Bemeta niki mýdlenka skleněná 153108022

Produkt Bemeta niki mýdlenka skleněná 153108022 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bemeta niki mýdlenka skleněná 153108022 upraviť a produkt hľadať znova.

BEMETA NIKI mýdlenka skleněná 153108022

Detail

NIKI: Mýdlenka skleněná šířka: 100 mm výška: 40 mm hloubka: 110 mm povrch. úprava: lesk EAN: 8592207015571 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako BEMETA NIKI mýdlenka skleněná 153108022 , Sapho x-round mýdlenka skleněná, chrom (xr803)

Bemeta Cytro Mýdlenka obdélník, mat, 270 mm, 146102275

Bemeta Cytro Mýdlenka obdélník, mat, 270 mm, 146102275
Detail

Vrtání nebo lepení Při instalaci lze volit mezi variantou vrtaného spoje nebo nalepením na obklady. Série X-STEEL z kvalitního broušeného nerezu se díky svému tvaru úchytu stala doplňkem, který se hodí do většiny koupelnových interiérů. Výborně ladí s ostatním vybavením v provedení nerez mat. V tomto provedení nabízíme vodovodní baterie i sprchový program. Nejen, že je toto provedení krásné, ale navíc praktické na údržbu. Díky použitému materiálu se vyznačuje i dlouhou životností. Prodloužená záruka na povrchovou úpravu EAN: 8592207011948 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Bemeta Cytro Mýdlenka obdélník, mat, 270 mm, 146102275 , Sapho xr803 x-round mýdlenka skleněná, chrom

Sklenená vitrína Pack

Sklenená vitrína Pack
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu budete mít od nás zadarmo. Tato robustní vitrína z kolekce holandské interiérové značky BePureHome díky svému hravému designu působí velmi vzdušně. Vitrína Pack má zlatý lesklý povrch a částečně průhledná dvířka a je jako stvořená pro vystavení vašich nejvzácnějších mement. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sklenená vitrína Pack , Sapho xs802 x-steel mýdlenka skleněná, broušený nerez

Concept RK4140 rýchlovarná kanvica sklenená

Concept RK4140 rýchlovarná kanvica sklenená
Detail

Skvěle se hodí do každé domácnosti nejen svými vlastnostmi, ale i designem, který nabídne vítané oživení. Za pozornost jistě stojí efektní modré podsvícení po obvodu, ale především speciální borosilikátové sklo, které je tvrzené, zdravotně nezávadné a dokonale odolné vůči vysokým teplotám a teplotním šokům. Jistě oceníte i tlačítko pro rychlé otevření víka, široké hrdlo pro snadné naplnění, otočný podstavec, na který můžete konvici postavit doslova z jakéhokoliv úhlu, skryté topné těleso, protiskluzové nožky, podstavec s prostorem pro úschovu přívodního kabelu a vyjímatelný filtr proti vodnímu kameni usnadňující údržbu. Nesmíme opomenout ani dvojnásobný bezpečnostní systém, který zajistí, že se konvice sama vypne po dosažení bodu varu, nebo okamžiku, kdy byste ji omylem zapnuli prázdnou. Dostatečný objem tohoto modelu zajistí snadnou a rychlou přípravu horké vody. Na jedno naplnění získáte až 7 šálků, což vám zároveň ušetří čas. Příkon 2200 wattů garantuje rychlost varu, protože platí, že čím větší je příkon, tím rychleji se vám voda uvaří. Borosilikátové sklo je velmi odolné, kvalitní, tvrzené a především zdravotně nezávadné. Jeho odolnost vyniká zejména vůči vysokým teplotám, teplotním šokům a proti skvrnám. (4home.cz)

Podobné produkty ako Concept RK4140 rýchlovarná kanvica sklenená , Veritas 1304 niki (1304)

Altom Sklenená dóza Reindeer 1250 ml, červená

Altom Sklenená dóza Reindeer 1250 ml, červená
Detail

Pečení vánočních perníčků je téměř v každé domácnosti činností, bez které si lze jen těžko představit přípravu na Vánoce. Tato aromatická, nezapomenutelná vůně navodí kouzelnou atmosféru v celém domě. Vyplatí se pořídit si ozdobnou dózu, která vám umožní uchovávat tyto úžasné dobroty. Skleněné dózy na potraviny, pomohou zařídit kuchyňský prostor a zároveň se stanou praktickou dekorací, ve které najdete cukroví (sušenky, perníčky, bonbony), těstoviny, rýži nebo mouku. Skleněná dóza na potraviny od značky Altom Design má jemné drážky a pohodlné, ozdobné víko s hermetickou gumičkou, díky kterému zůstanou potraviny dlouho čerstvé. Vánoční skleněná dóza je také skvělým nápadem na malý dárek. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Sklenená dóza Reindeer 1250 ml, červená , Bemeta help madlo 700 mm brus 301100702

Ochranná fólie na displej Samsung Galaxy S5 sklěnená, DOPRODEJ

TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic skleňená 260 ml pastelově modrá

TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic skleňená 260 ml pastelově modrá
Detail

