Dms 178 santoku nůž catler

Produkt Dms 178 santoku nůž catler sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dms 178 santoku nůž catler upraviť a produkt hľadať znova.

DMS 178 Santoku nůž Catler

DMS 178 Santoku nůž Catler
Detail

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. 178/313 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DMS 178 Santoku nůž Catler , Catler dms 178 (dms 178)

Catler DMS 178 Santoku

Catler DMS 178 Santoku
Detail

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. 178/313 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Catler DMS 178 Santoku , Catler dms 205 nůž na pečivo (dms 205)

Catler DMS 178 (DMS 178)

Catler DMS 178 (DMS 178)
Detail

Kuchyňský nůž -, délka čepele 17,8 cm, japonský nůž Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 178 je díky svému provedení jedním z nich. Japonský nůž Santoku je určený především pro asijskou kuchyni a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte, nadrtíte i nasekáte maso, zeleninu i ryby. O to se postará mohutná a velmi ostrá čepel se speciálními malými prohlubněmi a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 178 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 178Vysoce kvalitní japonský nůž SantokuVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení, drcení i sekání zeleniny, masa i rybNůž Catler s mohutnou a velmi ostrou čepelíErgonomická rukojeť pro komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-stříbrné Délka čepele:17,8... (alza.cz)

Podobné produkty ako Catler DMS 178 (DMS 178) , Catler dms 203 (dms 203)

DMS 203 Kuchařský nůž Catler

DMS 203 Kuchařský nůž Catler
Detail

Kuchařský japonský nůž Catler DMS 203 Chef Knife Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10 Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony Celková délka 338 mm Délka čepele 203 mm Baleno v elegantním dřevěném boxu (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DMS 203 Kuchařský nůž Catler , Catler dms 126 (dms 126)

DMS 76 Ořezávací nůž Catler

DMS 76 Ořezávací nůž Catler
Detail

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. 105/205 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DMS 76 Ořezávací nůž Catler , Catler dms 76 (dms 76)

CATLER DMS 205 Nůž na pečivo (DMS 205)

CATLER DMS 205 Nůž na pečivo (DMS 205)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20,5 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti dřevo Bezchybný kuchyňský nůž bude hvězdou vaší kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od firmy CATLER se skvěle hodí na snadné krájení pečiva bez drobení, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Délka čepele má celkem 20,5 cm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je dokonale vyvážená a kromě toho úžasně padne do vaší ruky. Základní funkce kuchyňského nože CATLER DMS 205 Nůž na pečivo CATLER DMS 205 Nůž na pečivo nabízí čepel o délce 20,5 cm Rukojeť z přírodního dřeva pro přijemný úchop Typ nože: nůž na pečivo (alza.cz)

Podobné produkty ako CATLER DMS 205 Nůž na pečivo (DMS 205) , Hendi nůž santoku 844274 (844274)

DMS 205 Nůž na pečivo Catler

DMS 205 Nůž na pečivo Catler
Detail

Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci. Japonský nůž na pečivo Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu Rukojeť ze dřeva Kebony Pro každodenní použití Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba Rozměry výrobku: 205/305 mm Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010. Vysoká řemeslná kvalita (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DMS 205 Nůž na pečivo Catler , Hendi nůž santoku 845035 (845035)

DMS 126 Nůž na ovoce Catler

DMS 126 Nůž na ovoce Catler
Detail

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. 126/234 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DMS 126 Nůž na ovoce Catler , Füri nůž santoku 13 cm (687147)

CATLER DMS Nůž na ovoce 12,6 cm

CATLER DMS Nůž na ovoce 12,6 cm
Detail

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. 126/234 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako CATLER DMS Nůž na ovoce 12,6 cm , Tescoma nůž santoku sonic 16 cm

CATLER DMS 205 kuchyňský nůž na pečivo DMS205

CATLER DMS 205 kuchyňský nůž na pečivo DMS205
Detail

Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci. Japonský nůž na pečivo Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu Rukojeť ze dřeva Kebony Pro každodenní použití Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba Rozměry výrobku: 205/305 mm Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010. Vysoká řemeslná kvalita (patro.cz)

Podobné produkty ako CATLER DMS 205 kuchyňský nůž na pečivo DMS205 , Tescoma nůž santoku feelwood, 17 cm

Catler DMS 203 (DMS 203)

