Beliani světle hnědý/černý elida (beliani_125358)

Produkt Beliani světle hnědý/černý elida (beliani_125358) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Beliani světle hnědý/černý elida (beliani_125358) upraviť a produkt hľadať znova.

BELIANI světle hnědý/černý ELIDA (beliani_125358)

BELIANI světle hnědý/černý ELIDA (beliani_125358)
Detail

Konferenční stolek atypický, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 43 × 38 × 43 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud je vaše odpověď ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem, a ještě skvěle vypadá. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že má rozměry 38 × 43 × 43 cm. Pro desku konferenčního stolku byl vybrán materiál, kterým je MDF. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI světle hnědý/černý ELIDA bude dělaný jako pro vás, pokud jste si oblíbili atypické kusy nábytku. Klíčové přednosti u produktu BELIANI světle hnědý/černý ELIDA Pořiďte si domů praktický konferenční stolek Tento konkrétní model nabízí rozměry 38 × 43 × 43 cm Konferenční stolek BELIANI výrobce zhotovil s deskou, kterou tvoří MDF Zcela jistě vás osloví, jestliže vyhledáváte atypické kusy nábytku BELIANI světle hnědý/černý ELIDA zvýrazňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světle hnědý/černý ELIDA (beliani_125358) , Beliani světle hnědý/bílý elida (beliani_125351)

BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351)

BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351)
Detail

Konferenční stolek atypický, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 43 × 38 × 43 cm barva: bílá Zařizujete nový byt nebo potřebujete vyměnit starý nábytek? Pokud souhlasíte, vaši pozornost upoutá konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktický a dobře si porozumí s ostatním vašim nábytkem. Pokud se budete rozhodovat, kam jej umístíte, myslete na to, že byl navržen s rozměry 38 × 43 × 43 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, kterým je MDF. Pokud se podíváme na konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA bude pro vás vhodný, pokud se vám líbí atypické kousky nábytku. Důležité vlastnosti u produktu BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA Dopřejte si nový konferenční stolek do svého domova Rozměry jsou u tohoto konkrétního typu 38 × 43 × 43 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Bude jako dělaný pro vás, jestliže hledáte atypické kusy nábytku BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA dělá hezkým... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351) , Beliani blackpool světle hnedý/černý (beliani_126373)

BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý (beliani_126373)

BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý (beliani_126373)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s úložným prostorem a s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 59 × 37 × 107 cm barva: černá Rádi byste si pořídili nový nábytek nebo jen vyměnili ten stávající? Pokud souhlasíte, okouzlí vás konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem a dobře si porozumí s ostatním vašim nábytkem. Pokud se budete rozhodovat, kam jej umístíte, myslete na to, že mu byly dány do vínku rozměry 37 × 59 × 107 cm. Pokud jde o desku konferenčního stolku, pro ni byl vybrán materiál, kterým je dřevotříska. Pokud vás zajímá samotná konstrukce, tu tvoří kov. Ke konečnému vzhledu stolku přispěla v tomto případě matná povrchová úprava. BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý bude ideální právě pro vás, jestliže máte v oblibě obdélníkové kusy nábytku. Nadchne vás také jeho úložný prostor. Rozhodující přednosti u produktu BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý Dejte zelenou novému konferenčnímu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý (beliani_126373) , Beliani černý se světle ratanovým vzorem vienna (beliani_247779)

BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)

BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)
Detail

Noční stolek - černá a hnědá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, retro styl, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 46 × 50 × 35 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho retro styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, které je vkusně řešeno. Ve spodní části se nacházejí 4 klasické nožičky, které se postarají o perfektní stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor pro uložení drobných věcí. K umístění osobních věcí vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení naleznete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš interiér dovede k dokonalosti. Hlavní přednosti výrobku BELIANI hnědý EUROSTAR Retro noční stolek BELIANI vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934) , Beliani hnědý adena (beliani_128784)

BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)

BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 64 × 44 × 115 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud je vaše odpověď ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, přičemž navíc bude skvěle vypadat. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že jeho rozměry jsou 44 × 64 × 115 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, kterým je MDF. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI hnědý ALTOS bude pro vás perfektní, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Významné vlastnosti u produktu BELIANI hnědý ALTOS Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry jsou u tohoto modelu 44 × 64 × 115 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Je pro vás jako dělaný, pokud hledáte obdélníkové kusy nábytku BELIANI hnědý ALTOS činí elegantním černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514) , Beliani hnědý eurostar (beliani_121934)

BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)

BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 40 × 110 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud souhlasíte, nenechte si ujít konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc skvěle vypadá. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že disponuje rozměry 40 × 60 × 110 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, kterým je MDF. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI hnědý ADENA se vám bude hodit, pokud se vám líbí obdélníkové kousky nábytku. Významné parametry u produktu BELIANI hnědý ADENA Doplňte svůj nábytek novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 40 × 60 × 110 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Bude pro vás ideální, jestliže vyhledáváte obdélníkové kusy nábytku BELIANI hnědý ADENA zkrášluje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784) , Beliani hnědý altos (beliani_121514)

BELIANI sametová hnědá OCTOPUS (beliani_245047)

BELIANI sametová hnědá OCTOPUS (beliani_245047)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: plast, materiál sedáku: samet, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 40×55×55 cm (V׊×H), výška sedáku: 40 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, hnědá barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? BELIANI sametová hnědá OCTOPUS bude ideální volbou. Lze ji postavit i do malé místnosti, její rozměry dosahují 55 × 55 cm a co se výšky sedáku týče, ta je 40 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je plast. Pokud má být posezení na stoličce příjemné, měl by vás zajímat i materiál sedáku. S tímto modelem se pojí samet. Příjemný vzhled stoličky BELIANI má na starosti hnědá. Při jejím používání myslete i na to, že k ní patří nosnost 120 kg. V balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI váží 3 kg. Zajímavé přednosti produktu BELIANI sametová hnědá OCTOPUS Pořiďte si zajímavou stoličku Sedět na ní budete ve výšce 40 cm Rozměry: 55 × 55 cm Stoličce BELIANI kraluje hnědá barva Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová hnědá OCTOPUS (beliani_245047) , Černý beliani foster (beliani_73597)

