Cestujeme s krtkem - 47548

Produkt Cestujeme s krtkem - 47548 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cestujeme s krtkem - 47548 upraviť a produkt hľadať znova.

Cestujeme s Krtkem - 47548

Cestujeme s Krtkem - 47548
Detail

Další v řadě hracích knížek s Krtkem, která hravou formou děti seznamuje se světadíly a jejich základní charakteristikou. Krtek vyráží do světa, sbalí si potřebné věci a pak postupně projde Afrikou, Amerikou, Asií, Austrálii a Antarktidou. Nakonec se opět dostane „domů“ do Evropy a učí se poznávat vlajky. Během cesty po zeměkouli Krtek řeší různé rébusy a hádanky. Celou knížku provází ve spodním řádku domalovánky a návodné kresby pro vlastní tvorbu dětí (patro.cz)

Podobné produkty ako Cestujeme s Krtkem - 47548 , Cestujeme s krtkem: hrací knížka (80-00-01995-7)

Cestujeme s Krtkem - Zdeněk Miler

Cestujeme s Krtkem - Zdeněk Miler
Detail

Další v řadě hracích knížek s Krtkem, která hravou formou děti seznamuje se světadíly a jejich základní charakteristikou. Krtek vyráží do světa, sbalí si potřebné věci a pak postupně projde Afrikou, Amerikou, Asií, Austrálii a Antarktidou. Nakonec se opět dostane domů do Evropy a učí se poznávat vlajky. Během cesty po zeměkouli Krtek řeší různé rébusy a hádanky. Celou knížku provází ve spodním řádku domalovánky a návodné kresby pro vlastní tvorbu dětí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cestujeme s Krtkem - Zdeněk Miler , Obkresluj s krtkem

Cestujeme s Krtkem: hrací knížka (80-00-01995-7)

Cestujeme s Krtkem: hrací knížka (80-00-01995-7)
Detail

Kniha - autor Zdeněk Miler, 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Další v řadě hracích knížek s Krtkem, která hravou formou děti seznamuje se světadíly a jejich základní charakteristikou. Krtek vyráží do světa, sbalí si potřebné věci a pak postupně projde Afrikou, Amerikou, Asií, Austrálii a Antarktidou. Nakonec se opět dostane „domů“ do Evropy a učí se poznávat vlajky. Během cesty po zeměkouli Krtek řeší různé rébusy a hádanky. Celou knížku provází ve spodním řádku domalovánky a návodné kresby pro vlastní tvorbu dětí (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestujeme s Krtkem: hrací knížka (80-00-01995-7) , Topq huawei y6s silikon dreaming 47548 (sun-47548)

Počítáme s Krtkem

Počítáme s Krtkem
Detail

Dřevěné dílky s čísly, znaménky, Krtečkem a Myškou podlepené magnetem. Hra rozvíjí motoriku rukou a pomáhá dětem při prvních početních úkonech. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let. Baleno v papírové krabici o rozměrech 275x190x35 mm. © Zdeněk Miler Obsah balení: magnetická tabulka 165x165 mm, 2x dřevěný stojánek a 37 dřevěných dílků. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Počítáme s Krtkem , Detoa počítáme s krtkem (8593547030262)

Počítáme s Krtkem

Počítáme s Krtkem
Detail

Dřevěné dílky s čísly, znaménky, Krtečkem a Myškou podlepené magnetem. Hra rozvíjí motoriku rukou a pomáhá dětem při prvních početních úkonech. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let. Baleno v papírové krabici o rozměrech 275x190x35 mm. © Zdeněk Miler Obsah balení: magnetická tabulka 165x165 mm, 2x dřevěný stojánek a 37 dřevěných dílků. (patro.cz)

Podobné produkty ako Počítáme s Krtkem , Dino veselé hry s krtkem (8590878623590)

Obkresluj s Krtkem

Obkresluj s Krtkem
Detail

Omalovánky - 20 stran s barevnými motivy, 3 listy šablonek na vytržení Obkresli si šablonku svých oblíbených kamarádů a obrázek dokresli! Titul obsahuje 20 stran s barevnými motivy a 3 listy plné šablonek na vytrhnutí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Obkresluj s Krtkem , Mé první omalovánky cestujeme: moje prvé maľovanky cestujeme (978-80-256-3019-8)

Krtek v ZOO - 47548

Krtek v ZOO - 47548
Detail

S šestou knížkou pro nejmenší čtenáře se vypravíme do světa zvířat. V zoologické zahradě na nás čeká gepard, slon, žirafa i další zvířátka v nezaměnitelném podání Zdeňka Milera. Veršovanými hádankami doprovází Jiří Žáček. (patro.cz)

Podobné produkty ako Krtek v ZOO - 47548 , Cestujeme po hradech a zámcích (8590878631281)

