfektním dárkem pro každé dítě, zvláště pak pro malé fanoušky dobrodružství králíčka Binga, hrdiny kultovní série pro děti. Domeček vypadá jako ten, který můžete vidět v hitové televizní show. Pokud domeček dítě rozevře ocitne se přímo u králíčka Binga doma, díky obrázkům představující barevné vybavení bytu doplněné samostatným nábytkem. Součástí je i figurka králíčka Binga. Bingův domeček rozvíjí dětskou fantazii a poskytne dětem skvělou zábavu na dlouhé hodiny. Děti tak mohou používat tuto krásnou sadu k vymýšlení nových dobrodružství pro svého oblíbeného králíčka nebo k přehrání scén ze seriálu o jeho dobrodružstvích. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bing Hrací domeček, 15 x 17,5 x 11,5 cm , Dohany domeček s kytičkou (5998588114828)

Bing domeček hrací sada Pando

Bing domeček hrací sada Pando
Detail

Hrací sada v podobě otevíracího pokojíčku, který skýtá možnost pro hraní s pandou. Panda s příslušenstvím je vyrobena podle dětského seriálu Bing. Přednosti: rozvíjí fantazii a kreativitu sada je kombinovatelná s Bing vláčkem Obsah balení: otevíratelný domeček figurka, příslušenství Kupte dětem pohádkový domeček! Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: plast (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bing domeček hrací sada Pando , Tiny tukkins - domeček deluxe a 3 plyšáci s doplňky (603154030017)

Lionelo Hrací deka s domečkem AGNES

Detail

Hrací deka Agnes s domečkem můžete využití jako deku s rameny nebo jako dečku s domečkem. Měkká matrace izoluje Vaše dítě od chladu a barvičky pomáhají v rozvaji smyslů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lionelo Hrací deka s domečkem AGNES , Teddies hrací deka s hrazdou

LIONELO hrací deka s domečkem Agnes (5902581659200)

LIONELO hrací deka s domečkem Agnes (5902581659200)
Detail

Hrací deka - pro miminka, s ohrádkou, se závěsnými hračkami, s hrazdou, do pokoje, tepelně izolovaná a polohovací, materiál polyester, motiv zvířátka, rozměry 45 × 142 × 142 cm (V׊×D) Pestrobarevná hrací deka s domečkem LIONELO Agnes pro nejmenší děti nabízí příjemný prostor nejen pro hraní a odpočinek, ale i pro rozvoj koordinace, pohybové aktivity a stimulaci smyslů. Vyznačuje se velkým rozměrem, přičemž její část můžete zvednout a vytvořit tak příjemný domeček, ve kterém se bude dítě cítit bezpečně. Deka LIONELO Agnes je doplněné zavěšenými odnímatelnými hračkami. Děti upoutá atraktivním designem s veselými obrázky a výraznými pestrými barvami. Spodní část LIONELO Agnes je vyrobena ze silného, odolného a tepelně izolačního materiálu, který chrání před chladem. Dá se tak použít jak uvnitř, tak i venku. Díky měkké výplni je ležení na podložce maximálně komfortní. Klíčové vlastnosti hrací deky LIONELO AgnesVelká hrací deka... (alza.cz)

Podobné produkty ako LIONELO hrací deka s domečkem Agnes (5902581659200) , Baby mix hrací deka s hrazdou - lev a méďa (5902216911529)

Lionelo Hrací deka s domečkem AGNES - zánovní

Lionelo Hrací deka s domečkem AGNES - zánovní
Detail

Hrací deka Agnes s domečkem můžete využití jako deku s rameny nebo jako dečku s domečkem. Měkká matrace izoluje Vaše dítě od chladu a barvičky pomáhají v rozvaji smyslů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lionelo Hrací deka s domečkem AGNES - zánovní , Clementoni hrací deka s hrazdičkou a melodiemi - 7 aktivit (8005125172474)

Lionelo Hrací deka IMKE s balónky a domečkem

Detail

Hrací deka Imke s domečkem a s míčky možno využití jako deku s rameny a zároveň jako dečku s domečkem, do které si dítě může dát balónky, které jsou součástí balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lionelo Hrací deka IMKE s balónky a domečkem , Little dutch hrací deka s hrazdičkou květiny a motýli (8713291887176)

Fisher Price hrací dečka s domečkem se zvuky

Detail

Hrací dečka s domečkem od Fisher-Price® poskytne vašemu děťátku skvělé místo, kde může trávit aktivní čas a zažít spoustu zábavy. Tato elektronická hračka se světly a zvuky nejprve slouží jako bezpečné místo pro nejmenší, později je ideální pro hru na bříšku a snadno (bambule.cz)

Podobné produkty ako Fisher Price hrací dečka s domečkem se zvuky , Kik kx6176 hrací set luk s šípy a terčem (21703)

Woody Zahradní odpočívadlo se zasouvacím pískovištěm (8591864919024)

Woody Zahradní odpočívadlo se zasouvacím pískovištěm (8591864919024)
Detail

Pískoviště - dětské, dřevěné, s verandou a se stříškou, kryté, nepropustné, rozměry 143 × 125 × 120 cm (V׊×H) Přemýšlíte, čím zpestřit svým dětem pobyt venku? Určitě budou nadšeni, pokud jim pořídíte Woody zahradní odpočívadlo se zasouvacím pískovištěm. Skloubíte tak několik věcí, které si děti opravdu užijí. Hru na písku, vlastní dětský domeček, bunkr, nebo kuchyňku - záleží jen na fantazii vašich dětí, k čemu všemu využijí zakryté Woody zahradní odpočívadlo. Dospělí ocení praktickou stránku zahradního odpočívadla s pískovištěm. Nejen že lze s odpočívadlem popojet a zakrýt jím celou plochu pískoviště, zároveň může sloužit jako skvělá úschovna venkovních hraček a zahradního náčiní, nebo ho lze využít jako skvělé místo pro rodinné posezení. Ti kreativnější si mohou dřevěný povrch odpočívadla natřít či vyzdobit podle vlastní představivosti. Klíčové vlastnosti Woody zahradního odpočívadla se zasouvacím pískovištěmZahradní domeček s pískovištěm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Woody Zahradní odpočívadlo se zasouvacím pískovištěm (8591864919024) , Verk 19003 domeček pro psa, kočku 35 × 31 × 32 cm červený (27481)

