Dětský domeček stan s 200 míčky barevný (400729)

Produkt Dětský domeček stan s 200 míčky barevný (400729) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dětský domeček stan s 200 míčky barevný (400729) upraviť a produkt hľadať znova.

Dětský domeček stan s 200 míčky barevný (400729)

Dětský domeček stan s 200 míčky barevný (400729)
Detail

Dětský stan - s míčky, do pokoje, na zahradu a na pláž, ve tvaru domečku, míčky a obal v balení, od 2 let, s okénky, materiál polyester, červená, modrá a žlutá barva, rozměry 102 × 84 × 84 cm (V׊×D) Chcete svým dítkům pořídit nevšední dárek? Poté by vás určitě mohl zaujmout dětský stan tectake. Potěší každé dítě, které si rádo hraje se svými poklady. Dětský stan – domeček je skvělým místem nejen pro zábavu, ale i snění vašich ratolestí. Pomáhá jim odpoutat se od reálného života a ponořit se do vlastního světa, kde mohou samy rozhodovat, komu dovolí do něj vstoupit. Tento typ stanu se hodí do pokoje, na zahradu a na pláž. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu tectake dosahují 102 × 84 × 84 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Dětský domeček stan s 200 míčky barevný Dětský stan na hraní tectake dá volnost dětské představivosti Tvar: domeček Je opatřen okénky Hodí se do pokoje, na zahradu a na pláž Výrobním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětský domeček stan s 200 míčky barevný (400729) , Stan s tunelem a míčky (8188b100)

Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky (401028)

Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky (401028)
Detail

Dětský stan - s tunelem a s míčky, do pokoje a na zahradu, atypický tvar, od 3 let, s okénky, materiál kov a polyester, vícebarevný, rozměry 83 × 75 × 75 cm (V׊×D) Plánujete pořídit dítku zábavný dárek? V tom případě by vás mohl zaujmout dětský stan tectake. Potěší každé dítě, které má rádo schovávání a skrýše. Dětský stan je skvělým místem pro zábavu i snění vašich ratolestí. Rozvíjí samostatnost v jejich světě fantazie, kde na chvíli zapomenou na skutečně dění kolem nich. Tento stan je určený zejména do pokoje a na zahradu. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je kov a polyester. Rozměry dětského stanu tectake činí 83 × 75 × 75 cm (vך×h). Dětský stan s tunelem zařídí dětem nejen množství zábavy, ale je také úžasnou pomůckou k rozvíjení motoriky. Zásadní přednosti produktu Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky Dětský stan na hraní tectake vytvoří dítěti vlastní hrací koutek Tvar konstrukce: atypický Disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake dětský barevný stan a hrací domeček s tunelem s 200 míčky (401028) , Bino dětský stan domeček bílá, 125 x 92 x 95 cm

Tectake dětský barevný stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky (401027)

Tectake dětský barevný stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky (401027)
Detail

Dětský stan - s tunelem a s míčky, do pokoje a na zahradu, ve tvaru domečku, klasický tvar, od 3 let, s okénky, materiál kov a polyester, vícebarevný, rozměry 80 × 115 × 115 cm (V׊×D) Rádi byste svému dítku pořídili pozoruhodný dárek? To pravé by mohl být dětský stan tectake. Potěší každé dítě, které si rádo hraje se svými poklady. Dětský stan znázorňující domeček bude oblíbeným místem vašich ratolestí. Podpoří tvorbu imaginárního světa, kde se mohou řídit svými pravidly. Tento typ stanu je určený do pokoje a na zahradu. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně kov a polyester. Rozměry dětského stanu tectake jsou 80 × 115 × 115 cm (vך×h). Dětský stan s tunelem poskytne nejen spoustu zábavy, ale je také úžasnou pomůckou k rozvíjení motoriky. Klíčové vlastnosti produktu Tectake dětský barevný stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky Dětský stan na hraní tectake se stane oblíbeným místem vašich dětí Součástí jsou okénka Vhodný do pokoje a na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake dětský barevný stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky (401027) , Bino dětský dřevěný domeček s nábytkem

