Bentsai červená solventní 42ml (60015)

Produkt Bentsai červená solventní 42ml (60015) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bentsai červená solventní 42ml (60015) upraviť a produkt hľadať znova.

Bentsai červená solventní 42ml (60015)

Bentsai červená solventní 42ml (60015)
Detail

Cartridge solventní: barva je odolná proti vodě, odstranit lze pouze benzínem, či alkoholem, je odolná proti otěru, je vhodná pro tisk na nesavé a hladké povrchy jako jsou kov, plast, sklo nebo HDPE fólie Cartridge Bentsai do inkoustové tiskárny Bentsai 6105 je hospodárnou volbou jako dělanou přímo pro běžný firemní tisk důležitých materiálů a spisů a jiných dokumentů. Slibuje solidní výsledek s velmi dlouhou trvanlivostí. Ve vybraném balení je obsažena červená barva. Tiskněte šetrně s cartridgí pro tiskárny Bentsai červená solventní 42ml, která byla stvořena vaší tiskárně Bentsai přímo na míru. Její hlavní výhodou je plná kompatibilita a nejvyšší možná spolehlivost, kterou ocení jak občasný, tak také náročný uživatel. Významné parametry cartridge Bentsai červená solventní 42ml Cartridge originální výroby je kvalitní a spolehlivá V balení naleznete samostatnou cartridge, barva červená Cartridge Bentsai k využití v inkoustové tiskárně Cartridge Bentsai je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bentsai červená solventní 42ml (60015) , Bentsai bílá solventní 42ml (60016)

Bentsai bílá solventní 42ml (60016)

Bentsai bílá solventní 42ml (60016)
Detail

Cartridge solventní: barva je odolná proti vodě, odstranit lze pouze benzínem, či alkoholem, je odolná proti otěru, je vhodná pro tisk na nesavé a hladké povrchy jako jsou kov, plast, sklo nebo HDPE fólie Cartridge Bentsai do inkoustové tiskárny Bentsai 6105 je opravdu hospodárnou volbou jako dělanou pro běžný firemní tisk významných materiálů a dalších dokumentů. Nabízí perfektní výsledek s vysokou trvanlivostí. Tiskněte šetrně s cartridgí pro inkoustové tiskárny Bentsai bílá solventní 42ml, která je zhotovena vaší tiskárně Bentsai na míru. Do jejích hlavních výhod se řadí plná kompatibilita a stoprocentní spolehlivost, kterou ocení jak příležitostný, tak také velmi náročný uživatel. Stěžejní vlastnosti cartridge Bentsai bílá solventní 42ml Cartridge originální výroby je kvalitní a spolehlivá Cartridge Bentsai je vytvořena pro inkoustové tiskárny Cartridge Bentsai je kompatibilní s modely: Značka: Bentsai Řada: 6105 Model: B2 (alza.cz)

Podobné produkty ako Bentsai bílá solventní 42ml (60016) , Bentsai černá vodní 42ml (60020)

Bentsai černá vodní 42ml (60020)

Bentsai černá vodní 42ml (60020)
Detail

Cartridge na vodní bázi: vhodné na tisknutí na savé povrchy jako je dřevo, papír, kartón apod., není odolná proti vodě či dešti Cartridge Bentsai do inkoustové tiskárny Bentsai 6105 je uváženou volbou jako dělanou přímo pro každodenní komerční tisk materiálů a jiných dokumentů. Nabízí bezchybný tisk s velmi dlouhou trvanlivostí. V balení je černá barva. Tiskněte šetrně s cartridgí Bentsai černá vodní 42ml, která je vytvořena vaší tiskárně Bentsai doslova na míru. Jejím největším kladem je naprostá kompatibilita a stoprocentní bezpečnost, kterou docení jak občasný, tak i náročný uživatel. Stěžejní parametry cartridge Bentsai černá vodní 42ml Cartridge originální výroby je maximálně spolehlivá V balení naleznete samostatnou cartridge, barva černá Cartridge Bentsai k využití v inkoustové tiskárně Cartridge Bentsai je kompatibilní s modely: Značka: Bentsai Řada: 6105 Model: B2 (alza.cz)

Podobné produkty ako Bentsai černá vodní 42ml (60020) , Bentsai 6105b2 (88144)

Bentsai 6105B2 (88144)

Bentsai 6105B2 (88144)
Detail

Inkoustová tiskárna barevná, tiskové rozlišení 600 x 600 DPI, dotykový displej, USB (88144) S Bentsai 6105B2 zefektivníte označování výrobkůBentsai 6105B2 je ruční barevná tiskárna, která efektivně nahradí různé papírové etikety, samolepky a jiné labely. Umožňuje totiž jednoduché označování výrobků – pomocí této přenosné tiskárny vytisknete potřebné informace přímo na daný produkt. Tiskárna Bentsai 6105B2 umí natisknout texty, čárové kódy, QR kódy, loga, data expirace a mnoho dalších na dřevo, sklo, sádrokarton, karton, nerez, látku, plasty, víčka, PE fólii, PVC trubky a další materiály.Mobilní použití i možnost integrace do výrobní linkyVýhodou ruční tiskárny Bentsai 6105B2 je především její mobilita, nepotřebuje žádné kabely, váží pouhých 450 gramů a je vybavena baterií s kapacitou 2 600 mAh, díky které na jedno nabití vydrží tisknout až 8 hodin – s tiskárnou se tak můžete bez jakéhokoliv omezení libovolně pohybovat ve výrobě. Kromě toho ji lze také jednoduše... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bentsai 6105B2 (88144) , Atomic hawx prime 100 - černá/červená červená (spthng1266nad)

