Hammond bch-skx pro (21716)

Produkt Hammond bch-skx pro (21716) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hammond bch-skx pro (21716) upraviť a produkt hľadať znova.

Hammond BCH-SKX PRO (21716)

Hammond BCH-SKX PRO (21716)
Detail

Klavírní stolička - materiál kov, povrch sedáku koženka Pokud rádi hrajete na klavír, pak by měl pro vás být výběr té správné židle na jednom z prvních míst. Klavírní stolička Hammond je výbornou volbou pro vaše pohodlí a správné sezení bez negativního dopadu na páteř. K výhodám neotočné klavírní stoličky se řadí její vysoká stabilita, takže nehrozí její převržení. K její výrobě byl použitý kvalitní materiál, jakým je kov. Klavírní stoličce Hammond dominuje černá barva. S údržbou si u sedáku z koženky nemusíte dělat žádné starosti. Chvíle strávené u piana či kláves se pro vás stanou jedinečnými, aniž by vás bolela záda. Hlavní přednosti klavírní stoličky Hammond BCH-SKX PRO Šikovná židle pro každého pianistu či klávesistu Není možné ji výškově nastavit Neotočná stolička ke klavíru Hammond nabízí dokonalou stabilitu Výrobním materiálem židle je kov Povrch sedáku tvoří koženka Zaujme vás matná povrchová úprava Barva sedáku: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Hammond BCH-SKX PRO (21716) , Hammond skx pro (31670)

Hammond BCH-SKX PRO

Hammond BCH-SKX PRO
Detail

originální stolička pro Hammond XK-4, SK2, SK PRO a SKX PRO, oddělitelná a nastavitelná, vejde se pod ni 25-tónový pedál (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond BCH-SKX PRO , Cashino bch (bch)

Hammond SKX PRO

Hammond SKX PRO
Detail

dvoumanuálové varhany, 2x 61 waterfall kláves, 4 zvukové generátory (varhany, piano, ensemble, mono syntezátor), 100 továrních + 100 uživatelských kombinací, 10 tlačítek pro rychlou volbu oblíbených kombinací, pitch bend a modulace, barevný displej 320x240 pixelů, MIDI IN/OUT, 11-pin konektor pro Leslie reprobox, vstup Aux, rozměry 1002 x 474 x 183 mm, hmotnost 18 kg, za příplatek dřevěné bočnice zobrazené na 2 a 3 fotografii (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond SKX PRO , Hammond sk pro (31090)

Hammond BCH-250W

Hammond BCH-250W
Detail

dřevěná varhanní stolička, rozměry 95 x 41 x 62 cm, hmotnost 18 kg (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond BCH-250W , Hammond sk pro-73 (31091)

Hammond BCH-250B

Hammond BCH-250B
Detail

kovová varhanní stolička, rozměry 89 x 37 x 61 cm, hmotnost 14 kg (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond BCH-250B , Regatta kruza bch lounger frenchbl/wht (5057538490716)

Hammond Softbag SKX PRO

Hammond Softbag SKX PRO
Detail

polstrovaný obal pro Hammond SKX PRO, oddělená přepážka pro síťový zdroj, vrchní kapsa se zipem pro drobné příslušenství, např. noty, možnost nošení obalu v ruce nebo na zádech - dva popruhy (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond Softbag SKX PRO , Various: hammond organ (10x cd) - cd (600530)

Hammond DCH-SKX PRO

Hammond DCH-SKX PRO
Detail

protiprachový povlak, pro dvoumanuálové, 61 klávesové nástroje, vhodný na Hammond SKX PRO (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond DCH-SKX PRO , Viewsonic m1 pro (m1 pro)

Hammond ST-SKX PRO

Hammond ST-SKX PRO
Detail

originální stojan pro Hammond SKX PRO, za příplatek notový pultek, stojan pro notebook nebo PC (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Hammond ST-SKX PRO , Theragun pro (pro-pkg-eu)

Hammond SKX PRO (31670)