Dětský stan s tunelem a domečkem

Dětský stan s tunelem a domečkem
Detail

Kouzelný stan poskytne malým průzkumníkům nezapomenutelná dobrodružství a kreativní zábavu. Stan není jen domečkem na hraní, ale také magickým prostorem, který podněcuje fantazii a rozvíjí schopnosti dětí, ale dává pocit bezpečí a zvyšuje fyzickou aktivitu. Dva stany spojené flexibilním tunelem zaručí skvělou zábavu pro každého malého průzkumníka. Stan se otevírá vpředu a je spojen tunelem s kostkovým stanem se 3 samostatnými východy. V teplejších měsících ho děti mohou používat venku a v chladnějších měsících jej přemístit do pokojíčku. Rozkládací mechanismus sestává z pružných drátů, které se automaticky přizpůsobí konstrukci, ve které jsou ušity, takže stan lze rozložit již za pár vteřin. Souprava obsahuje obal, který po složení drží celý stan, což umožňuje snadné skladování a přepravu.Hračka je vhodná pro děti od 2 letRozměry:délka: 288 cmšířka: 74 cmvýška: 94 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dětský stan s tunelem a domečkem , Woody dětský stan domeček pet shop, 95 x 72 x 102 cm

Tectake dětský modrý stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky (401233)

Tectake dětský modrý stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky (401233)
Detail

Dětský stan - s tunelem a s míčky, do pokoje a na zahradu, ve tvaru domečku, od 3 let, s okénky, materiál kov a polyester, vícebarevný, rozměry 80 × 115 × 115 cm (V׊×D) Chcete svým dítkům pořídit nevšední dárek? Poté by vás určitě mohl zaujmout dětský stan tectake. Bude parádním útočištěm pro každé dítě, které si rádo hraje se svými poklady. Dětský stan – domeček je skvělým místem nejen pro zábavu, ale i snění vašich ratolestí. Rozvíjí samostatnost v jejich světě fantazie, kde mohou samy rozhodovat, komu dovolí do něj vstoupit. Tento typ je určený do pokoje a na zahradu. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně kov a polyester. Rozměry dětského stanu tectake dosahují 80 × 115 × 115 cm (vך×h). Dětský stan s tunelem poslouží nejen k prolézání, ale také zlepší motorické schopnosti. Zásadní vlastnosti produktu Tectake dětský modrý stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky Dětský stan na hraní tectake poslouží jako skvělá skrýš Tvar konstrukce: domeček... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake dětský modrý stanový set se spojovacím tunelem s 200 míčky (401233) , Dětský stan indian ii

Rozkládací domeček-stan s prostorným oknem a dveřmi

Rozkládací domeček-stan s prostorným oknem a dveřmi
Detail

Rozkládací domeček s prostorným oknem a dveřmi je určen pro děti, které mají rády kreativní hru. Senzační stan v barevné grafice poskytne každému dítěti spoustu veselé, fantastické a nápadité zábavy. Pevná konstrukce stanu umožňuje jeho přemístění kamkoli. Grafika a design domku jsou velmi atraktivní, díky čemuž se bude dítě ve své skrýši cítit skvěle. Domeček je vhodný umístit v létě na zahradě nebo doma, kde si děti odpočinou a mají skvělý pocit z vlastního prostoru. Má jednoduchou skladatelnou PVC konstrukci a je vyroben syntetického polyesteru.Domeček je vhodný pro děti od 2-6 letRozměr domečku:délka: 100 cmšířka: 70 cmvýška: 105 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací domeček-stan s prostorným oknem a dveřmi , Axi dětský domeček lisa (8717973930754)

Woody Dětský stan domeček - Pet Shop

Woody Dětský stan domeček - Pet Shop
Detail

Tento dětský stan Pet Shop je skvělým výtvarným počinem mladé české návrhářky. Má lehkou plastovou konstrukci z tyček, které se do sebe zasunují. Po napnutí látky na plastovou konstrukci je stan bytelný a skvěle odolá dětskému řádění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Dětský stan domeček - Pet Shop , Axi dětský domeček emma (8717973930761)

Rozkládací domeček - stan dinosaurus

Rozkládací domeček - stan dinosaurus
Detail

Barevný stan s motivem pravěkých dinosaurů je určen pro děti, které mají rády kreativní hru a bude dokonalou skrýší pro malé dobrodruhy. Domeček je vhodný umístit v létě na zahradě nebo doma, kde si děti odpočinou a mají skvělý pocit z vlastního prostoru. Má jednoduchou skladatelnou PVC konstrukci a je vyroben syntetického polyesteru.Domeček je vhodný pro děti od 2-6 letRozměr domečku:délka: 103 cmšířka: 69 cmvýška: 93 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací domeček - stan dinosaurus , Barbie dětský zahradní domeček (8690089016102)

Stan Domeček - Cars

Stan Domeček - Cars
Detail

Stan „Domeček – Cars“ – rozněr stanu 95×65×95 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Stan Domeček - Cars , Axi dětský domeček marc (8717973930686)