Fisher-Price Hrací dečka s domečkem se zvuky HJK45

Detail

Hrací dečka s domečkem od Fisher-Price® poskytne vašemu děťátku skvělé místo, kde může trávit aktivní čas a zažít spoustu zábavy. Tato elektronická hračka se světly a zvuky nejprve slouží jako bezpečné místo pro nejmenší a později je ideální pro hru na bříšku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fisher-Price Hrací dečka s domečkem se zvuky HJK45 , Domeček pro panenky s nábytkem (hrabz35320)

My Little Pony Miniworld Hrací sada s domečky (5010994117900)

My Little Pony Miniworld Hrací sada s domečky (5010994117900)
Detail

Set figurek a příslušenství - zvířátka, doplňkové předměty, na hraní, motiv My Little Pony, materiál plast, nepohyblivé, 5 figurek v balení, vhodné od 5 let Každou milovnici animovaného seriálu My Little Pony nadchnete tímto propracovaným setem My Little Pony Miniworld. Figurky My Little Pony zajistí vašim dětem zábavu a dobrodružství. Navíc podporují jejich představivost a kreativitu. Figurky jsou inspirovány oblíbenou sérií My Little Pony: Tell Your Tale. Nechte holčičky pozvat kamarády a vydat se na dobrodružnou jízdu s rozkošnými mini 2,5cm postavičkami a malými scénami, které si mohou upravovat podle svých představ. Figurky My Little Pony potěší každou holčičku od 5 let věku. Klíčové vlastnosti setu My Little Pony MiniworldInspirován oblíbeným seriálem My Little PonySoučástí je 5 minifigurek poníků a malé plastové scényScény se dají různě přizpůsobit a doplnit dalšími papírovými doplňkyNěkteré příslušenství navíc reaguje na studenou vodu... (alza.cz)

Podobné produkty ako My Little Pony Miniworld Hrací sada s domečky (5010994117900) , Dolu velký zahradní domeček s plotem

Marian Plast Domeček s dílnou Červená střecha

Marian Plast Domeček s dílnou Červená střecha
Detail

Zahradní domeček s dílnou je určený pro děti od 2 let. Má červenou střechu, otevírací dveře i okenice. Na parapetu mají kluci umístněnou malou dílničku. Přednosti: neobsahuje BPA kvalitní a odolný plast silné a robustní provedení Kupte chlapcům domeček s dílnou! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Rozměry produktu: 108 x 101 x 111 cm Rozměry balení: 114 x 33 x 93 cm Hmotnost: 13,9 kg Země původu: Izrael (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Marian Plast Domeček s dílnou Červená střecha , Bino dětský dřevěný domeček s nábytkem

B right Starts Hrací deka Domeček pro panenky s mašlí na hraní

B right Starts Hrací deka Domeček pro panenky s mašlí na hraní
Detail

Podrobnosti o produktu: Nechte své dítě vytvořit si vlastní kouzelný svět s hracím obloukem Floors of Fun a domečkem pro panenky z kolekce Domeček pro panenky. B right Starts Vytvořte mu vlastní kouzelný svět Tento hrací oblouk s jednorožci, duhou a obrázkem šťastného úsměvu vašeho děťátka v zrcadle bezpečném pro děti není jako tradiční hračky. Je to kompletní fantazie station , která roste s vaší holčičkou. Od novorozeneckého až po batolecí věk má tato kouzelná podložka čtyři možnosti použití a nabízí čtyřikrát více zábavy: ležení a hraní, hraní na zádech, sezení a hraní a stání Než bude umět samo sedět, můžete své děťátko podepřít plyšovým polštářkem v duhovém provedení design . Pomozte mu roztáhnout křídla s hračkou ptáčka a stiskem vyvolejte světýlka a melodie roztomilého jednorožce po dobu více než 20 minut. Až z něj vyroste batole, stane se z něj domeček pro panenky, který můžete zavěsit na zeď a zažít ještě více dobrodružství Prozkoumává klapky, kapsy a struktury se šesti přiloženými hračkami, které si může vzít domů Sledujte, jak jeho představivost roste, když zkoumá zábavnou podlahu domečku pro panenky Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 89 x 68 x 46 cm Hmotnost: 0,7 kg Materiál a péče: Materiál: polyester a plast Pokyny pro péči: Podložka - před praním odstraňte hrazdičku, hračky a plyšové hračky. Perte v pračce ve studené vodě s jemným mýdlem, šetrný cyklus; bez bělicích prostředků. Sušte na vzduchu naplocho. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako B right Starts Hrací deka Domeček pro panenky s mašlí na hraní , Woody zahradní domeček s barevným lemováním

Starbucks BLONDE VERANDA 200g

Starbucks BLONDE VERANDA 200g
Detail

Mletá káva STARBUCKS® s lahodnými a kakaovými tóny, Jemné nuance kakaa a zlehka pražených oříšků, Lahodná a chutná s příjemnou jemností, ideální pro přivítání přátelParametry:Výška s obalem (mm):19 (mm)Výška (mm):175 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.2 (kg)Šířka s obalem (mm):106 (mm)Hloubka s obalem (mm):388 (mm)Váha (kg) s obalem:0.21 (kg)Hloubka (mm):64 (mm)Šířka (mm):9 (mm)Hmotnost:0.2 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Starbucks BLONDE VERANDA 200g , Domeček magical s červenou střechou (8590669169436)

