Brio® dřevěný pinball space safari 34017

Produkt Brio® dřevěný pinball space safari 34017 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Brio® dřevěný pinball space safari 34017 upraviť a produkt hľadať znova.

BRIO® Dřevěný pinball Space Safari 34017

BRIO® Dřevěný pinball Space Safari 34017
Detail

S hrdostí představujeme první pinball hru BRIO! Tato vzrušující směsice krásného atraktivního designu a sofistikovaných funkcí slibuje mnoho hodin hry. Kovová kulička není to jediné, co nám připomíná náš známý labyrint. Je to tatéž rovnováha, trpělivost a obratnost, které jsou potřebné k úspěchu. Dobře se bav! Podrobnosti: Rozměry: 52,2 x 33,9 x 11,7 cm Se 4 houpačkami Věk: od 3 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BRIO® Dřevěný pinball Space Safari 34017 , Invisibobble® harihalo urban safari what happens in safari (4063528004451)

Brio Pinball hra

Brio Pinball hra
Detail

Pinball je zábavnou stolní hrou, ve které si dva hráči mohou užít napínavé zápasy. Otočnými prvky se určuje směr i rychlost kovové kuličky. Hráči hrají na tři vítězné zápasy. Po ukončení hry mohou hráči uložit kuličky do připraveného zásobníku, který je pod umístněn pod tabulkou. Kupte dětem zábavný Pinball! Vhodné pro děti od 6 let Materiál: dřevo, plast, kov Počet hráčů: 2 Délka hry: 20 min Rozměr hry: 34,5 x 53 cm Rozměry balení: 55 x 39 x 12 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Brio Pinball hra , Lexibook elektronický stolní pinball batman (3380743094090)

BRIO WORLD Velká sada BRIO track Safari

BRIO WORLD Velká sada BRIO track Safari
Detail

S hlasitým řevem vás lev vítá do jeho světa. S dřevěnou železniční železnicí BRIO World Safari můžete prozkoumat savanu a poznat zvířata, která tam žijí. Nechte parní Safari trénovat africkou krajinu a setkat se s lvem, žirafou a slonem. Strážce parku bude s vámi na vašem dřevěném železničním dobrodružství, zachytí všechny skvělé okamžiky vaší cesty jeho filmovou kamerou a zachází s nemocnými zvířaty pomocí jeho lékovky. Podrobnosti: Díly: 26 Rozměry: 70 x 55 x 9 cm Věk: od 3 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BRIO WORLD Velká sada BRIO track Safari , Invisibobble® urban safari wrapstar cat in the city (4063528004444)

Brio Safari vláček

Brio Safari vláček
Detail

Vláček se zvířátky je určen dětem od tří let. Mašinku lze snadno připojit ke stávajícím vagónkům pomocí zabudovaných magnetků. Značka Brio zaštiťuje švédskou firmu vyrábějící hračky déle než 130 let. Tato firma byla světově první, která začala vyrábět dřevěné vlačkodráhy a postupně navázala produkcí dalších dřevěných hraček. Tyto jsou vyráběny z tvrdého bukového dřeva těženého v trvale udržitelných lesích. Hračky jsou jednoduchého designu z vysoce kvalitním zpracováním. Brio je kompatibilní s vláčkodráhami značek Woody, Maxim, Bino a Heros. Obsah balení: lokomotiva, 2 zavírací vagónky figurka žirafa, zebra Kupte dětem kvalitní hračky Brio! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast, kov Délka vagónku: 8 cm Délka mašinky: 7,5 cm Rozměry vláčku: 25 x 5 x 3,4 cm Rozměry balení: 29 x 15 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Brio Safari vláček , Invisibobble® sprunchie urban safari dressed like a cheetah (4063528016225)

Brio Safari vlak

Brio Safari vlak
Detail

Safari vlak Číslo výrobku: 33722 Vlak ze safari s lokomotivou a dvěma vagóny převáží v zadní části vlaku žirafu a zebru. Když vlak přejíždí koleje, poskakují hlavy zvířat nahoru a dolu. Podrobnosti: • Obsah dodávky: 3 díly • Věk: od 3 let Upozornění! Nevhodné pro děti do 3 let. . (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Brio Safari vlak , Invisibobble® sprunchie duo urban safari we'll always have panther (4063528004437)

Brio World Safari sada

Brio World Safari sada
Detail

Vlákodráha s vláčkem a vagónkem v prostředí Safari nabízí dětem hru se zvířátky, jako je lev, žirafa a slon. Vagónek je opatřen magnetky pro připojení k lokomotivě či dalším vagónkům Brio. Značka Brio zaštiťuje švédskou firmu vyrábějící hračky déle než 130 let. Tato firma byla světově první, která začala vyrábět dřevěné vlačkodráhy a postupně navázala produkcí dalších dřevěných hraček. Tyto jsou vyráběny z tvrdého bukového dřeva těženého v trvale udržitelných lesích. Hračky jsou jednoduchého designu z vysoce kvalitním zpracováním. Přednosti: trénuje jemnou motoriku rozvíjí představivost Kupte dětem některé z hraček Brio! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast, kov Počet dílů: 26 Rozměry dráhy: 70 x 54,5 cm Rozměry balení: 34,5 x 34,5 x 12 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Brio World Safari sada , Arcade1up marvel virtual pinball (mrv-p-08120)

