Disney pixar cars 2: the video game - pc digital (696310)

Produkt Disney pixar cars 2: the video game - pc digital (696310) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Disney pixar cars 2: the video game - pc digital (696310) upraviť a produkt hľadať znova.

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL (696310)

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL (696310)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Disney Pixar Cars 2: The Video Game je inspirována stejnojmenným animovaným filmem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zvolte si jednu ze svých oblíbených postaviček, za kterou si zahrajete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projezděte celý svět Ve hře Disney Pixar Cars 2: The Video Game se dostanete na různá exotická místa, která jsou roztroušena po celém světě. Není... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL (696310) , Project cars game of the year edition - xbox digital (g3q-00124)

Disney Pixar Cars - PC DIGITAL (693278)

Disney Pixar Cars - PC DIGITAL (693278)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Disney Pixar Cars patří mezi video herní adaptace Disney filmu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zahrajete si za oblíbené auto Lightning McQueen. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! McQueen McQueen je začátečník mezi profesionály. Jeho cílem je získat slávu a bohatství na závodní dráze. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Piston CupPiston Cup je jedno z nejprestižnějších... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Cars - PC DIGITAL (693278) , Jumanji: the video game - ps4 (5060528032292)

Disney Pixar Cars Mater - National Championship - PC DIGITAL (693280)

Disney Pixar Cars Mater - National Championship - PC DIGITAL (693280)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dětská, Zúčastněte se Mater šampionátu. Závodníci z celého světa se zde pokusí porazit slavného Lightning McQueena. Radiator Springs Ve hře Disney Pixar Cars Mater - National Championship budete nejen závodit, ale prozkoumáte také zcela nový svět. Závodní centrály Lightning McQueenJeště jste neslyšeli o těchto závodních centrálách? Je nejvyšší čas je prozkoumat. Pomůžete McQueenovi obhájit své prvenství?... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Cars Mater - National Championship - PC DIGITAL (693280) , Rush: a disney pixar adventure - xbox digital (g7q-00060)

Disney Pixar Cars: Radiator Springs Adventures - PC DIGITAL (693282)

Disney Pixar Cars: Radiator Springs Adventures - PC DIGITAL (693282)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Disney Pixar Cars: Radiator Springs Adventures se řadí mezi hry pro nejmenší automobilové milovníky. Je inspirována stejnojmenným filmem z Disney produkce. Známe postavičky aut Setkáte se zde se starými známými jako Lightning McQueen, Mater, Luigi, Sally a dalšími auty. Máte chuť na dobrodružství?Ve hře Disney Pixar Cars: Radiator Springs Adventures budete vyzvání ke splnění akčních soutěží a závodů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Cars: Radiator Springs Adventures - PC DIGITAL (693282) , Toy story 2 disney pixar - dvd (d00938)

Disney Pixar Finding Nemo - PC DIGITAL (696312)

Disney Pixar Finding Nemo - PC DIGITAL (696312)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Ve hře Disney Pixar Finding Nemo objevíte hned dva hlavní děje. V příběhu Nema uloví a vloží jej po zbytek jeho dní do akvária v zubní ordinaci. Dva různé pohledy V prvním příběhu si zahrajete hru z pohledu Nemova otce Marlina, který se snaží zachránit svého syna a během své cesty řeší různé hádanky a arkádové minihry. Druhý příběh Disney Pixar Finding NemoV druhém příběhu se vžijete do role Nema, který se snaží sblížit s ostatními... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Finding Nemo - PC DIGITAL (696312) , Gigantosaurus: the game - xbox digital (g3q-00954)

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL (696844)

Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL (696844)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, % Hra Disney Pixar Toy Story Mania! je inspirováno celovečerním filmem Disney / Pixar, Toy Story a 4D Toy Story Mania atrakcí v Disneyland Resort a Walt Disney World Resort. Objevujte nové a originální galerie a řadu nových miniher. V Disney Pixar Toy Story Mania! se shledáte s milovanými Disney postavičkami. Více hráčů Každá z úrovní je tématicky propojena s dalšími úrovněmi, které můžou hrát až 4 hráči v multiplayeru. Své si zde najdou hráči všech věkových kategorií.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Toy Story Mania! - PC DIGITAL (696844) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922)

Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a závodní, % Čekají vás autentické licencované součástky od předních světových výrobců. Vypusťte svého miláčka na arkádové závody. Vyšperkujte si své auto dle vašich představ. Použijte jednu ze 700 připravených součástek od 70 světových výrobců. Závody na ulicích Sestavte neporazitelné auto, které zvítězí v pouličních závodech. Nenechá se zahanbit v rychlosti ani v soubojových srážkách. Dokážete to?... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922) , The witcher 3: wild hunt - game of the year digital (g3q-00196)

