Grohe essentials dávkovač tekutého mýdla s držákem, chrom 40448001

Produkt Grohe essentials dávkovač tekutého mýdla s držákem, chrom 40448001 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Grohe essentials dávkovač tekutého mýdla s držákem, chrom 40448001 upraviť a produkt hľadať znova.

GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla s držákem, chrom 40448001

GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla s držákem, chrom 40448001
Detail

Dávkovač tekutého mýdla s držákem materiál: sklo/kov držák (40 369 001) dávkovač (40 394 001) skryté upevnění GROHE StarLight® chromový povrch EAN: 4005176328343 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla s držákem, chrom 40448001 , Aqualine dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350ml, chrom 72075 (72075)

Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph

Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: mytí rukou a odstraňování pachů v jednom Řešení: dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface Nerezové mýdlo je běžně používáno k odstraňování pachů z rukou. Pokud pracujete s aromatickými surovinami jako například česnek, cibule nebo ryby běžným mýdlem voňavých rukou jen ztěžka dosáhnete. Nerezová mýdla zase odstraní pach a ruce neumyjí. Právě proto designéři dávkovače tekutého mýdla umístili do horní části pumpičky nerezové mýdlo, které nenarušuje čistý design nádobky. Perfektně čisté ruce po vaření i během něj jsou známkou profesionálního a zodpovědného přístupu. Odstraňovač pachů lze vyjmout z pumpičky dávkovače tekutého mýdla Snadno plnitelné díky širokému hrdlu Tácek udržuje plochu kolem dřezu čistou, zachytí zbytky mýdla Puristický design v chladném nerezu Pouze ruční mytí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph , Sapho marplast dávkovač tekutého mýdla 170ml, chrom 583ch (583ch)

Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph

Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: mytí rukou a odstraňování pachů v jednom Řešení: dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface Nerezové mýdlo je běžně používáno k odstraňování pachů z rukou. Pokud pracujete s aromatickými surovinami jako například česnek, cibule nebo ryby běžným mýdlem voňavých rukou jen ztěžka dosáhnete. Nerezová mýdla zase odstraní pach a ruce neumyjí. Právě proto designéři dávkovače tekutého mýdla umístili do horní části pumpičky nerezové mýdlo, které nenarušuje čistý design nádobky. Perfektně čisté ruce po vaření i během něj jsou známkou profesionálního a zodpovědného přístupu. Odstraňovač pachů lze vyjmout z pumpičky dávkovače tekutého mýdla Snadno plnitelné díky širokému hrdlu Tácek udržuje plochu kolem dřezu čistou, zachytí zbytky mýdla Puristický design v chladném nerezu Pouze ruční mytí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph , Aqualine 72075 dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom

Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph

Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: mytí rukou a odstraňování pachů v jednom Řešení: dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface Nerezové mýdlo je běžně používáno k odstraňování pachů z rukou. Pokud pracujete s aromatickými surovinami jako například česnek, cibule nebo ryby běžným mýdlem voňavých rukou jen ztěžka dosáhnete. Nerezová mýdla zase odstraní pach a ruce neumyjí. Právě proto designéři dávkovače tekutého mýdla umístili do horní části pumpičky nerezové mýdlo, které nenarušuje čistý design nádobky. Perfektně čisté ruce po vaření i během něj jsou známkou profesionálního a zodpovědného přístupu. Odstraňovač pachů lze vyjmout z pumpičky dávkovače tekutého mýdla Snadno plnitelné díky širokému hrdlu Tácek udržuje plochu kolem dřezu čistou, zachytí zbytky mýdla Puristický design v chladném nerezu Pouze ruční mytí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla s nerezovým mýdlem Surface™ Joseph Joseph , Aqualine 1319-76 dávkovač tekutého mýdla nástěnný 200 ml, chrom

Kela Nerezový nástěnný dávkovač mýdla s držákem Lucido 250 ml

Kela Nerezový nástěnný dávkovač mýdla s držákem Lucido 250 ml
Detail

Mějte v koupelně mýdlo vždy při ruce s praktickým dávkovačem mýdla značky KELA ze série Lucido. Elegantní kombinace vysoce leštěné nerezové oceli a matného skla vytváří jednoduché linie a moderní design, který perfektně doplní každý interiér. Vysoce kvalitní materiály zajistí dlouhou životnost. Součástí balení jsou komponenty pro přišroubování ke zdi i vysoce kvalitní lepidlo X-Trem Glue fix, díky kterému pohodlně připevníte všechny prvky i bez vrtání. Značka KELA byla založena roku 1903 v Německu a má více jak stoletou historii. Do dnešního dne získala velmi silné postavení nejen na domácím trhu, ale i ve světě. Její výrobky pro domácnost, zejména pak do koupelny a kuchyně, jsou známé svým inovativním konceptem s nadčasovým designem a nekompromisní kvalitou. (4home.cz)

