Čalouněná židle julie - 50*55*96 cm 50248

Produkt Čalouněná židle julie - 50*55*96 cm 50248 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Čalouněná židle julie - 50*55*96 cm 50248 upraviť a produkt hľadať znova.

Čalouněná židle Julie - 50*55*96 cm 50248

Čalouněná židle Julie - 50*55*96 cm 50248
Detail

Čalouněná židle Julie - 50*55*96 cm Barva : přírodníMateriál: dřevo, textilie Hmotnost: 4,79 kg Krásná čalouněná židle bude krásným a pohodlným doplňkem vašeho domova. Židli využijete u jídelního stolu v kuchyni , v ložnici, obývacím pokoji, ale i v dětském pokoji. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Čalouněná židle Julie - 50*55*96 cm 50248 , Šedá čalouněná jídelní židle madison, 71900 (beliani_71900)

Guess - Dětská souprava 55-96 cm

Guess - Dětská souprava 55-96 cm
Detail

Dětská souprava z kolekce Guess. Model vyroben z pleteniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Guess - Dětská souprava 55-96 cm , Světle šedá čalouněná jídelní židle rockefeller, 59059 (beliani_59059)

Židle SPA – 50 × 55 × 95 cm

Židle SAMBA – 50 × 55 × 95 cm

Židle SEADRIFT – 50 × 55 × 95 cm

Šedá čalouněná židle s područkami Belle / set 2 ks

Šedá čalouněná židle s područkami Belle / set 2 ks
Detail

KARE DESIGN Šedá čalouněná židle s područkami Belle (set 2 ks): Potřebujete pohodlné sezení, ale nemáte místo pro rozměrné křeslo? Šedá čalouněná židle s područkami Belle se dodává v sadě dvou kusů. Tato kráska elegantně doladí každý interiér a zajistí pohodlí i velmi náročným uživatelům. Sada dvou čalouněných židlí s okouzlujícím retro vzhledem, je vhodná ke kulatému jídelnímu stolu. Kombinace rámu v černé barvě a potahové látky v sametově šedém provedení každý pokoj rozjasní a zkrášlí. K dispozici jsou také v krémově zlaté kombinaci. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Šedá čalouněná židle s područkami Belle / set 2 ks , Romeo, julie a tma ()

Sada 2 ks – Zelená jídelní čalouněná židle Iris Velvet

Sada 2 ks – Zelená jídelní čalouněná židle Iris Velvet
Detail

KARE DESIGN Zelená jídelní čalouněná židle Iris Velvet: Máte rádi styl a eleganci? Vybavte svůj interiér zelenou čalouněnou jídelní židlí Iris Velvet! Potah se sametovým vzhledem pokoj příjemně zateplí a propůjčuje židli honosný vzhled, ať již ji umístíte do jídelny nebo do obývacího pokoje. Židle má zakulacený tvar opěráku, který bude skvěle vypadat u kulatého i oválného stolu. Ocelové nohy lakované černou práškovou barvou zajišťují dobrou stabilitu a pevnost židle. Jejich zakončení ve zlaté barvě dělá ze židle designový doplněk. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 2 ks – Zelená jídelní čalouněná židle Iris Velvet

Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová

Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová
Detail

Čalouněná židle Besoa Zoe je skutečný designérský kousek ve stylu 70. let s wow efektem. Kombinace kvalitního sedadla, kovových nohou a extra měkkého čalounění s elegantním potahem je absolutně dokonalá. Židle jsou moderní a současně nadčasově klasické. Hodí se do téměř každého prostředí obývacího pokoje a krásné ho doplní svým tvarem a pohodlím při sezení.Židle nejen dobře vypadají, ale jsou také neuvěřitelně komfortní. Co je hezčí, než se pohodlně posadit s dobrou knihou nebo tabletem po náročném pracovním dni? Jídelní židle Zoe od společnosti Besoa je tím pravým společníkem. Pohodlné sedadlo umožňuje uvolněné sezení, i po delší dobu. Měkká výplň s elegantním textilním potahem jsou obzvláště příjemné i při delším sezení. Při jemném kývání si můžete pohodlně přečíst svou oblíbenou knihu, relaxovat u seriálu nebo si promluvit s partnerem o zážitcích dne.Dokonalé pohodlí: čalouněná židle Besoa Zoe umí perfektně zkombinovat elegantní design a pohodlné sezení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová , Podušky na zahradní židle 2 ks taupe 50 × 50 × 3 cm

Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová

Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová
Detail

Čalouněná židle Besoa Zoe je skutečný designérský kousek ve stylu 70. let s wow efektem. Kombinace kvalitního sedadla, kovových nohou a extra měkkého čalounění s elegantním potahem je absolutně dokonalá. Židle jsou moderní a současně nadčasově klasické. Hodí se do téměř každého prostředí obývacího pokoje a krásné ho doplní svým tvarem a pohodlím při sezení.Židle nejen dobře vypadají, ale jsou také neuvěřitelně komfortní. Co je hezčí, než se pohodlně posadit s dobrou knihou nebo tabletem po náročném pracovním dni? Jídelní židle Zoe od společnosti Besoa je tím pravým společníkem. Pohodlné sedadlo umožňuje uvolněné sezení, i po delší dobu. Měkká výplň s elegantním textilním potahem jsou obzvláště příjemné i při delším sezení. Při jemném kývání si můžete pohodlně přečíst svou oblíbenou knihu, relaxovat u seriálu nebo si promluvit s partnerem o zážitcích dne.Dokonalé pohodlí: čalouněná židle Besoa Zoe umí perfektně zkombinovat elegantní design a pohodlné sezení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová

Amscan Fóliový balón - Mořský koník 50 x 96 cm

Detail

Fóliový balón - Mořský koník Fóliové balóny jsou jedinečným, estetickým doplňkem každé party či společenské události. Připravte balonovou výzdobu v den narozenin a vykouzlíte nezapomenutelný den pro oslavence i hosty. vhodný k nafouknutí vzduchem i heliem obsah: 1 ks rozměr: 50 x 96 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Amscan Fóliový balón - Mořský koník 50 x 96 cm

KARE DESIGN Zelená čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma

Detail

KARE DESIGN Zelená čalouněná židle s područkami San Francisco: Hledáte elegantní a pohodlné sezení do vaší jídelny, ložnice, obývacího pokoje nebo pracovny? Čalouněná židle s područkami San Francisco splní vaše očekávání! Krásná židle s odlehčeným vzhledem je precizně zhotovena z kvalitních materiálů. Prostorný sedák je ohraničen šikmo posazenými područkami, které zaručují pohodlné sezení. Židle má potah z polyesteru, který je heboučký jako samet. Štíhlé ocelové nohy s černým práškovým nástřikem vkusně doplňují design židle. K dispozici je také v modré a tmavě zelené barvě. Prostorný sedák je ohraničen šikmo posazenými područkami, které zaručují pohodlné sezení. Židle má potah z polyesteru, který je heboučký jako samet. Štíhlé ocelové nohy s černým práškovým nástřikem vkusně doplňují design... (kare-shop.cz)

Podobné produkty ako KARE DESIGN Zelená čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma , Podušky na zahradní židle 2 ks modré 50 × 50 × 3 cm

KARE DESIGN Modrá čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma

Detail

KARE DESIGN Modrá čalouněná židle s područkami San Francisco: Hledáte elegantní a pohodlné sezení do vaší jídelny, ložnice, obývacího pokoje nebo pracovny? Čalouněná židle s područkami San Francisco splní vaše očekávání! Krásná židle s odlehčeným vzhledem je precizně zhotovena z kvalitních materiálů. Prostorný sedák je ohraničen šikmo posazenými područkami, které zaručují pohodlné sezení. Modrá židle má potah z polyesteru, který je heboučký jako samet. Štíhlé ocelové nohy s černým práškovým nástřikem vkusně doplňují design židle. K dispozici je také v tmavě a světle zelené barvě. Prostorný sedák je ohraničen šikmo posazenými područkami, které zaručují pohodlné sezení. Židle má potah z polyesteru, který je heboučký jako samet. Štíhlé ocelové nohy s černým práškovým nástřikem vkusně doplňují... (kare-shop.cz)

Podobné produkty ako KARE DESIGN Modrá čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma , Podušky na zahradní židle 2 ks šedé 50 × 50 × 3 cm

KARE DESIGN Šedá čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma

KARE DESIGN Šedá čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma
Detail

KARE DESIGN Šedá čalouněná židle s područkami San Francisco: Šedá čalouněná židle s područkami San Francisco má dlouhé štíhlé nohy a průduch v dolní části opěradla, který jí dodává odlehčený vzhled. Sametově hebká potahová látka z polyesteru působí komfortním dojmem, nohy jsou vyrobeny z práškové oceli a umožňují zatížení až do 120 kg. Židle je vhodná do všech typů interiérů, můžete ho umístit k jídelnímu stolu, do pracovny nebo i do jiných částí vašeho domova. Všude bude nejen dobře vypadat, ale také bude spolehlivě plnit svoji funkci. (kare-shop.cz)

Podobné produkty ako KARE DESIGN Šedá čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma

Kempingová židle teakové dřevo 56 x 105 x 96 cm modrá 43803 (43803)