Disney PIXAR cars Mack na dálkové ovládání

Disney PIXAR cars Mack na dálkové ovládání
Detail

Nádherný červený kamion Mack z pohádky Cars od Disney, který všude doprovází Bleska McQueena, potěší každého malého milovníka této pohádky. Mack je velmi dobrý kamarád Bleska McQueena, na kterého se může stále spolehnout. Nákladní automobil Mack na dálkové ovládání zaručuje dětem hodiny fascinující zábavy. Díky příjemnému designu a snadnému použití si tohoto jedinečného hrdiny rychle zamilují i nejmladší fanoušci pohádky. Povzbuzuje dítě, aby si tvořivě hrálo a objevovalo svět s Mackem a jeho kamarády. Ať se každá hra stane nezapomenutelným závodem a novým dobrodružstvím. Mít takové auto je snem každého malého milovníka této krásné pohádky. Mack má odpojitelný přívěs s otevíracími zadními dveřmi. Je vybaven funkcemi světla, zvuku a turbo akcelerací, které poskytují realistický zážitek z jízdy a nekonečnou zábavu. Velké auto je vyrobeno z kvalitního plastu a je poháněno dálkovým ovladačem. Je to nejen vůz - je to brána do světa fantazie a kreativity.Dálkově ovládaná vozidla RC umožní dětem rozvíjet dovednosti, jako je řízení auta, soustředění, manuální dovednost, rychlé myšlení a obratnost. Auto bude poskytovat spoustu hodin zábavy pro všechny příznivce automobilů k ovládání.Hračka je vhodná pro děti od 4 let.Funkce dálkového ovladače:vpředvzadodbočení vpravoodbočení vlevoNapájení:Auto: 4 ks baterií AA 1,5 - nejsou součástí baleníDálkové ovládání: 2 ks baterií AA 1,5 - nejsou součástí baleníRozměr auta:délka: 42 cmšířka: 9,5 cmvýška: 15 cmRozměr balení:délka: 55 cmšířka: 18 cmvýška: 19 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Disney PIXAR cars Mack na dálkové ovládání , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

A Game of Thrones: The Board Game - PC DIGITAL (1201249)

A Game of Thrones: The Board Game - PC DIGITAL (1201249)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! A Game of Thrones: The Board Game PC je strategická hra plná plánování, diplomacie i vojenské síly. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Naučte se dobývat nová území, uzavírat spojenectví, shromažďovat své občany i lstivě si vynucovat cestu k Železnému trůnu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Online hraní A Game of Thrones: The Board Game PC umožňuje přístup až 6 hráčům v online hře nebo jednomu hráči s 5 UI lokálně.... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Game of Thrones: The Board Game - PC DIGITAL (1201249) , Scott pilgrim vs the world: the game complete edition - xbox digital (g3q-00941)

WRC Generations – The FIA WRC Official Game - PC DIGITAL (2105674)

WRC Generations – The FIA WRC Official Game - PC DIGITAL (2105674)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, žánr: simulátor a závodní, - V roce 2022 přejde šampionát WRC do hybridní éry. Pro svět rallye to znamená revoluci, která má výrazný vliv na výkonnost, použité strategie a donutí jezdce i týmy se přizpůsobit. Pokud jde o hratelnost, do hry se dostaly nové mechaniky, které představují požadavky hybridních motorů. Abyste zvítězili ve speciálních etapách, musíte pečlivě řídit baterii na základě uzpůsobení mapování motoru. Revoluce na poli závodůPo více než sedmi letech vývoje je tu konečně WRC Generations – The FIA WRC Official Game PC DIGITAL. Závodní hra nové generace, která posouvá žánr mílovými kroky kupředu. Nastupte do svého vozu a dejte se do zápolení v terénu i na cestách. Otestujte si WRC Generations – The FIA WRC Official Game PC DIGITAL auta nové generaceVyberte si některé z 37 legendárních závodních... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC Generations – The FIA WRC Official Game - PC DIGITAL (2105674) , Funko pop! pin disney pixar up - kevin (671803412675)

