Hawaj 38l, černo-stříbrná (70548006)

Produkt Hawaj 38l, černo-stříbrná (70548006) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hawaj 38l, černo-stříbrná (70548006) upraviť a produkt hľadať znova.

HAWAJ 38l, černo-stříbrná (70548006)

HAWAJ 38l, černo-stříbrná (70548006)
Detail

Solární sprcha - výška bez hlavice 215 cm, solární ohřev vody, regulace teploty vody a kohoutek na nohy, materiál plast, pevná montáž, objem zásobníku 38 l, černá a stříbrná barva Užijte si příjemně teplou vodu na vaší zahradě nebo chatě a to zadarmo. Solární sprcha o objemu 38 litrů je vyrobena z černého UV odolného plastu. Ideální místo bude na slunném místě, které je zároveň chráněné před větrem. Tak dojde nejrychleji k ohřevu vody. Sprcha se dá využít v závislosti na počasí od dubna do září. Konstrukce sprchy zároveň slouží jako zásobník vody a solární kolektor, který za pomoci slunečních paprsků vodu ohřívá. Výška sprchy je 215 cm a disponuje páčkou pro regulaci teploty, kohoutkem pro omývaní nohou a relaxační sprchovou hlavicí. Sprchu Hawaj jednoduše napojíte na hadici či na vodovodní trubky. Sprcha v moderním černo stříbrném designu se stane nepostradatelným doplňkem vaší zahrádky. Klíčové vlastnosti sprchy Hawaj -... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAWAJ 38l, černo-stříbrná (70548006) , Hawaj 38l, černá (70548)

Hawaj Solární sprcha 38 L černo-stříbrná 70548006

Hawaj Solární sprcha 38 L černo-stříbrná 70548006
Detail

Solární sprcha Hawaj 38 l černo-stříbrná Rychle, snadno a ekologicky Osprchovat se po práci na zahradě, po opalování, nebo když vylezete z bazénu, je tak snadné! Stačí si pořídit Solární sprchu Hawaj 38 l černo-stříbrná. Jednoduchý, elegantní a hawajsky promyšlený design slouží zároveň jako zásobník vody i solární kolektor. Teplou vodu máte k dispozici rychle, ekologicky a bez zbytečně vynakládaných peněz na její ohřev. Teplotu vody si snadno regulujete pákovým kohoutkem. Slunce vám vodu spolehlivě ohřeje od dubna do září a někdy mnohem déle. Stačí sprchu umístit tam, kam sluneční paprsky dosáhnou nejdelší část dne a současně je chráněná před větrem. Ideální je třeba její poloha u živého či zděného plotu nebo domovní zdi. Výrazně tak snížíte dobu k ohřevu vody. Solární sprcha Hawaj 38 l černo-stříbrná je zařízením, který Vám umožňuje ohřev vody v zásobníku za využití solárního ohřevu. Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a solární kolektor, který působením slunečních paprsků vodu ohřívá. Teplotu vody si určíte sami díky pákovému kohoutku s regulací přívodu teplé/studené vody. Jedná se o zcela ekologický způsob, jak získat teplou užitkovou vodu bez vynaložení finančních prostředků na její ohřev. Solární sprchu lze využívat zhruba od dubna do září, při příznivém počasí samozřejmě i déle. Doporučujeme její umístění v takové části zahrady, kam slunce svítí největší část dne a zároveň bude sprcha chráněna před větrem - například umístění na slunném místě před živým plotem nebo zídkou. Tím snížíte dobu potřebnou k ohřevu vody. Jednoduchý, elegantní vzhled tohoto výrobku umožní velmi dobře začlenit solární sprchu do Vašeho exteriéru. Pokud se nechcete vzdát po koupání v bazénu teplé sprchy, pak je solární sprcha pro Vás to pravé. Technické parametry - Nádrž na 38 l vody - Výška sprchy: cca 215 cm - Průměr sprchy: 16 cm - Průměr sprchové hlavice: 15 cm - Rozměr základny: 22 x 22 cm - Materiál: UV odolný plast - Relaxační sprchová hlavice - Separátní kohoutek na umývání nohou - Možnost pevné montáže - Jednoduché napojení na zahradní hadici - Barva: Černo-stříbrná - Velikost balení: 230 x 23,5 x 26 cm Solární sprchy jsou dodávány s návodem pro montáž a veškerým příslušenstvím - separátní kohoutek na oplach nohou, izolační páska, 4 úchyty (4 otvory + 4 šrouby) do pevného podkladu (beton atd.) a napojení na hadici. Jedná se o rozměrově prostorné zboží, které je přepravováno kurýrní službou. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Solární sprcha 38 L černo-stříbrná 70548006 , Hawaj fantasy rain 35l, černo-stříbrná (70535)

HAWAJ 38l, černá (70548)

HAWAJ 38l, černá (70548)
Detail

Solární sprcha - výška bez hlavice 215 cm, solární ohřev vody, regulace teploty vody a kohoutek na nohy, materiál plast, pevná montáž, objem zásobníku 38 l, černá barva Užijte si příjemně teplou vodu na vaší zahradě nebo chatě a to zadarmo. Solární sprcha o objemu 38 litrů je vyrobena z černého UV odolného plastu. Ideální místo bude na slunném místě, které je zároveň chráněné před větrem. Tak dojde nejrychleji k ohřevu vody. Sprcha se dá využít v závislosti na počasí od dubna do září. Konstrukce sprchy zároveň slouží jako zásobník vody a solární kolektor, který za pomoci slunečních paprsků vodu ohřívá. Výška sprchy je 215 cm a disponuje páčkou pro regulaci teploty, kohoutkem pro omývaní nohou a relaxační sprchovou hlavicí. Sprchu Hawaj jednoduše napojíte na hadici či na vodovodní trubky. Sprcha v moderním černém designu se stane nepostradatelným doplňkem vaší zahrádky. Klíčové vlastnosti sprchy Hawaj - černá Ekologický ohřev... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAWAJ 38l, černá (70548) , Hawaj wonder rain 35 l černo-stříbrná (70567)