Podobné produkty ako Kela Nerezový nástěnný dávkovač mýdla s držákem Lucido 250 ml , Gedy 229413 mullet dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom

SAPHO DELUXE bidetová sprška s držákem, chrom 12327205017 (12327205017)

SAPHO DELUXE bidetová sprška s držákem, chrom 12327205017 (12327205017)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, stříbrná barva Rozhodli jste se pro rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO je jak praktickým pomocníkem, tak skvělým designovým doplňkem. Podomítková baterie je umístěná do zdi, čímž získáte více volného místa kolem. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. V balení najdete také montážní těleso. K její výrobě slouží plast. Hlavní vlastnosti produktu SAPHO DELUXE bidetová sprška s držákem, chrom 12327205017 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Podomítková varianta k získání většího prostoru Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiál: plast V balení najdete i montážní těleso (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO DELUXE bidetová sprška s držákem, chrom 12327205017 (12327205017) , Aqualine 1319-71 dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom

SAPHO Bidetová sprška s držákem, chrom 1209-02 (1209-02)

SAPHO Bidetová sprška s držákem, chrom 1209-02 (1209-02)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, klasický styl, bez sprchy a s perlátorem, stříbrná barva Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Myslete také na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie SAPHO poslouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Baterie se jednoduše umísťuje na stěnu, díky čemuž je mezi uživateli velmi oblíbená. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie SAPHO pákovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, díky kterému získáte plynulý tok bez zbytečného cákání vody kolem. Provzdušnění se postará o snížení průtoku vody, takže šetříte svou peněženku i přírodu. Výrobním materiálem je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu SAPHO Bidetová sprška s držákem, chrom 1209-02 Bidetová vodovodní baterie SAPHO Klasický styl Umisťuje se na zeď Ovládání vodovodní baterie SAPHO je pákové Materiál: mosaz (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Bidetová sprška s držákem, chrom 1209-02 (1209-02) , Aqualine dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300ml, chrom 1319-71 (1319-71)

RAVAK Chrome Dávkovač mýdla s držákem, chrom/sklo X07P223

RAVAK Chrome Dávkovač mýdla s držákem, chrom/sklo X07P223
Detail

DÁVKOVAČ NA MÝDLO CR 231.00 Víme, co koupelnám sluší! Nenechte si zkazit celkový dojem náročné realizace koupelny posledními drobnostmi. Koupelnové doplňky RAVAK jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů (matné sklo a kov) a odolají tak i v maximálně namáhaném koupelnovém prostředí. rozměry: v,š,h 158x67x126 mm materiál, barevné provedení: lesklý chrom/matné sklo součást konceptu: Chrome ilustrativní foto EAN: 8592626010218 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako RAVAK Chrome Dávkovač mýdla s držákem, chrom/sklo X07P223 , Aqualine dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 200ml, chrom 1319-76 (1319-76)

AQUALINE 72075 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom

AQUALINE 72075 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom
Detail

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Jednoduchý průhledný dávkovač v kombinaci se stříbrným plastem se bude hodit do každé koupelny. Instaluje se přivrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE 72075 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom , Nimco dávkovač tekutého mýdla (un 13031kn-26)

AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350ml, chrom 72075 (72075)

AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350ml, chrom 72075 (72075)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 198 × 90 × 85 mm (V׊×H), objem 350 ml Hlavní přednosti dávkovače mýdla AQUALINE Jedná se o manuální dávkovač mýdla AQUALINE Při jeho výrobě byl použit plast, jehož předností je odolnost a dlouhá životnost Dávkovač mýdla nabízí objem 350 ml Rozměry: 90 × 85 × 198 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350ml, chrom 72075 (72075) , Nimco dávkovač tekutého mýdla (av 15031-05)

SAPHO MARPLAST dávkovač tekutého mýdla 170ml, chrom 583CH (583CH)

SAPHO MARPLAST dávkovač tekutého mýdla 170ml, chrom 583CH (583CH)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 170 × 50 × 70 mm (V׊×H), objem 170 ml Zásadní vlastnosti dávkovače mýdla SAPHO Jedná se o manuální dávkovač mýdla SAPHO Materiálem použitým při jeho výrobě je plast, který má dlouhou životnost a je odolný Objem dávkovače mýdla činí 170 ml Rozměry: 50 × 70 × 170 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO MARPLAST dávkovač tekutého mýdla 170ml, chrom 583CH (583CH) , Nimco dávkovač tekutého mýdla (ki 14031k-26)

