Hansgrohe rebris e umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 72216000

Produkt Hansgrohe rebris e umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 72216000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hansgrohe rebris e umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 72216000 upraviť a produkt hľadať znova.

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 72216000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 72216000
Detail

Páková umyvadlová baterie s ruční sprchou Bidette a sprchovou hadicí provedení: chrom AirPowder - normální proud ComfortZone: 109 mm délka výtoku: 133 mm výška baterie: 198 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 4,7 l/min keramická kartuše nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 ruční sprcha Bidette s jedním sprchovým proudem a technologií QuickClean s držákem a sprchovou hadicí 1600 mm bez odtokové soupravy EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 72216000 , Sapho podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1103-07 (1103-07)

AQUALINE DAPHNE podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom DH841-01

AQUALINE DAPHNE podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom DH841-01
Detail

Exklusivní série pákových baterií DAPHNE vyniká moderními tvary a minimalistickým designem. Typickým znakem série je elegantní tenká páčka umožňující pohodlnou manipulaci. Zároveň baterie DAPHNE osloví příznivou cenou. Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8590913924262 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE DAPHNE podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom DH841-01 , Sapho podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, chrom db700 (db700)

SAPHO CORNELI stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom CE48 (CE48)

SAPHO CORNELI stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom CE48 (CE48)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Zahájili jste rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Vodovodní baterie se stojánkovým řešením se velmi snadno instaluje. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, díky plynulému toku tak nebudete mít pocákáno všude okolo. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. Balení obsahuje i připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Hlavní přednosti produktu SAPHO CORNELI stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom CE48 Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie SAPHO je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO CORNELI stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom CE48 (CE48) , Sapho podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1103-08 (1103-08)

SAPHO Stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-05 (1209-05)

SAPHO Stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-05 (1209-05)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Rozhodli jste se pro rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Myslete také na design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Snadná instalace stojánkové vodovodní baterie ji řadí na první místa v žebříčku oblíbenosti. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Voda je provzdušněná perlátorem, díky plynulému toku tak nebudete mít pocákáno všude okolo. Provzdušnění dokáže snížit průtok vody, což šetří přírodu i vaše finance. V balení najdete také připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní přednosti produktu SAPHO Stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-05 Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-05 (1209-05) , Sapho corneli stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom ce48 (ce48)

SAPHO RHAPSODY stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-09 (1209-09)

SAPHO RHAPSODY stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-09 (1209-09)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? K nezanedbatelným prvkům patří také design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO se stane jak praktickým pomocníkem, tak elegantním designovým doplňkem. Vodovodní baterie se stojánkovým řešením se velmi snadno instaluje. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Do baterie byl zabudovaný perlátor, díky tomu se dočkáte plynulého toku bez zbytečného cákání kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. Balení obsahuje také připojovací hadičky. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Hlavní přednosti produktu SAPHO RHAPSODY stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-09 Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO RHAPSODY stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom 1209-09 (1209-09) , Sapho rhapsody podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1209-07 (1209-07)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1103-08 (1103-08)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1103-08 (1103-08)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Baterie je podomítková, tedy umístěná do zdi, díky čemuž získáte více volného prostoru. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. V baterii je zabudovaný perlátor, takže díky plynulému toku nebudete cákat kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, což pomůže šetřit přírodu i vaše finance. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1103-08 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítkové řešení vhodné pro zajištění prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiál: mosaz Délka sprchové hadice činí 120 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1103-08 (1103-08) , Sapho latus podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1102-07 (1102-07)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1103-07 (1103-07)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1103-07 (1103-07)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem, s keramickou kartuší a se sprchou, stříbrná barva Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Baterie je podomítková, její část je tedy umístěna ve zdi, díky tomu máte více prostoru kolem. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Voda je provzdušněná perlátorem, díky tomu se dočkáte plynulého toku bez zbytečného cákání kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. Dodává se spolu se sprchovou hlavicí. K její výrobě slouží mosaz. Klíčové přednosti produktu SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1103-07 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítková varianta k získání většího prostoru Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1103-07 (1103-07)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, chrom DB700 (DB700)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, chrom DB700 (DB700)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Podomítková baterie je umístěna do zdi, díky čemuž máte kolem více místa. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. V baterii je přítomný perlátor, díky němuž nebudete cákat kolem. Provzdušnění pomůže snížit průtok vody, čímž ušetříte finance i přírodu. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Hlavní přednosti produktu SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, chrom DB700 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiál: mosaz (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, chrom DB700 (DB700)

SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1209-07 (1209-07)

SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1209-07 (1209-07)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná barva Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? Myslete také na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO poslouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Část podomítkové baterie je umístěna do zdi, tudíž získáte více prostoru kolem. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Do baterie byl zabudovaný perlátor, takže díky plynulému toku nebudete cákat kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. Materiálem je mosaz. Klíčové vlastnosti produktu SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1209-07 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1209-07 (1209-07)

SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1102-07 (1102-07)

SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1102-07 (1102-07)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem, s keramickou kartuší a se sprchou, stříbrná barva Potřebujete nové vybavení do vaší rekonstruované koupelny? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Část podomítkové baterie je umístěna do zdi, tudíž získáte více prostoru kolem. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. V baterii je zabudovaný perlátor, díky kterému získáte plynulý tok bez zbytečného cákání vody kolem. Provzdušnění pomůže snížit průtok vody, čímž ušetříte finance i přírodu. V balení nechybí ani sprchová hlavice. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Klíčové přednosti produktu SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1102-07 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1102-07 (1102-07)

HANSGROHE Logis Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 71290000

HANSGROHE Logis Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 71290000
Detail

Páková umyvadlová baterie s ruční sprchou Bidette se sprchovou hadicí 1600 mm ComfortZone 70 průtok při 0,3 MPa: 5 l/min keramická kartuše nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 EAN: 4011097738352 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Logis Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 71290000

RAVAK BM 011.00 Umyvadlová stojánková baterie s bidetovou sprškou (X070076)

RAVAK BM 011.00 Umyvadlová stojánková baterie s bidetovou sprškou (X070076)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová a bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s bidetovou sprškou, s perlátorem, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Hledáte nové vybavení do vaší koupelny? Nezapomeňte také na design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie RAVAK vám poslouží svou praktickou stránkou i jako elegantní designový doplněk. Je určená k využití i pro bidet. Baterie se velmi snadno instaluje díky svému stojánkovému řešení. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie RAVAK pákovým ovládáním. Do baterie byl zabudovaný perlátor, s nímž bude tok plynulý a vy nebudete cákat kolem. Provzdušnění dokáže snížit průtok vody, což šetří přírodu i vaše finance. Do balení je přidána i sprchová hlavice. Výrobním materiálem je mosaz. Klíčové přednosti produktu RAVAK BM 011.00 Umyvadlová stojánková baterie s bidetovou sprškou Umyvadlová a bidetová vodovodní baterie RAVAK Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie RAVAK je pákové... (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK BM 011.00 Umyvadlová stojánková baterie s bidetovou sprškou (X070076)

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Viana, Mbox, oválný kryt, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Viana, Mbox, oválný kryt, chrom
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Rozhodli jste se pro rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo vám poslouží svou praktickou stránkou i jako elegantní designový doplněk. Podomítková baterie je umístěná do zdi, čímž získáte více volného místa kolem. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Dodává se spolu se sprchovou hlavicí. Materiálem je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Viana, Mbox, oválný kryt, chrom Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Podomítková varianta pro získání většího prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiálem je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Viana, Mbox, oválný kryt, chrom , Sapho paris stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1104-05 (1104-05)

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Dita, Mbox, hranatý kryt, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Dita, Mbox, hranatý kryt, chrom
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Část podomítkové baterie je umístěna do zdi, tudíž získáte více prostoru kolem. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Dita, Mbox, hranatý kryt, chrom Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiál - mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Dita, Mbox, hranatý kryt, chrom , Aqualine kasiopea stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1107-05 (1107-05)

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Mada, Mbox, oválný kryt, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Mada, Mbox, oválný kryt, chrom
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Hledáte nové vybavení do vaší koupelny? Myslete také na design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Baterie je podomítková, takže ji umístíte do zdi a získáte tak více volného místa. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. V balení nechybí ani sprchová hlavice. K její výrobě slouží mosaz. Klíčové vlastnosti produktu Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Mada, Mbox, oválný kryt, chrom Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Podomítková varianta pro získání většího prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiál: mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Mada, Mbox, oválný kryt, chrom , Aqualine nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou, chrom sk215 (sk215)

