Držák do auta pro ipad the joyfactory 006-3000165

Produkt Držák do auta pro ipad the joyfactory 006-3000165 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Držák do auta pro ipad the joyfactory 006-3000165 upraviť a produkt hľadať znova.

The Joyfactory MMU115 držák do auta pro iPad

The Joyfactory MMU115 držák do auta pro iPad
Detail

Velmi flexibilní kloub umožňuje otáčení až o 360°·Jednoduchá a rychlá instalace na ploché plochy·Magnetický držák pro rychlé upevnění a sejmutí (conrad.cz)

Podobné produkty ako The Joyfactory MMU115 držák do auta pro iPad , Epico výsuvný držák do auta pro apple iphone & ipad - černý (9915101900036)

Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000163

Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000163
Detail

Stojan se svorkou a MagConnect™ systémem je flexibilně použitelný držák společnosti The Joy Factory. Lze ho pohodlně upevnit na všechny rovné plochy. Díky kombinaci dvou karbonových ramen a kulových kloubů má velmi mnoho možností použití. Šroubový závit v noze držáku umožňuje rychlé sestavení. Vylepšená technologie Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte šroubový uzávěr. Silný a lehký Držáky MagConnect™ sestávají z nejrůznějších velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí a kvalitních kloubů zajišťuje jednoduchou manipulaci a odolnost. Kulové klouby Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby pro flexibilní použití. Plastový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (lze objednat) nebo pro lepší ochranu pouzdro Folio 360 III (lze objednat). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu. Flexibilně použitelný stojan·Lze pohodlně upevnit na všechny rovné plochy·Kryt není součástí dodávky Stojan se svorkou The Joy Factory Magconnect™ pro iPad·Kryt není součástí dodávky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000163 , Tomtom držák do auta rider (9uge.001.05)

Mikrofonní stojan s držákem pro iPad The Joyfactory 006-3000161

Mikrofonní stojan s držákem pro iPad The Joyfactory 006-3000161
Detail

Použití na stativu kamery pro stabilizaci obrazu nebo jako stojan mikrofonu. iPad lze vždy nastavit do správné výšky a libovolného úhlu. Držák je vhodný pro všechny běžné kamerové stativy a stojany mikrofonu. Používejte svůj iPad na stojanu mikrofonu nebo kamerovém stativu v kombinaci s otáčivým stativem/držákem mikrofonu. Čtěte z něj pohodlně noty, využívejte živé efekty nebo sledujte záznam. Při záznamu videa nebo snímků použijte iPad jako velký hledáček nebo data zpracujte přímo. Vylepšená technologie Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky), vybaveného silnými magnety. Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte šroubový uzávěr. Silný a lehký Držáky MagConnect™ sestávají z různých velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí a kvalitních kloubů zajišťuje jednoduchou manipulaci a odolnost. Kulové klouby Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby pro flexibilní použití. Plastový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple Smart Cover (lze objednat) nebo pro lepší ochranu pouzdro Folio 360 III (lze objednat). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu. Vysoká stabilita díky kvalitnímu karbonovému materiálu·O 360 ° otočný kulový kloub·Kryt není součástí dodávky Stativ/držák mikrofonu The Joy Factory MagConnect™, pro Apple iPad·Kryt není součástí dodávky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Mikrofonní stojan s držákem pro iPad The Joyfactory 006-3000161 , Lexibook držák do auta na tablety (mfa80)

Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162

Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162
Detail

Držák se svorkou je nejlepším řešením pro upevnění na kulaté předměty a povrchy. Díky jednotlivým ramenům držáku z uhlíkových vláken je iPad vždy bezpečně upevněn. Ideální pro práce ve skladu na regálech nebo do vstupního prostoru firmy. Můžete používat iPad na stojanu mikrofonu nebo na kamerovém stativu v kombinaci s otočným držákem se svorkou, zatímco používáte mikrofon nebo kameru na stejném stojanu. Čtěte z něj pohodlně noty, využívejte živé efekty nebo sledujte záznam. Při záznamu videa nebo snímků použijte iPad jako velký hledáček nebo data zpracujte přímo. Vylepšená technologie Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte šroubový uzávěr. Silný a lehký Držáky MagConnect™ sestávají z nejrůznějších velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí a kvalitních kloubů zajišťuje jednoduchou manipulaci a odolnost. Kulové klouby Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby pro flexibilní použití. Plastový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (lze objednat) nebo pro lepší ochranu pouzdra Folio 360 III (lze objednat). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu. Pevně drží iPad v požadované pozici·Vysoce kvalitní tyč z karbonu·O 360 ° otočný kulový kloub·Šroubová svěrka k upevnění na zaoblených nebo rovných příčkách, prknech regálů atd.·Kryt není součástí dodávky Držák se svorkou The Joy Factory MagConnect™, pro iPad·Kryt není součástí dodávky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory 006-3000162 , Spello by epico spider držák do auta (9915101300204)

Držák pro iPad do otvoru na nápoje v autě The Joyfactory 006-3000167

Držák pro iPad do otvoru na nápoje v autě The Joyfactory 006-3000167
Detail

Použijte iPad pro navigaci během delšího cestování nebo napište e-maily během pauzy na parkovišti. Držák lze snadno upevnit na většinu úchytů na nápoje a nastavit do požadovaného úhlu. Díky systému MagConnect™ je upevnění velmi snadné a zároveň bezpečné.Dodržujte předpisy pro používání mobilních zařízení ve vozidle. Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Držák je vybaven silnými magnety. Silný a lehký Držáky MagConnect™ jsou vyrobeny z velmi kvalitních částí. Tyče jsou vyrobeny z velmi kvalitního uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí s kvalitními klouby zajišťuje jednoduché polohování. Kulové klouby Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby. Plastový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (lze objednat) nebo pouzdro Folio 360 III (lze objednat). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu. Jednoduchá montáž·Pevně drží iPad v požadované poloze·Ochranný kryt není součástí dodávky Držák The Joy Factory Magconnect™ Valet pro iPad·Kryt zařízení není součástí dodávky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák pro iPad do otvoru na nápoje v autě The Joyfactory 006-3000167 , Misura držák tabletu a mobilu do auta černý (p21hb01)

Držák pro iPad na autoopěrku hlavy The Joyfactory 006-3000166

Držák pro iPad na autoopěrku hlavy The Joyfactory 006-3000166
Detail

Užívejte si iPad na zadních sedadlech auta, díky držáku na na opěrku hlavy se systémem MagConnect™ od firmy Joy Factory. Umožňuje používat tablet pro pohodlné sledování filmů na delších cestách nebo pro vyřizování emailů cestou do práce. Držák lze snadno upevnit na většinu hlavových opěrek a nastavit do požadovaného úhlu. Díky systému MagConnect™ je upevnění velmi snadné a zároveň bezpečné. Nejlepší držáky jsou nyní ještě lepší Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Pokročilá technologie se velmi snadno používá. Vložíte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Následně upevníte kryt pomocí silných magnetů. Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte ještě šroubový uzávěr. Silný a lehký Držáky MagConnect™ jsou vyrobeny z různých velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z velmi kvalitního uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí s kvalitními klouby zajišťuje odolnou konstrukci. Kulový kloub Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými kloubový pro flexibilní použití. Platový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (volitelně) nebo pro lepší ochranu pouzdro Folio 360 III (volitelně). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu. Snadné upevnění na opěrku hlavy·Pevně drží iPad v požadované pozici·Kryt zařízení není součástí dodávky Držák pro iPad na opěrku hlavy The Joy Factory Magconnect™ Valet·Kryt zařízení není součástí dodávky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák pro iPad na autoopěrku hlavy The Joyfactory 006-3000166 , Misura skládací držák tabletu a mobilu do auta černý (p21fhb01)

