Banquet home coll., sada 5 ks (60337084)

Produkt Banquet home coll., sada 5 ks (60337084) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Banquet home coll., sada 5 ks (60337084) upraviť a produkt hľadať znova.

BANQUET HOME Coll., sada 5 ks (60337084)

BANQUET HOME Coll., sada 5 ks (60337084)
Detail

Vařečka - dřevěná, oválná a hranatá, vhodná do myčky, stojan součástí balení, délka 25 cm, 5 kusů v balení Chcete mít kuchyňské nádobí vždy po ruce, ale přesto zachovat v kuchyni pořádek? Pak si pořiďte praktickou sadu BANQUET HOME Coll. vařeček, ke kterým dostanete i elegantní dózu, do níž lze vařečky uklidit. Dóza je zhotovena z odolné keramiky a je potažena jemnou glazurou v bílé a bordó barvě se zdobným nápisem HOME v přední části. Součástí balení jsou dále 3 vařečky a 1 šlehací metla. Všechny komponenty BANQUET HOME Coll. lze umývat v myčce, ale dózu je doporučeno v rámci zachování glazury mýt ručně. Klíčové vlastnosti kuchyňského setu dózy s vařečkami BANQUET HOME Coll.Praktická dóza je vyrobena z odolné keramikyNádoba BANQUET je potažena jemnou glazurou v bílé a bordó barvěDo dózy lze uložit 3 vařečky a 1 šlehací metla (součást balení)Všechny komponenty lze umývat v myčce nádobíJe doporučeno dózu HOME Coll. umývat ručně5dílná sada je... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET HOME Coll., sada 5 ks (60337084) , Banquet hrnek keramický home coll. 340 ml, 4ks (60337051)

Sada kuchyňských chňapek BANQUET Home Coll

Detail

NakupteSada kuchyňských chňapek BANQUET Home Collz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Kuchyňský textilza89.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada kuchyňských chňapek BANQUET Home Coll , Banquet prkénko krájecí plastové home coll. 36 x 22 cm

Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks

Detail

Talířová sada HOME Coll. značky Banquet obsahuje 18 kusů talířů, konkrétně mělké, hluboké a dezertní talíře. Sada je vyrobena z porcelánu v bílé barvě. Díky svému elegantnímu designu se hodí pro každou příležitost. Talíře lze dávat jak do mikrovlnné trouby, tak do myčky nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks , Banquet 8dílná sada smaltovaných misek home

Banquet Sada smaltovaných misek HOME Coll., 8 ks

Detail

Sada osmi smaltovaných misek o průměrech 10, 14, 16 a 18 cm z kolekce HOME od značky Banquet. Jejich vzhled ocení každý milovník tradičních materiálů. V miskách není možné vařit, ale pouze uchovávat či servírovat potraviny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada smaltovaných misek HOME Coll., 8 ks , Banquet 6dílná sada smaltovaného nádobí home

Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks (60311621)

Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks (60311621)
Detail

Sada talířů - porcelánová, bílá barva, vhodná do myčky a mikrovlnné trouby, obsahuje hluboké, mělké a dezertní talíře, kulatý tvar, 18 kusů Talíře jsou nezbytnou součástí vaší domácnosti. Talíře vyrobené z porcelánu Banquet zaručují pevnost a moderní decentní design. Hluboké talíře se ideálně hodí na polévku, těstoviny, saláty a jiné pokrmy, které se nemusí krájet. Mělké talíře využijete na hlavní jídla a ostatní pokrmy, které vyžadují krájení. Na dezertních talířích nejlépe vyniknou vaše oblíbené dezerty. Talíře se hodí pro mytí v myčce, díky tomu ušetříte energii i čas. Díky odolnosti vůči vysokým teplotám je možné vložit talíře do mikrovlnné trouby. Talíře v kulatém designu budou ozdobou každého stolu. V sadě naleznete 18 ks nádobí. Významné přednosti sady talířů Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks Tradiční talíře z porcelánu Banquet doplní výbavu vaší kuchyně či jídelny Talíře ideální do mikrovlnné trouby Sada kulatých talířů se stane ozdobou vašeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks (60311621) , Banquet sada nožů culinaria, 5 ks, černá (a15160)

BANQUET HOME Coll., 8 ks (A18461)

