Cappa vanička do kufru univerzální 90×85 cm (80210)

Produkt Cappa vanička do kufru univerzální 90×85 cm (80210) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cappa vanička do kufru univerzální 90×85 cm (80210) upraviť a produkt hľadať znova.

Cappa Vanička do kufru univerzální 90×85 cm (80210)

Cappa Vanička do kufru univerzální 90×85 cm (80210)
Detail

Vana do kufru - gumová, protiskluzový povrch, zvýšený okraj, černá barva Slouží vám auto k převážení ne zrovna čistých věcí a nechcete, aby se kufr zamazal? Nabízíme vám vanu do kufru CAPPA 2 s.r.o., která vám pomůže s pořádkem v interiéru vozidla. Byla zhotovená z kvalitní gumy, která se nezalekne žádného nákladu. Povrch přináší protiskluzovou úpravu, takže i v prudších zatáčkách budou věci držet na místě jako přilepené. Díky zvýšenému okraji bude v bezpečí i původní koberec. Vana do kufru auta CAPPA 2 s.r.o. je černá. Klíčové vlastnosti produktu Cappa Vanička do kufru univerzální 90×85 cm Vana do kufru CAPPA 2 s.r.o. zabrání zašpinění úložného prostoru auta Díky protiskluzovému povrchu se věci v kufru ani nepohnou Gumové provedení Vaně dominuje černá barva Vana do kufru CAPPA 2 s.r.o. udrží prostředí vašeho auta stále čisté (alza.cz)

Podobné produkty ako Cappa Vanička do kufru univerzální 90×85 cm (80210)

Cappa Vanička do kufru univerzální 90×100 cm (80250)

Cappa Vanička do kufru univerzální 90×100 cm (80250)
Detail

Vana do kufru - gumová, protiskluzový povrch, zvýšený okraj, černá barva Jste pyšní na své nové auto a chcete ochránit interiér kufru? Nabízíme vám vanu do kufru CAPPA 2 s.r.o., která vám pomůže udržet pořádek v autě. K její výrobě posloužila kvalitní guma, která se nezalekne žádného nákladu. Povrch přináší protiskluzovou úpravu, takže věci v kufru zůstanou pěkně na svém místě. Disponuje zvýšeným okrajem, který se postará o ochranu původního koberce. Vana do kufru auta CAPPA 2 s.r.o. je černá. Klíčové vlastnosti produktu Cappa Vanička do kufru univerzální 90×100 cm Vana do kufru CAPPA 2 s.r.o. zamezí znečištění kufru Šikovný protiskluzový povrch zabrání posouvání věcí Materiálem je kvalitní guma Vaně vévodí černá barva Vana do kufru CAPPA 2 s.r.o. pomůže s udržením čistoty uvnitř vašeho auta (alza.cz)

Podobné produkty ako Cappa Vanička do kufru univerzální 90×100 cm (80250) , Fave rohož do kufru auta, 60 x 90 cm

Compass Brašna do kufru - univerzální

Compass Brašna do kufru - univerzální
Detail

Univerzální textilní brašna, určená především do zavazadlového prostoru osobního automobilu. Uzavíratelná na suchý zip, snadno přenosná díky uchu na horní straně. Pásy suchého zipu na zadní straně pro snadné přichycení do zavazadlového prostoru automobilu. Technické údaje: rozměry: 50 x 27 x 16 cm vnitřní objem: cca 21 l barva: černá Obsah balení: 1 x brašna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Brašna do kufru - univerzální

Univerzální gumoplastová vana do kufru 90x85 cm

Univerzální gumoplastová vana do kufru 90x85 cm
Detail

protiskluzová úprava zajistí velkou stabilitu převáženého nákladu - vyrobené z recyklovaného ekologického materiálu - praktický okraj 4-6 cm - výrobce firma REZAW PLAST (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Univerzální gumoplastová vana do kufru 90x85 cm

Univerzální gumoplastová vana do kufru 90x50 cm

Univerzální gumoplastová vana do kufru 90x50 cm
Detail

protiskluzová úprava zajistí velkou stabilitu převáženého nákladu - vyrobené z recyklovaného ekologického materiálu - praktický okraj 4-6 cm - výrobce firma REZAW PLAST (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Univerzální gumoplastová vana do kufru 90x50 cm

Univerzální gumová vana do kufru (108x100 cm)

Univerzální gumová vana do kufru (108x100 cm)
Detail

Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový prostor a dokonale ochrání kufr před znečištěním nebo před poškozením původního koberce. Gumové vany do kufru od výrobce Novline mají zvýšený okraj (3-4cm), který v případě vylitého nákladu nebo roztátého sněhu bezpečně udrží tekutinu a ochrání interiér vozu. Vany se dále vyznačují nejpřesnějším střihem z celého našeho sortimentu van do kufru.Povrch gumové vany má hrubou, protiskluzovou texturu, která do jisté míry brání převáženému nákladu proti samovolnému posouvání v zatáčkách. Díky technologii výroby z inovativních polymerových materiálů (TPE) jsou vany do kufru značky Novline velmi odolné vůči opotřebení a zároveň si zachovávají svoji elastičnost a to až do rozmezí teplot -50°C až +50°C. Vany jsou odolné vůči UV záření a při vystavení slunečním paprskům neblednou. Vanu lze z kufru kdykoliv velmi jednoduše vyjmout. Údržba i čištění je pak velice snadné.Pokud si nejste jisti s výběrem vany do kufru a potřebujete poradit, čím se právě Novline liší od jiných výrobců, připravili jsme přehledné srovnání různých značek. Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce.Jestliže zakoupíte gumové autokoberce nebo gumovou vanu do kufru značky Novline, může být v některých případech produkt označen jako Element. Nemusíte se však bát. I když jsou autokoberce nebo vana do kufru označené jako Element, jedná se skutečně o výrobky Novline. Proč tomu tak je vysvětlujeme v tomto článku. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Univerzální gumová vana do kufru (108x100 cm) , Cappa autokoberce univerzální textilní napoli šedá (38400)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x85 cm) (9900X05ND)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x85 cm) (9900X05ND)
Detail

Vana do kufru - plastová, černá barva Často převážíte ne moc čisté věci a přejete si zachovat kufr v čistém stavu? Zvolte vanu do kufru ACI, která je skvělým a jednoduchým pomocníkem. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně plast, díky čemuž je velmi lehká. Vana do kufru auta ACI je černá. Hlavní vlastnosti produktu ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x85 cm) Vana do kufru ACI zamezí znečištění kufru Navržená z lehkého plastu Vaně vévodí černá barva Vana do kufru ACI udrží vnitřek vašeho auta čistý a uklizený (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x85 cm) (9900X05ND) , Cappa autokoberce univerzální textilní napoli modrá (00228)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x50 cm) (9900X03ND)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x50 cm) (9900X03ND)
Detail