Veselé hry s Krtkem

Veselé hry s Krtkem
Detail

Jakmile si pohádkového krtečka jednou pustíte domů, už ho jen těžko dostanete pryč. Děti si ho zamilují okamžitě a vy mu nakonec podlehnete také. Pomůže vám v tom i balíček 5 stolních her s obrázky krtka a jeho kamarádů. Pocvičte s dětmi paměť nad pexesem, taktiku při karetní hře Score nebo si vyberte ze čtyř různých deskovek včetně krtčího člobrda. Kromě hravosti si děti promrskají počítání, znalost barev a nepochybně zapojí i svou bujnou fantazii. Balení obsahuje: hrací figurky v 6 barvách (4 ks od každé barvy), 4 herní plány, 1 bodová kostka, 1 barevná kostka, 30 hracích karet, 48 pevných kartonových kartiček pexesa. Věk: 3+ (patro.cz)

Podobné produkty ako Veselé hry s Krtkem , Rok s krtkem: náměty pro práci s předškolními dětmi (978-80-262-0650-7)

Detoa Magnetické Počítáme s Krtkem

Detoa Magnetické Počítáme s Krtkem
Detail

Číslice se staly námětem pro magnetky, které si děti mohou skládat na připravenou barevnou podložku. Skládáním si děti rozvíjí jemnou motoriku a představivost. S číslicemi a znaménky děti počítají první příklady. Detoa je jedním z nejstarších výrobců kvalitných dřevěných hraček nejen v naší republice, ale i v Evropě. Hračky vyrábí s ohleduplností vůči životnímu prostředí. Přednosti: originalita ruční zpracování zdravotní nezávadnost prověřená kvalita přírodních materiálů Vyberte dětem dřevěnou hračku Detoa! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, magnet Rozměr balení: 27 x 3,5 x 19 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Detoa Magnetické Počítáme s Krtkem , Maluj vodou zas a znova cestujeme (978-80-7451-875-1)

Rok s krtkem - Sloupová Miroslava

Rok s krtkem - Sloupová Miroslava
Detail

Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř ročních období a na základě Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání. Každá kapitola má cíl odpovídající RVP PV a je uvedena jedním z krtkových dobrodružství. Po poslechu motivačního příběhu následují rozmanité aktivity – řízená diskuze na cíleně volená témata, artikulační a grafomotorická cvičení, řešení drobných rébusů, jednoduché didaktické hry, výtvarné činnosti a tvoření z rozličných materiálů, pohybové hry s doprovodem písničky či básničky apod. Knihu ocení učitelky v MŠ, pracovníci mateřských center a vychovatelé předškolních dětí v dětských domovech, inspiraci v ní najdou i studenti pedagogiky a rodiče. Miroslava Sloupová pracuje 25 let jako učitelka MŠ v Českých Budějovicích. Absolvovala střední pedagogickou školu, obor učitelství v MŠ. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rok s krtkem - Sloupová Miroslava , Maľuj vodou zas a znova cestujeme (978-80-7451-881-2)

Dino Veselé hry s Krtkem

Detail

Zahrajte si s dětmi hru z vašeho mládí, Kloboučku hop! Cílem je trefit se vystřeleným barevným kloboučkem do správného barevného pole. Tato zábavná hra pobaví jak děti, tak i dospělé. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dino Veselé hry s Krtkem , Axagon pcem2-s (pcem2-s)

Detoa Počítáme s Krtkem (8593547030262)

Detoa Počítáme s Krtkem (8593547030262)
Detail

Stavebnice - vhodná od 3 let Stavebnice Detoa Počítáme s krtkem je určena pro malé děti učící se poznávat jednotlivé číslice. Jednoduché dřevěné provedení zajišťuje výdrž této hračky a umožňuje lepší manipulaci se samotnými čísly. Děti se takto mohou zábavnou formou naučit skládat čísla k sobě, případně tvořit jednoduché příklady. Součástí hry je 40 kostiček s čísly, znaménky, Krtkem a Myškou. Dřevěné kostičky se skládají na magnetickou tabulku s podstavcem. Klíčové vlastnosti stavebnice Detoa Počítáme s KrtkemDřevěné provedeníZábavná forma výukyPro holky i klukyBalení obsahuje 40 dřevěných kostiček a magnetickou tabulku s podstavcemVhodná od 3 let Rozměry:27 × 19 × 3,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Detoa Počítáme s Krtkem (8593547030262) , Nebulo rubbie s (rubbie-s)

