Fiskars nůž functional form kuchařský 20cm 1057534

Produkt Fiskars nůž functional form kuchařský 20cm 1057534 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars nůž functional form kuchařský 20cm 1057534 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 20cm 1057534

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 20cm 1057534 od značky Fiskars. Středně velký, univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení velkých kusů masa a zeleniny. Výška: 2,38 cm, délka: 41 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,146 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 20cm 1057534 , Fiskars nůž okrajovací functional form 11 cm

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 12cm 1057541

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 12cm 1057541 od značky Fiskars. Malý univerzální nůž od značky se silnou čepelí je ideální pro krájení masa a zeleniny. Výška: 2,07 cm, délka: 29,5 cm, šířka: 6,9 cm. Hmotnost: 0,069 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 12cm 1057541 , Lamart lt2135 nůž kuchařský 20cm yuyo (lt2135)

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 16cm 1057535

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 16cm 1057535 od značky Fiskars. Středně velký, univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení masa a zeleniny. Výška: 2,38 cm, délka: 35,5 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,117 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM kuchařský 16cm 1057535 , Lamart lt2115 nůž kuchařský 20cm shapu (lt2115)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho dlouhá, pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno, krájení bylinek a další. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Lamart lt2105 nůž kuchařský 20cm hado (lt2105)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Středně velký univerzální nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, uzenin i zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 17 cm , Cs solingen nůž kuchařský 20cm herne (cs-037871)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Středně velký univerzální nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, uzenin i zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 17 cm , Nůž kuchařský 20cm/hard edge/velký/1051747/f=

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 13 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 13 cm
Detail

Malý univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin či zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 13 cm , Hendi nůž kuchařský 844212 (844212)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho dlouhá, pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno, krájení bylinek a další. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Hendi nůž kuchařský 844205 (844205)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 13 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 13 cm
Detail

Malý univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení masa, uzenin či zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 13 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16cm (884529.00)

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM porcovací 24cm 1057539

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM porcovací 24cm 1057539 od značky Fiskars. Rovná čepel s jemným ostřím pro vykostění masa. Výška: 2,38 cm, délka: 41 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,129 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM porcovací 24cm 1057539 , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cm

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM okrajovací 7cm 1057542

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM okrajovací 7cm 1057542 od značky Fiskars. Víceúčelový okrajovací nůž, ideální pro krájení ovoce a zeleniny. Výška: 2,07 cm, délka: 29,5 cm, šířka: 6,9 cm. Hmotnost: 0,058 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM okrajovací 7cm 1057542 , Tescoma nůž kuchařský azza 16 cm

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM Santoku japonský 17cm 1057536

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM Santoku japonský 17cm 1057536 od značky Fiskars. Univerzální nůž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. Výška: 2,38 cm, délka. 35,5 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,135 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM Santoku japonský 17cm 1057536 , Tescoma nůž kuchařský azza, 20 cm

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM Nariki japonský 17cm 1057537

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM Nariki japonský 17cm 1057537 od značky Fiskars. Univerzální nůž asijského typu se širokou čepelí ideální pro krájení velkých kusů zeleniny. Výška: 2,38 cm, délka: 35,5 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,147 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM Nariki japonský 17cm 1057537 , Kds nůž trend 7 kuchařský (1017.00)

Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM loupací zahnutý 7cm 1057545

Detail

Nůž FUNCTIONAL FORM loupací zahnutý 7cm 1057545 od značky Fiskars. Kompaktní a lehký nůž, ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny. Výška: 2,07 cm, délka: 26 cm, šířka: 6,9 cm. Hmotnost: 0,051 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž FUNCTIONAL FORM loupací zahnutý 7cm 1057545 , Fiskars quikfit nůž na spáry 136521

Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars

Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars
Detail

Silné nůžky jsou vhodné na porcování drůbeže a zvěřiny. Zahnuté čepele usnadňují stříhání a zoubky na čepeli snadno pronikají kostmi. Komfortní ergonomická držadla jsou vhodná pro praváky i leváky. Mají nastavitelný přítlak čepelí a speciální otvor pro snadné odšroubování víček PET lahví. Parametry: Výška: 250 mm Délka: 20 mm Šířka: 85 mm Hmotnost: 111 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cm (884614.00)

Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars

Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars
Detail

Praktická kuchyňská lžíce, která je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lžíci lze využít na vaření a servírování potravin. Také i jako měrku, protože v pracovní části je integrovaná měřící stupnice. Díky stupnici lze odměřit 1 lžičku, 1 lžíci a 0,5 dl. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars , Hendi, nůž kuchařský, modrý, 240 mm (842744)

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Lamart lt2066 nůž kuchařský 15cm kant (lt2066)

Kuchařské kleště Functional Form Fiskars

Kuchařské kleště Functional Form Fiskars
Detail

Praktické moderní kleště mají silikonové okraje pro přesné uchopení potravin. Špičaté konce pro perfektní úchop. Speciální tvar pro snadné použití i na pánvi. Vhodné pro praváky i leváky. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Odolný design zamezuje přetočení kleští. Lze mýt v myčce na nádobí. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařské kleště Functional Form Fiskars , Tescoma nůž kuchařský presto 20 cm (863030.00)

Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars

Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars
Detail

Silné nůžky jsou vhodné na porcování drůbeže a zvěřiny. Zahnuté čepele usnadňují stříhání a zoubky na čepeli snadno pronikají kostmi. Komfortní ergonomická držadla jsou vhodná pro praváky i leváky. Mají nastavitelný přítlak čepelí a speciální otvor pro snadné odšroubování víček PET lahví. Parametry: Výška: 250 mm Délka: 20 mm Šířka: 85 mm Hmotnost: 111 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars , Hendi, nůž kuchařský, hnědý, 240 mm (842799)

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Hendi, nůž kuchařský, černý, 240 mm (842706)

Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars

Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars
Detail

Praktická kuchyňská lžíce, která je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lžíci lze využít na vaření a servírování potravin. Také i jako měrku, protože v pracovní části je integrovaná měřící stupnice. Díky stupnici lze odměřit 1 lžičku, 1 lžíci a 0,5 dl. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars , Lamart lt2089 nůž kuchařský 19cm rennes (lt208)

Kuchařské kleště Functional Form Fiskars

Kuchařské kleště Functional Form Fiskars
Detail

Praktické moderní kleště mají silikonové okraje pro přesné uchopení potravin. Špičaté konce pro perfektní úchop. Speciální tvar pro snadné použití i na pánvi. Vhodné pro praváky i leváky. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Odolný design zamezuje přetočení kleští. Lze mýt v myčce na nádobí. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařské kleště Functional Form Fiskars , Hendi, nůž kuchařský, fialový, 180 mm (842676)

Kuchařské kleště Functional Form Fiskars

Kuchařské kleště Functional Form Fiskars
Detail

Praktické moderní kleště mají silikonové okraje pro přesné uchopení potravin. Špičaté konce pro perfektní úchop. Speciální tvar pro snadné použití i na pánvi. Vhodné pro praváky i leváky. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Odolný design zamezuje přetočení kleští. Lze mýt v myčce na nádobí. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařské kleště Functional Form Fiskars , Tescoma nůž kuchařský 18cm sonic 862042.00 (862042.00)

Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars

Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars
Detail

Praktická kuchyňská lžíce, která je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lžíci lze využít na vaření a servírování potravin. Také i jako měrku, protože v pracovní části je integrovaná měřící stupnice. Díky stupnici lze odměřit 1 lžičku, 1 lžíci a 0,5 dl. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařská lžíce Functional Form Fiskars , Kds nůž kuchařský 3.5 king's row (1810.00)

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Nirosta nůž kuchařský swing 210/350mm (43718)

Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars

Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars
Detail

Silné nůžky jsou vhodné na porcování drůbeže a zvěřiny. Zahnuté čepele usnadňují stříhání a zoubky na čepeli snadno pronikají kostmi. Komfortní ergonomická držadla jsou vhodná pro praváky i leváky. Mají nastavitelný přítlak čepelí a speciální otvor pro snadné odšroubování víček PET lahví. Parametry: Výška: 250 mm Délka: 20 mm Šířka: 85 mm Hmotnost: 111 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařské nůžky Functional Form Fiskars , Tescoma nůž kuchařský precioso 18 cm (881229.00)

Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars

Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní plastová děrovaná lžíce má pružné silikonové okraje, které snadno vytřou každé nádobí. Otvory jsou vhodné pro slévání a odkapání potravin. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars: Praktické pružné silikonové okraje pro jednoduché použití bez poškrábání nádobí Otvory jsou ideální pro slévání a odkapávání potravin Integrovaný výstupek pro snadné odložení na kuchyňské lince bez jejího zašpinění Jednoduše vytřete i hůře dostupné rohy hrnců Lze mýt v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars , Tescoma nůž kuchařský presto 14 cm (863028.00)

Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars

Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní plastová děrovaná lžíce má pružné silikonové okraje, které snadno vytřou každé nádobí. Otvory jsou vhodné pro slévání a odkapání potravin. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars: Praktické pružné silikonové okraje pro jednoduché použití bez poškrábání nádobí Otvory jsou ideální pro slévání a odkapávání potravin Integrovaný výstupek pro snadné odložení na kuchyňské lince bez jejího zašpinění Jednoduše vytřete i hůře dostupné rohy hrnců Lze mýt v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars , Tescoma nůž kuchařský home profi 17 cm

Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars

Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars
Detail

Kvalitní plastová děrovaná lžíce má pružné silikonové okraje, které snadno vytřou každé nádobí. Otvory jsou vhodné pro slévání a odkapání potravin. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars: Praktické pružné silikonové okraje pro jednoduché použití bez poškrábání nádobí Otvory jsou ideální pro slévání a odkapávání potravin Integrovaný výstupek pro snadné odložení na kuchyňské lince bez jejího zašpinění Jednoduše vytřete i hůře dostupné rohy hrnců Lze mýt v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Děrovaná kuchařská lžíce Functional Form Fiskars , Hendi, nůž kuchařský, černý, 250 mm (844410)

Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Loupací nůž s rovnou čepelí Fiskars Functional Form™ je pevný nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho rovná a pevná čepel s ostrou špičkou z japonské nerezové oceli je ideální pro oloupávání ovoce a zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry loupacího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro oloupávání ovoce a zeleniny Odolná rovná čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 80 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm , Kds nůž kuchařský 10 king's row (1832.00)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm

Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm
Detail

Velký nůž s tenkou pružnou čepelí je ideálním pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. Čepel nože je perfektně ostrá a práce s filetovacím nožem Functional Form je tedy velmi snadná a efektivní. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Výhody filetovacího nože Fiskars Functional Form 22 cm: spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Technické parametry filetovacího nože Fiskars Functional Form 22 cm: délka čepele: 22 cm materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,108 kg rozměry balení: 41 x 9 x 2,38 cm Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm

Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Roztírací nůž Fiskars Functional Form™ je nezbytný pro snadnou přípravu jídla a stolování. Jeho pevná široká čepel s kulatou špičkou z japonské nerezové oceli je ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry roztíracího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů Odolná široká čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 78 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm

Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu se širokou čepelí je ideální na krájení velkých kusů zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm

Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Loupací nůž s rovnou čepelí Fiskars Functional Form™ je pevný nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho rovná a pevná čepel s ostrou špičkou z japonské nerezové oceli je ideální pro oloupávání ovoce a zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry loupacího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro oloupávání ovoce a zeleniny Odolná rovná čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 80 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Roztírací nůž Fiskars Functional Form™ je nezbytný pro snadnou přípravu jídla a stolování. Jeho pevná široká čepel s kulatou špičkou z japonské nerezové oceli je ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry roztíracího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů Odolná široká čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 78 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm

Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu se širokou čepelí je ideální na krájení velkých kusů zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm

Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm

Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm
Detail

Velký nůž s tenkou pružnou čepelí je ideálním pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. Čepel nože je perfektně ostrá a práce s filetovacím nožem Functional Form je tedy velmi snadná a efektivní. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Výhody filetovacího nože Fiskars Functional Form 22 cm: spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Technické parametry filetovacího nože Fiskars Functional Form 22 cm: délka čepele: 22 cm materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,108 kg rozměry balení: 41 x 9 x 2,38 cm Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Roztírací nůž Fiskars Functional Form™ je nezbytný pro snadnou přípravu jídla a stolování. Jeho pevná široká čepel s kulatou špičkou z japonské nerezové oceli je ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry roztíracího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů Odolná široká čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 78 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Roztírací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm

Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Okrajovací nůž Fiskars Functional Form™ je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon. Je ideální pro okrajování a krájení ovoce a zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry okrajovacího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro okrajování a krájení ovoce a zeleniny Odolná rovná čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 110 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm

Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Loupací nůž s rovnou čepelí Fiskars Functional Form™ je pevný nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho rovná a pevná čepel s ostrou špičkou z japonské nerezové oceli je ideální pro oloupávání ovoce a zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry loupacího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro oloupávání ovoce a zeleniny Odolná rovná čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 80 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Loupací nůž Functional Form Fiskars 8 cm

Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm

Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm
Detail

Velký nůž s tenkou pružnou čepelí je ideálním pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. Čepel nože je perfektně ostrá a práce s filetovacím nožem Functional Form je tedy velmi snadná a efektivní. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Výhody filetovacího nože Fiskars Functional Form 22 cm: spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Technické parametry filetovacího nože Fiskars Functional Form 22 cm: délka čepele: 22 cm materiál: nerez ocel / plast hmotnost: 0,108 kg rozměry balení: 41 x 9 x 2,38 cm Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Functional Form Fiskars 22 cm

Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm

Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Okrajovací nůž Fiskars Functional Form™ je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon. Je ideální pro okrajování a krájení ovoce a zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry okrajovacího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro okrajování a krájení ovoce a zeleniny Odolná rovná čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 110 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm

Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm

Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu se širokou čepelí je ideální na krájení velkých kusů zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nariki nůž Functional Form Fiskars 16 cm

Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm

Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Okrajovací nůž Fiskars Functional Form™ je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon. Je ideální pro okrajování a krájení ovoce a zeleniny. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem SoftGrip™. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form™ je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. Navrženo ve Finsku. Přednosti a parametry okrajovacího nože Fiskars Functional Form: Ideální pro okrajování a krájení ovoce a zeleniny Odolná rovná čepel z japonské nerezové oceli Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné a bezpečné držení Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele 110 mm Tvrdost čepele HRC 52 Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Functional Form Fiskars 11 cm
Fiskars nůž okrajovací Functional Form 11 cm, LAMART LT2135 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 20CM YUYO (LT2135), LAMART LT2115 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 20CM SHAPU (LT2115), LAMART LT2105 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 20CM HADO (LT2105), CS Solingen Nůž kuchařský 20cm HERNE (CS-037871), Nůž kuchařský 20cm/HARD EDGE/velký/1051747/F=, HENDI nůž kuchařský 844212 (844212), HENDI nůž kuchařský 844205 (844205), TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 16cm (884529.00), Tescoma Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm, TESCOMA nůž kuchařský AZZA 16 cm , Tescoma Nůž kuchařský AZZA, 20 cm, KDS Nůž TREND 7 kuchařský (1017.00), Fiskars QuikFit Nůž na spáry 136521, TESCOMA Nůž kuchařský GrandCHEF 18 cm (884614.00), HENDI, nůž kuchařský, modrý, 240 mm (842744), LAMART LT2066 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 15CM KANT (LT2066), TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 20 cm (863030.00), HENDI, nůž kuchařský, hnědý, 240 mm (842799), HENDI, nůž kuchařský, černý, 240 mm (842706), LAMART LT2089 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19CM RENNES (LT208), HENDI, nůž kuchařský, fialový, 180 mm (842676), TESCOMA Nůž kuchařský 18cm SONIC 862042.00 (862042.00), KDS Nůž kuchařský 3.5 KING'S ROW (1810.00), Nirosta Nůž kuchařský SWING 210/350mm (43718), TESCOMA Nůž kuchařský PRECIOSO 18 cm (881229.00), TESCOMA Nůž kuchařský PRESTO 14 cm (863028.00), Tescoma Nůž kuchařský Home Profi 17 cm, HENDI, nůž kuchařský, černý, 250 mm (844410), KDS Nůž kuchařský 10 KING'S ROW (1832.00)