Halsey: if i can't have love, i want power - lp (3824193)

Produkt Halsey: if i can't have love, i want power - lp (3824193) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Halsey: if i can't have love, i want power - lp (3824193) upraviť a produkt hľadať znova.

Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - LP (3824193)

Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - LP (3824193)
Detail

LP vinyl - If Can't Have Love, I Want Power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. If Can't Have Love, I Want Power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. Rok vydání : 2021 (4.album) Seznam stop LP The Tradition / Bells in Santa Fe / Easier than Lying / Lilith / Girl is a Gun / You asked for this / Darling / 1121 / honey / Whispers / I am not a woman, I'm a god / The Lighthouse / Ya'aburnee (alza.cz)

Podobné produkty ako Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - LP (3824193) , Crosby david: if i could only remember my name - lp (0349784341)

Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - CD (3824160)

Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - CD (3824160)
Detail

Hudební CD - If Can't Have Love, I Want Power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. If Can't Have Love, I Want Power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. Rok vydání : 2021 (4.album) Seznam stop CD The Tradition / Bells in Santa Fe / Easier than Lying / Lilith / Girl is a Gun / You asked for this / Darling / 1121 / honey / Whispers / I am not a woman, I'm a god / The Lighthouse / Ya'aburnee (alza.cz)

Podobné produkty ako Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - CD (3824160) , Carpenter sabrina: emails i can't send - cd (3866707)

´I can´t imagine anything worse´ : A Salute to Prince Philip (in his own words) - Orange Hippo!

Detail

Prince Philip was a man of many, many words. For almost eighty years since he first entered the public's eye, Prince Philip had been telling the world exactly what he thought of it.Over the years, Prince Philip's quips and wisecracks have been labelled as shocking and even outrageous, but at the root of this colourful royal was a very funny man who seemingly never took life too seriously. He was an icon of the royal family and a reminder of a time when the world was a different place - and for that, we, the Great British public, salute him.This tiny tome is a celebration of his extraordinary life in the service of his subjects, as well as a compilation of his best (and worst) one-liners, in his own inimitable style. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ´I can´t imagine anything worse´ : A Salute to Prince Philip (in his own words) - Orange Hippo! , Doors: hello, i love you (ep) - lp (0349785918)

Neon Trees: I Can Feel You Forgetting Me - LP (9029682994)

Neon Trees: I Can Feel You Forgetting Me - LP (9029682994)
Detail

LP vinyl - V pořadí čtvrté album, „I Can Feel You Forgetting Me” vychází dlouhých šest let od zatím posledního alba „Pop Psychology”. americká alternativní rocková čtveřice z Kalifornie V pořadí čtvrté album, „I Can Feel You Forgetting Me” vychází dlouhých šest let od zatím posledního alba „Pop Psychology”. Americká alternativní rocková čtveřice z Kalifornie Rok vydání : 2020 (4.album) Seznam stop LP A1 Nights / A2 Used To Like / A3 Holy Ghost / A4 Skeleton Boy / A5 Mess Me Up / B1 Living Single / B2 Everything Is Killing Me / B3 Going Through Something / B4 When The Night Is Over / B5 New Best Friend (alza.cz)

Podobné produkty ako Neon Trees: I Can Feel You Forgetting Me - LP (9029682994) , Moschino i love love edt

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me - LP (3934102218)

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me - LP (3934102218)
Detail

LP vinyl - Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Americká vokalistka a kytaristka se věnovala různým hudebním stylům od jazzu přes blues a country až k rocku a folku. Před svou smrtí v roce 1996 byla světu takřka neznámá, o dva roky později však o ní v britském BBC Radio 2 připravili profilový pořad a hudebnice z Washingtonu se dostala naráz nejen do ostrovní hitparády. Seznam stop LP A1 Songbird / A2 Autumn Leaves / A3 People Get Ready / A4 Waly Waly / A5 Time After Time / B1 Tall Trees In Georgia /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me - LP (3934102218) , Virgin prunes: ...if i die, i die (40th anniversary edition) (2x cd) - cd (4050538821611)

