Cestovní kufry pucci sada 4 ks vínová (403410)

Produkt Cestovní kufry pucci sada 4 ks vínová (403410) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cestovní kufry pucci sada 4 ks vínová (403410) upraviť a produkt hľadať znova.

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks vínová (403410)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks vínová (403410)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3100 g, 2600 g a 3900 g, číselný zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva vínová Líbí se vám cestovat se stylovými doplňky, ale jeden kufr vašim cestám nestačí? Pak pro vás bude ideální volbou sada několika kufrů od výrobce tectake. Při vašich důležitých cestách se tato vínová sada postará o zabezpečení vašich věcí. Pro výrobu kufrů posloužila skořepinová konstrukce, což vám pomůže se zbavit strachu z poškození vašich věcí. Součástí výbavy každého kufru je teleskopické madlo a 4 kolečka, která umožňují pohodlné táhnutí zavazadla. Uvnitř kufru najdete křížové upínání, díky němuž vaše oblečení i věci zůstanou během přepravy nehybné. U kufru zajisté oceníte praktická otočná kolečka a tak se s ním snadněji pohybuje. Samozřejmostí je i vnitřní kapsa k ukládání důležitých věcí a tím se tak vyhnete obavám o jejich bezpečí. Zásluhu na bezpečném uchování vašich... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufry Pucci sada 4 ks vínová (403410) , Eurographics puzzle cestovní kufry 1000 dílků (628136654685)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks champagne (403411)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks champagne (403411)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3100 g, 2600 g a 3900 g, číselný zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva champagne Líbí se vám cestovat se stylovými doplňky, ale jeden kufr vašim cestám nestačí? Potom pro vás bude správným výběrem sada kufrů od značky tectake. Na vašich častých cestách se tato champagne sada chopí udržení vašich věcí v bezpečí. Sada má skořepinovou konstrukci, takže se nemusí obávat poničení vašich věcí. Ve výbavě každého kufru najdete teleskopické madlo a 4 kolečka, díky kterým se zavazadlo dá snadno táhnout. Vnitřek kufru se může pochlubit křížovým upínáním, proto vaše věci i oblečení zůstanou na svém místě. Kufr nechybí ani otočná kolečka, proto vám jeho přesouvání nebude činit potíže. Disponuje i vnitřní kapsou pro uložení vašich cenností a tím budou ještě více chráněny. K zajištění věcí bezpečně uvnitř slouží číselný zámek kterým je sada kufrů vybavena. V kufru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufry Pucci sada 4 ks champagne (403411) , Ecocare cestovní sada příborů s pouzdrem silver 4 ks (0750122452224)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks černá (403412)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks černá (403412)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3100 g, 2600 g a 3900 g, číselný zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva černá Přejete si cestovat v určitém stylu, ale pokaždé se vám hodí jinak prostorný kufr? Právě pro vás bude ideální sada kufrů od značky tectake. Během vaší vysněné cesty se tato černá sada zaslouží o bezpečí vašich věcí. Sada má skořepinovou konstrukci, což vám pomůže se zbavit strachu z poškození vašich věcí. Součástí každého kufru je teleskopické madlo a 4 kolečka, která slouží pro pohodlné přesouvání. Uvnitř kufru je k dispozici křížové upínání, takže nemusíte mít strach ze zmuchlaného oblečení. Kufr je vybaven otočnými kolečky a tak se s ním snadněji pohybuje. Důležité dokumenty či cennosti si můžete uložit do vnitřní kapsy a tím se tak vyhnete obavám o jejich bezpečí. Bezpečné uchování věcí vám zaručí číselný zámek kterým je sada kufrů vybavena. Látková dělicí kapsa dává... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufry Pucci sada 4 ks černá (403412) , Ecocare cestovní sada příborů s pouzdrem purple 4 ks (0750122452286)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks růžová zlatá (403409)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks růžová zlatá (403409)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3100 g, 2600 g a 3900 g, číselný zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva růžová zlatá Rádi cestujete se stylovými doplňky a využili byste i více různě prostorných kufrů? Potom pro vás bude správným výběrem sada kufrů od značky tectake. Při vašich náročných cestách se tato růžová zlatá sada postará, aby vaše věci byly v bezpečí. Tato sada kufrů byla vytvořena ze skořepinové konstrukce, proto vašim věcem nehrozí žádné poškození. S každým kufrem zároveň dostáváte teleskopické madlo a 4 kolečka, která slouží pro snadnou manipulaci. Určitě vás potěší i svým vnitřním křížovým upínáním, díky kterému vaše věci i oblečení zůstanou na svém místě. Kolečka jsou otočná a tak s ním můžete snadněji manipulovat. Do vnitřní kapsy si uložíte důležité a cenné věci a tak jim zajistíte extra bezpečí. Zásluhu na bezpečném uchování vašich věcí má číselný zámek kterým je sada... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufry Pucci sada 4 ks růžová zlatá (403409) , Ecocare cestovní sada příborů s pouzdrem blue 4 ks (0750122452279)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks vínové (402026)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks vínové (402026)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3400 g, 2700 g a 4100 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva vínová Líbí se vám stylové cestování, ale pokaždé potřebujete jinak velký kufr? Pak bude tou správnou volbou sada kufrů od značky tectake. Během vaší vysněné cesty se tato vínová sada postará za zajištění bezpečí vašich věcí. Pro výrobu kufrů byla použita skořepinová konstrukce, tím jsou vaše obavy z poškození věcí naprosto zbytečné. Každý kufr má teleskopické madlo a 4 kolečka, s nimiž se zavazadlem snadno manipuluje. Kufr je též opatřen křížovým upínáním, takže vaše věci i oblečení zůstanou na svém místě. U kufru se nachází i otočná kolečka, což má vliv na větší svobodu v pohybu. Samozřejmostí je i vnitřní kapsa k ukládání důležitých věcí a tím jim zajistit bezpečí. K uchování vašich věcí v bezpečí poslouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Kufr nepostrádá ani látkovou dělicí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks vínové (402026) , Ecocare cestovní sada příborů s pouzdrem rose gold 4 ks (0750122452248)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks černé (402024)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks černé (402024)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3400 g, 2700 g a 4100 g, TSA zámek, křížové upínání a vnitřní kapsa, barva černá Máte rádi stylové cestování a hodilo by se vám více kufrů různých rozměrů? Pak právě vám nesmí chybět soubor několika kufrů od výrobce tectake. Při vašich důležitých cestách se tato černá sada zaslouží o bezpečí vašich věcí. Sada se vyrábí ze skořepinové konstrukce, proto se můžete spolehnout na to, že se vaše věci během cesty neponičí. Každý kufr má k dispozici teleskopické madlo a 4 kolečka, díky nimž lze zavazadlo snadněji přesouvat. Zajisté oceníte křížové upínání uvnitř kufru, díky němuž zůstane vaše oblečení složení na svém místě. Kolečka kufru jsou otočná, což má vliv na větší svobodu v pohybu. Je opatřen i vnitřní kapsou k uschování různých cenností a tak se vám zajisté neztratí. Zásluhu na bezpečném uchování vašich věcí má tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Sada kufrů tectake obsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks černé (402024) , Bellatex cestovní podkova - 30 × 35 cm - vínová (3390)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks šedé (402025)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks šedé (402025)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3400 g, 2700 g a 4100 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva šedá Líbí se vám stylové cestování a využili byste i více různě prostorných kufrů? Tak to vás jistě potěší soubor několika kufrů od výrobce tectake. Při vašich důležitých cestách se tato šedá sada postará, aby vaše věci byly v bezpečí. Pro výrobu kufrů byla použita skořepinová konstrukce, což vám pomůže se zbavit strachu z poškození vašich věcí. S každým kufrem zároveň dostáváte teleskopické madlo a 4 kolečka, s nimiž se přesouvání zavazadla jednoduché. Určitě vás potěší i svým vnitřním křížovým upínáním, díky kterému vše zůstane, tak jak jste si to uložili. Kufr je vybaven otočnými kolečky a tak se s ním snadněji pohybuje. Disponuje i vnitřní kapsou pro uložení vašich cenností a tím se tak vyhnete obavám o jejich bezpečí. Uchování vašich věcí v bezpečí zajišťuje tsa zámek kterým je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks šedé (402025) , Pretty up cestovní skořepinový kufřík abs29, vel. 17, vínová