Ravensburger 3D puzzle Fillmore VW Disney Pixar Cars 162 dílků

Ravensburger 3D puzzle Fillmore VW Disney Pixar Cars 162 dílků
Detail

Disney autíčko si mohou děti seskládat jako 3D objekt z kvalitních 162 dílků, které do sebe přesně zapadají a dají se sestavit bez použití lepidla. Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé. Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení. Přednosti: prvotřídní kvalita každého dílku zaručená stabilita přesně zapadajících dílků zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice Obsah balení: 162 puzzle dílků příslušenství a návod Vyberte dětem krásné 3D puzzle Ravensburger! Vhodné pro děti od 10 let Počet dílků: 162 Rozměr modelu: 30,3 x 11,9 cm Rozměry balení: 22 x 31 x 7 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger 3D puzzle Fillmore VW Disney Pixar Cars 162 dílků , Funko pop! pin disney pixar up - russel (671803412644)

Ravensburger 3D puzzle Fillmore VW Disney Pixar Cars 162 dílků

Detail

Zažijte jedinečnou kombinaci skládání a stavění a vytvořte si působivý model Fillmore VW Disney Pixar Cars. Kvalitní, plastové puzzle s technologií Easyclick. Auto je stabilní a k jeho sestavení není třeba lepidlo. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger 3D puzzle Fillmore VW Disney Pixar Cars 162 dílků , Educa dřevěné puzzle disney pixar 100 dílků (8412668188815)

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DIGITAL (693696)

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DIGITAL (693696)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dětská, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zažijte dobrodružství s Disney, které je plné tvoření a objevování. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ocitnete se v alternativním světě 80. let a setkáte se se zapomenutými postavami. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zvolte si postavu Ve hře Disney Epic Mickey 2: The Power of Two si zahrajete za Mickey Mouse, ale také Oswalda Lucky Rabbit. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DIGITAL (693696) , Funko pop! pin disney pixar up - carl (671803412637)

Auto Carrera Disney Pixar Cars - Dinoco Cruz 20064083, druh autodráhy GO!!!

Auto Carrera Disney Pixar Cars - Dinoco Cruz 20064083, druh autodráhy GO!!!
Detail

Dinoco Cruz z Disney* Pixar Cars na vítězném kurzu·Carrera GO!!!!! Plus·Originální licence Disney Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení drobnými součástkami! Autíčko · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Auto Carrera Disney Pixar Cars - Dinoco Cruz 20064083, druh autodráhy GO!!! , Disney cosmetics cars sprchovy gel 200 ml

GTR 2 FIA GT Racing Game - PC DIGITAL (440682)

GTR 2 FIA GT Racing Game - PC DIGITAL (440682)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Závodní Přijměte výzvy automobilových závodů ve hře GTR 2 FIA GT Racing Game PC. Vychutnejte si detailní, realistické zobrazení závodních aut i nádherných okruhů. Vylepšené jízdní modely GTR 2 FIA GT Racing Game PC využívá grafickou technologii k vylepšení automobilů, což vám zvedne adrenalin v každém závodě. Autoškola pro začátečníkyPro začínající závodníky je v GTR 2 FIA GT Racing Game PC připravena autoškola, kde se naučíte základy... (alza.cz)

Podobné produkty ako GTR 2 FIA GT Racing Game - PC DIGITAL (440682) , Disney pixar nejkrásnější kolekce (978-80-252-4305-3)

Auto Carrera Disney Pixar Cars - Fabulous Lightning McQueen 20064104, druh autodráhy GO!!!

Auto Carrera Disney Pixar Cars - Fabulous Lightning McQueen 20064104, druh autodráhy GO!!!
Detail

Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení drobnými součástkami! Autíčko · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Auto Carrera Disney Pixar Cars - Fabulous Lightning McQueen 20064104, druh autodráhy GO!!! , Disney pixar - 5minutové pohádky (978-80-252-5156-0)

Autodráha Carrera First, startovací sada Disney Pixar Cars - Race of Friends 20063037

Detail

Baterie nejsou součástí dodávky. Blesk McQueen · Dinoco Cruz Ramirez · přípojná lišta s přihrádkou na baterie 2 ruční relaxery · rovné · zatáčky · gyroskop · Podpěry · dekorativní prvky · Návod (conrad.cz)

Podobné produkty ako Autodráha Carrera First, startovací sada Disney Pixar Cars - Race of Friends 20063037 , Davidoff the game edt

Auto Carrera Disney Pixar Cars - Rust-eze Cruz Ramirez 20064105, druh autodráhy GO!!!

