Fackelmann lžíce na servírování (33078)

Produkt Fackelmann lžíce na servírování (33078) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fackelmann lžíce na servírování (33078) upraviť a produkt hľadať znova.

FACKELMANN Lžíce na servírování (33078)

FACKELMANN Lžíce na servírování (33078)
Detail

Lžíce na servírování, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: ECOLUTION-3H, 330x60mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, vhodné pro hrnce a pánve s nepři Servírovací lžíce Fackelmann Ecolution v tmavě šedé barvě s mátově zelenou rukojetí je dlouhá 33 cm. Je vyrobená převážně z eco friendly materiálů a extrémně odolná proti teplu. Její funkční část vydrží až 270 °C. Její další výhodou je možnost použití na nepřilnavém povrchu. Lžíce na servírování Fackelmann má dále ergonomicky tvarovanou rukojeť z dřevěných vláken a bioplastů. Najdete na ní prohlubeň pro palec, díky které pro vás bude pohodlné i delší vaření. S praktickým poutkem na zavěšení. Lze umývat v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti servírovací lžíce Fackelmann Ecolution, 33 cmServírovací lžíce Fackelmann Ecolution s mátově zeleným držadlem má tmavě šedou barvuFunkční část lžíce na servírování Fackelmann odolá až 270 °CMožnost použití na... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Lžíce na servírování (33078) , Fackelmann lžíce na vejce (33020)

HENDI lžíce na servírování omáčky 720400 (720400)

HENDI lžíce na servírování omáčky 720400 (720400)
Detail

Lžíce materiál: nerezavějící ocel, 0,03L, 290mm Lžíce HENDI o délce 290 mm vám umožní jednoduše servírovat omáčku. Vyrobena je z velmi kvalitní nerezové oceli a její použití je snadné. Je vyvedená v nerezovém provedení a hodí se například do gastro provozů. Klíčové vlastnosti lžíce na omáčku HENDI 720400Lžíce na servírování omáčkyVyrobena z velmi kvalitní nerezové oceliPoužití lžíce HENDI je snadnéLze mýt v myčceDélka:290 mmObjem:0,03 l (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI lžíce na servírování omáčky 720400 (720400) , Hendi lžíce na servírování omáčky 720400 (720400)

Dóza na servírování másla

Dóza na servírování másla
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako Dóza na servírování másla , Fackelmann lžíce-brčko 2v1 (47212)

Košíček na servírování hranolků - Ibili

Košíček na servírování hranolků - Ibili
Detail

Košíček na servírování hranolků Mini kulatý košíček z nerezu na originální servírování smažených dobrot. Nerezový košíček ozvláštní každý stůl. Můžete v něm servírovat hranolky, smažené cibulové kroužky, nebo třeba mini koblížky. Košíček vystelte pečícím papírem nebo ubrouskem, který kromě dozdobení nasaje i přebytečný olej. Průměr košíčku je 9 cm, výška 7,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Košíček na servírování hranolků - Ibili , Fackelmann lžíce long arlberg, 3ks (47522)

Sada na servírování sýrů alpina, dvoudílná

Sada na servírování sýrů alpina, dvoudílná
Detail

Sada dřevěného prkénka s břidlicovou vložkou a speciálního nože na sýr je určena hlavně na servírování sýrů, ale využijete ji i na servírování i jiných oblíbených pochoutek. Není vhodné do myčky. Materiál: bambus, břidlice, ocel Rozměry: 24 x 20 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Sada na servírování sýrů alpina, dvoudílná , Mpm queny na servírování sýrů (375937)

MPM Sambuca na servírování sýrů (382468)

MPM Sambuca na servírování sýrů  (382468)
Detail

Prkénko na servírování sýrů, bambusová podložka, s nožem, škrabkou, vidličkou, materiál nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako MPM Sambuca na servírování sýrů (382468) , Mpm sambuca na servírování sýrů (382468)

MPM Queny na servírování sýrů (375937)

MPM Queny na servírování sýrů (375937)
Detail

Sada nožů na servírování sýrů, materiál nerez, dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako MPM Queny na servírování sýrů (375937) , Mpm cheese set na servírování sýrů (353868)

FACKELMANN Lžíce na vejce (33020)