JIKA Pure Dávkovač mýdla s držákem, chrom/matné sklo H3833B20041001

JIKA Pure Dávkovač mýdla s držákem, chrom/matné sklo H3833B20041001
Detail

Dávkovač tekutého mýdla s držákem objem 203 ml provedení chrom / matné sklo délka 107 mm šířka 107 mm výška 164 mm EAN: 4014804829480 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako JIKA Pure Dávkovač mýdla s držákem, chrom/matné sklo H3833B20041001 , Kela nerezový nástěnný dávkovač mýdla s držákem lucido 250 ml

DURAVIT Karree Dávkovač mýdla s držákem, chrom/mléčné sklo 0099541000

DURAVIT Karree Dávkovač mýdla s držákem, chrom/mléčné sklo 0099541000
Detail

Dávkovač tekutého mýdla s držákem povrchová úprava držáku: chrom materiál: mléčné sklo instalace: vrtáním na zeď (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DURAVIT Karree Dávkovač mýdla s držákem, chrom/mléčné sklo 0099541000 , Papernet dávkovač tekutého mýdla antibakteriální plast, bílý (8024929261498)

AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom

AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom
Detail

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Jednoduchý průhledný dávkovač v kombinaci se stříbrným plastem se bude hodit do každé koupelny. Instaluje se přivrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom , Simex dávkovač tekutého mýdla - bílý, 1 l (8435529640505)

GEDY 229413 Mullet dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom

GEDY 229413 Mullet dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom
Detail

Elegantní dávkovač mýdla je nedílnou součástí každé koupelny. Mýdlo se dávkuje do dlaní po zmáčknutí tlačítka na spodní straně. Instaluje se navrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako GEDY 229413 Mullet dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom , Nimco dávkovač tekutého mýdla (ki 14031k-t-90)

AQUALINE 1319-76 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 200 ml, chrom

AQUALINE 1319-76 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 200 ml, chrom
Detail

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Jednoduchý průhledný dávkovač v kombinaci se stříbrným plastem se bude hodit do každé koupelny. Instaluje se přivrtáním do zdi. (4home.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE 1319-76 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 200 ml, chrom , Nimco dávkovač tekutého mýdla (ki 14031c-t-90)

Grohe Essentials s držákem chrom G40444001

Grohe Essentials s držákem chrom G40444001
Detail

Nástěnná mýdlenka miska: materiál sklo držák: materiál kov skryté upevnění GROHE StarLight chromový povrch EAN: 4005176328336 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Grohe Essentials s držákem chrom G40444001 , Nimco dávkovač tekutého mýdla (un 13031kn-t-26)

DURAVIT Starck T Dávkovač mýdla s držákem, chrom/mléčné sklo 0099351000

DURAVIT Starck T Dávkovač mýdla s držákem, chrom/mléčné sklo 0099351000
Detail

Dávkovač tekutého mýdla rozměry: 176 x 126 mm materiál: mléčné sklo povrchová úprava držáku: chrom instalace: vrtáním na stěnu EAN: 4021534219344 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DURAVIT Starck T Dávkovač mýdla s držákem, chrom/mléčné sklo 0099351000 , Nimco dávkovač tekutého mýdla (ki 14031k-t-26)

AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300ml, chrom 1319-71 (1319-71)

AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300ml, chrom 1319-71 (1319-71)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 171 × 66 × 82 mm (V׊×H), objem 300 ml Klíčové vlastnosti dávkovače mýdla AQUALINE Jde o manuální dávkovač mýdla AQUALINE K jeho zhotovení posloužil plast, jehož předností je odolnost a dlouhá životnost Objem dávkovače mýdla je 300 ml Rozměry: 66 × 82 × 171 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300ml, chrom 1319-71 (1319-71) , Nimco dávkovač tekutého mýdla (un 13031w-t-26)

AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 200ml, chrom 1319-76 (1319-76)

AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 200ml, chrom 1319-76 (1319-76)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 198 × 62 × 53 mm (V׊×H), objem 200 ml Klíčové vlastnosti dávkovače mýdla AQUALINE Jde o manuální dávkovač mýdla AQUALINE Materiálem použitým při jeho výrobě je plast, jehož předností je odolnost a dlouhá životnost Objem dávkovače mýdla činí 200 ml Rozměry: 62 × 53 × 198 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 200ml, chrom 1319-76 (1319-76) , Nimco dávkovač tekutého mýdla (ki 14031c-t-26)

