Compass 31676 potahy sedadels sport,vhodné pro boční airbag (31676)

Produkt Compass 31676 potahy sedadels sport,vhodné pro boční airbag (31676) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Compass 31676 potahy sedadels sport,vhodné pro boční airbag (31676) upraviť a produkt hľadať znova.

COMPASS 31676 Potahy sedadels sport,vhodné pro boční Airbag (31676)

COMPASS 31676 Potahy sedadels sport,vhodné pro boční Airbag (31676)
Detail

Autopotahy - materiál látka, univerzální velikost, dělitelný potah pro zadní sedadlo, sada pro 5 sedadel, včetně opěrky hlavy, homologováno pro airbagy Velurové potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Jedná se o sadu na celý vůz zahrnující dva potahy na přední sedadla a potah na zadní sedadla.Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Jedná se o sadu na celý vůz zahrnující dva potahy na přední sedadla a potah na zadní sedadla. Nechybí ani pět potahů na opěrku hlavy. Díky jednoduchému systému uchycení sadu pohodlně připevníte na většinu běžně používaných automobilových sedadel. Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel.Klíčové vlastnostiSnadný systém upevnění pro jednoduchou instalaci.Flexibilní polyesterový materiál je velmi přizpůsobivý sedadlům.Lze použít i pro auta, jež mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel.Doplňující informace:Vlastnosti:Barva:... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS 31676 Potahy sedadels sport,vhodné pro boční Airbag (31676) , Compass 31676 potahy sedadels sport,vhodné pro boční airbag (31676)

Compass 31675 Potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční Airbag (31675)

Compass 31675 Potahy sedadel sada 9ks sport  vhodné pro boční Airbag (31675)
Detail

Autopotahy - materiál polyester, univerzální velikost, sada pro 5 sedadel, včetně opěrky hlavy, homologováno pro airbagy Velurové potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Jedná se o sadu na celý vůz zahrnující dva potahy na přední sedadla a potah na zadní sedadla.Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Jedná se o sadu na celý vůz zahrnující dva potahy na přední sedadla a potah na zadní sedadla. Nechybí ani pět potahů na opěrku hlavy. Díky jednoduchému systému uchycení sadu pohodlně připevníte na většinu běžně používaných automobilových sedadel. Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel.Klíčové vlastnostiSnadný systém upevnění pro jednoduchou instalaci.Flexibilní polyesterový materiál je velmi přizpůsobivý sedadlům.Lze použít i pro auta, jež mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel.Doplňující informace:Vlastnosti:Barva: černá/modráMateriál: polyesterObsah... (alza.cz)

Podobné produkty ako Compass 31675 Potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční Airbag (31675) , Compass 31675 potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční airbag (31675)

Compass 31674 Potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční Airbag (31674)

Compass 31674 Potahy sedadel sada 9ks sport  vhodné pro boční Airbag (31674)
Detail

Autopotahy - materiál látka, univerzální velikost, sada pro 5 sedadel, včetně opěrky hlavy, homologováno pro airbagy Velurové potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Jedná se o sadu na celý vůz zahrnující dva potahy na přední sedadla a potah na zadní sedadla.Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Jedná se o sadu na celý vůz zahrnující dva potahy na přední sedadla a potah na zadní sedadla. Nechybí ani pět potahů na opěrku hlavy. Díky jednoduchému systému uchycení sadu pohodlně připevníte na většinu běžně používaných automobilových sedadel. Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel.Klíčové vlastnostiSnadný systém upevnění pro jednoduchou instalaci.Flexibilní polyesterový materiál je velmi přizpůsobivý sedadlům.Lze použít i pro auta, jež mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel.Doplňující informace:Vlastnosti:Barva: černá/šedáMateriál: polyesterObsah potahů:2×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Compass 31674 Potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční Airbag (31674) , Compass 31674 potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční airbag (31674)

Compass Potahy sedadel Airbag, šedé, sada 9 ks

Compass Potahy sedadel Airbag, šedé, sada 9 ks
Detail

Sada potahů sedadel "CARBON" pro celý vůz. Balení obsahuje potah pro sedadlo a opěrku řidiče, potah pro sedadlo a opěrku spolujezdce, potah zadní nedělitelné sedačky a 5x potah pro hlavovou opěrku. Technické údaje: hmotnost: 1666 g typ zapínání: zip Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potahy sedadel Airbag, šedé, sada 9 ks , Compass potahy sedadel sada 9ks jack iii. airbag (31686)

Compass Potahy sedadel Deluxe Airbag, sada 9 ks

Compass Potahy sedadel Deluxe Airbag, sada 9 ks
Detail

Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění, sada na celý vůz (2x přední sedadlo a zadní sedadla, 5x opěrka hlavy). Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel. Technické údaje: barva: černo-šedá materiál: velur sada: 9 ks Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potahy sedadel Deluxe Airbag, sada 9 ks , Compass potahy sedadel sada 9ks jack i. airbag (31684)

