Fackelmann struhadlo univerzální ploché 25 cm (226666682)

Produkt Fackelmann struhadlo univerzální ploché 25 cm (226666682) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fackelmann struhadlo univerzální ploché 25 cm (226666682) upraviť a produkt hľadať znova.

Fackelmann Struhadlo univerzální ploché 25 cm (226666682)

Fackelmann Struhadlo univerzální ploché 25 cm (226666682)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové a plastové, 1 nástavec součástí balení, 3 typy strouhání, protiskluzové nožičky, vícebarevné Klasické struhadlo Fackelmann Struhadlo univerzální ploché 25 cm vám pomůže v kuchyni s přípravou strouhaných surovin. Použití univerzálního struhadla se osvědčí pro celou řadu surovin od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Vyšší bezpečnost zajištěna díky protiskluzovým nožičkám. Základní vlastnosti struhadla Fackelmann Struhadlo univerzální ploché 25 cm Praktické ruční struhadlo vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření Univerzální struhadlo vhodné pro přípravu zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Barva: vícebarevná Počet typů strouhání: 3 Protiskluzové nožičky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Struhadlo univerzální ploché 25 cm (226666682) , Fackelmann struhadlo ruční (33071)

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm (226666529)

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm (226666529)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 1 nástavec součástí balení, 4 typy strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin. Na univerzálním struhadle nastrouháte všechny možné suroviny, jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která zajistí odolnost proti korozi a snadno se čistí. Nejdůležitější přednosti struhadla Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm Praktické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Univerzální struhadlo určené k přípravě zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Barva: nerezová Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm (226666529) , Orion struhadlo nerez ploché hrubé s rukojetí

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226666158)

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226666158)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 1 nástavec součástí balení, 4 typy strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo Fackelmann Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm nabízí nejjednodušší způsob, jak rychle nastrouhat suroviny. Univerzální struhadlo si poradí se všemi možnými surovinami jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která nabízí odolnost proti korozi a snadnou údržbu. Hlavní vlastnosti struhadla Fackelmann Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm Klasické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Univerzální struhadlo navržené pro přípravu zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Barva: nerezová Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226666158) , Orion struhadlo nerez ploché jemné s rukojetí

Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm (226666078)

Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm (226666078)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na okurky, plastové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, vícebarevné Klasické struhadlo Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm k přípravě strouhaných surovin se prokáže jako skvělý kuchyňský pomocník. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Bezpečnostní úchyt představuje ochranu proti pořezání prstů. Struhadlo utváří odolný plast, který lze snadno čistit. Nejdůležitější parametry struhadla Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm Klasické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Bezpečné a pohodlné strouhání s držákem Barva: bílá, černá a vícebarevná Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm (226666078) , Orion struhadlo nerez ploché plátky s rukojetí

Fackelmann Struhadlo na sýr 24 cm (226666745)

Fackelmann Struhadlo na sýr 24 cm (226666745)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na sýr, nerezové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová barva Praktické struhadlo Fackelmann Struhadlo na sýr 24 cm umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin. Se struhadlem se můžete pustit do přípravy sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Tento model máte možnost umýt v myčce, vyhnete se tak zdlouhavému ručnímu mytí. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která jistí odolnost proti korozi a snadnou údržbu. Zásadní parametry struhadla Fackelmann Struhadlo na sýr 24 cm Klasické ruční struhadlo nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření Struhadlo umožňující přípravu sýru či citronové kůry Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Dá se mýt v myčce Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Struhadlo na sýr 24 cm (226666745) , Orion struhadlo nerez ploché hrubé 27,5x11cm (120737)

FACKELMANN Struhadlo ruční (33071)

FACKELMANN Struhadlo ruční (33071)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na čokoládu, sýr, zeleninu, nerezové a plastové, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová a zelená barva Praktické struhadlo FACKELMANN Struhadlo ruční nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Toto struhadlo vám pomůže se zpracováním sýru, citrusové kůry, zázvoru a dalších surovin. Je navržené tak, aby sneslo mytí v myčce, nebudete se tedy muset trápit s ručním mytím. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Zajímavé parametry struhadla FACKELMANN Struhadlo ruční Klasické ruční struhadlo se stane vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem Struhadlo uzpůsobené pro přípravu sýru či citronové kůry Dá se mýt v myčce Barva: nerezová a zelená Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Struhadlo ruční (33071) , Orion struhadlo nerez ploché jemné na sýr s rukojetí

