Ďurica adam: mandolina - cd (4742128)

Produkt Ďurica adam: mandolina - cd (4742128) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ďurica adam: mandolina - cd (4742128) upraviť a produkt hľadať znova.

Ďurica Adam: Mandolina - CD (4742128)

Ďurica Adam: Mandolina - CD (4742128)
Detail

Hudební CD - Album slovenské star Adama Ďurici obsahuje 12 skladeb, mezi nimiž nechybí například hity Neľutujem, Láska-Veda či Mandolína. Album slovenské star Adama Ďurici obsahuje 12 skladeb, mezi nimiž nechybí hity Neľutujem, Láska-Veda či Mandolína. Všechny texty, kromě písně Víla - tu si otextoval Adam sám, napsal mistr slova Vlado Krausz. Album se nahrávalo přes rok na mnoha místech, například v LVGNC Studios, v SonicCat Studios, v Studio Luky i v Adamově domácím studiu. Skladba Trest smrti vznikla dokonce ve Švédsku v Tambourine Studios, ve kterém nahrávala i kapela The Cardigans, Tom Jones nebo Emiliana Torrini. Album vychází v krásném digipacku s fotografiemi Márie Švarbovej a Martina Ferenčíka, které zachycují Adama při práci na albu v nahrávacím studiu, i mimo něj. Seznam stop Mandolína / Predpoveď počasia / Láska-Veda / Tak to vidím ja / Nahlas / Trest smrti / Neviem plakať / Ticho / Hlúpy čas / Víla / Všetko / Neľutujem (alza.cz)

Podobné produkty ako Ďurica Adam: Mandolina - CD (4742128) , Ďurica adam: hity - cd (4828744)

Ďurica Adam: Mandolína - LP (4744793)

Ďurica Adam: Mandolína - LP (4744793)
Detail

LP vinyl - Album, které měsíc od vydání získalo Zlatou desku, vychází už i na vinylu !!! Jmenuje se Mandolína a obsahuje 12 skladeb. Album, které měsíc od vydání získalo Zlatou desku, vychází už i na vinylu !!! Jmenuje se Mandolína a obsahuje 12 skladeb. Nechybí na něm hity Neľutujem, Láska-Veda, Mandolína a jiné písně se stejně velkým hitovým potenciálem. Album se nahrávalo přes rok na více místech v LVGNC Studios, v SonicCat Studios, v Studio Luky i v Adamově domácím studiu. Skladba Trest smrti vznikla dokonce ve Švédsku v Tambourine Studios, ve kterém nahrávala i kapela The Cardigans, Tom Jones nebo Emiliana Torrini. Všechny texty kromě písně Víla, tu si otextoval Adam sám, napsal mistr slova Vlado Krausz. O produkci alba se postaral zpěvák kapely Hex, Peter Ďuďo Dudák společně s Adamem, Lubicou Čekovským, Petrem Riavou a Mauritsem Carlssonem. Album vychází v krásném digipacku s fotografiemi Marie Švarbové a Martina Ferenčíka, které zachycují Adama při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ďurica Adam: Mandolína - LP (4744793) , Ďurica adam: spolu - cd (5723344)

Ďurica Adam: Hity - CD (4828744)

Ďurica Adam: Hity - CD (4828744)
Detail

Hudební CD - Adam Ďurica vydává sbírku svých hitů a zároveň mapuje své úspěšné tažení na poli české populární hudby. Každý hit, každá píseň přesně ukazují, jak se Adam neustále posouvá v hudbě. Adam Ďurica vydává sbírku svých hitů a zároveň mapuje své úspěšné tažení na poli české populární hudby. Každý hit, každá píseň přesně ukazují, jak se Adam neustále posouvá v hudbě. Rok vydání 2022 Seznam stop CD Neľutujem / Bez servítky / Pravdupovediac / Holubička / Dávno si preč / Mandolína / Naše hriechy / Jazero / Láska - veda / Spolu / Dovtedy / Zatancuj si so mnou (alza.cz)

Podobné produkty ako Ďurica Adam: Hity - CD (4828744) , Ďurica adam: naše hriechy - cd (4526993)

Ďurica Adam: Spolu - CD (5723344)

Ďurica Adam: Spolu - CD (5723344)
Detail

Hudební CD - V roce 2016 vydal jeden z aktuálně nejúspěšnějších slovenských zpěváků album s názvem Spolu, které obsahuje celkem 12 skladeb, v čele se stejnojmenným hitem Spolu. V roce 2016 vydal jeden z aktuálně nejúspěšnějších slovenských zpěváků album s názvem Spolu, které obsahuje celkem 12 skladeb. Album otevírá píseň Spolu, za ní následuje kandidát na hit Dovtedy, jehož videoklip se natáčel v Národním parku České Švýcarsko. Na albu se nachází i coververze písně Ivana Táslera Ľudia sú schopní všetkého a remix písně Dovtedy. Hudbu opět složil sám Adam. Texty napsal renomovaný textař Vlado Krausz. Seznam stop Spolu / Dovtedy / Nebojím sa / Chcem / Pod pianom / Voda, vzduch, oheň / Navzájom / Tvoj syn / Nič iné mi nezostáva / Večera pod osím hniezdom / Ľudia sú schopní všetkého / Dovtedy feat. DJ Herag (alza.cz)

Podobné produkty ako Ďurica Adam: Spolu - CD (5723344) , Ďurica adam: mandolína - lp (4744793)

Ďurica Adam: Naše hriechy - CD (4526993)

Ďurica Adam: Naše hriechy - CD (4526993)
Detail

Hudební CD - Album Adama Ďuricu, ktorý obsahuje aktuálne najhranejšiu slovenskú pieseň v rádiach. Rok vydání : 2021 Seznam stop CD Naše hriechy feat.Emma Drobná / Fúkame / Pravdupovediac / Von / Stúpaj so mnou / Medzi nami / Znamenia / Dotyky / Vlci / Každý deň / Konečne sami (alza.cz)

Podobné produkty ako Ďurica Adam: Naše hriechy - CD (4526993) , Ďurica adam: hity - lp (4828746)

Ďurica Adam: Hity - LP (4828746)

Ďurica Adam: Hity - LP (4828746)
Detail

LP vinyl - Adam Ďurica vydává sbírku svých hitů a zároveň mapuje své úspěšné tažení na poli české populární hudby. Každý hit, každá píseň přesně ukazují, jak se Adam neustále posouvá v hudbě. Adam Ďurica vydává sbírku svých hitů a zároveň mapuje své úspěšné tažení na poli české populární hudby. Každý hit, každá píseň přesně ukazují, jak se Adam neustále posouvá v hudbě. Rok vydání 2022 Seznam stop LP Strana A Neľutujem / Bez servítky / Pravdupovediac / Holubička / Dávno si preč / Mandolína Strana B Naše hriechy / Jazero / Láska - veda / Spolu / Dovtedy / Zatancuj si so mnou (alza.cz)

Podobné produkty ako Ďurica Adam: Hity - LP (4828746) , Foxo: adam - cd (8594030603116)

Ján Ďurica - Ján Ďurica, Marek Arpáš

Detail

V mladosti si vypočul, že z neho futbalista nikdy nebude. S rodičmi a bratom sa museli pre exekúciu z večera do rána vysťahovať z bytu. Nemal čo do úst a jednu horalku si rozdeľoval na sedem dní.Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica sa však nevzdal svojho veľkého sna. A postupne sa všetko zlomilo. S Artmediou Petržalka si zahral skupinovú fázu Ligy majstrov, zažil majstrovstvá sveta i Európy, pôsobil v Rusku či v Turecku.V slovenskej reprezentácii vytvoril legendárnu stopérsku dvojicu s Martinom Škrtelom. Ďurica rozpráva o vzťahoch so spoluhráčmi a trénermi, opisuje zákulisie slovenskej reprezentácie. A aj to, ako po skončení kariéry hľadal stratenú identitu.Svoju autobiografiu napísal so športovým redaktorom a komentátorom televízie Markíza Marekom Arpášom. Knihu dopĺňajú komentáre Martina Škrtela, Vladimíra Weissa staršieho, futbalového agenta Karola Csontóa a ďalších ľudí, ktorí sprevádzali Ďuricovu kariéru. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ján Ďurica - Ján Ďurica, Marek Arpáš , Plachetka adam: live - cd (up0161)

FoxO: Adam - CD (8594030603116)

FoxO: Adam - CD (8594030603116)
Detail

Hudební CD - Debutové album ADAM od šestičlenné skupiny FoxO obsahuje celkem jedenáct skladeb. Debutové album ADAM od šestičlenné skupiny FoxO obsahuje celkem jedenáct skladeb. Kapela samotná definuje zvuk jako mix současného folku s elektronikou. „Pořadí i výběr písniček je záměrně zvolený tak, aby posluchače po celou dobu udržovaly v pozornosti. Aby pobavily, pohladily i dojaly. Aby měl chuť si to dát po závěrečném gongu ještě jednou,” popisuje kapelník Martin Čermák pocity z nahrávky. Produkci skladeb si vzal na starost Martin Přikryl (The Prostitutes, Apollinaire, Wild Tides a další), finální mastering vznikal v londýnských Metropolis Studios u Andyho „Hippy” Baldwina, který v minulosti spolupracoval na nahrávkách kapel Oasis, Blur nebo Faith No More. „Takhle má, dle mého názoru, znít adept na nominaci v Andělech v kategorii Alternativa.” Dany Stejskal, časopis Headliner Rok vydání : 2021 Seznam stop Adam / Brány / Horizont událostí / Poslední Máj /... (alza.cz)

