Dermacol mega lashes dramatic look mascara black 13 ml (85958920)

Produkt Dermacol mega lashes dramatic look mascara black 13 ml (85958920) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dermacol mega lashes dramatic look mascara black 13 ml (85958920) upraviť a produkt hľadať znova.

DERMACOL Mega Lashes Dramatic Look Mascara Black 13 ml (85958920)

DERMACOL Mega Lashes Dramatic Look Mascara Black 13 ml (85958920)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro objem a natočení řas, hustý kartáček, silikonový kartáček, dekorativní, objem 13 ml Další řasenka z oblíbené série Dermacol Mega Lashes s názvem Dramatic Look dodá vašim řasám dramatický objem a mimořádné natočení. Speciálně tvarovaný kartáček řasy dokonale rozčeše, nádherně je vykreslí a každé jednotlivé řase dodá potřebnou tloušťku a plnost. Řasenka je rychleschnoucí, neobsahuje parabeny a byla dermatologicky testována. Užijte si dramatický vzhled vašich očí!Další řasenka z oblíbené série Dermacol Mega Lashes dodá vašim řasám dramatický objem a mimořádné natočení. Speciálně tvarovaný kartáček řasy dokonale rozčeše, nádherně je vykreslí a každé jednotlivé řase dodá potřebnou tloušťku a plnost. Řasenka je rychleschnoucí, neobsahuje parabeny a byla dermatologicky testována. Užijte si dramatický vzhled vašich očí!Obsahuje:Karnaubský vosk pro oslnivý lesk Včelí vosk pro ochranu řas a jejich regeneraci Vitamín E s... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Mega Lashes Dramatic Look Mascara Black 13 ml (85958920) , Dermacol mega lashes mascara cerna 13 ml 85956117

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka černá 13 ml

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka černá 13 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka černá 13 ml Řasenka pro dramatický objem a natočení řas v černé barvě pro nádherně vykreslené a rozčesané řasy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka černá 13 ml , Dermacol mega lashes waterproof mascara black 12,5 ml (85957787)

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka pro objem a natočení řas odstín Black 13 ml

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka pro objem a natočení řas odstín Black 13 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look, 13 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Dermacol Mega Lashes Dramatic Look dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě úžasně natočí řasy výrazně řasy zahustí neslepuje řasy Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Dramatic Look řasenka pro objem a natočení řas odstín Black 13 ml , Dermacol mega lashes vodeodolna rasenka pro objem odstin black 12 5 ml

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look 13 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look 13 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka
Detail

Dermacol Mega Lashes Dramatic Look Řasenka pro ženy 13 ml Odstín Black (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Dramatic Look 13 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka , Dermacol vampire mascara black 8 ml (85954588)

DERMACOL Mega Lashes Super Volume Mascara Black 13 ml (85956117)

DERMACOL Mega Lashes Super Volume Mascara Black 13 ml (85956117)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro objem řas, hustý kartáček, silikonový kartáček, dekorativní, objem 13 ml Řasenka černé barvy Mega Lashes Mascara od značky Dermacol pro dokonalý objem vašich řas s panoramatickým efektem. Má sametově krémovou strukturu, která jemně obalí jednotlivé řasy, a tím jim dodá objem a plnost. Řasenka Mega Lashes má složení s přírodními vosky a speciálními filmotvornými látkami, které tvarují řasy a dodávají jim hustotu a fixaci na několik hodin. Navíc obsahuje intenzivní černé pigmenty, které vašim řasám dodají výraznou barvu. Řasenka je dermatologicky testovaná a neobsahuje parabeny. Má speciální objemový kartáček, se kterým nanesete optimální množství barvy a jednoduše řasy rozčešete a oddělíte pro dokonalý výsledek. Klíčové vlastnosti řasenky Mega Lashes MascaraŘasenka pro extra objem od české značky DermacolMega Lashes Mascara má jemnou krémovou strukturuTato řasenka je dermatologicky testovaná a neobsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Mega Lashes Super Volume Mascara Black 13 ml (85956117) , Dermacol obsesión mascara black 9 ml (8595003919029)

DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml (85957787)

DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml (85957787)
Detail

Řasenka - voděodolná, černá, pro objem řas, sférický kartáček, objem 12,5 ml Řasenka Mega Lashes je určena pro super velký objem řas a nádherně zvýrazněné oči. Černá textura řasy perfektně zvýrazní a zachová jejich nalíčení i po styku s vodou, vlhkem nebo slzami. Šetrné složení řasenky oči nedráždí. Tvarovaný kartáček řasy jednu po druhé prodlouží, znásobí jejich objem a dokonale je rozčeše. Vypnuto Řasenka Mega Lashes je určena pro super velký objem řas a nádherně zvýrazněné oči. Černá textura řasy perfektně zvýrazní a zachová jejich nalíčení i po styku s vodou, vlhkem nebo slzami. Šetrné složení řasenky oči nedráždí. Tvarovaný kartáček řasy jednu po druhé prodlouží, znásobí jejich objem a dokonale je rozčeše. Dopřejte si řasenku, která vás nezklame ani venku v dešti nebo při vodních hrátkách!Krémová voděodolná textura řasenky na bázi vosků a polymerů perfektně obalí každou řasu a dodá... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml (85957787) , L'oréal paris volume million lashes so couture mascara 9,5 ml (3600522616252)

