Batman: arkham origins - cold, cold heart dlc (86043)

Produkt Batman: arkham origins - cold, cold heart dlc (86043) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Batman: arkham origins - cold, cold heart dlc (86043) upraviť a produkt hľadať znova.

Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart DLC (86043)

Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart DLC (86043)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Cold, Cold Heart je DLC k oblíbené hře Batman: Arkham Origins, které přináší hodiny nového obsahu, jenž jistě zabaví všechny milovníky herních dobrodružství legendárního ušatého hrdiny. Luxusní grafika, neokoukané architektonicky dokonalé prostředí a brutální souboje jsou zpět, takže ničím nerušený výlet do komiksového světa může opětovně začít. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Cold, Cold Heart je DLC k oblíbené hře Batman: Arkham Origins, které přináší hodiny nového obsahu, jenž jistě zabaví všechny milovníky herních dobrodružství legendárního ušatého hrdiny. Luxusní grafika, neokoukané architektonicky dokonalé prostředí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart DLC (86043) , Batman: arkham collection - ps4 (5051892224291)

Batman: Arkham Origins (86058)

Batman: Arkham Origins (86058)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman se nachází ve svízelné situaci, jelikož na jeho hlavu kdosi vypsal tučnou odměnu, takže hned 8 nejzkušenějších zabijáků usiluje o jeho život. Kromě klasických nepřátel typu Jokera, Killer Croca, či Tučňáka, se tentokrát o slovo přihlásí i další záporáci ze stáje DC - Firefly, či například Deathstroke. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 74% Velmi slušná akční adventura s Batmanem v hlavní roli, která udělá radost především oddaným fanouškům Arkham série, kteří by nejraději viděli ještě více toho, u čeho se před lety tolik bavili. – Hrej.cz Vypnuto Batman má po ruce velice slušný arzenál technických vychytávek. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Origins (86058) , Elgato cold shoe (10aar9901 )

Batman: Arkham Origins Season Pass (86051)

Batman: Arkham Origins Season Pass (86051)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prodlužte si váš zážitek ze hry Arkham Origins díky tomuto Season Passu, jenž obsahuje všechna DLC, která k této hře kdy vyšla. Kromě nových map a výzev se můžete těšit rovněž na novou příběhovou kampaň, která přinese až dvě hodiny až po okraj naplněné zábavou. To ovšem není vše, těšit se můžete na hned celou řádku skinů Batmanova obleku, včetně Gaslight, Brightest Day Batman a dále s balíčky skinů New Millennium a Infinite Earth. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prodlužte si váš zážitek ze hry Arkham Origins díky tomuto Season Passu, jenž obsahuje všechna DLC, která k této hře kdy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Origins Season Pass (86051) , Cold steel kiridashi (705442019091)

Batman: Arkham Origins - PC DIGITAL (1471279)

Batman: Arkham Origins - PC DIGITAL (1471279)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Batman se nachází ve svízelné situaci, jelikož na jeho hlavu kdosi vypsal tučnou odměnu, takže hned 8 nejzkušenějších zabijáků usiluje o jeho život. Kromě klasických nepřátel typu Jokera, Killer Croca, či Tučňáka, se tentokrát o slovo přihlásí i další záporáci ze stáje DC - Firefly, či například Deathstroke. Batman má po ruce velice slušný arzenál technických vychytávek. Zasněžené město Gotham kouzlí nádherné scenérie. Úžasný soubojový systém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Origins - PC DIGITAL (1471279) , Cold steel spartan (21st)

Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition (86044)

Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition (86044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition představuje značné rozšíření původní 2,5 D hry o nové nepřátele, mapy, obtížnosti, obleky a rovněž přináší i vylepšenou grafiku a efekty. Díky tomu budete moci pokračovat v příběhu a odhalit další detaily o minulosti Temného rytíře. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition představuje značné rozšíření původní 2,5 D hry o nové nepřátele, mapy, obtížnosti, obleky a rovněž přináší i vylepšenou grafiku a efekty. Díky tomu budete moci pokračovat v příběhu a odhalit další detaily o minulosti Temného rytíře. Poznejte pozadí OriginsHra je jakýmsi doplňkem k Batman:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition (86044) , Batman: arkham collection - xbox one (5051892224307)

DC Comics - Batman Arkham Origins - plakát (8435107823542)