Axi dětský domeček Lisa bílá (8717973933250)

Axi dětský domeček Lisa bílá (8717973933250)
Detail

Dětský domeček - na zahradu, pro holky i kluky, s verandou a s podlahou, rozměry 167 ×180 ×180 cm (V׊×H), vhodný od 3 let Touží váš potomek po místě, které by bylo jen jeho? Dětský domeček Axi nabídne dětem krásné obydlí a plno zábavy. Skvěle ozvláštní hraní na zahradě a dodá mu novou jiskru. Děti si mohou do domečku přinést své oblíbené plyšáky a pozvat do něj i kamarády. Vaší ratolesti je k dispozici i venkovní prostor v podobě verandy. Nabízený typ domku disponuje podlahou. Ke zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, jako je dřevo a plexisklo. Hodí se pro děti od 3 let. Rozměry dětského domečku Axi činí 180 × 180 × 167 cm (dך×v). Zásadní přednosti dětského domečku Axi Stylový domek poskytne vašim dětem hodiny zábavy Dětský domeček na zahradu Axi udělá pobyt venku mnohem atraktivnější Hrací plochu rozšiřuje i veranda zvenku domečku Domeček zakoupíte s podlahou Domeček se hodí pro děti od 3 let Provedení domečku Axi udělá radost holkám i klukům Materiálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Axi dětský domeček Lisa bílá (8717973933250) , Plum zahradní domeček s prolézačkou (5036523055536)

Buddy Toys Domeček VILLAGE červený

Buddy Toys Domeček VILLAGE červený
Detail

Pořiďte svým dětem na zahradu tento domek, ve kterém si bez problému může hrát najednou více dětí. Opravdovost domečku podporují drobné detaily, jako jsou dveře z poštovní schránkou nebo otevírací okna. V balení najdete i samolepky, kterými můžete vzhled domečku ještě vylepšit. Je vyroben z kvalitních materiálů, odolných materiálů, které jsou odolné proti UV záření. Barvy zůstávají proto dlouho zářivé. Snadno a rychle se montuje, nepotřebujete žádné nářadí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys Domeček VILLAGE červený , Kik kx6175 hrací set luk s šípy a terčem růžový (21710)

Marian Plast Domeček - Červená střecha

Marian Plast Domeček - Červená střecha
Detail

Marian Plast Domeček Zahradní barevný domeček s s červenou střechou je určený pro děti od 18 měsíců. Má otevírací dveře i okenice. Místo bočních stěn je osazen z obou stran nízký plůtek. Přednosti: neobsahuje BPA kvalitní a odolný plast silné a robustní provedení Vyberte pro dětské hraní na zahradě jeden z Marianplast domků! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: plast Hmotnost: 15,1 kg Rozměry: 105 x 101 x 111 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Marian Plast Domeček - Červená střecha , Mamas & papas hrací deka s hrazdou dream upon a cloud (5057232328803)

Buddy Toys Domeček VILLAGE červený

Detail

Plastový domeček Village je ideální doplněk na vaši zahradu. Děti si jej zamilují díky samolepkám, kterými se jej mohou vylepšit a díky tomu že je dostatečně velký, aby si uvnitř hrálo více dětí najednou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys Domeček VILLAGE červený , Huanger 2v1 chodítko/hrací deka s hrazdičkou a piankem - krémová (5998230741631)

Axi dětský domeček Jesse (8717973930730)

Axi dětský domeček Jesse (8717973930730)
Detail

Dětský domeček - na zahradu, pro holky i kluky, s verandou a s podlahou, rozměry 174 ×164 ×193 cm (V׊×H), vhodný od 3 let Přemýšlíte, jak zabavit svou ratolest na dlouhé hodiny? Dětský domeček Axi poskytne dětem úkryt i zdroj zábavy. Hra na zahradě tak rychle vzroste na popularitě. Děti si v domečku mohou vymýšlet všelijaké vlastní pohádky i se svými kamarády. Vaše ratolest si užije i hraní na venkovní terase. Užitečná je rovněž dodávaná podlaha. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, kterým je dřevo a plexisklo. Jeho vlastnosti budou vyhovovat dětem od 3 let. Rozměry dětského domečku Axi činí 193 × 164 × 174 cm (dך×v). Hlavní přednosti dětského domečku Axi Veselý domek poslouží jako místo ke hře i skrýš Dětský domeček na zahradu Axi zpestří pobyt venku Hrací plochu rozšiřuje i veranda zvenku domečku Jedná se o domeček s podlahou Domeček bude vyhovovat dětem od 3 let Model domečku Axi se zalíbí holkám i klukům Materiálem produktu je dřevo a plexisklo Jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako Axi dětský domeček Jesse (8717973930730) , Huanger 2v1 chodítko/hrací deka s hrazdičkou a piankem - růžová (5998230741075)

Magnet 3Pagen LED kovový domeček červená

Magnet 3Pagen LED kovový domeček červená
Detail

Ať už jako ozdoby na stromeček nebo jako kytice nebo aranžmá, pěkné kovové domky vždy přitahují pozornost. Nejen v době Vánoc! (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen LED kovový domeček červená , Huanger 2v1 chodítko/hrací deka s hrazdičkou a piankem - modrá (5998230741068)

