Fondue sada nerezová spring andermatt 9 dílů (227727822)

Produkt Fondue sada nerezová spring andermatt 9 dílů (227727822) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fondue sada nerezová spring andermatt 9 dílů (227727822) upraviť a produkt hľadať znova.

Fondue sada nerezová Spring Andermatt 9 dílů (227727822)

Fondue sada nerezová Spring Andermatt 9 dílů (227727822)
Detail

Fondue pro 6 osob, materiál nádoby nerez, ohřev gelovým hořákem, 6 ks vidliček, možnost použít na sladké i slané varianty Sada fondue Fondue sada nerezová Spring Andermatt 9 dílů vám přináší nový způsob stolování s přáteli, či rodinou. Významné parametry fondue kompletu Spring Sada na fondue ve všech variantách - čokoládové, sýrové i masové či z ryb Rychlá a snadná příprava Gelový hořák udržuje optimální teplotu fondue Kovové vidlice pro 6 osob Zkuste také nové příchutě fondue Kromě drůbežího či vepřového masa vyzkoušejte třeba i zeleninu nebo krevety či ryby. Fondue set Fondue sada nerezová Spring Andermatt 9 dílů vám přináší nepřeberné kombinace chutí. Nalezněte chuť, která vám sedí a vyzkoušejte různé suroviny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fondue sada nerezová Spring Andermatt 9 dílů (227727822) , Orion fondue litina, 11 dílů

PROHOME - Fondue sada nerez

PROHOME - Fondue sada nerez
Detail

1xstojan pr.21cm,v20cm, 1xnádoba pr.18cm, v 9cm, 6x napichovací jehly 20cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Fondue sada nerez , Orion fondue litina 11 dílů (111176)

Mini fondue sada Gusta černá (227761732)

Mini fondue sada Gusta černá (227761732)
Detail

Fondue pro 2 osoby, materiál nádoby kamenina, ohřev čajovou svíčkou, 2 ks vidliček, možnost použít na sladké i slané varianty Sada fondue Mini fondue sada Gusta černá vnáší do vašeho domova nový způsob stolování s přáteli , či rodinou. Podstatné přednosti fondue setu GUSTA Keramická sada na čokoládové fondue Vidličky pro 2 osoby Rychlá a snadná příprava Čajová svíčka udržuje fondue při optimální teplotě Fondue tip pro labužníky Kromě samotné čokolády zkuste i různé dochucovadla, jako syrupy, či alkohol. Fondue set Mini fondue sada Gusta černá vám nabízí nepřeberné kombinace chutí. Vyzkoušejte variace surovin a vyberte si tu chuť, která vám sedne. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mini fondue sada Gusta černá (227761732) , Klarstein příslušenství vitair, sada 3 dílů, nerezová ocel, hliníková litina

Fondue sýrové Beka 9 dílů (227749070)

Fondue sýrové Beka 9 dílů (227749070)
Detail

Fondue pro 6 osob, materiál nádoby kamenina, ohřev gelovým hořákem, 6 ks vidliček, možnost použít na sladké i slané varianty Sada fondue Fondue sýrové Beka 9 dílů vám přináší švýcarský styl stolování s přítali, či rodinou. Zásadní přednosti fondue setu BEKA Kompletní sada na všechny druhy fondue. Jednoduchá a pohodlná příprava Gelový hořák udržuje ideální teplotu fondue Vidlice pro 6 osob Gurmánský fondue tip Kromě drůbežího či vepřového masa vyzkoušejte třeba i zeleninu nebo krevety či ryby. Fondue sada Fondue sýrové Beka 9 dílů vám nabízí nepřeberné množství kombinací chutí. Zkuste různé varianty surovin a nalezněte svou chuť. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fondue sýrové Beka 9 dílů (227749070) , Sada hrnců home profi, 9 dílů, tescoma

Kela Fondue sada nerez CAILIN 10ks KL-10968 (KL-10968)

Kela Fondue sada nerez CAILIN 10ks KL-10968 (KL-10968)
Detail

Fondue pro 6 osob, materiál nádoby ocel, ohřev gelovým hořákem, 6 ks vidliček, možnost použít na sladké i slané varianty Zazvonila u vás nečekaná návštěva? S fondue CAILIN vykouzlíte pohoštění během pár minut. Přidejte zeleninu a zdravá večeře je na stole. V mnoha rodinách už tradičně patří na slavnostní stůl set na přípravu fondue a provází tak oslavy narozenin či Silvestra. Lety prověřený německý výrobce Kela vám přináší skvělého společníka. Klíčové vlastnosti fondue CAILINSada CAILIN je z kvalitní německé nerezové oceliNádoba vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukčníhoSkvělý dárek i pro náročné hostiteleSet je vyrobený z nerezové oceli 18/10Vhodné pro přípravu masového i čokoládového fondue Zaveďte novou tradici10dílná sada CAILIN na přípravu fondue vám usnadní přípravu večeře či občerstvení, vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kela Fondue sada nerez CAILIN 10ks KL-10968 (KL-10968) , Banquet sada fondue lavender 6 ks