Podobné produkty ako FoxO: Adam - CD (8594030603116) , Plachetka adam: live - cd (cr0724-2)

Adam Plachetka, SOČR: Adam Plachetka Music Man - CD (CR1087-2)

Adam Plachetka, SOČR: Adam Plachetka Music Man - CD (CR1087-2)
Detail

Hudební CD - Náš nejúspěšnější basbarytonista se světovým renomé vás zve již podruhé na výlet do světa muzikálů za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou Roberta Jindry. Náš nejúspěšnější basbarytonista se světovým renomé vás zve již podruhé na výlet do světa muzikálů za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou Roberta Jindry. Uslyšíte nejznámější písně z Jezus Christ Superstar, Bídníků, My fair lady, Pomády, Miss Saigon a dalších světových muzikálů. Do jeho třiceti let se mu podařilo to, co zatím nedokázal žádný jiný Čech. Vystoupil v newyorské Metropolitní opeře, v milánské La Scale, v londýnské Královské opeře v Covent Garden a ve Vídeňské státní opeře. S mimořádným úspěchem se setkalo již jeho první muzikálové CD Impossible Dream z roku 2017, které nahrál za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou Tomáše Netopila. Nutno říci, že nikdy neměl svět opery a muzikálu k sobě tak blízko jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Adam Plachetka, SOČR: Adam Plachetka Music Man - CD (CR1087-2) , Pavlovčin adam: superstar 2021 - cd (9029628467)

Adam Plachetka: Music Man (CD)

Adam Plachetka: Music Man (CD)
Detail

Představujeme již druhý výlet nejúspěšnějšího tuzemského basbarytonisty se světovým renomé Adama Plachetky do světa muzikálů za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou Roberta Jindra. Do jeho třiceti let se mu podařilo to, co zatím nedokázal žádný jiný Čech. Vystoupil v newyorské Metropolitní opeře, v milánské La Scale, v londýnské Královské opeře v Covent Garden a ve Vídeňské státní opeře. S mimořádným úspěchem se setkalo již jeho první muzikálové CD Impossible Dream z roku 2017, které nahrál za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou Tomáše Netopila. Tracklist: 1. Seventy Six Trombones 03:06 2. This Is the Moment 03:11 3. With a Little Bit of Luck 04:00 4. Bui-Doi 04:09 5. Pilate’s Dream 01:53 6. Gott ist tot 02:42 7. Make ‘Em Laugh 03:29 8. Evermore 03:16 9. Master of the House (La devise du cabaretier) 05:06 10. Beauty School Drop Out 04:01 11. Herod’s Song 03:12 12. Unstillbare Gier 06:19 13. Something Wonderful 04:04 14. Singing in the Rain 03:07 15. Edelweiss 02:26 16. Javert’s Suicide (Noir ou blanc) 03:43 17. You Won’t Succeed on Broadway 04:47 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Adam Plachetka: Music Man (CD) , Skoumal adam: piano concertos - cd (up0057)

Plachetka Adam: Live - CD (UP0161)

Plachetka Adam: Live - CD (UP0161)
Detail

Hudební CD - Adam Plachetka zpívá Dvořáka a Smetanu. Adam Plachetka zpívá Dvořáka a Smetanu. Seznam stop DVOŘÁK, Antonín (1841-1904) / Biblical Songs / Darkness and Thunderclouds are round about him / Lord my Shield, My Refuge and Hope art thou / Hear, Oh Hear My Prayer, Lord my God / Oh, My Shepherd is the Lord / Song of Gladness will I sing thee / Hear, Oh Lord, My bitter cry / By the shore of the river Babylon / Oh, Lord, have mercy and turn thou thy face to me / My eyes will to the hills lift up / Oh, Sing unto the Lord a joyful song / SMETANA, Bedřich (1824-1884) / Dalibor / You know by now how our kingdom (Vladislav, Act I) / Change of Scene (Act II) / At this late hour... Beautiful aim (Vladislav, Act III) / Libuše / The Sun is blazing, a peaceful dream (Přemysl, Act II) / The Secret / Overture / I'm beggar (Kalina, Act II) / I'm soldier (Bonifác, Act II) / The Devil's wall / Overture / Sleep, my innocent one (Rarach Act II) (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachetka Adam: Live - CD (UP0161) , Adam hall cables 4 star cd 042 (k4cd042)

Adam Plachetka - Mozart, Salieri (Molieri) (CD)

Adam Plachetka - Mozart, Salieri (Molieri) (CD)
Detail

CD Album Adam Plachetka - Mozart, Salieri (Molieri) (2022). Basbarytonista Adam Plachetka uvádí společně s Czech Ensemble Baroque pod vedením Romana Válka album Molieri. Basbarytonista Adam Plachetka uvádí společně s Czech Ensemble Baroque pod vedením Romana Válka album Molieri, na němž zazní operní árie Mozarta a Salieriho. Díky fiktivním dílům, jako je film Amadeus, je Antonio Salieri často obětním beránkem jako muž, který údajně z profesionální závisti způsobil Mozartovu předčasnou smrt. Přestože to samozřejmě není pravda, Salieriho popularita tímto populárním vytvářením mýtů utrpěla a většina jeho oper upadla v zapomnění. Molieri přináší díla obou skladatelů a zaměřuje se na basbarytonové árie z jejich komických oper. Slavné árie z Mozartových Da Ponteho oper uslyšíte ve zcela jiném světle ve spojení s úryvky ze Salieriho oper Falstaff, Axur, La grotto di Trofonio a La scuola de' gelosi. Objasňuje se také, proč měl Salieri takový úspěch a proč u něj chtěli studovat takoví velcí skladatelé jako Beethoven, Schubert a Liszt. Vzhledem k významu Prahy pro Mozartovy operní úspěchy padne hudba hráčům Czech Ensemble Baroque jako ulitá a Plachetka disponuje optimální kombinací hlasové autority a hbitosti pro zpěv těchto komických rolí. Basbarytonista Adam Plachetka účinkuje na nejprestižnějších světových operních scénách a je stálým hostem MET, kde se stejně dobře cítí v dramatickém i komickém repertoáru. Czech Ensemble Baroque je jedním z nejvýznamnějších českých souborů dobových nástrojů, který v roce 1998 založil Roman Válek. Plachetka, Válek i soubor debutují v Pentatonu. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Adam Plachetka - Mozart, Salieri (Molieri) (CD) , Margita štefan & plachetka adam: x mas - cd (su4201-2)

Pavlovčin Adam: SuperStar 2021 - CD (9029628467)

Pavlovčin Adam: SuperStar 2021 - CD (9029628467)
Detail

Hudební CD - Kompilace nahrávek z nejlepších Adamových vystoupení z jeho cesty soutěží Česko-Slovenská SuperStar 2021 včetně dvou duetů s dalšími z TOP 10 soutěžících. Slovenský zpěvák a vítěz Česko-Slovenské SuperStar 2021. V průběhu soutěže ukázal talent na mezinárodní úrovni, které se neomezuje pouze na zpěv. Kompilace nahrávek z nejlepších Adamových vystoupení z jeho cesty soutěží Česko-Slovenská SuperStar 2021 včetně dvou duetů s dalšími z TOP 10 soutěžících. Slovenský zpěvák a vítěz Česko-Slovenské SuperStar 2021. V průběhu soutěže ukázal talent na mezinárodní úrovni, které se neomezuje pouze na zpěv. Kromě charismatického hlasu zaujal i originální vizuální estetikou. Rok vydání : 2022 Seznam stop CD Skin - Superfinále Version / Láska / Hallelujah (feat. Elizabeth Kopecká) / Hold Back The River / Another Love / Drivers License / Physical / Arcade / Pár dní (feat. Marietta Mareková) / Skin - Casting Version (alza.cz)

Podobné produkty ako Pavlovčin Adam: SuperStar 2021 - CD (9029628467) , Funko pop! black adam - black adam (889698641883)

Plachetka Adam: Live - CD (CR0724-2)