Compass Potahy sedadel Jack III. Airbag, sada 9 ks

Compass Potahy sedadel  Jack III. Airbag, sada 9 ks
Detail

Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel. Balení obsahuje potah na přední sedadlo (2x), zadní sedák (celý), zadní opěradlo (pomocí zipu dělitelné na 3 díly), opěrku hlavy (5x). Díky zipům na zadní opěradlová části je možné potahy použít i na vozy s dělenými zadními sedadly a opěradla sklápět bez nutnosti sejmutí potahu. Technické údaje: hmotnost: 1,2 kg typ zapínání: zip Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potahy sedadel Jack III. Airbag, sada 9 ks , Compass potahy sedadel sada 1+2 van (8591686316957)

COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK III. AIRBAG (31686)

COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK III. AIRBAG (31686)
Detail

Autopotahy - materiál látka, univerzální velikost, dělitelný potah pro zadní sedadlo, sada pro 5 sedadel, včetně opěrky hlavy, homologováno pro airbagy Compass Potahy sedadel JACK III. je sada pro motoristy obsahující 9 ks potahů vhodných pro velkou část běžně používaných automobilových sedadel. Potahy jsou určeny pro celý vůz a jsou vyrobeny ze zpevněného podšitého materiálu. Můžete je připevnit na sedadla se zabudovaným bočním airbagem přímo v opěradle předních sedadel. Díky zipům umístěným na zadní opěradlové části jsou potahy vhodné i pro auta, která mají dělená zadní sedadla. V takovém případě můžete opěradla jednoduše sklápět, aniž byste museli potah sejmout. Potahy na sedadla snadno upevníte a bude se vám na nich pohodlně a příjemně sedět.Parametry a specifikace:Materiál:Zesílený podšitý materiálObsah balení:potah na přední sedadlo 2xopěrka hlavy 5xzadní sedák celýzadní opěradlo (pomocí zipu dělitelné na 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK III. AIRBAG (31686) , Compass caravan plus zrcátko boční přídavné (8591686052374)

COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK I. AIRBAG (31684)

COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK I. AIRBAG (31684)
Detail

Autopotahy - materiál látka, univerzální velikost, dělitelný potah pro zadní sedadlo, sada pro 5 sedadel, včetně opěrky hlavy, homologováno pro airbagy Compass Potahy sedadel JACK I. je sada pro motoristy obsahující 9 ks potahů vhodných pro velkou část běžně používaných automobilových sedadel. Potahy jsou určeny pro celý vůz a jsou vyrobeny ze zpevněného podšitého materiálu. Můžete je připevnit na sedadla se zabudovaným bočním airbagem přímo v opěradle předních sedadel. Díky zipům umístěným na zadní opěradlové části jsou potahy vhodné i pro auta, která mají dělená zadní sedadla. V takovém případě můžete opěradla jednoduše sklápět, aniž byste museli potah sejmout. Potahy na sedadla snadno upevníte a bude se vám na nich pohodlně a příjemně sedět.Parametry a specifikace:Materiál:Zesílený podšitý materiálObsah balení:potah na přední sedadlo 2xopěrka hlavy 5xzadní sedák celýzadní opěradlo (pomocí zipu dělitelné na 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK I. AIRBAG (31684) , Compass potahy sedadel sada 11 ks smooth černé (8591686316940)

Compass Potahy sedadel SPORT - 9 ks, červená

Compass Potahy sedadel SPORT - 9 ks, červená
Detail

Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Sada je na celý vůz (2 x přední sedadlo a zadní sedadla, 5 x opěrka hlavy). Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel. Technické údaje: barva: černo-červená materiál: 100 % polyester sada: 9 ks Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potahy sedadel SPORT - 9 ks, červená , Compass clona sluneční na boční okno avengers 2ks (5902308593244)

Kärcher - Sada pro boční výhoz

Kärcher - Sada pro boční výhoz
Detail

Pro případné dodatečné vybavení: boční výhoz pro sekačku na trávu LM 530/36 Bp. Ideální pro delší práci na velkých plochách s dlouhou, divokou trávou. Jednoduchá montáž, vysoká úroveň uživatelského komfortu (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Sada pro boční výhoz , Compass clona sluneční na boční okno spiderman 2ks (5902308593237)

Compass Potahy sedadel sada 9 kusů Sport - modré

Compass Potahy sedadel sada 9 kusů Sport - modré
Detail

Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Sada je na celý vůz (2x přední sedadlo a zadní sedadla, 5x opěrka hlavy). Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel. Technické údaje: barva: černo-modrá materiál: 100% polyester sada: 9 ks na sedadla s airbagy hmotnost: 0,935 kg Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potahy sedadel sada 9 kusů Sport - modré , Compass clona sluneční na boční okno princezny 2ks (5902308593336)

