Gunnar pendleton moss moss jantarová skla zelené pen-09401, pen-09401

Produkt Gunnar pendleton moss moss jantarová skla zelené pen-09401, pen-09401 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gunnar pendleton moss moss jantarová skla zelené pen-09401, pen-09401 upraviť a produkt hľadať znova.

Gunnar PENDLETON MOSS MOSS jantarová skla zelené PEN-09401, PEN-09401

Gunnar PENDLETON MOSS MOSS jantarová skla zelené PEN-09401, PEN-09401
Detail

GUNNAR PENDLETON MOSS Herní brýle s jantarovými skly a rámem z nerezové oceli, určené speciálně pro počítačové hráče, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého a 100 % UV světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají flexibilní sedla, zatímco konstrukce rámu z oceli zajistí správnou pevnost a optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 33 g Šířka čoček: 57 mm Nos: 17 mm Nožičky: 138 mm Barva obrouček: zelená (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar PENDLETON MOSS MOSS jantarová skla zelené PEN-09401, PEN-09401 , Gunnar pendleton moss, jantarová skla (pen-09401)

GUNNAR Pendleton Moss, jantarová skla (PEN-09401)

GUNNAR Pendleton Moss, jantarová skla (PEN-09401)
Detail

Brýle na počítač - herní, moderní, 0,2 dioptrií, obdélníkové, kovové, jantarová barva skel, zelená barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 13,6 cm, délka nožiček 13,8 cm S brýlemi na počítač GUNNAR Pendleton Moss se budete cítit jedinečněPatříte mezi vášnivé hráče počítačových či konzolových her nebo trávíte obecně hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Pendleton Moss. Získají si vás svojí lehkou, pevnou konstrukcí z nerezové oceli a jantarovými skly a antireflexní vrstvou. Brýle na počítač GUNNAR Pendleton Moss přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a nastavitelná sedla.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Pendleton Moss, jantarová skla (PEN-09401) , Gunnar pendleton slate, jantarová skla (pen-09501)

GUNNAR Pendleton Slate, jantarová skla (PEN-09501)

GUNNAR Pendleton Slate, jantarová skla (PEN-09501)
Detail

Brýle na počítač - herní, moderní, 0,2 dioptrií, obdélníkové, kovové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 13,6 cm, délka nožiček 13,8 cm S brýlemi na počítač GUNNAR Pendleton Slate se budete cítit jedinečněPatříte mezi vášnivé hráče počítačových či konzolových her nebo trávíte obecně hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Pendleton Slate. Získají si vás svojí lehkou, pevnou konstrukcí z nerezové oceli a jantarovými skly a antireflexní vrstvou. Brýle na počítač GUNNAR Pendleton Slate přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a nastavitelná sedla.Klíčové vlastnosti brýlích na... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Pendleton Slate, jantarová skla (PEN-09501) , Gunnar ellipse onyx, jantarová skla (ell-00101)

GUNNAR Intercept Crystal, jantarová skla (INT-07601)

GUNNAR Intercept Crystal, jantarová skla (INT-07601)
Detail

Brýle na počítač - herní, elegantní, 0,2 dioptrií, obdélníkové, plastové, jantarová barva skel, průhledná barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 13,3 cm, délka nožiček 13,5 cm Patříte mezi vášnivé hráče počítačových anebo konzolových her nebo trávíte hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Intercept Crystal. Získají si vás svojí lehkou, ergonomickou konstrukcí a jantarovými skly s antireflexní vrstvou. Brýle na počítač GUNNAR Intercept Crystal přinášejí pocit maximálního komfortu, takže unaveným a přetíženým očím už je konec. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a precizní zakřivení nosní opěrky.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač GUNNAR Intercept CrystalLehká, ergonomická konstrukce (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Intercept Crystal, jantarová skla (INT-07601) , Gunnar maverick gunmetal, jantarová skla (mav-05001)

GUNNAR Berkeley Onyx, jantarová skla (BER-00101)

GUNNAR Berkeley Onyx, jantarová skla (BER-00101)
Detail

Brýle na počítač - herní, klasické, 0,2 dioptrií, obdélníkové, plastové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 12,9 cm, délka nožiček 14,2 cm Patříte mezi vášnivé hráče počítačových anebo konzolových her nebo trávíte hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Berkeley Onyx. Získají si vás svojí lehkou konstrukcí, odolnými obroučky z nylonu a jantarovými skly s antireflexní vrstvou. Brýle na počítač GUNNAR Berkeley Onyx přinášejí pocit komfortu, takže unaveným a přetíženým očím už je konec. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a ergonomicky tvarovaná sedla.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač GUNNAR Berkeley OnyxLehká konstrukce, odolné obroučky z nylonuJantarová skla s... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Berkeley Onyx, jantarová skla (BER-00101) , Gunnar maverick rosegold, jantarová skla (mav-01701)

GUNNAR Maverick Mint, jantarová skla (MAV-01401)

GUNNAR Maverick Mint, jantarová skla (MAV-01401)
Detail

Brýle na počítač - herní, blokují 65 % modrého světla, nastavitelná sedla, čočky s dioptriemi +0,2, ocelové obroučky v barvě zelené, jantarová skla, součástí balení hadřík a vak z mikrovlákna Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle na počítač GUNNAR zpříjemní pobyt před monitorem zejména hráčům počítačových her. Klasický design dělá z těchto brýlí vkusný módní doplněk. Jsou bez dioptrií. Počítačové brýle GUNNAR disponují ochranou proti poškrábání. S brýlemi na počítač se významně sníží únava vašich očí, zlepšuje vnímání barev, zintenzivní vnímání kontrastu. Nechybí ani ochrana před UV zářením, brýle disponují filtrem UV400. V balení brýlí na počítač naleznete hadřík na čištění a měkké pouzdro. Mají šířku 13,3 cm a nožičky o délce 13,5 cm. Zásadní přednosti brýlí na počítač GUNNAR Maverick Mint, jantarová... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Mint, jantarová skla (MAV-01401) , Gunnar intercept crystal, jantarová skla (int-07601)