BANQUET HOME Coll., 8 ks (A18461)
Detail

Sada dóz 8-mi dílná sada smaltovaných misek v bílé barvě s dekorem HOME, průměr 10,14,16 a 18 cm, misky jsou určeny pouze pro uchovávání potravin, nejsou určeny na vaření Sada BANQUET HOME Coll. je praktickým doplňkem do každé kuchyně. Misky slouží pro uchovávání potravin a k převážení již hotových pokrmů. Součástí sady jsou přitom 4 misky, které jsou vyrobené ze smaltované oceli a doplněné o plastová víka. Zajisté oceníte možnost jejich pohodlného umývání v myčce na nádobí i zdobení dekorem HOME. Misky BANQUET HOME Coll. vám skvěle usnadní uchovávání potravin a pokrmů. Klíčové vlastnosti sady dóz BANQUET HOME Coll., 8 ksPraktická sada misekObsahuje 4 misky a víkaUrčené k uchovávání potravinVyrobené ze smaltované oceliDoplněné o plastová víkaMisky BANQUET HOME Coll. lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: bílé Průměr misek:18, 16,14 a 10 cm Objem misek:1300, 900, 600 a 200 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET HOME Coll., 8 ks (A18461) , Banquet sada nožů saphyr, 5 ks, šedá (a18835)

BANQUET Sada smaltovaného nádobí HOME Coll., 6 ks (13701113)

BANQUET Sada smaltovaného nádobí HOME Coll., 6 ks (13701113)
Detail

Sada nádobí 6ks, sada obsahuje typ nádobí: klasický, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch smaltovaný, vhodné do trouby, Sada nádobí HOME byla navržena s důrazem na eleganci a kvalitu. Nádobí je smaltované, opatřené skleněnými poklicemi. Hrnce jsou vhodné pro přípravu různých pokrmů a na první pohled vás zaujmou svým vzhledem. Lze je mýt v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady smaltovaného nádobí HOME Coll 6 ksElegantní sada nádobí HOMEHrnce jsou smaltovanéJsou opatřeny skleněnými poklicemiZaujmou svým vzhledemVhodné pro vaření nejrůznějších pokrmůLze mýt v myčce na nádobíRozměry hrnců:14 ×7 cm18 × 8,5 cm22 × 10,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada smaltovaného nádobí HOME Coll., 6 ks (13701113) , Banquet sada nožů trinity, 5 ks, krémová (25055122)

Banquet Sada snídaňová - hrnek a miska HOME Coll. 2 ks

Detail

Snídaňová sada značky Banquet s dekorem HOME obsahuje keramický hrnek o objemu 360 ml a keramickou misku o objemu 540 ml. Sada má krásnou krémovo-červenou barvu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada snídaňová - hrnek a miska HOME Coll. 2 ks , Banquet sada nožů metallic platinum, 5 ks a nerezový stojan

Banquet Sada keramických dóz se lžičkami HOME Coll. 210 ml, 2 ks

Detail

Dvoudílná dóza s keramickými lžičkami značky Banquet je odekorována nápisem HOME. Bílo-vínová sada je vyrobena z kvalitní keramiky a má objem 210 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada keramických dóz se lžičkami HOME Coll. 210 ml, 2 ks , Banquet sada kořenek brillante 12 ks

Banquet Hrnek keramický HOME Coll. 500 ml 4 ks

Detail

Hrnek značky Banquet s dekorem HOME je vhodný pro horké i studené nápoje. V balení najdete čtyři kusy bílých 500ml šálků. Hrnky jsou vyrobeny z kvalitní keramiky a lze je mýt v myčce na nádobí nebo je používat v mikrovlnné troubě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnek keramický HOME Coll. 500 ml 4 ks , Onion banquet 2 ks snídaňová sada

Banquet Mlýnek na kávu HOME Coll.

Detail

Mlýnek na kávu Home Coll. od značky Banquet s keramickým mlecím mechanismem a nastavením hrubosti mletí kávových zrn. Dekorované keramické tělo připomíná staré časy. Kovová násypka umožňuje snadné dávkování zrn a umletá káva se shromažďuje v dřevěném šuplíčku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Mlýnek na kávu HOME Coll. , Banquet barocco sada talířů, 18 ks

Banquet Nástěnné hodiny HOME Coll. 30 cm

Detail

Nástěnné hodiny HOME Coll. 30 cm od značky Banquet se díky svému klasickému kulatému tvaru hodí jako dekorace do bytu i stylové kuchyně. Hodinový strojek je napájen jedním kusem baterie AA, která není součástí balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nástěnné hodiny HOME Coll. 30 cm , Banquet sada fondue lavender 6 ks

Banquet Nerezová konvice HOME Coll. 2 l

Detail

Banquet Nerezová konvice HOME Coll. 2 l na vaření vody se stane nedílnou součástí každé domácnosti. Konvice je vyrobena z nerezové oceli s bakelitovým držadlem. Konvice je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezová konvice HOME Coll. 2 l , Banquet sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks

Banquet Keramická konvička se šálkem HOME Coll.