Catler DMS 203 (DMS 203)
Detail

Kuchyňský nůž -, délka čepele 20,3 cm, kuchařský nůž Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 203 je díky svému provedení jedním z nich. Kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení všech japonských kuchařů a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte zeleninu, maso i ryby. O to se postará mohutná a velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 203 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 203 Vysoce kvalitní kuchařský nůž typu GyutoVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení zeleniny, masa i rybNůž Catler s mohutnou a velmi ostrou čepelíErgonomická rukojeť pro komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-stříbrné Délka čepele:20,3 cm Délka nože:33,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Catler DMS 203 (DMS 203) , Füri nůž santoku 17 cm (687124)

Catler DMS 76 (DMS 76)

Catler DMS 76 (DMS 76)
Detail

Kuchyňský nůž -, délka čepele 7,6 cm, porcovací nůž a vykosťovací nůž Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 76 je díky svému provedení jedním z nich. Porcovací nůž patří k základnímu vybavení všech japonských kuchařů a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí snadno vykostíte i oddělíte maso, je rovněž vhodný pro čištění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání i čištění paprik. O to se postará mohutná a velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 76 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření a přípravě pokrmů. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 76Vysoce kvalitní japonský porcovací nůžVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro vykosťování a oddělování masa, čištění a porcování krevet, odblaňováníNůž Catler s mohutnou a velmi ostrou čepelíErgonomická... (alza.cz)

Podobné produkty ako Catler DMS 76 (DMS 76) , Samura shadow nůž santoku 17,5 cm (snshns)

Catler DMS 126 (DMS 126)

Catler DMS 126 (DMS 126)
Detail

Kuchyňský nůž -, délka čepele 12,6 cm, nůž na zeleninu Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 126 je díky svému provedení jedním z nich. Japonský nůž na ovoce a zeleninu disponuje vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte, oloupete i očistíte ovoce a zeleninu a je vhodný rovněž pro dekorativní vykrajování. O to se postará velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 126 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření a přípravě jídel. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 126Vysoce kvalitní japonský nůž na ovoce a zeleninuVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení, loupání i čištění ovoce a zeleninyDokonale vyvážený pro lepší kontrolu při krájeníNůž Catler s velmi ostrou čepelíErgonomická... (alza.cz)

Podobné produkty ako Catler DMS 126 (DMS 126) , Samura kaiju nůž santoku 18 cm (snkns)

Catler DMS 203

Catler DMS 203
Detail

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. 203/338 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Catler DMS 203 , Samura okinawa nůž santoku 17,5 cm (snons)

Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Nůž Samura Santoku malé velikosti disponuje stejným počtem funkcí jako klasický nůž Santoku. Je určen primárně pro krájení, řezání a kouskování potravin. Vzhledem k menší velikosti a nízké hmotnosti je ideální i pro dlouhodobější práci. Díky dopředu posunutému těžišti nemusíte při práci vyvíjet takové úsilí a zároveň máte pocit, že je nůž naprosto nezávislý. Stylový design a vysoké hygienické vlastnosti umožňují nůž používat i v rámci HoReCa. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 24,7 cm Délka čepele: 14 cm Hmotnost: 67 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm , Samura bamboo nůž santoku 16 cm (snbnsu)

Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Díky páteři klesající ke špičce a extrémně dlouhému ostří si nůž Santoku Samura Bamboo rychle získává na své popularitě. Je schopen vykonávat drtivou většinu kuchyňských aktivit - nasekat zelí, nakrájet potraviny, nasekat salát nebo jednoduše přemístit jedním tahem nakrájené potraviny do nádoby. Celková ergonomie tohoto nože je zvýšena řadou malých oválných zářezů po celé délce čepele, které brání přilepení kusů jídla. Speciální tvar a materiál rukojeti zajišťují hygienu nezbytnou v profesionální kuchyni. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 29 cm Délka čepele: 16 cm Hmotnost: 109 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm , Berndorf sandrik nůž santoku profi line (0375163200)

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm
Detail

Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm , Nůž santoku 16cm/hard edge/1051761/f=

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Detail

Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“ , Samura damascus nůž santoku 15 cm (sndns15)

Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Díky páteři klesající ke špičce a extrémně dlouhému ostří si nůž Santoku Samura Bamboo rychle získává na své popularitě. Je schopen vykonávat drtivou většinu kuchyňských aktivit - nasekat zelí, nakrájet potraviny, nasekat salát nebo jednoduše přemístit jedním tahem nakrájené potraviny do nádoby. Celková ergonomie tohoto nože je zvýšena řadou malých oválných zářezů po celé délce čepele, které brání přilepení kusů jídla. Speciální tvar a materiál rukojeti zajišťují hygienu nezbytnou v profesionální kuchyni. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 29 cm Délka čepele: 16 cm Hmotnost: 109 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm , Samura bamboo santoku nůž 14 cm (snbnsu4)

