Bezděk jaroslav: výroba uzenin, specialit a konserv nakladatelství ossis

Produkt Bezděk jaroslav: výroba uzenin, specialit a konserv nakladatelství ossis sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezděk jaroslav: výroba uzenin, specialit a konserv nakladatelství ossis upraviť a produkt hľadať znova.

Bezděk Jaroslav: Výroba uzenin, specialit a konserv Nakladatelství OSSIS

Řehák Rudolf: Výroba jemného uzenářského zboží Nakladatelství OSSIS

Řehák Rudolf: Výroba jemného uzenářského zboží Nakladatelství OSSIS
Detail

192 receptů masných výrobků poprvé vydaných v roce 1910každý recept uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postupjemného zboží za časů Řehákových znamenalo zboží prima kvality - lahůdkové, delikatesní, obzvláště vytříbené chuti, vůně i konzistencerecepty nejen české a moravské, ale i rakouské, maďarské, italské, německé, francouzské, polské, holandské, bulharské, švýcarské, saské i ruskéorientaci v receptech usnadní abecední a jmenný rejs (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Řehák Rudolf: Výroba jemného uzenářského zboží Nakladatelství OSSIS , Munipress. nakladatelství masarykovy univerzity (978-80-210-9414-7)

Jarník Karel Josef: Uzenář Nakladatelství OSSIS

Jarník Karel Josef: Uzenář Nakladatelství OSSIS
Detail

třetí vydání původní knihy o uzení z počátku 20. století115 receptur na výrobu mastných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravědetailní pracovní postupy vč. způsobu tepelného opracovánípůvodní recepty s drobnými jazykovými úpravami pro usnadnění vnímání textu současnému čtenářiv knize najdete recepty na párky, cerveláty, chrupáky i klobásy, taliány, uzenky a uzence, salámy, šunky, jaternice, jelítka, tlačenky i bachory, slaniny, paštiky i salát z volské tla (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Jarník Karel Josef: Uzenář Nakladatelství OSSIS , Výroba míčků (8005125503346)

Šedivý Václav: Československé masné výrobky Nakladatelství OSSIS

Šedivý Václav: Československé masné výrobky Nakladatelství OSSIS
Detail

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu z masa podle ČSN 57 7269? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993.Receptury vychází z původní socialistické ČSN 57 7269 o zpracování masa a masných výrobkůVraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění.Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhláš (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Šedivý Václav: Československé masné výrobky Nakladatelství OSSIS , Jaroslav hašek - povídky

Rošický Václav: Řeznictví a uzenářství Nakladatelství OSSIS

Rošický Václav: Řeznictví a uzenářství  Nakladatelství OSSIS
Detail

260 receptur masných výrobků evropské provenience s ilustracemidruhá nejstarší česká tištěná příručka technologie masa - od druhů, plemen, nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, masitá výroba a konzervování masa a masných výrobkůmasné výrobky jsou rozděleny na výrobky vyráběné řezníky, tzn. výrobky tepelně neopracované - tak se prodávaly klobásy, jaternice, jelítka, lisované bachory čili tlačenky, (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Rošický Václav: Řeznictví a uzenářství Nakladatelství OSSIS , Zdenek sverak jaroslav uhlir hity a skorohity cd

Kubelka Josef: Odborná příručka pro uzenáře Nakladatelství OSSIS

Kubelka Josef: Odborná příručka pro uzenáře Nakladatelství OSSIS
Detail

106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. stoletídoplněno názornými ilustracemipříručka pro uzenáře Josefa Kubelky, která poprvé vyšla v roce 1935, podrobně popisuje výrobu tehdejšího běžného uzenářského sortimentu v celém rozsahu od vařené výroby přes párky, klobásy, paštiky až po trvanlivé salámyobsáhle se věnuje mozaikovým salámům, které za první republiky bývaly ozdobou výkladních skříní uzenářů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kubelka Josef: Odborná příručka pro uzenáře Nakladatelství OSSIS , Louny na starych pohlednicich martin vostrel havrlant jaroslav rychtarik jaroslav

Šedivý Václav: Řeznicko-uzenářský terminologický slovník Nakladatelství OSSIS

Šedivý Václav: Řeznicko-uzenářský terminologický slovník Nakladatelství OSSIS
Detail

2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějškavýrazy odborné, slangové a archaickéčást je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas, třídění výrobních mas i drobů a typy veterinárních razítek od 50. let do současnosti (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Šedivý Václav: Řeznicko-uzenářský terminologický slovník Nakladatelství OSSIS , Výroba mýdel - moře (4779033450125)

Danielka František: Vzorné řeznictví a uzenářství Nakladatelství OSSIS

Danielka František: Vzorné řeznictví a uzenářství Nakladatelství OSSIS
Detail

84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republikykaždý recept obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postupkniha obsahuje recepty na párky, poláky, klobásy i taliány, dále měkké salámy, játrové salámy, vařené zboží i čajovky, salámy trvanlivé, aspiky, konzervy a paštiky (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Danielka František: Vzorné řeznictví a uzenářství Nakladatelství OSSIS , Výroba mýdla - zvířátka (4823076125868)