Hammond SKX PRO (31670)
Detail

Klávesy - 61 kláves, s polovyváženou klaviaturou, s dynamikou, povrch kláves matný, 600 zvuků, 128hlasová polyfonie, USB a DIN MIDI, sluchátkový výstup, vstup na pedál, hmotnost 18 kg, součástí balení je adaptér Klávesy jsou cenově dostupnou, příjemně znějící variantou akustického piana a budou dělat radost nejen začátečníkům, ale i zkušeným hudebníkům. Model Hammond SKX PRO je osazen polovyváženou klaviaturou, která snadno sjednotí zpětnou vazbu podobnou akustickému nástroji s jemnějším stiskem kláves. Kláves má klaviatura dohromady 61. Pro příjemnou hru je důležitá povrchová úprava, ta je v tomto případě matná, bez klouzavého pocitu. Při hře zvládají klávesy Hammond polyfonii až 128 zvuků současně, což bude nápomocné i s náročnými experimenty. Přehrají až 600 různých zvuků. V balení se kromě samotných kláves nachází také adaptér. Důležité parametry kláves Hammond SKX PRO K věrnému zvuku klasických nástrojů přidává moderní funkce Polovyvážená klaviatura... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hammond SKX PRO (31670) , Mpow che1 pro (che1 pro)

Hammond ST-SKX PRO (31791)

Hammond ST-SKX PRO (31791)
Detail

Stojan na klávesy - k postavení na zem, pro jeden nástroj, materiál kov, nosnost 20 kg, výška 750 mm Praktický kompaktní stojan na klávesy Hammond je ideální volbou jak na doma, tak pro případ, kdy vyrážíte hrát před publikum. Vysokou pevnost a stabilitu mu propůjčuje spolehlivá kovová konstrukce. Maximální nosnost stojanu na klávesy Hammond ST-SKX PRO dosahuje na 20 kg. Základní přednosti stojanu na klávesy Hammond ST-SKX PRO Praktický stojan na klávesy na koncerty i domácí hraní Stabilní a pevnou konstrukci tvoří kov Hammond ST-SKX PRO má pevně danou výšku 750 mm Nejvyšší možná nosnost stojanu je 20 kg Barva stojanu na klávesy Hammond: Černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Hammond ST-SKX PRO (31791) , Whistler pro-93gxi (pro-93gxi)

Hammond Softbag SKX PRO (31792)

Hammond Softbag SKX PRO (31792)
Detail

Obal na klávesy - materiál nylon 600D, s 1 kapsou, černá barva Milujete hudbu a zvažujete pořídit si obal na váš oblíbený nástroj? Obal na klávesy Hammond vám umožní nástroj pohodlně přenášet a k tomu se podílí na ochraně před odřením a prachem. Výrobním materiálem je nylon 600d. Pro přenášení nezbytností můžete využít chytře umístěnou kapsu. Jeho černá barva a stylové provedení udělá radost ne jednomu hudebníkovi. Zásadní přednosti obalu na klávesy Hammond Softbag SKX PRO Obal na klávesy Hammond přispívá k zabezpečení nástroje a zajistí jeho přenesení bez poškození Ochrání hudební nástroj před prachem či zašpiněním K jeho zhotovení byl zvolen kvalitní materiál, jakým je nylon 600D Disponuje navíc kapsou pro uložení kabelů a not Barva obalu na klávesy Hammond je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Hammond Softbag SKX PRO (31792) , Havit pj202 pro (pj202 pro)

Cashino BCH (BCH)

Cashino BCH (BCH)
Detail

Nabíječka LI-ION baterií k přenosným tiskárnám Cashino PTP-II a PTP-III Používáte při své práci přenosnou termotiskárnu? Pak se vám již možná stalo, že došla baterie a museli jste svou práci ukončit. Právě pro tyto situace je navržena externí nabíječka Li-Ion baterií Cashino BCH.Používáte při své práci přenosnou termotiskárnu? Pak se vám již možná stalo, že došla baterie a museli jste svou práci ukončit. Právě pro tyto situace je navržena externí nabíječka Li-Ion baterií Cashino BCH.Nabíječka je kompatibilní s termotiskárnami PTP-II a PTP-III. Využijte toto chytré řešení a věnujte se podstatnějším věcem.Hlavní přednostiPohodlné dobití Li-Ion baterií pro termotiskárnyKompatibilní s termotiskárnami PTP-II a PTP-IIIMalá velikost = nezabere moc místa (alza.cz)

Podobné produkty ako Cashino BCH (BCH) , Wuben t103 pro (t103 pro)

Nabíječka Olympus BCH-1

Nabíječka Olympus BCH-1
Detail

BCH-1 je specializovaná NABÍJEČKA pro lithium-iontové akumulátory BLH-1. Doba nabíjení byla zlepšena tak, aby bylo dosaženo rychlejšího nabití. Nabíječka je kompatibilní s mezinárodní elektrickou sítí 100 240 V AC a proto vám fotoaparát může fungovat všude. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nabíječka Olympus BCH-1 , Onegx 1 pro (onegx1 pro)