Skleněná kojenecká láhev Twistshake je vyrobena z borosilikátového skla, které je výjimečně odolné a lehké. Láhev má ergonomický design, který zajišťuje dokonalý úchop, a je uložena v ochranném a odnímatelném silikonovém pouzdru bez obsahu BPA, které malé dětské ruce chrání před horkým obsahem láhve. Tato láhev je ideální pro kojence. Savička je navržena tak, aby připomínala prs matky, a současně také zabraňuje kolice díky inteligentnímu antikolikovému ventilu, který zabraňuje vniknutí nadměrného množství vzduchu do citlivého dětského bříška. Savičku samozřejmě můžete vyměnit za jakoukoliv jinou z naší nabídky, takže vaše dítě může růst společně s láhví. Sklo je přirozeně bez zápachu a neobsahuje žádné škodlivé chemikálie, jako jsou BPA, PVC nebo ftaláty. Značky objemu jsou na silikonovém obalu uvedené jak v ml, tak i v amerických uncích. Kojeneckou láhev můžete ohřát v mikrovlnné troubě, odolá širokému rozsahu teplot od mrazu až po teplotu vroucí vody. Díky tomu, že je láhev vyrobena z borosilikátového skla, je současně také odolná proti poškrábání. Skleněnou láhev můžete mýt na horní polici myčky, ale ostatní součásti láhve doporučujeme mýt ručně, protože by v myčce mohly vyblednout. Savička z lékařského silikonu: velikost M (2+m) přiložena (feedo.cz)

Podobné produkty ako TWISTSHAKE Láhev kojenecká Anti-Colic skleňená 260 ml pastelově modrá , Topstar s´cool niki motiv auta (70570jd3)

Vánoční skleňená růžová ozdoba (sada 4ks) - Ø 8 cm 6GL2740

Vánoční skleňená růžová ozdoba (sada 4ks) - Ø  8 cm 6GL2740
Detail

Vánoční skleňená růžová ozdoba (sada 4ks) - Ø 8 cm Barva: RůžováMateriál: SkloHmotnost: 0,133 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Vánoční skleňená růžová ozdoba (sada 4ks) - Ø 8 cm 6GL2740 , Topstar s´cool niki motiv květiny (70570jd4)

Niki snacks Niki snack - Imunita 60 g

Niki snacks Niki snack - Imunita 60 g
Detail

Niki snacks Niki snack - Imunita 60 g Premium snack Niki je monoproteinový, chutný a vyvážený pamlsek pro psy. Vedle vysokého podílu masa, vyváženého složení a prémiové chuti podporuje imunitní systém vašeho psa. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Niki snacks Niki snack - Imunita 60 g , Niki lauda - autobiografie (978-80-8199-042-7)

Niki snacks Niki snack - Vápník 60 g

Niki snacks Niki snack - Vápník 60 g
Detail

Niki snacks Niki snack - Vápník 60 g Monoproteinový, chutný a vyvážený pamlsek pro psy. Vedle vysokého podílu masa, vyváženého složení a prémiové chuti, obsahuje Aquamin – biologicky aktivní komplex 70 minerálních látek. Díky vysoce vstřebatelné formě vápníku je důležitý pro zdravé a pevné kosti a zuby. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Niki snacks Niki snack - Vápník 60 g , Kela mýdlenka sinfonie

Niki snacks Niki snack - Detoxikace 60 g

Detail

Niki snacks Niki snack - Detoxikace 60 g Premium snack Niki je monoproteinový, chutný a vyvážený pamlsek pro psy. Vedle vysokého podílu masa, vyváženého složení a prémiové chuti napomáhá detoxikovat organismus vašeho psa. Podporuje správnou funkci jater, chrání tělo před oxidačním stresem a nežádoucími účinky znečistěného životního prostředí. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Niki snacks Niki snack - Detoxikace 60 g , Rivalové (ultimátní filmová sběratelská edice niki lauda) - blu-ray (8594030604755)

Niki Lauda - Autobiografie. Do pekla a zpět - Niki Lauda

Detail

NIKI LAUDA(22. února 1949 – 20. května 2019)Formule 1 oplakává ztrátu svéhonejodvážnějšího šampiona a přeživšíhosyna. Toto mimořádně cenné a klasickévydání autobiografie Nikiho Laudys dodatkem Kevina Easona nabízíneobyčejný pohled do mysli jedinečnésportovní legendy.Ježdění autem pro sport samotný,to byla práce Nikiho Laudy, při kterépřekročil hranici života a smrti. Vrátil se,aby dokráčel k ještě větší slávě. Světse zatajeným dechem sledoval jehonehodu na Nürburgringu v roce 1976,kdy ho vytáhli z hořícího pekla tak vážnězraněného, že dostal poslední pomazání.O 42 dní později už opět závodilv Monze. Rány mu krvácely, víčka mělspálená a byl vystrašený. Rok nato všakzískal svůj další titul mistra světa.Lauda v těchto pamětech potvrdilpověst přímočarého, upřímnéhoa čestného člověka. Odhaluje svůj bojse strachem při návratu, který nemělbýt v lidských silách; přenáší nás dálnež klasické novinové titulky N. Laudavs. J. Hunt; zobrazuje přísnou výchovua nesouhlas rodičů, díky nimž se podlesvých slov stal „závislým na dokonalosti“.Takový člověk, jako byl (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Niki Lauda - Autobiografie. Do pekla a zpět - Niki Lauda , Duramat mýdlenka chromová (5904993726723)

