D'angelo emily: enargeia - cd (4860536)

Produkt D'angelo emily: enargeia - cd (4860536) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu D'angelo emily: enargeia - cd (4860536) upraviť a produkt hľadať znova.

D'Angelo Emily: Enargeia - CD (4860536)

D'Angelo Emily: Enargeia - CD (4860536)
Detail

Hudební CD - Debutové album Emily D'Angelo u Deutsche Grammophon zahrnuje vše co je 26 leté Italsko-kanadské zpěvačce tak přirozené. Debutové album Emily D'Angelo u Deutsche Grammophon zahrnuje vše co je 26 leté Italsko-kanadské zpěvačce tak přirozené. Rok vydání : 2021 Seznam stop CD Fólk faer andlit (Arr. Jarkko Riihimäki)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / O virtus sapientiae (Arr. Sarah Kirkland Snider)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / II. This World Within Me Is Too Small (Arr. Jarkko Riihimäki)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / CaritasEmily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / II. Hello Lord (Vespers for a New Dark Age)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / XII. You Are the Dust (Arr. Jarkko Riihimäki)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / IV. The Lotus Eaters (Penelope)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / A... (alza.cz)

Podobné produkty ako D'Angelo Emily: Enargeia - CD (4860536) , D'angelo emily: enargeia - lp (4860537)

D'Angelo Emily: Enargeia - LP (4860537)

D'Angelo Emily: Enargeia - LP (4860537)
Detail

LP vinyl - Debutové album Emily D'Angelo u Deutsche Grammophon zahrnuje vše co je 26 leté Italsko-kanadské zpěvačce tak přirozené. Debutové album Emily D'Angelo u Deutsche Grammophon zahrnuje vše co je 26 leté Italsko-kanadské zpěvačce tak přirozené. Rok vydání : 2021 Seznam stop LP Fólk faer andlit (Arr. Jarkko Riihimäki)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / O virtus sapientiae (Arr. Sarah Kirkland Snider)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / II. This World Within Me Is Too Small (Arr. Jarkko Riihimäki)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / CaritasEmily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / II. Hello Lord (Vespers for a New Dark Age)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / XII. You Are the Dust (Arr. Jarkko Riihimäki)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / IV. The Lotus Eaters (Penelope)Emily D'Angelo, das freie orchester Berlin, Jarkko / A... (alza.cz)

Podobné produkty ako D'Angelo Emily: Enargeia - LP (4860537) , Emily westwood

černé minišaty emily s nařasením vel. ONE SIZE

černé minišaty emily s nařasením vel. ONE SIZE
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 167 cm, obvod přes prsa má 73 cm, obvod pasu 64 cm a přes boky 91 cm. Modelka je oblečena do velikosti One size. (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako černé minišaty emily s nařasením vel. ONE SIZE , Swarovski emily 1808960 (9005818089606)

Hnědé minišaty emily s nařasením vel. ONE SIZE

Hnědé minišaty emily s nařasením vel. ONE SIZE
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 167 cm, obvod přes prsa má 73 cm, obvod pasu 64 cm a přes boky 91 cm. Modelka je oblečena do velikosti One size. (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako Hnědé minišaty emily s nařasením vel. ONE SIZE , Veritas šicí stroj emily

Purgert, Angelo: První republika Kniha - Purgert Angelo

Purgert, Angelo: První republika Kniha - Purgert Angelo
Detail

Nechte se omámit nostalgií. Charitativní fotografický projekt Angelo Purgerta vás přenese o několik desítek let zpátky v čase. Pronikněte do atmosféry první republiky prostřednictvím autentických snímků. Autor vytvořil originální fotografie, které ze dvacátých a třicátých let minulého století čerpají, ale zároveň svým nádechem pronikají i do současnosti. To se odráží nejen v aranžmá scény, ale také v pózách modelů i technickém provedení. Kniha vychází na počest stoletého výročí založení republiky. Jejím hlavním posláním je nejen oslava, ale především pomoc dětem. (patro.cz)

Podobné produkty ako Purgert, Angelo: První republika Kniha - Purgert Angelo , Playmobil 71082 dragons: the nine realms - plowhorn & d'angelo (4008789710826)

Slánka Angelo - Philippi

Slánka Angelo - Philippi
Detail

Philippi Angelo je hodný andílek, který přináší sůl na váš stůl. Doplnit jej můžete o ďáblíka Diabolo, který přináší pro změnu pepř. Angelo i Diabolo k sobě prostě patří • umělohmotné uzavírání ze spodní strany • materiál - leštěný nikl/zrcadlový lesk • rozměry - 7 x 3 cm • design - Eberhard Woike • původ - Německo (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Slánka Angelo - Philippi , Emily divci plavky 152 tyrkysova

Magnetka ANGELO - Philippi

Magnetka ANGELO - Philippi
Detail

První obrázek z ultrazvuku, fotka vašeho miminka, pozvánka na promoci vašich dětí - všechny tyto důležité momenty si můžete vystavit na ledničku díky magnetce ANGELO. A malý andílek bude tyto vzácnosti střežit. Stejně tak si ale můžete vyvěsit mnohem obyčejnější věci - nákupní seznam nebo nový recept. ANGELO je roztomilý protějšek digitální éře. Díky němu budete mít veškeré podstatné informace stále na očích i bez použití moderních technologií. Je vyroben z leštěného niklu a za jeho návrhem stojí designér Eberhard Woike. Andělsky čistý design si získá vaše srdce. Údržba Doporučujeme ošetřit vlhkým hadříkem. Odkazy: O značce Philippi ZDE. Produkty Philippi ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Magnetka ANGELO - Philippi , Deka emily růžová, 130 x 160 cm

