Gardena vario b/s-xl comfort (967048401)

Produkt Gardena vario b/s-xl comfort (967048401) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gardena vario b/s-xl comfort (967048401) upraviť a produkt hľadať znova.

Gardena Vario B/S-XL Comfort (967048401)

Gardena Vario B/S-XL Comfort (967048401)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, kovadlinkové, maximální délka 26,8 cm, max. průměr střihu 24 mm Tyto variabilní nůžky padnou do velké i malé ruky, díky neomezenému nastavení šířky. Nůžky Gardena mají dva břity, kde horní nůž má nepřilnavý povlak a spodní je z kvalitní nerezové oceli. Hodí se pro stříhání květin, mladých výhonků a čerstvého dřeva. Šířku rukojeti snadno nastavíte pro velké i menší ruce. Nastavení rozevření rukojetí se provádí na bezpečnostním uzávěru. Pohodlně tvarované rukojeti se příjemně drží. Horní rukojeť je vybavena měkkými prvky, které zabraňují sklouznutí vaší dlaně. Nůžky disponují bezpečnostním uzávěrem, který můžete pohodlně ovládat jednou rukou. Nůžky mají zabudovanou pružinu, kde je chráněna před nečistotami i ztrátou. Klíčové vlastnosti zahradních nůžek Gardena Comfort B/S-XLDvoubřité nůžky Gardena comfort jsou z nerezové oceliVhodné pro stříhání květin, mladých výhonků a čerstvého dřevaNastavitelné na dva průměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Vario B/S-XL Comfort (967048401) , Gardena kruhový zavlažovač vario s kolíkem comfort (1949-20)

Gardena Zahradní nůžky Vario B/S-XL Comfort

Detail

Dvoubřité nůžky Gardena Vario B/S-XL Comfort pro stříhání silnějších větví a výhonků s větším průměrem a čerstvého dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Zahradní nůžky Vario B/S-XL Comfort , Gardena kruhový zavlažovač vario se sáňkami comfort (1948-20)

Zahradní nůžky GARDENA B/S-XL

Zahradní nůžky GARDENA B/S-XL
Detail

Plynulé, variabilní rukojeť otvor·Ergonomicky tvarovaná rukojeť s měkkými komponenty·Jednoruční bezpečnostní zámek (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky GARDENA B/S-XL , Gardena turbínový zavlažovač s kolíkem comfort (8144-20)

Gardena Zahradní nůžky Vario B/S-XL Comfort - rozbaleno

Gardena Zahradní nůžky Vario B/S-XL Comfort - rozbaleno
Detail

Dvoubřité nůžky Gardena Vario B/S-XL Comfort pro stříhání silnějších větví a výhonků s větším průměrem a čerstvého dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Zahradní nůžky Vario B/S-XL Comfort - rozbaleno , Gardena nůžky na trávu comfort, s násadou (12100-20)

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Vario se sáňkami

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Vario se sáňkami
Detail

Kruhový zavlažovač s kolíkem Gardena Vario Comfort umožňuje rovnoměrné zavlažování zahrady. Zvládne zavlažování ploch do 225 m² a má maximální dosah 8,5 m. Je vybaven 7stupňovým nastavením výsečí v krocích po 45° od 90 do 360°. Zavlažovač lze tedy nastavit podle rozměrů vaší zahrady. Speciální otáčecí turbína zajišťuje rovnoměrnou distribuci vody a individuální nastavování směru postřiku. Pro zavlažování obzvláště velkých ploch lze vzájemně propojit více zavlažovačů - stačí vyměnit koncovou krytku za přípojku na vodovodní kohoutek od společnosti Gardena (kat. č. 901) nebo za přípojku na vodovodní kohoutek systému Gardena Profi Maxi-Flow System (kat. č. 2801). Kruhový zavlažovač je bezpečně namontován na stabilních a odolných plastových lyžinách. Díky tomu bez problémů stojí na trávníku. Odnímatelný filtr z jemného sítka lze velmi snadno očistit. Pro pohodlné zavlažování vaší zahrady. Zavlažovaná plocha: max. 225 m²; individuálně nastavitelný směr zavlažování (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Vario se sáňkami , Gardena 5000 5 comfort doprava zdarma

