Dyk vojtěch: d.y.k. - cd (0860202)

Produkt Dyk vojtěch: d.y.k. - cd (0860202) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dyk vojtěch: d.y.k. - cd (0860202) upraviť a produkt hľadať znova.

Dyk Vojtěch: D.Y.K. - CD (0860202)

Dyk Vojtěch: D.Y.K. - CD (0860202)
Detail

Hudební CD - Vojtěch Dyk nahrál sólové album D.Y.K. v New Yorku. Obklopil se špičkovými hudebníky v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem Zpěvák si pochvaluje, že nahráváním vystoupil ze své komfortní zóny a ponořil se do světa bez hranic. První ochutnávkou byl hravý a roztančený singl Mr. Vojtěch Dyk nahrál sólové album D.Y.K. v New Yorku. Obklopil se špičkovými hudebníky v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem Zpěvák si pochvaluje, že nahráváním vystoupil ze své komfortní zóny a ponořil se do světa bez hranic. První ochutnávkou byl hravý a roztančený singl Mr. Beat inspirovaný Rowanem Atkinsonem a postavičkou Mr. Beana. Nasledovali další singly, včetně výjimečným klipem opatřené skladby Phone song. Deska vznikala kompletně v New Yorku ve spolupráci s Ondřejem Pivcem, který má doma cenu Grammy za album s Gregorym Porterem. Uznávaný muzikant, který v New Yorku žije již deset let, přizval do nahrávacího procesu také svou kapelu Kennedy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dyk Vojtěch: D.Y.K. - CD (0860202) , Dyk vojtěch: d.y.k. - cd (0860202)

Dyk Vojtěch, Muzikál: Malý princ - Muzikál (2xCD) - CD (CR1072-2)

Dyk Vojtěch, Muzikál: Malý princ - Muzikál (2xCD) - CD (CR1072-2)
Detail

Hudební CD - Na motivy světového bestselleru Antoine de Saint-Exupéryho přichází Malý princ jako původní český muzikál. Na motivy světového bestselleru Antoine de Saint-Exupéryho přichází Malý princ jako původní český muzikál. Náš příběh sleduje cestu dvou hlavních hrdinů za neodvratným naplněním jejich osudů. Ilustruje tuto cestu neobvykle barevnými a optimisticky laděnými výlety do dříve neztvárněných hudebních směrů. Díky hudbě, hercům a zpěvákům se přeneseme do světa fantazie, ať už se jedná o podivné planety nebo jejich ještě podivnější obyvatele. Planetu Zemi reprezentuje nejen poušť, ale také kantýna korsického letiště, odkud Exupéry startoval ke své poslední misi. Příběh samotného Exupéryho i Malého prince dojímá celý svět už po desítky let, a proto chceme touto cestou oslavit i my 120. výročí narození velkého snílka a velkého člověka Antoine de Saint-Exupéryho, který nyní přichází k velkým i malým posluchačům ve velkolepém muzikálovém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dyk Vojtěch, Muzikál: Malý princ - Muzikál (2xCD) - CD (CR1072-2) , Dyk vojtěch, muzikál: malý princ - muzikál (2xcd) - cd (cr1072-2)

B-Side Band, Vojtěch Dyk a hosté: 10 let (8594170819651)

B-Side Band, Vojtěch Dyk a hosté: 10 let (8594170819651)
Detail

Hudební CD - B-SIDE BAND slaví 10. narozeniny novou deskou nazvanou jednoduše B-SIDE BAND: 10 LET. Orchestr, který na jaře roku 2006 založil trumpetista a bandleader Josef Buchta, má na svém kontě četné úspěchy a v současné době patří na tuzemské scéně mezi respektovaná hudební tělesa. Mimořádné album B-SIDE BAN B-SIDE BAND slaví 10. narozeniny novou deskou nazvanou jednoduše B-SIDE BAND: 10 LET. Orchestr, který na jaře roku 2006 založil trumpetista a bandleader Josef Buchta, má na svém kontě četné úspěchy a v současné době patří na tuzemské scéně mezi respektovaná hudební tělesa. Mimořádné album B-SIDE BAND: 10 LET v sedmnácti skladbách mapuje dosavadní působení a historii kapely, včetně významných hostů, kteří během deseti let s kapelou vystoupili. Americký tradicionál Old MacDonald v podání Vojtěcha Dyka, společné songy Baby Drive s držiteli Grammy New York Voices, nebo It don't mean a Thing či Nevertheless s britským vokálním triem The Puppini Sisters,... (alza.cz)

Podobné produkty ako B-Side Band, Vojtěch Dyk a hosté: 10 let (8594170819651) , Th!s: we are th!s (vojtěch kotek) (ep) - cd (9029571883)

Vojtěch Szabó Jazz Band: Szabotage (CD)

Vojtěch Szabó Jazz Band: Szabotage (CD)
Detail

Vojtěch Szabó Jazz Band: Szabotage - nové CD album. Datum vydání: 18.11.2020 Vojtech Szabó bezesporu patří k evropské interpretační špičce ve hře na akordeon, což svým druhým albem Szabotage, navazujícím na prvotinu Play accordion z roku 2018, více než potvrzuje. V jeho rukách nástroj ožívá neuvěřitelnou škálou podmanivých tónů, střídá barvy a tempa, aby posluchače přivedl až k vrcholnému požitku z hudby. Stále více se prosazuje i jako autor a aranžér. Na CD Szabotage zazní tři jeho melodie, kromě titulní skladby také Song for Julie věnovaná manželce a Little 5/4 samba napsaná pro dceru. Celé album je provedeno v moderních aranžích, ovšem při zachování Vojtechovy virtuozity, a tím má možnost zaujmout i širší publikum, než jen vyznavače klasického, mnohdy až těžko stravitelného jazzu. Doprovodná kapela s Vojtechem souzní v ideální harmonii a společně svými instrumentálními schopnostmi dodávají i klasickým standardům D. Ellingtona nebo D. Gillespieho nový, neotřelý rozměr. Tracklist: 1. Song for Julie 06:39 2. Caravan 05:51 3. Libertango 05:40 4. Brazilian Like 05:52 5. For Once in My Life 02:48 6. Night in Tunisia 06:12 7. Szabotage 05:41 8. Little 5/4 Samba 05:48 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Szabó Jazz Band: Szabotage (CD) , Vojtěch jasný (978-80-275-0246-2)

TH!S: We Are Th!s (Vojtěch Kotek) (EP) - CD (9029571883)

TH!S: We Are Th!s (Vojtěch Kotek) (EP) - CD (9029571883)
Detail

Hudební CD Debutové EP „We are TH!S...” kapela vydává po 3 letech fungování pod aktuálním názvem. Ve stejném složení spolu kapela působila jako coverband přes 10 let, ale teprve před nedávnem se muzikanti pustili do své původní tvorby. Debutové EP „We are TH!S...” kapela vydává po 3 letech fungování pod aktuálním názvem. Ve stejném složení spolu kapela působila jako coverband přes 10 let, ale teprve před nedávnem se muzikanti pustili do své původní tvorby. Ve svých textech, které jsou v angličtině, opěvují modly rock'n'rollu a celý tento žánr se vším, co k němu patří. Spolu s producenty Viliamem Bérešem a Stevem Walshem se snažili zachytit co nejsyrověji jejich autentický pódiový zvuk s energií, která provází jejich show plné humoru a nadsázky, která k této čtveřici přátel z dětství neodmyslitelně patří. Na toto EP naváže druhé s názvem „...and TH!S is our SH!T”, které vyjde na podzim roku 2018. Druhé EP bude obsahovat zbytek současného materiálu, a tím kapela... (alza.cz)