Pohovka Di Angelo

Pohovka Di Angelo
Detail

> odnímatelný potah sedáků a zádových polštářů > šířka: 285 cm > hloubka: 106 cm > výška: 66 cm > hloubka sedadla: 50 cm > výška sedadla od země: 42 cm > výška opěrky ruky: 47 cm > hustota látky na sedadle a zádové opěrce 30 kg/m3 PÉČE > nevystavujte nadměrnému slunečnímu záření > buďte opatrní u džínů, které mohou přenést barvu na látku > pozor na poškrábání od domácích zvířat nebo ostrých předmětů > rozlité a jiné náhodné skvrny odstraňte co nejdříve, ale nikdy ne drsnými mýdly nebo čisticími prostředky (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Pohovka Di Angelo , Deka emily smetanová, 130 x 160 cm

Lu Eric: Schubert: Piano Sonatas D. 784 & D. 959 - Allegretto D.915 - CD (5054197298127)

Lu Eric: Schubert: Piano Sonatas D. 784 & D. 959 - Allegretto D.915 - CD (5054197298127)
Detail

Hudební CD - I když bylo čínsko-americkému klavíristovi Ericovi Lu (ač rodák z amerického Massachusetts, s ohledem na původ obou rodičů takto uvádí sám sebe na svých webových stránkách) letos teprve 24 let, může se už teď pochlubit nadstandardně úspěšnou koncertní i nahrávací kariérou. I když bylo čínsko-americkému klavíristovi Ericovi Lu (ač rodák z amerického Massachusetts, s ohledem na původ obou rodičů takto uvádí sám sebe na svých webových stránkách) letos teprve 24 let, může se už teď pochlubit nadstandardně úspěšnou koncertní i nahrávací kariérou. Slibné začátky definitivně potvrdilo vítězství v prestižní mezinárodní soutěži pianistů v anglickém Leedsu v roce 2018 a od té doby si stihl vybudovat velmi slušné renomé a také zajistit exkluzivní kontrakt se společností Warner Classics. Už jeho první nahrávka s programem, sestaveným z Chopinových, Schumannových a Brahmsových děl, sklidila pozitivní kritickou odezvu. Aktuálně přichází s albem, věnovaným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lu Eric: Schubert: Piano Sonatas D. 784 & D. 959 - Allegretto D.915 - CD (5054197298127) , Duch emily (978-80-999350-1-4)

První republika - Angelo Purgert

První republika - Angelo Purgert
Detail

Charitativní fotografický projekt Angelo Purgerta, který zachytil společenskou atmosféru první republiky. Prostřednictvím jeho snímků obraz tehdejší doby ožívá a mísí se s přítomností. Autor se prvorepublikovou atmosféru pouze inspiroval, ale nesnažil se o její dokonalou kopii. Kniha vychází v rámci stoletého výročí založení republiky. Součástí tohoto velkolepého vydání je i fotografie Dáma s psíkem, která byla zařazena do stálé sbírky Národního muzea fotografie České republiky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako První republika - Angelo Purgert , Ahome dětský plecháček se jménem emily (23357)

Listy Janovy - Angelo Scarano

Listy Janovy - Angelo Scarano
Detail

První Janův list by měl patřit k nejčtenějším novozákonním spisům, protože nabízí takřka souhrn křesťanského učení: nikde jinde v celém Novém zákoně není souvislost mezi vírou a láskou, vyznáním víry a skutky tak naléhavě a výslovně zdůrazňována. Na první pohled se zdá, že tento kratičký spis, vyznačující se jednoduchým slovníkem a neustálým opakováním několika témat, nepotřebuje skoro žádný komentář: řečeno slovy Martina Luthera je clarissimus in se, velmi jasný sám o sobě (Luther takto vnímal celou Bibli). Bližší pohled však prozrazuje, že První Janův list není zdaleka tak prostý a jednoznačný. A co víc – jednoduché teologické poselství ukrývá nesmírné bohatství, které částečně odhaluje a vynáší na světlo tento komentář. Druhý Janův list patří asi k nejméně čteným spisům Nového zákona. Na první pohled se jeví jako soukromý list, i když je adresovaný konkrétní komunitě. Rozsahem se podobá typickým antickým listům. Třetí Janův list patří k nejkratším spisům Nového zákona a zároveň k těm nejméně „obsažným“ po stránce teologické. Ze všech novozákonních listů však obsahuje nejvíc prvků typických pro tento žánr. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Listy Janovy - Angelo Scarano , Emily zdolává překážky (978-80-277-0048-6)

Křeslo ANGELO Halmar Šedá

Křeslo ANGELO Halmar Šedá
Detail

Elegantní relaxační křeslo ANGELO ve tvaru mušle bude jedinečnou ozdobou obývacího pokoje a extravagantní součástí dámského toaletního stolku, hodí se ale i do pracoven či kanceláří. Křeslo najde své místo v moderních interiérech a pokojích ve stylu glamour.Je čalouněné hebkou a snadno omyvatelnou sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, růžová a tmavě zelená. Sedák z měkké pěny zlepšuje komfort sezení. Celek doplňují pevné černé ocelové nohy.Barva:růžová / černátmavě zelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 73 cmvýška: 75 cmvýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Křeslo ANGELO Halmar Šedá , Boma trading kusový koberec emily, 120 x 170 cm