Řasenka Dermacol - Mega Lashes black 13 ml

Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 13 ml

Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 13 ml
Detail

Řasenka, která dodá řasám dramatický objem, mimořádné natočení a perfektně je vykreslí! PopisAktivní látky: karnaubský vosk dodává lesk, včelí vosk chrání a regeneruje, vitamin E má antioxidační účinky, panthenol hydratuje a regeneruje. Vlastnosti: extra odolná a perfektně přilnavá krémová textura obalí řasu po řase a dodá každé řase tloušťku a plnost, objemový kartáček nanese optimální množství barvy na řasy a precizně oddělí jednu od druhé, tvaruje řasy, dodává řasám hustotu, fixuje na dlouhé hodiny, dodává výraznou barvu, neslepuje a nevytváří žmolky. Náš tipPodívejte se na tipy na líčení podle Dermacol.Jak používatJemnými tahy naneste na řasy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 13 ml , Max factor false lash effect waterproof mascara 01 black 13 ml (5011321471795)

DERMACOL Mega Lashes Volume&Care Black Mascara (85971875)

DERMACOL Mega Lashes Volume&Care Black Mascara (85971875)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro objem, zahuštění a posílení řas, pro citlivé oči a kontaktní čočky, hustý kartáček, dekorativní, objem 13 ml Posilující řasenka černé barvy Mega Lashes Volume & Care Black Mascara od značky Dermacol dodá vašim řasám objem a fantasticky je oddělí. Má krémovou strukturu, která jemně obalí jednotlivé řasy, a tím jim dodá plnost a zahustí je. Mega Lashes Volume & Care Black Mascara je oftalmologicky testovaná a je určená i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. Má speciální pružný kartáček, se kterým řasy perfektně rozčešete a oddělíte pro dokonalý výsledek. Klíčové vlastnosti řasenky DERMACOL Mega Lashes Volume & Care Black Mascara 13 mlPosilující řasenka od české značky DermacolDodá vašim řasám objem a dokonale je oddělíMega Lashes Volume & Care Black Mascara má jemnou krémovou strukturuŘasenka je oftalmologicky testovanáTato řasenka je vhodná pro nositelky kontaktních čočekPružný kartáček... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Mega Lashes Volume&Care Black Mascara (85971875) , Bourjois mascara twist up the volume 24h mascara 23 black 8 ml (3614227182455)

Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml

Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes řasenka černá vytváří nepřehlédnutelný objem řas s panoramatickým efektem. Odolné složení bez parabenů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml , Dermacol black sensation precise black 1 ml (85954045)

Dermacol Mega Lashes 13 ml řasenka pro ženy black objemová řasenka; prodlužující řasenka

Dermacol Mega Lashes 13 ml řasenka pro ženy black objemová řasenka; prodlužující řasenka
Detail

Dermacol Mega Lashes Řasenka pro ženy 13 ml Odstín black (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes 13 ml řasenka pro ženy black objemová řasenka; prodlužující řasenka , Clarins supra volume mascara 01 black 8 ml (3380810060447)

Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 11,5 ml

Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 11,5 ml
Detail

Řasenka Mega Lashes Volume & Care má intenzivní karbonově černou barvu pro podtrhnutí vašeho pohledu. PopisVlastnosti: s obsahem Panthenolu, který o řasy pečuje, hydratuje řasy a udržuje je božsky plné a lesklé, už jedna vrstva stačí pro extrémní objem vašich řas, intenzivní karbonově černá barva pro podtrhnutí vašeho pohledu, bez parabenů, dlouhotrvající efekt, s obsahem rýžového vosku, oftalmologicky testovaná. Jak používatNaneste na horní i spodní řasy pomocí kartáčku. V případě potřeby můžete nanést druhou vrstvu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 11,5 ml , Dermacol black sensation ultra black dipliner 2,8 ml (85954069)

Řasenka Dermacol - Mega Lashes Black 12,5 ml

DERMACOL Imperial Mascara Black 13 ml (8595003935456)