Stan Domeček - Princezny

Stan Domeček - Princezny
Detail

Stan „Domeček – Princezny“ – rozněr stanu 95×65×95 cm. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Stan Domeček - Princezny , Axi dětský domeček alice (8717973930693)

Stan Domeček - Princezny

Stan Domeček - Princezny
Detail

Stan „Domeček – Princezny“ – rozněr stanu 95×65×95 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Stan Domeček - Princezny , Axi dětský domeček jesse (8717973930730)

Bino Dětský stan Domeček bílá, 125 x 92 x 95 cm

Bino Dětský stan Domeček bílá, 125 x 92 x 95 cm
Detail

Tento stan bude oblíbeným místem vašich dětí, můžou si v něm vytvořit svoji skrýš, tajné místo a nerušeně si hrát. Můžete ho umístit jak do interiéru, tak do exteriéru. Má vzdušné okénko, otevřený závěs dveří a podlahu. Plachta stanu je vyrobena ze 100% polyesteru a konstrukce je ze dřeva. Snadno se rozloží i složí.Stan domeček je průchozí z obou stran. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bino Dětský stan Domeček bílá, 125 x 92 x 95 cm , Dětský domeček se skluzavkou bazar

Bino Stan domeček bílošedý

Bino Stan domeček bílošedý
Detail

Dětský stan je s textilní plachtou osazenou na dřevěné konstrukci. Plachta má vzdušné okénko, otevřený závěs dveří a podlahu. Stan nabízí dětem útulný prostor pro hraní. Přednosti: rozvíjí představivost, rozšiřuje možnosti hry v pokoji i na zahradě snadná montáž i demontáž Upozornění: použití dětmi do 3 let pouze pod dohledem dospělé osoby Kupte dětem stan pro zábavné hraní! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Rozměry produktu: cca 125 x 92 x 95 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bino Stan domeček bílošedý , Merco pirate dětský stan (38922)

Stan Domeček s květinami

Stan Domeček s květinami
Detail

Stan „Domeček s květinami“ – rozněr stanu 95×65×95 cm. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Stan Domeček s květinami , Bino dětský stan - víla (4019359828124)

Stan Domeček s květinami

Stan Domeček s květinami
Detail

Stan „Domeček s květinami“ – rozněr stanu 95×65×95 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Stan Domeček s květinami , Merco dot dětský stan (38923)

Hej Loenne Dětský stan, barevný

Hej Loenne Dětský stan, barevný
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 18 měsíců Dětské týpí / stan na hraní s krytem na zemi a oknem Pro interiér i exteriér Včetně sáčku na skladování a návodu Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 93 x 16 x 12 cm. Hmotnost: 3,2 kg Materiál a péče: Materiál: bavlna, dřevo Pokyny pro péči: Potah lze prát na 30°. Součástí dodávky je: Dětské týpí / stan na hraní s krytem podlahy a oknem včetně tašky a návodu (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Hej Loenne Dětský stan, barevný , Bino dětský stan - pirát (4019359828117)

BTV S 200 (9207.01)

BTV S 200 (9207.01)
Detail

Schránka na klíče - rozměry 55×38×14 cm, zámek je na klíč, hmotnost 9 kg, ukotvení do stěny Praktickou schránku na klíče BTV S 200 oceníte při uložení až 200 ks klíčů. Robustní plášť je zárukou vysoké mechanické odolnosti a výškově nastavitelné háčky umožňují flexibilní využití schránky. Klíčové vlastnosti schránky na klíče BTV S 200 Velkokapacitní schránka BTV S 200 pro uložení klíčůVysoká mechanická odolnost a klíčový zámek pro snadné použitíVisačky s kroužkem na klíče jsou součástí schránkyVnější rozměry:550 × 380 × 140 mmHmotnost:9 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako BTV S 200 (9207.01) , Axi dětský domeček lisa bílá (8717973933250)

Woody Dětský stan domeček Pet Shop, 95 x 72 x 102 cm

Woody Dětský stan domeček Pet Shop, 95 x 72 x 102 cm
Detail

Tento dětský stan je skvělým výtvarným počinem mladé české návrhářky. Má lehkou plastovou konstrukci z tyček, které se do sebe zasunují. Po napnutí látky na plastovou konstrukci je stan bytelný a skvěle odolá dětskému řádění. Látka stanu je pevná a materiál je velmi kvalitně zpracován. Po pravé straně má stan prodejní okénko a vpředu vchod. Vše je k uchycení na tkaničky. Uvnitř stanu je dítě vystaveno působení mnoha podnětů v podobě zvířátek, které může při hraní i při odpočinku pozorovat a zkoumat. Dodávané v pěkné barevné krabici o rozměru 48 x 32 x 6 cm.Toto autorské dílo je registrováno u Art&Copyright pod číslem 201-01-21-01 ze dne 21.1.2021. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Dětský stan domeček Pet Shop, 95 x 72 x 102 cm , Axi dětský domeček sarah bílá/hnědá (8717973930655)