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Zuna, Mbox, oválný kryt, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Zuna, Mbox, oválný kryt, chrom
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová a bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Rozhodli jste se pro rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie Mereo je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Výrobce ji určil i pro bidet. Baterie je podomítková, tedy umístěná do zdi, díky čemuž získáte více volného prostoru. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Je dodávána společně se sprchovou hlavicí. Výrobním materiálem je mosaz. Hlavní vlastnosti produktu Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Zuna, Mbox, oválný kryt, chrom Umyvadlová a bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Podomítková varianta pro získání většího prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Výrobním materiálem je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Zuna, Mbox, oválný kryt, chrom , Hansgrohe ecostat s termostaticka baterie pod omitku pro 2 spotrebice chrom 15758000

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Sonáta, Mbox, kulatý kryt, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Sonáta, Mbox, kulatý kryt, chrom
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, se sprchou, v barvě chromu Potřebujete nové vybavení do vaší rekonstruované koupelny? K nezanedbatelným prvkům patří také design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Podomítková baterie se umisťuje do zdi, díky čemuž získáte spoustu volného prostoru kolem. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Je dodávána společně se sprchovou hlavicí. Materiálem je mosaz. Hlavní přednosti produktu Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Sonáta, Mbox, kulatý kryt, chrom Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Podomítkové provedení pro zajištění více prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiál - mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Sonáta, Mbox, kulatý kryt, chrom , Mereo umyvadlová stojánková baterie, sonáta, s výpustí, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Eve, Mbox, hranatý kryt, chrom

Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Eve, Mbox, hranatý kryt, chrom
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? Myslete také na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Baterie je podomítková, její část je tedy umístěna ve zdi, díky tomu máte více prostoru kolem. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Je dodávána společně se sprchovou hlavicí. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Eve, Mbox, hranatý kryt, chrom Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Podomítkové řešení vhodné pro zajištění prostoru kolem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Podomítková baterie s bidetovou sprchou, Eve, Mbox, hranatý kryt, chrom , Mereo umyvadlová stojánková baterie, eve, s výpustí, chrom

AQUALINE KASIOPEA stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1107-05 (1107-05)

AQUALINE KASIOPEA stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1107-05 (1107-05)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy, s keramickou kartuší a s vytahovací koncovkou, stříbrná barva Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? K nezanedbatelným prvkům patří také design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Stojánkovou vodovodní baterii snadno nainstalujete. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. V balení najdete i připojovací hadičky. Výrobním materiálem je mosaz. Zásadní přednosti produktu AQUALINE KASIOPEA stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1107-05 Umyvadlová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Materiál - mosaz V balení naleznete také připojovací hadičky (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE KASIOPEA stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1107-05 (1107-05) , Sapho nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou a bezpečnostní pojistkou,hranatý,chrom sg108 (sg108)

SAPHO PARIS stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1104-05 (1104-05)

SAPHO PARIS stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1104-05 (1104-05)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, se sprchou a s vytahovací koncovkou, stříbrná barva Zahájili jste rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Díky stojánkovému řešení upevnění baterie vás čeká velmi snadná instalace. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Dodává se spolu se sprchovou hlavicí. Hlavice a baterie není vše, ještě dostanete připojovací hadičky. Materiálem je mosaz. Hlavní přednosti produktu SAPHO PARIS stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1104-05 Umyvadlová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiál: mosaz Délka sprchové hadice činí 55 cm V balení naleznete také připojovací hadičky (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO PARIS stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1104-05 (1104-05) , Sapho nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou a bezpečnostní pojistkou,kulatý,chrom sg107 (sg107)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, černá mat DB715 (DB715)

SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, černá mat DB715 (DB715)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, černá barva Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Podomítková baterie je umístěná do zdi, čímž získáte více volného místa kolem. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Voda je provzdušněná perlátorem, díky němuž nebudete cákat kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, což pomůže šetřit přírodu i vaše finance. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Zásadní přednosti produktu SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, černá mat DB715 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítkové provedení pro více prostoru Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiál: mosaz Barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, černá mat DB715 (DB715) , Sapho nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou a bezpečnostní pojistkou,hranatý,chrom db108 (db108)