This Is Why We Can´t Have Nice Things - Naomi Woodová

Detail

WINNER OF THE BBC NATIONAL SHORT STORY AWARDIn my life, I had always been a good woman; controlling what it was that I wanted. But recently, I had started to notice my bad energy, and I began to follow it, wondering where it would take me . . .A woman has an unexpected outburst at a corporate therapy session for working mothers. A couple find some long-overdue time to rekindle their relationship and make an ill-advised home movie. A pregnant film director plots revenge on the actress who betrayed her.An ex-wife deliberately causes conflict at her ex-husband's wedding.This Is Why We Can't Have Nice Things illuminates the lives of malicious, subversive and untamed women. Exploring failed sisterhood, dubious parenting and the dark side of modern love, this powerful and funny collection exposes how society wants women to behave, and shows what happens when they refuse. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako This Is Why We Can´t Have Nice Things - Naomi Woodová , Omega: i. - lp (0885513025913)

When to Jump : If the Job You Have Isn´t the Life You Want - Lewis Mike

When to Jump : If the Job You Have Isn´t the Life You Want - Lewis Mike
Detail

If you're at a crossroads, this is the book you need to read to begin chasing your dreams. Includes a foreword by Sheryl Sandberg.Do you have a little voice in your head telling you to pursue the thing you love? Leaving a comfortable job to pursue a passion is a brave, bold move - but it's far from impossible. In this inspiring read When to Jump founder Mike Lewis has curated a community of people to share their stories about taking the leap into the unknown - people from all walks of life who left the safe inertia of their own circumstances to try and do what they really wanted to be doing. These are empowering, compelling tales about taking risks and embracing fear.Forget what you should be doing, what do you want to be doing? What do you love doing? When to Jump will show you that starting something different is possible. Nothing will change unless you make the change - the journey starts here...Mike has recently been awarded the Goldman Sachs accolade '100 Most Intriguing Entrepreneurs'. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako When to Jump : If the Job You Have Isn´t the Life You Want - Lewis Mike , Moschino i love love edt 100 ml (8011013991454)

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me (Deluxe) - LP (3934102228)

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me (Deluxe) - LP (3934102228)
Detail

LP vinyl - Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Americká vokalistka a kytaristka se věnovala různým hudebním stylům od jazzu přes blues a country až k rocku a folku. Před svou smrtí v roce 1996 byla světu takřka neznámá, o dva roky později však o ní v britském BBC Radio 2 připravili profilový pořad a hudebnice z Washingtonu se dostala naráz nejen do ostrovní hitparády. Seznam stop 2LP (Deluxe 180g / 45rpm) LP1 A1 Songbird / A2 Autumn Leaves / A3 People Get Ready / B1 Waly Waly / B2 Time After... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me (Deluxe) - LP (3934102228) , Goba plastové i love you (1000609)

Hrnek Love I WANT TO BELIEVE -The X-files

Detail

CHCI VĚŘIT - UFO a Santa Claus existují !. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Love I WANT TO BELIEVE -The X-files , Goba hodiny i love you (2000022)

Hrnek Love ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Love ALL I WANT FOR CHRISTMAS , Astley rick: love this christmas / when i fall in love (single vinyl) (coloured) - lp (4050538809558)

Hrnek Love All I want for Christmas...

Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Love All I want for Christmas... , Rachael, vilray: i love a love song! - cd (7559790974)

I Can - Ivy Dad - e-kniha

Detail

eBook: ‘I Can’ is an English language-learning book in the ‘Hello English’ collection and is the perfect continuation for those who enjoyed ‘You’re a Brave Kid’. With colourful illustrations, a useful English keyword list and a simple yet fun story that is full of adventure and learning, ‘I Can’ teaches children how capable and determined they are while teaching them new English words such as do, jump, race - and more! ‘Hello English’ is a collection of children’s learning books that help your little one become bilingual. Learn English in a fun and easy way with these English books that explore the basics from shapes and colours to counting and emotions. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako I Can - Ivy Dad - e-kniha , Tedeschi trucks band: i am the moon: i. crescent - lp (7240921)