IKONKA Skládací stan s domečkem Palác 140 cm (ikonka_KX5959)

IKONKA Skládací stan s domečkem Palác 140 cm (ikonka_KX5959)
Detail

Stan Čtvercový stan s kuželovou střechou. Stan má vchod a síťovaná okna, která zajišťují přísun čerstvého vzduchu. Barva: růžová. Materiál: polyester. Rozměry stanu: 125×90×140 cm. Nejdůležitější funkce stanu IKONKA Skládací stan s domečkem Palác 140 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako IKONKA Skládací stan s domečkem Palác 140 cm (ikonka_KX5959) , Axi dětský domeček sarah bílá/hnědá (8717973932925)

Anaconda svítilna nighthawk s-200

Anaconda svítilna nighthawk s-200
Detail

Světelný tok: max. 220 lm Režimy: jeden bod - prostor Materiál: ABS / PC Pouzdro odolné dle normy IP44 Rozměry: 17,5 x 9,5 x 7,5 cm Vydrží až 3 hodiny LED: 1ks Napájení 3 x AA 1.5V (Není součástí balení) Návod k použití Multifunkční svítilna Anaconda Nighthawk S-200 Technické parametry: Svítivost: max. 220 Lm Výdrž baterie: 3 hodiny při maximálním výkonu Materiál: Vysokojakostní plast ABS v kompinaci s polykarbonátem. Celá svítilna je potažená voděodolným materiálem připomínající gumu, přesné označení IP44. Rozměry: 17,5 x 9,5 x 7,5 cm Napájení: 3 x baterie AA 1,5V Použití: Povolíme matici v zadní části svítilny, vložíme baterie a matici zajistíme zpět. Zeleným tlačítkem „power“, které se nachází na začátku rukojeťi, uvedeme přístroj do pozice ON – zapnuto. Zelené tlačítko „power“: zmáčknutí – svítivost do dálky na plný výkon – svíti 1 LED dioda uvnitř zrcadlového cylindru, zmáčknutí - svítivost do dálky na poloviční výkon – svíti 1 LED dioda uvnitř zrcadlového cylindru, zmáčknutí – svítivost určená na blízko – svítí LED diodový pásek z boku přístroje, zmáčknutí – uvedeme přístroj do pozice OFF – vypnuto. Rukojeť je variabilní a dá se natočit buď vodorovně či pod pravým úhlem k tělu přístroje. Údržba a skladování: Pro zvýšení životnosti skladujte v teplotách nad 15 stupňů. Po použití ve vlhkém prostředí vyjměte baterie a nechte přístroj vyschnout. (parys.cz)

Podobné produkty ako Anaconda svítilna nighthawk s-200 , Dětský domeček nerf scout defense post (875257007849)

Zajišťovací popruh Omnitronic S 200

Zajišťovací popruh Omnitronic S 200
Detail

Zajišťovací popruh Omnitronic S 200 od výrobce Omnitronic v kategorii Světelné efekty - příslušenství za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zajišťovací popruh Omnitronic S 200 , Axi dětský domeček max bílá/hnědá (8717973933397)

Bino Stan domeček, bílo šedý (4019359828254)

Bino Stan domeček, bílo šedý (4019359828254)
Detail

Dětský stan - do pokoje, ve tvaru domečku, od 3 let, s okénky, materiál dřevo a polyester, bílá a šedá barva, rozměry 125 × 95 × 92 cm (V׊×D) Poohlížíte se po neobvyklém dárku pro své dítko? Poté by vás určitě mohl zaujmout dětský stan Bino. Potěší každé dítě, které si rádo hraje se svými poklady. Dětský stan – domeček ratolestem nabízí spoustu možností vyžití. Podporuje dětskou fantazii a vytváří všem malým obyvatelům území, kde na chvíli zapomenou na skutečně dění kolem nich. Tento stan je určený zejména do pokoje. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně dřevo a polyester. Rozměry dětského stanu Bino dosahují 125 × 95 × 92 cm (vך×h). Zásadní přednosti produktu Bino Stan domeček, bílo šedý Dětský stan na hraní Bino poskytne dítěti soukromý prostor na hraní Tvar konstrukce: domeček Disponuje také okénky Hodí se do pokoje Materiálem stanu je dřevo a polyester Dětskému stanu Bino dominuje bílá a šedá barva Má rozměry 125 × 95 × 92 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bino Stan domeček, bílo šedý (4019359828254) , Dětský domeček nerf geo strike headquarters (706943100233)

