Fiskars set dvou nožů norr 1016471

Produkt Fiskars set dvou nožů norr 1016471 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars set dvou nožů norr 1016471 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Set dvou nožů Norr 1016471

Detail

Sada dvou nožů Fiskars 1016471 z řady Nor s dřevěnou rukojetí. Obsahuje malý lehký okrajovací nůž s rovnou čepelí a velký kuchařský nůž s vysokou silnou čepelí všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set dvou nožů Norr 1016471 , Ostřič seker a nožů fiskars solid 1026797

Fiskars Set nožů FUNCTIONAL FORM malé

Detail

Set FUNCTIONAL FORM značky Fiskars obsahuje tři nože – okrajovací, snídaňový a steakový. Mají moderní design, ostrou čepel a rukojeť s neklouzavým povrchem. Hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set nožů FUNCTIONAL FORM malé , Ostřič nožů a seker fiskars xsharp 120740

Fiskars Set nožů ESSENTIAL na zeleninu 3 ks

Detail

Set ESSENTIAL značky Fiskars obsahuje 3 nože na krájení zeleniny – loupací, okrajovací a snídaňový nůž. Jsou vyrobeny z velice kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze je mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set nožů ESSENTIAL na zeleninu 3 ks , Kellermann set dvou safírových pilníků sb 944836 (4007669007292)

Porcovací vidlice Norr Fiskars

Porcovací vidlice Norr Fiskars
Detail

Porcovací vidlice je ideálním pomocníkem při krájení masa. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Kuchyňské náčiní z řady Norr je zástupcem nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Náčiní se velmi pohodlně drží a je perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Porcovací vidlice Norr Fiskars: Praktická vidlice pro snadné krájení masa nebo jeho otáčení Vysoká odolnost pracovní části - vyrobena z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Porcovací vidlice Norr Fiskars , Baby fehn splash & play set dvou vodních zvířátek (4001998050011)

Porcovací vidlice Norr Fiskars

Porcovací vidlice Norr Fiskars
Detail

Porcovací vidlice je ideálním pomocníkem při krájení masa. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Kuchyňské náčiní z řady Norr je zástupcem nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Náčiní se velmi pohodlně drží a je perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Porcovací vidlice Norr Fiskars: Praktická vidlice pro snadné krájení masa nebo jeho otáčení Vysoká odolnost pracovní části - vyrobena z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Porcovací vidlice Norr Fiskars , Set dvou barových křesel v černé barvě preston, 156573 (beliani_156573)

Porcovací vidlice Norr Fiskars

Porcovací vidlice Norr Fiskars
Detail

Porcovací vidlice je ideálním pomocníkem při krájení masa. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Kuchyňské náčiní z řady Norr je zástupcem nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Náčiní se velmi pohodlně drží a je perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Porcovací vidlice Norr Fiskars: Praktická vidlice pro snadné krájení masa nebo jeho otáčení Vysoká odolnost pracovní části - vyrobena z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Porcovací vidlice Norr Fiskars , Klarstein krafttz set nožů, příslušenství, 5dílná sada, ušlechtilá ocel

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm
Detail

Malý a šikovný nůž pro loupání ovoce a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné loupání ovoce a zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 7 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm , Hama xavax set kuchyňských nožů 3ks a škrabka (111522)

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Nůž se zoubkovanou čepelí pro snadné krájení rajčat, steaků nebo malého pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm: Šikovný nůž pro pohodlné krájení rajčat nebo menšího pečiva Vhodný též jako příborový nůž na steaky Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm , Lamart lt2080 set 5 nožů v bloku wood (lt2080)

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Malý nůž ideální pro krájení bylinek, ovoce nebo středně velké zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné krájení ovoce, bylinek nebo středně velké zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm , Fiskars 112290

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Nůž se zoubkovanou čepelí pro snadné krájení rajčat, steaků nebo malého pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm: Šikovný nůž pro pohodlné krájení rajčat nebo menšího pečiva Vhodný též jako příborový nůž na steaky Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm , Fiskars 111960