Auto Carrera Disney Pixar Cars - Rust-eze Cruz Ramirez 20064105, druh autodráhy GO!!!
Detail

Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení drobnými součástkami! Autíčko · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Auto Carrera Disney Pixar Cars - Rust-eze Cruz Ramirez 20064105, druh autodráhy GO!!! , Elven legacy (pc) digital (195479)

Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)

Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a adventura, 54% Opravdu se mi hra líbila, není to tak špatné, jak se říká. Název hry by se měl změnit na "Jurassic Park Interactive Movie". Zažijte rychlou akci, odhalování a řešení hádanek ve čtyřech částech příběhu. Vydejte se do známých lokací z filmu a objevte nová místa, včetně nebezpečných vod přímořského střediska. Nové prehistorické hrozby Vypořádejte se s ohromným T-Rexem a mazanými Raptory. Vzácné embrya... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579) , Project cars 3 - xbox digital (g3q-01010)

HITMAN: Game of The Year - PC DIGITAL (414636)

HITMAN: Game of The Year - PC DIGITAL (414636)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Zcestovalý Agent 47 v kompletním baleníStaňte se dokonalým profesionálním zabijákem v kompletní první sezóně Hitmana, napínavé hře o infiltraci, tajnosti a úkladných vraždách. The International Contract Agency si schovává své nejnáročnější úkoly pro nejschopnější pracovníky. Jako chladný a amorální agent 47 si vyberte své cíle v šesti napínavých kapitolách a cestujte po celém světě – z Paříže do Bangkoku a dále. Smrticí zbraní se může stát cokoliVšechny místa jsou plné příležitostí proměnit každodenní předměty ve smrtící zbraně. Úrovně jsou důmyslně navrženy tak, aby otestovaly vaši schopnost improvizovat, když plníte nebezpečné mise a zároveň se snažíte zůstat inkognito. Hitman: Game of the Year Edition obsahuje:Všechny mise a lokace z cenami ověnčené první... (alza.cz)

Podobné produkty ako HITMAN: Game of The Year - PC DIGITAL (414636) , Queen: the game - cd (2771751)

Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)

Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: dětská, % Ve hře Disney The Princess and the Frog převeďte své sny do skutečnosti a prožijte s Tianou zábavné dobrodružství. Připomeňte si oblíbené momenty z filmu v zajímavé hře Disney The Princess and the Frog. Děj se odehrává ve 20. století v New Orleans. Oblíbené postavy Potkáte zde všechny vaše oblíbené postavičky, které znáte z filmových pláten. NepřáteléI když máte kolem sebe spoustu přátel,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340) , Sherlock: the great game (1785859161)

The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956)

The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dětská, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 78% "Skvělý způsob jak strávit nedělní odpoledne. Prostě nostalgie..." Vraťte se do dětských let a vyzkoušejte The Disney Afternoon Collection. Prozkoumejte celý svět jako kačer Donald a bojujte proti zločincům. Procvičte svou trpělivost a přesnost. Ve hře na vás čeká celek 6 odlišných typů zábavy. Návrat do dětských let The Disney Afternoon Collection vás zaujme především svým retro zpracováním a celkovým pojetím hry. Tato... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956) , Desky na sešity mfp box a4 disney (cars) (8595138564644)

Disney Winnie the Pooh - PC DIGITAL (696842)

Disney Winnie the Pooh - PC DIGITAL (696842)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: dobrodružná, % Disney Winnie the Pooh je hra inspirována filmem se stejným příběhem a akčním vyprávěním. Disney Winnie the Pooh přináší vzdělávací obsah pro malé děti. Je založena na stejnojmenném filmu s příběhem o medvídku Pú. Interaktivní kniha Hra Disney Winnie the Pooh funguje jako vzdělávací interaktivní kniha, která je plná příběhů a akčního vyprávění. Různé kapitolyHra Disney... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Winnie the Pooh - PC DIGITAL (696842) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC NieR: Automata Hra spojuje úžasné scenérie a lokace bez nutnosti nahrávání. Nier je vytvořena k rychlému boji v 60 fps a zpestřuje hratelnost velkým množstvím vedlejších úkolů. Vypořádejte se s invazí Mechanoidů na vaší zničené domovské planetěVe hře NieR: Automata PC invaze mimozemských robotů zahnala lidskou civilizaci na Měsíc. Androidi jsou lidmi vysíláni do opuštěných míst na zdevastovanou planetu Zemi za účelem nastolit pořádek a zničit nepřátelské Mechanoidy. YoRHa 2B, nejvyspělejší model pěchotního androida, má za těžký úkol - vyčistit planetu Zemi od mimozemských narušitelů. Výtečné grafické zpracování. Skvělé akční JRPG, které kombinuje originální a chytlavý příběh s velice propracovaným soubojovým systémem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 91% Vytvořte si postavu dle svých představ a pusťte se do boje o přežití v postapokalyptickém světě Fallout 3 Game Of The Year Edition. Každá minuta ve hře bude krutým a nesnadným bojem o přežití. Fallout 3 Game Of The Year Edition obsahuje všech 5 doplňkových balíčků. Operation: Anchorage V tomto díle budete bojovat na Aljašce, abyste ji ochránil před nadvládou čínských komunistických útočníků. The Pitt (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Empire: Total War Game of the Year Edition PC vás zavede do Napoleonských válek. Vládněte 18. století na moři i na souši. Empire je už pátý díl v sérii Total War od studia The Creative Assembly. Elitní armáda Tento epický titul, nejkomplexnější strategická hra, která kdy byla vytvořena, poprvé představuje tu největší žádanou samostatnou novinku v sérii námořních bitev. 18. století bylo obdobím budování říší a revolucí. Podmaňte si svět (alza.cz)

