Green-idea sprchový olej - lotos květ (60982)

Produkt Green-idea sprchový olej - lotos květ (60982) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Green-idea sprchový olej - lotos květ (60982) upraviť a produkt hľadať znova.

GREEN-IDEA Sprchový olej - Lotos květ (60982)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Lotos květ (60982)
Detail

Sprchový olej - pro muže i ženy, pro citlivou a suchou pleť, čistící, s přírodními složkami, mezi aktivní látky patří přírodní oleje, pro na suchou pokožku, dermo, přírodní a vegan složení, objem 200 ml Přáli byste si proměnit každodenní rutinu v nevšední zážitek a dopřát své pokožce při sprchování vše, co potřebuje? V tom případě vás jistě nadchne sprchový olej GREEN-IDEA, který šetrně čistí a pečuje o citlivou a suchou pokožku. Svým složením bude rovněž vhodnou volbou na velmi suchou pokožku, které dodá potřebnou hydrataci. Výrobek má čistící účinek. Jakožto dermokosmetika odpovídá nejpřísnějším nárokům na kvalitu. Řadíte-li se mezi milovníky vegan přípravků, je pro vás sprchový olej jako stvořený. Sprchový olej obsahuje jen ty nejlepší ingredience ze světa přírody. Jeho tropická esence vás určitě zaujme a postará se o zpříjemnění vašich každodenních chvil strávených při mytí nebo sprchování. O blahodárné efekty sprchového oleje na vaši pokožku se postarají... (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN-IDEA Sprchový olej - Lotos květ (60982) , Green-idea sprchový olej - zelený čaj s opuncií (60981)

Green idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml

Detail

Ratanové vonné tyčinky Lotos květ od Green idea přinesou do vašeho domova atmosféru exotických krajů s nádechem tajemna a vydrží vonět velmi dlouho. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml , Green idea cbd olej 10 % 10 ml (60869)

Green Idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ, 100 ml

Green Idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ, 100 ml
Detail

Nechte se unášet klidným proudem řeky, v němž se zachvívají líbezné lotosy. Difuzér Green idea se sladkou vůní lotosových květů navodí ve vašem domově atmosféru exotických dálek oplývajících přitažlivým tajemnem. Křehká krása asijských lotosů ukrývá omamné aroma se svěžími vodními tóny. Jemná květinová vůně zanechá vaše myšlenky klidné jako hladina řeky pomalu nesoucí tento dávný symbol čistoty a znovuzrození.Naše ratanové vonné tyčinky jsou jedinečné dobou, po kterou stále krásně voní. Vydrží velmi dlouho, čímž jsou ekonomicky i ekologicky výhodné. Délku i intenzitu vůně si každý volí sám tak, aby vůně byla příjemná v závislosti na velikosti prostoru, ve kterém vůni používáte. Intenzitu vůně regulujeme pomocí počtu vonných tyčinek. Doporučujeme začít s jednou tyčinkou a dle požadovaného efektu postupně tyčinky přidávat tak, abychom dosáhli požadovaného výsledku.Varování:Hořlavá kapalina a páry. Dráždí kůži. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit ospalost nebo závratě. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ, 100 ml , Green-idea jedle - 100% silice 10ml (259)

Green Idea ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml (60972)

Green Idea ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml (60972)
Detail

Vonné tyčinky - květinová vůně Klíčové vlastnosti vonných tyčinek Green Idea ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml Vonné tyčinky GREEN-IDEA nezapomenutelně provoní jakýkoliv interiér Parfémovaná esence se bude uvolňovat díky tyčinkám, které do ní ponoříte Vůně se uvolňuje tou správnou rychlostí díky porézní struktuře tyčinek Potěšení vám obstará jejich květinová vůně Při chvílích relaxace oceníte japonské tyčinky Japonské vonné tyčinky jsou jedničkami na trhu díky své jemné vůni a vysoké kvalitě Objem lahvičky s vonnou esencí GREEN-IDEA činí 100 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Green Idea ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml (60972) , Green-idea hřebíček - 100% silice 10ml (263)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Santal dřevo (60980)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Santal dřevo (60980)
Detail