Anaconda - Svítilna Nighthawk S-200 (4039507212698)

Anaconda - Svítilna Nighthawk S-200 (4039507212698)
Detail

Svítilna se světelným výkonem 220 lm, maximální doba svícení 3 h, stupeň krytí IPx4, napájení: AA × 3, rozměry 75 × 175 × 95 mm, hmotnost 345 g Praktická svítilna Anaconda Nighthawk S200 disponuje variabilní rukojetí a kvalitním zpracováním. Anaconda Nighthawk S200 je multifunkční přenosná svítilna, kterou můžete použít buďto jako klasickou nebo svítilnu do prostoru. Je vyrobena v kombinaci ABS plastu s polykarbonátem a disponuje krytím IP44, tudíž je odolná vůči prachu a stříkající vodě. Její rukojeť je variabilní a dá se různě natáčet. Svítilna navíc nabízí dva režimy svícení (jeden bod, prostor) a napájení je realizováno pomocí tří baterií typu AA, které jí udrží při životě po dobu 3 h. Klíčové vlastnostiKvalitní a cenově dostupná svítilnaKrytí IP442 světelné režimyVariabilní otočná rukojeťNapájení pomocí 3 baterií AA (alza.cz)

Podobné produkty ako Anaconda - Svítilna Nighthawk S-200 (4039507212698) , Woody barevný domeček mirabella s výtahem, 74,5 x 30 x 116 cm

Brit Training Snack S 200 g (8595602503193)

Brit Training Snack S 200 g (8595602503193)
Detail

Pamlsky pro psy - výcvikové, pro malá plemena s vysokou aktivitou, kuřecí příchuť, tuky (kuřecí) 7,8% Brit Training Snack S je pamlsek určený pro psy malých plemen. Klíčové vlastnosti pamlsku Brit Training Snack S 200 gVhodný pro psy malých plemenObsahuje kuřecí maso Složení: rýže, kuřecí maso, glukózový sirup, lososový olej, hydrolyzovaná kuřecí játra, kolagen (alza.cz)

Podobné produkty ako Brit Training Snack S 200 g (8595602503193) , Buddy toys bot 1012 dětský domeček magical uni

Hape Barevný domeček patrový

Detail

Krásný barevný domeček, který vyzývá ke hře! Pojďte do něj nastěhovat svou rodinku spolu s nábytkem a vytvořte jim krásný a útulný domov. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hape Barevný domeček patrový , Dětský stan teepee pink, rozměry 106x106x150cm (t-208)

Stan: Domeček + ohrádka pro míčky do suchého bazénu

Stan: Domeček + ohrádka pro míčky do suchého bazénu
Detail

Ohrádka pro míčky do suchého bazénu je skvělá hračka pro všechny děti. Umožňuje dítěti skvělou, pohodlnou a bezpečnou hru a rodičům přestávku. Ohrádka nemá žádné ostré hrany a je naprosto bezpečná pro zdraví dítěte. Látková ohrádka se skládá z velké hrací plochy, do které můžete vložit barevné míčky a domečku. Ohrádku lze použít v interiéru i exteriéru. Rychlá a snadná montáž a malé rozměry po složení usnadní skladování a umožní použít ohrádku na výletech.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Základní údaje:Materiál: polyesterRozměry ohrádky: 100 cm x 60 cm x 38/75 cm / délka x šířka x výškaRozměry balení: 42 cm x 6 cm x 42 cmPozor! Bazénové míčky nejsou součástí balení! (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Stan: Domeček + ohrádka pro míčky do suchého bazénu , Dětský indiánský stan teepee elephant, 160 x 103 cm

MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks)

MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks)
Detail

Jednorázové pleny - klasické a ekologické, velikost 2, pro dítě s hmotností 3 až 6 kg, 200 kusů v balení, neutralizují pachy, hypoalergenní, extra prodyšné, bez parfemace a bez bělení chlorem Pokud hledáte pro své dítě jednorázové pleny, které budou šetrné k jeho citlivé pokožce, plenky MonPeri Klasik budou jistě skvělou volbou. Plenky ve velikosti S jsou vhodné pro děti od 3 do 6 kg. Jsou neparfemované, hypoalergenní a neobsahují PVC, antioxidanty, ftaláty, latex ani chlor. Silná vrstva superabsorpčního jádra pevně uzavře vlhkost i zápach uvnitř. Díky jemnému elastickému zadnímu pasu a pružnému bočnímu lemu se dokonale přizpůsobí tělíčku vašeho dítěte, 3D tvarující design napomáhá ke správnému vývoji kyčlí. Výtažek z Aloe Vera navíc chrání pokožku před podrážděním a napomáhá regeneraci. V balení najdete 200 ks těchto plen. Klíčové vlastnosti dětských plen MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks)Představují dětské pleny značky MonPeriPlenky... (alza.cz)