Držák do auta pro iPad The Joyfactory 006-3000165

Držák do auta pro iPad The Joyfactory 006-3000165
Detail

Stojan do auta s systémem MagConnect™ od společnosti The Joy Factory. Držák do auta lze snadno namontovat na většinu kolejnic sedadla. Lze libovolně nastavit optimální pozorovací úhel. Neinstalujte a nepoužívejte stojan během jízdy. Vylepšená technologie Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte šroubový uzávěr. Silný a lehký Držáky MagConnect™ sestávají z nejrůznějších velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí a kvalitních kloubů zajišťuje jednoduchou manipulaci a odolnost. Kulové klouby Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby pro flexibilní použití. Plastový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (lze objednat) nebo pro lepší ochranu pouzdra Folio 360 III (lze objednat). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu. Lehký a silný držák·Ochrana před poškozením·Kryt zařízení není součástí dodávky Držák do auta The Joy Factory Magconnect™ pro iPad·Kryt zařízení není součástí dodávky (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák do auta pro iPad The Joyfactory 006-3000165 , Misura skládací držák tabletu a mobilu do auta černý (p21fhr01)

The Joyfactory MagConnect™ pouzdro pro iPad

The Joyfactory MagConnect™ pouzdro pro iPad
Detail

Kompatibilní se zařízením iPad pro 11"·Kompatibilní s montážním systémem MagConnect·Snadná montáž a demontáž všech držáků MagConnect·Kompatibilní s Apple Penil 2nd Gen Paaring a nabíjecí technikou·Lze kombinovat s univerzálním ručním popruhem The Joy Factory - MagConnect Back Cover iPad pro 11" (conrad.cz)

Podobné produkty ako The Joyfactory MagConnect™ pouzdro pro iPad , Samsung držák do auta s bezdrátovým nabíjením černý (ep-h5300cbegeu)

Epico Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad - černý (9915101900036)

Epico Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad - černý (9915101900036)
Detail

Držák pro tablet - do auta, mechanický, uchycení na opěrku hlavy Ocenili byste při jízdě na zadním sedadle možnost jednoduchého využívání tabletu? Pak by se vám mohl líbit držák pro tablet Epico. Ohledně uchycení poslouží jako držák na opěrku hlavy. Možnost připevnění na opěrku hlavy si oblíbí pasažéři na zadních sedadlech, ti totiž budou během jízdy sledovat své oblíbené pořady na tabletu. Nejdůležitější přednosti držáku pro tablet Epico Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad - černý Zásluhou držáku Epico budete mít tablet stále po ruce Uchycení držáku na opěrku hlavy Způsob nasazení tabletu k držáku: mechanický Jde o držák na tablet do auta (alza.cz)

Podobné produkty ako Epico Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad - černý (9915101900036) , Cubenest s0c0 magnetický držák do auta s podporou uchycení magsafe (6974699970712)

EPICO Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad 9915101900036 - černý

Detail

Držák do auta je určen k umístění na opěrku sedadla. Epico Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad 9915101900036 – černý má nastavitelné čelisti, které je možné uzamknout v ideální poloze. Pro vaše pohodlí nechybí ani otvor pro nabíjecí kabel. (mall.cz)

Podobné produkty ako EPICO Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad 9915101900036 - černý , Pelíšek pro psa do auta

The Joyfactory MMU118 držák do auta pro iPad

The Joyfactory MMU118 držák do auta pro iPad
Detail

The Joyfactory MMU118 držák do auta pro iPad od výrobce The Joyfactory v kategorii Držáky a stojany pro iPad za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako The Joyfactory MMU118 držák do auta pro iPad , Kšíry pro psa do auta

Chicco organizér do auta s držákem na iPad

Chicco organizér do auta s držákem na iPad
Detail

Organizér na sedadlo auta je skvělý pro uložení všeho, co potřebujete během cestování v autě. Hračky, hygienické potřeby, či občerstvení budete tak mít vždy uklizené a po ruce. Navíc obsahuje praktická kapsa na vložení tabletu, čili i neposednější dětský cestující si může prohlédnout svou oblíbenou pohádku. Organizér zároveň chrání přední sedadlo před znečištěním od bot dětí. Jednoduše se připevňuje na zadní část předních sedadel ve všech typech automobilů. Rozměry: 58 × 22,8 × 22,8 cm. (feedo.cz)

Podobné produkty ako Chicco organizér do auta s držákem na iPad , Baseus simplism gravity držák do auta (na palubní desku), černá (suyl-jy01)