KELA Fondue sada 23 ks NATURA smalt / keramika / dřevo KL-61201

KELA Fondue sada 23 ks NATURA smalt / keramika / dřevo KL-61201
Detail

- Materiál: keramika, nerez,chrom,dřevo - atraktivní design - otočný stojan - 6 x fondue vidlička a lžička - precizní provedení německé značky KELA s dlouholetou tradicíParametry:Barva:černá/stříbrnámateriál:keramika (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako KELA Fondue sada 23 ks NATURA smalt / keramika / dřevo KL-61201 , Fototapeta xxl spring 360 x 254 cm, 8 dílů

Fondue litinové sada ALPEN modrá

Fondue litinové sada ALPEN modrá
Detail

- fondue z čistě přírodní litiny se smaltovaným povrchem - robustní materiál vysoce odolný proti korozi i velmi vysokým teplotám - nádoba na fondue je také skvělá pro použití na plotýnce jakéhokoliv sporáku i pro pečení nebo zapékání v troubě - vnitřní smaltovaný povrch je nepřilnavý, vysoce odolný proti odření a praskání a jelikož se potraviny nepřipalují, je také velmi nenáročný na údržbu - masivní postranní rukojeť usnadňuje manipulaci a servírování - stojánek a hořák z nerezové oceli - při správném zacházení je litina prakticky nezničitelná a z jejích dokolaných vlastností se ve Vaší kuchyni můžete těšit i po dlouhé generace - vhodné na všechny druhy sporáků i na indukci - vhodné do trouby až do 260°C - průměr pánve 21 cm , výška 7,5cm , objem 2,0 L - tloušťka 4mm - délka pánve 31cm - Výhody smaltovaného litinového nádobí: - Excelentní tepelná vodivost - Úspornější a rychlejší příprava pokrmů - Odolné proti korozi - Dlouhotrvající nepřilnavý vnitřní povrch - Snadno omyvatelný - Zintenzivňuje chuť připravovaných pokrmů - Teplotní odolnost až do 260°C - Udržuje teplotu i po skončení vaření - Komplexní použití na všech druzích sporáků i v troubě - Neobsahuje žádné škodlivé látky - Dlouhá životnost (patro.cz)

Podobné produkty ako Fondue litinové sada ALPEN modrá , Lamart sada fondue 11ks typia lt7008 (41001998)

LAMART LT7031 SADA FONDUE 10KS SIERS

LAMART LT7031 SADA FONDUE 10KS SIERS
Detail

Nerezové fondue jsou výborné pro přípravu a stylové servírování nejen masových fondue Sada obsahuje: nerezovou varnou nádobu, 6 vidliček v barevném provedení, držák vidliček, stojan a hořák Vyrobeno z prvotřídní oceli Snadná údržba a čištění Materiál: nerez Barva: nerez Rozměr: 16cm (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT7031 SADA FONDUE 10KS SIERS , Lamart sada fondue 23ks carne lt7007 (lt7007)

LAMART LT7007 SADA FONDUE 23KS CARNE

LAMART LT7007 SADA FONDUE 23KS CARNE
Detail

Fondue 23 ks Nerezovo/smaltové fondue jsou výborné pro přípravu a stylové servírování nejen masových fondue Sada obsahuje: Nerezovou/smaltovou nádobu 6 keramických misek 6 lžiček a vidliček v barevném provedení Poklička a držák vidliček Otočný stojan a hořák Vyrobeno z prvotřídní oceli, kvalitního smaltu a odolné keramiky Snadná údržba a čištění Průměr 14 cm - nádoba Rozměr: 35,2 x 35,2 x 21 cm Materiál: nerez / smalt / plast Barva bílá (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT7007 SADA FONDUE 23KS CARNE , Lamart sada fondue 10ks siers lt7031 (lt7031)

Fondue litinové sada červená - CS Solingen

Fondue litinové sada červená - CS Solingen
Detail

Fondue litinové sada červená konzumujte fondue z čistě přírodní litiny se smaltovaným povrchem robustní materiál vysoce odolný proti korozi i velmi vysokým teplotám nádoba na fondue je také skvělá pro použití na plotýnce jakéhokoliv sporáku i pro pečení nebo zapékání v troubě vnitřní smaltovaný povrch je nepřilnavý, vysoce odolný proti odření a praskání a jelikož se potraviny nepřipalují, je také velmi nenáročný na údržbu masivní postranní rukojeť usnadňuje manipulaci a servírování stojánek a hořák z nerezové oceli Při správném zacházení je litina prakticky nezničitelná a z jejích dokolaných vlastností se ve vaší kuchyni můžete těšit i po dlouhé generace. Nádobí je vhodné na všechny druhy sporáků i na indukci, také je vhodné do trouby až do 260°C. Výhody smaltovaného litinového nádobí: Excelentní tepelná vodivost Úspornější a rychlejší příprava pokrmů Odolné proti korozi Dlouhotrvající nepřilnavý vnitřní povrch Snadno omyvatelný Zintenzivňuje chuť připravovaných pokrmů Energeticky úsporná distribuce tepla a dlouhá akumulace tepla Teplotní odolnost až do 260°C Udržuje teplotu i po skončení vaření Komplexní použití na všech druzích sporáků i v troubě Neobsahuje žádné škodlivé látky Dlouhá životnost Materiál vyrobeno z vysoce kvalitní litiny se smaltem a nerezu tloušťka materiálu 4 mm PFOA Free Hmotnost: 4,8 kg Fondue sada obsahuje: 6 vidliček fondue hořák stojan hrnec na fondue Ø 21 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Fondue litinové sada červená - CS Solingen , Fondue sady