Podobné produkty ako Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234) , Ravensburger puzzle 089598 disney pixar: auta: nové dobrodružství 2x24 dílků (4005556089598)

Jumanji: The Video Game - PS4 (5060528032292)

Jumanji: The Video Game - PS4 (5060528032292)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a dobrodružná, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, Hrajte až se 3 přáteli díky online či split-screen modům a objevujte nová prostředí Jumanji. Převezměte roli jednoho z hrdinů, jako je doktor Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar nebo profesor Shelly Oberon a kombinujte jejich unikátní dovednosti, abyste se navzájem udrželi při životě. % Hra na motivy známého filmu Jumanji. Staňte se hrdiny videohry a zachraňte nejen svůj život. Vypnuto Vydáte se na dobrodružnou cestu po stopách drahocenných klenotů Jumanji. Vypnuto Budete zdolávat smrtící stvoření, nebezpečné lokace a armádu zlovolných... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jumanji: The Video Game - PS4 (5060528032292) , The surge 2 - xbox digital (g3q-00771)

Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124)

Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: simulátor a závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Nekompromisní jízdní model je v doprovodu parádní grafiky a ozvučení jen jedním z mnoha trumfů Project CARS. Zástupce nové generace závodních her demonstruje své přednosti ve hře, v níž si píšete svůj příběh sami. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 83% Nekompromisní jízdní model je v doprovodu parádní grafiky a ozvučení jen jedním z mnoha trumfů Project CARS. Zástupce nové generace závodních her demonstruje své přednosti ve hře, v níž si píšete svůj příběh sami - Hrej.cz. Vypnuto Project CARS míří na šestý smysl každého pravého závodníka.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124) , The crew 2 - xbox digital (g3q-00440)

GTR - FIA GT Racing Game (PC) DIGITAL (440678)

GTR - FIA GT Racing Game (PC) DIGITAL (440678)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a závodní, 85% Závody s plnou licencí FIA, kdy můžete používat ve hře všechny opravdové tratě, týmy, vozy i jména závodníků. Zvolte si kombinézu svého oblíbeného týmu - Ferrari, Chrysler, Lister, Lamborghini, Saleen, Mosler, Chevrolet. Na výběr máte ze tří herních režimů: Arcade, Semi-Pro nebo Simulation. 10 legendárních okruhů Užijte si okruhy jako Monza, Magny-Cours, Barcelona, Brno nebo Spa-Francorchamps. Uslyšíte také zvukové komentáře, které popíší všechny nástrahy okruhu, dají vám rady ohledně každé zatáčky... (alza.cz)

Podobné produkty ako GTR - FIA GT Racing Game (PC) DIGITAL (440678) , Evil dead: the game - ps4 (5060760886097)

Jumanji: The Video Game - Xbox One (5060528032384)

Jumanji: The Video Game - Xbox One (5060528032384)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a dobrodružná, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Hrajte až se 3 přáteli díky online či split-screen modům a objevujte nová prostředí Jumanji. Převezměte roli jednoho z hrdinů, jako je doktor Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar nebo profesor Shelly Oberon a kombinujte jejich unikátní dovednosti, abyste se navzájem udrželi při životě. % Hra na motivy známého filmu Jumanji. Staňte se hrdiny videohry a zachraňte nejen svůj život. Vydáte se na dobrodružnou cestu po stopách drahocenných klenotů Jumanji. Budete zdolávat smrtící stvoření, nebezpečné lokace a armádu zlovolných drancovníků.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jumanji: The Video Game - Xbox One (5060528032384)

Disney Pirates of the Caribbean: At Worlds End - PC DIGITAL (716362)