Sprchový olej - pro muže i ženy, pro citlivou a suchou pleť, čistící a zjemňující, s přírodními složkami, mezi aktivní látky patří přírodní oleje, pro na suchou pokožku, dermo, přírodní a vegan složení, objem 200 ml Toužíte po výrobku, který vaši pokožku při sprchování vyživí, zrelaxuje a zároveň potěší vaše smysly? Pak si nenechte ujít sprchový olej GREEN-IDEA, který šetrným způsobem pečuje o citlivou a suchou pokožku. Svým složením bude rovněž vhodnou volbou na velmi suchou pokožku, které dodá potřebnou hydrataci. Výrobek má čistící a zjemňující účinek. Jakožto dermokosmetika podléhá nejpřísnějším požadavkům na kvalitu. Pokud je pro vás důležité vegan složení, pak vás jistě osloví. Sprchový olej je nabitý poctivými přírodními látkami. Jeho tropická esence vás zajisté okouzlí a zpříjemní vaše každodenní chvíle strávené ve vaně či sprše. O blahodárné efekty sprchového oleje na vaši pokožku se postarají především přírodní oleje. Vaši pokožku jemně vyčistí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN-IDEA Sprchový olej - Santal dřevo (60980) , Green-idea rozmarýn - 100% silice 10ml (258)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Černá orchidej (60983)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Černá orchidej (60983)
Detail

Sprchový olej - pro muže i ženy, pro citlivou a suchou pleť, čistící, s přírodními složkami, mezi aktivní látky patří přírodní oleje, pro na suchou pokožku, dermo, přírodní a vegan složení, objem 200 ml Přejete si, aby bylo sprchování příjemným zážitkem pro tělo i mysl? V tom případě vás jistě nadchne sprchový olej GREEN-IDEA, který šetrně čistí a pečuje o citlivou a suchou pokožku. Svým složením bude rovněž vhodnou volbou na velmi suchou pokožku, které dodá potřebnou hydrataci. Produkt má čistící účinek. Jakožto dermokosmetika splňuje nejpřísnější kritéria kvality. Oslovují-li vás vegan přípravky, je pro vás sprchový olej jako stvořený. Sprchový olej je nabitý poctivými přírodními látkami. Jeho orchidejová esence vás určitě zaujme a postará se o zpříjemnění vašich každodenních chvil strávených při mytí nebo sprchování. Správných efektů sprchového oleje pomáhají docílit především přírodní oleje. Poskytuje pokožce celého těla příjemnou péči, pomáhá s její... (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN-IDEA Sprchový olej - Černá orchidej (60983) , Green-idea grapefruit - 100% silice 10ml (252)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Zelený čaj s opuncií (60981)

GREEN-IDEA Sprchový olej - Zelený čaj s opuncií (60981)
Detail

Sprchový olej - pro muže i ženy, pro citlivou a suchou pleť, čistící, s přírodními složkami, mezi aktivní látky patří přírodní oleje, pro na suchou pokožku, dermo, přírodní a vegan složení, objem 200 ml Toužíte po výrobku, který vaši pokožku při sprchování vyživí, zrelaxuje a zároveň potěší vaše smysly? Pak si nenechte ujít sprchový olej GREEN-IDEA, který jemně čistí a chrání citlivou a suchou pokožku. Díky svému složení si poradí rovněž se suchou či podrážděnou pokožkou. Produkt má čistící účinek. Jakožto dermokosmetika podléhá nejpřísnějším nárokům na kvalitu. Oslovují-li vás vegan přípravky, nesmí vám doma chybět. Sprchový olej obsahuje jen ty nejlepší ingredience ze světa přírody. Jeho Tea Tree esence vás zajisté okouzlí a zpříjemní vaše každodenní chvíle strávené ve vaně či sprše. Těch nejlepších efektů sprchového oleje pomáhají docílit právě přírodní oleje. Poskytuje pokožce celého těla příjemnou péči, pomáhá s její regenerací a krásně ji provoní. Hlavní... (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN-IDEA Sprchový olej - Zelený čaj s opuncií (60981) , Green idea ostropestřec třtinový sirup, 250 ml

Green Idea Arganový olej arganový olej 25 ml

Green Idea Arganový olej arganový olej 25 ml
Detail

Green Idea Arganový olej, 25 ml, Pleťové oleje pro ženy, Pleťový olej Green Idea Arganový olej představuje skvělou péči pro vaši tvář i tělo. Vlastnosti: příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleť pečuje o pleť, pokožku i vlasy regeneruje a hydratuje revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti zanechává pleť sametově hebkou Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. Používejte kdykoliv během dne dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Arganový olej arganový olej 25 ml , Green-idea přírodní osvěžovač vzduchu - eukalyptus (60509)