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm , D-link dms-106xt (dms-106xt)

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm
Detail

Nůž japonskáho typu s masivní širokou čepelí o délce 17 cm. Je všestranný pro krájení masa, ryb a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm , Joseph joseph nůž japonský elevate santoku 10531 (10531)

Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Nůž Samura Santoku malé velikosti disponuje stejným počtem funkcí jako klasický nůž Santoku. Je určen primárně pro krájení, řezání a kouskování potravin. Vzhledem k menší velikosti a nízké hmotnosti je ideální i pro dlouhodobější práci. Díky dopředu posunutému těžišti nemusíte při práci vyvíjet takové úsilí a zároveň máte pocit, že je nůž naprosto nezávislý. Stylový design a vysoké hygienické vlastnosti umožňují nůž používat i v rámci HoReCa. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 24,7 cm Délka čepele: 14 cm Hmotnost: 67 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm , Nirosta nůž santoku nirosta mega 18/30cm (43392)

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Nůž Samura Santoku malé velikosti disponuje stejným počtem funkcí jako klasický nůž Santoku. Je určen primárně pro krájení, řezání a kouskování potravin. Vzhledem k menší velikosti a nízké hmotnosti je ideální i pro dlouhodobější práci. Díky dopředu posunutému těžišti nemusíte při práci vyvíjet takové úsilí a zároveň máte pocit, že je nůž naprosto nezávislý. Stylový design a vysoké hygienické vlastnosti umožňují nůž používat i v rámci HoReCa. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 24,7 cm Délka čepele: 14 cm Hmotnost: 67 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž BAMBOO Samura 14 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 20 cm (863049.00)

Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm

Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm
Detail

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Díky páteři klesající ke špičce a extrémně dlouhému ostří si nůž Santoku Samura Bamboo rychle získává na své popularitě. Je schopen vykonávat drtivou většinu kuchyňských aktivit - nasekat zelí, nakrájet potraviny, nasekat salát nebo jednoduše přemístit jedním tahem nakrájené potraviny do nádoby. Celková ergonomie tohoto nože je zvýšena řadou malých oválných zářezů po celé délce čepele, které brání přilepení kusů jídla. Speciální tvar a materiál rukojeti zajišťují hygienu nezbytnou v profesionální kuchyni. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 29 cm Délka čepele: 16 cm Hmotnost: 109 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: nerezová ocel Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž BAMBOO Samura 16 cm , Cs solingen nůž santoku 18cm herne (cs-037963)

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry Santoku nože Edge Fiskars: nůž japonského typu se širokou čepelí ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 17 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 15 cm (863048.00)

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm
Detail

Nůž japonskáho typu s masivní širokou čepelí o délce 17 cm. Je všestranný pro krájení masa, ryb a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm , Cs solingen nůž kuchyňský santoku 13cm shikoku (cs-020088)

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Detail

Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“ , Schwertkrone solingen nůž japonského typu santoku 32 cm (mg72111)

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry Santoku nože Edge Fiskars: nůž japonského typu se širokou čepelí ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 17 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm , Tefal comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm k2213644 (k2213644)

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm
Detail

Nůž japonskáho typu s masivní širokou čepelí o délce 17 cm. Je všestranný pro krájení masa, ryb a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm , Tefal ice force nerezový nůž santoku 18 cm (k2320614)

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm
Detail

Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Detail

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Detail

Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm

Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm
Detail

Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry Santoku nože Edge Fiskars: nůž japonského typu se širokou čepelí ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 17 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm
Detail

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento všestranný asijský Santoku nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm
Detail

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento všestranný asijský Santoku nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm

Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extra vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel z 67 vrstev oceli ručně tvarovaná rukojeť pojistka proti samovolnému otevření Liner Lock mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka čepele: 115 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm

Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extra vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel z 67 vrstev oceli ručně tvarovaná rukojeť pojistka proti samovolnému otevření Liner Lock mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka čepele: 115 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Classic White Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Classic White Wüsthof 17 cm
Detail