Dětská hra: Veselé hry s Krtkem

Dětská hra: Veselé hry s Krtkem
Detail

Jakmile si pohádkového krtečka jednou pustíte domů, už ho jen těžko dostanete pryč. Děti si ho zamilují okamžitě a vy mu nakonec podlehnete také. Pomůže vám v tom i balíček 5 stolních her s obrázky krtka a jeho kamarádů. Pocvičte s dětmi paměť nad pexesem, taktiku při karetní hře Score nebo si vyberte ze čtyř různých deskovek včetně krtčího člobrda. Kromě hravosti si děti promrskají počítání, znalost barev a nepochybně zapojí i svou bujnou fantazii. Balení obsahuje: hrací figurky v 6 barvách (4 ks od každé barvy), 4 herní plány, 1 bodová kostka, 1 barevná kostka, 30 hracích karet, 48 pevných kartonových kartiček pexesa. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Dětská hra: Veselé hry s Krtkem , Rotel a12mkii-s (a12mkii-s)

Detoa Závěs na kočárek s Krtkem

Detail

Závěs z dřevěných dílků s oblíbeným Krtečkem zabaví Vaše děťátko. Šňůrku lze připevnit na kočárek, vajíčko nebo lehátko. Šňůrka musí být mimo dosah dítěte. Jakmile na ni již dítě dosáhne, musí být odstraněna. (mall.cz)

Podobné produkty ako Detoa Závěs na kočárek s Krtkem , Stagg scl-s (scl-s)

Dino Veselé Hry s Krtkem (8590878623590)

Dino Veselé Hry s Krtkem  (8590878623590)
Detail

Společenská hra - dětská, rodinná a pohádka hra, pro 2 až 6 hráčů, lehká obtížnost, délka hry 15 min, v českém jazyce, vhodné od 3 let Sada zábavných her s motivy oblíbeného večerníčkového hrdiny Krtečka a jeho kamarádů obsahuje 6 her a pobaví i ty nejmenší již od 3 let. Chcete naučit vaše dítě základní společenské hry? Sada zábavných her s motivy oblíbeného večerníčkového hrdiny Krtečka a jeho kamarádů obsahuje 6 her a pobaví i ty nejmenší již od 3 let. Můžete si spolu zahrát pexeso, karetní hru Score nebo jednu ze čtyř deskových her. A navíc se při hře dítě naučí zábavnou formou počítat a rozpoznávat barvy. Hlavní přednostiSada 6 stolních herS motivy oblíbeného Krtečka a jeho kamarádůNaučí děti barvy a počítání a rozvíjí fantaziiObsahuje hrací figurky v 6 barvách, 4 herní plány, 1 bodová kostka, 1 barevná kostka, 30 hracích karet Score, 48 kartiček pexesaVhodná pro děti od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Dino Veselé Hry s Krtkem (8590878623590) , Mikrotik s-31dlc20d (s-31dlc20d)

Dino Veselé hry s Krtkem Dětská hra

Dino Veselé hry s Krtkem Dětská hra
Detail

Dino Veselé hry s Krtkem Veselá krabička šesti her pro děti od 3 let. Námětem pro obrázky ve hrách je Krteček a jeho kamarádi, ze známého kresleného seriálu. Obsah balení: 2 oboustranné herní plány 24 figurek v 6 barvách 1 bodová a 1 barevní hrací kostka 48 kartonových kartiček pexesa 30 hracích karet Score pravidla Kupte dětem jednoduché hry a zahrejte si s nimi! Vhodné pro děti od 3 let Počet hráčů: 2-6 Přibližný čas hraní: 15-30 minut Rozměr balení: 29,7 x 7,5 x 29,7 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Dino Veselé hry s Krtkem Dětská hra , Mantys softshellka partyzán - střední pes, s (s-0015-36-s)

Wiky Krteček Knížka s Krtkem a jeho kamarády

Wiky Krteček Knížka s Krtkem a jeho kamarády
Detail

Textilní knížečka v základních barvách s jednoduchými velkými obrázky Krtečka a jeho kamarádů je určena pro nejmenší děti. Je lehounká, snadno se drží a jednotlivé stránky vydávají šustivé zvuky. To upoutává pozornost dítka a rozvíjí také jeho smyslové vnímání. Kupte nejmenším malou knížečku s Krtkem! Vhodné pro děti od narození Materiál: 100% polyester Rozměry: 9,5 x 9,5 cm Hračka se nesmí prát (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Wiky Krteček Knížka s Krtkem a jeho kamarády , Komperdell thermovest women s kapucí s (19pro-6330-209*s)

Jak Krtek cestoval (978-80-242-7790-5)

Jak Krtek cestoval (978-80-242-7790-5)
Detail

Kniha - autor Zdeněk Miler; Josef Brukner, 12 stran, česky, prostorové pohádky, leporela Krátká říkadla o cestování malého Krtečka - lodí a motorovým člunem po vodě, vrtulníkem a letadlem ve vzduchu, vlakem, autem a na motocyklu do přírody, ale třeba i na sněžném skútru a v ponorce. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jak Krtek cestoval (978-80-242-7790-5) , Mantys softshellka kachničky - střední pes, s (s-0011-36-s)

Rok s krtkem: Náměty pro práci s předškolními dětmi (978-80-262-0650-7)