Disney Pirates of the Caribbean: At Worlds End - PC DIGITAL (716362)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Disney Pirates of the Caribbean: At Worlds End kopíruje stejnojmenný film. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zahrajte si za dobře známého Kapitána Jacka a poperte se s jeho rozhodnutími. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojte se s nepřáteli Jack Sparrow, Will Turner a Elizabeth Swann budou bojovat spolu a snažit se zatočit s darebákem Barbarossou. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pirates of the Caribbean: At Worlds End - PC DIGITAL (716362)

Rush: A Disney Pixar Adventure - Xbox Digital (G7Q-00060)

Rush: A Disney Pixar Adventure - Xbox Digital (G7Q-00060)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: dětská, pomožte postavičkám z filmu Úžasňákovi, Ratatouille, Auta, Toy Story a dalším s řešením puzzlů a odkrýváním tajemství. . (alza.cz)

Podobné produkty ako Rush: A Disney Pixar Adventure - Xbox Digital (G7Q-00060)

Project CARS 3 - PC DIGITAL (1157143)

Project CARS 3 - PC DIGITAL (1157143)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Project Cars 3 PC je pokračování cenami ověnčené závodní série od Slightly Mad Studios. Projeďte se na reálných i smyšlených tratích včetně přesné kopie brněnského Masarykova okruhu. Upravte výkon i vzhled svých vozů Za vyhrané peníze si nejen zvýšíte výkon svých plechových miláčků, ale také si je budete moci upravit k obrazu svému díky propracovanému vizuálnímu tuningu. Závodní simulátor s prvky arkádyOproti předchozím dílům Project Cars 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Project CARS 3 - PC DIGITAL (1157143)

RC Cars (PC) DIGITAL Steam (195438)

RC Cars (PC) DIGITAL Steam (195438)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, RC Cars je nezvykle dynamická závodní hra, ve které hráči ovládají realisticky vypadající modely dálkově ovládaných aut. Na zajímavých tratích je možné soupeřit s počítačem nebo s přáteli. Hra nabízí skvělou grafiku, spoustu možností a ohromný výběr aut. To vše zajišťuje spoustu hodin zábavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako RC Cars (PC) DIGITAL Steam (195438)

The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)

The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zvolte si svou strategii a vydejte se do boje ve hře The Surge 2 PC. Jde vám o speciální zbraně, maskovací zařízení nebo něco jiného? Upgradování postav Vylepšování postav bude snadnější a rychlejší. Stačí sbírat výstroj z amputovaných částí těl nepřátel. Odpadá zde dlouhodobé craftění. Stavte vlastní buildy v The Surge 2 PCVytvářejte nové buildy dle vaší strategie. Vylepšujte svého drona a vybavte jej zbraněmi. Stane se tak vaším... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)

Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)

Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: logická, % Pokud rádi řešíte hádanky a máte rádi mystické prostředí, tak je hra přesně pro vás. Fanoušci Tales From The Dragon Mountain se mohou radovat, jelikož vývojáři z Cateia Games přicházejí s novým dílem - Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair. Zlý lord Strix se po letech probudil. A vy jako Mina Lockheart se opět pokusíte zachránit Dračí hory. Najděte cestu Společně s přítelem Malikem se vydáte do dalekých míst, aby jste zjistili jak se dostat do doupěte lorda Strixe. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)

Darkness Within 2: The Dark Lineage (PC) DIGITAL (187663)

Darkness Within 2: The Dark Lineage (PC) DIGITAL (187663)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, % The Dark Lineage vás vezme na místa, ve kterých můry minulosti nadále žijí a všechny vzpomínky, které by měly být dávno zapomenuty, jsou nadále s vámi. Tradiční hádanky jsou doplněny luštěním snů. Nový díl je vyváženější, s novými hádankami a vylepšeními. Nová úroveň interakce Fyzikální engine NVIDIA PhysX umožňuje s čímkoli pohybovat a oproti předešlému dílu nabízí novou úroveň interakce s okolním prostředím. Poctivý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Darkness Within 2: The Dark Lineage (PC) DIGITAL (187663)