SMYSSLY Dřevěná mýdlenka mýdlenka

SMYSSLY Dřevěná mýdlenka mýdlenka
Detail

Dřevěná mýdlenka SMYSSLY se stane ideálním doplňkem do Vaší koupelny. Stylově ozdobí Vaši koupelnovou poličku. Krásně se na ní bude vyjímat kávové mýdlo s kofeinem , mýdlo s bambusovým uhlím či s bambuckým máslem. Tento designový kousek je ručně vyroben ze zbytkového dřeva a je ošetřený přírodním olejem. (fann.cz)

Podobné produkty ako SMYSSLY Dřevěná mýdlenka mýdlenka , Aqualine mýdlenka, bílá (8006)

Veritas Niki

Veritas Niki
Detail

VERITAS Niki je tím pravým univerzálním šicím strojem s 23 šicími programy, které jej předurčují pro všestranné použití. Jednotlivé programy lze snadno nastavit přehledným otočným voličem.Silný motor, kterým je stroj vybavený, zvládne jakékoliv šití od pružných až po vyšívací stehy. Sílu motoru doplňuje spolehlivý a přesný podavač zaručující pravidelné a precizní provedení všech stehů bez ohledu na druh látky. Vestavěný automatický navlékač a odřez nitě vám usnadní práci a ponechají více prostoru pro vaše tvůrčí nápady.VERITAS Niki a jeho silný motor je synonymem pro šití těžkých materiálů nebo několika vrstev materiálů běžných. O perfektní provedení stehů se postará i spolehlivý podavač zaručující stejnoměrné ušití stehu, bez rozdílu délky stehu na líci i rubu látky.Díky robustnímu provedení stroje a velmi nízkým vibracím, které se přednášejí do těla stroje, je snadné udržet podávání látky v přímém směru a to i u velmi tenkých látek.Nezáleží na tom, šijete-li pružné, lehké materiály nebo pevné, silně namáhané stehy na těžkých materiálech, tento stroj si poradí se všemi. Podle typu materiálu a stehu můžete libovolně nastavit délku a šířku stehu a síla motoru přenesená na jehlu pak prošije všechno – džínovinu i popelín. Záruka 3 roky.Návod k obsluze najdete ZDE.Základní údaje: 23 šicích programů 4-krokové šití knoflíkové dírky největší rychlost šití: 750 ot./minuta +/-50 schopnost prošít i silné materiály vsazování zipů vestavný navlékač nitě vestavěný odřez nitě tlačítko zpětného šití délka stehu plynule nastavitelná v rozmezí: 0,0 – 4,0 mm šířka stehu plynule nastavitelná v rozmezí: 0,0 – 5,0 mm neoslňující LED osvětlení úzké volné rameno odnímatelný kryt volného ramene s prostorem na uložení příslušenství automatické navíjení spodní cívkyTechnické údaje: příkon: 70 W, 230 V, 50 Hz homologace: CE, GSPříslušenství: 5 jehel zn. Schmetz univerzální patka zipová patka patka na šití knoflíkových dírek knoflíková patka patka slepého stehu štěteček páráček vodič okraje látky pro quilting držák cívky 3 cívky šroubovák kryt podavače pro vyšívání a látání 2. kolík cívky 2 plstěné podložky (4home.cz)

Podobné produkty ako Veritas Niki , Aqualine 8006 mýdlenka, bílá

Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011,Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011

Detail

Dvoukomorový batoh NIKI 20011 jsme ušili z tmavě modré látky zdobené stříbrným potiskem noční hvězdné oblohy; ideální na učivo pro dívky v 2. – 5. třídě ZŠ. pro všechny dívky od 2. do 5. třídy ZŠ objemný střih vyhovuje i v období mezi prvním a druhým stupněm ZŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou nastavitelný hrudní pásek Ověřený střih batohu NIKI je jedním z batohů s vyššími zády, proto jej můžeme doporučit pro všechny dívky od druhé třídy ZŠ. Z naší zkušenosti ale víme, že klidně může sloužit až do šesté třídy (záleží ale hodně na požadavcích školy). Dvě hlavní komory batohu unesou vše, jen radíme to nejtěžší učení dávat vždy nejblíže zádům. Zadní komora je širší, objemná. V přední užší komoře je malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu jsou dvě praktické menší kapsy. Do obou se pohodlně vejde naše krabička na svačinu, nebo penál PENN 20011 ve stejném designu. V horní kapse je navíc karabinka na klíče. Do spodní kapsy se klidně vejde i oválná etujka ETUE 20011 ve stejném designu. Záda batohu jsou tvořena pevným, anatomicky tvarovaným systémem s polstrováním a lehkým hliníkovým rámem. Ergonomicky tvarované a polstrované ramenní popruhy jdou utáhnout v horní i spodní části. Ze zad batoh určitě klouzat nebude, a to díky výškově nastavitelnému hrudnímu popruhu. Lahvičku na pití umístěte do kapsičky na boku batohu. Díky kompresnímu popruhu můžete do kapsy umístit i lahev o větším objemu - vypadávat při dobíhání autobusu tak určitě nebude. Střih NIKI je opravdu bohatě vybaven reflexními plochami na všech stranách batohu a v paspuli přední komory. Retroreflexní prvky na batohu NIKI 20011 perfektně doplňují jeho design se stříbrným potiskem tak, že si jich na první pohled ani nevšimnete. Jak svítí se můžete podívat do detailních fotek, kde je batoh vyfocen ve tmě. zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na zavěšení na lavici a na přenášení batohu v ruce batoh prošel na jedničku atestací v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete vybírat ze dvou variant penálů. Pro mladší žáky doporučujeme jednoklopnovou variantu PENN 20011, pro starší oválnou etui ETUE 20011, kde je jen malá klopna s několika gumičkami a pod ní se ukládají pastelky na volno. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011,Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011 , Sonia zen mýdlenka, chrom (161003)