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks champagne (403984)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks champagne (403984)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3400 g, 2700 g a 4100 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva champagne Plánujete cestovat s vkusnými doplňky, ale jeden kufr je málo? Pak pro vás bude ideální volbou sada několika kufrů od výrobce tectake. Během vašich náročných cest se tato champagne sada zaručí za bezpečnost vašich věcí. Sada má skořepinovou konstrukci, takže o vaše sbalené věci vůbec nemusíte mít obavy. Do výbavy jednoho kufru spadá teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, s nimiž se zavazadlem snadno manipuluje. Kufr je vybaven křížovým upínáním, takže se vaše oblečení nikdy nezmuchlá. Kolečka jsou otočná, proto se jednodušeji přesouvá. Je opatřen i vnitřní kapsou k uschování různých cenností a tak budou v bezpečí. Na udržení vašich věcí v bezpečí se podílí tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Kufr je opatřen i látkovou dělicí kapsou, jež zajistí lepší organizaci věcí ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks champagne (403984) , Pretty up cestovní skořepinový kufřík abs29, vel. 15, vínová

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks zelené (402028)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks zelené (402028)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3400 g, 2700 g a 2300 g, číselný zámek, křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, barva zelená Přejete si dopřát vašim cestám více vkusu, ale pokaždé se vám hodí jinak prostorný kufr? Tak to vás jistě potěší soubor několika kufrů od výrobce tectake. Během vaší vysněné cesty se tato zelená sada postará a zajištění bezpečnosti vašich věcí. Pro výrobu kufrů byla použita skořepinová konstrukce, což vám zajistí, že se vaše věci nemohou poškodit. Ve výbavě každého kufru se nachází teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, díky nimž máte možnost kufr táhnout. Uvnitř kufru najdete křížové upínání, díky němuž zůstane vaše oblečení složení na svém místě. Kufr disponuje otočnými kolečky, takže ho můžete snadno přesouvat. Uchovat vaše věci bezpečně uvnitř vám pomůže číselný zámek kterým je sada kufrů vybavena. V kufru naleznete též látkovou dělicí kapsu pro oddělení např. použitého prádla. Sada... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks zelené (402028) , Sada cestovních organizérů vínová (org05)