BELIANI světlé dřevo / černá DORENA (beliani_311032)

BELIANI světlé dřevo / černá DORENA (beliani_311032)
Detail

Konferenční stolek atypický, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 90 × 37 × 68 cm barva: černá Přemýšlíte o koupi nového nábytku? Jestliže ano, okouzlí vás konferenční stolek BELIANI, který je navýsost praktický, a navíc dobře vypadá. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že je o rozměrech 37 × 90 × 68 cm. Výrobce desku konferenčního stolku zhotovil z materiálu, jímž je MDF. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI světlé dřevo / černá DORENA bude pro vás skvělý, pokud se vám líbí atypické kousky nábytku. Zásadní parametry u produktu BELIANI světlé dřevo / černá DORENA Vybavte svůj domov novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 37 × 90 × 68 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Zcela jistě vás osloví, pokud vás zajímají atypické kusy nábytku BELIANI světlé dřevo / černá DORENA zvýrazňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světlé dřevo / černá DORENA (beliani_311032) , Beliani černý snook (beliani_163716)

BELIANI světlé dřevo / černá DORENA (beliani_311014)

BELIANI světlé dřevo / černá DORENA (beliani_311014)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 80 × 100 × 35 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce kov, materiál desky MDF, černá barva Pro oživení vašeho domova vám doporučíme konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové ztvárnění se hodí k mnoha účelům. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. K dispozici jsou 4 klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Odkládací prostor stolku využijete k umístění osobních věcí. Tento kvalitně zpracovaný konzolový stolek si zamilujete po estetické, ale i praktické stránce. Hlavní vlastnosti konzolového stolku BELIANI světlé dřevo / černá DORENA Konzolový stolek BELIANI je nejen designový, ale i praktický na odkládání věcí Je vyhledávaný pro své obdélníkové zhotovení Samozřejmostí jsou klasické nohy, díky kterým je stabilní Odkládací část poslouží na osobní věci Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světlé dřevo / černá DORENA (beliani_311014) , Beliani foster černý (beliani_73596)

Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121853)

Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121853)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: umělá kůže, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 35×32×60 cm (V׊×H), výška sedáku: 35 cm, hmotnost: 5 kg, 1 ks v balení, hnědá barva Schází vám další místo k sezení nebo máte v úmyslu oživit interiér? Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO je tím, co hledáte. Snadno ji umístíte do malé místnosti, její rozměry dosahují pouze 32 × 60 cm, sedák se pak nachází ve výšce 35 cm. Celá konstrukce byla vytvořena z materiálu, jímž je dřevo. Aby se vám na stoličce příjemně sedělo, bude pro vás důležitý i materiál sedáku. K tomuto modelu patří umělá kůže. Specifický vzhled stoličky BELIANI má na starosti hnědá. Nezapomeňte také na to, že její nosnost dosahuje 120 kg. Uvnitř balení najdete jednu stoličku. Stolička BELIANI váží 5 kg. Nejdůležitější parametry produktu Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO Pořiďte si zajímavou stoličku Vyrábí se s výškou sedu 35 cm Rozměry: 32 × 60 cm Stoličce BELIANI náleží hnědá barva Výrobce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121853) , Beliani foster černý (beliani_73598)

Tmavě hnědá BELIANI slon ELEPHANT (beliani_121614)

Tmavě hnědá BELIANI slon ELEPHANT (beliani_121614)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: umělá kůže, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 35×70×32 cm (V׊×H), výška sedáku: 35 cm, hmotnost: 5 kg, 1 ks v balení, hnědá barva Chtěli byste si pořídit další místo k sezení nebo hledáte jen nový stylový doplněk do bytu? Tmavě hnědá BELIANI slon ELEPHANT se vám zajisté bude hodit. Počítejte s jejími rozměry, které činí 70 × 32 cm a zajímá-li vás výška sedáku, ta je 35 cm. Stabilitu stoličce zajišťuje konstrukce z materiálu, jímž je dřevo. Pokud má být posezení na stoličce příjemné, budete se starat i o materiál sedáku. V tomto případě ho tvoří umělá kůže. Specifický vzhled stoličky BELIANI dotváří hnědá. Při jejím používání byste měli myslet i na to, že její nosnost činí 120 kg. Do balení se vkládá jedna stolička. Stolička BELIANI dosahuje hmotnosti 5 kg. Zásadní parametry produktu Tmavě hnědá BELIANI slon ELEPHANT Udělejte si radost elegantní stoličkou Disponuje výškou sedu 35 cm Rozměry: 70 × 32 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě hnědá BELIANI slon ELEPHANT (beliani_121614) , Beliani světle dřevo melody small (beliani_161161)

BELIANI nosorožec v hnědé barvě (beliani_169397)

BELIANI nosorožec v hnědé barvě (beliani_169397)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 110 kg, rozměry stoličky: 37×66×36 cm (V׊×H), výška sedáku: 37 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, béžová barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? BELIANI nosorožec v hnědé barvě bude tou správnou volbou. Umístíte ji klidně i do menší místnosti, její rozměry dosahují 66 × 36 cm, sedák se pak nachází ve výšce 37 cm. Stabilitu stoličky zaručuje konstrukce z materiálu, kterým je dřevo. Jestliže je pro vás prioritou příjemné posezení na stoličce, bude vás také zajímat materiál sedáku. V tomto případě se používá textil. Moderní vzhled stoličky BELIANI rozzáří béžová. Při jejím používání myslete i na to, že disponuje nosností 110 kg. V balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI váží 4 kg. Zajímavé parametry produktu BELIANI nosorožec v hnědé barvě Pořiďte si zajímavou stoličku Sedět na ní budete ve výšce 37 cm Rozměry: 66 × 36 cm Stoličce... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI nosorožec v hnědé barvě (beliani_169397) , Světle hnědá beliani hrošík hippo (beliani_121853)