FACKELMANN Lžíce na vejce (33020)
Detail

Lžíce na vejce, 4ks, ECO, GREEN PE, 14cm, možno mýt v myčkách, ekologický materiál, vyrobeno v Německu Ekologické lžíce na vejce jsou vyrobeny převážně z obnovitelných zdrojů. Sada příborů na vajíčka Fackelmann Eco vyniká moderním designem a příjemnou mátově zelenou barvou. Lžičky z ekologického PE můžete mýt bez obav v myčce nádobí. V balení naleznete čtyři kusy. Klíčové vlastnosti lžiček na vejce Fackelmann Eco, 4 ksSouprava je převážně z obnovitelných surovinSada ekologických příborů Fackelmann je v příjemné mátově zelené barvěLžíce na vejce se snadno čistí, lze je mýt v myčce nádobíMateriál:ekologické PEDélka:14 cmBarva:mátově zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Lžíce na vejce (33020) , Fackelmann naběračka na špagety (33064)

Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra
Detail

Stojan na servírování - porcelán 3 patra Servírovací etažér ocení každý dekoratér dezertů. Se servírovacím podnosem posunete prezentaci dezertů, zákusů a dortů na vyšší úroveň. Vhodný na jakýkoli druh společenské události, zda připravujete narozeninovou oslavu nebo svatbu Vaše dezerty budou působit elegantně. Rozměr: Ø 15,5, 20,5 a 25,5 cm, v. 37 cm Materiál: porcelán (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra , Fackelmann metla na sníh (33067)

Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra
Detail

Stojan na servírování - porcelán Servírovací etažér ocení každý dekoratér dezertů. Se servírovacím podnosem posunete prezentaci dezertů, zákusů a dortů na vyšší úroveň. Vhodný na jakýkoli druh společenské události, zda připravujete narozeninovou oslavu nebo svatbu Vaše dezerty budou působit elegantně. Rozměr: Ø 20,5 a 25,5 cm, v. 25 cm Materiál: porcelán (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra , Fackelmann naběračka na med (31105)

MPM Cheese set na servírování sýrů (353868)

MPM Cheese set na servírování sýrů (353868)
Detail

Sada nožů na servírování sýrů, materiál nerez, dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako MPM Cheese set na servírování sýrů (353868) , Fackelmann kráječ na pizzu (33070)

Typhoon talíř na servírování pizzy Worlds Food Pizza

Typhoon talíř na servírování pizzy Worlds Food Pizza
Detail

Talíř na servírování pizzy z kolekce Typhoon. Model vyroben z porcelánu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Typhoon talíř na servírování pizzy Worlds Food Pizza , Fackelmann metla na sníh (33069)

Kesper Obdélníková břidlicová deska na servírování jídla, malá

Detail

Obdélníková břidlicová deska na servírování jídla v menším provedení je ideální prostředek na prezentování jídla nebo jeho focení. Deska značky Kesper je navíc vybavena protiskluzovými nohami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kesper Obdélníková břidlicová deska na servírování jídla, malá , Teleskopická lžíce na boty

Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 40x30cm (38101)

Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 40x30cm (38101)
Detail

Podnos - hranatý, kamenný, rozměry 7 × 400 × 300 mm (v × š × h), s protiskluzovým povrchem Obdélníková břidlicová deska je skvělým pomocníkem do kuchyně i na zahradu. Využít ji můžete k prezentování jídla nebo focení. Servírovací deska ve tvaru obdélníku se hodí nejen při zahradních párty, ale také při malé večeři s přáteli. Nejen praktické využití, ale i stylové provedení jsou přednostmi břidlicové desky Kesper. Nepravidelné přírodní tvary hran jsou zachovány v původním designu. Deska je rovněž vybavena praktickými protiskluzovými nohami. Klíčové vlastnosti obdélníkové břidlicového desky KesperBřidlicová deska k servírování pokrmůNa obdélníkovém podnosu jsou ponechány nepravidelné přírodní tvary hranVhodná na prezentování jídla - food stylingSnadná údržba podnosu KesperSoučástí desky jsou protiskluzové nohyRozměry: 40 × 30 × 0, 6 - 0, 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 40x30cm (38101) , Ikea lžíce na boty

Kesper Břidlicová deska na servírování jídla kulatá 35cm (38112)