Vůz BRIO Animal Safari Elephant

Vůz BRIO Animal Safari Elephant
Detail

Slonem ve voze může být BRIO World spojený s jakýmkoli vlakem a poté může být BRIO World přepravován přes savanu nebo na jakékoli jiné místo ve voze. Silný, inteligentní slon s dřevěným tělem dokonale zapadá do robustního žlutého železničního vozu, který je na obou koncích vybaven nakládací rampou a magnetickými spojkami. Zavěste vůz na železniční vozidlo BRIO World a vaše další dobrodružství v Safari může začít. Podrobnosti: rozměry: 8,6 x 3,4 x 5,1 cm Části: 2 Věk: od 3 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Vůz BRIO Animal Safari Elephant , Brio majak

Dřevěný Nákladní jeřáb Brio

Dřevěný Nákladní jeřáb Brio
Detail

Zvedání a nakládání těžkého nákladu může začít. S tímto velkým zeleným nákladním jeřábem můžete náklad zvedat a přemisťovat o 360°, a zajistit tak přesné dodržení harmonogramu dodávek. Skladník sleduje přepravu z bezpečné vzdálenosti, aby se ujistil, že vše skončí tam, kde bylo plánováno. Zvedněte náklad pomocí magnetického konektoru, postavte jeřáb přes koleje, zaklapněte červené víko nad magnetem a náklad se uloží na vagón pod ním. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný Nákladní jeřáb Brio , Brio vagon

Dřevěný set stoupajících kolejí Brio

Detail

Vystavte svou železnici do výšky, flexibilně pomocí tohoto balíčku kolejí, který posune jakoukoli BRIO kolejnici, kterou máte doma o úroveň výš. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný set stoupajících kolejí Brio , Brio vlak

Dřevěná stavebnice BRIO BUILDER Sklápěčka Volvo

Detail

Přeprav všechno s nákladním autem Volvo Hauler od BRIO Builder. Tato stavebnice založená na ikonickém stroji Volvo obsahuje realistické hrací funkce, jako je vyklápění, jako i výstražné světlo baterie. Uchop snadno použitelný nástroj a podle pokynů na montáž postav tento stroj (bambule.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná stavebnice BRIO BUILDER Sklápěčka Volvo , Invisibobble® sprunchie urban safari i left my heart in buffalo (4063528016232)

Dřevěné obrázkové kostky - safari

Dřevěné obrázkové kostky - safari
Detail

Dřevěné obrázkové kostky s motivem zvířat žijících na safari, bezpochyby vzbudí úsměv na tváři dítěte. Je zábavné poskládat souvislý obraz jednoho ze zvířátek. Skládačka má tvar kostek a obsahuje 9 kusů, z nichž každá má rozměry 3,5 x 3,5 x 3,5 cm. Sada umožňuje sestavit až 6 různých obrázků o rozměru 10 cm x 10 cm, které zobrazují malované hezké zvířátka: panda, had, opice, pštros, klokan a velbloud. Dřevěná skládačka je skvělý způsob, jak stimulovat vývoj dítěte od útlého věku. Je to vynikající vzdělávací hračka, která pozitivně ovlivňuje rozvoj logického myšlení a formování prostorové představivosti dítěte. Barvy grafiky na kostkách jsou úžasně intenzivní, díky čemuž přitahují pozornost dítěte a povzbuzují ho k používání skládačky. Jsou vyrobeny z přírodního dřeva.Velikost kostek: 3,5 cm x 3,5 cm x 3,5 cmRozměr celého obrázku: 10 cm x 10 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné obrázkové kostky - safari , Safari ltd. tuba - safari (95866695002)

Viga Dřevěné navlékání - safari

Detail

Dřevěné navlékání safari. Provleč provázek skrz všechny tvary! Nauč se je správně pojmenovat a vnímej nejen odlišné barvy. Provázek je dostatečně dlouhá, aby vystačil na všech 12 bloků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné navlékání - safari , Brio dopravni lokomotiva

Bino Dřevěné puzzle safari

Bino Dřevěné puzzle safari
Detail

Bino Dřevěné puzzle Safari je tématem jedenácti dílků připravených pro vkládání do správných výřezů dřevěné podložky. Malé bílé úchopy slouží k lepšímu držení jednotlivých dílků v rukou malých dětí. Žirafa, lev, slon, zebra, krokodýl či opice, ti všichni určitě dítka potěší. Přednosti: zlepšují koordinaci ruky a oka rozvíjí jemnou motoriku a prostorovou představivost Vyberte dětem některý z vkládacích obrázků Bino! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: dřevo Počet dílků: 11 Rozměry: 30 x 22,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bino Dřevěné puzzle safari , Brio 34595 stavebnice brio builder pull-back systém (7312350345957)