GROHE Essentials Sklenička s držákem, chrom 40447001

GROHE Essentials Sklenička s držákem, chrom 40447001
Detail

Držák sklenky materiál: sklo / kov držák sklenička skryté upevnění GROHE StarLight chromový povrch EAN: 4005176328701 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Sklenička s držákem, chrom 40447001 , Sonia 161836 soul dávkovač mýdla, chrom

GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla, sklo/chrom 40394001

GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla, sklo/chrom 40394001
Detail

Dávkovač tekutého mýdla materiál: sklo / kov je kompatibilní s následujícími držáky: Essentials (40 369), Essentials Cube (40 508), BauCosmopolitan (40 585) a Essentials Authentic (40 652) GROHE StarLight chromový povrch EAN: 4005176326233 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla, sklo/chrom 40394001 , Dan dryer björk dávkovač tekutého mýdla /dezinfekce, bílý (3050)

GROHE Essentials Cube Sklenička s držákem, chrom 40755001

GROHE Essentials Cube Sklenička s držákem, chrom 40755001
Detail

Set obsahuje držák skleničku materiál: kov/sklo skryté upevnění GROHE StarLight chromový povrch EAN: 4005176328374 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Cube Sklenička s držákem, chrom 40755001 , Gedy 2090 bezdotykový dávkovač tekutého mýdla 500 ml, bílá

GROHE Essentials Cube WC kartáč s držákem, chrom 40513001

GROHE Essentials Cube WC kartáč s držákem, chrom 40513001
Detail

WC štětka nástěnná s držákem materiál: sklo / kov montáž na stěnu skryté upevnění GROHE StarLight chromový povrch EAN: 4005176324604 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Cube WC kartáč s držákem, chrom 40513001 , Sapho xp100 dávkovač tekutého mýdla 400 ml, leštěný nerez

Náplň do tekutého mýdla s vůní tasmánského pepře, mandarinky a heřmánku

Náplň do tekutého mýdla s vůní tasmánského pepře, mandarinky a heřmánku
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Mimořádně zklidňující gel na ruce ideální je pro podrážděnou pokožku rukou. Zklidňuje díky účinné směsi fytoaktivních látek, jako je tasmánský pepř. Tento jemně vonící přípravek na mytí rukou je obohacen o rostlinné oleje, které hydratují pokožku, aniž by narušovaly její PH rovnováhu, a zároveň ji vyživují a chrání před nečistotami. POUŽITÍDávkujte přímo na ruce, přidejte vodu, napěňte a opláchněte. Následně použijte krém na ruce Grown Alchemist pro jemnější a hydratované ruce. SLOŽENÍAqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Coco-Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin/Mandarine) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Santalum Spicatum (Sandalwood/Bois de santal) Wood Oil, Vanillin (*Plant/Plante), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Boswellia Carterii (Frankincense/Encens) Oil, Tocopherol (Vitamin E/Vitamine E) (*Plant/Plante), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Linalool (*Plant/Plante), Limonene (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Náplň do tekutého mýdla s vůní tasmánského pepře, mandarinky a heřmánku , Gedy 2290 bezdotykový dávkovač tekutého mýdla 1100 ml, bílá

Náplň do tekutého mýdla s vůní cedra atlaského, ylang ylang a mandarinky

Náplň do tekutého mýdla s vůní cedra atlaského, ylang ylang a mandarinky
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Aromatický přípravek na mytí rukou s uvolňující vůní levandule, ylang ylang, vanilky, mandarinky a šalvěje muškátové. Oleje z černého pepře, geránia a cedrového dřeva jemně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky a zároveň udržují pokožku v rovnováze. Aloe hydratuje, revitalizuje a vyživuje, zanechává ruce jemné, hladké a hydratované.POUŽITÍDávkujte přímo na ruce, přidejte vodu, napěňte a opláchněte. Následně použijte krém na ruce Grown Alchemist pro jemnější a hydratované ruce.SLOŽENÍAqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Coco-Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cedrus Atlantica (Cedarwood/Bois de Cèdre) Wood Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Vanillin (*Plant/Plante), Piper Nigrum (Black Pepper/Poivre Noir) Seed Oil, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Salvia Sclarea (Clary Sage/Sauge Sclarée) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium/Géranium) Flower Oil, Tocopherol (Vitamin E/Vitamine E) (*Plant/Plante), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool (*Plant/Plante), Limonene (*Plant/Plante), Geraniol (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Náplň do tekutého mýdla s vůní cedra atlaského, ylang ylang a mandarinky , Sapho xp103 dávkovač tekutého mýdla 1100 ml, broušený nerez