Hawaj 70548006 Solární sprcha 38 L

Hawaj 70548006 Solární sprcha 38 L
Detail

Solární sprcha Hawaj 38 l je zařízením, který Vám umožňuje ohřev vody v zásobníku za využití solárního ohřevu. Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a solární kolektor, který působením slunečních paprsků vodu ohřívá. Teplotu vody si určíte sami díky pákovému kohoutku s regulací přívodu teplé/studené vody. Jedná se o zcela ekologický způsob, jak získat teplou užitkovou vodu bez vynaložení finančních prostředků na její ohřev. Solární sprchu lze využívat zhruba od dubna do září, při příznivém počasí samozřejmě i déle. Doporučujeme její umístění v takové části zahrady, kam slunce svítí největší část dne a zároveň bude sprcha chráněna před větrem – například umístění na slunném místě před živým plotem nebo zídkou. Tím snížíte dobu potřebnou k ohřevu vody. Jednoduchý, elegantní vzhled tohoto výrobku umožní velmi dobře začlenit solární sprchu do Vašeho exteriéru. Pokud se nechcete vzdát po koupání v bazénu teplé sprchy, pak je solární sprcha pro Vás to pravé. Technické parametry Nádrž na 38 l vody Výška sprchy: cca 215 cm Průměr sprchy: 16 cm Průměr sprchové hlavice: 15 cm Rozměr základny: 22 x 22 cm Materiál: UV odolný plast Relaxační sprchová hlavice Separátní kohoutek na umývání nohou Možnost pevné montáže Jednoduché napojení na zahradní hadici Barva: Černo-stříbrná Velikost balení: 230 x 23,5 x 26 cm Dodáváno včetně 4 úchytů (4 otvory + 4 šrouby) do pevného podkladu (beton atd.) a napojení na hadici (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hawaj 70548006 Solární sprcha 38 L , Hawaj uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001)

HAWAJ Fantasy Rain 35l, černo-stříbrná (70535)

HAWAJ Fantasy Rain 35l, černo-stříbrná (70535)
Detail

Solární sprcha - výška bez hlavice 217 cm, solární ohřev vody, regulace teploty vody a kohoutek na nohy, materiál plast, pevná montáž, objem zásobníku 35 l, černá a stříbrná barva Užijte si příjemně teplou vodu na vaší zahradě nebo chatě a to zadarmo. Solární sprcha o objemu 35 litrů je vyrobena z černého UV odolného plastu. Ideální místo bude na slunném místě, které je zároveň chráněné před větrem. Tak dojde nejrychleji k ohřevu vody. Sprcha se dá využít v závislosti na počasí od dubna do září. Konstrukce sprchy zároveň slouží jako zásobník vody a solární kolektor, který za pomoci slunečních paprsků vodu ohřívá. Výška sprchy je 217 cm a disponuje páčkou pro regulaci teploty, kohoutkem pro omývaní nohou a relaxační sprchovou hlavicí. Sprchu Hawaj Fantasy Rain jednoduše napojíte na hadici či na vodovodní trubky. Sprcha v moderním černo stříbrném designu se stane nepostradatelným doplňkem vaší zahrádky. Klíčové vlastnosti sprchy... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAWAJ Fantasy Rain 35l, černo-stříbrná (70535) , Trust exis webcam, černo-stříbrná (17003)

HAWAJ Wonder Rain 35 l černo-stříbrná (70567)

HAWAJ Wonder Rain 35 l černo-stříbrná (70567)
Detail

Solární sprcha - výška bez hlavice 215 cm, solární ohřev vody, regulace teploty vody a kohoutek na nohy, materiál plast, pevná montáž, objem zásobníku 35 l, černá barva Dokážete na zahradě strávit hromadu času? Potom byste jistě využili solární sprchu HAWAJ, díky které máte možnost se opláchnout, umýt si ruce či se jen osvěžit. U tohoto modelu očekávejte rezervoár o objemu 35 l. S tímto množstvím vody se zvládne osprchovat celá rodina. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jako je plast. Určitě vás potěší přítomnost kohoutku na nohy, díky němuž si je pohodlně opláchnete. Solární sprcha HAWAJ se vyrábí se šířkou základny 16 cm, výška bez hlavice potom činí 215 cm. Hlavní vlastnosti produktu HAWAJ Wonder Rain 35 l černo-stříbrná Osvěžte se na zahradě pod solární sprchou HAWAJ Zásobník o objemu 35 l Díky kohoutku si pohodlně opláchnete nohy Nabízená varianta měří 215 × 16 cm Materiálem solární sprchy HAWAJ je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako HAWAJ Wonder Rain 35 l černo-stříbrná (70567) , Connect it wm2200 černo-stříbrná (ci-261)