Plachetka Adam: Live - CD (CR0724-2)
Detail

Hudební CD - LIVE záznam koncertu z Kongresového centra Zlín, 24. dubna 2014 LIVE záznam koncertu z Kongresového centra Zlín, 24. dubna 2014 Seznam stop Biblické písně Op. 99 B 185 Oblak a mrákota jest vůkol Něho - Andantino / Skrýše má a pavéza má Ty jsi - Andante / Slyš, ó Bože, slyš modlitbu mou - Andante / Hospodin jest můj pastýř - Andante / Bože! Bože! Píseň novou zpívati budu - Risoluto maestoso / Slyš, ó Bože, volání mé. Andante / Při řekách babylonských. Andante / Popatřiž na mne a smiluj se nade mnou. Andante / Pozdvihuji očí svých k horám. Andante con moto / Zpívejte Hospodinu píseň novou. Allegro moderatoDalibor dějství - 2. výstup - Již víte, jak to krásné království / dějství - Proměna 1 / dějství - 2. výstup - V tak pozdní dobuLibuše dějství: Již plane slunceTajemství Předehra / dějství, 1. výstup: Jsem žebrák! Po uši až zadlužen! / Dějství druhé Jsem vojákČertova stěna Předehra / dějství, výstup 1 - Jen hajej, holátko! (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachetka Adam: Live - CD (CR0724-2) , Kněžíková kateřina, plachetka,adam: každý jen tu svou... - cd (cr0987-2)

Skoumal Adam: Piano Concertos - CD (UP0057)

Skoumal Adam: Piano Concertos - CD (UP0057)
Detail

Hudební CD - Adam Skoumal hraje Bacha, Rachmaninova a Busoniho. Sergei Rachmaninoff Concerto for piano and Orchestra No.3 in D minor Johann Sebastian Bach Concerto for Piano and Strings in D minor Ferruccio Busoni Suite E major Adam Skoumal - piano Prague Symphony Orchestra, Prague Chamber Symphony Orchestra, Leoš Svárovský - conductor Rok vydání : 2003 Seznam stop Sergey Rachmaninov - Piano Concerto No. 3 in D Minor, Op. 30 / I. Allegro ma non tanto / II. Intermezzo: Adagio / III. Finale: Alla breve / Johann Sebastian Bach / Ferruccio Busoni - Piano Concerto in D Minor, BWV 1052 / I. Allegro / II. Adagio / III. Allegro / Sergey Rachmaninov / Johann Sebastian Bach - Suite in E Major / I. Preludio / II. Gavotte / III. Gigue (alza.cz)

Podobné produkty ako Skoumal Adam: Piano Concertos - CD (UP0057) , Adam audio a44h

Plachetka Adam: Songs - CD (CR0729-2)

Plachetka Adam: Songs - CD (CR0729-2)
Detail

Hudební CD - Nahrávka písňové tvorby velikána Antonína Dvořáka v podání basbarytonisty Adama Plachetky za klavírního doprovodu Garyho Matthewmana. Adam Plachetka patří mezi nejvýznamnější české operní pěvce současnosti. Nahrávka písňové tvorby velikána Antonína Dvořáka v podání basbarytonisty Adama Plachetky za klavírního doprovodu Garyho Matthewmana. Adam Plachetka patří mezi nejvýznamnější české operní pěvce současnosti. Seznam stop Tři novořecké básně Op. 50 Koljas (Píseň kleftská). Andante maestoso / Nereidy (Balada). Moderato / Žalozpěv Pargy (Píseň hrdinná). ModeratoCigánské melodie Op. 55 B 104 Má píseň zas mi láskou zní. Moderato / Aj! Kterak trojhranec můj přerozkošně zvoní. Allegro / A les je tichý kolem kol. Moderato / Když mne stará matka. Andante con moto / Struna naladěna, hochu toč se v kole. Allegretto / Široké rukávy. Poco allegro / Dejte klec jestřábu. AllegroBiblické písně Op. 99 B 185 Oblak a mrákota jest vůkol Něho - Andantino / Skrýše má a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachetka Adam: Songs - CD (CR0729-2) , Adam audio a77h

Lambert Adam: High Drama - CD (5054197308659)

Lambert Adam: High Drama - CD (5054197308659)
Detail

Hudební CD - Páté studiové album amerického zpěváka. High Drama je žánrově rozsáhlá kolekce přepracovaných převzatých písní, mezi nimiž najdeme skladby z repertoáru Duran Duran, Culture Club, Tiny Turner, Kings Of Leon nebo Dinah Washington. Páté studiové album amerického zpěváka. High Drama je žánrově rozsáhlá kolekce přepracovaných převzatých písní, mezi nimiž najdeme skladby z repertoáru Duran Duran, Culture Club, Tiny Turner, Kings Of Leon nebo Dinah Washington. K dispozici je na CD, LP v několika verzích a pro skalní příznivce také na CDs vloženou podepsanou kartičkou. Účastník televizní pěvecké soutěže American Idol 2009 patří za oceánem k nejpopulárnějším zpěvákům současnosti. Zatím vydal dvě studiová alba, s deskou Trespassing dosáhl v roce 2012 prvního místa v oficiálním americkém žebříčku a získal za ni nominaci na Grammy. Absolvoval velkolepé turné se skupinou Queen, během kterého v únoru 2015 koncertoval také v Čechách. V Praze mu aplaudovala... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lambert Adam: High Drama - CD (5054197308659) , Adam audio a4v

Plachetka Adam: Sacred arias - CD (SU4116-2)

Plachetka Adam: Sacred arias - CD (SU4116-2)
Detail

Hudební CD - V Händelově skladatelské kariéře představují oratoria výrazný vrchol a skladatele zachránila od opakované krize vlastního operního podnikání. The Czech Ensemble Baroque Orchestra & Choir, dirigent Roman Válek V Händelově skladatelské kariéře představují oratoria výrazný vrchol a skladatele zachránila od opakované krize vlastního operního podnikání. Tato jeho tvorba nikdy nezmizela z evropského repertoáru, a i kdyby Händel nenapsal nic jiného, svým Mesiášem si získal nesmrtelnost. Program tohoto CD je sestaven z árií, které Händel vesvých oratoriích napsal pro bas nebo basbaryton - hlasový obor ztělesňují hrdinství, pevnou víru a odhodlání. Výrazný mužný zjev sólisty Vídeňské opery Adama Plachetky ve spojení s jeho odhodláním,s příjemně barevným hlasem a přirozenou muzikalitou jej předurčují k těmto händelovským rolím. Významným bodem strmě se vyvíjející pěvcovy umělecké dráhy byl záskok; v září 2011 Plachetka excelovalpřed vídeňským publikem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachetka Adam: Sacred arias - CD (SU4116-2) , Tradag adam 0100_5569

Adam Hall Cables 4 STAR CD 042 (K4CD042)

Adam Hall Cables 4 STAR CD 042 (K4CD042)
Detail

Síťový kabel - Síťový kabel od značky adam hall byl vyrben pro připojení jednoho síťového zařízení k druhému nebo pro sdílení dat s externím zařízením. Podstatné vlastnosti síťového kabelu Adam Hall Cables 4 STAR CD 042 Adam Hall Cables 4 STAR CD 042 je označen jako síťový kabel bez konektorů (alza.cz)

Podobné produkty ako Adam Hall Cables 4 STAR CD 042 (K4CD042) , Funko pop! black adam - black adam on throne (deluxe) (889698641876)

Mestské líšky - Katarína Durica - e-kniha

Detail

eBook: Matky a prostitútky, diplomati a kupliari, slúžky a hľadačky šťastia. Kto by povedal, že spoja Budapešť, Brusel a Gemer? Katarína Durica po bestselleri Slušné dievčatá plačú potichu opäť zavedie svojich čitateľov do navonok neviditeľného sveta. Do sveta moci, zraniteľných žien, kompromisov a rebélie. Autorkin nový román je vzrušujúcim kriminálnym príbehom, sériou znepokojujúco úprimných priznaní i povznášajúcim obrazom troch žien, ktoré bojujú a hľadajú si svoju cestu životom. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mestské líšky - Katarína Durica - e-kniha , Adam audio t8v (t8v)

Umakartový pochod - Marcel Ďurica, Jana Jungmanová

Detail

Knížka na první pohled překvapí již svojí grafickou podobou. Volné listy ručního papíru v černých deskách činí z této sbírky poezie krásný zážitek pro oko, stejně jako doprovodné grafické listy Jany Jungmannové. Netradiční jsou i samotné verše. Ve dvou částech - Zápisky nevidomého potápěče a Zápisky prvoka - postupuje autor ojedinělou lineární formou, kdy je třeba číst list po listě, řádek po řádku, abychom složili jednotlivé věty do celistvého tvaru. Šestadvacetiletý Mostečan Marcel Ďurica na své sbírce pracoval zhruba od roku 1997. K neobvyklé formě uvedl, že jsou to vlastně útržky paměti, které však spolu souvisejí. "Musí se číst horizontálně, ale i ve sloupcích se občas najde skrytý význam," vysvětlil básník, jehož může veřejnost znát i z působení v rockové skupině Bez peří. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Umakartový pochod - Marcel Ďurica, Jana Jungmanová , Adam audio t5v (t5v)

Kněžíková Kateřina & Adam Plachetka: Každý jen tu svou (CD)