Vana do kufru - plastová, černá barva Potřebujete v autě převážet různé předměty a přejete si udržet kufr v perfektním pořádku? K dispozici máte vanu do kufru ACI, která vás nadchne svou každodenní pomocí. K její výrobě posloužil pevný plast, a díky tomu je velmi lehká. Vana do kufru auta ACI je černá. Hlavní přednosti produktu ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x50 cm) Vana do kufru ACI zamezí znečištění kufru Zhotovená z kvalitního plastu Vaně kraluje černá barva Vana do kufru ACI pomůže s pořádkem a čistotou vašeho auta (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x50 cm) (9900X03ND) , Sprchová vanička smc bílá 90 × 70 cm (144768)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x100 cm) (9900X06ND)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x100 cm) (9900X06ND)
Detail

Vana do kufru - gumová, zvýšený okraj, černá barva Pořídili jste si nové auto a chcete mít kufr stále čistý? Pořiďte si vanu do kufru ACI, která je skvělým a jednoduchým pomocníkem. K její výrobě posloužila kvalitní guma, která ideálně poslouží každému nákladu. Díky zvýšenému okraji bude v bezpečí i původní koberec. Vana do kufru auta ACI je černá. Hlavní vlastnosti produktu ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x100 cm) Vana do kufru ACI pomůže s udržením čistoty v úložném prostoru Disponuje zvýšeným okrajem Zvýšený okraj zamezí zašpinění interiéru kufru Pro její zhotovení byla zvolena kvalitní guma Vaně dominuje černá barva Vana do kufru ACI udrží prostředí vašeho auta stále čisté (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x100 cm) (9900X06ND) , Organizér do kufru 72x25 cm (lam69959)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x70 cm) (9900X04ND)

ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x70 cm) (9900X04ND)
Detail

Vana do kufru - gumová, zvýšený okraj, černá barva Udělali jste si radost novým autem a chcete mít kufr v dokonalé čistotě? K dispozici máte vanu do kufru ACI, která je neuvěřitelně šikovným pomocníkem. Výrobce pro její zhotovení vybral pevnou gumu, která si bude rozumět s jakýmkoliv nákladem. Nabízí zvýšený okraj, který poslouží jako ochrana před znečištěním původního koberce. Vana do kufru auta ACI je černá. Zásadní přednosti produktu ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x70 cm) Vana do kufru ACI zabrání zašpinění úložného prostoru auta Zvýšený okraj zamezí zašpinění interiéru kufru Má zvýšený okraj Zhotovená z kvalitní gumy Vaně dominuje černá barva Vana do kufru ACI udrží vnitřek vašeho auta čistý a uklizený (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI univerzální plastová vložka do kufru (90x70 cm) (9900X04ND) , Aci univerzální gumová vložka do kufru s možností úpravy tvaru (max. rozměry 112x124/150,5 cm) (9907x07)

FAVE Rohož do kufru auta, 60 x 90 cm

FAVE Rohož do kufru auta, 60 x 90 cm
Detail

Chrání a zajišťuje podlahu v kufru auta, nepohybuje se na podlaze. Spodní vrstva je vyrobena z gumového granulátu a to zabraňuje pronikání vody. Vrchní strana je vyrobena z vysoce kvalitního koberce. (4home.cz)

Podobné produkty ako FAVE Rohož do kufru auta, 60 x 90 cm , Butcher's bio vanička pro kočky s rybou 85 g (5011792003907)

Gumová vana do kufru 101x77cm (univerzální)

Gumová vana do kufru 101x77cm (univerzální)
Detail

Univerzální vana do kufru lze přizpůsobit do většiny aut. Kryje podlahu zavazadlového prostoru a výborně chrání původní koberec vozidla. Vzorek na povrchu zabraňuje posouvání nákladu po kufru. Velmi snadno se čístí a to vodou a běžnými čistícími prostředky. Rozměry: 101 x 77cm (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru 101x77cm (univerzální) , Butcher's bio vanička pro kočky s hovězím 85 g (5011792003891)

Gumová vana do kufru 150x112cm (univerzální)

Gumová vana do kufru 150x112cm (univerzální)
Detail

Gumová vana do kufru 150x112cm (univerzální) Univerzální koberec do kufru lze přizpůsobit do většiny aut. Kryje podlahu zavazadlového prostoru a výborně chrání původní koberec vozidla. Vzorek na povrchu zabraňuje posouvání nákladu po kufru. Velmi snadno se čístí a to vodou a běžnými čistícími prostředky. Rozměry koberce: 150 x 112 cm (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru 150x112cm (univerzální) , Butcher's bio vanička pro kočky s kuřecím 85 g (5011792003884)

Plastová vana do kufru 90x100cm (univerzální)

Plastová vana do kufru 90x100cm (univerzální)
Detail

Plastová vana do kufru 90x100cm (univerzální) Univerzální plastová vana do kufru má rozměry 90x100cm. Kryje podlahu zavazadlového prostoru a chrání původní koberec vozidla. Pogumovaný povrch zabraňuje posouvání nákladu po kufru. Snadno se čístí vodou a běžnými čistícími prostředky. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Plastová vana do kufru 90x100cm (univerzální) , Mereo kora sprchový set: čtvercový kout 90 cm, vanička, sifon (ck34101zn)

Gumová vana do kufru 86x84cm (univerzální)

Gumová vana do kufru 86x84cm (univerzální)
Detail

Gumová vana do kufru 86x84cm (univerzální) Univerzální vana do kufru kryje podlahu zavazadlového prostoru a chrání původní koberec vozidla. Vzorek na povrchu zabraňuje posouvání nákladu po kufru. Velmi snadno se čístí a to vodou a běžnými čistícími prostředky. Rozměry vany: 86 x 84cm (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru 86x84cm (univerzální) , Dětská vanička 120 cm

Plastová vana do kufru Rezaw Plast Universal 90 x 70 cm s protiskluzem

Plastová vana do kufru Rezaw Plast Universal 90 x 70 cm s protiskluzem
Detail

protiskluzová úprava zajistí velkou stabilitu převáženého nákladu - vyrobené z recyklovaného ekologického materiálu - praktický okraj 4-6 cm - výrobce firma REZAW PLAST (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Plastová vana do kufru Rezaw Plast Universal 90 x 70 cm s protiskluzem , Plastová vanička 120 cm

Sixtol Trunk cover Univerzální ochranná deka do kufru (SX1044 )