BELIANI světlé dřevo s černou DELANO (beliani_200686)

BELIANI světlé dřevo s černou DELANO (beliani_200686)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 40 × 100 cm barva: černá Chcete svůj byt ozvláštnit novým nábytkem? Pokud kýváte hlavou, že ano, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem, a ještě skvěle vypadá. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že se jeho rozměry vyšplhaly na 40 × 60 × 100 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, jímž je MDF. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. Ke konečnému vzhledu posloužila v tomto případě matná úprava povrchu. BELIANI světlé dřevo s černou DELANO se vám bude hodit, jestliže máte v oblibě obdélníkové kusy nábytku. Klíčové parametry u produktu BELIANI světlé dřevo s černou DELANO Pořiďte si do vašeho domova konferenční stolek Rozměry jsou u tohoto konkrétního typu 40 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF K dokonalému vzhledu přispívá matná... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světlé dřevo s černou DELANO (beliani_200686) , Světle šedý čalouněný beliani oslo (beliani_65434)

BELIANI světlé dřevo s černou EDNA (beliani_302867)

BELIANI světlé dřevo s černou EDNA (beliani_302867)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevo, rozměry: 49 × 41 × 49 cm barva: černá Rádi byste si pořídili nový nábytek? V případě, že ano, okouzlí vás konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, přičemž také skvěle doplní celkový vzhled vašeho domova. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že má rozměry 41 × 49 × 49 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, jímž je dřevo. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI světlé dřevo s černou EDNA bude pro vás ideálně vhodný, jestliže máte v oblibě kulaté kousky nábytku. Významné funkce u produktu BELIANI světlé dřevo s černou EDNA Dejte zelenou novému konferenčnímu stolku a udělejte si jím radost Tento model disponuje rozměry 41 × 49 × 49 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří dřevo Určitě se vám zalíbí, jestliže jsou ve vašem hledáčku kulaté kusy nábytku BELIANI světlé dřevo s černou EDNA zdobí černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světlé dřevo s černou EDNA (beliani_302867) , Světle šedá beliani nosorožec rhino (beliani_120278)

BELIANI světlé akáciové dřevo / černá GRENOLA (beliani_305466)

BELIANI světlé akáciové dřevo / černá GRENOLA (beliani_305466)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevo, rozměry: 68 × 46 × 118 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? V případě, že je vaše odpověď kladná, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, který je navýsost praktický a bude si dobře rozumět s ostatním vybavením vašeho bytu. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že mu byly dány do vínku rozměry 46 × 68 × 118 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, kterým je dřevo. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI světlé akáciové dřevo / černá GRENOLA bude ideální právě pro vás, pokud máte oblíbené obdélníkové kousky nábytku. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI světlé akáciové dřevo / černá GRENOLA Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 46 × 68 × 118 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří dřevo Zcela určitě si vás získá, pokud hledáte... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světlé akáciové dřevo / černá GRENOLA (beliani_305466) , Světle šedá beliani slon elephant (beliani_121602)

BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 140 × 200 cm BARRET (beliani_265447)

BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 140 × 200 cm BARRET (beliani_265447)
Detail

Postel - 156 × 210 cm (Š×D), výška 86 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, dekor dřeva borovice, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Postel měří 86 × 156 × 210 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru zdařilý styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 140 × 200 cm BARRET Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 86 × 156 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 140 × 200 cm BARRET (beliani_265447) , Světle šedá beliani prasátko piggy (beliani_121813)

BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 180 × 200 cm BARRET (beliani_265348)

BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 180 × 200 cm BARRET (beliani_265348)
Detail

Postel - 196 × 210 cm (Š×D), výška 86 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, dekor dřeva borovice, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 86 × 196 × 210 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale v neposlední řadě přinese do každého domova zdařilý styl. Zásadní přednosti produktu BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 180 × 200 cm BARRET Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 180 × 200 cm BARRET (beliani_265348) , Sametový světle šedý beliani oslo (beliani_161631)

BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 90 × 200 cm BARRET (beliani_265468)

BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 90 × 200 cm BARRET (beliani_265468)
Detail

Postel - 106 × 210 cm (Š×D), výška 86 cm, jednolůžko, s čelem, materiál dřevo a překližka, dekor dřeva borovice, pro matraci 100 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Pro větší děti i dospělé se hodí jednolůžková postel. Postel má 86 × 106 × 210 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje povedený styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 90 × 200 cm BARRET Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Měří 86 × 106 × 210 cm (vך×h) K jejímu zhotovení byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI světle hnědá dřevěná s lamelami 90 × 200 cm BARRET (beliani_265468) , Světle šedá beliani hrošík hippo (beliani_121852)

BELIANI hnědá z umělé kůže HORSE (beliani_233046)