Hawaj Solární sprcha Uno 38 l černo-stříbrná 70556001

Hawaj Solární sprcha Uno 38 l černo-stříbrná 70556001
Detail

Solární sprcha Uno Hawaj 38 l s dlouhou hlavicí černo-stříbrná Rychle, snadno a ekologicky Osprchovat se po práci na zahradě, po opalování, nebo když vylezete z bazénu, je tak snadné! Stačí si pořídit Solární sprchu Uno Hawaj 38 l černo-stříbrná. Jednoduchý, elegantní a hawajsky promyšlený design slouží zároveň jako zásobník vody i solární kolektor. Teplou vodu máte k dispozici rychle, ekologicky a bez zbytečně vynakládaných peněz na její ohřev. Teplotu vody si snadno regulujete pákovým kohoutkem. Slunce vám vodu spolehlivě ohřeje od dubna do září a někdy mnohem déle. Stačí sprchu umístit tam, kam sluneční paprsky dosáhnou nejdelší část dne a současně je chráněná před větrem. Ideální je třeba její poloha u živého či zděného plotu nebo domovní zdi. Výrazně tak snížíte dobu k ohřevu vody. Solární sprcha Hawaj Uno 38 l černo-stříbrná je zařízením, který Vám umožňuje ohřev vody v zásobníku za využití solárního ohřevu. Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a solární kolektor, který působením slunečních paprsků vodu ohřívá. Teplotu vody si určíte sami díky pákovému kohoutku s regulací přívodu teplé/studené vody. Jedná se o zcela ekologický způsob, jak získat teplou užitkovou vodu bez vynaložení finančních prostředků na její ohřev. Solární sprchu lze využívat zhruba od dubna do září, při příznivém počasí samozřejmě i déle. Doporučujeme její umístění v takové části zahrady, kam slunce svítí největší část dne a zároveň bude sprcha chráněna před větrem - například umístění na slunném místě před živým plotem nebo zídkou. Tím snížíte dobu potřebnou k ohřevu vody. Jednoduchý, elegantní vzhled tohoto výrobku umožní velmi dobře začlenit solární sprchu do Vašeho exteriéru. Pokud se nechcete vzdát po koupání v bazénu teplé sprchy, pak je solární sprcha pro Vás to pravé. Technické parametry - Nádrž na 38 l vody - Výška sprchy: cca 215 cm - Průměr sprchy: 16 cm - Průměr sprchové hlavice: 15 cm - Rozměr základny: 22 x 22 cm - Materiál: UV odolný plast - Relaxační sprchová hlavice - Dlouhá sprchová hlavice - Separátní kohoutek na umývání nohou - Možnost pevné montáže - Jednoduché napojení na zahradní hadici - Barva: Černo-stříbrná - Velikost balení: 230 x 23,5 x 26 cm Solární sprchy jsou dodávány s návodem pro montáž a veškerým příslušenstvím - separátní kohoutek na oplach nohou, izolační páska, 4 úchyty (4 otvory + 4 šrouby) do pevného podkladu (beton atd.) a napojení na hadici. Jedná se o rozměrově prostorné zboží, které je přepravováno kurýrní službou. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Solární sprcha Uno 38 l černo-stříbrná 70556001 , Přenosné rádio bravo b-5184 černo stříbrná

HAWAJ Uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001)

HAWAJ Uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001)
Detail

Solární sprcha - výška bez hlavice 215 cm, solární ohřev vody, regulace teploty vody a kohoutek na nohy, materiál plast, pevná montáž, objem zásobníku 38 l, černá a stříbrná barva Užijte si příjemně teplou vodu na vaší zahradě nebo chatě a to zadarmo. Solární sprcha o objemu 38 litrů s prodlouženou sprchovou hlavicí je vyrobena z černého UV odolného plastu. Ideální místo bude na slunném místě, které je zároveň chráněné před větrem. Tak dojde nejrychleji k ohřevu vody. Sprcha se dá využít v závislosti na počasí od dubna do září. Konstrukce sprchy zároveň slouží jako zásobník vody a solární kolektor, který za pomoci slunečních paprsků vodu ohřívá. Výška sprchy je 215 cm a disponuje páčkou pro regulaci teploty, kohoutkem pro omývaní nohou a relaxační sprchovou hlavicí. Sprchu Hawaj Uno jednoduše napojíte na hadici či na vodovodní trubky. Sprcha v moderním černo stříbrném designu se stane nepostradatelným doplňkem vaší zahrádky. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAWAJ Uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001) , Logitech wireless mouse m235 černo-stříbrná (910-002201)

Kancelářské křeslo Hawaj MX Racer černo-šedá

Kancelářské křeslo Hawaj MX Racer černo-šedá
Detail

Kancelářská židle Hawaj MX Racer šedá-černá Zábavná a nespoutaná jízda Kancelářská židle přece nemusí být vůbec nudná! Designová židle Hawaj MX Racer je jako sedačka ze závodního auta, ve kterém jste se určitě vždycky toužili svézt. Můžete jen tak v klidu sedět, nebo popojíždět a klidně se i pohoupat. Taky je maximálně pohodlná a pocit svobody, který v ní zažijete, je k nezaplacení. Sedět a pracovat bude konečně zábava a nespoutaná hawajská jízda. Jen se nezapomeňte pevně chytit područek, abyste v zatáčce nevylítli ze sedačky! Protože vaše bezpečnost je nám nade vše. Vše, co potřebujete vědět - Křeslo ve tvaru sportovních sedaček v závodních autech - Čalouněno kvalitní syntetickou kůží - Integrovaná opěrka hlavy v opěradle - Stabilní zakřivené područky s měkkými polštářky pro podporu - Vysoký sedák - Stabilní základna z nylonu - Plynulé nastavení výšky vzduchovým zvedákem - Možnost volného houpání křesla - Bezpečnostní dvojitá kolečka - certifikát SGS Parametry - Výška sedáku: 45 - 55 cm - Výška opěradla: 70 cm - Šířka sedáku: 49 cm - Šířka opěradla: 50 cm - Celková výška: 111 - 121 cm - Průměr kříže nohou na kolečka: cca 70 cm - Kolečka: 11 x 50 mm - Max. nosnost: 120 kg - Barva: šedá-černá - Váha: 15 kg (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Hawaj MX Racer černo-šedá , 4cars rukojeť řadící páky černo-stříbrná anatomická (90991)