Bemeta Niki chrom 153102042

Detail

NIKI: Polička skleněná šířka: 500 mm výška: 36 mm hloubka: 115 mm povrch. úprava: lesk EAN: 8592207015595 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Bemeta Niki chrom 153102042 , Nimco mýdlenka (ko 24059-86)

Lesbianka - Niki Fraitová

Lesbianka - Niki Fraitová
Detail

Byla to zvláštní, výjimečná doba. Skončil jeden režim a nastal nový. Změna přinesla uvolnění. To, co se dříve muselo tajit, se náhle mohlo zveřejňovat a při odkrytí osobních tajemství se člověk nalézal a identifikoval. Právě tento zlom se stal ideální příležitostí poskytnout čtenářům k posouzení životní peripetie ženy, která miluje ženy. Odsoudíte ji nebo jí budete fandit? Její intimní epizody jsou šokující a fascinující. Většina z nás, kteří tu dobu prožívali, takové osudy pomíjeli bez povšimnutí, protože se nás netýkaly. Chápali jsme je jen povrchně. Niki vypráví o svém uvědomění, popisuje neobyčejně detailně svoje příhody, setkání s pražskými lesbickými a homosexuálními celebritami, svěřuje se nám se svými trampotami, s láskou k ženě, kterou opravdu neskonale miluje. Avšak nic není jednoduché, musí překonávat překážky, dostává se i do nočního klubu na Sardinii, kde podléhá dalším svodům. Upřímně a bez studu nás nechá nahlédnout do svých sexuálních, pikantních avantýr. V málem detektivní zápletce se ocitáme v letech 1980 až 2000 a vracíme se do proslulých dávno zaniklých pražských podniků. Čas oponou trhnul, říká klasik, a v našem případě odhaluje události, které pro nás kdysi byly tabu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lesbianka - Niki Fraitová , Aqualine rumba mýdlenka drátěná (rb103)

Niki Lauda - Autobiografia

Detail

Niki Lauda (22. február 1949 – 20. máj 2019) Formula 1 oplakáva stratu svojho najodvážnejšieho šampióna a preživšieho syna. Toto mimoriadne cenné, klasické a pamätné vydanie autobiografie Nikiho Laudu s dodatkom Kevina Easona ponúka neobyčajný pohľad do mysle jedinečnej športovej legendy. Jazdenie s autom pre samotný šport, to bola práca Nikiho Laudu, pri ktorej prekročil hranicu života a smrti. Vrátil sa, aby dokráčal k ešte väčšej sláve. Svet so zatajeným dychom sledoval jeho nehodu na Nürburgringu v roku 1976, keď ho vytiahli z horiaceho pekla tak ťažko zraneného, že dostal posledné pomazanie. O 42 dní neskôr už opäť pretekal v Monze. Rany mu krvácali, viečka mal spálené a bol vystrašený. O rok neskôr však získal svoj ďalší titul majstra sveta. Lauda v týchto svojich memoároch potvrdil svoju priamočiarosť, úprimnosť a čestnosť. Odhaľuje svoj boj so strachom pri návrate, ktorý nemal byť v ľudských silách; prenáša nás ďalej než klasické novinové titulky N. Lauda vs. J. Hunt; zobrazuje prísnu výchovu a nesúhlas rodičov, ktoré ho podľa vlastných slov urobili „závislým od dokonalosti“. Taký, ako je on, sa už nenájde. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Niki Lauda - Autobiografia , Nimco mýdlenka (ki 14059c-26)

Legíny Niki 120DEN

Legíny Niki 120DEN
Detail

. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Legíny Niki 120DEN , Sonia soul mýdlenka, chrom (161829)

Legíny Niki 120DEN

Legíny Niki 120DEN
Detail

Legíny Niki 120DEN z kategorie Dámské legíny značky Bas Bleu, velikost M, barva černá. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Legíny Niki 120DEN , Sonia 161003 zen mýdlenka, chrom

Legíny Niki 120DEN

Legíny Niki 120DEN
Detail

. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Legíny Niki 120DEN , Sonia 161829 soul mýdlenka, chrom

Veritas 1304 Niki

Detail

Šicí stroj s 23 programy šití včetně 4krokové knoflíkové dírky. Veritas 1304 Niki umožňuje prošívat i silné materiály, disponuje vestavěným odřezem nitě a neoslňujícím osvětlením. Odnímatelný nástavec volného ramene s prostorem na uložení příslušenství. Automatické navíjení spodní cívky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Veritas 1304 Niki , Aqualine rb103 rumba mýdlenka drátěná