DC Comics - Batman Arkham Origins  - plakát (8435107823542)
Detail

Plakát motiv: filmy, materiál: papír, bez rámu rozměr: 91,5 × 61 cm (V×D) Patří filmy mezi náměty, které by se měly podílet na výzdobě vašeho domova? Dejte šanci tomuto plakátu, jenž dá vašim zdem druhý dech. Pokud jde o rozměry nabízené varianty, ty činí 91,5 × 61 cm, takže se bez problému postará o zdobení různých ploch. Plakát byl vyroben z papíru, což znamená, že ho bez potíží připevníte na stěnu a barvy na něm jen tak nevyblednou. Oblíbený motiv můžete mít i na zdech vašeho bytu s DC Comics - Batman Arkham Origins - plakát Hlavní přednosti plakátu DC Comics - Batman Arkham Origins - plakát Plakát Grupo Erik dá vašim zdem vkus Rozloha plakátu je 91,5 × 61 cm Plakát vyroben z papíru Můžete jej umístit do rámu Motiv: filmy (alza.cz)

Podobné produkty ako DC Comics - Batman Arkham Origins - plakát (8435107823542) , Asobu cold brew - černý (1114)

Batman: Arkham Knight - Harley Quinn (DLC) - PC DIGITAL (424386)

Batman: Arkham Knight - Harley Quinn (DLC) - PC DIGITAL (424386)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Batman: Arkham Knight přináší do hry novou postavu Harley Quinn. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Batman: Arkham Knight. Poprvé si můžete zahrát za psychopatickou postavu Harley Quinn. K dispozici budete mít její unikátní zbraně, schopnosti i doplňky. Jokerův pobočník S postavou Harley Quinn můžete nasekat spoustu neplechy a potrápit celé policejní oddělení. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight - Harley Quinn (DLC) - PC DIGITAL (424386) , Cold steel kyoto ii (705442019978)

Ice Cold Heart - P.J. Tracy

Ice Cold Heart - P.J. Tracy
Detail

A violent murder. An ice-cold killer . . .On a bitterly cold winter night, Kelly Ramage leaves her suburban home, telling her husband she's going to meet a friend.But she never comes back.When her body is discovered, murdered in what seems to be a sex game gone horribly wrong, Detectives Gino and Magozzi take the case, expecting to find a flirtatious trail leading straight to the killer.However, Kelly's sinister lover has done a disturbingly good job of hiding his identity.This isn't his first victim.And she won't be the last . . . (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ice Cold Heart - P.J. Tracy , Cold steel sr1 lite (705442019572)

Humble Pie and Cold Turkey: English Expressions and Their Origins - Caroline Taggart

Detail

Humble Pie and Cold Turkey is an engaging historical exploration of the bizarre words and phrases that are sprinkled throughout the English Language. Designed to be easily accessible, this digestible book informs and entertains the budding linguist in equal measure. The huge variety of colourful phrases contained in the English language are notoriously varied and, often, notably odd. From blue-blooded (an invention of aristocratic Spaniards) to limelight (a way of lighting Victorian theatres), passing an exam with flying colours (an image from sailing ships) to winning hands down (from horse racing), the fascinating expressions that make up our language are explored in Humble Pie and Cold Turkey.In this highly entertaining book, language enthusiast and Sunday Times best-selling author Caroline Taggart browses through thousands of years of history to shed light on why we use the words and phrases we do. Arranged by themes including food, the household, childhood, romance and more, this intriguing book looks at the origins of our language from their historical context. For example, did you know that:If you rest on your laurels, you’re imitating a complacent Roman general?If you eavesdrop, you’re likely to get wet?If you’re taken aback, you should, strictly speaking, be a sailing ship?If you’re galvanized into action, you’re behaving like Frankenstein’s monster?Humble Pie and Cold Turkey will prompt you to question the downright bizarre idioms we use to express ourselves, and answer questions you may never have thought to ask. Including why turkeys need to be cold and how pies came to be humble. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Humble Pie and Cold Turkey: English Expressions and Their Origins - Caroline Taggart , keep cold deluxe 150l (mfibxx023)

Batman: Arkham Collection - PS4 (5051892224291)

