Diheng střešní nosiče pro škoda rapid (sedan) - liftback (02326)

Produkt Diheng střešní nosiče pro škoda rapid (sedan) - liftback (02326) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Diheng střešní nosiče pro škoda rapid (sedan) - liftback (02326) upraviť a produkt hľadať znova.

DIHENG střešní nosiče pro Škoda Rapid (sedan) - liftback (02326)

DIHENG střešní nosiče pro Škoda Rapid (sedan)  - liftback (02326)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál železo, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, černá barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Uzamykatelné střešní nosiče pro vozidla Škoda Rapid Liftback (r. v. od 2012) jsou určeny pro jednoduchou montáž na lem karoserie nad dveřmi. Přepravujete často autem objemnější náklady? Uzamykatelné střešní nosiče pro vozidla Škoda Rapid Liftback (r. v. od 2012) jsou určeny pro jednoduchou montáž na lem karoserie nad dveřmi. Jedná se přitom o kompletní sadu (nosič a patky). Produkt má masivní odolnou konstrukci, která byla vyrobena ze špičkové antikorozní pozinkované oceli. Je proto velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Poznámka: tento střešní nosič nelze používat na vozidlech s podélníky (hagusy). Podstatné vlastnostiUzamykatelné střešní nosiče – kompletní sada (nosič a patky)Jednoduchá montážKvalitní a odolná... (alza.cz)

Podobné produkty ako DIHENG střešní nosiče pro Škoda Rapid (sedan) - liftback (02326) , Diheng střešní nosič rapid zámek alu - spaceback (02330)

DIHENG střešní nosiče pro Škoda Rapid spaceback (02327)

DIHENG střešní nosiče pro Škoda Rapid spaceback (02327)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál železo, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, černá barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Uzamykatelný střešní nosič pro vozidla Škoda Rapid je určen pro jednoduchou montáž na lem karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Uzamykatelný střešní nosič pro vozidla Škoda Rapid je určen pro jednoduchou montáž na lem karoserie nad dveřmi. Jedná se přitom o kompletní sadu (nosič a patky). Produkt má masivní odolnou konstrukci, která byla vyrobena ze špičkové antikorozní pozinkované oceli. Je proto velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Poznámka: tento střešní nosič nelze používat na vozidlech s podélníky (hágusy). Podstatné vlastnostiUzamykatelný střešní nosič – kompletní sada (nosič a patky)Jednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako DIHENG střešní nosiče pro Škoda Rapid spaceback (02327) , Neumann střešní nosiče pro škoda rapid dr, 5-dr spaceback (od 03) (naa5523)

DIHENG střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013- (02324)

DIHENG střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013- (02324)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Uzamykatelný střešní nosič určený především pro Škoda Octavia III Liftback s rokem výroby od 2013. Dá se použít i na další vhodné vozy, ovšem ne pro vozidla s podélníky neboli hagusy. Kompletní sada obsahuje nosič a patky, pomocí kterých se připevňuje na lem karoserie nade dveřmi. Pokud se k designu vašeho vozu bude hodit zrovna stříbrná barva, není třeba s koupí otálet. Určitě budete s odolností této aluminiové konstrukce spokojeni. (alza.cz)

Podobné produkty ako DIHENG střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013- (02324) , Neumann střešní nosiče pro škoda superb ii, 4-dr sedan (od 08) (naa5516)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid dr, 5-dr spaceback (od 03) (NAA5523)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid dr, 5-dr spaceback (od 03) (NAA5523)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Rapid, 5-dr Spaceback (r. v. od 2013) jsou určeny k jednoduchému uchycení za originální přípravu pod rámem karoserie nad dveřmi. Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Rapid, 5-dr Spaceback (r. v. od 2013), jsou určeny k jednoduchému uchycení za originální přípravu pod rámem karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid dr, 5-dr spaceback (od 03) (NAA5523) , Heko ofuky škoda rapid 13- liftback/spaceback (hko28336)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid, 5-dr (od 12) + SEAT Toledo, 5-dr hatchback (od 12) (NAA5521)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid, 5-dr (od 12) + SEAT Toledo, 5-dr hatchback (od 12) (NAA5521)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Rapid, 5-dr Hatchback (r. v. od 2012) a SEAT Toledo, 5-dr Hatchback (r. v. od 2012) jsou určeny k jednoduchému uchycení za originální přípravu pod rámem karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Rapid, 5-dr Hatchback (r. v. od 2012) a SEAT Toledo, 5-dr Hatchback (r. v. od 2012) jsou určeny k jednoduchému uchycení za originální přípravu pod rámem karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče... (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid, 5-dr (od 12) + SEAT Toledo, 5-dr hatchback (od 12) (NAA5521) , Aci škoda rapid 12- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (liftback/(sedan)) (7617x01a)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb III, 4-dr sedan (od 15) (NAA5525)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb III, 4-dr sedan (od 15) (NAA5525)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Superb III, 4-dr sedan (r. v. od 2015) jsou určeny k jednoduchému uchycení za kotvící matice v rámu karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Superb III, 4-dr sedan (r. v. od 2015) jsou určeny k jednoduchému uchycení za kotvící matice v rámu karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb III, 4-dr sedan (od 15) (NAA5525) , Kjust škoda rapid liftback 2012+ sada tašek aero (5ks) (7037019)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb II, 4-dr sedan (od 08) (NAA5516)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb II, 4-dr sedan (od 08) (NAA5516)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Superb II, 4-dr Sedan (r. v. 2008 -> 2015) jsou určeny k jednoduchému uchycení za kotvící matice připravené pro uchycení nosiče. Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Superb II, 4-dr Sedan (r. v. 2008 -> 2015) jsou určeny k jednoduchému uchycení za kotvící matice připravené pro uchycení nosiče. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb II, 4-dr sedan (od 08) (NAA5516) , Kjust škoda rapid liftback 2012+ sada tašek sport (5ks) (7037005)

Diheng střešní nosič pro Škoda Fabia I/Octavia I 9998

Diheng střešní nosič pro Škoda Fabia I/Octavia I 9998
Detail

Uzamykatelný střešní nosič pro vybrané vozy s uchycením do střešních žlábků. Masivní odolná konstrukce z kvalitní antikorozně pozinkované oceli s povrchovou úpravou, barva stříbrná. (mall.cz)