BELIANI hnědá z umělé kůže HORSE (beliani_233046)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: umělá kůže, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 50×33×64 cm (V׊×H), výška sedáku: 37 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, hnědá barva Sháníte další nové místo k sezení či stylový doplněk pro oživení interiéru? BELIANI hnědá z umělé kůže HORSE je tím správným výběrem. V prostoru bude svými rozměry zabírat místo o velikosti 33 × 64 cm a zajímá-li vás výška sedáku, ta je 37 cm. Celá konstrukce je zhotovena z materiálu, jímž je dřevo. Abyste byli spokojeni s volbou stoličky, pak je druh materiálu sedáku nezbytným údajem. U tohoto modelu jej tvoří umělá kůže. Příjemný vzhled stoličky BELIANI má na starosti hnědá. O konečný design tohoto modelu se stará lesklá úprava. Neměli byste zapomínat ani na to, že její nosnost dosahuje 120 kg. V balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI má hmotnost 3 kg. Nejdůležitější přednosti produktu BELIANI hnědá z umělé kůže HORSE Udělejte si radost zajímavou stoličkou... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědá z umělé kůže HORSE (beliani_233046) , Hnědý beliani s bílými policemi alloa (beliani_119542)

Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)

Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s úložným prostorem, se šuplíky a s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: dřevotříska, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 60 × 45 × 100 cm barva: bílá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud kýváte hlavou, že ano, vaši pozornost upoutá konferenční stolek BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, a navíc dobře vypadá. Pokud se budete rozhodovat, kam jej umístíte, myslete na to, že je o rozměrech 45 × 60 × 100 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, jímž je dřevotříska. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří dřevotříska. Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA bude pro vás perfektní, jestliže vás těší obdélníkové kousky nábytku. Za velkou výhodu lze považovat i jeho úložný prostor. Vhod vám přijdou jeho zásuvky. Nejdůležitější vlastnosti u produktu Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA Dopřejte si nový konferenční stolek do svého domova Co se týká rozměrů, naměříme 45 × 60 (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542) , Světle šedá beliani 180 × 200 valbonne (beliani_70175)

Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711)

Bílý BELIANI s hnědou částí  ALLOA (beliani_119711)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 17 polic, nosnost police 15 kg, šroubovaný, bílá barva konstrukce, rozměry 1740 × 1200 × 300 mm (V׊×H) Řešíte, čím ještě vyplnit nevyužitý prostor vašeho bytu? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Získáte tak další úložný prostor a zároveň stylový kousek, který skvěle doplní váš byt. Regál disponuje 17 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky dodává stabilitu a stylový design. Maximální nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1740 × 1200 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA Regál BELIANI nabízí 17 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce: bílá Regál BELIANI měří 1740 × 1200 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI s hnědou částí ALLOA (beliani_119711) , Světle šedá beliani 160 × 200 valbonne (beliani_70173)

Hnědá BELIANI kožená 180 × 200 PRESIDENT (beliani_71701)

Hnědá BELIANI kožená 180 × 200 PRESIDENT (beliani_71701)
Detail

Postel - 190 × 210 cm (Š×D), výška 90 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo, kov, překližka a syntetická kůže, klasický styl, dekor dřeva borovice, včetně matrace o rozměru 180 × 200 cm, hnědá a stříbrná barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 90 × 190 × 210 cm (vך×h). Zatímco její hnědá a stříbrná barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je borovicové dřevo, kov, překližka a syntetická kůže. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Zásadní přednosti produktu Hnědá BELIANI kožená 180 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědá BELIANI kožená 180 × 200 PRESIDENT (beliani_71701) , Beliani černý / zlatý florence (beliani_165713)

Hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58087)

Hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58087)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky ocel, materiál konstrukce ocel, atypické nohy, 1 noha, bílá barva, výška 45 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek využitelný v každém interiéru, který slouží jako odkládací plocha nebo místo pro výstavení dekorací. Jeho kulaté provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který posloužil k výrobě desky, je ocel nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří ocel, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Efektnímu designu odkládacího stolku BELIANI dominuje bílá barva. Při rozhodování se o umístění neopomeňte rozměry, které jsou 40 × 45 × 40 cm. Významné vlastnosti u produktu Hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON Designový kousek do každého interiéru Praktické a pohledné kulaté řešení Desku kompletuje ocel Konstrukce je z materiálu: ocel Barevné provedení stolku BELIANI je bílá Stolek BELIANI skýtá rozměry 40... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58087) , Nástěnný beliani černý tigard (beliani_120391)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)
Detail

Regál - dřevěný, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 4 police, nosnost police 5 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1520 × 800 × 300 mm (V׊×H) Máte v úmyslu ještě něčím vyplnit nevyužitý prostor ve vašem bytě? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici praktický bytový doplněk s dostatečným úložným prostorem. Regál disponuje 4 policemi. Dřevěná konstrukce zajistí stabilitu a také moderní design. Polici je možné zatížit maximálně 5 kg. Pro jednoduchou přepravu a lepší uskladnění se dodává v rozloženém stavu. S jeho smontováním vám pomohou spojovacích materiály a návod, které naleznete uvnitř balení. Regál BELIANI měří 1520 × 800 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu BELIANI FOSTER černý Regál BELIANI obsahuje 4 police Materiál konstrukce: dřevo Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce je černá Regál BELIANI měří 1520 × 800 × 300... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER černý (beliani_73598) , Černý kožený beliani lungo (beliani_66021)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, překřížené nohy, 4 nohy, černá barva, rozměry 60 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho čtvercové provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Výjimečnému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá barva. Pro správné umístění berte v potaz rozměry, které jsou 40 × 60 × 40 cm. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI FOSTER černý Kousek s designem vhodným do každého interiéru Působivě navržené čtvercové řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barevné provedení stolku BELIANI je černá Stolek BELIANI bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER černý (beliani_73596) , Beliani černý samet eurostar (beliani_121936)

Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597)

Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 55 × 45 × 100 cm barva: černá Přejete si pořídit nový nábytek nebo jen vyměnit ten stávající? Pokud odpovídáte ano, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, který je naprosto praktický, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že má rozměry 45 × 55 × 100 cm. Výrobce desku konferenčního stolku zhotovil z materiálu, jímž je MDF. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří mdf. Ke konečnému vzhledu stolku přispěla v tomto případě matná povrchová úprava. Černý BELIANI FOSTER bude pro vás ideálně vhodný, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kousky nábytku. Hlavní přednosti u produktu Černý BELIANI FOSTER Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Pokud jde o rozměry, naměříme 45 × 55 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří MDF Dokonalý vzhled vytváří... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597) , Černý kožený beliani oslo (beliani_65437)