Dřevěná stavebnice BRIO BUILDER Kolový nakladač Volvo

Detail

Zapojte do akce ikonický Kolový nakladač Volvo a zvedněte i ten nejtěžší náklad. Tato stavebnice BRIO BUILDER založená na ikonickém stavebním stroji Volvo nabízí realistické herní funkce jako je nakládací lopata a výstražné světlo na baterie. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná stavebnice BRIO BUILDER Kolový nakladač Volvo , Brio 34596 stavebnice brio builder pracovní stůl s nářadím (7312350345964)

WORLD BRIO® Dřevěný vláček k vybarvení

WORLD BRIO® Dřevěný vláček k vybarvení
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 5 let S dřevěným vláčkem na malování lze vytvořit velmi personalizovaný vláček na hraní Tento dřevěný vláček je jako prázdné plátno pro každého malého umělce Se štětcem a pěti akrylovými barvami na vodní bázi si mohou namíchat své oblíbené barvy a vytvořit vlastní design vláčku. V případě chyby nebo nové inspirace lze zaschlou barvu jednoduše domalovat Ať už se jedná o naše klasické vzory BRIO, nebo o něco zcela nového - design je zcela na malých umělcích. BRIO World BRIO World Kompatibilní s : je otevřený koncept hry, který se vyvíjí spolu s vaším dítětem BRIO H World račku lze použít k vytvoření přizpůsobitelného světa, který je výzvou pro rostoucí mozky Umožňuje nekonečné množství kombinací pro nápaditou zábavu při hře, které čekají na prozkoumání, a tento vláček s hračkou se do ní přímo hodí, stačí první díl a můžete začít budovat svůj vlastní svět Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 22,2 x 16 x 4,5 cm Hmotnost: 0,3 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, plast Součástí dodávky: dřevo, dřevěný materiál: Součástí balení je: 1 x dřevěná lokomotiva, 2 x vagónky, 1 x štětec, 5 x kelímek s barvou. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako WORLD BRIO® Dřevěný vláček k vybarvení , Brio muj prvni vlacek

Dřevěná vkládačka - zvířata ze safari

Dřevěná vkládačka - zvířata ze safari
Detail

Dřevěná vkládačka se zvířátky zobrazuje zvířátka, které žijí v ZOO nebo na Safari. Hračka je vhodná pro děti od 12 měsíců. Vkládačka je jednou z nejlépe logicky uvažujících hraček pro děti. Naučné, dřevěné puzzle se zvířátky jsou určeny dětem, které se chtějí dozvědět o nových tvarech, upevnit si názvy jednotlivých zvířátek a hlavně si při hraní procvičit prsty.Sada obsahuje zvířátka:OpicePelikánTukanAntilopaHyenaŽirafaLevZebraSlonHrochTechnické parametry:Deska je vyrobena ze dřeva, esteticky lakovaná.Realisticky reprodukuje zobrazené zvířata.Rozměry desky: 30 cm x 22,5 cm x 0,6 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná vkládačka - zvířata ze safari , Brio elektricky nabijeci vlacek

Dřevěné vkládací puzzle - Safari (691621195215)

Dřevěné vkládací puzzle - Safari (691621195215)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv zvířátka, materiál dřevo, vhodná od 1 roku Bigjigs je anglická společnost založená roku 1985, která zasvětila svou činnost tvorbě těch nejúžasnějších hraček ze dřeva. Jejich hlavní devizou je spokojenost zákazníků a nekompromisní důraz na kvalitu a originalitu užitých materiálů. Nechte se okouzlit tím nejpřírodnějším materiálem a poznejte, jaké to je - hrát si opravdu kvalitně, hrát si se dřevem.Tyto dřevěné vkládací puzzle jsou skvělou hrou pro každé dítě. Pro tuto hračku je charakteristická především tloušťka užitého materiálu. To značně usnadňuje úchop jednotlivých dílků a zároveň zvyšuje bezpečnost hraní. Parametry a specifikace:Motiv:SafariRozměry:20 x 20 cmDoporučený věk:od 12 měsíců (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné vkládací puzzle - Safari (691621195215) , Brio super supports podpery

PlanToys Pinball

PlanToys Pinball
Detail

Stolní Pinball v krásném dřevěném zpracování Plan Toys. Hra, ve které mohou hráči vytvářet hru pomocí pozic mlýnů a kolíčků a nebo umístěním gumiček na různá místa. Míček se aktivuje zatažením za páčku ve spodní části. Míček je vystřelen a hráč se ho snaží udržet ve hře co nejdéle. Přednosti: vysoce kvalitní ekologická hračka bez formaldehydů, olova a těžkých prvků pro obaly se využívá recyklovaný papír hračky mají certifikát FSC, ISO 9001 a 14001 Kupte dětem kvalitní dřevěnou hračku Plan Toys! Vhodné pro děti od 3 roky Materiál: dřevo Rozměry balení: 38,5 x 56,5 x 11 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako PlanToys Pinball , Brio 30332 jezevcik 7312350303322