Podobné produkty ako Diheng střešní nosič pro Škoda Fabia I/Octavia I 9998 , Diheng škoda fabia/octavia (02320)

NEUMANN NPN0901130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0901130)

NEUMANN NPN0901130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0901130)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění na hagusy, stříbrná barva Tuzemský výrobce Neumann aktuálně přichází s horkou novinkou v oblasti příčníků. Model Max 130 Alu představuje kvalitní a cenově dostupný střešní nosič. Sestává z pevných aerodynamických hliníkových 130 cm dlouhých tyčí, které jsou opatřeny protikorozní úpravou a zámky. Díky své šířce pojmou najednou až 5 jízdních kol. Profil tyče je navíc opatřen tzv. T-drážkou, která znamená chytré řešení pro jednoduché nasunutí a namontování jakéhokoliv příslušenství s podporou střešních drážek. Ať už se jedná o střešní box nebo nosič kol. Klíčové vlastnostiOd prvotřídního tuzemského výrobceSnadná manipulaceJednoduchá a rychlá montážNosnost 75 kgDélka 130 cmSe zámkyProtikorozní úpravaModerní hliníkové provedeníPro model Škoda Octavia III, combi, rok výroby 2013+ (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN NPN0901130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0901130) , Neumann npn0901130 střešní nosiče pro škoda octavia iii 2013 (npn0901130)

NEUMANN NPN0607130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0607130)

NEUMANN NPN0607130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0607130)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál železo, uzamykatelné, upevnění na hagusy, černá barva Tuzemský výrobce Neumann aktuálně přichází s horkou novinkou v oblasti příčníků. Model Max 130 představuje kvalitní a cenově dostupný střešní nosič, určený modelům s předinstalovanými podélníky. Sestává z pevných ocelových čtyřhranných 130 cm dlouhých tyčí, které jsou opatřeny protikorozní úpravou. Vyniká jednoduchou manipulací a velmi snadnou montáží, která výrazně ušetří čas a zvládne ji téměř každý.Klíčové vlastnostiOd prvotřídního tuzemského výrobceSnadná manipulaceJednoduchá a rychlá montážKompletně sestavený i se zámkyNosnost 75 kgDélka 130 cmProtikorozní úpravaPro vozy Škoda Octavia III 2013 combi s podélnými nosiči (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN NPN0607130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0607130) , Neumann npn0607130 střešní nosiče pro škoda octavia iii 2013 (npn0607130)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb, 4-dr (01-07) (NAA5504)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb, 4-dr (01-07) (NAA5504)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Superb, 4-dr Sedan (r. v. 2002 -> 2007) jsou určeny k jednoduchému uchycení za rám karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Superb, 4-dr Sedan (r. v. 2001 -> 2007) jsou určeny k jednoduchému uchycení za rám karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb, 4-dr (01-07) (NAA5504) , Neumann střešní nosiče pro škoda rapid, 5-dr (od 12) + seat toledo, 5-dr hatchback (od 12) (naa5521)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia III, 5-dr hatchback (od 13) (NAA5520)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia III, 5-dr hatchback (od 13) (NAA5520)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Octavia III, 5-dr Hatchback (r. v. od 2013) jsou určeny k jednoduchému uchycení za kotvící matice v rámu karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Octavia III, 5-dr Hatchback (r. v. od 2013) jsou určeny k jednoduchému uchycení za kotvící matice v rámu karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia III, 5-dr hatchback (od 13) (NAA5520) , Neumann střešní nosiče pro škoda superb, 4-dr (01-07) (naa5504)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia III, 5-dr hatchback (od 14) (NAA5524)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia III, 5-dr hatchback (od 14) (NAA5524)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Fabia III, 5-dr Hatchback (r. v. od 2014) jsou určeny k jednoduchému uchycení za originální přípravu pod rámem karoserie nad dveřmi. Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Fabia III, 5-dr Hatchback (r. v. od 2014) jsou určeny k jednoduchému uchycení za originální přípravu pod rámem karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost ... (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia III, 5-dr hatchback (od 14) (NAA5524) , Neumann střešní nosiče pro škoda fabia iii, 5-dr hatchback (od 14) (naa5524)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr hatchback (od 07) (NAA5514)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr hatchback (od 07) (NAA5514)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Fabia II, 5-dr Hatchback (r. v. 2007 -> 2014) jsou určeny k jednoduchému uchycení za nosný rám karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Fabia II, 5-dr Hatchback (r. v. 2007 -> 2014) jsou určeny k jednoduchému uchycení za nosný rám karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr hatchback (od 07) (NAA5514) , Neumann střešní nosiče pro škoda octavia iii, 5-dr hatchback (od 13) (naa5520)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr combi (od 07) (NAA5518)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr combi (od 07) (NAA5518)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, černá barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Fabia II, 5-dr Combi (r. v. od 2007) jsou určeny k jednoduchému uchycení za nosný rám karoserie nad dveřmi.Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Fabia II, 5-dr Combi (r. v. od 2007) jsou určeny k jednoduchému uchycení za nosný rám karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr combi (od 07) (NAA5518) , Neumann střešní nosiče pro škoda fabia ii, 5-dr hatchback (od 07) (naa5514)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia II, 5-dr combi (od 05) (NAA5519)

NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia II, 5-dr combi (od 05) (NAA5519)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění pod lem dveří, stříbrná barva Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Octavia II, 5-dr Combi (r. v. 2004 -> 2012) jsou určeny k jednoduchému uchycení za nosný rám karoserie nad dveřmi. Přepravujete často autem objemnější náklady? Střešní nosiče pro vozidla Škoda Octavia II, 5-dr Combi (r. v. 2004 -> 2012) jsou určeny k jednoduchému uchycení za nosný rám karoserie nad dveřmi. Dodávány jsou přitom kompletně sestavené se zámky. Produkt s nosností 75 kg a špičkovým hliníkovým profilem je velmi odolný proti poškození a zároveň disponuje dlouhou životností. Hledáte-li tedy vysokou kvalitu, dále již shánět nemusíte. Podstatné vlastnostiKompletně sestavené střešní nosiče se zámkyJednoduchá montážKvalitní a odolná konstrukceDlouhá životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia II, 5-dr combi (od 05) (NAA5519) , Rigum škoda rapid (7617x12)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12- Liftback (dveře se spoilerem a se stěrače (7617Z84)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12-    Liftback (dveře se spoilerem a se stěrače (7617Z84)
Detail