Kancelářské křeslo Hawaj Montreal - racing design černo-červeno-bílá

Kancelářské křeslo Hawaj Montreal - racing design černo-červeno-bílá
Detail

Kancelářská židle Hawaj Montreal černá-červená-bílá Zábavná a nespoutaná jízda Kancelářská židle přece nemusí být vůbec nudná! Designové křeslo Hawaj Montreal je jako sedačka ze závodního auta, ve kterém jste se určitě vždycky toužili svézt. Můžete jen tak v klidu sedět, nebo popojíždět a klidně se i pohoupat. Taky je maximálně pohodlná a pocit svobody, který v ní zažijete, je k nezaplacení. Sedět a pracovat bude konečně zábava a nespoutaná hawajská jízda. Jen se nezapomeňte pevně chytit područek, abyste v zatáčce nevylítli ze sedačky! Protože vaše bezpečnost je nám nade vše. Vše, co potřebujete vědět - Křeslo ve tvaru sportovních sedaček v závodních autech - Velmi kvalitní zpracování - kvalitní materiál, kvalitní švy - Čalouněno kvalitní syntetickou ekokůží - Polostrované područky s možností sklopení - Houpací mechanismus pro vaše uvolnění - Silné polstrování sedáku i zádové opěrky - Vysoký sedák - Stabilní základna z nylonu - Plynulé nastavení výšky vzduchovým zvedákem - Bezpečnostní dvojitá kolečka - Certifikát SGS Parametry - Výška sedáku: 45 - 55 cm - Šířka sedáku: 55 cm - Hloubka sedáku: 49 cm - Šířka opěradla: 55 cm - Výška loketních opěrek: 26,5 cm - Celková výška: 119 - 130 cm - Průměr kříže nohou na kolečka: cca 70 cm - Kolečka: 11 x 50 mm - Max. nosnost: 120 kg - Váha: 15 kg - Barva: černá-červená-bílá (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské křeslo Hawaj Montreal - racing design černo-červeno-bílá , Duvo+ junior 55 × 55 × 130 cm černo stříbrná (82980528)

Přenosné rádio Bravo B-5184 ČERNO STŘÍBRNÁ

Přenosné rádio Bravo B-5184 ČERNO STŘÍBRNÁ
Detail

Klasické rádio Bravo B-5184 v černém provedení s jednoduchým ovládáním nájde své místo u vás doma, v garáži, dílně nebo na zahradě.Parametry: AM / FM rádio teleskopická anténa konektor sluchátek napájení ze sítě nebo na baterie (4x AA) rozměry: 21,5 x 7,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Přenosné rádio Bravo B-5184 ČERNO STŘÍBRNÁ , Nox přilba n302s torque, (černo-šedá matná, stříbrná) (motonad02160)

MAZZINI ČERNO-STŘÍBRNÁ TENKÁ ŠÁLA (CH83A) Velikost: ONE SIZE

MAZZINI  ČERNO-STŘÍBRNÁ TENKÁ ŠÁLA (CH83A) Velikost: ONE SIZE
Detail

Dámská šála MAZZINI. Tenký materiál Rozměry: 180 × 55 cm Materiál: 100 % viskoza (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MAZZINI ČERNO-STŘÍBRNÁ TENKÁ ŠÁLA (CH83A) Velikost: ONE SIZE , Capital sports flaptor, černo-stříbrná, posilovací lavice, na činky

DÁMSKÁ ČERNO-STŘÍBRNÁ HALENKA BSL-BZ-14466-SILVER Velikost: XS

DÁMSKÁ ČERNO-STŘÍBRNÁ HALENKA BSL-BZ-14466-SILVER Velikost: XS
Detail

Tabulka velikostí Velikost Obvod hrudníku Celková délka od rukávu XS 78 cm 57 cm S 82 cm 59 cm M 86 cm 61 cm L 91 cm 63 cm XL 96 cm 65 cm 2XL 100 cm 67 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÁMSKÁ ČERNO-STŘÍBRNÁ HALENKA BSL-BZ-14466-SILVER Velikost: XS , Hawaj alu 40l, černá (70558)

Husky Scape 38L modrý

Detail

Batoh Scape 38 od značky Husky je ideálním společníkem na víkendové i všechny prodloužené výlety. Má síťovaný zádový systém, který se přizpůsobí tvaru zad. (mall.cz)

Podobné produkty ako Husky Scape 38L modrý , Hawaj cool 20l, černá (70509)

Husky Scape 38l modrý

Husky Scape 38l modrý
Detail

I batoh Scape je svými parametry na rozhraní mezi expedičním a turistickým. Je tedy zcela vhodný zejména na krátkodobé pobyty, kdy do něj schováte přesně to, co s sebou potřebujete. Je to velmi praktické a lehké zavazadlo, které je dostupné ve dvou příjemných barvách. Také v tomto případě je samozřejmostí použití moderní konstrukce a kvalitních materiálů, které ho dělají dostatečně pohodlným a odolným vůči vnějším vlivům. Výbava batohu Scape: zádový systém NBS s duralovými výztuhami, prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích, 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem, boční síťované kapsy, boční kompresní popruhy, hrudní a bederní popruh, nepromokavé zipy, úchyty na trekové hole či jinou výbavu, elastická fixace pro vybavení na víku, příprava pro vodní vak, pláštěnka, reflexní prvky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Husky Scape 38l modrý , Solarni sprcha hawaj 38 l

Husky Scape 38L zelená

Husky Scape 38L zelená
Detail

I batoh Scape je svými parametry na rozhraní mezi expedičním a turistickým. Je tedy zcela vhodný zejména na krátkodobé pobyty, kdy do něj schováte přesně to, co s sebou potřebujete. Je to velmi praktické a lehké zavazadlo, které je dostupné ve dvou příjemných barvách. Také v tomto případě je samozřejmostí použití moderní konstrukce a kvalitních materiálů, které ho dělají dostatečně pohodlným a odolným vůči vnějším vlivům. Výbava batohu Scape: zádový systém NBS s duralovými výztuhami, prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích, 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem, boční síťované kapsy, boční kompresní popruhy, hrudní a bederní popruh, nepromokavé zipy, úchyty na trekové hole či jinou výbavu, elastická fixace pro vybavení na víku, příprava pro vodní vak, pláštěnka, reflexní prvky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Husky Scape 38L zelená , La proromance sprcha solární ss10, 38l (lpr-ss10)