GUNNAR Ellipse Onyx, jantarová skla (ELL-00101)

GUNNAR Ellipse Onyx, jantarová skla (ELL-00101)
Detail

Brýle na počítač - herní, elegantní, 0,2 dioptrií, kulaté, kovové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 14,2 cm, délka nožiček 14,5 cm S brýlemi na počítač GUNNAR Ellipse Onyx se budete cítit jedinečněPatříte mezi vášnivé hráče počítačových či konzolových her nebo trávíte obecně hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Ellipse Onyx. Získají si vás svojí lehkou konstrukcí, módním designem a kvalitními obroučkami z nerezové oceli s jantarovými skly. Brýle na počítač GUNNAR Ellipse Onyx přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a nastavitelná sedla.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Ellipse Onyx, jantarová skla (ELL-00101) , Gunnar cruz onyx, jantarová skla natural (cru-00101)

GUNNAR Maverick Gunmetal, jantarová skla (MAV-05001)

GUNNAR Maverick Gunmetal, jantarová skla (MAV-05001)
Detail

Brýle na počítač pro práci s LCD monitorem, dioptrie 0,25, snižují únavu očí, zvyšují kontrast, ostrost, detaily, redukují odlesky, technologie skel i-AMP S brýlemi na počítač GUNNAR Maverick Gunmetal se budete cítit jedinečněPatříte mezi vášnivé hráče počítačových či konzolových her nebo trávíte obecně hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Maverick Gunmetal. Získají si vás svojí lehkou konstrukcí, módním designem a kvalitními obroučkami z nerezové oceli s jantarovými skly. Brýle na počítač GUNNAR Maverick Gunmetal přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, potlačují lesk displeje, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a nastavitelná sedla.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač GUNNAR Maverick GunmetalLehká konstrukce, kvalitní obroučky z oceliGUNNAR Maverick Gunmetal mají 0,2... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Gunmetal, jantarová skla (MAV-05001) , Gunnar berkeley fade onyx, jantarová skla (ber-05701)

GUNNAR Maverick Rosegold, jantarová skla (MAV-01701)

GUNNAR Maverick Rosegold, jantarová skla (MAV-01701)
Detail

Brýle na počítač - herní, klasické, 0,2 dioptrií, pilotky, kovové, jantarová barva skel, růžová a zlatá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 13,3 cm, délka nožiček 13,5 cm S brýlemi na počítač GUNNAR Maverick Rosegold se budete cítit jedinečněPatříte mezi vášnivé hráče počítačových či konzolových her nebo trávíte obecně hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Maverick Rosegold. Získají si vás svojí lehkou konstrukcí, módním designem a kvalitními obroučkami z nerezové oceli s jantarovými skly. Brýle na počítač GUNNAR Maverick Rosegold přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a nastavitelná sedla.Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Rosegold, jantarová skla (MAV-01701) , Gunnar berkeley fade latte, jantarová skla (ber-10201)

GUNNAR RUSH Onyx, jantarová skla NATURAL (RUS-00101)

GUNNAR RUSH Onyx, jantarová skla NATURAL (RUS-00101)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, klasické, 0 dioptrií, obdélníkové, plastové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení pevné pouzdro a hadřík na čištění, šířka brýlí 14,2 cm, délka nožiček 13,3 cm S herními brýlemi GUNNAR RUSH Onyx budou vaši junioři nepřekonatelníPatří vaše dítě mezi vášnivé hráče on-line her či konzolových her nebo tráví hodně času na počítači? Pak mu nesmí chybět stylové brýle GUNNAR RUSH Onyx. Získají si vás svojí lehkou konstrukcí a čirými skly speciálně určenými pro počítačové hráče. Brýle na počítač GUNNAR RUSH Onyx přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Blokují navíc také UV světlo. Pohodlné nošení bez otlaků zajistí jejich správné vyvážení a celkový design.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR RUSH Onyx, jantarová skla NATURAL (RUS-00101) , Gunnar office collection intercept onyx, jantarová skla (int-00101)

GUNNAR CRUZ Onyx, jantarová skla NATURAL (CRU-00101)

GUNNAR CRUZ Onyx, jantarová skla NATURAL (CRU-00101)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, klasické, 0 dioptrií, obdélníkové, plastové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení pevné pouzdro a hadřík na čištění, šířka brýlí 13 cm, délka nožiček 13,3 cm S herními brýlemi GUNNAR CRUZ Onyx budou děti nepřekonatelnéGUNNAR CRUZ Onyx byly stvořené pro děti ve věku 9-12 let, které hrají on-line hry nebo tráví hodně času na počítači či mobilním telefonu. Vynikají lehkou, pevnou konstrukcí z nylonu a jantarovými skly speciálně určenými pro počítačové hráče. Brýle na počítač GUNNAR CRUZ Onyx přinášejí pocit komfortu, díky čemuž už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, potlačují lesk displeje, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Kromě toho chrání také oči před UV zářením. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač GUNNAR CRUZ Onyx, jantarová sklaBrýle... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR CRUZ Onyx, jantarová skla NATURAL (CRU-00101) , Gunnar razer moba onyx, jantarová skla natural (rzr-30007)

GUNNAR Berkeley Fade Onyx, jantarová skla (BER-05701)