LT7031 SADA FONDUE 10KS SIERS LAMART

Detail

LT7031 SADA FONDUE 10KS SIERS LAMART Stylové a praktické fondue Nerezové fondue je ideální pro přípravu a servírování různých typů fondue, nejen masových. Kompletní sada pro fondue Sada obsahuje vše, co potřebujete pro přípravu fondue: Nerezovou varnou nádobu 6 barevných vidliček Držák vidliček Stojan Hořák Kvalitní materiál a snadná údržba Vyrobeno z prvotřídní nerezové oceli pro dlouhou životnost. Snadná údržba a čištění. Technické specifikace Materiál: nerezová ocel Barva: nerez Rozměr: 16 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7031 SADA FONDUE 10KS SIERS LAMART , Wrc rozšiřující sada traťových dílů (8410788912044)

Lamart Sada fondue 10 ks LT7031 SIERS

Detail

Sada na fondue LT7031 od značky Lamart je vhodná nejen k tavení sýra pro přípravu masových pochutin, ale také k rozehřátí čokolády na sladké mlsání. Nerezová mísa je výborná k rovnoměrnému rozehřátí a silný hořák zajistí, že se sýr či čokoláda perfektně roztaví. Vyrobeno z prvotřídní nerezové oceli. Sada obsahuje nerezovou nádobu, 6 vidliček s držákem. stojan a hořák. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada fondue 10 ks LT7031 SIERS , Tescoma sada nádobí harmony, 8 dílů

Lamart Sada fondue 11 ks LT7008 TYPIA

Detail

Nerezové fondue je výborné pro přípravu a stylové servírování nejen masových fondue. Uspořádejte hostinu s tímto vynikajícím desertem který si bude každý pochvalovat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada fondue 11 ks LT7008 TYPIA , Tescoma sada nádobí delight 8 dílů

Lamart Sada Fondue 23ks Carne LT7007 (LT7007)

Lamart Sada Fondue 23ks Carne LT7007 (LT7007)
Detail

Fondue pro 6 osob, materiál nádoby nerez, ohřev gelovým hořákem, 6 ks vidliček, určeno primárně na slané varianty Připravte si doma lahodné masové fondue s omáčkami a dipy dle vaší chuti. Vyzkoušejte jedinečný desert z vaší oblíbené čokolády nebo si pochutnejte na krémovém sýru s křupavým pečivem. S kvalitní a stylovou sadou Fondue Lamart LT7007 snadno a jednoduše naservírujete pokrmy, na kterých si zaručeně smlsnete.Prvotřídní Fondue Set nabízí elegantní a praktické příslušenství. Využít můžete až 6 keramických misek, 6 vidliček a lžiček v barevném provedení. Samozřejmostí je otočný stojan, hořák, poklička a držák vidliček. Objemná varná nádoba se snadno čistí a udržuje. Připravte královské pohoštění pro celou rodinu nebo potěšte návštěvu netradičním občerstvením!Parametry a specifikace:Sada obsahuje:Nerezovou/smaltovou nádobu6 keramických misek6 lžiček a vidliček v barevném provedeníPokličku a držák vidličekOtočný stojan a hořákPrůměr nádoby: (alza.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada Fondue 23ks Carne LT7007 (LT7007) , Tescoma sada nádobí smartcover, 8 dílů

Lamart Sada fondue 10ks SIERS LT7031 (LT7031)

Lamart Sada fondue 10ks SIERS LT7031 (LT7031)
Detail

Fondue pro 6 osob, materiál nádoby nerez, ohřev gelovým hořákem, 6 ks vidliček Nerezové fondue jsou výborné pro přípravu a stylové servírování nejen masových fondue Sada obsahuje: nerezovou varnou nádobu, 6 vidliček v barevném provedení, držák vidliček, stojan a hořák Vyrobeno z prvotřídní oceli Snadná údržba a čištění Materiál: nerez Barva: nerez Rozměr: 16cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada fondue 10ks SIERS LT7031 (LT7031) , Banquet 2dílná snídaňová sada spring, 430 ml

Lamart Sada Fondue 11ks Typia LT7008 (41001998)

Lamart Sada Fondue 11ks Typia LT7008 (41001998)
Detail

Fondue pro 6 osob, materiál nádoby nerez, ohřev gelovým hořákem, 6 ks vidliček, určeno primárně na slané varianty Připravte si doma skvělé masové fondue s omáčkami a dipy dle vaší chuti. Vyzkoušejte jedinečný desert z vaší oblíbené čokolády nebo si pochutnejte na krémovém sýru s křupavým pečivem. S kvalitní sadou Fondue Lamart LT7008 snadno a jednoduše připravíte stylově naservírované pokrmy, na kterých si zaručeně smlsnete.Nerezový Fondue Set z prvotřídní oceli je rovněž vybaven praktickým příslušenstvím. V balení naleznete stojan s hořákem, pokličku a 6 barevných vidliček. Objemná varná nádoba se snadno čistí a udržuje. Připravte pohoštění pro celou rodinu nebo potěšte návštěvu netradičním občerstvením!Parametry a specifikace:Sada obsahuje:Nerezovou varnou nádobu6 vidliček v barevném provedeníPokličku a držák vidličekStojan a hořákPrůměr nádoby:20 cmVlastnosti:Vyrobeno z prvotřídní oceliSnadná údržba a čištěníRozměry:21 x 21 x 20 cmBarva:Nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada Fondue 11ks Typia LT7008 (41001998) , Dřevěná stavebnice troxi - sada 46 dílů (708828931000)