EXIT Dřevěný domeček Fantasia 300 červený

EXIT Dřevěný domeček Fantasia 300 červený
Detail

V dřevěném domečku na hraní EXIT Fantasia v červené barvě se bude každé dítě cítit jako doma. Domeček ve veselých barvách s asymetrickými okny. Hravý domeček EXIT Fantasia stojí na podpěrách a má skvělou klouzačku. Stavební prvky jsou pro Vás již předvrtané, a tak je domeček možné v mžiku sestavit. Sestaveno z předmontovaných stavebních prvků, dokonce i okna a dveře jsou předmontovaná. Udržitelný dřevěný domeček na hraní Dřevěné domečky EXIT jsou vyrobeny z cedrového dřeva s certifikátem FSC® (FSC100%, SCS-COC-000652-WH). Tento typ dřeva se přirozeně chrání vůči povětrnostním podmínkám, jako je déšť, a proto je odolný vůči hnilobě. Dřevo není ošetřováno nezdravými chemikáliemi a nerozpadá se. Cedrové dřevo je proto nejen dobré pro životní prostředí, ale také pro děti. Zažijte největší dobrodružství Stejně jako u všech dřevěných domečků na hraní je k dispozici i další příslušenství pro EXIT Fantasia 300. Co si myslíte o skvělém piknikovém setu s stoličkami, květinovými truhlíky nebo ptačí budkou? Nastavte si domeček tak, jak si přejete, a zažijte největší dobrodružství venku! Podrobnosti: Se skluzavkou a zábradlím 2 střešní okna Maximální nosnost: 100 kg Materiál: cedr Základní výbavu tvoří: Prefabrikovaná sada pro snadnou instalaci Návod k použití (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Dřevěný domeček Fantasia 300 červený , Ludattica - detektivní puzzle s lupou, domeček (21719)

Domeček Magical s červenou střechou (8590669169436)

Domeček Magical s červenou střechou (8590669169436)
Detail

Dětský domeček - na zahradu, pro holky i kluky, rozměry 109 ×90 ×102 cm (V׊×H), vhodný od 2 let Domeček Buddy Toys Magical představuje ideální místo na hraní pro každé dítě od 2 let. Tento domeček je určen k venkovnímu používání a díky příjemnému designu skvěle zapadne na každou zahradu. Vaši ratolest nadchne veselými barvami, otevíracími okny a poštovní schránkou. Domeček je vyroben z kvalitního plastu s ochranou proti UV záření, která zaručuje stálou sytost barev i vysokou odolnost materiálu. Jeho montáž nevyžaduje žádné nářadí, takže je mimořádně snadná a rychlá. Specifikace:Materiál:Plast s ochranou proti UV zářeníRozměry:102 × 90 × 109 cmDoporučený věk:2+Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Domeček Magical s červenou střechou (8590669169436) , Elektrický traktor farmer s naběračkou a vlečkou, červený (8586019943238)

EXIT Dřevěný domeček Fantasia 100 červený

EXIT Dřevěný domeček Fantasia 100 červený
Detail

V dřevěném domečku na hraní EXIT Fantasia v červené barvě se bude každé dítě cítit jako doma. Domeček ve veselých barvách s asymetrickými okny. Tento domeček na hraní EXIT Fantasia stojí na podlaze a zabírá málo prostoru. Stavební prvky jsou pro Vás již předvrtané, a tak je domeček možné v mžiku sestavit. Sestaveno z předmontovaných stavebních prvků, dokonce i okna a dveře jsou předmontovaná. Udržitelný dřevěný domeček na hraní Dřevěné domečky EXIT jsou vyrobeny z cedrového dřeva s certifikátem FSC® (FSC100%, SCS-COC-000652-WH). Tento typ dřeva přirozeně chrání vůči povětrnostním podmínkám, jako je déšť, a proto je odolný vůči hnilobě. Dřevo není ošetřováno nezdravými chemikáliemi a nerozpadá se. Cedrové dřevo je proto nejen dobré pro životní prostředí, ale také pro děti. Zažijte největší dobrodružství Stejně jako u všech dřevěných domečků na hraní je k dispozici i další příslušenství pro EXIT Fantasia 100. Co si myslíte o skvělém piknikovém setu s stoličkami, květinovými truhlíky nebo ptačí budkou? Nastavte si domeček tak, jak si přejete, a zažijte největší dobrodružství venku! Podrobnosti: 2 střešní okna Maximální nosnost: 100 kg Materiál: cedr Základní výbavu tvoří: Prefabrikovaná sada pro snadnou instalaci Návod k použití (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Dřevěný domeček Fantasia 100 červený , Hurvínek a červený kohout

EXIT Dřevěný domeček Loft 100 červený

EXIT Dřevěný domeček Loft 100 červený
Detail

V domečku EXIT Loft 100 se děti nebudou nudit ani minutu. Domeček stojí na zemi, zaujímá jen málo prostoru a proto je vhodný do každé zahrady. Domečky na hraní se díky přemontovaným komponentům snadno nastaví. Pro domeček EXIT Loft 100 je typický čistý skandinávský design, který bude Vaší zahradě jistě slušet. Udržitelný dřevěný domeček na hraní Dřevěné domečky od EXIT Toys jsou díky vodotěsné bitumenové střeše odolné proti povětrnostním vlivům a jsou vyrobeny z cedrového dřeva certifikovaného FSC® (FSC 100%, SCS-COC 000652-WH). Tento typ dřeva je přirozeně odolný vůči povětrnostním podmínkám, jako je déšť, a proto odolává i hnilobě. Dřevo není ošetřováno nezdravými chemikáliemi a nerozpadá se. Cedrové dřevo je proto nejen dobré pro životní prostředí, ale také pro děti. Unikátní vlastní zařízení? Stejně jako u všech domečků na hraní je k dispozici další příslušenství i pro dřevěné domečky na hraní EXIT Loft 100. Co si myslíte o skvělém piknikovém setu se stoličkami nebo o sadě pro tvoení, na které můžete udělat krásné kresby? Nastavte své hřiště tak, jak jej chcete mít, a zažijte největší outdoorové dobrodružství! Podrobnosti: Vodotěsná střecha Maximální nosnost: 100 kg Materiál: cedr Základní výbavu tvoří: Prefabrikovaná sada pro snadnou instalaci Návod k použití (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Dřevěný domeček Loft 100 červený , Dolu hrací stolek 2v1 s lodičkami (8690089030740)