Kesper Břidlicová deska na servírování jídla kulatá 35cm (38112)
Detail

Podnos - kulatý, kamenný, rozměry 6 × 350 × 350 mm (v × š × h), s protiskluzovým povrchem Německá firma KESPER se specializuje především na produkty ze dřeva a jiných přírodních materiálů. Z její dílny vzešla originální servírovací kulatá břidlicová deska o průměru 35 cm, opatřená protiskluznými nožičkami. Přírodní hrana dodává desce vysoce kvalitní a přirozený vzhled. Díky atraktivní černo šedé barvě je vhodná i na prezentování jídla, kterému umožní vyniknout. Klíčové vlastnosti kulaté servírovací břidlicové desky KESPER, 35 cmBřidlicová deska s protiskluznými nožičkamiServírovací kulatá deska v černo šedé barvě vhodná na prezentaci jídelPonechána přírodní hrana pro kvalitní a přirozený vzhledNěmecká firma KESPER specializující se na výrobky ze dřeva a přírodních materiálůRozměry:průměr: 35 cmvýška: 0,6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Břidlicová deska na servírování jídla kulatá 35cm (38112) , Lžíce na boty ikea

Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 30x20cm (38100)

Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 30x20cm (38100)
Detail

Podnos - hranatý, kamenný, rozměry 6 × 300 × 200 mm (v × š × h), vhodné do myčky Obdélníková břidlicová deska je skvělým pomocníkem do kuchyně i na zahradu. Využít jí můžete k prezentování jídla nebo focení. Servírovací deska ve tvaru obdélníku se hodí nejen při zahradních párty, ale také při malé večeři s přáteli. Nejen praktické využití, ale i stylové provedení jsou přednostmi břidlicové desky Kesper. Nepravidelné přírodní tvary hran jsou zachovány v původním designu. Deska je rovněž vybavena praktickými protiskluzovými nohami. Klíčové vlastnosti obdélníkové břidlicového desky KesperBřidlicová deska k servírování pokrmůNa obdélníkovém podnosu jsou ponechány nepravidelné přírodní tvary hranVhodná na prezentování jídla - food stylingSnadná údržba podnosu KesperSoučástí podnosu jsou protiskluzové nohyRozměry: 30 × 20 × 0, 6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 30x20cm (38100) , Fackelmann lis na citrusy 33001 (33001)

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 20x20cm (38109)

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 20x20cm (38109)
Detail

Podnos - hranatý, kamenný, rozměry 6 × 200 × 200 mm (v × š × h), vhodné do myčky, sada obsahuje 2 kusy Sada dvou čtvercových břidlicových desek je skvělým pomocníkem do kuchyně i na zahradu. Využít je můžete k prezentování jídla nebo jeho focení. Servírovací desky ve tvaru čtverce se hodí nejen při zahradních párty, ale také při malé večeři s přáteli. Nejen praktické využití, ale i stylové provedení jsou přednostmi břidlicové desky Kesper. Nepravidelné přírodní tvary hran jsou zachovány v původním designu. Deska je rovněž vybavena praktickými protiskluzovými nohami. Klíčové vlastnosti sady dvou břidlicových desek KesperDvě břidlicové desky k servírování pokrmů ve tvaru čtverceNa podnosu jsou ponechány nepravidelné přírodní tvary hranVhodná na prezentování jídla - food stylingSnadná údržba desky KesperSoučástí podnosu jsou protiskluzové nohyRozměry jedné desky: 20 × 20 × 0, 6 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 20x20cm (38109) , Fackelmann kráječ na zeleninu mini (45293)

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110)

Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110)
Detail

Podnos - hranatý, kamenný, rozměry 6 × 130 × 130 mm (v × š × h), s protiskluzovým povrchem a vhodné do myčky, sada obsahuje 2 kusy Německá firma KESPER se specializuje především na produkty ze dřeva a jiných přírodních materiálů. Z její dílny vzešla originální servírovací sada 2 kusů břidlicových desek čtvercového tvaru 13 × 13 cm, opatřených protiskluznými nožičkami. Přírodní hrana dodává deskám vysoce kvalitní a přirozený vzhled. Díky atraktivní černo šedé barvě jsou vhodné i na prezentování jídla, kterému umožní vyniknout. Klíčové vlastnosti sady servírovacích břidlicových desek KESPER 2 ks, 13 × 13 cmBřidlicové desky s protiskluznými nožičkamiSada 2 kusů desek v černo šedé barvě vhodná na prezentaci jídelPonechána přírodní hrana pro kvalitní a přirozený vzhledNěmecká firma KESPER specializující se na výrobky ze dřeva a přírodních materiálůRozměry:13 × 13 × 0,6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110) , Fackelmann premium kráječ na pizzu (40589)

