Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu gustave taupe - ø27*32*8 cm 22798

Produkt Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu gustave taupe - ø27*32*8 cm 22798 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu gustave taupe - ø27*32*8 cm 22798 upraviť a produkt hľadať znova.

Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu Gustave Taupe - Ø27*32*8 cm 22798

Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu Gustave Taupe - Ø27*32*8 cm 22798
Detail

Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu Gustave Taupe - Ø27*32*8 cm Barva: taupeMateriál: cementová směsHmotnost : 2,14kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační cementová mísa ve tvaru kastrolu Gustave Taupe - Ø27*32*8 cm 22798 , Svicen ve tvaru podnosu

Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe S - 18*14*12 cm 22794

Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe S - 18*14*12 cm 22794
Detail

Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe S - 18*14*12 cm Barva: taupeMateriál: cementová směsHmotnost : 1,1kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe S - 18*14*12 cm 22794 , Kreslo ve tvaru ruky

Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe L - 24*20*17 cm 22796

Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe L - 24*20*17 cm 22796
Detail

Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe L - 24*20*17 cm Barva: taupeMateriál: cementová směsHmotnost : 2,53kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační cementový hrnec Gustave Taupe L - 24*20*17 cm 22796 , Dekorativni doza ve tvaru jablka

Mísa ve tvaru U metalická 16,5 cm

Mísa ve tvaru U metalická 16,5 cm
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.> mísa má šedou metalickou barvu, kterou doplňuje jedinečný spirálový vzor v hnědé barvě> miska je vyrobena ručně z přírodní keramiky – neobsahuje kovy ani škodlivá barviva> keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se> každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století> unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska> 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena> nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U metalická 16,5 cm , Orion mísa točený bambus ovál, 32 x 24,5 cm

Mísa ve tvaru U 20 cm 1 l

Mísa ve tvaru U 20 cm 1 l
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.> mísa má bílou barvu, kterou doplňují jedinečné vzory tenkých modrých čárek, vycházejících z jejího středu, okraj mísy je ozdoben tenkou bronzovou linkou> miska je vyrobena ručně z přírodní keramiky – neobsahuje kovy ani škodlivá barviva> keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se> každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století> unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska> 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena> nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U 20 cm 1 l , Křesílko ve tvaru vajíčka, stříbrná (241179)

Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ

Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ
Detail

Mísa z kolekce Fleck od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsi ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se, a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou vhodné jak do myčky na nádobí, tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Jedinečná mísa ve tvaru "U" z kolekce Fleck má matný povrch, krémovou barvu a hnědozlatou linku, která nádobí ozvláštní. Na povrchu najdete skvrnitou plastickou glazuru. Hlavní výhody: Mísa je vyrobena ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby Specifikace: Průměr: 21 cm Barva: krémová, hnědá, zlatá Materiál: keramika (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ , Solarni led svitidlo ve tvaru koule

Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ

Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ
Detail

Mísa z kolekce Fleck od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsi ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se, a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou vhodné jak do myčky na nádobí, tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Jedinečná mísa ve tvaru "U" z kolekce Fleck má matný povrch, krémovou barvu a hnědozlatou linku, která nádobí ozvláštní. Na povrchu najdete skvrnitou plastickou glazuru. Hlavní výhody: Mísa je vyrobena ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby Specifikace: Průměr: 21 cm Barva: krémová, hnědá, zlatá Materiál: keramika (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ , Polstarek ve tvaru srdce soy luna

Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ

Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ
Detail

Mísa z kolekce Fleck od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsi ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se, a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou vhodné jak do myčky na nádobí, tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Jedinečná mísa ve tvaru "U" z kolekce Fleck má matný povrch, krémovou barvu a hnědozlatou linku, která nádobí ozvláštní. Na povrchu najdete skvrnitou plastickou glazuru. Hlavní výhody: Mísa je vyrobena ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby Specifikace: Průměr: 21 cm Barva: krémová, hnědá, zlatá Materiál: keramika (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U Fleck 21 cm MIJ , X mas svicen ve tvaru hvezdy

Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l

Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l
Detail

POPIS Mísa ve tvaru písmene U od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně prověřena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Mísa má bílou barvu, kterou doplňují jedinečné vzory tenkých modrých čárek, vycházejících z jejího středu. Okraj mísy je ozdoben tenkou bronzovou linkou. SPECIFIKACE Průměr: 20 cm Výška: 7 cm Objem: 1 l Hmotnost: 550 g Barva: modrá Materiál: keramika VÝHODY A NEVÝHODY Mísa je vyrobena ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Tyto TOP restaurace používají produkty Made in Japan (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l , Přehoz na sedačku ve tvaru u

Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l

Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l
Detail

POPIS Mísa ve tvaru písmene U od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně prověřena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Mísa má bílou barvu, kterou doplňují jedinečné vzory tenkých modrých čárek, vycházejících z jejího středu. Okraj mísy je ozdoben tenkou bronzovou linkou. SPECIFIKACE Průměr: 20 cm Výška: 7 cm Objem: 1 l Hmotnost: 550 g Barva: modrá Materiál: keramika VÝHODY A NEVÝHODY Mísa je vyrobena ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Tyto TOP restaurace používají produkty Made in Japan (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l , Kovový dekorační košík elegant, 32 x 13 x 28 cm

Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l

Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l
Detail

POPIS Mísa ve tvaru písmene U od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně prověřena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Mísa má bílou barvu, kterou doplňují jedinečné vzory tenkých modrých čárek, vycházejících z jejího středu. Okraj mísy je ozdoben tenkou bronzovou linkou. SPECIFIKACE Průměr: 20 cm Výška: 7 cm Objem: 1 l Hmotnost: 550 g Barva: modrá Materiál: keramika VÝHODY A NEVÝHODY Mísa je vyrobena ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Tyto TOP restaurace používají produkty Made in Japan (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mísa ve tvaru U MIJ 20 cm 1,0 l , Villa collection cementová dóza s víkem 5,5 cm (341301)

Dekorační květináč ve tvaru holínky s květy - 17*8*18 cm 6PR3628

Dekorační květináč ve tvaru holínky s květy - 17*8*18 cm 6PR3628
Detail

Dekorační květináč ve tvaru holínky s květy - 17*8*18 cm Barva: růžová, krémováMateriál: keramikaHmotnost: 0,3 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační květináč ve tvaru holínky s květy - 17*8*18 cm 6PR3628 , Konferenční stolek ve tvaru v 117x50x30 cm masivní akácie (320388)

Zeleno hnědý dekorační svícen ve tvaru kvetu- 10*8*33 cm 6PR2649

Zeleno hnědý dekorační svícen ve tvaru kvetu- 10*8*33 cm 6PR2649
Detail

Zeleno hnědý dekorační svícen ve tvaru kvetu- 10*8*33 cm Barva: BHnědo zelenáMateriál: Polyresin (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zeleno hnědý dekorační svícen ve tvaru kvetu- 10*8*33 cm 6PR2649 , Rona ve tvaru x 29 cm 1 ks (5210 290)

Tmavě hnědá mísa ve tvaru ryby Gwann - 62*25*6 cm 1574

Tmavě hnědá mísa ve tvaru ryby Gwann  - 62*25*6 cm 1574
Detail

Tmavě hnědá mísa ve tvaru ryby Gwann - 62*25*6 cm Barva: BrownMateriál: dřevo paulownia (lahome.cz)

Podobné produkty ako Tmavě hnědá mísa ve tvaru ryby Gwann - 62*25*6 cm 1574 , Amadea dřevěná kasička ve tvaru ježka 20 cm (30650-00)

Stříbrná kovová mísa ve tvaru jelena - 21*21,5*1,5cm GNSHH21

Stříbrná kovová mísa ve tvaru jelena - 21*21,5*1,5cm GNSHH21
Detail

Stříbrná kovová mísa ve tvaru jelena - 21*21,5*1,5cmBarva: stříbrnáMateriál: kovHmotnost: 0,33 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stříbrná kovová mísa ve tvaru jelena - 21*21,5*1,5cm GNSHH21 , Petproducts plyšová hračka ve tvaru ovečky 14×11 cm (8594202650979)