BELIANI černý SNOOK (beliani_163716)

BELIANI černý SNOOK (beliani_163716)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 40 × 46 × 80 cm barva: černá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Jestliže ano, přijde vám vhod konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem, a navíc skvěle vypadá. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že mu byly dány do vínku rozměry 46 × 40 × 80 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří mdf. U tohoto stolku podtrhla konečný vzhled matná úprava povrchu. BELIANI černý SNOOK bude pro vás skvělý, jestliže vás těší obdélníkové kusy nábytku. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI černý SNOOK Pořiďte si nový konferenční stolek a dodejte do prostoru šmrnc Pokud jde o rozměry, naměříme 46 × 40 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří MDF Dokonalý vzhled zvýrazňuje matná úprava povrchu Zcela určitě si vás... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý SNOOK (beliani_163716) , Jutový beliani černý dalama (beliani_319055)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)

Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955)
Detail

Regál - kovový, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 5 polic, nosnost police 5 kg, šroubovaný, rozměry 1650 × 350 × 350 mm (V׊×H) Chtěli byste ještě dovybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Pořídíte si tak další bytový doplněk s praktickým úložným prostorem. Regál disponuje 5 policemi. Konstrukce vytvořená z kovu slibuje velkou nosnost a lehce se udržuje. Nosnost police činí 5 kg. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které najdete v balení. Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA Regál BELIANI nabízí 5 polic Materiál konstrukce: kov Police jsou vytvořeny z dřevovláknité desky (MDF) Zasílá se rozložený, spolu s návodem a šrouby Kovový regál BELIANI měří 1650 × 350 × 350 mm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI se světle hnědými elementy BOGOTA (beliani_124955) , Jednoduchý černý beliani tennessee (beliani_58575)

Tmavě hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58086)

Tmavě hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58086)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky MDF, materiál konstrukce ocel, 1 noha, bílá a hnědá barva, výška 45 cm Odkládací stolek BELIANI je doplněk příhodný do každého interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho kulaté provedení vás potěší celou řadou možností, jak jej nakombinovat se zbytkem nábytku. Desku stolku tvoří mdf nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje ocel, na vás udělá dojem po vzhledové i praktické stránce - dobře vypadá a má vysokou stabilitu. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku BELIANI přidává třešničku na dort bílá a hnědá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 40 × 45 × 40 cm. Základní přednosti u produktu Tmavě hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON Kousek designově ladící s každým interiérem Výjimečně vypadající kulaté řešení Materiál, který posloužil k výrobě desky: mdf Materiál konstrukce stolku: ocel Barevné provedení stolku BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tmavě hnědý kulatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58086) , Černý skleněný beliani medora (beliani_165700)

BELIANI tmavě hnědá z umělé kůže HORSE (beliani_233048)

BELIANI tmavě hnědá z umělé kůže HORSE (beliani_233048)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: umělá kůže, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 50×33×64 cm (V׊×H), výška sedáku: 37 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, hnědá barva Schází vám další místo k sezení nebo máte v úmyslu oživit interiér? BELIANI tmavě hnědá z umělé kůže HORSE je tím správným výběrem. Vejde se vám i do malého prostoru se svými rozměry 33 × 64 cm, sedák se nachází ve výšce 37 cm. Na konstrukci byl vybrán materiál, jímž je dřevo. Abyste byli spokojeni s volbou stoličky, budete se starat i o materiál sedáku. K tomuto modelu patří umělá kůže. Podobu stoličky BELIANI ladí hnědá. O konečnou podobu tohoto modelu se postará lesklá úprava. Při její koupi je důležité myslet i na to, že její nosnost činí 120 kg. Balení disponuje jednou stoličkou. Stolička BELIANI váží 3 kg. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI tmavě hnědá z umělé kůže HORSE Zakupte si originální stoličku Výška sedu činí 50 cm Rozměry: 33 × 64 cm Stoličce BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě hnědá z umělé kůže HORSE (beliani_233048) , Boční beliani černý largo (beliani_250299)

BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936)

BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936)
Detail

Noční stolek - černá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, retro styl, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 46 × 50 × 35 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Mohl by vás oslovit jeho retro styl. Je oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Zespodu jsou umístěny 4 klasické nožičky, jež vám zajistí perfektní stabilitu. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Obsahuje přidané šuplíky a úložný prostor pro umístění menších věcí. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. Součástí balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem oživí váš interiér. Zásadní vlastnosti výrobku BELIANI černý samet EUROSTAR Retro noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936)

Jednoduchý černý BELIANI TENNESSEE (beliani_58575)

Jednoduchý černý BELIANI TENNESSEE (beliani_58575)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky dřevotříska, materiál konstrukce dřevotříska, klasické nohy, 3 nohy, černá barva, výška 44 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek skvěle doplňující každý interiér, který se dá využívat jako odkládací plocha nebo místo na odkládání dekorací. Jeho kulaté provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je dřevotříska se solidní odolností i pevností. Konstrukce, pro kterou zde slouží dřevotříska, má své výhody po vzhledové i praktické stránce, jelikož dobře vypadá a navíc nabízí vysokou stabilitu. Výjimečnému designu odkládacího stolku BELIANI ještě přidává na kráse černá barva. Rozměry, které byste při umisťování měli zvážit, jsou 80 × 44 × 80 cm. Základní přednosti u produktu Jednoduchý černý BELIANI TENNESSEE Kousek padnoucí do interiéru všeho druhu Praktické a pohledné kulaté řešení Materiál zvolený k výrobě desky: dřevotříska Materiál... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jednoduchý černý BELIANI TENNESSEE (beliani_58575)