Husky Scape 38l černá

Husky Scape 38l černá
Detail

I batoh Scape je svými parametry na rozhraní mezi expedičním a turistickým. Je tedy zcela vhodný zejména na krátkodobé pobyty, kdy do něj schováte přesně to, co s sebou potřebujete. Je to velmi praktické a lehké zavazadlo, které je dostupné ve dvou příjemných barvách. Také v tomto případě je samozřejmostí použití moderní konstrukce a kvalitních materiálů, které ho dělají dostatečně pohodlným a odolným vůči vnějším vlivům. Výbava batohu Scape: zádový systém NBS s duralovými výztuhami, prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích, 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem, boční síťované kapsy, boční kompresní popruhy, hrudní a bederní popruh, nepromokavé zipy, úchyty na trekové hole či jinou výbavu, elastická fixace pro vybavení na víku, příprava pro vodní vak, pláštěnka, reflexní prvky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Husky Scape 38l černá , Pierre cardin christophe sada roller + plnicí pero, černo-stříbrná (b0400401ip3)

Husky Clever 38L černá

Detail

Husky Clever 30 je promyšlený horolezecký batoh. Komfortní, s adaptivním závěsným systémem si oblíbíte nejen na ferratách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Husky Clever 38L černá , Pierre cardin didier sada kuličkové pero + roller, černo-stříbrná (b0400500ip3)

Husky Scape 38L černá

Detail

Batoh Scape 38 od značky Husky je ideálním společníkem na víkendové i všechny prodloužené výlety. Má síťovaný zádový systém, který se přizpůsobí tvaru zad. (mall.cz)

Podobné produkty ako Husky Scape 38L černá , My hood trick hx silver koloběžka freestyle černo-stříbrná (506183)

Husky Batoh Scape 38L, zelený

Detail

Turistický/expediční batoh. Batoh Scape 38L značky Husky je lehké a praktické zavazadlo, které disponuje zádovým systémem NBS s duralovými výztuhami a má prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích. 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem, úchyty na trekové hole či jinou výbavu, popruhy, pláštěnka, reflexní prvky a další výbava. (mall.cz)

Podobné produkty ako Husky Batoh Scape 38L, zelený , Hawaj mx racer cerveno cerne 59805

Koš prádelní ORION Kemp 38l

Koš prádelní ORION Kemp 38l
Detail

NakupteKoš prádelní ORION Kemp 38lz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Ostatní doplňky do domácnostiza449.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Koš prádelní ORION Kemp 38l , Solarni sprcha hawaj alu 40l cerna

DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: L/XL

DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: L/XL
Detail

Rozměry v cm S/M M/L L/XL Pas 31 33 35 Celková délka 97 99 101 Orientace v tabulce velikostí produkty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu. chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma. tolerance +/- 2 cm. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: L/XL , Klarstein aerovital fry, horkovzdušná fritéza, 1500w, 10l, 9 programů, černo/stříbrná

DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: M/L

DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: M/L
Detail

Rozměry v cm S/M M/L L/XL Pas 31 33 35 Celková délka 97 99 101 Orientace v tabulce velikostí produkty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu. chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma. tolerance +/- 2 cm. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: M/L , Nástěnné hodiny s minerálním sklem troyka černo - stříbrná, pr. 29 cm

DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: S/M

DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: S/M
Detail

Rozměry v cm S/M M/L L/XL Pas 31 33 35 Celková délka 97 99 101 Orientace v tabulce velikostí produkty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu. chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma. tolerance +/- 2 cm. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÁMSKÉ ČERNO-STŘÍBRNÉ LEGÍNY UY0415 Velikost: S/M , Barova zidle hawaj cl 630 1 svetle seda

HiMAXX senzorový odpadkový koš Trendy 38L

HiMAXX senzorový odpadkový koš Trendy 38L
Detail

Bezdotykový senzorový odpadkový koš HiMAXX řady Trendy s infračerveným senzorem pro jednodušší a hygienické používání. Stačí pouze přiblížít ruku nebo předmět k oblasti horní části koše a víko HiMAXX TouchLess se plynule otevře. Po vhození odpadků do koše se víko opět samo do pár sekund i zavře. Odpadkové koše HiMAXX Bin tak dokáží velice efektivně snížit výskyt bakterií v domácnostech, kancelářích, zdravotnických či jiných provozech. Senzorové koše HiMAXX Bin Vám nabídnou optimální hygienické řešení pro rychlé, čisté a účinné likvidování odpadků. Přednosti košů HiMAXX Bin: - Vyrobeno z nerezové oceli - 100% bezdotykový provoz (sníží výskyt bakterií) - Možnost manuálního otevření víka tlačítkem, nebo manuálně rukou - Logika otevírání a zavírání je řízena speciálním čipem HiMAXX - Pojistný kruh HiMAXX ring slouží k zajištění odpadkového hygienického sáčku, umožňující jeho rychlou výměnu - Provoz koše na baterie - výdrž jedné sady baterií min. 6 mesíců (baterie jsou součástí dodávky) - Podporuje připojení externího napájecího adaptéru (není součástí balení). - Nově obsahují koše HiMAXX patronu s aktivním uhlím pro snížení zápachu z odpadků! Tyto koše budou na barevné krabici označeny nálepkou: Vlastnosti: Objem koše: 38L Rozměry: h32,7 x š27,3 x v59 cm, výška s otevřeným víkem - 81 cm Napájení: 4x baterie typu D Požadavky na externí napájecí adaptér: Stejnosměrný proud, 6V/1A, kladný pól na vnitřním kolíku. Barva: leštěný nerez/černá (patro.cz)

Podobné produkty ako HiMAXX senzorový odpadkový koš Trendy 38L , 2x barova zidle hawaj cl 3227 bila cerna

ROVICKY ČERNO-STŘÍBRNÁ PENĚŽENKA S KAPSOU NA ZIP V033 8802-SNR-3540 SILVER Velikost: ONE SIZE

ROVICKY ČERNO-STŘÍBRNÁ PENĚŽENKA S KAPSOU NA ZIP V033 8802-SNR-3540 SILVER Velikost: ONE SIZE
Detail

dámská peněženka značky Rovicky má klopu na odolný patent a na zadní straně kapsu na zip uvnitř má 9 míst na karty, místo pro větší doklady, 3 samostatné kapsy na mince na zipy, 4 přihrádky na bankovky Materiál: přírodní kůže Rozměry: výška 9,5 cm, šířka 18,5 cm, tloušťka 2,5 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ROVICKY ČERNO-STŘÍBRNÁ PENĚŽENKA S KAPSOU NA ZIP V033 8802-SNR-3540 SILVER Velikost: ONE SIZE , Kancelarske kreslo hawaj deluxe s nastavitelnou operkou hlavy hneda