Kněžíková Kateřina & Adam Plachetka: Každý jen tu svou (CD)
Detail

Umělecké a životní dráhy Kateřiny Kněžíkové a Adama Plachetky se protnuly v pražském Národním divadle, kde oba debutovali v roce 2005. O sedm let později se mladí pěvci stali manželskou dvojicí. Čím dál víc vzbuzují zaslouženou... Umělecké a životní dráhy Kateřiny Kněžíkové a Adama Plachetky se protnuly v pražském Národním divadle, kde oba debutovali v roce 2005. O sedm let později se mladí pěvci stali manželskou dvojicí. Čím dál víc vzbuzují zaslouženou pozornost. Hodně se věnovali a věnují starší hudbě, Mozartovi a italskému belcantu. Často samostatně - a když lze, tak rádi spolu. Oba se však potkávají čím dál víc také s českým repertoárem. Rozhodnutí natočit na společné album árie ze Smetanových a Dvořákových oper má proto uměleckou logiku a přineslo jim rovněž novou intenzitu emocí. Shodují se, že jde o radost s dlouhodobým přesahem, ale že v roce výročí vzniku Československa jde i o milou povinnost. Vždyť i při vědomí samozřejmého, nepatetického vlastenectví se důvěrně známá hudba, patřící k základnímu dědictví české kultury, na desku přímo nabízí. Zpívat s Adamem Kateřinu baví: „Je to dobrý parťák nejen na jevišti ? a vždycky si vystupování s ním velice užiju. Mám pocit pohody a radost z vykonané práce. Máme ale co dohánět, poslední dobou naše společné vystupovaní není bohužel tak časté.“ (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Kněžíková Kateřina & Adam Plachetka: Každý jen tu svou (CD) , Adam hall 01360 (01360)

Margita Štefan & Plachetka Adam: X MAS - CD (SU4201-2)

Margita Štefan & Plachetka Adam: X MAS - CD (SU4201-2)
Detail

Hudební CD - Mezinárodně renomovaný pěvec Štefan Margita, který s úspěchem působí na scénách nejslavnějších operních domů. Mezinárodně renomovaný pěvec Štefan Margita, který s úspěchem působí na scénách nejslavnějších operních domů jako je například milánská La Scala, londýnská Covent Garden a především newyorská Metropolitní opera, letos vydává album s melodiemi dokonale souznějícími s těmi asi nejkrásnějšími dny v roce. Jeho X MAS obsahuje do sváteční nálady naladěných dvanáct písní, mezi kterými jsou i pečlivě zvolené duety s basbarytonistou Adamem Plachetkou a sopranistkou Kateřinou Kněžíkovou. Posluchači se mohou nechat okouzlit nápaditou aranží písně Tichá noc či Schubertovou nadpozemskou Ave Maria. Svojí nádhernou melodií oslní i En Aranjuez Con Tu Amor španělského skladatele Joaquina Rodriga. Nechybí ani oblíbené vánoční skladby O Holy Night a Panis Angelicus. Štefana Margitu a jeho hvězdné hosty v jednotlivých nahrávkách doprovází Symfonický orchestr... (alza.cz)

Podobné produkty ako Margita Štefan & Plachetka Adam: X MAS - CD (SU4201-2) , Black adam - dvd (w02541)

Plachetka Adam: Zimní cesta / Die Winterrei - CD (CR1035-2)

Plachetka Adam: Zimní cesta / Die Winterrei - CD (CR1035-2)
Detail

Hudební CD - Zimní cesta, písňový cyklus pro mužsky hlas a klavír (D. 911; 1827). Franz Schubert svému písňovému cyklu Zimní cesta oddaně věřil, když roku 1827 ujišťoval své přátele, že oblíbit si jej bude jen otázkou času. Krátkého času, jak se ukázalo; máme-li věřit svědectví skladatelova blízkého přítele von Spauna, který byl jedním z prvních, kdo kdy Zimní cestu slyšeli: „S velkými emocemi ve svém hlase nám předložil naráz celou Zimní cestu. Pochmurnost a truchlivost těch písní nás nijak zvlášť neohromila. Ale brzy jsme pro ně zahořeli obdivem...” Franz Schubert napsal dílo, tvořící opravdovou špičku jeho skladatelského odkazu. Dílo, které jistě nenechá chladnými ani budoucí posluchače, interprety a vydavatele. Jako nepopsaný list vstoupil Adam Plachetka ve svých patnácti letech na Pražskou konzervatoř. Po celou dobu studia byl posluchačem prof. Luďka Löbla a dostávalo se mu velkorysého a trpělivého školeni v duchu hesla: „Naučit zpívat znamená neomezovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachetka Adam: Zimní cesta / Die Winterrei - CD (CR1035-2) , Adam audio sub7 (sub7)

Lambert Adam: High Drama / Limited with signed insert - CD (5054197308642)

Lambert Adam: High Drama / Limited with signed insert - CD (5054197308642)
Detail

Hudební CD - Páté studiové album amerického zpěváka. High Drama je žánrově rozsáhlá kolekce přepracovaných převzatých písní, mezi nimiž najdeme skladby z repertoáru Duran Duran, Culture Club, Tiny Turner, Kings Of Leon nebo Dinah Washington. Páté studiové album amerického zpěváka. High Drama je žánrově rozsáhlá kolekce přepracovaných převzatých písní, mezi nimiž najdeme skladby z repertoáru Duran Duran, Culture Club, Tiny Turner, Kings Of Leon nebo Dinah Washington. K dispozici je na CD, LP v několika verzích a pro skalní příznivce také na CDs vloženou podepsanou kartičkou. Účastník televizní pěvecké soutěže American Idol 2009 patří za oceánem k nejpopulárnějším zpěvákům současnosti. Zatím vydal dvě studiová alba, s deskou Trespassing dosáhl v roce 2012 prvního místa v oficiálním americkém žebříčku a získal za ni nominaci na Grammy. Absolvoval velkolepé turné se skupinou Queen, během kterého v únoru 2015 koncertoval také v Čechách. V Praze mu aplaudovala... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lambert Adam: High Drama / Limited with signed insert - CD (5054197308642) , Adam audio t7v (t7v)

Slušné dievčatá plačú potichu - Katarína Durica - e-kniha

Detail

eBook: Júlia je kaderníčka. Má zdanlivo bezstarostný život, kým do jej salónu a života nevpadne mladý mafián Andrej. Júlia sa snaží bojovať proti príťažlivosť, ale sila lásky je mocnejšia. Hilda býva v byte pod Júliou. Sníva o štúdiu v zahraničí a večierkoch, ale to všetko je v meste mafiánskom meste nemožné. Teta Eržika je na dôchodku a celé dni hľadá v televíznom seriáli šťastie. Bezmocne sleduje, ako sa jej syn mení na krvilačného mafiána a ospalé mestečko na Žitnom ostrove sa v roku 1997 stáva synonymom hrôzy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Slušné dievčatá plačú potichu - Katarína Durica - e-kniha , Adam levine adam levine for women edp 100 ml w (6260001)

Učebnice současné ruštiny, 2. díl + audio CD - Adam Janek, Julie Bezděková

Učebnice současné ruštiny, 2. díl + audio CD - Adam Janek, Julie Bezděková
Detail

Učebnice je určena pro samouky, ale je také velmi dobrým materiálem pro výuku s učitelem na středních, vysokých a jazykových školách. Student si osvojí aktivní slovní zásobu současné ruštiny. Kniha obsahuje srozumitelné vysvětlení gramatiky, cvičení a klíč. Seznámíte se v ní s ruskými reáliemi a kulturou, narazíte na různé životní situace. Součástí knihy je nahrávka namluvená rodilými mluvčími. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Učebnice současné ruštiny, 2. díl + audio CD - Adam Janek, Julie Bezděková , Adam hall sgs 017 (sgs017)

Kněžíková Kateřina, Plachetka,Adam: Každý jen tu svou... - CD (CR0987-2)

Kněžíková Kateřina, Plachetka,Adam: Každý jen tu svou... - CD (CR0987-2)
Detail

Hudební CD - Společné album Kateřiny Kněžíkové a Adama Plachetky přináší árie ze Smetanových a Dvořákových oper. Umělecké a životní dráhy Kateřiny Kněžíkové a Adama Plachetky se protnuly v pražském Národním divadle, kde oba debutovali v roce 2005. O sedm let později se mladí pěvci stali manželskou dvojicí. Čím dál víc vzbuzují zaslouženou pozornost. Hodně se věnovali a věnují starší hudbě, Mozartovi a italskému belcantu. Často samostatně - a když lze, tak rádi spolu. Oba se však potkávají čím dál víc také s českým repertoárem. Rozhodnutí natočit na společné album árie ze Smetanových a Dvořákových oper má proto uměleckou logiku a přineslo jim rovněž novou intenzitu emocí. Seznam stop Prodaná nevěsta dějství, výstup 4: Každý jen tu svou Rusalka dějství: Měsíčku na nebi hlubokém Jakobín dějství - 5. výstup: My cizinou jsme bloudili Šelma sedlák dějství, výstup 10: Kdo jest, jenž slovy vypoví Prodaná nevěsta dějství, výstup 6: Och, jaký žal! Rusalka dějství:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kněžíková Kateřina, Plachetka,Adam: Každý jen tu svou... - CD (CR0987-2) , Adam hall slt 001 (slt001)

Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky (MP3-CD) - audiokniha

Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky (MP3-CD) - audiokniha
Detail