BCH 6ATH25 TYČOVÝ VYSAVAČ BOSCH

BCH 6ATH25 TYČOVÝ VYSAVAČ BOSCH
Detail

BCH 6ATH25 Tyčový vysavač Bosch Maximální výkon a efektivita s tímto tyčovým vysavačem Bosch. Jeho lithium-iontová baterie zaručuje dlouhou životnost a vysoký výkon. Vysoký výkon za všech okolností SmartSensor Control monitoruje vysavač pro optimální výkon. LED displej ukazuje, kdy je třeba čistit filtr. Výkon a technologie Motor s vysokým výkonem a dlouhou životností Bosch lithium-iontová technologie: Odolné a výkonné akumulátory, extra dlouhá doba chodu a krátká doba nabíjení Perfektní výsledky vysávání všech povrchů díky vysoce účinné bezsáčkové technologii a výkonného "AllFloor" kartáče Hygiena a čištění Chytrý LED displej napoví, zda je nutné čištění filtru. Snadné vyjímání a vyprazdňování zásobníku na prach. Komfort a flexibilita Snadné použití, uložení a čištění díky nízké hmotnosti a EasyClean systému. Flexibilní vysávání bez omezení kolem a pod nábytkem. Extra dlouhá doba provozu 60 minut provozu na jedno nabití. Třístupňový indikátor stavu nabíjení akumulátoru. Specifikace Zásobník na prach o objemu 1X Měkká rukojeť Hmotnost: 3 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako BCH 6ATH25 TYČOVÝ VYSAVAČ BOSCH , Ckmova dcm1 pro (dcm1 pro)

Regatta Kruza Bch Lounger FrenchBl/Wht (5057538490716)

Regatta Kruza Bch Lounger FrenchBl/Wht (5057538490716)
Detail

Kempingová židle - nosnost 100 kg, materiál ocel a polyester, modrá barva, hmotnost 2,5 kg, rozměry 47 × 60 × 60 cm (V׊×D) Židle Regatta Kruza Bch Lounger FrenchBl/Wht vám umožní pohodlné sezení v kempu, u vody, na pláži i zahradě. Tvořená je kvalitním ocelovým rámem a doplněná o potah z polyesteru. Židle disponuje nosností 100 kg a vyniká nízkou hmotností. Regatta Kruza Bch Lounger je ideální na posezení v přírodě i u vody. Klíčové vlastnosti židle Regatta Kruza Bch Lounger FrenchBl/WhtŽidle vhodná do kempu, k vodě, na pláž i zahraduTvořená kvalitním ocelovým rámemDoplněná o potah z polyesteruRegatta Kruza Bch Lounger vyniká nízkou hmotnostíBarevné provedení: šedo-bílo-modré Rozměry:60 × 60 × 47 cm Nosnost:100 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Regatta Kruza Bch Lounger FrenchBl/Wht (5057538490716) , Havit pj205 pro (pj205 pro)

Scheppach křovinořez s benzinovým motorem BCH 5200 PB

Detail

Křovinořez s benzinovým motorem BCH 5200 PB od značky Scheppach. Objem motoru 51,7 ccm. Výkon 1,3 kW. Záběr 45 cm. Dosahuje 9800 ot/min. Objem palivové nádrže 1 l. Rozměry 189,5 × 61,7 × 50,5 cm. Hmotnost 8,3 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Scheppach křovinořez s benzinovým motorem BCH 5200 PB , Wuben t102 pro (t102 pro)

řetěz BBB BCH-82 PowerLine 8-rychlostní stříbrný

řetěz BBB BCH-82 PowerLine 8-rychlostní stříbrný
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Nickel kvalita pro 8-mi rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLink. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-82 PowerLine 8-rychlostní stříbrný , Mpow m5 pro (m5 pro)

řetěz BBB BCH-92 PowerLine 9-rychlostní stříbrný

řetěz BBB BCH-92 PowerLine 9-rychlostní stříbrný
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Nickel kvalita pro 9-ti rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLink. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-92 PowerLine 9-rychlostní stříbrný , Pro series kapsičky pro psy

řetěz BBB BCH-80 PowerLine 8-rychlostní šedý

řetěz BBB BCH-80 PowerLine 8-rychlostní šedý
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Grey kvalita pro 8-mi rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLink. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-80 PowerLine 8-rychlostní šedý , Rokform crystal pro iphone 13 pro, čirý (308220p-pro)