DERMACOL Imperial Mascara Black 13 ml (8595003935456)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro prodloužení a objem řas, pro citlivé oči, hustý kartáček, s ohebným kartáčkem, silikonový kartáček, dekorativní a přírodní, objem 13 ml Řasenka DERMACOL Imperial Mascara Black v intenzivním černém odstínu se postará o svůdný pohled a přitažlivý vzhled. Po použití řasenky budou vaše řasy prodloužené a nádherně objemné. Řasenka obsahuje výtažky z bambusu, vitamín E a D-panthenol, díky nimž budou řasy vyživeny, zvláčněny a chráněny před škodlivými vnějšími vlivy. Vyzkoušejte řasenku DERMACOL s dlouhotrvajícím efektem bez pocitu slepených řas, která se nerozmazává. Klíčové vlastnosti řasenky DERMACOL Imperial Mascara BlackŘasenka pro maximální objem řasIntenzivní černá barvaŘasenka DERMACOL řasy prodlužuje a regenerujeChrání řasy před škodlivými vnějšími vlivyNerozmazává se a neslepuje řasyDlouhotrvající efektSložení:AQUA, SORBITAN OLIVATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, ORYZA SATIVA CERA, STEARIC ACID, VP/VA COPOLYMER,... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Imperial Mascara Black 13 ml (8595003935456) , Bourjois mascara volume glamour 61 ultra black 12 ml (3052503806105)

Dermacol Mega Lashes voděodolná řasenka pro objem odstín Black 12.5 ml

Dermacol Mega Lashes voděodolná řasenka pro objem odstín Black 12.5 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes, 12.5 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Dermacol Mega Lashes dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí jednotlivě oddělí každou řasu nerozmazává se má intenzivní barvu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes voděodolná řasenka pro objem odstín Black 12.5 ml , Maybelline new york lash sensational mascara black 9,5 ml (3600531143459)

Dermacol Mega Lashes Waterproof řasenka černá 12,5 ml

Dermacol Mega Lashes Waterproof řasenka černá 12,5 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes Waterproof řasenka černá dodá vašim řasám nevídaný objem, hustotu a plnost s panoramatickým efektem. Voděodolné složení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Waterproof řasenka černá 12,5 ml , Dermacol magnum rasenka pro objem black 9 ml

Dermacol Mega Lashes 12,5 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka; tvarující řasenka

Dermacol Mega Lashes Volume & Care 11,5 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; vyživující řasenka

Dermacol Mega Lashes Volume & Care 11,5 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; vyživující řasenka
Detail

Dermacol Mega Lashes Volume & Care Řasenka pro ženy 11,5 ml Odstín Black (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Volume & Care 11,5 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; vyživující řasenka , Bourjois mascara volume glamour push up 31 ultra black 7 ml (3052503703121)

Dermacol Mega Lashes Volume and Care řasenka 11,5 ml

Dermacol Mega Lashes Volume and Care řasenka 11,5 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes Volume and Care řasenka s rýžovým voskem a panthenolem vytváří extrémní objem řas, kterým dodává výživu a lesk. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Volume and Care řasenka 11,5 ml , Estée lauder double wear zero-smudge lenghtening mascara black 6 ml (27131495284)

Dermacol Mega Lashes dárková sada (na obličej)

Dermacol Mega Lashes dárková sada (na obličej)
Detail

Dermacol Mega Lashes, , Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Dermacol Mega Lashes . Balíček plný make-up kousků jako dárek vždycky potěší. Sada obsahuje: Mega Lashes objemová řasenka 9 ml Prague bronzer a tvářenka 10 g Vlastnosti: pro perfektní vzhled po celý den rychle a snadno se aplikuje skvěle se hodí jako dárek potěší všechny ženy Složení: luxusní taštička navíc Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes dárková sada (na obličej) , Bourjois mascara volume glamour push up 71 wonder black 7 ml (3052503707129)

Max Factor Řasenka pro efekt umělých řas False Lash Effect (Full Lashes, Natural Look Mascara) 13,1 ml 01 Black, 13,1ml

Max Factor Řasenka pro efekt umělých řas False Lash Effect (Full Lashes, Natural Look Mascara) 13,1 ml 01 Black, 13,1ml
Detail

Představuje se největší kartáček ve 100leté historii značky Max Factor. Řasenka False Lash Effect vás ohromí snadnou aplikací a absolutně fantastickým efektem výrazných řas, jimž nechybí přirozenost a objem. Dopřejte si takové řasy, po jakých jste vždy toužila! PopisAktivní látky: Liquid Lash TM - spolu s obřím kartáčkem dodává řasám maximální objem od kořínků až ke konečkům. Výsledky: 95 % žen potvrdilo, že jejich řasy vypadají objemnější, 92 % se domnívalo, že dosáhlo maximálního efektu (ve srovnání s nenalíčenými řasami). Náš tipPro umocnění účinků řasenky použijte bázi pod řasenku. K odlíčení doporučujeme použít odličovací přípravek na oči.Jak používatNanášejte na řasy pomocí aplikátoru. (patro.cz)

Podobné produkty ako Max Factor Řasenka pro efekt umělých řas False Lash Effect (Full Lashes, Natural Look Mascara) 13,1 ml 01 Black, 13,1ml , Bourjois mascara volume glamour push up 71 waterproof black 7 ml (3052503707136)

Dermacol Mega Lashes dárková sada (pro perfektní vzhled)