Náplň do tekutého mýdla s vůní sladkého pomeranče, cedrového dřeva a šalvěje

Náplň do tekutého mýdla s vůní sladkého pomeranče, cedrového dřeva a šalvěje
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Zjemněte a zklidněte své ruce jemným mycím gelem na ruce, který obsahuje přírodní čisticí látky vyživující pokožku a účinnou směs hydratačních rostlinných olejů v kombinaci s kyselinou hyaluronovou pro dlouhotrvající hydrataci. Pokožka a smysly se cítí oživené tímto jemným mycím gelem na ruce se svěží vůní pomeranče a šalvěje. POUŽITÍNaneste rovnoměrně na ruce, navlhčete vodou, napěňte a dobře opláchněte. Následně použijte krém na ruce Grown Alchemist pro jemnější a hydratované ruce. SLOŽENÍAqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Coco-Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Sodium PCA (*Plant/Plante), Sodium Hyaluronate (*Plant/Plante), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood/Bois de Cèdre) Wood Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage/Sauge Sclarée) Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium/Géranium) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Cocos Nucifera (Coconut/Noix de coco) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride (*Plant/Plante), Tocopherol (Vitamin E/Vitamine E) (*Plant/Plante), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool (*Plant/Plante), Limonene (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Náplň do tekutého mýdla s vůní sladkého pomeranče, cedrového dřeva a šalvěje , Aqualine 72027 dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 350 ml, bílá

GROHE Essentials Cube Dávkovač tekutého mýdla, chrom 40756001

GROHE Essentials Cube Dávkovač tekutého mýdla, chrom 40756001
Detail

Set obsahuje držák (40 508 001) dávkovač (40 394 001) materiál: kov/sklo skryté upevnění GROHE StarLight® chromový povrch EAN: 4005176328381 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Cube Dávkovač tekutého mýdla, chrom 40756001 , Sapho se071 bezdotykový dávkovač tekutého mýdla 650 ml, nerez

Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus

Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus
Detail

Tento dávkovač mýdla v elegantní matné šedočerné barvě se může pochlubit jedinečným designem, praktičností, funkčním provedením a jednoduchou údržbou. Kolekce produktů do koupelny SONO je inspirována posledními trendy a snadno s ní změníte vzhled celé koupelny. Dávkovač tekutého mýdla SONO: Vyrobeno z keramiky, plastu a silikonu Rozměry: průměr 8,5 cm, výška 14 cm, objem 0,25 l Snadné čištění i doplňování V nabídce v několika dalších barvách (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus , Aqualine dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 350ml, bílá 72027 (72027)

Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus

Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus
Detail

Tento dávkovač mýdla v elegantní matné šedočerné barvě se může pochlubit jedinečným designem, praktičností, funkčním provedením a jednoduchou údržbou. Kolekce produktů do koupelny SONO je inspirována posledními trendy a snadno s ní změníte vzhled celé koupelny. Dávkovač tekutého mýdla SONO: Vyrobeno z keramiky, plastu a silikonu Rozměry: průměr 8,5 cm, výška 14 cm, objem 0,25 l Snadné čištění i doplňování V nabídce v několika dalších barvách (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus , Aqualine dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 400ml, bílá 00172 (00172)

Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý

Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý
Detail

Dávkovač tekutého mýdla MODO v bílé barvě je elegantním doplňkem pro vaši koupelnu. Díky titanové povrchové úpravě je odolný proti korozi i poškrábání, jeho stabilitu zabezpečuje zase pogumovaná základna. Kolekce produktů MODO je inspirována posledními trendy a dodá vaší koupelně elegantní vzhled. Dávkovač tekutého mýdla MODO: Vyroben z nerezové oceli s titanovou vrstvou Rozměr: průměr 5,5 cm, výška 16 cm, objem 165 ml Snadné čištění i plnění V nabídce další koupelnové doplňky série MODO (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý

Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus

Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus
Detail

Tento dávkovač mýdla v elegantní matné šedočerné barvě se může pochlubit jedinečným designem, praktičností, funkčním provedením a jednoduchou údržbou. Kolekce produktů do koupelny SONO je inspirována posledními trendy a snadno s ní změníte vzhled celé koupelny. Dávkovač tekutého mýdla SONO: Vyrobeno z keramiky, plastu a silikonu Rozměry: průměr 8,5 cm, výška 14 cm, objem 0,25 l Snadné čištění i doplňování V nabídce v několika dalších barvách (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla SONO šedočerný Blomus

Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý

Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý
Detail

Dávkovač tekutého mýdla MODO v bílé barvě je elegantním doplňkem pro vaši koupelnu. Díky titanové povrchové úpravě je odolný proti korozi i poškrábání, jeho stabilitu zabezpečuje zase pogumovaná základna. Kolekce produktů MODO je inspirována posledními trendy a dodá vaší koupelně elegantní vzhled. Dávkovač tekutého mýdla MODO: Vyroben z nerezové oceli s titanovou vrstvou Rozměr: průměr 5,5 cm, výška 16 cm, objem 165 ml Snadné čištění i plnění V nabídce další koupelnové doplňky série MODO (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý

Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý

Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý
Detail

Dávkovač tekutého mýdla MODO v bílé barvě je elegantním doplňkem pro vaši koupelnu. Díky titanové povrchové úpravě je odolný proti korozi i poškrábání, jeho stabilitu zabezpečuje zase pogumovaná základna. Kolekce produktů MODO je inspirována posledními trendy a dodá vaší koupelně elegantní vzhled. Dávkovač tekutého mýdla MODO: Vyroben z nerezové oceli s titanovou vrstvou Rozměr: průměr 5,5 cm, výška 16 cm, objem 165 ml Snadné čištění i plnění V nabídce další koupelnové doplňky série MODO (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MODO Blomus bílý

GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla, Cool Sunrise 40394GL1

GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla, Cool Sunrise 40394GL1
Detail

materiál: sklo / kovje kompatibilní s následujícími držáky:Essentials (40369)Essentials Cube (40508)BauCosmopolitan (40585)Essentials Authentic (40652)GROHE StarLight povrch EAN: 4005176429439 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GROHE Essentials Dávkovač tekutého mýdla, Cool Sunrise 40394GL1

LINEA dávkovač tekutého mýdla, stojací, černý - ZACK

LINEA dávkovač tekutého mýdla, stojací, černý - ZACK
Detail

Udělejte ze své koupelny oázu pohody a relaxace. K tomu vám jistě dopomůže dávkovač mýdla LINEA - designový skvost od firmy ZACK. Snoubí v sobě estetický vzhled i vysokou funkčnost. Dávkovač je vyroben z kvalitní práškované oceli a jeho vnitřek je plastový. Pojme až 190 ml tekutého mýdla. Díky vyjímatelné vnitřní části se dá snadno doplňovat. Splňte si své sny o dokonalé koupelně. Rozměry: šířka 4 cm: hloubka 8,6 cm výška 16,9 cm objem 190 ml Údržba: Doporučujeme utřít vlhkým hadrem bez použití saponátů. Odkazy: O značce ZACK ZDE. Produkty ZACK ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako LINEA dávkovač tekutého mýdla, stojací, černý - ZACK

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý
Detail

Hlavní výhody: hodí se ke většině náhradních náplní, 200 ml velký plnící otvor nekapající pumpový mechanismus skvěle se hodí i pro hydratační mléka kovové tělo s odnímatelným skleněným držákem, mechanizmus se čistí pumpováním horké vody transparentní skleněný zásobník mýdla texturovaný - moderní minerální lak ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi snadná instalace - montážní pokyny a instalační materiál jsou součástí balení udržitelnější volba - vyroben z 13 % z recyklovaných materiálů, po použití z 84 % recyklovatelný Dodatečné informace: rozměry: 11 x 9,5 x 8 cm objem: 200 ml hmotnost: 0,3 kg (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý

Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo

Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo
Detail

Tento kulatý dávkovač tekutého mýdla Eva Solo bude veselou ozdobou vaší koupelny, toalety nebo kuchyně. Ovládá se jednoduše pouhým stlačením. Doplňování je také jednoduché, stačí vyjmou nerezovou hubici a mýdlo doplnit. I přes svůj kulatý tvar bude pevně ukotven na podložce. Vyrobeno ze silikonu Hubice dávkovače z nerezové oceli Snadno se ovládá jednou rukou Hravý a veselý design Snadná údržba, stačí otřít vlhkým hadříkem K dispozici v několika barvách (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý
Detail

Hlavní výhody: hodí se ke většině náhradních náplní, 200 ml velký plnící otvor nekapající pumpový mechanismus skvěle se hodí i pro hydratační mléka kovové tělo s odnímatelným skleněným držákem, mechanizmus se čistí pumpováním horké vody transparentní skleněný zásobník mýdla texturovaný - moderní minerální lak ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi snadná instalace - montážní pokyny a instalační materiál jsou součástí balení udržitelnější volba - vyroben z 13 % z recyklovaných materiálů, po použití z 84 % recyklovatelný Dodatečné informace: rozměry: 11 x 9,5 x 8 cm objem: 200 ml hmotnost: 0,3 kg (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý
Detail