Křeslo ANGELO Halmar Růžová

Křeslo ANGELO Halmar Růžová
Detail

Elegantní relaxační křeslo ANGELO ve tvaru mušle bude jedinečnou ozdobou obývacího pokoje a extravagantní součástí dámského toaletního stolku, hodí se ale i do pracoven či kanceláří. Křeslo najde své místo v moderních interiérech a pokojích ve stylu glamour.Je čalouněné hebkou a snadno omyvatelnou sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, růžová a tmavě zelená. Sedák z měkké pěny zlepšuje komfort sezení. Celek doplňují pevné černé ocelové nohy.Barva:růžová / černátmavě zelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 73 cmvýška: 75 cmvýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Křeslo ANGELO Halmar Růžová , Boma trading kusový koberec emily, 80 x 150 cm

Křeslo ANGELO Halmar Růžová

Křeslo ANGELO Halmar Růžová
Detail

Elegantní relaxační křeslo ANGELO ve tvaru mušle bude jedinečnou ozdobou obývacího pokoje a extravagantní součástí dámského toaletního stolku, hodí se ale i do pracoven či kanceláří. Křeslo najde své místo v moderních interiérech a pokojích ve stylu glamour.Je čalouněné hebkou a snadno omyvatelnou sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, růžová a tmavě zelená. Sedák z měkké pěny zlepšuje komfort sezení. Celek doplňují pevné černé ocelové nohy.Barva:růžová / černátmavě zelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 73 cmvýška: 75 cmvýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Křeslo ANGELO Halmar Růžová , Emily vichrná a zrádný vodopád (978-80-000-5583-1)

Křeslo ANGELO Halmar Šedá

Křeslo ANGELO Halmar Šedá
Detail

Elegantní relaxační křeslo ANGELO ve tvaru mušle bude jedinečnou ozdobou obývacího pokoje a extravagantní součástí dámského toaletního stolku, hodí se ale i do pracoven či kanceláří. Křeslo najde své místo v moderních interiérech a pokojích ve stylu glamour.Je čalouněné hebkou a snadno omyvatelnou sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, růžová a tmavě zelená. Sedák z měkké pěny zlepšuje komfort sezení. Celek doplňují pevné černé ocelové nohy.Barva:růžová / černátmavě zelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 73 cmvýška: 75 cmvýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Křeslo ANGELO Halmar Šedá , Emily vichrná (1): nečekaný objev (978-80-000-6817-6)

Listy Janovy - Scarano Angelo

Listy Janovy - Scarano Angelo
Detail

První Janův list by měl patřit k nejčtenějším novozákonním spisům, protože nabízí takřka souhrn křesťanského učení: nikde jinde v celém Novém zákoně není souvislost mezi vírou a láskou, vyznáním víry a skutky tak naléhavě a výslovně zdůrazňována. Na první pohled se zdá, že tento kratičký spis, vyznačující se jednoduchým slovníkem a neustálým opakováním několika témat, nepotřebuje skoro žádný komentář: řečeno slovy Martina Luthera je clarissimus in se, velmi jasný sám o sobě (Luther takto vnímal celou Bibli). Bližší pohled však prozrazuje, že První Janův list není zdaleka tak prostý a jednoznačný. A co víc – jednoduché teologické poselství ukrývá nesmírné bohatství, které částečně odhaluje a vynáší na světlo tento komentář. Druhý Janův list patří asi k nejméně čteným spisům Nového zákona. Na první pohled se jeví jako soukromý list, i když je adresovaný konkrétní komunitě. Rozsahem se podobá typickým antickým listům. Třetí Janův list patří k nejkratším spisům Nového zákona a zároveň k těm nejméně „obsažným“ po stránce teologické. Ze všech novozákonních listů však obsahuje nejvíc prvků typických pro tento žánr. (patro.cz)

Podobné produkty ako Listy Janovy - Scarano Angelo , Emily vichrná 1 nečekaný objev (978-80-00-06817-6)

Nový začátek - Angelo Renata

Nový začátek - Angelo Renata
Detail

Vyhlídka změny je zčásti vzrušující a zčásti děsivá. Je však klíčem k úspěchu, bohatství a skutečnému uspokojení z vaší práce a ve vašem životě. Nový začátek Briana Tracyho poodhaluje roušku tajemství hledání skutečně nového začátku – dělá tlustou čáru za vaší minulostí, startuje kariéru a život, po kterých jste vždy skrytě toužili. Začněte znovu a lépe! Kniha, která od základu změní váš život, vám ukáže, jak: • Zjistit, co je pro vás opravdu důležité. • Zatočit s prokrastinací. • Ovládnout vaši kariéru – jednou provždy! • Nalézt ve všem nečekaném a zdánlivě negativním příležitost k růstu. • zvýšit váš potenciál vydělávat – za hranici vašich nejodvážnějších snů! • Získat sebedůvěru riskovat a odhodlat se k zásadním krokům, které se vyplatí. Díky Tracyho metodě o sedmi krocích získáte odvahu – odvahu riskovat, odvahu k zásadním rozhodnutím, která vás v životě posunou dál, zatímco budete stát nohama na zemi. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nový začátek - Angelo Renata , Emily vichrná a proud času (978-80-00-05853-5)