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Vario s kolíkem

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Vario s kolíkem
Detail

Kruhový zavlažovač s kolíkem Gardena Vario Comfort umožňuje rovnoměrné zavlažování zahrady. Zvládne zavlažování ploch do 225 m² a má maximální dosah 8,5 m. Je vybaven 7stupňovým nastavením výsečí v krocích po 45° od 90 do 360°. Zavlažovač lze tedy nastavit podle rozměrů vaší zahrady. Speciální otáčecí turbína zajišťuje rovnoměrnou distribuci vody a individuální nastavování směru postřiku. Pro zavlažování obzvláště velkých ploch lze vzájemně propojit více zavlažovačů - stačí vyměnit koncovou krytku za přípojku na vodovodní kohoutek od společnosti Gardena (kat. č. 901) nebo za přípojku na vodovodní kohoutek systému Gardena Profi Maxi-Flow System (kat. č. 2801). Kruhový zavlažovač je pevně nasazen na trnu, takže ho lze bezpečně zabodnout do trávníku. Odnímatelný filtr z jemného sítka lze velmi snadno očistit. Pro pohodlné zavlažování vaší zahrady. 7stupňové nastavení výsečí·Vlastní nastavení směru zavlažování·Možnost propojení více zavlažovačů·Jemné odnímatelné sítko (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Vario s kolíkem , Gardena zahradní nůžky b/s classic (8854-20)

Gardena Kruhový zavlažovač Vario s kolíkem Comfort (1949-20)

Gardena Kruhový zavlažovač Vario s kolíkem Comfort (1949-20)
Detail

Zavlažovač na hadici, kruhový, zapichovací, úhel zavlažování 360 °, max. dosah vody 8,5 m, max. plocha zavlažování 225 m2, nastavitelná plocha zavlažování a možnost zapojení více zavlažovačů Aby byl trávníček na vaší zahradě jako ze škatulky, je třeba o něho dobře pečovat. Trávníku je nutné dodat kvalitní zeminu, pravidelně ho sekat, provzdušňovat, hnojit a v neposlední řadě také zalévat. Se zaléváním vám pomůže kruhový zavlažovač značky Gardena Vario Comfort. Zavlažovač stačí nasadit na zahradní hadici a sám se postará o optimální zavlažování trávníku. Zavlažovač Vario Comfort je vhodný pro zavlažování ploch do 225 m2. Požadovanou výseč pro zavlažování lze snadno v 7 krocích nastavit, výseč můžete vybírat po 45° v rozsahu od 90° po 360°. Se zavlažovačem Gardena Vario Comfort se vašemu trávníku dostane dokonalé péče. Klíčové vlastnosti kruhového zavlažovače s kolíkem Gardena Vario Comfort zavlažovač Gardena Vario Comfort na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Kruhový zavlažovač Vario s kolíkem Comfort (1949-20) , Matrace comfort b 1000

Gardena Kruhový zavlažovač Vario se sáňkami Comfort (1948-20)

Gardena Kruhový zavlažovač Vario se sáňkami Comfort (1948-20)
Detail

Zavlažovač na hadici, zavlažovač Aby byl trávníček na vaší zahradě jako ze škatulky, je třeba o něho dobře pečovat. Trávníku je nutné dodat kvalitní zeminu, pravidelně ho sekat, provzdušňovat, hnojit a v neposlední řadě také zalévat. Se zaléváním vám pomůže kruhový zavlažovač značky Gardena Vario Comfort. Zavlažovač stačí nasadit na zahradní hadici a sám se postará o optimální zavlažování trávníku. Zavlažovač Vario Comfort je vhodný pro zavlažování ploch do 220 m2. Požadovanou výseč pro zavlažování lze snadno v 7 krocích nastavit, výseč můžete vybírat po 45° v rozsahu od 90° po 360°. Se zavlažovačem Gardena Vario Comfort se vašemu trávníku dostane dokonalé péče. Klíčové vlastnosti kruhového zavlažovače se sáňkami Gardena Vario Comfort zavlažovač Gardena Vario Comfort na hadicipro rovnoměrné zavlažování ploch do 220 m2výseč pro zavlažování lze vybírat po 45° v rozsahu od 90° po 360°dosah až 8,5 mdlouhá životnost díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Kruhový zavlažovač Vario se sáňkami Comfort (1948-20) , Gardena sprcha pro záhonky comfort (18319-20)