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R

BESTWAY 60015 Lay-Z Spa Ibiza

BESTWAY 60015 Lay-Z Spa Ibiza
Detail

Vířivý bazén s vyhříváním Bestway Lay-Z-Spa Ibiza AirJet 180 x 180 x 71 cm Není nic víc uvolňujícího než se ponořit do teplé bublinkové vody přímo na vaší zahradě. Lay-Z-Spa Ibiza AirJet poskytuje uklidňující masážní zážitek až pro 6 osob. Systém AirJet je vybaven 140 tryskami, které uvolňují bubliny ze spodní části vířivky a vytvářejí teplé, bublající prostředí horké vany. Nafukovací stěny a vnitřní nosníky této lázně jsou vyrobeny z odolného materiálu DuraPlus odolného proti propíchnutí, který zabraňuje poškození. Tento typ vnitřní konstrukce zabraňuje roztažení a roztažení, což umožňuje vířivce zachovat si stejný tvar bez ohledu na to, kolikrát je nafouknutá a vyfouknutá. Obsažená funkce automatického ohřevu Freeze Shield zabraňuje zamrznutí vnitřních komponentů při nižších teplotách a zajišťuje tak, že si můžete svou vířivku užívat rok co rok. Digitální panel pro ovládání vířivky a čerpadla s integrovaným filtračním systémem zahrnuje držáky nápojů a je přístupný z vířivky. Energeticky úsporný časovačem řízený systém vyhřívání. Vyhřívání vířivky lze naprogramovat až 40 dní předem pro budoucí použití. Dávkovač chemikálií ChemConnect zajišťuje stabilní koncentraci chloru ve vířivce. Zesílený kryt s bezpečnostními uzamykacími sponami. - Kapacita: 6 dospělých osob - Kapacita vody (70 %): 778 l - Rozměr po nafouknutí: 1,80 m x 1,80 m x 66 cm - Vnitřní rozměr: 1,32 m x 1,32 m - Hmotnost naplněného výrobku: 807 kg - Vlastní průtok vody: 1 325 l/h - Systém ohřívání: Přibliž. 1.5-2.0?/h - Max. tepelný výkon: 40? - Hmotnost netto: 30 kg - Maximální hloubka vody: 48 cm Balení obsahuje 1 vířivka, 1 kryt bazénu, 1 čerpadlo vířivky, vložka filtru (VI), 1 dávkovač chemikálií ChemConnect TM, sada pro opravy, systém AirJet TM (hawaj.cz)

Podobné produkty ako BESTWAY 60015 Lay-Z Spa Ibiza , Denní záznamy - červená

Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II - Jitka Meluchová

Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II - Jitka Meluchová
Detail

Poisťovne v členských štátoch EÚ prešli významnými zmenami súvisiacimi s nastavením novej úrovne riadenia rizík, kapitálových požiadaviek a prísnejších pravidiel dohľadu, ktoré ustanovila smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/138/ES o začatí a vykonávaní poistenia a zaistenia, označovaná ako Solventnosť II. Zámerom celého procesu je snaha zabezpečiť finančnú stabilitu na poistnom trhu tak, aby kapitálovo silné poisťovne boli odolnejšie voči neočakávaným otrasom a volatilite na finančných trhoch.Publikácia Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS a Solventnosti II je určená predovšetkým študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave ako učebná pomôcka predmetu účtovníctvo poisťovní, účtovníctvo a finančné výkazníctvo poisťovní, ako aj odbornej verejnosti, ktorá sa zaoberá problematikou účtovníctva a výkazníctva v poisťovniach.Zámerom publikácie je načrtnúť rámec, resp. variant možného postupu, ktorý sa však môže a bude v jednotlivých poisťovniach odlišovať. Cieľom je naučiť študenta, na základe získaných teoretických znalostí z legislatívy a aktuálneho súboru IFRS, spracovať poznatky a tie aplikovať na modelové situácie a transakcie typické pre ekonomickú činnosť poisťovní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II - Jitka Meluchová , Zilner - červená (6938385301112)

Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II - Meluchová Jitka

Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II - Meluchová Jitka
Detail

Poisťovne v členských štátoch EÚ prešli významnými zmenami súvisiacimi s nastavením novej úrovne riadenia rizík, kapitálových požiadaviek a prísnejších pravidiel dohľadu, ktoré ustanovila smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/138/ES o začatí a vykonávaní poistenia a zaistenia, označovaná ako Solventnosť II. Zámerom celého procesu je snaha zabezpečiť finančnú stabilitu na poistnom trhu tak, aby kapitálovo silné poisťovne boli odolnejšie voči neočakávaným otrasom a volatilite na finančných trhoch. Publikácia Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS a Solventnosti II je určená predovšetkým študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave ako učebná pomôcka predmetu účtovníctvo poisťovní, účtovníctvo a finančné výkazníctvo poisťovní, ako aj odbornej verejnosti, ktorá sa zaoberá problematikou účtovníctva a výkazníctva v poisťovniach. Zámerom publikácie je načrtnúť rámec, resp. variant možného postupu, ktorý sa však môže a bude v jednotlivých poisťovniach odlišovať. Cieľom je naučiť študenta, na základe získaných teoretických znalostí z legislatívy a aktuálneho súboru IFRS, spracovať poznatky a tie aplikovať na modelové situácie a transakcie typické pre ekonomickú činnosť poisťovní. (patro.cz)