Lamart Sada fondue 10 ks LT7031 SIERS - rozbaleno

Detail

Sada na fondue LT7031 od značky Lamart je vhodná nejen k tavení sýra pro přípravu masových pochutin, ale také k rozehřátí čokolády na sladké mlsání. Nerezová mísa je výborná k rovnoměrnému rozehřátí a silný hořák zajistí, že se sýr či čokoláda perfektně roztaví. Vyrobeno z prvotřídní nerezové oceli. Sada obsahuje nerezovou nádobu, 6 vidliček s držákem. stojan a hořák. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada fondue 10 ks LT7031 SIERS - rozbaleno , Tescoma sada nádobí harmony, 8 dílů (8595028406542)

Lamart Sada fondue 11 ks LT7008 TYPIA - zánovní

Detail

Nerezové fondue je výborné pro přípravu a stylové servírování nejen masových fondue. Uspořádejte hostinu s tímto vynikajícím desertem který si bude každý pochvalovat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamart Sada fondue 11 ks LT7008 TYPIA - zánovní , Dřevěná stavebnice troxi - sada 106 dílů (708828930997)

BANQUET Sada fondue na čokoládu 6ks COLLEZIONE BIANCA A02678 (A02678)

BANQUET Sada fondue na čokoládu 6ks COLLEZIONE BIANCA A02678 (A02678)
Detail

Fondue pro 4 osoby, materiál nádoby keramika, ohřev čajovou svíčkou, 4 ks vidliček, určeno primárně na čokoládu Máte rádi okamžiky, kdy se sejdete u jednoho stolu s rodinou či přáteli? Zpříjemněte si tyto chvíle lahodnou čokoládou díky krásné sadě na čokoládové fondue. Set obsahuje jednu keramickou misku se stojánkem a držákem na čajovou svíčku, dále 4 nerezové vidličky s bambusovou rukojetí k pohodlnému namáčení ovoce do čokolády. Vše v jemném bílém designu. Sladká zábava teď může vypuknout i u vás doma.Klíčové vlastnostiŠestidílná sada na čokoládové fondueKeramická miska se stojánkem a držákem na svíčku4 nerezovo-plastové vidličky k namáčeníDecentní bílý designObsah balení:keramická miska - průměr 10,5 cm, výška 8 cmstojánek s držákem na čajovou svíčku4 vidličky - délka 17,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada fondue na čokoládu 6ks COLLEZIONE BIANCA A02678 (A02678) , Compass popruhy sada 5 dílů green (02241)

Summittackle nerezova hrazda na 2 pruty výsuvná zadní

Summittackle nerezova hrazda na 2 pruty výsuvná zadní
Detail

Vyrábí se ve Velké Británii z vysoce kvalitní nerezové oceli podle našich vlastních přísných norem. Jsou plně nastavitelné a vyznačují se naším charakteristickým designem Colosseum spolu s chytře navrženou vnitřní částí, která zabraňuje kroucení a zajišťuje, že můžete hrazdy po nastavení pevně uzamknout. Ergonomický šroub umožňuje snadné vysunutí a zasunutí hrazd tak, aby vyhovovaly vaší rybářské situaci, ať už jsou všechny pruty těsně na jednom místě, nebo rozprostřené. Naše hrazdy jsou důkazem precizního inženýrství a jsou pečlivě vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Tyto hrazdy jsou vyrobeny tak, aby odolaly náročným podmínkám rybolovu a splňovaly nejvyšší technické standardy zaručující dlouhou životnost a výkon. Šrouby lze dotáhnout ručně nebo pomocí našeho příslušenství Easy-tight key, které je ideální do vlhkého počasí. Vlastnosti hrazd: Vynikající aretace pomocí našich šroubů pro zaručené nulové zkroucení. Výrazný design Colosseum. Kompatibilní s celou naší řadou z nerezové oceli. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli pro nejvyšší pevnost a odolnost. Lze použít s naším klíčem Easy-tight pro snadné uzamčení šroubů. Pružina odolná proti otřesům. Výsuvná hrazda na 2 pruty přední: 15 – 23 cm Výsuvná hrazda na 2 pruty zadní: 13 – 18 cm Výsuvná hrazda na 3 pruty přední: 25 – 40 cm Výsuvná hrazda na 3 pruty zadní: 23 – 38 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Summittackle nerezova hrazda na 2 pruty výsuvná zadní , Tescoma ambition 716410 sada nádobí 10 dílů