Fackelmann Lžíce servírovací 32 cm

Detail

Sevírovací lžíce na zeleninu Fackelmann Stanley Rogers 3H je vyrobena z polyftalamidu s tepelnou odolností do 270°C. Lžíci lze mýt v myčce na nádobí. Její délka je 32 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Lžíce servírovací 32 cm , Fackelmann vál na těsto 60x40x0,8cm (37535)

FACKELMANN Lžíce-brčko 2v1 (47212)

FACKELMANN Lžíce-brčko 2v1 (47212)
Detail

Lžíce , nerez, 3ks, 18cm, možno mýt v myčkách na nádobí Souprava tří lžiček a brček v jednom je určená na lahodné Latte Macchiato, ale můžete je použít i na jiné nápoje. Skvělé jsou například na koktejly. Sada 2 v 1 na nápoje od Fackelmann má jednoduchý design, v nápoji luxusně vypadá a snadno se čistí, příbory lze vkládat do myčky nádobí. Výborné do vysokých sklenic. Klíčové vlastnosti lžíce-brčka 2v1 Fackelmann, 3 ksTřídílná souprava obsahuje lžičky a brčka v jednomMíchátka do vysokých sklenic Fackelmann 2 v 1 jsou z kvalitní nerezové oceliV jednoduchém designuVhodné do myčky nádobíLžičky na pití v nápoji skvěle vypadajíMateriál:nerez ocelDélka:cca 18 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Lžíce-brčko 2v1 (47212) , Fackelmann lopatka na dort arlberg (47524)

FACKELMANN Lžíce LONG ARLBERG, 3ks (47522)

FACKELMANN Lžíce LONG ARLBERG, 3ks (47522)
Detail

Lžíce , 20x3cm, nerez Souprava tří lžiček z nerezové oceli je určená do vysokých sklenic, skvělá na latte nebo poháry. Fackelmann LONG ARLBERG mají jednoduchý design a snadno se čistí, lze je vkládat do myčky nádobí. Díky dlouhým lžičkám ze série ARLBERG dosáhnete až na dno hlubokých sklenic i pohárů. Klíčové vlastnosti lžiček Fackelmann LONG ARLBERG, 3 ksTřídílná souprava je určená do vysokých sklenic, hrnků a pohárůDlouhé lžičky Fackelmann LONG ARLBERG jsou z kvalitní nerezové oceliV jednoduchém designuPříbory LONG ARLBERG lze mýt v myčce nádobíMateriál:nerez ocelRozměry: 20 × 3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Lžíce LONG ARLBERG, 3ks (47522) , Fackelmann sense kráječ na pizzu (25759)

Guirca Podnos na servírování - Halloween Dýně 29 x 15 x 3,5 cm

Guirca Podnos na servírování - Halloween Dýně 29 x 15 x 3,5 cm
Detail

Podnos na servírování - Halloween Dýne Oživte halloweenskou párty těmito strašidelnými párty podnosem s motivem dýně. počet: 1 ks rozměr: 29 x 15 x 3,5 cm Materiál: plast (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Guirca Podnos na servírování - Halloween Dýně 29 x 15 x 3,5 cm , Kesper břidlicová deska na servírování jídla obdelník 30x20cm (38100)

Bavlněný košík na servírování pečiva Swallow Sky - 35*35*8 cm SWS47

Bavlněný košík na servírování pečiva Swallow Sky - 35*35*8 cm SWS47
Detail

Bavlněný košík na servírování pečiva Swallow Sky - 35*35*8 cm Barva: Šedá / BíláMateriál: 100% bavlna (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bavlněný košík na servírování pečiva Swallow Sky - 35*35*8 cm SWS47 , Kesper břidlicová deska na servírování jídla kulatá 35cm (38112)