Gardena Comfort Vario kruhový zavlažovač s kolíkem (1949-20)

Detail

Kruhový zavlažovač Vario s kolíkem GARDENA Comfort umožňuje rovnoměrné zavlažování zahrady pomocí otáčecí turbíny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Comfort Vario kruhový zavlažovač s kolíkem (1949-20) , Gardena vřetenová sekačka 400 c comfort (967302601)

Gardena Zahradní nůžky B/M Comfort (8904-20)

Gardena Zahradní nůžky B/M Comfort (8904-20)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové, maximální délka 26,8 cm, max. průměr střihu 24 mm Dvoubřité zahradní nůžky Gardena B/M Comfort v moderním modrém provedení s různobarevnými detaily jsou určeny především pro stříhání a zastříhávání květin a větví. Nůžky Gardena mají maximální průměr stříhaného materiálu 24 mm. Nože jsou pevné, stabilní a speciálně broušené pro čistý a hladký střih. Nerezová úprava horního nože a antiadhezní provedení pak napomáhají ke snadné údržbě a čištění. Ergonomická rukojeť je vyztužená skleněnými vlákny a zajišťuje příjemnou práci. Nůžky jsou velmi lehké a výborně se s nimi manipuluje. Klíčové vlastnosti zahradních nůžek Gardena B/M ComfortZahradní dvoubřité nůžky určené například pro stříhání větví či květinGardena B/M Comfort v moderním modrém provedení s různobarevnými detailyProvedení nožů zajišťující účinný a čistý střihNože s nerezovou úpravou pro dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Zahradní nůžky B/M Comfort (8904-20) , Gardena sprcha pro citlivé rostliny comfort (18321-20)

Gardena Zahradní nůžky B/M Comfort (8904-20)

Detail

Dvoubřité nůžky GARDENA B/M Comfort pro stříhání silnějších větví a výhonků s větším průměrem a čerstvého dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Zahradní nůžky B/M Comfort (8904-20) , Gardena nůžky na větve 500 al comfort (8771-20)

Ovčí Věci Nárameník na jedno rameno z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL (1-0007-S-XL)

Ovčí Věci Nárameník na jedno rameno z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL (1-0007-S-XL)
Detail

Bandáž na rameno, velikost L, M, S a XL Bandáže Ovčí Věci přísluší mezi zdravotní pomůcky určené k fixaci kloubů a svalů. Jsou vyrobené z pružných textilních materiálů doplněných o vyztužení, které zpevní danou část těla a pomáhá tak se zbavením se modřin a snížením otoku postižených míst. Bandáž na rameno vám dodá oporu a teplo a zmenší bolest svalů a šlach. Obinadlo Ovčí Věci Nárameník na jedno rameno z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL je zhotoveno ve velikosti L, M, S a XL. Kromě zmenšení bolesti zvládne bandážování ochránit namáhané části těla při sportu. Rozhodující funkce bandáže Ovčí Věci Nárameník na jedno rameno z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL Ovčí Věci Nárameník na jedno rameno z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL ve velikosti L, M, S a XL Skvělá podpora namožených svalů a šlach (alza.cz)

Podobné produkty ako Ovčí Věci Nárameník na jedno rameno z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL (1-0007-S-XL) , Gardena cerpadlo do sudu comfort 4000 2 automatic 1742 20

Ovčí Věci Nárameník na obě ramena z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL (1-0008-S-XL)

Ovčí Věci Nárameník na obě ramena z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL (1-0008-S-XL)
Detail

Bandáž na rameno, velikost L, M, S a XL Bandáže Ovčí Věci se řadí mezi zdravotní pomůcky zpevňující klouby i svaly. Jsou zhotovené z elastických textilních materiálů doplněných vyztužením, které chrání danou část těla a urychluje tak hojení modřin, případně zbavuje postižená místa otoku. Bandáž na rameno vám dodá oporu a teplo a umírní bolest svalů a šlach. Obinadlo Ovčí Věci Nárameník na obě ramena z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL má velikost L, M, S a XL. Mimo zmírnění bolesti zabezpečí bandážování namáhané části těla při sportu. Zásadní přednosti bandáže Ovčí Věci Nárameník na obě ramena z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL Ovčí Věci Nárameník na obě ramena z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL ve velikosti L, M, S a XL Skvělá podpora namožených svalů a šlach (alza.cz)