řetěz BBB BCH-112 PowerLine 11-rychlostní stříbrný

řetěz BBB BCH-112 PowerLine 11-rychlostní stříbrný
Detail

11-ti rychlostní. Kvalita: nikl. Hmotnost: 265 gramů. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-112 PowerLine 11-rychlostní stříbrný , Patona pro dual pro pro dji osmo action (pt1883)

řetěz BBB BCH-102 PowerLine 10-rychlostní stříbrný

řetěz BBB BCH-102 PowerLine 10-rychlostní stříbrný
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Nickel kvalita pro 10-ti rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLock. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-102 PowerLine 10-rychlostní stříbrný , Panzerglass edge-to-edge pro microsoft surface pro 4/pro 5/pro 6/ pro 7 čiré (6251)

řetěz BBB BCH-90 PowerLine 9-rychlostní šedý

řetěz BBB BCH-90 PowerLine 9-rychlostní šedý
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Gray kvalita pro 9-ti rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLink. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-90 PowerLine 9-rychlostní šedý , Xp-pen 3v1 kabel pro artist 12 pro/13.3 pro/15.6/15.6 pro (spe40)

Sonik hlásič skx alarm single

Sonik hlásič skx alarm single
Detail

Díky dvěma 5mm vícebarevným LED diodám si můžete zvolit vámi preferovanou barevnou kombinaci. Chytrá funkce tichého nastavování vám umožní rychle, pohodlně a hlavně potichu upravit nastavení hlásiče nebo napnutí vlasce díky dočasnému vypnutí zvukové signalizace. Ta se automaticky po 30 vteřinách opět aktivuje. Ovládání je intuitivní a snadné. Balení obsahuje také kryt hlásiče a odnímatelné záchytné uši. 100% voděodolnost a speciální ochrana elektronických součástek zajišťuje funkčnost hlásičů i za velmi nepříznivých podmínek. HLÁSIČ: • Dvě vícebarevné nastavitelné LED diody (červená, zelená, modrá, žlutá, fialová, bílá) • 6 úrovní citlivosti • 7 úrovní hlasitosti + tichý režim • Chytrá funkce úpravy nastavení v tichém režimu • Funkce tichý start • 2,5mm výstup • Odlišná indikace záběru a padáku • Nastavitelné noční osvětlení • Signalizace slabých baterií • Dosah: 150m • Nabíjení: 2 x AAA baterie • Dvojitě utěsněné pouzdro a gumové vložky šetrné k prutu • Dodáváno včetně 2 šroubovatelných záchytných uší a krytů na hlásiče (parys.cz)

Podobné produkty ako Sonik hlásič skx alarm single , Epico silk matt pro pro huawei p30 pro , modrý (38110101600001)

Sonik SKX Alarm Single (5055279519239)

Sonik SKX Alarm Single (5055279519239)
Detail

Hlásič - 2 vícebarevné nastavitelné LED diody, 6 úrovní citlivosti, 7 úrovní hlasitosti + tichý režim, chytrá funkce úpravy nastavení v tichém režimu, funkce tichý start, 2,5mm výstup, odlišná indikace záběru a padáku, nastavitelné noční osvětlení, 100% voděodolnost, signalizace slabých baterií, dosah 150 m, funguje na 2 AAA baterie, dvojitě utěsněné pouzdro a gumové vložky šetrné k prutu, součástí, dodáván včetně 2 šroubovatelných záchytných uší a krytů na hlásiče Rybářský hlásič záběru je pomůcka, kterou mají v oblibě moderní rybáři. Když se vlasec pohne, hlásič se ozve a zajistí, že vám žádná ryba neuplave. Sonik SKX Alarm Single oceníte vždy, kdy se musíte chvilku věnovat jiné činnosti. Připíná se na stojan či vidličku. V noci vás na záběr upozorní speciální noční osvětlení. Rybářský hlásič Sonik disponuje plynulou regulací hlasitosti. Hlásič disponuje také záchytnými chrániči, zajišťující ochranu prutu před jeho vypadnutím. Zajímavé funkce hlásiče záběru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonik SKX Alarm Single (5055279519239) , Hishell tpu pro oneplus 7 pro / 7t pro čirý (hisha221)