Podobné produkty ako MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks) , Dětský indiánský stan teepee lion, 160 x 103 cm

Saenger aquantic pilker stagger vzor s - 200 g

Saenger aquantic pilker stagger vzor s - 200 g
Detail

Saenger Aquantic Pilker Stagger Vzor S - 200 g (parys.cz)

Podobné produkty ako Saenger aquantic pilker stagger vzor s - 200 g , Dolu dětský zahradní domeček, 132 x 104 x 104 cm

G.b.u. obalovací těsto gumm jack-s 200 g

G.b.u. obalovací těsto gumm jack-s 200 g
Detail

Na přání mnoha zákazníků jsem vyrobil vysoce atraktivní obalovací pasty. Naše obalovačka je velmi pevná a to zcela záměrně. Pro práci s ní doporučuji připravit si nožík a vyříznout si z vždy požadované množství. V ruce pak pastu krásně rozehřejete a obalíte s ní nástrahu. Díky vysoké pevnosti bude opravdu velmi dlouho držet na vaší nástraze a to i na řece, kde se můžete setkat s proudem. Snažil jsem se vyrobit pastu s maximálně dlouhou účinnosti a také takovou, která se vám v létě, když se zahřeje nebude lepit na prsty. Přesto však doporučuji uchovávat ji v chladu a ve stínu, aby se vám s ní lépe pracovalo. Obalovačku využijete v situacích, kdy ryba není příliš aktivní, při krátkodobých vycházkách, závodním rybolovu, kdy se budete snažit docílit rychlého záběru. Na řece jsem zažil vycházky, kdy nástraha obalená pastou jednoznačně přechytávala klasickou nástrahu, ale samozřejmě tomu bylo i obráceně. Obalovací těsto by prostě mělo být součástí výbavy, protože vždy přijde příležitost, kdy může zcela zásadně rozhodnout o úspěchu, či neúspěchu vaší výpravy. (parys.cz)

Podobné produkty ako G.b.u. obalovací těsto gumm jack-s 200 g , Songmics, dětský stan na hraní, vesmír 101 x 135cm (lpt01bu)

Zahradní domeček s barevným lemováním

Zahradní domeček s barevným lemováním
Detail

Dětský zahradní domeček značky Woody bude skvělou zábavou dětem na zahradě. Domeček je vyrobený z přírodního materiálu - smrkového dřeva, střecha domečku je s PVC folií, bez podlahy. Barva domečku je přírodní, pouze rámy oken, dveří a střechy jsou barevně lemovány. Žlutá dvířka jsou opatřená panty. Váha domečku je 50 kg, návod a kování je součástí balení. Předností domečku je snadná montáž, přibližná doba sestavení je 45 min. Specifikace Značka: Woody Určení: dětský zahradní domeček Vhodné pro děti: 3+ Barva: přírodní dřevo / modrá / žlutá / červená Materiál: smrkové dřevo / PVC Hmotnost: 50 kg Rozměry domku (Š x Vx H): 140 x 153 x 123 cm Rozměr balení: 108 x 125 x 16 cm Obsah balení 1x zahradní domeček Woody 1x návod kování (patro.cz)

Podobné produkty ako Zahradní domeček s barevným lemováním , Yookidoo - skládací květina s míčky (7290107722018)

Zahradní domeček s barevným lemováním

Detail

Zahradní dřevený domeček pro děti s barevným lemováním. Domeček je vyroben ze smrkového dřeva a je určen k nátěru dle vlastních preferencí. Střecha je z PVC folie. Domeček je bez podlahy a na bocích má 2 velká okna a zepředu jsou dveře s 1 malým okénkem. Rozměry: 140 × 153 × 123 (bambule.cz)

Podobné produkty ako Zahradní domeček s barevným lemováním

Cubika 14866 Barevné domečky (4823056514866)