Podobné produkty ako Ovčí Věci Nárameník na obě ramena z ovčí vlny merino, Velikosti S - XL (1-0008-S-XL) , M-pets comfort skládací textilní přepravka s kovovou konstrukcí xl (5415341003279)

Židle VICTORIA S XL měděná

Detail

Nadčasová **židle VICTORIA S XL** skvěle zapadne do moderních i klasicky laděných interiérů a poskytne ideální pohodlí během sezení. Maximální komfort zajišťuje sedák s **pružinovým jádrem** spolu s vysokým zádovým opěrákem a područkami pro unavené ruce. Celá skořepina je **čalouněna mikrovláknem** ze 100% polyesteru v jednobarevném provedení. Atraktivní vzhled židle podtrhuje **decentní prošívání** potahu. Konstrukci podpírá čtyřnohá, kovová podnož s **360° otočným mechanismem**. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Židle VICTORIA S XL měděná , Mantys softshellka kaktusáci - bull plemena, xl (s-0014-42-b)

Puma ESS Logo Tee (s) XL

Puma ESS Logo Tee (s) XL
Detail

Puma ESS Logo Tee (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Puma ESS Logo Tee (s) XL , Mantys softshellka karkulka - bull plemena, xl (s-0013-42-b)

Guess crew neck s/s xl

Guess crew neck s/s xl
Detail

Guess crew neck s/s xl (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Guess crew neck s/s xl , Mantys softshellka partyzán - bull plemena, xl (s-0015-42-b)

Puma ESS Logo Tee (s) XL

Detail

Puma ESS Logo Tee (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Puma ESS Logo Tee (s) XL , Surtep pro psa travel comfort vel. xl (sur37024)

PUMA Classics Logo Tee (s) XL

Detail

PUMA Classics Logo Tee (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako PUMA Classics Logo Tee (s) XL , Monperi eco comfort vel. xl (46 ks) (8594169731445)

adidas M ICON SQUAD S XL

Detail

adidas M ICON SQUAD S XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako adidas M ICON SQUAD S XL , Mantys softshellka pú - bull plemena, xl (s-0002-42-b-1)

Puma ESS Logo Tee (s) XL

Detail

Puma ESS Logo Tee (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Puma ESS Logo Tee (s) XL , Mantys softshellka panter - bull plemena, xl (s-0003-42-b-1)

Jídelní židle REMEK S XL šedá

Detail

Jídelní židle REMEK S XL vás zaujme svým moderním stylem. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky. Čalouněna je z vysoce kvalitní hladké tkaniny manšestrového vzhledu. Pohupová a práškově lakovaná konstrukce pak zajišťuje maximální stabilitu, nohy jsou navíc opatřeny kluzáky, které zabraňují poškození podlahy. Nosnost činí 140 kg. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle REMEK S XL šedá , Mantys softshellka jelínek - bull plemena, xl (s-0006-42-b-1)

Jídelní židle REMEK S XL antracitová

Detail

Jídelní židle REMEK S XL vás zaujme svým moderním stylem. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky. Čalouněna je z vysoce kvalitní hladké tkaniny manšestrového vzhledu. Pohupová a práškově lakovaná konstrukce pak zajišťuje maximální stabilitu, nohy jsou navíc opatřeny kluzáky, které zabraňují poškození podlahy. Nosnost činí 140 kg. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle REMEK S XL antracitová , Mantys softshellka kititi mititi - bull plemena, xl (s-0012-42-b)

Židle VICTORIA S XL světle šedá

Detail

Nadčasová **židle VICTORIA S XL** skvěle zapadne do moderních i klasicky laděných interiérů a poskytne ideální pohodlí během sezení. Maximální komfort zajišťuje sedák s **pružinovým jádrem** spolu s vysokým zádovým opěrákem a područkami pro unavené ruce. Celá skořepina je **čalouněna mikrovláknem** ze 100% polyesteru v jednobarevném provedení. Atraktivní vzhled židle podtrhuje **decentní prošívání** potahu. Konstrukci podpírá čtyřnohá, kovová podnož s **360° otočným mechanismem**. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Židle VICTORIA S XL světle šedá , Katadyn vario (7612013149329)