Rok s krtkem: Náměty pro práci s předškolními dětmi (978-80-262-0650-7)
Detail

Kniha - autor Miroslava Sloupová, 184 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř ročních období a na základě Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání. Každá kapitola má cíl odpovídající RVP PV a je uvedena jedním z krtkových dobrodružství. Po poslechu motivačního příběhu následují rozmanité aktivity – řízená diskuze na cíleně volená témata, artikulační a grafomotorická cvičení, řešení drobných rébusů, jednoduché didaktické hry, výtvarné činnosti a tvoření z rozličných materiálů, pohybové hry s doprovodem písničky či básničky apod. Knihu ocení učitelky v MŠ, pracovníci mateřských center a vychovatelé předškolních dětí v dětských domovech, inspiraci v ní najdou i studenti pedagogiky a rodiče.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rok s krtkem: Náměty pro práci s předškolními dětmi (978-80-262-0650-7) , Rappa indiánka s čelenkou (s) (8590687801998)

Knížka Cestujeme s Krtkem 21 x 29,5 cm, A4

Knížka Cestujeme s Krtkem 21 x 29,5 cm, A4
Detail

Knížka hravou formou děti seznamuje se světadíly a jejich základní charakteristikou. Krtek vyráží do světa, sbalí si potřebné věci a pak postupně projde Evropou, Amerikou, Afrikou, Antarktidou, Austrálií, Asií, Arktidou. Nakonec se opět dostane „domů" do Evropy a učí se poznávat vlajky. Během cesty po zeměkouli Krtek řeší různé rébusy a hádanky. Celou knížku provází ve spodním řádku domalovánky a návodné kresby pro vlastní tvorbu dětí. Technické údaje: rozměry výrobku: 21 x 29,5 cm vhodné pro děti od 3 let Obsah balení: 1 x knížka Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu. (dilego.cz)

Podobné produkty ako Knížka Cestujeme s Krtkem 21 x 29,5 cm, A4 , Akg d5 s (akg d5 s)

TopQ Huawei Y6s silikon Dreaming 47548 (Sun-47548)

TopQ Huawei Y6s silikon Dreaming 47548 (Sun-47548)
Detail

Kryt na mobil - pro Huawei Y6s, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Pojistěte si bezpečnost svého mobilního telefonu díky ochrannému krytu TopQ Huawei Y6s silikon Dreaming 47548. Jde o zadní kryt, který je svým provedením zárukou velmi vysoké odolnosti. Materiál je na dotek příjemný a nevyklouzne vám z rukou. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane volný přístup k dobíjecímu konektoru i k ovládacím prvkům nezbytným pro bezstarostné užívání vašeho telefonu. Ochranný kryt je měkký, díky čemuž je jeho nasazení velmi jednoduché. Kryt na mobil pro Huawei Y6s ochrání váš telefon před poškozením. Základní přednosti ochranného krytu na mobil TopQ Huawei Y6s silikon Dreaming 47548 Odolná ochrana telefonu Huawei Y6s Pružné tělo zaručuje jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné konektory a ovládací prvky Využitý materiál: TPU Barva: bílá, motiv a transparentní (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Huawei Y6s silikon Dreaming 47548 (Sun-47548) , Mikrotik s+rj10 r2 (s+rj10)

Narozeniny - 47548

Narozeniny - 47548
Detail

Malé leporelo, určené nejmenším čtenářům, je uceleným seriálem obrázků o tom, jak Krtek slavil narozeniny a myška mu přišla popřát s překrásným dortem. Při popisu ilustrací rozvíjí dítě základní slovní zásobu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Narozeniny - 47548 , Korektor mezi prsty velikost s s

Krtkovy Velikonoce - 47548

Krtkovy Velikonoce - 47548
Detail

I Krtek a jeho kamarádi slaví Velikonoce! Leporelo s pestrými velikonočními kraslicemi pomáhá rozvíjet pozornost a také představivost těch nejmenších dětí i jejich starších sourozenců. Krteček Zdeňka Milera baví děti již déle než 60 let a stále přichází s novými motivy. V nové sérii leporel tentokrát dětem připomene tradiční české svátky (patro.cz)

Podobné produkty ako Krtkovy Velikonoce - 47548 , Mtr, spider, s (p-083-s)

Veselé Vánoce - 47548

Veselé Vánoce - 47548
Detail

Dvanáctistránkové leporelo o Krtkových Vánocích – o chytání kapra, pečení cukroví, zdobení vánočního stromku, balení dárků, zpívání koled a štědrovečerní večeři. Oblíbené ilustrace Zdeňka Milera jsou doplněny půvabnými verši Jiřího Žáčka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Veselé Vánoce - 47548 , Veritas kufr 1225 s (1225 s)