Chicco Organizér do auta s držákem na tablet / iPad

Chicco Organizér do auta s držákem na tablet / iPad
Detail

Praktický pomocník do automobilu – organizér Chicco Organizér do auta s držákem na tablet / iPad ochrání sedadlo před znečištěním, poskytne prostor pro uložení nezbytností a disponuje kapsou pro vložení tabletu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Chicco Organizér do auta s držákem na tablet / iPad , Baseus tank gravity držák do auta (na palubní desku), černá (suyl-tk01)

Držák do auta pro měniče Voltcraft SLS-150-12

Držák do auta pro měniče Voltcraft SLS-150-12
Detail

Držák pro sinusový měnič SLS-150-12, na suchý zip. Pro SLS-150-12 Držák·Upevnění pomocí suchého zipu (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák do auta pro měniče Voltcraft SLS-150-12 , Epico magnetický držák do auta s podporou uchycení magsafe - vesmírně šedý (9915111900066)

Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory MMU111

Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory MMU111
Detail

Držák na psací stůl se systémem MagConnect™ od The Joy Factory. Držák na psací stůl lze pohodlně umístit na všechny rovné plochy. Použitím kombinace karbonových ramen a kulových kloubů nabízí držák na psací stůl mnoho možností využití. Držák na psací stůl je řešením pro prezentace, jako flexibilní držák na pracovišti nebo při použití v dílně. Držák na psací stůl lze složit. Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Vložte iPad do dodaného držáku. Držák je vybaven silnými magnety. Silný a lehký Držáky MagConnect™ jsou vyrobeny z velmi kvalitních částí. Tyče jsou vyrobeny z velmi kvalitního uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí s kvalitními klouby zajišťuje jednoduché polohování. Kulové klouby Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými klouby. Držák lze otočit o 360 ° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. Ve spojení s karbonovými tyčemi lze libovolně nastavit úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Apple® Smart Univerzální montáž na psací stoly·Lehký a současně silný·Ochrana před poškozením·iPad lze otočit o 360 stupňů·Ochranný kryt není součástí dodávky Držák The Joy Factory MagConnect™ na psací stůl pro iPad (bez ochranného krytu) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stojanový držák na stůl pro iPad The Joyfactory MMU111 , Tv do auta

BASEUS Univerzální držák do auta Pro s přísavkou SUYK020001, černý

BASEUS Univerzální držák do auta Pro s přísavkou SUYK020001, černý
Detail

Držák na sklo či palubní desku udrží váš telefon pevně na místě. Baseus Univerzální držák do auta Pro s přísavkou SUYK020001, černý je určený pro většinu moderních smartphonů a telefon do něj snadno uzamknete. Připevňuje se na sklo nebo palubní desku vozu. Díky odolným materiálům má dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako BASEUS Univerzální držák do auta Pro s přísavkou SUYK020001, černý , Televize do auta

Vogel's PTS 1213 stojanový držák na stůl pro iPad

Detail

Odolné, ale tenké ochranné pouzdro·S úzkým otvorem zapínacího tlačítka pro ochranu proti nechtěnému vypnutí (pro přístup je zapotřebí např. stylus).·Neomezená funkčnost·Dálkově ovládané aplikace pro domácí a mediální technologie·Standard VESA 100 x 100 mm pro připevnění k držákům VESA·Montáž ochranného pouzdra přímo na zeď·Speciální bezpečnostní zámek chrání tablet před odcizením·Montáž na výšku nebo na šířku·Přívod kabelu na zadní straně pouzdra Ochranné pouzdro Vogels PTS 1213 TabLock pro iPad Air (přístupné tlačítko Home) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vogel's PTS 1213 stojanový držák na stůl pro iPad , Sedak do auta

Smart Things s11 s držák na zeď pro iPad

Detail

Uzamykatelný nástěnný držák pro trvalé horizontální a vertikální instalace iPadu·Velmi plochá, pouze 12 mm·Přední a základna z eloxovaného hliníku·Samolepicí fólii lze připevnit i na skleněné plochy·Volitelné napájení pod omítku SDock Fix Zámek se 2 klíči Silikonové podložky pro různé produkty iPad Podložky, zmrzlé lepicí fólie pro montáž na skleněné plochy Návod k obsluze Napájení není součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things s11 s držák na zeď pro iPad , Potah do kufru auta pro psa