Seiko 5 SKX Series SRPK99K1

Seiko 5 SKX Series SRPK99K1
Detail

Jaká Seika při pohledu na model Seiko SRPK99K1 vlastně vidíte? Seiko 5 SKX Series SRPK99K1 jsou redesignem velmi úspěšných a u hodinkových nadšenců populárních modelů Seiko SNZH5 přezdívaných také jako "Fifty Five Fathoms". Tato kultovní klasika se nyní vrací v rámci kolekce SKX Series. Černý číselník s kontrastními zlatými indexy a ručkami nabízí vyobrazení dne a data na pozici třetí hodiny, podobně jako předloha. Číselník chrání tvrzené minerální sklíčko Hardlex. Ocelové pouzdro hodinek doplňuje… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 SKX Series SRPK99K1 , Aci zrcátko pro peugeot 206, 98- pro lak (pro (4028817)

Seiko 5 SKX Series SRPK97K1

Seiko 5 SKX Series SRPK97K1
Detail

Jaká Seika při pohledu na model Seiko SRPK97K1 vlastně vidíte? Seiko 5 SKX Series SRPK97K1 jsou redesignem velmi úspěšných a u hodinkových nadšenců populárních modelů Seiko SNZH5 přezdívaných také jako "Fifty Five Fathoms". Tato kultovní klasika se nyní vrací v rámci kolekce SKX Series. Výrazný modrý číselník s kontrastními stříbrnými indexy a ručkami nabízí vyobrazení dne a data na pozici třetí hodiny, podobně jako předloha. Číselník chrání tvrzené minerální sklíčko Hardlex. Ocelové pouzdro hodinek… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 SKX Series SRPK97K1 , Ausdom papalook pa452 pro (pa452 pro)

Hammond SKX PRO

Hammond SKX PRO
Detail

Digitální varhany Přenosné dvoumanuálové varhany Hammond SKX PRO jsou vhodné pro live performance nebo studiové session. Díky kompaktním rozměrů a nízké hmotnosti je můžete mít stále po ruce, přičemž kvalita zvuku se bez problému vyrovná legendární kombinaci Hammond B-3 Organ a kombo Leslie. Varhany nabízí stejné vlastnosti jako vlajková loď Hammond, XK-5. Varhany disponují dvěma řadami 61 waterfall kláves s velmi detailní citlivostí a dynamikou. Hlavní ovládací panel vám potom nabídne 3 sady harmonických táhel, Pitch Bend/Modulation kolečka, ikonický přepínač Half Moon 4 zvukové generátory (varhany, piano, ensemble, mono syntezátor), knoby a tlačítka pro ovládání efektů, trojpásmového ekvalizéru a 100 továrních nebo 100 uživatelských presetů. Výstupní signál potom můžete obohatit o efekty studiové kvality jako např.: Chorus, Vibrato, Reverb, zvuky klasických varhan, nebo digitální simulace Leslie. Maximální přehled vám zajistí barevný displej. Zadní panel nabízí flexibilní konektivitu v podobě linkových výstupů, sluchátkového výstupu, MIDI In/Out, USB portu, nebo čtveřici vstupů pro pedály (Expression, Footswitch 1 & 2, Damper). Tento nástroj vás svým zvukem i vintage designem zanese zpět do doby 60. a 70. let, ovšem díky novým technologiím se dokonale postará o to, aby vaše hra zapadla i do moderních hudebních stylů a žánrů. O Hammond Varhany Hammond jsou elektrické varhany vynalezené Laurensem Hammondem v roce 1934. Jeho původním záměrem bylo nahradit velké kostelní varhany nástrojem menším, který by se dal dobře transportovat a zároveň sestavit levnější alternativu vzduchem poháněných píšťalových varhan. Nakonec se hammondky v 60. a 70. letech staly mezi klávesovými hráči za ty roky tak oblíbené, že je dnes můžeme zaslechnout snad ve všech hudebních žánrech od jazzu až po rock, bluesovou, rockovou, kostelní nebo gospelovou hudbu. V současné době značku Hammond vlastní japonská společnost Suzuki Musical Instrument Corporation a evropské ústředí Hammond Suzuki Europe sídlí v Nizozemí. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Hammond SKX PRO , Salente jetsteam pro 2v1 (jetsteam pro)

řetěz BBB BCH-101 PowerLine 10-rychlostní šedo/stříbrný

řetěz BBB BCH-101 PowerLine 10-rychlostní šedo/stříbrný
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Gray/nickel kvalita pro 10-ti rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLock. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-101 PowerLine 10-rychlostní šedo/stříbrný , 27" msi pro mp271p (pro mp271p)

řetěz BBB BCH-91 PowerLine 9-rychlosstní šedo/stříbrný

řetěz BBB BCH-91 PowerLine 9-rychlosstní šedo/stříbrný
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Gray/nickel kvalita pro 9-ti rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLink. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-91 PowerLine 9-rychlosstní šedo/stříbrný , Teclast m40 pro lte (m40 pro)