Hlavní výhody: hodí se ke většině náhradních náplní, 200 ml velký plnící otvor nekapající pumpový mechanismus skvěle se hodí i pro hydratační mléka kovové tělo s odnímatelným skleněným držákem, mechanizmus se čistí pumpováním horké vody transparentní skleněný zásobník mýdla texturovaný - moderní minerální lak ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi snadná instalace - montážní pokyny a instalační materiál jsou součástí balení udržitelnější volba - vyroben z 13 % z recyklovaných materiálů, po použití z 84 % recyklovatelný Dodatečné informace: rozměry: 11 x 9,5 x 8 cm objem: 200 ml hmotnost: 0,3 kg (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý

Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo

Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo
Detail

Tento kulatý dávkovač tekutého mýdla Eva Solo bude veselou ozdobou vaší koupelny, toalety nebo kuchyně. Ovládá se jednoduše pouhým stlačením. Doplňování je také jednoduché, stačí vyjmou nerezovou hubici a mýdlo doplnit. I přes svůj kulatý tvar bude pevně ukotven na podložce. Vyrobeno ze silikonu Hubice dávkovače z nerezové oceli Snadno se ovládá jednou rukou Hravý a veselý design Snadná údržba, stačí otřít vlhkým hadříkem K dispozici v několika barvách (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý
Detail

Hlavní výhody: hodí se ke většině náhradních náplní, 200 ml velký plnící otvor nekapající pumpový mechanismus skvěle se hodí i pro hydratační mléka kovové tělo s odnímatelným skleněným držákem, mechanizmus se čistí pumpováním horké vody transparentní skleněný zásobník mýdla texturovaný - moderní minerální lak ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi snadná instalace - montážní pokyny a instalační materiál jsou součástí balení udržitelnější volba - vyroben z 13 % z recyklovaných materiálů, po použití z 84 % recyklovatelný Dodatečné informace: rozměry: 11 x 9,5 x 8 cm objem: 200 ml hmotnost: 0,3 kg (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý
Detail

Hlavní výhody: hodí se ke většině náhradních náplní, 200 ml velký plnící otvor nekapající pumpový mechanismus skvěle se hodí i pro hydratační mléka kovové tělo s odnímatelným skleněným držákem, mechanizmus se čistí pumpováním horké vody transparentní skleněný zásobník mýdla texturovaný - moderní minerální lak ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi snadná instalace - montážní pokyny a instalační materiál jsou součástí balení udržitelnější volba - vyroben z 13 % z recyklovaných materiálů, po použití z 84 % recyklovatelný Dodatečné informace: rozměry: 11 x 9,5 x 8 cm objem: 200 ml hmotnost: 0,3 kg (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální šedý

Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo

Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo
Detail

Tento kulatý dávkovač tekutého mýdla Eva Solo bude veselou ozdobou vaší koupelny, toalety nebo kuchyně. Ovládá se jednoduše pouhým stlačením. Doplňování je také jednoduché, stačí vyjmou nerezovou hubici a mýdlo doplnit. I přes svůj kulatý tvar bude pevně ukotven na podložce. Vyrobeno ze silikonu Hubice dávkovače z nerezové oceli Snadno se ovládá jednou rukou Hravý a veselý design Snadná údržba, stačí otřít vlhkým hadříkem K dispozici v několika barvách (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Silikonový dávkovač tekutého mýdla černý Eva Solo

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý

Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý
Detail

Hlavní výhody: hodí se ke většině náhradních náplní, 200 ml velký plnící otvor nekapající pumpový mechanismus skvěle se hodí i pro hydratační mléka kovové tělo s odnímatelným skleněným držákem, mechanizmus se čistí pumpováním horké vody transparentní skleněný zásobník mýdla texturovaný - moderní minerální lak ideální pro vlhké prostory - vyroben z materiálů odolných vůči korozi snadná instalace - montážní pokyny a instalační materiál jsou součástí balení udržitelnější volba - vyroben z 13 % z recyklovaných materiálů, po použití z 84 % recyklovatelný Dodatečné informace: rozměry: 11 x 9,5 x 8 cm objem: 200 ml hmotnost: 0,3 kg (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Dávkovač tekutého mýdla MINDSET Brabantia minerální bílý