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Nůž se zoubkovanou čepelí pro snadné krájení rajčat, steaků nebo malého pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm: Šikovný nůž pro pohodlné krájení rajčat nebo menšího pečiva Vhodný též jako příborový nůž na steaky Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm , Fiskars 137020

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Malý nůž ideální pro krájení bylinek, ovoce nebo středně velké zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné krájení ovoce, bylinek nebo středně velké zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm , Fiskars 112190

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm
Detail

Malý a šikovný nůž pro loupání ovoce a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné loupání ovoce a zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 7 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm , Fiskars 139970

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Malý nůž ideální pro krájení bylinek, ovoce nebo středně velké zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné krájení ovoce, bylinek nebo středně velké zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm , Fiskars 1020126

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm
Detail

Malý a šikovný nůž pro loupání ovoce a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné loupání ovoce a zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 7 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm , Luxera 62411 - křišťálový přisazený lustr norr 4xgu10/50w/230v (77747)

Fiskars Nůž Norr kuchařský 20 cm 1016478

Detail

Všestranný nůž Norr 20 cm s masivní čepelí, navržený pro pohodlné krájení masa a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr kuchařský 20 cm 1016478 , Home elements set dvou šálků s podšálky a lžičkami máky bílé (poppy-0001)

Fiskars Nůž Norr loupací 7 cm 1016475

Detail

Malý a šikovný nůž Norr 7cm je ideální pro loupání ovoce a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr loupací 7 cm 1016475 , Fiskars lopatka solid (1000694)

Fiskars Nůž Norr Santoku 16 cm 1016474

Detail

Nůž japonského typu Norr 16 cm s masivní čepelí pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr Santoku 16 cm 1016474 , Fiskars oscilující zavlažovač (1023659)

Fiskars Nůž Norr okrajovací 12 cm 1016477

Detail

Nůž Norr 12 cm je ideální pro krájení bylinek, ovoce nebo středně velké zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr okrajovací 12 cm 1016477 , Fiskars lopata ergonomic (1025376)

Fiskars Nůž Norr na pečivo 21 cm 1016480

Detail

Nůž na pečivo Norr 21 cm s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr na pečivo 21 cm 1016480 , Fiskars 136022 quikfit m

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm
Detail

Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm: Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí je ideální pro krájení chleba i jiného pečiva Jednoduše nakrájí chleba i s tou nejkřupavější kůrkou Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm , Fiskars motyčka solid (1016035)

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm
Detail

Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm: Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí je ideální pro krájení chleba i jiného pečiva Jednoduše nakrájí chleba i s tou nejkřupavější kůrkou Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm , Fiskars motyčka white (1027035)

Fiskars Set tří nožů Norr 1016473

Detail

Sada tří nožů Fiskars 1016473 z řady Nor s dřevěnou rukojetí. Obsahuje malý lehký okrajovací nůž, santoku nůž japonského typu a velký kuchařský nůž s vysokou silnou čepelí všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set tří nožů Norr 1016473 , Fiskars lopatka quikfit (1000730)

Fiskars Set tří nožů Norr 1016473 - rozbaleno

Detail

Sada tří nožů Fiskars 1016473 z řady Nor s dřevěnou rukojetí. Obsahuje malý lehký okrajovací nůž, santoku nůž japonského typu a velký kuchařský nůž s vysokou silnou čepelí všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set tří nožů Norr 1016473 - rozbaleno , Home elements set dvou šálků s trojúhelníkovými podšálky a lžičkami máky černé (poppy-0020)

Fiskars Set dvou nožů Royal 1016461

Detail

Sada nožů Fiskars 1016461 obsahuje dva nože Royal. Malý okrajovací nůž s rovnou čepelí a velký kuchařský nůž s vysokou silnou čepelí všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set dvou nožů Royal 1016461 , Fiskars provzdušňovač trávníku quikfit (1000689)

