Derwent academy carry tin box, kovový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužky, 25 ks (2305951)

Produkt Derwent academy carry tin box, kovový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužky, 25 ks (2305951) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Derwent academy carry tin box, kovový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužky, 25 ks (2305951) upraviť a produkt hľadať znova.

DERWENT Academy Carry Tin Box, kovový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužky, 25 ks (2305951)

DERWENT Academy Carry Tin Box, kovový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužky, 25 ks (2305951)
Detail

Pastelky - Derwent, šestihranné, dřevěné pastelky, s ořezávátkem, s gumou, vhodné pro praváky i leváky Sada Derwent Academy v přenosném kovovém kufříku obsahuje řadu pastelek Academy v neonových, pastelových a metalických barvách. Pastelky doplňuje příslušenství a blok na skici. Ideální dárek pro podnícení kreativity. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Carry Tin BoxPastelky Academy pro začínající a amatérské umělce jsou vyrobeny tak, aby podněcovaly ke kreativitě a rozvíjely umělecké schopnostiIdeální dárek pro začínající umělce, který podnítí kreativitu pomocí lesklých pastelek v metalických, zářivě neónových a pastelových barváchPraktický kovový kufřík pro opakované použití má rukojeť, takže se skvěle hodí na cesty Barevná paletaMetalické pastelky v modré, zelené, modrozelené, fialové, červené, oranžové, růžové, stříbrné, uhlově fialové, zlaté, hnědočervené a olivové barvě, neonové pastelky v jablečně zelené,... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Carry Tin Box, kovový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužky, 25 ks (2305951) , Derwent academy wooden gift box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek, 24 ks (2305950)

DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužek, 30 ks (2300147)

DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužek, 30 ks (2300147)
Detail

Pastelky - Derwent, šestihranné, dřevěné pastelky, s ořezávátkem, s gumou, se štětcem, vhodné pro praváky i leváky Sada Derwent Academy v dřevěné krabici je dokonalá pro každého začínajícího umělce. Obsahuje řadu tužek a pastelek Academy: tužky na skici, pastelky a akvarelové pastelky. Ty jsou doplněny o příslušenství, kreslící podložku a projektový plán s užitečnými tipy na 3 projekty k vyzkoušení. Vše je uloženo do chytré dřevěné krabice, takže se sada hodí jako dárek, který povzbudí inspiraci a rozvine kreslířské dovednosti začínajícího umělce. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Wooden Gift BoxVšestranné kvalitní pastelky a tužky na skici, ideální pro začínající a amatérské umělce v každém věkuObsahuje 30 tužek a pastelek: 12 pastelek, 12 akvarelových pastelek, šest grafitových tužek na skici, dále také ořezávátko, mazací gumu, štětec, kreslící podložku a projektový plán s užitečnými tipy ke třem projektům na... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužek, 30 ks (2300147) , Derwent academy wooden gift box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužek, 30 ks (2300147)

DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek, 24 ks (2305950)

DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek, 24 ks (2305950)
Detail

Pastelky - Derwent, šestihranné, dřevěné pastelky, s ořezávátkem, s gumou, vhodné pro praváky i leváky Sada Derwent Academy v dřevěné krabici obsahuje řadu pastelek Academy v neonových, pastelových a metalických barvách. Pastelky doplňuje příslušenství a blok na kreslení. Ideální dárek, který přinese inspiraci pro rozvoj kreativních dovedností začínajícího umělce. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Wooden Gift BoxPastelky Academy pro začínající a amatérské umělce jsou vyrobeny tak, aby podněcovaly ke kreativitě a rozvíjely umělecké schopnostiDokonalý dárek pro začínající umělce, který podnítí kreativitu pomocí lesklých pastelek v metalických, zářivě neónových a pastelových barváchAtraktivní dřevěná krabice pro opakované používání má rukojeť, takže je praktická i na cesty, snadno se skladuje a přenáší. Barevná paletaMetalické pastelky v modré, zelené, modrozelené, fialové, červené, oranžové, růžové, stříbrné, uhlově... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek, 24 ks (2305950) , Derwent academy sketching set - sada 12 ks (2300365)

DERWENT Academy Acrylic Paints Wooden Box Set, dřevěný dárkový kufřík 12 ks (2305674)

DERWENT Academy Acrylic Paints Wooden Box Set, dřevěný dárkový kufřík 12 ks (2305674)
Detail

Akrylové barvy - dárkový dřevěný box s výtvarnými potřebami, dárková sada výtvarných potřeb obsahuje: 12 x akrylové barvy, 1 x kulatý štětec, 1 x paleta na míchání barev, 1 x blok papírů velikosti A5 pro akrylovou malbu Skvělý úvod do světa umění pro začínající umělce – vše, co potřebujete pro první kroky při malování akrylovými barvami. Barvy s vysokým obsahem pigmentu jsou plné, živé a rozpustné ve vodě. Klíčové vlastnosti akrylových barev DERWENT Academy Acrylic Paints Wooden Box SetKolekce dostupných produktů z řady Derwent Academy vám pomůže v začátcích – sada obsahuje akrylové barvy a související příslušenstvíSkvělý úvod do světa umění pro začínající umělce – vše, co potřebujete, když začínáte s akrylovými barvamiBarvy s vysokým obsahem pigmentu jsou plné, živé a rozpustné ve voděAtraktivní kompaktní dřevěná krabice pro snadné vyndávání barev a dalšího příslušenství umožňuje snadné skladování a použití na cestách a je ideálním... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Acrylic Paints Wooden Box Set, dřevěný dárkový kufřík 12 ks (2305674) , Derwent academy sketching pencils tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 12 tvrdostí (2301946)

DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 6 tvrdostí (2301945)

DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 6 tvrdostí (2301945)
Detail

Tužka - dřevěná, šestihranná, tvrdost tuhy 3B, 2B, B, HB, H, 2H, barva černá, vhodná pro praváky i leváky, balení obsahuje 6 ks tužek a plechové pouzdro Milujete kreslení, ale nejste si jistí, jak na to? Pomůže vám Derwent Academy. Vytvořili jsme skvělou řadu dostupných produktů, se kterými můžete začít, od klasických pastelek a kreslířských tužek přes akvarelové pastelky a sady s barvami v pánvičkách až po odvážné olejové pastely a skicáky. Máme dokonce speciální webové stránky Derwent Academy, které jsou plné výtvarných on-line kurzů, projektů ke stažení a rad od profesionálů. Proto neváhejte, vyberte si pastelky a začněte kreslit! Klíčové vlastnosti tužky DERWENT Academy Sketching Pencils TinKreslířské tužky Derwent Academy mají úzký šestihranný plášť o velikosti 6,9 mm v grafitově šedé barvě s dlouhým lesklým černým zakončenímVelikost jádra tužky se liší v závislosti na tvrdosti – nejtvrdší stupně (2B–5H) mají velikost 2,2 mm a měkčí... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 6 tvrdostí (2301945) , Derwent academy watercolour pencils tin v plechové krabičce, šestihranné, 24 barev (2301942)

DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 12 tvrdostí (2301946)

DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 12 tvrdostí (2301946)
Detail

Tužka - dřevěná, šestihranná, tvrdost tuhy 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, H, 2H, 3H, 4H, 5H, barva černá, vhodná pro praváky i leváky, balení obsahuje 12 ks tužek a plechové pouzdro Skici jsou základem umění s širokou škálou stylů a témat, ze kterých si můžete vybrat. Měkké tužky (B–6B) se nejlépe hodí na skici a mísení. Tvrdší tužky (HB–5H) jsou ideální pro přímé linie a detailní kresby. Produkt Derwent Academy Sketching nabízí ucelenou sadu tužek ve 12 stupních tvrdosti od měkké tužky 6B po tvrdou tužku 5H. Se sadou proto zvládnete všechny styly kreslení. Pro začínající umělce, kteří kreslí tužkou, snaží se proniknout hlouběji do kreslířského umění a chtějí rozvinout a vylepšit své dovednosti, jsme vytvořili řadu Derwent Academy. Ta představuje upravenou řadu výtvarných prostředků vybraných tak, aby poskytovaly ideální úvod do světa kreslení s dokonalou kombinací kvality a výkonu. Klíčové vlastnosti tužky DERWENT Academy Sketching... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 12 tvrdostí (2301946) , Derwent academy colour pencil tin v plechové krabičce, kulaté, 24 barev (2301938)

DERWENT Academy Sketching Set - sada 12 ks (2300365)

DERWENT Academy Sketching Set - sada 12 ks (2300365)
Detail

Tužka - sada pro skicování, 19dílná, 6× tužka H, HB, B, 2B, 4B, 6B, 2× grafitová tyčinka, 2× kreslicí tyčinka, 2× pastel, 2× vrbový uhel, 1× smirkový blok, 1× papírová těrka, 1× tvarovatelná mazací guma, 1× mazací guma, 1× ořezávátko Tuto kreslířskou sadu z řady Derwent Academy jsme sestavili tak, aby vám poskytla kompletní soubor prostředků pro kreslení. Balíček obsahuje: 6 grafitových tužek (H / HB / B / 2B / 4B / 6B) 2 grafitové tyčinky (měkká / tvrdá) 2 kreslící tyčinky bez dřevěného pláště (rudá / černá) 2 pastely (bílý / rudý) 2 tyčinky vrbového uhlu Smirkový blok pro vytváření prachu a ostření tužek, papírová těrka na rozmazávání, ořezávátko, mazací guma a tvarovatelná guma pro vyzdvižení tónu. Klíčové vlastnosti tužky DERWENT Academy Sketching SetKompletní kreslířská sada obsahuje všestranné kvalitní kreslířské tužky, uhlové tužky a tyčinky, pastelové tyčinky, vrbový uhel, papírovou těrku, tvarovatelnou mazací gumu a ořezávátko se 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Sketching Set - sada 12 ks (2300365) , Derwent academy watercolour pencils tin v plechové krabičce, šestihranné, 12 barev (2301941)

DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 12 barev (2301941)

DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 12 barev (2301941)
Detail

Pastelky - Derwent, šestihranné, akvarelové pastelky s tvrdou tuhou, vhodné pro praváky i leváky Milujete kreslení, ale nejste si jistí, jak na to? Pomůže vám Derwent Academy. Vytvořili jsme skvělou řadu dostupných produktů, se kterými můžete začít, od klasických pastelek a kreslířských tužek přes akvarelové pastelky a sady s barvami v pánvičkách až po odvážné olejové pastely a skicáky. Pro začínající umělce, kteří kreslí tužkou, snaží se proniknout hlouběji do kreslířského umění a chtějí rozvinout a vylepšit své dovednosti, jsme vytvořili řadu Derwent Academy. Ta představuje upravenou řadu výtvarných prostředků vybraných tak, aby poskytovaly ideální úvod do světa kreslení s dokonalou kombinací kvality a výkonu. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Watercolour Pencils TinVšestranné kvalitní akvarelové pastelky v široké škále barev ideální pro začínající umělce a amatéry jakéhokoli věku, kteří chtějí rozvíjet své kreslení12... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 12 barev (2301941) , Derwent pencil tin (2300582)

DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 24 barev (2301938)

DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 24 barev (2301938)
Detail

Pastelky - Derwent, kulaté, dřevěné pastelky, vhodné pro praváky i leváky Ideální pro vybarvování, kreslení a ilustrování, pastelky Derwent Academy mají snadné použití a poskytnou vám kaleidoskop barev. Jejich plášť je z přírodního dřeva a obsahují kvalitní pigment, aby splňovaly náročné normy značky Derwent a nanášely barvu na papír rychle a rovnoměrně. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Colour Pencil TinVšestranné kvalitní pastelky ve velmi široké škále barev se dokonale hodí pro začínající umělce a amatéry jakéhokoli věku, kteří chtějí rozvíjet své kreslení24 pastelek, které se snadno používají a vytvoříte s nimi velké množství efektů, jako je vrstvení, mísení a míchání, dokonalé uvedení do světa kresleníAtraktivní plechová krabička s odklápěcím víčkem umožňuje snadné vyndávání pastelek a skladování, navíc je praktická pro cestování a ideální jako dárekVyrobeno z kvalitních materiálů, kulatý plášť je odolný vůči polámání a... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 24 barev (2301938) , Derwent academy sketching pencils šestihranná - sada 12 tvrdostí (2300412)

DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 24 barev (2301942)

DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 24 barev (2301942)
Detail

Pastelky - Derwent, šestihranné, akvarelové pastelky, vhodné pro praváky i leváky Milujete kreslení, ale nejste si jistí, jak na to? Pomůže vám Derwent Academy. Vytvořili jsme skvělou řadu dostupných produktů, se kterými můžete začít, od klasických pastelek a kreslířských tužek přes akvarelové pastelky a sady s barvami v pánvičkách až po odvážné olejové pastely a skicáky. Pro začínající umělce, kteří kreslí tužkou, snaží se proniknout hlouběji do kreslířského umění a chtějí rozvinout a vylepšit své dovednosti, jsme vytvořili řadu Derwent Academy. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Watercolour Pencils TinVšestranné kvalitní akvarelové pastelky v široké škále barev ideální pro začínající umělce a amatéry jakéhokoli věku, kteří chtějí rozvíjet své kreslení24 kvalitních akvarelových pastelek pro mísení a vrstveníSnadno se rozpouští a vytváří spektrum živých vodových odstínůAtraktivní plechová krabička s odklápěcím víčkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 24 barev (2301942) , Derwent academy sketching pencils šestihranná - sada 6 tvrdostí (2300086)

DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 12 barev (2301937)

DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 12 barev (2301937)
Detail

Pastelky - Derwent, kulaté, dřevěné pastelky, vhodné pro praváky i leváky Ideální pro vybarvování, kreslení a ilustrování, pastelky Derwent Academy mají snadné použití a poskytnou vám kaleidoskop barev. Jejich plášť je z přírodního dřeva a obsahují kvalitní pigment, aby splňovaly náročné normy značky Derwent a nanášely barvu na papír rychle a rovnoměrně. Pro začínající umělce, kteří kreslí tužkou, snaží se proniknout hlouběji do kreslířského umění a chtějí rozvinout a vylepšit své dovednosti, jsme vytvořili řadu Derwent Academy. Ta představuje upravenou řadu výtvarných prostředků vybraných tak, aby poskytovaly ideální úvod do světa kreslení s dokonalou kombinací kvality a výkonu. Klíčové vlastnosti pastelek DERWENT Academy Colour Pencil TinVšestranné kvalitní pastelky v široké škále barev ideální pro začínající umělce a amatéry jakéhokoli věku, kteří chtějí rozvíjet své kreslení12 pastelek, které se snadno používají a vytvoříte s nimi... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 12 barev (2301937) , Derwent academy soft pastels hranaté barevné křídy - balení 24 ks (98216)

Sada pastelek Derwent Chromaflow 48ks

Detail

48 tenkých barevných tužek umělecké kvality, s vysoce kvalitními pigmenty, pro pozoruhodnou živost, která vynikne i na tmavém papíře. Měkké jádro tužek Derwent Chromaflow poskytuje sametové a rychlé vrstvení a překrývá stránku živými barvami. Použijte blender a burnisher tužky k maximalizaci vynikajících vlastností prolnutí hladkého a rychlého rozložení a pokrytí stránky živými barvami. Tužky Chromaflow zvládají tlak a umožňují snadné vrstvení a stínování. Proměňte obyčejné ve vzrušující s touto zábavnou a výraznou řadou tužek. Ať už jste začátečník v kreslení, používáte omalovánky pro dospělé nebo vytváříte podrobnější umělecká díla, tato tužka vám dává svobodu být kreativní. Udělejte svůj další výtvor barevný pomocí bohaté a živé palety barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Chromaflow 48ks , Derwent academy soft pastels hranaté barevné křídy - balení 12 ks (2302397)