Compass Potahy sedadel sada 9 kusů Sport - šedé

Compass Potahy sedadel sada 9 kusů Sport - šedé
Detail

Potahy sedadel s univerzálním systémem upevnění. Sada je na celý vůz (2x přední sedadlo a zadní sedadla, 5x opěrka hlavy). Potah lze použít na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel. Technické údaje: barva: černo-šedá materiál: 100% polyester sada: 9 ks na sedadla s airbagy hmotnost: 0,935 kg Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potahy sedadel sada 9 kusů Sport - šedé , Kjust sada tašek sport 4ks pro jeep compass 2017+ (7021009)

Potahy sedadel Airbag Dark, sada 9 ks

Potahy sedadel Airbag Dark, sada 9 ks
Detail

Balení obsahuje potah pro sedadlo a opěrku řidiče, potah pro sedadlo a opěrku spolujezdce, potah zadní nedělitelné sedačky a 5x potah pro hlavovou opěrku. Technické údaje: barva: černá hmotnost: 1666 g počet ks: 9 Obsah balení: 1 x sada potahů (dilego.cz)

Podobné produkty ako Potahy sedadel Airbag Dark, sada 9 ks , Sada tašek sport 4ks pro jeep compass phev 2020+ (7021014)

Instent PRO Boční stěna s panoramatickým oknem, woodland

Instent PRO Boční stěna s panoramatickým oknem, woodland
Detail

Bočnice INSTENT PRO pro stany 3 x 3 m s panoramatickým oknem XXL (bez zipu). Tento prodyšný a vodu odpudivý boční panel lze rychle a snadno připevnit k vašemu altánku, a to díky upevňovacím prvkům a háčkům. Boční stěny s panoramatickými okny XXL - propustí hodně světla a umožní výhled ven. Technické údaje: rozměry výrobku: 3 x 2 m (d x v) zásuvná konstrukce: délka strany 3 m materiál: potažen polyester PA 180 g / m², prodyšný, vodoodpudivý rozměr okna: 278 x 116 cm upevnění: na suchý zip barva: maskáčová (woodland camouflage) materiál: 180 g / m² polyester PA potažená propustí hodně světla a umožní výhled ven Obsah balení: 1 x bočnice s panoramatickým oknem (dilego.cz)

Podobné produkty ako Instent PRO Boční stěna s panoramatickým oknem, woodland , Kjust sada tašek sport 4ks pro jeep compass mhev 2022+ (7021018)

Instent PRO Boční stěna s panoramatickým oknem, urban

Instent PRO Boční stěna s panoramatickým oknem, urban
Detail

Bočnice INSTENT PRO pro stany 3 x 3 m s panoramatickým oknem XXL (bez zipu). Tento prodyšný a vodu odpudivý boční panel lze rychle a snadno připevnit k vašemu altánku, a to díky upevňovacím prvkům a háčkům. Boční stěny s panoramatickými okny XXL - propustí hodně světla a umožní výhled ven. Technické údaje: rozměry výrobku: 3 x 2 m (d x v) zásuvná konstrukce: délka strany 3 m materiál: potažen polyester PA 180 g / m², prodyšný, vodoodpudivý rozměr okna: 278 x 116 cm upevnění: na suchý zip barva: maskáčová (urban camouflage) materiál: 180 g / m² polyester PA potažená propustí hodně světla a umožní výhled ven Obsah balení: 1 x bočnice s panoramatickým oknem (dilego.cz)

Podobné produkty ako Instent PRO Boční stěna s panoramatickým oknem, urban , Potahy na kresla

Instent PRO Boční stěna na zip, woodland, pro stan

Instent PRO Boční stěna na zip, woodland, pro stan
Detail

Boční stěna INSTENT "Pro" je vyrobena z polyesterové tkaniny o gramáži 180 g/m² s dodatečnou povrchovou úpravou PA. Kromě vodoodpudivých vlastností je proto tkanina také prodyšná, aby se zabránilo hromadění tepla. Boční stěny bez oken lze pohodlně otevřít a zase zavřít pomocí zipu uprostřed. Pro lepší odolnost jsou jezdec a rukojeť vyrobeny z kovu. Technické údaje: rozměry výrobku: 3 x 2 m (d x v) vhodné pro stany s rozměry 3 x 3 m materiál: 180 g/m² polyester s povrchovou úpravou PA materiál rukojeti: kov materiál jezdce: kov prodyšný, vodoodpudivý barva: maskáčová (woodland camouflage) upevnění: na suchý zip Obsah balení: 1 x boční stěna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Instent PRO Boční stěna na zip, woodland, pro stan , Bílé potahy na židle

