Cattara pro gril party point (13097)

Produkt Cattara pro gril party point (13097) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cattara pro gril party point (13097) upraviť a produkt hľadať znova.

CATTARA pro gril PARTY POINT (13097)

CATTARA pro gril PARTY POINT (13097)
Detail

Obal na gril vodoodpudivý, zapínání na suchý zip Obal cattara PARTY POINT je speciálně stvořený pro grily 9BB011 a 13039 ROYAL PARTNER, ale využít lze i na jiné modely. Ty dokonale ochrání před nečistotami, prachem i povětrnostními vlivy. Obal je vyrobený ze 100% polyesteru a jeho vnitřní strana disponuje měkkou vrstvou, která je tak maximálně šetrná ke grilu. Ve spodní části je opatřený suchým zipem, s jehož pomocí ho pevně utáhnete. Obal CATTARA PARTY POINT perfektně ochrání gril. Klíčové vlastnosti obalu pro gril CATTARA PARTY POINTObal určený pro grily 9BB011 a 13039 ROYAL PARTNERLze využít i na jiné modelyGril chrání před nečistotami, prachem i povětrnostními vlivyVyrobený ze 100% polyesteruJeho vnitřní strana disponuje měkkou vrstvou šetrnou ke griluObal CATTARA PARTY POINT se ve spodní části utahuje pomocí suchého zipuBarevné provedení: šedé Rozměry:96 × 62 × 57 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako CATTARA pro gril PARTY POINT (13097) , Cattara party point (99bb011)

Cattara PARTY POINT Pojízdný Gril

Cattara PARTY POINT Pojízdný Gril
Detail

Tento plynový gril má plynovou regulaci plamene, tudíž je vše rovnoměrně tepeleně upraveno, tak jak má být. Tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky, která je umístěná ve spodní části grilu. Přímo nad hořáky je umístěn speciální kovový profil, který zabraňuje odkapávání tuku na plamen a přímému ohřevu mřížky plameny pouze v jednom místě. Praktičtí uživatelé uvítají odkládací police,které jsou sklopné, pro snadé uskladnění. Pojízdná kolečka Vám pomohou přemístit gril na jakékoliv místo budete potřebovat. Technické údaje výška grilu: 102 cm šířka grilu: 98 cm hloubka grilovací plochy: 37 cm výkon grilu: 5,5kW počet hořáku: 2 velikost plynové bomby: 10kg Obsah balení 1 x Pojízdný Gril PARTY POINT (obsahuje - Poklop, Teploměr, Odkládací plocha, Odkapávací nádoba, Regulace teploty, Vyjímatelný rošt) (dilego.cz)

Podobné produkty ako Cattara PARTY POINT Pojízdný Gril , Cattara plynový gril party point, 102 x 98 x 51 cm

Cattara PARTY POINT Pojízdný Gril

Cattara PARTY POINT Pojízdný Gril
Detail

Tento plynový gril má plynovou regulaci plamene, tudíž je vše rovnoměrně tepeleně upraveno, tak jak má být. Tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky, která je umístěná ve spodní části grilu. Přímo nad hořáky je umístěn speciální kovový profil, který zabraňuje odkapávání tuku na plamen a přímému ohřevu mřížky plameny pouze v jednom místě. Praktičtí uživatelé uvítají odkládací police,které jsou sklopné, pro snadé uskladnění. Pojízdná kolečka Vám pomohou přemístit gril na jakékoliv místo budete potřebovat. Technické údaje: rozměry: 98 x 51 x 102 cm grilovací prostor: 48,5 x 37,5 cm rozměry poličky: 40 x 8 cm výška roštu od země: 86 cm celkový výkon: 5,5 kW/hod barva: černo-stříbrná hlavní hořák: 2x sklopné víko: ano pojízdný: ano (2 kolečka) sklopné poličky: ano piezo zapalování: ano Obsah balení: 1 x pojízdný Gril poklop teploměr odkládací plocha odkapávací nádoba regulace teploty vyjímatelný rošt rozměry balení: 78 x 24 x 43 cm (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Cattara PARTY POINT Pojízdný Gril , Cattara gril plynový party window 2+1 pojízdný (8591686770186)