Green idea Arganový olej 100 ml

Green idea Arganový olej 100 ml
Detail

Green idea Arganový olej 100 ml je vhodný k pěstění pleti každého typu. Redukuje výskyt vrásek, hydratuje a pomáhá udržet pokožce mladistvý vzhled. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Arganový olej 100 ml , Green-idea jalovec - 100% silice 10ml (266)

Green idea Jojobový olej 100 ml

Green idea Jojobový olej 100 ml
Detail

Green idea Jojobový olej je kvalitní a nedráždivý olej vhodný pro péči o každý typ pleti. Pomáhá regulovat hydrataci pokožky, poskytuje jí výživu a podporuje schopnost její regenerace. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Jojobový olej 100 ml , Green-idea levandule - 100% silice 10ml (251)

Green Idea Masážní olej hřejivý relax masážní olej 200 ml

Green Idea Masážní olej hřejivý relax masážní olej 200 ml
Detail

Green Idea Masážní olej hřejivý relax, 200 ml, Masážní oleje unisex, Tělový olej Green Idea Masážní olej hřejivý relax dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: vyživuje a pečuje o pokožku zanechává pokožku pružnou a vláčnou Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Masážní olej hřejivý relax masážní olej 200 ml , Green-idea bergamot - 100% silice 10ml (253)

Green Idea Avokádový olej BIO bio avokádový olej 25 ml

Green Idea Avokádový olej BIO bio avokádový olej 25 ml
Detail

Green Idea Avokádový olej BIO, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Green Idea Avokádový olej BIO skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti hloubkově vyživuje účinně hydratuje a zjemňuje obnovuje pružnost pleti Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Avokádový olej BIO bio avokádový olej 25 ml , Bioderma atoderm sprchový olej 1l

Green idea Ricinový pleťový olej 100 ml

Green idea Ricinový pleťový olej 100 ml
Detail

Green idea Ricinový pleťový olej je vhodný zvláště pro suchou pokožku se sklony k zarudnutí a svědění. Zlepšuje kvalitu vlasů, řas a obočí a podporuje jejich růst. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Ricinový pleťový olej 100 ml , Green idea dárková sada pro lepší spánek (61227)

Green idea Janův olej třezalkový 100 ml

Green idea Janův olej třezalkový 100 ml
Detail

Používá se na kůži spálenou od sluníčka, na drobné kožní prasklinky, poškozené prsní bradavky a kožní projevy nejrůznějších forem ekzémů. Regeneruje a hydratuje kůži. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Janův olej třezalkový 100 ml , Green-idea přírodní osvěžovač vzduchu - ylang ylang (60511)

Green idea Mandlový pleťový olej 100 ml

Green idea Mandlový pleťový olej 100 ml
Detail

Kosmetický olej pro krásu, hydrataci a zklidnění pokožky. Ideální na stárnoucí a suchou pleť. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Mandlový pleťový olej 100 ml , Green-idea tea tree oil - 100% silice 10ml (255)

Green idea Pupalkový olej 100% 100 ml

Green idea Pupalkový olej 100% 100 ml
Detail

Olej z pupalky dvouleté zlepšuje kvalitu pleti, vlasů a nehtů a podporuje optimální komfort před a během menstruace. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Pupalkový olej 100% 100 ml , Green idea dárková sada pro krásu a pohodu (61228)

Green idea CBD 3% olej 10 ml

Green idea CBD 3% olej 10 ml
Detail

Green idea CBD 3 % olej obsahuje kanabidiol v oleji ze semínek vinné révy. Vinná révy vykazuje antioxidační působení a podporuje normální činnost oběhové soustavy. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea CBD 3% olej 10 ml , Green idea ratanové vonné tyčinky santal dřevo 100 ml (60973)

Green idea CBD 5% olej 10 ml

Green idea CBD 5% olej 10 ml
Detail

Green idea CBD 5 % olej obsahuje kanabidiol v oleji ze semínek vinné révy. Vinná révy vykazuje antioxidační působení a podporuje normální činnost oběhové soustavy. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea CBD 5% olej 10 ml , Saloos sprchový olej levandule 125 ml (8594031326670)