Sixtol Trunk cover Univerzální ochranná deka do kufru (SX1044 )
Detail

Deka pro psa do auta - určena do kufru, s kapsami a omyvatelná, materiálem je polyester a PVC, barva černá Cestuje s vámi pravidelně váš čtyřnohý parťák? Potom vám přijde vhod deka pro psa do auta SIXTOL. U deky pro psa do auta najdete kapsy, do kterých můžete schovat veškeré drobnosti potřebné na cesty. Deka je snadno omyvatelná, takže ani drobné nehody na cestách nebudou problémem. Špinavé místo jednoduše vyčistíte navlhčeným hadříkem. Popřípadě na deku pustíte proud vody pod sprchou. Nabízená deka pro psa do auta SIXTOL má své místo v zavazadlovém prostoru. Vašemu psímu miláčkovi tak zajistíte potřebný komfort a bezpečí. Klíčové vlastnosti deky pro psa do auta Sixtol Trunk cover Univerzální ochranná deka do kufru Komfortní cestování umožníte svému psímu parťákovi s dekou pro psa do auta SIXTOL S praktickými kapsami pro psí pamlsky a jiné drobnosti Především na cestách si budete chválit její omyvatelný povrch S dekou převážejte své mazlíčky v zavazadlovém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sixtol Trunk cover Univerzální ochranná deka do kufru (SX1044 ) , Kryt do kufru auta

ACI univerzální gumová vložka do kufru s možností úpravy tvaru (max. rozměry 112x124/150,5 cm) (9907X07)

ACI univerzální gumová vložka do kufru s možností úpravy tvaru (max. rozměry 112x124/150,5 cm) (9907X07)
Detail

Vana do kufru pro PEUGEOT RCZ (KUPÉ) [03/10-], guma, vyrobená na míru, s protiskluzovou úpravou a zvýšeným okrajem, omyvatelná Vozíte v autě ne zrovna čisté předměty a přejete si udržet kufr v perfektním pořádku? Nezapomeňte na vanu do kufru ACI, která se stane vaším oblíbeným pomocníkem. Tuto variantu můžete vložit do automobilů značky PEUGEOT, a to model RCZ (KUPÉ) [03/10-]. Byla zhotovená z kvalitní gumy, která ideálně poslouží každému nákladu. Klíčové vlastnosti produktu ACI univerzální gumová vložka do kufru s možností úpravy tvaru (max. rozměry 112x124/150,5 cm) Vana do kufru ACI přináší řešení pro čistý úložný prostor Vhodná pro automobily PEUGEOT, pro model RCZ (KUPÉ) [03/10-] Materiálem je kvalitní guma Vana do kufru ACI zabrání, abyste jezdili se špinavým autem (alza.cz)

Podobné produkty ako ACI univerzální gumová vložka do kufru s možností úpravy tvaru (max. rozměry 112x124/150,5 cm) (9907X07) , Mereo kora sprchový set: sprchový kout r550, 90 cm, vanička, sifon (ck35101zn)

Cappa Autopotah univerzální Black (8592160027666)

Cappa Autopotah univerzální Black (8592160027666)
Detail

Autopotahy - materiál polyester, homologováno pro airbagy Ochránit čalounění autosedaček před znečištěním a otěrem je velice snadné. K tomuto účelu jsou vyrobeny autopotahy českého certifikovaného výrobce značky Cappa. Vynikající zpracování potahu doplňuje unikátní design. Super univerzální potahy DG jsou vhodné pro většinu standardně vyráběných automobilů, včetně vozů vybavených bočními airbagy. V místě airbagu je na potahu speciální zdvojený šev, který se při vystřelení airbagů roztrhne. Klíčové vlastnosti univerzálních autopotahů cappa dgKryt autosedaček v šedo-černé barvěNezbytný doplněk interiéru vozidlaVyrobené z odolné látkySedadlo snadno oblečete v několika jednoduchých krocíchOdolné proti potu a blednutí barevDoplňuje design vozidlaJednoduchá údržba a čištění Materiál polyester Ochranná funkce univerzálních autopotahů vyrobených z polyesteruAutopotahy patří k nejprodávanějších doplňkům vozidel. Jestliže chcete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cappa Autopotah univerzální Black (8592160027666) , Molicare® premium bed mat textilní, 85 x 90 cm

Sprchová vanička SMC černá 90 × 90 cm

Sprchová vanička SMC černá 90 × 90 cm
Detail

Sprchová vanička čtvercová, materiál: SMC, rozměry: 2,6 × 90 × 90 cm (V׊×H), černá barva Řadíte se k těm, kteří si oblíbili sprchu více než koupel? Pak vás zcela jistě potěší sprchová vanička SHUMEE, která si své místo našla v mnoha sprchových koutech. Čtvercová vanička nabízí dostatek prostoru a navíc vám nezabere mnoho místa. Podle potřeby ji dle moderních pravidel zapustíte do podlahy, takže vám nabídne bezbariérový vstup. Váš výběr by se měl odvíjet i podle materiálu, ze kterého je vyrobena. V tomto případě se jedná o SMC. Pokud jde o rozměry, ty dělají 2,6 × 90 × 90 cm. Sprchovou vaničku SHUMEE dotváří černá barva. Důležité vlastnosti produktu Sprchová vanička SMC černá 90 × 90 cm Ideální produkt do každého sprchového koutu Vanička nabízí tvar čtverce Výrobce pro ni zvolil materiál, jímž je SMC Sprchové vaničce SHUMEE panuje černá barva Byla navržena s rozměry 2,6 × 90 × 90 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sprchová vanička SMC černá 90 × 90 cm , Compass 09449 brašna do kufru

Komoda MOX – 90 × 40 × 85 cm

Komoda MOX – 90 × 40 × 85 cm
Detail

> 1 posuvné dveře, 4 zásuvky> 1 zafixovaná police za dveřmi (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Komoda MOX – 90 × 40 × 85 cm , Koberec gumový do kufru 120x80cm

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI šedá (38400)

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI šedá (38400)
Detail

Autokoberce - gumové, 3D profil, sada obsahuje 4 ks Přemýšlíte, jak udržet podlahu vašeho auta v čistotě? Dejte šanci kvalitním kobercům Cappa. Užitečné budou zejména v zimě a nevlídném počasí, kdy je všude plno nečistot, bláta a vody. Zároveň chrání interiér proti působení agresivní zimní soli, která se zachytává v podrážce obuvi. Tyto gumové autokoberce nejsou náročné na údržbu a dají se snadno omýt. Praktické 3D provedení napomáhá díky přesahu zachytit bláto, kamínky, vodu a další nečistoty. Balení obsahuje 4 ks autokoberců. Barva koberečků je šedá. Klíčové vlastnosti produktu CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI šedá Gumové autokoberce Cappa není třeba vysávat Pečlivě ochrání podlahu vašeho vozu před vodou, sněhem, bahnem a jinými nečistotami Nabízené koberečky do auta jsou charakteristické 3D provedením pro snadné zachytávání kamínků Balení obsahuje 4 ks autokoberečků Šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI šedá (38400) , Box na psa do kufru

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI modrá (00228)