Sako Marella Angelo béžová barva,

Sako Marella Angelo béžová barva,
Detail

Sako z kolekce Marella. Model vyroben z jednobarevné látky. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sako Marella Angelo béžová barva, , Emily vichrná a pirátský princ (978-80-00-05665-4)

O marnotratném otci - Angelo Scarano

O marnotratném otci - Angelo Scarano
Detail

V Lukášově evangeliu nacházíme mnoho úryvků, které hovoří o Božím milosrdenství, ale jeden z nich je perla všech podobenství, evangelium v evangeliu. Nazýváme ho většinou podobenstvím „O marnotratném synu“. Je to ale doopravdy podobenství o marnotratném synu? Mnozí biblisté s tím nesouhlasí…(z úvodu autora)P. Angelo Scarano podnikl pečlivou restaurátorskou práci, aby nám příběh z Lukášova evangelia přiblížil v původní síle a kráse. Správné pochopení podobenství nám totiž ztěžuje hned několik mylných, a přitom dosti rozšířených výkladů, které jeho smysl posouvají někam jinam. Cílem autora však není jen odborný komentář biblického textu, ale přiblížení poselství evangelia o Božím milosrdenství nejširším vrstvám čtenářů. Jsme pozváni, abychom tišili svou žízeň a čerpali z životodárného pramene Boží lásky, jíž Bůh v Ježíši Kristu rozlévá až marnotratným způsobem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako O marnotratném otci - Angelo Scarano , Emily vichrná a pirátský princ (978-80-000-5665-4)

Vášeň pro grilování - Angelo Menta

Vášeň pro grilování - Angelo Menta
Detail

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou "škola grilování", založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vášeň pro grilování - Angelo Menta , Emily vichrná a proud času (978-80-000-5853-5)

Záložka do knihy ANGELO - Philippi

Záložka do knihy ANGELO - Philippi
Detail

Nehledejte zbytečně kapitoly, které již máte přečtené. Pevná záložka Philippi Angelo vám spolehlivě ohlídá každou stránku s péčí skutečného anděla. Záložka Angelo poslouží také jako luxusní ozdoba SPECIFIKACE: • materiál - leštěná nerezová ocel a nikl/zrcadlový lesk • design - Eberhard Woike • délka - 14 cm • původ - Německo (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Záložka do knihy ANGELO - Philippi , Emily vichrná a loď ztracených duší (978-80-000-5467-4)

Držák obrázků/fotografií ANGELO - Philippi

Držák obrázků/fotografií ANGELO - Philippi
Detail

Pohled na krásný obrázek v ještě krásnějším držáku potěší každého bez rozdílu. Philippi Angelo je důkazem toho, že dokonalost není pouhá fráze. • leštěný nikl /zrcadlový lesk • skvělý nadčasový design • výška - 3,7 cm • Eberhard Woike • Německo (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Držák obrázků/fotografií ANGELO - Philippi , Emily vichrná a příšera z hlubin (978-80-00-04857-4)

Terst - Claudio Magris, Angelo Ara

Terst - Claudio Magris, Angelo Ara
Detail

Terst je, možná více než jiná města, symbolizován svou literaturou, svou kulturou. Angelo Ara a Claudio Magris se rozhodli bádat právě o zvláštnostech "terstského případu", studovat jeho historii a literární svědectví. Zde byla tedy jedinečnost - mnohdy často mytizovaná - křižovatky, která odrážela evropské tendence a spojovala - mnohdy dramaticky - rozdílné kultury a etnika, a na které mohly spolu žít iredentismus a kult Františka Josefa, kosmopolitismus a municipální uzavřenost. Svevo, Saba, Slataper a dále bratři Stuparichové, Michelstaedter a mnoho dalších jsou terstskými a zároveň mezinárodními osobnostmi, které ožívají na stránkách této knihy. Byli to představitelé modernosti, kterou můžeme lépe pochopit až dnes. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Terst - Claudio Magris, Angelo Ara , Emily vichrná a tajemství mořské sirény (978-80-000-5232-8)

Křeslo ANGELO Halmar Tmavě zelená

Křeslo ANGELO Halmar Tmavě zelená
Detail

Elegantní relaxační křeslo ANGELO ve tvaru mušle bude jedinečnou ozdobou obývacího pokoje a extravagantní součástí dámského toaletního stolku, hodí se ale i do pracoven či kanceláří. Křeslo najde své místo v moderních interiérech a pokojích ve stylu glamour.Je čalouněné hebkou a snadno omyvatelnou sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, růžová a tmavě zelená. Sedák z měkké pěny zlepšuje komfort sezení. Celek doplňují pevné černé ocelové nohy.Barva:růžová / černátmavě zelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 73 cmvýška: 75 cmvýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Křeslo ANGELO Halmar Tmavě zelená , Emily vichrná a loď ztracených duší (978-80-00-05467-4)

Vášeň pro grilování - Menta Angelo

Vášeň pro grilování - Menta Angelo
Detail

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vášeň pro grilování - Menta Angelo , Emily vichrná a země půlnočního slunce (978-80-000-5338-7)