FACKELMANN Struhadlo JEHLAN (31036)

FACKELMANN Struhadlo JEHLAN (31036)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na sýr, zeleninu, nerezové, 3 typy strouhání, protiskluzové nožičky, nerezová barva Praktické struhadlo FACKELMANN Struhadlo JEHLAN pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Se struhadlem se můžete pustit do přípravy sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Protiskluzové nožičky zajistí vyšší bezpečnost. Stěžejní vlastnosti struhadla FACKELMANN Struhadlo JEHLAN Klasické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Struhadlo umožňující přípravu sýru či citronové kůry Barva: nerezová Počet typů strouhání: 3 Protiskluzové nožičky (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Struhadlo JEHLAN (31036) , Banquet struhadlo natural, 25 x 5,8 cm

Hrubé struhadlo s rukojetí Fackelmann 27 cm (226666802)

Hrubé struhadlo s rukojetí Fackelmann 27 cm (226666802)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 1 typ strouhání, černá a nerezová barva Klasické struhadlo Hrubé struhadlo s rukojetí Fackelmann 27 cm sloužící k přípravě strouhaných surovin se stane vašim oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Univerzální struhadlo umožňuje strouhání všech možných surovin jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která zajistí odolnost proti korozi a snadno se čistí. Zásadní vlastnosti struhadla Hrubé struhadlo s rukojetí Fackelmann 27 cm Klasické ruční struhadlo vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření Univerzální struhadlo uzpůsobené pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Barva: černá a nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Hrubé struhadlo s rukojetí Fackelmann 27 cm (226666802) , Banquet struhadlo univerzální culinaria latte (28524131)

Weis Struhadlo univerzální nerez 30 cm (226689239)

Weis Struhadlo univerzální nerez 30 cm (226689239)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 3 typy strouhání, části vhodné do myčky, nerezová barva Klasické struhadlo Weis Struhadlo univerzální nerez 30 cm sloužící k přípravě strouhaných surovin se stane vašim oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Univerzální struhadlo si poradí se všemi možnými surovinami jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Je samozřejmě uzpůsobené pro umývání v myčce, nečeká vás tedy ruční mytí. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, k jejímž vlastnostem patří odolnost proti korozi a snadná údržba. Klíčové přednosti struhadla Weis Struhadlo univerzální nerez 30 cm Klasické ruční struhadlo nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření Univerzální struhadlo navržené pro přípravu zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších Lze umývat v myčce Barva: nerezová Počet typů strouhání: 3 (alza.cz)

Podobné produkty ako Weis Struhadlo univerzální nerez 30 cm (226689239) , Univerzální obal na knihu 4: rozměr 25 x 41 cm (0214884)

Fackelmann Šťouchadlo OVAL 25 cm, 2H/INOX

Detail

Šťouchadlo Fackelmann je praktickým pomocníkem pro přípravu kaší či šťouchaných brambor. Toto šťouchadlo je vyrobeno z kombinace plastového a nerezového materiálu. Ergonomické držadlo zaručuje komfortní manipulaci a je opatřeno očkem pro snadné zavěšení. Šťouchadlo lze umývat v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Šťouchadlo OVAL 25 cm, 2H/INOX , Univerzální obal na knihu 5: rozměr 25 x 41 cm (0214885)

Univerzální škrabka 14 cm SB karta Fackelmann (226666053)

Univerzální škrabka 14 cm SB karta Fackelmann (226666053)
Detail

Škrabka univerzální, 14 cm, SB karta, různé barvy (alza.cz)

Podobné produkty ako Univerzální škrabka 14 cm SB karta Fackelmann (226666053) , Univerzální obal na knihu 1: rozměr 25 x 41 cm (0214881)

Fackelmann Stěrka na těsto plast 25 cm (226666304)