Dřevěný podnos My space

Detail

. Dřevěný podnos z vysoce kvalitního dřeva. Potiskovanou plochu tvoří pevná MDF deska, která je vysoce odolná proti poškrábání. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný podnos My space , Brio elektricka lokomotiva zelena

Dřevěná krabička My space

Detail

. Dřevěná památeční krabička v barvě kaštanu, která vám poslouží na šperky, hodinky a jiné drobnosti. Vnější nátěr je lesklý a vnitřek krabičky tvoří bílý samet. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná krabička My space , Brio 30264 letadlo (7312350302646)

Small Foot Dřevěný vláček Safari (4020972116987)

Small Foot Dřevěný vláček Safari (4020972116987)
Detail

Dřevěná hračka pro kluky i holky, vhodné od 1 roku Hračka podporující psychomotorický vývoj je vhodná pro kluky a holky od 12 měsíců. Tento skládací dřevěný vláček Safari od značky Small Foot v příjemných pastelových barvách nabízí lokomotivu, dva vagónky a 13 nasazovacích dílů se zvířátky ze safari. Hračka podporuje motoriku i kreativitu. Vláček se zebrou, slonem, žirafou a krokodýlem s mnoha detaily je zároveň nasazovací hračkou, která dává dětem volnost při skládání. Použité barvy na vodní bázi jsou odolné vůči dětským slinám. S hračkou Small Foot Dřevěný vláček Safari podpoříte jak duševní, tak i fyzický vývoj dětí. Klíčové vlastnosti Small Foot Dřevěný vláček Safari Hračka podporující fyzický i duševní vývoj dítěteDřevěný vláček Safari má lokomotivu a dva vagónky s nasazovacími kostkamiZvířátka ze safari a moderní pastelové barvyBarvy na vodní bázi jsou odolné vůči dětským slinámS dřevěnými kostkami se děti naučí poznávat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Small Foot Dřevěný vláček Safari (4020972116987) , Lexibook mario kart elektronický pinball se světelnými a zvukovými efekty (3380743084138)

Small Foot Dřevěná dráha Safari (4020972117076)

Small Foot Dřevěná dráha Safari (4020972117076)
Detail

Dřevěná hračka - vhodné od 1,5 roku Se safari dráhou Small Foot se vaše dítko skvěle zabaví. Stačí umístit jedno ze tří koleček nahoru na start dráhy a sledovat, jak se krásně kutálí dolů na přeskáčku po třech rampách. Při cestě kolečko projede kolem duhy, uvidí exotického ptáka tukana, pozdraví mlsnou žirafu a končí u veselé zebry. Pak rychle popadnout další kotouč jiné barvy a hurá projet safari znovu. Dřevěnou dráhu Small Foot si zamilují všechny holky i kluci od 18 měsíců věku. Klíčové vlastnosti dřevěné dráhy Safari Small FootSe safari dráhou Small Foot se vaše dítko skvěle zabavíUmístěte jedno ze tří koleček nahoru na start dráhy Sledujte, jak se kotouč kutálí dolů na přeskáčku po třech rampáchPři cestě kolečko potká tukana, zebru a žirafuPak popadněte další kolečko jiné barvy a hurá projet safari znovuDřevěnou dráhu Small Foot si zamilují všechny holky i kluci od 18 měsíců věkuMateriál:dřevoRozměry dráhy:30 × 10 × 25... (alza.cz)

Podobné produkty ako Small Foot Dřevěná dráha Safari (4020972117076) , Similo - safari (8590228056429)

Bino Dřevěné puzzle safari 11 ks

Bino Dřevěné puzzle safari 11 ks
Detail

Bino Dřevěné puzzle safari 11 ks Velké puzzle na dřevěné desce s vyndavacími obrázky na téma zvířátka ze safari. Hra rozvíjí dětskou motoriku a podporuje koordinaci oko - ruka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bino Dřevěné puzzle safari 11 ks , Textilni tunel safari

small foot ® Dřevěné bloky Safari

small foot ® Dřevěné bloky Safari
Detail

Klasika v designu modern ! Tato 50dílná stavebnice zaujme malé dobrodruhy velkým výběrem dřevěných stavebních bloků různých tvarů a provedení. Rozsáhlá sada obsahuje kromě barevných a přírodních stavebních kostek také pět zvířecích figurek a kostky s potiskem Safari . Kreativitě dětí se při stavění a skládání meze nekladou. Cihličku po cihličce tak během chvilky vznikne obydlí pro zebru, lva, žirafu, slona a krokodýla! Aby se žádná kostka neztratila, lze dřevěné bloky bezpečně uložit do úložného boxu. Tato dřevěná stavebnice zaujme vysokým obsahem viditelného dřeva, kvalitním potiskem a barevným provedením modern e v naprosto módních barvách. Absolutní povinnost pro všechny fanoušky Safari ! Podrobnosti o produktu: Rozměry kostky (délka x šířka x výška): cca 3 x 3 x 3 cm Rozměry krychle (délka x šířka x výška): cca 6 x 3 x 1,5 cm Materiál: dřevo Obsah: 50 dílů Věk: od 12 měsíců (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako small foot ® Dřevěné bloky Safari , Jungle speed safari