Křeslo ANGELO Halmar Tmavě zelená

Křeslo ANGELO Halmar Tmavě zelená
Detail

Elegantní relaxační křeslo ANGELO ve tvaru mušle bude jedinečnou ozdobou obývacího pokoje a extravagantní součástí dámského toaletního stolku, hodí se ale i do pracoven či kanceláří. Křeslo najde své místo v moderních interiérech a pokojích ve stylu glamour.Je čalouněné hebkou a snadno omyvatelnou sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, růžová a tmavě zelená. Sedák z měkké pěny zlepšuje komfort sezení. Celek doplňují pevné černé ocelové nohy.Barva:růžová / černátmavě zelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 73 cmvýška: 75 cmvýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Křeslo ANGELO Halmar Tmavě zelená , Besoa emily, čalouněné křeslo, pěnová výplň, polyesterový potah, samet, ocel, růžové

O marnotratném otci - Scarano Angelo

O marnotratném otci - Scarano Angelo
Detail

V Lukášově evangeliu nacházíme mnoho úryvků, které hovoří o Božím milosrdenství, ale jeden z nich je perla všech podobenství, evangelium v evangeliu. Nazýváme ho většinou podobenstvím "O marnotratném synu". Je to ale doopravdy podobenství o marnotratném synu? Mnozí biblisté s tím nesouhlasí… (z úvodu autora) P. Angelo Scarano podnikl pečlivou restaurátorskou práci, aby nám příběh z Lukášova evangelia přiblížil v původní síle a kráse. Správné pochopení podobenství nám totiž ztěžuje hned několik mylných, a přitom dosti rozšířených výkladů, které jeho smysl posouvají někam jinam. Cílem autora však není jen odborný komentář biblického textu, ale přiblížení poselství evangelia o Božím milosrdenství nejširším vrstvám čtenářů. Jsme pozváni, abychom tišili svou žízeň a čerpali z životodárného pramene Boží lásky, jíž Bůh v Ježíši Kristu rozlévá až marnotratným způsobem. (patro.cz)

Podobné produkty ako O marnotratném otci - Scarano Angelo , Emily vichrná a tajemství mořské sirény (978-80-00-05232-8)

innoGIO usínáček GIOfriends Angelo (5904405021125)

innoGIO usínáček GIOfriends Angelo (5904405021125)
Detail

Noční světlo - zdroj světla integrovaný LED, materiál textílie Na tmu můžete vyzrát s nočním světlem innoGIO. Zhotovuje se z kvalitního materiálu, jímž je textílie. Významné přednosti nočního světla innoGIO usínáček GIOfriends Angelo Noční světlo innoGIO pomůže s orientací po tmě K jeho výrobě byl použit textílie Zabudovaný zdroj s technologií LED (alza.cz)

Podobné produkty ako innoGIO usínáček GIOfriends Angelo (5904405021125) , Emily vichrná a hrad v mlze (978-80-00-04973-1)

Alter Ego + A2 Cahier d´activits + CD

Alter Ego + A2 Cahier d´activits + CD
Detail

Alter Ego + : La méthode de référence en FLE dans le monde entier ! Structure : Le cahier propose de valider et de renforcer les connaissances acquises a travers une grande variété d’activités : de vocabulaire ; de grammaire ; de communication ; de compréhension écrite et production écrite ; de plus, des activités de compréhension orale (CD audio inclus) viennent enrichir le travail sur les compétences de communication. A la fin du cahier, un portfolio permet a l’apprenant de suivre de façon active et réfléchie son apprentissage. Descriptif de la méthode : Les "plus" d'Alter Ego + : 60% des documents renouvelés et actualisés une offre numérique encore plus complete un projet pour chaque dossier des pages d'évaluation DELF intégrées au livre de l'éleve plus d'exercices dans chaque dossier des activités de phonie-graphie un précis grammatical complet un lexique thématique une progression revue sur l'ensemble tous les enregistrements inclus dans le livre de l'éleve Et toujours... une méthode issue des pratiques de classe et conçue par une équipe de professeurs-formateurs expérimentés une méthode prete a l'emploi, gage d'efficacité et de solidité pédagogique Composants de la méthode : Livre de l'éleve + CD-ROM avec tous les enregistrements inclus Cahier d'activités + CD audio Guide pédagogique CD audio classe (x4) Manuel numérique interactif pour l'enseignant (clé USB) Le Parcours digital pour les niveaux 1 et 2 Livret projets pour les niveaux 1 et 2 DVD PAL pour les niveaux 1 et 2 (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Alter Ego + A2 Cahier d´activits + CD , Emily vichrná a země půlnočního slunce (978-80-00-05338-7)