Fackelmann Stěrka na těsto plast 25 cm (226666304)
Detail

Kuchyňská stěrka - stěrka na těsto,plast 25 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Stěrka na těsto plast 25 cm (226666304) , Fackelmann cedník (33077)

Fackelmann Váleček na těsto dřevo 25 cm (226666314)

Fackelmann Váleček na těsto dřevo 25 cm (226666314)
Detail

Váleček - dřevěný, o délce 250 mm a průměru 70 mm Náhodou jste rozbili starý váleček na těsto či si zařizujete novou kuchyň? Váleček FACKELMANN se stane praktickým pomocníkem, jenž by neměl chybět v žádné kuchyni. Poradí si těstem různého druhu, ať už chcete péct cukroví, štrůdl či koláče různých druhů. Pro jeho výrobu byl použit kvalitní materiál, kterým je dřevo. Aby váleček odvedl práci přesně podle vašich představ, měli byste znát také rozměry. Tento model měří v průměru 70 mm a na délku 250 mm. Nejdůležitější parametry produktu Fackelmann Váleček na těsto dřevo 25 cm Váleček FACKELMANN využijete u každého druhu těsta Nechte za vás mluvit váš cukrářský um Konstrukci tvoří dřevo Rozměry: 70 × 250 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Váleček na těsto dřevo 25 cm (226666314) , Fackelmann obracečka (33061)

SOUL COOKING Struhadlo univerzální

SOUL COOKING Struhadlo univerzální
Detail

S univerzálním struhadlem z nerezové oceli SOUL COOKING s praktickým držákem nakrouháte a nastrouháte ovoce, zeleninu i sýr jako nic. Naše série SOUL COOKING Vám mluví přímo z duše, radost z vaření a vysoká kvalita. Celá kolekce kuchyňských potřeb, která čítá nože, hrnce, pánve a kuchyňské pomocníky, byla speciálně navržena se známým kuchařem Jensem Eichbergerem. Takže Vám každý kousek padne pěkně do dlaně a při přípravě pokrmů a u plotny můžete v klidu popustit uzdu Vaší kreativitě a fantazii. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SOUL COOKING Struhadlo univerzální , Fackelmann cedník (33076)

PROHOME - Struhadlo univerzální pocínované

PROHOME - Struhadlo univerzální pocínované
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo univerzální pocínované , Elektricke struhadlo

Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm (226605152)

Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm (226605152)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, nerezová barva Klasické struhadlo Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření. S univerzálním struhadlem nastrouháte všechny možné suroviny od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která se zaslouží o odolnost proti korozi a snadnou údržbu. Důležité vlastnosti struhadla Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm Praktické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Univerzální struhadlo pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm (226605152) , Pouzdro ploché, zvířecí motiv (4008110258973)

Banquet Struhadlo univerzální CULINARIA Latte (28524131)

Banquet Struhadlo univerzální CULINARIA Latte (28524131)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na čokoládu, ořechy, sýr, nerezové a plastové, s pěchovadlem, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bílá a hnědá barva Praktické struhadlo Banquet Struhadlo univerzální CULINARIA Latte vám pomůže v kuchyni s přípravou strouhaných surovin. S tímto struhadlem se můžete pustit do zpracování sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi a snadno se udržuje. Klíčové přednosti struhadla Banquet Struhadlo univerzální CULINARIA Latte Klasické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Struhadlo navržené pro přípravu sýru či citronové kůry Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Barva: bílá a hnědá Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Banquet Struhadlo univerzální CULINARIA Latte (28524131) , Fackelmann škrabka kyvná (33072)

Banquet Struhadlo Natural, 25 x 5,8 cm

Banquet Struhadlo Natural, 25 x 5,8 cm
Detail

Struhadlo vyrobeno z nerezavějící oceli je určeno pro profesionální i domácí použití. Struhadlo je opatřeno praktickým očkem pro možnost zavěšení, snadno se udržuje. Lze mýt v myčce nádobí. Řada kuchyňského náčiní NATURAL splňuje náročné požadavky profesionálů a je vhodná i pro domácí použití. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Struhadlo Natural, 25 x 5,8 cm , Fackelmann vykrajovač kuliček (33075)