Cubika 14866 Barevné domečky  (4823056514866)
Detail

Dřevěná hračka - vhodné od 2 let Stavebnice s dřevěnými kostkami by neměla chybět v žádném dětském hracím koutku nebo pokojíčku. Nabízí v podstatě nekonečné možnosti k nejrůznějším hrám a mohou perfektně doplňovat téměř všechny ostatní hračky. A přesně taková je i dřevěná stavebnice značky Cubika s barevnými domečky. V každém z šesti domečků bydlí podle barvy jeden panáček. Panáček je oboustranný, takže děti si mohou zvolit, který obličej se bude koukat ven. Děti se tak zábavnou formou učí poznávat barvy a trénují si jemnou motoriku. Z kostek lze stavět nejrůznější komplexy, záleží jen na schopnostech a fantazii vašich dětí. Výška všech složených domečků je 36 cm. Dřevěná stavebnice Cubika barevné domečky je vhodná pro děti od dvou let. Klíčové vlastnosti stavebnice Cubika barevné domečkyStavebnice s barevnými dřevěnými kostkamiStavebnice Cubika barevné domečky obsahuje kostky pro stavbu domečků a panáčkyPanáčci jsou oboustranní, s různými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cubika 14866 Barevné domečky (4823056514866)

Cubika Barevné domečky dřevěná stavebnice

Cubika Barevné domečky dřevěná stavebnice
Detail

Sada emotikonů a dřevěných dílků, ze kterých si děti mohou sestavit 6 domečků. Do nich mohou umístnit obyvatele stejné barvy. Značka Cubika uvádí na trh dřevěné hračky s precizním opracováním, vyrobené z ekologicky pěstovaného dřeva. Přednosti: hračky mají německý certifikát TÜV, splňují evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71 hra s nimi napomáhá rozvíjet senzomotorické schopnosti trénuje logické myšlení, kreativitu, představivost Kupte dětem dřevěnou hračku Cubika! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: javor, buk Počet dílků: 30 Výška složených domků: 36 cm Barvy: na vodní bázi, bez zápachu Vyrobeno: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Cubika Barevné domečky dřevěná stavebnice

MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks) (8594169733227)

MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks) (8594169733227)
Detail

Jednorázové pleny - ekologické, velikost 2, pro dítě s hmotností 3 až 6 kg, 200 kusů v balení, hypoalergenní a bez parfemace Pokud hledáte pro své dítě jednorázové pleny, které budou šetrné jak k jeho citlivé pokožce, tak k přírodě, plenky MonPeri Klasik budou jistě skvělou volbou. Plenky ve velikosti S jsou vhodné pro děti od 3 do 6 kg. Jsou neparfemované, hypoalergenní, a minimálně z 70 % vyrobené z biologicky odbouratelných zdrojů. Neobsahují PVC, antioxidanty, ftaláty, latex ani chlor. Silná vrstva superabsorpčního jádra pevně uzavře vlhkost i zápach uvnitř. Díky jemnému elastickému zadnímu pasu a pružnému bočnímu lemu se dokonale přizpůsobí tělíčku vašeho dítěte, 3D tvarující design napomáhá ke správnému vývoji kyčlí. Výtažek z Aloe Vera navíc chrání pokožku před podrážděním a napomáhá regeneraci. V balení Mega Pack najdete 200 ks prodyšných měkkých plen. Klíčové vlastnosti dětských plen MonPeri Klasik Mega Pack, S (200 ks), 3 - 6... (alza.cz)

Podobné produkty ako MonPeri Klasik Mega Pack vel. S (200 ks) (8594169733227)

Sempercare Nitril Velvet Jednorázové rukavice vel. S 200 ks

Sempercare Nitril Velvet Jednorázové rukavice vel. S 200 ks
Detail

Sempercare Nitril Velvet Jednorázové rukavice vel. S jsou určeny na vyšetření pacientů ve zdravotnictví. Jsou dobře přilnavé a poskytují vysoký komfort během nošení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sempercare Nitril Velvet Jednorázové rukavice vel. S 200 ks

Sempercare Nitril Skin2 Jednorázové rukavice vel. S 200 ks

Sempercare Nitril Skin2 Jednorázové rukavice vel. S 200 ks
Detail

Sempercare Nitril Skin2 Jednorázové rukavice vel. S na lékařské vyšetření a ochranu před infekcemi jak pro uživatele, tak i pacienta. Poskytují vysoký komfort. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Sempercare Nitril Skin2 Jednorázové rukavice vel. S 200 ks

Woody Barevný domeček Mirabella s výtahem

Woody Barevný domeček Mirabella s výtahem
Detail

Třípatrový domeček je určen pro panenky typu Barbie ve velikosti do 30 cm. Design domečku vznikl ve spolupráci s českou výtvarnicí. Obsah balení: domek s nábytkem a příslušenstvím v počtu 7ks jako např. křeslo se stolkem, stůl a dvě židle, postel, vana výtah do prvního patra Upozornění: balení neobsahuje panenky Kupte holčičkám dům pro hru s panenkami! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast, dřevo, textil Rozmery: 74,5 x 30 x 116cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Barevný domeček Mirabella s výtahem