Achrer Josef: Učebná kniha uzenářství a řeznictví Nakladatelství OSSIS

Achrer Josef: Učebná kniha uzenářství a řeznictví Nakladatelství OSSIS
Detail

150 unikátních receptů obsahujících dávkování masa, koření a přísad, postup přípravy, plnění do obalů a tepelného opracovánírecepty na nejoblíbenější uzeniny té doby - knaky, chrupáky, klobásy, salámy, pečeně, jaterničky, jelita, záviny, šunky, rosoly, apod. vyráběné v uzenářských dílnách nejen v Čechách, ale také v Německu, Rakousku, Francii a Itálii (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Achrer Josef: Učebná kniha uzenářství a řeznictví Nakladatelství OSSIS , Clementoni science - výroba mýdel

Tašl Josef: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře/receptář Nakladatelství OSSIS

Tašl Josef: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře/receptář Nakladatelství OSSIS
Detail

odborná nauka pro řezníky a uzenáře provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu jatečných zvířat přes jejich porážení a bourání masa až k masné výroběunikátní grafické zpracování receptů (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Tašl Josef: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře/receptář Nakladatelství OSSIS , Ses výroba voňavých svíček

Kurz výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem Vladeko

Kurz výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem Vladeko
Detail

Termín konání kurzu - sobota 28.1.2023 od 9:00kurz výroby tradičních domácích uzenin - klobás, salámů atd. pod vedením mistra v oboru řeznictví Mistra Málkanikdo neodejde s prázdnou - každý účastník kurzu si odnese 5 kg vlastnoručně vyrobených uzeninurčený pro malou skupinu 12 účastníků a budete pracovat ve dvojicíchvařit se bude bez speciálních řeznických pomůcek - vystačíme si s věcmi, které má každý domaukážeme vám, jak správně klobásy vyudit v (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kurz výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem Vladeko , Ses výroba letadel (8710341008529)

Kurz výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem Vladeko

Kurz výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem Vladeko
Detail

Termín konání kurzu - sobota 25.2.2023 od 9:00kurz výroby tradičních domácích uzenin - klobás, salámů atd. pod vedením mistra v oboru řeznictví Mistra Málkanikdo neodejde s prázdnou - každý účastník kurzu si odnese 5 kg vlastnoručně vyrobených uzeninurčený pro malou skupinu 12 účastníků a budete pracovat ve dvojicíchvařit se bude bez speciálních řeznických pomůcek - vystačíme si s věcmi, které má každý domaukážeme vám, jak správně klobásy vyudit v (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kurz výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem Vladeko , Výroba mýdel - nebe (4779033450132)

Jak se chytá čas - Jaroslav Bezděk, Jiřina Marková

Jak se chytá čas - Jaroslav Bezděk, Jiřina Marková
Detail

Šumavská autorka ve zralém věku začala publikovat poezii, kterou píše celý život. Toto je její druhá sbírka. Graficky velice pěkně vybavená kniha je milým dárkem pro všechny poetické duše. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak se chytá čas - Jaroslav Bezděk, Jiřina Marková , Výroba magnetů - zvířátka (8592386107579)

Kopecká Jaroslava-Nakladatelství Sláfka Nepraktův erotický depozitář - Neprakta Jiří Winter

Kopecká Jaroslava-Nakladatelství Sláfka Nepraktův erotický depozitář - Neprakta Jiří Winter
Detail

Produkovat humor není žádná legrace - toť známá okřídlená pravda. Dělat ale humor erotický a ve výtvarné podobě k tomu, po léta pracovat s prvky erotické kresby, elegantně je spojovat s uměním knižní ilustrace nebo karikatury a nikdy přitom neuváznout v mělkých vodách přisprostlých stupidností, to je věc přinejmenším nezvyklá. Ba spíše nevídaná, svojí originalitou, dokonalostí a bravurou možná dokonce směřující k tomu, aby jednou byla prohlášena za klasickou. Časy se naštěstí mění. Pěstovat disciplínu erotické kresby znamenalo kdysi nutnost přijmout fakt, že některé z obrázků zůstanou nepublikovány. Obdivovatelům kreseb Jiřího Wintera Neprakty tak zůstal v moři ostatní Mistrovy tvorby po léta utajen neznámý ostrov. Výpravu na něj nabízí tato kniha. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kopecká Jaroslava-Nakladatelství Sláfka Nepraktův erotický depozitář - Neprakta Jiří Winter , Playmobil výroba kontejnerů (4008789707741)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Výroba mýdel - zvířata (4779033450156)

Etikoterapie - Bezděk Ctibor

Etikoterapie - Bezděk Ctibor
Detail

Tělo a duše tvoří jednotu, která je neoddělitelná a je odpovědná za všechny svoje počiny. Provede-li nemocný ve své duši obrat od zlého ve směru dobra, nastane s velkou pravděpodobností obrat k lepšímu i v jeho zdravotním stavu. I. díl etikoterapie s podtitulem „Záhada života a smrti“, který vyšel poprvé před více jak 70. lety. Dr. Ctibor Bezděk, říčanský praktický lékař, humanista a jeden z nejpokrokovějších duchů své doby, ve své průkopnické práci hledat skutečnou příčinu nemocí, která neleží ve viditelné říši těla a hmoty, ale ve zcela neviditelné sféře lidské duše. Velmi citlivě analyzuje příčiny lidského trápení ve hmotě – fyzickou nemoc i s průvodními starostmi a životními omyly. S hlubokou intuicí již tehdy vyciťoval převratné souvislosti, n které – po novodobé krizi lékařské vědy – začínáme slyšet. (patro.cz)