CURVER MY STYLE 33078 Plastový košík L - krémový

CURVER MY STYLE 33078 Plastový košík L - krémový
Detail

Plastovýboxv moderním MY STYLE designu ( imitace ratanu - Y vzor). Boxz řady „My Style” je stylové řešení pro uspořádání drobností ve vaši domácnosti. Moderní a elegantní vzhledideálně zapadne dokoupelny, šatny, ložnice či obývacího pokoje. Představuje dokonalou alternativu proutěných a ratanových košíků (oproti proutí je plast stálý). Kvalita a design značky CURVER.Technické údaje:rozměr výrobku: 35,5 x 29,6 x 22 cmmateriál: polypropylenbarva: krémováhmotnost: 0,53 kgObsah balení:1x MY STYLE box - L - krémový (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako CURVER MY STYLE 33078 Plastový košík L - krémový , Fackelmann cedník (33077)

CURVER MY STYLE 33078 Plastový košík L - krémový

CURVER MY STYLE 33078 Plastový košík L - krémový
Detail

Plastovýboxv moderním MY STYLE designu ( imitace ratanu - Y vzor). Boxz řady „My Style” je stylové řešení pro uspořádání drobností ve vaši domácnosti. Moderní a elegantní vzhledideálně zapadne dokoupelny, šatny, ložnice či obývacího pokoje. Představuje dokonalou alternativu proutěných a ratanových košíků (oproti proutí je plast stálý). Kvalita a design značky CURVER.Technické údaje:rozměr výrobku: 35,5 x 29,6 x 22 cmmateriál: polypropylenbarva: krémováhmotnost: 0,53 kgObsah balení:1x MY STYLE box - L - krémový (dilego.cz)

Podobné produkty ako CURVER MY STYLE 33078 Plastový košík L - krémový , Fackelmann obracečka (33061)

FACKELMANN Příbor na salát ARLBERG, 2ks (47521)

FACKELMANN Příbor na salát ARLBERG, 2ks (47521)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, 1× vidlička, 1 × lžíce na zeleninu, stříbrná barva Dvoudílná souprava je určená na servírování salátů. Fackelmann ARLBERG z kvalitní nerezové oceli má jednoduchý tvar a snadno se čistí, lze ji vkládat do myčky nádobí. Vidlička a lžíce ARLBERG díky svému designu a kvalitnímu zpracování v salátu dobře vypadají. Klíčové vlastnosti soupravy na salát Fackelmann ARLBERG, 2 ksDvoudílná souprava je určená na nabírání a servírování salátůLžíce a vidlička speciálního tvaru Fackelmann ARLBERG jsou z kvalitní nerezové oceliV jednoduchém designuSoupravu ARLBERG lze mýt v myčce nádobíMateriál:nerez ocelRozměry: 24 × 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Příbor na salát ARLBERG, 2ks (47521) , Fackelmann cedník (33076)

Košíček pro servírování hranolek - Ibili

Košíček pro servírování hranolek - Ibili
Detail

Košíček pro servírování hranolek Mini hranatý fritovací košíček z nerezu na originální servírování smažených dobrot. Originální servírovací doplněk na hranolky, smažené cibulové kroužky, nebo sladké mini koblížky. Fritovací košíček je vyrobený z nerezu a má rozměry 9 x 10,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Košíček pro servírování hranolek - Ibili , Fackelmann menážky s+p +na párátka (33040)

Sada příborů pro servírování WMF Nuova 4-pack

Sada příborů pro servírování WMF Nuova 4-pack
Detail

Sada příborů pro servírování z kolekce WMF. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sada příborů pro servírování WMF Nuova 4-pack , Fackelmann příbor na salát arlberg, 2ks (47521)

Fackelmann Multifunkční otvírák

Detail

Multifunkční otvírák značky FACKELMANN poslouží na otevírání různých uzávěrů lahví. Otvírák si hravě poradí s korunkovými uzávěry, víčky od PET lahví, konzervami a sklenicemi a zajisté by proto neměl chybět v žádné domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Multifunkční otvírák , Fackelmann miska na máslo s víkem (33005)

Fackelmann Vidlička BEVERLY

Detail

Vidlička BEVERLY značky Fackelmann je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ocení ji především příznivci klasického designu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Vidlička BEVERLY , Kesper sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110)