Podobné produkty ako Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II - Meluchová Jitka , Nawalla coast červená

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 44

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 44
Detail

Velikost Stélka 40 26 cm 41 26,5 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 28,5 cm 45 29 cm 46 29,5 cm 47 30,5 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 44 , Respirátor ffp2 červená

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 36

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 36
Detail

Velikost Stélka 36 23,6 cm 37 24,2 cm 38 24,9 cm 39 25,5 cm 40 26,2 cm 41 26,8 cm 42 27,4 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 36 , Červená - dvd (d008078)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 41

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 41
Detail

Velikost Stélka 40 26 cm 41 26,5 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 28,5 cm 45 29 cm 46 29,5 cm 47 30,5 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 41 , Squarecube, červená (6938385300726)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 43

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 43
Detail

Velikost Stélka 40 26 cm 41 26,5 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 28,5 cm 45 29 cm 46 29,5 cm 47 30,5 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 43 , Chrastící barevná zvířátka červená: hrkajúce farebné zvieratká červená (9789463608503)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 45

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 45
Detail

Velikost Stélka 40 26 cm 41 26,5 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 28,5 cm 45 29 cm 46 29,5 cm 47 30,5 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 45 , Červená ještěrka - dvd (9498)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 37

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 37
Detail

Velikost Stélka 36 23,6 cm 37 24,2 cm 38 24,9 cm 39 25,5 cm 40 26,2 cm 41 26,8 cm 42 27,4 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 37 , Paruka foliová červená (5905548907925)

EPSON T7901 (C13T79014010) - originální cartridge, černá, 42ml

EPSON T7901 (C13T79014010) - originální cartridge, černá, 42ml
Detail

Cartridge (inkoust) Epson T7901 (C13T79014010). Barva: Černá. Kapacita: 42ml. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EPSON T7901 (C13T79014010) - originální cartridge, černá, 42ml , Epson 478xl červená (c13t04f54010)

EPSON T7901 (C13T79014010) - kompatibilní cartridge, černá, 42ml

EPSON T7901 (C13T79014010) - kompatibilní cartridge, černá, 42ml
Detail

TonerPartner cartridge (inkoust) EPSON T7901 (C13T79014010). Barva: Černá. Kapacita: 42ml. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EPSON T7901 (C13T79014010) - kompatibilní cartridge, černá, 42ml , Ipae - židlička červená (8009271462014)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 42

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 42
Detail

Velikost Stélka 40 26 cm 41 26,5 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 28,5 cm 45 29 cm 46 29,5 cm 47 30,5 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 42 , Epson t1597 červená (c13t15974010)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 38

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 38
Detail

Velikost Stélka 36 23,6 cm 37 24,2 cm 38 24,9 cm 39 25,5 cm 40 26,2 cm 41 26,8 cm 42 27,4 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9626-42ML Velikost: 38 , Červená paruka dlouhá (8434077041741)

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 46

CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 46
Detail

Velikost Stélka 40 26 cm 41 26,5 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 28,5 cm 45 29 cm 46 29,5 cm 47 30,5 cm *tabulka představuje hodnoty dané výrobcem (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CMP ZANIAH TRAIL 39Q9627-42ML Velikost: 46 , Oogi junior - červená (7640153432018)

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500
Detail

Kinesio tejpy ARES jsou speciální pásky, které napomáhají odstranit bolesti svalů, šlach a kloubů. Podporují zkvalitnění a kontrakce oslabených svalů, redukci únavy přetížených svalů, snížení možnosti zranění a křečí, zvýšení rozsahu pohybu a zmírnění bolesti, obnovení toku lymfy a krve, snížení tepla a zánětlivých exsudátů ve tkání, redukci zánětu a bolesti, korekce kloubních problémů, centraci kloubu díky normalizaci svalového tonu, zlepšení rozsahu pohybu a snížení bolesti. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500 , Ccm 8k červená (spthob0012nad)

HP 51645AE - originální cartridge HP 45, černá, 42ml

HP 51645AE - originální cartridge HP 45, černá, 42ml
Detail

Cartridge (inkoust) HP 45 (51645AE). Barva: Černá. Kapacita: 42ml. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 51645AE - originální cartridge HP 45, černá, 42ml , Nejkrásnější pohádky - červená karkulka

HP 51641AE - kompatibilní cartridge HP 41, barevná, 42ml

HP 51641AE - kompatibilní cartridge HP 41, barevná, 42ml
Detail

TonerPartner cartridge (inkoust) HP 41 (51641AE). Barva: Barevná. Kapacita: 42ml. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP 51641AE - kompatibilní cartridge HP 41, barevná, 42ml , Acra pinguin červená (8595042744125)

HP C6615NE - kompatibilní cartridge HP 15, černá, 42ml

HP C6615NE - kompatibilní cartridge HP 15, černá, 42ml
Detail

TonerPartner cartridge (inkoust) HP 15 (C6615NE). Barva: Černá. Kapacita: 42ml. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP C6615NE - kompatibilní cartridge HP 15, černá, 42ml , Mtb-938 červená (1109)

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S , Rapid f30 červená (23256502)

Vánoční ozdoby z tvrdého papíru: 5 archu, cervená, zelená, modrá, zlatá a stríbrná - Kol.