Kempingová židle teakové dřevo 56 x 105 x 96 cm modrá 43803 (43803)
Detail

Zahradní židle - polohovací, kempingová, materiál dřevo, rozměr 105 × 56 × 105 cm (d × š × v), barva hnědá a modrá Rádi si užíváte období zahradních pikniků? Zahradní židle SHUMEE poslouží nejen za letních večerů. Pevnou a odolnou konstrukci tvoří dřevo. Přírodní dřevěný dekor upoutá svým vzhledem každého. Pro dosažení maximálního komfortu při sezení disponuje polohovací konstrukcí, kterou nastavíte podle potřeby. Pokud jde o rozměry této židle, ty se vyšplhaly na 56 × 105 cm. Na vaší zahradě může posloužit také jako designový doplněk, přičemž její konečný vzhled má na starosti hnědá a modrá barva. Významné vlastnosti zahradní židle Kempingová židle teakové dřevo 56 x 105 x 96 cm modrá 43803 Židle pro odpočinek či práci by neměla chybět na žádné zahradě Materiál zahradní židle SHUMEE: dřevo Polohovatelná konstrukce židle pro jednoduché nastavení polohy podle potřeby Měli byste počítat s rozměry 56 × 105 cm Konečný desing tvoří hnědá a modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingová židle teakové dřevo 56 x 105 x 96 cm modrá 43803 (43803) , Šedá čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm

Židle SAMBA – 55 × 55 × 95 cm

Židle SEADRIFT – 55 × 55 × 95 cm

Židle SEADRIFT – 55 × 55 × 95 cm
Detail

> dřevěné sedadlo (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle SEADRIFT – 55 × 55 × 95 cm , Modrá čalouněná lenoška muret, 145207

Židle SPA – 55 × 55 × 95 cm

Židle SPA – 55 × 55 × 95 cm
Detail

> dřevěné sedadlo (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle SPA – 55 × 55 × 95 cm , Jahu tvarovaný polštářek jednorožec bílá, 55 x 50 cm

KARE DESIGN Olivově zelená čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma

Detail

KARE DESIGN Olivově zelená čalouněná židle s područkami San Francisco: Hledáte elegantní a pohodlné sezení do vaší jídelny, ložnice, obývacího pokoje nebo pracovny? Čalouněná židle s područkami San Francisco splní vaše očekávání! Krásná židle s odlehčeným vzhledem je precizně zhotovena z kvalitních materiálů. Prostorný sedák je ohraničen šikmo posazenými područkami, které zaručují pohodlné sezení. Židle má potah z polyesteru, který je heboučký jako samet. Štíhlé ocelové nohy s černým práškovým nástřikem vkusně doplňují design židle. K dispozici je také v modré a světle zelené barvě. Prostorný sedák je ohraničen šikmo posazenými područkami, které zaručují pohodlné sezení. Židle má potah z polyesteru, který je heboučký jako samet. Štíhlé ocelové nohy s černým práškovým nástřikem vkusně doplňují... (kare-shop.cz)

Podobné produkty ako KARE DESIGN Olivově zelená čalouněná židle s područkami San Francisco Doprava zdarma , Jahu tvarovaný polštářek jednorožec růžová, 55 x 50 cm

Škrabadlo MAGIC CAT Julie béžové 50 cm 1 ks

Příborník se 6 zásuvkami černý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800667)

Příborník se 6 zásuvkami černý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800667)
Detail

Příborník - rozměry 9,6 x 50 x 3,4 cm (V׊×H), šuplíky, bez nožiček, materiál dřevotříska Jestliže považujete za důležité mít vše uklizené, nemělo by ani příborům chybět stálé místo. Pak byste měli uvažovat o pořízení příborníku SHUMEE, který jistě zkrášlí vaši kuchyň. Při hledání toho správného místa k umístění tohoto kusu nábytku nezapomínejte na to, že jeho rozměry činí 9,6 × 50 × 3,4 cm. K modernímu designu patří též to, že má šuplíkové otevírání. Umístíte ho na konstrukci bez nožiček. Díky svému tvaru je vhodný na jakékoliv místo. Příborník byl zhotoven z materiálu, kterým je dřevotříska. Nejdůležitější parametry příborníku Příborník se 6 zásuvkami černý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska Urovnejte si příbory ve své kuchyni do příborníku SHUMEE Příborník vás potěší jak svým vzhledem, tak i praktičností K jeho umístění potřebujete prostor s těmito rozměry 9,6 × 50 × 3,4 cm Tento model oceníte, jestliže hledáte šuplíkové otevírání Materiálem příborníku Příborník se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník se 6 zásuvkami černý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800667) , Podušky na zahradní židle 2 ks černo-šedé 50 × 50 × 3 cm

Příborník se 6 zásuvkami bílý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800666)

Příborník se 6 zásuvkami bílý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800666)
Detail