Gril plynový CATTARA 99BB011 Party Point

Gril plynový CATTARA 99BB011 Party Point
Detail

Gril plynový cattara PARTY POINT (tipa.eu)

Podobné produkty ako Gril plynový CATTARA 99BB011 Party Point , Cattara pro gril master cheef (13098)

Cattara Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm

Cattara Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm
Detail

Tento plynový gril má systém Flame Tamer - přímo nad hořáky jsou umístěny kovové profily, které zabraňují skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňují přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu. Dvojitý nerezový hořák má piezo zapalování a plynulou regulaci. Gril je vybaven sklopným víkem a odkládacími poličkami na obou stranách, které jsou sklopné. Díky dvěma kolečkům je pojízdný. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Technické parametry: grilovací prostor: 48,5 x 37,5 cm rozměry poličky: 40 x 8 cm výška roštu (od země): 86 cm celkový výkon - 5,5 kW/hod. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cattara Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm , Cattara gril trapani (8591686130287)

CATTARA pro gril MASTER CHEEF (13098)

CATTARA pro gril MASTER CHEEF (13098)
Detail

Obal na gril vodoodpudivý, zapínání na suchý zip Kryt cattara je vyrobený z odolného 100% polyesteru a je navržen tak, aby chránil váš gril proti nepříznivým povětrnostním vlivům, když zrovna není používán. Obal má ve spodní části praktický suchý zip pro dostatečné stažení. Jeho vnitřní strana je opatřena měkkou vrstvou, která je ke grilu velmi šetrná. Kryt je navržen pro plynový gril MASTER CHEEF, ale ze jej využít i pro grill zcela jiný, do rozměrů (švh) 102 x 90 x 54 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako CATTARA pro gril MASTER CHEEF (13098) , Cattara gril bari (8591686130270)

CATTARA PARTY POINT (99BB011)

CATTARA PARTY POINT (99BB011)
Detail

Gril - plynový, lávový, grilovací plocha 1770 cm2, rozměry 102 × 98 × 51 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy kov, materiál grilu nerez, odkapávací nádoba, odkládací plocha, poklop, regulace teploty, teploměr a vyjímatelný rošt součástí, hmotnost 16 kg Exkluzivní zahradní gril s integrovaným teploměrem, dvěma nerezovými hořáky a piezoelektrickým zapalováním. Dokonalý pomocník pro každou letní párty.Skvělý zahradní plynový gril disponující dvojicí nerezových hořáků, které mají piezoelektrické zapalování a plynulou regulaci plamene. Gril využívá systém Flame Tamer, tudíž nejsou potřeba žádné lávové kameny. Přímo nad hořáky je umístěn speciální kovový profil, který zabraňuje odkapávání tuku na plamen a přímému ohřevu mřížky plameny pouze v jednom místě. Díky tomu dochází k rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací plochy. Tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky, která je... (alza.cz)

Podobné produkty ako CATTARA PARTY POINT (99BB011) , Cattara kartáč na gril (8591686130805)

Cattara PARTY POINT FLAME TAMER

Cattara PARTY POINT FLAME TAMER
Detail

Plynový zahradní gril cattara PARTY POINT FLAME TAMER je se systémem Flame Tamer - nevyžaduje lávové kameny. Dvojitý hlavní nerezový hořák s piezo zapalováním a plynulou regulací. Gril je pojízdný (2 kolečka), je vybaven sklopným víkem a odkládacími poličkami na obou stranách. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Díky sklopným bočním poličkám se gril snadno skladuje. Systém Flame Tamer - přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací, chromovanané, ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu. Technická data hlavní hořák 2x sklopné víko ano pojízdný ano (2 kolečka) sklopné poličky ano piezo zapalování ano grilovací prostor 48,5 x 37,5 cm rozměry poličky 40 x 8 cm výška roštu (od země) 86 cm velikost grilu cca 98 x 51 x 102 cm celkový výkon 5,5 kW/hod barva černo-stříbrná (patro.cz)