Křeslo LAETITIA S XL tmavě modrá

Detail

Křeslo LAETITIA S XL bude okouzlujícím prvkem v obýváku. Potaženo je hladkou tkaninou ze 100% polyesteru, která utváří na dotek příjemný povrch. Celou konstrukci podpírají vysoké kovové nohy s otočnou funkcí až o 180°. Křeslo je celočalouněné a vy ho tak můžete bez problému postavit i volně do prostoru. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Křeslo LAETITIA S XL tmavě modrá , Diář 2023 denní b6 vario - lime s gumičkou

Křeslo LAETITIA S XL tmavě šedá

Detail

Křeslo LAETITIA S XL bude okouzlujícím prvkem v obýváku. Potaženo je hladkou tkaninou ze 100% polyesteru, která utváří na dotek příjemný povrch. Celou konstrukci podpírají vysoké kovové nohy s otočnou funkcí až o 180°. Křeslo je celočalouněné a vy ho tak můžete bez problému postavit i volně do prostoru. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Křeslo LAETITIA S XL tmavě šedá , Diář 2023 týdenní b6 vario - lavender s gumičkou

Tričko Born in 70's, XL

Detail

Tričko Born in 70’s je originální tričko s retro motivy. Je to perfektní dárek pro ty, co se v těchto letech narodili, kdo je prožili. Poznáte, co na tričku je? Co vám říká ONV či ROH nebo TUZEX? Už se usmíváte? Pak je jasné, že jsme se trefili a vy se trefíte také, když toto tričko věnujete tomu, kdo si také vzpomene. Je to ideální dárek k narozeninám. (familium.cz)

Podobné produkty ako Tričko Born in 70's, XL , Diář 2023 týdenní kapesní vario - leaves s gumičkou

ESS Small Logo Crew FL (s) XL

ESS Small Logo Crew FL (s) XL
Detail

ESS Small Logo Crew FL (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako ESS Small Logo Crew FL (s) XL , Gardena výsuvný zadešťovač s 50 (970503201)

Puma ESS Logo Hoodie TR (s) XL

Detail

Puma ESS Logo Hoodie TR (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Puma ESS Logo Hoodie TR (s) XL , Mantys softshellka na zahradu - bull plemena, xl (s-0004-42-b-1)

Puma ESS Logo Hoodie TR (s) XL

Detail

Puma ESS Logo Hoodie TR (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Puma ESS Logo Hoodie TR (s) XL , Semperit comfort life 165/80 r13 xl 87 t (03728600000)

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Mambo

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Mambo
Detail

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Mambo umožňuje rovnoměrné zavlažování menších i větších ploch. Dokáže zavlažovat plochu od 9 do 310 m² a dosahuje šířky kropení 3 - 20 m. Je vybaven otočnými tryskami, které zaručují rovnoměrné postřikování. Dosah zavlažovače můžete sami regulovat nastavením průtoku. Pro bezpečné a optimální stání na svahu a nerovném povrchu jsou k dispozici dva pevné kovové kolíky. Pevná základna zaručuje stabilní provoz a mobilní využití. Vyjímatelný filtr z jemného sítka lze velmi snadno očistit. Zavlažovaná plocha: 9 - 310 m²·S filtrem, pevnou základnou a kovovými kolíky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Mambo , Profod osuška exclusive comfort xl hnědá, 100 x 200 cm

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Tango

Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Tango
Detail

Výsečový a plošný kruhový zavlažovač Gardena Comfort Tango je velmi tiché zařízení pro malé až středně velké plochy. Můžete s ním zavlažovat všechny plochy od 9 do 310 m². Zavlažovač dosahuje šířky kropení 3 - 20 m a dosahu 1,5 - 10 m. Je vybaven přesnými tryskami a může tak zavlažit jakoukoliv výseč od 5 do 360 °. Dosah a množství vody lze podle přání nastavit přímo na zavlažovači. Pro bezpečné a optimální stání na svahu a nerovném povrchu jsou k dispozici dva pevné kovové kolíky. Pevná základna zaručuje stabilní provoz a mobilní využití. Znečištěný filtr lze snadno vyjmout a vyčistit. Pro všestranné zavlažování. Zavlažovaná plocha: 9 - 310 m²·Pevná základna pro stabilní provoz·Dosah a množství vody lze nastavit podle přání·S filtrem nečistot (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kruhový zavlažovač Gardena Comfort Tango