Příborník - rozměry 96 x 50 x 34 cm (V׊×H), šuplíky, klasický styl, bez nožiček, materiál dřevotříska Pokud je pro vás důležité mít vše na svém místě, nemělo by ani příborům chybět stálé místo. K tomuto účelu jistě využijete příborník SHUMEE, který navíc poslouží jako skvělý doplněk do interiéru vaší kuchyně. Při hledání toho správného místa k umístění tohoto kusu nábytku nezapomínejte na to, že u něho jde o tyto rozměry 96 × 50 × 34 cm. K jeho výhodám patří to, že má šuplíkové otevírání. Bude umístěn na konstrukci bez nožiček. Díky svému tvaru jej můžete umístit prakticky kamkoliv. Pro výrobu příborníku byl zvolen materiál, kterým je dřevotříska. Nejdůležitější přednosti příborníku Příborník se 6 zásuvkami bílý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska Uložte své příbory do nového příborníku SHUMEE Příborník se chlubí nejen svým vzhledem, ale i praktičností K jeho umístění je nutný prostor o rozměrech 96 × 50 × 34 cm Tento model se bude hodit právě pro vás, pokud vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník se 6 zásuvkami bílý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800666) , Podušky na zahradní židle 6 ks šedé 50 × 50 × 4 cm textil

Příborník se 6 zásuvkami šedý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800668)

Příborník se 6 zásuvkami šedý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800668)
Detail

Příborník - rozměry 9,6 x 5 x 3,4 cm (V׊×H), šuplíky, bez nožiček, materiál dřevotříska, lesklý povrch Pokud vás těší mít vše na svém místě, neměly by se ani příbory jen tak povalovat. Pak byste měli uvažovat o pořízení příborníku SHUMEE, který ještě navíc poslouží jako moderní doplněk vaší kuchyně. Při výběru správného místa pro umístění tohoto kusu nábytku myslete na to, že se vyrábí v rozměrech 9,6 × 5 × 3,4 cm. Na konečné podobě oceníte lesklou úpravou povrchu. Velmi praktické je také to, že má šuplíkové otevírání. Nemá k dispozici integrované nožičky. Disponuje tvarem, který je možné umístit kamkoliv. Příborník byl zhotoven z materiálu, kterým je dřevotříska. Významné vlastnosti příborníku Příborník se 6 zásuvkami šedý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska Urovnejte si příbory ve své kuchyni do příborníku SHUMEE Příborník potěší svou praktičností i vzhledem Pro jeho umístění je nutné mít volný prostor o rozměrech 9,6 × 5 × 3,4 cm Tento typ vás potěší, jestliže vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník se 6 zásuvkami šedý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800668) , Keter stůl julie grafit (246186)

SULOV CHILD 55-58 / race 96

SULOV CHILD 55-58 / race 96
Detail

Pohodlná přilba s výraznějším designem pro lyžaře, kteří chtějí být na svahu vidět. Specifikace: HARD SHELL konstrukce Out-Mold větrací otvory se síťkami proti sněhu komfortní vnitřní polstrování, na uších s kožíškem HIGH LUXURY FUR odnímatelné, měkké kryty uší s 3D anatomickým tvarováním zadní úchyt na brýle FIT SYSTEM pro lepší přizpůsobení velikosti přilby vaší hlavě Hmotnost: 600 g Velikosti: S-M 54-58 cm L-XL 58-61 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako SULOV CHILD 55-58 / race 96 , Romeo a julie - dvd (d01542)

Stínidlo Satin – ∅ 55 × 50 cm

Stínidlo Satin – ∅ 55 × 50 cm
Detail

Velké saténové stínidlo snadno upoutá pozornost na váš domácí dekor. Tento elegantní design je vyroben z vysoce kvalitní tkaniny s přirozeným leskem. Dodejte svému prostoru nádech luxusu. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Stínidlo Satin – ∅ 55 × 50 cm , Puppolina julie drevena skrin borovice

Barová židle H-96 Halmar Šedá

Barová židle H-96 Halmar Šedá
Detail

Barová židle H-96 je čalouněna sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, tmavě zelená a modrá.Podnož je z černě lakované ocele.Barva:šedá / černátmavě zelená / černámodrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 48 cm hloubka: 49 cmvýška: 89 cm výška sedu: 65 cm Nosnost:100 kg Hmotnost: 5,8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Barová židle H-96 Halmar Šedá , Vínově červená čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm

Barová židle H-96 Halmar Modrá

Barová židle H-96 Halmar Modrá
Detail

Barová židle H-96 je čalouněna sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, tmavě zelená a modrá.Podnož je z černě lakované ocele.Barva:šedá / černátmavě zelená / černámodrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 48 cm hloubka: 49 cmvýška: 89 cm výška sedu: 65 cm Nosnost:100 kg Hmotnost: 5,8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Barová židle H-96 Halmar Modrá , Blumfeldt sylt, čalouněná podložka, podložka na židli, podložka na výše polohovací křeslo, polštář, polyester, 50 × 120 × 9 cm

Barová židle H-96 Halmar Modrá

Barová židle H-96 Halmar Modrá
Detail

Barová židle H-96 je čalouněna sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, tmavě zelená a modrá.Podnož je z černě lakované ocele.Barva:šedá / černátmavě zelená / černámodrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 48 cm hloubka: 49 cmvýška: 89 cm výška sedu: 65 cm Nosnost:100 kg Hmotnost: 5,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Barová židle H-96 Halmar Modrá , Čalouněná podnožka černá florli, 117491 (beliani_117491)