Plynová vzpěra - max. výška zdvihu 203 mm, celková délka 521 mm, vztlačná síla 590 N Mellet plynová vzpěra zadních dveří je základním prvkem celé mechaniky otevírání pátých dveří automobilů a měla by tak být vždy v nejlepší kondici. Plynová vzpěra disponuje výtlačnou silou 590 N. Největším problémem starých vzpěr jsou nízké teploty, při kterých ztrácejí schopnost vytlačování. Klíčové vlastnosti plynové vzpěry Mellet pro Škoda RAPIDPlynová vzpěra je základním prvkem otevírací mechaniky kufruMellet plynová vzpěra má výtlačnou sílu 590 NVzpěry jsou nejvíce opotřebovávány nízkými teplotamiZtrácení schopnost vytlačování vzduchu (alza.cz)

Podobné produkty ako MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12- Liftback (dveře se spoilerem a se stěrače (7617Z84) , Compass střešní nosiče-135cm (02306)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12- Liftback (dveře bez spoileru a bez stěrač (7617Z82)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12-    Liftback (dveře bez spoileru a bez stěrač (7617Z82)
Detail

Plynová vzpěra - max. výška zdvihu 203 mm, celková délka 521 mm, vztlačná síla 535 N Mellet plynová vzpěra zadních dveří je základním prvkem celé mechaniky otevírání pátých dveří automobilů a měla by tak být vždy v nejlepší kondici. Plynová vzpěra disponuje výtlačnou silou 535 N. Největším problémem starých vzpěr jsou nízké teploty, při kterých ztrácejí schopnost vytlačování. Klíčové vlastnosti plynové vzpěry Mellet pro Škoda RAPIDPlynová vzpěra je základním prvkem otevírací mechaniky kufruMellet plynová vzpěra má výtlačnou sílu 535 NVzpěry jsou nejvíce opotřebovávány nízkými teplotamiZtrácení schopnost vytlačování vzduchu (alza.cz)

Podobné produkty ako MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12- Liftback (dveře bez spoileru a bez stěrač (7617Z82) , Vw střešní nosiče pro golf vii 4dv. (5g4071126)

Příčníky Diheng 02326

Příčníky Diheng 02326
Detail

Uzamykatelný střešní nosič pro vybrané vozy obsahuje kompletní sadu - nosič + patky, montáž na lem karoserie nad dveřmi. Masivní odolná konstrukce z kvalitní antikorozně pozinkované oceli s povrchovou úpravou potěší každého řidiče. Technické údaje: barva: černá hmotnost: 5 kg určeno pro vozy: Škoda Rapid Liftback (r.v. od 2012) Obsah balení: 1 x střešní nosič (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Příčníky Diheng 02326 , Compass střešní nosiče-120cm, zamykací (02309)

DIHENG Střešní nosič RAPID zámek ALU - spaceback (02330)

DIHENG Střešní nosič RAPID zámek ALU - spaceback (02330)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění do fixačního bodu, stříbrná barva Uzamykatelný střešní nosič určený pro automobily Škoda Rapid Spaceback od roku výroby 2014 bez podélníků neboli hagusů. Kompletní sada obsahuje nosič a patky, pomocí kterých se připevňuje na lem karoserie nade dveřmi. Pokud se k designu vašeho vozu bude hodit zrovna stříbrná barva, není třeba s koupí otálet. Určitě budete s odolností této aluminiové konstrukce spokojeni. Klíčové vlastnosti střešních nosičůPro Škoda Rapid Spaceback od rv. 2014 Montáž do fixačních bodůUzamykatelnéNosnost až 75 kgStříbrné provedení (alza.cz)

Podobné produkty ako DIHENG Střešní nosič RAPID zámek ALU - spaceback (02330) , Heko ofuky škoda octávia 13- liftback/combi (hko28338)

ACI ŠKODA Rapid 12- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (Liftback/(Sedan)) (7617X01A)

ACI ŠKODA Rapid 12- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (Liftback/(Sedan)) (7617X01A)
Detail

Vana do kufru pro SEAT a SKODA RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], RAPID Spaceback (NH1) (HATCHBACK) [07/12-] a TOLEDO IV (KG3) (HATCHBACK) [07/12-], guma, vyrobená na míru, s protiskluzovou úpravou a zvýšeným okrajem, omyvatelná Vozíte v autě ne zrovna čisté předměty a přejete si, aby byl kufr stále čistý? Obstarejte si vanu do kufru ACI, která je velmi praktická. Tuto variantu můžete využít k automobilům značky SEAT a SKODA, konkrétně model RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], RAPID Spaceback (NH1) (HATCHBACK) [07/12-] a TOLEDO IV (KG3) (HATCHBACK) [07/12-]. Výrobce pro její zhotovení vybral pevnou gumu, kterou nezaskočí žádný náklad. Hlavní vlastnosti produktu ACI ŠKODA Rapid 12- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (Liftback/(Sedan)) Vana do kufru ACI zamezí znečištění kufru Perfektní pro automobily SEAT a SKODA, pro model RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], RAPID Spaceback (NH1) (HATCHBACK) [07/12-] a TOLEDO IV (KG3) (HATCHBACK) [07/12-]... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI ŠKODA Rapid 12- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (Liftback/(Sedan)) (7617X01A) , Heko škoda octavia iv. 2020- (4 díly, liftback) (d28358)

Stěrače Heyner All Seasons pro Škoda Rapid 2012-2019

Stěrače Heyner All Seasons pro Škoda Rapid 2012-2019
Detail

Sada kvalitních stěračů Heyner All Seasons včetně adaptérů pro konkrétní značku a model auta. Stěrače mají velmi pružnou grafitovou stírací lištu, která zajišťuje rovnoměrný přítlak stěrače po celé ploše. Díky aerodynamickému tvaru perfektně přiléhají ke sklu i ve vyšších rychlostech a způsobují minimální hluk. Ke každému stěrači výrobce přibalil ještě náhradní stírací gumu. Díky tomu mají stěrače 2x delší životnost! (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Stěrače Heyner All Seasons pro Škoda Rapid 2012-2019 , Gu-zu škoda rapid (2012-) (gzu217884)

Sluneční clony Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Sluneční clony Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)
Detail