Keramické umyvadlo ve tvaru mísy - bílé (140706)

Keramické umyvadlo ve tvaru mísy - bílé (140706)
Detail

Umyvadlo na desku, keramické, kulaté, rozměry: 14 × 42 × 42 cm (V׊×H), bílá barva Přemýšlíte o renovaci koupelny nebo jen uvažujete o zakoupení nového vybavení? Umyvadlo SHUMEE vás zaujme poctivým zpracováním a zamilujete si jeho pěkný design. Svými rozměry i stylem je vhodné do každé koupelny. Tvarem jde o kulaté umyvadlo a počítáme jej k oblíbené klasice. Odolnost i vzhled mu propůjčuje využitý materiál, který v tomto případě tvoří keramika. Montáž umyvadla SHUMEE pro vás bude naprosto snadná. Slouží k položení na koupelnovou desku., takže můžete ocenit jeho design. Tento model disponuje rozměry 14 × 42 × 42 cm Hlavní parametry umyvadla Keramické umyvadlo ve tvaru mísy - bílé Klasické umyvadlo, jež najdeme téměř v každé koupelně Lze ho uložit na koupelnovou desku Materiál umyvadla SHUMEE: keramika Oblíbený a praktický kulatý tvar Umyvadlo SHUMEE se vyznačuje rozměry 14 × 42 × 42 cm Jeho vzhled ovlivňuje bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Keramické umyvadlo ve tvaru mísy - bílé (140706) , Rona ve tvaru v 30 cm 1 ks (5040 300)

Dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 19*19*25 cm 6Y3565

Dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 19*19*25 cm 6Y3565
Detail

Dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 19*19*25 cm Barva: bílá antik s patinou a rezíMateriál: kov Hmotnost: 0,412 kg Závěsná dekorační ptačí budka ve tvaru konvičky jako okrasa na vaší zahrádku. Nedokonalosti, patina a odření k retro stavu jsou úmyslné. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 19*19*25 cm 6Y3565 , Shumee podnožka taupe 78×56×32 cm textil, 337684 (337684)

Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez

Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez
Detail

Perforovaná srdcová pečící forma de Buyer je ideální pro přípravu různých dezertů a koláčů, listového i křehkého těsta. Otvory na straně formy pomáhají rovnoměrnému pečení hran koláčů. Forma byla vyvinuta ve spolupráci s Ecole du Grand Chocolat Valrhona, je vyrobena z pružinové nerezové oceli a disponuje rovnou hranou, která nabízí bezchybnou povrchovou úpravu. Není svařovaná a po uvolnění se vždy vrátí do původního tvaru. Hlavní výhody: Na koláče, dezerty, listové i křehké těsto Otvory pro rovnoměrné propečení hran Rovná hrana pro bezchybnou povrchovou úpravu Snadno se uvolňuje Vždy se vrátí do původní pozice Vhodná do lednice, mrazničky i do myčky Hlavní parametry: Rozměry: průměr 8 cm, výška 2 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez , Prskavky ve tvaru srdce - 2 ks (8595596321193)

Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez

Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez
Detail

Perforovaná srdcová pečící forma de Buyer je ideální pro přípravu různých dezertů a koláčů, listového i křehkého těsta. Otvory na straně formy pomáhají rovnoměrnému pečení hran koláčů. Forma byla vyvinuta ve spolupráci s Ecole du Grand Chocolat Valrhona, je vyrobena z pružinové nerezové oceli a disponuje rovnou hranou, která nabízí bezchybnou povrchovou úpravu. Není svařovaná a po uvolnění se vždy vrátí do původního tvaru. Hlavní výhody: Na koláče, dezerty, listové i křehké těsto Otvory pro rovnoměrné propečení hran Rovná hrana pro bezchybnou povrchovou úpravu Snadno se uvolňuje Vždy se vrátí do původní pozice Vhodná do lednice, mrazničky i do myčky Hlavní parametry: Rozměry: průměr 8 cm, výška 2 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez , Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu ve tvaru měsíce (9.1179)

Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez

Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez
Detail

Perforovaná srdcová pečící forma de Buyer je ideální pro přípravu různých dezertů a koláčů, listového i křehkého těsta. Otvory na straně formy pomáhají rovnoměrnému pečení hran koláčů. Forma byla vyvinuta ve spolupráci s Ecole du Grand Chocolat Valrhona, je vyrobena z pružinové nerezové oceli a disponuje rovnou hranou, která nabízí bezchybnou povrchovou úpravu. Není svařovaná a po uvolnění se vždy vrátí do původního tvaru. Hlavní výhody: Na koláče, dezerty, listové i křehké těsto Otvory pro rovnoměrné propečení hran Rovná hrana pro bezchybnou povrchovou úpravu Snadno se uvolňuje Vždy se vrátí do původní pozice Vhodná do lednice, mrazničky i do myčky Hlavní parametry: Rozměry: průměr 8 cm, výška 2 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 8 cm nerez , Hendi drátěný kartáč ve tvaru y (93250)

Cementový květináč ve tvaru květu Lottus - Ø15*8 cm 6TE0336M

Cementový květináč ve tvaru květu Lottus - Ø15*8 cm 6TE0336M
Detail

Cementový květináč ve tvaru květu Lottus - Ø15*8 cm Barva: šedá s patinouMateriál: cementová směsHmotnost: 0,6 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Cementový květináč ve tvaru květu Lottus - Ø15*8 cm 6TE0336M , Zluty hrnek ve tvaru lamy sass belle

Stříbrná dekorativní miska ve tvaru papouška - 10*32*2 cm 6PR2549

Stříbrná dekorativní miska ve tvaru papouška - 10*32*2 cm 6PR2549
Detail

Stříbrná dekorativní miska ve tvaru papouška - 10*32*2 cm Barva: stříbrnáMateriál: PolyresinHmotnost: 0,253 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stříbrná dekorativní miska ve tvaru papouška - 10*32*2 cm 6PR2549 , Seda kasicka ve tvaru kocky sass belle

Dveřní šedivá zarážka ve tvaru býka - 32*12*25 cm DT0312

Dveřní šedivá zarážka ve tvaru býka - 32*12*25 cm DT0312
Detail

Dveřní šedivá zarážka ve tvaru býka - 32*12*25 cm Barva: šedáMateriál: polyesterHmotnost: 0,999 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dveřní šedivá zarážka ve tvaru býka - 32*12*25 cm DT0312 , Policovy regal ve tvaru pyramidy bily norah

Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 26*15*28 cm 6Y4658

Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 26*15*28 cm 6Y4658
Detail

Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 26*15*28 cmBarva: hnědáMateriál: kovHmotnost: 0,777 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 26*15*28 cm 6Y4658 , Kemis dřevěný otvírák ve tvaru láhve (20396)

Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 20*12*24 cm 6Y4659

Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 20*12*24 cm 6Y4659
Detail

Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 20*12*24 cm Barva: hnědáMateriál: kovHmotnost: 0,777 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědý dekorační drátěný košík ve tvaru králíka - 20*12*24 cm 6Y4659 , Hendi drátěný kartáč ve tvaru y (93249)

Dekorační miska ve tvaru srdíčka s králíčkem - 14*13*9 cm 6CE1431

Dekorační miska ve tvaru srdíčka s králíčkem - 14*13*9 cm 6CE1431
Detail

Dekorační miska ve tvaru srdíčka s králíčkem - 14*13*9 cm Barva: KrémováMateriál: keramikaHmotnost: 0,25 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační miska ve tvaru srdíčka s králíčkem - 14*13*9 cm 6CE1431 , Křeslo ve tvaru ruky šedé samet (241731)

Bílá dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 37*21*23 cm 6Y3557

Bílá dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 37*21*23 cm 6Y3557
Detail

Bílá dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 37*21*23 cm Barva: bílá s patinou a odřením a rezíMateriál: kov Hmotnost: 0,45 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá dekorační ptačí budka ve tvaru konve - 37*21*23 cm 6Y3557 , Keramické umyvadlo ve tvaru mísy - bílé (140706)