Worms Pinball (87913)

Worms Pinball (87913)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Pamatujete na roztomilé malé růžové červíky? Ano, jsou to oni. A vrací se v novém kabátku vyzbrojeni starými dovednosti, umem a neutuchajícím nezaměnitelným kouzlem. Vydávají se na výpravu po nejvíce realistických pinballových stolech, jaké kdy obývaly tuto planetu. Zažijte spolu s nimi řadu dobrodružství a nenechte je ve štychu, když zápasí se zvládnutím základů tajemného umění Worms™ Kung-Fu. Vrhněte se po hlavě do víru zábavy a prožijte pozdní noc s těmi nejdrsnějšími a nejrůžovějšími kovboji na této straně Texasu. Pouze Worms™ Pinball nabízí akcí nabitou pinball simulaci čistého červíctví!Klíčové vlastnostiRealistická a dynamická fyzikální simulaceVektorově zpracovaná kulička přesně reaguje na své okolí, čímž umocňuje pocit hry na reálném stole + možnost hrát až se 6 kuličkami najednouVysoce přesná a flexibilní simulace vektorové kuličky a odpalovačeMaximální přizpůsobení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Pinball (87913) , Prozkoumej safari (8059591421420)

BRIO ® WORLD Dřevěný transportér s magnetickým zatížením 33657

BRIO ® WORLD Dřevěný transportér s magnetickým zatížením 33657
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Přepravník dřeva s magnetickým zatížením dokáže přepravit nejtěžší náklady na vaší železnici BRIO . Tento dlouhý červený kloubový nákladní vůz s odpojitelným přívěsem má skrytý motor, který se odhalí, když se kabina řidiče nakloní dopředu. Na zadní straně přívěsu je magnet, který ho připojí ke všem vagónům na BRIO World železnici. Pokud sundáte plachtu přívěsu, najdete pod ní tři klády, které jsou bezpečně uložené a díky magnetům je lze snadno zvednout pomocí jeřábů z BRIO . Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 15,7 x 3,4 x 5 cm Materiál a péče: Materiál: dřevo, Metal l, plast Součástí dodávky je: 1 x BRIO ® WORLD Dřevěný transportér s magnetickým zatížením 33657 Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BRIO ® WORLD Dřevěný transportér s magnetickým zatížením 33657 , Set safari (5067064328353)

small foot ® Dřevěné stavebnice duha Safari

small foot ® Dřevěné stavebnice duha Safari
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 12 měsíců Tato robustní dřevěná duha včetně dřevěné koule v přírodní barvě je ideálním společníkem pro batolata. 8 dřevěných oblouků v módních duhových barvách je všestranně použitelných pro třídění, stavění nebo stohování a zaujmou malé i velké svým přirozeným dojmem a obzvláště krásným vzhledem. Umožňuje volnou hru podle pedagogiky Montessori a zajišťuje, že se při hře fantazii meze nekladou. Děti se také seznámí s teorií barev a naučí se seřadit barvy duhy do správného pořadí. Duhový Safari je také ideální pro výzdobu dětského pokoje a je skutečným lákadlem pro oči. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): cca 26 x 5 x 14 cm, Ø koule cca 5 cm. Hmotnost: 1,1 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako small foot ® Dřevěné stavebnice duha Safari , Safari bar 8594184129531

KLUPS Postýlka dřevěná SAFARI 120 x 60 bílá

KLUPS Postýlka dřevěná SAFARI 120 x 60 bílá
Detail

Stabilní dětská postýlka s aplikací žirafy vyrobena z borovicového dřeva. Vlastnosti: ekologická a bezpečná lakované kvalitní borovicové dřevo výškově polohovatelné dno – 3 polohy: vyjímatelné příčky zaokrouhlené bezpečné hrany postýlky stabilní konstrukce jednoduchá montáž (součástí jsou montážní šrouby) bez matrace **K postýlce doporučujeme dokoupit: ** matrace od Petite & Mars chránič matrace aerodry od Petite&Mars souprava do postýlky od Petite&Mars plachty od babymatex Rozměry: 120 × 60 × 85 cm Váha : 13 kg (feedo.cz)

Podobné produkty ako KLUPS Postýlka dřevěná SAFARI 120 x 60 bílá , Logitech brio 4k (960-001106)

Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari 50 ks

Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari 50 ks
Detail

Klasika v moderním stylu! Tento set 50 dřevěných stavebních kostek děti okouzlí výběrem z mnoha rozdílných tvarů a barev. Navíc mezi těmito kostkami, které jsou nejen barevné, ale také mají přírodní kusy, najdete pět figurek safari zvířat. Tady se kreativitě meze nekladou. Můžete postavit domeček pro zebru, lva, žirafu, slona a krokodýla. Dílky jsou uloženy v krabici, kterou lze pevně uzavřít. 45 dílů a 5 figurek praktické balení.Rozměry: krychle 3 x 3 x 3 cm, kvádr 6 x 3 x 1,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari 50 ks , Brio 30189 hudební housenka (7312350301892)