Detail

Banquet Keramická konvička se šálkem HOME Coll. je keramická sada s dekorem HOME. Konvička má objem 360 ml a šálek 330 ml. Lze použít do mikrovlnné trouby i do myčky, ale pro zachování dokonalého vzhledu doporučujeme umývat ručně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Keramická konvička se šálkem HOME Coll. , Sixtol sada nářadí home, 110 ks

Banquet Termohrnec s poklicí HOME Coll., 2,5 l

Detail

Termohrnec z kolekce HOME od značky Banquet o objemu 2,5 l. Praktický doplněk do každé kuchyně, který pomáhá se skladováním a servírováním teplých i studených pokrmů. Díky nerezovému vnitřku a výplni z PUR stěny má hrnec velmi dobré izolační vlastnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Termohrnec s poklicí HOME Coll., 2,5 l , Sixtol sada nářadí home, 86 ks

Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 × 27,5 × 18,5 cm

Detail

Chlebník z oceli o rozměrech 43,5 × 27,5 × 18,5 cm. Produkt ze série HOME značky Banquet poslouží k uchování nejrůznějších druhů pečiva a zároveň doplní dekoraci kuchyně o stylový prvek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 × 27,5 × 18,5 cm , Sada proutěných košíků home, 3 ks

Banquet Konvice na kávu HOME Coll. 1 l

Detail

Banquet Konvice na kávu HOME Coll. 1 l je skleněná konvice s filtračním pístem z nerezové oceli. Borosilikátové sklo konvice je určeno na horké nápoje. Konvice není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Konvice na kávu HOME Coll. 1 l , Sixtol sada nářadí home, 299 ks

Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 × 27,5 × 18,5 cm - zánovní

Detail

Chlebník z oceli o rozměrech 43,5 × 27,5 × 18,5 cm. Produkt ze série HOME značky Banquet poslouží k uchování nejrůznějších druhů pečiva a zároveň doplní dekoraci kuchyně o stylový prvek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 × 27,5 × 18,5 cm - zánovní , Banquet sada talířů olives, 18 ks, ok

BANQUET Konvička keramická se šálkem HOME Coll., OK (60337067)

BANQUET Konvička keramická se šálkem HOME Coll., OK (60337067)
Detail

Tea For One konvička 360ml se šálkem 330ml v bílé a bordó barvě s dekorem HOME, je vyrobená z keramiky, Lze použít do mikrovlnné trouby i do myčky,ale pro zachování dokonalého vzhledu doporučujeme umývat ručně Neotřelý design a stylové zpracování. Přesně to nabízí konvička BANQUET Tea For One HOME Coll., která je vyrobena z tradiční keramiky a představuje konvičku na horké nápoje o objemu 360 ml společně se šálkem o objemu 330 ml. Povrch konvičky HOME Coll. je potažen jemnou glazurou v bílé a bordó barvě, přičemž v přední části nádoby se vyjímá ozdobný nápis HOME. Konvičku lze umývat v myčce nádobí, ale vzhledem k delikátní glazuře je lepší mýt ji ručně. Klíčové vlastnosti konvičky BANQUET Tea For One HOME Coll.Vyrobena z odolné keramikyKonvička BANQUET o objemu 360 ml spolu se šálkemŠálek má objem 330 mlPovrch konvičky HOME je ozdoben glazurou v bílé a bordó barvěKonvičku lze umývat v myčce nádobíK zachování hladké glazury je doporučeno... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Konvička keramická se šálkem HOME Coll., OK (60337067) , Banquet sada kempingová travel, 26 ks, mint

BANQUET Hrnek keramický HOME Coll. 340 ml, 4ks (60337051)

BANQUET Hrnek keramický HOME Coll. 340 ml, 4ks (60337051)
Detail

Hrnek materiál keramika, vhodný do myčky a mikrovlnky, 340 ml, barva s dekorem, 4 ks v sadě Vychutnejte si svou lahodnou kávu nebo oblíbený čaj s hrnky značky BANQUET. Keramický hrnek HOME Coll o objemu 340 ml se hodí do každé kuchyně. Sada obsahuje 4 kusy hrnků, které vás na první pohled zaujmou výrazným, ale zároveň nevtíravým designem, jehož kouzlo je umocněno kontrastním dekorem. První ranní čaj či káva vám bude z tohoto hrnku určitě chutnat a začátek dne se stane o poznání příjemnější. Nádobí Banquet využijete k servírování teplých i studených nápojů. Hrnky HOME Coll si tak určitě najdou své místo a praktické využití v každé domácnosti. Klíčové vlastnosti hrnků HOME CollSada 4 keramických hrnků Banquet o objemu 340 mlPraktické hrnky s nevtíravým designem a dekorem domečku na puntíkatém pozadíNádobí vhodné k podávání teplých i studených nápojůKeramické hrnky lze použít do mikrovlnné trouby a myčky nádobí Objem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnek keramický HOME Coll. 340 ml, 4ks (60337051) , Banquet sada talířů pink flowers, 18 ks