ČERNO-STŘÍBRNÁ PENĚŽENKA S RAŽBOU KVĚTIN A VZORŮ N053 SPG-19401-1947 SILVER Velikost: ONE SIZE

ČERNO-STŘÍBRNÁ PENĚŽENKA S RAŽBOU KVĚTIN A VZORŮ N053 SPG-19401-1947 SILVER Velikost: ONE SIZE
Detail

prostorná dámská peněžěnka s nápaditým vzorem má zapínání na pevný zip uvnitř je 6 míst pro karty, 2 větší místa na doklady, 2 přihrádky na bankovky, kapsa na mince na zip Materiál: přírodní kůže Rozměry: výška 10 cm, šířka 19 cm, tloušťka 2 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÁ PENĚŽENKA S RAŽBOU KVĚTIN A VZORŮ N053 SPG-19401-1947 SILVER Velikost: ONE SIZE , Černo zlaté šaty

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 39

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 39
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 39 , Stříbrná cesta ()

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 38

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 38
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 38 , Stříbrná díra ()

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 36

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 36
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 36 , Ayrton mig, černo-šedé

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 37

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 37
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 37

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 40

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 40
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 40

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 41

ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 41
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ SPORTOVNÍ BOTY GD-XF-48B/GUN Velikost: 41

Viceroy Stříbrný náhrdelník znamení Váhy Horoscopo 61014C000-38L

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Viceroy Stříbrný náhrdelník znamení Váhy Horoscopo 61014C000-38L

Titan Prime 4W S černá 391406-01 38L

Titan Prime 4W S černá 391406-01 38L
Detail

Elegantní textilní kufr na čtyřech dvoukolečkách s vyjímatelným pouzdrem na tekutiny, integrovaným TSA zámkem a expandérem. čtyři kolečka otočná o 360° výsuvná rukojeť s aretací na madle vnořený TSA zámek vnější boční kapsa na doklady na zip dělicí přihrádka s kapsou kompresní popruhy v hlavním prostoru vyjímatelné transparentní pouzdro na tekutiny přihrádka na košile s fixačními popruhy ve vnitřním víku dvě přední kapsy na zip popruh pro nasunutí na madlo kufru horní a boční polstrovaná madla integrovaná jmenovka kufr splňuje normy pro palubní zavazadla většiny leteckých společností (patro.cz)

Podobné produkty ako Titan Prime 4W S černá 391406-01 38L

Grow Bag 38L textilní květináč Balení: 1 ks

Grow Bag 38L textilní květináč Balení: 1 ks
Detail

V posledních letech se v zahradnictví objevily velmi populární textilní květináče, které jsou dobrou alternativou ke klasickým květináčům. Grow Bag 38L je textilní květináč vyrobený z polyesterové netkané textilie s gramáží 280 g/m2, výškou 30 cm a průměrem 40 cm. Květináč je opatřen dvěma úchyty po stranách pro jednodušší přenos. Tento květináč dokáže pojmout až 37,8 l (10 Gallon) zeminy. Díky použitému materiálu květináč zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a odvod přebytečné vody. Výhody textilních květináčů: - skvělé termoregulační vlastnosti - na rozdíl od plastových květináčů jsou prodyšnější - zabraňují hromadění přebytečné vody - jednoduchá manipulace a snadnější přeprava - podporují optimální růst kořenů - vhodné pro různé druhy substrátů - vhodné pro pěstování bylinek, jednoletých i víceletých rostlin, keřů i stromků Parametry: - výška: 30 cm - průměr: 40 cm - hmotnost: 162 g - kapacita: 37,8 l (10 Gallon) - materiál: polyesterová netkaná textilieParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:63079098 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Grow Bag 38L textilní květináč Balení: 1 ks

Titan Xenon S 4w modrá 849406-25 38l

Titan Xenon S 4w modrá 849406-25 38l
Detail

Moderní skořepinový kufr na čtyřech kolečkách vyrobený z odolného polykarbonátu s hrubým povrchem, vybavený integrovaným TSA zámkem a USB portem. 4 kvalitní a velmi tichá dvoukolečka otočná o 360° lehká výsuvná rukojeť s aretací na madle integrovaný TSA zámek pro bezproblémové cestování do USA integrovaný USB port pro připojení powerbanky oboustranný systém balení 2 textilní přepážky s kapsami na zip fixační popruhy v obou částech kufru speciální kapsa na vlhké prádlo nebo kosmetiku popruh na zadní straně pro nasunutí na madlo většího kufru horní a boční madlo pro snadnou manipulaci vnitřní podšívka materiál s hrubým povrchem Shark Skin odolným proti poškrábání kufr splňuje normy pro palubní zavazadla většiny leteckých společností prodloužená záruka 3 roky (patro.cz)

Podobné produkty ako Titan Xenon S 4w modrá 849406-25 38l

Viceroy Stříbrný náhrdelník znamení Váhy Horoscopo 61014C000-38L

Viceroy Stříbrný náhrdelník znamení Váhy Horoscopo 61014C000-38L
Detail

Viceroy Stříbrný náhrdelník znamení Váhy Horoscopo 61014C000-38L (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Viceroy Stříbrný náhrdelník znamení Váhy Horoscopo 61014C000-38L