Sada pro školačku NIKI 21011 SET MEDIUM,Sada pro školačku NIKI 21011 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 21011 - Školní batoh s puntíky, PENN 21011 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19045 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 21011 SET MEDIUM,Sada pro školačku NIKI 21011 SET MEDIUM , Sonia 166459 zen mýdlenka, černá

Sada pro školačku NIKI 21011 SET LARGE,Sada pro školačku NIKI 21011 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 21011 - Školní batoh s puntíky, PENN 21011 - Dvouklopový školní penál, ZIGI 17002 - Pláštěnka na batoh, ZUZA 19045 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 21011 SET LARGE,Sada pro školačku NIKI 21011 SET LARGE , Kleine wolke mýdlenka glamour zlatá

Sada pro školačku NIKI 20011 SET LARGE,Sada pro školačku NIKI 20011 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 20011 - Školní vesmírný batoh, PENN 20011 - Školní pouzdro, ZIGI 17002 - Pláštěnka na batoh, ZUZA 19045 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 20011 SET LARGE,Sada pro školačku NIKI 20011 SET LARGE , Nimco mýdlenka (ko 24059-05)

Sada pro školačku NIKI 20011 SET SMALL,Sada pro školačku NIKI 20011 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 20011 - Školní vesmírný batoh, PENN 20011 - Školní pouzdro (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 20011 SET SMALL,Sada pro školačku NIKI 20011 SET SMALL , Nimco mýdlenka (ki 14059k-90)

Sada pro školačku NIKI 20011 SET MEDIUM,Sada pro školačku NIKI 20011 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 20011 - Školní vesmírný batoh, PENN 20011 - Školní pouzdro, ZUZA 19045 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 20011 SET MEDIUM,Sada pro školačku NIKI 20011 SET MEDIUM , Sepio gum - mýdlenka, červená (z504822)

Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022,Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022

Detail

Hlavní charakteristika: ideální do 2. – 5. třídy dvě komory a dvě přední kapsičky pevná polstrovaná záda s výztuhou objemný střih vyhovuje i v prvních třídách 2. stupně Batoh střihu NIKI je univerzální parťák pro vyšší děti na prvním stupni ZŠ - doporučujeme jej od 2. třídy nebo cca od 125/130 cm výšky, protože objemem se vyrovná i batohům studentským. Střih NIKI je už léta oblíben mezi všemi žáky na prvním stupni ZŠ. Díky svému objemu ale klidně vydrží i na začátku druhého stupně ZŠ. Proto jej nedoporučujeme pro malé drobné prvňáčky – nebyl by vhodnou volbou. Batoh NIKI pojme i těžký náklad, kterému odlehčíme díky polstrované zádové části batohu, která je tvořena pevným, anatomicky tvarovaným polstrováním s hliníkovým rámem. Ergonomicky tvarované ramenní popruhy lze utáhnout v horní i spodní části. Ze zad batoh určitě padat nebude, a to díky výškově nastavitelnému hrudnímu popruhu. Batoh má dvě hlavní komory. To nejtěžší učení, učebnice, atlasy, nebo desky na sešity, dejte do zadní, širší komory. V přední komoře pak najde místo všechno ostatní učivo. Navíc je zde menší praktická síťová kapsička na zip a jmenovka. Do dvou praktických kapes na přední části batohu se vejde třeba krabička se svačinou. Do horní kapsy můžete umístit třeba penál PENN 22022 ve stejném designu. V horní kapsičce je navíc odnímatelná karabina na klíče. Spodní užší kapsa pojme další drobnosti. Na lahev na pití je určena kapsa na boku batohu s kompresním páskem, díky kterému nebude z kapsičky vypadávat i větší láhev. Ani na tomto batohu jsme nešetřili reflexními plochami. Najdete je na čele, bocích i ramenních popruzích batohu. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na zavěšení na lavici a další na přenášení batohu v ruce batoh prošel na jedničku atestací v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete koupit dvouklopový penál PENN 22022 ve stejném designu. Pokud byste chtěli již oválný penál pro starší školáky, vybírejte vhodný design mezi studentskými etujemi. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022,Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022 , Nimco mýdlenka (ki 14059k-26)

Sada pro školačku NIKI 20011 SET ETUE,Sada pro školačku NIKI 20011 SET ETUE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě s etuí. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 20011 - Školní vesmírný batoh, ETUE 20011 - Školní pouzdro (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 20011 SET ETUE,Sada pro školačku NIKI 20011 SET ETUE , Nimco mýdlenka (ki 14059c-90)

Sada pro školačku NIKI 21011 SET SMALL,Sada pro školačku NIKI 21011 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 2.- 5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 21011 - Školní batoh s puntíky, PENN 21011 - Dvouklopový školní penál (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku NIKI 21011 SET SMALL,Sada pro školačku NIKI 21011 SET SMALL , Sepio gum - mýdlenka, černá (z504860)

Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011,Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011