řetěz BBB BCH-81 PowerLine 8-rychlostní šedo/stříbrný

řetěz BBB BCH-81 PowerLine 8-rychlostní šedo/stříbrný
Detail

Velmi kvalitní řetěz. 114 článků. Gray/nickel kvalita pro 8-mi rychlostní řetězy. Součástí balení spojka SmartLink. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-81 PowerLine 8-rychlostní šedo/stříbrný , Ausdom mixcder e9 pro (e9 pro)

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé
Detail

Samostatně neprodejné! Slouží jako dárek k hodinkám Seiko. Černé triko s hodinkovým motivem Seiko SKX. Střih trika je Unisex, takže bez obav padne jak mužům, tak ženám. Potisk je vyveden digitálním tiskem, který je prodyšnější a kvalitnější než běžný potisk. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - S

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - S
Detail

Samostatně neprodejné! Slouží jako dárek k hodinkám Seiko. Černé triko s hodinkovým motivem Seiko SKX. Střih trika je Unisex, takže bez obav padne jak mužům, tak ženám. Potisk je vyveden digitálním tiskem, který je prodyšnější a kvalitnější než běžný potisk. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - S

Seiko 5 SKX Sports Style SRPJ47K1

Seiko 5 SKX Sports Style SRPJ47K1
Detail

Jaká Seika při pohledu na hodinky vlastně vidíte? Hodinky Seiko 5 Sports SRPJ47K1 jsou novinkou roku 2022 patřící do legendární modelové řady Seiko 5. Majitele zaujmou speciálním vzhledem, ve kterém fanoušci Seika jistě poznávají prvky modelu Seiko "Time Sonar" 7015-6010 ze 70. let. Průhledný číselník s vyobrazením dne a data na pozici třetí hodiny chrání tvrzené minerální sklíčko Hardlex. Ocelové pouzdro hodinek doplňuje klasický článkový náramek. Hodinky pohání mechanický strojek 4R36 s automatickým… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 SKX Sports Style SRPJ47K1

Seiko 5 SKX Sports Style SRPJ45K1

Seiko 5 SKX Sports Style SRPJ45K1
Detail

Jaká Seika při pohledu na hodinky vlastně vidíte? Hodinky Seiko 5 Sports SRPJ45K1 jsou novinkou roku 2022 patřící do legendární modelové řady Seiko 5. Majitele zaujmou speciálním vzhledem, ve kterém fanoušci Seika jistě poznávají prvky modelu Seiko "Time Sonar" 7015-6010 ze 70. let. Průhledný číselník s vyobrazením dne a data na pozici třetí hodiny chrání tvrzené minerální sklíčko Hardlex. Ocelové pouzdro hodinek doplňuje klasický článkový náramek. Hodinky pohání mechanický strojek 4R36 s automatickým… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 SKX Sports Style SRPJ45K1

řetěz BBB BCH-11E E-PowerLine 136čl. 11-ti rychlostní

řetěz BBB BCH-11E E-PowerLine 136čl. 11-ti rychlostní
Detail

11-ti rychlostní. Zesílené řetězové desky pro použití na E-bike. 136 článků. Nikl. Hmotnost: 316 gramů. Spojka součástí balení. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako řetěz BBB BCH-11E E-PowerLine 136čl. 11-ti rychlostní

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - L

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - L
Detail

Samostatně neprodejné! Slouží jako dárek k hodinkám Seiko. Černé triko s hodinkovým motivem Seiko SKX. Střih trika je Unisex, takže bez obav padne jak mužům, tak ženám. Potisk je vyveden digitálním tiskem, který je prodyšnější a kvalitnější než běžný potisk. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - L

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - XXL

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - XXL
Detail

Samostatně neprodejné! Slouží jako dárek k hodinkám Seiko. Černé triko s hodinkovým motivem Seiko SKX. Střih trika je Unisex, takže bez obav padne jak mužům, tak ženám. Potisk je vyveden digitálním tiskem, který je prodyšnější a kvalitnější než běžný potisk. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - XXL

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - M

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - M
Detail

Samostatně neprodejné! Slouží jako dárek k hodinkám Seiko. Černé triko s hodinkovým motivem Seiko SKX. Střih trika je Unisex, takže bez obav padne jak mužům, tak ženám. Potisk je vyveden digitálním tiskem, který je prodyšnější a kvalitnější než běžný potisk. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - M