GUNNAR Berkeley Fade Onyx, jantarová skla (BER-05701)
Detail

Brýle na počítač černé obroučky, jantarová skla Pokud trávíte spoustu hodin u monitoru počítače, vaše oči trpí nadměrnou námahou a následně nepříjemnou únavou. Počítačové brýle těmto problémům předchází. Brýle na počítač GUNNAR potěší zejména hráče počítačových her. Elegantní design skvěle doplní váš outfit. Nemají skla opatřená dioptriemi. Počítačové brýle GUNNAR se pyšní ochranou skel proti poškrábání. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, zdokonalí vnímání barev, zintenzivní vnímání kontrastu. Nemůže chybět ani důležitá ochrana před UV zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UV400. Balení brýlí na počítač obsahuje hadřík na čištění a měkké pouzdro. Mají šířku 12,9 cm a nožičky o délce 14,2 cm. Zásadní přednosti brýlí na počítač GUNNAR Berkeley Fade Onyx, jantarová skla Unisex brýle na počítač GUNNAR Účinná pomoc proti únavě očí při sledování monitoru počítače Navržené pro herní použití Tvar brýlí na počítač: obdélníkové Plastové obroučky... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Berkeley Fade Onyx, jantarová skla (BER-05701) , Gunnar esl blade lite white, jantarová skla natural (esl-30106)

GUNNAR Berkeley Fade Latte, jantarová skla (BER-10201)

GUNNAR Berkeley Fade Latte, jantarová skla (BER-10201)
Detail

Brýle na počítač hnědé obroučky, jantarová skla Pokud hledíte dlouhé hodiny do monitoru počítače nebo notebooku, pak jsou vaše oči zvýšeně namáhány a záhy čelíte jejich únavě. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Počítačové brýle GUNNAR potěší zejména hráče počítačových her. Elegantní vzhled je k nerozeznání od běžných brýlí. Jsou bez dioptrií. Brýle GUNNAR disponují ochranou skel proti poškrábání. S počítačovými brýlemi se eliminuje únava vašich očí, zlepšuje vnímání barev, zesílí vnímání kontrastu. Nechybí ani ochrana před UV zářením, brýle jsou opatřeny filtrem UV400. V balení brýlí na počítač naleznete hadřík na čištění a měkké pouzdro. Nabízí šířku 12,9 cm a nožičky o délce 14,2 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač GUNNAR Berkeley Fade Latte, jantarová skla Unisex brýle na počítač GUNNAR Chrání váš zrak před působením modrého světla Vhodné pro herní použití Tvar počítačových brýlí: obdélníkové Plastové obroučky Vlastnosti:... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Berkeley Fade Latte, jantarová skla (BER-10201) , Gunnar razer fps mini onyx, jantarová skla natural (rzr-30010)

Gunnar Ellipse černé jantarová skla ELL-00101, ELL-00101

Gunnar Ellipse černé jantarová skla ELL-00101, ELL-00101
Detail

GUNNAR ELLIPSE Herní brýle s jantarovými skly, určené speciálně pro počítačové hráče, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají nastavitelná sedla, zatímco konstrukce rámu z oceli zajistí správnou pevnost a optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 25,4 g Šířka čoček: 51 mm Nos: 18 mm Nožičky: 145 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Ellipse černé jantarová skla ELL-00101, ELL-00101 , Zebra pen sarasa clip zelené (14314)

Gunnar Ellipse stříbrné jantarová skla ELL-11001, ELL-11001

Gunnar Ellipse stříbrné jantarová skla ELL-11001, ELL-11001
Detail

GUNNAR ELLIPSE Herní brýle s jantarovými skly, určené speciálně pro počítačové hráče, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají nastavitelná sedla, zatímco konstrukce rámu z oceli zajistí správnou pevnost a optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík z mikrovlákna a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 25,4 g Šířka čoček: 51 mm Nos: 18 mm Nožičky: 145 mm Barva obrouček: stříbrná - černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Ellipse stříbrné jantarová skla ELL-11001, ELL-11001 , Philips moss 17306/47/16 (173064716)

GUNNAR Razer Moba Onyx, jantarová skla natural (RZR-30007)

GUNNAR Razer Moba Onyx, jantarová skla natural (RZR-30007)
Detail

Brýle na počítač - herní, moderní, 0 dioptrií, obdélníkové, kovové, jantarová barva skel, černá a zelená barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 12,7 cm, délka nožiček 12 cm S herními brýlemi GUNNAR Razer Moba Onyx budete nepřekonatelníPatříte mezi vášnivé hráče on-line her či konzolových her nebo trávíte hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Razer Moba Onyx. Získají si vás svojí lehkou, pevnou konstrukcí z kvalitní oceli a jantarovými skly speciálně určenými pro počítačové hráče. Brýle na počítač GUNNAR Razer Moba Edition přinášejí pocit komfortu, takže už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, potlačují lesk displeje, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení bez otlaků zajistí nastavitelná sedla a záušníky z příjemné... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Razer Moba Onyx, jantarová skla natural (RZR-30007) , Suunto 9 peak moss gray (ss050524000)

GUNNAR ASH-RAINBOW 6 SIEGE, jantarová skla (ASH-00101)

GUNNAR ASH-RAINBOW 6 SIEGE, jantarová skla (ASH-00101)
Detail

Brýle na počítač - herní, moderní, 0 dioptrií, obdélníkové, plastové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení pevné pouzdro, hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 13,4 cm, délka nožiček 12,6 cm S herními brýlemi GUNNAR Ash-Rainbow 6 Siege budete nepřekonatelníPatříte mezi vášnivé hráče on-line her nebo trávíte hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Ash-Rainbow 6 Siege. Získají si vás svojí lehkou plastovou konstrukcí a jantarovými skly speciálně určenými pro počítačové hráče. Brýle na počítač GUNNAR Ash-Rainbow 6 Siege přinášejí pocit komfortu, takže unaveným a přetíženým očím už je konec. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zanechají oči vlhké a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a nastavitelná šíře u nose. Svým elegantním provedením jsou vhodné pro muže i... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR ASH-RAINBOW 6 SIEGE, jantarová skla (ASH-00101) , Zebra pen name pen černá (33106)