Vanessa Fernandez - I Want You (2 LP) (180g) (45 RPM)

Vanessa Fernandez - I Want You (2 LP) (180g) (45 RPM)
Detail

Barva: Černá Subžánr: Funk;R&B;Soul Země původu: Evropská unie Typ: Limitovaná edice;Audiofilní kvalita;Album;12" vinylová deska;LP deska;Stereo Žánr: Funk;R&B;Soul Varianta: I Want You (2 LP) (180 Gram) (45 RPM) Balení obsahuje: LP Vydavatelství: Groove Note Rok vydání: 2019.0 Dekáda interpreta: 2020 - 2029;2000 - 2009;1980 - 1989;1990 - 1999;2010 - 2019 Složení setu: 2 ks Hmotnost: 180 g Datum vydání: 2019-03-29 Barva podle výrobce: Black Rychlost: 45 RPM Země interpreta: Singapur Interpret / Téma: Vanessa Fernandez (muziker.cz)

Podobné produkty ako Vanessa Fernandez - I Want You (2 LP) (180g) (45 RPM) , Tops: i feel alive - lp (top002lpx)

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN modré Velikost: 116

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN modré Velikost: 116
Detail

Chlapecké tričko Avengers. Dlouhé rukávy, příjemný bavlněný úplet. (benito.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké tričko AVENGERS I CAN modré Velikost: 116 , Tops: i feel alive - lp (top002lp)

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 128

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 128
Detail

Chlapecké tričko Avengers. Dlouhé rukávy, příjemný bavlněný úplet. (benito.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 128 , Supergrass: i should coco - lp (4050538818994)

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN modré Velikost: 104

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN modré Velikost: 104
Detail

Chlapecké tričko Avengers. Dlouhé rukávy, příjemný bavlněný úplet. (benito.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké tričko AVENGERS I CAN modré Velikost: 104 , Goba ubrousky srdce i love you (3400014)

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 104

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 104
Detail

Chlapecké tričko Avengers. Dlouhé rukávy, příjemný bavlněný úplet. (benito.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 104 , Plechová krabička srdce i love you (2000108)

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 116

Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 116
Detail

Chlapecké tričko Avengers. Dlouhé rukávy, příjemný bavlněný úplet. (benito.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké tričko AVENGERS I CAN šedé Velikost: 116 , Sklenice na limonadu i love czech republic

Gregory Isaacs - All I Have Is Love, Love (LP)

Gregory Isaacs - All I Have Is Love, Love (LP)
Detail

Balení obsahuje: LP Subžánr: Lovers Rock;Dancehall;Reggae Interpret / Téma: Gregory Isaacs Země interpreta: Jamajka Dekáda interpreta: 2000 - 2009;1970 - 1979;1960 - 1969;1990 - 1999;1980 - 1989;2010 - 2019 Barva: Černá Typ: Album;Stereo;LP deska Varianta: All I Have Is Love, Love (LP) Rok vydání: 2020.0 Datum vydání: 2020-07-24 Rok nahrávky: 1986.0 Složení setu: 1 ks Rychlost: 33 1/3 RPM Barva podle výrobce: Black Žánr: Reggae Vydavatelství: Tad's Record (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gregory Isaacs - All I Have Is Love, Love (LP) , The loves i have lost (978-80-89057-96-2)

AVON Lak na nehty Power Stay CAN´T QUIT CAFE

AVON Lak na nehty Power Stay CAN´T QUIT CAFE
Detail

AVON Lak na nehty Power Stay CAN´T QUIT CAFE Posilující účinek nyní s technologií Colour Lock pro zlepšení odolnosti proti olupování. Dlouhotrvající 3D gelový efekt s extrémním leskem a sjednoceným krytím vydrží až 8 dní! Zaručený efekt jako ze salonu bez použití UV lampy. Speciálně navržený tvar štětečku pro snadnou aplikaci a plné krytí v 1 vrstvě. Obsah: 10ml (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako AVON Lak na nehty Power Stay CAN´T QUIT CAFE , Genesis: we can't dance (reedice 2018) (2x lp) - lp (6749010)

BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, labuť - růžová (8596309303321)

BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, labuť - růžová (8596309303321)
Detail

Bryndák - látkový, zapínání na suchý zip, možnost praní v pračce a snadno omyvatelný, růžová barva Tento látkový bryndák Baby Nellys pomůže, aby se vaše dítě během jídla neumazalo. Disponuje zapínáním na suchý zip, díky čemuž bude sundávání i nandávání naprosto snadné. Údržba bryndáku Baby Nellys není nikterak složitá. Omyvatelný povrch umožňuje snadné otření nebo jej můžete vhodit do pračky. Coby hypoalergenní produkt nebude dráždit pokožku vašeho dítěte. U tohoto bryndáku vás potěší jeho antibakteriální vlastnosti. Po stránce vzhledu jej doplňuje růžová barva. Hlavní vlastnosti produktu BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, labuť - růžová Zabrání zamazání dětského oblečení během jídla Bryndák Baby Nellys si zajisté oblíbíte během péče o vaši nejmenší ratolest Převládá na něm růžová barva Jde o bryndák z látky Výrobce jej zhotovil se zapínáním na suchý zip (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, labuť - růžová (8596309303321) , Master toaletní papír i love you xl (20197)

BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, medvěd - šedý (8596309303291)

BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, medvěd - šedý (8596309303291)
Detail

Bryndák - látkový, zapínání na suchý zip, možnost praní v pračce a snadno omyvatelný, šedá barva Látkový bryndák Baby Nellys pomůže vašemu dítěti mít i při jídle oblečení stále čisté. Praktické zapínání na suchý zip vám usnadní jeho nasazování i sundávání. Údržba bryndáku Baby Nellys bude navýsost snadná. Jeho omyvatelný povrch umožňuje ruční mytí nebo praní v pračce. Jakožto hypoalergenní produkt nebude vyvolávat žádné alergické reakce. Velká výhoda tohoto bryndáku tkví v jeho antibakteriálních vlastnostech. Dominuje mu šedá barva. Zásadní vlastnosti produktu BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, medvěd - šedý Ochrání vaše dítě před ušpiněním při konzumaci jídla Bryndák Baby Nellys si zajisté oblíbíte během péče o vaši nejmenší ratolest Převládá na něm šedá barva Jedná se o látkový bryndák Najdete u něj zapínání na suchý zip (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, medvěd - šedý (8596309303291) , Balvi servírovací sada i love cheese 26922 (26922)

BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, borůvky - modré (8596309303307)

BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, borůvky - modré (8596309303307)
Detail

Bryndák - látkový, zapínání na suchý zip, možnost praní v pračce a snadno omyvatelný, modrá barva Látkový bryndák Baby Nellys nedovolí, aby si vaše dítě při jídle zamazalo oblečení. Snadno jej nasadíte i sundáte, a to především díky praktickému zapínání na suchý zip. Údržba bryndáku Baby Nellys není nikterak složitá. Jednoduše se čistí, a navíc jej může vyprat v pračce. Produkt spadá mezi hypoalergenní produkty, takže se u dítka neobjeví žádné alergické reakce. K velkým výhodám tohoto bryndáku patří jeho antibakteriální vlastnosti. Celkový vzhled podtrhuje modrá barva. Hlavní přednosti produktu BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, borůvky - modré Zabraňuje ušpinění dětského oděvu při jídle Bryndák Baby Nellys si zajisté oblíbíte během péče o vaši nejmenší ratolest Převládá na něm modrá barva Jde o látkový bryndák Nabízí zapínání na suchý zip (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno bryndák I Can Almost Feed Myself, borůvky - modré (8596309303307) , Rosenthal versace i love baroque 18 cm (rs_ve_14091_403651_26018)