Rozprávkový deduško - 47548

Rozprávkový deduško - 47548
Detail

Rozprávky o semafore, nenásytnom vrabcovi, popletenom psíčkovi, poslednej lastovičke,... pre každé dieťa, ktoré rado číta, alebo počúva príbehy o zvieratkách, vlakoch, s nádhernými kresbami. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rozprávkový deduško - 47548 , Mantys softshellka pú - střední pes, s (s-0002-36-s-1)

Polámal se mraveneček - 47548

Polámal se mraveneček - 47548
Detail

Veršovaný příběh s dobrým koncem o tom, jak polámaného mravenečka nevyléčí prášky mravenčího doktora, ale soucit a porozumění dobrých přátel, vychází jako oblíbené minileporelo ilustrované autorem Krtečka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Polámal se mraveneček - 47548 , Mantys softshellka svítím - střední pes, s (s-0005-36-s-1)

Kuřátko a obilí - 47548

Kuřátko a obilí - 47548
Detail

V roce 1953 se poprvé setkali na uměleckém poli vynikající básník a oblíbený ilustrátor. Z jejich "pera" vyšla veršovaná a kreslená pohádka, která provází už několikátou generaci dětí. Milé a dobře zapamatovatelné verše ztvárnil do obrazu Zdeněk Miler hned dvakrát. V roce prvního vydání vyšla v "trnkovském ladění" 24stránková knížka, v roce 1967 malíř látku zpracoval znova jako 12stránkové leporelo s novými ilustracemi. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kuřátko a obilí - 47548 , Mantys softshellka kititi mititi - střední pes, s (s-0012-36-s)

Mé první omalovánky - Cestujeme / Mojej prvé maľovanky - Cestujeme

Mé první omalovánky - Cestujeme / Mojej prvé maľovanky - Cestujeme
Detail

Jednoduché omalovánky pro malé děti jsou uzpůsobené jejich věku a mohou sloužit jako první seznámení s vybarvováním. Nalepování samolepek a barvení detailů napomáhá rozvíjet jemnou motoriku a základní koordinaci rukou a očí. Děti se současně seznámí i s různými druhy dopravních prostředků. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mé první omalovánky - Cestujeme / Mojej prvé maľovanky - Cestujeme , Mantys softshellka jelínek - střední pes, s (s-0006-36-s-1)

Cestuj!

Cestuj!
Detail

Kniha pro všechny cestovatele Plánujte a zaznamenávejte výlety po Evropě a celém světě „Cestuj!“ je originální kniha pro všechny cestovatele, která umožnuje plánovat a zaznamenávat výlety po Evropě a po celém světě. Cestování je vášeň, láska, životní styl. Plánujte a zaznamenávejte, kam se chcete podívat tento rok nebo třeba příští prázdniny. V knize si můžete sepsat seznam svých cestovatelských přání, kam byste se chtěli podívat a co byste chtěli ochutnat či vyzkoušet. Ilustrované mapy jednotlivých evropských zemí a všech světových kontinentů vám nabídnou dostatek inspirace. (familium.cz)

Podobné produkty ako Cestuj! , S perlickami

Cestuj!

Cestuj!
Detail

Kniha pro všechny cestovatele Plánujte a zaznamenávejte výlety po Evropě a celém světě! „Cestuj!“ je originální kniha pro cestovatele každého věku, která umožnuje plánovat a zaznamenávat výlety po Evropě a celém světě. Pokud vaše rodina, přátelé nebo babička či děda rádi cestují a užívají si poznávání nových zemí, pak je pro ně tato kniha ideální dárek. V knize si můžete sepsat seznam svých cestovatelských přání, kam byste se chtěli podívat a co byste chtěli ochutnat. Ilustrované mapy jednotlivých evropských zemí a všech světových kontinentů vám nabídnou dostatek inspirace. Zároveň si do knihy můžete zaznamenat, kde všude už jste byli a co se vám v dané zemi nejvíce líbilo. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Cestuj! , Sister s

Mé první omalovánky Cestujeme: Moje prvé maľovanky Cestujeme (978-80-256-3019-8)

Mé první omalovánky Cestujeme: Moje prvé maľovanky Cestujeme (978-80-256-3019-8)
Detail

Kniha - česky Jednoduché omalovánky pro malé děti jsou uzpůsobené jejich věku a mohou sloužit jako první seznámení s vybarvováním. Nalepování samolepek a barvení detailů napomáhá rozvíjet jemnou motoriku a základní koordinaci rukou a očí. Děti se současně seznámí i s různými druhy dopravních prostředků.Jednoduché maľovanky pre malé deti sú prispôsobené ich veku a môžu slúžiť ako prvé zoznámenie s vyfarbovaním. Nalepovanie samolepiek a farbenie detailov napomáha rozvíjať jemnú motoriku a základnú koordináciu rúk a očí. Deti sa súčasne zoznámia aj s rôznymi druhmi dopravných prostriedkov. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mé první omalovánky Cestujeme: Moje prvé maľovanky Cestujeme (978-80-256-3019-8)