Nový začátek - Brian Tracy, Renata Angelo

Nový začátek - Brian Tracy, Renata Angelo
Detail

Vyhlídka změny je zčásti vzrušující a zčásti děsivá. Je však klíčem k úspěchu, bohatství a skutečnému uspokojení z vaší práce a ve vašem životě. Nový začátek Briana Tracyho poodhaluje roušku tajemství hledání skutečně nového začátku - dělá tlustou čáru za vaší minulostí, startuje kariéru a život, po kterých jste vždy skrytě toužili. Začněte znovu a lépe! Kniha, která od základu změní váš život, vám ukáže, jak: •Zjistit, co je pro vás opravdu důležité. •Zatočit s prokrastinací. •Ovládnout vaši kariéru - jednou provždy! •Nalézt ve všem nečekaném a zdánlivě negativním příležitost k růstu. •zvýšit váš potenciál vydělávat - za hranici vašich nejodvážnějších snů! •Získat sebedůvěru riskovat a odhodlat se k zásadním krokům, které se vyplatí. Díky Tracyho metodě o sedmi krocích získáte odvahu - odvahu riskovat, odvahu k zásadním rozhodnutím, která vás v životě posunou dál, zatímco budete stát nohama na zemi. Bonus ke knize v podobě MP3 nahrávek. Renata Angelo, spoluautorka této úspěšné knihy, pro vás připravila bonusový dárek v podobě MP3 souborů, na nichž jsou nahrány některé z klíčových myšlenek obsažených v knize Nový začátek. Tyto dvě nahrávky jsou ke stažení zdarma na webové stránce Renaty Angelo, kde mimo jiné naleznete i více informací o koučinku, osobním rozvoji apod. Pozor! Nahrávky jsou pouze skvělým doplňkem ke knize obou autorů, v žádném případě ji však nemohou plně nahradit. Kompletní materiál se všemi informacemi získáte jedině spojením knihy a MP3 nahrávek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nový začátek - Brian Tracy, Renata Angelo , Celníci a námořníci: see emily play 2 (978-80-7530-358-5)

Držák na parkovací lístky ANGELO - Philippi

Držák na parkovací lístky ANGELO - Philippi
Detail

Pevní držák na parkovací lístky do auta, který díky dvěma magnetům svírá jakýkoliv papír naprosto spolehlivě. Užijte si čistý design i ve svém autě. Vedle parkovacích lístků podrží Angelo spolehlivě také pokuty • leštěná nerezová ocel/zrcadlový lesk • skvělý nadčasový design • Eberhard Woike • Německo (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Držák na parkovací lístky ANGELO - Philippi

Přívěsek na klíče ANGELO, zlatý - Philippi

Přívěsek na klíče ANGELO, zlatý - Philippi
Detail

Vánoce jsou časem, kdy se scházíme se svými blízkými a navzájem se těšíme ze své přítomnosti. Dejte jim najevo, že na ně myslíte po celý rok, i když zrovna nemůžete být s nimi. Drobný přívěsek na klíče se zlatým andílkem bude přesně tím pravým dárkem pro všechny, na kterých vám záleží. Malý andělíček je bude opatrovat a připomínat jim krásné chvíle, které spolu zažijete. Nebesky krásný andílek je připevněn na kroužku s vyraženým názvem značky Philippi. Odkazy: O značce Philippi ZDE. Produkty Philippi ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Přívěsek na klíče ANGELO, zlatý - Philippi

Magnet na lednici ANGELO, zlatý - Philippi

Magnet na lednici ANGELO, zlatý - Philippi
Detail

První obrázek z ultrazvuku, fotka vašeho miminka, pozvánka na promoci vašich dětí - všechny tyto důležité momenty si můžete vystavit na ledničku díky magnetce Angelo. A malý andílek bude tyto vzácnosti střežit. Stejně tak si ale můžete vyvěsit mnohem obyčejnější věci - nákupní seznam nebo nový recept. Angelo je roztomilý protějšek digitální éry. Díky němu budete mít veškeré podstatné informace stále na očích i bez použití moderních technologií. Andělsky čistý design si získá vaše srdce. Odkazy: O značce Philippi ZDE. Produkty Philippi ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Magnet na lednici ANGELO, zlatý - Philippi

Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná

Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná
Detail

Hlavní výhody: slánka v hravém designu část větší série ANGELO skvělý nápad na dárek k dispozici odpovídající DIABOLO pepřenka Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 5 x 2,5 cm materiál: leštěný nikl, chrom (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná

Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná

Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná
Detail

Hlavní výhody: slánka v hravém designu část větší série ANGELO skvělý nápad na dárek k dispozici odpovídající DIABOLO pepřenka Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 5 x 2,5 cm materiál: leštěný nikl, chrom (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná

Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá

Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá
Detail

Hlavní výhody: originální veselý design ručně zdobené skvělý nápad na dárek k dispozici více ozdob ze stejné kolekce Dodatečné informace: rozměry: 5 x 9 cm design: Marcello Jori, Massimo Giacon (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá

Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná

Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná
Detail

Hlavní výhody: slánka v hravém designu část větší série ANGELO skvělý nápad na dárek k dispozici odpovídající DIABOLO pepřenka Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 5 x 2,5 cm materiál: leštěný nikl, chrom (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Slánka ANGELO Philippi 7,5 cm stříbrná

Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá

Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá
Detail

Hlavní výhody: originální veselý design ručně zdobené skvělý nápad na dárek k dispozici více ozdob ze stejné kolekce Dodatečné informace: rozměry: 5 x 9 cm design: Marcello Jori, Massimo Giacon (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá

Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá

Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá
Detail

Hlavní výhody: originální veselý design ručně zdobené skvělý nápad na dárek k dispozici více ozdob ze stejné kolekce Dodatečné informace: rozměry: 5 x 9 cm design: Marcello Jori, Massimo Giacon (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Vánoční figurka ANGELO MIRACOLO Alessi bílá