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M
Detail

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M , Tradag vlnka červená (0815_2130)

Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II (978-80-7598-637-5)

Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II (978-80-7598-637-5)
Detail

Kniha - autor Jitka Meluchová, 320 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Poisťovne v členských štátoch EÚ prešli významnými zmenami súvisiacimi s nastavením novej úrovne riadenia rizík, kapitálových požiadaviek a prísnejších pravidiel dohľadu, ktoré ustanovila smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/138/ES o začatí a vykonávaní poistenia a zaistenia, označovaná ako Solventnosť II. Zámerom celého procesu je snaha zabezpečiť finančnú stabilitu na poistnom trhu tak, aby kapitálovo silné poisťovne boli odolnejšie voči neočakávaným otrasom a volatilite na finančných trhoch. Publikácia Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS a Solventnosti II je určená predovšetkým študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave ako učebná pomôcka predmetu účtovníctvo poisťovní, účtovníctvo a finančné výkazníctvo poisťovní, ako aj odbornej verejnosti, ktorá sa zaoberá problematikou účtovníctva a výkazníctva v poisťovniach. Zámerom publikácie je načrtnúť rámec, resp.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Účtovníctvo a výkazníctvo poisťovní podľa IFRS a solventnosti II (978-80-7598-637-5) , Roncato unica červená (sptrct169nad)

Tuin Belfast 60015 Stolní fotbal fotbálek rozkládací - 121 x 101 x 79 cm

Tuin Belfast 60015 Stolní fotbal fotbálek rozkládací - 121 x 101 x 79 cm
Detail

Hlavním rysem tohoto modelu je sklopný mechanismus. Tak jej můžete velmi úsporně uložit po skončení hry pouze několika hmaty. Je zajištěn dvěma pojistkami, které zajišťují stabilitu nohou při postavení. Jako další funkce je Belfast vybaven protiskluzovými, ergonomicky navrženými rukojeti, kluznými ložisky pro snadnou hru. Stolní fotbálek má bezešvé vyvýšené rohy hřiště, které zabrání uvíznutí míče v roku. Technické údaje: rozměry: 121 x 101 x 79 cm rozměry hracího pole: 105 x 58 cm šířka stolu bez tyčí: cca 61 cm tlouška stěny: 12 mm výška složeného stolu: cca 160 cm barva: potisk materiál: MDF skládací mechanismu protiskluzová madla hmotnost: 20 kg průměr míčků: 31 mm ocelové leštěné tyče: 13 mm Obsah balení: 1 x fotbalový stůl se sklopným mechanismem 2 x míčky (dilego.cz)

Podobné produkty ako Tuin Belfast 60015 Stolní fotbal fotbálek rozkládací - 121 x 101 x 79 cm , Plastkon boby flash, červená

Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb09755nad)

Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb09755nad)
Detail

Malování podle čísel - tématika krajiny a přírody, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Námět: krajiny a příroda V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 24 akrylových barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb09755nad)

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S, 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S, 16,5 cm - S
Detail

Přehled puncovních značek najdete zde. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 16,5 cm - S, 16,5 cm - S

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M, 17,5 cm - M

Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M, 17,5 cm - M
Detail

Přehled puncovních značek najdete zde. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rebel&Rose Korálkový náramek Turquoise Delight RR-60015-S 17,5 cm - M, 17,5 cm - M

Erba Trafopájka 200 W (ER-60015)

Detail

Elektronicky regulovatelná trafopájka s výkonem 200 W. (mall.cz)

Podobné produkty ako Erba Trafopájka 200 W (ER-60015)

Teória rizika v poistení - Galina Horáková, Michal Páleš, Fratišek Slaninka

Teória rizika v poistení - Galina Horáková, Michal Páleš, Fratišek Slaninka
Detail

Projekt Solventnost II vznikol s cieľom ochraňovať spotrebiteľa a zabezpečiť za rovnakých podmienok stabilitu všetkých poisťovní pôsobiacich v Európskej únii. Pri jeho zavádzaní do praxe je jednou z aktuálnych úloh aktuárov tvorba interných modelov na výpočet kapitálových požiadaviek na solventnosť na úrovni individuálnej poisťovne. Tento prístup vyžaduje využívanie aj zložitejších aktuárskych modelov vrátane stochastického modelovania rizík, ktoré umožňuje opis, analýzu a predpoveď nákladov na poistné plnenia poisťovne. Vysokoškolská učebnica Teória rizika v poistení je koncepčne orientovaná pre študentov inžinierskeho aj doktorandského štúdia v oblasti aktuárstva, ako aj pre pracovníkov z poistnej praxe, ktorí sa zaoberajú problematikou modelovania poistných a finančných rizík. Obsah aj rozsah učebnice je v súlade s požiadavkami na znalosti potrebné na meranie a analýzu rizík, nielen poistných. Jej cieľom je uviesť co najzrozumiteľnejšou formou, ale pri zachovaní matematickej korektnosti, základné pojmy, metódy a postupy vedúce k výsledkom, na základe ktorých možno posúdiť splnenie požiadaviek na solventnosť poisťovne pomocou stochastického prístupu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Teória rizika v poistení - Galina Horáková, Michal Páleš, Fratišek Slaninka