Audioknihu Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky napsala autorka: Hana Whitton, čte: Saša Rašilov. Celková stopáž: 8 hodin, 58 minut. Druhý díl ze série historických detektivek s mladým šlechticem Adamem ve Zbraslavi v roli pátrače.Adama ze Zbraslavi čeká další složitý případ: odhalit původce zločinů, jež mají za cíl připravit Elišku Rejčku o život. Oslnivá a vlivná královna-vdova je trnem v oku celé řadě lidí. Je však motivem opravdu jen žárlivost a závist? Adam ze Zbraslavi se domnívá, že případ je mnohem složitější a že spáchané zločiny mají kořeny v dávné minulosti. A když se jednou z obětí stane Rejččina dvorní dáma, není už na co čekat. Pachatele je třeba odhalit co nejdříve. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky (MP3-CD) - audiokniha , Adam hall sks 01 (sks01)

VGS 505490 Mandolína

VGS 505490 Mandolína
Detail

Plochá Mandola s italským typem těla. Nástroj má přední desku vyrobenou z masivního smrku s vkládáním, boky a zadní deska jsou provedeny z masivního javoru. Javorový krk s délkou menzura 402 mm je osazen hmatníkem z dřeviny Hardwood se 19 pražci ze slitiny stříbra a niklu. O ladění a intonaci se stará kobylka z dřeviny Hardwood, nultý pražec se šířkou 35 mm a sada kvalitních slitinových mechanik. Nástroj je osazen kvalitními strunami a vyrobený v Evropě. Barevné provedení: Natural. Výřez (cutaway): Ne Preferovaná ruka: Pravá ruka Krk: Javor Typ: Mandolína Země původu: Rumunsko Počet pražců: 19 Počet strun: 8 Šířka nultého pražce (mm): 35.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako VGS 505490 Mandolína , Adam toys hudební stoleček (5907554440137)

Mandolína VIPER de Buyer

Mandolína VIPER de Buyer
Detail

Kompaktní mandolína VIPER francouzské společnosti de Buyer je efektivním multifunkčním pomocníkem do domácnosti, jež ušetří práci a čas. Velmi ostrá čepel ve tvaru písmene "V" s optimalizovaným úhlem brusu čepele 19,3° umožní krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá jejich konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata. Díky Mandolíně VIPER vytvoříte snadno a rychle plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce 1 - 8 mm, úhledné zeleninové proužky julienne či domácí bramborové chipsy a hranolky. Unikátní integrovaný systém na kontrolu rotace pak umožňuje krájení kostiček a kosočtverců dvou velikostí. Dokonalý nástroj pro všechny, kdo mají rádi prezentaci pokrmů na vysoké úrovni. Nerezová nožka s protiskluzem pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťuje stabilitu. Držák na ovoce/zeleninu s kontrolou rotace pak umožňuje strouhat velmi rychle a bezpečně. Po ukončení práce s mandolínou VIPER se krabička s uloženými nástavci vsune na horní plochu mandolíny a sklopí se zadní opěrný díl. Mandolína tak při skladování nezabírá mnoho místa. kompaktní mandolína s integrovanou ostrou čepelí ve tvaru "V" rychlé a jednoduché použití pro plátkování, výrobu julienne, kostiček a kosočtverců optimalizovaný úhel brusu čepele 19,3° umožňuje strouhání i velmi měkkého ovoce či zeleniny plynulé nastavení tloušťky plátků od 1 do 8 mm pomocí otočného knoflíku lamelový nástavec na rovnoměrné proužky julienne dvou velikostí (2 a 10 mm) integrovaný systém na krájení kostiček a kosočtverců dvou velikostí ergonomický držák zeleniny a ovoce s ochranou prstů pro bezpečnou manipulaci úložná krabička ve tvaru písmene "V" šetří místo při skladování, zadní opěrný díl lze sklopit stabilita při krájení je zabezpečena protiskluzem doporučujeme šetrnější ruční mytí, jež prodlouží životnost čepelí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mandolína VIPER de Buyer

Mandolína Revolution de Buyer

Mandolína Revolution de Buyer
Detail

Mandolína Revolution de Buyer robustní mandolína z nerezu a odolného plastu vhodná i pro profesionální použití krájecí deska s prohlubněmi nad čepelemi pro snadný skluz při strouhání plynulé nastavení tloušťky plátků až do šířky 10 mm, lze nakrájet i ultra tenké plátky nová oboustranná horizontální čepel s vlnkovaným a drážkovaným ostřím s mikrozoubky určená pro krájení i velmi měkké zeleniny a ovoce (dokonce i citrusů) horizontální čepel vyrobená z nožířské oceli – řez je mnohem snazší díky drážkovanému povrchu čepele patentovaný systém na krájení kostiček (dice) a kosočtverců (losanges) ergonomický nerezový chránič ruky s otočným systémem pro snadný a pravidelný řez zjednodušený systém vkládání čepelí pro výrobu kostiček a proužků julienne tři různé nástavce na proužky julienne 2, 4 a 10 mm držák na zeleninu/ovoce s ochranou prstů vyjímatelný box na čepele chrání ostří během skladování, šetří místo čepele nutno čistit ručně, šasi mandolíny pak lze mýt v myčce nádobí vhodná pro praváky i leváky vyráběna ve Francii Špičková mandolína Revolution francouzské značky de Buyer je určena pro snadné a rychlé krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Kvalitní ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata nebo kiwi. Bez potíží nakrájí dokonce i citrusy. Protiskluzové nožky pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují její stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje krájení i větších kousků potravin. Nezbytnou součástí mandolíny je ergonomický držák na ovoce/zeleninu, který umožní strouhat velmi rychle a bezpečně. Díky mandolíně Revolution vytvoříte snadno plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce do 10 mm, úhledné zeleninové proužky julienne (2, 4 a 10 mm) či domácí vlnkované chipsy a hranolky. Unikátní patentovaný systém pak umožňuje krájení ozdobných kostiček a kosočtverců. S jeho pomocí snadno vykouzlíte pouhým pootočením mřížkované plátky, kostičky (cube) nebo losanges (kosočtverce). Mandolíny de Buyer jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů vhodných i pro profesionální použití. Jejich šasi jsou kompaktní, při skladování tedy šetří místo. Udělejte si radost i vy a pořiďte si pomocníka do kuchyně, který vám ušetří práci a čas a umožní prezentaci servírovaných pokrmů jako od šéfkuchařů. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mandolína Revolution de Buyer

Mandolína VIPER de Buyer

Mandolína VIPER de Buyer
Detail

Kompaktní mandolína VIPER francouzské společnosti de Buyer je efektivním multifunkčním pomocníkem do domácnosti, jež ušetří práci a čas. Velmi ostrá čepel ve tvaru písmene "V" s optimalizovaným úhlem brusu čepele 19,3° umožní krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá jejich konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata. Díky Mandolíně VIPER vytvoříte snadno a rychle plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce 1 - 8 mm, úhledné zeleninové proužky julienne či domácí bramborové chipsy a hranolky. Unikátní integrovaný systém na kontrolu rotace pak umožňuje krájení kostiček a kosočtverců dvou velikostí. Dokonalý nástroj pro všechny, kdo mají rádi prezentaci pokrmů na vysoké úrovni. Nerezová nožka s protiskluzem pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťuje stabilitu. Držák na ovoce/zeleninu s kontrolou rotace pak umožňuje strouhat velmi rychle a bezpečně. Po ukončení práce s mandolínou VIPER se krabička s uloženými nástavci vsune na horní plochu mandolíny a sklopí se zadní opěrný díl. Mandolína tak při skladování nezabírá mnoho místa. kompaktní mandolína s integrovanou ostrou čepelí ve tvaru "V" rychlé a jednoduché použití pro plátkování, výrobu julienne, kostiček a kosočtverců optimalizovaný úhel brusu čepele 19,3° umožňuje strouhání i velmi měkkého ovoce či zeleniny plynulé nastavení tloušťky plátků od 1 do 8 mm pomocí otočného knoflíku lamelový nástavec na rovnoměrné proužky julienne dvou velikostí (2 a 10 mm) integrovaný systém na krájení kostiček a kosočtverců dvou velikostí ergonomický držák zeleniny a ovoce s ochranou prstů pro bezpečnou manipulaci úložná krabička ve tvaru písmene "V" šetří místo při skladování, zadní opěrný díl lze sklopit stabilita při krájení je zabezpečena protiskluzem doporučujeme šetrnější ruční mytí, jež prodlouží životnost čepelí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mandolína VIPER de Buyer