Gardena 500 BL comfort (901192101)

Gardena 500 BL comfort (901192101)
Detail

Nůžky na větve – pákové, ruční pohon, dvoučepelové, maximální délka 50 cm, max. průměr střihu 35 mm, s převodem, materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast Výkonné, kvalitní a ultralehké zahradní nůžky Gardena jsou určeny pro stříhání čerstvého dřeva, především větví do průměru 35 mm. Precizně broušené nože zaručují lehký a přesný řez šetrný k rostlinám. Antiadhezní povrch usnadňuje čištění a chrání zahradní nůžky na větve Gardena proti korozi. Výrobce myslí i na vaše zdraví a pohodlí, a proto mají zahradní nůžky Gardena 500 BL Comfort ergonomicky tvarované rukojeti a tlumiče, které chrání vaše zápěstí. Zahradní nůžky zajisté překvapí obzvláště vysokou stříhací silou díky patentovanému ozubenému převodu. Záruční lhůta 25 let garantuje tu nejvyšší kvalitu. Klíčové vlastnosti zahradních nůžek na větve Garderna 500 BL ComfortDvoubřité zahradní nůžky Gardena jsou určeny pro stříhání čerstvého dřeva do průměru 35 mmVysokou předností nůžek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena 500 BL comfort (901192101)

Gardena hliníkové zahradní nůžky Comfort

Gardena hliníkové zahradní nůžky Comfort
Detail

Zahradní nůžky Comfort od značky Gardena jsou ideálním nástrojem pro pohodlné stříhání čerstvých větví. Oceníte na nich precizně broušené nože, jednoruční uzávěr a ergonomicky tvarované hliníkové rukojeti s měkkými prvky pro pohodlnou manipulaci. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena hliníkové zahradní nůžky Comfort

Gardena Hrábě plastové vějířové XXL vario Combisystem (966641601)

Gardena Hrábě plastové vějířové XXL vario Combisystem (966641601)
Detail

Hrábě na listí se záběrem 77 cm, materiál pracovní části: kov Gardena 3107-20 jsou plastové vějířové hrábě XXL vario, které se hodí každému správnému zahrádkáři. Hrábě mají 32 hrotů a XXL pracovní šířku 77 cm, takže práce s nimi bude velmi rychlá a efektivní. Jsou vhodné na shrabávání listí, trávy a travních odřezků. Hrábě Gardena jsou rozložitelné na dvě poloviny, což se hodí pro rychlé posbírání shrabaného listí nebo travního odpadu. Aby byla zajištěna dostatečná stabilita, jsou navíc opatřeny integrovanou hliníkovou trubkou. Díky systému GARDENA combisystem je možné hrábě nasadit na všechny násady z této řady, ať už na dřevěné nebo hliníkové. Podle výšky postavy Gardena doporučuje použít násadu délky 130 nebo 150 cm. Klíčové vlastnosti hrábí Gardena 3107-20Plastové hrábě pro rozsáhlé hrabání listí a travních odřezkůMají XXL pracovní šířku 77 cm a 30 hrotůHrábě lze rozdělit na 2 části a použít pro sběr shrabaného materiáluJe možné nasadit... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Hrábě plastové vějířové XXL vario Combisystem (966641601)

Zahradní nůžky GARDENA B/S

Zahradní nůžky GARDENA B/S
Detail

Broušené, nepřilnavé čepele z nerezové oceli·Ergonomicky tvarovaná rukojeť s měkkými komponenty·Jednoruční bezpečnostní zámek (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky GARDENA B/S

Guess joe single crew neck s/s xl

Guess joe single crew neck s/s xl
Detail

Guess joe single crew neck s/s xl (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Guess joe single crew neck s/s xl

Nike Nike Sportswear Club Mens T-S XL

Detail

Nike Nike Sportswear Club Mens T-S XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike Nike Sportswear Club Mens T-S XL

Puma ESS Logo Pants FL cl (s) XL

Detail

Puma ESS Logo Pants FL cl (s) XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Puma ESS Logo Pants FL cl (s) XL