Teória rizika v poistení - Horáková Galina

Teória rizika v poistení - Horáková Galina
Detail

Projekt Solventnost II vznikol s cieľom ochraňovať spotrebiteľa a zabezpečiť za rovnakých podmienok stabilitu všetkých poisťovní pôsobiacich v Európskej únii. Pri jeho zavádzaní do praxe je jednou z aktuálnych úloh aktuárov tvorba interných modelov na výpočet kapitálových požiadaviek na solventnosť na úrovni individuálnej poisťovne. Tento prístup vyžaduje využívanie aj zložitejších aktuárskych modelov vrátane stochastického modelovania rizík, ktoré umožňuje opis, analýzu a predpoveď nákladov na poistné plnenia poisťovne. Vysokoškolská učebnica Teória rizika v poistení je koncepčne orientovaná pre študentov inžinierskeho aj doktorandského štúdia v oblasti aktuárstva, ako aj pre pracovníkov z poistnej praxe, ktorí sa zaoberajú problematikou modelovania poistných a finančných rizík. Obsah aj rozsah učebnice je v súlade s požiadavkami na znalosti potrebné na meranie a analýzu rizík, nielen poistných. Jej cieľom je uviesť co najzrozumiteľnejšou formou, ale pri zachovaní matematickej korektnosti, základné pojmy, metódy a postupy vedúce k výsledkom, na základe ktorých možno posúdiť splnenie požiadaviek na solventnosť poisťovne pomocou stochastického prístupu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Teória rizika v poistení - Horáková Galina

Teória rizika v poistení (978-80-8168-273-5)

Teória rizika v poistení (978-80-8168-273-5)
Detail

Kniha - autor Galina Horáková; Michal Páleš; Fratišek Slaninka, 424 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Projekt Solventnost II vznikol s cieľom ochraňovať spotrebiteľa a zabezpečiť za rovnakých podmienok stabilitu všetkých poisťovní pôsobiacich v Európskej únii. Pri jeho zavádzaní do praxe je jednou z aktuálnych úloh aktuárov tvorba interných modelov na výpočet kapitálových požiadaviek na solventnosť na úrovni individuálnej poisťovne. Tento prístup vyžaduje využívanie aj zložitejších aktuárskych modelov vrátane stochastického modelovania rizík, ktoré umožňuje opis, analýzu a predpoveď nákladov na poistné plnenia poisťovne. Vysokoškolská učebnica Teória rizika v poistení je koncepčne orientovaná pre študentov inžinierskeho aj doktorandského štúdia v oblasti aktuárstva, ako aj pre pracovníkov z poistnej praxe, ktorí sa zaoberajú problematikou modelovania poistných a finančných rizík. Obsah aj rozsah učebnice je v súlade s požiadavkami na znalosti potrebné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Teória rizika v poistení (978-80-8168-273-5)

Finanční řízení komerčních pojišťoven - Eva Vávrová

Finanční řízení komerčních pojišťoven - Eva Vávrová
Detail

Publikace poskytuje odborné veřejnosti a vysokoškolským studentům informace o specifikách finančního řízení komerčních pojišťoven, o výkonu dohledu v pojišťovnictví, o zajišťovacích operacích, o tvorbě a užití technických rezerv, o metodách hodnocení výkonnosti pojišťoven a o požadavcích směrnice Solvency II na solventnost a na řízení rizik v evropských komerčních pojišťovnách. Jde o ucelené, systémově pojaté pojednání zachycující základní problémové okruhy finančního řízení komerčních pojišťovacích institucí. Monografie podává potřebné znalosti a teoretické i praktické informace na úrovni magisterského stupně studia, je vhodná pro studenty doktorských studijních programů, posluchače kurzů specializovaného vzdělávání v pojišťovnictví a adepty doškolování středního a vyššího stupně vzdělávání pojišťovacích zprostředkovatelů, stejně jako pro odborníky z pojišťovací praxe a další zájemce o náročnou problematiku finančního řízení specifického pro komerční pojišťovací instituce. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Finanční řízení komerčních pojišťoven - Eva Vávrová

Finanční řízení komerčních pojišťoven - Eva Vávrová - e-kniha

Finanční řízení komerčních pojišťoven - Eva Vávrová - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace poskytuje odborné veřejnosti a vysokoškolským studentům informace o specifikách finančního řízení komerčních pojišťoven, o výkonu dohledu v pojišťovnictví, o zajišťovacích operacích, o tvorbě a užití technických rezerv, o metodách hodnocení výkonnosti pojišťoven a o požadavcích směrnice Solvency II na solventnost a na řízení rizik v evropských komerčních pojišťovnách. Jde o ucelené, systémově pojaté pojednání zachycující základní problémové okruhy finančního řízení komerčních pojišťovacích institucí. Monografie podává potřebné znalosti a teoretické i praktické informace na úrovni magisterského stupně studia, je vhodná pro studenty doktorských studijních programů, posluchače kurzů specializovaného vzdělávání v pojišťovnictví a adepty doškolování středního a vyššího stupně vzdělávání pojišťovacích zprostředkovatelů, stejně jako pro odborníky z pojišťovací praxe a další zájemce o náročnou problematiku finančního řízení specifického pro komerční pojišťovací instituce. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Finanční řízení komerčních pojišťoven - Eva Vávrová - e-kniha