GROHE BauEdge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23757000

GROHE BauEdge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23757000
Detail

Páková umyvadlová baterie s bidetovou sprškou jednootvorová montáž kovová ovládací páka variabilně nastavitelný omezovač průtoku GROHE Longlife 35 mm keramická kartuše GROHE StarLight povrch GROHE EcoJoy perlátor 4 l/min GROHE QuickFix rychlomontážní systém spouštěcí řetízek se závažím flexi připojovací hadičky včetně ruční sprchy s integrovaným přepínáním nástěnný sprchový držák sprchová hadice lze použít při průtokovém tlaku 1,0 - 5,0 bar omezovač teploty možno doobjednat EAN: 4005176388453 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE BauEdge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23757000 , Sapho saly stojánková dřezová baterie s výsuvnou sprškou, chrom sa070 (sa070)

HANSA Polo Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 51462293

HANSA Polo Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 51462293
Detail

Páková umyvadlová baterie s funkční sprchou, DN15 barva chrom materiál mosaz montážní systém Rapid pevné výtokové rameno výška baterie 136 mm délka výtoku 103 mm komfortní zóna 70 mm průtok při tlaku 3 bary 9 l/min průtok při tlaku 3 bary s regulátorem průtoku 6 l/min PCA® aerátor s konstatním průtokovým množstvím nezávislým na změnách tlaku flexibilní připojovací hadice ruční sprcha Bidetta s přepínačem páka se symboly teplé a studené vody, jedna ovládací páka/rukojeť ø 35 mm keramická kartuše pro ovládání teploty a průtoku vody kovová sprchová hadice 1600 mm, držák sprchy funkce pro nastavení maximální teploty a průtoku vody nastavitelný omezovač teploty vody (součástí dodávky, možnost dodatečné instalace) bez výpusti zabezpečeno proti zpětnému toku při použití v domácnosti (podle DIN EN 1717) EAN: 4057304002847 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSA Polo Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 51462293 , Sapho rhapsody stojánková dřezová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 5550 (5550)

HANSA Twist Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 09302203

HANSA Twist Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 09302203
Detail

Páková umyvadlová baterie s bidetovou sprškou povrchová úprava chrom materiál mosaz neuvolňující zinek (MS 63) výška 143 mm délka výtoku 121 mm komfortní zóna 76 mm průtokové množství 6/9 l/min (výtok/sprcha), měřeno při hydraulickém tlaku 3 bary CASCADE® aerátor kovová ovládací páka označení teplá-studená bez odpadní soupravy montážní systém Rapid připojení tlakové hadice G 3/8 zabezpečeno proti zpětnému toku při použití v domácnosti (podle DIN EN 1717) Balení obsahuje: umyvadlová baterie ruční sprcha s přepínáním - automatické zpětné přepínání sprcha/výtok sprchová hadice, 1600 mm dlouhá nástěnný držák sprchy EAN: 4015474269095 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSA Twist Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 09302203

GROHE Start Edge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23773000

GROHE Start Edge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23773000
Detail

Páková umyvadlová baterie s bidetovou sprškou jednootvorová montáž kovová ovládací páka GROHE Longlife keramická kartuše 35 mm GROHE StarLight povrch GROHE EcoJoy perlátor 5,7 l/min GROHE QuickFix rychlomontážní systém s omezovačem teplot flexi připojovací hadičky včetně ruční sprchy s integrovaným přepínáním nástěnný sprchový držák sprchová hadice EAN: 4005176388736 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Start Edge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23773000

GROHE Start Edge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23773001

GROHE Start Edge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23773001
Detail

Páková umyvadlová baterie s bidetovou sprškou jednootvorová montáž kovová ovládací páka GROHE Longlife keramická kartuše 35 mm GROHE StarLight povrch GROHE EcoJoy perlátor 5,7 l/min GROHE QuickFix rychlomontážní systém s omezovačem teplot flexi připojovací hadičky včetně ruční sprchy s integrovaným přepínáním nástěnný sprchový držák sprchová hadice EAN: 4005176556357 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Start Edge Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou, chrom 23773001