Podobné produkty ako TH!S: We Are Th!s (Vojtěch Kotek) (EP) - CD (9029571883) , Vojtěch bernatský: jak dostat tatínka do karantény ()

Kotek Vojtěch: Rumcajsova loupežnická knížka & Vánoce u Rumcajsů - CD (SU6456-2)

Kotek Vojtěch: Rumcajsova loupežnická knížka & Vánoce u Rumcajsů - CD (SU6456-2)
Detail

Hudební CD - Padesát let Večerníčků o loupežníku Rumcajsovi oslavíme nově objevenými pohádkami načtenými vynikajícím Vojtěchem Kotkem Letos oslaví televizní Večerníčky s postavou loupežníka Rumcajse padesát let od svého prvního zfilmování. Padesát let Večerníčků o loupežníku Rumcajsovi oslavíme nově objevenými pohádkami načtenými vynikajícím Vojtěchem Kotkem. Letos oslaví televizní Večerníčky s postavou loupežníka Rumcajse padesát let od svého prvního zfilmování. Klasické příběhy z lesa Řáholce a města Jičína před lety načetl Karel Höger. K letošnímu jubileu jsme připravili četbu z dalších pokračování dobrodružství loupežníka Rumcajse, jeho ženy Manky a syna Cipíska, vodníka Volšovečka, obra Rabijáka, jičínského knížepána a kněžny, starosty, apatykáře, loupežníka Čeliše a zvířátek z řáholeckého lesa. Tato nová dobrodružství jsou objevy z archivu pohádek Václava Čtvrtka, tentokrát čtené mladým Vojtěchem Kotkem. Kotkův výklad je plný humoru, každá z postaviček... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotek Vojtěch: Rumcajsova loupežnická knížka & Vánoce u Rumcajsů - CD (SU6456-2) , Rumcajsova loupežnická knížka: vánoce u rumcajsů, čte vojtěch kotek

Krysař - Dyk Viktor

Krysař - Dyk Viktor
Detail

Útlá knížka, jejímž jádrem je staroněmecká pověst, je vrcholem autorova prozaického díla, jakousi rekapitulací jeho myšlenek a postulátů. Věčným tématem je zde svár reality s ideálem, kterého je ale třeba se nikdy nevzdat. Kniha je doplněná Ilustarcemi a fotografiemi z kultovního animovaného filmu Jiřího Barty. (patro.cz)

Podobné produkty ako Krysař - Dyk Viktor , Tascam cd-rw901mkii (cd-rw901mkii)

Krysař - Dyk Viktor

Krysař - Dyk Viktor
Detail

Námět Krysaře pochází z Německa, kde opravdu podle báje osoba krysaře žila. Ten měl za úkol čistit město Hameln od škůdců v podobě krys. Obyvatelé města ho považují za méněcenného a zesměšňují ho, jemu je to však jedno až do té doby, než se zamiluje do vesničanky, která ho ubytuje ve svém domě. Krysař vyhání krysy hraním na svoji píšťalu, ale radní nejsou stále spokojeni, a tak mu nechtějí zaplatit. Tím autor poukázal nejen na zesměšňování funkcí a osob, podoby lásky, ale i na problémy té doby. Podle knižní předlohy vznikl film (2003) a muzikál (1996). (patro.cz)

Podobné produkty ako Krysař - Dyk Viktor , Tascam cd-rw900mkii (cd-rw900mkii)

Kryštof: Rem-X-Y (2x CD) - CD (731111-2)

Kryštof: Rem-X-Y (2x CD) - CD (731111-2)
Detail

Hudební CD - Projekt Rem-X-y nabízí kolekci všech zachycených remixů, tedy jak bonusový disk z rozšířené ver-ze Jeviště, tak úpravy z raritního alba 03 i další úpravy. Projekt Rem-X-y nabízí kolekci všech zachycených remixů, tedy jak bonusový disk z rozšířené ver-ze Jeviště, tak úpravy z raritního alba 03 i další úpravy. Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Biser Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 ve slezském Havířově. Rok vydání : 2012 Seznam stop CD 1,2 Střepy (Radio Edit) / Velký princ (Jakko's Edit) / cyRáno (Veneer Remix) / DigiHrách (Kryštof + Xindl X) / DuDuDoff (Amiga Remix) / Jeviště (Vecov Kremix) / OstravSKA balada (Hraczki Jazz Re-worked) / Molotov (DJ Tranzy Remix) / Malý princ (Robert Burian Remix Edit) / Stísněná (Monoriderz Remix) / Bůhvíkam (MM Remix) / Ukolébavka (Kubatko Remix) / Digitální děti (Strojovna Remix) / Sedmilhář (BPM Remix) / Malý princ (Pavel Bidlo Remix) /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kryštof: Rem-X-Y (2x CD) - CD (731111-2) , Catiga cd-2610 (cd-2610)

Krysař - Viktor Dyk - audiokniha

Krysař - Viktor Dyk - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Námět Krysaře pochází z Německa, kde opravdu podle báje osoba krysaře žila. Ten měl za úkol čistit město Hameln od škůdců v podobě krys. Obyvatelé města ho považují za méněcenného a zesměšňují ho, jemu je to však jedno až do té doby, než se zamiluje do vesničanky, která ho ubytuje ve svém domě. Krysař vyhání krysy hraním na svoji píšťalu, ale radní nejsou stále spokojeni, a tak mu nechtějí zaplatit. Tím autor poukázal nejen na zesměšňování funkcí a osob, podoby lásky, ale i na problémy té doby. Podle knižní předlohy vznikl film (2003) a muzikál (1996). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krysař - Viktor Dyk - audiokniha , Tascam cd-200sb (cd-200sb)

Spirit Majk: Y White - CD (8588006135022)

Spirit Majk: Y White - CD (8588006135022)
Detail

Hudební CD - Michal Dušička, známý pod svým pseudonymem Majk Spirit, je slovenský rapper a člen skupiny H16 Michal Dušička, známý pod svým pseudonymem Majk Spirit, je slovenský rapper a člen skupiny H16 Seznam stop Primetime / Spirit / Generácya / Raj Srdca / Ypsilon / Šampuss / Masky / Budúcej / Zlato / Zamotaný / Mama (Original Version) / Skúsme to v mieri / Svetlá (alza.cz)

Podobné produkty ako Spirit Majk: Y White - CD (8588006135022) , Catiga cd-2776 (cd-2776)

Spirit Majk: Y Black - CD (8588006135015)