Dermacol Mega Lashes dárková sada (pro perfektní vzhled)
Detail

Dermacol Mega Lashes, Oční linky pro ženy, Vše pro perfektní nalíčení v jednom balení. Kosmetická sada Dermacol Mega Lashes obsahuje ne jeden, ale hned několik beauty kousků, které pomůžou vytvořit nebo obohatit pravidelnou make-up rutinu. Balíček plný dekorativní kosmetiky udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: 53 Eternity dlouhotrvající lak na nehty 11 ml black oční linky 1 ml Mega Lashes Super Volume objemová řasenka 11,5 ml Vlastnosti: kompletní rutina pro perfektní vzhled perfektní na denní i večerní líčení potěší všechny ženy mix kosmetických produktů pro každodenní použití sytá a intenzivní barva Složení: luxusní taštička navíc Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes dárková sada (pro perfektní vzhled) , Max factor 2000 calorie dramatic volume set 19,2 ml (3616303311148)

Dermacol Mega Lashes Volume & Care řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu 11,5 ml

Dermacol Mega Lashes Volume & Care řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu 11,5 ml
Detail

Dermacol Mega Lashes Volume & Care, 11,5 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Dermacol Mega Lashes Volume & Care dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí jednotlivě oddělí každou řasu má intenzivní barvu pečuje o řasy a zpevňuje je Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Mega Lashes Volume & Care řasenka pro extrémní objem a intenzivní černou barvu 11,5 ml , Revolution 5d lash mascara 14 ml (5057566296496)

DERMACOL First class lashes mascara primer 7,5 ml (85972476)

DERMACOL First class lashes mascara primer 7,5 ml (85972476)
Detail

Podkladová báze - Podkladová báze na řasy DERMACOL First class lashes mascara primer poskytuje vrstvu, která dodá vašim řasám objem, a navíc podporuje jejich růst díky obsahu peptidů. Na této podkladové bázi se následné líčení lépe udrží, a díky tomu i déle vydrží na svém místě. First class lashes mascara primer od firmy Dermacol disponuje béžovým odstínem, nedrolí se a vaše řasy nezatíží. Klíčové vlastnosti podkladové báze DERMACOL First class lashes mascara primerDodejte svým řasám ještě větší objem s podkladovou bází First class lashes mascara primer od firmy DermacolPodporuje růst řasDisponuje béžovým odstínemPodkladová báze DERMACOL First class lashes mascara primer nezatěžuje řasy a pomáhá řasence lépe přilnoutPoužití:Naneste od kořínků řas až ke konečkům s pomocí cik cak pohybu. Nechte zaschnout a poté naneste svoji oblíbenou řasenku.TIP:Vždy mějte řasy před nanášením řasenky zbavené mastnoty – pozor na zbytky odličovacích... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL First class lashes mascara primer 7,5 ml (85972476) , Catrice lashes to kill vodeodolna rasenka pro objem a natoceni ras odstin 010 black 10 ml

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara (Black Brown) 9 ml, 9ml, Black, Brown

Dermacol Řasenka pro extra délku a objem (Imperial Mascara) 13 ml Black, 13ml

Dermacol Řasenka pro extra délku a objem (Imperial Mascara) 13 ml Black, 13ml
Detail

Řasenka Imperial pro oslnivý pohled! PopisAktivní látky: vitamín E - antioxidační účinky, vitamín D-panthenol - chrání řasy před vysoušením a dodává jim lesk, bambus - regeneruje řasy a zabraňuje jejich vysoušení. Výhody: odolná proti rozmazávání, vysoká intenzita barvy, oslnivý objem a maximální prodloužení, speciální kartáček, který řasám dodá až 15x plnější vzhled, silnější vlákna kartáčku řasy tvarují a dokonale je rozčešou, jemnější vlákna nanášejí texturu s vysokým obsahem pigmentů rovnoměrně od kořínků až ke konečkům řas, oftalmologicky testována - vhodná pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. Náš tipK odlíčení řasenky Imperial Mascara doporučujeme použít odličovač očí. Podívejte se na tipy na líčení podle Dermacol.Jak používatAplikujte jemnými tahy na řasy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Řasenka pro extra délku a objem (Imperial Mascara) 13 ml Black, 13ml , Dermacol 5 days stay nail polish no.13 country club 11 ml (85959330)

Dermacol Vampire Mega Long Lashes 8 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka

Dermacol Vampire Mega Long Lashes 8 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka
Detail

Dermacol Vampire Mega Long Lashes Řasenka pro ženy 8 ml Odstín Black (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Vampire Mega Long Lashes 8 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka , Kiss mlbb lashes 02 (731509974829)

Dermacol Imperial Waterproof Mascara 13 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka

Dermacol Imperial Waterproof Mascara 13 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka
Detail

Dermacol Imperial Waterproof Mascara Řasenka pro ženy 13 ml Odstín Black (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Imperial Waterproof Mascara 13 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka , Kiss mlbb lashes 03 (731509974836)

DERMACOL Vampire Mascara Black 8 ml (85954588)