Barová židle H-96 Halmar Šedá

Barová židle H-96 Halmar Šedá
Detail

Barová židle H-96 je čalouněna sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, tmavě zelená a modrá.Podnož je z černě lakované ocele.Barva:šedá / černátmavě zelená / černámodrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 48 cm hloubka: 49 cmvýška: 89 cm výška sedu: 65 cm Nosnost:100 kg Hmotnost: 5,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Barová židle H-96 Halmar Šedá , Hnědá čalouněná podnožka takoma, 73794 (beliani_73794)

Barová židle H-96 Halmar Tmavě zelená

Barová židle H-96 Halmar Tmavě zelená
Detail

Barová židle H-96 je čalouněna sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, tmavě zelená a modrá.Podnož je z černě lakované ocele.Barva:šedá / černátmavě zelená / černámodrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 48 cm hloubka: 49 cmvýška: 89 cm výška sedu: 65 cm Nosnost:100 kg Hmotnost: 5,8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Barová židle H-96 Halmar Tmavě zelená , Příborník se 6 zásuvkami šedý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800668)

Barová židle H-96 Halmar Tmavě zelená

Barová židle H-96 Halmar Tmavě zelená
Detail

Barová židle H-96 je čalouněna sametovou látkou ve třech barevných variantách: šedá, tmavě zelená a modrá.Podnož je z černě lakované ocele.Barva:šedá / černátmavě zelená / černámodrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 48 cm hloubka: 49 cmvýška: 89 cm výška sedu: 65 cm Nosnost:100 kg Hmotnost: 5,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Barová židle H-96 Halmar Tmavě zelená , Příborník se 6 zásuvkami černý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800667)

Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm

Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm
Detail

Na podrobném popisu k produktu Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm

Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm

Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm
Detail

Na podrobném popisu k produktu Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle RATTAN – 50 × 60 × 84,5 cm

Židle SAMBA – 50 × 60 × 86 cm

Židle SAMBA – 50 × 60 × 86 cm
Detail

> dřevěné sedadlo (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle SAMBA – 50 × 60 × 86 cm

Židle SEADRIFT – 50 × 60 × 86 cm

Židle SEADRIFT – 50 × 60 × 86 cm
Detail

> dřevěné sedadlo (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle SEADRIFT – 50 × 60 × 86 cm

Trampolína inSPORTline Flopper 96 cm

Trampolína inSPORTline Flopper 96 cm
Detail

Skladná, lehká, lze použít i venku, díky malým rozměrům vhodná i do bytu.. Trampolíny inSPORTline Flopper jsou speciálně navržené trampolíny zajišťující bezpečnou zábavu Vašich dětí. Set obsahuje kvalitní a odolnou trampolínu vyrobenou z Hi-ten ocelové konstrukce s ochranou proti korozi. Trampolíny inSPORTline jsou vyráběny z vysoce kvalitních a dlouhodobě odolných materiálů a splňuje náročná kritéria normy EN-71 německé zkušebny TÜV NORD a ASTM Internacional. Trampolína odolává UV záření a je vhodná pro exteriérové využití. Při výrobě trampolíny inSPORTline Flopper 96 cm a dalších trampolín inSPORTline je kladen důraz na maximální odolnost materiálů i při vystavení trampolíny extrémním podmínkám. Maximální stupeň bezpečnosti pak zajišťuje měkký obvodový polštář chránící proti průniku nohou mezi pružiny. Náš tip: Nevíte si rady s výběrem trampolíny? Navštivte našeho podrobného rádce. Technický popis: konstrukce trampolíny z vysoce kvalitního galvanizovaného kovu odolného proti korozi 32 kvalitních galvanizovaných pozinkovaných pružin s trojúhelníkovými úchyty 6 stabilních nožek měkký ochranný kryt pružin konstrukce hlavního rámu z jednoho kusu kovu trampolína odolná proti UV záření výška trampolíny: cca 30 cm průměr trampolíny: 96 cm nosnost trampolíny: 100 kg profil rámu: průměr 25 mm x síla materiálu 1,5 mm profil nožek: průměr 25 mm x síla materiálu 1 mm profil krytu pružin: 0,25 mm PVC + pěnové polstrování 5 mm + PVC 0,1 mm profil pružin: délka 74 mm x síla 3 mm vhodné pro děti a mládež vhodné pro exteriérové využití Doplňující informace: lze sestavit bez použití nářadí nelze používat jako odrazový můstek ilustrační foto (insportline.cz)