Banquet Prkénko krájecí plastové HOME Coll. 36 x 22 cm

Banquet Prkénko krájecí plastové HOME Coll. 36 x 22 cm
Detail

Krájecí prkénko s dekorem HOME bude jistě praktickým pomocníkem při každém vaření. Díky oboustrannému plastovému povrchu se prkénko velmi snadno udržuje a nepohlcuje pachy z krájených potravin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Prkénko krájecí plastové HOME Coll. 36 x 22 cm , Banquet sada talířů square florea, 18 ks

Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 x 27,5 x 18,5 cm

Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 x 27,5 x 18,5 cm
Detail

Chlebník HOME slouží k uchovávání všech druhů pečiva, které ochrání před osycháním. Chlebovka je vyrobena z nerezové oceli s lesklou povrchovou úpravou.Parametry: typ nerezové oceli: 201 síla nerezi 0,30 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Chlebník HOME Coll., 43,5 x 27,5 x 18,5 cm , Banquet sada smaltovanych misek olives 8 ks

Banquet Sada smaltovaných misek SWEET HOME, 8 ks

Detail

Sada osmi smaltovaných misek o průměrech 10, 14, 16 a 18 cm z kolekce SWEET HOME od značky Banquet. Jejich vzhled ocení každý milovník tradičních materiálů. V miskách není možné vařit, ale pouze uchovávat či servírovat potraviny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada smaltovaných misek SWEET HOME, 8 ks , Banquet sada misek smalt lavender, 8 ks (a06320)

Banquet Sada smaltovaného nádobí SWEET HOME, 6 ks - rozbaleno

Detail

Sada smaltovaných hrnců značky Banquet je vhodná na vaření různých pokrmů. Smaltované hrnce mají bílou barvu a jsou ozdobeny dekorem SWEET HOME. Skleněné poklice jsou opatřeny plastovým knobem pro snazší manipulaci. Na dnech hrnců najdete odpovídající piktogramy. Celou sadu můžete mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada smaltovaného nádobí SWEET HOME, 6 ks - rozbaleno , Banquet sada nerezových příborů nambo, 48 ks (41100131)

BANQUET Sada smaltovaného nádobí SWEET HOME, 6 ks (13701163)

BANQUET Sada smaltovaného nádobí SWEET HOME, 6 ks (13701163)
Detail

Sada nádobí 6ks, sada obsahuje typ nádobí: sady a klasický, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch smaltovaný, vhodné do trouby, Sada nádobí SWEET HOME byla navržena s důrazem na eleganci a kvalitu. Nádobí je smaltované, opatřené skleněnými poklicemi. Hrnce jsou vhodné pro přípravu různých pokrmů a na první pohled vás zaujmou svým vzhledem. Lze je mýt v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady smaltovaného nádobí SWEET HOME 6 ksElegantní sada nádobí SWEET HOMEHrnce jsou smaltovanéJsou opatřeny skleněnými poklicemiZaujmou svým vzhledemVhodné pro vaření nejrůznějších pokrmůLze mýt v myčce na nádobíRozměry hrnců:14 ×7 cm18 × 8,5 cm22 × 10,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada smaltovaného nádobí SWEET HOME, 6 ks (13701163) , Banquet sada nerezového nádobí swing big, 4 ks

Banquet Sada nožů CULINARIA, 5 ks, černá

Detail

Sada nožů CULINARIA, 5 ks v černé barvě, vhodné do kuchyně. Obsahuje praktický nůž 9 a 14 cm, vykosťovací nůž 18 cm, porcovací nůž 20 cm a nůž na chléb 20 cm s černou rukojetí. Ocelové nože patří mezi nepostradatelné pomocníky v každé kuchyni. Výběr vhodného nože nám usnadní krájení či porcování potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada nožů CULINARIA, 5 ks, černá , Banquet sada forem na dort fantasia, 3 ks

Banquet Sada dochucovací AKCENT 5 ks (04281355)

Banquet Sada dochucovací AKCENT 5 ks (04281355)
Detail

Menážka - 5 kusů v sadě s dávkovacími zásobníky na sůl, na pepř, na olej a na ocet, materiál sklo, objem 0,17 l, výška 200 mm V každé domácnosti patří na jídelní stůl pěkná menážka. Ta nejenže zapůsobí jako dekorační prvek, ale také je velmi praktická. Díky kompaktním rozměrům bude po ruce, když je potřeba. Sadu tvoří menážka na sůl, na pepř, na olej a na ocet. Materiálem je sklo. Menážka Banquet není vhodná pro mytí v myčce na nádobí. Hlavní přednosti menážky Banquet Sada dochucovací AKCENT 5 ks Každé stolování doladí pěkná menážka Banquet Je určena na sůl, na pepř, na olej a na ocet Materiálem menážky je sklo Představuje ji 5 ks Pro dlouhou životnost se doporučuje ruční mytí (alza.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada dochucovací AKCENT 5 ks (04281355) , Sixtol sada nářadí home pink,88 ks