Spirit Majk: Y Black - CD (8588006135015)
Detail

Hudební CD - Druhé sólové album Majka Spirita „YBlack” je následovníkem veleúspěšného debutu „Nový člověk”. Druhé sólové album Majka Spirita „YBlack” je následovníkem veleúspěšného debutu „Nový člověk”. V nových skladbách sekundují Majkovi Spiritovi najvětší jména slovenské rapové scény - Čistychov, Ego z Kontrafaktu, Vec, dále Delik a Supa z Mojej Reči, Elpe a samozřejmě Spiritovi kolegovia Otis a Cigo z H16, i čeští kolegové Ektor a Ben Cristovao. Rok vydání : 2015 (2.album) Seznam stop Teraz je čas / Zbojník (+ Maxo) / Slovo (+ Čistychov, Ben Cristovao) / Dobyjeme svet (+ Otis, Supa, Cigo, Delik) / Feel Alright / No a čo? (+ Věc) / Tancujj RMX / Robím to rád / Euro Gang (+ Ego, Ektor, Elpe) / Len tak / Boh jediný / Bol som tu (alza.cz)

Podobné produkty ako Spirit Majk: Y Black - CD (8588006135015) , Catiga cd-8133 (cd-8133)

Všetko o údení - Dyk Vladimír

Všetko o údení - Dyk Vladimír
Detail

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť. Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok. (patro.cz)

Podobné produkty ako Všetko o údení - Dyk Vladimír , Catiga cd-1182 (cd-1182)

Krysař - Viktor Dyk - e-kniha

Krysař - Viktor Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Novoklacistická novela podle německé pověsti o krysaři, který zachránil město Hammeln od krys, ale nedostal sjednanou od¬měnu, proto zavedl zvukem píšťaly obyvatele do propasti a pomstil se tak za jejich proradnost a lakotu. Přežil jen blázen a nemluvně, tedy dva symbolické významy toho, co popírá rozum. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krysař - Viktor Dyk - e-kniha , Rolling stones: tattoo you (cd box) (4x cd) - cd (3835531)

Vše o uzení - Dyk Vladimír

Vše o uzení - Dyk Vladimír
Detail

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vše o uzení - Dyk Vladimír , A-ha: original album series cd (5x cd) - cd (8122797694)

ELI - Š - Adolescentes 1 - Rinconete y cortadillo + CD - Miguel de Cervantes y Saavedra

ELI - Š - Adolescentes 1 - Rinconete y cortadillo + CD - Miguel de Cervantes y Saavedra
Detail

Rinconete y Cortadillo es un retrato picaresco de la actividad delictiva en la época de Cervantes. En esta publicación vas a encontrar Reportajes Glosario con las palabras dificiles Actividades de comprensión Actividades DELE Test final Temas Amistad, Sociedad Rincón y Cortado, dos muchachos vagabundos, se encuentran un dia de verano. Luego, inician un viaje hacia la ciudad de Sevilla. Los muchachos visitan la casa del maestro de la golfería Monopodio, el cual los examina y acoge en la cofradía, asignándoles los nombres de Rinconete y Cortadillo. Rinconete trucos con las cartas. Cortadillo ladrón de bolsos. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Adolescentes 1 - Rinconete y cortadillo + CD - Miguel de Cervantes y Saavedra , Kraftwerk: remixes (2x cd) - cd (9029650477)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y el campeonato + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y el campeonato + CD - Jane Cadwallader
Detail

ˇPepe no quiere ir a un campeonato deportivo! En esta historia nuestro perezoso amigo juega al golf y al voleybol... ˇy obtiene resultados sorprendentes! Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado Temas Aventura Robos Misterio Pepe y sus amigos van a participar en el Campeonato Deportivo de la Policía. Llegan al hotel junto al mar donde se celebra el campeonato. Todo parece normal... pero algo raro está pasando en el hotel. Sílabo Vocabulario Deportes Momentos del día Ropa y tejidos Trabajo Colores Gramática Pretérito imperfecto Pretérito indefinido Presente de indicativo Ir a infinitive Tener que infinitivo Estar gerundio Pronombres (complemento directo e indirecto) Demostrativos El relativo que Adverbios temporales ya, antes, después (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y el campeonato + CD - Jane Cadwallader , Erasure: erasure (2x cd) - cd (4050538843231)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y la chaqueta + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y la chaqueta + CD - Jane Cadwallader
Detail

Una nave espacial aparece en el cielo y todo el mundo tiene miedo. żQuiénes son? żQué quieren? Temas Amistad Aventura Ingenio Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado ˇVive una increíble aventura con un simpático extraterrestre y su robot! Una nave espacial aparece en el cielo y todo el mundo tiene miedo. żQuiénes son? żQué quieren? Sofía y Javi conocen en la playa a PB3 el extraterrestre y al robot Robina. Todos juntos descubren el terrible plan de los malvados OOs, del Planeta X011. żQué va a suceder? Sílabo Gramática Presente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Verbos ser y estar Verbos haber y tener Ir a infi nitivo Verbo gustar Artículos determinados e indeterminados Vocabulario En la playa Animales Ropa Colores (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y la chaqueta + CD - Jane Cadwallader , Yes: quest (2x cd) - cd (0194398788326)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y la corona + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y la corona + CD - Jane Cadwallader
Detail

En esta arriesgada aventura, Pepe y sus compańeros de la policía se enfrentan a... ˇlos fantasmas! Con una armadura intentan conseguir su objetivo ˇdetener a los ladrones! Temas Aventura Policías y ladrones Fantasmas Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado En esta arriesgada aventura, Pepe y sus compańeros de la policía se enfrentan a... ˇlos fantasmas! Con una armatura intentan conseguir su objetivo ˇdetener a los ladrones! Dos policías, Pepe y Eva, deben vigilar las joyas de un castillo. Se ponen una armadura para despistar a los ladrones, pero las cosas no salen como piensan. ˇVamos a ver cómo termina la historia! Sílabo Gramática Presente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Verbo hay impersonalTener que infinitivo Ir a indicativo Pronombres Frases finales con para Frases temporales Adverbios de tiempo y de lugar Vocabulario Materiales Joyas Partes del cuerpo Describir un recorrid (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y la corona + CD - Jane Cadwallader , Whitesnake: unzipped (2x cd) - cd (0349785678)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y el apagón + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y el apagón + CD - Jane Cadwallader
Detail

En esta historia de detectives nuestro héroe Pepe debe resolver un misterio żpor qué hay apagones en la comisaría de policía? Temas Aventura Robos Misterio Magia Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado En esta historia de detectives nuestro héroe Pepe debe resolver un misterio żpor qué hay apagones en la comisaría de policía? Pepe y sus compańeros de la policía deben descubrir el secreto de un extrańo y famoso mago... ˇpero es un secreto peligroso! Pepe debe salvar a sus compańeros y resolver este misterio. żLo consigue? Sílabo Gramática Presente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Estar gerundio Pronombres (sujeto, complemento directo y complemento indirecto) Demostrativos Frases relativas con que Frases temporales Vocabulario Alimentos, a la mesa Ladrones y policías Magia Describir personas (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - Pepe y el apagón + CD - Jane Cadwallader , Motorhead: bomber (2x cd) - cd (0251785542)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y las verduras + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y las verduras + CD - Jane Cadwallader
Detail