Schardt Ekonomická sada Spring

Schardt Ekonomická sada Spring
Detail

Podrobnosti o produktu: Vyrobeno v Německu Schardt jako vítěz testu udržitelný závazek Kombinovaná dětská postel 70 x 140 cm Podrobnosti o produktu: Kulatý lamelový rošt Se 3 posuvnými příčkami Lamelový rám lze nastavit do 3 poloh Přestavitelná na Junior postel pomocí samostatně dostupných přestavitelných bočnic Rozměry a hmotnost: Rozměry: délka: 144 cm, šířka: 77 cm, výška: 80 cm Rozměry matrace: délka: 140 cm, šířka: 70 cm Rozměry přestavitelných bočnic: Délka: 140 cm Maximální zatížení: 15 kg Material & care: Základna: bílý dekor s vložkou Boathouse Pine Kruhové zábradlí: masivní bukové dřevo, lakované bílou barvou Lamelový rám: masivní bukové dřevo Přebalovací pult s přebalovací deskou Podrobnosti o produktu: 1 otevřená přihrádka 1 police Přebalovací jednotka je součástí dodávky Rozměry a hmotnost: Rozměry: Výška: 94 cm, šířka: 100 cm, hloubka: 42,5/67,5 cm. Výška přebalovacího pultu: 86 cm Materiál a péče: Dětská postýlka je vyrobena z kvalitního materiálu: Tělo: bílý dekor Dvířka: bílý dekor s vložkou Borovice Boathouse Součástí dodávky je: Součástí dodávky je kombinovaná postýlka Přebalovací pult s přebalovací deskou Upozornění : Matrace a dekorace nejsou součástí dodávky. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Schardt Ekonomická sada Spring , Banquet sada fondue na čokoládu 6ks collezione bianca a02678 (a02678)

Zfish vidlička nerezova stainless steel bank stick - 30-50 cm

Zfish vidlička nerezova stainless steel bank stick - 30-50 cm
Detail

Zajistí stabilní uložení vašich prutů a snadné zapíchnutí i ve špatném terénu. Absolutně bezkonkurenční výrobek ve své cenové kategorii. Skvěle vymyšlený bajonetový zámek, který umožňuje pohodlné a snadné nastavení délky vidličky. Dostupná provedení: 30-50 cm 50-90 cm 70-120 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Zfish vidlička nerezova stainless steel bank stick - 30-50 cm , Banquet čajová sada spring 400 + 220 ml (60334951)

Nikidom Sada odznáčků Roller Pins Spring

Detail

Sada 3 vyměnitelných odznáčků ke školním taškám Nikidom Roller a Nikidom Roller XL. Odznáčky se vkládají do otvorů v plastovém předním krytu Rolleru. Udělejte z vašeho Rolleru unikátní kousek! Odlište se od ostatních pomocí těchto vyměnitelných odznáčků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Nikidom Sada odznáčků Roller Pins Spring , Rubbabu trojúhelník vzdělávací hra - 9 dílů (8904001204738)

LAICA Tap filtr VENEZIA + HYDROSMART filtr + nerezova´ la´hev 0,5l. (RK50A01)

LAICA Tap filtr VENEZIA + HYDROSMART filtr + nerezova´ la´hev 0,5l. (RK50A01)
Detail

Filtr na vodu , kapacita filtru: 900 L / 3 měsíce přefiltrované vody, Automatické notifikace o výměně filtru pomocí bezplatné aplikace "LAICA Home Wellness", Ruční ukazatel životnosti filtru, Přepínání mezi 3 pozicemi (filtrovaná voda, nefiltrovaná voda v podobě sprchy, nefiltrovaná voda v podobě plynulého proudu). Balení: filtrační zařízení VENEZIA, 1 x HYDROSMART filtr, 5 adaptérů pro montáž. LAICA Tap filtr VENEZIA + HYDROSMART filtr + nerezová lahev 0,5 l Bateriový filtr LAICA Tap je určen k odstranění chlóru, chlorových organických rozpouštědel, herbicidů a chlorových pesticidů, písku, rzi a suspendovaných částic z kohoutkové vody. Je skvělý pro osoby citlivé na chlór a zlepšuje chuť vody. Jednoduchá instalace filtru LAICA Tap VENEZIAFiltr na vodu LAICA Tap filtr VENEZIA se instaluje přímo na baterii a nabízí tři režimy, které se jednoduše přepínají: filtrovaná voda, nefiltrovaná voda v podobě sprchy a nefiltrovaná... (alza.cz)

Podobné produkty ako LAICA Tap filtr VENEZIA + HYDROSMART filtr + nerezova´ la´hev 0,5l. (RK50A01) , Dřevěná stavebnice buko - sada 3v1 137 dílů (708828930867)

Banquet 2dílná snídaňová sada SPRING, 430 ml

Banquet 2dílná snídaňová sada SPRING, 430 ml
Detail

Keramický šálek s talířkem si nejlépe užijete s dobrou kávou a nadýchaným sladkým dezertem. Bude nedílnou součástí všech holčičích sedánků i odpoledních káv s rodinou.Rozměry:šálek – průměr 10,5 cm, výška 9 cmtácek – 14,6 x 25 cm, výška 3 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet 2dílná snídaňová sada SPRING, 430 ml , Kayser sada náhradních dílů pro šlehače standard (5058001)