Batman: Arkham Collection - PS4 (5051892224291)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a RPG, Kolekce zahrnuje oceňované díly Batman trilogie Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight v jednom balení. % Arkham Collection obsahuje Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight i s veškerým dodatečným obsahem. Zažijte, jaké je to být Batmanem. Povstaňte proti největším zločincům Gothamu. Batman: Arkham Asylum Můžete se volně pohybovat po nechvalně známém ostrově. Batman:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Collection - PS4 (5051892224291) , Cold steel leatherneck-sf (39lsfc)

Batman: Arkham Knight - PS4 (5051892216982)

Batman: Arkham Knight - PS4 (5051892216982)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - explozivní finále celé herní trilogie přináší zcela unikátní zážitek a mnoho herních novinek - zpřístupnění Batmobilu pro řízení, ještě rozlehlejší město a vylepšení soubojového systému. Jak už je zvykem, čeká na Vás celá plejáda záporáků, jako jsou Tučňák, Two-Face, Scarecrow a mnozí další, snažící se převzít kontrolu nad zbídačeným městem. Vývojáři z Rocksteady Studios si pro oddané fanoušky Batmana nachystali pořádně sladký zákusek. Po prvním díle Arkham Asylum a následném pokračování Arkham City se ocitnete na hraně samotného finále. Batman: Arkham Knight je konečně tady a očividně se jedná o famózní zakončení této série. Připravte svůj batarang, najděte klíčky od Batmobilu a vydejte se na pomoc svému milovanému městu. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Batman má v zásobě řadu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight - PS4 (5051892216982) , Cold steel urban edge (43xl)

Batman: Arkham Collection - Xbox One (5051892224307)

Batman: Arkham Collection - Xbox One (5051892224307)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a RPG, Kolekce zahrnuje oceňované díly Batman trilogie Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight v jednom balení. % Arkham Collection obsahuje Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight i s veškerým dodatečným obsahem. Zažijte, jaké je to být Batmanem. Povstaňte proti největším zločincům Gothamu. Batman: Arkham Asylum Můžete se volně pohybovat po nechvalně známém ostrově.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Collection - Xbox One (5051892224307) , Cold steel pocket bushman (95fb)

Batman: Arkham VR (PC) DIGITAL (346800)

Batman: Arkham VR (PC) DIGITAL (346800)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a virtuální realita, % Zažijte Gotham City očima Největšího detektiva světa ve zcela novém tajemství Arkhamu nyní z pohledu virtuální reality. Pro hraní je nutné vlastnictví Virtuální reality! Oblékněte se do hábitu Temného rytíře a vyzkoušejte si, jaké je to být v jeho těle. Prozkoumejte Gotham City v kůži nejlepšího detektiva všech dob. Nové tajemství Arkhamu Zažijte nová dobrodružství a zjistěte, co to znamená být Batmanem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham VR (PC) DIGITAL (346800) , Asobu cold brew - stříbrný (1119)

Batman: Arkham Knight (PC) DIGITAL (65149)

Batman: Arkham Knight (PC) DIGITAL (65149)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman™: Arkham Knight posouvá cenami ověnčenou Arkham trilogii od Rocksteady Studios do jejího epického konce. Batman: Arkham Knight, vyvíjený exkluzivně pro next-gen platformy, představuje unikátně navrženou verzi Batmobilu od Rocksteady. V tomto úžaszném finále se Batman postaví dosud největší hrozbě městu, které se zavázal chránit - Scarecrow se vrátil, aby sjednotil superkriminálníky Gothamu a zničil Batmana jednou pro vždy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight (PC) DIGITAL (65149) , Cold years: paradise - cd (0638812805423)

Batman: Arkham Knight - PC DIGITAL (1469884)

Batman: Arkham Knight - PC DIGITAL (1469884)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Temný rytíř vstupuje do závěrečné kapitolyBatman: Arkham Knight PC přináší třetí a poslední kapitolu trilogie Rocksteady's Arkham s Batmobiluem a vylepšenými funkcemi jako FreeFlow Combat, stealth nebo navigace. Batmobil v novém designuV Batman: Arkham Knight PC získá Batmobil nejen nový vzhled, ale také nové palubní funkce. Lze jej řídit v celém herním světě a transformovat z vysokorychlostního režimu do vojenské bitvy. Otevřený světBatman: Arkham Knight PC vám umožní prozkoumat celé Gotham City v otevřeném světě, kde se můžete zcela volně pohybovat. Vedlejší miseZaměřte se na jednotlivé padouchy ve vedlejších misích. Užijte si nové funkce jako batarangy, pistole či vystřelovací lano. Batman: Arkham... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight - PC DIGITAL (1469884) , Cold brew 24 kusů (978020138053)