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI modrá (00228)
Detail

Autokoberce - gumové, 3D profil, sada obsahuje 4 ks Rádi byste udrželi podlahu vašeho auta čistou? Vyzkoušejte kvalitní koberce Cappa. Užitečné budou zejména v zimě a nevlídném počasí, kdy je všude spousta nečistot. Zabraňují také působení zimní soli, která zůstává v podrážce obuvi. Tyto gumové autokoberce nejsou náročné na údržbu a dají se snadno omýt. Pomocí praktického 3D provedení zachytí bláto, kamínky, vodu a další nečistoty. Balení obsahuje 4 ks koberců do auta. Barva koberečků je černá a modrá. Hlavní vlastnosti produktu CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI modrá Gumové autokoberce Cappa jsou téměř bezúdržbové Pečlivě ochrání podlahu vašeho vozu před vodou, sněhem, bahnem a jinými nečistotami Nabízené koberečky do auta jsou charakteristické 3D provedením pro snadné zachytávání kamínků Balení tvoří 4 ks autokoberečků Černá a Modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI modrá (00228) , Potah do kufru na psa

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI červená (00227 )

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI červená (00227 )
Detail

Autokoberce - gumové, 3D profil, sada obsahuje 4 ks Rádi byste udrželi podlahu vašeho auta čistou? Dejte šanci kvalitním kobercům Cappa. Oceníte je zejména v zimě a sychravém počasí, kdy je všude spousta nečistot. Zároveň zabraňují poškození působením zimní soli, která zůstává v podrážce obuvi. Tyto gumové autokoberce nejsou náročné na údržbu a dají se snadno omýt. Jejich 3D provedení dokáže díky přesahu správně dolehnout a zachytit tak bláto, kamínky, vodu a jiné nečistoty. V balení najdete 4 ks koberců do auta. Barva koberečků je černá a červená. Zásadní vlastnosti produktu CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI červená Gumové autokoberce Cappa mají praktický design Bezpečně chrání podlahu vašeho vozu před nečistotami v sychravém počasí Nabízené koberečky do auta mají 3D provedení pro snadné zachycování nečistot V balení najdete 4 ks autokoberečků Černá a Červená barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI červená (00227 ) , Ceba vložka do kočárku oboustranná 33 × 85 cm, hearts (5907672331416)

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI černá (38425 )

CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI černá (38425 )
Detail

Autokoberce - gumové, 3D profil, sada obsahuje 4 ks Chcete chránit podlahu vašeho auta? Dejte šanci kvalitním kobercům Cappa. Jejich přítomnost oceníte zejména v zimě a pochmurném počasí, kdy je všude spousta nečistot. Také zabraňují působení agresivní zimní soli, která se zachytává v podrážce obuvi. Tyto gumové autokoberce nevyžadují téměř žádnou údržbu a velmi snadno je vyčistíte. S vychytaným 3D provedením snadno zachytí bláto, kamínky vodu i další nečistoty. Balení obsahuje 4 ks koberců do auta. Barva koberečků je černá. Zásadní vlastnosti produktu CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI černá Gumové autokoberce Cappa jsou téměř bezúdržbové Spolehlivě ochrání podlahu vašeho auta před nečistotami, vodou, sněhem i blátem Nabízené koberečky do auta se vyznačují 3D provedením pro snadné zachytávání bláta Balení obsahuje 4 ks autokoberečků Černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI černá (38425 ) , Jehly univerzální singer 5×90 (132264)

Organizér do kufru 72x25 cm (LAM69959)

Organizér do kufru 72x25 cm (LAM69959)
Detail

Organizér do auta - umístění Do zavazadlového prostoru, šířka 72 cm, výška 25 cm, hloubka 14,5 cm Šikovný a skvěle provedený organizér je perfektním řešením pro snadné a přehledné uskladnění drobnějších věcí v zavazadlovém prostoru vašeho vozu. Bez problému do něho uložíte například lékárničku, nářadí nebo i menší nákup. Hlavní část tvoří čtyři velké kapsy, které doplňují čtyři menší. Organizér je vyroben z kvalitního materiálu a perfektně vám poslouží pro udržení pořádku v kufru.Klíčové vlastnostiPraktický organizér do kufru za skvělou cenuKvalitní provedeníVelké množství kapesIdeální pro uložení lékárničky, povinné výbavy, nářadí, ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Organizér do kufru 72x25 cm (LAM69959)

Aquamarin Sprchová vanička čtvercová, 90 x 90 cm

Aquamarin Sprchová vanička čtvercová, 90 x 90 cm
Detail

Tento konkrétní model sprchové vaničky je vyroben ze spolehlivého akrylátu a má hloubku 4,5 cm, což umožňuje snadnější přístup do sprchy. Stylová a elegantní sprchová vanička s velmi tenkým profilem. Má snadno čistitelný lesklý povrch. Tento model je třeba zvednout 12 cm od podlahy. Oboustranná instalace - podstavec lze namontovat podle potřeby. Poznámka: Nožičky k vaně a odtoková souprava nejsou součástí dodávky. Technické údaje: základní tvar: čtverec rozměry: cca 90 x 90 x 4,5 cm (d x š x v) okraj podnosu: cca 4,5 cm (š) rohová pozice průměr: 9 cm od okraje sítka: 15 cm hmotnost: 12 kg max. nosnost: cca 200 kg typ instalace: vyvýšený materiál: akryl barva: bílá Obsah balení: 1 x sprchová vanička (dilego.cz)

Podobné produkty ako Aquamarin Sprchová vanička čtvercová, 90 x 90 cm , Donau 90 x 90 x 85 mm bílé (8302001pl-09)

Gumová vana do kufru Novline Land Rover Defender 90 2007-2016 (3 dveře)

Gumová vana do kufru Novline Land Rover Defender 90 2007-2016 (3 dveře)
Detail

Gumová vana má přesný tvar pro vůz Land Rover Defender. Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový prostor a dokonale ochrání kufr před znečištěním nebo před poškozením původního koberce. Gumové vany do kufru od výrobce Novline mají zvýšený okraj (3-4cm), který v případě vylitého nákladu nebo roztátého sněhu bezpečně udrží tekutinu a ochrání interiér vozu. Vany se dále vyznačují nejpřesnějším střihem z celého našeho sortimentu van do kufru.Povrch gumové vany má hrubou, protiskluzovou texturu, která do jisté míry brání převáženému nákladu proti samovolnému posouvání v zatáčkách. Díky technologii výroby z inovativních polymerových materiálů (TPE) jsou vany do kufru značky Novline velmi odolné vůči opotřebení a zároveň si zachovávají svoji elastičnost a to až do rozmezí teplot -50°C až +50°C. Vany jsou odolné vůči UV záření a při vystavení slunečním paprskům neblednou. Vanu lze z kufru kdykoliv velmi jednoduše vyjmout. Údržba i čištění je pak velice snadné.Pokud si nejste jisti s výběrem vany do kufru a potřebujete poradit, čím se právě Novline liší od jiných výrobců, připravili jsme přehledné srovnání různých značek. Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce.Jestliže zakoupíte gumové autokoberce nebo gumovou vanu do kufru značky Novline, může být v některých případech produkt označen jako Element. Nemusíte se však bát. I když jsou autokoberce nebo vana do kufru označené jako Element, jedná se skutečně o výrobky Novline. Proč tomu tak je vysvětlujeme v tomto článku. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Gumová vana do kufru Novline Land Rover Defender 90 2007-2016 (3 dveře) , Sixtol dexter přepravní kryt do kufru 138 × 106 cm (5904898507397)