Fackelmann Kartáček čistící univerzální 3 ks

Detail

Kartáčky jsou vhodné na čištění brček s průměrem 5–10 mm. Lze mýt v myčce nádobí. Jsou uloženy v papírové krabičce. Fackelmann Kartáček čistící univerzální 3 ks je vhodný do každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kartáček čistící univerzální 3 ks , Struhadlo na syr

univerzální solnička nebo pepřenka Fackelmann (226666440)

univerzální solnička nebo pepřenka Fackelmann (226666440)
Detail

Kořenka - na koření, s víkem (alza.cz)

Podobné produkty ako univerzální solnička nebo pepřenka Fackelmann (226666440) , Concept rmp0030 struhadlo

Univerzální struhadlo magic Fissler

Univerzální struhadlo magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Snadná údržba Lze umývat v myčce Univerzální struhadlo magic umí strouhat a plátkovat. Díky vroubků z rubové strany můžete struhadlo opřít tak, že je stabilní a lze vyvinout větší množství síly. Strouhání je tak mnohem efektivnější. Pohodlná rukojeť zamezí únavě ruky i při delší práci. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Univerzální struhadlo magic Fissler , Tescoma struhadlo handy

Univerzální struhadlo magic Fissler

Univerzální struhadlo magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Snadná údržba Lze umývat v myčce Univerzální struhadlo magic umí strouhat a plátkovat. Díky vroubků z rubové strany můžete struhadlo opřít tak, že je stabilní a lze vyvinout větší množství síly. Strouhání je tak mnohem efektivnější. Pohodlná rukojeť zamezí únavě ruky i při delší práci. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Univerzální struhadlo magic Fissler

Univerzální struhadlo magic Fissler

Univerzální struhadlo magic Fissler
Detail

Více než 40 druhů kuchyňských pomocníků série Fissler magic je připraveno nabírat, zvedat, obracet, míchat, loupat, cedit, a hlavně překvapit svým elegantním vzhledem a maximální praktičností. Řada kuchyňského náčiní magic je tvořena přesně tak, aby pokryla všechny receptury, postupy a nápady těch, kteří rádi vaří. Elegantní provedení v leštěném nerezu s matnou rukojetí se hodí do moderní i klasické domácnosti. Závěsné očko z leštěné oceli umožní náčiní zavěsit na lištu nebo háček. Pokud se rozhodnete potěšit své blízké dárkem ze série magic, stane se každá další slavnostní událost skvělou příležitostí k rozšíření sbírky kuchyňského náčiní. Funkční část z leštěné ušlechtilé oceli 18/10 Matná nerezová rukojeť se strukturou pro bezpečný úchop Snadná údržba Lze umývat v myčce Univerzální struhadlo magic umí strouhat a plátkovat. Díky vroubků z rubové strany můžete struhadlo opřít tak, že je stabilní a lze vyvinout větší množství síly. Strouhání je tak mnohem efektivnější. Pohodlná rukojeť zamezí únavě ruky i při delší práci. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Univerzální struhadlo magic Fissler , Fackelmann naběračka na špagety (33064)

Univerzální kráječ/struhadlo SHARP

Univerzální kráječ/struhadlo SHARP
Detail

plátkování, strouhání, hranolkování možnost regulace tloušťky vodicí rukojeť pro bezpečný úchop Univerzální kráječ/víceúčelové struhadlo zeleniny a ovoce zajistí velmi rychlé, pohodlné, přesné a bezpečné krájení a uvítá ho každý kulinář. Je opatřen výměnnými struhadly, které umožňují plátkování, strouhání i krájení úzkých i širších hranolů zeleniny. Výměnné části jsou opatřené ostrými nerezovými břity a navíc je možné regulovat tloušťku plátků/hranolků od 1 mm do 6 mm. Součástí balení je vodící rukojeť, pomocí které potravinu strouháte, aniž byste se zranili. Sklápěcí protiskluzové nožičky zajistí správný náklon a stabilní umístění na plochu. Zásobník na výměnné nástavce lze nasadit na struhadlo, takže při uskladnění budou všechny komponenty vždy pohromadě. Balení obsahuje: základní tělo struhadla hladký nástavec na přípravu plátků nástavec s řadou malých břitů pro přípravu nudliček nástavec s řadou větších břitů určených k výrobě hranolků vodicí rukojeť/klobouček zásobník na výměnné nástavce Materiál: plast/nerez ocel Rozměry: 41 x 13 x 13 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Univerzální kráječ/struhadlo SHARP , Fackelmann obracečka 30cm, nature (31041)

Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF

Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF
Detail

Univerzální struhadlo z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) má pevné trubkové držadlo. Díky ušlechtilé oceli je tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete jej hygienicky mýt v myčce. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF , Fackelmann lžíce na vejce (33020)

Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF

Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF
Detail

Univerzální struhadlo z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) má pevné trubkové držadlo. Díky ušlechtilé oceli je tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete jej hygienicky mýt v myčce. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF , Fackelmann chňapka bbq xxl (41593)

Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF

Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF
Detail

Univerzální struhadlo z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) má pevné trubkové držadlo. Díky ušlechtilé oceli je tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete jej hygienicky mýt v myčce. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Univerzální struhadlo s trubkovým madlem WMF , Fackelmann džezva 800 ml (42232)

Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla

Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla
Detail

Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, 4 struhadla Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Proto jsme vyvinuli univerzální klikový mlýnek tak, abyste na něm snadno, bezpečně a rychle nastrouhali téměř cokoli. Představujeme univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, se 4 výměnnými struhadly, který se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. V čem je mlýnek výjimečný? Vše je s ním jednoduché – snadno se sestaví, snadno se upevní, snadno mele a snadno se čistí. Zapomeňte tedy na starý, zašlý a špatně umyvatelný kovový mlýnek s upínacím šroubem, který vám zničí stůl nebo desku kuchyňské linky. Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY snadno přichytíte k podložce pomocí vakuové přísavky. Protože je komora mlýnku z průhledného plastu, zpracovávanou surovinu při práci vidíte a máte tak přehled o průběhu mletí. Pěchovadlo pak zajistí bezpečnost vašich prstů a superostrá struhadla (z prvotřídní nerezavějící oceli) spolu s ergonomickou klikou, se postarají o rychlé mletí bez nutnosti použití nadměrné síly. Jaké jsou jeho další výhody? Mlýnek snadno sestavíte pouhým vložením struhadla a přitáhnutím kliky, tedy za 2 vteřiny! Pak stačí jediným pohybem páčkou mlýnek upevnit (přisát) k podkladu a pustit se do strouhání. Čtyři struhadla umožňují strouhat najemno, nahrubo, na nudličky julienne a plátkovat. Po použití mlýnek opět snadno rozeberete na čtyři díly a snadno umyjete. Materiál: speciální tvrzený plast a prvotřídní nerezavějící ocel Mytí v myčce: mlýnek a jeho součásti doporučujeme mýt pod tekoucí vodou Záruka: 3 roky (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla , Fackelmann konvička 200 ml (47177)

Leifheit Univerzální struhadlo Comfortline 4+1

Leifheit Univerzální struhadlo Comfortline 4+1
Detail

Praktické multifunkční struhadlo 4 v 1 Comfortline značky Leifheit najde své místo i ve vaši kuchyni. Krájí, strouhá a plátkuje potraviny rychle a s dokonalým výsledkem. V příslušenství najdete vyměnitelné nástavce a držák chránicí před poraněním. Snadné mytí pod tekoucí vodou a také v myčce nádobí. Vlastnosti: hrubé a jemné struhadlo na zeleninu, struhadlo na brambory, výškově nastavitelný nůž pro plátky různé tloušťky a nůž na rajčata ve tvaru V držák odpadu chrání prsty před poraněním a zajišťuje optimální využití aby se destičky neztratily, jsou zasunuty do boku krytu tělo struhadla vyrobeno z robustního plastu, destičky struhadla z nerezové oceli (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Univerzální struhadlo Comfortline 4+1 , Fackelmann vařečka 30cm, nature (31040)