Sada cestovních adaptérů Goobay 51043 2197499, sada 4 ks

Sada cestovních adaptérů Goobay 51043 2197499, sada 4 ks
Detail

4 cestovní adaptér pro více než 100 zemí·Kompaktní konstrukce 4x Adaptér; . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada cestovních adaptérů Goobay 51043 2197499, sada 4 ks , Monami 604 - 4, ploché, sada 4 ks (mo604-4 sada plochý)

XQMAX Kufr cestovní sada 3 ks EXPLORER mátová KO-DG9000930

XQMAX Kufr cestovní sada 3 ks EXPLORER mátová KO-DG9000930
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 47 x 28 x 72 cm - střední kufr: 40 x 25 x 62 cm - příruční: 33 x 22 x 50 cm - barva: mátová / růžová - značka: PROWorld (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XQMAX Kufr cestovní sada 3 ks EXPLORER mátová KO-DG9000930 , Trade concept chňapka a podložka heda vínová / šedá, sada 2 ks

XQMAX Kufr cestovní sada 3 ks EXPLORER růžová KO-DG9000940

XQMAX Kufr cestovní sada 3 ks EXPLORER růžová KO-DG9000940
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 47 x 28 x 72 cm - střední kufr: 40 x 25 x 62 cm - příruční: 33 x 22 x 50 cm - barva: růžová / mátová - značka: PROWorld (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XQMAX Kufr cestovní sada 3 ks EXPLORER růžová KO-DG9000940 , Koupelnová sada concrete, 4 ks

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks KO-DG9001010

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks KO-DG9001010
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - střední kufr: 43 x 26 x 62 cm - příruční: 32 x 23 x 52 cm - barva: tmavě šedá / černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks KO-DG9001010 , Erbe solingen kožená cestovní manikúra 9145" mon cherie" vínová (4031683091456)

BERGHOFF Příbor cestovní nerez s pouzdrem sada 4 ks LEO BF-3950130

BERGHOFF Příbor cestovní nerez s pouzdrem sada 4 ks LEO BF-3950130
Detail

- cestovní sada příboru v přenosném pouzdře - vysoce kvalitní nerezová ocel typu 18/10 - součástí je také praktický pružný silikonový obal, do kterého snadno schováte tuto kompletní sadu příborů - skvělá alternativa plastového příboru - vhodné do myčky nádobí - sada 4 kusy obsahuje: - polévková lžíce 18 cm - příborový nůž 18 cm - vidlička 18 cm - pružný silikonový obal - rozměry příboru v obalu: 19 x 5 x 2.5 cm - značka: BERGHOFF (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERGHOFF Příbor cestovní nerez s pouzdrem sada 4 ks LEO BF-3950130 , Cestovní kufr mia toro m1709/2-s - černá/vínová (841795150934)

Gabriella Salvete Cestovní sada kosmetických štětců 4 ks

Gabriella Salvete Cestovní sada kosmetických štětců 4 ks
Detail

Gabriella Salvete Cestovní sada kosmetických štětců 4 ks Cestovní sada štětců čtyř štětců v praktickém elegantním pouzdře. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Gabriella Salvete Cestovní sada kosmetických štětců 4 ks , Rollei cestovní čistící sada (27016)

Sada příborů cestovní + obal 4 ks Black Mirror

Sada příborů cestovní + obal 4 ks Black Mirror
Detail

• Materiál: nerezová ocel s povrchovou úpravou MIRROR • Příborový nůž • Vidlička • Polévková lžíce • Čajová lžička • Barva: černá • Elegantní design • Extra cestovní plátěný sáček (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Sada příborů cestovní + obal 4 ks Black Mirror , Sada 3 obalů na kufry t-class (plameňáci) (8594206312385)

Sada příborů cestovní + obal 4 ks Champagne Mirror

Sada příborů cestovní + obal 4 ks Champagne Mirror
Detail

• Materiál: nerezová ocel s povrchovou úpravou MIRROR • Příborový nůž • Vidlička • Polévková lžíce • Čajová lžička • Barva: zlatá • Elegantní design • Extra cestovní plátěný sáček (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Sada příborů cestovní + obal 4 ks Champagne Mirror , Sada 3 obalů na kufry t-class (růžová) (8594206312392)

Kono Sada 4 cestovních kufrů 2292 Bílá S M L (K2292L-BK-13/20/24/28)

Kono Sada 4 cestovních kufrů 2292 Bílá S M L  (K2292L-BK-13/20/24/28)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech S, M a L, o hmotnostech 2,4 kg, 3 kg a 3900 g, TSA zámek, křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, barva bílá (alza.cz)

Podobné produkty ako Kono Sada 4 cestovních kufrů 2292 Bílá S M L (K2292L-BK-13/20/24/28) , Sada 3 obalů na kufry t-class (transparentní) (8594206312415)

Kono Sada 4 cestovních kufrů 2094 Bílá S M L (K2094L-WE-14/20/24/28)