Instent PRO Boční stěna na zip, urban, pro stan

Instent PRO Boční stěna na zip, urban, pro stan
Detail

Boční stěna INSTENT "Pro" je vyrobena z polyesterové tkaniny o gramáži 180 g/m² s dodatečnou povrchovou úpravou PA. Kromě vodoodpudivých vlastností je proto tkanina také prodyšná, aby se zabránilo hromadění tepla. Boční stěny bez oken lze pohodlně otevřít a zase zavřít pomocí zipu uprostřed. Pro lepší odolnost jsou jezdec a rukojeť vyrobeny z kovu. Technické údaje: rozměry výrobku: 3 x 2 m (d x v) vhodné pro stany s rozměry 3 x 3 m materiál: 180 g/m² polyester s povrchovou úpravou PA materiál rukojeti: kov materiál jezdce: kov prodyšný, vodoodpudivý barva: maskáčová (urban camouflage) upevnění: na suchý zip Obsah balení: 1 x boční stěna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Instent PRO Boční stěna na zip, urban, pro stan , Potahy na židle bílé

Blumfeldt Adaptérová plošina pro boční markýzu Bari, ocel, práškově lakovaná

Blumfeldt Adaptérová plošina pro boční markýzu Bari, ocel, práškově lakovaná
Detail

Získejte ještě více volnosti při upevňování boční markýzy Bari od Blumfeldt. Se spodní upevňující plošinou získáte vysoký stupeň flexibility při umísťování boční markýzy. Namísto obvyklého utahování koncového držícího sloupku pevně v zemi se upevní pouze adaptérová deska, na kterou je pak nasazen koncový sloupek. Dá se vždy uklidit, pokud právě boční markýzu nepoužíváte. S několika upevňovacími deskami také můžete použít několik rolovacích polohy markýzy.Deska je kompletně vyrobena z oceli a pokryta práškovou barvou, odolnou proti korozi. K adaptéru Blumfeldt jsou přiloženy 4 stabilní kovové hmoždinky spolu se šrouby, takže už nemusíte jít shánět vhodný upevňovací materiál.Připevněte spodní montážní plošinu přímo k podkladu terasy nebo balkonu. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Adaptérová plošina pro boční markýzu Bari, ocel, práškově lakovaná , Napinaci potahy sedaci soupravy

Blumfeldt Adaptérová plošina pro boční markýzu Bari, ocel, práškově lakovaná

Blumfeldt Adaptérová plošina pro boční markýzu Bari, ocel, práškově lakovaná
Detail

Získejte ještě více volnosti při upevňování boční markýzy Bari od Blumfeldt. Se spodní upevňující plošinou získáte vysoký stupeň flexibility při umísťování boční markýzy. Namísto obvyklého utahování koncového držícího sloupku pevně v zemi se upevní pouze adaptérová deska, na kterou je pak nasazen koncový sloupek. Dá se vždy uklidit, pokud právě boční markýzu nepoužíváte. S několika upevňovacími deskami také můžete použít několik rolovacích polohy markýzy.Deska je kompletně vyrobena z oceli a pokryta práškovou barvou, odolnou proti korozi. K adaptéru Blumfeldt jsou přiloženy 4 stabilní kovové hmoždinky spolu se šrouby, takže už nemusíte jít shánět vhodný upevňovací materiál.Připevněte spodní montážní plošinu přímo k podkladu terasy nebo balkonu. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Adaptérová plošina pro boční markýzu Bari, ocel, práškově lakovaná , Elasticke potahy na kresla

THERALINE Povlak na polštář my7 pro boční spaní cappuccino Bamboo -collection

THERALINE Povlak na polštář my7 pro boční spaní cappuccino Bamboo -collection
Detail

Potahy Theraline jsou potištěny nebo barveny obzvláště kvalitními a pratelnými reaktivními barvami. Díky vysokému podílu bambusu a organické bavlny je tato tkanina nejkvalitnější a nejudržitelnější z kolekce Theraline jersey. Tkanina je doplněna malým množstvím elastanu, takže je úžasně jemná a chladivá. Podrobnosti o produktu: Potah: 57 % bambus, 38 % organická bavlna, 5 % spandex. lze prát na 60 °C Rozměry: 150 x 80 cm (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako THERALINE Povlak na polštář my7 pro boční spaní cappuccino Bamboo -collection , Potahy na kresla napinaci

Blumfeldt Earth Nail, zatloukací kolík do země pro boční markýzy Bari, příslušenství

Blumfeldt Earth Nail, zatloukací kolík do země pro boční markýzy Bari, příslušenství
Detail

Hřebík do země Earth Nail je ideální příslušenství pro všechny, kteří chtějí používat boční markýzy Bari od společnosti Blumfeldt nejen na pevných terasách a balkonech. Jednoduše lze zatlouct 40 cm dlouhé kolíky od společnosti Blumfeldt do trávníku. Vrchní kovová destička se pak jednoduše přišroubuje na držák boční markýzy a nabízí bezpečné a pevné umístění. Potřebné šrouby společnost Blumfeldt dodává s produktem.Kolík do země je z robustního hliníku a má šedé práškové potažení, které na chrání před vlhkostí půdy a usnadňuje hladkým povrchem umístění do země.Chrání před pohledy, větrem nebo sluncem na trávnících, grilovacích místech a podobně. Ideální také pro ochranu domácího bazénu nebo dětského hřiště před zvědavýma očima. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Earth Nail, zatloukací kolík do země pro boční markýzy Bari, příslušenství , Potahy na židle 4ks