Woody Zahradní domeček s barevným lemováním

Woody Zahradní domeček s barevným lemováním
Detail

Dětský zahradní domeček bude skvělou zábavou dětem na zahradě. Domeček je vyroben z přírodního materiálu smrkového dřeva, střecha domečku je s PVC folií, bez podlahy. Barva domečku je přírodní, pouze rámy oken, dveří a střechy jsou barevně lemovány. Žlutá dvířka jsou opatřena panty. Návod a kování je součástí balení. Předností domečku je snadná montáž, přibližná doba sestavení je 45 min. Rozměr balení: 108 x 125 x 16 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Zahradní domeček s barevným lemováním

Woody Zahradní domeček s barevným lemovaním

Woody Zahradní domeček s barevným lemovaním
Detail

Woody Zahradní domeček s barevným lemovaním Zahradní domeček je vyrobený z přírodního smrkového dřeva. Domeček a je určen k nátěru dle vlastní fantazie. Střecha je z PVC folie. Domeček je bez podlahy. Rozměry domečku: 140 x 153 x 123 cm. Návod a komponenty k sestavení jsou součástí balení.domečku jsou dveře s malým oknem. Domeček má na bocích dvě velká okna a v přední části jsou dveře s malým oknem. Hmotnost domečku je 75 kg. Vhodné pro děti od 3 let. (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Zahradní domeček s barevným lemovaním

Woody Barevný domeček Mirabella s výtahem

Detail

Tento kvalitní třípatrový domeček je určen pro panenky typu Barbie do velikosti 30 cm a je dodáván včetně zobrazeného příslušenství. Nový design domečku vznikl ve spolupráci s českou výtvarnicí a na první pohled zaujme svojí barevností. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Barevný domeček Mirabella s výtahem

Woody Zahradní domeček s barevným lemováním

Detail

Hrdý představitel dřevěných zahradních domečků pro děti v přírodních barvách s barevným lemováním kolem oken a dveří. Domek je dodáván bez podlahy. Doplněk každé zahrady, kde si děti skvěle pohrají. Domeček je vyroben ze smrkového dřeva, střecha je z PVC folie. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Zahradní domeček s barevným lemováním

Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 39

Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 39
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 39

Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 34

Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 34
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 34

Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 36

Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 36
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 36

Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 35

Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 35
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, žlutá, velikost 35

Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 36

Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 36
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 36

Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 37

Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 37
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 37

Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 39

Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 39
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 39

Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 35

Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 35
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, modrá, velikost 35

Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 35

Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 35
Detail

Dětské sandály Crossroad MICKY na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Crossroad MICKY Dětské sandály, červená, velikost 35
Stan s tunelem a míčky (8188B100), Bino Dětský stan Domeček bílá, 125 x 92 x 95 cm, Bino Dětský dřevěný domeček s nábytkem, Woody Dětský stan domeček Pet Shop, 95 x 72 x 102 cm, Dětský stan Indian II, Axi dětský domeček Lisa (8717973930754), Axi dětský domeček Emma (8717973930761), Barbie Dětský zahradní domeček (8690089016102), Axi dětský domeček Marc (8717973930686), Axi dětský domeček Alice (8717973930693), Axi dětský domeček Jesse (8717973930730), dětský domeček se skluzavkou bazar, Merco Pirate dětský stan (38922), Bino Dětský stan - Víla (4019359828124), Merco Dot dětský stan (38923), Bino Dětský stan - Pirát (4019359828117), Axi dětský domeček Lisa bílá (8717973933250), Axi dětský domeček Sarah bílá/hnědá (8717973930655), Axi dětský domeček Sarah bílá/hnědá (8717973932925), Dětský domeček Nerf Scout Defense Post (875257007849), Axi dětský domeček Max bílá/hnědá (8717973933397), Dětský domeček Nerf Geo Strike Headquarters (706943100233), Woody Barevný domeček Mirabella s výtahem, 74,5 x 30 x 116 cm, Buddy Toys BOT 1012 Dětský domeček MAGICAL UNI, Dětský stan Teepee PINK, rozměry 106x106x150cm (T-208), Dětský indiánský stan Teepee Elephant, 160 x 103 cm, Dětský indiánský stan Teepee Lion, 160 x 103 cm, Dolu Dětský zahradní domeček, 132 x 104 x 104 cm, Songmics, Dětský stan na hraní, vesmír 101 x 135cm (LPT01BU), Yookidoo - Skládací květina s míčky (7290107722018)