Kono Sada 4 cestovních kufrů 2094 Bílá S M L  (K2094L-WE-14/20/24/28)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech S, M a L, o hmotnostech 2410 g, 3300 g a 4150 g, TSA zámek, křížové upínání a vnitřní dělící přepážka, barva bílá Máte rádi stylové cestování, ale pokaždé se vám hodí jiná velikost kufru? Potom vám nesmí chybět sada kufrů od značky KONO. Při vašich jistě zajímavých cestách se tato bílá sada postará o zabezpečení vašich věcí. Tato sada kufrů byla vytvořena ze skořepinové konstrukce, proto se nemusíte strachovat o poškození vašich věcí. Ve výbavě každého kufru se nachází teleskopické, boční a horní madlo a 4 kolečka, díky nimž lze zavazadlo snadněji přesouvat. Uvnitř kufru je umístěno i křížové upínání, tudíž zůstane vaše oblečení složení na svém místě. Kolečka jsou otočná, což přispívá k jednodušší manipulaci. Udržet vaše věci bezpečně uvnitř zajistí tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. V kufru se nachází také látková dělicí kapsa, která slouží pro rozdělení věcí vašem zavazadle. Sada kufrů KONO disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kono Sada 4 cestovních kufrů 2094 Bílá S M L (K2094L-WE-14/20/24/28) , Trade concept utěrka heda vínová, 50 x 70 cm, sada 2 ks

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks krémová KO-DG9001000

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks krémová KO-DG9001000
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 49 x 28 x 72 cm - střední kufr: 42 x 25 x 61 cm - příruční: 34 x 22 x 53 cm - barva: krémová / koňaková (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks krémová KO-DG9001000 , Tasky a kufry

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks modrá KO-DG9000990

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks modrá KO-DG9000990
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 49 x 28 x 72 cm - střední kufr: 42 x 25 x 61 cm - příruční: 34 x 22 x 53 cm - barva: modrá / koňaková (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks modrá KO-DG9000990 , Doplnky cestovni kufry

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks zelená KO-DG9000980

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks zelená KO-DG9000980
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 49 x 28 x 72 cm - střední kufr: 42 x 25 x 61 cm - příruční: 34 x 22 x 53 cm - barva: zelená / koňaková (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks zelená KO-DG9000980 , Cattara cook sada 4 ks (8591686136265)

SLAZENGER Kufr cestovní sada 3 ks 52/62/72cm šedáED-218648

SLAZENGER Kufr cestovní sada 3 ks 52/62/72cm šedáED-218648
Detail

Chystáte se na výlet, dovolenou nebo víkend? Do této 3dílné sady pevných pouzder od Slazenger se vejde vše, co potřebujete. Možná vám dokonce zbude místo na vyzvednutí suvenýrů nebo jiných zábavných nákupů. Kufry na vozíky jsou vyrobeny z ultralehkého ABS plastu, takže toho s sebou můžete vzít opravdu hodně. S kufry se snadno manipuluje díky 4 kolečkům otočným o 360 stupňů. Sada obsahuje 3 kufry od malých po velké. Nejmenší kufr má rozměry 52 x 32 x 20 centimetrů. Tento kufr lze vzít do letadla jako příruční zavazadlo. Odpovídá standardním velikostem. Prostřední kufr má rozměry 62 x 37 x 24 centimetrů a největší měří ohromných 72 x 44 x 28 centimetrů. Dostatek kufrů pro celou rodinu. Nebo v případě, že toho máte hodně na sebe. Kufry se zapínají na pevný zip a jsou vybaveny 3místným kombinačním zámkem. Každý kufr má madlo a výsuvnou tyč. Sada kufrů je nejen praktická, ale také velmi krásně vypadá. Jsou stříbrně šedé s černými akcenty a mají vodorovné pruhy a logo Slazenger. Specifikace Rozměry malého kufru: 52x32x20cm Rozměry středního kufru: 62x37x24cm Rozměry velkého kufru: 72x44x28cm Kolečka otočná o 360 stupňů lehká váha (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako SLAZENGER Kufr cestovní sada 3 ks 52/62/72cm šedáED-218648 , Sada dřevěných podtácků kočičky, 4 ks

ProWorld 3dílná sada cestovních kufrů

ProWorld 3dílná sada cestovních kufrů
Detail

Kompletní sada tří cestovních kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti. Jedná se o odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem. Kufry jsou vyrobené z kvalitního, nepromokavého a pevného materiálu s dobrou odolností proti poškrábání. V horní i boční části jsou kufry vybaveny elastickým madlem pro ruční přenášení. Skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži. Malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla.Vlastnosti: materiál: tvrzený ABS plast teleskopická rukojeť hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360°Rozměry: velký kufr: 49 x 28 x 72 cm střední kufr: 42 x 25 x 61 cm příruční: 34 x 22 x 53 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako ProWorld 3dílná sada cestovních kufrů , Sada plechů na pečení, 4 ks

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv tropy KO-DG9001020

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv tropy KO-DG9001020
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - střední kufr: 44 x 26 x 67 cm - příruční: 38 x 23 x 58 cm - barva: letní motivy / šedá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv tropy KO-DG9001020 , Sada proutěných košíků heart, 4 ks

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD antracit KO-FB5000150

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD antracit KO-FB5000150
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 51 x 28 x 74 cm - střední kufr: 45 x 25 x 66 cm - příruční: 37 x 22 x 52 cm - barva: antracit - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD antracit KO-FB5000150 , Koupelnová sada dolomite bamboo, 4 ks

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD černá KO-FB5000040

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD černá KO-FB5000040
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 48 x 28 x 72 cm - střední kufr: 40 x 25 x 63 cm - příruční: 35 x 21 x 52 cm - barva: černá - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD černá KO-FB5000040 , Sada led svíček flicker, 4 ks