Murphy cestuje - Thomas Trolleybus

Murphy cestuje - Thomas Trolleybus
Detail

Základní Murphyho zákon "Když se něco může pokazit, tak se to pokazí" je v hromadné dopravě za pomoci jízdních řádů, tarifů a speciálních předpisů dováděn k naprosté dokonalosti, kterou je naprostý chaos… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Murphy cestuje - Thomas Trolleybus

Cestovat nalehko - Tove Janssonová

Cestovat nalehko - Tove Janssonová
Detail

Sbírka povídek Tove Janssonové, která je známá hlavně jako autorka knížek o mumincích. Poté, co Tove Janssonová dokončila sérii knížek o mumincích, začala psát pro dospělé, především povídky, a psala je dalších třicet let. V povídkách Tove Janssonové najdeme témata, která ji celý život zajímala: ostrovy, moře, lodě, cestování. Přírodu. Samotu. Práci a lásku. Svobodu. A stále přítomné téma času. Chtěla být maximálně stručná a přesná. Jako kdyby na nějaké plané či útěšné psaní ani neměla čas, tak jsou její texty stručné, intenzívní. Snažila se, aby ani jediné slovo v textu nebylo zbytečné, hodně škrtala a krátila, každá její knížka pro dospělé byla tenčí než ta předchozí. Tento přístup se projevuje nejvíce v jejích mistrovských povídkách, které vyšly v mnoha povídkových souborech i výborech. Povídková sbírka Cestovat nalehko vychází v češtině jako první. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cestovat nalehko - Tove Janssonová

Cestovat nelehko - Janssonová Tove

Cestovat nelehko - Janssonová Tove
Detail

VŠEHO CO NEJMÉNĚ! CESTOVAT NALEHKO – TO JE MŮJ SEN...,” zapsala si do deníku TOVE JANSSONOVÁ (1914-2001), spisovatelka, malířka a ilustrátorka, finská autorka píšící švédsky, světoznámá především jako autorka knížek o mumincích. Její knihy byly přeloženy do 45 jazyků, v roce 1966 získala nejvyšší možné ocenění dětské literatury - Cenu Hanse Christiana Andersena a v roce 1994 Velkou cenu Švédské akademie. Ostrovy, moře, lodě, cestování. Příroda. Samota. Práce a láska. Svoboda. A hlavně čas. To jsou témata, která Tove Janssonovou celý život zajímala. Chtěla být maximálně stručná a přesná. Tove Janssonová musela psát, každý den, aby si ve věcech udělala jasno a pořádek: „Aby mohl být člověk přesný, musí se umět velmi pozorně dívat a velmi pozorně naslouchat, musí se naučit klást ty správné otázky, zjistit, co je pro člověka na světě nejdůležitější, v co doufá, čeho se obává,“ zapsala si do deníku a s tím psala i své výborné povídky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Cestovat nelehko - Janssonová Tove

Kryštůfek cestuje - Háková Jiřina

Kryštůfek cestuje - Háková Jiřina
Detail

Hravé loutkové leporelo s velkým množstvím vyobrazených zvířátek - vhodné i na cesty do auta, vlaku i letadla. S vyseknutými loutkami Kryštůfka a Lvíčka děti navštíví zoo a Afriku. Kulisy divadélka vytváří rozložené leporelo 24 x 85 cm. Rodiče si při hře s dětmi mohou vytvářet vlastní scénáře příběhů. Leporelo může být vhodné i při výuce cizích jazyků. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kryštůfek cestuje - Háková Jiřina

Mé první omalovánky Cestujeme

Mé první omalovánky Cestujeme
Detail

Jednoduché omalovánky pro malé děti jsou uzpůsobené jejich věku a mohou sloužit jako první seznámení s vybarvováním. Nalepování samolepek a barvení detailů napomáhá rozvíjet jemnou motoriku a základní koordinaci rukou a očí. Děti se současně seznámí i s různými druhy dopravních prostředků. (patro.cz)

Podobné produkty ako Mé první omalovánky Cestujeme

Cestujeme za zvířátky - Tereza Skoupilová

Cestujeme za zvířátky - Tereza Skoupilová
Detail

Leporelo pro nejmenší plné jednoduchých říkanek a veselých obrázků. Vtipné veršíky o žirafě, opičce, slonovi nebo zebře si děti zamilují, a všechna zvířátka si tak díky nim snadno zapamatují. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cestujeme za zvířátky - Tereza Skoupilová