GUNNAR Office Collection Intercept Onyx, jantarová skla (INT-00101)

GUNNAR Office Collection Intercept Onyx, jantarová skla (INT-00101)
Detail

Brýle na počítač pro práci s LCD monitorem, dioptrie 0,25, snižují únavu očí, zvyšují kontrast, ostrost, detaily, redukují odlesky, technologie skel i-AMP Patříte mezi vášnivé hráče počítačových anebo konzolových her nebo trávíte hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR Office Collection Intercept Onyx. Získají si vás svojí lehkou, ergonomickou konstrukcí a jantarovými skly s antireflexní vrstvou. Brýle na počítač GUNNAR Office Collection Intercept Onyx přinášejí pocit maximálního komfortu, takže unaveným a přetíženým očím už je konec. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, potlačují lesk displeje, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení a precizní zakřivení nosní opěrky.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač GUNNAR Office Collection Intercept OnyxLehká, ergonomická konstrukce Jantarová skla s antireflexní vrstvouOchrana skel proti... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR Office Collection Intercept Onyx, jantarová skla (INT-00101) , Zebra pen z-grip smooth zelené (22564)

Gunnar Cruz Onyx jantarová skla Natural CRU-00101, CRU-00101

Gunnar Cruz Onyx jantarová skla Natural CRU-00101, CRU-00101
Detail

GUNNAR CRUZ 12+ Herní brýle s jantarovými skly, určené pro děti starší 12 let, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají ergonomicky tvarovaná sedla, zatímco pevná konstrukce rámu zajistí správnou optickou stabilitu. Součástí balení je hadřík z mikrovlákna a pouzdro. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 21 g Šířka čoček: 55 mm Nos: 17 mm Nožičky: 133 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Cruz Onyx jantarová skla Natural CRU-00101, CRU-00101 , Zebra pen sl-f1 zelené (23464-24)

Gunnar Maverick zlato-růžové jantarová skla MAV-01701, MAV-01701

Gunnar Maverick zlato-růžové jantarová skla MAV-01701, MAV-01701
Detail

GUNNAR MAVERICK Klasický styl obrouček přenesený do digitálního věku. Lehká konstrukce zajistí, že o nich nebudete vědět ani při delším hraní. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. Disponují nastavitelnými sedly a kvalitním ocelovým rámem. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík z mikrovlákna a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 31 g Šířka čoček: 58 mm Nos: 15 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: zlatá - růžová (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Maverick zlato-růžové jantarová skla MAV-01701, MAV-01701 , Joie bold moss 9–36 kg (5056080612065)

GUNNAR ESL Blade Lite White, jantarová skla natural (ESL-30106)

GUNNAR ESL Blade Lite White, jantarová skla natural (ESL-30106)
Detail

Brýle na počítač - herní, moderní, 0 dioptrií, obdélníkové, kovové, jantarová barva skel, bílá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení pevné pouzdro, hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 12,6 cm, délka nožiček 12,3 cm Patříte mezi vášnivé hráče počítačových anebo konzolových her nebo trávíte hodně času na počítači? Pak vám nesmí chybět stylové brýle GUNNAR ESL Blade Lite White. Získají si vás svojí pevnou a lehkou konstrukcí z kvalitní oceli a jantarovými skly s antireflexní vrstvou. Brýle na počítač GUNNAR ESL Blade Lite White přinášejí pocit komfortu, takže unaveným a přetíženým očím už je konec. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění. Pohodlné nošení zajistí jejich správné vyvážení, nastavitelná sedla a nastavitelné polštářky na nos.Klíčové vlastnosti brýlích na počítač GUNNAR ESL Blade Lite... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR ESL Blade Lite White, jantarová skla natural (ESL-30106) , Penn plax club moss 18 cm (0030172055362)

GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx, jantarová skla NATURAL (RZR-30010)

GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx, jantarová skla NATURAL (RZR-30010)
Detail

Brýle na počítač - dětské, herní, moderní, 0 dioptrií, obdélníkové, kovové, jantarová barva skel, černá a zelená barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení pevné pouzdro, hadřík na čištění a měkké pouzdro, šířka brýlí 12,8 cm, délka nožiček 13 cm S herními brýlemi GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx budou děti nepřekonatelnéGUNNAR RAZER FPS MINI Onyx byly stvořené pro děti ve věku 8-12 let, které hrají on-line hry nebo tráví hodně času na počítači. Vynikají lehkou, pevnou konstrukcí z nerezové oceli a jantarovými skly speciálně určenými pro počítačové hráče. Brýle na počítač GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx přinášejí pocit komfortu, díky čemuž už je konec unaveným a přetíženým očím. Minimalizují účinky škodlivého modrého světla, potlačují lesk displeje, zvyšují kontrast a vyzdvihnou detailní vidění.Klíčové vlastnosti brýlí na počítač GUNNAR Razer FPS MINI OnyxBrýle... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx, jantarová skla NATURAL (RZR-30010) , Penn plax club moss 33 cm (0030172055546)

Gunnar Intercept Onyx černé jantarová skla Natural - INT-00113, INT-00113

Gunnar Intercept Onyx černé jantarová skla Natural - INT-00113, INT-00113
Detail

GUNNAR INTERCEPT ONYX NATURAL Retro rám s futuristickou technologií. Ergonomicky vyvážený rám s jantarovými skly, které odráží 65 % modrého světla. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 33 g Šířka čoček: 58 mm Nos: 17 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Intercept Onyx černé jantarová skla Natural - INT-00113, INT-00113 , Wacaco nanopresso moss green + pevný obal (7378)

GUNNAR herní brýle INTERCEPT CRYSTAL/ průhledné obroučky / jantarová skla, INT-07601