Univerzální kuchyňské struhadlo Kassel 93604 (5902340936047)

Univerzální kuchyňské struhadlo Kassel 93604 (5902340936047)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, 3 nástavce součástí balení, 3 typy strouhání, protiskluzové nožičky a bezpečnostní úchyt na strouhání, dřevěná a stříbrná barva Praktické struhadlo Univerzální kuchyňské struhadlo Kassel 93604 slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin. Univerzální struhadlo vám poslouží pro všechny možné suroviny od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo se 3 výměnnými nástavci umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Bezpečnostní úchyt zajistí vašim prstům ochranu před pořezáním. Protiskluzové nožičky zajistí vyšší bezpečnost. Nejdůležitější parametry struhadla Univerzální kuchyňské struhadlo Kassel 93604 Klasické ruční struhadlo nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření Univerzální struhadlo dělané pro zpracování sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Struhadlo se 3 výměnnými nástavci Bezpečné a pohodlné strouhání s držákem Barva: dřevěná a stříbrná Počet typů strouhání: 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Univerzální kuchyňské struhadlo Kassel 93604 (5902340936047) , Fackelmann vařečka 30cm, oliva (30850)

Fackelmann Stěrka XL 30x16x3 cm

Detail

Stěrka v XL provedení pro pohodlné mytí skleněných sprchových koutů. Fackelmann Stěrka XL 30×16×3 cm usnadní pravidelný úklid v domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Stěrka XL 30x16x3 cm

Fackelmann Chňapka 28x18 cm bavlna

Detail

Chňapka je praktickým doplňkem každé kuchyně. Fackelmann Chňapka 28×18 cm je vyrobena z bavlny a můžete ji bez obav prát na 40 °C. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Chňapka 28x18 cm bavlna

Fackelmann Obracečka 30 cm, OLIVA

Detail

Dřevěná obracečka bude velmi šetrná k jakémukoliv vašemu nádobí takže se nebudete muset bát že jej poškrábete. Obracečka je vyrobená ze dřeva pod značkou Fackelmann. Jednoduché a přesto velmi kvalitní zpracování v kuchyni oceníte. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Obracečka 30 cm, OLIVA

Fackelmann Obracečka děrovaná 33 cm

Detail

Obracečka Fackelmann Stanley Rogers je vyrobena z polyftalamidu s tepelnou odolností do 270°C. Obracečku lze mýt v myčce na nádobí. Její délka je 33 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Obracečka děrovaná 33 cm

Fackelmann Porcelánový hmoždíř 12 cm

Detail

Klasický hmoždíř od značky Fackelmann v provedení z bílého porcelánu bude skvělým pomocníkem i ozdobou každé kuchyně. Hmoždíř skvěle poslouží při přípravě jídel s kořením nebo bylinkami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Porcelánový hmoždíř 12 cm

Fackelmann Lžíce servírovací 32 cm

Detail

Sevírovací lžíce na zeleninu Fackelmann Stanley Rogers 3H je vyrobena z polyftalamidu s tepelnou odolností do 270°C. Lžíci lze mýt v myčce na nádobí. Její délka je 32 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Lžíce servírovací 32 cm

Fackelmann Stěrka XL 30x16x3 cm - rozbaleno

Detail

Stěrka v XL provedení pro pohodlné mytí skleněných sprchových koutů. Fackelmann Stěrka XL 30×16×3 cm usnadní pravidelný úklid v domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Stěrka XL 30x16x3 cm - rozbaleno

Fackelmann Obracečka 34 cm ARCADALINA, 3H

Detail

Jednoduchá obracečka ARCADALINA 3H v délce 34 cm od výrobce Fackelmann. Vyrobena z odolného plastu, který je šetrný k vašemu nádobí a vhodný i na nepřilnavý povrch. S praktickým očkem na zavěšení. A o mytí se postará myčka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Obracečka 34 cm ARCADALINA, 3H