Svět/Cestujeme po České republice

Svět/Cestujeme po České republice
Detail

Dětská mapa pomůže dětem získat představu o tvaru, velikosti a rozmanitosti světa a České republiky. Při práci s mapou získají děti schopnost orientovat se a na elementární úrovni budou schopny ukázat, kde se nacházejí pohoří, nížiny, řeky a města, případně některé známé hrady. Přirozeným způsobem probouzí v dětech kladný vztah k naší vlasti a rozvíjí jejich národní cítění. Aby se poznávání České republiky stalo pro děti poutavějším, mapu doplňují veselé a hravé ilustrace s pohádkovými motivy na téma cestování a dopravní prostředky (zem, voda, vzduch). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Svět/Cestujeme po České republice

Dino Hra cestujeme do pohádek

Dino Hra cestujeme do pohádek
Detail

Dino Cestujeme do pohádek Společenská hra, ve které se děti potkají s pohádkovými postavičkami, které mohou znát z animovaných filmů, protmítaných například v televizním programu Večerníček. Ve 4 různých objeví Boba a BObka, Maxipsa Fíka a hajného Robátka. Obsah balení: oboustranný herní plán, hrací kostka s body 6 figurek, 25 karet Černého Petra 48 kartiček pexesa, pravidla Kupte dětem hru s pohádkovými postavami! Vhodné pro děti od 4 let Počet hráčů: 2 - 6 Délka hry: 15 - 60 min Materiál: karton, plast Rozměry herního plánu: 58 x 41 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Dino Hra cestujeme do pohádek

Společenská hra Cestujeme do pohádek

Společenská hra Cestujeme do pohádek
Detail

Pohádková společenská hra Dětská hra ve které navštívíte např. Maxipsa Fíka, vílu Amálku, Boba a Bobka, Káťu a Škubánka, Kosí bratry a další obíbené pohádky. Hra je určená pro děti od 4 let (bambule.cz)

Podobné produkty ako Společenská hra Cestujeme do pohádek

Cestuj prstem V zahradě - ne

Cestuj prstem V zahradě - ne
Detail

V zahradě je dneska živo, co tu všecko je? Ze všeho nejdřív se podíváme do hlíny... Zastav se, přivoň si ke květinám a pozdrav včely na louce. A pak se vydej prstem na cestu po téhle báječné knížce. (patro.cz)

Podobné produkty ako Cestuj prstem V zahradě - ne

Dino Cestujeme do pohádek hra

Detail

Cestujeme do pohádek je skvělý soubor her pro všechny malé milovníky večerníčků. Hra obsahuje 4 zábavné hry. Díky známým pohádkovým postavičkám si zpříjemníte volné chvíle na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dino Cestujeme do pohádek hra

Svět/Cestujeme po České republice

Svět/Cestujeme po České republice
Detail

Dětská mapa pomůže dětem získat představu o tvaru, velikosti a rozmanitosti světa a České republiky. Při práci s mapou získají děti schopnost orientovat se a na elementární úrovni budou schopny ukázat, kde se nacházejí pohoří, nížiny, řeky a města, případně některé známé hrady. Přirozeným způsobem probouzí v dětech kladný vztah k naší vlasti a rozvíjí jejich národní cítění. Aby se poznávání České republiky stalo pro děti poutavějším, mapu doplňují veselé a hravé ilustrace s pohádkovými motivy na téma cestování a dopravní prostředky (zem, voda, vzduch). (patro.cz)

Podobné produkty ako Svět/Cestujeme po České republice

Cestujeme po hradech a zámcích

Cestujeme po hradech a zámcích
Detail

Výlet za poznáním nemusíte podnikat jen za krásného počasí. Klidně cestujte i v pohodlí svého domova. Hra Cestujeme po hradech a zámcích vás provede po překrásných českých a moravských památkách, doplní vám dějepisné znalosti a nabídne i tipy na skutečné výlety. Putovat můžete pěšky, na motorce či v autě. Výdaje je potřeba předem i během hry propočítávat, případně nějakou tu korunu vydělat. Ten, kdo bude mít na konci cesty nejvíc peněz, totiž vyhraje. Naučte obratnému hospodaření a taktice jak sebe, tak své děti a zabavte se při odhalování historie a napínavých pověstí. Hrací sada byla vyrobena v ČR. Balení obsahuje: 1 herní plán, 12 dřevěných figurek ve 4 barvách (4 pěší turisté, 4 motorky, 4 auta), 2 bodové hrací kostky, 104 bankovek, 48 karet hradů a zámků, 44 akčních karet, 1 návod. Věk: 7+ (patro.cz)

Podobné produkty ako Cestujeme po hradech a zámcích

Počítáme s Krtkem

Počítáme s Krtkem
Detail

Nová vzdělávací hra, kde se děti zábavnou formou učí počítat. Vše s pomocí oblíbené postavičky Krtečka a jeho pomocnice myšky. Sada obsahuje pěkné barevné kostičky s čísly, znamínky, Krtkem a myškou a magnetickou tabulku s podstavcem. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Počítáme s Krtkem