Sada pastelek Derwent Chromaflow 12ks

Detail

12 tenkých barevných tužek umělecké kvality, s vysoce kvalitními pigmenty, pro pozoruhodnou živost, která vynikne i na tmavém papíře. Měkké jádro tužek Derwent Chromaflow poskytuje sametové a rychlé vrstvení a překrývá stránku živými barvami. Použijte blender a burnisher tužky k maximalizaci vynikajících vlastností prolnutí hladkého a rychlého rozložení a pokrytí stránky živými barvami. Tužky Chromaflow zvládají tlak a umožňují snadné vrstvení a stínování. Proměňte obyčejné ve vzrušující s touto zábavnou a výraznou řadou tužek. Ať už jste začátečník v kreslení, používáte omalovánky pro dospělé nebo vytváříte podrobnější umělecká díla, tato tužka vám dává svobodu být kreativní. Udělejte svůj další výtvor barevný pomocí bohaté a živé palety barev. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Chromaflow 12ks , Maped colouring, sada pastelek, fixů a linerů, 33 ks (3154148974178)

Sada pastelek Derwent Studio 24ks

Detail

Pastelky Derwent Studio jsou ideální pro detailnější kresbu. - šestihraný profil - 24 odstínů v kovové kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Studio 24ks , Derwent academy oil pastel set 24 barev (2301953)

Sada pastelek Derwent Studio 12ks

Detail

Pastelky Derwent Studio jsou ideální pro detailnější kresbu. - šestihraný profil - 12 odstínů v kovové kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Studio 12ks , Derwent academy markers water-soluble 20 barev (98202)

Sada pastelek Derwent Procolour 72ks

Detail

Pastelky Derwent Procolour jsou dokonalou kombinací pevného hrotu a jemného vrstvení, poskytující krásnou a snadnou mísitelnost. Voskové složení klouže jako olej a zároveň poskytuje neuvěřitelnou krycí schopnost. Tyto tužky mají silné jádro, které si zachovává ostrý hrot pro jemné detaily a zároveň minimální odlupování a prášení udržuje práci čistou a bez šmouh. Reprodukční tiskové barvy jsou věrné originálním pojivům, což znamená, že vytváření profesionálních kopií vaší práce nedochází k odleskům při skenování. - 72 odstínů v plechové kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Procolour 72ks , Derwent academy oil pastel set 12 barev (2301952)

Sada pastelek Derwent Procolour 36ks

Detail

Pastelky Derwent Procolour jsou dokonalou kombinací pevného hrotu a jemného vrstvení, poskytující krásnou a snadnou mísitelnost. Voskové složení klouže jako olej a zároveň poskytuje neuvěřitelnou krycí schopnost. Tyto tužky mají silné jádro, které si zachovává ostrý hrot pro jemné detaily a zároveň minimální odlupování a prášení udržuje práci čistou a bez šmouh. Reprodukční tiskové barvy jsou věrné originálním pojivům, což znamená, že vytváření profesionálních kopií vaší práce nedochází k odleskům při skenování. - 36 odstínů v plechové kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Procolour 36ks , Derwent academy acrylic paints 12 ml 12 barev (2302401)

Sada pastelek Derwent Procolour 24ks

Detail

Pastelky Derwent Procolour jsou dokonalou kombinací pevného hrotu a jemného vrstvení, poskytující krásnou a snadnou mísitelnost. Voskové složení klouže jako olej a zároveň poskytuje neuvěřitelnou krycí schopnost. Tyto tužky mají silné jádro, které si zachovává ostrý hrot pro jemné detaily a zároveň minimální odlupování a prášení udržuje práci čistou a bez šmouh. Reprodukční tiskové barvy jsou věrné originálním pojivům, což znamená, že vytváření profesionálních kopií vaší práce nedochází k odleskům při skenování. - 24 odstínů v kovové kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Procolour 24ks , Derwent academy oil paints 12 ml 12 barev (2302406)

Sada pastelek Derwent Procolour 12ks

Detail

Pastelky Derwent Procolour jsou dokonalou kombinací pevného hrotu a jemného vrstvení, poskytující krásnou a snadnou mísitelnost. Voskové složení klouže jako olej a zároveň poskytuje neuvěřitelnou krycí schopnost. Tyto tužky mají silné jádro, které si zachovává ostrý hrot pro jemné detaily a zároveň minimální odlupování a prášení udržuje práci čistou a bez šmouh. Reprodukční tiskové barvy jsou věrné originálním pojivům, což znamená, že vytváření profesionálních kopií vaší práce nedochází k odleskům při skenování. - 12 odstínů v kovové kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Procolour 12ks , Derwent academy watercolour paints 12 ml 12 barev (2302404)

Sada pastelek Derwent Graphitint 12ks

Detail

Kombinací grafitu a barvy vzniká toto jedinečné složení akvarelových pigmentů a grafitu. Tato řada je ideální pro práci s mixed médii. Při použití za sucha poskytuje Graphitint pouze barevný nádech, ale přidáním vody se odstín přemění na bohaté, třpytivé odstíny se základním, grafitovým leskem. Tlumená barevná paleta nabízí teplé a studené tóny. - sada 12 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Graphitint 12ks , Kik výtvarná sada na malování 168 ks černá (17945)

Sada pastelek Derwent Artists 72ks

Detail

S pastelkami Derwent Artists budete mít z čeho vybírat! V sortimentu je 120 barev a jejich vosková textura je činí ideálními pro vrstvení a míchání, takže si můžete vytvořit tolik vlastních barev, kolik chcete! Mají pěknou tlustou barevnou tuhu, která je ideální, pokud chcete vytvářet opravdu výrazné kresby, ale pokud potřebujete něco pro jemnější a detailnější práci, nehledejte nic jiného než řadu Derwent Studio. Sada 72 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Artists 72ks , Plus-plus kovový kufřík pastel (5710409103435)