Podobné produkty ako Cattara PARTY POINT FLAME TAMER , Tescoma power gril party time (707210.00)

Gril plynový PARTY POINT pojízdný

Gril plynový PARTY POINT pojízdný
Detail

Plynový zahradní gril se systémem Flame Tamer - nevyžaduje lávové kameny. Dvojitý hlavní nerezový hořák s piezo zapalováním a plynulou regulací. Gril je pojízdný (2 kolečka), je vybaven sklopným víkem a odkládacími poličkami na obou stranách. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Díky sklopným bočním poličkám se gril snadno skladuje. Systém Flame Tamer - přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací, chromovanané, ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu. Rozměry balení (přepravní rozměry) 78 x 24 x 43 cm. Technická data hlavní hořák 2x sklopné víko ano pojízdný ano (2 kolečka) sklopné poličky ano piezo zapalování ano grilovací prostor 48,5 x 37,5 cm rozměry poličky 40 x 8 cm výška roštu (od země) 86 cm velikost grilu cca 98 x 51 x 102 cm celkový výkon 5,5 kW/hod barva černo-stříbrná (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gril plynový PARTY POINT pojízdný , Cattara 13040 gril na dřevěné uhlí royal

Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186)

Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186)
Detail

Gril - plynový, s bočním hořákem, zahradní, rozměry 102 × 98 × 51 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy ocel, materiál grilu nerez, boční hořák, odkapávací nádoba a odkapávací plocha součástí, hmotnost 13 kg Zahradní gril cattara vám zaručeně zpestří kulinářský zážitek z připravovaného jídla. Pro dosažení potřebné a stálé teploty lze sáhnout po rozvodu plynu. O správně propečené jídlo se postará chytře vybraný materiál grilovací plochy, jíž je ocel. Dalším materiál využitým na konstrukci grilu je pak nerez. Aby jeho instalace proběhla bez problému, musíte znát rozměry. Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný má co do rozměrů 102 × 98 × 51 cm, přičemž jeho hmotnost je 13 kg. Nedělejte si obavy, že bude celý gril od omastku. Gril Cattara bude oblíbeným pomocníkem v domácnosti. Zásadní funkce grilu Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný Zahradní gril Cattara si budete pochvalovat při každém použití Udržte si stálou teplotu díky topení plynem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186) , Cattara kartáč na gril shark, 45 cm

Cobb Pro Gril

Cobb Pro Gril
Detail

Gril COBB Pro Black má základnu ze smaltované žáruvzdorné oceli.Modely Premier a Pro jsou konstrukčně i provozně rovnocenné. Oba poskytují skvělý zážitek z vaření. Veškeré příslušenství je vyměnitelné. Grilovací rošt má vypouklý design s drážkami, které umožňují odtok šťávy a tuku do podstavce z nerezové oceli. Obvodové větrací otvory jsou navrženy tak, aby umožňovaly správné proudění vzduchu a podporovaly tak konvekční efekt, kterým jsou grily COBB známé. Grilovací rošt je pokryt teflonovou nepřilnavou vrstvou nejvyšší potravinářské kvality. Vnitřní plášť je odnímatelný pro snadné čištění a hodí se do běžné myčky nádobí. Ohnivý rošt (koš na dřevěné uhlí) je odnímatelný, takže můžete na dno přidat pevné podpalovací dřevo. Poklop z nerezové oceli zařízení Pro's Dome je opatřen otvory, které umožňují udržovat uhlíky v plameni. Rukojeť knoflíku je izolovaná pro manipulaci při vaření.Vizuálně atraktivní lakovaná základna využívá lákavý, stylový design síťoviny se zaoblenými hranami. Na výběr jsou různé zábavné barvy, které doplní jakýkoli domácí dekor, vintage nebo moderní kempinkový přívěs. V nabídce je celá řada barev, které vyhoví každému vkusu.Hrnec Premier Pro váží přibližně 8 kg a měří 11,25" x 11,25" x 13,25". Dodávané předměty:COBB Pro černý gril s lakovaným ocelovým podstavcemGrilovací roštNástroj na zvedáníNávod k použitíPřiložený grilovací rošt a taška na přenášení nejsou součástí balení Barva: Stříbrná;Černá Typ: Grily na uhlí Výška (cm): 33.65 Barva podle výrobce: Black Hmotnost netto (kg): 3.62 Šířka (cm): 28.57 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Cobb Pro Gril , Cattara gril piglet s elektrickým rožněm (8591686130492)