Batman Arkham Knight - Xbox Digital (G3Q-00015)

Batman Arkham Knight  - Xbox Digital (G3Q-00015)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 85% Explozivní finále celé herní trilogie přináší zcela unikátní zážitek a mnoho herních novinek. Partička nepřátel jde Batmanovi po krku a chtějí ho dostat za každou cenu. Neskutečné množství vedlejších úkolů. Gigantické herní prostředí plné nápadů Kromě větší interakce je Gotham přibližně pětkrát rozlehlejší než Arkham City. Aby byla zachovaná neskutečná dynamika celého příběhu, dostane Batman na svůj opasek velmi solidní výbavu. Nechybí horizontální lano,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham Knight - Xbox Digital (G3Q-00015) , Cold steel urban pal (43ls)

Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)

Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Užijte si obrovský světBatman Arkham City GOTY PC obsahuje 5 krát větší svět než jeho herní předchůdce Batman: Arkham Asylum. Samozřejmě se zde setkáte s městskými násilníky, gangstery a šílenými zločinci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpeční zločinciTemný rytíř se nebude stačit ohánět. Jsou zde připraveni zloduši Gotham City včetně Catwoman, Jokera, Riddlera, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze a mnoha dalších. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Batman Arkham City GOTY PC obsahuje DLC:Catwoman PackNightwing Bundle PackBalíček Robin Bundle PackPomsta Harley QuinnVýzvový balíček mapBalíček skinů Arkham City Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562) , Cold brew 12 kusů (978020138052)

Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)

Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Season Pass pro Batman: Arkham Knight vám zaručí přísun nového obsahu každý měsíc po dobu 6 měsíců od vydání hry. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440) , Asobu cold brew - bílý (1120)

Batman: Arkham Knight Premium Edition (PC) DIGITAL (93436)

Batman: Arkham Knight Premium Edition  (PC) DIGITAL (93436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman™: Arkham Knight posouvá cenami ověnčenou Arkham trilogii od Rocksteady Studios do jejího epického konce. Batman: Arkham Knight, vyvíjený exkluzivně pro next-gen platformy, představuje unikátně navrženou verzi Batmobilu od Rocksteady. V tomto úžaszném finále se Batman postaví dosud největší hrozbě městu, které se zavázal chránit - Scarecrow se vrátil, aby sjednotil superkriminálníky Gothamu a zničil Batmana jednou pro vždy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight Premium Edition (PC) DIGITAL (93436) , Beautyrelax peelmax hot&cold (8594166118911)

Batman Arkham Knight Season Pass - Xbox Digital (7D4-00043)

Batman Arkham Knight Season Pass - Xbox Digital (7D4-00043)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Batman: Arkham Asylum přinesl dobře fungující a navíc i efektní soubojový systém Freeflow, založený na blokaci úderů nepřátel a rychlém výpadu a následné eliminaci. Ten je samozřejmě v novém pokračování zachován a dále prohlouben. Rozšířené možnosti pohybů přidávají další neskutečná komba, ale na své si přijdou i milovníci tichého a plíživého postupu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 87% Arkham Knight zkrátka je důstojné rozloučení s Gothamem a téměř perfektní akční adventurou. Vypnuto Season PassRocksteady a Warner Bros pro vás chystají nové příběhové mise, unikátní nepřátele, skiny pro Batmobil a mnohá další vylepšení. Season... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham Knight Season Pass - Xbox Digital (7D4-00043) , Nitro rambler cold midnight (sptnit282nad)

Batman: Arkham City Game of the Year Edition (86065)

Batman: Arkham City Game of the Year Edition (86065)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman: Arkham City v edici Game Of The Year vám nabídne základní hru i všechen vydaný stažitelný obsah v jenom cenově výhodném balení. Samotná hra je pokračováním skvěle hratelného a výborně graficky zpracovaného prvního dílu s podtitulem Arkham Asylum. Tentokrát vás hra zavede do Arkham City, nového maximálně zabezpečeného domova pro všechny nebezpečné zločince, gangstery a šílence z Gotham City. Odehrávající se uvnitř těžkých zdí v srdci Gotham City tento druhý díl uvádí zcela nový příběh, který představí nové hvězdy i klasické postavy ze světa Batmana. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Batman: Arkham City v edici Game Of The Year vám nabídne základní hru i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham City Game of the Year Edition (86065) , Sage sje530 cold plus (sje530 )