Fackelmann Otvírák číšnický

Detail

Číšnický otvírák DOUBLEPULL v černo stříbrném provedení. Je vyrobeno z nerezové oceli. Tento kvalitní otvírák lze použít jako vývrtku, otvírák na láhve a řezačku fólií. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Otvírák číšnický

Fackelmann Magnetická lišta

Detail

Magnetickou lištu od značky Fackelmann lze jednoduše připevnit na zeď díky samolepící zadní straně. Je praktickým pomocníkem pro uspořádání všech kovových nástrojů jako jsou nůžky či pilník. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Magnetická lišta

FACKELMANN Naběračka (33062)

FACKELMANN Naběračka (33062)
Detail

Naběračka , ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: ECOLUTION-3H, 315x90mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, vhodné pro hrnce a pánve s nepřilnavým povr Tato naběračka je zhotovena z materiálu z převážně obnovitelných zdrojů. Rukojeť z dřevitých vláken a bioplastu si přitom zachovává všechny výhody klasické umělé hmoty. Kuchyňská naběračka Ecolution od společnosti Fackelmann má extrémně tepelně odolnou funkční část z bio uhlíku z ricinového bobu, která je vhodná i pro teflonové a jiné nádobí citlivé na poškrábání. Díky ergonomické rukojeti s prohlubní pro palec se naběračka dobře a pohodlně drží a snadno se s ní manipuluje. Kuchyňské náčiní Ecolution Fackelmann nabízí praktické očko na zavěšení a snadno se čistí, můžete ho vkládat do myčky nádobí. V jemné přírodní šedé a mátově zelené barvě. Klíčové vlastnosti naběračky Fackelmann Ecolution Pomůcka do kuchyně je vyrobená... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Naběračka (33062)

FACKELMANN Cedník (33077)

FACKELMANN Cedník (33077)
Detail

Síto / cedník, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: nerezová ocel, O200x380mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, mentolová zelená/světlá šedá Cedník je vyrobený převážně z obnovitelných zdrojů. Síto Fackelmann ECOLUTION o průměru 20 cm skvěle prosívá mouku nebo práškový cukr a velmi jemně procedí tekutiny. ECOLUTION má síťku z vysoce kvalitní nerezové oceli na nosné konzoli. Díky ergonomické rukojeti z dřevěných vláken a bioplastu se cedník dobře drží a snadno se s ním manipuluje. Síto Fackelmann ECOLUTION disponuje praktickým okem na zavěšení a snadno se udržuje. Lze jej vkládat do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti cedníku Fackelmann ECOLUTION, 20 cmSíto je zhotovené převážně z obnovitelných materiálůMřížka z nerezové oceli a držadlo z dřevěných vláken a bioplastuCedník Fackelmann ECOLUTION má ergonomickou rukojeťLze mýt v myčce nádobíFackelmann ECOLUTION... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Cedník (33077)

FACKELMANN Obracečka (33061)

FACKELMANN Obracečka (33061)
Detail

Obracečka Obracečka, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: ECOLUTION-3H, 335x75mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, vhodné pro hrnce a pánve s nepřilnavým povr Tato obracečka je zhotovena z materiálu z převážně obnovitelných zdrojů. Rukojeť z dřevitých vláken a bioplastu si přitom zachovává všechny výhody klasické umělé hmoty. Kuchyňská obracečka Ecolution od společnosti Fackelmann má extrémně tepelně odolnou funkční část z bio uhlíku z ricinového bobu, která je vhodná i pro teflonové a jiné nádobí citlivé na poškrábání. Díky ergonomické rukojeti s prohlubní pro palec se obracečka dobře a pohodlně drží a snadno se s ní manipuluje. Kuchyňské náčiní Ecolution Fackelmann nabízí praktické očko na zavěšení a snadno se čistí, můžete ho vkládat do myčky nádobí. V jemné přírodní šedé a mátově zelené barvě. Klíčové vlastnosti obracečky Fackelmann Ecolution Pomůcka do kuchyně je... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Obracečka (33061)

FACKELMANN Cedník (33076)