Smart Things s13 s držák na zeď pro iPad

Detail

Uzamykatelný nástěnný držák pro trvalé horizontální a vertikální instalace iPadu·Velmi plochá, pouze 12 mm·Přední a základna z eloxovaného hliníku·Samolepicí fólii lze připevnit i na skleněné plochy·Volitelné napájení pod omítku SDock Fix Zámek se 2 klíči Silikonové podložky pro různé produkty iPad Podložky, zmrzlé lepicí fólie pro montáž na skleněné plochy Návod k obsluze Napájení není součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things s13 s držák na zeď pro iPad , Ochranný potah do auta pro psa

Smart Things s09 b držák na zeď pro iPad

Smart Things s09 b držák na zeď pro iPad
Detail

Uzamykatelný nástěnný držák pro trvalé horizontální a vertikální instalace iPadu·Velmi plochá, pouze 12 mm·Přední a základna z eloxovaného hliníku·Samolepicí fólii lze připevnit i na skleněné plochy·Volitelné napájení pod omítku SDock Fix Zámek se 2 klíči Silikonové podložky pro různé produkty iPad Podložky, zmrzlé lepicí fólie pro montáž na skleněné plochy Návod k obsluze Napájení není součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things s09 b držák na zeď pro iPad , Tascam dp-006 (dp-006)

Smart Things sDock s21 držák na zeď pro iPad

Smart Things sDock s21 držák na zeď pro iPad
Detail

Elegantní nástěnný držák, Ladeststation a fotorámeček v jednom;uzamykatelné, rychlé úschovu ipadu; přední a zadní strana z eloxovaného hliníku; pro iPad 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017); Standardní Apple síťový zdroj je pro montáž na zeď není vhodné! (Viz návod!) SDock papírový fotografie· Zámek se 2 klíči· USB na lightning kabel· Montážní materiál· Návod k obsluze IPad 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock s21 držák na zeď pro iPad , Sencor shx 006 (shx 006)

Smart Things sDock s21 držák na zeď pro iPad

Smart Things sDock s21 držák na zeď pro iPad
Detail

Elegantní nástěnný držák, Ladeststation a fotorámeček v jednom;uzamykatelné, rychlé úschovu ipadu; přední a zadní strana z eloxovaného hliníku; pro iPad 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017); Standardní Apple síťový zdroj je pro montáž na zeď není vhodné! (Viz návod!) SDock papírový fotografie· Zámek se 2 klíči· USB na lightning kabel· Montážní materiál· Návod k obsluze IPad 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock s21 držák na zeď pro iPad , Belkin magsafe magnetic wireless car charger 10w - magnetický držák s nabíjením do auta (wic004btbk)

Univerzální držák do auta pro smartphone/tablet/navigaci Renkforce IGSC-1266

Univerzální držák do auta pro smartphone/tablet/navigaci Renkforce IGSC-1266
Detail

Kompatibilní s téměř jakýkoli smartphonem, tabletem nebo navigací·2 přísavkové držáky pro univerzální použití v autě, v kanceláři atd.·Průměr přísavek: 46 mm Univerzální držák do auta Renkforce IGSC-1266· (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální držák do auta pro smartphone/tablet/navigaci Renkforce IGSC-1266 , Odvlhcovac do auta foggystop

Smart Things sDock Fix s32 držák na zeď pro iPad

Detail

Elegantní nástěnný držák, Ladeststation a fotorámeček v jednom;uzamykatelné, rychlé úschovu ipadu; přední a zadní strana z eloxovaného hliníku; horizontální nebo vertikální instalace; iPad pro 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017); Standardní Apple síťový zdroj je pro montáž na zeď není vhodné! (Viz návod!) SDock Fix Zámek se 2 klíči Silikonová podložka pro div. iPad silným Podložky, zmrzlé lepicí fólii pro montáž na skleněné plochy Návod k obsluze Napájení není součástí dodávky IPad 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock Fix s32 držák na zeď pro iPad , Parkovaci hodiny do auta