Banquet Sada snídaňová - hrnek a miska SWEET HOME 2 ks

Detail

Snídaňová sada značky Banquet je odekorována nápisem SWEET HOME. Bílo-šedá sada je vyrobena z kvalitní keramiky a obsahuje hrnek o objemu 360 ml a misku o objemu 540 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada snídaňová - hrnek a miska SWEET HOME 2 ks , Sixtol sada nářadí home pink, 66 ks

BANQUET Sada nožů CULINARIA, 5 ks, černá (A15160)

BANQUET Sada nožů CULINARIA, 5 ks, černá (A15160)
Detail

Sada nožů - nůž na pečivo, porcovací nůž a vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, 5 kusů v sadě BANQUET CULINARIA je praktickou sadou nožů, která vám dokonale usnadní přípravu pokrmů. Sada obsahuje dva univerzální nože, vykosťovací a porcovací nůž a nůž na chléb. Nože jsou přitom vyrobené z velmi kvalitní oceli a doplněné o plastovou rukojeť, která zajistí jejich komfortní používání. Teprve se správným nožem může být krájení a porcování potravin skutečně snadné. Sada nožů BANQUET CULINARIA vám právě to umožní. Klíčové vlastnosti sady nožů BANQUET CULINARIA, 5 ks, černéPraktická sada 5 ks nožůSada obsahuje dva univerzální nože a nůž na chlébSoučástí sady BANQUET je vykosťovací a porcovací nůžVyrobené z velmi kvalitní oceliDoplněné o plastovou rukojeťBarevné provedení: černo-nerezové Délka univerzálního nože / délka čepele:18 cm / 9 cm Délka univerzálního nože / délka čepele:22 cm / 14 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada nožů CULINARIA, 5 ks, černá (A15160) , Sixtol sada nářadí home pink, 120 ks

Banquet Sada dóz na potraviny 5 ks, fialová

Detail

Pětidílná sada dóz na potraviny BANQUET obsahuje čtvercové dózy o objemu 0,275 + 0,5 + 0,9 + 1,5 + 2,4 l. Silikonové těsnění zelené barvy, zajišťuje vzduchotěsnost dózy. Díky tomu zůstávají potraviny dlouho čerstvé. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada dóz na potraviny 5 ks, fialová , Sixtol sada nářadí home pink, 26 ks

BANQUET Sada nožů TRINITY, 5 ks, krémová (25055122)

BANQUET Sada nožů TRINITY, 5 ks, krémová (25055122)
Detail

Sada nožů - materiál čepele ocel, 5 kusů v sadě Ať už vaříte jako mistr, nebo jste v kuchyni pořád začátečník, vždy potřebujete skvělé nože, na které se můžete spolehnout. Praktická 5dílná sada ocelových kuchyňských nožů BANQUET ze série TRINITY si hravě poradí s každým kuchařským úkolem. Dva kuchyňské nože různé délky, porcovací a vykosťovací nůž i nůž na pečivo vám usnadní krájení a porcování potravin. Elegantní krémová rukojeť navíc skvěle padne do ruky. Klíčové vlastnosti 5dílné sady nožů BANQUET TRINITY s krémovou rukojetíOcelové kuchyňské nože ze série BANQUET TRINITY si hravě poradí s kuchařskými úkolySada obsahuje celkem 5 nožů na různé činnostiElegantní krémová rukojeť skvěle padne do rukyPraktická sada nožů vám usnadní krájení i porcování potravinSada nožů obsahuje:Kuchyňský nůž - 18,5 cmKuchyňský nůž - 23,5 cmPorcovací nůž - 32 cmVykosťovací nůž - 30 cmNůž na pečivo - 32 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada nožů TRINITY, 5 ks, krémová (25055122)

BANQUET Sada nožů SAPHYR, 5 ks, šedá (A18835)

BANQUET Sada nožů SAPHYR, 5 ks, šedá (A18835)
Detail

Sada nožů - materiál čepele ocel, 5 kusů v sadě Ať už vaříte jako mistr, nebo jste v kuchyni pořád začátečník, vždy potřebujete skvělé nože, na které se můžete spolehnout. Praktická 5dílná sada ocelových kuchyňských nožů BANQUET ze série SAPHYR si hravě poradí s každým kuchařským úkolem. Dva kuchyňské nože různé délky, porcovací a vykosťovací nůž i nůž na pečivo vám usnadní krájení a porcování potravin. Elegantní šedá rukojeť navíc skvěle padne do ruky. Klíčové vlastnosti 5dílné sady nožů BANQUET SAPHYR s šedou rukojetíOcelové kuchyňské nože ze série BANQUET SAPHYR si hravě poradí s kuchařskými úkolySada obsahuje celkem 5 nožů na různé činnostiElegantní šedá rukojeť skvěle padne do rukyPraktická sada nožů vám usnadní krájení i porcování potravinSada nožů obsahuje:Kuchyňský nůž - 18,5 cmKuchyňský nůž - 23,5 cmPorcovací nůž - 32 cmVykosťovací nůž - 30 cmNůž na pečivo - 32 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada nožů SAPHYR, 5 ks, šedá (A18835)

Banquet 18dílná jídelní sada Home II.