Ostřič nožů a seker FISKARS Xsharp 120740

Ostřič nožů a seker FISKARS Xsharp 120740
Detail

Ostřič Fiskars Xsharp™ nabízí hodnotný doplněk zahradního nářadí. Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou. Má mechanismus, který se jednoduše ovládá. Skládá se z vodící drážky, keramických kotoučků. Zajišťuje optimální ostří a jeho dlouhou trvanlivost u seker i nožů. S neklouzavou podložkou k zajištění bezpečného ostření. Snadno se rozebírá i skládá pro snadné čištění. Fiskars Xsharp™ přináší bezproblémové používání. Brusný úhel optimalizovaný pro nože i sekery. (4home.cz)

Podobné produkty ako Ostřič nožů a seker FISKARS Xsharp 120740 , Fiskars adaptér pro zavlažovač (1027089)

Ostřič seker a nožů FISKARS SOLID 1026797

Ostřič seker a nožů FISKARS SOLID 1026797
Detail

Ostřič je perfektní pro snadné a bezpečné ostření nožů a seker. Naostří díky keramickým brusným kotoučkům pohybem tam a zpět. Na spodní straně je vybaven protiskluzovými kroužky pro stabilní základnu pro ostření. Má ochranu prstů a lze jej jednoduše čistit. Vhodné pro praváky i leváky.Výhody: vodící drážka zajistí optimální brusný úhel pro nože i sekery snadné používání neklouzavý povrch (4home.cz)

Podobné produkty ako Ostřič seker a nožů FISKARS SOLID 1026797 , Fiskars vypichovák plevele quikfit (1000731)

Sada nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Oblíbený set nožů Functional Form™ obsahuje tři menší praktické nože - loupací, snídaňový a malý kuchařský, které si najdou místo v každé kuchyni. Kompaktní a lehký loupací nůž s 8 cm dlouhou čepelí je ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny. Snadno s ním oškrábete nové brambory či mrkev, zrovna tak i rozkrájíte švestky nebo nakrájíte malou cibuli. Snídaňový nůž má vroubkované 12 cm dlouhé ostří a je ideální pro krájení potravin s kůrkou, jako například čerstvého pečiva nebo menšího chlebíku. Setkat se můžete též s názvem nůž na rajčata, neboť se s ním výborně krájí i potraviny s tenkou slupkou, obzvláště rajčata či broskve. Vhodný je také jako jídelní nuž na steaky. Malý univerzální kuchařský nuž se silnou 13 cm dlouhou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin či zeleniny. Ergonomická rukojeť každého z nožů je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se také snadno skladují. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů Functional Form Fiskars 3 ks , Fiskars hrábě quikfit univerzální (1000643)

Sada nožů Hard Edge Fiskars 2 ks

Sada nožů Hard Edge Fiskars 2 ks
Detail

Sada dvou nožů z prémiové řady Fiskars Hard Edge, které jistě najdou uplatnění v každé kuchyni, může posloužit i jako příhodný dárek. Sada obsahuje: Univerzální velký kuchařský nůž s 20 cm dlouhou čepelí s rovným a perfektně nabroušeným ostřím je ideální ke krájení velkých kusů potravin - výborně nakrájí maso, zeleninu, ale i naseká bylinky. Okrajovací nůž, který má extra ostrou rovnou čepel o délce 11 cm, zase skvěle poslouží k okrájení a nakrájení ovoce a zeleniny. Čepel každého nože je vyrobená z kvalitní tvrdé nerezové oceli zůstane dlouho ostrá díky speciálnímu ostření technologií LZR-EDGE™. Čím se liší nože řady Hard Edge od ostatních? Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou. Výhody a parametry nožů Hard Edge Fiskars: jedinečná ostrost pro každodenní krájení unikátní technologie LZR Edge zajišťuje dlouhotrvající ostrost čepele - nůž vydrží až 4x déle ostrý čepel nože je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli s tvrdostí HRC 52 ergonomická rukojeť s 3D texturou pro maximální pohodlí při krájení praktický chránič prstů finský design ekologický kartonový obal s minimem použitého plastu vysoká ostrost nožů testována v CATRA laboratoři lze mýt v myčce na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů Hard Edge Fiskars 2 ks , Fiskars vidle solid kompostové (1003459)