Titan Prime 4W S modrá 391406-20 38L

Titan Prime 4W S modrá 391406-20 38L
Detail

Elegantní textilní kufr na čtyřech dvoukolečkách s vyjímatelným pouzdrem na tekutiny, integrovaným TSA zámkem a expandérem. čtyři kolečka otočná o 360° výsuvná rukojeť s aretací na madle vnořený TSA zámek vnější boční kapsa na doklady na zip dělicí přihrádka s kapsou kompresní popruhy v hlavním prostoru vyjímatelné transparentní pouzdro na tekutiny přihrádka na košile s fixačními popruhy ve vnitřním víku dvě přední kapsy na zip popruh pro nasunutí na madlo kufru horní a boční polstrovaná madla integrovaná jmenovka kufr splňuje normy pro palubní zavazadla většiny leteckých společností (patro.cz)

Podobné produkty ako Titan Prime 4W S modrá 391406-20 38L

PROHOME - Koš na prádlo Hamer 38l různé barvy

PROHOME - Koš na prádlo Hamer 38l různé barvy
Detail

Mix barev, bílá, šedá - dodání dle aktuální skladové dostupnosti (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Koš na prádlo Hamer 38l různé barvy

LA PROROMANCE Sprcha solární SS09, 38l (LPR-SS09)

LA PROROMANCE Sprcha solární  SS09, 38l (LPR-SS09)
Detail

Solární sprcha - připojení na zahradní hadici (adaptér v balení), objem 38 l, max. teplota 60 °C, nastavitelná sprchová hlavice o průměru 15 cm, kohout na oplach nohou, materiál PVC + ABS s chromováním, možnost přidělání k podstavě (spojovací materiál v balení), max. tlak vody 3,5 bar, rozměry 19,5 × 19,5 × 217 cm, hmotnost 9,8 kg, barva černá Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Praktický doplněk každého bazénu nebo zahrady La Proromance Solar Shower SS09 je perfektním doplňkem k bazénu, zahradu či chatu, kde není přívod teplé vody. Solární sprcha se zcela obejde bez elektřiny a představuje tak ekologický zdroj ohřevu vody přímo na vaší zahradě, který vás nestojí ani korunu navíc. Sprchu můžete využívat pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako LA PROROMANCE Sprcha solární SS09, 38l (LPR-SS09)

LA PROROMANCE Sprcha solární SS10, 38l (LPR-SS10)

LA PROROMANCE Sprcha solární  SS10, 38l (LPR-SS10)
Detail

Solární sprcha - připojení na zahradní hadici (adaptér v balení), objem 38 l, max. teplota 60 °C, nastavitelná sprchová hlavice o průměru 15 cm, kohout na oplach nohou, materiál PVC + ABS s chromováním, možnost přidělání k podstavě (spojovací materiál v balení), max. tlak vody 3,5 bar, rozměry 19,5 × 19,5 × 217 cm, hmotnost 9,8 kg, barva černá + chrom Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Praktický doplněk každého bazénu nebo zahrady La Proromance Solar Shower SS10 je perfektním doplňkem k bazénu, zahradu či chatu, kde není přívod teplé vody. Solární sprcha se zcela obejde bez elektřiny a představuje tak ekologický zdroj ohřevu vody přímo na vaší zahradě, který vás nestojí ani korunu navíc. Sprchu můžete využívat... (alza.cz)

Podobné produkty ako LA PROROMANCE Sprcha solární SS10, 38l (LPR-SS10)

Hawaj Zahradní altán Hawaj 4 x 3 m

Hawaj Zahradní altán Hawaj 4 x 3 m
Detail

Zahradní altán Hawaj 4 x 3 m Pohoda, kterou nic nezkazí Moc dobře víme, že větru ani dešti neporučíme. Jenže co dělat, když plánujete zahradní slavnost nebo si chcete jen tak v klidu a v pohodě posedět venku na zahradě a současně mít jistotu, že vám náladu nezkazí rozmarné počasí? Hravě to vyřeší praktický a prostorný zahradní altán Hawaj, na který je 100% spolehnutí a atmosféra jako na Hawaji zajištěna. Střecha z kvalitního polyesteru v kombinaci s pevnou kovovou konstrukcí, vás báječně ochrání před sluncem a lehkým deštěm. Vše, co potřebujete vědět: - Rozměr střechy altánu: 4 x 3 metry - Rozměr altánu: cca 3,5 x 2,5 metru - Výška altánu k hřebenu střechy: 2,75 metru - Výška k okraji střechy: 2,05 cm - Rozměr kovových nosných tyčí: 30 x 30 x 6 mm - Materiál střechy: Polyester 190g/m2 - Rozměr balení: 215 x 42 x 16 cm - Hmotnost: 31 kg (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Zahradní altán Hawaj 4 x 3 m

Hawaj Zahradní altán Hawaj 3 x 3 m

Hawaj Zahradní altán Hawaj 3 x 3 m
Detail

Zahradní altán Hawaj 3 x 3 m Pohoda, kterou nic nezkazí Moc dobře víme, že větru ani dešti neporučíme. Jenže co dělat, když plánujete zahradní slavnost nebo si chcete jen tak v klidu a v pohodě posedět venku na zahradě a současně mít jistotu, že vám náladu nezkazí rozmarné počasí? Hravě to vyřeší praktický a prostorný zahradní altán Hawaj, na který je 100% spolehnutí a atmosféra jako na Hawaji zajištěna. Střecha z kvalitního polyesteru v kombinaci s pevnou kovovou konstrukcí, vás báječně ochrání před sluncem i lehkým deštěm. Vše, co potřebujete vědět: - Rozměr střechy altánu: 3 x 3 metry - Rozměr altánu: cca 2,5 x 2,5 metru - Výška altánu k hřebenu střechy: 2,65 metru - Výška k okraji střechy: 2,05 cm - Rozměr kovových nosných tyčí: 30 x 30 x 6 mm - Materiál střechy: Polyester 190g/m2 - Rozměr balení: 215 x 42 x 14 cm - Hmotnost: 29 kg (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Hawaj Zahradní altán Hawaj 3 x 3 m

ČERNO-STŘÍBRNÉ DÁMSKÉ RUKAVICE YP-RK-BX4227.75-BLACK Velikost: ONE SIZE

ČERNO-STŘÍBRNÉ DÁMSKÉ RUKAVICE YP-RK-BX4227.75-BLACK Velikost: ONE SIZE
Detail

Dámské rukavice. materiál: 80% akryl, 20% vlna praní v pračce na 30°C (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ DÁMSKÉ RUKAVICE YP-RK-BX4227.75-BLACK Velikost: ONE SIZE

heidrun Plastový úložný box s víkem R-box 38l.

heidrun Plastový úložný box s víkem R-box 38l.
Detail

heidrun Plastový úložný box s víkem HEIDRUN R-box 38l., kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | USKLADNĚNÍ | ÚLOŽNÉ BOXY | ÚLOŽNÉ BOXY S VÍKEM (kitos.cz)

Podobné produkty ako heidrun Plastový úložný box s víkem R-box 38l.