Banquet 18dílná jídelní sada Home II.
Detail

Porcelánová jídelní sada v bílé barvě s dekorem HOME zpříjemní každé stolování. Díky porcelánu je nádobí pevné, krásně hladké a svůj pěkný vzhled si zachová po dlouhou dobu i při každodenním používání. Sada je vhodná jak do mikrovlnné trouby, tak i k mytí v myčce nádobí, ale ne na intenzivní mycí program, dekor je na glazuře. Obsah sady: 6x dezertní talíř - pr. 19 cm 6x hluboký talíř - pr. 21,5 cm 6x mělký talíř - pr. 24 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet 18dílná jídelní sada Home II.

Banquet 6dílná sada smaltovaného nádobí Home

Banquet 6dílná sada smaltovaného nádobí Home
Detail

Praktická sada smaltovaných hrnců v bílé barvě s nápisem Home doplněna skleněnými poklicemi je vhodná na vaření různých pokrmů. Skleněná poklice je opatřena plastovým knobem pro snazší manipulaci, dna hrnců jsou opatřena potiskem odpovídajících piktogramů. Můžete mýt v myčce na nádobí. Lze použít do trouby bez poklice. Tloušťka stěny a dna: 0,6 mm Obsah sady: 1x hrnec s poklicí - 14 x 7 cm 1x hrnec s poklicí - 18 x 8,5 cm 1x hrnec s poklicí - 22 x 10,7 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet 6dílná sada smaltovaného nádobí Home

Banquet Sada nožů Metallic Platinum, 5 ks a nerezový stojan

Banquet Sada nožů Metallic Platinum, 5 ks a nerezový stojan
Detail

Sada 5 nožů je vhodná pro každodenní použití v kuchyni. Bez kvalitního nože si lze jen těžko představit vaření. Nože máte díky elegantnímu stojanu hned po ruce a navíc jsou i pěkným doplňkem do každé kuchyně. Stojan, čepele i rukojeti nožů jsou vyrobeny z nerezové oceli. Sada obsahuje: 1x kuchařský nůž 33,5 cm; d. čepele 20 cm 1x nůž santoku 30,5 cm; d. čepele 17 cm 1x nůž na chléb 33,5 cm; d. čepele 20 cm 1x univerzální nůž 23,5 cm; d. čepele 12,5 cm 1x praktický nůž 21 cm; d. čepele 9,5 cm 1x nerezový stojan (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada nožů Metallic Platinum, 5 ks a nerezový stojan

Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks

Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks
Detail

5dílná sada dóz na potraviny obsahuje čtvercové dózy různého objemu. Silikonové těsnění fialové barvy zajišťuje vzduchotěsnost dózy. Díky tomu zůstávají potraviny dlouho čerstvé. Dózy lze použít v mrazničce do - 25 °C a v mikrovlnné troubě do + 96 °C. Myčka nádobí ano, ale bez víka.Sada obsahuje: 1x dóza s víkem o objemu 0,275 l1x dóza s víkem o objemu 0,5 l1x dóza s víkem o objemu 0,9 l1x dóza s víkem o objemu 1,5 l1x dóza s víkem o objemu 2,4 l (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks

Banquet Sada smaltovaného nádobí HOME Coll., 6 ks

Detail

Sada smaltovaných hrnců značky Banquet je vhodná na vaření různých pokrmů. Smaltované hrnce mají bílou barvu a jsou ozdobeny dekorem HOME. Skleněné poklice jsou opatřeny plastovým knobem pro snazší manipulaci. Na dnech hrnců najdete odpovídající piktogramy. Celou sadu můžete mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada smaltovaného nádobí HOME Coll., 6 ks

Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks - zánovní

Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks - zánovní
Detail

Talířová sada HOME Coll. značky Banquet obsahuje 18 kusů talířů, konkrétně mělké, hluboké a dezertní talíře. Sada je vyrobena z porcelánu v bílé barvě. Díky svému elegantnímu designu se hodí pro každou příležitost. Talíře lze dávat jak do mikrovlnné trouby, tak do myčky nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada talířů HOME Coll., 18 ks - zánovní

BANQUET Sada dóz na potraviny 0,275 / 0,5 / 0,9 / 1,5 / 2,4 l, 5 ks, víčka fialová (A14090)

BANQUET Sada dóz na potraviny 0,275 / 0,5 / 0,9 / 1,5 / 2,4 l, 5 ks, víčka fialová (A14090)
Detail