Sada nožů Functional Form Fiskars 2 ks

Sada nožů Functional Form Fiskars 2 ks
Detail

Kuchařský set nožů Functional Form™ obsahuje dva praktické nože - loupací nůž a střední kuchařský nůž. Kompaktní a lehký loupací nůž s 8 cm dlouhou čepelí je ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny. Snadno s ním oškrábete nové brambory či mrkev, zrovna tak i rozkrájíte švestky nebo nakrájíte malou cibuli. Středně velký univerzální nuž se silnou 17 cm dlouhou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin i zeleniny. Ergonomická rukojeť každého z nožů je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se také snadno skladují. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů Functional Form Fiskars 2 ks , Fiskars 136526 na okraje trávníků

Sada nožů Functional Form Fiskars 2 ks

Sada nožů Functional Form Fiskars 2 ks
Detail

Kuchařský set nožů Functional Form™ obsahuje dva praktické nože - loupací nůž a střední kuchařský nůž. Kompaktní a lehký loupací nůž s 8 cm dlouhou čepelí je ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny. Snadno s ním oškrábete nové brambory či mrkev, zrovna tak i rozkrájíte švestky nebo nakrájíte malou cibuli. Středně velký univerzální nuž se silnou 17 cm dlouhou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin i zeleniny. Ergonomická rukojeť každého z nožů je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se také snadno skladují. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů Functional Form Fiskars 2 ks

Sada nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Oblíbený set nožů Functional Form™ obsahuje tři menší praktické nože - loupací, snídaňový a malý kuchařský, které si najdou místo v každé kuchyni. Kompaktní a lehký loupací nůž s 8 cm dlouhou čepelí je ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny. Snadno s ním oškrábete nové brambory či mrkev, zrovna tak i rozkrájíte švestky nebo nakrájíte malou cibuli. Snídaňový nůž má vroubkované 12 cm dlouhé ostří a je ideální pro krájení potravin s kůrkou, jako například čerstvého pečiva nebo menšího chlebíku. Setkat se můžete též s názvem nůž na rajčata, neboť se s ním výborně krájí i potraviny s tenkou slupkou, obzvláště rajčata či broskve. Vhodný je také jako jídelní nuž na steaky. Malý univerzální kuchařský nuž se silnou 13 cm dlouhou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin či zeleniny. Ergonomická rukojeť každého z nožů je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se také snadno skladují. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů Hard Edge Fiskars 2 ks

Sada nožů Hard Edge Fiskars 2 ks
Detail

Sada dvou nožů z prémiové řady Fiskars Hard Edge, které jistě najdou uplatnění v každé kuchyni, může posloužit i jako příhodný dárek. Sada obsahuje: Univerzální velký kuchařský nůž s 20 cm dlouhou čepelí s rovným a perfektně nabroušeným ostřím je ideální ke krájení velkých kusů potravin - výborně nakrájí maso, zeleninu, ale i naseká bylinky. Okrajovací nůž, který má extra ostrou rovnou čepel o délce 11 cm, zase skvěle poslouží k okrájení a nakrájení ovoce a zeleniny. Čepel každého nože je vyrobená z kvalitní tvrdé nerezové oceli zůstane dlouho ostrá díky speciálnímu ostření technologií LZR-EDGE™. Čím se liší nože řady Hard Edge od ostatních? Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou. Výhody a parametry nožů Hard Edge Fiskars: jedinečná ostrost pro každodenní krájení unikátní technologie LZR Edge zajišťuje dlouhotrvající ostrost čepele - nůž vydrží až 4x déle ostrý čepel nože je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli s tvrdostí HRC 52 ergonomická rukojeť s 3D texturou pro maximální pohodlí při krájení praktický chránič prstů finský design ekologický kartonový obal s minimem použitého plastu vysoká ostrost nožů testována v CATRA laboratoři lze mýt v myčce na nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů Hard Edge Fiskars 2 ks