Tega Baby Univerzální stojan na vaničky 102 cm - bílá

Detail

Praktický stojan na anatomickou vaničku na děťátko. Anatomický tvar zajišťuje bezpečné usazení vaničky a usnadňuje koupání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tega Baby Univerzální stojan na vaničky 102 cm - bílá , Univerzální vnitřní stan šedý 200 x 90 x 175 cm (shumee_93065)

Tega Baby Univerzální stojan na vaničky 102 cm - stříbrná

Detail

Praktický stojan na anatomickou vaničku na děťátko. Anatomický tvar zajišťuje bezpečné usazení vaničky a usnadňuje koupání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tega Baby Univerzální stojan na vaničky 102 cm - stříbrná , Potah do kufru auta pro psa

keeeper Univerzální stojan Dawid pro dětské vaničky 84 cm

keeeper Univerzální stojan Dawid pro dětské vaničky 84 cm
Detail

Podrobnosti o produktu: Design: Bílý Praktický univerzální stojan pro všechny dětské vaničky o délce 84 cm Usnadňuje koupání: Bezpečné a pohodlné koupání dítěte ve vzpřímené poloze. Snadný přístup ze všech stran Sklopný pro úsporu místa Stojan na vanu lze složit Snadno se čistí: Otírejte vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Nosnost do max. 25 kg Norma: EN 17072:2018 Informace o výrobci: keeeper Gmbh Průmyslový přístav 9-25 32479 Hille Německo Upozornění pro vanu natalia,julia,maria,wiktoria keeeper Návod k použití Vany Materiál a rozměry: Materiál: polypropylen, TPE Neobsahuje BPA Rozměry při sestavení: 84 cm: 97 x 55 x 85 Rozměry ve složeném stavu: 84 cm: 127 x 55 x 40 Součástí dodávky je: Součástí balení je: 1 x univerzální stojan Dawid na dětskou vaničku. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nikdy nenechávejte dítě ve vaně bez dozoru, hrozí nebezpečí utonutí! Koupací pomůcku lze používat, dokud dítě nedokáže sedět bez opory. Vaničku lze používat pouze na stojanu, dokud se dítě nepokusí samostatně postavit. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako keeeper Univerzální stojan Dawid pro dětské vaničky 84 cm

Aquamarin 80573 Aquamarin Sprchová vanička čtvercová, 90 x 90 cm

Aquamarin 80573 Aquamarin Sprchová vanička čtvercová, 90 x 90 cm
Detail

Tento konkrétní model sprchové vaničky je vyroben ze spolehlivého akrylátu a má hloubku 4 cm, což umožňuje snadnější přístup do sprchy. Stylová a elegantní sprchová vanička s velmi tenkým profilem. Má snadno čistitelný lesklý povrch. Tento model je třeba zvednout 12 cm od podlahy. Oboustranná instalace - podstavec lze namontovat podle potřeby. Poznámka: Nožičky k vaně a odtoková souprava nejsou součástí dodávky. Technické údaje: základní tvar: čtverec rozměry: cca 90 x 90 x 4 cm (d x š x v) okraj podnosu: cca 6 cm (š) rohová pozice průměr: 9 cm od okraje sítka: 15 cm hmotnost: 13,5 kg max. nosnost: cca 200 kg typ instalace: vyvýšený materiál: akryl barva: bílá Obsah balení: 1 x sprchová vanička (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Aquamarin 80573 Aquamarin Sprchová vanička čtvercová, 90 x 90 cm

COMPASS Organizér do kufru 69 x 41 cm

COMPASS Organizér do kufru 69 x 41 cm
Detail

Skládací, třídílný organizér do kufru automobilu o objemu 80 L. Organizér s rozměry 69 x 29 x 41 cm je zhotoven z kvalitně obšitého 100% polyesteru. Čelní strana je opatřena dvěma objemnými kapsami, zadní strana objemnou kapsou na suchý zip. Na jedné straně je organizér doplněn o sítěnou kapsu a na straně druhé dalšími kapsami. Po naplnění organizéru je možná manipulace díky našitým madlům. Spodní část je opatřena dvěma našitými suchými zipy, jež zabezpečují organizér na daném místě, bez nechtěnného pohybu. Pro složení je možné pomocí cvočků secvaknout a zmenšit tak rozměr organizéru, pokud jej zrovna nepoužíváte. Technické údaje: rozměry: 69 x 29 x 41 cm rozměry ve složeném stavu: 44 x 30 x 15 cm rozměry hlavních přihrádek: 23 x 29 x 41 cm objem: 80 L materiál: 100% polyester barva: černá Obsah balení: 1 x skládací organizér (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Organizér do kufru 69 x 41 cm

Sprchová vanička SMC černá 90 × 80 cm

Sprchová vanička SMC černá 90 × 80 cm
Detail

Sprchová vanička obdélníková, materiál: SMC, rozměry: 2,6 × 90 × 80 cm (V׊×H), černá barva Raději se sprchujete než koupete?? Pak vám udělá radost sprchová vanička SHUMEE, která se stala nepostradatelnou součástí sprchového koutu. Vanička ve tvaru obdélníku nabízí dostatek prostoru a v moderně zařízených koupelnách se bude skvěle vyjímat. Je možné ji podle potřeby zapustit do podlahy, čímž vytvoříte bezbariérovou variantu. Správný výběr orientujte i podle jejího materiálu. U tohoto modelu jde o SMC. Zajímají-li vás její rozměry, ty činí 2,6 × 90 × 80 cm. Sprchovou vaničku SHUMEE utváří černá barva. Podstatné parametry produktu Sprchová vanička SMC černá 90 × 80 cm Perfektní řešení do každého sprchového koutu Vanička ve tvaru obdélníku Pro její výrobu byl zvolen materiál, jímž je SMC Sprchové vaničce SHUMEE panuje černá barva Byla navržena s rozměry 2,6 × 90 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sprchová vanička SMC černá 90 × 80 cm