SOMAGIC gril Rôstissoire Pro, gril. jehla, el.motor

Detail

Gril Rôstissoire Pro, gril. jehla, el.motor od značky SOMAGIC. Šířka 121,5 cm. Výška 115,5 cm. Délka rožně až 90 cm. Součástí balení je miska na tuk, elektromor, vozík s velkými koly. Robustní ocelová konstrukce. Hmotnost 40 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako SOMAGIC gril Rôstissoire Pro, gril. jehla, el.motor , Cattara gril na dřevěné uhlí crotone skládací (8591686130256)

V rošt pro gril S

V rošt pro gril S
Detail

Více příslušenství znamená více možností, potažmo více zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu BGE to nejlepší se stane neutuchající výzvou. Spolehlivým způsobem, jak dosáhnout gurmánského vrcholu je vhodný výběr příslušenství, jehož volba je čistě ve vaší režii. Začněte s tím, co je pro vás nepostradatelné a pak rozšiřte svou výbavu o speciály, kterými oslníte jako nefalšovaný EGGmaster. Přísahat se dá na cokoliv, každopádně regulérní milovník masa přísahá na V rošt. Konstrukce připravená na pečení velkých kusů masa a drůbeže je otočná, a z druhé strany poskytuje prostor pro grilování žeber. Umístěním tohoto roštu do pekáčku si přijdete na své s velkým množstvím chutné šťávy, navíc během pečení můžete maso podlévat. Už se vám sbíhají sliny? Pečínky budou křehké a šťavnaté. V rošt pro velké kusy masa a žebírka Hladký porcelánový smalt Nepřilnavý Možno uložit do odkapávacího pekáčku a poté na rošt grilu nebo na ConvEGGtor® K dispozici i pro grily M, L, XL a XXL (chefshop.cz)

Podobné produkty ako V rošt pro gril S , Cattara gril plynový window 3+1 pojízdný (8591686770179)

V rošt pro gril S

V rošt pro gril S
Detail

Více příslušenství znamená více možností, potažmo více zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu BGE to nejlepší se stane neutuchající výzvou. Spolehlivým způsobem, jak dosáhnout gurmánského vrcholu je vhodný výběr příslušenství, jehož volba je čistě ve vaší režii. Začněte s tím, co je pro vás nepostradatelné a pak rozšiřte svou výbavu o speciály, kterými oslníte jako nefalšovaný EGGmaster. Přísahat se dá na cokoliv, každopádně regulérní milovník masa přísahá na V rošt. Konstrukce připravená na pečení velkých kusů masa a drůbeže je otočná, a z druhé strany poskytuje prostor pro grilování žeber. Umístěním tohoto roštu do pekáčku si přijdete na své s velkým množstvím chutné šťávy, navíc během pečení můžete maso podlévat. Už se vám sbíhají sliny? Pečínky budou křehké a šťavnaté. V rošt pro velké kusy masa a žebírka Hladký porcelánový smalt Nepřilnavý Možno uložit do odkapávacího pekáčku a poté na rošt grilu nebo na ConvEGGtor® K dispozici i pro grily M, L, XL a XXL (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako V rošt pro gril S , Cattara gril na dřevěné uhlí trapani, 46 cm

Podstavec pro gril Mini

Podstavec pro gril Mini
Detail

Robustní nosič grilu pro přenášení EGGu Mini. S pomocí rukojetí můžete gril snadno přemístit a vzít ho s sebou na dovolenou, výlet nebo piknik. Kovový podstavec Big Green Egg s rukojeti pro snadný přesun grilu a pohodlné užívání Vyrobeno z pozinkované oceli (černá barva) Pouze pro model Mini Tento nosič není součástí standardní výbavy grilu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Podstavec pro gril Mini , Cattara gril na dřevěné uhlí smokie s udírnou (8591686130485)