Finanční řízení komerčních pojišťoven - Vávrová Eva

Finanční řízení komerčních pojišťoven - Vávrová Eva
Detail

Publikace poskytuje odborné veřejnosti a vysokoškolským studentům informace o specifikách finančního řízení komerčních pojišťoven, o výkonu dohledu v pojišťovnictví, o zajišťovacích operacích, o tvorbě a užití technických rezerv, o metodách hodnocení výkonnosti pojišťoven a o požadavcích směrnice Solvency II na solventnost a na řízení rizik v evropských komerčních pojišťovnách. Jde o ucelené, systémově pojaté pojednání zachycující základní problémové okruhy finančního řízení komerčních pojišťovacích institucí. Monografie podává potřebné znalosti a teoretické i praktické informace na úrovni magisterského stupně studia, je vhodná pro studenty doktorských studijních programů, posluchače kurzů specializovaného vzdělávání v pojišťovnictví a adepty doškolování středního a vyššího stupně vzdělávání pojišťovacích zprostředkovatelů, stejně jako pro odborníky z pojišťovací praxe a další zájemce o náročnou problematiku finančního řízení specifického pro komerční pojišťovací in stituce. (patro.cz)

Podobné produkty ako Finanční řízení komerčních pojišťoven - Vávrová Eva

Finanční řízení komerčních pojišťoven (978-80-247-4662-3)

Finanční řízení komerčních pojišťoven (978-80-247-4662-3)
Detail

Kniha - autor Eva Vávrová, 192 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace poskytuje odborné veřejnosti a vysokoškolským studentům informace o specifikách finančního řízení komerčních pojišťoven, o výkonu dohledu v pojišťovnictví, o zajišťovacích operacích, o tvorbě a užití technických rezerv, o metodách hodnocení výkonnosti pojišťoven a o požadavcích směrnice Solvency II na solventnost a na řízení rizik v evropských komerčních pojišťovnách. Jde o ucelené, systémově pojaté pojednání zachycující základní problémové okruhy finančního řízení komerčních pojišťovacích institucí. Monografie podává potřebné znalosti a teoretické i praktické informace na úrovni magisterského stupně studia, je vhodná pro studenty doktorských studijních programů, posluchače kurzů specializovaného vzdělávání v pojišťovnictví a adepty doškolování středního a vyššího stupně vzdělávání pojišťovacích zprostředkovatelů, stejně jako pro odborníky z pojišťovací praxe a další zájemce o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Finanční řízení komerčních pojišťoven (978-80-247-4662-3)

Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)

Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)
Detail

Kniha - autor Marie Karfíková; Vladimír Přikryl; Roman Vybíral, 440 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace poskytuje základní přehled právní úpravy soukromého pojištění. Výklad problematiky je podán nejen z pohledu naší právní úpravy, ale i v kontextu unijního práva. Publikace popisuje základní podmínky provozování pojišťovací a zajišťovací činnosti, včetně tvorby technických rezerv, finančního umístění a solventnosti. Další část publikace je věnována problematice dohledu v pojišťovnictví, zejména jeho předmětu, rozsahu, zvláštnostem finančního dohledu a dohledu ve skupině. Významnou část pojistného trhu tvoří i pojišťovací zprostředkovatelé. Právní úpravě této činnosti je věnována kapitola popisující základní podmínky přístupu k této činnosti a její výkon, to vše v rámci procesu implementace nové unijní úpravy. Další kapitola se zabývá právní úpravou pojištění, které vzniká na základě pojistné smlouvy. Jde zejména o problematiku vzniku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pojišťovací právo: 2. přepracované vydání (978-80-7502-271-4)

Tvorba a distribuce pojištění osob (978-80-7400-873-3)

Tvorba a distribuce pojištění osob (978-80-7400-873-3)
Detail

Kniha - autor Alexander Kult, 264 stran, česky, brožovaná Publikace se zabývá terminologií pojistného práva, pravidly tvorby a distribuce pojistného produktu, plněním informačních povinností a uzavíráním, obsahem, platností a konstrukčními prvky pojistné smlouvy. Autor v úvodu vysvětluje terminologii pojistného práva a upozorňuje na specifika jednotlivých produktů pojištění osob, což je zejména investiční a kapitálové životní pojištění a pojištění úrazu a nemoci. Dále autor analyzuje pravidla tvorby pojistného produktu, a to s ohledem na nařízení POG, zákon o pojišťovnictví a směrnici Solventnost II. Rozebírá i pravidla distribuce pojištění a poskytuje ucelený výčet informačních povinností, které jsou s pojištěním osob spojeny. Detailně píše o nařízení PRIIPs a aplikovatelnosti pravidel kolektivního investování na pojištění. Následuje pojednání o pojistné smlouvě a jejích součástech, a to i s důrazem na její uzavírání, změny, ukončování i případnou neplatnost a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tvorba a distribuce pojištění osob (978-80-7400-873-3)

Nové trendy ve financích a ekonomice (978-80-7552-920-6)