Fiskars Blok 5 nožů FUNCTIONAL FORM bambusový

Detail

Bambusový blok FUNCTIONAL FORM značky Fiskars obsahuje 5 nejdůležitějších nožů z kvalitní nerezové oceli a to okrajovací nůž, snídaňový nůž, nůž Santoku, velký kuchařský nůž a nůž na pečivo. Hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Blok 5 nožů FUNCTIONAL FORM bambusový

Fiskars Ostřič nožů a seker Xsharp 120740

Detail

Univerzální ostřič seker a nožů značky Fiskars. Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Ostřič nožů a seker Xsharp 120740

Sada nožů startovací Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů startovací Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Startovací set nožů Functional Form obsahuje tři základní nože - okrajovací, střední kuchařský a nůž na pečivo, které si najdou uplatnění v každé kuchyni. Startovací sada nožů Fiskars obsahuje: okrajovací nůž 11 cm Fiskars Functional Form 1057542 střední kuchařský nůž 17 cm Fiskars Functional Form 1057535 nůž na pečivo 21 cm Fiskars Functional Form 1057538 Víceúčelový okrajovací nůž z řady Fiskars Functional Form™, který se se svou 11 cm dlouhou čepelí výborně hodí pro krájení ovoce a zeleniny. Středně velký univerzální nůž se silnou 17 cm dlouhou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin i zeleniny. Velký nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí výborně poslouží, pokud potřebujete nakrájet chleba, bagety či pečivo. Ergonomická rukojeť každého z nožů je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se také snadno skladují. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů startovací Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů v bloku Edge Fiskars 5 ks

Sada nožů v bloku Edge Fiskars 5 ks
Detail

Čepele nožů Fiskars Edge jsou potaženy speciální nepřilnavou vrstvou Softouch, která snižuje tření, zamezuje opotřebení, zvyšuje životnost čepele a výrazně lépe se udržuje. Nože Fiskars Edge mají elegantní, moderní design a inovativní prvky. Speciální povrch dokáže mnohem víc, než jen dodat nožům atraktivní černý vzhled – také se díky němu snáze udržují. Dřevěný blok je stejně jako nože v elegantním černém provedení. Blok je možné zavěsit na stěnu, nebo postavit na desku. Sada obsahuje: loupací nůž nůž na zeleninu nůž Santoku velký kuchyňský nůž nůž na chléb a pečivo dřevěný blok na nože Blok na nože Lze mít namontovaný na zdi, uložený v zásuvce nebo na pracovní desce. Dřevěný blok s pěti základními noži do každé kuchyně Součástí balení je: nůž loupací, nůž snídaňový, nůž na chléb, nůž kuchařský velký (19 cm) a nůž Santoku Čepele z japonské nerezové oceli (tvrdost HRC 53) Nože lze mýt v myčce Nůž na chléb Dlouhý silný nůž s vroubkovanou čepelí ke krájení pečiva. Snadno prořízne kůrku chleba. Nůž s dlouhou čepelí s pilkovitým ostřím Délka čepele 23 cm Nůž kuchařský velký Všestranný pomocník pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Velký nůž s vysokou, silnou čepelí Délka čepele 19 cm Nůž Santoku Nůž japonského typu s masivní a širokou čepelí vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Nůž japonského typu se širokou čepelí Délka čepele 17 cm Nůž snídaňový Střední univerzální nůž se zoubkovanou čepelí. Vynikající pro krájení potravin s kůrkou či slupkou např. pečiva nebo rajčat. Je vhodný i jako příborový nůž (např. na steaky). Víceúčelový nůž s pilkovitým ostřím Délka čepele 13 cm Nůž loupací Šikovný malý lehký nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou, ideální pro loupání ovoce a zeleniny. Je vhodný i pro vykrajování kazů. Praktický nůž s malou, rovnou čepelí Délka čepele je 8 cm Vlastnosti: materiál: vysoce kvalitní nerez ocel pro přesné krájení trvanlivé a hygienicky nezávadné rukojeti potah čepelí - nepřilnavý pro potraviny, snadno se čistí a zvyšuje trvanlivost čepele dřevěný blok s možností zavěšení na zeď moderní a atraktivní design černé provedení nožů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů v bloku Edge Fiskars 5 ks