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, chrom 72553000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, chrom 72553000
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: chrom AirPowder - normální proud ComfortZone: 84 mm délka výtoku: 121 mm výška baterie: 173 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: syntetika EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, chrom 72553000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, chrom 72551000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, chrom 72551000
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: chrom AirPowder - normální proud ComfortZone: 109 mm délka výtoku: 133 mm výška baterie: 198 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: kov EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, chrom 72551000

AQUALINE Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou, chrom SK215 (SK215)

AQUALINE Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou, chrom SK215 (SK215)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s perlátorem a s opletenou sprchovací hadicí, stříbrná barva Chcete zrekonstruovat svou koupelnu a potřebujete nové vybavení? Myslete také na design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie AQUALINE je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Tato vodovodní baterie je vhodná k umístění na zeď. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie AQUALINE pákovým ovládáním. Baterie je vybavena perlátorem, díky plynulému toku tak nebudete mít pocákáno všude okolo. Provzdušnění snižuje průtok vody, čímž šetříte svou peněženku i životní prostředí. Výrobním materiálem je mosaz. Hlavní vlastnosti produktu AQUALINE Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou, chrom SK215 Bidetová vodovodní baterie AQUALINE Klasický styl Navržena k připevnění na stěnu Ovládání vodovodní baterie AQUALINE je pákové Výrobním materiálem je mosaz Délka sprchové hadice činí 100 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou, chrom SK215 (SK215) , Sapho kirké stojánková umyvadlová baterie s výpustí, chrom ki02c (ki02c)

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie, CoolStart, chrom 72560000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie, CoolStart, chrom 72560000
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: chrom AirPowder - normální proud ComfortZone: 109 mm délka výtoku: 133 mm výška baterie: 198 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 bez odtokové soupravy EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie, CoolStart, chrom 72560000 , Sapho vienna stojánková umyvadlová baterie s výpustí, chrom vo002 (vo002)

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie, CoolStart, chrom 72554000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie, CoolStart, chrom 72554000
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: chrom AirPowder - normální proud ComfortZone: 84 mm délka výtoku: 121 mm výška baterie: 173 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 bez odtokové soupravy EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie, CoolStart, chrom 72554000

HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, chrom 72213000

HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, chrom 72213000
Detail

Páková bidetová baterie provedení: chrom jednootvorová montáž kovová páka délka výtoku: 120 mm perlátor s kulovým kloubem keramická kartuše AirPowder - normální proud EcoSmart průtok při 0,3 MPa: 5 l/min nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač materiál odtokové soupravy: kov rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, chrom 72213000

HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, chrom 72211000

HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, chrom 72211000
Detail

Páková bidetová baterie provedení: chrom jednootvorová montáž kovová páka délka výtoku: 120 mm perlátor s kulovým kloubem keramická kartuše AirPowder - normální proud EcoSmart průtok při 0,3 MPa: 5 l/min nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač materiál odtokové soupravy: syntetika rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, chrom 72211000

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Lila s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Lila s bidetovou sprchou
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Chcete zrekonstruovat svou koupelnu a potřebujete nové vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Stojánková vodovodní baterie se snadno instaluje. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Do balení je přidána i sprchová hlavice. K její výrobě slouží mosaz. Hlavní vlastnosti produktu Mereo Umyvadlová stojánková baterie Lila s bidetovou sprchou Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Umyvadlová stojánková baterie Lila s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Viana, s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Viana, s bidetovou sprchou
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší, v barvě chromu Čeká vás rekonstrukce vaší koupelny a hledáte nové vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Baterie se velmi snadno instaluje díky svému stojánkovému řešení. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Zásadní vlastnosti produktu Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Viana, s bidetovou sprchou Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Výrobním materiálem je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Viana, s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Dita s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Dita s bidetovou sprchou
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Hledáte nové vybavení do vaší koupelny? Nezapomeňte i na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie Mereo je skvělým praktickým pomocníkem i designovým doplňkem. Stojánkové řešení upevnění vodovodní baterie oceníte především v jednoduchosti instalace. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Je dodávána společně se sprchovou hlavicí. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Klíčové přednosti produktu Mereo Umyvadlová stojánková baterie Dita s bidetovou sprchou Bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiál - mosaz Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Umyvadlová stojánková baterie Dita s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Eve s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Eve s bidetovou sprchou
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová a bidetová, pákové ovládání, klasický styl, se sprchou, v barvě chromu Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie Mereo vám poslouží svou praktickou stránkou i jako elegantní designový doplněk. Byla navržena také pro bidet. Stojánkové řešení této vodovodní baterie je na instalaci velmi jednoduché. Teplota vody se reguluje u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Do balení je přidána i sprchová hlavice. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Klíčové vlastnosti produktu Mereo Umyvadlová stojánková baterie Eve s bidetovou sprchou Umyvadlová a bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiál: mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Umyvadlová stojánková baterie Eve s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Mada s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Mada s bidetovou sprchou
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová a bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? K nezanedbatelným prvkům patří také design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie Mereo vám bude funkčním i vkusným doplňkem. Byla navržena také pro bidet. Díky stojánkovému řešení upevnění baterie vás čeká velmi snadná instalace. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Dodává se společně se sprchovou hlavicí. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní přednosti produktu Mereo Umyvadlová stojánková baterie Mada s bidetovou sprchou Umyvadlová a bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Provedení se stojánkem Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiál - mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Umyvadlová stojánková baterie Mada s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Zuna s bidetovou sprchou