Podobné produkty ako Etikoterapie - Bezděk Ctibor , Zapadli vlastenci miller jaroslav

Etikoterapie - Ctibor Bezděk

Etikoterapie - Ctibor Bezděk
Detail

Kniha vychází znovu po 48 letech.Nic neztratila na originalitě a k současným lékařům, studentům medicíny, ale i zainteresovaným laikům hovoří se stejnou naléhavostí nebo možná naléhavěji než před půl stoletím. Vydání vychází rozšířeno o podstatnou část, kterou autor napsal v závěru svého života a která dosud nebyla zveřejněna. Vztahuje se k praktickému provádění etikoterapie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Etikoterapie - Ctibor Bezděk , Výroba slivovice a jiných pálenek (978-80-7345-657-3)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Výroba a zpracování plochého skla (978-80-247-3154-4)

Elektronika I. - Bezděk Miloslav

Elektronika I. - Bezděk Miloslav
Detail

Tato učebnice je určena pro 2. ročník středních průmyslových škol, integrovaných středních škol a učilišť a to pro obory kódu začínající číslicí 26. Kniha je rozdělena do dvanácti kapitol. Součástí první kapitoly je vstupní test, který má prověřit znalosti z prvního ročníku. Ve druhé kapitole jsou probírány základní pojmy z elektroniky, součástky, zdroje a základy elektronických obvodů. Ve třetí kapitole je pojednáno o polovodičích, diodách, usměrňovačích, násobičích a stabilizátorech napětí. Čtvrtá kapitola je věnována zesilovačům, přičemž v jejím úvodě je pojednáno o základní součástce zesilovačů – tranzistorech. Pátá kapitola je zaměřena na operační zesilovače, šestá na vícevrstvové spínací součástky. V sedmé kapitole jsou popsány oscilátory a frekvenční syntezátory, tedy zdroje signálů pro další obvody. Náplní osmé kapitoly jsou modulace a modulátory, námětem deváté kapitoly směšovače. V desáté kapitole je popsán opak modulací – proces demodulace. Jedenáctá kapitola je zaměřena na integrované obvody. Ve dvanácté kapitole jsou pak uvedeny výsledky všech kontrolních testů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Elektronika I. - Bezděk Miloslav , Ses výroba kouzelných náramků (8710341146368)

Elektronika III. učebnice - Bezděk Miloslav

Elektronika III. učebnice - Bezděk Miloslav
Detail

Třetí díl z řady učebnic elektroniky nazvaný Elektronika III je určen pro 4. ročník průmyslových škol, integrovaných středních škol a učilišť a to pro obory kódu začínající číslicí 26. Obsah učiva je koncipován jak pro potřeby učení, tak pro zasvěcení do dané tématiky vysvětlováním principů. Učební text je rozdělen do čtyř částí. První část se věnuje záznamu a kompresi obrazových dat – popisuje magnetický záznam obrazu, videorekordér, videokamery a záznamová média v nich používané, digitální fotoaparát, paměťové karty nejen pro digitální fotoaparáty a na konci kapitoly jsou vysvětleny základy komprese dat. Druhá část je věnována optoelektronice – optoelektronickým součástkám, je zde vysvětlen princip fotovoltaiky, elektroluminiscence (LED diody) a polovodičových laserů. Dále je pojednáno o zobrazovacích jednotkách a optických snímačích. Ke konci kapitoly je pojednáno o optoelektronických komunikačních systémech, tj. optická vlákna, princip přenosu světla optickými vlákny, technologie vlnového dělení WDM a bezdrátové optické sítě. Třetí část popisuje systémy přenosu dat – vznik a přenos informace, analogový a digitální přenos, přenosová média, zabezpečení dat při přenosech, topologii komunikačních a počítačových sítí, základní typy komutací, techniky slučování signálů a toků dat. V poslední části jsou popsány technologie využívané při přenosech dat. Čtvrtá část se věnuje pevným, mobilním a satelitním telefonním sítím. Najdete zde podkapitoly analogová telefonní síť, hovor v digitální síti, sítě ISDN, přenosy ADSL. Následují mobilní telefony – popis sítě GSM 900, 1800, mobilní rádiové sítě 3G a sítě pro přenos dat po mobilních sítích a popis technologií tento přenos umožňujících. Na konci je popsána nastupující technologie LTE. (patro.cz)

Podobné produkty ako Elektronika III. učebnice - Bezděk Miloslav , Sentosphere výroba koupelové soli (3373910014304)

Dobro a zlo - Bezděk Ctibor

Dobro a zlo - Ctibor Bezděk

Dobro a zlo - Ctibor Bezděk
Detail

V první části se autor zabývá relativností zla a jeho podstatu spatřuje v nesprávném poměru člověka k Bohu a k bližnímu, zejména pak v sobectví, jehož počátek spatřuje v biblickém odklonu Adama od Boha.Člověk má v sobě jak Boží jiskru, tak i svojí nižší přirozenost..... Druhá část knihy pojednává o formách boje se zlem , který je vědomím člověka veden za pomocí absolutního dobra - Boha. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dobro a zlo - Ctibor Bezděk , Clementoni dětská laboratoř - výroba hopíků