DERMACOL Vampire Mascara Black 8 ml (85954588)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro prodloužení a objem řas, pro citlivé oči, úzký kartáček, objem 8 ml Prodlužující řasenka černé barvy Vampire Mascara od značky Dermacol dodá vašim řasám mega délku a fantasticky je oddělí. Má krémovou strukturu, která jemně obalí jednotlivé řasy, a tím jim dodá plnost a prodlouží je. Navíc obsahuje speciální polymerové částice a vosky, které zafixují dokonalý tvar řas na několik hodin. Vampire Mascara je oftalmologicky testovaná a je určená i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. Má speciální pružný kartáček, se kterým řasy perfektně rozčešete a oddělíte pro dokonalý výsledek. Klíčové vlastnosti řasenky Vampire MascaraProdlužující řasenka od české značky DermacolDodá vašim řasám extra délku a dokonale je oddělíVampire Mascara má jemnou krémovou strukturuTato řasenka je vhodná pro nositelky kontaktních čočekSpeciální složení netvoří žmolky a neopadáváObsahuje polymery a vosky pro dokonalou... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Vampire Mascara Black 8 ml (85954588) , Dermacol black magic detox & pore purifying peel-off mask 150 ml (8595003109963)

DERMACOL llusión Mascara Black 11 ml (85960336)

DERMACOL llusión Mascara Black 11 ml (85960336)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro objem řas, pro citlivé oči a kontaktní čočky, úzký kartáček, objem 11 ml Dokonalý objem s efektem umělých řas vykouzlí řasenka od DERMACOLU llusión Mascara Black. Objemový kartáček nanese na řasy optimální množství barvy a nádherně je vykreslí a prodlouží. Krémová textura na bázi vosku obalí každou řasu zvlášť - neslepuje a nevytváří žmolky. Mezi její hlavní přednosti patří nejen vysoká odolnost proti rozmazání, ale také barevná intenzita. Klíčové vlastnosti řasenky DERMACOL llusión Mascara Black 11 mlKlasická černá řasenka s efektem prodloužení řas od značky DermacolDermacol Ilusión Mascara vytváří dokonalý objemVykouzlí dokonalý efekt umělých řasKrémová textura na bázi voskuIlusión Mascara jednotlivé řasy neslepuje a nevytváří žmolkyPoužití:Pomocí několika tahů naneseme na horní i dolní řasyÚčinek:Maximální prodloužení a oslnivý objemSložení:Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum,... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL llusión Mascara Black 11 ml (85960336) , Collistar mascara shock

DERMACOL Obsesión Mascara Black 9 ml (8595003919029)

DERMACOL Obsesión Mascara Black 9 ml (8595003919029)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro prodloužení a objem řas, sférický kartáček, objem 12 ml Prodlužující řasenka černé barvy Obsesión Mascara od značky Dermacol pro dokonalý objem vašich řas je inspirováná španělskou vášní a smyslností. Má sametově krémovou strukturu, která jemně obalí jednotlivé řasy, a tím jim dodá objem a prodlouží je. Navíc obsahuje speciální rostlinné vosky, které zachovají přirozenou pružnost vašich řas. Obsesión Mascara s provitaminem B5 je hypoalergenní řasenka určená i pro citlivé oči. Má speciální kartáček, se kterým řasy perfektně rozčešete a oddělíte pro dokonalý výsledek. Tuto řasenku doporučuje Asociace vizážistů a stylistů ČR. Klíčové vlastnosti řasenky Obsesión MascaraProdlužující řasenka od české značky DermacolDodá vašim řasám super objem a dokonale je oddělíObsesión Mascara má jemnou krémovou strukturuTato řasenka je hypoalergenní a vhodná pro citlivé očiSpeciální složení netvoří... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL Obsesión Mascara Black 9 ml (8595003919029)

DERMACOL UltraTech Mascara Black 10 ml (85958715)

DERMACOL UltraTech Mascara Black 10 ml (85958715)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro prodloužení řas, hustý kartáček, silikonový kartáček, dekorativní a dermo, objem 10 ml Jedině s novou řasenkou Dermacol UltraTech dosáhnete dokonalých prodloužených a krásných tvarovaných řas. Řasenka nedělá žmolky, je dermatologicky testovaná a pohodlně se nanáší díky maximálně pružnému kartáčku, který zachytává jednu řasu po druhé. Jedině s novou řasenkou Dermacol UltraTech dosáhnete dokonale prodloužených a krásných tvarovaných řas. Řasenka nedělá žmolky, je dermatologicky testovaná a pohodlně se nanáší díky maximálně pružnému kartáčku, který zachytává jednu řasu po druhé.Klíčové vlastnosti řasenky DERMACOL UltraTechPro dokonale pružné a prodloužené řasyŘasenka nedělá žmolkyDERMACOL UltraTech se nerozmazáváDermatologicky testovanáPohodlný pružný kartáček pro přesnou aplikaciSložení:Aqua, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid, Ricinus Communis Seed Oil, VP/Hexadecene Copolymer, Acrylates Copolymer, Polyvinyl... (alza.cz)