Fackelmann Vařečka s hrotem 32 cm

Detail

Vařečka s hrotem Fackelmann Stanley Rogers je vyrobena z polyftalamidu s tepelnou odolností do 270°C. Vařečku lze mýt v myčce na nádobí. Její délka je 32 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Vařečka s hrotem 32 cm

Fackelmann Vykrajovač jadřinců 19,5 cm, nerez

Detail

Praktický nerezový vykrajovač jadřinců v délce 19,5 cm od výrobce Fackelmann. Vyrobena z nerezové oceli a s měkkým držadlem pro lehkou manipulaci. Skvěle si poradí s jadřinci jablek, hrušek a dalších druhů ovoce. Elegantní černo-stříbrné provedení. A o mytí se postará myčka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Vykrajovač jadřinců 19,5 cm, nerez

Fackelmann Otvírák multifunkční 4v1 14,5 cm

Detail

Multifunkční pomocník na otevírání různých uzávěrů lahví. Otvírák od značky Fackelmann si hravě poradí s korunkovými uzávěry, víčky od PET lahví, konzervami a sklenicemi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Otvírák multifunkční 4v1 14,5 cm

Fackelmann Škrabka kyvná 18 cm, SENSE

Detail

Praktická kyvná škrabka SENSE v délce 18 cm od výrobce Fackelmann. Vyrobena z nerezové oceli a s měkkým držadlem pro lehkou manipulaci. Pomůže nejen s loupáním jakékoliv zeleniny, ať už kulaté, oválné či dlouhé. Elegantní černo-stříbrné provedení. A o mytí se postará myčka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Škrabka kyvná 18 cm, SENSE

Fackelmann kleště gril 29 cm (226666352)

Fackelmann kleště gril 29 cm (226666352)
Detail

Servírovací kleště - univerzální, délka 29 cm, lze mýt v myčce, materiál nerez, Chcete-li hygienicky manipulovat s hotovým jídlem, poslouží vám servírovací kleště FACKELMANN. Tyto servírovací kleště vám přinášejí maximální kontrolu nad podávaným jídlem, ať už je budete využívat na zeleninu, tousty, ryby, či k jiným činnostem. Pro jejich výrobu byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně nerez. K jejich přednostem lze počítat snadnou údržbu. Po použití je pouze opláchnete pod tekoucí vodou, dají se také umýt v myčce na nádobí. Servírovací kleště FACKELMANN získáte v délce 29 cm. Klíčové přednosti produktu Fackelmann kleště gril 29 cm Servírovací kleště FACKELMANN přispívají ke snadnější manipulaci s hotovým jídlem Tyto univerzální kleště se hodí k mnoha účelům Při jejich výrobě byl použitý kvalitní materiál, konkrétně nerez Můžete je umývat v myčce na nádobí Servírovací kleště FACKELMANN dosahují délky 29 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann kleště gril 29 cm (226666352)

Fackelmann Servírovací kleště 27 cm (226666743)

Fackelmann Servírovací kleště 27 cm (226666743)
Detail

Servírovací kleště - univerzální, délka 27 cm, lze mýt v myčce a pro všechny druhy nádobí, materiál nerez a nylon, černá a stříbrná barva Pro jednoduchou manipulaci s podávaným jídlem se vám budou hodit servírovací kleště FACKELMANN. Tyto univerzální servírovací kleště udrží vaše jídlo vždy pod kontrolou, ať už s nimi budete grilovat, podávat zeleninu, nebo kousky ovoce. Ostatní nádobí bude ochráněno před poškrábáním díky jejich dobře opracovaným koncům. K jejich výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je nerez a nylon. Výhodou pro vás bude jejich jednoduchá údržba. Stačí je pouze opláchnout pod tekoucí vodou, poradí si s nimi i myčka na nádobí. Servírovací kleště FACKELMANN byly zhotoveny o délce 27 cm. Do kuchyně perfektně zapadne jejich černá a stříbrná barva. Zásadní přednosti produktu Fackelmann Servírovací kleště 27 cm Servírovací kleště FACKELMANN vám přinesou hygienický komfort při servírování jídel Tento univerzální typ můžete využít k mnoha účelům... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Servírovací kleště 27 cm (226666743)