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks PROWORLD šedá KO-FB5000260

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks PROWORLD šedá KO-FB5000260
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 2 různě velké kufry: - střední kufr: 45 x 26 x 66 cm - příruční: 35 x 22 x 53 cm - barva: stříbrná - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks PROWORLD šedá KO-FB5000260 , Huanger sada kousátek (4 ks) (5998230741358)

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD šedá KO-FB5000090

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD šedá KO-FB5000090
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 43,5 x 27 x 72 cm - střední kufr: 38,5 x 24,5 x 63 cm - příruční: 34 x 22 x 52 cm - barva: stříbrná - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD šedá KO-FB5000090 , Dětské zahradní nářadí, sada 4 ks

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rainbow 4 ks (0750122452262)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rainbow 4 ks (0750122452262)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, dárková sada Příbory jsou nezbytnou součástí každého stolování. Sada příborů Ecocare oživí každé prostírání, hodí se pro každou příležitost. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rainbow 4 ks bude svým balením skvělým dárkem. Příbory můžete mýt v myčce, čímž si ušetříte zdlouhavou práci i čas. Jídelní příbory jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Významné parametry sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rainbow 4 ks Sada příborů vhodná pro běžné použití i slavnostní příležitosti Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli Dárková kazeta se bude hodit jako narozeninová či svatební dar Materiál, který lze mýt v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rainbow 4 ks (0750122452262) , Sada pastí na myši, 4 ks

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Gold 4 ks (0750122452231)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Gold 4 ks (0750122452231)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, zlatá barva, dárková sada Příbory jsou jednou z nejdůležitějších součástí každého stolování. Sada příborů Ecocare zpestří každé rodinné setkání, hodí se pro každou příležitost. Zlaté jídelní příbory mají atraktivní design, který se jen tak neomrzí. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Gold 4 ks bude svým balením perfektní narozeninový či svatební dárek. Příbory můžete umývat v myčce, čímž si ušetříte mnoho práce. Tyto příbory byly vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli. Zásadní přednosti sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Gold 4 ks Sada příborů určena pro běžné použití i slavnostní příležitosti Vyrobeny z jakostní nerezové oceli Vhodné jako narozeninový či dokonce svatební dar Ušetřete si práci, protože je můžete umývat v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Gold 4 ks (0750122452231)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks (0750122452286)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks (0750122452286)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, fialová barva, dárková sada K obědu, večeři či při slavnostech budete potřebovat přípory. Sada příborů Ecocare zpestří každou chvíli strávenou u stolu, je vhodná k běžnému použití či k slavnostním příležitostem. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks je svým balením praktickým narozeninovým dárkem. Příbory jsou vhodné pro mytí v myčce, čímž si ušetříte čas i práci. Jídelní příbory byly vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli. Stěžejní vlastnosti sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks Sada příborů vhodná pro každé stolování Vyrobeny z jakostní nerezové oceli Dárková kazeta vhodná jako svatební či narozeninový dar Ušetřete si práci, protože je můžete umývat v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks (0750122452286)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks (0750122452224)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks (0750122452224)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, stříbrná barva, dárková sada Příbory by neměly chybět při žádném stolování. Sada příborů Ecocare zpestří vaše prostírání, budou se hodit k jakýmkoliv příležitostem. Stříbrné jídelní příbory patří mezi základní doplňky každé domácnosti. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks bude díky svému balení skvělým narozeninovým či svatebním darem. Příbory jsou vhodné pro mytí v myčce, čímž si ušetříte mnoho práce. Jídelní příbory byly vyrobeny z vysoce jakostní oceli. Zajímavé parametry sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks Sada příborů na běžné stolování i slavnostní stůl Příbory jsou zhotoveny t jakostní nerezové oceli Díky dárkové kazetě je sada vhodná jako narozeninový či svatební dar Můžou se mýt v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks (0750122452224)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Black 4 ks (0750122452255)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Black 4 ks (0750122452255)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, černá barva, dárková sada Ke každému stolování budete potřebovat příbory. Sada příborů Ecocare zpestří vaše prostírání, hodí se pro běžné i slavnostní příležitosti. Černé jídelní příbory vám dobře padnou do ruky a jejich design vás jen tak neomrzí. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Black 4 ks je svým balením praktickým narozeninovým dárkem. Příbory můžete mýt v myčce, čímž si ušetříte čas i práci. Tyto příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Základní vlastnosti sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Black 4 ks Sada příborů pro každodenní použití i slavnostní příležitosti Příbory z prvotřídní nerezové oceli Dárková kazeta vhodná jako svatební či narozeninový dar Lze je umývat v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Black 4 ks (0750122452255)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks (0750122452279)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks (0750122452279)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, modrá barva, dárková sada Příbory jsou důležitou součástí každého stolování. Sada příborů Ecocare zpestří rodinné chvíle u stolu, hodí se pro jakoukoliv příležitost. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks bude díky praktickému balení praktickým narozeninovým dárkem pro vaše blízké. Příbory jsou vhodné do myčky, čímž si ušetříte mnoho práce. Jídelní příbory jsou vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli. Stěžejní vlastnosti sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks Sada příborů pro ozvláštní každé stolování Příbory byly zhotoveny z jakostní nerezové oceli Dárková sada, která bude vhodná jako narozeninový či svatební dar Můžou se mýt v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks (0750122452279)