Green idea CBD pleťový olej 100 ml

Green idea CBD pleťový olej 100 ml
Detail

Green idea CBD pleťový olej s prémiovým full spectrum konopným olejem. Vhodný ke každodenní péči zvláště o suchou pokožku se sklonem k projevům ekzému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea CBD pleťový olej 100 ml , Bioderma atoderm sprchový olej 1 l (3401528520846)

Green Idea Rakytníkový olej 1 + 1 ZDARMA

Green Idea Rakytníkový olej 1 + 1 ZDARMA
Detail

Balení v AKCI 1+1 ZDARMA obsahuje 2 balení, každé o 60 tobolkách.Rakytníkový olej - Hippophae Rhamnoides, doplněk stravy.Rakytník řešetlákový je bylina s velmi širokým spektrem účinku. Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Podílí se na normální činnosti kardiovaskulárního systému, normálním trávení, normálním stavu pokožky. Dodává tělu energii a působí proti únavě.Složení: rakytníkový olej (Hippophae Rhamnoides), želatinová kapsle (želatina, glycerin, oxid železa – barvivo, karmínová červeň E120 - barvivo)Doporučené dávkování: 1 tobolka denně. Dodržujte cyklus podání 4 týdny a 1 týden vysadit.Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.Země původu: ČínaVýrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Rakytníkový olej 1 + 1 ZDARMA , Saloos sprchový olej intimia 125 ml (8594031326649)

Green Idea Šípkový olej pleťový olej proti příznakům stárnutí 100 ml

Green Idea Šípkový olej pleťový olej proti příznakům stárnutí 100 ml
Detail

Green Idea Šípkový olej, 100 ml, Pleťové oleje pro ženy, Pleťový olej Green Idea Šípkový olej představuje skvělou péči pro vaši tvář, dodá jí potřebné vyživení i hydrataci. Vlastnosti: účinně hydratuje a zjemňuje revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Šípkový olej pleťový olej proti příznakům stárnutí 100 ml , Bioderma atoderm sprchový olej 200 ml (3401528519895)

Green Idea Masážní olej Skořicový masážní olej proti celulitidě 200 ml

Green Idea Masážní olej Skořicový masážní olej proti celulitidě 200 ml
Detail

Green Idea Masážní olej Skořicový, 200 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Přípravek Green Idea Masážní olej Skořicový vám pomůže zmírnit příznaky celulitidy a vaše pokožka tak bude znovu vypadat pevně a hladce. Vlastnosti: redukuje celulitidu a zpevňuje pokožku snadno se aplikuje zlepšuje mikrocirkulaci krve Jak používat: Přípravek aplikujte na problematické partie těla (stehna, boky, zadeček a bříško). Vmasírujte krouživými pohyby do pokožky a nechte vstřebat. Používejte pravidelně. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Masážní olej Skořicový masážní olej proti celulitidě 200 ml , Frosch eko senses sprchový gel květ pomeranče 300 ml (4001499946493)

GREEN IDEA CBD olej 10 % 10 ml (60869)

GREEN IDEA CBD olej 10 % 10 ml (60869)
Detail

Olej Pro CBD má náš organismus vytvořenu receptorovou soustavu, která po stimulaci pozitivně ovlivňuje fyzickou i psychickou rovnováhu těla. Jako nosný olej jsme použili Hroznový olej. (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN IDEA CBD olej 10 % 10 ml (60869) , Idea corona

Green Idea Švestkový olej BIO švestkový olej lisovaný za studena 25 ml

Green Idea Švestkový olej BIO švestkový olej lisovaný za studena 25 ml
Detail

Green Idea Švestkový olej BIO, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Green Idea Švestkový olej BIO skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: hloubkově vyživuje obnovuje pružnost pleti pečuje o pleť, pokožku i vlasy Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Švestkový olej BIO švestkový olej lisovaný za studena 25 ml , Green idea ratanové vonné tyčinky zelený čaj s opuncií 100 ml (60971)

Green Idea Jojobový olej BIO bio jojobový olej lisovaný za studena 25 ml

Green Idea Jojobový olej BIO bio jojobový olej lisovaný za studena 25 ml
Detail

Green Idea Jojobový olej BIO, 25 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťový olej Green Idea Jojobový olej BIO skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleti dodá extra dávku výživy a postará se také o její zjemnění. Vlastnosti: vyživuje a pečuje o pokožku regeneruje a hydratuje pro použití na tělo i obličej Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Jojobový olej BIO bio jojobový olej lisovaný za studena 25 ml , Vivaco body tip sprchový gel pomerančový květ s mandarinkou 200 ml (8595635203251)