Blumfeldt Earth Nail, zatloukací kolík do země pro boční markýzy Bari, příslušenství

Blumfeldt Earth Nail, zatloukací kolík do země pro boční markýzy Bari, příslušenství
Detail

Hřebík do země Earth Nail je ideální příslušenství pro všechny, kteří chtějí používat boční markýzy Bari od společnosti Blumfeldt nejen na pevných terasách a balkonech. Jednoduše lze zatlouct 40 cm dlouhé kolíky od společnosti Blumfeldt do trávníku. Vrchní kovová destička se pak jednoduše přišroubuje na držák boční markýzy a nabízí bezpečné a pevné umístění. Potřebné šrouby společnost Blumfeldt dodává s produktem.Kolík do země je z robustního hliníku a má šedé práškové potažení, které na chrání před vlhkostí půdy a usnadňuje hladkým povrchem umístění do země.Chrání před pohledy, větrem nebo sluncem na trávnících, grilovacích místech a podobně. Ideální také pro ochranu domácího bazénu nebo dětského hřiště před zvědavýma očima. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Earth Nail, zatloukací kolík do země pro boční markýzy Bari, příslušenství , Potahy na židle 6 ks

Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník

Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník
Detail

Získejte ještě větší volnost při umísťování bočních markýz Bari od společnosti Blumfeldt. Se sloupkem Torre di Bari dosáhnete vysokou flexibilitu při umísťování Vaší boční markýzy. Namísto obvyklého přišroubování hlavní skříňky na stěnu se jednoduše upevní v držácích volně umístitelného sloupku. Boční markýza může být tedy umístěna kdekoliv dle výběru, a to bez vrtání stěn domu nebo dokonce poškození tepelných izolací. Pro pevné a bezpečné uchopení se nosný sloupek přišroubuje čtyřmi dodanými silnými hmoždinkami a šrouby k zemi.Sloupek Torre di Bari je vyroben z tvrzeného hliníku a je vybaven vůči korozi odolným práškovým nátěrem. Jeho výška 1,5 m umožňuje upevnění každé boční markýzy Bari od 1,6 do 2 metrů na výšku.Vezměte prosím na vědomí, že sloupek není vhodný pro upevnění bočních markýz Bari Doppio. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník , A-pro textilní boční brašny, 2x18l (side)

INSTENT PRO Boční stěna s oknem pro stany 3 x 3 m, černá

INSTENT PRO Boční stěna s oknem pro stany 3 x 3 m, černá
Detail

Bočnice INSTENT PRO pro stany 3 x 3 m s panoramatickým oknem XXL (bez zipu). Tento prodyšný a vodu odpudivý boční panel lze rychle a snadno připevnit k vašemu altánku, a to díky upevňovacím prvkům a háčkům. Boční stěny s panoramatickými okny XXL - propustí hodně světla a umožní výhled ven. Technické údaje: rozměry výrobku: 3 x 2 m (d x v) zásuvná konstrukce: délka strany 3 m materiál: potažen polyester PA 180 g / m², prodyšný, vodoodpudivý rozměry okna: 278 x 116 cm upevnění: na suchý zip barva: černá materiál: 180 g / m² polyester PA potažená propustí hodně světla a umožní výhled ven Obsah balení: 1 x bočnice s panoramatickým oknem (dilego.cz)

Podobné produkty ako INSTENT PRO Boční stěna s oknem pro stany 3 x 3 m, černá , A-pro textilní boční brašny, 2x34l (movement)

THERALINE Povlak na polštář my7 pro boční spaní melange blue-grey Bamboo -collection

THERALINE Povlak na polštář my7 pro boční spaní melange blue-grey Bamboo -collection
Detail

Potahy Theraline jsou potištěny nebo barveny obzvláště kvalitními a pratelnými reaktivními barvami. Díky vysokému podílu bambusu a organické bavlny je tato tkanina nejkvalitnější a nejudržitelnější z kolekce Theraline jersey. Tkanina je doplněna malým množstvím elastanu, takže je úžasně jemná a chladivá. Podrobnosti o produktu: Potah: 57 % bambus, 38 % organická bavlna, 5 % spandex. lze prát na 60 °C Rozměry: 150 x 80 cm (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako THERALINE Povlak na polštář my7 pro boční spaní melange blue-grey Bamboo -collection , Etui vodotěsné pouzdro na mobil airbag růžové 75263 (sun-75263)

Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník

Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník
Detail

Získejte ještě větší volnost při umísťování bočních markýz Bari od společnosti Blumfeldt. Se sloupkem Torre di Bari dosáhnete vysokou flexibilitu při umísťování Vaší boční markýzy. Namísto obvyklého přišroubování hlavní skříňky na stěnu se jednoduše upevní v držácích volně umístitelného sloupku. Boční markýza může být tedy umístěna kdekoliv dle výběru, a to bez vrtání stěn domu nebo dokonce poškození tepelných izolací. Pro pevné a bezpečné uchopení se nosný sloupek přišroubuje čtyřmi dodanými silnými hmoždinkami a šrouby k zemi.Sloupek Torre di Bari je vyroben z tvrzeného hliníku a je vybaven vůči korozi odolným práškovým nátěrem. Jeho výška 1,5 m umožňuje upevnění každé boční markýzy Bari od 1,6 do 2 metrů na výšku.Vezměte prosím na vědomí, že sloupek není vhodný pro upevnění bočních markýz Bari Doppio. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Torre di Bari, opěrný sloupek pro boční markýzy Bari, 1.5 m, hliník , Compass carbon

COMPASS Potah sedadla RACE

COMPASS Potah sedadla RACE
Detail

Autopotahy - materiál látka, homologováno pro airbagy Autopotahy COMPASS vám pomohou udržet sedadla čistá a markantně usnadní údržbu interiéru. Ušity jsou z pevné textilie, která má příjemný povrch na dotek. Samozřejmá je u potahů COMPASS homologace pro airbagy. Hlavní vlastnosti produktu COMPASS Potah sedadla RACE Autopotahy pomohou k tomu, aby vaše původní potahy zůstaly jako nové Nemusí mít jen ochrannou funkci, ale také s nimi lze doladit interiér vozu K jejich výrobě slouží látka Autopotahy COMPASS jsou homologovány pro airbagy (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Potah sedadla RACE , Compass vyhrivany

SHAD Podpěry pro boční brašny SHAD CAFE RACER pro YAMAHA XSR 700 (17-19) (Y0XS77SR)

SHAD Podpěry pro boční brašny SHAD CAFE RACER pro YAMAHA XSR 700 (17-19) (Y0XS77SR)
Detail

Podpěry brašen , brání kontaktu zavazadla se zadním kolem, snadná montáž (alza.cz)

Podobné produkty ako SHAD Podpěry pro boční brašny SHAD CAFE RACER pro YAMAHA XSR 700 (17-19) (Y0XS77SR) , Compass poly

Potah volantu SOFT zelený | Compass

Potah volantu SOFT zelený | Compass
Detail

Pěnový potah určený k nasazení na volant. Je vyrobený z kvalitního materiálu, který zajišťuje dlouhou trvanlivost a je velmi příjemný na dotek. Potah se dokonale přizpůsobí tvaru volantu, na přímém slunci se nepřehřívá a v zimě se rychleji zahřeje. Technické údaje: barva: zelená průměr: 37 - 39 cm Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Potah volantu SOFT zelený | Compass , Compass grip pro black 16" (32532)

Compass Potah volantu BLIND modrý

Compass Potah volantu BLIND modrý
Detail

Tento univerzální potah se perfektně přizpůsobí volantu a účinně zabraňuje klouzání rukou. Právě to patří k jednomu z nejčastějších důvodu, proč řidiči potřebují potah na volant. Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Elegantní provedení ještě navýší vzorově všité modré nitě. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: černá/modrá Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu BLIND modrý , Compass grip pro black 14" (32530)

Potah volantu BLIND šedý | Compass

Potah volantu BLIND šedý | Compass
Detail

Tento univerzální potah se perfektně přizpůsobí volantu a účinně zabraňuje klouzání rukou. Právě to patří k jednomu z nejčastějších důvodu, proč řidiči potřebují potah na volant. Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší vzorově všité šedé nitě. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: černo/šedá Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Potah volantu BLIND šedý | Compass

Compass Potah volantu omotávací - černý

Compass Potah volantu omotávací - černý
Detail

Potah je určen pro volanty osobních vozidel. Potah se připevní na volant tak, že se prstenec potahu nasadí na obvod volantu a přiloženou tkaničkou se obmotá dokola. Technické údaje: barva: černá hmotnost: 0,090 kg omotávací Obsah balení: 1 x potah (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu omotávací - černý

Compass Potah volantu RALLY červený

Compass Potah volantu RALLY červený
Detail

Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: červený Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu RALLY červený

Compass Potah volantu WAVE - šedý

Compass Potah volantu WAVE - šedý
Detail

Díky tmavému designu působí potah Wave jako velice kvalitní doplněk za opravdu přívětivou cenu. Tento model je vytvořen z elastického vlákna, takže je vhodný pro většinu volantů. Potahu dominuje černý povrch s šedými prvky. Technické údaje: barva: šedá průměr: 37 - 39 cm materiál: polyuretanové vlákno Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu WAVE - šedý