Disney Pixar Toy Story 4 - The Official Guide

Disney Pixar Toy Story 4 - The Official Guide
Detail

Buckle up for a fun-filled road trip with Woody, Buzz and the gang in new movie Toy Story 4!Meet brand new toys including chaos-causing Forky and motorbike star Duke Caboom. Discover why Forky is on a mission to jump into the trash - and what squabbling sidekicks Ducky and Bunny are always arguing about! Catch up with much-loved characters, including Bo Peep, Jessie, Rex, Dolly, Mr. Potato Head and Hamm. Join the toys as they go on an action-packed road trip with owner Bonnie and her family, but watch out - trouble is just around the corner for Woody and his friends! Perfect for young readers and fans of the Toy Story movies, DK's Toy Story 4: The Official Guide is packed with exciting images and features everything children need to know about the new film, from Bo Peep's cool acrobatic moves, to how Bonnie created her new toy Forky. Including two fun quizzes, children can find out which toy they are most like and which character would make their perfect sidekick.The ultimate companion to Disney*Pixar's highly anticipated fourth instalment in the Toy Story franchise, DK's Toy Story 4: The Official Guide will cover all the movie's popular characters old and new, plus key locations, themes and iconic moments. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Toy Story 4 - The Official Guide

Project Cars 3 Season Pass - PC DIGITAL (1175230)

Project Cars 3 Season Pass - PC DIGITAL (1175230)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Project CARS 3 Season Pack PC prohloubí zážitek ze hry díky svým doplňkům. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Připravte se na další elektrizující akce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Livery Pack K objednávce Project CARS 3: Season Pass PC navíc okamžitě získáte Premium Livery Pack. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Project Cars 3 Season Pass - PC DIGITAL (1175230)

Project CARS 3 Deluxe Edition - PC DIGITAL (1180477)

Project CARS 3 Deluxe Edition - PC DIGITAL (1180477)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Project Cars 3 PC je pokračování cenami ověnčené závodní série od Slightly Mad Studios. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projeďte se na reálných i smyšlených tratích včetně přesné kopie brněnského Masarykova okruhu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Upravte výkon i vzhled svých vozů Za vyhrané peníze si nejen zvýšíte výkon svých plechových miláčků, ale také si je budete moci upravit k obrazu svému díky propracovanému vizuálnímu tuningu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Project CARS 3 Deluxe Edition - PC DIGITAL (1180477)

Press Reset: Ruin and Recovery in the Video Game Industry (1538735490)

Press Reset: Ruin and Recovery in the Video Game Industry (1538735490)
Detail

Kniha - 34 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Press Reset: Ruin and Recovery in the Video Game Industry (1538735490)

Disney Bolt - PC DIGITAL (661168)

Disney Bolt - PC DIGITAL (661168)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dětská, Bolt je akční adventura se zábavným příběhem o přátelství psa, jeho majitelky Penny a dalších zvířecích kamarádů. Při hraní za Bolta budete moci využít všech jeho schopností včetně laserových očí, superštěků, a úderů do země, které vám pomůžou zlikvidovat protivníky. Zvolte si postavu Budete moci hrát i za Penny a s rozvahou používat jezdecké schopnosti na jejím víceúčelovém „kolečku“, neslyšné plížení, nebo dočasnou neviditelnost, abyste vyzráli na nepřítele.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Bolt - PC DIGITAL (661168)

Dead Rising 2: Off the Record (PC) DIGITAL (403164)

Dead Rising 2: Off the Record (PC) DIGITAL (403164)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 72% Zapomeňte na všechno, co vás učili ve škole. Dead Rising 2 je do absurdních mezí vyhnaná zombie parodie, napěchovaná hordami nepřátel, těmi nejdivočejšími druhy zbraní, bizarními outfity a pořádně sarkastickým hlavním hrdinou. Nepřátel je tolik, že je nebudete stačit počítat. Do boje můžete vyrazit prakticky v čemkoliv. Frank West se vrací Zatímco v původní dvojce jste sledovali příběh motokrosového závodníka Chucka Greena, Off The Record přichází s alternativní verzí příběhu, jehož hlavním představitelem je novinář Frank... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 2: Off the Record (PC) DIGITAL (403164)

Plakát 61x91,5cm – Guardins of the Galaxy - Video Game

Detail

Plakát Guardins of the Galaxy - Video Game se hodí na každou zeď Tištěno na kvalitní papír, snadno sbalitelné do tubusu (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Plakát 61x91,5cm – Guardins of the Galaxy - Video Game

A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)

A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 53% Strategická fantasy z roku 2011, která si díky novému úspěšnému seriálu zasluhuje opět vaši pozornost. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budete střežit města před útoky podlých nepřátel a zároveň obsazovat nová. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevujte plno nových a zajímavě ztvárněných lokací. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Strategie jak se patří Libivé grafické zpracování a typický pohled z ptačí perspektivy. Tato hra je zkrátka šitá na míru milovníkům neotřelých strategií.... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)

Toy Story 2 Disney Pixar - DVD (D00938)