Cestuj prstem: V zahradě - Agnese Baruzziová

Cestuj prstem: V zahradě - Agnese Baruzziová
Detail

V zahradě je dneska živo, co tu všecko je? Ze všeho nejdřív se podíváme do hlíny... Zastav se, přivoň si ke květinám a pozdrav včely na louce. A pak se vydej prstem na cestu po téhle báječné knížce. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cestuj prstem: V zahradě - Agnese Baruzziová

Vodolepky Pěnové dílky cestujeme 6 ks

Vodolepky Pěnové dílky cestujeme 6 ks
Detail

Pěnové vodolepky v podobě dopravních prostředků, jsou příjemnou zábavou ke koupání. Pěnovky si děti mohou lepit na hladké stěny vany nebo obkladu a opětovně je při dalším koupání použít. V síťce opatřené přísavkami se dají snadno osušit a skladovat. Přednosti: kvalitní a nezávadný materiál trénuje úchop malé ručky Obsah balení: vodolepky a síťka Zpestřete dětem koupání vodolepkami! Vhodné pro děti od 3 let Počet dílků: 6 Materiál: pěnová hmota (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Vodolepky Pěnové dílky cestujeme 6 ks

Cestuj prstem: V moři - Agnese Baruzziová

Cestuj prstem: V moři - Agnese Baruzziová
Detail

Ponoříme se spolu Cestuj prstem pod hladinu moře. Co tam najdeme? Nasaď si brýle a uvidíš... Zastav se, prohlédni si mušle a pozdrav ryby pod hladinou. A pak se vydej prstem na cestu po téhle báječné knížce. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cestuj prstem: V moři - Agnese Baruzziová

Dětská hra Cestujeme do pohádek, DINO

Dětská hra Cestujeme do pohádek, DINO
Detail

Ocitněte se alespoň na chvíli v opravdové pohádce. Zavede vás tam hrací sada se známými postavičkami z večerníčků, jako je Bob a Bobek, Maxipes Fík, hajný Robátko a další. Pohádkové dobrodružství můžete zažít pokaždé jinak v balíčku na vás čekají hned 4 různé hry, z nichž si vyberou malí i velcí. Balení obsahuje: 1 oboustranný herní plán1 hrací kostka s body6 figurek25 karet Černého Petra48 kartiček pexesa1 návod Hlavní vlastnosti: hra zaručí nejen zábavu, ale i napínavé zážitkyprocvičí paměť, postřeh, trpělivost i logické myšlenírozvíjí kreativitu a vyjadřovací schopnostivyrobeno v ČR Dokumentace:návod ke hře Cestujeme do pohádek (CZ, SK, HU, PL) (patro.cz)

Podobné produkty ako Dětská hra Cestujeme do pohádek, DINO

Dino Cestujeme po hradech a zámcích

Detail

Cestujte s námi po hradech a zámcích České republiky. Během hry objevíte zajímavá místa, poznáte jejich historii a dozvíte se pověsti z dob dávno minulých. Je pouze na vás, zda budete cestovat pěšky, na motorce nebo autem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dino Cestujeme po hradech a zámcích
Cestujeme s Krtkem: hrací knížka (80-00-01995-7), Obkresluj s Krtkem, TopQ Huawei Y6s silikon Dreaming 47548 (Sun-47548), Detoa Počítáme s Krtkem (8593547030262), Dino Veselé Hry s Krtkem (8590878623590), Mé první omalovánky Cestujeme: Moje prvé maľovanky Cestujeme (978-80-256-3019-8), Cestujeme po hradech a zámcích (8590878631281), Rok s krtkem: Náměty pro práci s předškolními dětmi (978-80-262-0650-7), Maluj vodou zas a znova Cestujeme (978-80-7451-875-1), Maľuj vodou zas a znova Cestujeme (978-80-7451-881-2), AXAGON PCEM2-S (PCEM2-S), NEBULO Rubbie S (RUBBIE-S), Rotel A12MKII-S (A12MKII-S), Stagg SCL-S (SCL-S), MIKROTIK S-31DLC20D (S-31DLC20D), Mantys Softshellka Partyzán - Střední pes, S (S-0015-36-S), Komperdell Thermovest Women s kapucí S (19PRO-6330-209*S), Mantys Softshellka Kachničky - Střední pes, S (S-0011-36-S), Rappa indiánka s čelenkou (S) (8590687801998), AKG D5 S (AKG D5 S), Mikrotik S+RJ10 r2 (S+RJ10), korektor mezi prsty velikost s s, MTR, SPIDER, S (P-083-S), Veritas kufr 1225 S (1225 S), Mantys Softshellka Pú - Střední pes, S (S-0002-36-S-1), Mantys Softshellka Svítím - Střední pes, S (S-0005-36-S-1), Mantys Softshellka Kititi mititi - Střední pes, S (S-0012-36-S), Mantys Softshellka Jelínek - Střední pes, S (S-0006-36-S-1), s perlickami, sister s