Velkoplošný zavlažovač Gardena Comfort AquaContour Automatic

Velkoplošný zavlažovač Gardena Comfort AquaContour Automatic
Detail

Pomocí víceplošného zavlažovače Gardena AquaContour je možné zavlažovat zahrady podle jejich individuálních obrysů. Možnost nastavení 2 různých programů (např. pro trávník před a za domem). U každého je možné jej kdykoliv znovu vyvolat a použít. V každém programu je možné naprogramovat až 50 obrysových bodů. Displej krytý tenkou fólií je odolný vůči nečistotám a zajišťuje jednoduché naprogramování. Zavlažovací hlava s dlouhou životností a s tryskami z měkčeného plastu. Možnost nastavení variabilního zavlažovacího sektoru: 25 - 360 °. Nastavitelný dosah zavlažování: 2,5 - 9 m (2 bar) / 4 - 10,5 m (4 bar). Max. zavlažovaná plocha: 350 m². Dvě upevňovací lišty zajistí, aby byl tento mobilní zavlažovač i při výměně mezi dvěma různými travnatými plochami vždy umístěn na správné místo a zavlažoval přesně tam, kde má. Zavlažovač se dvěma hroty sloužícími k přidělání k upevňovací liště a posléze i k zemi. Lehce srozumitelný ovládací panel·Snadné programování·Max. zavlažovaná plocha: 350 m²·Zavlažovací hlava s tryskami z měkčeného plastu·2 upevňovací lišty a 2 hroty sloužící k upevnění do země Provoz nezávislý na elektrické síti. Potřebné jsou pouze 4x baterie C 1,5 V, obj.č. 652556. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Velkoplošný zavlažovač Gardena Comfort AquaContour Automatic

Kovový postřikovač GARDENA Comfort 18335-20

Kovový postřikovač GARDENA Comfort 18335-20
Detail

S ochranou proti mrazu·Sprchová hlavice otočná 200°·Prstenec z měkčeného plastu na hlavě (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kovový postřikovač GARDENA Comfort 18335-20

Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18319-20

Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18319-20
Detail

S ochranou proti mrazu·Zaostřený a aufgefacherter sprchový proud·Prstenec z měkčeného plastu na hlavě (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18319-20

Kovový postřikovač GARDENA Comfort 18334-20

Kovový postřikovač GARDENA Comfort 18334-20
Detail

S ochranou proti mrazu·Sprchová hlavice otočná 200°·Prstenec z měkčeného plastu na hlavě (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kovový postřikovač GARDENA Comfort 18334-20

Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18315-20

Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18315-20
Detail

Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18315-20 od výrobce GARDENA v kategorii zahradní stříkačky, zahradní postřikovače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní postřikovač GARDENA Comfort 18315-20

Čisticí postřikovač GARDENA Comfort 18303-20

Čisticí postřikovač GARDENA Comfort 18303-20
Detail

Čisticí postřikovač GARDENA Comfort 18303-20 od výrobce GARDENA v kategorii zahradní stříkačky, zahradní postřikovače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čisticí postřikovač GARDENA Comfort 18303-20

Gardena multifunkční sprcha Comfort 18315-20

Detail

Víceúčelová sprcha k pravidelnému zalévání pod jemným proudem s nastavením až do 5 tvarů. Volba síly a šíře vodního průtoku s ohledem na vaší potřebu v režimech Soft spray, Hard jet a Fine Mist. Gardena multifunkční sprcha Comfort 18315–20 má tvarovanou rukojeť pro větší pohodlí s tlačítkem pro regulaci toku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena multifunkční sprcha Comfort 18315-20

Gardena čisticí postřikovač Comfort 18303-20

Detail

Postřikovač k pravidelnému zalévání a práci na zahradě. Volba síly a šíře vodního průtoku s ohledem na vaší potřebu v režimech Hard jet, Flat spray nebo Fanned soft spray. Gardena čisticí postřikovač Comfort 18303–20 má i příjemně tvarovanou rukojeť s tlačítkem pro regulaci. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena čisticí postřikovač Comfort 18303-20

Gardena nůžky na trávu Comfort (8733)

Detail

Nůžky na trávu řady GARDENA Comfort umožňují snadné a přesné zastřihování okrajů trávníku. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se součástmi z měkčeného plastu. Umožňují snadné a přesné zastřihování okrajů trávníku (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena nůžky na trávu Comfort (8733)

Gardena hliníkové zahradní nůžky Comfort (967048501)