Nové trendy ve financích a ekonomice (978-80-7552-920-6)
Detail

Kniha - autor David Mareš, 220 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace se zaměřuje na nové trendy ve financích a ekonomice, které se empiricky ověřují. Jedná se především o dopady vývoje struktury ekonomiky, hybatelů trhů a informací na výkonnost podniku. V knize je rovněž zkoumána problematika organizační a informační struktury organizace s vazbou na trh, klade se důraz na kalkulace výrobků a služeb, význam limitních nákladů, též je zkoumaná problematika a význam cash flow pro solventnost podniku. Monografie dále zkoumá nové trendy ve finanční analýze a bankovnictví, a to především v oblasti scoringu, ratingu a hypotečního trhu. ,,Autorův přístup jde nad rámec tradičních monografií zaměřených na podnikovou ekonomiku a finance. A to především díky komplexnosti zkoumaných problémů a jejich dynamického působení. Čtenáři se tak dostává do rukou publikace, která je svým přístupem originální a vybočuje z řady publikací zaměřených pouze na vybrané... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nové trendy ve financích a ekonomice (978-80-7552-920-6)

Nové trendy ve financích a ekonomice - David Mareš

Nové trendy ve financích a ekonomice - David Mareš
Detail

Publikace se zaměřuje na nové trendy ve financích a ekonomice, které se empiricky ověřují. Jedná se především o dopady vývoje struktury ekonomiky, hybatelů trhů a informací na výkonnost podniku. V knize je rovněž zkoumána problematika organizační a informační struktury organizace s vazbou na trh, klade se důraz na kalkulace výrobků a služeb, význam limitních nákladů, též je zkoumaná problematika a význam cash flow pro solventnost podniku. Monografie dále zkoumá nové trendy ve finanční analýze a bankovnictví, a to především v oblasti scoringu, ratingu a hypotečního trhu. ,,Autorův přístup jde nad rámec tradičních monografií zaměřených na podnikovou ekonomiku a finance. A to především díky komplexnosti zkoumaných problémů a jejich dynamického působení. Čtenáři se tak dostává do rukou publikace, která je svým přístupem originální a vybočuje z řady publikací zaměřených pouze na vybrané oblasti podnikové ekonomiky či financí a vyznačujících se popisným, statickým přístupem. K pozitivům publikace patří i empirické ověření autorem prezentovaných názorů a, vzhledem k odbornému působení autora, i přiblížení specifik aplikace těchto názorů v oblasti bankovního sektoru.” prof. Ing. Jiří Dvořáček, CSc., katedra strategie, Fakulta podnikohospodářská, Vysoká škola ekonomická v Praze (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nové trendy ve financích a ekonomice - David Mareš

Nové trendy ve financích a ekonomice - Mareš David

Nové trendy ve financích a ekonomice - Mareš David
Detail

Publikace se zaměřuje na nové trendy ve financích a ekonomice, které se empiricky ověřují. Jedná se především o dopady vývoje struktury ekonomiky, hybatelů trhů a informací na výkonnost podniku. V knize je rovněž zkoumána problematika organizační a informační struktury organizace s vazbou na trh, klade se důraz na kalkulace výrobků a služeb, význam limitních nákladů, též je zkoumaná problematika a význam cash flow pro solventnost podniku. Monografie dále zkoumá nové trendy ve finanční analýze a bankovnictví, a to především v oblasti scoringu, ratingu a hypotečního trhu. ,,Autorův přístup jde nad rámec tradičních monografií zaměřených na podnikovou ekonomiku a finance. A to především díky komplexnosti zkoumaných problémů a jejich dynamického působení. Čtenáři se tak dostává do rukou publikace, která je svým přístupem originální a vybočuje z řady publikací zaměřených pouze na vybrané oblasti podnikové ekonomiky či financí a vyznačujících se popisným, statickým přístupem. K pozitivům publikace patří i empirické ověření autorem prezentovaných názorů a, vzhledem k odbornému působení autora, i přiblížení specifik aplikace těchto názorů v oblasti bankovního sektoru.” prof. Ing. Jiří Dvořáček, CSc., katedra strategie, Fakulta podnikohospodářská, Vysoká škola ekonomická v Praze (patro.cz)

Podobné produkty ako Nové trendy ve financích a ekonomice - Mareš David

Pojišťovací právo, 2. přepracované vydání - Marie Karfíková, Vladimír Přikryl, Roman Vybíral

Pojišťovací právo, 2. přepracované vydání - Marie Karfíková, Vladimír Přikryl, Roman Vybíral
Detail

Publikace poskytuje základní přehled právní úpravy soukromého pojištění. Výklad problematiky je podán nejen z pohledu naší právní úpravy, ale i v kontextu unijního práva.Publikace popisuje základní podmínky provozování pojišťovací a zajišťovací činnosti, včetně tvorby technických rezerv, finančního umístění a solventnosti. Další část publikace je věnována problematice dohledu v pojišťovnictví, zejména jeho předmětu, rozsahu, zvláštnostem finančního dohledu a dohledu ve skupině. Významnou část pojistného trhu tvoří i pojišťovací zprostředkovatelé. Právní úpravě této činnosti je věnována kapitola popisující základní podmínky přístupu k této činnosti a její výkon, to vše v rámci procesu implementace nové unijní úpravy.Další kapitola se zabývá právní úpravou pojištění, které vzniká na základě pojistné smlouvy. Jde zejména o problematiku vzniku, trvání a zániku pojištění podle nové právní úpravy obsažené v zákoně č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. V této souvislosti je podán výklad i všech důležitých institutů škodového a obnosového pojištění, pojištění věci, majetku, odpovědnosti za škodu a pojištění osob. Publikace rovněž poskytuje základní přehled povinných pojištění. Obsahově významnou část tvoří popis pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla včetně organizace a působnosti České kanceláře pojistitelů.Publikace může sloužit jako studijní pomůcka pro posluchače vysokých škol právního a ekonomického zaměření, nalezne však nepochybně uplatnění i pro pracovníky v oblasti pojišťovnictví, pro pojišťovací zprostředkovatele, likvidátory pojistných událostí a další osoby, které se chtějí seznámit uceleně s problematikou soukromého pojišťovnictví a pojištění.Autorský kolektiv je tvořen předními odborníky z řad právní teorie i aplikační praxe. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pojišťovací právo, 2. přepracované vydání - Marie Karfíková, Vladimír Přikryl, Roman Vybíral