Sprchová vanička SMC černá 90 × 70 cm

Sprchová vanička SMC černá 90 × 70 cm
Detail

Sprchová vanička obdélníková, materiál: SMC, rozměry: 2,6 × 90 × 70 cm (V׊×H), černá barva Máte raději sprchování než pobyt v napuštěné vaně? V tom případě vám přijde vhod sprchová vanička SHUMEE, která má své místo v každém sprchovém koutu. Obdélníkový tvar poskytuje dostatek prostoru a najde své místo v moderních interiérech. Styl do vaší koupelny přinese zapuštění do podlahy, čímž vytvoříte bezbariérový vstup. Při správném výběru berte v potaz také materiál, ze kterého je vyrobena. V tomto případě se jedná o SMC. Hovoříme-li o jejích rozměrech, ty jsou 2,6 × 90 × 70 cm. Sprchovou vaničku SHUMEE umocňuje černá barva. Důležité přednosti produktu Sprchová vanička SMC černá 90 × 70 cm Důležitá součást sprchového koutu Obdélníkový tvar Byla navržena z materiálu, kterým je SMC Sprchové vaničce SHUMEE vévodí černá barva Berte v potaz její rozměry 2,6 × 90 × 70 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sprchová vanička SMC černá 90 × 70 cm

Sprchová vanička SMC bílá 90 × 80 cm

Sprchová vanička SMC bílá 90 × 80 cm
Detail

Sprchová vanička obdélníková, materiál: SMC, rozměry: 2,6 × 90 × 80 cm (V׊×H), bílá barva Dáváte přednost sprchování před koupáním v plné vaně? Pak je pro vás ideální sprchová vanička SHUMEE, která má své místo v každém sprchovém koutu. Vanička ve tvaru obdélníku nabízí dostatek prostoru a najde své místo v moderních interiérech. Lze ji efektně zapustit do podlahy, čímž vytvoříte bezbariérovou variantu. Skutečnost, z jakého materiálu je vyrobena, by měla být dalším parametrem vašeho výběru. U tohoto modelu půjde o SMC. Pokud jde o její rozměry, ty dělají 2,6 × 90 × 80 cm. Sprchovou vaničku SHUMEE dokresluje bílá barva. Důležité vlastnosti produktu Sprchová vanička SMC bílá 90 × 80 cm Sprchový kout je pro ni jako dělaný Vanička nabízí obdélníkový tvar Byl pro ni navržen materiál, jímž je SMC Sprchové vaničce SHUMEE panuje bílá barva Disponuje rozměry 2,6 × 90 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sprchová vanička SMC bílá 90 × 80 cm

Vana do kufru gumová LAND ROVER Defender 90, 110 2007-> 3D, 5D SUV. SIXTOL

Vana do kufru gumová LAND ROVER Defender 90, 110 2007-> 3D, 5D SUV. SIXTOL
Detail

Snadné použití Vana je vhodná pro převážení nákladů v zavazadlovém prostoru, snadno omyvatelná, s rychlou možností vysypání nečistot a snadnou instalací pouhým rozložením. Kvalita Všechny vany do zavazadlového prostoru jsou opatřeny certifikátem TÜV Süd Czech, certifikátem o složení a bezpečnosti použitého materiálu MSDS, homologací dle směrnic České republiky / Evropské unie ATEST 8SD 3401 a z hlediska hořlavosti vyhovují požadavkům metodiky ZM-A/10.70 (Česká republika / Evropská unie). Údržba Vana je snadno omyvatelná, uzpůsobená pro standardní údržbu pomocí běžných čistících prostředků (např. mytí vlažnou vodou s neagresivním neabrazivním saponátem apod.). Čištění je možné snadno provádět mimo vozidlo např. zahradní hadicí. Stabilita Kvalita materiálu umožňuje použití vany v širokém rozsahu teplot od -60°C do +80°C a také značnou odolnost vůči stárnutí materiálu vlivem UV-záření. Bezpečnost Hypoalergenní materiál umožňuje libovolné použití v kterémkoli vozidle bez jakýchkoli zdravotních rizik. Ochrana Výhodou těchto van je zvýšený okraj 4-6cm (dle typu vozidla), chránící interiér zavazadlového prostoru před vysypáním či vylitím tekutin (voda, olej), nečistot, prachu, sněhu apod. do zavazadlového prostoru, s odolností vůči prosáknutí olejů, benzínu a jiných pohonných hmot a částečně také vůči elektrolytu z akumulátorů. Pohodlí Posunu převáženého materiálu a předmětů účinně zamezí celoplošná protiskluzová vrstva s velmi vysokou kvalitou na vrchní straně zabraňující posunu předmětů položených na podložku během jízdy - ideální pomocník při převážení nákupů, zavazadel apod. Přesné rozměry Vana je vyrobena naprosto přesně podle tvaru dna zavazadlového prostoru konkrétního typu vozidla. Design Moderní design zajišťuje bezproblémové použití a elegantní vzhled v daném typu vozidla. Materiály Recyklovatelný, vysoce odolný a kvalitní materiál - mikroporézní pryž SBR zajišťuje vanám extrémní pružnost, která zabezpečí při ohýbání (např. při skladování), že se vana roztáhne opět do původního tvaru. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Vana do kufru gumová LAND ROVER Defender 90, 110 2007-> 3D, 5D SUV. SIXTOL

Vana do kufru gumová LAND ROVER Defender 90, 2007-> 3D, SUV, dlouhá varianta SIXTOL

Vana do kufru gumová LAND ROVER Defender 90, 2007-> 3D, SUV, dlouhá varianta SIXTOL
Detail

Snadné použití Vana je vhodná pro převážení nákladů v zavazadlovém prostoru, snadno omyvatelná, s rychlou možností vysypání nečistot a snadnou instalací pouhým rozložením. Kvalita Všechny vany do zavazadlového prostoru jsou opatřeny certifikátem TÜV Süd Czech, certifikátem o složení a bezpečnosti použitého materiálu MSDS, homologací dle směrnic České republiky / Evropské unie ATEST 8SD 3401 a z hlediska hořlavosti vyhovují požadavkům metodiky ZM-A/10.70 (Česká republika / Evropská unie). Údržba Vana je snadno omyvatelná, uzpůsobená pro standardní údržbu pomocí běžných čistících prostředků (např. mytí vlažnou vodou s neagresivním neabrazivním saponátem apod.). Čištění je možné snadno provádět mimo vozidlo např. zahradní hadicí. Stabilita Kvalita materiálu umožňuje použití vany v širokém rozsahu teplot od -60°C do +80°C a také značnou odolnost vůči stárnutí materiálu vlivem UV-záření. Bezpečnost Hypoalergenní materiál umožňuje libovolné použití v kterémkoli vozidle bez jakýchkoli zdravotních rizik. Ochrana Výhodou těchto van je zvýšený okraj 4-6cm (dle typu vozidla), chránící interiér zavazadlového prostoru před vysypáním či vylitím tekutin (voda, olej), nečistot, prachu, sněhu apod. do zavazadlového prostoru, s odolností vůči prosáknutí olejů, benzínu a jiných pohonných hmot a částečně také vůči elektrolytu z akumulátorů. Pohodlí Posunu převáženého materiálu a předmětů účinně zamezí celoplošná protiskluzová vrstva s velmi vysokou kvalitou na vrchní straně zabraňující posunu předmětů položených na podložku během jízdy - ideální pomocník při převážení nákupů, zavazadel apod. Přesné rozměry Vana je vyrobena naprosto přesně podle tvaru dna zavazadlového prostoru konkrétního typu vozidla. Design Moderní design zajišťuje bezproblémové použití a elegantní vzhled v daném typu vozidla. Materiály Recyklovatelný, vysoce odolný a kvalitní materiál - mikroporézní pryž SBR zajišťuje vanám extrémní pružnost, která zabezpečí při ohýbání (např. při skladování), že se vana roztáhne opět do původního tvaru. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Vana do kufru gumová LAND ROVER Defender 90, 2007-> 3D, SUV, dlouhá varianta SIXTOL