Černý skleněný BELIANI MEDORA (beliani_165700)

Černý skleněný BELIANI MEDORA (beliani_165700)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 50 × 42 × 100 cm barva: černá Přemýšlíte o koupi nového nábytku? Pokud odpovídáte ano, zalíbí se vám konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem, a ještě přináší úžasný design. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že co do rozměrů naměříte 42 × 50 × 100 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je sklo. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. Ke konečnému vzhledu posloužila v tomto případě lesklá povrchová úprava. Černý skleněný BELIANI MEDORA bude ideální právě pro vás, pokud vás těší obdélníkové kusy nábytku. Klíčové parametry u produktu Černý skleněný BELIANI MEDORA Pořiďte si nový konferenční stolek a dodejte do prostoru šmrnc Rozměry u tohoto modelu dělají 42 × 50 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří sklo Dokonalý vzhled vytváří povrchová úprava s leskem Získá si vás,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý skleněný BELIANI MEDORA (beliani_165700)

Boční BELIANI černý LARGO (beliani_250299)

Boční BELIANI černý LARGO (beliani_250299)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 4 nohy, černá a zlatá barva, rozměry 57 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je ideálním doplňkem interiéru, na který můžete odkládat drobnosti či umisťovat různé dekorace. Jeho čtvercové provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, pro kterou zde slouží kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Působivému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá a zlatá barva. Při vybírání vhodného místa se zamyslete nad rozměry, které jsou 40 × 57 × 40 cm. Stěžejní vlastnosti u produktu Boční BELIANI černý LARGO Kousek padnoucí do interiéru všeho druhu Praktické a pohledné čtvercové řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevnost stolku BELIANI bude černá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Boční BELIANI černý LARGO (beliani_250299)

Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437)

Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: kůže, rozměry: 46×95×71 cm (V׊×H) černá a stříbrná barva Toužíte po novém sezení nebo po dokonalém odpočinku pro vaše unavené nohy? V takovém případě by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má pěkný čtvercový tvar, který snadno sladíte s interiérem vašeho domova. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 95 × 71 cm, výška pak nabyla hodnotu 46 cm. Produkt Černý kožený BELIANI OSLO byl vyrobený z kvalitního a odolného materiálu, v tomto případě jej tvoří kůže. Výrobce jej navrhl s nožičkami, což zvyšuje jeho eleganci a také se díky nim lépe přenáší. Klíčové parametry produktu Černý kožený BELIANI OSLO Taburet se stane skvělým doplňkem nejen v obývacím pokoji Čtvercový tvar perfektně zapadne do vašeho interiéru S drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: kůže Formuje ho černá a stříbrná barva Rozměry produktu Černý kožený BELIANI OSLO mají hodnoty 46 × 71 × 95 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437)

Nástěnný BELIANI černý TIGARD (beliani_120391)

Nástěnný BELIANI černý TIGARD (beliani_120391)
Detail

Regál - kovový, policový, nástěnný, kovové police, 4 police, nosnost police 5 kg, bezšroubový, černá barva konstrukce, rozměry 400 × 400 mm (V׊) Potřebujete ještě dovybavit interiér vašeho bytu? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Pořídíte si tak praktický bytový doplněk, který vám poskytne nový úložný prostor. Regál je vybaven 4 policemi. Konstrukce z kovu dodá dobrou stabilitu a snadno se udržuje. Maximální nosnost police činí 5 kg. Pro jednoduchou manipulaci a snadné skladování jej obdržíte rozložený. Jednoduchou a rychlou kompletaci poskytne snadné smontování bez šroubů. Poté jej pouze připevníte ke zdi. Zásadní přednosti produktu Nástěnný BELIANI černý TIGARD Regál BELIANI obsahuje 4 police Jde o nástěnný typ regálu Materiál konstrukce: kov Materiálem polic je kov K montáži nepotřebujete šrouby Barva konstrukce: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný BELIANI černý TIGARD (beliani_120391)

Černý kožený BELIANI LUNGO (beliani_66021)

Černý kožený BELIANI LUNGO (beliani_66021)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: kůže, rozměry: 35×80×80 cm (V׊×H) černá barva Rádi máte u televize natažené nohy nebo hledáte možnost nového sezení? Potom bude pro vás jako dělaný taburet BELIANI. Má klasický čtvercový tvar, který se bude perfektně hodit do vašeho interiéru. Hovoříme-li o jeho rozměrech, ty dělají 80 × 80 cm, výška pak byla navržena s 35 cm. Produkt Černý kožený BELIANI LUNGO je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě je to kůže. Výrobce jej postavil na nožičky, což mu dodává lehkost a elegantnější vzhled a také se lépe přenáší. Základní přednosti produktu Černý kožený BELIANI LUNGO Perfektní pro dlouhé večery u televize Čtvercový tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem Obohacen o nožičky Materiál taburetu BELIANI: kůže Kraluje mu černá barva Rozměry produktu Černý kožený BELIANI LUNGO se vyšplhaly na 35 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý kožený BELIANI LUNGO (beliani_66021)

Černý kovový BELIANI ANCUD (beliani_252630)

Černý kovový BELIANI ANCUD (beliani_252630)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, překřížené nohy, 4 nohy, černá barva, rozměry 73 × 35 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk vhodný do každého interiéru, který se používá jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho obdélníkové provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je kov nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě utváří kov, nabízí dobrou stabilitu v kombinaci s líbivým vzhledem. Působivému designu odkládacího stolku BELIANI ještě přidává na kráse černá barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 35 × 73 × 40 cm. Rozhodující funkce u produktu Černý kovový BELIANI ANCUD Kousek s designem vhodným do každého interiéru Výjimečně vypadající obdélníkové řešení Desku kompletuje kov Konstrukce je z materiálu: kov Barevné provedení stolku BELIANI je černá Stolek BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý kovový BELIANI ANCUD (beliani_252630)