I Can Name 50 Trees Today! All About Trees - Bonnie Worth

I Can Name 50 Trees Today! All About Trees - Bonnie Worth
Detail

While stopping to admire some of the world's most amazing trees, the Cat and Co. teach beginning readers how to identify different species from the shape of their crowns, leaves, lobes, seeds, bark, and fruit. Kids will learn about many trees common to North America. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako I Can Name 50 Trees Today! All About Trees - Bonnie Worth , Rosenthal versace i love baroque 26 cm (rs_ve_14091_403651_26026)

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me - CD (3934101212)

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me - CD (3934101212)
Detail

Hudební CD - Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Americká vokalistka a kytaristka se věnovala různým hudebním stylům od jazzu přes blues a country až k rocku a folku. Před svou smrtí v roce 1996 byla světu takřka neznámá, o dva roky později však o ní v britském BBC Radio 2 připravili profilový pořad a hudebnice z Washingtonu se dostala naráz nejen do ostrovní hitparády. Seznam stop CD Songbird / Autumn Leaves / People Get Ready / Waly Waly / Time After Time / Tall Trees In Georgia / Ain't No... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me - CD (3934101212) , Rosenthal versace i love baroque 34 cm (rs_ve_14091_403651_26034)

I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki - Baek Sehee

Detail

PSYCHIATRIST: So how can I help you? ME: I don’t know, I’m – what’s the word – depressed? Do I have to go into detail? Baek Sehee is a successful young social media director at a publishing house when she begins seeing a psychiatrist about her – what to call it? – depression? She feels persistently low, anxious, endlessly self-doubting, but also highly judgemental of others. She hides her feelings well at work and with friends; adept at performing the calmness, even ease, her lifestyle demands. The effort is exhausting, overwhelming, and keeps her from forming deep relationships.This can't be normal. But if she's so hopeless, why can she always summon a desire for her favourite street food, the hot, spicy rice cake, tteokbokki? Is this just what life is like? Recording her conversations with her psychiatrist over 12 weeks, Baek begins to disentangle the feedback loops, knee-jerk reactions and harmful behaviours that keep her locked in a cycle of self-abuse. Part memoir, part self-help book, I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki is a book to keep close and to reach for in times of darkness. I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki comes in three different colours; the colour you receive will be chosen at random (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki - Baek Sehee , Crosby david: if i could only remember my name (2x cd) - cd (0349784339)

I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki - Baek Sehee

Detail

Baek Sehee is a successful young social media director at a publishing house when she begins seeing a psychiatrist about her - what to call it? - depression? She feels persistently low, anxious, endlessly self-doubting, but also highly judgemental of others. She hides her feelings well at work and with friends; adept at performing the calmness, even ease, her lifestyle demands. The effort is exhausting, overwhelming, and keeps her from forming deep relationships. This can't be normal.But if she's so hopeless, why can she always summon a desire for her favourite street food, the hot, spicy rice cake, tteokbokki? Is this just what life is like?Recording her dialogues with her psychiatrist over a 12-week period, Baek begins to disentangle the feedback loops, knee-jerk reactions and harmful behaviours that keep her locked in a cycle of self-abuse. Part memoir, part self-help book, I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki is a book to keep close and to reach for in times of darkness. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki - Baek Sehee , Stormzy: this is what i mean (2x lp) - lp (4884456)

I Can Name 50 Trees Today! All About Trees (Defekt) - Bonnie Worth

I Can Name 50 Trees Today! All About Trees (Defekt) - Bonnie Worth
Detail

While stopping to admire some of the world's most amazing trees, the Cat and Co. teach beginning readers how to identify different species from the shape of their crowns, leaves, lobes, seeds, bark, and fruit. Kids will learn about many trees common to North America. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako I Can Name 50 Trees Today! All About Trees (Defekt) - Bonnie Worth , Lovi stužka na dudlík s klipem i love (5903407510217)