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition (86059)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition (86059)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum je akční hra s jedinečně temným dobrodružstvím, kterému nechybí pravá atmosféra a které vás zavede do nitra gothamské psychiatrické léčebny pro šílené zločince. Budete se pohybovat ve stínech, zasévat strach do srdcí nepřátel a čelit Jokerovi a dalším nechvalně proslulým darebákům z Gothamu, kteří se útulku zmocnili. S využitím celé řady Batmanových technických vymožeností a díky jeho schopnostem se z Vás stane neviditelný dravec, který se snaží zmařit Jokerovy zvrhlé plány. Speciální edice "Game of the Year" vám nabídne navíc 6 nových map, takže si celou Batmanovu pouť budete moci prožít pěkně pohromadě. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Batman: Arkham Asylum je akční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition (86059) , Cold brew 6 kusů (978020138051)

Stone Cold Heart : the addictive new thriller from the author of Sweet Little Lies - Caz Frear

Stone Cold Heart : the addictive new thriller from the author of Sweet Little Lies - Caz Frear
Detail

A fractured marriage. A silent family. A secret that connects them all. When DC Cat Kinsella is approached by Joseph Madden for help with his wife, Rachel, there's not much she can do. Joseph claims that Rachel has been threatening him, but can't - or won't - give Cat details as to why. Dismissing it as a marriage on the rocks, Cat forgets about it. That is until Naomi Lockhart, a young PA, is found dead after a party attended by both Joseph and Rachel, and Joseph is arrested for the murder. Joseph says his wife is setting him up.His wife says he didn't do it.The trail of evidence leads to even more questions . . . Adulterer. Murderer. Victim. Who would you believe? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Stone Cold Heart : the addictive new thriller from the author of Sweet Little Lies - Caz Frear , Cold steel bowie bushman (95bbusk)

Batman Return to Arkham - PS4 (5051892198745)

Batman Return to Arkham - PS4 (5051892198745)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a RPG, Kompilace dvou nejúspěšnějších Batman her, které si zamilovala kritika i hráči. Ať již Arkham navštívíte poprvé nebo se vracíte po letech, budete ohromení přepracovanou grafikou a plynulejším chodem hry. Plachtění temným městem za svitu neonů nikdy nebylo tak krásné. Remaster celé ságy moderního Batmana se právě chystá do tvé herní konzole PlayStation 4. Čeká tě akční zábava filmového střihu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Remaster celé ságy moderního Batmana se právě chystá do tvé herní konzole Playstation 4. Čeká tě akční zábava filmového střihu. Vypnuto Batman číhá na kořist.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Return to Arkham - PS4 (5051892198745) , Goat story cold brewer (cbrew)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234) , Keep cold deluxe 68 (mfibxx013)

Batman Arkham: Pochmurný dům v pochmurném světě (978-80-7679-239-5)

Batman Arkham: Pochmurný dům v pochmurném světě (978-80-7679-239-5)
Detail

Kniha - autor Grant Morrison, 160 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Legendární komiksový titul, který napsal Grant Morrison a nádherně ilustroval Dave McKean, vychází v edici Legendy DC včetně bohatého bonusového materiáluV roce 1920, po smrti své narušené matky, začal geniální psycholog Amadeus Arkham přestavovat svůj rodný dům na nemocnici pro léčbu duševně nemocných. O více než půl století později je Arkhamův ústav místem plným bezútěšných chodeb a tísnivých stínů – temnou hádankou z kamene a dřeva, kterou je nejlepší nechat nerozluštěnou. V jeho klaustrofobních vypolstrovaných celách a neosvětlených sklepeních přebývají Batmanovi duševně narušení nepřátelé a sní o dni, kdy povstanou a svrhnou svět rozumu.A ten den konečně nastal. Je 1. dubna a blázni ovládli blázinec. Obyvatelé Arkhamu, v čele s Jokerem, předkládají strašlivé ultimátum muži, jenž je zodpovědný za jejich uvěznění. Batman musí sestoupit do srdce temnoty a čelit pravdě o své vlastní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham: Pochmurný dům v pochmurném světě (978-80-7679-239-5) , Cold steel rajah ii (705442018216)