Sada na čaj SPRING Tea For One

Sada na čaj SPRING Tea For One
Detail

Čajová sada obsahující konvičku, šálek a podšálek v jednom je jako stvořená pro servírování čaje milým návštěvám. Je opatřena nádherným dekorem lučního kvítí a vykouzlí příjemnou atmosféru při každé příležitosti. Materiál: keramika Objem konvičky: 400 ml Objem šálku: 220 ml Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Sada na čaj SPRING Tea For One , Small foot dopravní značky sada 25 dílů (4020972117366)

Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Xiaomi Redmi Note 9

Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Xiaomi Redmi Note 9
Detail

Flipové pouzdro dodá vašemu telefonu originální vzhled. Flipové pouzdro chrání telefon po všech stranách včetně dipleje telefonu. Uvnitř naleznete kapsy pro kreditní karty nebo hotovost. (isaprio.cz)

Podobné produkty ako Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Xiaomi Redmi Note 9 , Kayser sada náhradních dílů pro šlehače inoxcreamer (5056001)

Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Honor 50 / Nova 9

Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Honor 50 / Nova 9
Detail

Flipové pouzdro dodá vašemu telefonu originální vzhled. Flipové pouzdro chrání telefon po všech stranách včetně dipleje telefonu. Uvnitř naleznete kapsy pro kreditní karty nebo hotovost. (isaprio.cz)

Podobné produkty ako Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Honor 50 / Nova 9 , Tescoma cokoladove fondue delicia

BOND No. 9 Spring Fling EdP 100 ml (0888874006027)

BOND No. 9 Spring Fling EdP 100 ml (0888874006027)
Detail

Parfémovaná voda - dámská, květinová vůně, objem 100 ml Přáli byste si mít parfémovanou vodu, kterou vám vaše okolí bude jen chválit? BOND No. 9 Spring Fling EdP 100 ml poskytuje osobitou vůni pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní složkou květinová příměs, pro kterou jsou specifické tóny fialky, jasmínu nebo růží. Tato parfémovaná voda se ujme především v letním období. BOND No. 9 Spring Fling EdP 100 ml pochází z Ameriky. Hlavní přednosti parfémované vody BOND No. 9 Spring Fling EdP 100 ml Parfémovaná voda vhodná pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Originálně je tato parfémovaná voda z Ameriky Balení s objemem 100 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako BOND No. 9 Spring Fling EdP 100 ml (0888874006027) , Klarstein maischfest, sladový kotel, 5 dílů, 1500w / 3000w, 25l, dotykový lcd, nerezová ocel

BANQUET Čajová sada SPRING 400 + 220 ml (60334951)

BANQUET Čajová sada SPRING 400 + 220 ml (60334951)
Detail

Šálek s podšálkem keramika, objem 220 ml, vhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Čajová sada SPRING 400 + 220 ml (60334951) , Verk 15794 sada nářadí v kufříku 15 dílů (2004)

Sada suchých pastelů Sennelier 6ks polovičních, Spring Countryside

Detail

Extra měkké suché pastely vysoké kvality od francouzského výrobce Sennelier. Dobře se roztírají, nabízí skvělou světlostálost. Pro uzavření doporučujeme použití fixativu. Limitovaná edice. sada 6 pastelů poloviční velikosti pastely nabízíme i jednotlivě pro následné dokoupení oblíbených odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada suchých pastelů Sennelier 6ks polovičních, Spring Countryside

Aurora Deciduous Spring dárková sada pro ženy 100 ml

Aurora Deciduous Spring dárková sada pro ženy 100 ml
Detail

Aurora Deciduous Spring, 100 ml, Parfémované vody pro ženy, Jak svůdná umí být vůně orientu, vám odhalí dámská parfémovaná voda Aurora Deciduous Spring. Tajuplnost a špetka záhady, kterou vyzařuje, vás okamžitě zaujme a nenechá klidným ani vaše okolí. citrusová vůně květinová vůně dřevitá vůně ocení ji žena s romantickou duší Sada obsahuje: Aurora Deciduous Spring dárková sada 100 ml Aurora Deciduous Spring dárková sada 8 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Aurora Deciduous Spring dárková sada pro ženy 100 ml

Sada mini váz HAMMERSHOI SPRING Kähler 3 ks bílé

Sada mini váz HAMMERSHOI SPRING Kähler 3 ks bílé
Detail

Hlavní výhody: porcelánové miniaturní vázičky s velikonoční tematikou ručně malováno vodovými barvami poetický a autentický vzhled rozzáří prostřený stůl a vytvoří jarní atmosféru součástí velikonoční porcelánové kolekce HAMMERSHOI SPRING V sadě: 3x mini váza Dodatečné informace: rozměry: 6 x 7 cm, 6,5 x 6 cm, 8,5 x 5 design: Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada mini váz HAMMERSHOI SPRING Kähler 3 ks bílé

Sada mini váz HAMMERSHOI SPRING Kähler 3 ks bílé

Sada mini váz HAMMERSHOI SPRING Kähler 3 ks bílé
Detail

Hlavní výhody: porcelánové miniaturní vázičky s velikonoční tematikou ručně malováno vodovými barvami poetický a autentický vzhled rozzáří prostřený stůl a vytvoří jarní atmosféru součástí velikonoční porcelánové kolekce HAMMERSHOI SPRING V sadě: 3x mini váza Dodatečné informace: rozměry: 6 x 7 cm, 6,5 x 6 cm, 8,5 x 5 design: Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada mini váz HAMMERSHOI SPRING Kähler 3 ks bílé