Podobné produkty ako DERMACOL UltraTech Mascara Black 10 ml (85958715)

ĽORÉAL PARIS Volume Million Lashes Waterproof Mascara Black 9 ml (3600521961216)

ĽORÉAL PARIS Volume Million Lashes Waterproof Mascara Black 9 ml (3600521961216)
Detail

Řasenka - voděodolná, černá, pro objem řas, hustý kartáček, objem 9 ml L'ORÉAL Mascara Volume Million Lashes Waterproof Black je luxusní objemová voděodolná řasenka, která je vhodná pro všechny typy citlivých očí včetně nositelek kontaktních čoček. Tato mimořádná řasenka skvěle přilne k povrchu řas, obalí je sytě nepropustnou voděodolnou černou barvou, dodá jim maximální objem. Nijak Vaše řasy nezatěžuje, neopadává, nerozmazává se ani netvoří žmolky, dodá Vašim očím mimořádně dramatický vzhled. Unikátní kartáček disponuje velmi hustými štětinkami, je vysoce ohebný a obalí tak pečlivě každou řasu po celé její délce. Výsledkem jsou perfektně nalíčené řasy na dlouhou dobu. Účinky: Díky speciálnímu kartáčku mají Vaše řasy mimořádný objem, jsou dokonale oddělené, dlouhé, sytě barevné a bez žmolků. Použití: Aplikujte jemnými tahy na Vaše řasy. Specifikace: Výrobek je vhodný i pro citlivé oči a nositelky... (alza.cz)

Podobné produkty ako ĽORÉAL PARIS Volume Million Lashes Waterproof Mascara Black 9 ml (3600521961216)

Revlon Dramatic Definition Mascara řasenka - Blackest Black 8,5ml

Revlon Dramatic Definition Mascara  řasenka - Blackest Black 8,5ml
Detail

Řasenka Dramatic Definition Mascara vytváří smyslný pohled díky výrazným, a zároveň perfektně odděleným řasám.Silikonový kartáček řasy precizně pročesává, hladká textura náplně je zanechává hedvábně hebké - bez slepení a žmolků. Díky krémové náplni dodá řasám výrazný objem, o kterém sníte – řasy jsou okamžitě plnější a bohatší. Řasenka se velice snadno nanáši a neodlupuje se. Váš pohled bude svůdnější, než kdy dřív. Jak používat: Řasenku nanášejte od kořínků ke konečkům, opakujte pro dolícení požadovaného efektu. (fann.cz)

Podobné produkty ako Revlon Dramatic Definition Mascara řasenka - Blackest Black 8,5ml

Dermacol Kosmetická sada s řasenkou Mega Lashes a bronzerem 2 ks

Dermacol Kosmetická sada s řasenkou Mega Lashes a bronzerem 2 ks
Detail

Dermacol Kosmetická sada s řasenkou Mega Lashes a bronzerem 2 ks Kosmetická sada s řasenkou Mega Lashes a bronzerem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Kosmetická sada s řasenkou Mega Lashes a bronzerem 2 ks

L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes Mascara Extra Black 9 ml (3600521893500)

L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes Mascara Extra Black 9 ml (3600521893500)
Detail

Řasenka - klasická, černá, pro prodloužení a objem řas, hustý kartáček, s ohebným kartáčkem, silikonový kartáček, dekorativní a dermo, objem 9 ml L’Oréal Paris nabízí extra objem nové generace: řasenku Volume Million Lashes – extra objem a řasy husté tak, jako by jich byl snad celý milion! Kartáček pro precizní aplikaci přispívá k tomu, že řasy jsou perfektně oddělené a získávají svůdný objem, který Vašemu pohledu dodá nezbytnou intenzitu. Luxusní řasy – právě takové, jaké chcete. Řasy na maximum. Každá jednotlivá řasa je silnější, celkově působí řasy hustějším dojmem. Miliónový kartáčekElastomerový aplikátor z nejnovější generace kartáčků, je vysoce flexibilní: díky velkému množství štětinek zesiluje objem každé řasy a bohatě je líčí po celé délce. Každá řasa tak získává maximální objem, je silnější a výraznější. Pro ideální objem je potřeba správné množství řasenky. Značka L’Oréal Paris vytvořila unikátní tvar hrdla řasenky: je vyrobené z... (alza.cz)

Podobné produkty ako L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes Mascara Extra Black 9 ml (3600521893500)

Dermacol Just Mascara objemová řasenka odstín Black 12,5 ml

Dermacol Just Mascara objemová řasenka odstín Black 12,5 ml
Detail

Dermacol Just Mascara, 12,5 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Dermacol Just Mascara dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas má intenzivní barvu zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Just Mascara objemová řasenka odstín Black 12,5 ml