Proworld 2dílná sada cestovních kufrů, šedá

Proworld 2dílná sada cestovních kufrů, šedá
Detail

Vydejte se na dovolenou s kufry značky Proworld. Cestovní zavazadla jsou odolná a dispinují čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním zámkem. Ve vnitřním prostoru najdete elastické pásy, díky kterým zůstane vše na svém místě. Parametry: materiál: tvrzený ABS plast kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání teleskopická rukojeť v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem Sada obshauje: velký kufr: 45,5 x 26 x 67,5 cm příruční: 34 x 20 x 53 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Proworld 2dílná sada cestovních kufrů, šedá

Proworld 3dílná sada cestovních kufrů, šedá

Proworld 3dílná sada cestovních kufrů, šedá
Detail

Vydejte se na dovolenou s kufry značky Proworld. Cestovní zavazadla jsou odolná a dispinují čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním zámkem. Kufr je vybaven druhým zipem, díky kterému při rozepnutí získáte prostor navíc.Parametry: materiál: tvrzený ABS plast kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání teleskopická rukojeť v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkemSada obshauje: velký kufr: 50 x 31 x 77 cm střední kufr: 44 x 29 x 66 cm příruční kufr: 36,5 x 21 x 58,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Proworld 3dílná sada cestovních kufrů, šedá

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv pop art KO-DG9001030

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks  motiv pop art KO-DG9001030
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - střední kufr: 43 x 25 x 68 cm - příruční: 38 x 22 x 58 cm - barva: pop art design / černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv pop art KO-DG9001030

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD tmavě šedá KO-FB5000250

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD tmavě šedá KO-FB5000250
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 50 x 31 x 77 cm - střední kufr: 44 x 27 x 66 cm - příruční: 35 x 22 x 58 cm - barva: tmavě šedá - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD tmavě šedá KO-FB5000250

EXCELLENT Kufr cestovní a příruční na kolečkách sada 2 ks PROWORLD KO-FB5000170

EXCELLENT Kufr cestovní a příruční na kolečkách sada 2 ks PROWORLD KO-FB5000170
Detail

- kompletní sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 2 různě velké kufry: - velký kufr: 45,5 x 26 x 67,5 cm - příruční: 34 x 20 x 53 cm - barva: antracit - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní a příruční na kolečkách sada 2 ks PROWORLD KO-FB5000170

Moroccanoil Body cestovní sada na tělo a vlasy (aqua) 4 ks

Moroccanoil Body cestovní sada na tělo a vlasy (aqua) 4 ks
Detail

Moroccanoil Body, 4 ks, Vůně do vlasů pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Moroccanoil Body. Sada obsahuje: Moroccanoil Body Hand Cream 40ml FRAGRANCE ORIGINAL krém na ruce 40 ml Moroccanoil Brumes Du Maroc Hair and Body Fragrance Mist 30 ml parfémovaný sprej na tělo a vlasy 30 ml Moroccanoil Treatment Original hair oil 25ml vlasová kúra pro všechny typy vlasů 25 ml Fragrance Originale vyživující sprchový gel 30 ml Vlastnosti: ideální na cestování myje pokožku a zbavuje nečistot pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky navrací pokožce komfortní pocit příjemně voní dodává vlasům lesk nezatěžuje vlasy Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu na etiketě. (notino.cz)

Podobné produkty ako Moroccanoil Body cestovní sada na tělo a vlasy (aqua) 4 ks

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks (0750122452248)

ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks (0750122452248)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 1× jídelní nůž, 1× vidlička, 1× lžíce, rosegold barva, dárková sada Příbory jsou jednou z nejdůležitějších součástí každého stolování. Sada příborů Ecocare zpestří chvíle strávené u jídla, hodí se k jakýmkoliv příležitostem. Růžovozlaté jídelní příbory dobře padnou do ruky a mají líbivý design. ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks bude díky praktickému balení skvělým narozeninovým dárkem třeba pro vaše blízké. Příbory můžete umývat v myčce, čímž si ušetříte mnoho práce i času. Jídelní příbory byly vyrobeny z vysoce jakostní oceli. Klíčové funkce sady příborů ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks Sada příborů pro ozvláštní každé stolování Zhotoveny z jakostní nerezové oceli Vhodné jako narozeninový či svatební dar Materiál vhodný k umývání v myčce Obsah sady příborů: 1 × jídelní nůž 1 × vidlička 1 × polévková lžíce (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks (0750122452248)

Somerset Toiletry Dárková cestovní sada péče o tělo Pivoňka 4 ks

Somerset Toiletry Dárková cestovní sada péče o tělo Pivoňka 4 ks
Detail

Somerset Toiletry Dárková cestovní sada péče o tělo s vůní pivoňky obsahuje šampon, kondicionér, sprchový gel a tělový krém, vše po 50 ml. Pro dokonalý komfort na dovolené. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Somerset Toiletry Dárková cestovní sada péče o tělo Pivoňka 4 ks

Sada 3 pevných cestovních kufrů champagne (402084)

