Bílá keramická mísa ruby m - 16*16*7,5 cm 71736

Produkt Bílá keramická mísa ruby m - 16*16*7,5 cm 71736 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bílá keramická mísa ruby m - 16*16*7,5 cm 71736 upraviť a produkt hľadať znova.

Bílá keramická mísa Ruby M - 16*16*7,5 cm 71736

Bílá keramická mísa Ruby M - 16*16*7,5 cm 71736
Detail

Bílá keramická mísa Ruby M - 16*16*7,5 cm Barva: bílá / béžováMateriál: keramika (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá keramická mísa Ruby M - 16*16*7,5 cm 71736 , Tescoma skleněná mísa giro ¤ 16 cm (8595028441628)

Bílá keramická mísa Ruby L - 19,5*19,5*7,5 cm 71737

Bílá keramická mísa Ruby L - 19,5*19,5*7,5 cm 71737
Detail

Bílá keramická mísa Ruby L - 19,5*19,5*7,5 cm Barva: bílá / béžováMateriál: keramika (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá keramická mísa Ruby L - 19,5*19,5*7,5 cm 71737 , Orion litinový pekáč, 28 x 16 x 7,5 cm

Střední mísa Tenmokku 16 cm

Střední mísa Tenmokku 16 cm
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Miska z kolekce Tenmokku od výrobce Made in Japan je vyrobena ručně z kvalitní přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé látky ani kovy. Keramika Tenmokku má jemně zrnitý černý povrch, který lemuje výrazný hnědočervený lem. Každý kus je originál. Keramika je dovezena přímo z Japonska. Je vhodná do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.Miska z kolekce Tenmokku od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky.Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska.U nádobí z kolekce Tenmokku Vás okamžitě zaujme výrazný hnědočervený lem rámující jeho okraje. Díky němu získává nádobí neobvyklý vzhled, který akcentuje jeho unikátnost. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Střední mísa Tenmokku 16 cm , Zahradní keramická dekorace kočka, 35 x 21 x 16 cm

SILVER LINING Mísa 16 cm

SILVER LINING Mísa 16 cm
Detail

není vhodné do myčky nádobí není vhodné do mikrovlnné trouby Porcelánovou sérii SILVER LINING zdobenou jemnou platinovou linkou si zamilujete. Se svými jídelními talíři, hlubokými talíři, miskami, servírovacím podnosem, různými hrnky, konvicí na čaj, dózou na cukr, konvičkou na mléko, kalíšky na vejce, slánkou a pepřenkou promění Váš stůl ve slavnostní tabuli. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SILVER LINING Mísa 16 cm , Tescoma zapékací mísa obdélníková gusto 25 x 16 cm (8595028422214)

Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm

Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm
Detail

Pokud hledáte opravdu kvalitní nádobí, které vám dlouho vydrží, a navíc se bude ve vaší kuchyni vyjímat, zvolte německou značku WMF. Nabídne vám například tuto praktickou míchací mísu o průměru 16 cm, která je ideální i pro použití jako vodní lázeň pro roztavení čokolády, přípravu omáček či zahřátí a zchlazení pokrmů. Mísa z nerezové oceli Cromargan® je vybavena dutými rukojeťmi, díky kterým můžete při vaření pohodlně používat obě ruce. Velkou výhodou je univerzální dno TransTherm®, které perfektně a rovnoměrně vede teplo, a dlouho jej udržuje. Vaření je tak energeticky úsporné. Materiál dna také umožňuje používání mísy na všech typech varných desek včetně indukce. Nesmíme zapomenout ani na vnitřní měrnou rysku a odlévací okraj, díky kterému lze obsah přelévat bez kapání. Stohovatelné nádobí z řady Compact Cuisine lze mýt v myčce na nádobí. Hlavní výhody: Praktická míchací mísa německé značky WMF Skvělá pro vodní lázeň (roztavení čokolády, ohřev, zchlazení) Z nerezové oceli Cromargan® S univerzálním dnem TransTherm® Dlouho udržuje teplo a optimálně jej distribuuje Vaření je energeticky úsporné Vhodná i na indukci Chladné duté rukojeti Vnitřní měrná ryska Přelévání bez kapání díky odlévacímu okraji Lze stohovat Vhodná do myčky na nádobí Nejkvalitnější materiály a zpracování Specifikace: Průměr: 16 cm Výška: 9,2 cm Materiál: nerezová ocel Cromargan® 18/10 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm , Kitchisimo mísa na ovoce, 25,5 x 16 x 12 cm

Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm

Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm
Detail

Pokud hledáte opravdu kvalitní nádobí, které vám dlouho vydrží, a navíc se bude ve vaší kuchyni vyjímat, zvolte německou značku WMF. Nabídne vám například tuto praktickou míchací mísu o průměru 16 cm, která je ideální i pro použití jako vodní lázeň pro roztavení čokolády, přípravu omáček či zahřátí a zchlazení pokrmů. Mísa z nerezové oceli Cromargan® je vybavena dutými rukojeťmi, díky kterým můžete při vaření pohodlně používat obě ruce. Velkou výhodou je univerzální dno TransTherm®, které perfektně a rovnoměrně vede teplo, a dlouho jej udržuje. Vaření je tak energeticky úsporné. Materiál dna také umožňuje používání mísy na všech typech varných desek včetně indukce. Nesmíme zapomenout ani na vnitřní měrnou rysku a odlévací okraj, díky kterému lze obsah přelévat bez kapání. Stohovatelné nádobí z řady Compact Cuisine lze mýt v myčce na nádobí. Hlavní výhody: Praktická míchací mísa německé značky WMF Skvělá pro vodní lázeň (roztavení čokolády, ohřev, zchlazení) Z nerezové oceli Cromargan® S univerzálním dnem TransTherm® Dlouho udržuje teplo a optimálně jej distribuuje Vaření je energeticky úsporné Vhodná i na indukci Chladné duté rukojeti Vnitřní měrná ryska Přelévání bez kapání díky odlévacímu okraji Lze stohovat Vhodná do myčky na nádobí Nejkvalitnější materiály a zpracování Specifikace: Průměr: 16 cm Výška: 9,2 cm Materiál: nerezová ocel Cromargan® 18/10 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm , Organza bílá - svatba 16 × 900 cm (5901157421241)

Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm

Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm
Detail

Pokud hledáte opravdu kvalitní nádobí, které vám dlouho vydrží, a navíc se bude ve vaší kuchyni vyjímat, zvolte německou značku WMF. Nabídne vám například tuto praktickou míchací mísu o průměru 16 cm, která je ideální i pro použití jako vodní lázeň pro roztavení čokolády, přípravu omáček či zahřátí a zchlazení pokrmů. Mísa z nerezové oceli Cromargan® je vybavena dutými rukojeťmi, díky kterým můžete při vaření pohodlně používat obě ruce. Velkou výhodou je univerzální dno TransTherm®, které perfektně a rovnoměrně vede teplo, a dlouho jej udržuje. Vaření je tak energeticky úsporné. Materiál dna také umožňuje používání mísy na všech typech varných desek včetně indukce. Nesmíme zapomenout ani na vnitřní měrnou rysku a odlévací okraj, díky kterému lze obsah přelévat bez kapání. Stohovatelné nádobí z řady Compact Cuisine lze mýt v myčce na nádobí. Hlavní výhody: Praktická míchací mísa německé značky WMF Skvělá pro vodní lázeň (roztavení čokolády, ohřev, zchlazení) Z nerezové oceli Cromargan® S univerzálním dnem TransTherm® Dlouho udržuje teplo a optimálně jej distribuuje Vaření je energeticky úsporné Vhodná i na indukci Chladné duté rukojeti Vnitřní měrná ryska Přelévání bez kapání díky odlévacímu okraji Lze stohovat Vhodná do myčky na nádobí Nejkvalitnější materiály a zpracování Specifikace: Průměr: 16 cm Výška: 9,2 cm Materiál: nerezová ocel Cromargan® 18/10 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mísa Compact Cuisine WMF 16 cm , Keramická mísa ornate, 25 x 8,5 cm

Tescoma skleněná mísa GIRO ø 16 cm

Tescoma skleněná mísa GIRO ø 16 cm
Detail

Zeleninovým a ovocným salátům obzvláště sluší servírování ve skleněných mísách. Dokonale tak vynikne jejich pestrost a stanou se ozdobou každé tabule. Skleněná mísa GIRO je vyrobena z vysoce kvalitního silnostěnného skla, je proto krásná a odolná současně!   V čem je skleněná miska GIRO výjimečná?   Elegantní a praktická mísa má široké využití při přípravě nejrůznějších druhů salátů, kompotů, pomazánek dressingů a těst.  Její velikost umožňuje také vkusné servírování hotových pokrmů.   Jaké má mísa ze skla GIRO další výhody?   univerzální tvar   vyrobeno z prvotřídního skla odolného teplotám do 90 °C   mísy jsou stohovatelné a ušetří místo ve vaší kuchyni   snadná údržba v myčce nádobí   ideální i pro ohřev pokrmů v mikrovlnné troubě   Materiál: prvotřídní odolné sklo. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.   (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma skleněná mísa GIRO ø 16 cm , Keramická 52 cm bílá (shi_41238)

MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá

MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá
Detail

POPIS Střední miska z kolekce Black Pearl od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Nádobí z kolekce Black Pearl je velmi zajímavé svým efektem rozstřiku na černém podkladě, který připomíná kov. Je olemovaný tenkou bronzovou linií, která se skvěle doplňuje s šedou až černou barvou nádobí. Na první pohled působí zrnitým povrchem, ve skutečnosti je ale nádobí hladké a lesklé. Misku můžete používat při servírování rýžového nákypu, malých salátů nebo těstovin. SPECIFIKACE Průměr: 16 cm Výška: 7 cm Objem: 500 ml Hmotnost: 420 g Barva: černá, šedá Materiál: keramika VÝHODY A NEVÝHODY Kolekce Black Pearl vyniká černo-šedým provedením, které připomíná kovový efekt. Nádobí je vyrobeno ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá , Keramická bílá 78 cm (shi_50235)

MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá

MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá
Detail

POPIS Střední miska z kolekce Black Pearl od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Nádobí z kolekce Black Pearl je velmi zajímavé svým efektem rozstřiku na černém podkladě, který připomíná kov. Je olemovaný tenkou bronzovou linií, která se skvěle doplňuje s šedou až černou barvou nádobí. Na první pohled působí zrnitým povrchem, ve skutečnosti je ale nádobí hladké a lesklé. Misku můžete používat při servírování rýžového nákypu, malých salátů nebo těstovin. SPECIFIKACE Průměr: 16 cm Výška: 7 cm Objem: 500 ml Hmotnost: 420 g Barva: černá, šedá Materiál: keramika VÝHODY A NEVÝHODY Kolekce Black Pearl vyniká černo-šedým provedením, které připomíná kovový efekt. Nádobí je vyrobeno ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá , Tempo kondela komoda ruby bílá, 73 cm

MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá

MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá
Detail

POPIS Střední miska z kolekce Black Pearl od výrobce MIJ je vyrobena ručně z odolné keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice sahá až do 12. století. Barvy jsou kvalitní, neodlepují se a také neobsahují žádné zdraví škodlivé látky. Produkty MIJ jsou tak vhodné jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby. Japonskou keramiku MIJ využívají v restauracích již více než 25 let a její kvalita a životnost je tak důkladně potvrzena. Keramika je přímo dovezena z Japonska. Nádobí z kolekce Black Pearl je velmi zajímavé svým efektem rozstřiku na černém podkladě, který připomíná kov. Je olemovaný tenkou bronzovou linií, která se skvěle doplňuje s šedou až černou barvou nádobí. Na první pohled působí zrnitým povrchem, ve skutečnosti je ale nádobí hladké a lesklé. Misku můžete používat při servírování rýžového nákypu, malých salátů nebo těstovin. SPECIFIKACE Průměr: 16 cm Výška: 7 cm Objem: 500 ml Hmotnost: 420 g Barva: černá, šedá Materiál: keramika VÝHODY A NEVÝHODY Kolekce Black Pearl vyniká černo-šedým provedením, které připomíná kovový efekt. Nádobí je vyrobeno ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. Unikátní keramika je dovezena přímo z Japonska. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích a jeho kvalita a životnost je tak dlouhodobě potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano (chefshop.cz)

Podobné produkty ako MIJ Black Pearl mísa 16 cm černá , Světelný řetěz gloria bílá, 16 žárovek

TESCOMA Skleněná mísa GIRO ¤ 16 cm (8595028441628)

TESCOMA Skleněná mísa GIRO ¤ 16 cm (8595028441628)
Detail

Mísa - objem 1 l, materiál sklo, vhodné do mikrovlnné trouby, počet kusů v balení 1, vhodné do max teploty 90 °C, průměr 160 mm, barva čirá Doplňte svou kuchyň o novou mísu Tescoma. Mísa je zhotovena z moderně vyhlížejícího skla a nalijete do ní celkem 1 l. S klidem ji můžete používat v mikrovlnné troubě. Není vhodné misku ukládat do myčky na nádobí. Podstatné funkce misky TESCOMA Skleněná mísa GIRO ¤ 16 cm Z materiálu: sklo Miska Tescoma nabízí obsah 1 l Vhodné do mikrovlnné trouby a myčky Používat ji můžete při maximální teplotě 90 °C Miska má průměr 160 mm Barva: čirá (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Skleněná mísa GIRO ¤ 16 cm (8595028441628) , Olpran debbie 16", žlutá/bílá (8595243842804)

Keramická mísa Ornate, 25 x 8,5 cm

Keramická mísa Ornate, 25 x 8,5 cm
Detail

Elegantní keramická mísa ve stříbrné barvě s lesklým vytlačeným dekorem se stane nejen efektním doplňkem, ale i praktickou součástí moderního interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Keramická mísa Ornate, 25 x 8,5 cm , Svícen na čajovou svíčku durango bílá, 7,5 x 7,5 cm

Cormoran plandavka cora silver silver - 5 cm - 16 g-velikost - 5 cm - 16 g

Cormoran plandavka cora silver silver - 5 cm - 16 g-velikost - 5 cm - 16 g
Detail

Nástraha je vybavena obratlíkem a silným, bronzovým trojháčkem. (parys.cz)

Podobné produkty ako Cormoran plandavka cora silver silver - 5 cm - 16 g-velikost - 5 cm - 16 g , Möve pearl bílá, 7,5 cm (md_4_4118_001)

Cormoran plandavka cora silver chartreuse - 5 cm - 16 g-velikost - 5 cm - 16 g

Cormoran plandavka cora silver chartreuse - 5 cm - 16 g-velikost - 5 cm - 16 g
Detail

Nástraha je vybavena obratlíkem a silným, bronzovým trojháčkem. (parys.cz)

Podobné produkty ako Cormoran plandavka cora silver chartreuse - 5 cm - 16 g-velikost - 5 cm - 16 g , Orion smaltovaný hrnec s poklicí tonča, 16 cm, pr. 16 cm

Bílá keramická mísa Ruby S - 12*12*7,5 cm 71735

Bílá keramická mísa Ruby S - 12*12*7,5 cm 71735
Detail

Bílá keramická mísa Ruby S - 12*12*7,5 cm Barva: bílá / béžováMateriál: keramika (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá keramická mísa Ruby S - 12*12*7,5 cm 71735 , Stagg rsm-16 (rsm-16)