Univerzální transportní kufr, 80 x 40 cm

Univerzální transportní kufr, 80 x 40 cm
Detail

Optimální ochrtana pro vaše zařízení o rozměrech 48,3 cm (19"). S tímto kufrem neriskujete žádné poškození a zbytečné opravy. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální transportní kufr, 80 x 40 cm

Univerzální transportní kufr, 60 x 40 cm

Univerzální transportní kufr, 60 x 40 cm
Detail

Optimální ochrtana pro vaše zařízení o rozměrech 48,3 cm (19"). S tímto kufrem neriskujete žádné poškození a zbytečné opravy. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální transportní kufr, 60 x 40 cm

Tepro 8402 Univerzální obal na gril, šedá, 57 x 57 x 85 cm

Tepro 8402 Univerzální obal na gril, šedá, 57 x 57 x 85 cm
Detail

Univerzální obal dobře ochrání malé grily před větrem a povětrnostními vlivy. Ať už jde o silné sluneční záření, letní bouřky nebo neustálý déšť, Váš gril potřebuje bezpečný kryt, který ho ochrání v každém ročním období. Se správným krytem si používání grilu můžete užívat po dlouhou dobu. Lze ho použít i jako obal drobného zahradního nábytku nebo nářadí, které tak můžete používat vždy v neporušeném stavu od sezóny k sezóně.Univerzální obal o rozměrech 57 cm x 57 cm x 85 cm se ideálně hodí pro malé kotlové grily. Obal je vyrobený z odolné a trvanlivé směsi polyethylenu. Chrání před vlhkostí díky vodoodpudivé struktuře a nabízí spolehlivou ochranu před slunečním zářením díky UV povlaku. Obal lze snadno přetáhnout přes gril pomocí gumy v lemu. Je tak dobře chráněn i při silném větru. Technické parametry: lze použít univerzálně pro malé grily Tepro i modely jiných výrobců vodoodpudivý spolehlivá ochrana proti slunečnímu záření odolný díky UV povlaku pružné a bezpečné upevnění díky elastickému lemu vhodné také pro ochranu menšího zahradního nábytku materiál: 80 % PE (polyethylen), 20 % EVA (ethylenvinylacetát) Dostupné varianty: Tepro 8102 Univerzální obal na gril, černá, 57 x 57 x 85 cm (kat .č 706840) Tepro 8402 Univerzální obal na gril, šedá, 57 x 57 x 85 cm (kat .č 706869) Tepro 8602 Univerzální obal na gril, béžová, 57 x 57 x 85 cm (kat. č. 706893)Doporučené příslušenství: Tepro 4010N Elektrický gril Danville, 60 x 48 x 89 cm (kat. č. 706829) (4home.cz)

Podobné produkty ako Tepro 8402 Univerzální obal na gril, šedá, 57 x 57 x 85 cm

Tepro 8602 Univerzální obal na gril, béžová, 57 x 57 x 85 cm

Tepro 8602 Univerzální obal na gril, béžová, 57 x 57 x 85 cm
Detail

Univerzální obal dobře ochrání malé grily před větrem a povětrnostními vlivy. Ať už jde o silné sluneční záření, letní bouřky nebo neustálý déšť, Váš gril potřebuje bezpečný kryt, který ho ochrání v každém ročním období. Se správným krytem si používání grilu můžete užívat po dlouhou dobu. Lze ho použít i jako obal drobného zahradního nábytku nebo nářadí, které tak můžete používat vždy v neporušeném stavu od sezóny k sezóně.Univerzální obal o rozměrech 57 cm x 57 cm x 85 cm se ideálně hodí pro malé kotlové grily. Obal je vyrobený z odolné a trvanlivé směsi polyethylenu. Chrání před vlhkostí díky vodoodpudivé struktuře a nabízí spolehlivou ochranu před slunečním zářením díky UV povlaku. Obal lze snadno přetáhnout přes gril pomocí gumy v lemu. Je tak dobře chráněn i při silném větru. Technické parametry: lze použít univerzálně pro malé grily Tepro i modely jiných výrobců vodoodpudivý spolehlivá ochrana proti slunečnímu záření odolný díky UV povlaku pružné a bezpečné upevnění díky elastickému lemu vhodné také pro ochranu menšího zahradního nábytku materiál: 80 % PE (polyethylen), 20 % EVA (ethylenvinylacetát) Dostupné varianty: Tepro 8102 Univerzální obal na gril, černá, 57 x 57 x 85 cm (kat .č 706840) Tepro 8402 Univerzální obal na gril, šedá, 57 x 57 x 85 cm (kat .č 706869) Tepro 8602 Univerzální obal na gril, béžová, 57 x 57 x 85 cm (kat. č. 706893)Doporučené příslušenství: Tepro 4010N Elektrický gril Danville, 60 x 48 x 89 cm (kat. č. 706829) (4home.cz)

Podobné produkty ako Tepro 8602 Univerzální obal na gril, béžová, 57 x 57 x 85 cm