Una aventura de extraterrestres en la que un chico malo se lleva una sorpresa. Temas Aventura Amistad Valentía Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado Una aventura de extraterrestres en la que un chico malo se lleva una sorpresa. El extraterrestre PB3 y la robot Robina quieren fruta y verdura para su planeta. Guille ayuda a sus nuevos amigos, y descubre que una sustancia verde del espacio le puede ayudar contra un chico malo del colegio. Sílabo Gramática Presente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Verbos ser y estar hace impersonal hay impersonal Verbo tener Artículos determinados e indeterminados Vocabulario Fruta y verdura Colores (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y las verduras + CD - Jane Cadwallader , Soundtrack: interstellar (2x cd) - cd (0194397964721)

ON Y VA! 1 učebnice bez CD

ON Y VA! 1 učebnice bez CD
Detail

První díl nového, přepracovaného učebnicového kompletu pro studenty, kteří hodlají po čtyřletém studiu z tohoto jazyka maturovat. Učebnice je založena na srovnání francouzštiny jako cizího jazyka s češtinou a sleduje dvojí cíl: položit pevný základ komunikativní a jazykové kompetence umožňující dorozumění v běžných životních situacích a současně seznámit s reáliemi francouzsky mluvících zemí. Učebnice obsahuje texty k různým konverzačním tématům, gramatický výklad a cvičení, v přílohách je začleněn přehled gramatiky, informace o reáliích francouzsky mluvících zemí, klíč k autokorektivním cvičením a dále francouzsko-český a česko-francouzský slovníček. Učebnice získala schvalovací doložku MŠMT ČR pro výuku francouzštiny na středních školách. Vzhledem ke značnému rozsahu cvičení (jejichž řešení si studující může v klíči sám ověřit) a nahrávek je učebnice vhodná i pro samouky a pro výuku v nejrůznějších kursech, včetně kursů pro dospělé. Cílem tohoto prvního dílu učebnice je zvládnutí francouzštiny na základní úrovni (stupeň A1 Evropského jazykového rámce). (patro.cz)

Podobné produkty ako ON Y VA! 1 učebnice bez CD , Pain: ksicht - cd (dots-cd-001)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 3 - Tío Manuel y las suricatas + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 3 - Tío Manuel y las suricatas + CD - Jane Cadwallader
Detail

ˇPobres suricatas! Son muy pequeńas y están lejos de su familia. Tío Manuel y los nińos les ayudan a volver a casa.. Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado Temas Animales Aventura Amistad Tío Manuel, Jaime y las gemelas ven unas crías de suricata en una jaula. ˇQué pena! Lloran por su familia, que está en el desierto. Tío Manuel y los nińos vuelan en su globo y llevan los animalitos al desierto. Pero... ˇel desierto es peligroso! żQué aventura les espera dai leoni! Silabo Vocabulario Animales y naturaleza Tiendas y establecimientos Sentimientos Gramatica Presente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Ir a infinitivo Tener que infinitivo Verbo doler Adjetivos posesivos Pronombres de complemento directo e indirecto Verbos serestar Verbo hay Ubicadores en el espacio (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 3 - Tío Manuel y las suricatas + CD - Jane Cadwallader , P.o.d.: satellite (2x cd) - cd (0349784313)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 1 - Abuelita Anita y el Pirata + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 1 - Abuelita Anita y el Pirata + CD - Jane Cadwallader
Detail

Esta es una historia sobre Abuelita Anita y el pirata Barbalarga, muy triste porque no tiene sombrero, ni papagayo ni cofre del tesoro. Temas Amistad Aventura Magia Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado Esta es una historia sobre Abuelita Anita y el pirata Barbalarga, muy triste porque no tiene sombrero, papagayo ni cofre del tesoro. Ahmed y Julia conocen, por arte de magia, al pirata Barbalarga. Está triste porque es un pirata sin sombrero ni tesoro... ˇpero Abuelita Anita está aquí! ˇQué bien! Sílabo Vocabulario Colores Números Muebles Gramática Presente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Artículos determinados e indeterminados Verbos ser, estar y tener Verbo hay Indicar dónde están las cosas (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 1 - Abuelita Anita y el Pirata + CD - Jane Cadwallader , Beatles: revolver (2x cd) - cd (4538277)

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y el payaso Rataplán + CD - Jane Cadwallader

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y el payaso Rataplán + CD - Jane Cadwallader
Detail

PB3 y Robina salvan una vida y una historia de amor. Juegos y actividades lingüísticas Una grabación de la historia y de la canción Un diccionario ilustrado Temas Amistad Amor El circo PB3 y su robot están muy contentos ˇvan al circo! Hay elefantes, acróbatas, malabaristas y payasos ˇtodo es espectacular! Van con Sandra a tomar un chocolate caliente a la caravana de Rataplán, visitan el colegio del circo y por fin van al gran espectáculo. ˇLes espera una sorpresa! Silabo Lessico La familia Las comidas del día El cuerpo Colores y formas La ropa Grammatica Presensente de indicativo (verbos regulares e irregulares) Los posesivos Verbos gustarencantar Verbos serestar Verbos hayestá(n) Formas reflexivas de los verbos Artículos determinados e indeterminados (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 2 - PB3 y el payaso Rataplán + CD - Jane Cadwallader , Kreator: endorama (2x cd) - cd (0884860388429)

Vojtěch Bernatský: Dvojtáta - Vojtěch Bernatský

Vojtěch Bernatský: Dvojtáta - Vojtěch Bernatský
Detail

„Od sestřičky dostávám roušku, bílou gumovou obuv, zástěru a hodně široké zelené kalhoty. Kačenka už leží na sále a já usedám k její hlavě. Prakticky vzápětí se to stane. Matyáš je na světě a já si pozvolna uvědomuju, že jsem dvojtáta,“ nadšeně popisuje sportovní moderátor Vojtěch Bernatský. Nevšední příběhy všedních dnů v podání dvojnásobného otce, který slasti i strasti spojené s dětmi prožívá po čtyřicítce. A je zřejmé, že ho to jaksepatří baví! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Bernatský: Dvojtáta - Vojtěch Bernatský , Thunder: dopamine (2x cd) - cd (4050538764338)

Smrt panenky - Viktor Dyk - e-kniha

Smrt panenky - Viktor Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Výběr Dykových povídek, jež spojuje téma smrti a lásky, zahajuje smrt z nedostatku lásky v titulní povídce Smrt panenky a uzavírá smrt z přílišné lásky, jíž není možné naplnit (Povídka o sentimentálním krokodýlovi). V povídce Smutná láska najdeme smrt, díky níž je možné věčně milovat, zatímco v povídce Stud je kromě dlouhého umírání stářím popsána i myšlenka smrti, aby mohl jiný milovat. Autor je známější jako básník, ale i tyto povídky, které vybrala a uspořádala Monika S. Benešová a do současného jazyka citlivě adaptoval Karel Marek, jistě stojí za přečtení. Byť vznikaly před více než sto lety, city a pocity jsou stále tytéž, ať jsou vyjádřeny v jakékoli době. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Smrt panenky - Viktor Dyk - e-kniha , U.d.o.: legacy (2x cd) - cd (0884860473125)