Cementový květináč Squares béžovo hnědý M - 16*16*13 cm 1064

Cementový květináč Squares béžovo hnědý M  - 16*16*13 cm 1064
Detail

Cementový květináč Squares béžovo hnědý M- - 16*16*13 cm Barva: HnědáMateriál: Cement (lahome.cz)

Podobné produkty ako Cementový květináč Squares béžovo hnědý M - 16*16*13 cm 1064 , Orava mbt-16 (mbt-16)

Tescoma mísa nerezová DELÍCIA ø 16 cm, 1,5 l

Tescoma mísa nerezová DELÍCIA ø 16 cm, 1,5 l
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mísa nerezová DELÍCIA ø 16 cm, 1,5 l , Stagg mrw-16 (mrw-16)

Tescoma zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm

Tescoma zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm
Detail

Vynikající pro pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, odolné vůči teplotám od -18 do +240 °C. Vhodné do všech typů kuchyňských trub včetně mikrovlnné, ledničky, mrazničky a do myčky. 5 roků záruka.   (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm , Pletivo rabicové pletené, 16 x 16 x 1000 mm x 50 m (142312)

Bosch 16 dílná sada šroubovacích bitů

Detail

Sada šroubovacích bitů od firmy Bosch. Sada obsahuje 15 šroubovacích bitů + magnetický držák. Délka bitů je 25 mm. Bity jsou dodávány v plastové kazetě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bosch 16 dílná sada šroubovacích bitů , Arome keramická aromalampa bílá, 9 cm

Tescoma mísa s víkem GrandCHEF ø 16 cm, 1,5 l

Tescoma mísa s víkem GrandCHEF ø 16 cm, 1,5 l
Detail

Masivní nerezové mísy s dobře těsnicím víkem.   V čem mísy s víkem GrandCHEF vynikají?   Nerezové kuchyňské mísy GrandCHEF jsou vynikající pro přípravu všech obvyklých mísených pokrmů. Mají dobře těsnicí víka a jsou nenahraditelné zejména při přípravě těch pokrmů, které je třeba po smíchání nechat přímo v míse odpočinout nebo uležet. Mísy z nerezavějící oceli neabsorbují aroma ani barvy potravin a po umytí nejsou cítit. V nerezových mísách s víkem lze hygienicky skladovat i silně aromatické pokrmy, třeba sýrové pomazánky, jejichž výrazná vůně zůstává uvnitř mís a neovlivňuje ovzduší v lednici.   Jakém mají mísy s víkem GrandCHEF další výhody?   díky účinné protiskluzové úpravě jsou dokonale stabilní i při mísení v nakloněné poloze.   Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel, víko z kvalitního plastu. Čištění: Vhodné do myčky, plastové víko v myčce nemyjte. Záruka: 3 roky.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mísa s víkem GrandCHEF ø 16 cm, 1,5 l , Keramická váza renaissance bílá, 30 cm

Tescoma Mísa s víkem GrandCHEF ø 16 cm, 1.5 l

Detail

Nerezová mísa s těsnícím víkem od české značky Tescoma. Kuchyňská mísa GrandCHEF s průměrem 16 cm je opatřena protiskluzovou úpravou. Disponuje objemem 1,5 l. Lze ji mít v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mísa s víkem GrandCHEF ø 16 cm, 1.5 l , Kitchisimo mísa na ovoce, 28 x 15,5 x 7,5 cm

TESCOMA Zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm (8595028422214)

TESCOMA Zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm (8595028422214)
Detail

Zapékací mísa , prvotřídní porcelán, odolné vůči teplotám od -18 do +240 °C, vynikající pro pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm (8595028422214) , Mercury bezdrátový zvonek, 100 m, 16 tónů

Keramická mísa Big Green Egg

Keramická mísa Big Green Egg
Detail

Mísa je určena pro grily Big Green Egg XLarge a LargePro přípravu dokonalých sladkých a slaných koláčů, lasagní i pizzyRozdělení tepla v grilu zajistí, že Vaše koláče budou uvnitř vláčné, zvenčí křupavéVyrobena z keramikyNedoporučujeme mýt v myčce na nádobíČistíme pouze kartáčkem nasucho a otřeme vlhkým ubrouskemPrůměr mísy 36 cmHloubka mísy 5 cmHmotnost 4 kg (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Keramická mísa Big Green Egg , Odkapávač na příbory kulatý, 16 x 14 x 16 cm

Šedé antik závěsné kovové srdce M - 16*3*16 cm 6Y5386M

Šedé antik závěsné kovové srdce M - 16*3*16 cm 6Y5386M
Detail

Šedé antik závěsné kovové srdce M - 16*3*16 cmBarva: šedo-hnědáMateriál: kovHmotnost: 0,126 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedé antik závěsné kovové srdce M - 16*3*16 cm 6Y5386M , Dřevěná lucerna capelo hnědá, 16 x 16 x 35 cm