Typ nože Santoku, který pochází z Japonska a je spjat obecně s asijskou kuchyní, se stal velmi oblíbeným u kuchařů po celém světě. Perfektní nástroj zejména tam, kde je třeba surovinu krájet precizně na tenké plátky nebo drobné kousky. Natolik univerzální tvarem, hmotností a ostřím, že jej lze použít ke krájení bylinek, zeleniny a ovoce, stejně dobře jako k přípravě ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoli od běžného krájení až po ty nejtenčí řezy - proto je nyní nepostradatelná v kuchyních po celém světě. Dutý výbrus na čepeli brání tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 17 cm Výška čepele: 4,59 cm Délka rukojeti: 13,3 cm Celková délka: 30,3 cm Váha: 176 g (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Classic White Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Five Star Zwilling 18 cm

Santoku nůž Five Star Zwilling 18 cm
Detail

Praktický Santoku nůž z řady Zwilling Five Star, ideální nejen pro asijskou kuchyni. Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge® a jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdšími a odolnějšími vůči korozi. Ergonomická rukojeť plynule navazuje na čepel. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Záštita kuchařského nože (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby jeho používání bylo pohodlnější a především bezpečnější. Specifikace: Praktický Santoku nůž Ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Five Star Zwilling 18 cm

Santoku nůž Urban Farmer Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Urban Farmer Wüsthof 17 cm
Detail

Klasika mezi asijskými noži, ideální pro řezání a sekání masa, zeleniny a bylin. Ostří Granton zabraňuje lepení potravin na čepel nože. Nůž je součástí řady Urban Farmer, která kombinuje přírodní krásu rustikálních nástrojů s high-tech přesností nožů vyrobených s použitím nejnovějších materiálů a technik. Rukojeť je vyrobena z bukového dřeva ze stromů vypěstovaných udržitelným způsobem, a je během výroby tepelně zpracována, aby byla zaručena trvanlivost a odolnost proti vodě. Rukojeť v kombinaci s protiskluzovou hlavou nože zajišťuje bezpečný úchop. Hlavní výhody: Jedinečný asijský nůž Ostří Granton zabraňuje lepení potravin na čepel nože Nekovaný Z řady Urban Farmer Rukojeť z bukového dřeva z udržitelných zdrojů Trvanlivý a odolný proti vodě Protiskluzová hlava Bezpečný úchop Pouze pro ruční mytí Kvalita – Made in Germany / Solingen Specifikace: Celková délka: 29,8 cm Hmotnost: 162 g Čepel: Materiál: chrom molybden vanadiová ocel Délka: 17 cm Šířka: 4,45 cm Brusný úhel: 15° Celkový úhel: 30° Tvrzeno: 58° Rockwell Rukojeť: Materiál: thermo buk (dřevo) Nýty: hliník Barva: hnědá (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Urban Farmer Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm
Detail

Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Functional Form Fiskars 17 cm

Santoku nůž Hard Edge Fiskars 16 cm

Santoku nůž Hard Edge Fiskars 16 cm
Detail

Santoku nůž pochází z Asie. Jeho čepel je obvykle kratší než u kuchařského nože a má také výrazně odlišnou geometrii. V překladu znamená slovo Santoku „nůž tří ctností". Nízká hmotnost, tenká čepel a široká špička umožňují krájení velmi úzkých a malých tvarů. Fiskars nůž Santoku řady Hard Edge oceníte při krájení cibule, rajčat a jiné zeleniny například do salátů, hodí se i pro přípravu masa, ryb nebo sekání bylinek. Čepel nože vyrobená z kvalitní tvrdé nerezové oceli zůstane dlouho ostrá díky speciálnímu ostření technologií LZR-EDGE™. Čím se liší nože řady Hard Edge od ostatních? Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou. Výhody a parametry Santoku nože Hard Edge Fiskars: jedinečná ostrost pro každodenní krájení nůž asijského typu s masivní širokou čepelí je ideální pro snadné krájení masa, ryb a zeleniny unikátní technologie LZR Edge zajišťuje dlouhotrvající ostrost čepele - nůž vydrží až 4x déle ostrý čepel nože je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli s tvrdostí HRC 52 ergonomická rukojeť s 3D texturou pro maximální pohodlí při krájení praktický chránič prstů finský design ekologický kartonový obal s minimem použitého plastu vysoká ostrost nožů testována v CATRA laboratoři lze mýt v myčce na nádobí délka čepele 17 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Santoku nůž Hard Edge Fiskars 16 cm

Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm

Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm
Detail

Hlavní výhody: extra vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel z 67 vrstev oceli ručně tvarovaná rukojeť pojistka proti samovolnému otevření Liner Lock mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka čepele: 115 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Zavírací santoku nůž KARASU Dellinger 11,5 cm