Sada podšálků Bonna Spring Gourmet ⌀ 16 cm 6-pack

Sada podšálků Bonna Spring Gourmet ⌀ 16 cm 6-pack
Detail

Sada podšálků z kolekce Bonna. Model vyroben z porcelánu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sada podšálků Bonna Spring Gourmet ⌀ 16 cm 6-pack

Fondue PRINCESS 1,5l

Detail

NakupteFondue PRINCESS 1,5lz kategorieBílá technika > Kuchyň > Fondueza1225.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fondue PRINCESS 1,5l

Fondue NEDIS FCFO110EBK6

Fondue NEDIS FCFO110EBK6
Detail

Fondue NEDIS FCFO110EBK6 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fondue NEDIS FCFO110EBK6

Fondue Set LotusGrill

Fondue Set LotusGrill
Detail

Sada Lotusgrill Fondue určená pro grily na dřevěné uhlí Lotus s průměrem grilovacího roštu 35 cmSada umožňuje grilování masa, zeleniny a ryb na smaltované grilovací desce a zároveň přípravu přípravu omáček ve fondue misceIdeální společník pro trávení večerů s přáteliNení určený pro LotusGrill XL!Sada obsahuje:Nerezovou mísu na fondue vhodnou do myčkySmaltovanou ocelovou grilovací desku (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Fondue Set LotusGrill

DOMO DO706F fondue

DOMO DO706F fondue
Detail

Svíčky na fondue? S tímo elektrickým fondue už nejsou potřeba, můžete si tak dopřát chvíle až s 8 přáteli v naprostém pohodlí. V balení také naleznete 8 nerezových vidliček s barevným odlišením. Nastavitelný termostat v rozmezí 0 °C - 205 °C (+/- 20 °C) udržuje stále stejnou nastavenou teplotu.Nerezová miska je vhodná i pro mytí v myčce nádobí.Kapacita: 1,4 l (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO706F fondue

Bond No. 9 Spring Fling parfémovaná voda pro ženy 100 ml

Bond No. 9 Spring Fling parfémovaná voda pro ženy 100 ml
Detail

Bond No. 9 Spring Fling, 100 ml, Parfémované vody pro ženy, Každá žena si zaslouží pugét nádherných květin. Parfémovaná voda Bond No. 9 Spring Fling je jako kytice uvázaná z těch nejkrásnějších květinových tónů, které dohromady tvoří spojení plné smyslnosti a ženskosti s kapkou romantiky. květinová vůně podtrhne smyslnost každé ženy svěží vůně, ideální do teplého počasí (notino.cz)

Podobné produkty ako Bond No. 9 Spring Fling parfémovaná voda pro ženy 100 ml

Tognana Sada sklenic 3 ks 340 ml GOLF SPRING (N3585D8M069)

Tognana Sada sklenic 3 ks 340 ml GOLF SPRING (N3585D8M069)
Detail

Sklenice - na vodu / nealko, nízké, 3 kusy v balení, objem sklenice 340 ml, materiál sklo, vhodné do myčky Zásadní vlastnosti sklenice Tognana Sada sklenic 3 ks 340 ml GOLF SPRING Sklenice Tognana pro vychutnávání vašeho oblíbeného nápoje Nízká sklenice s objemem 340 ml Materiálem je sklo Jedná-li se o barvu, ta je u sklenice Tognana oranžová, zelená a žlutá Nevadí jí mytí v myčce Uvnitř balení se nachází 3 sklenice (alza.cz)

Podobné produkty ako Tognana Sada sklenic 3 ks 340 ml GOLF SPRING (N3585D8M069)

Sada příslušenství na líčení Danielle Beauty Spring Floral 7-pack

Sada příslušenství na líčení Danielle Beauty Spring Floral 7-pack
Detail

Sada příslušenství na líčení z kolekce Danielle Beauty. Model vyroben z umělohmotného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sada příslušenství na líčení Danielle Beauty Spring Floral 7-pack

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara Chocolate Fondue voděodolná řasenka Chocolate Fondue 8 ml

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara Chocolate Fondue voděodolná řasenka Chocolate Fondue 8 ml
Detail

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara Chocolate Fondue, 8 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: nerozmazává se má intenzivní barvu úžasně natočí řasy má dlouhotrvající efekt Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara Chocolate Fondue voděodolná řasenka Chocolate Fondue 8 ml

Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Note 9S

Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Note 9S
Detail

Flipové pouzdro dodá vašemu telefonu originální vzhled. Flipové pouzdro chrání telefon po všech stranách včetně dipleje telefonu. Uvnitř naleznete kapsy pro kreditní karty nebo hotovost. (isaprio.cz)

Podobné produkty ako Flipové pouzdro iSaprio - Spring Flowers - Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Note 9S

Tescoma Čokoládové fondue DELÍCIA

Detail

Čokoládové fondue DELÍCIA je vynikající pro přípravu ovocného čokoládového fondue, namáčení cukroví v čokoládě, nalévání čokolády do formiček a zdobení rozpuštěnou polevou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Čokoládové fondue DELÍCIA