Smart Things sDock Fix s32 držák na zeď pro iPad

Smart Things sDock Fix s32 držák na zeď pro iPad
Detail

Elegantní nástěnný držák, Ladeststation a fotorámeček v jednom;uzamykatelné, rychlé úschovu ipadu; přední a zadní strana z eloxovaného hliníku; horizontální nebo vertikální instalace; iPad pro 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017); Standardní Apple síťový zdroj je pro montáž na zeď není vhodné! (Viz návod!) SDock Fix Zámek se 2 klíči Silikonová podložka pro div. iPad silným Podložky, zmrzlé lepicí fólii pro montáž na skleněné plochy Návod k obsluze Napájení není součástí dodávky IPad 10,2", iPad Air 3 (10,5"), iPad Pro 10,5" (2017) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock Fix s32 držák na zeď pro iPad , Odpuzovac hlodavcu do auta

Smart Things sDock Pro s22 držák na zeď pro iPad

Detail

Elegantní nástěnný držák, nabíjecí stanice a fotorámeček·Uzamykatelný proti rychlému připojení iPadu·Přední a zadní strana z eloxovaného hliníku·Otočný o 90 °·Pro iPad 12.9 1. A 2. Generace Generace s konektorem Lightning Nástěnný držák Smart Things s·Zámek·2 klíčů·Upevňovací blok·Lightning USB kabel·Šrouby·Hmoždinky·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock Pro s22 držák na zeď pro iPad , Bright starts do auta

Multifunkční držák do auta

Multifunkční držák do auta
Detail

Multifunkční držák na mobil do auta. Díky tomuto držáku mohou lidé sedící vzadu ve voze sledovat filmy a seriály na svém chytrém telefonu. Nebo na háček zavěste bundy, šály, kabelky apod. Pružný držák se jednoduše připevní k propojení mezi autosedačkou a opěrkou hlavy. Když se nepoužívá, jednoduše se složí a je téměř neviditelný. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční držák do auta , Televize do auta 24v

TomTom upevňovací sada/držák do auta pro RIDER 500/550/400/450/4xx

TomTom upevňovací sada/držák do auta pro RIDER 500/550/400/450/4xx
Detail

Zařízení TomTom Rider snadno přemístíte z motocyklu do automobilu. Použití univerzální - pro více vozidelNejlepší navigace ve své třídě do vašeho automobilu. Rychle nabíjejte své zařízení TomTom a zároveň i svůj smartphone. Obsah balení: magnetický aktivní držák s přísavkou na sklo, nabíjecí kabel, autonabíječka s dvěmi USB výstupy Kompatibilita: TomTom Rider 40/400/400, Premium Pack/410/410, Premium Pack/42/450, Rider 550/500 (patro.cz)

Podobné produkty ako TomTom upevňovací sada/držák do auta pro RIDER 500/550/400/450/4xx , Tv do auta 12v

COLORWAY magnetický držák do auta pro telefon/ 360 °rotace/ do ventilační mřížky 3

COLORWAY magnetický držák do auta pro telefon/ 360 °rotace/ do ventilační mřížky 3
Detail

ColorWay Air Vent-3 Praktický magnetický držák pro mobilní telefon určený pro upevnění do ventilační mřížky. Je opatřen šesti neodymovými magnety pro lepší zabezpečení telefonu. Rameno držáku je otočné a navíc nabízí možnost posunutí do stran v rozsahu 30 mm. Samozřejmostí je pak kloub otočný o 360°. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Určení: do auta Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako COLORWAY magnetický držák do auta pro telefon/ 360 °rotace/ do ventilační mřížky 3 , Bezdratovy teplomer do auta

COLORWAY Clamp držák do auta, pro mobilní telefon, do ventilační mřížky, černo-šedý

COLORWAY Clamp držák do auta, pro mobilní telefon, do ventilační mřížky, černo-šedý
Detail