EXIT Dřevěný domeček Loft 500 červený

EXIT Dřevěný domeček Loft 500 červený
Detail

EXIT Loft 500 je právě takový domeček, kde si nádherně může hrát více dětí. Tento domeček stojí na stojnách, je vyvýšený, aby si děti mohly hrát na pískovišti umístěném pod domečkem. Vylez nahoru po schodech a po skvělé klouzačce sjeď dolů. Domečky na hraní se díky přemontovaným komponentům snadno nastaví. Typickým znakem dřevěného domečku EXIT Loft 500 je čistý skandinávský design s krásnými bílými rámy. Tento domek s velkou skluzavkou na zahradě rozhodně nevyadá špatně! Udržitelný dřevěný domeček na hraní Dřevěné domečky od EXIT Toys jsou díky vodotěsné bitumenové střeše odolné proti povětrnostním vlivům a jsou vyrobeny z cedrového dřeva certifikovaného FSC® (FSC 100%, SCS-COC 000652-WH). Tento typ dřeva je přirozeně odolný vůči povětrnostním podmínkám, jako je déšť, a proto odolává i hnilobě. Dřevo není ošetřováno nezdravými chemikáliemi a nerozpadá se. Cedrové dřevo je proto nejen dobré pro životní prostředí, ale také pro děti. Unikátní vlastní zařízení? Stejně jako u všech domečků na hraní je k dispozici další příslušenství i pro dřevěné domečky na hraní EXIT Loft 500. Co si myslíte o skvělém piknikovém setu se stoličkami nebo o sadě pro tvoení, na které můžete udělat krásné kresby? Nastavte své hřiště tak, jak jej chcete mít, a zažijte největší outdoorové dobrodružství! Podrobnosti: Včetně pískoviště a klouzačky. Vodotěsná střecha Maximální nosnost: 100 kg Materiál: cedr Základní výbavu tvoří: Prefabrikované panely pro snadnou instalaci Klouzačka Pískoviště Návod (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Dřevěný domeček Loft 500 červený

Dohany Domeček zahradní 5075 modro-červený

Dohany Domeček zahradní 5075 modro-červený
Detail

Veselý plastový domeček zahradní je ideální doplněk na vaši zahradu. Zahradní domeček je jednoduše sestavitelný z plastových stěn a je velmi odolný proti všem povětrnostním vlivům. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dohany Domeček zahradní 5075 modro-červený

NESTLE VERANDA BL. 200G KÁVA MLETÁ STARBUCKS

NESTLE VERANDA BL. 200G KÁVA MLETÁ STARBUCKS
Detail

Mletá káva STARBUCKS® s lahodnými a kakaovými tóny, Jemné nuance kakaa a zlehka pražených oříšků, Lahodná a chutná s příjemnou jemností, ideální pro přivítání přátel (patro.cz)

Podobné produkty ako NESTLE VERANDA BL. 200G KÁVA MLETÁ STARBUCKS

Starbucks Veranda Blend, mletá káva, 200g (7613036932158)

Starbucks Veranda Blend, mletá káva, 200g (7613036932158)
Detail

Káva mletá, 100 % arabica, původ Jižní Amerika, 200 g Připravte si svoji oblíbenou kávu STARBUCKS v pohodlí vašeho domovaJemně pražená mletá káva STARBUCKS Veranda Blend vyniká plnou chutí s mimořádně jemnými tóny kakaa a zlehka opražených oříšků. Inspirací byly latinskoamerické plantáže, kde ochutnávači kávy společně s farmáři popíjejí kávu na verandě s výhledem na plantáže kávovníků, které se rozprostírají všude kolem, až kam oko dohlédne.Mletá káva Starbucks Veranda Blend 200gJemné nuance kakaa a zlehka pražených oříškůLahodná a chutná s příjemnou jemností, ideální pro přivítání přátelPůvod Jižní AmerikaKávy STARBUCKS® Blonde Roast jsou lehčí a jemnějšíGarance 100% etického původu kávy ve spolupráci s Conservation InternationalNejlepší šálek kávyKaždé kávové zrno vyžaduje jedinečnou kombinaci optimální teploty a času nezbytnou k získání maximální vůně, kyselosti, intenzity a chuti. Odborníci ze STARBUCKS vynaložili mnoho let soustředěného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Starbucks Veranda Blend, mletá káva, 200g (7613036932158)

Domeček pro panenky s červenou střechou a osvětlením

Domeček pro panenky s červenou střechou a osvětlením
Detail

Fantastický domeček pro panenky zaručí skvělou zábavu pro každé dítě a jeho panenky. Odteď už nebudou muset panenky spát na zemi a budou mít své místo v krásné vile. V domečku jsou 2 patra, která lze ozdobit vlastním designem. Nemusíš se držet schématu uvedeného v návodu – popusť uzdu své fantazii a vytvoř něco opravdu jedinečného. Navíc je to tvůj domeček a ty se můžeš rozhodnout, kde se který pokoj bude nacházet a je jich mnoho: obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna, pokoj pro hosty, terasa. Ale konečné využití pokojů závisí jen na tebe! Všechny stěny domu mají krásnou grafiku se spoustou detailů v podobě nábytku nebo krásné krajiny. Díky tomu bude celý dům vypadat realističtěji a jistě to povzbudí k dlouhé hře. Velké množství nábytku usnadní design interiéru a učiní domeček vhodnějším pro panenky. Hra s domečkem pozitivně podněcuje fantazii a rozvíjí kreativitu.Domek poslouží nejen jako fantastická hračka na dlouhé hodiny, ale také jako krásná dekorace každého dětského pokojíčku.Domeček se montuje svépomocí, ale i skládání může být zábava! Spojování prvků a plánování dalších pater bude fantastická zábava.K osvětlení domku jsou zapotřebí 3 ks baterií typu AG13 1,5V - jsou součástí balení.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Hlavní vlastnosti vily:Dvě patra poskytující velkou herní plochu,Velké množství pokojů, zahrada a terasa, aby dům co nejvíce připomínal skutečný domov,Velké množství nábytku, který lze umístit dle vlastního uspořádání,Dvě panenky v sadě, které dokonale zapadnou do domu a na veškerý nábytek.Pečlivé zpracování a pevné materiály zaručí dlouhé užívání domu,Spousta nekonečné zábavy.Domek je jako stvořený jako dárek – pro každého majitele panenky to bude splněn sen!Materiál: plastObsah soupravy:Domeček (pro svépomocnou montáž)Panenka 2xPes 2xTV stolekPohovkaPostelVanaVěšákToaleta, WCDřezTabulka x2KlavírPračkaStůlŽidle x2Kosmetický stolekPokyny k instalaciRozměry:Domeček: 68,8 cm x 39,5 cm x 51,5 cmVýška panenek: 16 cmRozměr balení:délka: 54 cmšířka: 13,5 cmvýška: 37 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Domeček pro panenky s červenou střechou a osvětlením