FACKELMANN Cedník (33076)
Detail

Síto / cedník, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: nerezová ocel, O90x270mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, mentolová zelená/světlá šedá Cedník je vyrobený převážně z obnovitelných zdrojů. Síto Fackelmann ECOLUTION o průměru 9 cm skvěle prosévá práškový cukr a velmi jemně procedí tekutiny. ECOLUTION má síťku z vysoce kvalitní nerezové oceli na nosné konzoli. Díky ergonomické rukojeti z dřevěných vláken a bioplastu se cedník dobře drží a snadno se s ním manipuluje. Síto Fackelmann ECOLUTION disponuje praktickým okem na zavěšení a jednoduše se udržuje. Lze jej vkládat do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti cedníku Fackelmann ECOLUTION, 9 cmSíto je zhotovené převážně z obnovitelných materiálůMřížka z nerezové oceli a držadlo z dřevěných vláken a bioplastuCedník Fackelmann ECOLUTION má ergonomickou rukojeťLze mýt v myčce nádobíFackelmann ECOLUTION disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Cedník (33076)

Lžíce na těstoviny

Lžíce na těstoviny
Detail

Na podrobném popisu k produktu Lžíce na těstoviny pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lžíce na těstoviny

Fackelmann Magnetická lišta - rozbaleno

Detail

Magnetickou lištu od značky Fackelmann lze jednoduše připevnit na zeď díky samolepící zadní straně. Je praktickým pomocníkem pro uspořádání všech kovových nástrojů jako jsou nůžky či pilník. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Magnetická lišta - rozbaleno

Fackelmann Teploměr/vlhkoměr vnitřní

Detail

Vnitřní teploměr s vlhkoměrem od značky Facklemann k připevnění magnetem například na lednici se hodí do každé domácnosti. Nabízí možnost uložení minimálních a maximálních naměřených hodnot. Baterie jsou součástí balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Teploměr/vlhkoměr vnitřní

Fackelmann Chňapka BBQ XXL

Detail

Ochranná extra dlouhá BBQ rukavice je tepelně odolná. Zaručí vám bezpečné pečení či grilování a stane se vašim nepostradatelným pomocníkem. Vnější vrstva je z bavlny, vnitřní vrstva z polyesteru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Chňapka BBQ XXL

Fackelmann Chlebovka 40x28x18cm, borovice

Detail

Chlebovka je nepostradatelný pomocník k uchování vašeho pečiva. Je vyrobena z borovicového dřeva v přírodním provedení. V tomto chlebníku můžete uchovávat slané a sladké pečivo. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Chlebovka 40x28x18cm, borovice

Fackelmann Multifunkční kartáč 2v1

Detail

Fackelmann multifukční kartáč je skvělý pomocník na úklid koupelny! Kartáč je složený ze dvou hlavic, větší na plochy dlaždiček, vanu či sprchový kout a menší, který využijete zejména na čištění spár. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Multifunkční kartáč 2v1

Fackelmann Dvojitý háček Fusion

Detail

Dvojitý háček Fusion najde využití k zavěšení ručníků na ruce k umyvadlu, ale i županu či koupelnových doplňků. Je vyrobený z matného poniklovaného kovu, který nejen dobře vypadá, ale je také odolný. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Dvojitý háček Fusion

Fackelmann Dávkovač mýdla, nerez

Detail

Stříbrný dávkovač na tekuté mýdlo je vyroben z ručně tepané nerezové oceli a je vysoký 18 cm. Díky svému lesklému a modernímu provedení udělá mnoho parády v každé koupelně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Dávkovač mýdla, nerez

Fackelmann Kartáček pohlcující pachy

Detail

Speciální kartáček s nerezovým tělem má dvě různé délky štětin, díky kterým vyčistí každý povrch, ale hodí se i na znečištěné ruce. Jeho nespornou výhodou je, že také pohlcuje pachy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kartáček pohlcující pachy

Fackelmann Kleště BBQ 32,5cm

Detail

Kleště na grilování v extra dlouhém provedení se speciálním tvarem vidlic. Fackelmann Kleště BBQ 32,5cm jsou praktickým doplňkem pro každé grilování. Snadné čištění – vhodné pro mytí v myčkách nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kleště BBQ 32,5cm

FACKELMANN Struhadlo ruční (33071)