Husky Batoh Expedice / Turistika Scape 38l černá Velikost: OneSize

Husky Batoh Expedice / Turistika   Scape 38l černá Velikost: OneSize
Detail

Výbava batohu Scape: zádový systém NBS s duralovými výztuhami prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem boční síťované kapsy boční kompresní popruhy hrudní a bederní popruh nepromokavé zipy úchyty na trekové hole či jinou výbavu elastická fixace pro vybavení na víku příprava pro vodní vak pláštěnka reflexní prvky Objem: 38 l Hmotnost: 960 g Rozměry: 56 × 28 × 21 cm Materiál: 420D shiny big honey-comb ripstop, 600D Polyester s nepromokavou úpravou (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Husky Batoh Expedice / Turistika Scape 38l černá Velikost: OneSize

Husky Batoh Expedice / Turistika Scape 38l modrá Velikost: UNI

Husky Batoh Expedice / Turistika   Scape 38l modrá Velikost: UNI
Detail

Výbava batohu Scape: zádový systém NBS s duralovými výztuhami prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem boční síťované kapsy boční kompresní popruhy hrudní a bederní popruh nepromokavé zipy úchyty na trekové hole či jinou výbavu elastická fixace pro vybavení na víku příprava pro vodní vak pláštěnka reflexní prvky Objem: 38 l Hmotnost: 960 g Rozměry: 56 × 28 × 21 cm Materiál: 420D shiny big honey-comb ripstop, 600D Polyester s nepromokavou úpravou (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Husky Batoh Expedice / Turistika Scape 38l modrá Velikost: UNI

Husky Batoh Expedice / Turistika Scape 38l zelená Velikost: OneSize

Husky Batoh Expedice / Turistika   Scape 38l zelená Velikost: OneSize
Detail

I batoh Scape je svými parametry na rozhraní mezi expedičním a turistickým. Je tedy zcela vhodný zejména na krátkodobé pobyty, kdy do něj schováte přesně to, co s sebou potřebujete. Je to velmi praktické a lehké zavazadlo, které je dostupné ve dvou příjemných barvách. Také v tomto případě je samozřejmostí použití moderní konstrukce a kvalitních materiálů, které ho dělají dostatečně pohodlným a odolným vůči vnějším vlivům. Výbava batohu Scape: zádový systém NBS s duralovými výztuhami, prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích, 1 hlavní komora s přidaným bočním vstupem, boční síťované kapsy, boční kompresní popruhy, hrudní a bederní popruh, nepromokavé zipy, úchyty na trekové hole či jinou výbavu, elastická fixace pro vybavení na víku, příprava pro vodní vak, pláštěnka, reflexní prvky. (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Husky Batoh Expedice / Turistika Scape 38l zelená Velikost: OneSize

ČERNO-STŘÍBRNÉ KOŽENÉ SNEAKERSY NA ZIP GD-XF-31B/GUN Velikost: 36

ČERNO-STŘÍBRNÉ KOŽENÉ SNEAKERSY NA ZIP GD-XF-31B/GUN Velikost: 36
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23 cm 37 23,5 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 25,5 cm 41 26 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ČERNO-STŘÍBRNÉ KOŽENÉ SNEAKERSY NA ZIP GD-XF-31B/GUN Velikost: 36
HAWAJ 38l, černá (70548), HAWAJ Fantasy Rain 35l, černo-stříbrná (70535), HAWAJ Wonder Rain 35 l černo-stříbrná (70567), HAWAJ Uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001), Trust Exis Webcam, černo-stříbrná (17003), CONNECT IT WM2200 černo-stříbrná (CI-261), Přenosné rádio Bravo B-5184 ČERNO STŘÍBRNÁ, Logitech Wireless Mouse M235 černo-stříbrná (910-002201), 4CARS Rukojeť řadící páky černo-stříbrná anatomická (90991), Duvo+ Junior 55 × 55 × 130 cm černo stříbrná (82980528), NOX přilba N302S Torque, (černo-šedá matná, stříbrná) (motonad02160), Capital Sports Flaptor, černo-stříbrná, posilovací lavice, na činky, HAWAJ Alu 40l, černá (70558), HAWAJ Cool 20l, černá (70509), solarni sprcha hawaj 38 l, LA PROROMANCE Sprcha solární SS10, 38l (LPR-SS10), PIERRE CARDIN CHRISTOPHE sada roller + plnicí pero, černo-stříbrná (B0400401IP3), PIERRE CARDIN DIDIER sada kuličkové pero + roller, černo-stříbrná (B0400500IP3), My Hood Trick HX Silver Koloběžka freestyle černo-stříbrná (506183), hawaj mx racer cerveno cerne 59805, solarni sprcha hawaj alu 40l cerna, Klarstein AeroVital Fry, horkovzdušná fritéza, 1500W, 10l, 9 programů, černo/stříbrná, Nástěnné hodiny s minerálním sklem Troyka černo - stříbrná, pr. 29 cm, barova zidle hawaj cl 630 1 svetle seda, 2x barova zidle hawaj cl 3227 bila cerna, kancelarske kreslo hawaj deluxe s nastavitelnou operkou hlavy hneda, černo zlaté šaty, Stříbrná cesta (), Stříbrná díra (), AYRTON Mig, černo-šedé