Sada 3 pevných cestovních kufrů champagne (402084)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2600 g, 3100 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva béžová Přejete si cestovat v určitém stylu, ale někdy musíte použít více kufrů? Právě vám tedy udělá radost sada kufrů od značky tectake. Na vašich častých cestách se tato béžová sada postará o bezpečí vašich věcí. Sada je zhotovena ze skořepinové konstrukce, tím vám odpadají obavy z poškození vašich věcí. Každý kufr má k dispozici teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, s nimiž se zavazadlem snadno manipuluje. Kufr je vybaven křížovým upínáním, takže se nemusíte obávat zmluchlání oblečení. Kufr nepostrádá ani otočná kolečka, což přispívá k jednodušší manipulaci. Důležité dokumenty či cennosti si můžete uložit do vnitřní kapsy a tím jim zajistit bezpečí. K uchování vašich věcí v bezpečí poslouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Látková dělicí kapsa dává možnost nezbytnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 pevných cestovních kufrů champagne (402084)

Sada 3 pevných cestovních kufrů červená (400718)

Sada 3 pevných cestovních kufrů červená (400718)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2600 g, 3100 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva červená Líbí se vám stylové cestování a potřebujete vždy jinak prostorný kufr? Potom vám nesmí chybět sada kufrů od značky tectake. Během vašeho cestování se tato červená sada postará o bezpečí vašich věcí. Sada má skořepinovou konstrukci, což vám pomůže se zbavit strachu z poškození vašich věcí. Součástí každého kufru je teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, díky nimž lze zavazadlo snadněji přesouvat. Uvnitř kufru je umístěno i křížové upínání, tudíž se nemusíte obávat zmluchlání oblečení. U kufru najdete i praktická, otočná kolečka a tak s ním můžete snadněji manipulovat. Nechybí mu ani vnitřní kapsa pro uložení důležitých věcí či cenností a tak jim zaručíte bezpečí. K zajištění věcí bezpečně uvnitř slouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Kufr nepostrádá ani látkovou dělicí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 pevných cestovních kufrů červená (400718)

Sada 3 pevných cestovních kufrů černá (400717)

Sada 3 pevných cestovních kufrů černá (400717)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2600 g, 3100 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva černá Chcete cestovat stylově a potřebujete vždy jinak prostorný kufr? Tak to určitě oceníte soubor několika kufrů od výrobce tectake. Během vašich náročných cest se tato černá sada zaslouží o bezpečí vašich věcí. Sada se vyrábí ze skořepinové konstrukce, proto se nemusíte strachovat o poškození vašich věcí. Každý kufr má k dispozici teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, s nimiž se zavazadlem snadno manipuluje. Kufr je též opatřen křížovým upínáním, takže se nemusíte obávat zmluchlání oblečení. Součástí kufru jsou i otočná kolečka a tak se s ním snadněji pohybuje. Vnitřní kapsa vám poslouží pro uschování vašich cenností či dokumentů a tak jim zajistíte extra bezpečí. Udržet vaše věci bezpečně uvnitř zajistí tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Kufr disponuje prostorem odděleným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 pevných cestovních kufrů černá (400717)

Sada 3 pevných cestovních kufrů fuchsiová (400719)

Sada 3 pevných cestovních kufrů fuchsiová (400719)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2600 g, 3100 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva růžová Rádi cestujete stylově, ale ne vždy vám stačí jeden kufr? Potom vám nesmí chybět sada kufrů od značky tectake. Během vašich náročných cest se tato růžová sada zaslouží o bezpečí vašich věcí. Kufry mají skořepinovou konstrukci, takže se nemusí obávat poničení vašich věcí. K výbavě každého kufru patří teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, se kterými můžete zavazadlo jednoduše táhnout. Uvnitř kufru najdete křížové upínání, díky němuž vše zůstane na správném místě. U kufru se nachází i otočná kolečka, což má vliv na větší svobodu v pohybu. Do vnitřní kapsy si uložíte věci, o které nechcete přijít a tak jim zajistíte extra bezpečí. K uchování vašich věcí v bezpečí poslouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. V kufru najdete i látkovou dělicí kapsu pro nezbytnou organizaci ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 pevných cestovních kufrů fuchsiová (400719)

Set 4 sklenic na šampaňské ViNova Nachtmann

Set 4 sklenic na šampaňské ViNova Nachtmann
Detail

Set křišťálových sklenic na šampaňské ze série ViNova německé značky Nachtmann, to je spojení moderně tvarovaných, smělých linií s prvotřídním zpracováním a kvalitou. ViNova: Víno. Inovace. Nová forma. Požitek vnímaný všemi smysly. 4x sklenice na šampaňské o objemu 280 ml Kalich typu tulipán na elegantní vysoké stopce Vhodná na šampaňské a další šumivá vína jako cava či prosecco Tvar kalichu udrží jemné bublinky v nápoji po dlouhou dobu Rozvine a zároveň zachová celé chuťové spektrum šampaňského Moderní tvar typický strohými, rovnými liniemi Sklenice jsou dostupné v několika variantách pro různé nápoje Spojení stylového vzhledu a maximální funkčnosti Zářivé, průzračné křišťálové sklo Zvýšená odolnost proti rozbití Ohleduplné k životnímu prostředí Myjte v ruce Upozornění: Pro dosažení toho nejlepšího požitku do sklenice nenalévejte více než 100 ml vína. Kolekce ViNova zahrnuje řadu impresivních sklenic specificky tvarovaných na jednotlivé druhy vína. Sklenice, které svým extravagantním vzhledem zaujmou v jakémkoli prostředí, jsou nejen elegantní a šik, ale také vysoce funkční. Ať již jde o lehoučký sekt nebo plné zralé červené víno, správně tvarovaná sklenice vám umožní vychutnat si všechny chutě, vůně a buket nejrůznějších vín naplno. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Set 4 sklenic na šampaňské ViNova Nachtmann