DEOKORK Zahradní teakové skládací křeslo ANGELO

DEOKORK Zahradní teakové skládací křeslo ANGELO
Detail

Skládací křeslo ANGELO je vyrobeno z kvalitního indonéského teaku. Díky anatomicky tvarovanému opěradlu nabízí toto zahradní křeslo dokonalé posezení. Zahradní křeslo má moderní design, jednoduše se skládá a proto je ideální do menších prostor. Náš zahradní nábytek je navržen hlavně pro venkovní použití s dlouhou životností. Ošetřeno teakovým olejem. Výška celkem: 920, Šířka celkem: 580, Hloubka celkem: 600, Hmotnost: 7, Materiál: teak, Barva: přírodní, Stohovatelnost: ne, Polohovatelnost: ne, Možnost složení: ano (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako DEOKORK Zahradní teakové skládací křeslo ANGELO

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo
Detail

Jednoduchá ale zároveň zajímavá košile Desigual, která skvěle padne k džínovým kalhotám. Materiál vnější: bavlnaKategorie: košileVlastnost: pánskáModel: Cam AngeloZdobení: s logemZapínání: knoflíkTyp: PropínacíKolekce: jaro/léto 2021Rukáv: DlouhýVzor: tropické (zoot.cz)

Podobné produkty ako Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo
Detail

Jednoduchá ale zároveň zajímavá košile Desigual, která skvěle padne k džínovým kalhotám. Materiál vnější: bavlnaKategorie: košileVlastnost: pánskáModel: Cam AngeloZdobení: s logemZapínání: knoflíkTyp: PropínacíKolekce: jaro/léto 2021Rukáv: DlouhýVzor: tropické (zoot.cz)

Podobné produkty ako Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo
Detail

Jednoduchá ale zároveň zajímavá košile Desigual, která skvěle padne k džínovým kalhotám. Materiál vnější: bavlnaKategorie: košileVlastnost: pánskáModel: Cam AngeloZdobení: s logemZapínání: knoflíkTyp: PropínacíKolekce: jaro/léto 2021Rukáv: DlouhýVzor: tropické (zoot.cz)

Podobné produkty ako Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo
Detail

Jednoduchá ale zároveň zajímavá košile Desigual, která skvěle padne k džínovým kalhotám. Materiál vnější: bavlnaKategorie: košileVlastnost: pánskáModel: Cam AngeloZdobení: s logemZapínání: knoflíkTyp: PropínacíKolekce: jaro/léto 2021Rukáv: DlouhýVzor: tropické (zoot.cz)

Podobné produkty ako Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo
Detail

Jednoduchá ale zároveň zajímavá košile Desigual, která skvěle padne k džínovým kalhotám. Materiál vnější: bavlnaKategorie: košileVlastnost: pánskáModel: Cam AngeloZdobení: s logemZapínání: knoflíkTyp: PropínacíKolekce: jaro/léto 2021Rukáv: DlouhýVzor: tropické (zoot.cz)

Podobné produkty ako Desigual bílo-modrá pánská košile Cam Angelo

ELI - F - Plaisir de Lire - Boucle d´or + CD

ELI - F - Plaisir de Lire - Boucle d´or + CD
Detail

A lintérieur, une belle histoire et des jeux amusants. Vocabulaires illustrés les animaux de la for234t les couverts le séjour des adjectifs (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - F - Plaisir de Lire - Boucle d´or + CD

Pavel Haas Quartet, Ishizaka Danjulo: Smyčcový kvartet č. 14 d moll (2x CD) - CD (SU4110-2)

Pavel Haas Quartet, Ishizaka Danjulo: Smyčcový kvartet č. 14 d moll (2x CD) - CD (SU4110-2)
Detail

Hudební CD - Zdálo by se, že po prestižním ocenění Gramophone Award 2011 „Recording of the Year” za jejich Dvořáka už pro mladý Pavel Haas Quartet není vyšších met. Zdálo by se, že po prestižním ocenění Gramophone Award 2011 „Recording of the Year” za jejich Dvořáka už pro mladý Pavel Haas Quartet není vyšších met. Bohu díky, kvartetu záleží více na hudbě než na vavřínech. Dvě vrcholná Schubertova díla představují jejich srdcové eso; po právu je označují za dva z nejvzácnějších skvostů komorní hudby. Kvartet d moll má v sobě zakódovánu jakousi temnou šifru. Název „Smrt a dívka” reflektuje citaci stejnojmenné Schubertovy písně ve druhé větě. Téma smrti je podtrženo i dalšími citacemi a volbou samotné tóniny d moll, jež se podle dobové charakteristiky tónin vyznačuje „těžkomyslnou ženskostí, splínem a předtuchami”. Smyčcový kvintet C dur s neobvyklým zdvojením violoncella Schubert dokončil pouhé dva měsíce před svou smrtí. Jeho instrumentace vyvolává místy až... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pavel Haas Quartet, Ishizaka Danjulo: Smyčcový kvartet č. 14 d moll (2x CD) - CD (SU4110-2)