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031K-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031K-26)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 152 × 75 × 110 mm (V׊×H), objem 320 ml Zásadní vlastnosti dávkovače mýdla NIMCO Jedná se o manuální dávkovač mýdla NIMCO Při jeho výrobě byl použit plast, který má dlouhou životnost a je odolný Objem dávkovače mýdla činí 320 ml Rozměry: 75 × 110 × 152 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031K-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (AV 15031-05)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (AV 15031-05)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 180 × 75 × 45 mm (V׊×H), objem 280 ml Vhodně vybrané a sladěné koupelnové doplňky dokážou vaši koupelnu zútulnit a vdechnout jí osobitý charakter. Každý takový interiér oživí elegantní dávkovač NIMCO na tekuté mýdlo jednoduchého a přitom dokonalého designu. Je zhotoven z polyresinu, což je druh syntetické pryskyřice, která je velmi odolná vůči rozbití i vodě. Prostor vaší koupelny bude dokonale sladěn, pokud dávkovač na tekuté mýdlo zkombinujete s dalšími koupelnovými doplňky NIMCO. Jeho bílá neutrální barva je vhodná do každého prostoru a skýtá neomezené možnosti kombinací. Aby dávkovač s plastovou pochromovanou pumpičkou zůstal stále krásný, vyžaduje pravidelné, avšak nenáročné čištění. Klíčové vlastnosti dávkovače NIMCO na tekuté mýdlo, bílýAtraktivní, dokonale propracovaný designDávkovač NIMCO na tekuté mýdlo je vyrobený z polyresinuPolyresin doplňuje plastová pochromovaná pumpičkaDávkovač NIMCO... (alza.cz)

Podobné produkty ako NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (AV 15031-05)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031KN-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031KN-26)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 18,5 × 7 × 12 cm (V׊×H), objem 300 ml Klíčové vlastnosti dávkovače mýdla NIMCO Jde o manuální dávkovač mýdla NIMCO Pro výrobu dávkovače byl vybrán plast a kov Dávkovač mýdla má objem 300 ml Rozměry: 7 × 12 × 18,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031KN-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031C-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031C-26)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 15,2 × 7,5 × 11 cm (V׊×H), objem 300 ml Hlavní vlastnosti dávkovače mýdla NIMCO Jedná se o manuální dávkovač mýdla NIMCO K jeho výrobě byl použit kov, který mu zajistil prémiový vzhled Dávkovač mýdla nabízí objem 300 ml Rozměry: 7,5 × 11 × 15,2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031C-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031W-26)

NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031W-26)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 185 × 70 × 120 mm (V׊×H), objem 250 ml Klíčové vlastnosti dávkovače mýdla NIMCO Jde o manuální dávkovač mýdla NIMCO Při jeho výrobě byl použit plast, který se chlubí odolností a dlouhou životností Objem dávkovače mýdla je 250 ml Rozměry: 70 × 120 × 185 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031W-26)
AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350ml, chrom 72075 (72075), SAPHO MARPLAST dávkovač tekutého mýdla 170ml, chrom 583CH (583CH), AQUALINE 72075 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom, AQUALINE 1319-76 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 200 ml, chrom , GEDY 229413 Mullet dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom, AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom, AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300ml, chrom 1319-71 (1319-71), AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 200ml, chrom 1319-76 (1319-76), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031KN-26), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (AV 15031-05), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031K-26), Kela Nerezový nástěnný dávkovač mýdla s držákem Lucido 250 ml, PAPERNET Dávkovač tekutého mýdla antibakteriální plast, bílý (8024929261498), SIMEX Dávkovač tekutého mýdla - bílý, 1 l (8435529640505), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031K-T-90), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031C-T-90), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031KN-T-26), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031K-T-26), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (UN 13031W-T-26), NIMCO Dávkovač tekutého mýdla (Ki 14031C-T-26), SONIA 161836 Soul dávkovač mýdla, chrom , DAN DRYER BJÖRK DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA /DEZINFEKCE, BÍLÝ (3050), GEDY 2090 Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla 500 ml, bílá, SAPHO XP100 Dávkovač tekutého mýdla 400 ml, leštěný nerez, GEDY 2290 Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla 1100 ml, bílá, SAPHO XP103 Dávkovač tekutého mýdla 1100 ml, broušený nerez, AQUALINE 72027 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 350 ml, bílá , SAPHO SE071 Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla 650 ml, nerez, AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 350ml, bílá 72027 (72027), AQUALINE Dávkovač tekutého mýdla nástěnný, 400ml, bílá 00172 (00172)