Milá sedmi loupežníků - Viktor Dyk - audiokniha

Milá sedmi loupežníků - Viktor Dyk - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Baladicky laděná poéma o lásce a zradě. Hlavní hrdinkou je odvážná dívka, která touží být volná, nechce se vázat a tak se přidá ke skupině loupežníků. Chce je milovat všechny stejně, každý z nich má nárok na její lásku. V průběhu děje se ale začíná její pohled na život a činy loupežníků měnit.... V nahrávce z roku 1976 recitují Dagmar Sedláčková, Vladimír Šmeral, Jiří Bednář, Petr Oliva a Luděk Munzar Komentář k původnímu LP 1 18 2157 z roku 1977: Rok 1877 byl pro českou literaturu zvlášť šťastný. V lednu se narodil básník mládí Fráňa Šrámek, v únoru Karel Toman, jeden z našich nejkrystaličtějších lyriků, a poslední den roku (v Pšovce u Mělníka) Viktor Dyk. Gymnázium absolvoval v Praze, kde byl jedním z jeho profesorů Alois Jirásek. Po studiích na právnické fakultě se od roku 1900 věnoval žurnalistice, literatuře a politice. Jako student byl činný v pokrokovém hnutí, od roku 1895 publikoval časopisecky, od roku 1906 především v Lumíru, jehož byl spoluredaktorem. Politicky nejprve pracoval ve straně radikálně pokrokové, za kterou neúspěšně kandidoval do říšské rady, po válce, v níž dva roky strávil ve vězení, ve straně národně demoktratické, za kterou byl zvolen poslancem a později senátorem. Tato činnost přinesla jemu i jeho čtenářům nejedno zklamání: Dykovo militantní vlastenectví, které mělo před válkou a za války pozitivní význam, stalo se pod praporem krajně pravicové strany zpátečnictvím, jež citelně znevažovalo básníkovu pozici v literárním životě. Neboť přes to vše zůstal Viktor Dyk především básníkem. Na počátku své literární dráhy patřil Dyk k dekadentnímu a později anarchistickému křídlu plodné generace let devadesátých. Jeho protiměšťácké revoltující gesto, vyhrocené autorovou ironií a pregnantním aforistickým stylem, přineslo do literatury nový moment: důsledné novoromantické vidění světa jako rozporu mezi skutečností a snem. Dyk zůstal ve svém díle vášnivým bojovníkem za ideály. proto neustále narážel na antagonismus dané reality. Ačkoliv jeho tvorba má silný akcent morální, básnická imaginace autorova, vycházející zprvu ze symbolistní poetiky, se oprošťuje, je přesná v pojmenování a neklesá nikdy do lacině moralistní polohy. To se projevilo především v tvorbě satirické a epigramatické, v níž se Viktor Dyk prosadil jako kritický glosátor národního života (hlavně ve sbírkách Satiry a sarkasmy, Pohádky z naší vesnice, Prohrané kampaně). Jeho lyrický verš má v sobě dramatický náboj a zároveň i výraznou tendenci k epice; patrné to je v prvé řadě v jeho větších básnických skladbách, v Milé sedmi loupežníků, v Giuseppe Morovi a v Zápasu Jiřího Macků. Nepřekvapí proto, že básník Dyk napsal i nejedno pozoruhodné dílo beletristické, především dnes už klasickou novelu Krysař a mnoho povídek (např. v souboru Píseň o vrbě), ale i románů (Konec Hackenschmidův, Prosinec aj) a dramat: Posel, Zmoudření Dona Quijota, Veliký mág, Ondřej a drak, Revoluční trilogie aj. Především však stále tvoří Dyk lyrik, autor významných a dodnes cenných básnických sbírek: A porta inferi, Marnosti, Noci chiméry, Lehké a těžké kroky, Anebo, Okno, Poslední rok (tyto čtyři poslední knihy veršů jsou známy pod společným titulem Válečná tetralogie), Domy, Devátá vlna a další. Nejznámější jeho básní, která plnila velkou politickou funkci za světové války stejně jako v letech německé okupace, se stal vlastenecký zpěv Země mluví. Z předválečného období patří k nejvýznamnějším Dykovým pracím baladická lyrickoepická skladba Milá sedmi loupežníků (1906). Její počátek leží v posledních letech století, závěrečné verše byly otištěny už ve sbírce Síla života (1898). Tato báseň je chápána jako osudové schillerovské drama lásky a nenávisti, zrady a msty. Dějově skladba odkazuje ke starým loupežnickým historkám (Dyk nejednou přebírá "klasická" dějová schémata, aby na jejich pozadí vytvořil novou uměleckou skutečnost - je to případ Krysaře stejně jako Giuseppa Mora či Zmoudření Dona Quijota), v pojetí jde o výraz rozpornosti člověka, vyrůstajícího ze společenské reality zlomu století. Písňová forma a celá struktura verše je v Milé sedmi loupežníků rovnež "klasická", nový obsah, idea a patos díla jí však dávají i nový smysl, který v rouše poklidného veršového toku přijímá rysy temné osudovosti. Ironický podtext intelektuálního charakteru, v němž je jasný autorův nadhled nad příběhem, dodává skladbě další rozměr, tvoří její vnitřní drama. A tak je tu dramatičnost zastoupena nejen v příběhu samém, nýbrž i ve zvolené formě, tedy ve zpěvech milé a sedmi loupežníků, a především v polaritě lásky a zrady vyjádřené lapidárně v posledním čtyřverší skladby: A já vás všechny milovala v hlubokých lesích při měsíci. A já vás všechny zrazovala, mí smutní, krásní loupežníci! Dramatická forma šerosvitně baladického příběhu lásky a zrady pochopitelně volá po zvukové podobě - zvláště v době, kdy mluvené slovo se stále víc stává vyhledávanou a účinnou formou realizace básníkova poselství. Plně to platí v případě, kdy i zvukové kvality básně, její přesný ry (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Milá sedmi loupežníků - Viktor Dyk - audiokniha , R.kelly: essential (2x cd) - cd (0888750258922)