Santoku nůž Urban Farmer Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Urban Farmer Wüsthof 17 cm
Detail

Klasika mezi asijskými noži, ideální pro řezání a sekání masa, zeleniny a bylin. Ostří Granton zabraňuje lepení potravin na čepel nože. Nůž je součástí řady Urban Farmer, která kombinuje přírodní krásu rustikálních nástrojů s high-tech přesností nožů vyrobených s použitím nejnovějších materiálů a technik. Rukojeť je vyrobena z bukového dřeva ze stromů vypěstovaných udržitelným způsobem, a je během výroby tepelně zpracována, aby byla zaručena trvanlivost a odolnost proti vodě. Rukojeť v kombinaci s protiskluzovou hlavou nože zajišťuje bezpečný úchop. Hlavní výhody: Jedinečný asijský nůž Ostří Granton zabraňuje lepení potravin na čepel nože Nekovaný Z řady Urban Farmer Rukojeť z bukového dřeva z udržitelných zdrojů Trvanlivý a odolný proti vodě Protiskluzová hlava Bezpečný úchop Pouze pro ruční mytí Kvalita – Made in Germany / Solingen Specifikace: Celková délka: 29,8 cm Hmotnost: 162 g Čepel: Materiál: chrom molybden vanadiová ocel Délka: 17 cm Šířka: 4,45 cm Brusný úhel: 15° Celkový úhel: 30° Tvrzeno: 58° Rockwell Rukojeť: Materiál: thermo buk (dřevo) Nýty: hliník Barva: hnědá (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Urban Farmer Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Five Star Zwilling 18 cm

Santoku nůž Five Star Zwilling 18 cm
Detail

Praktický Santoku nůž z řady Zwilling Five Star, ideální nejen pro asijskou kuchyni. Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge® a jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdšími a odolnějšími vůči korozi. Ergonomická rukojeť plynule navazuje na čepel. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Záštita kuchařského nože (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby jeho používání bylo pohodlnější a především bezpečnější. Specifikace: Praktický Santoku nůž Ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Five Star Zwilling 18 cm

Santoku nůž Classic White Wüsthof 17 cm

Santoku nůž Classic White Wüsthof 17 cm
Detail

Typ nože Santoku, který pochází z Japonska a je spjat obecně s asijskou kuchyní, se stal velmi oblíbeným u kuchařů po celém světě. Perfektní nástroj zejména tam, kde je třeba surovinu krájet precizně na tenké plátky nebo drobné kousky. Natolik univerzální tvarem, hmotností a ostřím, že jej lze použít ke krájení bylinek, zeleniny a ovoce, stejně dobře jako k přípravě ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoli od běžného krájení až po ty nejtenčí řezy - proto je nyní nepostradatelná v kuchyních po celém světě. Dutý výbrus na čepeli brání tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 17 cm Výška čepele: 4,59 cm Délka rukojeti: 13,3 cm Celková délka: 30,3 cm Váha: 176 g (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Classic White Wüsthof 17 cm
Catler DMS 178 (DMS 178), CATLER DMS 205 Nůž na pečivo (DMS 205), Catler DMS 203 (DMS 203), Catler DMS 126 (DMS 126), Catler DMS 76 (DMS 76), HENDI nůž santoku 844274 (844274), HENDI nůž santoku 845035 (845035), FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm (687147), TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm, Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm, FÜRI Nůž SANTOKU 17 cm (687124), Samura SHADOW Nůž Santoku 17,5 cm (SNSHNS), Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS), Samura OKINAWA Nůž Santoku 17,5 cm (SNONS), Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU), Berndorf Sandrik Nůž Santoku PROFI LINE (0375163200), Nůž Santoku 16cm/HARD EDGE/1051761/F=, Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15), Samura BAMBOO Santoku nůž 14 cm (SNBNSU4), D-Link DMS-106XT (DMS-106XT), JOSEPH JOSEPH Nůž japonský Elevate Santoku 10531 (10531), Nirosta Nůž SANTOKU Nirosta MEGA 18/30cm (43392), Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm, TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00), CS Solingen Nůž santoku 18cm HERNE (CS-037963), TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00), CS Solingen Nůž kuchyňský santoku 13cm SHIKOKU (CS-020088), Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111), Tefal Comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm K2213644 (K2213644), Tefal ICE FORCE nerezový nůž santoku 18 cm (K2320614)