Batman: Return to Arkham - Xbox Digital (G3Q-00025)

Batman: Return to Arkham - Xbox Digital (G3Q-00025)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Remaster celé ságy moderního Batmana se právě chystá do tvé herní konzole PlayStation 4. Čeká tě akční zábava filmového střihu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 77% Remaster celé ságy moderního Batmana se právě chystá do tvé herní konzole Playstation 4. Čeká tě akční zábava filmového střihu. Vypnuto Batman číhá na kořist. Vypnuto V zásobě máš mnoho způsobů likvidace. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Return to Arkham - Xbox Digital (G3Q-00025) , Cold steel counter point 1 (705442017691)

Batman Arkham Asylum - Pochmurný dům v pochmurném světě (Legendy DC) - Grant Morrison, Dave McKean

Detail

V roce 1920, po smrti své narušené matky, začal geniální psycholog Amadeus Arkham přestavovat svůj rodný dům na nemocnici pro léčbu duševně nemocných. O více než půl století později je Arkhamův ústav místem plným bezútěšných chodeb a tísnivých stínů – temnou hádankou z kamene a dřeva, kterou je nejlepší nechat nerozluštěnou. V jeho klaustrofobních vypolstrovaných celách a neosvětlených sklepeních přebývají Batmanovi duševně narušení nepřátelé a sní o dni, kdy povstanou a svrhnou svět rozumu. A ten den konečně nastal. Je 1. dubna a blázni ovládli blázinec. Obyvatelé Arkhamu, v čele s Jokerem, předkládají strašlivé ultimátum muži, jenž je zodpovědný za jejich uvěznění. Batman musí sestoupit do srdce temnoty a čelit pravdě o své vlastní rozpolcené identitě – nebo se odsoudit ke sdílení osudu pacientů Arkhamova ústavu. Legendární komiksový titul, který napsal Grant Morrison a nádherně ilustroval Dave McKean, vychází v edici Legendy DC včetně bohatého bonusového materiálu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham Asylum - Pochmurný dům v pochmurném světě (Legendy DC) - Grant Morrison, Dave McKean , Mueller hot / cold bead modrý (074676325514)

Nick Arundel - Best of Batman: Arkham Knight (Black and Silver Coloured) (Limited Etiditon) (LP)

Nick Arundel - Best of Batman: Arkham Knight (Black and Silver Coloured) (Limited Etiditon) (LP)
Detail

Žánr: Soundtrack;Stage & Screen Typ: LP deska;Limitovaná edice;Insert;Barevná Balení obsahuje: LP Interpret / Téma: Nick Arundel Subžánr: Soundtrack Barva: Stříbrná;Černá Země původu: Německo Barva podle výrobce: Black and Silver Vydavatelství: Enjoy the Toons Datum vydání: 2024-07-26 Složení setu: 1 ks Rok vydání: 2024.0 Rychlost: 33 1/3 RPM Varianta: Best of Batman: Arkham Knight (Black and Silver Coloured) (Limited Etiditon) (LP) (muziker.cz)

Podobné produkty ako Nick Arundel - Best of Batman: Arkham Knight (Black and Silver Coloured) (Limited Etiditon) (LP) , Hot cold sklenice s dvojitou stenou

Cold Cup

Cold Cup
Detail

> udrží nápoj studený po dobu 12 hodin > snadno uchopitelné ploché strany > trojitá izolace > silikonové brčko - umožňuje flexibilní úhel pití > neobsahuje BPA > vhodný do držáků na nápoje (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Cold Cup , Cold steel ranch boss ii (705442019565)

Cold Cup

Cold Cup
Detail

> udrží nápoj studený po dobu 12 hodin > snadno uchopitelné ploché strany > trojitá izolace > silikonové brčko - umožňuje flexibilní úhel pití > neobsahuje BPA > vhodný do držáků na nápoje (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Cold Cup

Cold Cup

Cold Cup
Detail

> udrží nápoj studený po dobu 12 hodin > snadno uchopitelné ploché strany > trojitá izolace > silikonové brčko - umožňuje flexibilní úhel pití > neobsahuje BPA > vhodný do držáků na nápoje (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Cold Cup