Sada snídaňových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada snídaňových nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Snídaňový nůž má vroubkované 12 cm dlouhé ostří a je ideální pro krájení potravin s kůrkou, jako například čerstvého pečiva nebo menšího chlebíku. Setkat se můžete též s názvem nůž na rajčata, neboť se s ním výborně krájí i potraviny s tenkou slupkou, obzvláště rajčata či broskve. Tento stolní nůž je vhodný také jako jídelní nůž na steaky. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada snídaňových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů v bloku Edge Fiskars 5 ks

Sada nožů v bloku Edge Fiskars 5 ks
Detail

Čepele nožů Fiskars Edge jsou potaženy speciální nepřilnavou vrstvou Softouch, která snižuje tření, zamezuje opotřebení, zvyšuje životnost čepele a výrazně lépe se udržuje. Nože Fiskars Edge mají elegantní, moderní design a inovativní prvky. Speciální povrch dokáže mnohem víc, než jen dodat nožům atraktivní černý vzhled – také se díky němu snáze udržují. Dřevěný blok je stejně jako nože v elegantním černém provedení. Blok je možné zavěsit na stěnu, nebo postavit na desku. Sada obsahuje: loupací nůž nůž na zeleninu nůž Santoku velký kuchyňský nůž nůž na chléb a pečivo dřevěný blok na nože Blok na nože Lze mít namontovaný na zdi, uložený v zásuvce nebo na pracovní desce. Dřevěný blok s pěti základními noži do každé kuchyně Součástí balení je: nůž loupací, nůž snídaňový, nůž na chléb, nůž kuchařský velký (19 cm) a nůž Santoku Čepele z japonské nerezové oceli (tvrdost HRC 53) Nože lze mýt v myčce Nůž na chléb Dlouhý silný nůž s vroubkovanou čepelí ke krájení pečiva. Snadno prořízne kůrku chleba. Nůž s dlouhou čepelí s pilkovitým ostřím Délka čepele 23 cm Nůž kuchařský velký Všestranný pomocník pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Velký nůž s vysokou, silnou čepelí Délka čepele 19 cm Nůž Santoku Nůž japonského typu s masivní a širokou čepelí vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Nůž japonského typu se širokou čepelí Délka čepele 17 cm Nůž snídaňový Střední univerzální nůž se zoubkovanou čepelí. Vynikající pro krájení potravin s kůrkou či slupkou např. pečiva nebo rajčat. Je vhodný i jako příborový nůž (např. na steaky). Víceúčelový nůž s pilkovitým ostřím Délka čepele 13 cm Nůž loupací Šikovný malý lehký nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou, ideální pro loupání ovoce a zeleniny. Je vhodný i pro vykrajování kazů. Praktický nůž s malou, rovnou čepelí Délka čepele je 8 cm Vlastnosti: materiál: vysoce kvalitní nerez ocel pro přesné krájení trvanlivé a hygienicky nezávadné rukojeti potah čepelí - nepřilnavý pro potraviny, snadno se čistí a zvyšuje trvanlivost čepele dřevěný blok s možností zavěšení na zeď moderní a atraktivní design černé provedení nožů (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů v bloku Edge Fiskars 5 ks

Sada nožů startovací Functional Form Fiskars 3 ks

Sada nožů startovací Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Startovací set nožů Functional Form obsahuje tři základní nože - okrajovací, střední kuchařský a nůž na pečivo, které si najdou uplatnění v každé kuchyni. Startovací sada nožů Fiskars obsahuje: okrajovací nůž 11 cm Fiskars Functional Form 1057542 střední kuchařský nůž 17 cm Fiskars Functional Form 1057535 nůž na pečivo 21 cm Fiskars Functional Form 1057538 Víceúčelový okrajovací nůž z řady Fiskars Functional Form™, který se se svou 11 cm dlouhou čepelí výborně hodí pro krájení ovoce a zeleniny. Středně velký univerzální nůž se silnou 17 cm dlouhou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin i zeleniny. Velký nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí výborně poslouží, pokud potřebujete nakrájet chleba, bagety či pečivo. Ergonomická rukojeť každého z nožů je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se také snadno skladují. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů startovací Functional Form Fiskars 3 ks