Set 4 sklenic na šampaňské ViNova Nachtmann

Set 4 sklenic na šampaňské ViNova Nachtmann
Detail

Set křišťálových sklenic na šampaňské ze série ViNova německé značky Nachtmann, to je spojení moderně tvarovaných, smělých linií s prvotřídním zpracováním a kvalitou. ViNova: Víno. Inovace. Nová forma. Požitek vnímaný všemi smysly. 4x sklenice na šampaňské o objemu 280 ml Kalich typu tulipán na elegantní vysoké stopce Vhodná na šampaňské a další šumivá vína jako cava či prosecco Tvar kalichu udrží jemné bublinky v nápoji po dlouhou dobu Rozvine a zároveň zachová celé chuťové spektrum šampaňského Moderní tvar typický strohými, rovnými liniemi Sklenice jsou dostupné v několika variantách pro různé nápoje Spojení stylového vzhledu a maximální funkčnosti Zářivé, průzračné křišťálové sklo Zvýšená odolnost proti rozbití Ohleduplné k životnímu prostředí Myjte v ruce Upozornění: Pro dosažení toho nejlepšího požitku do sklenice nenalévejte více než 100 ml vína. Kolekce ViNova zahrnuje řadu impresivních sklenic specificky tvarovaných na jednotlivé druhy vína. Sklenice, které svým extravagantním vzhledem zaujmou v jakémkoli prostředí, jsou nejen elegantní a šik, ale také vysoce funkční. Ať již jde o lehoučký sekt nebo plné zralé červené víno, správně tvarovaná sklenice vám umožní vychutnat si všechny chutě, vůně a buket nejrůznějších vín naplno. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Set 4 sklenic na šampaňské ViNova Nachtmann

Pretty UP 2dílná sada cestovních kufrů ABS25, antracit

Pretty UP 2dílná sada cestovních kufrů ABS25, antracit
Detail

Vydejte se na dovolenou s kufry značky Pretty UP. Tato cestovní zavazadla jsou velmi odolná a dispinují čtyřmi tichými kolečky, a bezpečnostním zámkem. Kufry jsou vyrobené z tvrzeného ABS25 plastu, což je kvalitní, nepromokavý a pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání a nárazu. Každý z kufrů je opatřen 4 kolečky otočnými o 360 stupňů, díky tomu je manipulace se zavazadly velice snadná. Disponují 3 plastovými madly, boční a dvě horní, z nichž je jedno s teleskopickou rukojetí s pojistkou proti zasunutí a možností nastavit si její výšku do více poloh. Uzavírají se na zip, kde z obou stran jsou jezdce, které můžete spojit do kódového zámku. Vnitřní část kufru má látkovou dělící přepážku s kapsou a křížové upínání pro lepší fixaci a uspořádání vašich věcí. Sada obsahuje: střední kufr: 59 x 41 x 26 cm, výška vč. koleček 65 cm, nosnost 18 kg malý kufr: 50 x 35 x 23 cm, výška vč. koleček 56 cm, nosnost 10 kg Pro čištění doporučujeme používat mýdlovou vodu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Pretty UP 2dílná sada cestovních kufrů ABS25, antracit
Eurographics Puzzle Cestovní kufry 1000 dílků (628136654685), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks (0750122452224), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks (0750122452286), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks (0750122452279), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks (0750122452248), Bellatex Cestovní podkova - 30 × 35 cm - vínová (3390), Pretty UP Cestovní skořepinový kufřík ABS29, vel. 17, vínová, Pretty UP Cestovní skořepinový kufřík ABS29, vel. 15, vínová, Sada cestovních organizérů vínová (ORG05), MONAMI 604 - 4, ploché, sada 4 ks (MO604-4 SADA PLOCHÝ), Trade Concept Chňapka a podložka Heda vínová / šedá, sada 2 ks, Koupelnová sada Concrete, 4 ks, ERBE SOLINGEN kožená cestovní manikúra 9145" Mon Cherie" vínová (4031683091456), Cestovní kufr MIA TORO M1709/2-S - černá/vínová (841795150934), Rollei cestovní čistící sada (27016), Sada 3 obalů na kufry T-class (plameňáci) (8594206312385), Sada 3 obalů na kufry T-class (růžová) (8594206312392), Sada 3 obalů na kufry T-class (transparentní) (8594206312415), Trade Concept Utěrka Heda vínová, 50 x 70 cm, sada 2 ks, tasky a kufry, doplnky cestovni kufry, Cattara Cook sada 4 ks (8591686136265), Sada dřevěných podtácků Kočičky, 4 ks, Sada plechů na pečení, 4 ks, Sada proutěných košíků Heart, 4 ks, Koupelnová sada Dolomite Bamboo, 4 ks, Sada LED svíček Flicker, 4 ks, Huanger sada kousátek (4 ks) (5998230741358), Dětské zahradní nářadí, sada 4 ks, Sada pastí na myši, 4 ks