Sada pastelek Derwent Artists 36ks

Detail

S pastelkami Derwent Artists budete mít z čeho vybírat! V sortimentu je 120 barev a jejich vosková textura je činí ideálními pro vrstvení a míchání, takže si můžete vytvořit tolik vlastních barev, kolik chcete! Mají pěknou tlustou barevnou tuhu, která je ideální, pokud chcete vytvářet opravdu výrazné kresby, ale pokud potřebujete něco pro jemnější a detailnější práci, nehledejte nic jiného než řadu Derwent Studio. Sada 36 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Artists 36ks , Bic mix 18 ks pastelek a 12 ks fixů (3086123538153)

Sada pastelek Derwent Artists 24ks

Detail

S pastelkami Derwent Artists budete mít z čeho vybírat! V sortimentu je 120 barev a jejich vosková textura je činí ideálními pro vrstvení a míchání, takže si můžete vytvořit tolik vlastních barev, kolik chcete! Mají pěknou tlustou barevnou tuhu, která je ideální, pokud chcete vytvářet opravdu výrazné kresby, ale pokud potřebujete něco pro jemnější a detailnější práci, nehledejte nic jiného než řadu Derwent Studio. Sada 24 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Artists 24ks , Výtvarná sada barevné puntíky (3070900090446)

Sada pastelek Derwent Artists 12ks

Detail

S pastelkami Derwent Artists budete mít z čeho vybírat! V sortimentu je 120 barev a jejich vosková textura je činí ideálními pro vrstvení a míchání, takže si můžete vytvořit tolik vlastních barev, kolik chcete! Mají pěknou tlustou barevnou tuhu, která je ideální, pokud chcete vytvářet opravdu výrazné kresby, ale pokud potřebujete něco pro jemnější a detailnější práci, nehledejte nic jiného než řadu Derwent Studio. Sada 12 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Artists 12ks , Sada 9 pastelek lego r mix

Sada pastelek Derwent Inktense 12ks

Detail

Objevte tužky Derwent Inktense! Vysoce pigmentovaná, intenzivně zářivá akvarelová tužka, která nabízí výjimečné vrstvení bez rozmývání dříve zaschlých vrstev barvy. Účinné na papír, látku, keramiku, dřevo a další porézní materiály. - Sada obsahuje 12 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Inktense 12ks , Verk 18244 výtvarná sada na malování 68 ks modrá (42072)

Sada pastelek Derwent Watercolour 72ks

Detail

Skvěle se používají a můžete je smíchat s vodou a vytvořit tak zajímavé barevné toky. Nejsou tak jasné jako Inktense, takže jsou ideální, pokud chcete dělat jemnější obrazy. Samozřejmě je můžete použít i nasucho. A protože mají tak jemnou texturu, snadno se mísí a vrství. Watercolour není stálý jako Inktense, takže jakmile vrstva zaschne, můžete ji znovu navlhčit a znovu v ní pracovat. Kompletní řada 72 akvarelových pastelek. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Watercolour 72ks , Verk 18245 výtvarná sada na malování 42 ks růžová (42069)

Sada pastelek Derwent Watercolour 36ks

Detail

Skvěle se používají a můžete je smíchat s vodou a vytvořit tak zajímavé barevné toky. Nejsou tak jasné jako Inktense, takže jsou ideální, pokud chcete dělat jemnější obrazy. Samozřejmě je můžete použít i nasucho. A protože mají tak jemnou texturu, snadno se mísí a vrství. Watercolour není stálý jako Inktense, takže jakmile vrstva zaschne, můžete ji znovu navlhčit a znovu v ní pracovat. Sada 36 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Watercolour 36ks , Verk 18232 výtvarná sada na malování 86 ks černá (42084)

Sada pastelek Derwent Watercolour 24ks

Detail

Skvěle se používají a můžete je smíchat s vodou a vytvořit tak zajímavé barevné toky. Nejsou tak jasné jako Inktense, takže jsou ideální, pokud chcete dělat jemnější obrazy. Samozřejmě je můžete použít i nasucho. A protože mají tak jemnou texturu, snadno se mísí a vrství. Watercolour není stálý jako Inktense, takže jakmile vrstva zaschne, můžete ji znovu navlhčit a znovu v ní pracovat. - sada 24 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Watercolour 24ks , Verk 18244 výtvarná sada na malování 68 ks růžová (42071)

Sada pastelek Derwent Watercolour 12ks

Detail

Skvěle se používají a můžete je smíchat s vodou a vytvořit tak zajímavé barevné toky. Nejsou tak jasné jako Inktense, takže jsou ideální, pokud chcete dělat jemnější obrazy. Samozřejmě je můžete použít i nasucho. A protože mají tak jemnou texturu, snadno se mísí a vrství. Watercolour není stálý jako Inktense, takže jakmile vrstva zaschne, můžete ji znovu navlhčit a znovu v ní pracovat. - sada 12 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Watercolour 12ks , Verk 18246 výtvarná sada na malování 86 ks růžová (42067)

Sada pastelek Derwent Coloursoft 36ks

Detail

Coloursoft je nejměkčí řada pastelek od Derwentu Tato řada má 72 zářivých barev. Jak jejich název napovídá, mají opravdu jemnou texturu, která vyzdvihuje bohatost barvy, která spolu s jejich pěkným širokým barevným pruhem umožňuje vytvořit barvu opravdu rychle. Pokud tedy máte rádi odvážné kresby zátiší nebo současné krajiny, pak je Derwent Coloursoft tou správnou řadou. - Obsahuje 36 odstínů. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Coloursoft 36ks , Verk 18243 výtvarná sada na malování 150 ks černá (42073)