Rozkládací lampa "The R Space", ořech - Gingko

Rozkládací lampa "The R Space", ořech - Gingko
Detail

Luxusní lampa ve tvaru písmene R (ve složeném stavu), která se při rozevření magneticky spojí a vytvoří tak krásnou lampu. Lampa má vestavěnou baterii a dobíjí se přes USB. Ovládání je možné pomocí chytrého dálkového ovladače. - dobíjecí 2500 mAh baterie - USB kabel v balení - Napájení USB 5V - Dálkové ovládání nebo rozsvícení otevřením - regulace jasu - spotřeba: 4.5W - doba provozu na baterii: 8 hodin při svícení a 72 hodin při nejnižším jasu - doba nabíjení: 3-4 hodiny - zavřená: 145 x 250 x 25 mm, otevřená: 290 x 250 mm - hmotnost: 150g (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací lampa "The R Space", ořech - Gingko , Brio osobni vlak s vagonky

Rozkládací lampa "The R Space", javor - Gingko

Rozkládací lampa "The R Space", javor - Gingko
Detail

Luxusní lampa ve tvaru písmene R (ve složeném stavu), která se při rozevření magneticky spojí a vytvoří tak krásnou lampu. Lampa má vestavěnou baterii a dobíjí se přes USB. Ovládání je možné pomocí chytrého dálkového ovladače. - dobíjecí 2500 mAh baterie - USB kabel v balení - Napájení USB 5V - Dálkové ovládání nebo rozsvícení otevřením - regulace jasu - spotřeba: 4.5W - doba provozu na baterii: 8 hodin při svícení a 72 hodin při nejnižším jasu - doba nabíjení: 3-4 hodiny - zavřená: 145 x 250 x 25 mm, otevřená: 290 x 250 mm - hmotnost: 150g (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Rozkládací lampa "The R Space", javor - Gingko

Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari 50 ks (4020972116994)

Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari 50 ks (4020972116994)
Detail

Dřevěná hračka - vhodné od 1 roku Na první pohled jednoduchá hračka v sobě skrývá velký potenciál. Tyto skládací kostky od značky Small Foot v příjemných pastelových barvách nabízejí různé základní tvary a také figurky zvířátek ze safari. Dřevěné kostky v praktickém balení v krásných barevných tónech s několika přírodními podporují motoriku i kreativitu a zaujmou vysokým viditelným podílem dřeva. Použité barvy na vodní bázi jsou odolné vůči dětským slinám. S hračkou podpoříte jak duševní, tak i fyzický vývoj dětí. Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari jsou určeny pro děti od jednoho roku a v praktickém balení najdete 45 stavebních dílů a 5 figurek zvířátek. Klíčové vlastnosti Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari, 50 ksHračka podporující fyzický i duševní vývoj dítěteKostky Small Foot mají různé tvary a moderní pastelové barvyBarvy na vodní bázi jsou odolné vůči dětským slinámV balení Small Foot Dřevěné stavební... (alza.cz)

Podobné produkty ako Small Foot Dřevěné stavební kostky Safari 50 ks (4020972116994)

Dřevěná dárková krabička na víno My space

Detail

. Rozměry - 10,5 x 10,5 x 35 cm. Materiál - dřevo / MDF (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná dárková krabička na víno My space

Lexibook Elektronický stolní pinball Batman (3380743094090)

Lexibook Elektronický stolní pinball Batman (3380743094090)
Detail

Stolní hra - postřehová hra, vhodné od 5 let Elektronický stolní pinball Lexibook zajistí dětem skvělou zábavu. Hrát přitom mohou samy i proti někomu. Pinball nabízí světelné i zvukové efekty a opatřený je digitálním LCD displejem zobrazujícím aktuální skóre. Jeho součástí jsou 4 flippery, 5 nárazníků a 1 kulička. Dvě integrované podpěry přitom umožní ideální úhel pro hraní. Nechybí ani tlačítko Reset či možnost vypnutí zvuků. Elektronický stolní pinball Lexibook jistě zabaví nejen děti. Klíčové vlastnosti elektronického stolního pinballu Lexibook BatmanElektronický stolní pinball vhodný pro děti od 5 letNabízí světelné i zvukové efektyOpatřený je digitálním LCD displejem zobrazujícím aktuální skóreSoučástí pinballu Lexibook jsou 4 flippery, 5 nárazníků a 1 kuličkaDvě integrované podpěry umožní ideální úhel pro hraníBarevné provedení: vícebarevné (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook Elektronický stolní pinball Batman (3380743094090)

Dream Pinball 3D (PC) DIGITAL (430107)