Fondue LAMART LT7008 Typia

Fondue LAMART LT7008 Typia
Detail

Fondue LAMART LT7008 TYPIA sada (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fondue LAMART LT7008 Typia

Tescoma čokoládové fondue DELÍCIA

Tescoma čokoládové fondue DELÍCIA
Detail

Čerstvé ovoce máčené v rozpuštěné horké čokoládě, to je zaručený recept na skvělé pohoštění při každé rodinné oslavě a dětské party.   V čem je čokoládové fondue DELÍCIA výjimečné?   V elektrickém čokoládovém fondue DELÍCIA připravíte snadno a rychle lahodné fondue z bílé, hořké nebo mléčné čokolády. Pak stačí naporcovat jahody, banán, hroznové víno nebo mandarinku a připravené ovoce můžete v horké čokoládě namáčet a pochutnávat si. Oproti původnímu keramickému fondue, ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue DELÍCIA celou řadu výhod.  Na rozdíl od keramického například v elektrickém fondue nehrozí, že by rozpuštěná čokoláda v misce vyschla, nebo se dokonce připálila.   Přístroj má 2 stupně zahřívání: stupeň s vyšší teplotou 60 °C slouží pro rychlé rozpouštění čokolády.   stupeň s nižší teplotou 40 °C slouží pro uchování čokolády v rozpuštěném stavu během podávání.    Používání elektrického čokoládového fondue je naprosto bezpečné, riziko opaření při přípravě ani podávání fondue nehrozí. Pořádání fondue party se mohou bez obav plně zúčastnit i děti.  Miska s antiadhezním povlakem na rozpouštění čokoládového fondue je opatřena přenášecí rukojetí s nálevkou. Rozpuštěnou čokoládou můžete díky tomu kdykoliv bezpečně přenést a pohodlně dekorovat moučníky nebo plnit silikonové formičky při výrobě čokoládových pamlsků.   Jaké má čokoládové fondue DELÍCIA další výhody?    6 fondue vidliček můžete během podávání odložit na okraj misky   s ochranným víčkem pro uchování nespotřebované čokolády v lednici   vidličky se neztratí, skladují se v misce uzavřené víčkem vložené v přístroji   Materiál: vyrobeno z kvalitního odolného plastu, kovová miska s prvotřídním antiadhezním povlakem.  Údržba: víčko, rozpouštěcí miska, rukojeť a fondue vidličky vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma čokoládové fondue DELÍCIA

Fondue LAMART LT7031 Siers

Fondue LAMART LT7031 Siers
Detail

Fondue LAMART LT7031 SIERS sada (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fondue LAMART LT7031 Siers

Fondue LAMART LT7007 Carne

Fondue LAMART LT7007 Carne
Detail

Fondue LAMART LT7007 CARNE sada (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fondue LAMART LT7007 Carne

Severin fondue FO 2471

Detail

Fondue s elektrickým ohřevem pro 8 osob a s přídavným talířem na palačinky. Severin FO 2471 disponuje nerezovou nádobou a 8 vidličkami, které jsou barevně označené. Vhodné pro přípravu sýrových, čokoládových nebo klasických olejových fondue. (mall.cz)

Podobné produkty ako Severin fondue FO 2471
Orion Fondue litina, 11 dílů , ORION Fondue litina 11 dílů (111176), Klarstein Příslušenství VitAir, sada 3 dílů, nerezová ocel, hliníková litina, Sada hrnců HOME PROFI, 9 dílů, Tescoma, Banquet Sada fondue LAVENDER 6 ks, Fototapeta XXL Spring 360 x 254 cm, 8 dílů, Lamart Sada Fondue 11ks Typia LT7008 (41001998), Lamart Sada Fondue 23ks Carne LT7007 (LT7007), Lamart Sada fondue 10ks SIERS LT7031 (LT7031), fondue sady, WRC Rozšiřující sada traťových dílů (8410788912044), Tescoma Sada nádobí HARMONY, 8 dílů, Tescoma sada nádobí DELIGHT 8 dílů, Tescoma Sada nádobí SmartCOVER, 8 dílů, Banquet 2dílná snídaňová sada SPRING, 430 ml, Dřevěná stavebnice Troxi - Sada 46 dílů (708828931000), TESCOMA Sada nádobí HARMONY, 8 dílů (8595028406542), Dřevěná stavebnice Troxi - Sada 106 dílů (708828930997), COMPASS Popruhy sada 5 dílů GREEN (02241), Tescoma Ambition 716410 Sada nádobí 10 dílů, BANQUET Sada fondue na čokoládu 6ks COLLEZIONE BIANCA A02678 (A02678), BANQUET Čajová sada SPRING 400 + 220 ml (60334951), Rubbabu Trojúhelník vzdělávací hra - 9 dílů (8904001204738), Dřevěná stavebnice Buko - Sada 3V1 137 dílů (708828930867), Kayser Sada náhradních dílů pro šlehače Standard (5058001), Small Foot Dopravní značky sada 25 dílů (4020972117366), Kayser Sada náhradních dílů pro šlehače Inoxcreamer (5056001), tescoma cokoladove fondue delicia, Klarstein Maischfest, sladový kotel, 5 dílů, 1500W / 3000W, 25l, dotykový LCD, nerezová ocel, Verk 15794 Sada nářadí v kufříku 15 dílů (2004)