Sluneční clony Laitovo Simple jsou usazené v pevném kovovém rámu. Výplň sluneční clony tvoří černá, hrubá textilie s většími oky (viz. fotogalerie), která spolehlivě chrání interiér vozu i pasažéry před slunečními paprsky i hmyzem. Clony se instalují do oken pomocí ocelových háčků, které se upevní na rám okna. Do těchto háčků se následně clony vloží. Sada obsahuje 3 sluneční clony. 2 clony na boční zadní okna a 1 velkou clonu na zadní okno. Chrání pasažéry před nepříjemnými slunečními paprsky. Chrání interiér a zabraňují blednutí vlivem slunečního záření. Pasažéři jsou chráněni před hmyzem a kamínky létajícími od kol ostatních automobilů i v případě otevřených oken. Při otevřených oknech lámou clony proudění vzduchu a zmírňují průvan ve vozidle. Nepřímo snižují spotřebu (není třeba zapínat klimatizaci). Velmi snadná a rychlá montáž a demontáž. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sluneční clony Škoda Rapid 2012-2019 (liftback) , Heko ofuky škoda rapid 12- (hko28337)

ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, P (7617808Q)

ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15  ORIGINÁL, P (7617808Q)
Detail

Zpětné zrcátko - elektricky ovládané, vyhřívané, pravé ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, P obstará naprostý přehled o stavu přibližujících se vozidel. U tohoto modelu jde o elektricky ovládané zpětné zrcátko. Změna náklonu je tak velmi snadná a pohodlná a není třeba se natahovat či žádat spolujezdcovu pomoc. Určeno je na pravou stranu vozidla. Proti nepříjemnému zamlžení, zapříčiněnému nepříznivým počasím, chrání velmi efektivní vyhřívání. ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, P je pro váš vůz tím nejlepším doplňkem a dopomůže vám k bezpečnosti během cestování. Rozhodující vlastnosti zpětného zrcátka ACI Zpětné zrcátko vhodné pro umístění na pravou stranu vozu Elektrická úprava polohy Zrcátko ACI má vlastní vyhřívání proti zamlžení (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, P (7617808Q) , Neumann střešní nosiče pro volkswagenpassat, 4-dr (od 05) (naa3430)

ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, L (7617807Q)

ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15  ORIGINÁL, L (7617807Q)
Detail

Zpětné zrcátko - elektricky ovládané, vyhřívané, levé ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, L zajistí absolutní přehled o dopravní situaci ve vaší blízkosti. V tomto případě jde o elektricky polohovatelné zpětné zrcátko Jakákoliv změna náklonu tak řidiče nebude vůbec zdržovat. Je vhodné k upevnění na levou stranu. Proti otravnému zamlžení v chladnějším počasí funguje účinné vyhřívání. ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, L je pro váš vůz tím nejlepším doplňkem a přispěje k co nejvyšší bezpečnosti na cestách. Základní funkce zpětného zrcátka ACI Zpětné zrcátko padnoucí na levou stranu vozu Pohodlné elektronické ovládání polohy Zrcátko ACI je zdokonaleno vyhříváním proti zamlžení v chladu (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI zrcátko pro ŠKODA Rapid 12-15 ORIGINÁL, L (7617807Q) , Neumann střešní nosiče pro kia pro ceed, 3-dr (od 13), (naa1504)

THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> (THK11372)

THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> (THK11372)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, upevnění pod lem dveří, černá barva Jestliže vám nestačí místo v kufru, THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> výrazným způsobem zvyšují využitelnost vašeho automobilu. Jde o střešní nosiče pod lem dveří, k instalaci tak nebudete potřebovat žádné speciální prvky na střeše vozu. Nosnost tyčí nosiče 75 kg. Neméně důležitá je nosnost samotné střechy, na kterou nesmíte zapomenout. Střešní nosiče Thule jsou hliníkové, díky čemuž jsou nadprůměrně odolné vůči korozi. Při designování vsadil výrobce na klasickou černou barvu. Rozhodující vlastnosti střešních nosičů THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> Snadno naložíte náklad nebo sportovní vybavení Střešní nosiče Thule disponují nosností 75 kg Upevnění pod lem dveří Konstrukce z hliníku odolná vůči korozi Příčníky Thule jsou obarveny černou barvou Jednoduchá instalace (alza.cz)

Podobné produkty ako THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> (THK11372) , Neumann střešní nosiče pro volkswagen polo, 5-dr (od 10) (naa3438)

THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> (THK11311)

THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> (THK11311)
Detail

Střešní nosiče - nosnost 75 kg, materiál hliník, upevnění pod lem dveří, černá barva Jestliže máte vůz s malým kufrem, THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> posunou využitelnost vašeho automobilu na novou úroveň. Jde o střešní nosiče pod lem dveří, střecha tak nemusí disponovat montážními prvky. Lze se spolehnout na jejich nosnost 75 kg. Zároveň musíte vzít v úvahu i nosnost samostatné střechy. Střešní nosiče Thule jsou hliníkové, kromě příjemné hmotnosti nabízejí také dobrou odolnost vůči korozi. Při designování vsadil výrobce na klasickou černou barvu. Základní vlastnosti střešních nosičů THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> Pohodlný převoz rozměrnějších nákladů i sportovního vybavení Střešní nosiče Thule mají nosnost 75 kg Upevnění pod lem dveří Konstrukce z hliníku je odolná vůči korozi Příčníky Thule mají černou barvu Instalace bez námahy (alza.cz)

Podobné produkty ako THULE pro ŠKODA Rapid Spaceback, 5-dr Hatchback, 2014-> (THK11311) , Neumann střešní nosiče pro kia ceed, 5-dr (od 07), (naa1501)

Gumárny Zubří Škoda RAPID Sedan 2012- (290089)

Gumárny Zubří Škoda RAPID Sedan 2012- (290089)
Detail

Vana do kufru pro SKODA RAPIDE (HATCHBACK) [03/10-] a RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], plast, vyrobená na míru, s protiskluzovou úpravou a zvýšeným okrajem, omyvatelná Pořídili jste si nové auto a neradi byste si ušpinili interiér kufru? Obstarejte si vanu do kufru GUMÁRNY ZUBŘÍ, která je skvělým a jednoduchým pomocníkem. Tato varianta je určena pro automobily značky SKODA, konkrétně model RAPIDE (HATCHBACK) [03/10-] a RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-]. Je vyrobena z pevného plastu, takže vás zaujme svou lehkostí. Klíčové přednosti produktu Gumárny Zubří Škoda RAPID Sedan 2012- Vana do kufru GUMÁRNY ZUBŘÍ nabízí řešení pro udržení čistoty v úložném prostoru Kompatibilní s vozy SKODA, pro model RAPIDE (HATCHBACK) [03/10-] a RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-] K výrobě této varianty posloužil plast Vana do kufru GUMÁRNY ZUBŘÍ znamená pro vaše auto čistotu bez námahy (alza.cz)