Černé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0006Z

Černé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0006Z
Detail

Černé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm Barva: černáMateriál: koženkaHmotnost: 0,111 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Černé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0006Z , Bo-ma trading polštářek ovečka koule šedá, 16 cm, pr.16 cm

Žluté oválné pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0007GR

Žluté oválné pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0007GR
Detail

Žluté oválné pouzdro na brýle - 16*7 cm Barva: žlutáMateriál: plastHmotnost: 0,111 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Žluté oválné pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0007GR , Dřevěná dekorační tabule s klipsem meadow flowers, 16 x 16 cm

Zlato-bronzové pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0009GO

Zlato-bronzové pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0009GO
Detail

Zlato-bronzové pouzdro na brýle - 16*7 cm Barva: zlato-bronzováMateriál: polyHmotnost: 0,111 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlato-bronzové pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0009GO , Plechový obal na květináč levandule, 16 x 18 x 16 cm

iFixit Minnow Precision 16 Bit Set (EU145474-1)

iFixit Minnow Precision 16 Bit Set (EU145474-1)
Detail

Hodinářský šroubovák - sada bitů, 16 bitů + šroubovák s integrovaným nástrojem pro vysunutí SIM, magnetizované pouzdro, materiál čepele: ocel Kvalitní sada pro opravu elektroniky iFixit Minnow Precision 16 Bit Set vás zaujme svým širokým rozsahem použití. Vysoce odolné bity využije profesionální opravář nebo nadšený domácí kutil. Široká škála bitů je vhodná k demontáži a opravě smartphonů, notebooků, dronů a dalších elektronických zařízení různých značek. Klíčové vlastnosti sady hodinářských šroubováků iFixit Minnow Precision 16 Bit SetKompaktní sada bitů iFixit k opravě elektronických zařízeníVysoce přesná rukojeť bitového nástroje s integrovanou magnetickou zásuvkou bitůErgonomická rýhovaná rukojeť perfektně padne do ruky (alza.cz)

Podobné produkty ako iFixit Minnow Precision 16 Bit Set (EU145474-1) , Káča, statek 16 cm (4006942871605)

Dekorativní soška děti na sáňkách - 16*7*12 cm 6PR4822

Dekorativní soška děti na sáňkách - 16*7*12 cm 6PR4822
Detail

Dekorativní soška děti na sáňkách - 16*7*12 cm Barva: zlatá antik se třpykamiMateriál: PolyresinHmotnost: 0,306 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorativní soška děti na sáňkách - 16*7*12 cm 6PR4822 , Nůž technický, 16 cm (116022)

Béžovo šedé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0006G

Béžovo šedé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0006G
Detail

Béžovo šedé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm Barva: béžovo šedáMateriál: koženkaHmotnost: 0,111 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžovo šedé zapínací pouzdro na brýle - 16*7 cm MLGB0006G

Keramická mísa v granitovém dekoru, BANQUET

Keramická mísa v granitovém dekoru, BANQUET
Detail

Keramická mísa v originálním granitovém dekoru oživí vaši kuchyni. Je vhodná do myčky i do mikrovlnné trouby. Parametry: Materiál: keramika Průměr: 24, 5 cm Vhodné do mikrovlnné trouby: ano Vhodné do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Keramická mísa v granitovém dekoru, BANQUET

Collistar Rossetto Art Design Lipstick rtěnka odstín 16 Ruby

Collistar Rossetto Art Design Lipstick rtěnka odstín 16 Ruby
Detail

Collistar Rossetto Art Design Lipstick, , Rtěnky pro ženy, Rtěnka Collistar Rossetto Art Design Lipstick krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení. Vlastnosti: rty vypadají plně a zdravě dlouhotrvající výdrž vysoká pigmentace krémová textura Jak používat: Rtěnku naneste jemnými tahy na rty od středu ke koutkům. (notino.cz)

Podobné produkty ako Collistar Rossetto Art Design Lipstick rtěnka odstín 16 Ruby

Vánoční dekorace soška dětí na saních - 16*7*12 cm 6PR4813

Vánoční dekorace soška dětí na saních - 16*7*12 cm 6PR4813
Detail

Vánoční dekorace soška dětí na saních - 16*7*12 cm Barva: multi se třpytkamiMateriál: PolyresinHmotnost: 0,302 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Vánoční dekorace soška dětí na saních - 16*7*12 cm 6PR4813

Retro model černá tříkolka s košíkem - 16*7*10 cm 6Y3398

Retro model černá tříkolka s košíkem - 16*7*10 cm 6Y3398
Detail

Retro model černá tříkolka s košíkem - 16*7*10 cmBarva: černáMateriál: kov/ pvc Hmotnost: 0,09 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Retro model černá tříkolka s košíkem - 16*7*10 cm 6Y3398

Hnědý antik dekorační stolek na květiny - 29*16*7 cm 6H2218

Hnědý antik dekorační stolek na květiny - 29*16*7 cm 6H2218
Detail

Hnědý antik dekorační stolek na květiny - 29*16*7 cmBarva: hnědý antikMateriál: neopracované dřevoHmotnost: 0,483 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědý antik dekorační stolek na květiny - 29*16*7 cm 6H2218