Detail

Hlavní charakteristika: pro všechny dívky od 2. do 5. třídy ZŠ objemný střih vyhovuje i na začátku druhého stupně ZŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou nastavitelný hrudní pásek Puntíky jsou láska! Neokoukatelnou klasiku jsme letos použili na náš top střih batohu NIKI, který je velmi objemný. Dvě komory a dvě přední kapsy pojmou úplně všechno učení na prvním stupni a vydrží i na začátku druhého (záleží na požadavcích školy). Vzhledem k velikosti batohu jej můžeme doporučit cca od 125 cm výšky. Batoh střihu NIKI má pevná záda s hliníkovou výztuhou a měkkým polstrováním. Záda jsou anatomicky tvarovaná, můžete tak v batohu nosit i hodně těžký náklad učení. Každodenní cestu do školy s těžkým nákladem vám usnadní i utahovatelné, ergonomicky tvarované, polstrované ramenní popruhy. Pro ulehčení batohu jsme ramenní popruhy opatřili i hrudním páskem. Dvě hlavní komory pojmou všechno učení. Zadní komora je široká, dejte do ní ty nejtěžší největší učebnice a atlasy. Přední kapsa je užší. Je v ní ukrytá síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak najdete dvě praktické menší kapsy. V horní kapsičce je odnímatelná karabina na klíče a vejde se do ní třeba krabička se svačinou ZOLA, nebo třeba jednokomorový penál PENN 21011 ve stejném designu. Do spodní kapsičky dejte drobnosti, které jsou potřeba mít po ruce. Na obou stranách batohu jsou síťové kapsy na lahvičku na pití. Do levé boční kapsy se vejde i vyšší láhev, neboť je opatřena kompresním páskem, díky kterému ji k tělu batohu lépe upevníte. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne plno reflexních prvků na všech stranách batohu i na popruzích pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na zavěšení na lavici a na přenášení batohu v ruce batoh prošel na jedničku atestací v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete koupit penál s dvěma klopami PENN 21011 ve stejném designu. Další drobnosti a doplňky najdete v sekci Příslušenství. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011,Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011

SAPHO XR803 X-round mýdlenka skleněná, chrom

SAPHO XR803 X-round mýdlenka skleněná, chrom
Detail

Elegantní mýdlenka v chromovém provedení s mléčným sklem bude ozdobou každé koupelny. Instaluje se navrtáním do zdi nebo nalepením na obklady. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO XR803 X-round mýdlenka skleněná, chrom

SAPHO X-ROUND mýdlenka skleněná, chrom (XR803)

SAPHO X-ROUND mýdlenka skleněná, chrom                                                               (XR803)
Detail

Mýdlenka - na hmoždinku, rozměry 110 × 55 × 105 mm (š × v × h), materiál mosaz, chromovaná (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO X-ROUND mýdlenka skleněná, chrom (XR803)

BEMETA NIKI věšáček dvojitý 153106032

Detail

NIKI: Věšáček dvojitý šířka: 84 mm výška: 36 mm hloubka: 60 mm povrch. úprava: lesk EAN: 8592207015540 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako BEMETA NIKI věšáček dvojitý 153106032

Topgal Sada pro školáka NIKI 22022 SET SMALL,Sada pro školáka NIKI 22022 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka ve 2.-5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 22022 - Školní batoh s krychličkami, PENN 22022 - Dvouklopový školní penál (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka NIKI 22022 SET SMALL,Sada pro školáka NIKI 22022 SET SMALL

Topgal Sada pro školáka NIKI 22022 SET LARGE,Sada pro školáka NIKI 22022 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka ve 2.-5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 22022 - Školní batoh s krychličkami, PENN 22022 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky, ZIGI 17001 - Pláštěnka na batoh (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka NIKI 22022 SET LARGE,Sada pro školáka NIKI 22022 SET LARGE

Topgal Sada pro školáka NIKI 22022 SET MEDIUM,Sada pro školáka NIKI 22022 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka ve 2.-5. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: NIKI 22022 - Školní batoh s krychličkami, PENN 22022 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka NIKI 22022 SET MEDIUM,Sada pro školáka NIKI 22022 SET MEDIUM

Lateral Cooking - Niki Segnit

Lateral Cooking - Niki Segnit
Detail

A ground-breaking book, designed to help creative cooks develop their own recipes, from the bestselling author of The Flavour Thesaurus. One dish leads to another. Lateral Cooking is, in a sense, the 'method' companion to its bestselling predecessor, The Flavour Thesaurus - and is just as useful, ingeniously organised and enjoyable to read. The book is divided into 12 chapters, each covering a basic culinary category, such as 'Bread', 'Sauces' or 'Custard'. The recipes in each chapter are then arranged on a continuum, the transition from one recipe to another generally amounting to a tweak or two in the method or ingredients. Which is to say, one dish leads to another: once you've got the hang of flatbreads, for instance, then its neighbouring dishes on the continuum (crackers, soda bread, scones) will involve the easiest and most intuitive adjustment. The result is greater creativity in the kitchen: Lateral Cooking encourages improvisation, resourcefulness, and, ultimately, the knowledge and confidence to cook by heart. Lateral Cooking is essentially a practical book, but like The Flavour Thesaurus it's also a highly enjoyable read. The 'Flavours & Variations' sections, for example, draw widely on culinary science, history, ideas from professional kitchens, observations by renowned food writers and personal recollection. Entertaining, opinionated and inspirational, Lateral Cooking will have you torn between donning your apron and settling back in a comfortable chair. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lateral Cooking - Niki Segnit