Mandolína Revolution de Buyer

Mandolína Revolution de Buyer
Detail

Mandolína Revolution de Buyer robustní mandolína z nerezu a odolného plastu vhodná i pro profesionální použití krájecí deska s prohlubněmi nad čepelemi pro snadný skluz při strouhání plynulé nastavení tloušťky plátků až do šířky 10 mm, lze nakrájet i ultra tenké plátky nová oboustranná horizontální čepel s vlnkovaným a drážkovaným ostřím s mikrozoubky určená pro krájení i velmi měkké zeleniny a ovoce (dokonce i citrusů) horizontální čepel vyrobená z nožířské oceli – řez je mnohem snazší díky drážkovanému povrchu čepele patentovaný systém na krájení kostiček (dice) a kosočtverců (losanges) ergonomický nerezový chránič ruky s otočným systémem pro snadný a pravidelný řez zjednodušený systém vkládání čepelí pro výrobu kostiček a proužků julienne tři různé nástavce na proužky julienne 2, 4 a 10 mm držák na zeleninu/ovoce s ochranou prstů vyjímatelný box na čepele chrání ostří během skladování, šetří místo čepele nutno čistit ručně, šasi mandolíny pak lze mýt v myčce nádobí vhodná pro praváky i leváky vyráběna ve Francii Špičková mandolína Revolution francouzské značky de Buyer je určena pro snadné a rychlé krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Kvalitní ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata nebo kiwi. Bez potíží nakrájí dokonce i citrusy. Protiskluzové nožky pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují její stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje krájení i větších kousků potravin. Nezbytnou součástí mandolíny je ergonomický držák na ovoce/zeleninu, který umožní strouhat velmi rychle a bezpečně. Díky mandolíně Revolution vytvoříte snadno plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce do 10 mm, úhledné zeleninové proužky julienne (2, 4 a 10 mm) či domácí vlnkované chipsy a hranolky. Unikátní patentovaný systém pak umožňuje krájení ozdobných kostiček a kosočtverců. S jeho pomocí snadno vykouzlíte pouhým pootočením mřížkované plátky, kostičky (cube) nebo losanges (kosočtverce). Mandolíny de Buyer jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů vhodných i pro profesionální použití. Jejich šasi jsou kompaktní, při skladování tedy šetří místo. Udělejte si radost i vy a pořiďte si pomocníka do kuchyně, který vám ušetří práci a čas a umožní prezentaci servírovaných pokrmů jako od šéfkuchařů. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mandolína Revolution de Buyer

Mandolína VIPER de Buyer

Mandolína VIPER de Buyer
Detail

Kompaktní mandolína VIPER francouzské společnosti de Buyer je efektivním multifunkčním pomocníkem do domácnosti, jež ušetří práci a čas. Velmi ostrá čepel ve tvaru písmene "V" s optimalizovaným úhlem brusu čepele 19,3° umožní krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá jejich konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata. Díky Mandolíně VIPER vytvoříte snadno a rychle plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce 1 - 8 mm, úhledné zeleninové proužky julienne či domácí bramborové chipsy a hranolky. Unikátní integrovaný systém na kontrolu rotace pak umožňuje krájení kostiček a kosočtverců dvou velikostí. Dokonalý nástroj pro všechny, kdo mají rádi prezentaci pokrmů na vysoké úrovni. Nerezová nožka s protiskluzem pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťuje stabilitu. Držák na ovoce/zeleninu s kontrolou rotace pak umožňuje strouhat velmi rychle a bezpečně. Po ukončení práce s mandolínou VIPER se krabička s uloženými nástavci vsune na horní plochu mandolíny a sklopí se zadní opěrný díl. Mandolína tak při skladování nezabírá mnoho místa. kompaktní mandolína s integrovanou ostrou čepelí ve tvaru "V" rychlé a jednoduché použití pro plátkování, výrobu julienne, kostiček a kosočtverců optimalizovaný úhel brusu čepele 19,3° umožňuje strouhání i velmi měkkého ovoce či zeleniny plynulé nastavení tloušťky plátků od 1 do 8 mm pomocí otočného knoflíku lamelový nástavec na rovnoměrné proužky julienne dvou velikostí (2 a 10 mm) integrovaný systém na krájení kostiček a kosočtverců dvou velikostí ergonomický držák zeleniny a ovoce s ochranou prstů pro bezpečnou manipulaci úložná krabička ve tvaru písmene "V" šetří místo při skladování, zadní opěrný díl lze sklopit stabilita při krájení je zabezpečena protiskluzem doporučujeme šetrnější ruční mytí, jež prodlouží životnost čepelí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mandolína VIPER de Buyer

Mandolína Revolution de Buyer

Mandolína Revolution de Buyer
Detail

Mandolína Revolution de Buyer robustní mandolína z nerezu a odolného plastu vhodná i pro profesionální použití krájecí deska s prohlubněmi nad čepelemi pro snadný skluz při strouhání plynulé nastavení tloušťky plátků až do šířky 10 mm, lze nakrájet i ultra tenké plátky nová oboustranná horizontální čepel s vlnkovaným a drážkovaným ostřím s mikrozoubky určená pro krájení i velmi měkké zeleniny a ovoce (dokonce i citrusů) horizontální čepel vyrobená z nožířské oceli – řez je mnohem snazší díky drážkovanému povrchu čepele patentovaný systém na krájení kostiček (dice) a kosočtverců (losanges) ergonomický nerezový chránič ruky s otočným systémem pro snadný a pravidelný řez zjednodušený systém vkládání čepelí pro výrobu kostiček a proužků julienne tři různé nástavce na proužky julienne 2, 4 a 10 mm držák na zeleninu/ovoce s ochranou prstů vyjímatelný box na čepele chrání ostří během skladování, šetří místo čepele nutno čistit ručně, šasi mandolíny pak lze mýt v myčce nádobí vhodná pro praváky i leváky vyráběna ve Francii Špičková mandolína Revolution francouzské značky de Buyer je určena pro snadné a rychlé krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Kvalitní ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata nebo kiwi. Bez potíží nakrájí dokonce i citrusy. Protiskluzové nožky pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují její stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje krájení i větších kousků potravin. Nezbytnou součástí mandolíny je ergonomický držák na ovoce/zeleninu, který umožní strouhat velmi rychle a bezpečně. Díky mandolíně Revolution vytvoříte snadno plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce do 10 mm, úhledné zeleninové proužky julienne (2, 4 a 10 mm) či domácí vlnkované chipsy a hranolky. Unikátní patentovaný systém pak umožňuje krájení ozdobných kostiček a kosočtverců. S jeho pomocí snadno vykouzlíte pouhým pootočením mřížkované plátky, kostičky (cube) nebo losanges (kosočtverce). Mandolíny de Buyer jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů vhodných i pro profesionální použití. Jejich šasi jsou kompaktní, při skladování tedy šetří místo. Udělejte si radost i vy a pořiďte si pomocníka do kuchyně, který vám ušetří práci a čas a umožní prezentaci servírovaných pokrmů jako od šéfkuchařů. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mandolína Revolution de Buyer

HENDI mandolína 222676 (222676)

HENDI mandolína  222676 (222676)
Detail

Struhadlo materiál: nerezavějící ocel, V-Shape nástavec jako hlavní nůž, druhý nůž vroubkovaný, snadné nastavení tloušťky řezu u obou nožů, zaklapovací protiskluzové nohy, vhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI mandolína 222676 (222676)

Ortega RMFE30-WB Mandolína

Ortega RMFE30-WB Mandolína
Detail

Série Americana spojuje tradiční vzhled a dojem se současným vybavením. Povrchové úpravy, jako je satin whiskey nebo satin denim, zdůrazňují old-school atmosféru. V sérii Americana naleznete typické nástroje pro blues, bluegrass a folk.Mandolíny mají velmi oblíbený "Florentine" tvar s hlemýžďovým tvarem v těle a dodatečným hlemýžďovým tvarem v hlavové desce.Vlastnosti:Smrkový vrch, povrchová úprava satin whiskeyJavorová zadní strana a boky, povrchová úprava satin whiskeyJavorový krk, povrchová úprava satin whiskeyHmatník z palisandru22 pražcůF-stylSingle coil snímač s ovládáním tónové clony a hlasitosti, pasivní Počet pražců: 24 Nultý pražec: ABS Menzura (mm): 350.0 Hardware: Chróm Šířka nultého pražce (mm): 28.0 Počet strun: 8 Země původu: Čína Zadní deska a luby: Javor Preferovaná ruka: Pravá ruka Snímače: Piezo;Ano Integrovaná ladička: Ne Varianta: RMFE30-WB Kobylka/tremolo: Palisandr Hmatník: Palisandr Barva: Hnědá Typ: F-Style;Mandolína Krk: Javor Povrchová úprava: Satin Ladící mechanika: Ortega Ovládání: Ladička;Tónová clona;Hlasitost Přední deska: Smrk Výřez (cutaway): Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ortega RMFE30-WB Mandolína

Mandolína kapitána Corelliho (BLU-RAY)