Elektronika I. - učebnice - Miloslav Bezděk

Detail

Tato učebnice je určena pro 2. ročník středních průmyslových škol, integrovaných středních škol a učilišť a to pro obory kódu začínající číslicí 26. Kniha je rozdělena do dvanácti kapitol. Součástí první kapitoly je vstupní test, který má prověřit znalosti z prvního ročníku. Ve druhé kapitole jsou probírány základní pojmy z elektroniky, součástky, zdroje a základy elektronických obvodů. Ve třetí kapitole je pojednáno o polovodičích, diodách, usměrňovačích, násobičích a stabilizátorech napětí. Čtvrtá kapitola je věnována zesilovačům, přičemž v jejím úvodě je pojednáno o základní součástce zesilovačů – tranzistorech. Pátá kapitola je zaměřena na operační zesilovače, šestá na vícevrstvové spínací součástky. V sedmé kapitole jsou popsány oscilátory a frekvenční syntezátory, tedy zdroje signálů pro další obvody. Náplní osmé kapitoly jsou modulace a modulátory, námětem deváté kapitoly směšovače. V desáté kapitole je popsán opak modulací – proces demodulace. Jedenáctá kapitola je zaměřena na integrované obvody. Ve dvanácté kapitole jsou pak uvedeny výsledky všech kontrolních testů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Elektronika I. - učebnice - Miloslav Bezděk , Výroba svíček - mořská fantazie (4823076127824)

Elektronika II. - učebnice - Miloslav Bezděk

Elektronika II. - učebnice - Miloslav Bezděk
Detail

Učebnice Elektronika II zaceluje mezeru v nedostatku učebnic pro slaboproudé obory. Přepracovaný druhý díl učebnice Elektronika II, která je určena pro 3. ročník průmyslových škol, 2. ročník technických středních škol a učilišť a to pro obory kódu začínající číslicí 26. Obsah učiva je koncipován jak pro potřeby učení, tak pro zasvěcení do dané tématiky vysvětlováním principů. Učebnice je rozdělena do pěti kapitol. První kapitola se zabývá vznikem elektromagnetického pole a jeho šířením do okolí. V prostřední části jsou popsány vysílací a přijímací antény. V poslední části kapitoly je popsáno využití mikrovln – mikrovlnná trouba, popis a využití radarů, mikrovlnné zbraně. Druhá kapitola se zabývá elektroakustikou. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy z akustiky, dále princip činnosti klasických a bezdrátových mikrofonů. Následuje popis reproduktorů, vícekanálových reprodukčních soustav a ozvučování prostorů. V třetí kapitole jsou popsány principy záznamu a reprodukce zvuku – mechanický, optický (kinematografie; metody 3D projekce; CD, DVD a Blue-ray technologie) a magnetický (klasický záznam na magnetický pásek, magnetorezistivní senzory). Čtvrtá kapitola se zabývá principem rozhlasového vysílání a příjmu. Dále jsou zde vysvětleny koncepce rozhlasových přijímačů, rozhlasová stereofonie a přenos doplňkových informací. Na konci kapitoly je popsán princip digitálního rádia DAB. V páté kapitole je vysvětlena problematika televizního přenosového řetězce. Začíná popisem přímého přenosu, následuje princip přenosu černobílého a barevného pohyblivého obrazu. Dále je popsán princip pozemního, satelitního, kabelového a IPTV digitálního vysílání. Ke konci kapitoly je vysvětlen princip obrazovek, velkoplošných zobrazovacích zařízení a kamerových monitorovacích systémů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Elektronika II. - učebnice - Miloslav Bezděk , Ses výroba lapače snů (8710341149260)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová
Detail

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová , Zahada hlavolamu jaroslav foglar audiokniha

Záhada nemoci a uzdravení - Bezděk Ctirad

Záhada nemoci a uzdravení - Bezděk Ctirad
Detail

II. díl etikoterapie „Záhada nemoci a uzdravení“ navazuje na 1. svazek „Záhada života a smrti“, který vyšel poprvé před více jak 60. lety. Dr. Ctibor Bezděk, říčanský praktický lékař, humanista a jeden z nejpokrokovějších duchů své doby, v něm začal hledat skutečnou příčinu nemocí, která neleží ve viditelné říši těla a hmoty, ale ve zcela neviditelné sféře lidské duše. Velmi citlivě analyzuje příčiny lidského trápení ve hmotě – fyzickou nemoc i s průvodními starostmi a životními omyly. S hlubokou intuicí již tehdy vyciťoval souvislosti, které dnes postupně začínáme uznávat. (patro.cz)

Podobné produkty ako Záhada nemoci a uzdravení - Bezděk Ctirad , Vaclav chaloupek jaroslav samson lenk pisnicky a pribehy zviratek z vecernicku

Něco třetího - Václav Stratil, Antonín Bezděk

Detail

Básně Antonína Bezděka psané na ruční papír a přímo na něm ilustrované, či doslova překreslené Václavem Stratilem, vznikaly v letech 1982-1985. Vystaveny byly polooficiálně v Brně v roce 1987, nyní vycházejí ve sličné knižní úpravě, v původním rozměru i barevnosti. Základní situace mnohých Bezděkových textů je pro Václava Stratila "modelem" střetnutí: šrafura se náhle příčí, černá a bílá a nažloutlá se rozpolcují "chrlíce či chytajíce písmena". Pointa básně, ať už vyostřená anebo tzv. otevřený konec nalézají variabilní výtvarné samoznaky. Kresba není přívěskem textu, text kresbu nedoplňuje, princip zdobnosti je tu nulový. Kresba a slovo se totiž vzájemně interpretují a vzniká "něco třetího". (Z doslovu Ludvíka Kundery, 1987.) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Něco třetího - Václav Stratil, Antonín Bezděk , Zpěvník - zdeněk svěrák a jaroslav uhlíř (978-80-271-0443-7)