Sada pastelek Derwent Coloursoft 24ks

Detail

Coloursoft je nejměkčí řada pastelek od Derwentu Tato řada má 72 zářivých barev. Jak jejich název napovídá, mají opravdu jemnou texturu, která vyzdvihuje bohatost barvy, která spolu s jejich pěkným širokým barevným pruhem umožňuje vytvořit barvu opravdu rychle. Pokud tedy máte rádi odvážné kresby zátiší nebo současné krajiny, pak je Derwent Coloursoft tou správnou řadou. - Obsahuje 24 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Coloursoft 24ks

Sada pastelek Derwent Coloursoft 12ks

Detail

Coloursoft je nejměkčí řada pastelek od Derwentu Tato řada má 72 zářivých barev. Jak jejich název napovídá, mají opravdu jemnou texturu, která vyzdvihuje bohatost barvy, která spolu s jejich pěkným širokým barevným pruhem umožňuje vytvořit barvu opravdu rychle. Pokud tedy máte rádi odvážné kresby zátiší nebo současné krajiny, pak je Derwent Coloursoft tou správnou řadou. Obsahuje kompletní řadu 72 barevných tužek v krásné dřevěné krabičce. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Coloursoft 12ks

Sada pastelek Derwent Inktense 72ks

Detail

Objevte tužky Derwent Inktense! Vysoce pigmentovaná, intenzivně zářivá akvarelová tužka, která nabízí výjimečné vrstvení bez rozmývání dříve zaschlých vrstev barvy. Účinné na papír, látku, keramiku, dřevo a další porézní materiály. Sada obsahuje 72 odstínů v kovové kazetě. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Inktense 72ks

Sada pastelek Derwent Inktense 36ks

Detail

Objevte tužky Derwent Inktense! Vysoce pigmentovaná, intenzivně zářivá akvarelová tužka, která nabízí výjimečné vrstvení bez rozmývání dříve zaschlých vrstev barvy. Účinné na papír, látku, keramiku, dřevo a další porézní materiály. - Sada obsahuje 36 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Inktense 36ks

Sada pastelek Derwent Inktense 24ks

Detail

Objevte tužky Derwent Inktense! Vysoce pigmentovaná, intenzivně zářivá akvarelová tužka, která nabízí výjimečné vrstvení bez rozmývání dříve zaschlých vrstev barvy. Účinné na papír, látku, keramiku, dřevo a další porézní materiály. - Sada obsahuje 24 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Inktense 24ks

Sada pastelek Derwent Metallic 12ks

Detail

Derwent Metalic jsou třpytivé, vysoce metalické tužky, které se krásně mísí a vytvářejí živé a nápadné kovové efekty, zejména na tmavém papíře. S novým intenzivním kovovým složením, které zvýrazňuje vzhled barvy, třpytivé pigmenty a silné jádro vytvářejí brilantní definici a bohatou barevnou aplikaci. Vhodné pro širokou škálu výtvarných a řemeslných projektů. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Metallic 12ks

DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 12 tvrdostí (2300412)

DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 12 tvrdostí (2300412)
Detail

Tužka - dřevěná, šestihranná, tvrdost tuhy 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, H, 2H, 3H, 4H, 5H, barva černá, vhodná pro praváky i leváky, balení obsahuje 12 ks tužek Milujete kreslení, ale nejste si jistí, jak na to? Pomůže vám Derwent Academy. Vytvořili jsme skvělou řadu dostupných produktů, se kterými můžete začít, od klasických pastelek a kreslířských tužek přes akvarelové pastelky a sady s barvami v pánvičkách až po odvážné olejové pastely a skicáky. Máme dokonce speciální webové stránky Derwent Academy, které jsou plné výtvarných on-line kurzů, projektů ke stažení a rad od profesionálů. Proto neváhejte, vyberte si pastelky a začněte kreslit! Klíčové vlastnosti tužky DERWENT Academy Sketching PencilsVšestranné kvalitní kreslířské tužky ideální pro začínající umělce a amatéry v každém věku, kteří chtějí rozvíjet své výtvarné dovednosti12 grafitových tužek se snadným použitím pro vytváření různých efektů, jako je vrstvení a mísení, dokonalé... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 12 tvrdostí (2300412)

DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 6 tvrdostí (2300086)

DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 6 tvrdostí (2300086)
Detail

Tužka - dřevěná, šestihranná, tvrdost tuhy 3B, 2B, B, HB, H, 2H, barva černá, vhodná pro praváky i leváky, balení obsahuje 6 ks tužek Milujete kreslení, ale nejste si jistí, jak na to? Pomůže vám Derwent Academy. Vytvořili jsme skvělou řadu dostupných produktů, se kterými můžete začít, od klasických pastelek a kreslířských tužek přes akvarelové pastelky a sady s barvami v pánvičkách až po odvážné olejové pastely a skicáky. Máme dokonce speciální webové stránky Derwent Academy, které jsou plné výtvarných on-line kurzů, projektů ke stažení a rad od profesionálů. Proto neváhejte, vyberte si pastelky a začněte kreslit! Klíčové vlastnosti tužky DERWENT Academy Sketching PencilsVšestranné kvalitní kreslířské tužky ideální pro začínající umělce a amatéry v každém věku, kteří chtějí rozvíjet své výtvarné dovednosti6 grafitových tužek se snadným použitím pro vytváření různých efektů, jako je vrstvení a mísení, dokonalé uvedení do světa... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 6 tvrdostí (2300086)