Praktický svorkový držák mobilního telefonu určený pro upevnění do ventilační mřížky. Šířka držáku je nastavitelná pomocí posuvného mechanismu. Držák je tedy kompatibilní s téměř jakýmkoliv zařízením. Díky funkci otáčení o 360° je snadné nastavit vyhovující pozorovací úhel. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Určení: do auta Šířka telefonu: 5,5–9 cm Barva: černá–šedá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako COLORWAY Clamp držák do auta, pro mobilní telefon, do ventilační mřížky, černo-šedý , Pohlcovac vlhkosti do auta

Smart Things sDock Fix Pro s33 držák na zeď pro iPad

Smart Things sDock Fix Pro s33 držák na zeď pro iPad
Detail

Elegantní nástěnný držák, nabíjecí stanice a fotorámeček v jednom·Uzamykatelný proti rychlému připojení iPadu·Přední a zadní strana z eloxovaného hliníku·Vhodný pro iPad pro 11" s konektorem USB-C. Nástěnný držák Smart Things sDock Fix pro s33, stříbrná·Zámek se 2 klíči·Silikonové podložky pro různé produkty iPad·Podložky, zmrzlé lepicí fólie pro montáž na skleněné plochy·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock Fix Pro s33 držák na zeď pro iPad

Smart Things sDock Fix Pro s34 držák na zeď pro iPad

Smart Things sDock Fix Pro s34 držák na zeď pro iPad
Detail

Elegantní nástěnný držák, nabíjecí stanice a fotorámeček v jednom·Uzamykatelný proti rychlému připojení iPadu·Přední a zadní strana z eloxovaného hliníku·Vhodný pro iPad pro 12,9" s konektorem USB-C (3. (2. generace) Nástěnný držák Smart Things sDock Fix pro s34·Zámek se 2 klíči·Silikonové podložky pro různé produkty iPad·Podložky, zmrzlé lepicí fólie pro montáž na skleněné plochy·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Smart Things sDock Fix Pro s34 držák na zeď pro iPad

Držák na tablet The Joyfactory Unite, Univerzální, 17,8 cm (7") - 29,5 cm (11,6")

Držák na tablet The Joyfactory Unite, Univerzální, 17,8 cm (7") - 29,5 cm (11,6")
Detail

Vhodné pro tablety od 17.78 cm (7") - 29.46 cm (11.6")·Velmi kvalitní karbonový materiál kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou Držák na šroubovou svěrkou·Plastové pouzdro (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák na tablet The Joyfactory Unite, Univerzální, 17,8 cm (7") - 29,5 cm (11,6")

Držák do auta LTC MF71 přísavka

Držák do auta LTC MF71 přísavka
Detail

Držák do auta LTC MF71 přísavka (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LTC MF71 přísavka

Univerzální magnetický držák do auta Setty

Univerzální magnetický držák do auta Setty
Detail

Magnetický držák telefonu umožňuje pohodlně umístit zařízení na ventilační mřížku. Díky silnému magnetu je zařízení pevně připevněno k rukojeti. Pohyblivý kroužek umožňuje otáčet 360 ° a volně manévrovat telefon v libovolném směru. (patro.cz)

Podobné produkty ako Univerzální magnetický držák do auta Setty

Držák do auta na mobilní telefon

Detail

Hledáte praktický a univerzální dárek? Tento držák mobilního telefonu do auta je perfektní volbou! Je vhodný pro všechny typy mobilních telefonů, má unikátní silikonový protiskluzový design a snadno se otáčí a naklápí, takže si telefon nastavíte přesně podle svých potřeb. Ideální dárek pro všechny, kdo chtějí bezpečně a pohodlně používat svůj telefon během jízdy k navigaci do cílové destinace. (familium.cz)

Podobné produkty ako Držák do auta na mobilní telefon

Držák do auta LISEN YL0222120003 magnetický

Detail

NakupteDržák do auta LISEN YL0222120003 magnetickýz kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony s přísavkouza219.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LISEN YL0222120003 magnetický

Držák do auta LISEN YL0222100001 magnetický

Detail

NakupteDržák do auta LISEN YL0222100001 magnetickýz kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony do větrací mřížkyza275.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LISEN YL0222100001 magnetický

Držák do auta LISEN YL0223060008 magnetický

Detail

NakupteDržák do auta LISEN YL0223060008 magnetickýz kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony do větrací mřížkyza250.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LISEN YL0223060008 magnetický