Fackelmann Kleště a obracečka 2v1 32x6 cm

Detail

Kleště a obracečka 2 v 1 vám usnadní práci v kuchyni. Fackelmann Kleště a obracečka 2v1 32×6 cm jsou vyrobeny z bukového dřeva, které je odolné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kleště a obracečka 2v1 32x6 cm

Fackelmann Košík na chléb 22 cm, rattan

Detail

Tradiční ošatka na kynutí chlebového těsta o průměru 22 cm. Ošatka je vyrobena z přírodního ratanu. Stále populárnější domácí pečení bude o něco snadnější s těmi správnými pomůckami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Košík na chléb 22 cm, rattan

Fackelmann Palička na maso 26 cm, SENSE

Detail

Praktická palička na maso SENSE v délce 26 cm od výrobce Fackelmann. Palička nabízí dvě plochy na klepání, jednu hladkou pro jemné maso a druhou hrubší pro větší maso. Měkká rukojeť pro lehkou manipulaci. Elegantní černo-stříbrné provedení. A o mytí se postará myčka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Palička na maso 26 cm, SENSE

Fackelmann Pěnovačka OVAL 33 cm, 2H/INOX

Detail

Pěnovačka Fackelmann je praktickým pomocníkem pro přípravu jídel. Tato pěnovačka vám umožní komfortně nabírat těstoviny, noky, knedlíčky a další potraviny vařené ve vodě. Vyrobena je z kombinace plastového a nerezového materiálu. Její držadlo je opatřeno očkem pro snadné zavěšení. Pěnovačku lze umývat v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Pěnovačka OVAL 33 cm, 2H/INOX

Fackelmann Cedník-Mísa-Košík 20 cm nerez

Detail

Praktický cedník 20 cm od společnosti FACKELMANN najde uplatnění i ve vaší domácnosti. Mimo cedníku poslouží také jako mísa či jednoduchý košík. Je vyroben z praktického nerezového materiálu, který můžete jednoduše umýt v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Cedník-Mísa-Košík 20 cm nerez

Fackelmann Příbor na salát 30 cm, OLIVA

Detail

Dřevěný set na salát s kterým bude příprava i servírování zdravého jídla hračka. Vidlička i vařečka je vyrobená ze dřeva pod značkou Fackelmann. Jednoduché a přesto velmi kvalitní zpracování v kuchyni oceníte. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Příbor na salát 30 cm, OLIVA
FACKELMANN Struhadlo ruční (33071), Orion Struhadlo nerez ploché hrubé s rukojetí , Orion Struhadlo nerez ploché jemné s rukojetí , Orion Struhadlo nerez ploché plátky s rukojetí , ORION Struhadlo nerez ploché hrubé 27,5x11cm (120737), Orion Struhadlo nerez ploché jemné na sýr s rukojetí , Banquet Struhadlo Natural, 25 x 5,8 cm, Banquet Struhadlo univerzální CULINARIA Latte (28524131), Univerzální obal na knihu 4: rozměr 25 x 41 cm (0214884), Univerzální obal na knihu 5: rozměr 25 x 41 cm (0214885), Univerzální obal na knihu 1: rozměr 25 x 41 cm (0214881), FACKELMANN Cedník (33077), FACKELMANN Obracečka (33061), FACKELMANN Cedník (33076), elektricke struhadlo, Pouzdro ploché, zvířecí motiv (4008110258973), FACKELMANN Škrabka kyvná (33072), FACKELMANN Vykrajovač kuliček (33075), struhadlo na syr, Concept RMP0030 struhadlo, Tescoma Struhadlo HANDY, FACKELMANN Naběračka na špagety (33064), FACKELMANN Obracečka 30cm, NATURE (31041), FACKELMANN Lžíce na vejce (33020), FACKELMANN Chňapka BBQ XXL (41593), FACKELMANN Džezva 800 ml (42232), FACKELMANN Konvička 200 ml (47177), FACKELMANN Vařečka 30cm, NATURE (31040), FACKELMANN Vařečka 30cm, oliva (30850)