Podobné produkty ako Trampolína inSPORTline Flopper 96 cm

Police − 33 × 33 × 96 cm

Police − 33 × 33 × 96 cm
Detail

> bambusový pěti stupňový regál je díky univerzálnímu designu vhodný do každé místnosti >využijete ho v kuchyni na organizaci potravin, do koupelny pro šampony a doplňky nebo do obývacího pokoje pro vystavení květin (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Police − 33 × 33 × 96 cm

BUDDHA Dekorační socha 96 cm

BUDDHA Dekorační socha 96 cm
Detail

Klid je síla. Cesta je cíl. Každý úsměv se Vám vrátí. I v dnešní době nás Evropany moudra z Dálného východu inspirují a dávají nám pocit štěstí a vyrovnanosti. To Vám bude připomínat tento harmonicky působící Budha. Náš tip: Postavte Budhu na nějaké nevšední místo tak, aby jste ho mohli sledovat bez zbytečného rozptylování. (butlers.cz)

Podobné produkty ako BUDDHA Dekorační socha 96 cm

Trampolína inSPORTline Flopper 96 cm

Trampolína inSPORTline Flopper 96 cm
Detail

Trampolíny inSPORTline Flopper jsou speciálně navržené trampolíny zajišťující bezpečnou zábavu Vašich dětí. Set obsahuje kvalitní a odolnou trampolínu vyrobenou z Hi-ten ocelové konstrukce s ochranou proti korozi. Trampolíny inSPORTline jsou vyráběny z vysoce kvalitních a dlouhodobě odolných materiálů a splňuje náročná kritéria normy EN-71 německé zkušebny TÜV NORD a ASTM Internacional. Trampolína odolává UV záření a je vhodná pro exteriérové využití. Při výrobě trampolíny inSPORTline Flopper 96 cm a dalších trampolín inSPORTline je kladen důraz na maximální odolnost materiálů i při vystavení trampolíny extrémním podmínkám. Maximální stupeň bezpečnosti pak zajišťuje měkký obvodový polštář chránící proti průniku nohou mezi pružiny. Náš tip: Nevíte si rady s výběrem trampolíny? Navštivte našeho podrobného rádce. Technický popis: konstrukce trampolíny z vysoce kvalitního galvanizovaného kovu odolného proti korozi 32 kvalitních galvanizovaných pozinkovaných pružin s trojúhelníkovými úchyty 6 stabilních nožek měkký ochranný kryt pružin konstrukce hlavního rámu z jednoho kusu kovu trampolína odolná proti UV záření výška trampolíny: cca 30 cm průměr trampolíny: 96 cm nosnost trampolíny: 100 kg profil rámu: průměr 25 mm x síla materiálu 1,5 mm profil nožek: průměr 25 mm x síla materiálu 1 mm profil krytu pružin: 0,25 mm PVC + pěnové polstrování 5 mm + PVC 0,1 mm profil pružin: délka 74 mm x síla 3 mm vhodné pro děti a mládež vhodné pro exteriérové využití Doplňující informace: lze sestavit bez použití nářadí nelze používat jako odrazový můstek ilustrační foto (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Trampolína inSPORTline Flopper 96 cm

Sada 2 ks – Židle SIT&CHAIRS – 55 × 57 × 89 cm

Sada 2 ks – Židle SIT&CHAIRS – 55 × 57 × 89 cm
Detail

Na podrobném popisu k produktu Sada 2 ks – Židle SIT&CHAIRS – 55 × 57 × 89 cm pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 2 ks – Židle SIT&CHAIRS – 55 × 57 × 89 cm

Botník PANAMA – 80 × 40 × 96 cm

Botník PANAMA – 80 × 40 × 96 cm
Detail

> 1 zásuvka, 2 klapky> pro zhruba 8 párů bot (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Botník PANAMA – 80 × 40 × 96 cm

Botník BALI – 80 × 40 × 96 cm

Botník BALI – 80 × 40 × 96 cm
Detail

> 1 zásuvka, 2 klapky (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Botník BALI – 80 × 40 × 96 cm

Nástěnné hodiny European Map 96 cm

Nástěnné hodiny European Map 96 cm
Detail

KARE DESIGN Nástěnné hodiny European Map Ø96cm: Takhle velké kapesní hodinky svět ještě neviděl. Než do kapsy je proto lepší je zavěsit na zeď a získat tím nejen stylový měřič času, ale i designový doplněk do interiéru. Dokonale se hodí k cestovatelskému retro stylu, ale působivé budou v jakémkoliv interiéru. Použité materiály na tyto hodiny s mapou světa jsou sklo, kov a papír. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Nástěnné hodiny European Map 96 cm