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - XL

Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - XL
Detail

Samostatně neprodejné! Slouží jako dárek k hodinkám Seiko. Černé triko s hodinkovým motivem Seiko SKX. Střih trika je Unisex, takže bez obav padne jak mužům, tak ženám. Potisk je vyveden digitálním tiskem, který je prodyšnější a kvalitnější než běžný potisk. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Triko hodinkový motiv SKX Helveti - černé - XL

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK29K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK29K1
Detail

S hodinkami Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK29K1 se do legendární modelové řady Seiko 5 vrací modely v potápkovém stylu s menším pouzdrem. Na hodinkách zaujme přehledně zpracovaný černý číselník, potápěčská luneta, výrazné ručky a plastické indexy, či korunka na pozici čtvrté hodiny.Barevné schéma této nejnovější řady hodinek bylo inspirováno středně velkými bateriovými potápěčskými hodinkami Seiko 5 Sports, které byly původně uvedeny na trh v 80. letech. Novinky stylově vychází z legendárních SKX s… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK29K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK31K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK31K1
Detail

S hodinkami Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK31K1 se do legendární modelové řady Seiko 5 vrací modely v potápkovém stylu s menším pouzdrem. Na hodinkách zaujme přehledně zpracovaný krémový číselník, potápěčská luneta, výrazné ručky a plastické indexy, či korunka na pozici čtvrté hodiny. Barevné schéma této nejnovější řady hodinek bylo inspirováno středně velkými bateriovými potápěčskými hodinkami Seiko 5 Sports, které byly původně uvedeny na trh v 80. letech. Novinky stylově vychází z legendárních SKX… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK31K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK35K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK35K1
Detail

S hodinkami Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK35K1 se do legendární modelové řady Seiko 5 vrací modely v potápkovém stylu s menším pouzdrem. Na hodinkách zaujme přehledně zpracovaný oranžový číselník, potápěčská luneta, výrazné ručky a plastické indexy, či korunka na pozici čtvrté hodiny.Barevné schéma této nejnovější řady hodinek bylo inspirováno středně velkými bateriovými potápěčskými hodinkami Seiko 5 Sports, které byly původně uvedeny na trh v 80. letech. Novinky stylově vychází z legendárních SKX s… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK35K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK33K1

Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK33K1
Detail

S hodinkami Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK33K1 se do legendární modelové řady Seiko 5 vrací modely v potápkovém stylu s menším pouzdrem. Na hodinkách zaujme přehledně zpracovaný modrý číselník, potápěčská luneta, výrazné ručky a plastické indexy, či korunka na pozici čtvrté hodiny.Barevné schéma této nejnovější řady hodinek bylo inspirováno středně velkými bateriovými potápěčskými hodinkami Seiko 5 Sports, které byly původně uvedeny na trh v 80. letech. Novinky stylově vychází z legendárních SKX s… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 Sports SKX Sports Style SRPK33K1

Seiko 5 Sports SKX Camouflage Street Style SRPJ37K1

Seiko 5 Sports SKX Camouflage Street Style SRPJ37K1
Detail

Hodinky Seiko 5 Sports SRPJ37K1 jsou novinkou roku 2022 patřící do legendární modelové řady Seiko 5. Zaujmou nevšedním číselníkem s maskovacím vzorem, PVD úpravou pouzdra a korunkou na pozici čtvrté hodiny... Hodinky Seiko 5 Sports SRPJ37K1 jsou novinkou roku 2022 patřící do legendární modelové řady Seiko 5. Zaujmou nevšedním číselníkem s maskovacím vzorem, PVD úpravou pouzdra a korunkou na pozici čtvrté hodiny. Model Seiko SRPJ37K1 pohání mechanický strojek 4R36 s automatickým nátahem a rezervou chodu… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko 5 Sports SKX Camouflage Street Style SRPJ37K1

Sonik SKX 3+1 Alarm + Bivvy Lamp (5055279516283)