Sada snídaňových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada snídaňových nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Snídaňový nůž má vroubkované 12 cm dlouhé ostří a je ideální pro krájení potravin s kůrkou, jako například čerstvého pečiva nebo menšího chlebíku. Setkat se můžete též s názvem nůž na rajčata, neboť se s ním výborně krájí i potraviny s tenkou slupkou, obzvláště rajčata či broskve. Tento stolní nůž je vhodný také jako jídelní nůž na steaky. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada snídaňových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada steakových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada steakových nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Set obsahuje tři stejné steakové nože Functional Form™ s vlnkovaným ostřím z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli pro snadné krájení steaků. Steakový nůž má vroubkované 12 cm dlouhé ostří. Využijete ho jako jídelní nůž na steaky, ale můžete s ním také krájet potraviny s kůrkou, jako například čerstvé pečivo či menší chléb. Výborně se s ním krájí i potraviny s tenkou slupkou, obzvláště rajčata nebo broskve. Sada obsahuje tři steakové nože. Výhody setu 3 steakových nožů Fiskars Functional Form: spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajištuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožnuje různé způsoby uchopení Technické parametry setu 3 steakových nožů Fiskars Functional Form: délka čepele: 12 cm materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,183 kg Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada steakových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada roztíracích nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada roztíracích nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Set se skládá ze 3 ks plastových nožů se zoubkovaným ostřím. Jsou ideální pro krájení potravin s kůrkou či slupkou (například pečiva nebo rajčat) a roztíratelných výrobků (například másla). Jsou vhodné i jako jídelní nebo steakové nože. Technické parametry 3dílného setu roztíracích nožů Fiskars Functional Form: Výška: 254 mm Délka: 20 mm Šířka: 99 mm Hmotnost: 114 g Barva: šedá, bílá a oranžová Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada roztíracích nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada malých nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada malých nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Sada malých nožů Fiskars Functional Form™ obsahuje tři nejčastěji používané nože pro přípravu a servírování pokrmů. Každý nůž je navržený pro funkčnost, pohodlné a snadné používání. Mají odolné čepele z japonské nerezové oceli a ergonomické rukojeti. Nůž loupací s rovnou čepelí a ostrou špičkou je vhodný pro oloupávání ovoce a zeleniny. Univerzální okrajovací nůž je ideální pro krájení ovoce a zeleniny. Nůž snídaňový se zoubkovanou čepelí úhledně plátkuje ovoce a zeleninu se slupkou. Rukojeti nožů mají povrch SoftGrip™ a hluboké chrániče prstů pro bezpečné a pohodlné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Navrženo ve Finsku. Set 3 malých nožů Fiskars Functional Form obsahuje: okrajovací nůž 11 cm snídaňový nůž 11 cm loupací nůž 8 cm Technické parametry setu 3 malých nožů Fiskars Functional Form: materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,18 kg Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada malých nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada malých nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada malých nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Sada malých nožů Fiskars Functional Form™ obsahuje tři nejčastěji používané nože pro přípravu a servírování pokrmů. Každý nůž je navržený pro funkčnost, pohodlné a snadné používání. Mají odolné čepele z japonské nerezové oceli a ergonomické rukojeti. Nůž loupací s rovnou čepelí a ostrou špičkou je vhodný pro oloupávání ovoce a zeleniny. Univerzální okrajovací nůž je ideální pro krájení ovoce a zeleniny. Nůž snídaňový se zoubkovanou čepelí úhledně plátkuje ovoce a zeleninu se slupkou. Rukojeti nožů mají povrch SoftGrip™ a hluboké chrániče prstů pro bezpečné a pohodlné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ jsou i tyto nože vhodné do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Navrženo ve Finsku. Set 3 malých nožů Fiskars Functional Form obsahuje: okrajovací nůž 11 cm snídaňový nůž 11 cm loupací nůž 8 cm Technické parametry setu 3 malých nožů Fiskars Functional Form: materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,18 kg Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada malých nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada steakových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada steakových nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Set obsahuje tři stejné steakové nože Functional Form™ s vlnkovaným ostřím z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli pro snadné krájení steaků. Steakový nůž má vroubkované 12 cm dlouhé ostří. Využijete ho jako jídelní nůž na steaky, ale můžete s ním také krájet potraviny s kůrkou, jako například čerstvé pečivo či menší chléb. Výborně se s ním krájí i potraviny s tenkou slupkou, obzvláště rajčata nebo broskve. Sada obsahuje tři steakové nože. Výhody setu 3 steakových nožů Fiskars Functional Form: spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajištuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožnuje různé způsoby uchopení Technické parametry setu 3 steakových nožů Fiskars Functional Form: délka čepele: 12 cm materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,183 kg Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada steakových nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada roztíracích nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Sada roztíracích nožů Functional Form Fiskars 3 ks
Detail