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY
Detail

střední pas Elastický pás se šňůrami pro nastavení obvodu kapsa na hýždě vnější steh kontrastní barvy volné nohy s žebrovaným koncem Pánské tepláky uvnitř fleecová tkanina Dvě boční kapsy Symbol: ACWMB157 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Typ kapsy: boční, zadní Styl nohou: neobsazené Stav: regular (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY
Detail

střední pas Elastický pás se šňůrami pro nastavení obvodu kapsa na hýždě vnější steh kontrastní barvy volné nohy s žebrovaným koncem Pánské tepláky uvnitř fleecová tkanina Dvě boční kapsy Symbol: ACWMB157 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Typ kapsy: boční, zadní Styl nohou: neobsazené Stav: regular (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY
Detail

střední pas Elastický pás se šňůrami pro nastavení obvodu kapsa na hýždě vnější steh kontrastní barvy volné nohy s žebrovaným koncem Pánské tepláky uvnitř fleecová tkanina Dvě boční kapsy Symbol: ACWMB157 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Typ kapsy: boční, zadní Styl nohou: neobsazené Stav: regular (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY
Detail

střední pas Elastický pás se šňůrami pro nastavení obvodu kapsa na hýždě vnější steh kontrastní barvy volné nohy s žebrovaným koncem Pánské tepláky uvnitř fleecová tkanina Dvě boční kapsy Symbol: ACWMB157 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Typ kapsy: boční, zadní Styl nohou: neobsazené Stav: regular (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské kalhoty A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Pants ACWMB157 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY
Detail

standardní délka na přední a zadní straně je vytištěno umělecké dílo Pánské tričko s krátkým rukávem kulatý žebrovaný výstřih model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Symbol: ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist T-shirt ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: krátký rukáv Stříhání: comfort fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY
Detail

standardní délka na přední a zadní straně je vytištěno umělecké dílo Pánské tričko s krátkým rukávem kulatý žebrovaný výstřih model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Symbol: ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist T-shirt ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: krátký rukáv Stříhání: comfort fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY
Detail

standardní délka na přední a zadní straně je vytištěno umělecké dílo Pánské tričko s krátkým rukávem kulatý žebrovaný výstřih model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Symbol: ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist T-shirt ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: krátký rukáv Stříhání: comfort fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY
Detail

standardní délka na přední a zadní straně je vytištěno umělecké dílo Pánské tričko s krátkým rukávem kulatý žebrovaný výstřih model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Symbol: ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist T-shirt ACWMTS097 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: krátký rukáv Stříhání: comfort fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist tričko ACWMTS097 COLD LIGHT GREY

Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY

Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY
Detail

Měkká bavlněná tkanina rukávy s elastickými manžetami na hrudi náplast spodní část s stahovákem pro správné uchycení Pánská mikina s kapucí na hlavě vnější steh dvojitá látková kapuce na zadní straně je vytištěno umělecké dílo Symbol: ACWMW088 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Kapuce: Ano Dokončení rukávů: manžeta Stříhání: regular fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY

Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY

Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY
Detail

Měkká bavlněná tkanina rukávy s elastickými manžetami na hrudi náplast spodní část s stahovákem pro správné uchycení Pánská mikina s kapucí na hlavě vnější steh dvojitá látková kapuce na zadní straně je vytištěno umělecké dílo Symbol: ACWMW088 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Kapuce: Ano Dokončení rukávů: manžeta Stříhání: regular fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY

Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY

Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY
Detail

Měkká bavlněná tkanina rukávy s elastickými manžetami na hrudi náplast spodní část s stahovákem pro správné uchycení Pánská mikina s kapucí na hlavě vnější steh dvojitá látková kapuce na zadní straně je vytištěno umělecké dílo Symbol: ACWMW088 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Kapuce: Ano Dokončení rukávů: manžeta Stříhání: regular fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánská mikina A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Hoodie ACWMW088 COLD LIGHT GREY

LED pásek, Cold White, UM2 Ultimaker LED Strip Cold White UM2 Ersatzteil

Detail

LED pásek, Cold White, UM2 Ultimaker LED Strip Cold White UM2 Ersatzteil od výrobce Ultimaker v kategorii Náhradní díly a příslušenství pro 3D tiskárnu za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED pásek, Cold White, UM2 Ultimaker LED Strip Cold White UM2 Ersatzteil