If I Have To Be Haunted - Miranda Sun

Detail

Your first love will always haunt you… The most haunting, heartwarming debut of 2023. Perfect for fans of strong female leads and supernatural stakes in Buffy, with all the sweetness and romance of To All the Boys I've Loved Before. Cara's just trying to stay on top of all her classes, excel at her extracurriculars, and prepare for college - which means not speaking to the dead, an ability she inherited from her grandmother. Ghosts are trouble, and Cara doesn't need to add their problems to her own. But then she stumbles upon the body of Zach - the super popular but very newly dead high school golden boy - in the woods, and guess what? He wants her to resurrect him. Cue trouble. Miranda Sun's debut touches on the power and conflicts in a mother-daughter love, first romance - and finding your place in the world while honouring your culture. Full of heart, humour and thrills, If I Have to be Haunted will put a spell on you. Review ‘A fast-paced, electric gem of a story. Miranda Sun crafts a perfect adventure that mixes beguiling prose with a gorgeous cultural element. Cara is a heroine that I adore and readers today absolutely need.' Chloe Gong,New York Times bestselling author of These Violent Delights About the Author Miranda Sun is a storyteller by nature and wordsmith by trade. Her work has been recognized by the Writers Alliance of Gainesville, nominated twice for a Pushcart Prize, and published by Ghost City Press, Red Queen, Blue Marble Review, and more. A Pitch Wars 2020 mentee, she is represented by Paige Terlip at Andrea Brown Literary Agency. She dreams of one day returning to the Monterey Bay Aquarium. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako If I Have To Be Haunted - Miranda Sun , Taf toys hrací deka i love pastelové barvy (605566121758)

If I Have To Be Haunted (Defekt) - Miranda Sun

Detail

Your first love will always haunt you… The most haunting, heartwarming debut of 2023. Perfect for fans of strong female leads and supernatural stakes in Buffy, with all the sweetness and romance of To All the Boys I've Loved Before. Cara's just trying to stay on top of all her classes, excel at her extracurriculars, and prepare for college - which means not speaking to the dead, an ability she inherited from her grandmother. Ghosts are trouble, and Cara doesn't need to add their problems to her own. But then she stumbles upon the body of Zach - the super popular but very newly dead high school golden boy - in the woods, and guess what? He wants her to resurrect him. Cue trouble. Miranda Sun's debut touches on the power and conflicts in a mother-daughter love, first romance - and finding your place in the world while honouring your culture. Full of heart, humour and thrills, If I Have to be Haunted will put a spell on you. Review ‘A fast-paced, electric gem of a story. Miranda Sun crafts a perfect adventure that mixes beguiling prose with a gorgeous cultural element. Cara is a heroine that I adore and readers today absolutely need.' Chloe Gong,New York Times bestselling author of These Violent Delights About the Author Miranda Sun is a storyteller by nature and wordsmith by trade. Her work has been recognized by the Writers Alliance of Gainesville, nominated twice for a Pushcart Prize, and published by Ghost City Press, Red Queen, Blue Marble Review, and more. A Pitch Wars 2020 mentee, she is represented by Paige Terlip at Andrea Brown Literary Agency. She dreams of one day returning to the Monterey Bay Aquarium. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako If I Have To Be Haunted (Defekt) - Miranda Sun , Jones norah: i dream of christmas - lp (3815442)

If You'll Have Me - Eunnie

Detail

'Super sweet and totally heartwarming!' - Alice Oseman, bestselling author of HeartstopperMomo Gardner is the kind of friend who's always ready to lend a helping hand. She's introverted, sensitive, and maybe a little too trusting, but she likes to believe the best in people. PG, on the other hand, is a bit of a lone wolf, despite her reputation for being a flirt and a player.Underneath all that cool mystery, she's actually quick to smile, and when she falls for someone, she falls hard. An unexpected meet-cute brings the two together, kicking off the beginning of an awkward yet endearing courtship. With their drastically different personalities, Momo's overprotective friend, and PG's past coming back to haunt her, Momo and PG's romance is put to the test.If You'll Have Me is beautifully-illustrated, irresistibly romantic graphic novel that explores and celebrates Sapphic first love, perfect for fans of Heartstopper and She Gets the Girl. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako If You'll Have Me - Eunnie