Set se skládá ze 3 ks plastových nožů se zoubkovaným ostřím. Jsou ideální pro krájení potravin s kůrkou či slupkou (například pečiva nebo rajčat) a roztíratelných výrobků (například másla). Jsou vhodné i jako jídelní nebo steakové nože. Technické parametry 3dílného setu roztíracích nožů Fiskars Functional Form: Výška: 254 mm Délka: 20 mm Šířka: 99 mm Hmotnost: 114 g Barva: šedá, bílá a oranžová Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada roztíracích nožů Functional Form Fiskars 3 ks

Fiskars Set sekera X17 + ostřič

Detail

Set, který se skládá ze štípací sekery X 17 a ostřiče. Sekera je vhodná pro štípání středních polen s průměrem okolo 20 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set sekera X17 + ostřič

Set dvou nášivek Wasted

Set dvou nášivek Wasted
Detail

Na podrobném popisu k produktu Set dvou nášivek Wasted pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Set dvou nášivek Wasted

Set dvou nášivek Girls

Set dvou nášivek Girls
Detail

Na podrobném popisu k produktu Set dvou nášivek Girls pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Set dvou nášivek Girls
Ostřič seker a nožů FISKARS SOLID 1026797, Ostřič nožů a seker FISKARS Xsharp 120740, KELLERMANN set dvou safírových pilníků SB 944836 (4007669007292), Baby Fehn Splash & Play Set dvou vodních zvířátek (4001998050011), Set dvou barových křesel v černé barvě PRESTON, 156573 (beliani_156573), Klarstein Krafttz set nožů, příslušenství, 5dílná sada, ušlechtilá ocel, hama XAVAX Set kuchyňských nožů 3ks a škrabka (111522), Lamart LT2080 SET 5 NOŽŮ V BLOKU WOOD (LT2080), Fiskars 112290, Fiskars 111960, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, Luxera 62411 - Křišťálový přisazený lustr NORR 4xGU10/50W/230V (77747), Home Elements Set dvou šálků s podšálky a lžičkami Máky bílé (POPPY-0001), Fiskars Lopatka Solid (1000694), FISKARS Oscilující zavlažovač (1023659), Fiskars Lopata Ergonomic (1025376), FISKARS 136022 QuikFit M, Fiskars Motyčka Solid (1016035), Fiskars Motyčka White (1027035), Fiskars Lopatka QuikFit (1000730), Home Elements Set dvou šálků s trojúhelníkovými podšálky a lžičkami Máky černé (POPPY-0020), Fiskars Provzdušňovač trávníku QuikFit (1000689), FISKARS Adaptér pro zavlažovač (1027089), Fiskars Vypichovák plevele QuikFit (1000731), Fiskars Hrábě QuikFit univerzální (1000643), Fiskars Vidle Solid kompostové (1003459), Fiskars 136526 na okraje trávníků