Sonik SKX 3+1 Alarm + Bivvy Lamp (5055279516283)
Detail

Sada hlásičů (3× hlásič a 1× přijímač), noční osvětlení, nastavitelná hlasitost, nastavitelná citlivost a nastavitelný tón Hledáte opravdu kvalitní hlásiče záběru? Potom zbystřete, jelikož vám nabízíme rovnou sadu tří kusů SKX 3+1 od značky Sonik. Tato sada obsahuje tři hlásiče, příposlech a světlo do bivaku jako dárek navíc. Výhodou hlásičů jsou vícebarevné LED diody, díky kterým si můžete zvolit svou barevnou kombinaci. Sada hlásičů Sonik disponuje chytrou funkcí úpravy nastavení v tichém režimu. Velmi snadno a rychle tak nastavíte hlásič nebo napnutí vlasce. Hlásiče Sonik zaručují 100% voděodolnost a jsou opatřeny i jedinečnou ochranou elektronických součástek. Díky tomu budou vaše hlásiče spolehlivě fungovat i za nepříznivých podmínek. Klíčové vlastnosti sady hlásičů Sonik SKX 3+1 Alarm + Bivvy Lamp Sada hlásičů záběru SKX 3+1 Alarm od značky Sonik Vícebarevné LED diody umožňují zvolit si svou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonik SKX 3+1 Alarm + Bivvy Lamp (5055279516283)

Basketbalové boty Skechers SKX Resagrip fialová barva, 253005

Basketbalové boty Skechers SKX Resagrip fialová barva, 253005
Detail

Boty na basketbal z kolekce Skechers. Model zajišťuje vysokou přilnavost k podkladu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Basketbalové boty Skechers SKX Resagrip fialová barva, 253005

Basketbalové boty Skechers SKX Resagrip bílá barva, 253007

Basketbalové boty Skechers SKX Resagrip bílá barva, 253007
Detail

Boty na basketbal z kolekce Skechers. Model poskytuje odpružení a vysokou přilnavost k zemi. (answear.cz)

Podobné produkty ako Basketbalové boty Skechers SKX Resagrip bílá barva, 253007

SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-CHAR Velikost: M

SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-CHAR Velikost: M
Detail

Velikost Hrudník Pas Boky S 38 32,5 38 M 41 35 41 L 44 38,5 44 XL 47 41,5 47 2XL 51 45,5 51 3XL 55 49,5 54,5 Rozměry jsou uvedeny v cm. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-CHAR Velikost: M

SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-NVY Velikost: M

SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-NVY Velikost: M
Detail

Velikost Hrudník Pas Boky S 38 32,5 38 M 41 35 41 L 44 38,5 44 XL 47 41,5 47 2XL 51 45,5 51 3XL 55 49,5 54,5 Rozměry jsou uvedeny v cm. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-NVY Velikost: M

SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-BLK Velikost: L

SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-BLK Velikost: L
Detail

Velikost Hrudník Pas Boky S 38 32,5 38 M 41 35 41 L 44 38,5 44 XL 47 41,5 47 2XL 51 45,5 51 3XL 55 49,5 54,5 Rozměry jsou uvedeny v cm. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SKECHERS DRI-RELEASE SKX TEE M1TS274-BLK Velikost: L
Hammond SKX PRO (31670), Cashino BCH (BCH), Hammond SK PRO (31090), Hammond SK PRO-73 (31091), Regatta Kruza Bch Lounger FrenchBl/Wht (5057538490716), Various: Hammond Organ (10x CD) - CD (600530), ViewSonic M1 Pro (M1 Pro), Theragun Pro (PRO-PKG-EU), MPOW CHE1 PRO (CHE1 PRO), Whistler Pro-93GXi (Pro-93GXi), Havit PJ202 Pro (PJ202 Pro), Wuben T103 Pro (T103 Pro), OneGx 1 Pro (OneGx1 pro), CKMova DCM1 PRO (DCM1 PRO), Havit PJ205 Pro (PJ205 Pro), Wuben T102 Pro (T102 Pro), MPOW M5 PRO (M5 PRO), pro series kapsičky pro psy, Rokform Crystal pro iPhone 13 Pro, čirý (308220P-PRO), PATONA pro Dual pro pro DJI Osmo Action (PT1883), PanzerGlass Edge-to-Edge pro Microsoft Surface Pro 4/Pro 5/Pro 6/ Pro 7 čiré (6251), XP-PEN 3v1 kabel pro Artist 12 Pro/13.3 Pro/15.6/15.6 Pro (SPE40), Epico Silk Matt pro pro Huawei P30 Pro , modrý (38110101600001), Hishell TPU pro OnePlus 7 Pro / 7T Pro čirý (HISHa221), ACI zrcátko pro PEUGEOT 206, 98- pro lak (pro (4028817), Ausdom Papalook PA452 PRO (PA452 PRO), Salente JetSteam Pro 2v1 (JETSTEAM PRO), 27" MSI PRO MP271P (PRO MP271P), Teclast M40 Pro LTE (M40 Pro), Ausdom Mixcder E9 Pro (E9 Pro)