Green Idea Arganový pleťový olej Marocké zlato arganový olej lisovaný za studena 100 ml

Green Idea Arganový pleťový olej Marocké zlato arganový olej lisovaný za studena 100 ml
Detail

Green Idea Arganový pleťový olej Marocké zlato, 100 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Pleťový olej Green Idea Arganový pleťový olej Marocké zlato představuje skvělou péči pro vaši tvář, dodá jí potřebné vyživení i hydrataci. Vlastnosti: zkrášluje a vyhlazuje nedokonalosti revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti dermatologicky testováno pečuje o pleť, pokožku i vlasy příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleť účinně hydratuje a zjemňuje Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Arganový pleťový olej Marocké zlato arganový olej lisovaný za studena 100 ml , Sharp shape eco yoga mat lotos (2491883354010)

Green Idea Mandlový pleťový olej – Prunus Amygdalus Dulcis mandlový olej lisovaný za studena 100 ml

Green Idea Mandlový pleťový olej – Prunus Amygdalus Dulcis mandlový olej lisovaný za studena 100 ml
Detail

Green Idea Mandlový pleťový olej – Prunus Amygdalus Dulcis, 100 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Pleťový olej Green Idea Mandlový pleťový olej – Prunus Amygdalus Dulcis představuje skvělou péči pro vaši tvář, dodá jí potřebné vyživení i hydrataci. Vlastnosti: regeneruje a hydratuje příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleť pečuje o pleť, pokožku i vlasy dermatologicky testováno obnovuje pružnost pleti účinně hydratuje a zjemňuje revitalizuje a zpomaluje proces stárnutí pleti Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Mandlový pleťový olej – Prunus Amygdalus Dulcis mandlový olej lisovaný za studena 100 ml , Ryor sprchový olej s levandulí a meduňkou 200 ml (8594007972078)

Green Idea Body Scrub cukrový peeling s arganovým olejem 200 g

Green Idea Body Scrub cukrový peeling s arganovým olejem 200 g
Detail

Green Idea Body Scrub, 200 g, Tělové peelingy pro ženy, Tělový peeling Green Idea Body Scrub zbaví vaši pokožku již odumřelých buněk a zajistí jí dokonalou hebkost. Vlastnosti: odstraňuje odumřelé kožní buňky myje veškeré nečistoty prokrvuje pokožku Jak používat: Navlhčete pokožku a jemným krouživým pohybem masírujte. Poté důkladně opláchněte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Body Scrub cukrový peeling s arganovým olejem 200 g , Lifefit yoga mat lotos duo, 183x58x0,6cm, tyrkysová (4891223132274)

Green Idea Squalane BIO pleťový olej pro problematickou pleť 25 ml

Green Idea Squalane BIO pleťový olej pro problematickou pleť 25 ml
Detail

Green Idea Squalane BIO, 25 ml, Pleťové oleje unisex, Pleťový olej Green Idea Squalane BIO představuje skvělou péči pro vaši tvář, dodá jí potřebné vyživení i hydrataci. Vlastnosti: regeneruje a hydratuje rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty příznivě ovlivňuje ekzémy a problematickou pleť Složení: veganský produkt Jak používat: Malé množství oleje vmasírujte do čisté pleti a nechte vstřebat. Používejte kdykoliv během dne dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Squalane BIO pleťový olej pro problematickou pleť 25 ml , Lifefit yoga mat lotos duo, 183x58x0,6cm, modrá (4891223132281)

Green Idea Arganový aktivní krém vyživující hydratační krém s arganovým olejem 50 ml

Green Idea Arganový aktivní krém vyživující hydratační krém s arganovým olejem 50 ml
Detail

Green Idea Arganový aktivní krém, 50 ml, Pleťové krémy pro ženy, Pleťový krém Green Idea Arganový aktivní krém poskytne vaší tváři každý den přesně takovou péči, jakou si zaslouží. Vlastnosti: navrací pleti pevnost a zanechává ji vypnutou regeneruje a vitalizuje redukuje vrásky a předchází jejich vzniku hloubkově vyživuje intenzivně hydratuje navrací pleti mladistvý vzhled Jak používat: Naneste na očištěnou pleť a vmasírujte krouživými pohyby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Arganový aktivní krém vyživující hydratační krém s arganovým olejem 50 ml , Dove kokosový olej a mandlové mléko sprchový gel 400 ml (8720181222634)