Hledání kořenů mysliveckých tradic - František Bezděk

Detail

Imaginární rozhovor svatého Petra s Františkem Antonínem, hrabětem Sporckem, velikým kulturním mecenášem a také vášnivým lovcem, rozeznívá struny myslivecké cti, tradice a odpovědnosti. Nenásilnou formou je veřejnost seznámena s historií lovu nejen na našem území, ale i v celém světě. Dozvíme se, kdy k nám byli pravděpodobně dovezeni daňci, že sokolnictví má kolébku buď v Africe nebo v Babylónii, odkud pochází lesní roh, jaké byly počátky uctívání svatého Huberta jako patrona lovců a spousty dalších zajímavostí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hledání kořenů mysliveckých tradic - František Bezděk , Ses výroba zvířatek z tkaniček (8710341148898)

Kniha mořské speciality

Kniha mořské speciality
Detail

Nic se vám nepodaří připravit tak ryhle a nebude chutnat tak dobře jako ryba, pokud se budete řídit několika důležitými základními pravidly: Ryba podněcuje fantazii ke skvělé hře s kořením, přísadami a nejrůznějšími přílohami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Kniha mořské speciality , Iso 11526 výroba magnetů muffiny (18843)

Tečky a číslice - Bezděk C., Kníže D.

Tečky a číslice - Bezděk C., Kníže D.
Detail

Známá pomůcka pro výuku matematiky v 1. ročníku ZŠ. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tečky a číslice - Bezděk C., Kníže D. , Iso 11525 výroba magnetů oceán (1632)

Deset na patnáct - Inge Kosková, Antonín Bezděk

Detail

Autorem sbírky poezie je absolvent Zahradnické fakulty v Lednici. Před rokem 1989 vystřídal několik zaměstnání, pracoval jako čerpač. Po Listopadu byl zahradníkem města Olomouce, nyní pěstuje stromy a keře pro zahrady parky a krajinu. Básně dosud publikoval v časopisech. Knihu s názvem odvozeným od jejího formátu doprovází 26 kreseb Inge Koskové, ceněné výtvarnice, jejíž díla jsou zastoupena v soukromých i veřejných sbírkách doma i v zahraničí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Deset na patnáct - Inge Kosková, Antonín Bezděk

Parčík na Štursovce - Vladimír Kokolia, Antonín Bezděk

Detail

Druhá sbírka básní (po knize Deset na patnáct, z roku 2014) absolventa Zahradnické fakulty v Lednici. Autor (nar. 1955) před rokem 1989 vystřídal několik zaměstnání, pracoval jako čerpač. Po Listopadu byl zahradníkem města Olomouce, nyní pěstuje stromy a keře pro zahrady parky a krajinu. Zrcadlové kresby Vladimíry Kokolii „po delším nezaostřeném pohledu umožňují spatřit další prostor". (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Parčík na Štursovce - Vladimír Kokolia, Antonín Bezděk

Záhada nemoci a uzdravení - Etikoterapie II - Ctibor Bezděk

Záhada nemoci a uzdravení - Etikoterapie II - Ctibor Bezděk
Detail

Tělo a duše tvoří jednotu, která je neoddělitelná a je odpovědná za všechny svoje počiny. Provede-li nemocný ve své duši obrat od zlého ve směru dobra, nastane s velkou pravděpodobností obrat k lepšímu i v jeho zdravotním stavu. II. díl etikoterapie Záhada nemoci a uzdravení navazuje na 1. svazek Záhada života a smrti, který vyšel poprvé před více jak 60. lety. Dr. Ctibor Bezděk, říčanský praktický lékař, humanista a jeden z nejpokrokovějších duchů své doby, v něm začal hledat skutečnou příčinu nemocí, která neleží ve viditelné říši těla a hmoty, ale ve zcela neviditelné sféře lidské duše. Velmi citlivě analyzuje příčiny lidského trápení ve hmotě - fyzickou nemoc i s průvodními starostmi a životními omyly. S hlubokou intuicí již tehdy vyciťoval souvislosti, které dnes postupně začínáme uznávat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Záhada nemoci a uzdravení - Etikoterapie II - Ctibor Bezděk

Nepraktův erotický depozitář - Jiří Winter-Neprakta, Bezděk Ladislav

Nepraktův erotický depozitář - Jiří Winter-Neprakta, Bezděk Ladislav
Detail

Produkovat humor není žádná legrace - toť známá okřídlená pravda. Dělat ale humor erotický a ve výtvarné podobě k tomu, po léta pracovat s prvky erotické kresby, elegantně je spojovat s uměním knižní ilustrace nebo karikatury a nikdy přitom neuváznout v mělkých vodách přisprostlých stupidností, to je věc přinejmenším nezvyklá. Ba spíše nevídaná, svojí originalitou, dokonalostí a bravurou možná dokonce směřující k tomu, aby jednou byla prohlášena za klasickou. Časy se naštěstí mění. Pěstovat disciplínu erotické kresby znamenalo kdysi nutnost přijmout fakt, že některé z obrázků zůstanou nepublikovány. Obdivovatelům kreseb Jiřího Wintera Neprakty tak zůstal v moři ostatní Mistrovy tvorby po léta utajen neznámý ostrov. Výpravu na něj nabízí tato kniha. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nepraktův erotický depozitář - Jiří Winter-Neprakta, Bezděk Ladislav