Sada dóz rozměry balení 20x20x10.6cm, vhodné do mikrovlnné trouby, materiál plast/silikon, vhodné do myčky nádobí-bez víka, objem 0.275/0.5/0.9/1.5/2.4l, v sadě 5ks, mix ne, hmotnost 0.5775kg, UPOZORNĚNÍ-teplotní rozpětí -25 až +96°C Sada dóz BANQUET je praktickým pomocníkem pro uchovávání potravin, které díky skladování v dóze zůstanou déle čerstvé. Sada obsahuje 5 ks dóz o objemu 0,275, 0,5, 0,9, 1,5 a 2,4 l. Dózy jsou vyrobené z velmi odolného plastu a doplněné o praktická víčka, která disponují silikonovým těsněním. To zajišťuje vzduchotěsnost dóz, která umožní, že potraviny uložené v nich zůstanou déle čerstvé a se svým původním aroma. Dózy jsou vhodné pro použití v mikrovlnné troubě do 96 °C, lze je skladovat v mrazničce a pohodlně umývat v myčce na nádobí. Sada dóz BANQUET vám dokonale usnadní skladování potravin a pokrmů. Klíčové vlastnosti sady dóz na potraviny BANQUET 0,275 / 0,5 / 0,9 / 1,5 / 2,4 l, 5 ks, víčka fialováPraktická sada... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Sada dóz na potraviny 0,275 / 0,5 / 0,9 / 1,5 / 2,4 l, 5 ks, víčka fialová (A14090)

Banquet Miska keramická SWEET HOME 12,5 cm 6 ks

Detail

Miska značky Banquet je odekorována nápisem SWEET HOME. Bílo-šedá miska je vyrobena z kvalitní keramiky a lze ji použít do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Miska keramická SWEET HOME 12,5 cm 6 ks

BANQUET METALLIC Platinum, 5 ks (A15722)

BANQUET METALLIC Platinum, 5 ks (A15722)
Detail

Sada nožů - japonský nůž, kuchařský nůž, nůž na pečivo a univerzální nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, 5 kusů v sadě BANQUET METALLIC Platinum je sadou vysoce kvalitních kuchyňských nožů v moderním designu a provedení. Součástí sady je kuchařský, univerzální a praktický nůž, nůž santoku, nůž na chléb a moderní nerezový stojan, díky kterému budete mít všechny nože po ruce a který se bude vyjímat na každé kuchyňské lince. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a jsou určeny pro každodenní použití. Velmi snadno si poradí s nakrájením všech surovin, které pro přípravu oblíbených pokrmů používáte. Sada BANQUET METALLIC Platinum se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každém vaření. Klíčové vlastnosti BANQUET METALLIC Platinum, 5 ksSada vysoce kvalitních kuchyňských nožůV sadě: kuchařský, univerzální a praktický nůž, nůž santoku a nůž na chlébVyrobené z kvalitní nerezové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET METALLIC Platinum, 5 ks (A15722)

Banquet Hrnek keramický SWEET HOME 310 ml 6 ks šedý

Detail

Hrnek značky Banquet s dekorem SWEET HOME je vhodný pro horké i studené nápoje. V balení najdete šest kusů šedých 310ml šálků. Hrnky jsou vyrobeny z kvalitní keramiky a lze je mýt v myčce na nádobí nebo používat v mikrovlnné troubě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnek keramický SWEET HOME 310 ml 6 ks šedý

Banquet 5 dílná sada nožů SYMBIO NEW Giallo

Detail

Pěti dílná sada nožů s nepřilnavým povrchem z nerezové oceli. Sada obsahuje nůž kuchařský, na chléb, porcovací, univerzální i praktický. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet 5 dílná sada nožů SYMBIO NEW Giallo

Dózy na potraviny fialové 5 ks, BANQUET

Dózy na potraviny fialové 5 ks, BANQUET
Detail

sada 5 kusů silikonové těsnění stohovatelné Stohovatelné dózy se budou hodit na přenášení a uchovávání potravin. Dózy jsou do sebe stohovatelné, tudíž při jejich skladování nezaberou skoro žádné místo. Silikonové těsnění fialové barvy, zajišťuje vzduchotěsnost dózy. Díky tomu zůstávají potraviny dlouho čerstvé. Použití v mrazničce do -25 °C a v mikrovlnné troubě do + 96 °C. Materiál: plast Rozměry: balení - 20 x 20 x 16 cm objemy - 275 ml, 500 ml, 900 ml, 1, 5 l, 1, 9 l (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Dózy na potraviny fialové 5 ks, BANQUET

Onion BANQUET 2 ks snídaňová sada

Onion BANQUET 2 ks snídaňová sada
Detail

Snídaně je základ dne! Dejte si například müsli připravené v této snídaňové misce a čaj v hrnku Onion. Sada je vyrobena z keramiky. Nádobí je vhodné do myčky nádobí i mikrovlnné trouby.Sada obsahuje: hrnek pr. dolní 6,5 cm, pr. horní 9 cm, obj. 300 ml, výška 10 cm miska pr. dolní 7 cm, pr. horní 13 cm, obj. 400 ml, výška 6 cm Vybavte si kuchyni nostalgií – cibulákový vzor už nepatří výhradně jen porcelánu. Klasika z dob našich babiček je nestárnoucím doplňkem a oblíbený tmavě modrý vzor na bílém podkladu ozdobí váš stůl nejen o slavnostních chvílích. Celou kolekci naleznete ZDE. (4home.cz)