Zmoudření Dona Quijota - Viktor Dyk - audiokniha

Zmoudření Dona Quijota - Viktor Dyk - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Josef Kemr, představitel Dona Quijochota, se narodil 20. června 1922 - tento titul uvolňujeme do digitálního prodeje u příležitosti výročí jeho narození. Z komentáře režiséra Tomáše Vondrovice k prvnímu vydání hry v roce 1995: Zmoudření Dony Quijota je pro mě jedním z nejkrásněších snímků, které mi bylo dopřáno natočit. Měl jsem a dodnes ho mám rád z několika důvodů. Především pro hru samu, od mládí jsem ji ctil jako jednu z oněch "erbovních her srdce", s nimiž bych se rád někdy setkal; ale také proto, že, domnívám se, její akustický přepis v mnohém vyhovuje básnickému originálu V.Dyka věrněji, než to může dokázat jeviště - hra na fantazie tu není vymezena hmotným prostorem, milenci nepotřebují malované hory - a rána, kterou Quijote utrží v souboji, nevyžaduje rozličného komparsu. Dalším důvodem je, že jsem měl možnost vybrat si ideální soubor, který by se na jevišti sotvakdy mohl sejít; nemyslím tím na dva představitele hlavních rolí, pana J. Kemra a pan R. Hrušínského, ale skutečně na celý soubor a výkony všech dalších herců - však také práce probíhala podle toho, brali jsme jen to nejlepší a nenenechali se tísnit časem ani jinými vnějšími okolnostmi. Samozřejmě dominantní role i výkony obou pánů - pravých mistrů svého oboru - nelze zapomenout; dnes už si své dialogy o věčném ideálu, kráse a lásce doříkávají na jiné scéně, kde, jak věřím, nešťastné Quijoty nesužuje malost, závist ani nepochopení. Je paradoxní (ale možná i zákonité), že tenhle snímek čekal na okamžik, kdy bude smět spatřit světlo světa, víc než šest let. Jsem opravdu rád, že ta chvíle nadešla, i když mě naplňuje jistým zármutkem fakt, že se jí nedočkal ani jeden z protagonistů. Básnické poselství Viktora Dyka se tak - kouzlem nechtěného - stává i posledním hereckým vzkazem pana Kemra pro ty, kteří chtějí naslouchat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zmoudření Dona Quijota - Viktor Dyk - audiokniha , Therapy?: nurse (2x cd) - cd (3544218)

Lecturas ELI Jóvenes y Adultos 3/B1: Sangre y Arena+CD - Leonardo Fernández de Moratín

Lecturas ELI Jóvenes y Adultos 3/B1: Sangre y Arena+CD - Leonardo Fernández de Moratín
Detail

Una novela de ambiente, psicológica, en la que tanto el escenario de fondo como el contenido mismo son uno de los símbolos de la cultura espanola. En esta publicación vas a encontrar: Reportajes; Actividades de comprensión; Actividades DELE; Test final Temas: Amor; Miedo; Amistad; Valor;a Fama Juan Gallardo es un famoso torero sevillano que viaja por toda Espana. Su vida es frenética e intensa. La senora Angustias, su madre, quería que su hijo se dedicase a otra profesión, pero la pasión que siente su hijo por los toros es muy fuerte, tan fuerte que expondrá constantemente su vida. Nació en una familia humilde pero gracias a su destreza con los toros llegará a ser rico y famoso. Se casará con Carmen, sin embargo aparecerá otra mujer en su vida que cambiará el rumbo de su destino. Un destino que no dejará a nadie indiferente. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lecturas ELI Jóvenes y Adultos 3/B1: Sangre y Arena+CD - Leonardo Fernández de Moratín , Garbage: anthology (2x cd) - cd (4050538819182)

Lu Eric: Schubert: Piano Sonatas D. 784 & D. 959 - Allegretto D.915 - CD (5054197298127)

Lu Eric: Schubert: Piano Sonatas D. 784 & D. 959 - Allegretto D.915 - CD (5054197298127)
Detail

Hudební CD - I když bylo čínsko-americkému klavíristovi Ericovi Lu (ač rodák z amerického Massachusetts, s ohledem na původ obou rodičů takto uvádí sám sebe na svých webových stránkách) letos teprve 24 let, může se už teď pochlubit nadstandardně úspěšnou koncertní i nahrávací kariérou. I když bylo čínsko-americkému klavíristovi Ericovi Lu (ač rodák z amerického Massachusetts, s ohledem na původ obou rodičů takto uvádí sám sebe na svých webových stránkách) letos teprve 24 let, může se už teď pochlubit nadstandardně úspěšnou koncertní i nahrávací kariérou. Slibné začátky definitivně potvrdilo vítězství v prestižní mezinárodní soutěži pianistů v anglickém Leedsu v roce 2018 a od té doby si stihl vybudovat velmi slušné renomé a také zajistit exkluzivní kontrakt se společností Warner Classics. Už jeho první nahrávka s programem, sestaveným z Chopinových, Schumannových a Brahmsových děl, sklidila pozitivní kritickou odezvu. Aktuálně přichází s albem, věnovaným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lu Eric: Schubert: Piano Sonatas D. 784 & D. 959 - Allegretto D.915 - CD (5054197298127)

Vojtěch Bernatský: Dvojtáta - Vojtěch Bernatský - e-kniha

Vojtěch Bernatský: Dvojtáta - Vojtěch Bernatský - e-kniha
Detail

eBook:,Tátou po čtyřicítce? Pro známého českého moderátora žádný problém. Tedy skoro žádný. „Od sestřičky dostávám roušku, bílou gumovou obuv, zástěru a hodně široké zelené kalhoty. Kačenka už leží na sále a já usedám k její hlavě. Prakticky vzápětí se to stane. Matyáš je na světě a já si pozvolna uvědomuju, že jsem dvojtáta,“ nadšeně popisuje sportovní moderátor Vojtěch Bernatský. Nevšední příběhy všedních dnů v podání dvojnásobného otce, který slasti i strasti spojené s dětmi prožívá po čtyřicítce. A je zřejmé, že ho to jaksepatří baví! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Bernatský: Dvojtáta - Vojtěch Bernatský - e-kniha

Všetko o údení - Vladimír Dyk - e-kniha

Všetko o údení - Vladimír Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť. Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Všetko o údení - Vladimír Dyk - e-kniha

Vše o uzení - Vladimír Dyk - e-kniha

Vše o uzení - Vladimír Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vše o uzení - Vladimír Dyk - e-kniha

The Pied Piper - Viktor Dyk - e-kniha

The Pied Piper - Viktor Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Básník, prozaik, dramatik a publicista Viktor Dyk se v této novele (časopisecky 1911–1912, knižně 1915) inspiroval starou saskou pověstí, již použil jako volný rámec pro vyprávění o tajemném poutníkovi, který na žádost občanů očistí svou píšťalou hanzovní město Hammeln od krys, avšak rozčarován malodušností konšelů a zrazen v lásce, zneužije píšťaly a odvede za trest celé město do zkázy. Protipólem postavy krysaře, osudově formovaného hrdiny, osamělého a neklidného snivce ztělesňujícího svět buřičů, je v knize rybář Sepp Jörgen, jenž se s realitou smiřuje a záchranou kojence dá vyrůst nové naději. Dyk v této novele, jež odráží novoklasicistní směřování jeho pozdní tvorby, tak dokázal využít staré předlohy k vytvoření svrchovaného prozaického díla o konfliktu iluze a skutečnosti. Jeho tajuplná atmosféra předznamenává pozdější baladickou prózu 30. let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Pied Piper - Viktor Dyk - e-kniha