Podobné produkty ako Gumárny Zubří Škoda RAPID Sedan 2012- (290089) , Neumann střešní nosiče pro suzuki sx4, 5-dr (06-13), (naa3001)

HEKO ofuky Škoda Rapid 13- liftback/spaceback (HKO28336)

HEKO ofuky Škoda Rapid 13- liftback/spaceback (HKO28336)
Detail

Ofuky oken pro SKODA RAPID Spaceback (NH1) (HATCHBACK) [07/12-], omezují hluk, průvan a mlžení oken, umožňují větrat i v dešti, materiál plexi, na míru vozidlu, sada 2 ks Protiprůvanové ofuky pro osobní automobil Škoda Rapid 5 dveřová, 13- ltb/spaceback představují ideální řešení pro zajištění přirozené cirkulace vzduchu uvnitř vozidla v horkých i studených dnech. Zabraňují mlžení oken v sychravých dnech a omezují hluk i průvan při jízdě s otevřenými okny.Protiprůvanové ofuky pro osobní automobil Škoda Rapid 5 dveřová, 13- ltb/spaceback představují ideální řešení pro zajištění přirozené cirkulace vzduchu uvnitř vozidla v horkých i studených dnech. Zabraňují mlžení oken v sychravých dnech a omezují hluk i průvan při jízdě s otevřenými okny.Ofuky značky HEKO se dodávají v sadě po dvou kusech. Jsou vyrobené z odolného plexy a zároveň designově doplňují vzhled daného modelu vozidla. Při jejich použití můžete mít boční okna otevřená i během deště nebo sněžení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako HEKO ofuky Škoda Rapid 13- liftback/spaceback (HKO28336) , Neumann střešní nosiče pro chevrolet lacetti, 5-dr (04-08) (naa3903)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12- zadních Spaceback (7617Z86)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12-  zadních  Spaceback (7617Z86)
Detail

Plynová vzpěra - max. výška zdvihu 182 mm, celková délka 540 mm, vztlačná síla 420 N Mellet plynová vzpěra zadních dveří je základním prvkem celé mechaniky otevírání pátých dveří automobilů a měla by tak být vždy v nejlepší kondici. Plynová vzpěra disponuje výtlačnou silou 420 N. Největším problémem starých vzpěr jsou nízké teploty, při kterých ztrácejí schopnost vytlačování. Klíčové vlastnosti plynové vzpěry Mellet pro Škoda RAPIDPlynová vzpěra je základním prvkem otevírací mechaniky kufruMellet plynová vzpěra má výtlačnou sílu 420 NVzpěry jsou nejvíce opotřebovávány nízkými teplotamiZtrácení schopnost vytlačování vzduchu (alza.cz)

Podobné produkty ako MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA RAPID 12- zadních Spaceback (7617Z86) , Neumann střešní nosiče pro hyundai i30, 5-dr (07-11), (naa1201)

Ofuky oken Škoda Rapid 2012-2019 (4 díly, liftback)

Ofuky oken Škoda Rapid 2012-2019 (4 díly, liftback)
Detail

Ofuky oken, jinak nazývané deflektory, jsou plastové lišty, které po upevnění do oken automobilu zabraňují silnému proudění vzduchu v interiéru vozu při jízdě s otevřenými okny. Díky ofukům je možné pohodlně větrat i ve špatném počasí. Ofuky totiž usměrňují vzduch proudící kolem vozu. Do auta se tak nedostanou dešťové kapky, sněhové vločky ani obtížný hmyz. Mezi další nespornou výhodou deflektorů je, že jízda s otevřenými okny je méně hlučná. Ofuky ocení také kuřáci. Při odklepávání popelu z okna padá popel ven na vozovku a ne zpět do auta. Ať už vlastníte auto Škoda Rapid nebo jinou značku, ofuky Heko dodají každému vozu dynamický a moderní vzhled.Montáž ofuků je velice jednoduchá, jak je patrné z videonávodu vlevo. Nejprve je nutné maximálně stáhnout okénka (až do dveří). Poté se z ofuků sejme ochranná fólie, která překrývá samolepicí pásky. Ofuky napasujte do rámu dveří a následně zavřete okénka. Ta by měla zůstat zavřená po dalších 24 hodin. Jestliže jsou ofuky v rámu volné nebo se vyskytují problémy při otvírání a zavírání oken, použijte vymezovací plíšky, které jsou součástí balení. Obsah sady 2 ofuky na přední dveře 2 ofuky na zadní dveře 8 vymezovacích plíšků obrázkový návod montáže (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ofuky oken Škoda Rapid 2012-2019 (4 díly, liftback)

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback) Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru. Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Škoda Rapid. Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii! (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Ochranná plachta na auto Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Ochranná plachta na auto Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)
Detail

Ochranná plachta chrání vaše auto před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami po celý rok. Díky třívrstvému složení s paropropustnou membránou poskytuje plachta během deště až 100% ochranu proti vodě a během vyšších teplot dovoluje odvádět vlhkost, která se kondenzuje pod plachtou. Plachta je určena pro konkrétní model auta s konkrétním typem karoserie (hb, sedan, combi, SUV, MPV, dodávka apod.). Díky tomu na auto dobře pasuje a její instalace je velmi snadná a rychlá. K autu se plachta upevňuje stažením vázacího provazu podél obvodu auta. Vázací provaz je umístěný ve spodní části plachty. Materiál: 100% Polyester Přibližné rozměry: délka 425-470cm, výška 126-136cm deštěm poškrábáním korozí vyblednutím ztrátou lesku sluncem prachem pylem ptačím trusem lístky ze stromů šťávami ze stromů sněhem námrazou (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta na auto Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Brodit ProClip montážní konzole pro Škoda Rapid 13-19, na střed, zesílené provedení