Šicí stroj VERITAS Niki

Šicí stroj VERITAS Niki
Detail

VERITAS NIKI Je tím pravým univerzálním šicím strojem s 23 šicími programy, které jej předurčují pro všestranné použití. Jednotlivé programy lze snadno nastavit přehledným otočným voličem. Silný motor, kterým je stroj vybavený, zvládne jakékoliv šití od pružných až po vyšívací stehy. Sílu motoru doplňuje spolehlivý a přesný podavač zaručující pravidelné a precizní provedení všech stehů bez ohledu na druh látky. Vestavěný automatický navlékač a odřez nitě vám usnadní práci a ponechají více prostoru pro vaše tvůrčí nápady. Síla pro perfektní výsledek VERITAS Niki a jeho silný motor je synonymem pro šití těžkých materiálů nebo několika vrstev materiálů běžných. O perfektní provedení stehů se postará i spolehlivý podavač zaručující stejnoměrné ušití stehu, bez rozdílu délky stehu na líci i rubu látky. Díky robustnímu provedení stroje a velmi nízkým vibracím, které se přednášejí do těla stroje, je snadné udržet podávání látky v přímém směru a to i u velmi tenkých látek. Šetří čas pro to, co je pro vás důležité Máte-li originální tvůrčí nápad, neměli byste ztrácet čas triviálnostmi, které VERITAS Niki zvládne v okamžiku, jako je např. navlékání nitě do stroje. Skutečně univerzální VERITAS Niki představuje skutečně plně vybavený, univerzální stroj. Nezáleží na tom, šijete-li pružné, lehké materiály nebo pevné, silně namáhané stehy na těžkých materiálech, tento stroj si poradí se všemi. Podle typu materiálu a stehu můžete libovolně nastavit délku a šířku stehu a síla motoru přenesená na jehlu pak prošije všechno – džínovinu i popelín. Základní údaje: 23 šicích programů 4 – krokové šití knoflíkové dírky Největší rychlost šití: 750 ot. / min. / +-50 Schopnost prošít i silné materiály Vsazování zipů Vestavný navlékač nitě Vestavěný odřez nitě Tlačítko zpětného šití Délka stehu plynule nastavitelná v rozmezí: 0,0 – 4,0 mm Šířka stehu plynule nastavitelná v rozmezí: 0,0 – 5,0 mm Neoslňující LED osvětlení Úzké volné rameno Odnímatelný kryt volného ramene s prostorem na uložení příslušenství Automatické navíjení spodní cívky Technické údaje: Příkon: 70W, 230V, 50Hz Homologace: CE, GS Příslušenství: 5 jehel zn. Schmetz univerzální patka zipová patka patka na šití knoflíkových dírek knoflíková patka patka slepého stehu štěteček páráček vodič okraje látky pro quilting držák cívky 3 cívky šroubovák kryt podavače pro vyšívání a látání 2. kolík cívky 2 plstěné podložky PLNÁ ZÁRUKA 3 ROKY!!! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Šicí stroj VERITAS Niki

Veritas 1304 Niki (1304)

Veritas 1304 Niki (1304)
Detail

Šicí stroj počet šicích programů 23, počet druhů stehů 23, druh stehů dekorativní, délka stehů 4 mm, šířka stehů 5 mm, automatické navlékání jehly, kroková knoflíková dírka, overlockový steh, automatický navlékač nitě, automatický odstřih nitě, volné rameno, navinutí cívky, šití dvojitou jehlou, nastavení délky stehu, nastavení šířky stehu a osvětlení Veritas 1304 Niki je mechanický šicí stroj vhodný pro začátečníky, jehož funkce se ovládají pomocí otočného kolečka. Volba je možná z 23 výchozích druhů stehů. Šicí stroj disponuje 23 šicími programy, podle čehož můžete nastavit typ stehu. S automatickým navlékačem jehly vás nebude trápit zdlouhavé navlékání nitě do očka jehly. Stroj má zabudovanou speciální patku pro šití krokové knoflíkové dírky. Čtyřkroková knoflíková dírka pracuje tak, že každou stranu dírky šije díky speciální patce. Funkce overlockového stehu zajistí, že se okraj látky nebude roztřepovat. Šicí stroj Veritas 1304 Niki zvládá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veritas 1304 Niki (1304)

Dámské body Niki black

Dámské body Niki black
Detail

Dámské body Niki black BABELL černá barva z velmi kvalitní a jemné viskózy decentní výstřih dlouhé rukávy zapíná v rozkroku pohodlně se nosí (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Dámské body Niki black

Dámské body Niki black

Dámské body Niki black
Detail

Dámské body Niki Babell z velmi kvalitní a jemné viskózy černá barva decentní výstřih dlouhé rukávy zapíná v rozkroku pohodlně se nosí (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Dámské body Niki black

SAPHO XS802 X-steel mýdlenka skleněná, broušený nerez

SAPHO XS802 X-steel mýdlenka skleněná, broušený nerez
Detail

Elegantní mýdlenka v nerezovém provedení s mléčným sklem bude ozdobou každé koupelny. Instaluje se navrtáním do zdi nebo nalepením na obklady. (4home.cz)

Podobné produkty ako SAPHO XS802 X-steel mýdlenka skleněná, broušený nerez

SAPHO X-STEEL mýdlenka skleněná, broušený nerez (XS802)

SAPHO X-STEEL mýdlenka skleněná, broušený nerez                                                      (XS802)
Detail