GUNNAR herní brýle INTERCEPT CRYSTAL/ průhledné obroučky / jantarová skla, INT-07601
Detail

GUNNAR INTERCEPT CRYSTAL Retro rám s futuristickou technologií. Ergonomicky vyvážený rám s jantarovými skly, které odráží 65 % modrého světla. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 33 g Šířka čoček: 58 mm Nos: 17 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: průhledná (patro.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR herní brýle INTERCEPT CRYSTAL/ průhledné obroučky / jantarová skla, INT-07601 , Sharp shape microfibre travel mat moss (2496847713582)

Gunnar Office Collection Intercept Onyx jantarová skla INT-00101, INT-00101

Gunnar Office Collection Intercept Onyx jantarová skla INT-00101, INT-00101
Detail

GUNNAR INTERCEPT ONYX Retro rám s futuristickou technologií. Ergonomicky vyvážený rám s jantarovými skly, které odráží 65 % modrého světla. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 33 g Šířka čoček: 58 mm Nos: 17 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Office Collection Intercept Onyx jantarová skla INT-00101, INT-00101 , Kores k1 pen f-0.7 mm, zelené (39541)

Gunnar ENIGMA Assassin’s Creed: VALHALLA TEAL jantarová skla ENI-08401, ENI-08401

Gunnar ENIGMA Assassin’s Creed: VALHALLA TEAL jantarová skla ENI-08401, ENI-08401
Detail

GUNNAR ENIGMA - Assassin’s Creed: VALHALLA Herní brýle s lehkou plastovou konstrukcí a jantarovými skly, určené speciálně pro počítačové hráče, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. Díky správnému vyvážení jsou zárukou dlouhého pohodlí při nošení, bez otlaků. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 33 g Šířka čoček: 58 mm Nos: 18 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: černá - modrozelená (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar ENIGMA Assassin’s Creed: VALHALLA TEAL jantarová skla ENI-08401, ENI-08401 , Bartek candles cedarwood wet moss 115 g (5901685069663)

GUNNAR herní brýle BERKELEY / obroučky v barvě ONYX / jantarová skla, BER-00101

GUNNAR herní brýle BERKELEY / obroučky v barvě ONYX / jantarová skla, BER-00101
Detail

GUNNAR BERKELEY Herní brýle s jantarovými skly, určené speciálně pro počítačové hráče, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají ergonomicky tvarovaná sedla, zatímco pevná konstrukce rámu zajistí správnou optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík z mikrovlákna a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 28,47 g Šířka čoček: 54 mm Nos: 16 mm Nožičky: 142 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR herní brýle BERKELEY / obroučky v barvě ONYX / jantarová skla, BER-00101 , Hyaluron pen recenzie

GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let, ONYX, jantarová skla NATURAL (RUS-11201)

GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let,  ONYX, jantarová skla NATURAL (RUS-11201)
Detail

Brýle na počítač - dětské, herní, klasické, ochrana proti modrému světlu 65 %, 0 dioptrií, obdélníkové, plastové, jantarová barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, zakřivený tvar, snížení únavy očí a zvýšení kontrastu, v balení pevné pouzdro a hadřík na čištění, šířka brýlí 13 cm, délka nožiček 13,3 cm Díváte se často do monitoru počítače? Je jedno, jestli surfujete na internetu, hrajete hry anebo píšete emaily, vaše oči jsou neustále nepříjemně namáhány. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Počítačové brýle GUNNAR zpříjemní pobyt před monitorem zejména hráčům počítačových her. Blokují modré světlo, čímž napomáhají ke snížení únavy očí, zlepšení usínání i spánku. Brýle na počítač GUNNAR zvládnou blokovat 65 % modrého světla. Oblíbený klasický design je vhodný pro každý typ obličeje. Dětské počítačové brýle GUNNAR budou pro vaše oči spolehlivou ochranou. Nejsou opatřeny dioptriemi. Počítačové brýle... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let, ONYX, jantarová skla NATURAL (RUS-11201) , Clinique quickliner for eyes 12 moss 3 g (20714125363)

GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let, CRYSTAL, jantarová skla NATURAL (RUS-11301)

GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let,  CRYSTAL, jantarová skla NATURAL (RUS-11301)
Detail

Brýle na počítač brýle, herní, dětské, pro 8-12 let, průhledné obroučky, jantarová skla natural Jsou vaše oči dlouhodobě namáhány sledováním monitoru počítače? Pak určitě pociťujete jejich únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. Řešením takové situace mohou být počítačové brýle. Brýle k počítači GUNNAR uvítají především hráči počítačových her. Svým klasickým designem nebudou poutat zvídavé pohledy. Dětské brýle na počítač GUNNAR vždy zajistí ochranu vašeho zraku. Jsou bez dioptrií. Počítačové brýle GUNNAR zaujmou ochranou proti poškrábání. S počítačovými brýlemi se významně sníží únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev, zintenzivní vnímání kontrastu. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle jsou opatřeny filtrem UV400. V balení brýlí na počítač naleznete pevné pouzdro a hadřík na čištění. Jsou široké 13 cm a nožičky o délce 13,3 cm. Klíčové přednosti brýlí na počítač GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let, CRYSTAL, jantarová skla... (alza.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR RUSH KIDS 8-12 let, CRYSTAL, jantarová skla NATURAL (RUS-11301) , Xp-pen g960s (g960s)

Gunnar Intercept Onyx herní brýle černé obroučky, jantarová skla INT-00112, INT-00112

Gunnar Intercept Onyx herní brýle černé obroučky, jantarová skla INT-00112, INT-00112
Detail

GUNNAR INTERCEPT ONYX Retro rám s futuristickou technologií. Ergonomicky vyvážený rám s jantarovými skly, které odráží 98 % modrého světla. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 33 g Šířka čoček: 58 mm Nos: 17 mm Nožičky: 133 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Intercept Onyx herní brýle černé obroučky, jantarová skla INT-00112, INT-00112 , Xp-pen pasivní pero p01 pro grafické tablety xp-pen (pn01_b)