FACKELMANN Struhadlo ruční (33071)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na čokoládu, sýr, zeleninu, nerezové a plastové, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová a zelená barva Praktické struhadlo FACKELMANN Struhadlo ruční nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Toto struhadlo vám pomůže se zpracováním sýru, citrusové kůry, zázvoru a dalších surovin. Je navržené tak, aby sneslo mytí v myčce, nebudete se tedy muset trápit s ručním mytím. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Zajímavé parametry struhadla FACKELMANN Struhadlo ruční Klasické ruční struhadlo se stane vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem Struhadlo uzpůsobené pro přípravu sýru či citronové kůry Dá se mýt v myčce Barva: nerezová a zelená Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Struhadlo ruční (33071)

FACKELMANN Struhadlo JEHLAN (31036)

FACKELMANN Struhadlo JEHLAN (31036)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na sýr, zeleninu, nerezové, 3 typy strouhání, protiskluzové nožičky, nerezová barva Praktické struhadlo FACKELMANN Struhadlo JEHLAN pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Se struhadlem se můžete pustit do přípravy sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Protiskluzové nožičky zajistí vyšší bezpečnost. Stěžejní vlastnosti struhadla FACKELMANN Struhadlo JEHLAN Klasické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Struhadlo umožňující přípravu sýru či citronové kůry Barva: nerezová Počet typů strouhání: 3 Protiskluzové nožičky (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Struhadlo JEHLAN (31036)

FACKELMANN Škrabka kyvná (33072)

FACKELMANN Škrabka kyvná (33072)
Detail

Škrabka kyvná, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: nerezová ocel, 195x30mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, mentolová zelená/světlá šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Škrabka kyvná (33072)

FACKELMANN Vykrajovač kuliček (33075)

FACKELMANN Vykrajovač kuliček (33075)
Detail

Vykrajovač kuliček, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funční část: nerezová ocel, 180x30mm, velká část vyrobena z obnovitelných zdrojů, možno mýt v myčkách na nádobí, mentolová zelená/světlá šedá Vykrajovač FACKELMANN v nerezovém provedení se zelenými detaily dobře poslouží například při vykrajovaní jablka, manga nebo másla. Funkční část je vyrobena z nerezu. Ergonomické držadlo je z kombinace bioplastů a dřevěných vláken. Má také očko na zavěšení a může se používat v myčce. Univerzální vykrajovač o délce cca 18 cm se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Klíčové vlastnosti vykrajovače kuliček FACKELMANNNepostradatelný pomocník ve vaší domácnostiVykrajovač kuliček FACKELMANN v tmavě šedém provedení se zelenými detailyHodí se do tradiční i moderní kuchyněFunkční část je vyrobena z kvalitního a odolného nerezového materiáluErgonomická rukojeť z bioplastů a dřevěných vlákenPraktické očko na zavěšeníPři správné péči vám bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Vykrajovač kuliček (33075)
FACKELMANN Lžíce na vejce (33020), HENDI lžíce na servírování omáčky 720400 (720400), FACKELMANN Lžíce-brčko 2v1 (47212), FACKELMANN Lžíce LONG ARLBERG, 3ks (47522), MPM Queny na servírování sýrů (375937), MPM Sambuca na servírování sýrů (382468), MPM Cheese set na servírování sýrů (353868), FACKELMANN Naběračka na špagety (33064), FACKELMANN Metla na sníh (33067), FACKELMANN Naběračka na med (31105), FACKELMANN Kráječ na pizzu (33070), FACKELMANN Metla na sníh (33069), Teleskopická lžíce na boty , ikea lžíce na boty, lžíce na boty ikea, FACKELMANN Lis na citrusy 33001 (33001), FACKELMANN Kráječ na zeleninu MINI (45293), FACKELMANN Premium Kráječ na pizzu (40589), FACKELMANN Vál na těsto 60x40x0,8cm (37535), FACKELMANN Lopatka na dort ARLBERG (47524), FACKELMANN SENSE Kráječ na pizzu (25759), Kesper Břidlicová deska na servírování jídla obdelník 30x20cm (38100), Kesper Břidlicová deska na servírování jídla kulatá 35cm (38112), FACKELMANN Cedník (33077), FACKELMANN Obracečka (33061), FACKELMANN Cedník (33076), FACKELMANN Menážky S+P +na párátka (33040), FACKELMANN Příbor na salát ARLBERG, 2ks (47521), FACKELMANN Miska na máslo s víkem (33005), Kesper Sada břidlicových desek na servírování jídla čtverec 13x13cm (38110)