Podstavec pro gril Mini

Podstavec pro gril Mini
Detail

Robustní nosič grilu pro přenášení EGGu Mini. S pomocí rukojetí můžete gril snadno přemístit a vzít ho s sebou na dovolenou, výlet nebo piknik. Kovový podstavec Big Green Egg s rukojeti pro snadný přesun grilu a pohodlné užívání Vyrobeno z pozinkované oceli (černá barva) Pouze pro model Mini Tento nosič není součástí standardní výbavy grilu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Podstavec pro gril Mini , Cattara skládací gril na dřevěné uhlí crotone, 45 cm

ConvEGGtor® pro gril MiniMax

ConvEGGtor® pro gril MiniMax
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu.Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril MiniMax , Cattara plynový pojízdný gril window, 117,5 x 49 x 116 cm

Pečící kámen pro gril XL

Pečící kámen pro gril XL
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky.K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pečící kámen pro gril XL , Cattara přenosný gril na dřevěné uhlí s taškou bosa, 26 cm

ConvEGGtor® pro gril M

ConvEGGtor® pro gril M
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril M , Cattara plynový pojízdný gril master cheef, 133 x 98 x 51 cm

Pečicí kámen pro gril M

Pečicí kámen pro gril M
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pečicí kámen pro gril M , Cattara gril na dřevěné uhlí royal partner, 97 x 98 x 35 cm

ConvEGGtor® pro gril L

ConvEGGtor® pro gril L
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril L , Cattara gril na dřevěné uhlí royal grande xxl, 154 x 110 x 46 cm

Obal pro gril Outdoorchef Arosa

Obal pro gril Outdoorchef Arosa
Detail

Ochranný obal pro grily Outdoorchef ArosaObal je vyroben z pevného polyesteru s PU povlakem v moderní černé barvě s UV ochranou proti vyblednutíObal chrání gril před deštěm, sněhem, prachem a dalšími nečistotami (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Obal pro gril Outdoorchef Arosa , Cattara gril barbecue 60 cm s motorem 230v, 82 x 65 x 34 cm

Obal pro gril Outdoorchef 570

Obal pro gril Outdoorchef 570
Detail

Ochranný obal pro grily na dřevěné uhlí Outdoorchef 570Obal je vyrobený z odolného voduodpudivého polyesteru černé barvyObal chrání gril před deštěm, sněhem, prachem a dalšími nečistotamiRozměry: 76 cm x 103 cm x 55 cmHmotnost: 0,67 kg (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Obal pro gril Outdoorchef 570 , Cattara gril na dřevěné uhlí s udírnou smokie, 100 x 55 x 113 cm

Obal pro gril Outdoorchef 480

Obal pro gril Outdoorchef 480
Detail

Ochranný obal pro grily na dřevěné uhlí Outdoorchef 480Obal je vyrobený z odolného voduodpudivého polyesteru černé barvyObal chrání gril před deštěm, sněhem, prachem a dalšími nečistotamiRozměry: 82 cm x 52 cm x 64 cmHmotnost: 0,56 kg (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Obal pro gril Outdoorchef 480

Vozík pro gril Outdoorchef Minichef

Vozík pro gril Outdoorchef Minichef
Detail

Praktický vozík k elektrickému grilu Outdoorchef Minichef a plynovému grilu Outdoorchef Minichef během okamžiku zvýší grilovací plochuSystém pro bezpečné a velmi snadné usazení grilu do vozíkuDvě pevné nohy a dvě kolečka pro snadnou manipulaci s grilemTextilní zástěna pro uschování plynové láhveHáčky na zavěšení grilovacího nářadí a ut (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Vozík pro gril Outdoorchef Minichef , Akai party speaker 1010 (party speaker 1010)