Brodit ProClip montážní konzole pro Škoda Rapid 13-19, na střed, zesílené provedení
Detail

ProClip je montážní konzole (klip, základna) pro držák do auta s velmi jednoduchou montáží do palubní desky. Přednosti klipů ProClip: Jednoduchost: i naprostý laik zvládne montáž za pár minut. Není potřeba žádné nářadí. Je přiložen jednoduchý návod. Šetrnost k interiéru: Jedná se o montáž bez poškození interiéru. Není potřeba nic vrtat nebo šroubovat do palubní desky. Klip se jednoduše zatlačí do prakticky neviditelných spár v palubní desce. Bezpečnost: Klipy ve spárách drží velmi pevně pomocí zpětných háčků. Tvar ProClipu je důmyslně navržen na míru konkrétnímu modelu auta. Ergonomie: Umístění klipů je důkladně promýšleno, aby nebránily ovládacím prvkům na palubní desce. Variabilita: pro každý model auta je většinou k dispozici několik variant ProClipů pro různá umístění ve vozidle. Typicky nalevo od volantu, napravo od volantu, na středovém sloupku nebo u řadící páky. Kvalita: Brodit je švédská rodinná firma, která se už tři desítky let specializuje pouze na držáky pro mobilní telefony a další zařízení do aut. Celá výroba je ve Švédsku. Držáky jsou z velmi kvalitních ABS plastů. Kompatibilita: montážní platformy ProClip jsou primárně navržené pro držáky pro mobilní telefony, tablety, GPS navigace. Co je Brodit ProClip: Montážní konzole Brodit ProClip je přesná upevňovací základna vyrobená na míru palubní desky vybraného vozu, důmyslně navržená tak, aby šla zacvaknout do spár palubní desky auta. Na klip se pak jednoduše namontuje držák mobilního telefonu nebo tabletu, MP3, hands-free sady, DVD atd. Brodit ProClip je vyráběn z pevné umělé hmoty (ABS plastu) ve Švédsku. Je konstruován tak, aby spolehlivě a velmi pevně držel ve spáře mezi plasty palubní desky. Klip je vždy navržen pro konkrétní model vozu. Díky tomu jej lze zacvaknout jednoduše na bezpečné místo a současně tak, aby nebránil řidiči ve výhledu přes přední sklo. To vše bez poškození interiéru auta (palubní desky) vrtáním. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Brodit ProClip montážní konzole pro Škoda Rapid 13-19, na střed, zesílené provedení

AVISA Kryt prahu zadních dveří Škoda RAPID sedan (2/35771)

AVISA Kryt prahu zadních dveří Škoda RAPID sedan (2/35771)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Hlavní přednosti ochranné lišty hrany kufru AVISA Kryt prahu zadních dveří Škoda RAPID sedan Dopřejte vašemu automobilu prvotřídní péči díky ochranné liště hran kufru Ochranná lišta hrany kufru AVISA zabrání poškrábání a stane se originálním doplňkem Vhodné pro vozy SKODA RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-] (alza.cz)

Podobné produkty ako AVISA Kryt prahu zadních dveří Škoda RAPID sedan (2/35771)

Gumová vana do kufru Rigum Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Gumová vana do kufru Rigum Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)
Detail

Gumová vana má přesný tvar pro vůz Škoda Rapid. Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový prostor a dokonale ochrání kufr před znečištěním nebo před poškozením původního koberce. Gumové vany do kufru od výrobce Rigum mají na svém povrchu vyobrazený konkrétní model vozu, do kterého pasují viz. fotografie produktu. Okraj vany má okraj vysoký 2cm, který v případě vylitého nákladu nebo roztátého sněhu bezpečně udrží tekutinu a ochrání interiér vozu. Povrch gumové vany již z podstaty materiálu zabraňuje klouzání a samovolné posouvání nákladu v zatáčkách nebo při brzdění. Vanu lze z kufru kdykoliv velmi jednoduše vyjmout a čištění i údržba jsou pak velice snadné. Gumové vany značky Rigum jsou 100% český výrobek!Pokud si nejste jisti s výběrem vany do kufru a potřebujete poradit, čím se právě Rezaw-Plast liší od jiných výrobců, připravili jsme přehledné srovnání různých značek. Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru Rigum Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK AERO (5KS) (7037019)

KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK AERO (5KS) (7037019)
Detail

Autotaška - sada 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK AERO (5KS) (7037019)

KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK SPORT (5KS) (7037005)

KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK SPORT (5KS) (7037005)
Detail

Autotaška - sada 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK SPORT (5KS) (7037005)

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback, matná)

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback, matná)
Detail

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Rapid je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru. Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě. Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaci Všechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat. Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94. I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník). Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost. Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M. 2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit. 3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou. 4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty. 5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2). 6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše. POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5). (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná lišta hrany kufru Škoda Rapid 2012-2019 (liftback, matná)

Gumová vana do kufru Gledring Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Gumová vana do kufru Gledring Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)
Detail

Gumová vana přesně pasuje do kufru vozu Škoda Rapid. Má zvýšený okraj (1,8 cm) po celém obvodu a skvěle chrání interiér i původní koberec v kufru. Vany do kufru Gledring mají moderní design a luxusní, hladký vzhled. Přilnavost materiálu je však velmi vysoká a uložený náklad na vaně pevně drží. Díky prohloubenému vzoru vana efektivně zadržuje vodu i nečistoty. Vany do kufru Gledring se vyznačují detailním střihem a dokonalým tvarem pro konkrétní auto, v tomto případě Škoda Rapid. Tolerance odchylky od tvaru kufru je méně než 1 mm! Jedná se o výrobek s nejpřesnějším střihem z celého našeho sortimentu.Rubbasol je nový, inovativní materiál podobný gumě, za jehož kompletní vývoj je zodpovědná firma Gledring. Jeho složení je patentované a pojem Rubbasol je ochrannou známkou. Materiál je hladký, má velmi jemný povrch a působí luxusním dojmem. Na druhou stranu je pevný a odolný až do té míry, že Gledring poskytuje na všechny vany do kufru prodlouženou záruku 5 let. Rubassol splňuje normy PAH a REACH na obsah chemických látek. V dnešní době už jsou samozřejmostí testy na hořlavost i zápach, které také splňuje. Materiál je dokonce schválený pro použití v potravinářském průmyslu a může přijít do přímého kontaktu s jídlem.Vany do kufru Gledring mají ještě jednu konkurenční výhodu oproti podobným produktům. Ke každé vaně lze přikoupit kompatibilní ochranu nárazníku DoggyMat. Na spodní straně každé gumové vany jsou připravené 2 výlisky, do kterých se DoggyMat zajistí pomocí plastových fixací. Kompletně pak chrání nárazník i hranu kufru při nakládání věcí do zavazadlového prostoru nebo naskakování psa. Pokud není DoggyMat třeba, lze jej otočit o 180° a umístit do vany. Oba produkty mají stejnou texturu a DoggyMat neruší celkový vzhled vany. Pro vůz Škoda Rapid je vhodný DoggyMat velikosti M.Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru Gledring Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