Držák do auta LTC MF72 přísavka

Držák do auta LTC MF72 přísavka
Detail

Držák do auta LTC MF72 přísavka (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LTC MF72 přísavka

Držák do auta BLOW US-25

Držák do auta BLOW US-25
Detail

NakupteDržák do auta BLOW US-25z kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony do rukyza29.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta BLOW US-25

Držák do auta BLOW US-43

Držák do auta BLOW US-43
Detail

NakupteDržák do auta BLOW US-43z kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony do rukyza89.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta BLOW US-43

Držák do auta 4L s nabíjením

Držák do auta 4L s nabíjením
Detail

Držák do auta 4L s nabíjením (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta 4L s nabíjením

Držák do auta M-Life (ML0699)

Držák do auta M-Life (ML0699)
Detail

Držák do auta M-Life (ML0699) s přísavkou (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta M-Life (ML0699)

Držák do auta LTC LXMF100 magnetický

Detail

NakupteDržák do auta LTC LXMF100 magnetickýz kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony do větrací mřížkyza149.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LTC LXMF100 magnetický

Držák do auta LTC LXAS13 magnetický

Detail

NakupteDržák do auta LTC LXAS13 magnetickýz kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony s přísavkouza85.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LTC LXAS13 magnetický

Držák do auta LTC AS2 magnetický

Detail

NakupteDržák do auta LTC AS2 magnetickýz kategorieAudio, video, SAT > Mobilní telefony a příslušenství > Držáky na mobilní telefony > Držáky na mobilní telefony do větrací mřížkyza87.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák do auta LTC AS2 magnetický

Držák do auta ProPlus 240172, černá

Detail

Kapesní háček · Držák na lahev · Rukojeť do nákupního menu (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák do auta ProPlus 240172, černá

Držák do auta ProPlus 240179, černá

Detail

Sada 2 ks·Velmi kvalitní materiál (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák do auta ProPlus 240179, černá

Držák tabletu se svěrkou The Joyfactory Unite, Univerzální, 17,8 cm (7") - 29,5 cm (11,6")

Detail

Upínací držák pro tablet od 17.78 cm (7") do 29.46 cm (11.6")·Formát na výšku a na šířku·Stabilní a odolný Upínací držák na tablety The Joy Factory Unite·Kryt zařízení (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák tabletu se svěrkou The Joyfactory Unite, Univerzální, 17,8 cm (7") - 29,5 cm (11,6")
Epico Výsuvný držák do auta pro Apple iPhone & iPad - černý (9915101900036), TomTom držák do auta Rider (9UGE.001.05), Lexibook Držák do auta na tablety (MFA80), Spello by Epico Spider držák do auta (9915101300204), Misura Držák tabletu a mobilu do auta černý (P21HB01), Misura Skládací držák tabletu a mobilu do auta černý (P21FHB01), Misura Skládací držák tabletu a mobilu do auta černý (P21FHR01), Samsung Držák do auta s bezdrátovým nabíjením černý (EP-H5300CBEGEU), CubeNest S0C0 Magnetický držák do auta s podporou uchycení MagSafe (6974699970712), pelíšek pro psa do auta, kšíry pro psa do auta, Baseus Simplism Gravity držák do auta (na palubní desku), černá (SUYL-JY01), Baseus Tank Gravity držák do auta (na palubní desku), černá (SUYL-TK01), Epico magnetický držák do auta s podporou uchycení MagSafe - vesmírně šedý (9915111900066), tv do auta, televize do auta, sedak do auta, potah do kufru auta pro psa, ochranný potah do auta pro psa, Tascam DP-006 (DP-006), SENCOR SHX 006 (SHX 006), Belkin MagSafe Magnetic Wireless Car Charger 10W - magnetický držák s nabíjením do auta (WIC004btBK), odvlhcovac do auta foggystop, parkovaci hodiny do auta, odpuzovac hlodavcu do auta, bright starts do auta, televize do auta 24v, tv do auta 12v, bezdratovy teplomer do auta, pohlcovac vlhkosti do auta