Vozík pro gril Napoleon PRO285

Vozík pro gril Napoleon PRO285
Detail

Praktický doplněk grilu Napoleon Travel PRO285Velmi snadné usazení grilu do vozíkuDvě pevné nohy a dvě kolečka pro snadnou manipulaci s grilemKonstrukce z hliníku a oceli s práškovým nástřikemZástěna pro uschování plynové láhve do velikosti 7 kgNerezový držák na koření s otvírákem lahvíDvě snadno odjímatelné boční policeHáčky na zavěšení grilovacího nářadí a utěrek (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Vozík pro gril Napoleon PRO285 , Numark party mix mkii (party mix mkii)

Pečící kámen pro gril XL

Pečící kámen pro gril XL
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky.K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pečící kámen pro gril XL , Akai party box 810 (party box 810)

Pečicí kámen pro gril M

Pečicí kámen pro gril M
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pečicí kámen pro gril M , Akai party box 800 (party box 800)

ConvEGGtor® pro gril M

ConvEGGtor® pro gril M
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril M , Niceboy party boss 200w (party-boss-200w)

ConvEGGtor® pro gril L

ConvEGGtor® pro gril L
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril L , Akai party speaker 260 (party speaker 260)

Pečicí kámen pro gril M

Pečicí kámen pro gril M
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pečicí kámen pro gril M

ConvEGGtor® pro gril M

ConvEGGtor® pro gril M
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril M

ConvEGGtor® pro gril L

ConvEGGtor® pro gril L
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril L

Pečící kámen pro gril XL

Pečící kámen pro gril XL
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky.K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pečící kámen pro gril XL

ConvEGGtor® pro gril MiniMax

ConvEGGtor® pro gril MiniMax
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu.Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril MiniMax

ConvEGGtor® pro gril MiniMax

ConvEGGtor® pro gril MiniMax
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu.Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril MiniMax

ConvEGGtor® pro gril XL

ConvEGGtor® pro gril XL
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. . Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril XL

Pečicí kámen pro gril L

Pečicí kámen pro gril L
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pečicí kámen pro gril L

ConvEGGtor® pro gril Mini

ConvEGGtor® pro gril Mini
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril Mini

ConvEGGtor® pro gril XL

ConvEGGtor® pro gril XL
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. . Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril XL

Pečicí kámen pro gril L

Pečicí kámen pro gril L
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. Pizza kámen pro extra křupavou kůrku Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple Lze použít i na jiné pokrmy, např. chléb, koláče.. Kulatá verze k dispozici ve 3 velikostech M, L, XL Poloviční verze k dispozici ve 2 velikostech L, XL (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pečicí kámen pro gril L

ConvEGGtor® pro gril Mini

ConvEGGtor® pro gril Mini
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Keramický ConvEGGtor® vytváří přirozenou bariéru mezi surovinami a otevřeným ohněm v grilu. Nepřímé teplo, které propouští keramický tepelný štít promění EGG na venkovní pec. Je to skvělý pomocník pro pomalé vaření při nízkých teplotách anebo na pečení chleba či pizzy. Keramický tepelný štít pro ochranu před přímým žárem Nepostradatelný pomocník pro pečení na grilu Změní gril v pec K dispozici v 7 velikostech pro všechny modely (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako ConvEGGtor® pro gril Mini

Obal pro gril Napoleon TravelQ 285X & gril Napoleon PRO285X

Obal pro gril Napoleon TravelQ 285X & gril Napoleon PRO285X
Detail

Ochranný obal pro grily Napoleon TravelQ 285X a grily Napoleon PRO285XObal je vyroben z pevné a odolné PVC tkaniny moderní černé barvy Větrací otvory zabrání hromadění vlhkosti a tvorbě plísníNastavitelné popruhy se sponou na boku pro bezpečné uchycení na griluPraktické očko pro snadné sejmutí obalu z grilu i na zavěšení při skladování Obal (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Obal pro gril Napoleon TravelQ 285X & gril Napoleon PRO285X