TopQ Xiaomi Poco X3 knížkové Space Unicorn 60982 (Sun-60982)

TopQ Xiaomi Poco X3 knížkové Space Unicorn 60982 (Sun-60982)
Detail

Pouzdro na mobil - pro Xiaomi Poco X3, flipové, materiál plast, ochrana displeje proti poškrábání, prostor pro kreditní kartu, integrovaný stojánek, otvor na poutko a výřezy pro konektory a tlačítka Máte strach z poškození vašeho telefonu? Pouzdro na mobil od výrobce TopQ nabízí maximální ochranu proti odření nebo poškrábání. Jedná se o tvrdé flipové pouzdro, díky čemuž si neznehodnotíte jak zadní, tak ani přední stranu. Nabízená varianta je vyrobena z materiálu, jakým je plast. Plast poskytuje pouzdru na mobil od výrobce TopQ náležitou pevnost, přitom je naprosto lehký. Zcela samozřejmé jsou otvory určené pro významné ovládací prvky telefonu. Oblíbenou drobností je přihrádka na kartu. Pouzdru dal výrobce také stojánek, který zvyšuje pohodlí třeba při sledování videí nebo filmu. Pouzdro na Xiaomi Poco X3 vás určitě nezklame. Hlavní přednosti pouzdra na mobil TopQ Xiaomi Poco X3 knížkové Space Unicorn 60982 Pouzdro na telefon Xiaomi Poco X3 vás nezklame... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Poco X3 knížkové Space Unicorn 60982 (Sun-60982)

GREEN-IDEA Lecitin (1169)

GREEN-IDEA Lecitin (1169)
Detail

Doplněk stravy GMO free Paměť, koncentrace, cholesterol Doplněk stravy Lecitin je směs fosfolipidů získávaných ze sóji. Lecitin je nezbytný pro zdravý psychický a fyzický růst. Lecitin je součástí každé lidské buňky a je součástí životně důležitých procesů. Lecitin se vyskytuje ve vysoké koncentraci v mozku, játrech, srdci, svalech a nervových vláknech. Obsahuje vysoký podíl kyseliny linolové, která pomáhá udržovat správnou hladinu cholesterolu v krvi. (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN-IDEA Lecitin (1169)

Green idea probiotikum green 11+ (6836)

Green idea probiotikum green 11+ (6836)
Detail

Probiotika směs 11 druhů živých kultur a prebiotik stimuluje imunitní systém a udržuje zdravý trávicí aparát (alza.cz)

Podobné produkty ako Green idea probiotikum green 11+ (6836)

Green idea Hematogreen 90 tobolek

Detail

Green idea Hematogreen obsahuje železo a vitaminy pro podporu krvetvorby + výtažky z bylin, které podporují správnou funkci cévního systému. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Hematogreen 90 tobolek

Green idea Lymfogreen 90 tobolek

Detail

Green idea Lymfogreen je směs bylin podporujících optimální vylučování vody z organismu, pročištění těla i správnou funkci cévní soustavy při pocitu těžkých nohou. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Lymfogreen 90 tobolek

Green idea Detoxgreen 90 tobolek

Detail

Green idea Detoxgreen obsahuje pestrou směs bylinek, které podporují dobré trávení, správnou činnost jater a napomáhají detoxikaci a pročištění našeho organismu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Detoxgreen 90 tobolek

Green idea Hairbeauty 60 tobolek

Detail

Podpořte vitalitu vašich vlasů s tobolkami Green idea Hairbeauty, které obsahují vyváženou směs bylin, vitamínů, minerálů a dalších látek, které se skvěle doplňují v péči o vlasy zevnitř. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Hairbeauty 60 tobolek

Green idea Vrbovka 60 tobolek

Green idea Vrbovka 60 tobolek
Detail

Bylinné tobolky s obsahem vrbovky, která příznivě působí na správnou funkci prostaty a dolních močových cest. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Vrbovka 60 tobolek

Green idea Sleepgreen 90 tobolek

Green idea Sleepgreen 90 tobolek
Detail

Green idea Sleepgreen je doplněk stravy s obsahem bylinných extraktů, L-tryptofanu, hořčíku a vitaminů skupiny B pro dokonalý noční odpočinek. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Sleepgreen 90 tobolek