DOLU GARDEN HOUSE Dětský zahradní domeček, červená, velikost

DOLU GARDEN HOUSE Dětský zahradní domeček, červená, velikost
Detail

Velký zahradní domeček od značky Dolu je připraven pro vaše děti! Vybaven okny a dveřmi. Vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Vysoká kvalita použitých materiálů a jednoduchá montáž vás nadchne. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako DOLU GARDEN HOUSE Dětský zahradní domeček, červená, velikost

Dřevěný domeček na hraní EXIT Loft 550 - červený

Dřevěný domeček na hraní EXIT Loft 550 - červený
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tento dřevěný domeček na hraní stojí na kůlech, má přístavbu a je navíc vyvýšený, takže si děti mohou hrát v boxu Sand pod ním. Stačí vylézt po schodech nahoru a sklouznout se po parádní skluzavce. Domeček na hraní EXIT Loft 550 má nepromokavou bitumenovou střechu, takže si děti mohou hrát za každého počasí Domky na hraní se snadno sestavují díky předem smontovaným komponentům Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 382 x 190 x 253 cm Materiál a péče: Materiál je vyroben z materiálu, který je vhodný pro stavbu domů: Materiál: cedrové dřevo Pokyny pro péči: Dřevěné domky na hraní z EXIT Toys jsou vyrobeny z cedrového dřeva s certifikátem FSC® (FSC 100%, FSC® SCS-COC-007799 ). Tento druh dřeva se neštěpí a je přirozeně odolný vůči povětrnostním vlivům, jako je déšť, a tudíž odolný vůči hnilobě. Dřevěné hrací domky EXIT nemusíte před použitím nijak ošetřovat, děti si s nimi mohou bezpečně hrát ihned. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný domeček na hraní EXIT Loft 550 - červený

Döllken Lišta PVC obvodová SLK50 W653 Veranda - Spojka

Döllken Lišta PVC obvodová SLK50 W653 Veranda - Spojka
Detail

Soklová obvodová lišta SLK50 pro použití v kombinaci s PVC včetně všech potřebných doplňků jako jsou rohy, spojky a koncovky. Tato lišta v sobě obsahuje kabelový kanálek a je opatřena měkkými manžetami u podlahy a stěny. Vyrábí se z materiálu na bázi PVC. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Döllken Lišta PVC obvodová SLK50 W653 Veranda - Spojka

Panoramatické puzzle Host na verandě 1000 dílků (8682450143494)

Panoramatické puzzle Host na verandě 1000 dílků (8682450143494)
Detail

Puzzle - patří mezi náročnější, 1000 dílků v balení, panoramatické, vhodné od 14 let Dlouhé zimní večery lze zkrátit skládáním puzzle. Jde o nestárnoucí klasiku, která baví jak děti, tak dospělé. Kvalitní puzzle ART PUZZLE je určeno od 14 let. Balení obsahuje celkem 1000 dílků, jejichž skládání bude výzvou pro trpělivější hráče. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem.. Líbí se vám panoramatické scenérie? Pak jistě oceníte toto panoramatické puzzle, které můžete podlepit a vytvořit z něj obraz. Pro jeho vytvoření byl použit materiál, konkrétně papír. Hlavní vlastnosti puzzle Panoramatické puzzle Host na verandě 1000 dílků Puzzle je dobré pro rozvoj jemné motoriky, koncentrace i představivosti Skládání puzzle přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle ART PUZZLE je svým motivem vhodné pro děti od 14 let V balení celkem naleznete 1000 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které zná zajisté každý Panoramatické puzzle lze podlepit a zarámovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Panoramatické puzzle Host na verandě 1000 dílků (8682450143494)

Starbucks Mletá káva Blonde Veranda Blend 200 g

Detail

Pražená káva Starbucks Blonde roast je lehčí a jemnější, probouzí smysly a nabízí dostupný a chutný šálek s mírnými náznaky lehce pražené chuti. Mletá káva původem z Latinské Ameriky překvapí jemnou nuancí kakaa a zlehka pražených oříšků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Starbucks Mletá káva Blonde Veranda Blend 200 g

Axi dětský domeček Milan (8717973930723)