Litinový rošt půlkruhový pro gril L

Litinový rošt půlkruhový pro gril L
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Robustní půlkruhový litinový rošt Big Green Egg rychle reaguje v kontaktu se studeným masem a vytváří na něm ten správný mřížkovaný podpis.A nejen na něm, ale také na rybách nebo zelenině.Ideální je tento rošt umístit na patrový nástavec Half Moon, můžete tak opékat delikátní suroviny ve větší vzdálenosti od největšího žáru. Poloviční litinový rošt pro autentické grilování Pro výrazné grilovací stopy a silnější grilovací aroma Rovnoměrné propékání Rozměr roštu: 46 x 23 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Litinový rošt půlkruhový pro gril L

Krycí vak pro gril CUBE - Höfats

Krycí vak pro gril CUBE - Höfats
Detail

Tento krycí vak ochrání váš zahradní gril Cube před vlhkostí, znečištěním a nepříznivými vlivy počasí. Obal je vyroben z prvotřídního materiálu – kombinace nylonu a polyesteru. Jedná se o voděodolný a mimořádně trvanlivý materiál. Kvalitní zip zajistí, že dovnitř grilu nepronikne ani smítko prachu nebo kapka vody. Díky zabudovaným poutkům můžete gril snadno přenášet i zabalený. Ochranný obal Cube Cover padne vašemu grilu jako ulitý! Odkazy: O značce Höfats ZDE. Produkty Höfats ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Krycí vak pro gril CUBE - Höfats

Odkládací prkénko pro gril CONE - Höfats

Odkládací prkénko pro gril CONE - Höfats
Detail

Také musíte mít při grilování neustále po ruce koření, marinádu či si jen někam potřebujete položit talíř s masem či zeleninou? Pro váš gril Cone od známé německé značky Höfats se skvěle hodí toto odkládací prkénko! Jednoduše ho nacvaknete na stranu grilu a už nemusíte neustále někam odbíhat. Tenhle multifunkční kousek lze navíc využít i jako servírovací prkénko, takže na něj vyndáte šťavnaté opečené dobroty a rovnou je zanesete ke stolu mezi nedočkavé strávníky. Prkénko má drážku proti stékání tuku, takže se nemusíte bát, že byste cestou nadělali nějakou paseku. Prkénko je vyrobeno z exkluzivního bambusového dřeva, které se pyšní spoustou skvělých vlastností – díky své tvrdosti je velmi odolné a navíc obsahuje přírodní antibakteriální látky, takže je jako stvořené pro styk s potravinami. Odkazy: O značce Höfats ZDE. Produkty Höfats ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Odkládací prkénko pro gril CONE - Höfats

Litinový rošt pro gril CONE - Höfats

Litinový rošt pro gril CONE - Höfats
Detail

Zdravé grilování není mýtus! Unikátní litinový rošt Health Grid skvěle padne na vaše venkovní ohniště Cone a dovolí vám připravit si množství grilovaných lahůdek bez zbytečných výčitek kvůli obavám o svou linii a zdraví. Dvoudílný rošt je opatřen drážkami, které zabraňují stékání tuku či marinády do ohně, který tedy nebude zbytečně kouřit a vytvářet nadměrné karcinogeny. Rošt si poradí i s velmi tučným masem, stačí použít odkapávací nerezovou misku, kam všechen přebytečný tuk steče. Tu na rošt připevníte jedním nacvaknutím. Rošt i miska se velmi snadno udržují a čistí. Tato miska je součástí balení. Je na čase nachystat maso, sýr, zeleninu a jiné lahůdky. Protože grilovací sezóna právě začíná a nikdy nekončí! Odkazy: O značce Höfats ZDE. Produkty Höfats ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Litinový rošt pro gril CONE - Höfats

Krycí vak pro gril CONE - Höfats

Krycí vak pro gril CONE - Höfats
Detail

Tento krycí vak ochrání váš zahradní gril Cone před vlhkostí, znečištěním a nepříznivými vlivy počasí. Obal je vyroben z prvotřídního materiálu – kombinace nylonu a polyesteru. Jedná se o voděodolný a mimořádně trvanlivý materiál. Kvalitní hi-tech outdoorový zip zajistí, že dovnitř grilu nepronikne ani smítko prachu nebo kapka vody. Díky zabudovaným poutkům můžete gril snadno přenášet i zabalený. Ochranný obal Cone Cover padne vašemu grilu jako ulitý! Odkazy: O značce Höfats ZDE. Produkty Höfats ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Krycí vak pro gril CONE - Höfats