Mivardi pva supramesh v tubě 16 mm 7 m

Mivardi pva supramesh v tubě 16 mm 7 m
Detail

Délka 7 m Průměr 16 mm (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi pva supramesh v tubě 16 mm 7 m

Mivardi pva supramesh v návinu 16 mm 7 m

Mivardi pva supramesh v návinu 16 mm 7 m
Detail

Délka 7 m Průměr 16 mm (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi pva supramesh v návinu 16 mm 7 m

Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l

Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l
Detail

Pokud jste hrdým majitelem kuchyňského robota Artisan značky KitchenAid, jistě byste si neměli nechat ujít volitelné příslušenství, které posune výjimečné funkce tohoto robota na ještě vyšší úroveň. Mezi toto příslušenství patří například tato multifunkční keramická vroubkovaná mísa v bílé barvě, ve které můžete ingredience nejen míchat, ale také třeba ohřívat. Je totiž vyrobena z velmi odolné keramiky tvrzené titanem, kterou lze používat v klasické i mikrovlnné troubě, mrazáku i myčce na nádobí. Keramika je odolná proti poškrábání, nárazům, pachům i chutím potravin. Je vybavena praktickou rukojetí, výlevkou a je o 30 % lehčí než její předchůdce. Díky tomu bude přelévání potravin mnohem snazší. Elegantní ručně tvarovaná mísa o objemu 4,83 l je vhodná pro všechny typy míchání a ve vaší kuchyni se bude opravdu vyjímat. Hlavní výhody keramické mísy KitchenAid: Multifunkční keramická mísa k robotům Artisan (5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185) Volitelné příslušenství značky KitchenAid Elegantní vzhled Ruční tvarování Lze použít na ohřívání i míchání Úspora času a špinavého nádobí O 30 % lehčí než předchozí model mísy Neporézní odolná keramika tvrzená titanem Odolná proti nárazům, poškrábání, chutím i pachům Na všechny typy míchání Snadné přelévání - praktická rukojeť a výlevka Do klasické i mikrovlnné trouby Lze mýt v myčce na nádobí a ukládat do mrazáku Pro ještě lepší funkčnost robota Artisan Specifikace: Rozměry: 19 x 22,6 x 31 cm Hmotnost: 1,9 kg Objem: 4,83 l Materiál: titanem tvrzená keramika Barva: bílá (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l

Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid

Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid
Detail

Stylová keramická mísa, která najde uplatnění při výrobě těsta a nejrůznějších tekutých směsí, ale i při pouhém odměřování. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid

Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l

Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l
Detail

Pokud jste hrdým majitelem kuchyňského robota Artisan značky KitchenAid, jistě byste si neměli nechat ujít volitelné příslušenství, které posune výjimečné funkce tohoto robota na ještě vyšší úroveň. Mezi toto příslušenství patří například tato multifunkční keramická vroubkovaná mísa v bílé barvě, ve které můžete ingredience nejen míchat, ale také třeba ohřívat. Je totiž vyrobena z velmi odolné keramiky tvrzené titanem, kterou lze používat v klasické i mikrovlnné troubě, mrazáku i myčce na nádobí. Keramika je odolná proti poškrábání, nárazům, pachům i chutím potravin. Je vybavena praktickou rukojetí, výlevkou a je o 30 % lehčí než její předchůdce. Díky tomu bude přelévání potravin mnohem snazší. Elegantní ručně tvarovaná mísa o objemu 4,83 l je vhodná pro všechny typy míchání a ve vaší kuchyni se bude opravdu vyjímat. Hlavní výhody keramické mísy KitchenAid: Multifunkční keramická mísa k robotům Artisan (5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185) Volitelné příslušenství značky KitchenAid Elegantní vzhled Ruční tvarování Lze použít na ohřívání i míchání Úspora času a špinavého nádobí O 30 % lehčí než předchozí model mísy Neporézní odolná keramika tvrzená titanem Odolná proti nárazům, poškrábání, chutím i pachům Na všechny typy míchání Snadné přelévání - praktická rukojeť a výlevka Do klasické i mikrovlnné trouby Lze mýt v myčce na nádobí a ukládat do mrazáku Pro ještě lepší funkčnost robota Artisan Specifikace: Rozměry: 19 x 22,6 x 31 cm Hmotnost: 1,9 kg Objem: 4,83 l Materiál: titanem tvrzená keramika Barva: bílá (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l

Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l

Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l
Detail

Pokud jste hrdým majitelem kuchyňského robota Artisan značky KitchenAid, jistě byste si neměli nechat ujít volitelné příslušenství, které posune výjimečné funkce tohoto robota na ještě vyšší úroveň. Mezi toto příslušenství patří například tato multifunkční keramická vroubkovaná mísa v bílé barvě, ve které můžete ingredience nejen míchat, ale také třeba ohřívat. Je totiž vyrobena z velmi odolné keramiky tvrzené titanem, kterou lze používat v klasické i mikrovlnné troubě, mrazáku i myčce na nádobí. Keramika je odolná proti poškrábání, nárazům, pachům i chutím potravin. Je vybavena praktickou rukojetí, výlevkou a je o 30 % lehčí než její předchůdce. Díky tomu bude přelévání potravin mnohem snazší. Elegantní ručně tvarovaná mísa o objemu 4,83 l je vhodná pro všechny typy míchání a ve vaší kuchyni se bude opravdu vyjímat. Hlavní výhody keramické mísy KitchenAid: Multifunkční keramická mísa k robotům Artisan (5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185) Volitelné příslušenství značky KitchenAid Elegantní vzhled Ruční tvarování Lze použít na ohřívání i míchání Úspora času a špinavého nádobí O 30 % lehčí než předchozí model mísy Neporézní odolná keramika tvrzená titanem Odolná proti nárazům, poškrábání, chutím i pachům Na všechny typy míchání Snadné přelévání - praktická rukojeť a výlevka Do klasické i mikrovlnné trouby Lze mýt v myčce na nádobí a ukládat do mrazáku Pro ještě lepší funkčnost robota Artisan Specifikace: Rozměry: 19 x 22,6 x 31 cm Hmotnost: 1,9 kg Objem: 4,83 l Materiál: titanem tvrzená keramika Barva: bílá (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Keramická mísa 5KSM2CB5PSS KitchenAid bílá 4,83 l

Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca

Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca
Detail

Jedinečná mísa barvy mocca sluší nejen robotům Artisan, ale každému vašemu pečení! Velkou výhodou této víceúčelové mísy je možnost ohřívání i míchání surovin v jedné nádobě, takže šetříte čas i špinavé nádobí. Je navíc o 30 % lehčí, než její předchůdce. Elegantní ručně tvarovaná multifunkční mísa o objemu 4,83 litru dodá úplně nový vzhled vašemu robotickému pomocníkovi. Je odolná, vhodná pro všechny typy míchání. Použitý neporézní keramický materiál tvrzený titanem neabsorbuje pachy ani chutě potravin, je odolný vůči poškrábání a nárazům. Rukojeť a praktická výlevka usnadní přelévání velkého množství surovin. Mísu lze navíc používat pro ohřátí v mikrovlnné troubě či troubě klasické, bez obav ji můžete používat i v mrazáku či myčce nádobí. Hlavní výhody: Víceúčelová keramická mísa KitchenAid Volitelné příslušenství k robotům Artisan (5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185) Ohřívání i míchání v jedné nádobě Šetří čas i špinavé nádobí O 30 % lehčí než její předchůdce Elegantní, ručně tvarovaná Pro všechny typy míchání Neporézní keramický materiál Tvrzený titanem Neabsorbuje pachy ani chutě potravin Odolný proti poškrábání a nárazům Praktická rukojeť a výlevka pro snadné přelévání Lze používat v mikrovlnné i klasické troubě Vhodná i do mrazáku a myčky na nádobí Praktický designový doplněk kuchyňského robota Artisan Specifikace: Rozměry: 19 x 22,6 x 31 cm Hmotnost: 1,9 kg Objem: 4,83 l Materiál: titanem tvrzená keramika Barva: mocca (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca

Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid

Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid
Detail

Stylová keramická mísa, která najde uplatnění při výrobě těsta a nejrůznějších tekutých směsí, ale i při pouhém odměřování. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid

Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid

Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid
Detail

Stylová keramická mísa, která najde uplatnění při výrobě těsta a nejrůznějších tekutých směsí, ale i při pouhém odměřování. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Keramická mísa 4,7 l královská červená KitchenAid

Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca

Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca
Detail

Jedinečná mísa barvy mocca sluší nejen robotům Artisan, ale každému vašemu pečení! Velkou výhodou této víceúčelové mísy je možnost ohřívání i míchání surovin v jedné nádobě, takže šetříte čas i špinavé nádobí. Je navíc o 30 % lehčí, než její předchůdce. Elegantní ručně tvarovaná multifunkční mísa o objemu 4,83 litru dodá úplně nový vzhled vašemu robotickému pomocníkovi. Je odolná, vhodná pro všechny typy míchání. Použitý neporézní keramický materiál tvrzený titanem neabsorbuje pachy ani chutě potravin, je odolný vůči poškrábání a nárazům. Rukojeť a praktická výlevka usnadní přelévání velkého množství surovin. Mísu lze navíc používat pro ohřátí v mikrovlnné troubě či troubě klasické, bez obav ji můžete používat i v mrazáku či myčce nádobí. Hlavní výhody: Víceúčelová keramická mísa KitchenAid Volitelné příslušenství k robotům Artisan (5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185) Ohřívání i míchání v jedné nádobě Šetří čas i špinavé nádobí O 30 % lehčí než její předchůdce Elegantní, ručně tvarovaná Pro všechny typy míchání Neporézní keramický materiál Tvrzený titanem Neabsorbuje pachy ani chutě potravin Odolný proti poškrábání a nárazům Praktická rukojeť a výlevka pro snadné přelévání Lze používat v mikrovlnné i klasické troubě Vhodná i do mrazáku a myčky na nádobí Praktický designový doplněk kuchyňského robota Artisan Specifikace: Rozměry: 19 x 22,6 x 31 cm Hmotnost: 1,9 kg Objem: 4,83 l Materiál: titanem tvrzená keramika Barva: mocca (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca

Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca

Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca
Detail

Jedinečná mísa barvy mocca sluší nejen robotům Artisan, ale každému vašemu pečení! Velkou výhodou této víceúčelové mísy je možnost ohřívání i míchání surovin v jedné nádobě, takže šetříte čas i špinavé nádobí. Je navíc o 30 % lehčí, než její předchůdce. Elegantní ručně tvarovaná multifunkční mísa o objemu 4,83 litru dodá úplně nový vzhled vašemu robotickému pomocníkovi. Je odolná, vhodná pro všechny typy míchání. Použitý neporézní keramický materiál tvrzený titanem neabsorbuje pachy ani chutě potravin, je odolný vůči poškrábání a nárazům. Rukojeť a praktická výlevka usnadní přelévání velkého množství surovin. Mísu lze navíc používat pro ohřátí v mikrovlnné troubě či troubě klasické, bez obav ji můžete používat i v mrazáku či myčce nádobí. Hlavní výhody: Víceúčelová keramická mísa KitchenAid Volitelné příslušenství k robotům Artisan (5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185) Ohřívání i míchání v jedné nádobě Šetří čas i špinavé nádobí O 30 % lehčí než její předchůdce Elegantní, ručně tvarovaná Pro všechny typy míchání Neporézní keramický materiál Tvrzený titanem Neabsorbuje pachy ani chutě potravin Odolný proti poškrábání a nárazům Praktická rukojeť a výlevka pro snadné přelévání Lze používat v mikrovlnné i klasické troubě Vhodná i do mrazáku a myčky na nádobí Praktický designový doplněk kuchyňského robota Artisan Specifikace: Rozměry: 19 x 22,6 x 31 cm Hmotnost: 1,9 kg Objem: 4,83 l Materiál: titanem tvrzená keramika Barva: mocca (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Keramická mísa KitchenAid 5KSM2CB 4,83 l mocca

Kovový retro model červená rikša s nákladem - 16*7*8 cm 6Y4262

Kovový retro model červená rikša s nákladem - 16*7*8 cm 6Y4262
Detail

Kovový retro model červená rikša s nákladem - 16*7*8 cm Barva: ČervenáMateriál: Kov, plast Originální dekorace v podobě retro modelu bude svádět ke hraní, ale její majitelé ji budou střežit jako oko v hlavě. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kovový retro model červená rikša s nákladem - 16*7*8 cm 6Y4262

Krabička na čaj (6 přihrádek) Tree Life - 24*16*7 cm 6H1929

Krabička na čaj (6 přihrádek) Tree Life - 24*16*7 cm 6H1929
Detail

Krabička na čaj (6 přihrádek) Tree Life - 24*16*7 cm Barva: hnědá/černáMateriál: dřevo/ skloHmotnost: 0,566 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krabička na čaj (6 přihrádek) Tree Life - 24*16*7 cm 6H1929

Modré pouzdro na brýle s imitací hadí kůže - 16*7 cm MLGB0008BL

Modré pouzdro na brýle s imitací hadí kůže - 16*7 cm MLGB0008BL
Detail

Modré pouzdro na brýle s imitací hadí kůže - 16*7 cm Barva: modráMateriál: plastHmotnost: 0,111 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Modré pouzdro na brýle s imitací hadí kůže - 16*7 cm MLGB0008BL
TESCOMA Skleněná mísa GIRO ¤ 16 cm (8595028441628), Orion Litinový pekáč, 28 x 16 x 7,5 cm, Zahradní keramická dekorace Kočka, 35 x 21 x 16 cm, TESCOMA Zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm (8595028422214), Kitchisimo Mísa na ovoce, 25,5 x 16 x 12 cm, Organza bílá - svatba 16 × 900 cm (5901157421241), Keramická mísa Ornate, 25 x 8,5 cm, Keramická 52 cm bílá (SHI_41238), Keramická bílá 78 cm (SHI_50235), Tempo Kondela Komoda Ruby bílá, 73 cm, Světelný řetěz Gloria bílá, 16 žárovek, OLPRAN Debbie 16", žlutá/bílá (8595243842804), Svícen na čajovou svíčku Durango bílá, 7,5 x 7,5 cm, Möve Pearl bílá, 7,5 cm (MD_4_4118_001), Orion Smaltovaný hrnec s poklicí Tonča, 16 cm, pr. 16 cm, Stagg RSM-16 (RSM-16), Orava MBT-16 (MBT-16), Stagg MRW-16 (MRW-16), Pletivo rabicové pletené, 16 x 16 x 1000 mm x 50 m (142312), Arome Keramická aromalampa bílá, 9 cm, Keramická váza Renaissance bílá, 30 cm, Kitchisimo Mísa na ovoce, 28 x 15,5 x 7,5 cm, Mercury Bezdrátový zvonek, 100 m, 16 tónů, Odkapávač na příbory kulatý, 16 x 14 x 16 cm, Dřevěná lucerna Capelo hnědá, 16 x 16 x 35 cm, BO-MA Trading Polštářek Ovečka koule šedá, 16 cm, pr.16 cm, Dřevěná dekorační tabule s klipsem Meadow flowers, 16 x 16 cm, Plechový obal na květináč Levandule, 16 x 18 x 16 cm, Káča, statek 16 cm (4006942871605), Nůž technický, 16 cm (116022)