Green Idea Přírodní krém KOLAGEN

Green Idea Přírodní krém KOLAGEN
Detail

Luxusní krém vyvinutý na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče. Kolagen je jednou z hlavních strukturálních bílkovin přítomných v pokožce. Je také klíčovým stavebním prvkem pro pevnost a pružnost kůže a přispívá ke zdravému vzhledu pleti. Je schopen vázat vodu, a tím zajistit intenzivní hydrataci pokožky. S věkem dochází k přirozenému úbytku kolagenu, což může vést ke ztrátě elasticity a vzniku vrásek. Používání kosmetických přípravků obsahujících kolagen může napomoci k obnově pružnosti pokožky a redukci vrásek. Použití: naneste krém na důkladně vyčištěnou pleť a jemně vetřete. Doporučujeme používat pravidelně na zralou pleť. Krém je vhodný na denní i večerní ošetření. Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci. Chraňte před mrazem! Všeobecná upozornění: nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Přírodní krém KOLAGEN

Green Idea Acnegreen, 90 tobolek

Green Idea Acnegreen, 90 tobolek
Detail

Pečujte o svou pleť přírodní cestou a dodejte jí vše potřebné i zevnitř. Směs bylin, vitamínů a aktivních prvků, která účinně působí při hormonální a mikrobiologické nerovnováze a přispívá k celkovému zdraví pokožky. Tento přírodní elixír napomáhá snižovat produkci kožního mazu, podporuje ochranu buněk, pomáhá čistit krev, přispívá k celkové detoxikaci, podporuje hojení a regeneraci pleti. Pro viditelné výsledky v boji s aknózní pletí, s láskou k sobě i přírodě.Složení: Violka trojbarevná (Viola tricolor) stand. extrakt z květu (kyselina salicylová 5 %), Růže šípková (Rosa canina) stand. extrakt z plodu (Vitamín C 10 %), vitamín C (kyselina L-askorbová), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) stand. extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), Zelený čaj (Camellia sinensis) stand. extrakt z listu (polyphenoly 50 %), Třapatka nachová (Echinacea purpurea) stand. extrakt z natě (polyfenoly 4 %), Máta peprná (Mentha piperita) extrakt z listu (5:1), Černý česnek fermentovaný (Allium sativum) extrakt z palice (10:1), Boswellia serrata stand. extrakt z pryskyřice (kyselina boswellová 65 %), Smetánka lékařská (Taraxacum officinale) stand. extrakt z kořene (flavony 4 %), Aloe vera (Aloe barbadensis) extrakt z gelu z listu (200:1), B-komplex (B1 Thiamin, B2 Riboflavin, B3 Niacin, B5 Kyselina pantotenová, B6 Pyridoxin, B9 Kyselina listová, Biotin H, B12 Kyanokobalamin), citrát zinečnatý, vitamín D3 (cholekalciferol), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle Upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Doporučené dávkování: 3x denně 1 tobolka. Doporučujeme užívat při potížích s aknózní pletí. Doporučujeme kombinovat s kosmetickými přípravky z řady Acnegreen Green idea. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Acnegreen, 90 tobolek

GREEN IDEA VITAMÍN D3 (60814)

GREEN IDEA VITAMÍN D3 (60814)
Detail

Vitamín D - určený pro dospělé (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN IDEA VITAMÍN D3 (60814)

GREEN IDEA Vitamín C (60348)

GREEN IDEA Vitamín C (60348)
Detail

vitamíny Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému a k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. (alza.cz)

Podobné produkty ako GREEN IDEA Vitamín C (60348)

Green idea Probiotikum Green 11+ 30 tobolek

Detail

Green idea Probiotikum Green 11+ je kombinace bifidobakterií, laktobacilů a prebiotické vlákniny inulinu. Přípravek lze užívat i dlouhodobě, je vhodným doplňkem při léčbě antibiotiky. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Probiotikum Green 11+ 30 tobolek