Axi dětský domeček Milan (8717973930723)
Detail

Dětský domeček s verandou a s podlahou, rozměry 175 ×180 ×120 cm (V׊×H), vhodný od 3 let Touží váš potomek po místě, které by bylo jen jeho? Dětský domeček Axi slouží dětem jako krásné obydlí i jako skrýš. Hra na zahradě se díky němu stane mnohem poutavější. Děti mohou v domečku ubytovat všechny své zamilované hračky a pozvat i kamarády. Nechybí ani venkovní prostor v podobě verandy. Nabízený typ domku obdržíte s podlahou. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, kterým je dřevo a plexisklo. Nejvíce si v něm vyhrají děti od 3 let. Rozměry dětského domečku Axi činí 120 × 180 × 175 cm (dך×v). Klíčové vlastnosti dětského domečku Axi Veselý domek poslouží jako místo ke hře i skrýš Dětský domeček na zahradu Axi dodá hře venku na popularitě Prostor dále rozšiřuje venkovní veranda Jedná se o domeček s podlahou Domeček je vhodný pro děti od 3 let Materiálem produktu je dřevo a plexisklo Jeho rozměry jsou 120 × 180 × 175 cm (dך×v) (alza.cz)

Podobné produkty ako Axi dětský domeček Milan (8717973930723)

Smoby Domeček na pilířích se skluzavkou (3032168108004)

Smoby Domeček na pilířích se skluzavkou (3032168108004)
Detail

Příslušenství na dětské hřiště - vhodné od 2 let Přirozeným centrem všeho dění se na zahradě doma nebo u babičky stane zahradní domeček. A ne jinak tomu bude i v případě domečku na pilířích se skluzavkou francouzské značky Smoby. Domeček je vyroben z pevných materiálů. Díky ochraně proti UV záření je zaručena stálost a odolnost použitých barev. Na domeček lze dokoupit další příslušenství, např. elektronický zvonek. Hračka je určena pro děti od dvou let. Klíčové vlastnosti Smoby domečku na pilířích Centrum dětského hraní na zahraděSmoby domeček na pilířích se žebříkem a skluzavkouVýška pilířů je 70 cmDomeček s verandou pro široký rozhledVhodné pro děti od 2 let Pojďte honem na návštěvuDo domečku Smoby, který je umístěný na platformě na 70 cm vysokých pilířích, vede červený žebřík. Nahoře děti čeká krásná veranda, která nabízí výhled po širokém okolí. Domeček má vstupní dvířka do pasu a každá další stěna má odlišné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Smoby Domeček na pilířích se skluzavkou (3032168108004)

Dětský zahradní domek s plotem střední (5907442108392)

Dětský zahradní domek s plotem střední (5907442108392)
Detail

Dětský domeček s verandou a s plotem, rozměry 120,5 ×165 ×120 cm (V׊×H), vhodný od 3 let Všechny malé neposedy nadchne krásný středně velký plastový domeček. Zamilují se do jeho zářivých barev, krásného designu a líbivých detailů. Rodiče zase potěší jednoduchá montáž a kvalita použitého materiálu, který garantuje dlouhodobé a spokojené užívání. Plastový domeček Mochtoys se barevným provedením hodí na každou zahrádku a představuje ideální přístřešek a útočiště všech dětských her. Klíčové vlastnosti dětského zahradního domkuKvalitní plastový materiálVeselé barvyVenkovní zábavaSnadná montáž pomocí barevných šroubůBez podlahy120,5 × 165 × 120 cmVhodné pro děti od 1 roku (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětský zahradní domek s plotem střední (5907442108392)

Čepičky ventilků hrací kostky červené, 4ks (BCV001)

Čepičky ventilků hrací kostky červené, 4ks (BCV001)
Detail

Čepičky na ventilky Čepičky ventilků v originálním designu vám pomohou vyšperkovat auto do těch nejmenších detailů. Poutavou a zároveň praktickou drobností zaujmete a odlišíte se od ostatních. V balení jsou čtyři čepičky v neotřelém designu červených hracích kostek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Čepičky ventilků hrací kostky červené, 4ks (BCV001)

Axi dětský domeček Lisa (8717973930754)

Axi dětský domeček Lisa (8717973930754)
Detail

Dětský domeček - na zahradu, pro holky i kluky, s verandou a s podlahou, rozměry 167 ×180 ×180 cm (V׊×H), vhodný od 3 let Přemýšlíte, jak zabavit svou ratolest na dlouhé hodiny? Dětský domeček Axi poskytne dětem úkryt i zdroj zábavy. Stane se samozřejmým srdcem všeho dění na vaší zahradě. Děti si v domečku mohou vymýšlet všelijaké vlastní pohádky i se svými kamarády. Nechybí ani venkovní prostor v podobě verandy. Nabízený typ domku zakoupíte s podlahou. Ke zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, konkrétně dřevo a plexisklo. Jeho vlastnosti budou vyhovovat dětem od 3 let. Rozměry dětského domečku Axi činí 180 × 180 × 167 cm (dך×v). Klíčové přednosti dětského domečku Axi Propracovaný domek vhodný ke hře i schovávání Dětský domeček na zahradu Axi udělá hru na čerstvém vzduchu ještě zábavnější Prostor ke hře je zvětšen o venkovní verandu Domeček zakoupíte s podlahou Domeček se hodí pro děti od 3 let Model domečku Axi si zamilují dívky i chlapci Výrobním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Axi dětský domeček Lisa (8717973930754)

Dětský domek Toby (4743142011935)

Dětský domek Toby (4743142011935)
Detail

Dětský domeček - na zahradu, pro holky i kluky, s žebříkem, na pilířích, s verandou a s podlahou, rozměry 257 ×180 ×120 cm (V׊×H), vhodný od 0,25 let Dětský dřevěný domeček Toby od ověřeného výrobce Vladeko udělá dětem na zahradě velikou radost a bude zdrojem zábavy na dlouhou dobu. Jedná se o jednodušší vyvýšenou dřevostavbu, která svou konstrukcí připomíná chaloupku na nožkách. Její jednoduchý a čistý styl zapadne do zahrady jakéhokoliv typu. Domeček nabízí dostatek místa pro dětský nábytek a všechny ostatní drobnosti a potřeby. Vstupuje se do něj po schůdcích přes verandu. Domeček Vladeko Toby je vyroben z pevného smrkového dřeva, které je dodáváno bez povrchové úpravy, pouze čistě ohoblováno. Bezpečnou hru zaručují také použitá okenní plexiskla a dokonalé zpracování stavby. Klíčové vlastnosti dětského domečku Vladeko TobyVyvýšený zahradní domeček v jednoduchém a čistém styluDětský dřevěný domeček Toby s uzavřeným vnitřním prostorem i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětský domek Toby (4743142011935)