Mandolína kapitána Corelliho (BLU-RAY)
Detail

Užijte si perfektní obraz a čistý digitální zvuk s BLU-RAY filmem Mandolína kapitána Corelliho. Díky nezapomenutelnému výkonu Nicolase Cage a Penélope Cruz pod vedením uznávaného režiséra Johna Maddena vznikl úžasný obraz Řecka v době 2. světové války. Konkrétně se ocitnete ve dnech vylodění italské okupační jednotky na březích nedotčeného ostrova Kefalonie. Když se zde kapitán Antonio Corelli (Nicolas Cage) a jeho italské mužstvo objeví, přivítá je houževnatá mladá Pelagia (Penélope Cruz) a ostatní vesničané se značným roztrpčením. Navzdory původní nenávisti si však vojsko brzy dokáže získat jejich přízeň svým italským šarmem a vášní pro život. Pelagia a Antonio se začnou sbližovat, což je v rozporu s jejich národnostmi i životní situací. Na konci války tak kapitán stojí před těžkým rozhodnutím. Má opustit ostrov a s ním také ženu, kterou miluje? V dalších rolích se představí Christian Bale (Drsnej Shift, Americké psycho) a John Hurt (Zločin a trest). (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Mandolína kapitána Corelliho (BLU-RAY)

Mandolína Revolution MASTER de Buyer

Mandolína Revolution MASTER de Buyer
Detail

Mandolína Revolution MASTER de Buyer robustní nerezová mandolína vhodná i pro profesionální použití nepřilnavá krájecí deska s prohlubněmi nad čepelemi pro snadný skluz při strouhání speciální nepřilnavý povrch PRO glisse výrazně zlepšuje skluz plynulé nastavení tloušťky plátků až do šířky 10 mm, lze nakrájet i ultra tenké plátky nová oboustranná horizontální čepel s vlnkovaným a drážkovaným ostřím s mikrozoubky určená pro krájení i velmi měkké zeleniny a ovoce (dokonce i citrusů) horizontální čepel vyrobená z nožířské oceli – řez je mnohem snazší díky drážkovanému povrchu čepele patentovaný systém na krájení kostiček (dice) a kosočtverců (losanges) ergonomický nerezový chránič ruky s otočným systémem pro snadný a pravidelný řez zjednodušený systém vkládání čepelí pro výrobu kostiček a proužků julienne tři různé nástavce na proužky julienne 2, 3, 4, 5, 7 a 10 mm držák na zeleninu/ovoce s ochranou prstů + držák na extra dlouhé kusy zeleniny integrovaná krabička chrání ostří čepelí během skladování, šetří místo čepele nutno čistit ručně, šasi mandolíny pak lze mýt v myčce nádobí vhodná pro praváky i leváky vyráběna ve Francii Špičková mandolína Revolution MASTER francouzské značky de Buyer je určena pro snadné a rychlé krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Kvalitní ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata nebo kiwi. Bez potíží nakrájí dokonce i citrusy. Protiskluzové nožky pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují její stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje krájení i větších kousků potravin. Nezbytnou součástí mandolíny je ergonomický držák na ovoce/zeleninu, který umožní strouhat velmi rychle a bezpečně. Díky mandolíně Revolution MASTER vytvoříte snadno plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce do 10 mm, úhledné zeleninové proužky julienne (2, 3, 4, 5, 7 a 10 mm) či domácí vlnkované chipsy a hranolky. Unikátní patentovaný systém pak umožňuje krájení ozdobných kostiček a kosočtverců. S jeho pomocí snadno vykouzlíte pouhým pootočením mřížkované plátky, kostičky (cube) nebo losanges (kosočtverce). Součástí balení je také držák na extra dlouhé kusy zeleniny pro výrobu domácích zeleninových tagliatelle. Mandolíny de Buyer jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů vhodných i pro profesionální použití. Jejich šasi jsou kompaktní, při skladování tedy šetří místo. Udělejte si radost i vy a pořiďte si pomocníka do kuchyně, který vám ušetří práci a čas a umožní prezentaci servírovaných pokrmů jako od šéfkuchařů. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mandolína Revolution MASTER de Buyer

HENDI kráječ mandolína 222652 (222652)

HENDI kráječ mandolína  222652 (222652)
Detail

Kráječ materiál: nerezavějící ocel, 3 nástavce, držák, zaklápěcí protiskluzový stojánek, vhodné do myčky Kráječ HENDI 222652 je ideálním pomocníkem do gastronomických provozoven i domácí kuchyně. Umožní vám snadné a pohodlné krájení zeleniny, k čemuž jsou určené různé nástavce. Součástí kráječe jsou i 3 čepele a pojízdný držák zeleniny. Vyrobený je z nerezové oceli a nechybí ani protiskluzový stojan, který přispěje k jeho komfortnímu používání. Pomocí kráječe HENDI 222652 jednoduše nakrájíte jakoukoli zeleninu. Klíčové vlastnosti kráječe mandolíny HENDI 222652Kráječ vhodný do gastronomických provozoven i domácí kuchyněUmožní vám snadné a pohodlné krájení zeleninyDisponuje různými nástavciSoučástí kráječe jsou i 3 čepele a pojízdný držák zeleninyKráječe HENDI 222652 je vyrobený z nerezové oceliProtiskluzový stojan přispěje k jeho komfortnímu používáníBarevné provedení: černo-bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI kráječ mandolína 222652 (222652)

Mandolína Revolution MASTER de Buyer

Mandolína Revolution MASTER de Buyer
Detail

Mandolína Revolution MASTER de Buyer robustní nerezová mandolína vhodná i pro profesionální použití nepřilnavá krájecí deska s prohlubněmi nad čepelemi pro snadný skluz při strouhání speciální nepřilnavý povrch PRO glisse výrazně zlepšuje skluz plynulé nastavení tloušťky plátků až do šířky 10 mm, lze nakrájet i ultra tenké plátky nová oboustranná horizontální čepel s vlnkovaným a drážkovaným ostřím s mikrozoubky určená pro krájení i velmi měkké zeleniny a ovoce (dokonce i citrusů) horizontální čepel vyrobená z nožířské oceli – řez je mnohem snazší díky drážkovanému povrchu čepele patentovaný systém na krájení kostiček (dice) a kosočtverců (losanges) ergonomický nerezový chránič ruky s otočným systémem pro snadný a pravidelný řez zjednodušený systém vkládání čepelí pro výrobu kostiček a proužků julienne tři různé nástavce na proužky julienne 2, 3, 4, 5, 7 a 10 mm držák na zeleninu/ovoce s ochranou prstů + držák na extra dlouhé kusy zeleniny integrovaná krabička chrání ostří čepelí během skladování, šetří místo čepele nutno čistit ručně, šasi mandolíny pak lze mýt v myčce nádobí vhodná pro praváky i leváky vyráběna ve Francii Špičková mandolína Revolution MASTER francouzské značky de Buyer je určena pro snadné a rychlé krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Kvalitní ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata nebo kiwi. Bez potíží nakrájí dokonce i citrusy. Protiskluzové nožky pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují její stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje krájení i větších kousků potravin. Nezbytnou součástí mandolíny je ergonomický držák na ovoce/zeleninu, který umožní strouhat velmi rychle a bezpečně. Díky mandolíně Revolution MASTER vytvoříte snadno plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce do 10 mm, úhledné zeleninové proužky julienne (2, 3, 4, 5, 7 a 10 mm) či domácí vlnkované chipsy a hranolky. Unikátní patentovaný systém pak umožňuje krájení ozdobných kostiček a kosočtverců. S jeho pomocí snadno vykouzlíte pouhým pootočením mřížkované plátky, kostičky (cube) nebo losanges (kosočtverce). Součástí balení je také držák na extra dlouhé kusy zeleniny pro výrobu domácích zeleninových tagliatelle. Mandolíny de Buyer jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů vhodných i pro profesionální použití. Jejich šasi jsou kompaktní, při skladování tedy šetří místo. Udělejte si radost i vy a pořiďte si pomocníka do kuchyně, který vám ušetří práci a čas a umožní prezentaci servírovaných pokrmů jako od šéfkuchařů. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mandolína Revolution MASTER de Buyer