Bretaňské speciality - Jean-Luc Bannalec

Detail

Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. První letní dny v bretaňském Saint-Malo, kdysi městě korzárů a nyní kulinářském ráji… Mohl by to být báječný výlet, kdyby se tam nekonal otravný policejní seminář, kterého se musí komisař Dupin zúčastnit. Když o přestávce bloumá tržnicí na Starém Městě, dojde přímo před jeho zraky k vraždě. Pachatelka uprchne. Je to sestra oběti, obě ženy jsou slavné šéfkuchařky působící na Smaragdovém pobřeží. A to ještě není vše: regionem otřese série dalších zákeřných vražd. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bretaňské speciality - Jean-Luc Bannalec

Kapsička Stuzzy Speciality ryba 100g

Kapsička Stuzzy Speciality ryba 100g
Detail

Kapsička s masem z bílých ryb. Kompletní krmivo pro dospělé psy. Krmný návod: viz tabulka na obale. Složeni: maso a živočišné produkty, ryby a výrobky z ryb (6% treska), vedlejší produkty rostlinného původu, minerály. Jakostní znaky: hrubé proteiny 7%, vlhkost 82%, hrubé oleje a tuky 4%, hrubé popeloviny 2%, hrubá vláknina 0,3%, vitamin D3 80 m.j./ kg, vitamin E (alfatokoferol) 20 mg / kg, síran zinečnatý monohydrát 13,5 mg / kg, síran měďnatý pentahydrát 7,8 mg / kg, síran manganatý monohydrát 4,6 mg / kg, jodid draselný 0,6 mg / kg. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Kapsička Stuzzy Speciality ryba 100g

howa® příslušenství Uzeniny a sýry

howa® příslušenství Uzeniny a sýry
Detail

Tato 25-dílná sada uzenin a sýru ze dřeva ideálně ladí s obchodem. Uzeniny a sýry lze na stojanu krásně nazdobit. Uzeniny a sýry lze porcovat praktickým nožem. Podrobnosti: Rozměry stojanu: 32 cm výška: Rozměry stojanu: 18 cm průměr Obsah: 25 dílů Barva: pestrá Včetně nože na porcování Věk: od 3 let Upozornění: Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení malými díly. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako howa® příslušenství Uzeniny a sýry

Eureka Mignon Specialita, BL black (EME55B23M20T00N00001)

Eureka Mignon Specialita, BL black (EME55B23M20T00N00001)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Pro dokonalou kávu je vždy nutné použít čerstvě namletá zrna. Elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 je při přípravě tohoto nápoje nepostradatelný. Mlýnek je z kvalitních, ušlechtilých materiálů, což dodává přípravě kávy na eleganci. Mletí si vezmou na starost ploché kameny, které kvalitně rozmělní všechna zrnka na stejně maličké částečky. Zásobník mlýnku má objem 300 g. Bezpečí při provozu zvyšuje praktický displej. Eureka Mignon Specialita, BL black je ideálním doplňkem k udělátkům jako je dripper, aeropress nebo french press. Významné vlastnosti elektrického mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, BL black Příkon mlýnku na kávu Eureka 1920 činí 310 W Mechanismus s plochými kameny Objem zásobníku na kávu je 300 g Vyroben z materiálu, jímž je kov (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, BL black (EME55B23M20T00N00001)

Eureka Mignon Specialita, CR chrome (EME55B23M20T00000951)

Eureka Mignon Specialita, CR chrome (EME55B23M20T00000951)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, kovový mlecí mechanismus, s plochými kameny, rychlost mletí 1,4 g/s, velikost zásobníku 300 g, maximálně pracuje s 1350 ot/min, s časovačem, s automatickým dávkováním, s displejem, materiál těla kov, rozměry 350 × 120 × 180 cm (V׊×H), hmotnost 5,6 kg, stříbrná barva Jen čerstvě namletá kávová zrna zajistí jedinečnou chuť vašeho oblíbeného nápoje. Proto neváhejte a pořiďte si moderní elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920, který se stane vaším neocenitelným pomocníkem. Bez problému zvládne snadno a rychle namlít větší množství kávy, aniž byste se nadřeli ručním mletím. O správnou zrnitost se postará pomocí plochých kamenů, jež zajistí, že bude vaše káva výraznější. Nechybí praktický časovač a automatické dávkování. Podle vlastní chuti si navolíte dávku kávy, mletí pak skončí po uplynutí určeného času. Jeden šálek kávy vyžaduje 7-14 g, přičemž do zásobníku se vejde 300 g kávových zrn. Maximální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, CR chrome (EME55B23M20T00000951)