Uriage Cold Cream Protective Cream ochranný krém s obsahem Cold Cream 100 ml

Uriage Cold Cream Protective Cream ochranný krém s obsahem Cold Cream 100 ml
Detail

Uriage Cold Cream Protective Cream, 100 ml, Tělové krémy pro ženy (notino.cz)

Podobné produkty ako Uriage Cold Cream Protective Cream ochranný krém s obsahem Cold Cream 100 ml

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY
Detail

model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L standardní délka kulatý žebrovaný výstřih Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Pánské tričko s dlouhým rukávem rukávy s elastickými manžetami na přední straně je vytištěno umělecké dílo Symbol: ACWMTS098 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist LS T-shirt ACWMTS098 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; hmotnost 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: dlouhý rukáv Stříhání: loose fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY
Detail

model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L standardní délka kulatý žebrovaný výstřih Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Pánské tričko s dlouhým rukávem rukávy s elastickými manžetami na přední straně je vytištěno umělecké dílo Symbol: ACWMTS098 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist LS T-shirt ACWMTS098 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; hmotnost 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: dlouhý rukáv Stříhání: loose fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY

Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY
Detail

model je vysoký 182 cm a vykazuje oblečení velikosti L standardní délka kulatý žebrovaný výstřih Měkká bavlněná tkanina 240 g / m2 Pánské tričko s dlouhým rukávem rukávy s elastickými manžetami na přední straně je vytištěno umělecké dílo Symbol: ACWMTS098 COLD LIGHT GREY Model: A COLD WALL Relaxed Cubist LS T-shirt ACWMTS098 COLD LIGHT GREY Producer: A-COLD-WALL* Materiál: 100% bavlna; hmotnost 240 g / m2 Sezóna: Fall/Winter 22 Země výroby: Portugalsko Barva: šedý Rukáv: dlouhý rukáv Stříhání: loose fit (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tričko A-COLD-WALL* Relaxed Cubist Longsleeve tričko ACWMTS098 COLD LIGHT GREY

LED pásek UM2 Ext. Cold White Ultimaker LED Strip Cold white UM2 Ext

Detail

LED pásek UM2 Ext. Cold White Ultimaker LED Strip Cold white UM2 Ext od výrobce Ultimaker v kategorii Náhradní díly a příslušenství pro 3D tiskárnu za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED pásek UM2 Ext. Cold White Ultimaker LED Strip Cold white UM2 Ext

Cold Steel Kobun

Detail

Kobun od značky Cold Steel je cenově dostupnější model nože, vyrobený z nerezové oceli s označením Japanese AUS 8A Stainless. Ocel je vedena primárně jako řezná s vynikajícími vlastnostmi a čepel je vysoce odolná vůči ohnutí nebo lámání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Cold Steel Kobun
Batman: Arkham Collection - PS4 (5051892224291), Elgato Cold Shoe (10AAR9901 ), Cold Steel Kiridashi (705442019091), Cold Steel Spartan (21ST), Batman: Arkham Collection - Xbox One (5051892224307), ASOBU COLD BREW - černý (1114), Cold Steel Kyoto II (705442019978), Cold Steel SR1 Lite (705442019572), Keep Cold DeLuxe 150l (MFIBXX023), Cold Steel Leatherneck-SF (39LSFC), Cold Steel Urban Edge (43XL), Cold Steel Pocket Bushman (95FB), ASOBU COLD BREW - stříbrný (1119), Cold Years: Paradise - CD (0638812805423), Cold Brew 24 kusů (978020138053), Cold Steel Urban Pal (43LS), Cold Brew 12 kusů (978020138052), ASOBU COLD BREW - bílý (1120), BeautyRelax Peelmax Hot&Cold (8594166118911), Nitro Rambler Cold Midnight (SPTnit282nad), Sage SJE530 Cold Plus (SJE530 ), Cold Brew 6 kusů (978020138051), Cold Steel Bowie Bushman (95BBUSK), GOAT STORY Cold Brewer (CBREW), Keep Cold DeLuxe 68 (MFIBXX013), Cold Steel Rajah II (705442018216), Cold Steel Counter Point 1 (705442017691), Mueller Hot / Cold Bead modrý (074676325514), hot cold sklenice s dvojitou stenou, Cold Steel Ranch Boss II (705442019565)