Cattara Kryt plynového grilu, 96 cm

Cattara Kryt plynového grilu, 96 cm
Detail

Kryt z odolného 100% polyesteru je navržen tak, aby chránil grill proti nepříznivým povětrnostním vlivům, když zrovna není používán. Vnitřní strana opatřena měkkou vrstvou, které je šetrná k zakrytému grilu. Kryt je přesně navržen pro plynový gril 99BB011, ale lze jej využít i pro grill zcela jiný, do rozměrů (švh) 57 x 96 x 62 cm. Kryt je ve spodní části opatřen suchým zipem pro dostatečné stažení. Gril tak zůstane zakrytý i při nepřiznivém počasí. Technické údaje šířka: 57 cm výška: 96 cm délka: 62 cm váha: 0,4 kg materiál: 100% polyester voděodolný: ano zajištění: ano, suchý zip Obsah balení 1x Kryt plynového grilu, 96 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Cattara Kryt plynového grilu, 96 cm

SULOV CHILD 49-50 / race 96

SULOV CHILD 49-50 / race 96
Detail

Pohodlná přilba s výraznějším designem pro lyžaře, kteří chtějí být na svahu vidět. Specifikace: HARD SHELL konstrukce Out-Mold větrací otvory se síťkami proti sněhu komfortní vnitřní polstrování, na uších s kožíškem HIGH LUXURY FUR odnímatelné, měkké kryty uší s 3D anatomickým tvarováním zadní úchyt na brýle FIT SYSTEM pro lepší přizpůsobení velikosti přilby vaší hlavě Hmotnost: 600 g Velikosti: S-M 54-58 cm L-XL 58-61 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako SULOV CHILD 49-50 / race 96

Skládací rám stolu NY-A024 KW., 96×96 cm, černá (Stema_5903917401944)

Skládací rám stolu NY-A024 KW., 96×96 cm, černá (Stema_5903917401944)
Detail

Příslušenství ke stolu Materiál: ocel, výška základny: 72,5 cm, šířka: 96 cm, hloubka: 96 cm, snadné skládání a rozkládání, vybaven nastavitelnými nožičkami (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací rám stolu NY-A024 KW., 96×96 cm, černá (Stema_5903917401944)

Skládací rám stolu NY-A024 KW., 96×96 cm, alu (Stema_5903917401951)

Skládací rám stolu NY-A024 KW., 96×96 cm, alu (Stema_5903917401951)
Detail

Příslušenství ke stolu Materiál: ocel, výška základny: 72,5 cm, šířka: 96 cm, hloubka: 96 cm, snadné skládání a rozkládání, vybaven nastavitelnými nožičkami (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací rám stolu NY-A024 KW., 96×96 cm, alu (Stema_5903917401951)

Podušky na zahradní židle 2 ks antracitové 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks antracitové 50 × 50 × 3 cm
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 4 × 50 × 50 cm (V׊×D), antracitová barva Pokud rádi pohodlně odpočíváte doma či na zahradě, zajisté oceníte polstr určený pro váš zahradní nábytek. Konkrétně tento polstrovaný sedák SHUMEE byl pro vás navržen a ušit tak, aby vám zpříjemnil relaxaci a mohli jste si jej umístit na židli. Šňůrkami jej k nábytku spolehlivě připevníte a nemusíte se bát, že bude padat. Ke správnému výběru vám pomohou rozměry, jež odpovídají 50 × 50 × 4 cm. Aby vám sloužil dlouhou dobu, byl vyroben z kvalitního a příjemného materiálu, který rovněž oceníte při jeho údržbě. Antracitová barva navíc obohacuje jeho vzhled. Podstatné přednosti produktu - Podušky na zahradní židle 2 ks antracitové 50 × 50 × 3 cm Tento polstr SHUMEE se hodí pro zahradní nábytek Pěkný design doplňuje antracitová barva Polstr na židli si bez pochyb oblíbíte Polstr připevníte pomocí šňůrek Ušit z kvalitního materiálu Jednoduše se udržuje Sedák SHUMEE má rozměry 50... (alza.cz)