Dream Pinball 3D (PC) DIGITAL (430107)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a arkády, Na co se můžete těšit ve hře Dream Pinball 3DHerní kuličky jsou z různých materiálů a každá se při odpalu chová jinak – v jejich používání proto budete muset získat cvikŠest stolů má velmi originální grafické pojetíKaždý stůl má vlastní zvukové efekty, což podtrhuje jejich unikátnostNa jednom PC si Dream Pinball 3D zahrajete až ve čtyřech hráčích Propadnutí kuličky budete bránit spodními páčkami, tzv. flippery. Její dráhu ovšem můžete ovlivnit i jinými způsoby – do herního stolu můžete imaginárně praštit anebo ho nadzvednout. Během hry prostřídáte stoly s nejrůznější grafickou tematikou: ty... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dream Pinball 3D (PC) DIGITAL (430107)

Wind / Pinball: Two Early Novels (0804170142)

Wind / Pinball: Two Early Novels (0804170142)
Detail

Kniha - autor Haruki Murakami, 234 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná The first two short novels - never before widely available in the U.S. - by the internationally acclaimed writer, newly translated, in one volume, with a new introduction by the author. (alza.cz)

Podobné produkty ako Wind / Pinball: Two Early Novels (0804170142)

New Space Opera 2 - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois

New Space Opera 2 - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois
Detail

New Space Opera 2 - to je devatenáct nových a u nás dosud nevydaných příběhů, které znovu přinášejí barvitá dobrodružství z dalekého i blízkého vesmíru. Opět jde o povídky, jež tvoří samotné jádro žánru science fiction a jistě nezklamou žádného z jeho příznivců. Kdo by si ostatně nechal ujít dramatické výpravy do dosud neprozkoumaných oblastí, v nichž se krása pojí s všudypřítomným nebezpečím a jediná chyba vás může stát to nejcennější - život. Nouze nebude ani o setkání s mimozemskými druhy a opomenout nelze ani vesmírné bitvy, záhadné artefakty a řadu dalších atraktivních motivů, bez nichž by se správná space opera jednoduše neobešla. Proslulá editorská dvojice Gardner Dozois a Jonathan Strahan skvělým způsobem navázala na úspěch antologie New Space Opera a stejně jako u předchozího svazku, si i tentokrát po zásluze odnesla prestižní ocenění Locus pro nejlepší antologii daného ročníku. Na stránkách této knihy se navíc neobjevuje žádný z přispěvatelů předchozího výběru, naopak jde o zcela novou skupinu spisovatelů, ačkoli jejich věhlas ani kvalita odvedené práce není o nic menší, což ostatně dokazuje i cena Hugo, nejvyšší žánrové ocenění, pro jednu ze zde publikovaných prací. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako New Space Opera 2 - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois

Arcade1up Marvel Virtual Pinball (MRV-P-08120)

Arcade1up Marvel Virtual Pinball  (MRV-P-08120)
Detail

Arkádový automat - v retro provedení, má 10 předinstalovaných her, je vybaven 23,8 " displejem, o hmotnosti 40,8 g a výšce 151 cm, snadná instalace Arkádový automat Arcade1up Marvel Virtual Pinball nadchne všechny herní nadšence. Nabízí již 10 předinstalovaných her, mezi nimiž nechybí Spider-Man, X-Men, Thor, Venom, Ghost Rider, Civil War, Wolverine, Marvel's Women of Power- A-Force, Fantastic Four a Fear Itself. Automat disponuje 23,8" LCD displejem a poskytuje reálný pocit při hraní her. Opatřený je duálními reproduktory a umožňuje nastavení hlasitosti. Nastavit lze rovněž výšku jeho noh. Velmi jednoduše se ovládá, ovládací panel je přitom umístěný v přední části. Arkádový automat Arcade1up Marvel Virtual Pinball vám zaručí skutečně skvělou zábavu. Klíčové vlastnosti arkádového automatu Arcade1up Marvel Virtual PinballArkádový automat pro herní nadšenceNabízí již 10 předinstalovaných herDisponuje 23,8" LCD displejemOpatřený duálními... (alza.cz)

Podobné produkty ako Arcade1up Marvel Virtual Pinball (MRV-P-08120)

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Momonga Pinball Adventures nabídne zajímavé dobrodružství s neokoukanými herními mechanismy. Svěží pohled na klasickou hru pinball je vyveden v krásných barvách a je vhodný zejména pro děti.Momonga Pinball Adventures je docela svěží pohled na pinball. Místo tradiční desky a kuličky ovládáte létající veverku na různých úrovních. Nepřátelé, bossové, boj a průzkum, tedy neodlučitelné prvky každé klasické akční hry se tady nachází v úplně novém kabátu díky zábavě založené na tradičním pinballu.Klíčové vlastnostiPinball s neokoukanými mechanismy45 náročných výzev9 úrovní příběhuŽebříčky nejlepších úspěchů (alza.cz)

Podobné produkty ako Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)

New Space Opera - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois, Stephan Martiniére