Döllken Lišta PVC obvodová SLK50 W653 Veranda - Lišta 2500x50x25 mm

Döllken Lišta PVC obvodová SLK50 W653 Veranda - Lišta 2500x50x25 mm
Detail

Soklová obvodová lišta SLK50 pro použití v kombinaci s PVC včetně všech potřebných doplňků jako jsou rohy, spojky a koncovky. Tato lišta v sobě obsahuje kabelový kanálek a je opatřena měkkými manžetami u podlahy a stěny. Vyrábí se z materiálu na bázi PVC. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Döllken Lišta PVC obvodová SLK50 W653 Veranda - Lišta 2500x50x25 mm

Pantofle Karl Lagerfeld VERANDA dámské, černá barva, na platformě, KL88003

Pantofle Karl Lagerfeld VERANDA dámské, černá barva, na platformě, KL88003
Detail

Pantofle z kolekce Karl Lagerfeld vyrobeny z textilního materiálu. Lehký a pohodlný model ideální pro každodenní nošení. (answear.cz)

Podobné produkty ako Pantofle Karl Lagerfeld VERANDA dámské, černá barva, na platformě, KL88003

Kidkraft ® Hrací kuchyňka Vintage ze dřeva, červená

Kidkraft ® Hrací kuchyňka Vintage ze dřeva, červená
Detail

Malí kuchaři a kuchařky si zamilují naši roztomilou KidKraft kuchyňku na hraní Vintage Red! Kuchyňka na hraní ve stylu Vintage má otevírací a zavírací dvířka, knoflíky, které se otáčejí s cvakajícími zvuky, a spoustu praktického úložného prostoru. Odnímatelný dřez se snadno čistí a robustní Design vydrží i ty nejnáruživější kuchaře. Podrobnosti o produktu: Rozměry: 83,82 x 34,29 x 90,81 cm. Trouba, skříň, mraznička, lednice a mikrovlnná trouba s funkčními dveřmi Pracovní knoflíky na troubě a dřezu Bezdrátový telefon s hlasitým odposlechem Praktický úložný prostor nad a pod dřezem Dostatečně velká, aby si mohlo hrát několik dětí najednou. Průhledná dvířka trouby a mikrovlnné trouby Odnímatelný dřez pro snadné čištění Důmyslná, robustní dřevěná konstrukce Obsahuje podrobný návod k montáži krok za krokem Hmotnost: 16,67 kg Věk: od 3 let Pozor Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Kidkraft ® Hrací kuchyňka Vintage ze dřeva, červená

Teamson Kids Hrací kuchyňka Madrid Classic červená, bílá

Teamson Kids Hrací kuchyňka Madrid Classic červená, bílá
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Malí hobby kuchaři si užijí spoustu zábavy s touto kuchyňkou na hraní modern . Součástí vybavení je pohyblivý vodovodní kohoutek s dřezem, myčka nádobí, trouba s horkými talíři a nastavitelným ovládáním, mikrovlnná trouba, kterou lze otevřít, a dvě nádoby na koření. Dimensions & Weight: Rozměry (délka x šířka x výška): 48 x 32 x 92,5 cm Hmotnost: 7,7 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, MDF, částečně masiv Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 36 měsíců obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Teamson Kids Hrací kuchyňka Madrid Classic červená, bílá
Buddy Toys Domeček VILLAGE červený, Domeček pro panenky s nábytkem a skluzavkou (HRAbz35319), Domeček na stromě Plameňáci: Navrhni a nalep domeček (8592257007717), Clementoni Baby Hrací stolek s kostkami a zvířátky, Woody Zahradní odpočívadlo se zasouvacím pískovištěm (8591864919024), Hrací deka s hrazdou a ohrádkou 3v1 Jumbo (773554130089), Přenosný domeček s držákem (772137010), Dohany Domeček s kytičkou (5998588114828), Tiny Tukkins - domeček Deluxe a 3 plyšáci s doplňky (603154030017), Teddies Hrací deka s hrazdou , BABY MIX hrací deka s hrazdou - Lev a Méďa (5902216911529), Clementoni Hrací deka s hrazdičkou a melodiemi - 7 aktivit (8005125172474), Little Dutch Hrací deka s hrazdičkou Květiny a motýli (8713291887176), KIK KX6176 Hrací set Luk s šípy a terčem (21703), Verk 19003 Domeček pro psa, kočku 35 × 31 × 32 cm červený (27481), Domeček pro panenky s nábytkem (HRAbz35320), Dolu Velký zahradní domeček s plotem, Bino Dětský dřevěný domeček s nábytkem, Woody Zahradní domeček s barevným lemováním, Domeček Magical s červenou střechou (8590669169436), Plum Zahradní domeček s prolézačkou (5036523055536), KIK KX6175 Hrací set Luk s šípy a terčem růžový (21710), Mamas & Papas Hrací deka s hrazdou Dream Upon a Cloud (5057232328803), Huanger 2v1 chodítko/hrací deka s hrazdičkou a piankem - Krémová (5998230741631), Huanger 2v1 chodítko/hrací deka s hrazdičkou a piankem - Růžová (5998230741075), Huanger 2v1 chodítko/hrací deka s hrazdičkou a piankem - Modrá (5998230741068), Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Domeček (21719), Elektrický Traktor Farmer s naběračkou a vlečkou, červený (8586019943238), Hurvínek a červený kohout, Dolu Hrací stolek 2v1 s lodičkami (8690089030740)