Umění rozhovoru o konci života - Angelo E. Volandes

Umění rozhovoru o konci života - Angelo E. Volandes
Detail

Druhé vydání oblíbené a výborné knihy významného amerického lékaře. Žijeme většinou tak, jak si přejeme, ale umíráme většinou úplně jinak, než si přejeme. Autor ukazuje na sedmi poutavých příbězích svých velmi rozdílných pacientů, jejichž život končí, že k dobrému konci nepotřebujeme za každou cenu vyspělé lékařské technologie, ale spíše něco, co nám je velmi vlastní - rozhovor. Rozhovor s lékařem, s blízkými, se sebou samým. A ten většinou v praxi schází. Lékaři si nepřipouštějí, že právě rozhovor s pacientem je tak zásadní a pacienti nebo příbuzní si netroufají se lékaře ptát. Pokud se neodhodláme postavit čelem k faktu konečnosti našeho života a nezamyslíme se nad tím, jak bychom my nebo naši pacienti chtěli konec svého života strávit, někdo jiný tato rozhodnutí udělá za nás. Může to být ale i jinak, jak Volandes s nadějí i trefnou sebekritikou v knize ukazuje. A asi právě proto se jeho kniha, nedávno vydaná v USA, stala rychle paliativním bestsellerem a má co říci i našim čtenářům: pacientům, jejich rodinám a jejich lékařům. Vhled do nemocničního provozu, beletrizované kazuistiky dospělých pacientů (kardiopulmonální resuscitace a její záznam na webovém odkae, srdeční selhání, Alzheimerova nemoc, mozkový nádor, selhání ledvin, pokročilé nádorové onemocnění). Kniha může dodat každému z nás odvahu se včas zamyslet nad tím, jak chceme žít na konci života. Lékařům pak dokáže poradit a dodat sílu a moudrost do těžkých situací, kdy stojí tváří v tvář těžce nebo nevyléčitelně nemocným pacientům, nesnadno se rozhodují o způsobu léčby a obtížně hledají slova. Doktor Volandes jim je s kolegiálním nasazením nabízí, sympatickou otevřeností povzbuzuje. Knihu doporučujeme všem zdravotníkům, etikům, studentům, psychologům, sociálním pracovníkům, ale také široké veřejnosti a rodinám pečujícím o své dlouhodobě nemocné blízké. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Umění rozhovoru o konci života - Angelo E. Volandes

Dinosauři: Setkání s obry pravěkého světa - Angelo Menta

Dinosauři: Setkání s obry pravěkého světa - Angelo Menta
Detail

Kniha zavede celou vaši rodinu prostřednictvím živých ilustrací doprovázených poutavými texty na cestu časem do pradávné minulosti, kdy Zemi vládli dinosauři. Čeká na vás spousta překvapujících faktů z jejich života, včetně popisu dramatického konce jejich éry, dosud zahaleného rouškou tajemství. Rozmanitost těchto tvorů je skutečně nevídaná: od těžkopádných býložravých obrů, jako byl brachiosaurus, po obávané masožravce typu tyranosaura. Najdete zde informace o jejich vzhledu, chování a způsobu obživy. Ze zkamenělin zkamenělin a dalších důkazů přítomnosti dinosaurů se paleontologové dozvídají o historii celé naší planety. A výzkumy stále pokračují. Každý další významný nález vyvolává spoustu otázek, jež je třeba zodpovědět, a tak je stále co objevovat (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dinosauři: Setkání s obry pravěkého světa - Angelo Menta

Stojánek na fotku ANGELO Philippi 4 cm stříbrný

Stojánek na fotku ANGELO Philippi 4 cm stříbrný
Detail

Hlavní výhody: lesklého anděla lze použít jako držák na fotografie nebo strážce část větší série ANGELO skvělý nápad na dárek Dodatečné informace: výška: 3,7 cm materiál: vysoce leštěný nikl (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Stojánek na fotku ANGELO Philippi 4 cm stříbrný
D'Angelo Emily: Enargeia - LP (4860537), emily westwood, SWAROVSKI Emily 1808960 (9005818089606), Veritas Šicí stroj Emily , Playmobil 71082 Dragons: The Nine Realms - Plowhorn & D'Angelo (4008789710826), emily divci plavky 152 tyrkysova, Deka Emily růžová, 130 x 160 cm, Deka Emily smetanová, 130 x 160 cm, Duch Emily (978-80-999350-1-4), Ahome Dětský plecháček se jménem Emily (23357), Emily zdolává překážky (978-80-277-0048-6), Boma Trading Kusový koberec Emily, 120 x 170 cm, Boma Trading Kusový koberec Emily, 80 x 150 cm, Emily Vichrná a zrádný vodopád (978-80-000-5583-1), Emily Vichrná (1): Nečekaný objev (978-80-000-6817-6), Emily Vichrná 1 Nečekaný objev (978-80-00-06817-6), Emily Vichrná a proud času (978-80-00-05853-5), Emily Vichrná a pirátský princ (978-80-00-05665-4), Emily Vichrná a pirátský princ (978-80-000-5665-4), Emily Vichrná a proud času (978-80-000-5853-5), Emily Vichrná a loď ztracených duší (978-80-000-5467-4), Emily Vichrná a příšera z hlubin (978-80-00-04857-4), Emily Vichrná a tajemství mořské sirény (978-80-000-5232-8), Emily Vichrná a loď ztracených duší (978-80-00-05467-4), Emily Vichrná a země půlnočního slunce (978-80-000-5338-7), Besoa Emily, čalouněné křeslo, pěnová výplň, polyesterový potah, samet, ocel, růžové, Emily Vichrná a tajemství mořské sirény (978-80-00-05232-8), Emily Vichrná a hrad v mlze (978-80-00-04973-1), Emily Vichrná a země půlnočního slunce (978-80-00-05338-7), Celníci a námořníci: See Emily Play 2 (978-80-7530-358-5)