Zmoudření Dona Quijota - Viktor Dyk - e-kniha

Zmoudření Dona Quijota - Viktor Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Zmoudření Dona Quijota je tragédie o pěti dějstvích, zpracovaná podle humoristického Cervantesova románu z počátku 17. století. Šlechtic Don Quijot de la Mancha žije v zapadlé španělské vsi. Přečetl mnoho rytířských románů a ty mu pomátly hlavu. Don Quijot zatouží také po činech... Don Quijote během svých cest a po návratu domu vystřízliví. "Představoval jsem si vše jinak," pravil slábnoucím hlasem a zemřel. Neměl sil, aby viděl svět reálně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zmoudření Dona Quijota - Viktor Dyk - e-kniha

Vojtěch Bernatský: Tati, už tam budem? - Vojtěch Bernatský

Vojtěch Bernatský: Tati, už tam budem? - Vojtěch Bernatský
Detail

Děti Vojtěcha Bernatského pomalu rostou, ale jak se zdá, z roztomilých výtržností jen tak nevyrostou. Vtipný deník populárního sportovního moderátora plný rodinných dobrodružství hledá odpovědi na zásadní otázky: Lze jíst jako prase, když jíte kuře? Dokážou si vaše děti zalehnout oko? A kdo je naučil zrovna tohle slovo?! Příhody ze života dvojnásobného tatínka vám přirostou k srdci natolik, že nebudete chtít, aby tahle laskavě bláznivá jízda skončila. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Bernatský: Tati, už tam budem? - Vojtěch Bernatský

Como Asesinar a Felipes: Luz, Figura Y Sombra - CD (4250795605423)

Como Asesinar a Felipes: Luz, Figura Y Sombra - CD (4250795605423)
Detail

Hudební CD - Album „Luz, Figura Y Sombra” je jubilejním desátým album v diskografii skupiny. Album „Luz, Figura Y Sombra” je jubilejním desátým album v diskografii skupiny. Como Asesinar A Felipes je kvintet z chilského hlavního města Santiaga de Chile, který ve své hudbě mísí jazz a hip hop s rockem, klasikou a moderní elektronikou, a svou hudbu doplňují existenciálními texty. Rok vydání : 2022 (10.album) Seznam stop CD I Luz / I Figura / I Sombra / II Luz / II Figura / II Sombra / III Luz / III Figura / III Sombra (alza.cz)

Podobné produkty ako Como Asesinar a Felipes: Luz, Figura Y Sombra - CD (4250795605423)

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk
Detail

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk

Česká povídka - Karel Čapek, Viktor Dyk, Vladislav Vančura

Česká povídka - Karel Čapek, Viktor Dyk, Vladislav Vančura
Detail

Ve třech příbězích klasiků české literatury, Viktora Dyka, Karla Čapka a Vladislava Vančury, najdeme i dnes přímou paralelu se současným životem. Poetická láska a tvrdá realita, zlomyslnost a profesní novinářská bezohlednost, sobectví i lehkovážná hravá nevěra - to vše je v současné době stále aktuální. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká povídka - Karel Čapek, Viktor Dyk, Vladislav Vančura

Le Chasseur de rats - Viktor Dyk - e-kniha

Le Chasseur de rats - Viktor Dyk - e-kniha
Detail

eBook:,Básník, prozaik, dramatik a publicista Viktor Dyk se v této novele (časopisecky 1911–1912, knižně 1915) inspiroval starou saskou pověstí, již použil jako volný rámec pro vyprávění o tajemném poutníkovi, který na žádost občanů očistí svou píšťalou hanzovní město Hammeln od krys, avšak rozčarován malodušností konšelů a zrazen v lásce, zneužije píšťaly a odvede za trest celé město do zkázy. Protipólem postavy krysaře, osudově formovaného hrdiny, osamělého a neklidného snivce ztělesňujícího svět buřičů, je v knize rybář Sepp Jörgen, jenž se s realitou smiřuje a záchranou kojence dá vyrůst nové naději. Dyk v této novele, jež odráží novoklasicistní směřování jeho pozdní tvorby, tak dokázal využít staré předlohy k vytvoření svrchovaného prozaického díla o konfliktu iluze a skutečnosti. Jeho tajuplná atmosféra předznamenává pozdější baladickou prózu 30. let. Překlad do francouzštiny pod vedením Xaviera Galmiche a s revizí Aurélie Rouget-Garma, doslov napsal Xavier Galmiche. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Le Chasseur de rats - Viktor Dyk - e-kniha

Alter Ego + A2 Cahier d´activits + CD

Alter Ego + A2 Cahier d´activits + CD
Detail

Alter Ego + : La méthode de référence en FLE dans le monde entier ! Structure : Le cahier propose de valider et de renforcer les connaissances acquises a travers une grande variété d’activités : de vocabulaire ; de grammaire ; de communication ; de compréhension écrite et production écrite ; de plus, des activités de compréhension orale (CD audio inclus) viennent enrichir le travail sur les compétences de communication. A la fin du cahier, un portfolio permet a l’apprenant de suivre de façon active et réfléchie son apprentissage. Descriptif de la méthode : Les "plus" d'Alter Ego + : 60% des documents renouvelés et actualisés une offre numérique encore plus complete un projet pour chaque dossier des pages d'évaluation DELF intégrées au livre de l'éleve plus d'exercices dans chaque dossier des activités de phonie-graphie un précis grammatical complet un lexique thématique une progression revue sur l'ensemble tous les enregistrements inclus dans le livre de l'éleve Et toujours... une méthode issue des pratiques de classe et conçue par une équipe de professeurs-formateurs expérimentés une méthode prete a l'emploi, gage d'efficacité et de solidité pédagogique Composants de la méthode : Livre de l'éleve + CD-ROM avec tous les enregistrements inclus Cahier d'activités + CD audio Guide pédagogique CD audio classe (x4) Manuel numérique interactif pour l'enseignant (clé USB) Le Parcours digital pour les niveaux 1 et 2 Livret projets pour les niveaux 1 et 2 DVD PAL pour les niveaux 1 et 2 (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Alter Ego + A2 Cahier d´activits + CD

Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény - Vojtěch Bernatský

Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény - Vojtěch Bernatský
Detail

Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v časech pandemie – aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény - Vojtěch Bernatský

Vojtěch Bernatský: Tati, už tam budem? - Vojtěch Bernatský - e-kniha

Vojtěch Bernatský: Tati, už tam budem? - Vojtěch Bernatský - e-kniha
Detail

eBook:,Děti Vojtěcha Bernatského pomalu rostou, ale jak se zdá, z roztomilých výtržností jen tak nevyrostou. Vtipný deník populárního sportovního moderátora plný rodinných dobrodružství hledá odpovědi na zásadní otázky: Lze jíst jako prase, když jíte kuře? Dokážou si vaše děti zalehnout oko? A kdo je naučil zrovna tohle slovo?! Příhody ze života dvojnásobného tatínka vám přirostou k srdci natolik, že nebudete chtít, aby tahle laskavě bláznivá jízda skončila. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Bernatský: Tati, už tam budem? - Vojtěch Bernatský - e-kniha

Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény - Vojtěch Bernatský - audiokniha

Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény - Vojtěch Bernatský - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v časech pandemie – aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény - Vojtěch Bernatský - audiokniha