Sada pastelek Derwent Watercolour 72ks v dřevěné kazetě

Detail

Skvěle se používají a můžete je smíchat s vodou a vytvořit tak zajímavé barevné toky. Nejsou tak jasné jako Inktense, takže jsou ideální, pokud chcete dělat jemnější obrazy. Samozřejmě je můžete použít i nasucho. A protože mají tak jemnou texturu, snadno se mísí a vrství. Watercolour není stálý jako Inktense, takže jakmile vrstva zaschne, můžete ji znovu navlhčit a znovu v ní pracovat. Kompletní řada 72 akvarelových pastelek v krásné dřevěné krabičce. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Watercolour 72ks v dřevěné kazetě

Sada pastelek Derwent Studio 72ks v dřevěné kazetě

Detail

Pastelky Derwent Studio jsou ideální pro detailnější kresbu. - šestihraný profil - 72 odstínů v dřevěné kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Studio 72ks v dřevěné kazetě

Sada pastelek Derwent Procolour 48ks v dřevěné kazetě

Detail

Pastelky Derwent Procolour jsou dokonalou kombinací pevného hrotu a jemného vrstvení, poskytující krásnou a snadnou mísitelnost. Voskové složení klouže jako olej a zároveň poskytuje neuvěřitelnou krycí schopnost. Tyto tužky mají silné jádro, které si zachovává ostrý hrot pro jemné detaily a zároveň minimální odlupování a prášení udržuje práci čistou a bez šmouh. Reprodukční tiskové barvy jsou věrné originálním pojivům, což znamená, že vytváření profesionálních kopií vaší práce nedochází k odleskům při skenování. - 48 odstínů v dřevěné kazetě Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Procolour 48ks v dřevěné kazetě

Sada pastelek Derwent Coloursoft 72ks v dřevěné kazetě

Detail

Coloursoft je nejměkčí řada pastelek od Derwentu Tato řada má 72 zářivých barev. Jak jejich název napovídá, mají opravdu jemnou texturu, která vyzdvihuje bohatost barvy, která spolu s jejich pěkným širokým barevným pruhem umožňuje vytvořit barvu opravdu rychle. Pokud tedy máte rádi odvážné kresby zátiší nebo současné krajiny, pak je Derwent Coloursoft tou správnou řadou. Obsahuje kompletní řadu 72 barevných tužek v krásné dřevěné krabičce. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Coloursoft 72ks v dřevěné kazetě

Sada pastelek Derwent Inktense 72ks v dřevěné kazetě

Detail

Objevte tužky Derwent Inktense! Vysoce pigmentovaná, intenzivně zářivá akvarelová tužka, která nabízí výjimečné vrstvení bez posouvání dříve zaschlých vrstev barvy. Účinné na papír, látku, keramiku, dřevo a další porézní materiály. Sada obsahuje 72 odstínů v dřevěné kazetě. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Inktense 72ks v dřevěné kazetě

Sada pastelek Derwent Watercolour 48ks v dřevěné kazetě

Detail

Skvěle se používají a můžete je smíchat s vodou a vytvořit tak zajímavé barevné toky. Nejsou tak jasné jako Inktense, takže jsou ideální, pokud chcete dělat jemnější obrazy. Samozřejmě je můžete použít i nasucho. A protože mají tak jemnou texturu, snadno se mísí a vrství. Watercolour není stálý jako Inktense, takže jakmile vrstva zaschne, můžete ji znovu navlhčit a znovu v ní pracovat. Sada 48 akvarelových pastelek v krásné dřevěné krabičce. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Watercolour 48ks v dřevěné kazetě

Sada pastelek Derwent Artists 48ks v dřevěné kazetě

Detail

S pastelkami Derwent Artists budete mít z čeho vybírat! V sortimentu je 120 barev a jejich vosková textura je činí ideálními pro vrstvení a míchání, takže si můžete vytvořit tolik vlastních barev, kolik chcete! Mají pěknou tlustou barevnou tuhu, která je ideální, pokud chcete vytvářet opravdu výrazné kresby, ale pokud potřebujete něco pro jemnější a detailnější práci, nehledejte nic jiného než řadu Derwent Studio. Sada 48 odstínů Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada pastelek Derwent Artists 48ks v dřevěné kazetě

Verk 18241 Výtvarná sada na malování v kufříku 64 ks (42075)

Verk 18241 Výtvarná sada na malování v kufříku 64 ks (42075)
Detail

Výtvarné potřeby Výtvárná sada, Stříbrná, Celkem 66 kusů, Pro holky a kluky (alza.cz)

Podobné produkty ako Verk 18241 Výtvarná sada na malování v kufříku 64 ks (42075)

Verk 18242 Výtvarná sada na malování v kufříku 66 ks (42074)

Verk 18242 Výtvarná sada na malování v kufříku 66 ks (42074)
Detail

Výtvarné potřeby Výtvárná sada, Černá, Celkem 66 kusů, Pro holky a kluky (alza.cz)

Podobné produkty ako Verk 18242 Výtvarná sada na malování v kufříku 66 ks (42074)

DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 12 ks (2302397)

DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 12 ks  (2302397)
Detail

Křídy - Suché pastely - křídy Derwent Academy vám umožní vytvářet jemné detaily nebo rychle nanášet velké množství barvy při tvoření vrstev a textury. Tyto pastely se snadno mísí a lze je použít pro různé techniky. Abyste předešli zlomení pastelu, vyvíjejte jen nezbytný tlak. Klíčové vlastnosti křídy DERWENT Academy Soft PastelsKvalitní suché pastely v široké škále plných a pulsujících barev, ideální pro studenty a amatérské umělceSnadné míchání a vrstvení díky jednoduše mísitelné suché textuře, navrženy pro hladké bezprašné nanášení, snadno uchopitelná velikost umožňující optimální kontroluDíky všestrannému čtvercovému tvaru jsou ideální pro jemnou detailní práci nebo rychlé nanášení velkého množství barvyNejlépe se hodí pro použití na papír s texturou, ale jsou vhodné i na barevný papír (včetně černého)Pro dosažení jedinečného efektu je použijte s vodovými barvami Derwent Academy (98222)Obsah balení: 1 sada 12 ks suchých pastelů... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 12 ks (2302397)

DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 24 ks (98216)

DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 24 ks  (98216)
Detail

Křídy - Suché pastely Derwent Academy vám umožní vytvářet jemné detaily nebo rychle nanášet velké množství barvy při tvoření vrstev a textury. Tyto pastely se snadno mísí a lze je použít pro různé techniky. Abyste předešli zlomení pastelu, vyvíjejte jen nezbytný tlak. Klíčové vlastnosti křídy DERWENT Academy Soft PastelsKvalitní suché pastely v široké škále plných a pulsujících barev, ideální pro studenty a amatérské umělceSnadné míchání a vrstvení díky jednoduše mísitelné suché textuře, navrženy pro hladké bezprašné nanášení, snadno uchopitelná velikost umožňující optimální kontroluDíky všestrannému čtvercovému tvaru jsou ideální pro jemnou detailní práci nebo rychlé nanášení velkého množství barvyNejlépe se hodí pro použití na papír s texturou, ale jsou vhodné i na barevný papír (včetně černého)Pro dosažení jedinečného efektu je použijte s vodovými barvami Derwent Academy (98222)Obsah balení: 1 sada 24 ks suchých pastelů Derwent... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 24 ks (98216)

DERWENT Pencil Tin (2300582)

DERWENT Pencil Tin (2300582)
Detail

Penál plechová krabička na tužky a pastelky, dvoupatrová, ochrání kreslící potřeby, stříbrná Jednoduchá ale efektivní dvoupatrová plechová krabička na tužky. Krabička je vyrobena z kartáčovaného kovu a na víčku má vyražené logo Derwent. Je odolná, pohodlně ji uložíte do tašky a ochrání vaše kreslící potřeby, ať už jdete kamkoli! A když je budete chtít použít, horní patro snadno vyndáte, abyste měli přístup k pomůckám v tom spodním. Klíčové vlastnosti penálu DERWENT Pencil TinKompaktní dvoupatrová plechová krabička na ukládání tužek a pastelek v profesionální kvalitěIdeální na domácí použití i na přepravu potřeb na cestáchPevná a odolná kovová krabička, která poskytne vašim tužkám a pastelkám dokonalou ochranuMá dvě patra, takže v ní své potřeby snadno zorganizujeteKrabičku snadno uložíte do taškyIdeálně se hodí pro kreslící, psací nebo jiné potřeby, které ochrání všude, kam si je poneseteCestovní plechovou krabičku můžete použít na... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERWENT Pencil Tin (2300582)
DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek, 24 ks (2305950), DERWENT Academy Wooden Gift Box, dřevěný dárkový kufřík, výtvarná sada pastelek a tužek, 30 ks (2300147), DERWENT Academy Sketching Set - sada 12 ks (2300365), DERWENT Academy Sketching Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranná - sada 12 tvrdostí (2301946), DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 24 barev (2301942), DERWENT Academy Colour Pencil Tin v plechové krabičce, kulaté, 24 barev (2301938), DERWENT Academy Watercolour Pencils Tin v plechové krabičce, šestihranné, 12 barev (2301941), DERWENT Pencil Tin (2300582), DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 12 tvrdostí (2300412), DERWENT Academy Sketching Pencils šestihranná - sada 6 tvrdostí (2300086), DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 24 ks (98216), DERWENT Academy Soft Pastels hranaté barevné křídy - balení 12 ks (2302397), MAPED Colouring, sada pastelek, fixů a linerů, 33 ks (3154148974178), DERWENT Academy Oil Pastel set 24 barev (2301953), DERWENT Academy Markers Water-Soluble 20 barev (98202), DERWENT Academy Oil Pastel set 12 barev (2301952), DERWENT Academy Acrylic Paints 12 ml 12 barev (2302401), DERWENT Academy Oil Paints 12 ml 12 barev (2302406), DERWENT Academy Watercolour Paints 12 ml 12 barev (2302404), KIK Výtvarná sada na malování 168 ks černá (17945), Plus-Plus Kovový kufřík pastel (5710409103435), BIC Mix 18 ks pastelek a 12 ks fixů (3086123538153), Výtvarná sada Barevné puntíky (3070900090446), sada 9 pastelek lego r mix, Verk 18244 Výtvarná sada na malování 68 ks modrá (42072), Verk 18245 Výtvarná sada na malování 42 ks růžová (42069), Verk 18232 Výtvarná sada na malování 86 ks černá (42084), Verk 18244 Výtvarná sada na malování 68 ks růžová (42071), Verk 18246 Výtvarná sada na malování 86 ks růžová (42067), Verk 18243 Výtvarná sada na malování 150 ks černá (42073)