Jutový BELIANI černý DALAMA (beliani_319055)

Jutový BELIANI černý DALAMA (beliani_319055)
Detail

Taburet bez nožiček, tvar kulatý, bez úložného prostoru, materiál: juta a bavlna, rozměry: 48×46×46 cm (V׊×H) béžová a černá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V takovém případě vás určitě zaujme taburet BELIANI. Má praktický kulatý tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Co do jeho rozměrů, ty činí 46 × 46 cm, u výšky pak výrobce navrhl 48 cm. Produkt Jutový BELIANI černý DALAMA byl zhotovený z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří juta a bavlna. Klíčové funkce produktu Jutový BELIANI černý DALAMA Dopřejte si pohodlí nejen pro svoje nohy Kulatý tvar jednoduše zapadne k ostatnímu nábytku Materiál taburetu BELIANI: juta a bavlna Zvýrazňuje jej béžová a černá barva Rozměry produktu Jutový BELIANI černý DALAMA budou 48 × 46 × 46 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Jutový BELIANI černý DALAMA (beliani_319055)

BELIANI kovová černá RODEZ (beliani_202537)

BELIANI kovová černá RODEZ (beliani_202537)
Detail

Postel - 146 × 208 cm (Š×D), výška 92 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov a překližka, klasický styl, dekor dřeva topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 92 × 146 × 208 cm (vך×h). Zatímco její černá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, kov a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Zásadní přednosti produktu BELIANI kovová černá RODEZ Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 92 × 146 × 208 cm (vך×h) K... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI kovová černá RODEZ (beliani_202537)

BELIANI černý / zlatý FLORENCE (beliani_165713)

BELIANI černý / zlatý FLORENCE (beliani_165713)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 88 × 40 × 88 cm barva: černá a zlatá Přejete si pořídit nový nábytek nebo jen vyměnit ten stávající? V případě, že je vaše odpověď kladná, nenechte si ujít konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc skvěle vypadá. Pro správné umístění berte v potaz, že jeho rozměry činí 40 × 88 × 88 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, jímž je sklo. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI černý / zlatý FLORENCE bude dělaný jako pro vás, jestliže vám činí radost kulaté kusy nábytku. Hlavní přednosti u produktu BELIANI černý / zlatý FLORENCE Pořiďte si do vašeho domova konferenční stolek Rozměry u tohoto modelu dělají 40 × 88 × 88 cm Konferenční stolek BELIANI byl vyroben s deskou, kterou tvoří sklo Bude pro vás ideálně vhodný, jestliže vyhledáváte kulaté kusy nábytku BELIANI černý / zlatý FLORENCE zvýrazňuje černá a zlatá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý / zlatý FLORENCE (beliani_165713)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm světle hnědá SERRIS (beliani_164841)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm světle hnědá SERRIS (beliani_164841)
Detail

Postel - 168 × 215 cm (Š×D), výška 101 cm, manželská, s čelem, materiál dřevotřísková deska a PVC, klasický styl, dekor dřeva kaučukovník, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, bílá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 101 × 168 × 215 cm (vך×h). Zatímco její bílá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevotřísková deska a PVC. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm světle hnědá SERRIS Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm světle hnědá SERRIS (beliani_164841)

Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT (beliani_64342)

Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT (beliani_64342)
Detail

Postel - 190 × 210 cm (Š×D), výška 90 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, polyester a překližka, klasický styl, včetně matrace o rozměru 180 × 200 cm, černá a stříbrná barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 90 × 190 × 210 cm (vך×h). Zatímco její černá a stříbrná barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Zásadní přednosti produktu Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT (beliani_64342)

BELIANI šedá / černá MELODY malý (beliani_318284)

BELIANI šedá / černá MELODY malý (beliani_318284)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 50 × 45 × 50 cm barva: černá Uvažujete o renovaci svého domova a poohlížíte se po novém nábytku? V případě, že ano, bude pro vás jako dělaný konferenční stolek BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, a ještě skvěle vypadá. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že co do rozměrů naměříte 45 × 50 × 50 cm. Výrobce desku konferenčního stolku zhotovil z materiálu, jímž je MDF. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI šedá / černá MELODY malý bude pro vás skvělý, jestliže vás těší kulaté kusy nábytku. Významné vlastnosti u produktu BELIANI šedá / černá MELODY malý Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry tohoto modelu činí 45 × 50 × 50 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Získá si vás, pokud máte ve svém hledáčku kulaté kusy nábytku BELIANI šedá / černá MELODY malý dělá přitažlivým černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedá / černá MELODY malý (beliani_318284)

Nástěnný BELIANI černý/přírodní LAUREL (beliani_120398)

Nástěnný BELIANI černý/přírodní LAUREL (beliani_120398)
Detail

Regál - kovový, policový, nástěnný, police z dřevovláknitých desek MDF, 5 polic, nosnost police 5 kg, bezšroubový, černá barva konstrukce, rozměry 570 × 370 mm (V׊) Uvažujete, čím byste ještě vyplnili prostor vašeho bytu? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Pořídíte si tak praktický bytový doplněk, který vám poskytne nový úložný prostor. Regál je vybaven 5 policemi. Kovová konstrukce slibuje stabilitu a jednoduše se udržuje. Nosnost police činí 5 kg. Pro snadnou manipulaci a lepší uskladnění vám bude zaslán demontovaný. Snadné a rychlé sestavení poskytuje možnost montáže bez šroubů. Poté je nutné jej připevnit ke zdi. Zásadní vlastnosti produktu Nástěnný BELIANI černý/přírodní LAUREL Regál BELIANI nabízí 5 polic Regál je určený k připevnění do stěny Materiál konstrukce: kov Police pak byly vyrobeny z dřevovláknité desky (MDF) Snadná montáž bez šroubů Barva konstrukce: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný BELIANI černý/přírodní LAUREL (beliani_120398)