Dekorační stojan na květinu ve tvaru židle - 23*22*45 cm 64942

Dekorační stojan na květinu ve tvaru židle - 23*22*45 cm 64942
Detail

Dekorační stojan na květinu ve tvaru židle - 23*22*45 cm Barva: hnědáMateriál: dřevo/ kovHmotnost: 0,5 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační stojan na květinu ve tvaru židle - 23*22*45 cm 64942 , Scamp polštář ve tvaru c rosa (5999546241914)

Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 26*16*22 cm 64945

Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 26*16*22 cm 64945
Detail

Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 26*16*22 cmBarva: hnědáMateriál: dřevo/ kovHmotnost: 0,61 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 26*16*22 cm 64945 , Bílý beliani ve tvaru větve houma (beliani_58073)

Dekorační stojan na květinu ve tvaru domku - 21*21*29 cm 64943

Dekorační stojan na květinu ve tvaru domku - 21*21*29 cm 64943
Detail

Dekorační stojan na květinu ve tvaru domku - 21*21*29 cmBarva: hnědáMateriál: dřevo/ kovHmotnost: 0,65 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační stojan na květinu ve tvaru domku - 21*21*29 cm 64943 , Křeslo ve tvaru ruky černé samet (241730)

Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 28*14*15 cm 64947

Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 28*14*15 cm 64947
Detail

Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 28*14*15 cm Barva: hnědáMateriál: dřevo/ kovHmotnost: 0,462 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační stojan na květinu ve tvaru stolu - 28*14*15 cm 64947

Svíčka ve tvaru 8

Svíčka ve tvaru 8
Detail

Svíčka ve tvaru 8, výška 8,5 cm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Svíčka ve tvaru 8

Dekorační plechová ptačí budka ve tvaru konve - 48*20*28/40 cm 6Y4858

Dekorační plechová ptačí budka ve tvaru konve - 48*20*28/40 cm 6Y4858
Detail

Dekorační plechová ptačí budka ve tvaru konve - 48*20*28/40 cm Barva: šedá s patinouMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační plechová ptačí budka ve tvaru konve - 48*20*28/40 cm 6Y4858

Dekorační talíř ve tvaru listu ve zlatém provedení - 22*19*5 cm 6PR3005

Dekorační talíř ve tvaru listu ve zlatém provedení - 22*19*5 cm 6PR3005
Detail

Dekorační talíř ve tvaru listu ve zlatém provedení - 22*19*5 cm Barva: ZlatáMateriál: PolyresinHmotnost: 0,333 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační talíř ve tvaru listu ve zlatém provedení - 22*19*5 cm 6PR3005

Nástěnný bílý háček ve tvaru domku - 8*17 cm 6H0834

Nástěnný bílý háček ve tvaru domku - 8*17 cm 6H0834
Detail

Nástěnný bílý háček ve tvaru domku - 8*17 cm Barva: BíláHmotnost: 0,11 kgMateriál: Dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný bílý háček ve tvaru domku - 8*17 cm 6H0834

Zlatá dekorativní miska s patinou ve tvaru rybky - 10*2*32 cm 6PR2552

Zlatá dekorativní miska s patinou ve tvaru rybky - 10*2*32 cm 6PR2552
Detail

Zlatá dekorativní miska s patinou ve tvaru rybky - 10*2*32 cm Barva: zlatá, patinaMateriál: polyresinHmotnost: 0,387 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlatá dekorativní miska s patinou ve tvaru rybky - 10*2*32 cm 6PR2552

Narozeninová svíčka ve tvaru čísla - 8

Narozeninová svíčka ve tvaru čísla - 8
Detail

Narozeninová svíčka ve tvaru čísla. Narozeninový dort můžeme ještě ozdobit pěknou svíčkou s perletí ve tvaru čísla, která každému ukáže, jak velký je už náš oslavenec nebo oslavenkyně. Výběr čísla je ve variantách podle tvaru. Velikost svíčky je: 6,5 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Narozeninová svíčka ve tvaru čísla - 8

Hnědé litinové pítko/ krmítko pro ptáčky ve tvaru srdce - 16*14*8 cm 6Y5283

Hnědé litinové pítko/ krmítko pro ptáčky ve tvaru srdce - 16*14*8 cm 6Y5283
Detail