Mereo Umyvadlová stojánková baterie Zuna s bidetovou sprchou
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová a bidetová, pákové ovládání, klasický styl, s keramickou kartuší a se sprchou, v barvě chromu Plánujete novou koupelnu a hledáte potřebné vybavení? Myslete také na vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie Mereo vám poslouží svou praktickou stránkou i jako elegantní designový doplněk. Baterii lze použít i pro bidet. Díky stojánkovému řešení upevnění baterie vás čeká velmi snadná instalace. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie Mereo pákovým ovládáním. Je dodávána společně se sprchovou hlavicí. Materiálem je mosaz. Hlavní přednosti produktu Mereo Umyvadlová stojánková baterie Zuna s bidetovou sprchou Umyvadlová a bidetová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Stojánkové provedení Ovládání vodovodní baterie Mereo je pákové Materiálem zvoleným pro její výrobu je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm Barva je chrom (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Umyvadlová stojánková baterie Zuna s bidetovou sprchou

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie pod omítku, 2-otvorová instalace, chrom 72568000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie pod omítku, 2-otvorová instalace, chrom 72568000
Detail

Podomítková páková umyvadlová baterie bez montážního tělesa provedení: chrom pro montáž na stěnu na montážní těleso výtok 200 mm AirPowder - normální proud průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač neuzavíratelná odtoková souprava materiál odtokového ventilu: kov rozměr přívodů: DN15 rukojeť je možné umístit vpravo nebo vlevo, podle instalace podomítkového tělesa Instalace na montážní těleso, které není součástí dodávky. EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie pod omítku, 2-otvorová instalace, chrom 72568000

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72585670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72585670
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: matná černá AirPowder - normální proud ComfortZone: 84 mm délka výtoku: 121 mm výška baterie: 173 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: kov EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72585670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72559670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72559670
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: matná černá AirPowder - normální proud ComfortZone: 109 mm délka výtoku: 133 mm výška baterie: 198 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: syntetika EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72559670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72551670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72551670
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: matná černá AirPowder - normální proud ComfortZone: 109 mm délka výtoku: 133 mm výška baterie: 198 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: kov EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72551670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72553670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72553670
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: matná černá AirPowder - normální proud ComfortZone: 84 mm délka výtoku: 121 mm výška baterie: 173 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 5 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: syntetika EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, matná černá 72553670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, EcoSmart, matná černá 72587670

HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, EcoSmart, matná černá 72587670
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení: matná černá AirPowder - normální proud ComfortZone: 84 mm délka výtoku: 121 mm výška baterie: 173 mm průtok při 0,3 MPa: EcoSmart 4 l/min keramická kartuše CoolStart - studená voda v poloze páky uprostřed nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 s odtokovou soupravou s táhlem materiál odtokové soupravy: syntetika EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Umyvadlová baterie s výpustí, CoolStart, EcoSmart, matná černá 72587670

SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom 5540-01

SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom 5540-01
Detail

Univerzální design válcového tvaru s decentní hranou a úzkou páčkou výborně ladí s různými tvary ostatního zařízení koupelny. Pokud sháníte designovou baterii a netroufáte si na hranaté tvary, je pro vás RHAPSODY ideálním řešením. Série je stále rozšiřována o nové prvky. Například podomítkové baterie, sprchové sloupy nebo baterie s připojením do podlahy. Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8590913902352 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom 5540-01

SAPHO AXAMITE podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom AX40-01

SAPHO AXAMITE podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom AX40-01
Detail

Líbivý a moderní design rovných a ostrých hran je doplněn precizní prohnutou křivkou. Díky této kombinaci tvarů lze řadu AXAMITE kombinovat s většinou zařizovacích předmětů v koupelně. Baterie je promyšlena do posledních konstrukčních detailů, které si naplno uvědomíte při každodenním používání. Axamite je výjimečná v kombinaci bezchybného designu a přívětivého uživatelského komfortu. Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8590913902369 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO AXAMITE podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom AX40-01

SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom 1102-40-01

SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom 1102-40-01
Detail

Baterie LATUS, v kubistickém stylu, držící se přímých linií se těší výrazné oblibě mezi koncovými klienty i architekty. LATUS tvoří ucelená kolekce baterií, včetně podomítkových, speciální baterie pro volně stojící vany, umyvadlové baterie do prostoru a sprchového sloupu. Prodloužená záruka na těsnost baterií EAN: 8590913902376 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, chrom 1102-40-01

CALANI Umyvadlová baterie NEXOS vysoká chrom E CAL-B0096

CALANI Umyvadlová baterie NEXOS vysoká chrom E CAL-B0096
Detail

Specifikace Mechanismus Keramická kartuše Výška 280 mm Šířka těla 50 mm Délka výtoku 130 mm Řízení páka Spojení 3/8 palce Materiál Mosaz Barva chrom EAN: 5902557359172 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CALANI Umyvadlová baterie NEXOS vysoká chrom E CAL-B0096

HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, matná černá 72211670

HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, matná černá 72211670
Detail

Páková bidetová baterie provedení: matná černá jednootvorová montáž kovová páka délka výtoku: 120 mm perlátor s kulovým kloubem keramická kartuše AirPowder - normální proud EcoSmart průtok při 0,3 MPa: 5 l/min nastavitelné omezení teploty vhodné pro průtokový ohřívač materiál odtokové soupravy: plast rozměr přívodů: DN15 způsob připojení: převlečné matky G 3⁄8 EAN: 4059625321461 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako HANSGROHE Rebris E Bidetová baterie s výpustí, matná černá 72211670
SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1103-07 (1103-07), SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, progresivní kartuše, chrom DB700 (DB700), SAPHO Podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1103-08 (1103-08), SAPHO CORNELI stojánková umyvadlová baterie s bidetovou sprchou, chrom CE48 (CE48), SAPHO RHAPSODY podomítková baterie s bidetovou sprškou, kulatá, chrom 1209-07 (1209-07), SAPHO LATUS podomítková baterie s bidetovou sprškou, hranatá, chrom 1102-07 (1102-07), SAPHO PARIS stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1104-05 (1104-05), AQUALINE KASIOPEA stojánková umyvadlová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 1107-05 (1107-05), AQUALINE Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou, chrom SK215 (SK215), hansgrohe ecostat s termostaticka baterie pod omitku pro 2 spotrebice chrom 15758000, Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Sonáta, s výpustí, chrom, Mereo Umyvadlová stojánková baterie, Eve, s výpustí, chrom, SAPHO Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou a bezpečnostní pojistkou,hranatý,chrom SG108 (SG108), SAPHO Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou a bezpečnostní pojistkou,kulatý,chrom SG107 (SG107), SAPHO Nástěnný ventil s ruční bidetovou sprškou a bezpečnostní pojistkou,hranatý,chrom DB108 (DB108), SAPHO SALY stojánková dřezová baterie s výsuvnou sprškou, chrom SA070 (SA070), SAPHO RHAPSODY stojánková dřezová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 5550 (5550), SAPHO KIRKÉ stojánková umyvadlová baterie s výpustí, chrom KI02C (KI02C), SAPHO VIENNA stojánková umyvadlová baterie s výpustí, chrom VO002 (VO002)