Delia Cosmetics New Look 3D Lashes řasenka pro objem odstín Black 12 ml

Delia Cosmetics New Look 3D Lashes řasenka pro objem odstín Black 12 ml
Detail

Delia Cosmetics New Look 3D Lashes, 12 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Delia Cosmetics New Look 3D Lashes dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí jednotlivě oddělí každou řasu zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě zvýrazní tvar očí Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Delia Cosmetics New Look 3D Lashes řasenka pro objem odstín Black 12 ml

Bell Mega Lashes prodlužující řasenka 9 ml

Bell Mega Lashes prodlužující řasenka 9 ml
Detail

Bell Mega Lashes, 9 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Bell Mega Lashes dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas neslepuje řasy úžasně natočí řasy pečuje o řasy a zpevňuje je Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bell Mega Lashes prodlužující řasenka 9 ml

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara (Navy) 9 ml, 9ml, Navy

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara (Navy) 9 ml, 9ml, Navy
Detail

HlavaSrdceZáklad (patro.cz)

Podobné produkty ako Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara (Navy) 9 ml, 9ml, Navy

MAX FACTOR False Lash Effect Waterproof Mascara 01 Black 13 ml (5011321471795)

MAX FACTOR False Lash Effect Waterproof Mascara 01 Black 13 ml (5011321471795)
Detail

Řasenka - voděodolná, černá, pro objem a oddělení řas, hustý kartáček, plastový kartáček, objem 13,1 ml Řasenka Max Factor False Lash Effect Waterproof Black 01 je unikátní voděodolná černá řasenka pro maximální objem vašich řas. Získejte oči, které dokonale vyniknou! Pomocí velkého kartáčku a patentované formuli Liquid LashTM zdůrazníte každou jednotlivou řasu už prvním tahem. Barva se dostává po celé délce řasy od kořene až ke konečkům a protože zasychá už v průběhu nanášení, ponechává řasám přirozenou ohebnost. Díky patentovanému složení nepůsobí řasy uměle a přirozeně zdůrazňují okouzlující pohled. Řasenky Max Factor používají k líčení také profesionálové, díky své vysoké kvalitě se tak staly make-upem maskérů filmových hvězd. Řasenka dokonale zvětší objem vašich řas, oddělí je a viditelně zvýrazní. Vaše perfektně nalíčené řasy budou dokonalé umělecké dílo během krátké chvilky. Otevřete očím bránu profesionálního líčení s touto unikátní... (alza.cz)

Podobné produkty ako MAX FACTOR False Lash Effect Waterproof Mascara 01 Black 13 ml (5011321471795)

Miyo Big Fat Lashes Mascara řasenka pro objem a zahuštění řas odstín Black 10 ml

Miyo Big Fat Lashes Mascara řasenka pro objem a zahuštění řas odstín Black 10 ml
Detail

Miyo Big Fat Lashes Mascara, 10 ml, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Miyo Big Fat Lashes Mascara. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě zvýrazní tvar očí rychle a snadno se aplikuje Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Miyo Big Fat Lashes Mascara řasenka pro objem a zahuštění řas odstín Black 10 ml

Note Cosmetique Real Look Mascara řasenka pro prodloužení a natočení řas 12 ml

Note Cosmetique Real Look Mascara řasenka pro prodloužení a natočení řas 12 ml
Detail

Note Cosmetique Real Look Mascara, 12 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Note Cosmetique Real Look Mascara dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas vyživuje a obnovuje řasy úžasně natočí řasy jednotlivě oddělí každou řasu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Note Cosmetique Real Look Mascara řasenka pro prodloužení a natočení řas 12 ml

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara objemová řasenka odstín Black 9 ml

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara objemová řasenka odstín Black 9 ml
Detail

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara, 9 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě jednotlivě oddělí každou řasu má efekt umělých řas Složení: produkt je hypoalergenní Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara objemová řasenka odstín Black 9 ml

Rodial Glamolash™ Mascara XXL objemová řasenka v extra černé odstín black 13 ml

Rodial Glamolash™ Mascara XXL objemová řasenka v extra černé odstín black 13 ml
Detail

Rodial Glamolash™ Mascara XXL, 13 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Rodial Glamolash™ Mascara XXL dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas vyživuje a obnovuje řasy má intenzivní barvu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Rodial Glamolash™ Mascara XXL objemová řasenka v extra černé odstín black 13 ml

Lavera Intenzivní řasenka pro větší objem (Volumizing Mascara) 13 ml Black

Lavera Intenzivní řasenka pro větší objem (Volumizing Mascara) 13 ml Black
Detail

Objemová řasenka s obsahem přírodních aktivních složek šetrně pečuje o vaše řasy. Extra objemový kartáček zajistí, že budou řasy vypadat hustší a plnější. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Lavera Intenzivní řasenka pro větší objem (Volumizing Mascara) 13 ml Black

Collistar Mascara Volume Unico řasenka pro objem a zahuštění řas odstín Intense Black 13 ml

Collistar Mascara Volume Unico řasenka pro objem a zahuštění řas odstín Intense Black 13 ml
Detail