Toy Story 2 Disney Pixar - DVD (D00938)
Detail

Film na DVD - Z tvůrčí dílny disneyovského studia Pixar, které stálo také u zrodu snímků Hledá se Nemo, Příšerky s.r.o. a Auta, k vám přichází Příběh hraček 2 - opěvovaný filmový hit oceněný Zlatým globem v kategorii Nejlepší film. Z tvůrčí dílny disneyovského studia Pixar, které stálo také u zrodu snímků Hledá se Nemo, Příšerky s.r.o. a Auta, k vám přichází Příběh hraček 2 - opěvovaný filmový hit oceněný Zlatým globem v kategorii Nejlepší film. Díky nadstandardní Speciální edici teď můžete laskavě humorné dobrodružství pro celou rodinu prožít znovu. Bonusy • Ukázky z Příběhu Hraček 3: „Postavy” • Záznamy z misí Buzze Rakeťáka: Mezinárodní Kosmická stanice • Historky ze studia PIXAR • Pixarovský stroboskop (alza.cz)

Podobné produkty ako Toy Story 2 Disney Pixar - DVD (D00938)

Disney Princess: Enchanted Journey - PC DIGITAL (696334)

Disney Princess: Enchanted Journey - PC DIGITAL (696334)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: dětská, % Hra Disney Princess: Enchanted Journey je založena na klasických filmových pohádkách, kde budete odhalovat svou odvahu a zachraňovat království. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se skutečnou princeznou v Disney Princess: Enchanted Journey. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se odvážnými, přátelskými a statečnými, abyste mohli zachránit vaše království. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Známé postavičky V Disney Princess: Enchanted Journey se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Princess: Enchanted Journey - PC DIGITAL (696334)

Chlapecká souprava DISNEY CARS GAME ON bílá Velikost: 128

Chlapecká souprava DISNEY CARS GAME ON bílá Velikost: 128
Detail

Letní souprava pro kluky. Tričko s krátkým rukávem, šortky s kapsami, v pase na gumu, s tkaničkou na stažení. Potisk s motivem Bleska McQueena. (benito.cz)

Podobné produkty ako Chlapecká souprava DISNEY CARS GAME ON bílá Velikost: 128

The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (369258)

The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (369258)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Zvládnete utéct?Vždy se vám líbila vyprávění o trestancích opouštějících své cely za pomoci pilníku a smrtící žiletky přivázané ke kartáčku? The Escapists 2 je sandboxem, ve kterém máte možnost právě takový zážitek prožít na vlastní kůži. Adaptujte seVyrábějte předměty. Komunikujte s ostatními vězni. Pracujte pro bachaře a získejte tak povědomí o tom, co se ve vašem dočasném domovu děje. Buďte však připraveni na boj, protože z některých zařízení bez prolití krve neuniknete. Utečte společněNeradi utíkáte sami, nebo se vám to prostě nedaří? Přizvěte si kamaráda a hrajte s ním buď online, nebo skrze rozdělenou obrazovku. Poznejte spolu vězeňský život natolik, abyste pospolu utekli z těžce střežených... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (369258)
Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124), Jumanji: The Video Game - PS4 (5060528032292), Rush: A Disney Pixar Adventure - Xbox Digital (G7Q-00060), Toy Story 2 Disney Pixar - DVD (D00938), Gigantosaurus: The Game - Xbox Digital (G3Q-00954), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year DIGITAL (G3Q-00196), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702), Scott Pilgrim vs The World: The Game Complete Edition - Xbox Digital (G3Q-00941), Funko POP! Pin Disney Pixar UP - Kevin (671803412675), Funko POP! Pin Disney Pixar UP - Russel (671803412644), Educa Dřevěné puzzle Disney Pixar 100 dílků (8412668188815), Funko POP! Pin Disney Pixar UP - Carl (671803412637), disney cosmetics cars sprchovy gel 200 ml, Disney Pixar Nejkrásnější kolekce (978-80-252-4305-3), Disney Pixar - 5minutové pohádky (978-80-252-5156-0), DAVIDOFF The Game EdT, Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Project CARS 3 - Xbox Digital (G3Q-01010), Queen: The Game - CD (2771751), Sherlock: The Great Game (1785859161), Desky na sešity MFP box A4 Disney (Cars) (8595138564644), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Ravensburger puzzle 089598 Disney Pixar: Auta: Nové dobrodružství 2x24 dílků (4005556089598), The Surge 2 - Xbox Digital (G3Q-00771), The Crew 2 - Xbox Digital (G3Q-00440), Evil Dead: The Game - PS4 (5060760886097)