GUNNAR herní brýle RAZER FPS / obroučky v barvě ONYX / jantarová skla, RZR-30006

GUNNAR herní brýle RAZER FPS / obroučky v barvě ONYX / jantarová skla, RZR-30006
Detail

GUNNAR RAZER FPS Herní brýle s jantarovými skly, určené speciálně pro počítačové hráče FPS her, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují škodlivé modré světlo, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají nastavitelná silikonová sedla a záušníky z pohodlné termoplastické pryže, zatímco konstrukce rámu z oceli zajistí správnou pevnost a optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s 0,2 dioptrií, jsou tedy vhodné pro běžné nošení i pro osoby, které nepoužívají brýle na čtení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 26 g Šířka čoček: 57 mm Nos: 18 mm Nožičky: 138 mm Barva obrouček: černo - zelená (patro.cz)

Podobné produkty ako GUNNAR herní brýle RAZER FPS / obroučky v barvě ONYX / jantarová skla, RZR-30006

Gunnar Razer MOBA Onyx herní brýle černozelené obroučky, jantarová skla RZR-30007, RZR-30007

Gunnar Razer MOBA Onyx herní brýle černozelené obroučky, jantarová skla RZR-30007, RZR-30007
Detail

GUNNAR RAZER MOBA ONYX Herní brýle s jantarovými skly, určené speciálně pro počítačové hráče MOBA her, výrazně navyšují kontrast, zdůrazňují detaily a vizuální vjemy při práci s počítačem. Zároveň blokují 65 % modrého světla, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají nastavitelná sedla a záušníky z pohodlné termoplastické pryže, zatímco konstrukce rámu z oceli zajistí správnou pevnost a optickou stabilitu. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: herní Skla: jantarová Hmotnost: 21 g Šířka čoček: 54 mm Nos: 18 mm Nožičky: 120 mm Barva obrouček: černá - zelená (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar Razer MOBA Onyx herní brýle černozelené obroučky, jantarová skla RZR-30007, RZR-30007

Gunnar VERTEX READER černé jantarová skla +1 5 dioptrie VER-00101-1.5, VER-00101-1.5

Gunnar VERTEX READER černé jantarová skla +1 5 dioptrie VER-00101-1.5, VER-00101-1.5
Detail

GUNNAR VERTEX READER Kancelářské brýle s jantarovými dioptrickými skly, určené zejména pro dlouhou práci na počítači. Blokují 65 % modrého světla a 100 % ultrafialového záření, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají ergonomicky tvarovaná sedla, zatímco pevná konstrukce rámu zajistí správnou optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s + 1,5 dioptrií, jsou tedy vhodné pro osoby, které používají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík z mikrovlákna a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: kancelářské Skla: jantarová, dioptrická Hmotnost: 22 g Šířka čoček: 54 mm Nos: 16 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar VERTEX READER černé jantarová skla +1 5 dioptrie VER-00101-1.5, VER-00101-1.5

Gunnar VERTEX READER černé jantarová skla +1 0 dioptrie VER-00101-1.0, VER-00101-1.0

Gunnar VERTEX READER černé jantarová skla +1 0 dioptrie VER-00101-1.0, VER-00101-1.0
Detail

GUNNAR VERTEX READER Kancelářské brýle s jantarovými dioptrickými skly, určené zejména pro dlouhou práci na počítači. Blokují 65 % modrého světla a 100 % ultrafialového záření, díky čemu minimalizují zatížení očí a celkovou únavu. O maximální komfort se postarají ergonomicky tvarovaná sedla, zatímco pevná konstrukce rámu zajistí správnou optickou stabilitu. Brýle disponují čočkami s + 1,0 dioptrií, jsou tedy vhodné pro osoby, které používají brýle na čtení. Součástí balení je hadřík z mikrovlákna a vak z mikrovlákna. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Typ brýlí: kancelářské Skla: jantarová, dioptrická Hmotnost: 22 g Šířka čoček: 54 mm Nos: 16 mm Nožičky: 135 mm Barva obrouček: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Gunnar VERTEX READER černé jantarová skla +1 0 dioptrie VER-00101-1.0, VER-00101-1.0

FIXED Pen stříbrný (FIXS-PEN-SL)

FIXED Pen stříbrný (FIXS-PEN-SL)
Detail

Dotykové pero (stylus) na mobilní telefon a tablet, kompatibilní s OS Android a iOS, pasivní, materiál hrotu: polyacetal (POM), zabudované kuličkové pero a spona na přichycení, nabíjení skrze micro USB konektor Neustále čistíte na dotykovém displeji vašeho telefonu šmouhy a otisky prstů? S praktickým perem Fixed Pen už nebudete muset a displej zůstane pořád čistý. Gumová špička pera zajišťuje pohodlné a přesné ovládání a navíc je k němu i šetrná. Stříbrné pero v elegantním designu lze použít i jako stojánek, který oceníte hlavně při sledování filmů nebo prohlížení fotek. Tato praktická pomůcka má integrované i klasické pero a tak už nebude muset nikdy shánět propisku, když je zrovna zapotřebí. Fixed pen je vhodný jak pro smartphony, tak i tablety. Klíčové vlastnosti Fixed Pen stříbrnýOvládání telefonů a tabletůKlasické peroMožnost použít jako stojánekElegantní stříbrný designKompaktní rozměry (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Pen stříbrný (FIXS-PEN-SL)

ZEBRA PEN Name pen černá (33106)