Detail

New Space Opera - to je osmnáct nových a u nás dosud nevydaných příběhů, v nichž navštívíte vesmírná místa mnohdy již dobře známá, ale díky mistrovskému umu autorů v nich jistě rozeznáte vše nové, co dnes tento žánr nabízí - realisticky působící technické vynálezy, velmi dobře vykreslené charaktery a především skvělé spisovatelské řemeslo. New Space Opera vás naučí, že i přes bizarní podoby, kterých lidstvo během dobývání vesmíru dosáhne, vždy v něm zůstane něco zcela nezničitelného - samotná lidskost.Technologicky orientovaná science fiction se tu střídá s příběhy založenými především na postavách, mimozemská perspektiva s průniky do lidského nitra, politické a etické otázky jsou zde zkoumány z neobvyklých úhlů. I přes veškerou rozmanitost se v rámci tradice spojené se space operou objevuje jasně rozeznatelná soudržnost - láska k dobrodružnému příběhu a víra v lidskou nezlomnost při zkoumání neznámých končin vesmíru.Nejzářivější jména science fiction vám přinášejí zcela nové příběhy o vesmíru a jeho zázracích. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako New Space Opera - Jonathan Strahan, Gardner R. Dozois, Stephan Martiniére

Lucy & Leo 224 Zvířátka ze safari - dřevěné vkládací puzzle 7 dílů (4897059892245)

Lucy & Leo 224 Zvířátka ze safari - dřevěné vkládací puzzle 7 dílů (4897059892245)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv zvířátka, materiál dřevo, vhodná od 3 let Pro malé děti, které si stále rozvíjejí svou jemnou motoriku zde máme připravenou vkládačku Lucy & Leo. Vkládačka obsahuje několik tvarů ve formě dřevěných puzzlí bez úchytek. Na barevné desce jsou předkreslené motivy správných tvarů, které do otvorů patří. To dětem usnadní orientaci. Jednotlivá puzzle jsou vystouplá, proto půjdou dětem snadno uchopit. Oceníte dostatečně velké dílky vkládačky Lucy & Leo s krásnými barevnými motivy. Pokud děti nebudou zrovna chtít vkládat puzzle na svá místa, mohou si s nimi hrát i jednotlivě. Dílky jsou dostatečně široké, aby stály samostatně a poslouží tak dalšímu hraní. Vkládačka Lucy & Leo rozvíjí dětskou motoriku, prostorovou orientaci a také trpělivost. Klíčové vlastnosti vkládačky Lucy & Leo - Zvířátka ze safariPro rozvoj jemné motoriky, prostorové orientace i trpělivosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lucy & Leo 224 Zvířátka ze safari - dřevěné vkládací puzzle 7 dílů (4897059892245)

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 37

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 37
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 37

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 38.5

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 38.5
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 38.5

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 38

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 38
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 38

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 37.5

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 37.5
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 37.5

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 41

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 41
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 41

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 40.5

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 40.5
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 40.5

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 39

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 39
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 39

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 40

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 40
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, černá, velikost 40

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, bílá, velikost 40

Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, bílá, velikost 40
Detail

Tyto boty Puma R 78 VOYAGE SPACE jsou inspirované retro stylem. Vyznačují se charakteristickým retro svrškem, který je však nyní aktualizován o lesklé povrchové úpravy včetně pásku Puma Formstrip. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Puma R 78 VOYAGE SPACE Dámská volnočasová obuv, bílá, velikost 40
INVISIBOBBLE® HARIHALO Urban Safari What Happens in Safari (4063528004451), Lexibook Elektronický stolní pinball Batman (3380743094090), INVISIBOBBLE® Urban Safari WRAPSTAR Cat In The City (4063528004444), INVISIBOBBLE® SPRUNCHIE Urban Safari Dressed Like a Cheetah (4063528016225), INVISIBOBBLE® SPRUNCHIE Duo Urban Safari We'll Always Have Panther (4063528004437), Arcade1up Marvel Virtual Pinball (MRV-P-08120), brio majak, brio vagon, brio vlak, INVISIBOBBLE® SPRUNCHIE Urban Safari I Left my Heart in Buffalo (4063528016232), Safari Ltd. Tuba - Safari (95866695002), brio dopravni lokomotiva, Brio 34595 Stavebnice Brio BUILDER pull-back systém (7312350345957), BRIO 34596 Stavebnice BRIO BUILDER Pracovní stůl s nářadím (7312350345964), brio muj prvni vlacek, brio elektricky nabijeci vlacek, brio super supports podpery, brio 30332 jezevcik 7312350303322, brio elektricka lokomotiva zelena, Brio 30264 Letadlo (7312350302646), Lexibook Mario Kart Elektronický pinball se světelnými a zvukovými efekty (3380743084138), Similo - Safari (8590228056429), textilni tunel safari, jungle speed safari, Prozkoumej safari (8059591421420), Set Safari (5067064328353), safari bar 8594184129531, Logitech BRIO 4K (960-001106), Brio 30189 Hudební housenka (7312350301892), brio osobni vlak s vagonky