Odkládací prkénko pro gril CUBE - Höfats

Odkládací prkénko pro gril CUBE - Höfats
Detail

Díky této bambusové desce se vaše přenosné zahradní ohniště Cube od známé německé značky Höfats rázem změní ve stoličku nebo odkládací stolek. Nezapomeňte však počkat, až Cube zcela vychladne! Prkénko je vyrobeno z vysoce kvalitního bambusového dřeva o tloušťce 3 cm a je nalakované lakem odolným vůči UV záření. Bambusové dřevo je známé svou mimořádnou tvrdostí, takže se na něj můžete bez obav posadit. Multifunkční prkénko lze navíc používat také jako servírovací podnos. Tak to je o další důvod navíc, proč si ho pořídit, ne? Odkazy: O značce Höfats ZDE. Produkty Höfats ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Odkládací prkénko pro gril CUBE - Höfats

Grilovací mřížka pro gril CUBE - Höfats

Grilovací mřížka pro gril CUBE - Höfats
Detail

Grilovací mřížka Cube promění přenosné ohniště Cube od značky Höfats v plnohodnotný gril. Rošt je vyroben z kvalitní leštěné nerezové oceli s dráty o průměru 6 mm. Lze jej na gril umístit v různých polohách a regulovat tak míru a rychlost opečení. Pokud rošt umístíte do nižší polohy, tedy blíže k ohni, plátky masa či zeleniny se opečou zprudka. Aby manipulace s ním byla jednodušší, je vybaven praktickými rukojeťmi. Je na čase nachystat maso, sýr, zeleninu a jiné dobroty. Protože grilovací sezóna právě začíná a nikdy nekončí! Odkazy: O značce Höfats ZDE. Produkty Höfats ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Grilovací mřížka pro gril CUBE - Höfats
CATTARA PARTY POINT (99BB011), Cattara Plynový gril Party Point, 102 x 98 x 51 cm, Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186), CATTARA pro gril MASTER CHEEF (13098), Cattara Gril TRAPANI (8591686130287), Cattara Gril BARI (8591686130270), Cattara Kartáč na gril (8591686130805), TESCOMA Power gril PARTY TIME (707210.00), Cattara 13040 Gril na dřevěné uhlí Royal, Cattara Kartáč na gril Shark, 45 cm, Cattara Gril PIGLET s elektrickým rožněm (8591686130492), CATTARA Gril na dřevěné uhlí CROTONE skládací (8591686130256), Cattara Gril plynový WINDOW 3+1 pojízdný (8591686770179), Cattara Gril na dřevěné uhlí Trapani, 46 cm, CATTARA Gril na dřevěné uhlí SMOKIE s udírnou (8591686130485), Cattara Skládací gril na dřevěné uhlí Crotone, 45 cm, Cattara Plynový pojízdný gril Window, 117,5 x 49 x 116 cm, Cattara Přenosný gril na dřevěné uhlí s taškou Bosa, 26 cm, Cattara Plynový pojízdný gril Master Cheef, 133 x 98 x 51 cm, Cattara Gril na dřevěné uhlí Royal Partner, 97 x 98 x 35 cm, Cattara Gril na dřevěné uhlí Royal grande XXL, 154 x 110 x 46 cm, Cattara Gril BARBECUE 60 cm s motorem 230V, 82 x 65 x 34 cm, Cattara Gril na dřevěné uhlí s udírnou Smokie, 100 x 55 x 113 cm, AKAI PARTY SPEAKER 1010 (PARTY SPEAKER 1010), Numark Party Mix MKII (Party Mix MKII), AKAI Party box 810 (Party box 810), AKAI Party box 800 (Party box 800), Niceboy PARTY Boss 200W (party-boss-200w), AKAI Party speaker 260 (Party speaker 260)