Green Idea Probiotikum GREEN 11+, 30 tobolek

Green Idea Probiotikum GREEN 11+, 30 tobolek
Detail

Obsahuje unikátní směs 11 druhů živých kultur a prebiotika. Směs stimuluje imunitní systém (celkovou i slizniční imunitu), zlepšuje komfort střevního prostředí a udržuje zdravý trávicí aparát. Podporuje peristaltiku střev a potlačuje výskyt patogenních mikroorganismů. Podporuje správné a zdravé trávení. Snižuje plynatost a nadýmání. Složení: Inulin, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei, Stearan hořečnatý (plnidlo), želatinová tobolkaDoporučené dávkování: 1 - 2 tobolky (12–24 x 109 živé kultury) denně. Užívejte společně s jídlem a dostatečně zapijte. Je možné užívat pravidelně a dlouhodobě. Doporučujeme užívat při a po aplikaci antibiotik.Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Green Idea Probiotikum GREEN 11+, 30 tobolek

Green idea Jalovcový gel 250 ml

Green idea Jalovcový gel 250 ml
Detail

Green idea Jalovcový gel je vhodný k relaxační masáži po fyzické zátěži či při syndromu těžkých nohou. Vhodný i k péči o mastnou pokožku se sklonem k akné. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Jalovcový gel 250 ml

Green idea Enzym Premium 120 tobolek

Green idea Enzym Premium 120 tobolek
Detail

Green Idea Enzym Premium obsahuje směs rostlinných enzymů, koenzym Q10, rutin + rhodiolu a eleuterokok, které příznivě působí na fyzickou kondici i duševní pohodu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Enzym Premium 120 tobolek

Green idea Artroregen gel 250 ml

Detail

Green idea Artroregen gel je bylinná kompozice s výtažky z kostivalu a kaštanu koňského. Používá se k péči o pokožku a masáži v oblasti kloubů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Artroregen gel 250 ml

Green idea Čekankový sirup 250 ml

Detail

Green idea Čekankový sirup je přírodní sladidlo pro použití v teplé a studené kuchyni i ke slazení nápojů. Obsahuje vysoký podíl vlákniny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Čekankový sirup 250 ml

Green idea Kaštanový gel 250 ml

Detail

Green idea Kaštanový gel je určený k péči o pokožku pro osoby se sklonem k tvorbě křečových žil či hemoroidů. Lehký gel obsahuje rutin + extrakty z arniky a kaštanu koňského. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green idea Kaštanový gel 250 ml
GREEN-IDEA Sprchový olej - Zelený čaj s opuncií (60981), GREEN IDEA CBD olej 10 % 10 ml (60869), GREEN-IDEA Jedle - 100% silice 10ml (259), GREEN-IDEA Hřebíček - 100% silice 10ml (263), GREEN-IDEA Rozmarýn - 100% silice 10ml (258), GREEN-IDEA Grapefruit - 100% silice 10ml (252), Green Idea Ostropestřec třtinový sirup, 250 ml, GREEN-IDEA Přírodní osvěžovač vzduchu - Eukalyptus (60509), GREEN-IDEA Jalovec - 100% silice 10ml (266), GREEN-IDEA Levandule - 100% silice 10ml (251), GREEN-IDEA Bergamot - 100% silice 10ml (253), bioderma atoderm sprchový olej 1l, Green Idea Dárková sada Pro lepší spánek (61227), GREEN-IDEA Přírodní osvěžovač vzduchu - Ylang ylang (60511), GREEN-IDEA Tea tree oil - 100% silice 10ml (255), Green Idea Dárková sada Pro krásu a pohodu (61228), Green Idea ratanové vonné tyčinky Santal dřevo 100 ml (60973), SALOOS Sprchový olej Levandule 125 ml (8594031326670), BIODERMA Atoderm Sprchový olej 1 l (3401528520846), SALOOS Sprchový olej Intimia 125 ml (8594031326649), BIODERMA Atoderm Sprchový olej 200 ml (3401528519895), FROSCH Eko Senses Sprchový Gel Květ Pomeranče 300 ml (4001499946493), idea corona, Green Idea ratanové vonné tyčinky Zelený čaj s opuncií 100 ml (60971), VIVACO Body Tip Sprchový gel Pomerančový květ s mandarinkou 200 ml (8595635203251), Sharp Shape ECO Yoga mat Lotos (2491883354010), RYOR Sprchový olej s levandulí a meduňkou 200 ml (8594007972078), Lifefit YOGA MAT LOTOS DUO, 183x58x0,6cm, tyrkysová (4891223132274), Lifefit YOGA MAT LOTOS DUO, 183x58x0,6cm, modrá (4891223132281), DOVE Kokosový olej a mandlové mléko sprchový gel 400 ml (8720181222634)