Polštář I want you

Polštář I want you
Detail

. Rozměry 40x40 cm. Krásně měkoučký, s hypoalergenní výplní, 100% polyester. Potah je na zip a pratelný. Pokud si potisk umístíte až ke krajům či zvolíte (namísto bílého) barevný polštář, cena je vyšší z důvodů nákladnější výroby - je nutné polštář ušít v naší vlastní šicí dílně, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 10 dní. Při navrhování doporučujeme motiv roztáhnout maximálně až po přerušovanou čáru, v opačném případě nemusí být potisk až do švu polštáře. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Polštář I want you

Rohožka I want you

Rohožka I want you
Detail

. Velká dekorační rohožka ve dvou možných velikostech. Vhodná pro originální přivítání vašich přátel nebo jako mapa vedoucí k pokladu. Materiál: 100% nylon, spodní část je z černé gumy. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Rohožka I want you

Popelník I want you

Detail

. Keramický popelník o průměru 8cm a výšce 4cm. Pro váš originální potisk. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Popelník I want you

Penál I want you

Penál I want you
Detail

. ideální na tužky, pastelky, ale i brýle, makeup apod. rozměry: 230x90x70 mm (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál I want you

Placka I want you

Placka I want you
Detail

. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k jakémukol materiálu. Upozornění: Neumisťujte text nebo části vašeho motivu k samotnému okraji. Počítejte s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky. Počítejte prosím také s tím, že špendlík je orientován různě, není vždy ve vodorovné poloze. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Placka I want you

Bryndák I want you

Detail

. Dětský bryndák se suchým zipem za krkem jsou perfektním dárkem pro ty nejmenší. Vnější povrch je příjemný a hladký, takže tisk na něm je opravdu kvalitní. Odolný a dlouhotrvající materiál zaručují polyetserová a bavlněná vlákna. Zadní část je tvořena měkkým froté materiálem. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Bryndák I want you

Pokladnička I want you

Detail

. Keramická pokladnička do které se bez problémů vejdou všechny mince i papírové bankovky. Ve spodní části je otvor uzavřený plastovým uzávěrem, který slouží pro vyprázdnění pokladničky. Celková výška je 95mm a průměr 82mm. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Pokladnička I want you

Peněženka I want you

Detail

. rozměry 117x75 mm,černá (belabel.cz)

Podobné produkty ako Peněženka I want you

Zrcátko I want you

Detail

. Kapesní zrcátko oválného tvaru skvěle padne do každé dámské kabelky. Rozměry: 70x65 mm. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Zrcátko I want you

Šerpa I want you

Detail

. Taftová šerpa s možností vlastního potisku o délce 185 cm a šířce 11cm. Šerpu je možné zpíchnou plackou, kterou si u nás můžeš také navrhnot přesně podle sebe. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Šerpa I want you

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me (Deluxe Hardback Edition) - CD (3934102212)

Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me (Deluxe Hardback Edition) - CD (3934102212)
Detail

Hudební CD - Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Z původních nahrávek Evy Cassidy byly pečlivě restaurovány vokální party, které byly doplněny novými aranžemi a orchestracemi, které připravili skladatelé Christopher Willis a William Ross, a nahráli je za doprovodu Londýnského symfonického orchestru. Americká vokalistka a kytaristka se věnovala různým hudebním stylům od jazzu přes blues a country až k rocku a folku. Před svou smrtí v roce 1996 byla světu takřka neznámá, o dva roky později však o ní v britském BBC Radio 2 připravili profilový pořad a hudebnice z Washingtonu se dostala naráz nejen do ostrovní hitparády. Seznam stop CD (deluxe hardback edition) Songbird / Autumn Leaves / People Get Ready / Waly Waly / Time After Time / Tall Trees In... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cassidy Eva, London Symphony: I Can Only Be Me (Deluxe Hardback Edition) - CD (3934102212)

Hrnek Premium I want you

Hrnek Premium I want you
Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium I want you

Magický hrnek I want you

Magický hrnek I want you
Detail

. Objem 320 ml. Hrnek je tmavý, potisk na první pohled není vidět (ale může lehce prosvítat - při důkladném prohlédnutí lehce vidět je). Po nalití horké tekutiny se postupně začne hrnek měnit a potisk zobrazovat. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Magický hrnek I want you