Kapsička STUZZY Speciality králík+zelenina 100g

Kapsička STUZZY Speciality králík+zelenina 100g
Detail

Kapsička s masem z králíka a zeleninou. Kompletní krmivo pro dospělé psy. Krmný návod: viz tabulka na obale. Složeni: 45% maso a živočišné produkty (10% králík), zelenina (2%zelené fazole, 2% mrkev), vedlejší produkty rostlinného původu, minerály. Jakostní znaky: hrubé proteiny 7%, vlhkost 82%, hrubé oleje a tuky 4%, hrubé popeloviny 2%, hrubá vláknina 0,3%, vitamin D3 80 m.j./ kg, vitamin E 20 mg / kg, síran zinečnatý monohydrát 13,5 mg / kg, síran měďnatý pentahydrát 7,8 mg / kg, síran manganatý monohydrát 4,6 mg / kg, jodid draselný 0,6 mg / kg. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Kapsička STUZZY Speciality králík+zelenina 100g

Kapsička STUZZY Speciality telecí+těstoviny 100g

Kapsička STUZZY Speciality telecí+těstoviny 100g
Detail

Kapsička s telecím masem a těstovinami. Kompletní krmivo pro dospělé psy. Krmný návod: viz tabulka na obale. Složeni: 45% maso a živočišné produkty (10% telecí maso), obiloviny (4% těstoviny), vedlejší produkty rostlinného původu, minerály. Jakostní znaky: hrubé proteiny 7%, vlhkost 82%, hrubé oleje a tuky 4%, hrubé popeloviny 2%,hrubá vláknina 0,3%, vitamin D3 80 m.j./ kg, vitamin E (alfatokoferol) 20 mg / kg, síran zinečnatý monohydrát 13,5 mg / kg, síran měďnatý pentahydrát 7,8 mg / kg, síran manganatý monohydrát 4,6 mg / kg, jodid draselný 0,6 mg / kg. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Kapsička STUZZY Speciality telecí+těstoviny 100g

Eureka Mignon Specialita, NX black (EME55B23M20T000L0001)

Eureka Mignon Specialita, NX black (EME55B23M20T000L0001)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Jen mletím kávy krátce před její přípravou docílíte té nejlepší chuti. Proto neváhejte a pořiďte si elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920, který se stane nezbytnou součástí vaší kuchyně. Snadno a rychle namele dostatek kávy a bez problému zvládne i rodinné návštěvy, aniž byste se nadřeli ručním mletím. O mletí zrn se postarají mlecí kameny, díky nimž vás překvapí výraznější a bohatší chuť. Na jeden šálek kávy spotřebujete 7-14 g, přičemž do zásobníku se vleze 300 g kávových zrn. Výkon má na starost 310W motor. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně kov. Zásadní přednosti mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, NX black Elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 vám pomůže vyrobit skvělou kávu Mechanismus mletí pomocí mlecích kamenů Do zásobníku se vejde až 300 g kávy Mlýnek o výkonu 310 W Všechny potřebné údaje vám poskytne... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, NX black (EME55B23M20T000L0001)

Eureka Mignon Specialita, CR yellow (EME55B23M20T00000151)

Eureka Mignon Specialita, CR yellow (EME55B23M20T00000151)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Káva by měla být vždy z čerstvě namletých zrn. Elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 je zkrátka základem kvalitní přípravy. Mlýnek je vyroben z hodnotných materiálů, takže potěší oko i svým designem. Mlecí kameny jsou ploché, takže poctivě rozemelou veškerá zrna na stejnou hrubost částeček. Zásobník určený na kávu má objem 300 g. O bezpečný provoz se stará praktický displej. Eureka Mignon Specialita, CR yellow se hodí jako doplněk například k aeropressu či dripperu. Podstatné parametry elektrického mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, CR yellow Celkový příkon mlýnku na kávu Eureka 1920 je 310 W Mletí plochými kameny Do zásobníku na kávu se vejde 300 g Vyroben z materiálu, jímž je kov (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, CR yellow (EME55B23M20T00000151)

Eureka Mignon Specialita, CR black (EME55B23M20T00000001)

Eureka Mignon Specialita, CR black (EME55B23M20T00000001)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Jen mletím kávy krátce před její přípravou docílíte té nejlepší chuti. Proto vám nesmí chybět elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920, který je nezbytným pomocníkem všech milovníků kávy. Snadno a rychle si namelete dostatek kávy, aniž byste se museli zdržovat ručním mletím, a bez problémů tak zvládnete i návštěvy rodiny. O správnou zrnitost se postará pomocí mlecích kamenů, s nimiž se můžete těšit na výraznější a bohatší chuť. Množství kávy na jeden šálek je 7-14 g, přičemž zásobník naráz pojme 300 g kávových zrn. O výkon se stará odolný 310W motor. K jeho výrobě slouží kov. Zásadní přednosti mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, CR black Moderní elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 vám pomůže s přípravou lahodné kávy Mechanismus mletí pomocí mlecích kamenů Do zásobníku lze nasypat 300 g kávových zrn Výkon mlýnku dosahuje 310 W Pro větší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, CR black (EME55B23M20T00000001)

Eureka Mignon Specialita, CR orange (EME55B23M20T00000201)

Eureka Mignon Specialita, CR orange (EME55B23M20T00000201)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Milujete vůni čerstvé kávy? Elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 je při přípravě tohoto nápoje nepostradatelný. Tělo mlýnku je z ušlechtilých materiálů , takže udělá dobrý dojem i na pohled. Mletí si vezmou na starost ploché kameny, které kvalitně rozemelou všechna zrnka kávy na stejné částečky. K dispozici je zásobník na kávu o objemu 300 g. Za bezpečím při provozu stojí praktický displej. Eureka Mignon Specialita, CR orange bude skvělým doplňkem k často používanému french pressu. Základní funkce elektrického mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, CR orange Celkový příkon mlýnku na kávu Eureka 1920 bude 310 W Mletí probíhá pomocí plochých kamenů Zásobník na kávu má 300 g Dostal do vínku materiál, jímž je kov (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, CR orange (EME55B23M20T00000201)