Podobné produkty ako Podušky na zahradní židle 2 ks antracitové 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks krémové 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks krémové 50 × 50 × 3 cm
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 4 × 50 × 50 cm (V׊×D), krémová barva Ať už chcete odpočívat venku nebo uvnitř, zajisté oceníte polstr určený pro váš zahradní nábytek. Konkrétně tento polstr SHUMEE byl navržen a ušit tak, aby vám zpříjemnil každodenní relaxaci a mohli jste jej umístit na židli. K vašemu nábytku jej připevníte šňůrkami a díky nim nesklouzne. Abyste mohli vybrat správný polstr, musíte znát rozměry, které odpovídají 50 × 50 × 4 cm. Aby vám sloužil dlouhou dobu, k jeho výrobě byl použit kvalitní materiál, který se také jednoduše udržuje. Krémová barva mu dodává moderní vzhled. Klíčové funkce produktu - Podušky na zahradní židle 2 ks krémové 50 × 50 × 3 cm Tento polstr SHUMEE je ideální pro zahradní nábytek Zajímavý vzhled podtrhuje krémová barva Sedák na židli si zcela jistě oblíbíte Uchycení polstru je na šňůrky Z kvalitního a odolného materiálu Nevyžaduje složitou údržbu Polstr SHUMEE se chlubí rozměry 50 × 50 × 4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Podušky na zahradní židle 2 ks krémové 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks zelené 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks zelené 50 × 50 × 3 cm
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 4 × 50 × 50 cm (V׊×D), zelená barva Pokud rádi pohodlně odpočíváte doma či na zahradě, vždy se vám jistě bude hodit polstrování pro váš zahradní nábytek. Konkrétně tento polstr SHUMEE byl ušit tak, aby vám dělal pohodlného společníka a mohli jste jej umístit na židli. K nábytku jej připevníte šňůrkami a bude držet dobře. Správně vyberete, budete-li znát i rozměry polstrování, jež jsou 50 × 50 × 4 cm. Aby vám mohl dlouhá léta sloužit, byl vyroben z kvalitního a příjemného materiálu, který se také jednoduše udržuje. Zelená barva pomáhá hezkému vzhledu. Základní funkce produktu - Podušky na zahradní židle 2 ks zelené 50 × 50 × 3 cm Polstr SHUMEE je vhodný pro zahradní nábytek Jeho design zvýrazňuje zelená barva Polstr na židli se zajisté stane vašim oblíbeným Polstr bude díky šňůrkám hezky držet Vyroben z příjemného a odolného materiálu Nevyžaduje složitou údržbu Sedák SHUMEE je opatřen rozměry 50 × 50 × 4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Podušky na zahradní židle 2 ks zelené 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks červené 50 × 50 × 3 cm

Podušky na zahradní židle 2 ks červené 50 × 50 × 3 cm
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 4 × 50 × 50 cm (V׊×D), červená barva Sedíte-li v pohodlí domova či venku na slunci, polstr vám posezení na vašem zahradní nábytku zpříjemní. Konkrétně tento polstr SHUMEE byl navržen a ušit tak, aby vám zpříjemnil každodenní odpočinek a mohli jste jej umístit na židli. K nábytku jej připevníte šňůrkami a díky nim nesklouzne. Jistě vás zajímají rozměry polstru, jež činí 50 × 50 × 4 cm. Aby vám mohl dlouhá léta sloužit, byl vyroben z kvalitního a příjemného materiálu, který se rovněž velmi snadno udržuje. Červená barva pomáhá hezkému vzhledu. Zajímavé parametry produktu - Podušky na zahradní židle 2 ks červené 50 × 50 × 3 cm Tento polstr SHUMEE byl vyroben pro váš zahradní nábytek Pěkný design doplňuje červená barva Sedák na židli bude zcela jistě vaším oblíbeným Polstr připevníte pomocí šňůrek Vyroben z příjemného a odolného materiálu Nevyžaduje složitou údržbu Polstr SHUMEE má rozměry 50 × 50 × 4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Podušky na zahradní židle 2 ks červené 50 × 50 × 3 cm
Šedá čalouněná jídelní židle MADISON, 71900 (beliani_71900), Světle šedá čalouněná jídelní židle ROCKEFELLER, 59059 (beliani_59059), Besoa Zoe, čalouněná židle, pěnová výplň, polyesterový potah, ocel, růžová, Blumfeldt California Red, zahradní lehátko, zahradní židle, skládací, čalouněná, kosočtverečný vzor, Blumfeldt California Green, zahradní lehátko, zahradní židle, skládací, čalouněná, károvaný vzor, Romeo, Julie a tma (), Podušky na zahradní židle 2 ks taupe 50 × 50 × 3 cm, Podušky na zahradní židle 2 ks modré 50 × 50 × 3 cm, Podušky na zahradní židle 2 ks šedé 50 × 50 × 3 cm, Šedá čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm, Kempingová židle teakové dřevo 56 x 105 x 96 cm modrá 43803 (43803), Modrá čalouněná lenoška MURET, 145207, JAHU Tvarovaný polštářek Jednorožec bílá, 55 x 50 cm, JAHU Tvarovaný polštářek Jednorožec růžová, 55 x 50 cm, Podušky na zahradní židle 4 ks šedé 50 × 50 × 4 cm textil, Podušky na zahradní židle 2 ks černo-šedé 50 × 50 × 3 cm, Podušky na zahradní židle 6 ks šedé 50 × 50 × 4 cm textil, KETER stůl JULIE grafit (246186), Romeo a Julie - DVD (D01542), puppolina julie drevena skrin borovice, Vínově červená čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm, Blumfeldt Sylt, čalouněná podložka, podložka na židli, podložka na výše polohovací křeslo, polštář, polyester, 50 × 120 × 9 cm, Čalouněná podnožka černá FLORLI, 117491 (beliani_117491), Hnědá čalouněná podnožka TAKOMA, 73794 (beliani_73794), Příborník se 6 zásuvkami šedý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800668), Příborník se 6 zásuvkami černý 50 x 34 x 96 cm dřevotříska (800667)