Hnědé litinové pítko/ krmítko pro ptáčky ve tvaru srdce - 16*14*8 cm Barva: hnědáMateriál: litinaHmotnost: 0,718 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědé litinové pítko/ krmítko pro ptáčky ve tvaru srdce - 16*14*8 cm 6Y5283

Šedý dekorační obal na květináč ve tvaru košíčku s králíčkem - 24*21*22 cm 6TE0442

Šedý dekorační obal na květináč ve tvaru košíčku s králíčkem - 24*21*22 cm 6TE0442
Detail

Šedý dekorační obal na květináč ve tvaru košíčku s králíčkem - 24*21*22 cm Barva: šedá antikMateriál: cementová směsHmotnost: 2 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedý dekorační obal na květináč ve tvaru košíčku s králíčkem - 24*21*22 cm 6TE0442

Umělý dekorační závěs ve tvaru srdce - 15*6*15cm P832998

Umělý dekorační závěs ve tvaru srdce - 15*6*15cm P832998
Detail

Umělý dekorační závěs ve tvaru srdce - 15*6*15cm Barva: zelená, bílá, hnědáMateriál: plast (lahome.cz)

Podobné produkty ako Umělý dekorační závěs ve tvaru srdce - 15*6*15cm P832998

91429 Dřevěná krabička ve tvaru knihy, 34,5 x 8 x 25 cm

91429  Dřevěná krabička ve tvaru knihy, 34,5 x 8 x 25 cm
Detail

Dřevěná krabička ve tvaru knihy je vyrobená z masivního borového dřeva, je užitečná pro uložení suvenýrů, fotek, dokumentů, dokladů a také skvěle poslouží jako vkusný a originální obal pro dárek. Krabička je bez povrchové úpravy a lze si ji natřít jakýmkoliv výrobkem určeným na dřevo a nebo jej ponechat v přírodním nenatřeném stavu. Technické údaje: hmotnost: 0,8 kg rozměry: 34,5 x 8 x 25 cm (š x v x h) materiál: borovice povrchová úprava: ne dodáno složené Obsah balení: 1 x krabička ve tvaru knihy (dilego.cz)

Podobné produkty ako 91429 Dřevěná krabička ve tvaru knihy, 34,5 x 8 x 25 cm

Nízká růžová skleněná váza/ svícen ve tvaru poklice - 8*11 cm 6GL3040

Nízká růžová skleněná váza/ svícen ve tvaru poklice - 8*11 cm 6GL3040
Detail

Nízká růžová skleněná váza ve tvaru poklice - 8*11 cm Barva: růžováMateriál: skloHmotnost: 0,29 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nízká růžová skleněná váza/ svícen ve tvaru poklice - 8*11 cm 6GL3040

Narozeninová svíčka s perletí ve tvaru 8

Narozeninová svíčka s perletí ve tvaru 8
Detail

Narozeninová svíčka s perletí ve tvaru 8. Narozeninový dort můžeme ještě ozdobit pěknou svíčkou s perletí ve tvaru čísla, která každému ukáže, jak velký je už náš oslavenec nebo oslavenkyně. Velikost svíčky je: 6,5 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Narozeninová svíčka s perletí ve tvaru 8

Keramická úchytka ve tvaru pejska se zlatými flíčky - 8*3*4 cm 65071

Keramická úchytka ve tvaru pejska se zlatými flíčky - 8*3*4 cm 65071
Detail

Keramická úchytka ve tvaru pejska se zlatými flíčky - 8*3*4 cm Barva: krémová, zlatáMateriál: keramikaHmotnost: 0,038 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Keramická úchytka ve tvaru pejska se zlatými flíčky - 8*3*4 cm 65071

Cementové dekorační pítko pro ptáčky ve tvaru květu a zdobným ptáčkem - Ø 25*8,5 cm 39562-21

Cementové dekorační pítko pro ptáčky ve tvaru květu a zdobným ptáčkem - Ø 25*8,5 cm 39562-21
Detail

Cementové dekorační pítko pro ptáčky ve tvaru květu a zdobným ptáčkem - Ø 25*8,5 cm Barva: šedá s patinouMateriál: cementová směs (lahome.cz)