ZEBRA PEN Name pen černá (33106)
Detail

Popisovač - popisovač, černá barva, kulatý hrot, šíře stopy 1,5 mm, voděodolný, rychleschnoucí Hlavní vlastnosti popisovače ZEBRA PEN Name pen černá Jeho kulatý hrot zanechá stopu o šířce 1,5 mm Jeho výhodou je, že rychle schne Vodou nelze smýt V balení naleznete jeden popisovač Kancelářské potřeby Zebra Barva náplně je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako ZEBRA PEN Name pen černá (33106)

Decor pen

Decor pen
Detail

Speciální barevné značkovače k dekorování předmětů a popisování různých materiálů. ERGO držení. Pigmentový inkoust na vodní bázi. Světlostálý. Na povrchy všech běžných materiálů (kov, dřevo, plast, Fimo hmotu, sklo, keramiku atd.) Po dokonalém zaschnutí (min. 4 hod.) se stopa stává odolnou vůči otěru, na porézních površích i vodě. Skladovat ve vodorovné poloze. Ventilační chránítko. Válcový hrot. Šířka stopy 1,5 mm. Sada 9 barev. Barvy: žlutá, oranžová, červená, zelená, modrá, fialová, hnědá, černá, bílá. NOVĚ prodej solo kusů všech barev. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Decor pen

Microsoft Surface Slim Pen Charger - Pro Surface Pen 2 (8X2-00007)

Microsoft Surface Slim Pen Charger - Pro Surface Pen 2 (8X2-00007)
Detail

Nabíjecí stojánek - V dnešní moderní době má čím víc z nás chytré zařízení , která musíme neustále nabíjet. Pro tento účel je tou nejlepší volbou nabíjecí stojánek Microsoft, který disponuje spolehlivou funkčností a moderním designem.. Podstatné parametry nabíjecího stojánku Microsoft Surface Slim Pen Charger - Pro Surface Pen 2 Nabíjejte svá zařízení elegantně a pohodlně Nabíjecí stojánek Microsoft vás potěší svou funkčností a ergonomickým designem Výhody nabíjecího stojánku Microsoft Nabíjecí stojánek je jednou z možností k pohodlnému a elegantnímu nabíjení vašeho zařízení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Slim Pen Charger - Pro Surface Pen 2 (8X2-00007)

XP-Pen Pasivní pero P01 pro grafické tablety XP-Pen (PN01_B)

XP-Pen Pasivní pero P01 pro grafické tablety XP-Pen (PN01_B)
Detail

Dotykové pero (stylus) pro grafické tablety XPPen Star 01/02/03/G430/G430S/G540/G640 Posuňte efektivitu práce na vašem oblíbeném tabletu o stupeň výše s dotykovou tužkou, tzv. stylusem XP-Pen. Prostřednictvím moderního příslušenství můžete vaše zařízení ovládat mnohem přesněji a zbaví vás obávaných šmouh na displeji. Před výběrem toho správného stylusu je třeba myslet i na to, že funguje na principu pasivní technologie. To značí, že pracuje stejně jako běžný prst na dotek. Mezi výhody této technologie počítáme kompatibilitu s většinou zařízení. Pro snadné ovládání poslouží celkem 8192 tlakových bodů. Samotný hrot je zhotoven z materiálu, kterým je plast. S rozpoznáním přítlaku je možné malovat různě tlusté čáry. Jeho tlačítko můžete snadno naprogramovat dle potřeby. Opotřebovaný hrot je možné snadno vyměnit. Hmotnost tohoto modelu je 10 g. Rozhodující vlastnosti stylusu XP-Pen Pasivní pero P01 pro grafické tablety XP-Pen Usnadněte si práci na vašem zařízení Díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako XP-Pen Pasivní pero P01 pro grafické tablety XP-Pen (PN01_B)

Brown Pen Case

Brown Pen Case
Detail

Aby se pro vás pero stalo ještě více reprezentativnějším doplňkem, stvořili jsme pro něj i kožený obal. Ručně opracovaná hnědá kůže je exkluzivní a elegantní. Brown Pen Case si o pozornost neříká, a přesto dává okolí jasně najevo výjimečný vkus svého majitele. Pracujeme s přírodními materiály a každý kousek je originál. Fotografie produktu je ilustrační. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Brown Pen Case

Black Pen Case

Black Pen Case
Detail

Kožený obal na pero je dokonalým doplňkem pro osobnosti, které neponechávají nic náhodě a vždy volí jen to nejlepší. Precizním opracováním černé kůže jsme dosáhli skutečné kvality, díky které může Black Pen Case svého majitele reprezentovat dlouhá léta. Pracujeme s přírodními materiály a každý kousek je originál. Fotografie produktu je ilustrační. (bewooden.cz)

Podobné produkty ako Black Pen Case

Kytary.cz Drum pen

Kytary.cz Drum pen
Detail

Propiska Nejeden bubeník začínal již v raném školním věku bubnováním tužkami a propiskami na lavici, penál, učebnice a podobně. Tato propiska s nostalgií připomíná všem bubeníkům toto období objevování jejich budoucí vášně. Dejte najevo, že jsou bicí nástroje vaší vášní. S touto paličko-propiskou rozezníte váš stůl stejně jako za vašich mladých let :). (kytary.cz)

Podobné produkty ako Kytary.cz Drum pen

Sneaky Pen UNI

Sneaky Pen UNI
Detail

Sneaky Midsole Pen je akrylová permanentní barva ve fixu. Je to flexibilní a voděodolný nátěr, který se používá k překreslení prasklé a zažloutlé mezipodešve. Jednoduše ji aplikujte ve vrstvách a mezipodešev na Vašich teniskách bude opět vypadat jako nová!Návod na použití:Fixy vždy používejte na čisté a suché materiály. Jen tak zabezpečíte jejich nejvyšší účinek. 1. Před použitím fix dobře protřepejte.2. Zaltačením hrotu dojte k jeho napuštění barvou.3. Naneste tenkrou vrtsvu na podešev a nechte uschnout4. Dle potřeby aplikaci opakujte dokud nedojde k požadovanému krytí.Obsah balení:2x akrylový fix v matné černé a bílé barvě. Každý s 6,5 mm dvojitým hrotem - „kulatý a zkosený“ (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Sneaky Pen UNI