ACI ŠKODA Rapid 12- plastová vložka do kufru Liftback (7617X01ND)

ACI ŠKODA Rapid 12- plastová vložka do kufru Liftback (7617X01ND)
Detail

Vana do kufru - gumová, pro automobil SEAT a sKODA RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], RAPID Spaceback (NH1) (HATCHBACK) [07/12-] a TOLEDO IV (KG3) (HATCHBACK) [07/12-], zvýšený okraj, černá barva Pořídili jste si nové auto a přejete si zachovat kufr v čistém stavu? Nabízíme vám vanu do kufru ACI, která vám v takovém případě úžasně poslouží. S touto variantou uspějete u automobilů značky SEAT a SKODA, přesněji model RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], RAPID Spaceback (NH1) (HATCHBACK) [07/12-] a TOLEDO IV (KG3) (HATCHBACK) [07/12-]. Materiálem, který posloužil k její výrobě, je kvalitní guma, která bude ideální pro každý náklad. Disponuje zvýšeným okrajem, který se postará o ochranu původního koberce. Vana do kufru auta ACI je černá. Zásadní přednosti produktu ACI ŠKODA Rapid 12- plastová vložka do kufru Liftback Vana do kufru ACI udrží úložný prostor v čistotě Určena pro vozy SEAT a SKODA, pro model RAPID (NH3) (HATCHBACK) [07/12-], RAPID Spaceback (NH1)... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI ŠKODA Rapid 12- plastová vložka do kufru Liftback (7617X01ND)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie pro Škoda Rapid spaceback (28-5543)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie pro Škoda Rapid spaceback (28-5543)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Hlavní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie pro Škoda Rapid spaceback Praktická ochranná lišta na hrany kufru vašeho vozu Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost zabrání poškrábání a stane se originálním doplňkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie pro Škoda Rapid spaceback (28-5543)

Compass Střešní nosič RAPID zámek FE DIH - liftback

Compass Střešní nosič RAPID zámek FE DIH - liftback
Detail

Uzamykatelný střešní nosič pro vybrané vozy obsahuje kompletní sadu - nosič + patky, montáž na lem karoserie nad dveřmi. Masivní odolná konstrukce z kvalitní antikorozně pozinkované oceli s povrchovou úpravou potěší každého řidiče. Technické údaje: barva: černá hmotnost: 5 kg určeno pro vozy: Škoda Rapid Liftback (r.v. od 2012) Obsah balení: 1 x střešní nosič (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Střešní nosič RAPID zámek FE DIH - liftback

Gumová vana do kufru Rezaw-Plast Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

Gumová vana do kufru Rezaw-Plast Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)
Detail

Gumová vana má přesný tvar pro vůz Škoda Rapid. Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový prostor a dokonale ochrání kufr před znečištěním nebo před poškozením původního koberce. Gumové vany do kufru od výrobce Rezaw-Plast mají pro většinu modelů zvýšený okraj (3-4cm), který v případě vylitého nákladu nebo roztátého sněhu bezpečně udrží tekutinu a ochrání interiér vozu. U modelů aut, které mají dno a hranu kufru v jedné rovině, nemá hrana gumové vany směřující ven z kufru zvýšený okraj a to z toho důvodu, aby při manipulaci s nákladem zvýšený okraj nepřekážel. Povrch gumové vany má hrubou, protiskluzovou texturu, která do jisté míry brání převáženému nákladu proti samovolnému posouvání v zatáčkách. Vanu lze z kufru kdykoliv velmi jednoduše vyjmout. Údržba i čištění je pak velice snadné.Pokud si nejste jisti s výběrem vany do kufru a potřebujete poradit, čím se právě Rezaw-Plast liší od jiných výrobců, připravili jsme přehledné srovnání různých značek. Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru Rezaw-Plast Škoda Rapid 2012-2019 (liftback)

ACI textilní koberce pro ŠKODA Rapid 12- černé (pro kulaté příchytky) sada 4 ks (7617X62)

ACI textilní koberce pro ŠKODA Rapid 12-  černé (pro kulaté příchytky) sada 4 ks (7617X62)
Detail

Autokoberce - textilní, 2D profil, kulaté fixační body, sada obsahuje 4 ks Přemýšlíte, jak udržet podlahu vašeho auta v čistotě? Vyzkoušejte kvalitní koberce ACI. Jejich přítomnost oceníte zejména v zimě a pochmurném počasí, kdy je všude plno nečistot, bláta a vody. Také zabraňují působení agresivní zimní soli, která zůstává na obuvi. Tyto textilní autokoberce se stanou útulným doplňkem uvnitř automobilu. K podlaze vozu je lze připevnit pomocí kulatých fixačních bodů. Jejich 2D provedení se příjemně udržuje, protože jej snadno umyjete nebo z něj vysypete drobky či nečistoty. Balení tvoří 4 ks autokoberců. Barva koberečků je černá. Zásadní vlastnosti produktu ACI textilní koberce pro ŠKODA Rapid 12- černé (pro kulaté příchytky) sada 4 ks Textilní autokoberce ACI jsou příjemné Pečlivě ochrání podlahu vašeho vozu před vodou, sněhem, bahnem a jinými nečistotami K podlaze vozu je připevníte kulatými fixačními body Nabízené koberečky do auta se mohou pochlubit... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI textilní koberce pro ŠKODA Rapid 12- černé (pro kulaté příchytky) sada 4 ks (7617X62)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez ŠKODA RAPID sedan (25-3998)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez ŠKODA RAPID sedan (25-3998)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Hlavní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez ŠKODA RAPID sedan Praktická lišta ochrání hrany kufru vašeho vozu před poškozením Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost se stane oblíbeným doplňkem vašeho automobilu (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez ŠKODA RAPID sedan (25-3998)