Dyk nylonový náhubek pro zkrácený čumák Barva: Zelená, Šířka: S

Dyk nylonový náhubek pro zkrácený čumák Barva: Zelená, Šířka: S
Detail

Kvalitní praktický náhubek pro pejsky se zkráceným čumákem je spolehlivým bezpečnostním prvkem pro všechny pejsky. Materiál Materiál nylon. Zapínání Zapínání pomocí kovové přezky. Funkčnost Černý nylonový náhubek pro psy se zkráceným čumákem je skvělým ochranným prvkem. Vyroben z kvalitního nylonu, díky kterému je velmi lehký, a tudíž příjemný pro pejska při nošení. Jednoduchá zapínání pomocí kovové přezky si zamiluje pejsek i páníček. Nastavitelné popruhy zaručují perfektní přizpůsobení hlavičce pejska. Ideální je pro malá, střední i velká plemena psů. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Dyk nylonový náhubek pro zkrácený čumák Barva: Zelená, Šířka: S

Dyk nylonový náhubek pro zkrácený čumák Barva: Modrá, Šířka: S

Dyk nylonový náhubek pro zkrácený čumák Barva: Modrá, Šířka: S
Detail

Kvalitní praktický náhubek pro pejsky se zkráceným čumákem je spolehlivým bezpečnostním prvkem pro všechny pejsky. Materiál Materiál nylon. Zapínání Zapínání pomocí kovové přezky. Funkčnost Černý nylonový náhubek pro psy se zkráceným čumákem je skvělým ochranným prvkem. Vyroben z kvalitního nylonu, díky kterému je velmi lehký, a tudíž příjemný pro pejska při nošení. Jednoduchá zapínání pomocí kovové přezky si zamiluje pejsek i páníček. Nastavitelné popruhy zaručují perfektní přizpůsobení hlavičce pejska. Ideální je pro malá, střední i velká plemena psů. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Dyk nylonový náhubek pro zkrácený čumák Barva: Modrá, Šířka: S

ELI - Š - Jóvenes y Adultos 4 - La Regenta + CD - Leopoldo Alas Clarín

ELI - Š - Jóvenes y Adultos 4 - La Regenta + CD - Leopoldo Alas Clarín
Detail

La Regenta es, sin duda, la obra maestra de Clarín y una de las novelas más importantes de la literatura espa241ola. En esta publicación vas a encontrar Información sobre la vida de Leopoldo Alas Clarín Documentación sobre el ambiente y el contexto Preparación para el DELE Test final Temas Amor, Matrimonio, Adulterio, Honor, Educación, Religión, Sociedad La joven Ana Ozores, a quien llaman la Regenta por estar casada con un viejo regente jubilado, vive oprimida por la hipocresía provinciana. Álvaro Mesía, un donjuán de pacotilla, se propone seducirla. Ana, revela en el confesonario sus íntimos tormentos al ambicioso Magistral, su confesor, el cual comienza a sentir una morbosa pasión por ella. Ana oscila entre la exaltación amorosa y los arrebatos místicos. La ciudad espera complacida la caída de la virtuosa esposa y asiste a la pérdida de influencia espiritual del Magistral (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Jóvenes y Adultos 4 - La Regenta + CD - Leopoldo Alas Clarín

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - El pasaje secreto + CD - Paloma Bellini

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - El pasaje secreto + CD - Paloma Bellini
Detail

Una misteriosa aventura que empieza en un pasaje a través de un árbol... żhacia dónde conduce a Simón y sus amigos? Temas Aventura Naturaleza Juegos y actividades lingüísticas Versión grabada del cuento Vocabolario ilustrado żQué le pasa a un chico, amante de los videojuegos cuando llega a un pueblecito perdido en la sierra? Simón tiene que pasar sus vacaciones en la sierra con sus padres y está muy enfadado prefi ere quedarse en casa con sus juegos. ˇPero en el pueblecito de la sierra descubrirá una grandísima sorpresa! Sílabo Léxico Naturaleza, tiempo atmosférico, sentimientos, modismos. Gramática Verbos de obligación Tener que verbo de la acción Deber verbo de la acción Indefinidos Verbos impersonales del tiempo atmosférico Objeto directo, indirecto. Adjetivos. Perífrasis verbal acabar de verbo operación realizada en ese preciso instante. Tiempos de verbos subjuntivo, imperativo, gerundio. Adjetivos demostrativos. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - El pasaje secreto + CD - Paloma Bellini

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - El gnomo + CD - Gustavo Adolfo Bécquer

ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - El gnomo + CD - Gustavo Adolfo Bécquer
Detail

El tío Gregorio les cuenta a las muchachas del pueblo que en los subterráneos de la fuente donde van a coger agua se esconde un tesoro fabuloso. Juegos y actividades CD Audio Vocabulario ilustrado Temas Naturaleza Partes del cuerpo Descripciones físicas El tesoro que esconden unos gnomos en el corazón de una montańa atraerá a dos hermanas muy diferentes. Una quiere riquezas y poder, la otra sólo busca la felicidad. Sílabo Gramática La naturaleza, Las partes del cuerpo, Las descripciones físicas Vocabulario El pretérito imperfecto, El pretérito indefi nido, La gradación del adjetivo, Las preposiciones de lugar (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - Š - Infantiles y Juveniles 4 - El gnomo + CD - Gustavo Adolfo Bécquer
Dyk Vojtěch: D.Y.K. - CD (0860202), Dyk Vojtěch, Muzikál: Malý princ - Muzikál (2xCD) - CD (CR1072-2), TH!S: We Are Th!s (Vojtěch Kotek) (EP) - CD (9029571883), Vojtěch Jasný (978-80-275-0246-2), Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény (), Rumcajsova loupežnická knížka: Vánoce u Rumcajsů, Čte Vojtěch Kotek, Tascam CD-RW901MKII (CD-RW901MKII), Tascam CD-RW900MKII (CD-RW900MKII), CATIGA CD-2610 (CD-2610), Tascam CD-200SB (CD-200SB), CATIGA CD-2776 (CD-2776), CATIGA CD-8133 (CD-8133), CATIGA CD-1182 (CD-1182), Rolling Stones: Tattoo You (CD Box) (4x CD) - CD (3835531), A-ha: Original Album Series CD (5x CD) - CD (8122797694), Kraftwerk: Remixes (2x CD) - CD (9029650477), Erasure: Erasure (2x CD) - CD (4050538843231), Yes: Quest (2x CD) - CD (0194398788326), Whitesnake: Unzipped (2x CD) - CD (0349785678), Motorhead: Bomber (2x CD) - CD (0251785542), Soundtrack: Interstellar (2x CD) - CD (0194397964721), Pain: Ksicht - CD (DOTS-CD-001), P.O.D.: Satellite (2x CD) - CD (0349784313), Beatles: Revolver (2x CD) - CD (4538277), Kreator: Endorama (2x CD) - CD (0884860388429), Thunder: Dopamine (2x CD) - CD (4050538764338), U.D.O.: Legacy (2x CD) - CD (0884860473125), R.Kelly: Essential (2x CD) - CD (0888750258922), Therapy?: Nurse (2x CD) - CD (3544218), Garbage: Anthology (2x CD) - CD (4050538819182)