Stuzzy Kapsička Speciality ryba 100 g

Detail

Kapsička s masem z bílých ryb STUZZY je kompletní krmivo pro dospělé psy. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Stuzzy Kapsička Speciality ryba 100 g

Eureka Mignon Specialita, BL white (emspbw)

Eureka Mignon Specialita, BL white (emspbw)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Dokonalá káva by se měla podle odborníků připravovat z čerstvě namletých zrn. Elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 vytáhne ze zrnek maximum vůně i chuti. Odolné tělo mlýnku je vyrobeno z ušlechtilých materiálů, což dodává celému procesu mletí na výjimečnosti. Mletí si vezmou na starost ploché kameny, které kvalitně rozdrtí zrna kávy na stejně jemné částečky. Připravený zásobník na kávu má objem 300 g. Komfort používání dále zvyšuje například přehledný displej. Eureka Mignon Specialita, BL white se dobře hodí třeba k aeropresu a dalším nástrojům na přípravu kávy. Nejdůležitější funkce elektrického mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, BL white Příkon mlýnku na kávu Eureka 1920 je 310 W Mletí pomocí plochých kamenů Zásobník na kávu pojme až 300 g Dostal do vínku materiál, jímž je kov (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, BL white (emspbw)

Eureka Mignon Specialita, CR white (EME55B23M20T00000101)

Eureka Mignon Specialita, CR white (EME55B23M20T00000101)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 310 W, osazen mlecími kameny, velikost zásobníku 300 g, s displejem, materiál těla kov Kávu si nejlépe vychutnáte, pokud je čerstvě namletá. Elektrický mlýnek na kávu Eureka 1920 z kávy uvolní mletím to nejlepší. Mlýnek je vyroben z hodnotných materiálů, což dodává celému procesu mletí na výjimečnosti. Mletí si vezmou na starost ploché kameny, které kvalitně rozmělní zrna kávy na stejné částečky. K dispozici je zásobník s objemem 300 g. Zárukou bezpečného a pohodlného provozu je přehledný displej. Eureka Mignon Specialita, CR white je vhodným doplňkem například k aeropressu či dripperu. Rozhodující přednosti elektrického mlýnku na kávu Eureka Mignon Specialita, CR white Celkový příkon mlýnku na kávu Eureka 1920 činí 310 W Mletí pomocí plochých kamenů Zásobník na kávu má 300 g Vyroben z materiálu, jímž je kov (alza.cz)

Podobné produkty ako Eureka Mignon Specialita, CR white (EME55B23M20T00000101)

Nůž na uzeniny Gourmet Wüsthof 14 cm

Nůž na uzeniny Gourmet Wüsthof 14 cm
Detail

Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů, a dokonce i nejzralejších rajčat. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny, pečivo i rajčata Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 14 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na uzeniny Gourmet Wüsthof 14 cm

Nůž na uzeniny Gourmet Wüsthof 14 cm

Nůž na uzeniny Gourmet Wüsthof 14 cm
Detail

Nůž s vroubkovaným ostřím je ideální volbou pro krájení pečiva (rohlíků, baget apod.) a oblíbenou volbou pro krájení tvrdých salámů, a dokonce i nejzralejších rajčat. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny, pečivo i rajčata Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 14 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na uzeniny Gourmet Wüsthof 14 cm
jaroslav frey, Munipress. Nakladatelství Masarykovy univerzity (978-80-210-9414-7), Výroba míčků (8005125503346), Jaroslav Hašek - Povídky, zdenek sverak jaroslav uhlir hity a skorohity cd, louny na starych pohlednicich martin vostrel havrlant jaroslav rychtarik jaroslav, Výroba mýdel - Moře (4779033450125), Výroba mýdla - zvířátka (4823076125868), Clementoni Science - Výroba mýdel, Ses Výroba voňavých svíček, SES Výroba letadel (8710341008529), Výroba mýdel - Nebe (4779033450132), Výroba magnetů - zvířátka (8592386107579), Playmobil Výroba kontejnerů (4008789707741), Výroba mýdel - Zvířata (4779033450156), zapadli vlastenci miller jaroslav, Výroba slivovice a jiných pálenek (978-80-7345-657-3), Výroba a zpracování plochého skla (978-80-247-3154-4), SES Výroba kouzelných náramků (8710341146368), SentoSphere výroba koupelové soli (3373910014304), Kreativní set - výroba svíček (8595138513260), Clementoni Dětská laboratoř - Výroba hopíků, Výroba svíček - mořská fantazie (4823076127824), SES Výroba lapače snů (8710341149260), zahada hlavolamu jaroslav foglar audiokniha, vaclav chaloupek jaroslav samson lenk pisnicky a pribehy zviratek z vecernicku, Zpěvník - Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř (978-80-271-0443-7), SES Výroba zvířatek z tkaniček (8710341148898), ISO 11526 Výroba magnetů muffiny (18843), Iso 11525 Výroba magnetů oceán (1632)