THULE Střešní nosiče pro BMW, 5-Series Sedan, 4-dr Sedan s podélnými nosiči, r.v. 2017-> (THK7483)

THULE Střešní nosiče pro BMW, 5-Series Sedan, 4-dr Sedan s podélnými nosiči, r.v. 2017-> (THK7483)
Detail

Střešní nosiče - délka 162 cm, nosnost 75 kg, materiál hliník, uzamykatelné, upevnění na hagusy, stříbrná barva Pokud nemá váš vůz dostatečně velký kufr, THULE Střešní nosiče pro BMW, 5-Series Sedan, 4-dr Sedan s podélnými nosiči, r.v. 2017-> výrazně zvyšují využitelnost vašeho automobilu. Jde o střešní nosiče na tzv. hagusy, upínají se tak na střechu auta do podélníků. Tyče nosičů dosahují délky 162 cm a jejich nosnost je 75 kg. Zároveň musíte vzít v úvahu i nosnost samostatné střechy. Střešní nosiče Thule jsou vyrobeny z hliníku, nepředstavují zbytečně velkou zátěž a velmi dobře odolávají korozi. Do vínku dostali tradiční, střízlivou stříbrnou barvu. Klíčové přednosti střešních nosičů THULE Střešní nosiče pro BMW, 5-Series Sedan, 4-dr Sedan s podélnými nosiči, r.v. 2017-> Pohodlně naložíte náklad nebo sportovní vybavení Střešní nosiče Thule disponují nosností 75 kg K upínání slouží hagusy, čili podélníky Jednotlivé tyče příčníků mají délku 162 cm Hliníková... (alza.cz)

Podobné produkty ako THULE Střešní nosiče pro BMW, 5-Series Sedan, 4-dr Sedan s podélnými nosiči, r.v. 2017-> (THK7483)

Lapače ŠKODA Rapid 2012-2019 (sedan, zadní)

Lapače ŠKODA Rapid 2012-2019 (sedan, zadní)
Detail

Lapače nečistot slouží k ochraně chodců a karoserie automobilu před nečistotami a kamínky létajícími od kol automobilu. To ocení řidiči především v zimě, kdy se sůl z vozovky usazuje na lapačích, nikoliv na prazích a karoserii, kde způsobuje korozi. Sada obsahuje 1 pár zadních lapačů nečistot pro vůz Škoda Rapid sedan. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Lapače ŠKODA Rapid 2012-2019 (sedan, zadní)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA SUPERB 08- střední Liftback (7636Z82)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA SUPERB 08- střední    Liftback (7636Z82)
Detail

Plynová vzpěra - max. výška zdvihu 205 mm, celková délka 538 mm, vztlačná síla 650 N Mellet plynová vzpěra zadních dveří je základním prvkem celé mechaniky otevírání pátých dveří automobilů a měla by tak být vždy v nejlepší kondici. Plynová vzpěra disponuje výtlačnou silou 450 N. Největším problémem starých vzpěr jsou nízké teploty, při kterých ztrácejí schopnost vytlačování. Klíčové vlastnosti plynové vzpěry Mellet pro Škoda SUPERB IIPlynová vzpěra je základním prvkem otevírací mechaniky kufruMellet plynová vzpěra má výtlačnou sílu 450NVzpěry jsou nejvíce opotřebovávány nízkými teplotamiZtrácení schopnost vytlačování vzduchu (alza.cz)

Podobné produkty ako MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro ŠKODA SUPERB 08- střední Liftback (7636Z82)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon ŠKODA RAPID sedan (30-3998)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon ŠKODA RAPID sedan (30-3998)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon ŠKODA RAPID sedan Zabraňte poškrábání hran kufru auta s ochrannou lištou Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost vám bude nejen ochranou, ale také stylovým doplňkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon ŠKODA RAPID sedan (30-3998)
DIHENG Střešní nosič RAPID zámek ALU - spaceback (02330), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid dr, 5-dr spaceback (od 03) (NAA5523), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb II, 4-dr sedan (od 08) (NAA5516), HEKO ofuky Škoda Rapid 13- liftback/spaceback (HKO28336), ACI ŠKODA Rapid 12- gumová vložka černá do kufru s protiskluzovou úpravou (Liftback/(Sedan)) (7617X01A), KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK AERO (5KS) (7037019), KJUST ŠKODA RAPID LIFTBACK 2012+ SADA TAŠEK SPORT (5KS) (7037005), DIHENG Škoda Fabia/Octavia (02320), NEUMANN NPN0901130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0901130), NEUMANN NPN0607130 střešní nosiče pro Škoda Octavia III 2013 (NPN0607130), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Rapid, 5-dr (od 12) + SEAT Toledo, 5-dr hatchback (od 12) (NAA5521), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Superb, 4-dr (01-07) (NAA5504), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia III, 5-dr hatchback (od 14) (NAA5524), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Octavia III, 5-dr hatchback (od 13) (NAA5520), NEUMANN střešní nosiče pro Škoda Fabia II, 5-dr hatchback (od 07) (NAA5514), RIGUM Škoda RAPID (7617X12), COMPASS střešní nosiče-135cm (02306), VW Střešní Nosiče pro Golf VII 4DV. (5G4071126), COMPASS střešní nosiče-120cm, zamykací (02309), HEKO ofuky Škoda Octávia 13- liftback/combi (HKO28338), Heko Škoda Octavia IV. 2020- (4 díly, liftback) (D28358), GU-ZU Škoda RAPID (2012-) (GZU217884), HEKO ofuky Škoda Rapid 12- (HKO28337), NEUMANN střešní nosiče pro VolkswagenPassat, 4-dr (od 05) (NAA3430), NEUMANN střešní nosiče pro Kia Pro Ceed, 3-dr (od 13), (NAA1504), NEUMANN střešní nosiče pro Volkswagen Polo, 5-dr (od 10) (NAA3438), NEUMANN střešní nosiče pro Kia Ceed, 5-dr (od 07), (NAA1501), NEUMANN střešní nosiče pro Suzuki SX4, 5-dr (06-13), (NAA3001), NEUMANN střešní nosiče pro Chevrolet Lacetti, 5-dr (04-08) (NAA3903), NEUMANN střešní nosiče pro Hyundai I30, 5-dr (07-11), (NAA1201)