Podobné produkty ako Cementové dekorační pítko pro ptáčky ve tvaru květu a zdobným ptáčkem - Ø 25*8,5 cm 39562-21

Godan Studené jiskry ve tvaru Zlatého čísla 8

Godan Studené jiskry ve tvaru Zlatého čísla 8
Detail

Studené jiskry ve tvaru Zlatého čísla 8 počet: 1 ks velikost: cca 16,5 cm Co by to bylo za narozeninovou párty bez dortu a svíček? Pokud chystáte oslavu narozenin tak Vám rozhodně nesmí chybět studené jiskry ve tvaru čísla. Nejen že to potěší oslavence, ale ještě se také hodí k celé párty výzdobě. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Godan Studené jiskry ve tvaru Zlatého čísla 8

Set 3ks dekorační kovové podnosy ve tvaru hvězdy - 22*22cm 51873-13

Set 3ks dekorační kovové podnosy ve tvaru hvězdy - 22*22cm 51873-13
Detail

Set 3ks dekorační kovové podnosy ve tvaru hvězdy - 22*22cm Materiál : kovBarva : bronzová antik (lahome.cz)

Podobné produkty ako Set 3ks dekorační kovové podnosy ve tvaru hvězdy - 22*22cm 51873-13

Zlatý dekorační kovový podnos / miska ve tvaru listu Banana- 36*18*3cm HEBGBA

Zlatý dekorační kovový podnos / miska ve tvaru listu Banana- 36*18*3cm HEBGBA
Detail

Zlatý dekorační kovový podnos / miska ve tvaru listu Banana- 36*18*3cm Barva: zlatáMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlatý dekorační kovový podnos / miska ve tvaru listu Banana- 36*18*3cm HEBGBA

Zátka na víno ve tvaru včely - 8*3*14cm EHWSB

Zátka na víno ve tvaru včely - 8*3*14cm EHWSB
Detail

Zátka na víno ve tvaru včely - 8*3*14cm Barva: stříbrnáMateriál: HliníkHmotnost: 0,07 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zátka na víno ve tvaru včely - 8*3*14cm EHWSB

Miska ve tvaru U Peacock 11 cm

Miska ve tvaru U Peacock 11 cm
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Miska ve tvaru U Peacock 11 cm
svicen ve tvaru podnosu, kreslo ve tvaru ruky, dekorativni doza ve tvaru jablka, Orion Mísa točený bambus ovál, 32 x 24,5 cm , Křesílko ve tvaru vajíčka, stříbrná (241179), solarni led svitidlo ve tvaru koule, polstarek ve tvaru srdce soy luna, x mas svicen ve tvaru hvezdy, přehoz na sedačku ve tvaru u, Kovový dekorační košík Elegant, 32 x 13 x 28 cm, Villa Collection Cementová dóza s víkem 5,5 cm (341301), Konferenční stolek ve tvaru V 117x50x30 cm masivní akácie (320388), RONA ve tvaru X 29 cm 1 ks (5210 290), AMADEA Dřevěná kasička ve tvaru ježka 20 cm (30650-00), Petproducts Plyšová hračka ve tvaru ovečky 14×11 cm (8594202650979), RONA ve tvaru V 30 cm 1 ks (5040 300), Shumee podnožka taupe 78×56×32 cm textil, 337684 (337684), Prskavky ve tvaru srdce - 2 ks (8595596321193), Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu ve tvaru měsíce (9.1179), HENDI drátěný kartáč ve tvaru Y (93250), zluty hrnek ve tvaru lamy sass belle, seda kasicka ve tvaru kocky sass belle, policovy regal ve tvaru pyramidy bily norah, Kemis Dřevěný otvírák ve tvaru láhve (20396), HENDI drátěný kartáč ve tvaru Y (93249), Křeslo ve tvaru ruky šedé samet (241731), Keramické umyvadlo ve tvaru mísy - bílé (140706), SCAMP Polštář ve tvaru C Rosa (5999546241914), Bílý BELIANI ve tvaru větve HOUMA (beliani_58073), Křeslo ve tvaru ruky černé samet (241730)