Moss jacket s

Moss jacket s
Detail

Moss jacket s (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Moss jacket s

MONAMI Plus Pen-S 12C Non - permanent, sada 12 ks (MOPLUS PEN-S 12C)

MONAMI Plus Pen-S 12C Non - permanent, sada 12 ks (MOPLUS PEN-S 12C)
Detail

Popisovač - popisovač, fialová, modrá, růžová a zelená barva, kulatý hrot, šíře stopy 0,4 mm, plnitelný, 12 fixů Klíčové přednosti popisovače MONAMI Plus Pen-S 12C Non - permanent, sada 12 ks Jeho kulatý hrot zanechá stopu o šířce 0,4 mm S možností opakovaného plnění Balení obsahuje 12 popisovačů MONAMI Barva náplně je fialová, modrá, růžová a zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako MONAMI Plus Pen-S 12C Non - permanent, sada 12 ks (MOPLUS PEN-S 12C)

Umax Universal Pen White

Umax Universal Pen White
Detail

- Senzitivní hrot s ochranou proti poškrábání - Jednoduché nabíjení přes USB - Výdrž na baterii až 8 hodin - Kompatibilní s telefony a tablety s iOS, Android a Windows - Ideální na psaní poznámek a kreslení (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Umax Universal Pen White

Umax Universal Pen Black

Umax Universal Pen Black
Detail

- Senzitivní hrot s ochranou proti poškrábání - Jednoduché nabíjení přes USB - Výdrž na baterii až 8 hodin - Kompatibilní s telefony a tablety s iOS, Android a Windows - Ideální na psaní poznámek a kreslení (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Umax Universal Pen Black

Psací stůl PEN bílá

Psací stůl PEN bílá
Detail

Jednoduchý psací stůl PEN v moderním designu se hodí do každého interiéru. Disponuje skříňkou se třemi zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru. Decentní úchytky podtrhují celkový styl stolu. Vyrobený je z dobře udržovatelného lamina, úchytky jsou v barvě kovu. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Psací stůl PEN bílá

Cricket Pen EXO TERRA S

Cricket Pen EXO TERRA S
Detail

Přenosný průhledný plastový box s dávkovačem pro přechování, ošetřování a podávání cvrčků. Kompletní sada péče o cvrčky. Součástí je miska na vodu a krmivo pro cvrčky. Cvrčci by měli být drženi v dobře větrané místnosti o teplotě mezi 21-24°C s nízkou vzdušnou vlhkostí. Udržujte zásobník mimo dosah slunečních paprsků a chladného vzduchu. Vždy udržujte zásobník v čistotě a suchu. Cvrčci by vždy měli mít dostatečnou zásobu kvalitního krmiva a vody, obojí umístěte do přiložených nádobek. Cvrčci nemohou mít přístup k otevřené vodě. Přiložený molitan zabraňuje utonutí cvrčků. Velikost: 16x9x14 cm (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Cricket Pen EXO TERRA S

Black Pen Case BeWooden

Black Pen Case BeWooden
Detail

Kožený obal na pero je dokonalým doplňkem pro osobnosti, které neponechávají nic náhodě a vždy volí jen to nejlepší. Precizním opracováním černé kůže jsme dosáhli skutečné kvality, díky které může Black Pen Case svého majitele reprezentovat dlouhá léta. Pracujeme s přírodními materiály a každý kousek je originál. Fotografie produktu je ilustrační. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Black Pen Case BeWooden
GUNNAR Pendleton Moss, jantarová skla (PEN-09401), GUNNAR Pendleton Slate, jantarová skla (PEN-09501), GUNNAR Ellipse Onyx, jantarová skla (ELL-00101), GUNNAR Maverick Gunmetal, jantarová skla (MAV-05001), GUNNAR Maverick Rosegold, jantarová skla (MAV-01701), GUNNAR Intercept Crystal, jantarová skla (INT-07601), GUNNAR CRUZ Onyx, jantarová skla NATURAL (CRU-00101), GUNNAR Berkeley Fade Onyx, jantarová skla (BER-05701), GUNNAR Berkeley Fade Latte, jantarová skla (BER-10201), GUNNAR Office Collection Intercept Onyx, jantarová skla (INT-00101), GUNNAR Razer Moba Onyx, jantarová skla natural (RZR-30007), GUNNAR ESL Blade Lite White, jantarová skla natural (ESL-30106), GUNNAR RAZER FPS MINI Onyx, jantarová skla NATURAL (RZR-30010), ZEBRA PEN Sarasa Clip zelené (14314), Philips Moss 17306/47/16 (173064716), Suunto 9 Peak Moss Gray (SS050524000), ZEBRA PEN Name pen černá (33106), ZEBRA PEN Z-Grip Smooth zelené (22564), ZEBRA PEN SL-F1 zelené (23464-24), JOIE Bold moss 9–36 kg (5056080612065), Penn Plax Club Moss 18 cm (0030172055362), Penn Plax Club Moss 33 cm (0030172055546), Wacaco Nanopresso Moss Green + pevný obal (7378), Sharp Shape Microfibre travel mat Moss (2496847713582), KORES K1 Pen F-0.7 mm, zelené (39541), BARTEK CANDLES Cedarwood Wet Moss 115 g (5901685069663), hyaluron pen recenzie, CLINIQUE Quickliner for Eyes 12 Moss 3 g (20714125363), XP-PEN G960S (G960S), XP-Pen Pasivní pero P01 pro grafické tablety XP-Pen (PN01_B)