Tepro 8102 Univerzální obal na gril, černá, 57 x 57 x 85 cm

Tepro 8102 Univerzální obal na gril, černá, 57 x 57 x 85 cm
Detail

Univerzální obal dobře ochrání malé grily před větrem a povětrnostními vlivy. Ať už jde o silné sluneční záření, letní bouřky nebo neustálý déšť, Váš gril potřebuje bezpečný kryt, který ho ochrání v každém ročním období. Se správným krytem si používání grilu můžete užívat po dlouhou dobu. Lze ho použít i jako obal drobného zahradního nábytku nebo nářadí, které tak můžete používat vždy v neporušeném stavu od sezóny k sezóně.Univerzální obal o rozměrech 57 cm x 57 cm x 85 cm se ideálně hodí pro malé kotlové grily. Obal je vyrobený z odolné a trvanlivé směsi polyethylenu. Chrání před vlhkostí díky vodoodpudivé struktuře a nabízí spolehlivou ochranu před slunečním zářením díky UV povlaku. Obal lze snadno přetáhnout přes gril pomocí gumy v lemu. Je tak dobře chráněn i při silném větru. Technické parametry: lze použít univerzálně pro malé grily Tepro i modely jiných výrobců vodoodpudivý spolehlivá ochrana proti slunečnímu záření odolný díky UV povlaku pružné a bezpečné upevnění díky elastickému lemu vhodné také pro ochranu menšího zahradního nábytku materiál: 80 % PE (polyethylen), 20 % EVA (ethylenvinylacetát)Dostupné varianty: Tepro 8102 Univerzální obal na gril, černá, 57 x 57 x 85 cm (kat .č 706840) Tepro 8402 Univerzální obal na gril, šedá, 57 x 57 x 85 cm (kat .č 706869) Tepro 8602 Univerzální obal na gril, béžová, 57 x 57 x 85 cm (kat. č. 706893)Doporučené příslušenství: Tepro 4010N Elektrický gril Danville, 60 x 48 x 89 cm (kat. č. 706829) (4home.cz)

Podobné produkty ako Tepro 8102 Univerzální obal na gril, černá, 57 x 57 x 85 cm

KEEEPER Stojan na vaničku univerzální 84/100 cm Dawid bílý

KEEEPER Stojan na vaničku univerzální 84/100 cm Dawid bílý
Detail

Stojan pod vaničku univerzální 84/100 cm. Vlastnosti: skládací stojan na 84/100 cm vanu lze výškově nastavit dle potřeby rodičů zabírá málo místa – je bezpečný, stabilní a snadno se používá inovativní a praktický, vyvinutý s ohledem na pohodlí rodičů, protože odlehčuje páteř při každodenní péči o batole pomocí stojanu zvednete vaničku do úrovně pasu a koupání bude komfortnější a méně namáhavé velikost odpovídá 84 cm a 100 cm vaničkám. Rozměry rozbaleného výrobku: 125 × 64 × 34,5 cm. (feedo.cz)

Podobné produkty ako KEEEPER Stojan na vaničku univerzální 84/100 cm Dawid bílý

Ochranná plachta do kufru auta, 180 x 125 cm

Ochranná plachta do kufru auta, 180 x 125 cm
Detail

Ochranná podložka zachytí všechny nečistoty, které by znečistily kufr vašeho auta. Můžete tak převážet i silně znečištěné věci a folii snadno vyklepat či otřít. Ochranu kufru lze také použit jako deku pro psa. Materiál: PE. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Ochranná plachta do kufru auta, 180 x 125 cm

Compass Protiskluzová podložka do kufru - 100 x 120 cm

Compass Protiskluzová podložka do kufru - 100 x 120 cm
Detail

Podložka vyrobená z protiskluzového materiálu je ideální do zavazadlového prostoru osobního automobilu. Díky velmi přilnavému povrchu zabraňuje volnému pohybu předmětů, které by jinak volně klouzaly. Velikost podložky lze jednoduše přizpůsobit zastřižením. Technické údaje: rozměry: 100 x 120 cm hmotnost: 0,320 kg využití: zavazadlový prostor Obsah balení: 1 x podložka (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Protiskluzová podložka do kufru - 100 x 120 cm

Páska k uchycení 4L 7268 do kufru 80 cm

Páska k uchycení 4L 7268 do kufru 80 cm
Detail

NakuptePáska k uchycení 4L 7268 do kufru 80 cmz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autodoplňky > Autodoplňky do interiéruza45.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Páska k uchycení 4L 7268 do kufru 80 cm

Páska k uchycení 4L 7267 do kufru 60 cm

Páska k uchycení 4L 7267 do kufru 60 cm
Detail

NakuptePáska k uchycení 4L 7267 do kufru 60 cmz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autodoplňky > Autodoplňky do interiéruza36.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Páska k uchycení 4L 7267 do kufru 60 cm

Organizér do kufru 40 x 30 x 30 cm

Organizér do kufru 40 x 30 x 30 cm
Detail

Organizér do kufru auta Univerzální skládací organizér do kufru s minimálními rozměry je ideální do zavazadlového prostoru vozidla. Organizér má na spodní straně suchý zip, který zabraňuje posunu v zavazadlovém prostoru během jízdy. Vaše auto zůstane čisté a uklizené. Díky organizéru uchráníte uložené věci před poškozením během jízdy. Pokud organizér nepoužíváte, lze složit = úspora prostoru. Organizér do kufru - výhody a parametry: prostorný kapsy, poutka odolný (materiál polyester) snadná instalace rozměr 40 x 30 x 30 cm Na organizér do kufru poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Organizér do kufru 40 x 30 x 30 cm

Botník CORSICA – 85 × 40 × 90 cm

Botník CORSICA – 85 × 40 × 90 cm
Detail

> 1 zásuvka (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Botník CORSICA – 85 × 40 × 90 cm
FAVE Rohož do kufru auta, 60 x 90 cm, CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI šedá (38400), CAPPA Autokoberce univerzální textilní NAPOLI modrá (00228), Sprchová vanička SMC bílá 90 × 70 cm (144768), Organizér do kufru 72x25 cm (LAM69959), ACI univerzální gumová vložka do kufru s možností úpravy tvaru (max. rozměry 112x124/150,5 cm) (9907X07), Butcher's Bio vanička pro kočky s rybou 85 g (5011792003907), Butcher's Bio vanička pro kočky s hovězím 85 g (5011792003891), Butcher's Bio vanička pro kočky s kuřecím 85 g (5011792003884), Mereo Kora sprchový set: čtvercový kout 90 cm, vanička, sifon (CK34101ZN), dětská vanička 120 cm, plastová vanička 120 cm, kryt do kufru auta, Mereo Kora sprchový set: sprchový kout R550, 90 cm, vanička, sifon (CK35101ZN), MoliCare® Premium Bed Mat Textilní, 85 x 90 cm, COMPASS 09449 Brašna do kufru, Koberec gumový do kufru 120x80cm, box na psa do kufru, potah do kufru na psa, CEBA vložka do kočárku oboustranná 33 × 85 cm, Hearts (5907672331416), Jehly Univerzální Singer 5×90 (132264), DONAU 90 x 90 x 85 mm bílé (8302001PL-09), Sixtol Dexter Přepravní kryt do kufru 138 × 106 cm (5904898507397), Univerzální vnitřní stan šedý 200 x 90 x 175 cm (Shumee_93065), potah do kufru auta pro psa