BELIANI kovová závěsná černá TAYASU (beliani_320722)

BELIANI kovová závěsná černá TAYASU (beliani_320722)
Detail

Polička do koupelny oválný tvar základny, rozměry: 400×830×120 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI kovová závěsná černá TAYASU (beliani_320722)

Černý BELIANI se zásuvkou INDIO (beliani_252201)

Černý BELIANI se zásuvkou INDIO (beliani_252201)
Detail

Noční stolek - černá a zlatá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 51 × 50 × 40 cm (V׊×H) Jestliže si přejete mít svou oblíbenou knihu či budík blízko postele, pak vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho moderní styl. Je velmi populární pro své obdélníkové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Zespodu se nachází 4 klasické nožičky, které jsou zárukou stability. Při úklidu poskytují snadný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor pro uložení menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. V balení se nachází jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým vzhledem doladí interiér k dokonalosti. Klíčové přednosti výrobku Černý BELIANI se zásuvkou INDIO Moderní noční stolek BELIANI vám nabídne dostatek prostoru pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý BELIANI se zásuvkou INDIO (beliani_252201)

BELIANI šedá / černá MELODY střední (beliani_318265)

BELIANI šedá / černá MELODY střední (beliani_318265)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 50 × 50 × 50 cm barva: černá Zařizujete nový byt nebo potřebujete vyměnit starý nábytek? Pokud odpovídáte ano, určitě budete nadšeni z konferenčního stolku BELIANI, který je naprosto praktickým kouskem a bude si dobře rozumět s ostatním vybavením vašeho bytu. Při správném výběru nezapomeňte na to, že disponuje rozměry 50 × 50 × 50 cm. Co se týká desky konferenčního stolku, výrobce pro ni zvolil materiál, kterým je MDF. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI šedá / černá MELODY střední bude pro vás skvělý, pokud vás těší kulaté kusy nábytku. Nejdůležitější přednosti u produktu BELIANI šedá / černá MELODY střední Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu činí 50 × 50 × 50 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Bude jako dělaný pro vás, jestliže vyhledáváte kulaté kusy nábytku BELIANI šedá / černá MELODY střední... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedá / černá MELODY střední (beliani_318265)

BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310960)

BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310960)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov a MDF, černá barva, výška 57 cm Odkládací stolek BELIANI je doplněk vhodný do každého interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho kulaté provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál využitý k výrobě desky je mdf vynikající pevností a odolností. Konstrukce, tedy konkrétně kov a mdf, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Působivému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 50 × 57 × 50 cm. Zajímavé parametry u produktu BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK Kousek s příjemným designem osvěží interiér Prakticky a vkusně navržené kulaté řešení Desku kompletuje mdf Materiál konstrukce stolku: kov a mdf Barevnost stolku BELIANI bude černá Stolek BELIANI má rozměry 50 cm × 57 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310960)

BELIANI betonový top černý DELANO (beliani_200664)

BELIANI betonový top černý DELANO (beliani_200664)
Detail

Konferenční stolek čtvercový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 50 × 60 cm barva: černá a šedá Zařizujete nový byt nebo potřebujete vyměnit starý nábytek? Jestliže je vaše odpověď kladná, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, jenž zaujme svou praktičností, a ještě skvěle vypadá. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že jeho rozměry jsou 50 × 60 × 60 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je MDF. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI betonový top černý DELANO se vám bude hodit, pokud vám dělají radost čtvercové kousky nábytku. Základní vlastnosti u produktu BELIANI betonový top černý DELANO Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Rozměry u tohoto modelu činí 50 × 60 × 60 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří MDF Bude se vám líbit, pokud máte ve svém hledáčku čtvercové kusy nábytku BELIANI betonový top černý DELANO zdobí černá a šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI betonový top černý DELANO (beliani_200664)
BELIANI světle hnědý/bílý ELIDA (beliani_125351), BELIANI BLACKPOOL světle hnedý/černý (beliani_126373), BELIANI černý se světle ratanovým vzorem VIENNA (beliani_247779), BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784), BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934), BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514), Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597), BELIANI černý SNOOK (beliani_163716), BELIANI FOSTER černý (beliani_73596), BELIANI FOSTER černý (beliani_73598), BELIANI světle dřevo MELODY Small (beliani_161161), Světle hnědá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121853), Světle šedý čalouněný BELIANI OSLO (beliani_65434), Světle šedá BELIANI nosorožec RHINO (beliani_120278), Světle šedá BELIANI slon ELEPHANT (beliani_121602), Světle šedá BELIANI prasátko PIGGY (beliani_121813), Sametový světle šedý BELIANI OSLO (beliani_161631), Světle šedá BELIANI hrošík HIPPO (beliani_121852), Hnědý BELIANI s bílými policemi ALLOA (beliani_119542), Světle šedá BELIANI 180 × 200 VALBONNE (beliani_70175), Světle šedá BELIANI 160 × 200 VALBONNE (beliani_70173), BELIANI černý / zlatý FLORENCE (beliani_165713), Nástěnný BELIANI černý TIGARD (beliani_120391), Černý kožený BELIANI LUNGO (beliani_66021), BELIANI černý samet EUROSTAR (beliani_121936), Černý kožený BELIANI OSLO (beliani_65437), Jutový BELIANI černý DALAMA (beliani_319055), Jednoduchý černý BELIANI TENNESSEE (beliani_58575), Černý skleněný BELIANI MEDORA (beliani_165700), Boční BELIANI černý LARGO (beliani_250299)