Mýdlenka - na hmoždinku, rozměry 110 × 55 × 125 mm (š × v × h), materiál mosaz, nerezové provedení (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO X-STEEL mýdlenka skleněná, broušený nerez (XS802)

SAPHO X-ROUND WHITE mýdlenka skleněná, bílá XR803W

SAPHO X-ROUND WHITE mýdlenka skleněná, bílá XR803W
Detail

Vrtání nebo lepení Při instalaci lze volit mezi variantou vrtaného spoje nebo nalepením na obklady. Doporučená údržba koupelnových doplňků v černé nebo bílé variantě: Pro zachování estetické kvality se doporučuje čistit povrch černých a bílých výrobků (koupelnových doplňků, stojanů a dalších), pouze měkkým hadříkem a vodou. Zároveň se doporučuje vždy po použití otřít povrch do sucha, aby na povrchu nezůstávaly kapky vody, které by se následně mohly začít usazovat ve formě vodního kamene. Pro čištění se nesmí používat abrazivní prostředky ani agresivní čisticí prostředky. Série X-ROUND je jedna z nejprodávanějších sérií. Svým kulatým tvarem úchytu se jedná o zajímavý doplněk, který se hodí do většiny koupelnových interiérů. Série nabízí širokou nabídku doplňků včetně poliček a kosmetických zrcátek. Série zahrnuje i variantu doplňků s matným černým povrchem, které doporučujeme v kombinaci s vodovodní baterií SPY v provedení černá mat. Nechte se okouzlit čistými liniemi a podtrhněte vzezření své koupelny doplňky z této řady. Prodloužená záruka na povrchovou úpravu EAN: 8592207020858 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO X-ROUND WHITE mýdlenka skleněná, bílá XR803W

BEMETA NIKI hrazda s věšáčky 153105112

Detail

NIKI: Hrazda s věšáčky šířka: 300 mm výška: 53 mm hloubka: 45 mm povrch. úprava: lesk EAN: 8592207015557 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako BEMETA NIKI hrazda s věšáčky 153105112

BEMETA NIKI držák kartáčků sklo 153110052

Detail

NIKI: Držák kartáčků sklo šířka: 77 mm výška: 97 mm hloubka: 100 mm povrch. úprava: lesk EAN: 8592207015564 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako BEMETA NIKI držák kartáčků sklo 153110052

BEMETA NIKI držák ručníků kruh 153104062

Detail

NIKI: Kruh šířka: 228 mm výška: 150 mm hloubka: 60 mm povrch. úprava: lesk EAN: 8592207015588 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako BEMETA NIKI držák ručníků kruh 153104062

Mr&Mrs Fragrance Niki Cherry

Mr&Mrs Fragrance Niki Cherry
Detail

Panáček Niki Big Cherry obsahuje speciální esenciální oleje, které provoní váš vůz po dobu až 3 měsíců. Bojuje s nepříjemnými pachy, jako je například kouř z cigaret a příjemně osvěží vzduch. Neobsahuje alkohol. Panáčka stačí zasunout do ventilátoru auta díky úchytu, který má na zádech. (patro.cz)

Podobné produkty ako Mr&Mrs Fragrance Niki Cherry

Bravo Niki B-4628 nerez

Bravo Niki B-4628 nerez
Detail

objem 1,7 litrů, nerezové provedení , STRIX spínací jednotka ,filtrační sítko, vodoznak, příkon 2200W (patro.cz)

Podobné produkty ako Bravo Niki B-4628 nerez
SAPHO X-ROUND mýdlenka skleněná, chrom (XR803), SAPHO XR803 X-round mýdlenka skleněná, chrom, SAPHO XS802 X-steel mýdlenka skleněná, broušený nerez, Veritas 1304 Niki (1304), bemeta help madlo 700 mm brus 301100702, TOPSTAR S´COOL NIKI motiv srdce (70570JD7), TOPSTAR S´COOL NIKI motiv auta (70570JD3), TOPSTAR S´COOL NIKI motiv květiny (70570JD4), Niki Lauda - Autobiografie (978-80-8199-042-7), Kela Mýdlenka Sinfonie, Rivalové (ultimátní filmová sběratelská edice NIKI LAUDA) - Blu-ray (8594030604755), DURAmat Mýdlenka chromová (5904993726723), AQUALINE Mýdlenka, bílá (8006), AQUALINE 8006 Mýdlenka, bílá, SONIA ZEN mýdlenka, chrom (161003), NIMCO Mýdlenka (KO 24059-86), AQUALINE RUMBA mýdlenka drátěná (RB103), NIMCO Mýdlenka (Ki 14059C-26), SONIA SOUL mýdlenka, chrom (161829), SONIA 161003 Zen mýdlenka, chrom, SONIA 161829 Soul mýdlenka, chrom, AQUALINE RB103 Rumba mýdlenka drátěná, SONIA 166459 Zen mýdlenka, černá , Kleine Wolke mýdlenka Glamour zlatá, NIMCO Mýdlenka (KO 24059-05), NIMCO Mýdlenka (Ki 14059K-90), SEPIO GUM - Mýdlenka, červená (z504822), NIMCO Mýdlenka (Ki 14059K-26), NIMCO Mýdlenka (Ki 14059C-90), SEPIO GUM - Mýdlenka, černá (z504860)