Gardena hliníkové zahradní nůžky Comfort  (967048501)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, ruční pohon, dvoučepelové, max. průměr střihu 25 mm, ergonomická rukojeť a zamykací systém, materiál čepele nerezová ocel, materiál rukojeti hliník Pokud máte zahrádku, tak víte, jak náročná práce na ní občas bývá, ale jestliže zavoláte na pomoc to pravé nářadí, všechno bude naprostá hračka. Nůžky na větve Gardena jsou vhodné pro stříhání větví do průměru 25 mm. Mají dvoučepelové neboli bypassové provedení, takže řez bude čistý a hladký bez zbytečných otlaků či drcení. Můžete se s nimi dát do stříhání větví přímo u kmene nebo ostříháte bylinky či trvalky. Pro stříhání bylinek nebo keříků se hodí jednoruční zahradnické nůžky na větve. Výrobce myslel také na zápěstí a prsty, na něž se během stříhání přenáší nejvíce zátěže, proto je součástí nůžek ergonomicky tvarovaná rukojeť. Pro čepel byla vybrána nerezová ocel, materiál rukojeti tvoří hliník. Ruční nůžky si okamžitě oblíbíte pro jejich nízkou hmotnost a jednoduché přenášení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena hliníkové zahradní nůžky Comfort (967048501)

Pánské tričko Pepe Jeans ORIGINAL BASIC S/S XL

Pánské tričko  Pepe Jeans ORIGINAL BASIC S/S  XL
Detail

Model měří 188 cm, váží 83 kg a má na sobě velikost L. Složení: 93% Bavlna + 7% Elastan (jeans-store.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko Pepe Jeans ORIGINAL BASIC S/S XL

Pánské tričko Pepe Jeans ORIGINAL BASIC L/S XL

Pánské tričko  Pepe Jeans ORIGINAL BASIC L/S  XL
Detail

Model měří 188 cm, váží 83 kg a má na sobě velikost L. Složení: 93% Bavlna + 7% Elastan (jeans-store.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko Pepe Jeans ORIGINAL BASIC L/S XL
Gardena Kruhový zavlažovač Vario s kolíkem Comfort (1949-20), Gardena Kruhový zavlažovač Vario se sáňkami Comfort (1948-20), Gardena Turbínový zavlažovač s kolíkem Comfort (8144-20), Gardena Nůžky na trávu Comfort, s násadou (12100-20), gardena 5000 5 comfort doprava zdarma, Gardena Zahradní nůžky B/S Classic (8854-20), matrace comfort b 1000, Gardena Sprcha pro záhonky Comfort (18319-20), Gardena Vřetenová sekačka 400 C Comfort (967302601), Gardena Sprcha pro citlivé rostliny Comfort (18321-20), Gardena Nůžky na větve 500 AL Comfort (8771-20), gardena cerpadlo do sudu comfort 4000 2 automatic 1742 20, M-Pets Comfort skládací textilní přepravka s kovovou konstrukcí XL (5415341003279), Mantys Softshellka Kaktusáci - Bull plemena, XL (S-0014-42-B), Mantys Softshellka Karkulka - Bull plemena, XL (S-0013-42-B), Mantys Softshellka Partyzán - Bull plemena, XL (S-0015-42-B), Surtep pro psa Travel Comfort vel. XL (SUR37024), MonPeri ECO Comfort vel. XL (46 ks) (8594169731445), Mantys Softshellka Pú - Bull plemena, XL (S-0002-42-B-1), Mantys Softshellka Panter - Bull plemena, XL (S-0003-42-B-1), Mantys Softshellka Jelínek - Bull plemena, XL (S-0006-42-B-1), Mantys Softshellka Kititi mititi - Bull plemena, XL (S-0012-42-B), Katadyn Vario (7612013149329), Diář 2023 denní B6 Vario - Lime s gumičkou, Diář 2023 týdenní B6 Vario - Lavender s gumičkou, Diář 2023 týdenní kapesní Vario - Leaves s gumičkou, Gardena výsuvný zadešťovač S 50 (970503201), Mantys Softshellka Na zahradu - Bull plemena, XL (S-0004-42-B-1), Semperit Comfort Life 165/80 R13 XL 87 T (03728600000), Profod Osuška Exclusive Comfort XL hnědá, 100 x 200 cm