Hrnek MAX I want you

Hrnek MAX I want you
Detail

. Velký keramický glazovaný hrnek s objemem 450 ml, díky velkému uchu skvěle padne do ruky. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek MAX I want you

Dětská kšiltovka I want you

Detail

. 260 g/m2, 65% polyester, 35% bavlna, 5-ti panelová kšiltovka, přední díl bez prošití pro ještě lepší výsledek tisku, velikost lze jednoduše nastavit suchým zipem, který je umístěn v zadní části kšiltovky. (Středový rozměr - obvod 55 cm) Z důvodu vyšší náročnosti je doba výroby 2 až 5 dní. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dětská kšiltovka I want you

Pánské tílko I want you

Detail

. velmi kvalitní tílko značky B&C, gramáž 145, 100% předepraná bavlna (barva Sport Grey: 97% bavlna 3% polyester), bez bočních švů (belabel.cz)

Podobné produkty ako Pánské tílko I want you

Dámská polokošile I want you

Detail

. Cenově dostupné a přitom velmi kvalitní Polo. 100% česaná piqué bavlna. Gramáž 180g/m2 (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dámská polokošile I want you

Polštář MAX I want you

Polštář MAX I want you
Detail

. 50x50 cm polštář, krásně měkoučký, hypoalergenní výplň, 100% polyester. Potah na zip. Možno prát v pračce. Polštář je ručně šitý, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 7-10 dní. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Polštář MAX I want you

Vlajka malá I want you

Detail

. Malá vlajka z polyesteru o velikosti 38x30 cm. Součástí vlajky je i plastová rukojeť která lze nasunout na sklo a jiné povrchy. Látka je potisknutá z jedné strany, díky průsvitnosti látky je však potisk viditelný z obou stran. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Vlajka malá I want you
Crosby David: If I Could Only Remember My Name - LP (0349784341), Carpenter Sabrina: Emails i can't send - CD (3866707), Doors: Hello, I Love You (EP) - LP (0349785918), MOSCHINO I Love Love EdT, Virgin Prunes: ...if I Die, I Die (40th Anniversary Edition) (2x CD) - CD (4050538821611), Omega: I. - LP (0885513025913), MOSCHINO I Love Love EdT 100 ml (8011013991454), GOBA plastové I Love You (1000609), Goba hodiny I Love You (2000022), Astley Rick: Love This Christmas / When I Fall In Love (Single vinyl) (Coloured) - LP (4050538809558), Rachael, Vilray: I Love A Love Song! - CD (7559790974), Tedeschi Trucks Band: I Am The Moon: I. Crescent - LP (7240921), Tops: I Feel Alive - LP (TOP002LPX), Tops: I Feel Alive - LP (TOP002LP), Supergrass: I Should Coco - LP (4050538818994), Goba ubrousky Srdce I Love You (3400014), Plechová krabička Srdce I Love you (2000108), sklenice na limonadu i love czech republic, The loves I have lost (978-80-89057-96-2), Genesis: We Can't Dance (Reedice 2018) (2x LP) - LP (6749010), Master Toaletní papír I LOVE YOU XL (20197), BALVI Servírovací sada I Love Cheese 26922 (26922), ROSENTHAL VERSACE I LOVE BAROQUE 18 cm (RS_VE_14091_403651_26018), ROSENTHAL VERSACE I LOVE BAROQUE 26 cm (RS_VE_14091_403651_26026), ROSENTHAL VERSACE I LOVE BAROQUE 34 cm (RS_VE_14091_403651_26034), Crosby David: If I Could Only Remember My Name (2x CD) - CD (0349784339), Stormzy: This is What I Mean (2x LP) - LP (4884456), LOVI Stužka na dudlík s klipem I LOVE (5903407510217), Taf Toys Hrací deka I Love pastelové barvy (605566121758), Jones Norah: I Dream Of Christmas - LP (3815442)