Mandolína Revolution MASTER de Buyer

Mandolína Revolution MASTER de Buyer
Detail

Mandolína Revolution MASTER de Buyer robustní nerezová mandolína vhodná i pro profesionální použití nepřilnavá krájecí deska s prohlubněmi nad čepelemi pro snadný skluz při strouhání speciální nepřilnavý povrch PRO glisse výrazně zlepšuje skluz plynulé nastavení tloušťky plátků až do šířky 10 mm, lze nakrájet i ultra tenké plátky nová oboustranná horizontální čepel s vlnkovaným a drážkovaným ostřím s mikrozoubky určená pro krájení i velmi měkké zeleniny a ovoce (dokonce i citrusů) horizontální čepel vyrobená z nožířské oceli – řez je mnohem snazší díky drážkovanému povrchu čepele patentovaný systém na krájení kostiček (dice) a kosočtverců (losanges) ergonomický nerezový chránič ruky s otočným systémem pro snadný a pravidelný řez zjednodušený systém vkládání čepelí pro výrobu kostiček a proužků julienne tři různé nástavce na proužky julienne 2, 3, 4, 5, 7 a 10 mm držák na zeleninu/ovoce s ochranou prstů + držák na extra dlouhé kusy zeleniny integrovaná krabička chrání ostří čepelí během skladování, šetří místo čepele nutno čistit ručně, šasi mandolíny pak lze mýt v myčce nádobí vhodná pro praváky i leváky vyráběna ve Francii Špičková mandolína Revolution MASTER francouzské značky de Buyer je určena pro snadné a rychlé krájení všech druhů ovoce a zeleniny. Kvalitní ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a ponechá konzistenci a tvar i u měkčích plodů, jako jsou rajčata nebo kiwi. Bez potíží nakrájí dokonce i citrusy. Protiskluzové nožky pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují její stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje krájení i větších kousků potravin. Nezbytnou součástí mandolíny je ergonomický držák na ovoce/zeleninu, který umožní strouhat velmi rychle a bezpečně. Díky mandolíně Revolution MASTER vytvoříte snadno plátky ovoce či zeleniny o nastavitelné tloušťce do 10 mm, úhledné zeleninové proužky julienne (2, 3, 4, 5, 7 a 10 mm) či domácí vlnkované chipsy a hranolky. Unikátní patentovaný systém pak umožňuje krájení ozdobných kostiček a kosočtverců. S jeho pomocí snadno vykouzlíte pouhým pootočením mřížkované plátky, kostičky (cube) nebo losanges (kosočtverce). Součástí balení je také držák na extra dlouhé kusy zeleniny pro výrobu domácích zeleninových tagliatelle. Mandolíny de Buyer jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů vhodných i pro profesionální použití. Jejich šasi jsou kompaktní, při skladování tedy šetří místo. Udělejte si radost i vy a pořiďte si pomocníka do kuchyně, který vám ušetří práci a čas a umožní prezentaci servírovaných pokrmů jako od šéfkuchařů. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mandolína Revolution MASTER de Buyer

Ibanez M510E Brown Sunburst Mandolína

Ibanez M510E Brown Sunburst Mandolína
Detail

Elektroakustická mandolína s tvarem těla A-style. Je vyrobena z kvalitního dřeva. Vrchní deska je ze smrku, luby, zadní deska a krk jsou z mahagonu. Palisandrový hmatník má 20 pražců a menzuru 350 mm. Šířka nultého pražce je 30 mm. Mandolína je osazena ocelovým hardwarem v chromovém provedení a palisandrovou kobylkou. Přenos zvuku zajišťuje snímač typu Magnetic single. Barevné provedení: Brown Sunburst High Gloss. Ovládání: Tónová clona;Hlasitost Snímače: Ano;Magnetický Ladící mechanika: Ibanez Zadní deska a luby: Mahogany Krk: Mahogany Šířka nultého pražce (mm): 30.0 Barva podle výrobce: Brown Sunburst Výřez (cutaway): Ne Typ: Mandolína Integrovaná ladička: Ne Konstrukce: Vrstvená Počet pražců: 20 Barva: Burst Země původu: Čína Počet strun: 8 Hardware: Chróm Preferovaná ruka: Pravá ruka Přední deska: Smrk Nultý pražec: Plast Hmatník: Palisandr Kobylka/tremolo: Palisandr Povrchová úprava: Polished (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ibanez M510E Brown Sunburst Mandolína

D'Addario EFW74 Struny pro mandolínu

D'Addario EFW74 Struny pro mandolínu
Detail

Set plochých mandolínových strun středního průměru. Naplocho vinuté mandolínové struny poskytují hladký pocit a plný tón, který preferují hráči klasické, jazzové a bluegrassové mandolíny. Tvrdost: Medium Délka: Medium Scale Zakončení: Loop End Vinutí: Hlazené (Flat Wound) Počet strun: 8 Nabízená konfigurace: 1 sada Tloušťka: 011" / 036" Materiál: Nerezová ocel Země původu: USA Jádro: Ocel (muziker.cz)

Podobné produkty ako D'Addario EFW74 Struny pro mandolínu

D'Addario EJ78 Struny pro mandolínu

D'Addario EJ78 Struny pro mandolínu
Detail

Sada strun z fosfor-bronzu na mandocello. Odkdy D'Addario představily v roce 1974 kytarové struny Phosphor Bronze, jsou synonymem hřejivého a dobře vyváženého akustického tónu. Země původu: USA Jádro: Ocel Vinutí: Válcové vinutí Materiál: Fosforový bronz Zakončení: Loop End Tvrdost: Medium Délka: Medium Scale Nabízená konfigurace: 1 sada Počet strun: 8 Tloušťka: 022" / 074" (muziker.cz)

Podobné produkty ako D'Addario EJ78 Struny pro mandolínu

SX SMF740VS Vintage Sunburst Mandolína

SX SMF740VS Vintage Sunburst Mandolína
Detail

Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Výřez (cutaway): Ano Preferovaná ruka: Pravá ruka Povrchová úprava: Satin Ladící mechanika: Open-Back Geared Hmatník: Palisandr Kobylka/tremolo: Palisandr Úchyt na pás: Standard Zadní deska a luby: Quilt Maple Barva podle výrobce: Vintage Sunburst Typ: Mandolína;F-Style Krk: Javor Konstrukce: Polomasiv Barva: Burst Počet pražců: 29 Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Šířka nultého pražce (mm): 28.0 Počet strun: 8 Menzura (mm): 350.0 Nultý pražec: Kost (muziker.cz)

Podobné produkty ako SX SMF740VS Vintage Sunburst Mandolína

SX SMF760VS Vintage Sunburst Mandolína

SX SMF760VS Vintage Sunburst Mandolína
Detail

Počet strun: 8 Menzura (mm): 350.0 Šířka nultého pražce (mm): 28.0 Počet pražců: 29 Barva: Burst Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Typ: F-Style;Mandolína Nultý pražec: Kost Ladící mechanika: Open-Back Geared Krk: Javor Povrchová úprava: Polished Konstrukce: Polomasiv Úchyt na pás: Standard Výřez (cutaway): Ano Preferovaná ruka: Pravá ruka Kobylka/tremolo: Palisandr Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Zadní deska a luby: Quilt Maple Barva podle výrobce: Vintage Sunburst Hmatník: Palisandr (muziker.cz)

Podobné produkty ako SX SMF760VS Vintage Sunburst Mandolína

SX SMF840 Vintage Sunburst Mandolína

SX SMF840 Vintage Sunburst Mandolína
Detail

Barva podle výrobce: Vintage Sunburst Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Typ: Mandolína;F-Style Výřez (cutaway): Ano Kobylka/tremolo: Palisandr Úchyt na pás: Standard Preferovaná ruka: Pravá ruka Ladící mechanika: Open-Back Geared Zadní deska a luby: Solid African Mahogany Povrchová úprava: Satin Hmatník: Palisandr Nultý pražec: Kost Počet pražců: 29 Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Šířka nultého pražce (mm): 28.0 Počet strun: 8 Menzura (mm): 350.0 Krk: African Mahogany Konstrukce: All Solid Barva: Burst (muziker.cz)

Podobné produkty ako SX SMF840 Vintage Sunburst Mandolína

SX SMF840 Cherry Sunburst Mandolína

SX SMF840 Cherry Sunburst Mandolína
Detail

Menzura (mm): 350.0 Konstrukce: All Solid Barva: Burst Počet pražců: 29 Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Krk: African Mahogany Typ: F-Style;Mandolína Nultý pražec: Kost Šířka nultého pražce (mm): 28.0 Počet strun: 8 Barva podle výrobce: Cherry Sunburst Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Hmatník: Palisandr Kobylka/tremolo: Palisandr Výřez (cutaway): Ano Povrchová úprava: Satin Zadní deska a luby: Solid African Mahogany Ladící mechanika: Open-Back Geared Přední deska: Smrk masiv (Solid Spruce) Preferovaná ruka: Pravá ruka Úchyt na pás: Standard (muziker.cz)

Podobné produkty ako SX SMF840 Cherry Sunburst Mandolína
Ďurica Adam: Hity - CD (4828744), Ďurica Adam: Spolu - CD (5723344), Ďurica Adam: Naše hriechy - CD (4526993), Ďurica Adam: Mandolína - LP (4744793), Ďurica Adam: Hity - LP (4828746), FoxO: Adam - CD (8594030603116), Plachetka Adam: Live - CD (UP0161), Plachetka Adam: Live - CD (CR0724-2), Pavlovčin Adam: SuperStar 2021 - CD (9029628467), Skoumal Adam: Piano Concertos - CD (UP0057), Adam Hall Cables 4 STAR CD 042 (K4CD042), Margita Štefan & Plachetka Adam: X MAS - CD (SU4201-2), Funko POP! Black Adam - Black Adam (889698641883), Kněžíková Kateřina, Plachetka,Adam: Každý jen tu svou... - CD (CR0987-2), ADAM AUDIO A44H, ADAM AUDIO A77H, ADAM AUDIO A4V, tradag adam 0100_5569, Funko POP! Black Adam - Black Adam on Throne (Deluxe) (889698641876), ADAM AUDIO T8V (T8V), ADAM AUDIO T5V (T5V), Adam Hall 01360 (01360), Black Adam - DVD (W02541), ADAM AUDIO SUB7 (SUB7), ADAM AUDIO T7V (T7V), Adam Levine Adam Levine for Women EdP 100 ml W (6260001), Adam Hall SGS 017 (SGS017), Adam Hall SLT 001 (SLT001), Adam Hall SKS 01 (SKS01), Adam Toys Hudební stoleček (5907554440137)