Pojišťovací právo - Karfíková Marie

Pojišťovací právo - Karfíková Marie
Detail

Publikace poskytuje základní přehled právní úpravy soukromého pojištění. Výklad problematiky je podán nejen z pohledu naší právní úpravy, ale i v kontextu unijního práva. Publikace popisuje základní podmínky provozování pojišťovací a zajišťovací činnosti, včetně tvorby technických rezerv, finančního umístění a solventnosti. Další část publikace je věnována problematice dohledu v pojišťovnictví, zejména jeho předmětu, rozsahu, zvláštnostem finančního dohledu a dohledu ve skupině. Významnou část pojistného trhu tvoří i pojišťovací zprostředkovatelé. Právní úpravě této činnosti je věnována kapitola popisující základní podmínky přístupu k této činnosti a její výkon, to vše v rámci procesu implementace nové unijní úpravy. Další kapitola se zabývá právní úpravou pojištění, které vzniká na základě pojistné smlouvy. Jde zejména o problematiku vzniku, trvání a zániku pojištění podle nové právní úpravy obsažené v zákoně č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. V této souvislosti je podán výklad i všech důležitých institutů škodového a obnosového pojištění, pojištění věci, majetku, odpovědnosti za škodu a pojištění osob. Publikace rovněž poskytuje základní přehled povinných pojištění. Obsahově významnou část tvoří popis pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla včetně organizace a působnosti České kanceláře pojistitelů. Publikace může sloužit jako studijní pomůcka pro posluchače vysokých škol právního a ekonomického zaměření, nalezne však nepochybně uplatnění i pro pracovníky v oblasti pojišťovnictví, pro pojišťovací zprostředkovatele, likvidátory pojistných událostí a další osoby, které se chtějí seznámit uceleně s problematikou soukromého pojišťovnictví a pojištění. Autorský kolektiv je tvořen předními odborníky z řad právní teorie i aplikační praxe. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pojišťovací právo - Karfíková Marie

Dekorační páska lepicí papírová - červená (5 ks)

Dekorační páska lepicí papírová - červená (5 ks)
Detail

Samolepicí papírová páska dekorační. Balení obsahuje 5 rolí: třpytivá bílá 2m x 1,2cm, třpytivá červená 2m x 1,2cm, metalická červená 6,5m x 1,8cm, metalická červená 6,5m x 0,6cm, červená fólie 6,5m x 1,2cm. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dekorační páska lepicí papírová - červená (5 ks)

Atomic Revent+ Amid - červená (SPTha0464nad)

Atomic Revent+ Amid - červená (SPTha0464nad)
Detail

Lyžařská helma pro muže, červená V průběhu nošení helmy Atomic Revent+ Amid - červená klesne riziko možného úrazu Skvěle se postará o ochranu vaší hlavy. Tato varianta je určena pro muže. Díky helmě Atomic Revent+ Amid - červená můžete vyrazit na lyže bez obav z úrazu Navržená pro muže Helma na lyže Atomic Revent+ Amid - červená má barvu, která je červená (alza.cz)

Podobné produkty ako Atomic Revent+ Amid - červená (SPTha0464nad)
Bentsai bílá solventní 42ml (60016), Bentsai černá vodní 42ml (60020), Bentsai 6105B2 (88144), Atomic Hawx Prime 100 - černá/červená červená (SPThng1266nad), Červená královna (9788073638351), Denní záznamy - červená, ZILNER - červená (6938385301112), Nawalla Coast červená, Respirátor FFP2 červená , Červená - DVD (D008078), SquareCUBE, červená (6938385300726), Chrastící barevná zvířátka Červená: Hrkajúce farebné zvieratká Červená (9789463608503), Červená ještěrka - DVD (9498), Paruka foliová červená (5905548907925), Epson 478XL červená (C13T04F54010), IPAE - Židlička červená (8009271462014), Epson T1597 červená (C13T15974010), Červená Paruka Dlouhá (8434077041741), OOGI Junior - červená (7640153432018), CCM 8K červená (SPThob0012nad), Nejkrásnější pohádky - Červená Karkulka, Acra Pinguin červená (8595042744125), MTB-938 červená (1109), MOTIP červená sportline150ml (SD8161), RAPID F30 červená (23256502), Kwizzy koloběžka červená (63393), PowerCube Original červená (8718444085898), TRADAG Vlnka červená (0815_2130), Roncato UNICA červená (SPTrct169nad), Plastkon Boby Flash, červená