Podobné produkty ako Onion BANQUET 2 ks snídaňová sada

Banquet Sada dochucovací AVANZA, 4 ks

Detail

Stolní dochucovací sada AVANZA od značky Banquet je vhodná pro domácí použití i pro gastronomická zařízení. Obsahuje dvě nádoby na sůl a pepř a dvě na tekutiny, jako olej a ocet. Vyrobeno ze skla a oceli. Nelze mýt v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada dochucovací AVANZA, 4 ks

Banquet Sada talířů Sunny, 18 ks

Detail

Veselá sada talířů s květy slunečnic vám připomene radostný srpnový den plný letních dobrot. Je určená až pro 6 osob a zvládne tříchodové menu díky obsaženému polévkovému, mělkému a dezertnímu talíři. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada talířů Sunny, 18 ks

Banquet DAPHNE Sada příborů, 24 ks

Detail

Klasický příborový set v klasické sestavě nože, vidličky, lžíce a lžičky pro šest lidí. Příbor je vyrobený z nerezu. Obnovte vaši zašedlou sadu tímto setem Apetit Daphne. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet DAPHNE Sada příborů, 24 ks

Banquet Sada kořenek BRILLANTE 12 ks

Banquet Sada kořenek BRILLANTE 12 ks
Detail

Praktická sada kořenek Brillante, nenahraditelný pomocník i hezký doplněk pro každou kuchyň. Sada obsahuje 12 skleněných kořenek s dřevěným víčkem, 1x otočný podstavec z gumovníkového dřeva. Rozměr jednotlivých kořenek: výška 10,5 cm, průměr s víčkem 5 cm, průměr bez víčka 4,5 cm.Gumovník je prvotřídní přírodní ušlechtilé tvrdé dřevo, které nepohlcuje pachy a nevsakuje tekutiny. Nemá tendenci vlnit se a praskat. Je jedním z nejvíce ekologicky nezávadných druhů dřeva. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada kořenek BRILLANTE 12 ks

Banquet Barocco sada talířů, 18 ks

Banquet Barocco sada talířů, 18 ks
Detail

18dílná porcelánová jídelní sada Barocco v bílém provedení s jemným dekorem je vhodná pro každou příležitost. Na čistě bílém provedení talířů dokonale vynikne servírovaný pokrm. Při mytí v myčce nádobí nedoporučujeme používat intenzivní programy, dekor je na glazuře.Sada obsahuje: 6x dezertní talíř 19 cm 6x hluboký talíř 21,5 cm 6x mělký talíř 24 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Barocco sada talířů, 18 ks
BANQUET Hrnek keramický HOME Coll. 340 ml, 4ks (60337051), Banquet Prkénko krájecí plastové HOME Coll. 36 x 22 cm, Banquet 8dílná sada smaltovaných misek Home, Banquet 6dílná sada smaltovaného nádobí Home, BANQUET Sada nožů CULINARIA, 5 ks, černá (A15160), BANQUET Sada nožů SAPHYR, 5 ks, šedá (A18835), BANQUET Sada nožů TRINITY, 5 ks, krémová (25055122), Banquet Sada nožů Metallic Platinum, 5 ks a nerezový stojan, Banquet Sada kořenek BRILLANTE 12 ks, Onion BANQUET 2 ks snídaňová sada, Banquet Barocco sada talířů, 18 ks, Banquet Sada fondue LAVENDER 6 ks, Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks, Sixtol Sada nářadí Home, 110 ks, Sixtol Sada nářadí Home, 86 ks, Sada proutěných košíků Home, 3 ks, Sixtol Sada nářadí Home, 299 ks, BANQUET Sada talířů OLIVES, 18 ks, OK, BANQUET Sada kempingová TRAVEL, 26 ks, mint , Banquet Sada talířů PINK FLOWERS, 18 ks, Banquet Sada talířů square FLOREA, 18 ks, banquet sada smaltovanych misek olives 8 ks, BANQUET Sada misek smalt LAVENDER, 8 ks (A06320), Banquet Sada nerezových příborů NAMBO, 48 ks (41100131), BANQUET Sada nerezového nádobí SWING Big, 4 ks, Banquet Sada forem na dort Fantasia, 3 ks , Sixtol Sada nářadí Home Pink,88 ks, Sixtol Sada nářadí Home Pink, 66 ks, Sixtol Sada nářadí Home Pink, 120 ks, Sixtol Sada nářadí Home Pink, 26 ks