Autopotah Compass Ochranný potah ORANGE

Autopotah Compass Ochranný potah ORANGE
Detail

Praktický ochranný potah o rozměrech 48 x 83 cm zhotovený z odolného polyesteru, obšitého oranžovým lemem. Spodní vrstva je díky perforaci prodyšná a zároveň drží potah na místě. Potah je složen ze zádové části a sedací části, které se uplatní obzvláště při použití dětského podsedáku, či dětské autosedačky, kde chrání originální potah sedačky před poničením a znečištěním. Dále je opatřen praktickým, předním panelem, na kterém je našitý systém sítěnných kapes, pro různé potřeby a věci. Přední panel chrání přední část sedačky před znečištěním a poničením. Technické údaje: rozměry: 48 x 83 cm materiál: 100% polyester barva: černá s oranžovým lemováním Obsah balení: 1 x potah (dilego.cz)

Podobné produkty ako Autopotah Compass Ochranný potah ORANGE

Compass Potah volantu RALLY šedý

Compass Potah volantu RALLY šedý
Detail

Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: šedá Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu RALLY šedý

Potah volantu COMPASS 06425 omotávací

Potah volantu COMPASS 06425 omotávací
Detail

Potah volantu omotávací COMPASS 06425 černý (tipa.eu)

Podobné produkty ako Potah volantu COMPASS 06425 omotávací

KAPPA 1146KITK montážní kit pro boční nosiče kufrů HONDA NC 750 X / S (16-21) (1146KITK)

KAPPA 1146KITK montážní kit pro boční nosiče kufrů HONDA NC 750 X / S (16-21) (1146KITK)
Detail

Montážní kit - na míru pro specifikované motocykly HONDA, na obě strany, snadná montáž Kit KAPPA 1146KITK je speciálně stvořený pro montáž nosičů bočních kufrů, a to bez nutnosti použít nosič zadního kufru KZ1146. Kompatibilní je s nosiči KL1146, KLX1146 a KL1146CAM a určený pro NC 750 X / S (16-21). Kit se velmi snadno montuje. KAPPA 1146KITK ocení majitelé motocyklů HONDA. Klíčové vlastnosti montážního kitu KAPPA 1146KITK pro boční nosiče kufrů HONDA NC 750 X / S (16-21)Kit stvořený pro montáž nosičů bočních kufrůKompatibilní s nosiči KL1146, KLX1146 a KL1146CAMUrčený pro NC 750 X / S (16-21)Kit KAPPA 1146KITK se velmi snadno montujeBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA 1146KITK montážní kit pro boční nosiče kufrů HONDA NC 750 X / S (16-21) (1146KITK)

Compass Potah volantu WAVE - modrý/černý

Compass Potah volantu WAVE - modrý/černý
Detail

Díky tmavému designu působí potah Wave jako velice kvalitní doplněk za opravdu přívětivou cenu. Tento model je vytvořen z elastického vlákna, takže je vhodný pro většinu volantů. Potahu dominuje černý povrch s modrými prvky. Technické údaje: barva: modrá průměr: 37 - 39 cm materiál: polyuretanové vlákno Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu WAVE - modrý/černý

Compass Potah volantu GRIP - červený/černý

Compass Potah volantu GRIP - červený/černý
Detail

Je vyroben z velmi kvalitního a odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a je příjemný na dotyk. Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev, která dodává potahu ten pravý šmrnc. Technické údaje: barva: červená průměr: 37 - 39 cm Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu GRIP - červený/černý

Compass BLIND 31438 Potah volantu červený

Compass BLIND 31438 Potah volantu červený
Detail

Tento univerzální potah se perfektně přizpůsobí volantu a účinně zabraňuje klouzání rukou. Právě to patří k jednomu z nejčastějších důvodu, proč řidiči potřebují potah na volant. Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Elegantní provedení ještě navýší vzorově všité červené nitě. Technické údaje: barva: červená/černá průměr: 37 - 39 cm Obsah balení: 1 x potah (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass BLIND 31438 Potah volantu červený

Compass Potah volantu RALLY - modrý/černý

Compass Potah volantu RALLY - modrý/černý
Detail

Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: modrá Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu RALLY - modrý/černý

Compass SOFT 06416 Potah volantu žlutý

Compass SOFT 06416 Potah volantu žlutý
Detail

Pěnový potah určený k nasazení na volant. Je vyrobený z kvalitního materiálu, který zajišťuje dlouhou trvanlivost a je velmi příjemný na dotek. Potah se dokonale přizpůsobí tvaru volantu, na přímém slunci se nepřehřívá a v zimě se rychleji zahřeje. Technické údaje: barva: černá se žlutými prolisy průměr: 37 - 39 cm Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass SOFT 06416 Potah volantu žlutý

Compass Reflexní potah batohu - brašny, S.O.R.