Collistar Mascara Volume Unico, 13 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Collistar Mascara Volume Unico dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas úžasně natočí řasy má intenzivní barvu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Collistar Mascara Volume Unico řasenka pro objem a zahuštění řas odstín Intense Black 13 ml

Collistar Mascara Volume Unico Waterproof voděodolná řasenka pro prodloužení řas odstín Intense Black 13 ml

Collistar Mascara Volume Unico Waterproof voděodolná řasenka pro prodloužení řas odstín Intense Black 13 ml
Detail

Collistar Mascara Volume Unico Waterproof, 13 ml, Řasenky pro ženy, Řasenka Collistar Mascara Volume Unico Waterproof dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě má intenzivní barvu má dlouhotrvající efekt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Collistar Mascara Volume Unico Waterproof voděodolná řasenka pro prodloužení řas odstín Intense Black 13 ml

Dermacol Imperial Maxi Volume & Length řasenka pro prodloužení řas Black 13 ml

Dermacol Imperial Maxi Volume & Length řasenka pro prodloužení řas Black 13 ml
Detail

Dermacol Imperial Maxi Volume & Length, 13 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Řasenka Dermacol Imperial Maxi Volume & Length dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem. Vlastnosti: prodlouží délku řas výrazně řasy zahustí nerozmazává se neslepuje řasy vyživuje a obnovuje řasy má dlouhotrvající efekt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. (notino.cz)

Podobné produkty ako Dermacol Imperial Maxi Volume & Length řasenka pro prodloužení řas Black 13 ml

MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/Brown 13 ml (3614225257858)

MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/Brown 13 ml (3614225257858)
Detail

Řasenka - klasická, hnědá, pro objem a natočení řas, dekorativní Řasenka Max Factor False Lash Effect je unikátní černá řasenka pro maximální objem vašich řas. Získejte oči, které dokonale vyniknou! Pomocí velkého kartáčku a patentované formule Liquid Lash zdůrazníte každou jednotlivou řasu už prvním tahem. Barva se dostává po celé délce řasy od kořene až ke konečku, a protože zasychá už v průběhu nanášení, ponechává řasám přirozenou ohebnost. Díky patentovanému složení nepůsobí řasy uměle a přirozeně zdůrazňují okouzlující pohled. Řasenka dokonale zvětší objem vašich řas, oddělí je a viditelně zvýrazní. Vaše perfektně nalíčené řasy budou dokonalé umělecké dílo během krátké chvilky. Klíčové vlastnosti řasenky MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/BrownVhodná pro všechny druhy řasMax Factor False Lash Effect řasenka pro extra objem a natočení řas Řasenka Max Factor False Lash Effect dokonale zvětší objem vašich řasPatentovaná... (alza.cz)

Podobné produkty ako MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/Brown 13 ml (3614225257858)
dermacol mega lashes mascara cerna 13 ml 85956117, DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml (85957787), dermacol mega lashes vodeodolna rasenka pro objem odstin black 12 5 ml, DERMACOL Vampire Mascara Black 8 ml (85954588), DERMACOL Obsesión Mascara Black 9 ml (8595003919029), L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes So Couture Mascara 9,5 ml (3600522616252), L'ORÉAL PARIS Air Volume Mega Mascara 9 ml (30179493), MAX FACTOR False Lash Effect Waterproof Mascara 01 Black 13 ml (5011321471795), BOURJOIS Mascara Twist Up The Volume 24H Mascara 23 Black 8 ml (3614227182455), DERMACOL Black Sensation Precise Black 1 ml (85954045), CLARINS Supra Volume Mascara 01 Black 8 ml (3380810060447), DERMACOL Black Sensation Ultra Black Dipliner 2,8 ml (85954069), DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 (85972889), BOURJOIS Mascara Volume Glamour 61 Ultra Black 12 ml (3052503806105), MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Mascara Black 9,5 ml (3600531143459), dermacol magnum rasenka pro objem black 9 ml, BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black 6 ml (3614224101763), BOURJOIS Mascara Volume Glamour Push Up 31 Ultra Black 7 ml (3052503703121), ESTÉE LAUDER Double Wear Zero-Smudge Lenghtening Mascara Black 6 ml (27131495284), BOURJOIS Mascara Volume Glamour Push Up 71 Wonder Black 7 ml (3052503707129), BOURJOIS Mascara Volume Glamour Push Up 71 Waterproof Black 7 ml (3052503707136), MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Set 19,2 ml (3616303311148), REVOLUTION 5D Lash Mascara 14 ml (5057566296496), catrice lashes to kill vodeodolna rasenka pro objem a natoceni ras odstin 010 black 10 ml, DERMACOL Aroma Ritual Black Cherry Energizing Shower Gel 250 ml (8595003104111), DERMACOL 5 Days Stay Nail Polish No.13 Country Club 11 ml (85959330), KISS MLBB Lashes 02 (731509974829), KISS MLBB Lashes 03 (731509974836), DERMACOL Black Magic Detox & Pore Purifying Peel-Off Mask 150 ml (8595003109963), collistar mascara shock