Compass Reflexní potah batohu - brašny, S.O.R.
Detail

Univerzální upevnění pomocí všité gumy a gumových popruhů. Zejména za snížené viditelnosti či v šeru potah na batoh několikanásobně prodlužuje vzdálenost, na kterou řidič zpozoruje chodce. Ideální na túry či na cyklistické výlety. Technické údaje: hmotnost: 74 g barva: svítivě žlutá vhodné do až do velikosti: 55 x 40 cm Obsah balení: 1 x potah na batoh (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Reflexní potah batohu - brašny, S.O.R.

Compass Potah volantu natahovací PLUSH - černý

Compass Potah volantu natahovací PLUSH - černý
Detail

Potah určený pro volanty osobních vozidel s obvyklým průměrem. Potah se připevní na volant pouhým nasazením po obvodu volantu. Materiál potahu je příjemný na dotek a zlepšuje vzhled volantu. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: černá Obsah balení: 1 x potah (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu natahovací PLUSH - černý

Compass Potah volantu WAVE - červený/černý

Compass Potah volantu WAVE - červený/černý
Detail

Díky tmavému designu působí potah Wave jako velice kvalitní doplněk za opravdu přívětivou cenu. Tento model je vytvořen z elastického vlákna, takže je vhodný pro většinu volantů. Potahu dominuje černý povrch s červenými prvky. Technické údaje: barva: červená průměr: 37 - 39 cm materiál: polyuretanové vlákno Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu WAVE - červený/černý

Compass Potah volantu GRIP - šedý/černý

Compass Potah volantu GRIP - šedý/černý
Detail

Je vyroben z velmi kvalitního a odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a je příjemný na dotyk. Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev. Technické údaje: barva: šedá průměr: 37 - 39 cm Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu GRIP - šedý/černý

Compass Potah volantu GRIP - modrý/černý

Compass Potah volantu GRIP - modrý/černý
Detail

Je vyroben z velmi kvalitního a odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a je příjemný na dotyk. Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev. Technické údaje: barva: modrá průměr: 37 - 39 cm Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu GRIP - modrý/černý

Compass Potah sedadla Race - černo/červený

Compass Potah sedadla Race - černo/červený
Detail

Univerzální potah na sedadla s atraktivním "Race" designem. Potah lze použít i na sedadlech, která mají zabudovaný boční airbag přímo v opěradle předních sedadel. Technické údaje: barva: černo-červená pro všechny typy aut množství: 1 kus Obsah balení: 1 x potah (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah sedadla Race - černo/červený

Compass Potah volantu RALLY - béžový/černý

Compass Potah volantu RALLY - béžový/černý
Detail

Nejen že ho chrání před opotřebením, ale i tlumí vibrace a na přímém slunci se jen tak nepřehřívá. Což opět přispívá k navýšení komfortu při jízdě. Elegantní provedení ještě navýší kombinace barev. Technické údaje: průměr: 37 - 39 cm barva: béžová Obsah balení: 1 x potah na volant (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Potah volantu RALLY - béžový/černý
COMPASS 31676 Potahy sedadels sport,vhodné pro boční Airbag (31676), Compass 31675 Potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční Airbag (31675), Compass 31674 Potahy sedadel sada 9ks sport vhodné pro boční Airbag (31674), COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK III. AIRBAG (31686), COMPASS Potahy sedadel sada 9ks JACK I. AIRBAG (31684), COMPASS Potahy sedadel sada 1+2 VAN (8591686316957), COMPASS CARAVAN PLUS Zrcátko boční přídavné (8591686052374), Compass Potahy sedadel sada 11 ks Smooth černé (8591686316940), COMPASS Clona sluneční na boční okno AVENGERS 2ks (5902308593244), COMPASS Clona sluneční na boční okno SPIDERMAN 2ks (5902308593237), COMPASS Clona sluneční na boční okno PRINCEZNY 2ks (5902308593336), KJUST SADA TAŠEK SPORT 4KS PRO JEEP COMPASS 2017+ (7021009), SADA TAŠEK SPORT 4KS PRO JEEP COMPASS PHEV 2020+ (7021014), KJUST SADA TAŠEK SPORT 4KS PRO JEEP COMPASS MHEV 2022+ (7021018), potahy na kresla, bílé potahy na židle, potahy na židle bílé, napinaci potahy sedaci soupravy, elasticke potahy na kresla, potahy na kresla napinaci, potahy na židle 4ks, potahy na židle 6 ks, A-PRO Textilní boční brašny, 2x18L (SIDE), A-PRO Textilní boční brašny, 2x34L (MOVEMENT), ETUI Vodotěsné pouzdro na mobil AIRBAG růžové 75263 (Sun-75263), Compass CARBON, compass vyhrivany, COMPASS POLY, COMPASS GRIP PRO BLACK 16" (32532), COMPASS GRIP PRO BLACK 14" (32530)